dag 7

Dag 7- något jag ångrar

hur idiotiskt jag har betett mig på senaste tiden mot personer som har stor betydelse för mig,  hm.. ahja, vi lärde oss nått av det :)

blä

ligger i soffan, är kissnödig som fan har just blivit väckt ur en sick't skön powernap.. men nu ska jag ta tag i pluggandet, hade evk möte idag med rektorn, mentorn & min mamma!  dom tycker det går framåt för mig i skolan att jag har mognat med tankarna om framtiden osv, var mest bara positiva saker som gör mig positiv till att fortsätta kämpa upp mina urfina betyg :)

sen har jag även haft en sjukdålig dag, bär runt på en massa surigheter.. hatar att komma tillbaka till skolan efter en helg om det har hänt något, man sitter å hör på massa snack från helger, bråk, bullshit osv som gör en helt irriterad av vissa saker, vill bara strypa någon nu seriöst.

ska bli sick't skönt att få stryka ett sträck över januari, eftersom att det började bra första januari, sen blev det dåligt som fan i någon vecka jag kunde inte sova på flera nätter, blev jävligt sjuk, missade dom senaste veckorna av lovet osv..  har gjort sååå enormt dumma saker jag ångrar nu, låter sjukt.. men ah, stolt över hur bra jag igentligen är på att klaga.. orkar inte sitta å skriva ut hur mycket jag hatar allt, hur less jag är för de löser inget, ska ta tag i något mer  VITKIGT som tex skolan,  hoppas februari blir bra, ska inte släppa in någon idiotjävel i mitt liv igen.. bläää, btw.. killar är idioter, inte alla eller JA ALLA..



tidsfördriv, orkar inte blogga..

SKULLE DU HELST
1. Pierca tungan eller läppen? - tungan utan tvekan, läpppiercingen åker så fort jag gör hål i tungan :)
2. Vara seriös eller oseriös? - beror i vilket tillfälle, dock är jag oftast oseriös
3. Dricka grön eller röd mjölk? - röd
4. Brinna upp eller drunkna - drunkna tror jag
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? - vänner antagligen

OM MIG
1. Vad heter du? - evelina
2. Syskon? - yes, isabelle & linn
3. Vart bor du? - töre
4. Hur många barn vill du ha? - ett
5. Vill du gifta dig? - yes, om jag hittar den rätta så :)
6. Favorit tid på dagen? - kväll, då inte de äckliga dags ljuget är framme
7. Humör just nu? - jävligt irriterad, därför jag inte bloggar idag haha..
8. Sugen på just nu? - kuk, haha nej jag skoja jag vet inte

GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - haha ja oherre
2. Har du en hund? - nej
3. Sover du helst ensam eller med någon? - med någon
4. Tror du på spöken? - liite ;<
5. Är du mörkrädd? - då jag är själv ja, men inte då jag inte är själv
6. Vad vill du ha just nu? - helg, lov, sommar osv

KÄRLEK
1. Är du singel nu? - yes
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - jodå
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - vet inte, säkert
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - haha ja, men längesen
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - hurru jå
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - jo haha
7. Har du varit på en blind-date? - nej?
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - men ja
9. Saknar du någon av dina ex? - verkligen inte
10. Somnat gråtande pga kärleken? - jes
11. Brukar du tänka på dina ex? - ibland, är ju vän med vissa av dom idag så :)
12. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - ääh

KOMPISAR
13. Har du nån bästa vän? - jodå
14. Är du ofta med dina vänner? - jao
15. Vad brukar ni hitta på? - aaaalllt :)
16. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - antagligen
17. Vem vet mest om dig? - emelie <3

OM DIG
1. Hur lång är du? - 162
2. Vart bor du? - töre
3. Är du nöjd med ditt rum? - duger
4. Villken är din riktiga hårfärg? - mörkblond
5. Har du någon sjukdom? - ne
6. Vad har du för ögonfärg? - blåa
7. Är du nöjd med dina vänner? - ja!
8. Är dina föräldrar skilda? - nix
9. Gillar du skolan? - nja
10. Hur svarar du i telefonen? - Hallå

VAD..
1. Åt du senast? - chokladpudding haha
2. Drack du senast? - sprite
3. Har du på fötterna? - sockar? skor? antagligen ..
4. Lyssnar du på just nu - nå kärring program på tven
5. Gillar du mest hos dig själv? - allt, för att jag är så awsome

måndag igen då..

goodmorgon, nu är det måndag igen känns sjukt jobbigt och så har helgen gått helt fort.. hooppas den här veckan går lika snabbt som förra, skönt med det nya schemat vilket gör att jag tycker veckan går fortare + liiite roligare lektioner, dock slutar jag sent idag kring tio över 3.. jjåbbigt,

iallafall, nu ska jag strax be pappa skjutsa mig till bussen för han är så seg så lär mig inte ta mig iväg förän om 10 min till skillnad från min moder ;)  haha, snör in en dålig bild på dagens outfit.. ha en brao måndag!

linne - gina tricot kjol - bikbok

hm.

haha.. varje dag får man veta nått nytt.. snacka om att man nu vet vilka som är ens riktiga vänner och vilka som inte är det.. såå vad har vi lärt oss idag evve? 

att inte ta nån förgivet, verkligen inte.

dag 6

Dag 6- något som får mig att skratta

saker som gjort mig så sjukt irriterad förut som nu idag är skrattretande ;)

inge internet

har inte haft internet från igårnatt tills nu,  inte värt.. så idag har jag nött oc hela dagen ända sen jag vaknade, sen har jag varit till marieberg en snabbis också,  har absoolut ingenting att göra är sur å less osv.. och tanken på att de är skola imorgon gör det inte precis heller bättre, sen ska jag på ett yttligare möte med mina föräldrar någon gång imorgon någon gång, helt galet ovärt och jobbigt

vill bara att klockan ska ticka så det blir dags att gå å lägga sig sen sova tills alarmet ringer imorgon,  meeen nu klagar jag bara haha.. ska tänka på nått positivt men går inte skulle inte skada med en liiiteen cigg just nu ..  men nä, såklart  ska jag ha slut. Nääääää nu ska jag inte sprida ut mer negativ energi ska ringa å klaga åt emelie istället, haha :D


ångest, varför stannade jag hemma?

hur orkar jag utmana mig själv över att vara hemma en hel lördag? nu hör jag på kass musik, deppar haha nej inte deppar men tänker på tusen onödiga tankar jag inte annars tänker på förutom då jag är ensam hemma eller så, har tagit en powernap i några timmar, vilket var rätt skönt vaknade av att jag hade 9 olästa sms om att jag skulle till kalix haha,

fixade mig sovplats dock såg jag inte de förän då jag vaknade å då hade bussen gått och orkar inte åka in med 10 bussen ganska ovärt för klockan 10 idag ska fan jag ligga å se oc i min säng, så nu ska jag snart stiga upp och kolla var mina föräldrar håller på med, sen ska jag duscha osv..   värt att inte ens linn är hemma idag, åååh hon hade kunnat göra min kväll lite bättre med hennes iq befriade hjärna ♥   sak samma!! nu tänker jag positivt å går å kollar vad mamma gör, sen duschar jag och sånt!

haha, bilden är från sommarlovet 2009?

på mig & agnes, kan inte säga mer än att man vill dra tillbaka dit.


dag 5

Dag 5- ett ögonblick

hm, första gången jag riktigt pratade vid med en spc person som gjorde en hel kväll för mig.. oshit, den var bra & oförglömlig.. tro mig, jag glömmer den fan inte för den gjorde mig riktigt glad :) synd att en kväll ba e så kort.. haha!

min fredag..

är hemma från kalixtown nu,  for på dop för min kusin skulle tydligen döpas idag klockan 2 så har varit där i tills klockan 4, då for jag å linn på china å beställde oss mat och tog hem så åt vi det här hemma osv, helt ok med china mat i torsdags, igår skrovmål, idag china mat haha..  men mätt är jag iallafall =)  har bestämt att vara hemma ikväll nog för att de verkar hända massor i kalix, men har inget sug har sovit dåligt osv

kom hem till en kring halv 5 imorse, vi somnade kanske inte kring förän 6 tiden? sen fick jag en massa jobbiga samtal varje timma så till slut kom emelie å hennes mamma å hämtade mig så for jag hem till emelie och fortsatte sova + att den jag sov med snarkade lagomt mycket också haha..   

meeen, gårkvällen började med att jag for till emelie så kom 3 små pojkar dit och förkröka med oss.. sen for vi på en död fest i nyborg, sen vidare mot stan där de var fest tydligen? men som var lika död som den i nyborg, sen blev det nilshotell och där var det inte fest, men roligare iallafall haha, sen lämna jag emelie där å for iväg med en å sov där då och sen tillbaka till emelie kring 9 imorse å sov då..

så såg min fredag ut, väldigt komplicerad haha.. men hade kul, jag å emelie gjorde lite kaos men vi hade väl helt okei kul endå!=) åtminståne jag..   aja, nu ikväll ska jag alltså vara hemma frivilligt och sova & ta det lugnt, behöver det tror jag.. låter smart, ska slå igång lite oc å sova nu lite granna..

hihih, pusss

kaos

klockan är 20 i 10 på lördag morgonen jag å emelie kom nyss hem.. vi har varit på 4 olika ställen på en natt, vi har varit okontakt bara så folk tror vi har varit ded and gone och så har vi varit isär varandra i några timmar också haha... 

kan säga vi gjorde kaos, uppdaterar sen ska prata med emelie om igår nu!
men vi lever iaf, hade hyffsat kul :D


fredag, äntligen

gah, bra jag har uppdaterat idag och mer än såhär bloggning idag blire inte!  direkt jag kom hem från skolan duschade jag, fixade mig, åt hämt mat idag igen, haha .. sen fixade jag mitt hår klart och så nu sitter jag här å väntar på att fara till bussen som ska gå halv 6, skulle igentligen inte till kalix förän senare för vi skull ha lite förkrök här osv, men de blir nog hos emelie istället!

de blir nog brao, bara lite kaos idag osv, annars har det varit en greeat dag .. har inte hunnit tänka nå känns de, som att jag har haft fullt upp.. haha, kan inte fatta att de är fredag redan? känns som att de var lördag i förrgår typ ;o  men sak samma, nu ska jag förbereda mig för en great kväll hur de än slutar.. puss!

jag å emelie som ser helt hemma ut

dag 4

Dag 4- något du inte skulle klara dig utan

min säng & pengar, dom är allt för mig hihi.. min säng är tystlåten, får mig att må bra, är skönt osv!  sen är pengar typ min andra halva haha ne, men jag är alltid i behov av pengar,  och så är min bästa vän något jag inte klarar mig utan heller. ♥

inväntar fredag då

känner mig som 80 bast när jag redan ligger nedbäddad, nyduschat och ställt iordning allt för imorgon och klockan är bara fem i halv 9 haha.. men jag är så trött så ska se lite oc tills jag känner mig för trött för att klara av mer så sover jag, vilket nog inte kommer krävas att se mer än ett helt avsnitt så är jag nog rätt död..

ska försöka få kontakt i emelie och höra vad hennes fredag har att bjuda på, hoppas hon har något kul att komma med.. alla andra verkar ju vara tråkiga och ska vara hemma? HaLÅ fest i töre .. i just kidding, eller? ;)  skoja.. fan vad jag tjorvar..  nu lite smsande & oc! säger väl godnatt för min del, vi syns imorgon, då är de fredag!!1oneone


torsdag? redan? ;o

ligger i soffan och har just vaknat från en powernap åt china mat till middag så blev mätt å trött, ska låta klockan ticka lite sen ta fram några kläder till imorgon så jag slipper göra det då och så ska jag duscha sen ska jag fan gå och lägga mig och glo på oc eftersom att ingenting vettigare händer en torsdags kväll som denna,

kan fan inte fatta att det är fredag redan imorgon?! veckan har gått galet fort, vilket är jävligt skönt + att jag slutar tjugo i ett nu mera på fredagar, gillar mitt nya schema rätt starkt ;)  vet inte vad som händer imorgon, ska höra runt med lite peeps om nått händer någonstans, annars blir det en lugn hemma kväll i töre eftersom att jag endå ska upp tidigt på lördag å ska vara i kalix 2 på dan på dop? känns inte värt att sitta där sten död, men vet inte.. man vet aldrig hur de slutar för evve, haha.. ska gå och ta fram kläder nu, sen toa, dusch osv.. hinner säkert blogga mer innan jag går å lägger mig ;)

haha, 3 års gammal bild på mig & fanny.. haha alltid kul med gammla bilder!

hm

Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det

dag 3

Dag 3- tre personer som gjort skillnad i mitt liv

emelie tiger ♥


emelie holmgren ♥


sofie häggström ♥


parfyM



haha, mördade jonnis ögon lite idag..  stod å parfymerade mig på skolan, så fick jag för mig att parfymera han med, dock så först spryta jag lite i ögonen, munnen, hela ansiktet osv, sen lite på kroppen hahaha..  så han har luktar evve hela dan, vilket jag tror han stormtrivs i, jag menar.. inte alla som får äran att bära runt på min doft?!  haha, näfan vad cpe jag är

i don't want to live a lie

är trött somfan, ligger i min säng och har sovit sen klockan 4 å nu är klockan 7, ska försöka dra mig upp och hoppa in i duschen å sen kolla lite på tv och ta det lugnt känner mig inte i form, eller de gör jag aldrig då jag kommer hem från skolan, fryser alltid å har huvudvärk och ont någonannanstans haha kasst.  har ingen blogglust, men bloggar väl det här inlägget åtminståne så har jag åtminståne fått upp 4 inlägg idag tror jag det är,

saksamma.. nu ska jag fortsätta höra på kass emo musik å tänka tillbaka i tiden på hur bra allt var då ahaha nej jag skoja, jag ska inte deppa.. lelele smiiile jå, nä nu blev jag arg igen så måst ta tag i det här nu, ehejdå!

kan inte säga mer än att du är guldvärd & tack för att jag har dig

dag 2

Dag 2- mig själv i ord

hm, mig själv i ord.. börjar väl med att jag är 14 år fyller 15 nu iår, bor i töre med min familj där jag trivs helt okei..  på fritiden håller jag inte på med några sporter eller så, ägnar den mesta tiden till mina vänner och är ute å umgås eller så ligger jag hemma och sover haha ;)   är en rätt trevlig person om man lär känna mig på rätt sätt, dock dömmer folk mig rätt fort som otrevlig, dryg osv? vet inte varföör, kanske inte alltid är världens trevligaste mot folk, men alla har då en chans att vara omtyckt av mig :)

jag är väldigt sällan otrevlig, sur eller något mot folk.. det värsta jag vet är då någon är dum med mina nära kära, kallar dom saker osv? jag är annars en trevlig, glad å positiv person så länge folk är det mot mig,  behandlar dom som dom behandlar mig, je .

eftersom att januari snart är slut...

januari månad hittils:


Du har fått nya kompisar? - aa


Du har varit i ett annat land än Sverige? - gills kalix? så ja!


Du har bowlat? - hmm, nä


Du har skolkat? - jau


Du har fått bra betyg i skolan? - har inte haft prov eller så


Du har varit ledsen? - jo


Du har varit glad? - a de har jag :)


Du har druckit alkohol? - jå


Du har blivit kär? - näfan


Du har känt dig sviken? - hm.. lite


Du har känt att ingen har sett dig? - halå osynlig, haha nä


Du har suttit vid datorn mer än du brukar? - mindree


Du har solat solarium? -  ne


Du har badat i havet? - nä typ is på vattnet nu


Du har snusat? - aa


Du har varit sjuk? - jodu


Du har spytt mer än på fyllan? - nae


Du har bråkat med dina föräldrar? - jo


Avslutat ditt medlemskap på lunar? - nei, dock finns inte lunar mer..


Någon har sagt att du är snygg? - aa


Bråkat med din älskling? - aldrig :)


Strulat med en främling? - nä


Bråkat med en från samma kön? - jes


Varit så full att du knappt minns något från den kvällen? - mm


Gråtit för att ditt liv är misslyckat? - har gråtit, men inte därför


Pratat i telefon i mer än 1 timme? - aa


Kramat någon av samma kön? - jadå


Kysst någon av samma kön? - ja, hihi


Kramat någon av motsatt kön? - de har jag


Kysst någon av motsatt kön? - mm


Köpt något till en vän? - aa


Köpt något på ica? - jodå


Gjort illa dig? - ja ;<


schoool


haha söt bild, jag right now haha..

sitter i ett grupprum och har matte med amanda fanny & emelie.. ska fan jobba lite eftersom att jag inte har gjort ett piss efter jullovet så nu ska jag börja plugga, om jag ids annars så sa mamma att jag skulle plugga hemma så jag gör nog det istället å tidsfördriver tiden med oc hihi..

somnade sick't tidigt igår, gick å la mig kvar över 9 å somnade kanske kring 10 haha fan vad skönt det var att sova + att jag har sovit hela vägen till skolan,  ännu skönare!  hiha,  aja ska vara lite social med dom här nötterna, vi hörs sen ;)

nyfärgathåår<3


jag & sofie snygga som få idag på skolan ;)

har just fixat mitt nyfärgade å svarta hår, lövit!  älskar nyfärgat hår, bara att de är för lent så går knappt att fixa volym i det haha..  nu så har jag ingenting att göra tills vi ska fara mot skolan för möte, är trött så lär somna i bilen dit bara för att jag ska vara ännu mer död på mötet och se lite ded and gone ut =)  haha, whatever... nu ska jag göra nått annat,

har för den delen blivit lite arg idag så råkades häva sönder emelies handväska jag lånat av henne haha.. men har dealat med henne såå jag bhr inte betala, men måst ge henne nått annat haha.. fan vad hemlig jag är hela tiden, nu ska jag gå å gö en grej med en evve! hejdå :)

jeja

svarar på mina små frågor från min frågestund, orkade aldrig skriva någonstans att jag hade igång en frågestund så blev bara några få frågor.. men bättre än inga alls :D

1.  från jennipher :


hur gammal blir du iår? jag blir 15 år den 7 september iår :)

vad är det klantigaste du har gjort hittils iår? haha oj.. jag vet inte, jag är rätt klantig så har nog hunnit med de mesta klantigheterna.. haha

är du kär?:) kär? kan jag inte påstå.

2. från nanna :

vem tappade du oskulden med? min gamla pojkvän


3. från hanna :

Har du varit brunett sen färgat om det till blont? Isf hur gjorde du? Man vill ju gärna undvika att få det oranget? :)  jodå jag har gått från brunhårig till blont, dock slingade jag blonda slingor i 2 omgångar så håret skulle bli ljusare så de sen gick att blondera och undvika det oranga ;)

Mammasgata

Man ser tiden är förbi, snart är det för sent,
livet går fort och det är svårt att hänga med.


ingenting kan bli vad de var, neehdu.

slutade tio över 1 idag, vilket var jävligt skönt + att jag då hade sovmorgon och bara två lektioner idag, så direkt jag kom hem såg jag 2 avsnitt oc, och nu har jag just snört i hårfärg uppiskallen eftersom att mitt hår skiftar lite mörkbrunt i ljuset färgen åker ur så snabbt ur mitt hår, kasstttt, men nu är de igång på att bli heltsvart igen så :)

efter jag har färgat håret snör jag mig in i duschen, duschar, fixar mig, äter middag och sen drar jag på möte på skolan våran klass har "krismöte" med föräldrar & eleverna haha, vi gör kaos med lärarna..   men vi får gratis fika, saft osv där så hehe ;))  ahja, ska slå igång yttligare ett avsnitt av oc och vänta på att jag får skölja ur färgen, vi hörs sen :)

haha, går runt å reklamerar att "jonne är bäst ♥" på min arm ;)
fint att allt blir spegelvänt i webben också haha!

dag 1

Dag 1- mig själv i bilder




@school

sitter i rödan och gör ingenting, väntar på att sofie ska komma hit snarto.. har sovmorgon till tio över 9 dock går de ju ingen bra buss så jag måst endå ta 7 bussen så jag kommer hit 8 ;<  men jag överlever för sofie hade också sovmorgon å kom hit tidigt så, å nu är hon tillbaka här nu hehe :)

har bara 2 lektoner idag, sjukt chill har so och så har jag engelska tror jag..  nu ska jag hitta något roligt samtals ämne att prata med sofie om, så tiden går lite snabbare haha.. vi hörs senare då jag kommer hem eller nått, kanske bjussar på ett test om jag hittar nått :)

ytligare några dagar!

eftersom att den sista på mina dagar är " din bästa julklapp " eller nått sånt så orkar jag inte göra den för meningen var att det där skull varit klart på julafton men blev inte så nu, så börjar på en ny lista som jag snodde av micho's blogg, börjar med det imorgon!

Dag 1- mig själv i bilder
Dag 2- mig själv i ord
Dag 3- tre personer som gjort skillnad i mitt liv
Dag 4- något du inte skulle klara dig utan
Dag 5- ett ögonblick
Dag 6- något som får mig att skratta
Dag 7- något jag ångrar
Dag 8- något jag ser fram emot
Dag 9- en bild som betyder mycket för mig
Dag 10- mitt liv just nu

na na na.

Lovar du att vara ärlig? joråå
Du heter: Evelina Eriksson
Låt just nu: Ingen
Om du röker: Jo
Beroende av: att sova hah 
Favoritkaraktär(er) i film: vet inte
Vem behöver du mest just nu: vet inte?
Vad tror folk om dig: hurru ingenaning
Stämmer det: (?)
Vad får du oftast komplimanger för: mitt utseende
Brukar du skratta för dig själv? haha faktiskt
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? sov inte tråkis..
Vilken är din favoritmålning? målning är inte precis min grej så jag vet inte
Vart bor du: töre
Trivs du där: haha tveksamt
Äger du några converse:
jag vet inte, säkert
Festar du mycket: rätt så
Vad har du för mobil operatör: halebop
Är du allergisk i mot något: nej
Har du haft sex : jo
Nästa mål i ditt liv: Börja sköta skolan osv
Hur svarar du i mobilen: hallå?
Vem ringde du senast: mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: varför jag skull hem från skolan osv
Antal sömntimmar inatt: 6 timmar
Sov du ensam: jes
Tycker du om din pappa: jodå!
Brukar du komma i tid: dålig med det..
När mår du bra: då jag är med mina vänner, har kul, osv!
När blev du fotad senast: idag
Vanligaste färg på dina kläder: svart, vitt osv
Vad tycker du om fötter: har fotfobi, så det förklarar väl de mesta om vad jag tycker om fötter haha
Är du smart: klart jag är
Är du aktiv i skolan: tyvärr, nej
Vem/vilka saknar du just nu:
flera
Favorit dryck på morgonen: juice
Rakar du benen: japp
När brukar du gå och lägga dig: på veckorna kring 12 tiden eller då jag är död, på helgerna är det helt olika
Är du blyg: nej
Vill du hellre ha mail än brev: ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej
Har du spytt offentligt: jo
Har du varit full? jao
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: knulla, runka å allt såntdär :) haha..
Använder du stjärnor eller kajal: nej
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: min familj & mina närmsta vänner
Är du nöjd med ditt liv: rätt så
Om inte, vad vill du ändra på: finns massor
Är du bortskämd: beor på med vem man jämför ;)

frågestund..

ska fan ha en liten frågestund för mina små läsare, orkar inte jobba upp er för att jag är för lat osv.. ;< så måst ha igång nått på bloggen till imorgon kanske? så fråga på, svarar på allt :)

SÅÅÅÅ, FRÅGA PÅ NU TYP HAlå

klicka hem

blir nog att klicka hem dessa kläder ikväll, om min mor får för sig att komma hit å hjälpa mig skicka iväg beställningen.. jag är för kung för att klara det själv!



ok nu kör vi




Här finns ingen hund begraven
dock mina minnen från vår tid ihop
ett plus ett är ofta två
men kan också vara ett om dom slås ihop
fyll mitt glas till bristningsgränsen
hörs nån dag hej ha det bra
ge min dag en mening älskling
ingenting e som det va
ligger hemma tänker att det borde vara enkelt
o va utan dig men utan dig så finns det inget jag
ligger hemma tänker att det kunde varit värre
och i samma stund i filmen kom världens längsta reklam
känner att jag borde tagit mina mediciner
men jag trodde det var lugnt för jag mådde rätt bra
känns som att jag inte borde lite på mig själv
men när ingen finns till hands ja då har jag inget val..



JOHO AHA NEHE MHM JAHA VADÅ
OK DÅ KÖR VI


Här finns inget mer o hämta
bara kartonger från ett liv ihop
ett plus ett är ofta två
men kan tydligen bli tre på en finlandsbåt
skit i glaset hit med flaskan
tack vi ses hej ha det bra
ge mitt liv en mening älskling
flytta härifrån idag
hör människor säger att det kunde varit värre
men hör aldrig nån som säger att det kunde varit bra
ligger här och tittar på dig undrar vad du drömmer om
och varför du är här när du dumpa mig idag
kanske borde plugga men har aldrig gått i nian
här är killen som dom använder som titta hur det går
känns som att jag inte kunde bry mig mycket mindre

vad dom tycker vad dom tänker vad som säger när jag går..


JOHO AHA NEHE MHM JAHA VADÅ
OK DÅ KÖR VI

allt du vill kan du få, men ingen trygg framtid

kom nyligt hem från skolan, for tidigare för att jag inte orkade vara kvar + att jag hade huvudvärk å emelie for hem så då var inget värt typ,  gick på engelskan idag sen har jag bara svamlat runt i rödan med folk, har hunnit vara på möte med rektorn och sånt..  vi har nytt schema nu, i like it! vi slutar tidigt tisdag onsdag & fredag, feting nice och så har vi sovmorgon på tisdagar också!

dock har vi andra ämnen nu vilket suger lite för vi ska hinna ha 4 prov i so påå 6 veckor så kan räkna med prov nästan varje vecka + att vi har engelska prov säkert 1 också, men ska kirra biffen nu vettni haha..  nu ska jag se på oc å kollaa var min mobil är hör att jag får sms haha, vi hörs sen

haha, retard?

jag kan förklara mina känslor för dig med bara två fingrar, fuck you. =)



en gång i tiden var ett tag sen nu


har haft kul ikväll, så har suttit & överredigerat bilder, heha!

ligger iallafall nu i min säng, ska ställa alarmet på halv 6 snart.. ska bli tungt å stiga upp imorgon må jag tro, om inte jobbigt med skola.. dock så får vi nytt schema imorgon, de är nice för jag slutar tidigt 3 dagar istället för att sluta tidigt 2 dagar, tror de var så? sak samma, great var det iallafall!  ska snart kolla lite på OC och somna åt det, är rätt trött efter som att emelie å en till höll mig vaken inatt som sedan väckte mig tidigt som fan imorse kring 11?!!, å då jag var som mest död kom emelie å hällde vatten i ansiktet på mig.. lagomt sött av henne!  ska göra mitt nu, vi hörs senare eller imorgon beror på iom jag somnar inom kort eller inte!  pussis

dag 23

♥ Dag 23 – Det här ångrar jag

kan ju inte skriva här vad jag ångrar? men finns jävligt mycket saker jag ångrar men på ett sätt inte för jag lärde mig någonting av det.

if you want, you can

det första jag sa när jag vaknade idag var att direkt jag kom hem skulle jag duscha, har jag duchat ännu? naae.. men ska ta och färga linns hår svart igen, hon varierar mellan rött å svart varannan vecka typ haha.. sen ska jag duscha så jag får känna mig frääsh, feting nice det typ..

har otroligt ont i mina ben + magen för jag har träningvärk där, och jag har inte ens tränat? har inte gjort annat än vad jag gör varje dag typ sover, går i trappor hela tin, går utomhus osv? haha.. de är helt normala grejer så är jag endå helt död i benen, kanske är en aning otränad.. men varför visar det sig nu å inte tidigare? hmm, ska iallafall på toa å sen färga linns hår och sen en efterlängtad dusch oyes.


sant

du kan alltid ångra något, men du kan aldrig göra det ogjort
så istället, tänk noga innan du gör något som du vet att du kan ångra senare.



- hhome

är hemma från emelie nu, är sjukt trött fast jag har sovit inatt eller somnade kring 5 tiden eller något sen vakna alla vid 11 å låg å halvsov tills emelie hällde vatten över mig ;(  haha..  igår var vi på någon rockkonsert typ, som var på folketshus sen när det slutade kring halv 10 tiden for vi hem till emelie och trodde att kvällen skulle sluta där,  men då for vi och åkte bil å drack lite istället med folk, var trevligt.. sen kom vi hem kring 3 tiden? å ja, hehe de va nog de

men nu ringer amanda på skype så ska tala med henne några ord osv,  sen blir det att se oc och ta det lugnt, skola imorgon jobbigt, men dags att ta tag i allt det där med skolan nu så!  vi hörs senare istället ;)

tidsfördriv


ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel; 19 skull ja tro
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? typ ingen
Vad tycker du om kärlek? gulligt, underbar osv så länge den går bra
När kramade du någon sist? idag/inatt
Saknar du någon speciell person? kanske
Har du svårt för att bli kär? rätt så
När kysste/hånglade du med någon sist? inatt
Med? - en kompis!
Ångrar du det? haha nä
Är du singel? jadå
När fick du senast en kompjimang? inatt heha
Har du hånglat med någon av samma kön? haha, ja

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: nått där ikring
Hånglat med nån riktigt ful: ja
Hånglat med fler än 5 pers: jado
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? mm
Gjort något riktigt dumt? njae, ja kanske de haha
Gjort något du verkligen ångrar? jo
Skadat dej själv med flit? nej
Varit nykter på nyårsafton? japp! den ni
Åkt ambulans? nej
Gjort nåt olagligt? ja
Blivit polisanmäld? jo
fått din mamma att gråta? jo
Slagits med någon? jap
Skämts över dina föräldrar? äh inte fan vet jag
Skämts över dig själv? tror inte de
Sagt jag älskar dig och menat det? ja, värt å säga de annars
Tar du droger?  nej
Dricker du? jep, fan vad tuff jag är!!1
Vilka kläder sover du i? t-shirt å underkläder, eller beror på med vem å var jag sover ;)
Vad hatar du verkligen? S K I T S N A C K , capslock hehee
Varit kär? kär&kär vet jag inte, men ja nått liknande
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? nope
Är du ensam nu? nä
Vill du gifta dig? om jag hittar den rätte så :)
Vill du ha barn? jadå

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? jag
Såg dig gråta? emelie
Fick dig att gråta? ett jobbigt sms + alkohol i kroppen = ingen bra kombination 
Du delade en cigg med? amanda
Du gick på bio med? emelieh
Skällde på dig? mamma

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? yes
Kramat någon? ja
Pussat någon? jo
Köpt någonting? ja
Sjungit? ja
Saknat någon? gör ja väl alltid lite grann

kalixxx

ska till kalix på en & en halv timma, lagomt chill! väntar på att få äta middag vilket värkar ta någon timma till bara för att jag är hungrig ;< och har ingenaning om vad jag ska ha på mig så blev min spets tröja den får fan duga. haha, sen ska jag bara få tag i emelie och så skaa jag hitta några skor jag kan ha för mina svarta tygskor är så gott som döda nu ;< och jag hade sjöblöta sockar å skor igår så idag bara värker de om fossingarna haha..

ajaaa, får skylla mig själv att gå i tygskor i snöstorm + att sen ta av mig dom då det är lika blött inomhus på golvet som det är ute, men men sak samma.. ska ringa emelie plus hitta några skor, å sen packa ner nå kläder och så, vi hörs sen eller imorgon ;)



dag 22

♥ Dag 22 – Det här saknar jag

finns så sjukt många olika saker jag saknar, men de jag saknar mest är nog saker från bakre i tiden.. saknar folk jag umgicks med då, saknar hur jag var då för jag var så mycket bättre än idag.. sånna där gamla saker, de mest jag saknar är mina vänner jag umgicks med förut eller minnerna med dom.

ferre

är hemma från kalix nu! sköönt, dock är formen mindre bra men de  blir bättre senare =)  var iallafall en bra kväll igår trotts allt, ska berätta detaljerat haha för jag vet att ni vill veta ;)  iallafall..

börja med att jag å emelie for till en mysko tant där emelie lämna mig själv i ett tomt vardags rum i EN TIMMA sen kom hon, då for vi och åt med hennes mamma & pappa på 11ans, och sen såå for vi hem till emelie så fixade vi oss och sen drog vi mot kamlunge där emelie fyllde i sin tatuering och gjorde 2 nya, blev vackert! haha,  sen väntade vi typ en timma på att fredrik skull hämta oss, å när han väl kom så på hemvägen kom en jävla ren flock på vägen så vi råkades pajja en ren haha, men huvudsaken är ju att vi mår bra å klarar oss, dessutom dog den inte!

haha, sen när vi väl kom hem till emelie vilket var kring halv 11 tiden typ? så kom jossan å amanda dit, vi fixade till oss yttligare lite sen drog vi till nyborg för fest, vart en bra kväll trotts spyor, tårar osv.. men sånt som hör till,  sen vid 4 tiden åkte vi taxi med erik till taxin så väntade vi på yttligare en taxi å sen skjutsade den hem oss å så var klockan halv 5 så jag la mig bara i sängen å slocknade nästan direkt, såå ikväll blire nog nå liknande igen om de händer nått någonstans, annars vet jag inte vad som händer, snör iallafall in lite bilder emelie har fotat med min kamera från igår ;)









dag 21

♥ Dag 21 – Betydelsefulla låtar

finns ju massor,  men betydelse fulla, fattar inte.. så skriver låtar som påminner om betydelse fulla grejor, haha dock mest party låtar som påminner om dom kvällarna ;)

Bumby Ride
Lika A G6
Mikrofån Kåt
Gubben I Lådan

och så vidare, mest från roliga tillfällen osv!

kvällens outfit

håller på fixa mig hos emeliee right now, har just bytt om osv.. så nu kommer bild på kvällens outfit bara för att jag är så bra å lägger ut sånt nu varje dag nästan heho!

t-shirt - hm leggings - nelly


den äter upp mig inifrån - ja självkänslan

godmorgon, sitter i köket och har just fixat mig klart.. bestämde mig för att ta sovmorgon imorse så fick sova 2 timmar längre, såå nu vet jag inte vad jag ska tidsfördriva tiden med min buss går inte förän på en halvtimma, sen när jag kommer till skolan ska jag vara i skolan och göra ingenting tills svenskan börjar kring 12 för kan inte vara med på idrotten, så jag far till skolan för 1 lektion haha värt.. sen ska jag till emelie å sen vet jag inte vart jag hamnar sen kommer emelie till kalix igen å är med mig å har kul haha ;) så jag sover hos henne inatt

så vet inte hur min uppdate blir, för jag lämnar datorn hemma för orkar inte bära runt på den sen så jag lämnar den hemma behöver den endå inte påå svenskan för där ska jag rita en fantasy bild, de är ju jävligt lätt att rita en fantasy bild för en som är helt död i hjärnan när det gäller fanatsi osv!  sak samma snör in dagens outfit, puss

allt är från gina utom leggingsen som är från hm, haha

sova

känns inte så värt att jag är vaken längre än såhär, klockan är bara 10 dock somnade jag redan klockan halv 8 på soffan å sov till klockan 9 å då duschade jag å packa ner lite kläder för imorgon, för stannar i kalix efter skolan dåå.. tar sovmorgon imorgon för jag orkar verkligen inte med att stiga upp halv 6 så istället får jag 2 timmars längre sömn och åker in med kvart över 9 bussen, började dock inte förän vid 12 eftersom att jag nu verkligen inte kan vara med på idrotten,

men sak samma, det skadar inte mig.. har 2 lektioner imorgon, idrott å svenska? eller ja för mig blir det en då haha värt.. sen drar jag till emelie, sen drar jag någonannanstans medans emelie ska å gadda sig skulle med igentligen men då skull hon gö nå tjorv så jag orkade inte för de hade tagit timmar å jag hade dött av uttråkighet, såå får ser var jag far å hur jag gör, sover i kalix gör jag iallafall!  hoppas på en bra fredag, bättre än torsdagen iallafall

ska glo på oc nu, och sen sova kommer nog hinna somna innan de ens har gått 10 min av avsnittet, sak samma.. vi hörs imorgon, puss&godnatt!



nanana

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal
Jag var äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decennier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika skäl

Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp

Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse
Att jag satt något spår
Som har haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde

Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog


Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Jag var ung du var yngre
När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perrongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen

Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logiskt eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras

Du flyttade utomlands någon annanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå var sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år


Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Ååå

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart

Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än

För passionen vi kände kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
Det består i en takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd
Nu är det mitt tåg och dags för avgång
Stiga på aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark

Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

dag 20

♥ Dag 20 – Min skola

Går på manhems skolan i kalix som ligger i kalixkommun eller antagligen gör den ju de om den är i kalix haha.. sak samma, den suger, dåliga lärare, dåliga elever, kassa människor å allt de.. skoja, bara =)   men en toppen skola är det ju inte precis, de som gör allt positivt är väl för att nästan alla jag känner går där så!

hurrahurrahurra

söt bild på mig å jossan haha..

sak samma, GRATTIS JOSSAN NU ÄR DU LIKA VUXEN SOM JAG :)


knasdag

min torsdag blev inte riktigt som planerat,

steg upp, fixade mig, for till skolan var på lektion ett litet tag sen orkade jag å emelie inte vara där så vi gick till cafeterian och åt varma mackor, sen hände inte mer än så, varit en jobbig dag på skolan för att jag har så jävla ont i magen, for från skolan kring 2 tiden så missade hk'n men jag överlevde,

har hunnit med allt möjligt idag..  har hunnit först lyckats hamna i bråk (haha), sen fått prata med kurator, mentor osv.. sen varit på sjukhus, polisförhör å allt haha.. ojoj, kan inte annat än skratta, förutom att min nacke inte mår bra eftersom att en fittjävel, ursäkta ordspråket men slet mig i håret som fan så har även tappat lite löshår jävligt bra, ska kräva pengar till det av hon, dock ser jag inte misshandlad ut som hon gör tydligen.. whatever, jag försvarar bara mina vänner å accepterar inte att bli kallad saker av turkar.. sååå, that's life hon fick smaka på arj evi..

jag är ingen som slåss,
för jag vet att våld inte löser något, men hon förtjäna det.


fucka upp är mitt andra namn

har förjävla tråkigt, ska snart gå å blåsa håret så det hinner torka innan jag stiger upp imorgon för de brukar vara fuktigt om jag tvättar de på kvällen haha så måste föna det lite, sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på oc tills jag somnar, måste sova själv inatt gör det frivilligt för linn har fått ögoninflamation och jag avstår från att få det jag med!

klok kvinna jag är, ska gå å hitta min cola å sveepa den så den blir slutt känns så jobbigt å vara medveten om att jag har cola i kylskåpet haha ;<   aja, nu ska jag dricka colan å sen föna håret å sen oc å sova!  godnatt på er =)

endast för att emelie är så sexig i bakgrunden, nog har jag snygg b-rud!

ett år sedan..



sure, vad gör jag inte för mina läsare liksom?=) haha..




såg ut såhär, mörkbrunt hår med löshår.. proppat med foundation på läpparna osv.. aa sånt ni vet vi dom flesta använde för ett år sen haha :)

och så ska jag beskriva hur jag var.. hmm,   jag vet att jag har förändras mycket väldigt mycket på bara ett år har blivit mognare, en hel del..  umgicks tokigt mycket med sofie för ett år sen vid den här tiden, vi var med varann var å varannan dag, å gjorde massor tillsammans.. skötte skolan hyffsat, var vän med folk jag idag knappt hälsar åt, vilket känns tokigt, men ah.. man glider ifrån vissa ibland, å vissa inte.

höll inte på med några tokigheter precis då, var rätt lugn av mig! det jag gjorde på fritiden var att umgås med mina vänner på uh, typ samma sak varje helg! kom hem kring 11 på kvällen sov hemma och mamma å dom hade full koll på vad jag gjorde, var jag var osv :)  var mer ärlig, snällare tror jag, var kär haha sant faktiskt.. men efter 7 månaders bråk fram å tillbaka så kom vi inte längre än där vi började, men sak samma blev bättre såhär :)

kan säga att jag gillar mig själv mer nu, haha.. jag är roligare, mer frammåt, har mera vänner, börjat umgås med ännu mer roligt folk.. har för det mesta kul varje helg, får göra nästan allt jag vill.. ja, jag mår bättre nu än då =)

för dom är int som du

sitter i köket å sveper vatten, funderar på vad jag ska äta till middag.. låg å sov då dom andra åt middag + efterrätt men är varken sugen på de vi åt till middag eller till efterrätt, min mage kurrar, jag har mensvärk?!!? fast jag inte ens ska ha mens... vad är det här för stil gud?! okej, överlever de är nog borta till helg

imorgon är det torsdag, lång dag.. alla ungdommar blir 1050 kronor rikare vilket är nog det positivaste som har hänt dom senaste dagarna jag ska handla ihjäl mig, på ingenting haha ne skoja.. ska gå å knappra i mig några ipren å hoppas att mitt ont i magen ska försvinna.. OCH så ska jag hitta någonting jag kan äta för jag är äckligt hungrig :(

heha, ny bild, jossansbild.. jag var blond, mycket blond.... </3

....

Det är inte föräns man inser vad man har förlorat som man ångrar det man inte gjorde, att man inte ansträngde sig.. att man inte gjorde det man borde gjort, så jag skiter i vad som hänt.. för vi lever i nutid, då vad då.. nu är nu, ta varje dag som den kommer, lita inte på någon, lämna dom som sviker dig, skrik å dom du tycker är belasting.. men framför allt, lev livet på det sätt du vill


onsdagen avklarad

är hemma från en helt okej skoldag, ännu en skoldag avklarad.. imorgon är det torsdag sen fredag, vi slutade kring halv 2 idag, sen var jag ett tag med emelie tills hon for sen var jag med jonne marcus & rickard tills mamma kom å hämtade mig så köpte hon korv i bagge åt mig så for vi sen hem hehee, så nu sitter jag å dricker cola å fetar i mig lite choklad och ska slå på några oc avsnitt åså,

ingen speciell planering över min onsdag, ska ta det lugnt idag med, lika bra det är endå så slut så jag orkar inte göra något haha.. jaeja, ska kolla oc och kolla om jag får mig nån timmas powernap.. see u laaater


dag 19

♥ Dag 19 – Det här får mig att må bättre

Det är helt klart mina vänner, utan tvekan.. Dom vet vilka dom är, dom finns alltid där för mig, jag vet att någon av dom kan jag alltid gå till.. dom delar både glädje & sorg tillsammans med mig, så länge jag har dom behöver jag ingenting annat.. dom är allt jag behöver & jag älskar dom, glöm det aldrig!

livskunskap

 

jag & emelie right now på livskunskapen, fast vi har ingen livskunskap istället har vi svenska där vi skriver om fantasy skit tråkigt fast emelie hjälper mig så de är inte så jävla tråkigt, vi har vikarie som vanligt och de är ovanligt dött i klassen haha ingen pratar knappt, undrar om någon har gjort nå med folket här alla är ju helt livlösa, man hör typ bara emelie skriva å jag knappra på tangenterna haha..

 

iallafall, efter livskunskapen har vi lunch då ska jag äta feting mycket ska bara kolla vad de är för lunch, brb.. och de var kycklinglasange, bläe... men aja, nått får jag väl i mig! nu kommer vikarien hit så ska spela ängel å stänga ner internet å fortsätta svara på fantasy frågorna.. vi hörs senare, pusss


morgon inlägg.

godmorgon! har fixat mig åså nu, ska snart till bussen måst åka tidigare idag annars måste jag GÅ dit å det tänker jag inte göra för jag är för lat på morgonen å de är långt, snö ute å allt jävligt som finns, typ älgar efter vägen å allt haha.. finns många nackdelar med att inte bo mitt i byn, whatever snör in en dagens outfit sen sticker väl jag till skolan, ska först hitta pappa så han ger mig pengar heeho!

t-shirt - chili linne - gina leggings - gina


andra skoldagen avklarad!

idag när jag satt å bloggade om min dag så fick vi strömavbrott vilket visade sig inte bara vara i töre utan även i marieberg osv! men vi fick rätt snabbt tillbaka den å då tänkte jag inte på att blogga för var allt för insatt i oc haha, så kan väl berätta snabbt om hur min tisdag har sett ut idag :)

typ ingen speciell dag, vaknade fixade mig åkte buss till skolan var där gjorde mitt å ditt å datt haha.. hunnit bli snöbadad 2 gånger av samma personer och varit arg pga det.. nu sitter jag å är små emo över min vänster fot har typ sååååhääääär ont (osv) i den å så är den svullen.. hade problem med den tidigare i vinter å nu har de blivit helt knas igen då jag använder mina tygskor?! horskor..  whatever, jag har även varit duktig å gott med sofie till ica då hon skulle få sig sina cigg så tjänade på cigg på den rundan + att hon ska vara min betjänt imorgon eftersom att hon inte tjäna mig särkilt mycket idag ;)

aja, nu ska jag sitta å ha jeeete kul på msn med jonnis min ven å göra mig lite te för min hals + hosta! och så lite oc tittande på det också hehe, skönt med kort dag imorgon med 4 lektioner för min del eftersom att jag nu har idrott imorgon som jag inte ska va med på haha.. är lat, å sjuk har endå G i idrott så jag dör inte av att råkas missa en lektion!

jag & emelie på halloween, ta den kvällen tillbaka nu direkt..!

dag 18

♥ Dag 18 – Mitt favoritminne

har så otroligt många minnen med vänner, släkt & familj så de är ju nästintill omöjligt att kunna peka ut ett av dom alla tusentals minnerna? jag menar... varje dag man lever, är ju ett minne dagen efter? så.. nä jag kan inte välja ett av dom alla!

teest på skolan

tidsfördriv test medans jag emelie å amanda pluggar matte, haha.. fast verkar mer som att de blir att vi stannar å fortsätter prata om vårat sjukt intressanta samtals ämne ;D

SEX

Kommer du svara ärligt på frågorna? - Visst
Är du en pojke eller en flicka? - Flicka
Är du oskuld? - Ne
Hur gammal var du när du förlorade oskulden? - 14
Har du någon gång haft sex med strumporna på? - Kommer inte ihåg

UTSEENDE

Ögonfärg? - Blåa
Hårfärg? - Svart
Är det din naturliga hårfärg? - Nope
Skostorlek? - 37

HYGIEN

Hur ofta duschar du? - Varje dag
använder du deo? - Japp
Brukar du borsta tänderna varje dag? - Ja
Tar du receptbelagda mediciner? - Je
Använder du parfym? - Jadå

VAD FÖREDRAR DU
Cola/Fanta? - Cola
Tv/Data? - Data
Med/Utan kondom? - Utan
Blå/Rosa? - Ska det vara blått så turkost isånnafall
Skola/Jobb? - Jobb, man tjänar pengar på de så
Fest/Softa? - Fest

FRÅGOR:
Vad tycker du om kärlek? - Sjukt sött kan det vara, men kan vara jävligt komplicerat också
Har du flashat/strippat nångång? - Lätt
När kramade du någon sist? - Idag
Saknar du någon speciell person? - Nja, kanske lite
Har du svårt för att bli kär? - Att bli kär är svårt, men att få intresse för någon har jag rätt lätt för ibland
När kysste/hånglade du med någon sist? - 2-3 veckor sen
Ångrar du det? - Nepp
Är du singel? - Ja0
När fick du senast en komplimang? - Idag
Har du hånglat med någon av samma kön? - Ja, haha mys

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? - Nja
Hånglat med fler än 50 pers? - Öhm nä
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll? - Haha tyvärr, ja
Gjort något riktigt dumt? - Jao
Gjort något du verkligen ångrar? - Lite
Varit nykter på någon nyårsafton? - Japp!
Åkt ambulans? - Nej
Gjort nåt olagligt? - Jau
Blivit polisanmäld? - Tror jag inte
Fått din mamma att gråta? - Jo
Skämts över dina föräldrar? - Njae
Skämts över dig själv? - Har säkert hänt
Sagt jag älskar dig och menat det? - Ja?
Rökt? - Ja
Druckit? - Ja
Vilka kläder sover du i? - Underkläder å tshirt oftast
Vad hatar du verkligen? - Inget typ
Varit kär? - Lite kanske
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - Nä
Är du ensam nu? - Nej  :)
Vill du gifta dig? - I framtiden ja
Vill du ha barn? - Samma som på förra bilden

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - Jag
Såg dig gråta? - Emelie
Fick dig att gråta? - Ilska, haha
Du gick på bio med? - Emelieh
Skällde på dig? - Mamma typ

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit? - Nope
Kramat någon? - Jadå
Pussat någon? - Nej
Köpt någonting? - Jå
Sjungit? - Aa
Saknat någon? - Lite

HAR JAG?
Digitalkamera? - Ja
Telefon på rummet?- Ja
Egen dator? - Ja
Könssjukdom? - Nej
Husdjur? - Nope
Bra kompisar? - Nej dom bästa

det är knappast fel på dig, det är fel på hur världen är idag

godmorgon! har just fixat mig klart så nu sitter jag i mitt rum och chillar, ska gå å dricka vatten å chilla tills jag ska ner till bussen och så ska jag söka om jag har min mattebok hemma för vetefan vars den är för har inga skolböcker i mitt skåp, tror jag har den annars i emelies skåp.. hm kan hända =)

snör in en dagens outfit bild och såå får vi höras då jag är hemma från skolan, vi hörs sen.. ha en bra dag :)

"magtröja" oversize - hm linne - gina leggings - gina

en behövlig pn, brandlarm and so on



vaknade för en timma sen av en 3 timmars powernap vilket jag behövde men gjorde dock ingen vidare nytta för är för det lika trött ändå, haha.. ska snart gå och ta fram morgondagens outfit så slipper jag stressa med kläder å skit imorgon på morgonen sen ska jag lägga mig i sängen och se på dom sista 5 avsnitten av oc på säsong 2, nu är säsong 3 snart nedladdad också, hehehe taggad..

btw så gick brandlarmet på skolan idag, mitt i allt då vi hade matte å jag satt helt insatt och kollade på oc så började brandlarmet gå, jag fattade ingenting förän emelie sa att vi måst ut för att de är brandlarmet, haha..  dock var det bara några hamburgar bröd så hade börjar brinna i mickron på hk'n haha.. är det inte manhem så säg, alltid lika bra!

nuu ska jag hitta en snodd så jag kan fläta mitt halv blöta å lockiga håret, jobbigt att behöva platta allt hår uppi skallen imorgon.. blääe, men ska se morgondagen positiv.. jag slipper nämligen idrotten eftersom att jag har varit så sjuk å fortfarande är lite krasslig, suck on thaat ska sitta å klaga på alla som vanligt på läktarn, där trivs evve bäst.

en skoldag avklarad!

kom hem från skolan just, är dö trött har ont i benen av att jag är så trött.. sov jävligt gott hela bussresan hem så vaknade jag just där jag ska av, lika säker på att jag vaknar på samma ställe varje dag haha :)  nu kollar jag på oc och väntar på att mamma ska göra middag åt mig, deras middag dom andra ska äta dög inte för det var hemma gjorda köttbullar.. det går inte ner i min mage nej :<

senare ikväll ska jag bara ta en kort och behövlig powernap sen vet jag inte vad jag ska göra, har inga läxor, prov eller något att plugga till.. s k ö n t ! ; )  har varit en bra dag idag, fått träffa alla mina vänner å så,  tog ledigt 2 no pass idag och jag å emelie vandrade till kum å kollade blodtrycket, vägde mig och så var jag tvungen att fixa mig ett nytt recept på mina piller och så skulle emelie fixa lite grejor, sen gick vi till sporthallen, jag köpte två kexchoklad för att döda mitt behov av mitt nyårslöfte.. de är tungt nu när skolan har börjat å ingen, verkligen ingen stödjer mig utom linn å matte.. alla andra gör mig galen å håller på, haha.. jag ska klara det!


dagens outfit osv

har just fixat mig klart, lockat håret, sminkat mig och allt det! har även hunnit fota outfit bild för idag, känner mig duktig haha :)  är inte trött idag, trotts att jag inte har fått någon sömn alls inatt, men jag överlevde fick iallafall vila ögonen eller somnade säkert någon sväng, men vaknade inte av att alarmet ringde utan vaknade aoutomatiskt typ halv 6? whatever, är på bra humör idag vilket vi får hoppats håller hela dagen ut

kommer inte komma hem förän med den senare bussen dock, ska även hinna till kum med emelieh för måst fixa lite stuffs där och så! så ska ta ledigt från någon lektion å springa dit snabbt med den tjääjen, jaja nu ska jag snöra in outfit bild och kolla var min pappa tog vägen, sen ska jag väll till bussen då klockan slår 7 eller något! =)

såg även att dag 17 skulle bestå av min outfit, så snör in det i det här inlägget då!

♥ Dag 17 – Vad hade jag på mig idag.

tröja - hm linne - gina legigngs - hm


nanana

klockan är snart halv 5 på morgonen, mitt alarm ringer på en timma och jag har inte somnat ännu, är hungrig och nu börjar jag mig känna mig lite trött.. så less dom här sömnlösa nätterna, det är dom som får mig tänka på massa dumma grejer som har hänt å ger mig tillbaka blickar på saker jag inte vill komma ihåg, så därför kan jag inte sova.. vilket känns kasst eftersom att jag kommer ha ett jävla dåligt humör imorgon  vilket kommer gå ut över alla jag är med mest troligt,

får ju iallafall sova dom 40 min vi åker buss, och så kommer väl bussen garanterat vara sen bara för att.. haha, fan vad jag klagar.. älskar att klaga då jag har tråkigt, sitta å skriva hur jobbigt de å de är å blablablaa, har dock aldrig upp levt något direkt ansträngande i mitt liv så många gånger så vet nog inte vad ordet jobbigt betyder än.. haha, okej.. ja är övertrött, ska lägga bort datorn å hålla om min syster låter fel, men sover bäst då jag får hålla om någon eller bli omhållen, så vi kör på de å kollar om jag somnar!

GODNATT PEEEEPS eller godmorgon kanske man säger nu ;)
värt inlägg

test



Klädsel
Vad har du på dig idag: En t-shirt, trosor & bh
Vad använder du just nu för skor: Har inga skor på mig nu, men andvänder oftast mina uggs eller tygskor
Favoritfärg på kläder: Typ alla möjliga

Senaste person som
Sov i din säng: Jag
Du pratade med: Pappa
Du delade en drink med: Emelie säkert
Du gick på bio med: Emelieh
Du gick på stan med: Emelie
Skällde på dig: Mamma tror jag

Senaste
Låt du hörde: Stronger
Film du såg: Never back down
Mat du åt: Varma mackor
Kram: Linn eller någon
Puss: E.... tror jag de var?
Fest: Ponta
Känslan:
Less, irriterad & orolig

Ilska: När jag fick veta en sak om en person, arg man
Resa: Turkiet 2007 eller var det 2008? ah whatever..
Glädje: Längesen, har haft så satans tråkigt på senaste tiden.. men nog har jag endå varit lite glad varje dag :)
Dröm: Hel fin dröm om en, dock lika besviken blir man då man vaknar, hah
Boken du läste: Läser aldrig böcker, så vet inte
Personen du träffade: Vetefan, har inte träffat någon annan än familjen på över en vecka så haha
Personen du pratade i telefon med: Emelie
Personen du fick sms av: Pb
Gången du åt en 7-eleven korv: Har aldrig ätit en korv från 7-eleven
Gången du var utomhus: Idag
Gången du sov: I natt, eller snarare sagt imorse haha
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Någon vecka sen
Saken du köpte: Hm, vet inte

Om dig
Namn: Evelina
Ålder: 14
Smeknamn: Evve
Syskon: Två stora systrar
Sysselsättning: Umgås, sova, film, skola och andra onödiga stuffs dock är ju umgås ingen onödig grej precis haha öh, sak samma
Bra egenskaper: Jag är alltid mig själv och är för det mesta rak & ärlig
Dåliga egenskaper: Kort stubin
Linje/klass: 8E
Hårfärg: Svart
Ögonfärg: Blåa
Skostorlek: 37



orkar jag stiga upp?

ligger i sängen min och klockan är tjugo i 4a på eftermiddan, det här med att vända om dygnet går aldrig som planerat för mig, men har faktiskt stigit upp vid 1 och kokat mig te och ätit skårpor till, sen gick ja å la mig igen halv 3 å tog mig en powernap, vilket var behövligt! mycket!   nu ligger jag å hör på min mage som kurrar till 100, är sjukt sugen på något flottigt, typ kebabtallrik, hamburgare, pizza, kina mat, ja allt det där.... å nu blev jag ju hungrigare å då ska vi äta köttsoppa idag? av alla rätter? bara för att jag är hungrig fixar tanten bad food.. ah, va sån då

ska fortsätta se på oc, har funderingar på att ladda ner 3dje säsongen redan nu så slipper jag göra det sen.. dock tar det ju sina jävla timmar, men whatever, de är värt det..  btw så har min syster smittat mig med ont i halsen, ytterst trevligt.. inte direkt, utom det känner jag mig hyffsat frisk :]  fast skola imorgon? nja.. de vet jag inte

hihi, hittade en 3 års gammal bild på mig emelie & oskar.. vi alla ser vääldigt sociala å glada ut, för den delen.. var de första gången jag var hos emelie hihi ;)

kommentar

fått en kommentar, som jag får lov att svara på här i ett inlägg eftersom att de inte finns någon blogg att svara på eller något :)


och videobloggning?  de är inte riktigt min grej, har svårt att vara seriös och känns fult att sitta å prata med sig själv.. men visst, något videoinlägg kan jag lova dig kommer upp någon gång  =)

dag 16

♥ Dag 16 – Något du älskar

vet inte, mina vänner & min familj? och mig själv =) haha.. kidding

never back down.

sitter & kollar på denna sjukt braiga filmen med linn & matte.. har sett den några gånger förut, men förde lika bra!:)  och de är inte å leka med killarnas kroppar heller, inte utseendet heller.. raaawr






true..

I just want your best, I want to se you be happy again ..
I know that you can fix this crap, I know it .. if you want you can.

remember, I support you to hundred percent my friend.

great day

absolut ingenting vill gå som jag vill nu på senaste tiden, sofie skulle komma idag.. kom hennes buss? nä så det blev inte av!  sen ska jag fixa en ny header, så kraschar datorn jag fixar headers osv på.. så emelie ska fixa en ny åt mig någon gång, tur det..  sen såå har jag hundra till saker jag bara inte orkar klaga på

inget går bara som jag vill idag, och min nacke hör ont för att jag har uppsatt hår så jag måst hålla huvvet cpigt då jag sitter med skallen mot soffan så får nackspärr, aja livet är allt bra hårt!


jag idag =)

lördags tidsfördriv.


Har du:
Sagt nej till ett samlag? haha yes
Snott någons mobiltelefon? för stunden ja, haha
Varit medvetslös? nja
Hånglat med någon riktigt ful? haha ja, huvva
Hånglat med fler än 50 personer? nej
Gjort nåt riktigt dumt? jo
Gjort något du verkligen ångrar? faktiskt
Blivit full på ett släktkalas? hah nej
Varit full i skolan? nä, hehe
Blivit portad från en krog? nä
Varit otrogen? aldrig
Varit full på julafton? hah ne
Varit nykter på nyårsafton när du var över 15 år? ja, eftersom att jag bara är 14 år så!
Slagit sönder en tv? nä, eller jofan
Önskat att du var det motsatta könet? har väl hänt, men gode glad över att jag blev tjej endå
Fått barn? nä
Överdoserat? nej
Åkt ambulans? nej
Gjort något riktigt olagligt? nja
Fått din mamma att gråta? jo
Blivit polisanmäld? njä
Slagit ner någon? hihi nei
Slagit någon blodig? nä men sparkat, lät så dum nu ;<

Senaste personer som..
Sov i din säng: mememe
Såg dig gråta: emelie
Fick dig att gråta: en massa skit
Du delade en drink med: vetejaginte!
Du gick på bio med: emelie
Du gick på stan med: emeliie
Skällde på dig: mamma
Skickade ett e-mail till dig: blogg.se

Har du någonsin..
Sagt "jag älskar dig" och menat det: jadå
Bråkat med ditt husdjur: haha, säkert
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: många gånger

Varit i..
Usa: nä
Norge: nej
Finland: ja
Kina: ne
Tyskland: ne

Extra saker..
Tar du droger: absolut inte.
Dricker du: japp
Vem är din bästa vän: emelieto <3
Vad är du mest rädd för: ensamhet & döden
Vilka kläder sover du i: beror på med vem jag sover & var jag sover
Vart vill du gifta dig: en fin kyrka
Vem hatar du verkligen: hatar inte någon, slösar inte energi på att hata folk
Varit kär: inte på riktigt fullaste allvar, men lite kär ja
Kör du bil: nä
Har du ett jobb: nä
Gillar du att ha folk omkring dig: sure
Är du ett hälsofreak: haha, ja verkligen

Saker..
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: nej
Är du ensam nu: ne
Låt som fastnar i ditt huvud ofta: gubben i lådan
Vill du gifta dig: japp
Vill du ha barn: jodå

Favorit..
Rum i huset: mitt
Typ av musik: festliga låtar
Parfym: christina aguleria eller hur de stavas
Månad: maj/juni/juli/agusti/september

De senaste 48 timmarna, har du..
Gråtit: ööö jo
Köpt någonting: ne
Varit sjuk: jag är
Sjungit: aa
Sagt "jag älskar dig": nä
Velat säga till någon att du älskar den: äh, nä
Saknat någon: i always do
Kramat någon: jopp
Kysst någon: no

Senaste..
Låt du hörde: bakfylla
Film du såg: piranha
Dricka du köpte: vet inte
Mat du åt: kyckling & ris

Har jag:
Digitalkamera? aa
Telefon på rummet? ja
Egen dator? ye
Husdjur? näe, mina katter tog självmord..
Bra kompisar? om dom är
Tar du receptbelagda mediciner? je
Varför då? gisssa =)
Vem vill du fika med just nu? farmor, lett

i just had sex and it feels so good hahah.

hallå!   har just duschat och fixat mig, nu inväntar jag att sofie ska komma hit, vet inte vad vi ska göra.. prata skvaller som jag missat när jag har varit sjuk och sånna stuffs, säkert se någon film eller något..

idag har jag inte gjort någonting alls, mamma har försökt få upp mig ur sängen sen klockan 12, men steg inte upp förän 4 eftersom att jag somnade kring efter 6 imorse.. mitt dygn vill verkligen inte vändas om, aldrig ;<  och det suger, för vill kunna somna tidigt å vakna normalt.. har inte sett dagsljuset på 3 veckor,  hemskt ju! ohja, ska gå å snyta mig nu ahah intressant.. sen ska jag be mamma skjutsa mig till bussstationen tror jag, ooch såå hörs vi sen!

bild på mig & sofie från nyår :)

nighti night!

ligger i min säng, kollar på oc såhär kvart över 5 på morgonen.. är inte så farligt trött så tänkte att jag kollar igenom alla dom sista avsnitten är på det näst sista nu så är klar snart så!  tycker natten har gått tokigt fort!  har sett film med linn å matte, det blev att se piranha, var dock inte så insatt i filmen precis men tror den var bra.. dock var pyrajorna lite väl animerade haha! ahja sånt händer

sen har jag bara pratat med min finis emelie holmgren i några timmar om allt och ingenting, deeptalk, and so on.. känns som sagt, alltid bra att få pratat med henne, så kan man sova gott sen.. sjuk't fin person hon ja! she make me smile, even on a bad day ;)  tror det kallas då.. haha ska kolla klart oc nu, sen säger jag väl godnatt förhoppningsvis ;)


dag 15

♥ Dag 15 – Mina rädslor

har för många rädslor som jag går och oroar mig över varje dag & natt..  är sjukt lätt skrämd, så skräckfilmer får mig att inte kunna sova, sen kan jag få sjuka tankar som att mina närmsta vänner skulle lämna mig eller alla jag har bara sviker.. dock vet jag var jag har dom och borde inte vara orolig, men ye de är jag endå.  är även förjävligt rädd för att dö, jag vill inte dö.. vill leva föralltid, känns hemskt att tänka att alla jag känner, mina förääldrar, syskon, vänner, släkt alla.. att alla dom kommer dö,  jag har sjuka tankar.. i know,  hatar känslan av att vara rädd, dock är jag liiite modigare nu än vad jag var förr gällande skräckfilmer hihi ;)

dag 14

♥ Dag 14 – En bild på dig förra året och en från idag

då..


nu..

bloggskit

horblogg.se har skrivit ett lååångt inlägg, sen försvinner bara allt och sparas INTE i utkast, jävla satans fitt hor skit, ursäkta språket men fan vad jobbigt å göra om allt igen, inte för att jag är så upptagen eller nå precis haha.. har bara inte så stort intresse eller sug på att skriva om allt..

blev inge skola idag, var inte så duktig på att stiga upp halv 6 då jag somnade kring 4 så råkades vakna upp halv 3 istället av att mamma ropade å kollade om jag hade kommit hem från skolan, meeen så råkades jag sova vidae, vilket skadade inte mig tror inte jag missade något viktigt.. missade bara slöjd, idrott, ja allt dom där värsta lektionerna!

nu sitter jag och kollar på lets dance med min mother, och inte mycket mer håller på att ladda ner oc säsong 2 för har idag typ sett klart första säsongen typ 5 avsnitt kvar, vilket jag ska tidsfördriva med nu.. ska kolla klart dom,  sen vet jag inte vad som händer, ska väl sova eller något.. fan vad rolig fredag

bjuder en bild från idag, ser lagomt risig ut.. whatever
första gången på en vecka jag sminkar mig & plattar håret, wiho framsteg!

rostig kärlek.



Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
Jag kämpar, jag kommer aldrig fram
Bortom horisonten hos dig i din famn
Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
För kärlek är en gåta, kärleken är svår
Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får


puuhh..

ligger i sängen, inatt igen, kan inte sova.. underhåller mig via msn med peeps, eller 2 stycken då..  har legat och sett lite oc med linn, å då jag väl somnar ligger hon å frågar om jag sover, så till slut vaknar jag igen å somnar om å vaknar å nu är jag inte trött.. skit fint?=)  har även världens skallebank,  de är som mening att jag inte får bli frisk eller ska orka med att stiga upp imorgon..

ska upp om 3 timmar nu, great evve.. tror jag fixar det endå, sov ju trotts allt bara 4 timmar natten till idag så, ahja whatever.. har lust att väcka linn å vara jävlig med henne för att hon förstörde min sömn nyligt, eller.. är väl snäll då

fan vad värt inlägg, varför bloggar jag på natten? säger endå inget vettigt..

jag & emelie har iallafall kul på fb som vanligt =)


schooltime tomorrow, stavningen är sak samma

har just duschat, borsta tänderna, rakat mina ben å hela köret och la mig just i sängen och ska strax slå igång lite oc avsnitt, har hunnit kolla på 8 avsnitt idag redan, måst börja nerladdningen på andra säsongen imorgon ;)  ska till skolan imorgon, om jag får någon sömn inatt dvs, orkar inte fara med huvudvärk å vara trött första dagen på skolan men känner mig trött redan nu, så slår igång oc så jag hinner se på det i någon timma, sen väntar sängen..

fredag imorgon, innebär helg.. vilket ser helt tråkit ut för mig för jag får inte fara ut nu helt plötsligt, hatar ibland mig själv för att jag ska ställa till det? men vi alla vet att jag kommer fara ut endå, annars.. smiter jag igen =) suck on that mom and dad!  hahaha, medicinen gör mig störd just nu.. så allt går att skylla på den nu typ!

bjuder på en tre månads gammal bild,
hade just skaffat mitt läpp-percing där minns jag.. stort misstag, för nu kan jag inte ta bort det för får ett fult ärr så har hellre i ploppen där, ingen märker den ju endå så!

dag 13

♥ Dag 13 – Det här hade jag på mig idag

eftersom att jag är sjuk, tar jag mig inte tid till att klä på mig så har haft bh, trosor & en t-shirt över det ;) skönt & enkelt då man är sjuk!

mat, deeptalk, ingen skola, osv

överlevde natten, viket jag inte trodde jag skulle göra eftersom att jag kände mig sten död då mamma kom in halv 6 imorse med pencelinet och frågade om jag skull till skolan, mina små ord  blev nej, jag har inte sovit en minut sen ja la mig här så nej..  haha, sen ringde emelie å väckte mig kring sju å hörde om jag skulle till skolan,  men lika bra att jag stanna hemma osv!  ska smsa mamma att hon ska köpa pizza åt mig till lunch, är äckligt sugen på det och magen kurrar till hundra,  jossan har smittat mig med sin kontakt med mat typ?

haha ;(  haha iallafall, jag överlevde natten, skönt,  hade deeptalk med emelieh ett bra tag.. vilket kändes bara jädrans skönt och bra att sen somna efter åt, and so on!  nu får jag hostattack å ska ringa mamma å be hon fixa pizzan, gör hon de inte blir jag sur... för hon gör tamefan allt annat för mig då jag är sjuk såå!!!1=)

vi hörs sen!

enda bilden på mig å emelieh,
på den här datorn haha, söta vi var :]

the oc

har just börjat ladda ner första säsongen på OC är ssåååå kär i en serie som i denna haha.. den är typ, sjukt bra, har inte sett den på länge så nu när jag inte har nått för mig om dagarna ska jag försöka få mig att ladda ner alla 4 säsonger, det tar dock sin lilla tid...  men lätt värt =)


natt tråk

kkan inte sova, är kissnödig, har huvudvärk och är inte trött...

som tur är håller jossan & emelie mig sällskap på msn, så jag överlever tills vidare.. tror jag skippar skolan eftersom att det inte går nå vidare för mig att somna, och de betyder att jag aldrig kommer bli kvitt huvudvärken,  och så ska mamma tvinga mig till sjukhuset, eller vårdcentralen? äh sak samma

dör jag så dör jag,  jag hatar sjukhus, hatar allt från vita långa rockar, till plasthandskar, till sprutor och till lysrören i lamporna där inne..  SÅÅÅÅÅ obehagligt haha.. :((  sak samma, ska vara emo med jossan på emesen nu för hon e också sjuk, pusss


fb, natthumor

haha, natthumor ♥


skolsugen..

tror jag har tagit död på min dator.. den låter, den är kokhet, fläkten är igång i hundra å det har tagit flera timmar att ladda ner EN FILM?! och den är ännu inte klar.. haha, så fort filmen är klar tror jag jag stänger av datorn till jag ska se filmen (a)  den har väl blivit liiite för använd dom senaste dagarna haha,

funderar faktiskt på att åka till skolan imorgon, är för less att vara hemma.. dock är emelie typ sjuk och inte ska till skolan och vet inte känns inte värt å fara dit då hon inte ska dit typ, då är ju annat folk där också men aa! får ju se hur ajg mår imorgon, vill helst till skolan bara för att få fara ut å träffa nå folk, dock kan jag ju inte dra dit nu om jag är döende haha..

min naviiis  ♥

sjukaRE fett fint

min onsdag började med att jag vaknade klockan 10 och tänkte att det är lika bra jag stiger upp nu så jag får vänt dygnet, när jag stiger upp snurrar bokstavligen hela världen i mina ögon haha, de blev helt svart så jag kämpa mig till köket för att hämta vatten osv, sen la jag mig i sängen igen och slog på godzilla men pausade filmen lika fort som jag slog igång den för jag hade sånn huvudvärk å yrsel att jag inte kunde ha öppet ögonen, så jag somnade tills mamma å pappa kom hem,

så då förflytta jag mig till min säng för att jag sov i linns inatt hihi, fortsatte att se klart godzilla och sen åt jag middag, å nu ligger jag här igen,   jag hade tänkt mig till skolan imorgon men eftersom att det inte går något åt bättrings hållet ska jag till sjukhuset igen imorgon mest troligt, har haft förkyldning i snart 3 veckor å den blir bara värre å nu är jag helt borta i huvudet,

fett kasst, ännu en vecka & helg som kommer spenderas hemma.. seriöst, sjukhet går fan mig på nerverna nu.. ska fan be till gud att bli frisk,  skull jag bli frisk lovar jag å svär på att jag skulle vara kristen livet ut å aldrig svära igen eller bryta mot någon mer lag än att dricka alkohol å röka, haha.. de är ju inga stora lagar på det så!:D

blev inte så snålt inlägg idag kan man säga, blev rätt långt.. men whatever, jag har mycket att klaga över vilket ger många rader, och som tröttar ut er snabbare,  sak samma.. ska ladda ner hajar som hajar nu och se den,  såg hitta nemo inatt och så såg jag hannah montana the movie,  att se barn filmer eller dinosaruie filmer då man är sjuk rekomenderas från evve, kom ihåg, ni hörde de från mig ;)

hahah, var tvungen å printa.. så söt fisk hah dör

natt tankar

ligger i sängen å kan inte sova.. då jag just somnat får jag en spark i huvvet ;<< och nu istället för att ligga å kämpa å nypa igen ögonen ligger jag å funderar på en person, att jag tänker på såå hundra onödiga saker på en å samma natt å tänker samma sak om å om igen tills jag somnar,  jag är störd?  ska skaffa sömntabletter å sova själv inatt så jag slipper sparkar i huvudet, lät som en bra idé för en gångs skull..

godnatt igen, värt inlägg haha nä

dag 12

♥ Dag 12– Mina syskon



Mitt ena syskon som även är min största stora syster heter Isabelle, och är 8 år äldre än mig och bor i jämtön med sin pojkvän och deras barn och hans barn från tidigare :) öhm, just nu är hon väl barn ledig så hon psysslar väl inte med något speciellt på fritiden, och är en snäll stora syster har även sina dåliga dagar å vi har våra små tjaffs haha.. nä, nog är hon bra trotts allt :)



Mitt andra syskon är också en syster och ännu en stora syster dock är hon abra 2 år äldre än mig och bor hemma med mig mamma & pappa! på fritiden umgås hon mest med sin pojkvän, eller så är hon runt i kalix där även jag håller hus oftast, vi är som vänner.. vi umgås, pratar och allt som om vi inte vore systrar! dock var de väl lite tvärt om då vi var yngre då vi skull å dra varann i håret var å varannan dag, haha ;)

film time, om nån timma

sitter å framför tven och funderar vad jag ska tidsfördriva tiden med tills min film har laddat klart, ska se på hitta nemo inatt hihi fett söt film ju!  sen ska jag ladda ner hajar som hajar oxå, de är typ ett måste de med =)  har fått nå barn film kick eller nå,  har redan kollat igenom första säsongen av svampbob.. måst ta mig tid till att ladda ner dom andra också, haha..

men finns inge bättre än tecknade filmer ibland,  fast skräckfilmer klår nog inget.. fast då ska man inte se den själv, eller sova själv natten efter haha, oh whatever.. tror jag tidsfördriver tiden och går å duschar kroppen, håret är inte skitigt så orkar inte duscha det för de tar typ 100 år för det att torka, haha

hehee, hitta nemo ♥♥

åt vilket håll å bättrings hållet?

godmorgon, eller jag har varit vaken sen kring 4 någon gång.. tänkte stiga upp då jag vaknade klockan 11 imorse, men hade en äcklig huvudvärk så somnade om tills då linn kom hem å då tog jag medicin och somna om till halv 4 drygt eller låg å såg på film så jag somna å vakna hela tiden typ, fick veta idag att mina förkylning kan bli värre när jag käkar pencelin, inte undra på att jag aldrig blir frisk..

känner mig typ sönder knarkad,  har varit vaken i 1 och en halv timma och har redan hunnit proppa i mig 7 olika piller, haha ojoj.. på lördag äre slut med pencelinet, tack gode gud för det iallafall...   har ju även varit första skoldagen idag som jag då har sovit bort, vilket som inte kändes så jävla bra för jag vill till skolan å få träffa alla vänner som jag inte kunnat träffa eller hunnit träffa under lovet så mycket, saknar dom ju.. ska se till så jag mår bättre så jag orkar fara på torsdag eller fredag!


blonda tider, fina tider heh

hihih.. hittade ännu lite roligare bilder från i somras på mig själv som blond...
saknar mitt fjortisblonda hår liite för mycket, men vet att jag kommer bli flint om jag börjar bleka å skit uti det nu.. måste vänta tills mer åt våren å beställa mig en rejäl jävla klipp tid så jag sen kan börja bleka det, & nej jag tänker inte bli sådär super blond igen, de känns bara så mycke i hjärtat att ta bort det sen :((

haha, man märker hur kul jag har 5 på morgonen, hahah.. måst sova nu natti!  bild bomb







dag 11

♥ Dag 11 – I min handväska

i min handväska finner ni en dator, skolböcker, trasiga pennor haha , alvedon, kläder, smink ibland, kam, hårspray, p-piller, neseril, näsdukar, min medicin och allt annat tjorv.. orkar inte kolla igenom väskan för den är home in my room och jag är inte där just nu..

______________________________________________________________

oh, whatever ointressant fakta om min väska..

ligger iställer i en oskön säng och hostar som en dåre och får inte sitta vid dator för surisen här breve som klagar på att den lyser upp rummet å att det stör då jag knapprar på knapparna, whatever slipper snart höra tjater för en viss typ ska ju upp på skola medans jag ska sova bort hela dagen typ, haha suck on that!  dock kör typ alla jag känner no sleep så alla som brukar vara sociala, är sociala!=)

helt normal & fin bild från i somras, visar min riktiga & seriösa sida av mig själv! =D
och fan vad blont, kort & nött hår jag hade där ;o  stackars mitt hår..

choklad <3

jag: åååh jag vill ha choklad!

en annan: om jag ger dig choklad, sover du med mig inatt?!

jag: JAJAJAA, GE MIG CHOKLAD

har typ chokladabstinest, dock måst jag ligga å trängas inatt endast för den där jävla chokladens skull, sak samma.. fick choklad iallafall :D 

jag menar... vad gör man inte för choklad? ;o


FRONDA - UNDERBAR



Okej.. Sann historia.. Yeah.

Hon var sjutton år, 45 kilo lätt, skinn och ben
Men spegeln äter upp det positiva som hon ser
Lämna mig ifred för jag orkar inte mer
Två, fingrar i halsen - hostar upp mina problem

så, spottar ut skam, lever med en fiende
lever med en nattsvart känsla så vidrig, men
Känns som döden knackar på när man är ensam
Jag skär mig själv för att rymma ifrån den känslan

Tänk dig en massa människor som samlas runt dig
och pekar ut alla dina fel som ett mönster
Därför stannar jag hemma, låser in mig på rummet
det känns lite tryggare - världen genom mitt fönster.

Har dåligt med pengar, kan inte följa trenderna
och gör man inte det så försvinner de flesta vännerna
sömnlös, hoppet hoppade av
första chansen det fick så jag mår botten idag.

Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel i världen här idag
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.

Har en farsa som är världens största egoist
Han blev kär i alkoholen, tar familjen sist
Jag skulle vilja säga att jag inte bryr mig ett piss
En ensam fågel som bär på tok för stor kvist.

Våra liv kan kännas tomma och iscensatta
tänk om vi redan är döda, här istället vi straffas
det äter upp mig inifrån, självkänslan
ligger i respirator så skadad och väntar

Den positiva lilla tjejen är försvunnen
Blicken är tom, kapitel 17 är ba' mörker
Varför spelar spegeln ett spel mot mig?
Varför gråter livet, när döden alltid ler mot mig?

Hur ska jag bete mig i sociala sammanhang,
när kroppen har panik och hjärnan vill spela på samma band?
Jag hatar att jag hatar mig, är trött på att vara trött,
ensamheten förför mig varje dag jag kliver upp

Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel i världen här idag
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.

Det känns som första dagen i skolan ja, fast varje dag
nervositeten kidnappar min mage fram och tillbaks
om jag kunde lita på mig själv och sluta söka svar
då kanske ni skulle se mig som någon som var lika bra

en osynlig 17-åring vore allas dröm
men inte på det sättet det skeppet har gått på grund
låt mig inte sitta själv idag igen
låt mig inte möta mina tankar som följer mig hem

blickarna i korridoren är som knivhugg i låren
det är sånt som får mig att överväga resan till båren
tonåren, som skulle vara något bra
varför flyttar de på mig när mobbarna får vara kvar?

Men jag förstår dem, det måste vara mitt fel
det måste va' mitt äckliga jag som sätter mig i spel
det finns ingenting som går upp, allting går ner
bäst jag smyger in på rummet och skriver mitt brev.

inte så värt att blogga nu

känns inte så värt att jag bloggar idag, klockan är 9 på kvällen.. jag är trött, det enda jag har gjort idag är att vakna av mitt alarm som ringde tio i 12 somna om till halv 1 sen har jag legat i sängen å somnat å vaknat osvosv och sett på svampbob avsnitt,  vilket jag kommer fortsätta med senare ikväll,  mycket till liv jag har.. men siktar på att bli frisk nu så jag kan fara till skolan så fort som möjligt, vill inte börja med att vara sjuk vilket jag nu kommer börja med eftersom att jag inte ska dit imorgon då skolan börjar

det är ju bra på ett sätt, för att jag inte har vänt tillbaka dygnet för jag somnar alltid om om någon väcker mig eller något, såå skönt att jag slipper vara död hela dagen imorgon, ska ägna lite tid till min deckare imorgon också som skulle vara inne innan lovet typ? whatever, jag är bäst godnatt haha

går självklart inte att ladda upp nå bilder nu heller, så får bli ännu ett tråkigt inlägg!=)

inte så värt att blogga nu

känns inte så värt att jag bloggar idag, klockan är 9 på kvällen.. jag är trött, det enda jag har gjort idag är att vakna av mitt alarm som ringde tio i 12 somna om till halv 1 sen har jag legat i sängen å somnat å vaknat osvosv och sett på svampbob avsnitt,  vilket jag kommer fortsätta med senare ikväll,  mycket till liv jag har.. men siktar på att bli frisk nu så jag kan fara till skolan så fort som möjligt, vill inte börja med att vara sjuk vilket jag nu kommer börja med eftersom att jag inte ska dit imorgon då skolan börjar

det är ju bra på ett sätt, för att jag inte har vänt tillbaka dygnet för jag somnar alltid om om någon väcker mig eller något, såå skönt att jag slipper vara död hela dagen imorgon, ska ägna lite tid till min deckare imorgon också som skulle vara inne innan lovet typ? whatever, jag är bäst godnatt haha

går självklart inte att ladda upp nå bilder nu heller, så får bli ännu ett tråkigt inlägg!=)

dag 10

♥ Dag 10 – En ny bild på dig själv och 10 faktan

nyaste bilden jag har, tror jag


10 faktan:

1. jag ljuger aldrig, seriöst? säger jag nått som inte är sant skojar jag bara om det ;) 

2.  jag hatar då folk stämplar en som äckel, hora, slampa, eller något sådant om man t.e.x gör något med en av de motsatta könet en eller två gånger? haha.. de är sjukt, äre avundsjuka eller vad är det frågan om?

3. jag får lätt skuldkänslor, gör jag något dumt får jag alltid ångra det rejält

4. min stora syster är en av mina bästa vänner, folk frågar hur vi kan göra så mycket tillsammans osv? men jag menar, vi är uppväxta tillsammans, vi är kring samma ålder osv, hon är som jag & jag är som hon :)

5. jag är jävligt nyfiken som person, får jag höra något om ditt å datt.. måst jag alltid få reda på resten haha, sjukt jobbigt faktist ;<

6. jag är beroende av svampbob, eller snarare sagt jag är kär i svampbob.. sitter faktiskt just nu å kollar igenom första säsongen av svampbob, dock har jag redan sett alla dom avsnitten ett ex antal gånger ;<

7. jag vill ha KUL å BLI FRISK fort som fan, varit ett ovärt lov.. började bra, vid år skiftet blev det mesta åt skogen och så har det fortsatt varje dag med mer å mer dåliga grejer, jag blev sjuksomfan å spenderar hela lovet inomhus osv? värt? NÄÄ

8. mina vänner är mitt allt, låter så överdriver då man säger så.. Men, jag menar det!

9. nu när jag skrev att mina vänner är mitt allt så passar jag på att skriva att min familj är  världsbäst också, ibland iallafall.. då jag får vad jag vill av mina föräldrar osv! ♥

10. JAG SUGER PÅ ATT BLOGGA!   sant ;)

dag 9

♥ Dag 9 – Min dag

min dag har inte varit så värdefull haha, har sovit bort hela dagen.. sen åt jag middag, duscha mig, snörde på mig lite smink sen var emelie här, vi såg på 2 filmer en skräck & sen jurassic park haha.. och hon for just hem, och resten av kvällen ska jag se på film med linn å matte, tills jag blir trött!  sååå intressant dag.

tråkiii

har iiingaa nya bilder till bloggen, jag vet.. det suger att blogga då!

iallafall, min dag började med att mamma har försökt väcka mig å få mig att stiga upp i  3 timmar.. men slutade med att jag steg upp mellan 4 å halv 5 idag igen, somnade inte förän vid 7 imorse eftersom att jag sov hela kvällen igår typ.. men vad gör man inte för att bli frisk? jo jag sover mig frisk, bara de att jag inte känner mig ett dugg friskare ;<

whatever,  nu kommer kvällens sällskap hit å är med mig.. sen drar väl den hem så småning om, tråkigt men får sällskap i någon timma iallafall :D  vi hörs sen :)

för han har bonus på kortet

ligger i min säng och drågar ner min näsa med nässpray eftersom att jag är helt tokigt täpt i näsan och är helt snurrig i huvudet, åh.. hatar att sova då man är sjuk ;< och så måste jag vända tillbaka dygnet, gick å la mig här i sängen kring 12 för att jag skull sova, så slog jag igång en film så såg jag lite av den sen somna jag och vaknade igen av att den sluta? värt? så slog igång en annan film tror ni inte samma sak hände där också? så nu är klockan snart 3 på natten och jag är pigg typ!

skit freänt typ, och emelies mick på skype funkar inte så hon kan inte vara social med mig och orkar inte prata med dom andra randoms jag har för dom är helt ointressanta och tråkiga, ahja.. whatever, får host attack nu ännu härligare, ska försöka bli trött och slå på ännu en film och sen sova till den... ska fan inte sova själv imorgon, det går bara dåligt inatt då jag sov med emelie somnade jag pang direkt jag la mig i sängen typ, sjuk skönt.. ;p

haha.. hitta en gammal bild från idrotten i sjuan.. jag  var fan blond då, haha

rubrik?

var den du var då vi var med varandra,
tycke så mycket bättre om den personen än den du är nu.
jag kräver ingen förändring, bara en förbättring av dig,
för jag vet att du är mycket bättre än såhär.


trött

är hemma från emelie nu, har en förbannat irriterande huvudvärk så ska gå och lägga mig snart igen, vaknade kring 3 tiden hos emelie av att hon var vaken å av att jag inte kunde andas för att jag var liiiite för täpt i näsan,  har varit en jävla knasig natt.. jag å emelie fattar aldrig varför vi åkte ut igen efter att vi hade varit hemma haha..

men iallafall vi for ut vid halv 3 tiden å åkte bil ett tag med gizmo och danne.. seen vid 4 tiden for vi till crille å var där för emelie bror å några till höll hus där, sen vid 5 tiden imorse skulle vi fixa skjuts hem, tror ni inte alla som kör låg då och sov? jo självklart.. så jag emelie å david började vandra till stan, vi gick kanske 2 kvarter tills vi ringde taxi, dock hade vi inte tillräckligt med pengar men han skjutsade oss endå hela vägen hem, söt taxi-gubbe! hhihi, sen slog jag å emelie på eclipse och jag somnade nog direkt för jag kommer inte ihåg nå mer än så haha.. sen vaknade jag då, pappa hämta mig, nu är jag hemma å har nyss ätit middag

och nu ska jag sova för känner mig allt annat än frisk nu, hojja.. blev nog inte så mycke friskare än att vara ute hela natten, aja man måst vara ung & dum för att bli klok och erfaren eller hur det heter haha, whatever.. godnatt

amandas bild från hos ponta igår!
jossan jag & emelie :)

dag 8

♥ Dag 8 – Min bästa vän

alla vet ju vem hon är, orkar inte skriva tusen rader om det nu..
men hon är finast & jag älskar hon!

emelie tiger ♥

nanana, fest


jag & emelie i nu läget ;)

jag rymde hemifrån idag och stack till kalix, eller min mamma tilllät mig det antar jag för hon har bara ringt mig en gång haha?  nu sitter jag i emelies rum och äter cykling å dricker RAMLÖSA, inte några tillsatta saker i den nej absolut inte.. nu ska vi vänta på att nån människa ska hämta upp oss så ska vi dra till odde typ, klockan är bara 2 på natten så vi har hela natten på oss.. vi var först på fest, sen kom polisen å förstörde allt

MEN sak samma, vi hade kul till en början iallafall, jag å emelie åkte hem till henne kring 1 och då åt vi kycklig å drack "ramlösa<3" inte mer än så, tänkte uppdatera mig lite om nuet.. är skönt att iallafall att inte vara hemma en dag till, hihi.. ne nu kör vi

nanana

godmorgon! 

kan inte fatta att klockan är tio över 5 och jag redan är fixad xD känns ovanligt för att vara evve, haha.. men mamma väckte mig kring efter 3 halv 4 tiden så steg upp då 4 och duschade, sen platta jag håret å sminkade mig.. ska sen övertala min mamma så jag får fara till kalix, mår bra idag.. förutom min hosta, annars är allt great min halsinfektion ser helt ok nu and so on! mina öron är bara lite dumma i huvudet osv haha..

men iallafall, ska dra någon bra anledning åt mami så jag får fara till kalix ikväll, för ikväll händer det typ.. är ialalfall sjukt taggad för att ha kul så de är tokigt,  jag är verkligen inte sitta-hemma-och-chilla person direkt, när jag gifter mig ska jag fan gifta mig med en äventyrlig man så jag får uppleva något! haha..

och nu kom våra gäster som ska käka här, vad kul! .. nae

jag å emelie gillar juice med lite annat i =)

hihi

HAHAHAHA, har råkats missa ett 2010 test...
jag måste göra alla!

Kärlek under 2010 . .
Har du kysst någon? japp
Har du pussat någon? arå
Har du varit tillsammans med någon? typ inte :)
Har du varit kär i någon? kär & kär, haft känslor för en
Har du haft sex med någon? jo

Dina vänner under 2010

Har en vän sökt tröst hos dig? japp
Har du sökt tröst hos en vän? jodå <3
Har du sovit över hos en vän? jadå
Har du varit kär i en vän? haft intresse för en kill-vän yes
Har du fått mer en fem nya vänner under året? japp

Du under 2010 . .

Har du gråtit?  ja ;s
Har du skrattat? ett ex antal gånger!
Har du kissat på dig? nej ;o
Har du sovit i tält? trore! lr kanske inte alls
Har du sovit under bar himmel? jao
Har du varit på Gröna Lund? nä
Har du varit på Liseberg? nej
Har du varit på Kneipbyn? nä 
Har du varit utomlands? inte iår tror jag
Har du varit i en annan stad? jadå
Har du bott hemma? bor hemma


När har du som mest . .

Gråtit under 2010? kommer inte ihåg, gråter väldigt sällan
Skrattat under 2010? Haha.. varje dag? :D

Denna månad . .

Har du varit kär? ne
Har du kysst någon? jo
Har du pussat någon? japp
Har du kramat någon? adå
Har du skrattat? ja lett :)
Har du gråtit? mm
Har du varit glad?  ja somfan :)
Har du varit ledsen? jodu

När ..

Grät du senast? några dagar sen
Skrattade du senast? idag
Duschade du senast? idag
Lyssnade du på musik senast? right now
Hade du kul senast? dan efter nyår & på nyår typ
Hade du tråkigt senast? hela veckan typ

Vem . .

Kramade du senast? emelie eller nån
Pratade du i telefon senast med? emelie
Fick du sms av senast? halebop

dag 7

♥ Dag 7 – Vad är kärlek


kärlek är för mig något som två personer som tycker om varandra delar.. det finns även kärlek inom vänskap också såklart, men om någon säger kärlek tänker jag ju mer på något som handlar om två personer som är kära i varandra, så kärlek är något man delar med någon man tycker mycket om! :)

tretton

pratar i tele med emelie har just laddat ner tretton så ska ta och se på den nu och sen somna till den!  uppdaterar mig mera imorgon, nattii


korv? ja, korv <3

hahaha, jag å emelie tog upp ett sommarminne på msn idag haha..


TORsdag

GODMORGON!

klockan är fan redan halv 7 på efter middagen, dock är det här dom segaste timmarna innan lägg dags speciellt för mig som inte somnar förän 5-6 tiden på morgonen, och så är jag ännu surare för att jag inte får sova ut, mina föräldrar väcker mig alltid kring 4 halv 5 varje dag.. värt? jag är ju sjuk så sova är väl bästa medicinen, ingen förstår nog hur instängd jag känner mig,

vill bara skrika, det kliar i benen av att jag vill UTUTUT och ha kul som en jävla gorilla.. MEN det får jag inte, verkar inte kunna fara ut dom här dagarna frammåt heller.. kommer gråta av att jag har så tråkigt snart, jag skojar fan inte..  borde haft en pojkvän just nu som låg här å skötte om mig.. MEEEEEEEEEEN, nu är jag för lat å inte orkar med någon sådan.. haha,

man märket att pencelinet har börjat värka, blir ju bara dummare i huvudet haha, vet inte snart vart jag får allt ifrån xd

dag 6

♥ Dag 6 – Det här åt jag idag

revbensspjäll (eller vad de heter å hur de stavas nudå), pommes & sås

natt-stuffs.

vad vi gör på nätterna då ingenting händer..

antingen är jag jävlig med mindre.. eller så kåtar jag med emelie & emelie öppet på fb, bara så alla vet hur kåta vi är på varandra!




sova?..

hade så tråkigt att jag laddade ner sex and the city 2 och såg på den.. nu vet jag inte vad som händer, för att sova känns värdelöst att ens testa för kommer inte kunna somna typ, och orkar inte ladda ner någon till film för det tar typ år,  ska gå på toan och sen fortsätta ligga här i min säng och höra på emo musik på youtube, haha jag är ju störd

men vad gör man annars klockan 3 på morgonen på en torsdag då man INTE kan sova?  säg de.. aja ska väl då gå på toan och sen ser vi var resten av timmen har att bjuda på.. hatar att jag har vänt om dygnet å inte kan sova om nätterna.. måste köra no sleep snart så jag kan vända om dygnet igen!  aja, nu måst jag på toa haha.. puss & godnatt!

dag 1,2,3,4,5

på började en lista.. gjorde dock bara första dagen.. så gör om en ny, och gör dom dagarna jag missat av den på samma gång =)


♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Mina drömmar.
♥ Dag 5 – Dig och dina vänner i bilder.
♥ Dag 6 – Det här åt jag idag.

♥ Dag 7 – Vad är kärlek.
♥ Dag 8 – Min bästa vän.
♥ Dag 9 – Min dag.
♥ Dag 10 – En ny bild på dig själv och 10 faktan.
♥ Dag 11 – I min handväska.
♥ Dag 12–  Mina syskon.
♥ Dag 13 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 14 – En bild på dig förra året och en från idag.
♥ Dag 15 – Mina rädslor.
♥ Dag 16 – Något du älskar.
♥ Dag 17 – Vad hade jag på mig idag. 
♥ Dag 18 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 19 – Det här får mig att må bättre.

♥ Dag 20 – Min skola.
♥ Dag 21 – Betydelsefulla låtar.
♥ Dag 22 – Det här saknar jag.
♥ Dag 23 – Det här ångrar jag.
♥ Dag 24 – Min bästa julklapp.


♥ Dag 1 – Presentera mig själv

Jag heter Evelina Eriksson, Bor i töre ca 2 mil ifrån Kalix.. Jag bor hemma med mina föräldrar och min ena syster, den andra har flyttat.. Är även 14 år gammal, blir 15 i september helt onödigt att veta..  på fritiden gör jag allt från ingenting till allt möjligt, haha.. dom mesta dagarna spenderar jag borta i kalix med mina vänner, kommer hem i nån ensaka dag och sover, sen drar jag dit igen eftersom att alla jag känner bor där.  Det var väl kort om mig?  vet inte nått annat som är så viktigt.

♥ Dag 2 – Min första kärlek

Har aldrig varit riktigt kär, eller haft en 100% fungerande & seriöst förhållande.. Så någon första kärlek har jag svårt att bestämma mig över vem det var, men det var antingen två av mina kill kompisar Oskar eller David, hihi.. låter så kul att jag har varit tillsammans med dom eftersom att vi idag är så bra vänner, men någon av dom är väl min första kärlek, dom 2 är mina favvosar av mina ex om man säger så.. & som jag har haft lite mer real feelings för hehe =)

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.



Min pappa heter Roger Eriksson och bor här hemma med mamma å alla andra.. Han jobbar borta varannan vecka kring norge, så han bor bara här varannan vecka vilket är tråkigt, hans största intresse är väl att vara i garaget och skruva, han kör även rally då&då, dock var han bättre förut innan han slutade men började då igen! men han är som sagt världens bästa pappa trotts att vi har våra bråk, och våra diskutioner om allt för onödiga saker.. Men aldrig kommer jag glömma vad han han gett mig & gjort för mig, för utan han hade jag ju inte levit, right? ;>



Min mamma heter Lotta Eriksson, hon jobbar här i töre åt kyrkan.. dock är hon varken präst eller kristen, hon jobbar väl mest med barn å pysslar å skit med dom =) På fritiden har hon väl inget speciellt intresse förutom att städa å plocka upp efter mig, skjutsa mig över allt och göra allt sånt.. Vi har även våra dåliga dagar, och bad memories, men alltid är hon min mamma & kommer alltid älska henne. Så länge hon ger mig pengar å ett bra liv, haha!

♥ Dag 4 – Mina drömmar

Fattar inte, mina drömmar? om vad? typ vad jag drömmer om?.. drömmer nog mest om att jag kommer lyckats med skolan, får en bra utbildning och arbete direkt efter.. att jag tjänar bra med pengar, och träffar mig en fin man och skaffar ett barn med honom, inte mer än så!   lättare att säga, jag drömmer om att komma någonstans värt i livet, att jag ska bli någonting, annars gifter jag mig väl rik om de inte går enligt planerna! haha

♥ Dag 5 – Dig och dina vänner i bilder









osvosv!

HEhe



ligger i sängen just nu, gör ingenting.. ligger å tänker och hör på musik, vet inte vad jag ska tidsfördriva min kväll med vill vara med någon men tror det är bäst jag stannar hemma nu idag iallafall, ska höra med emelie sen om hon kan komma hit imorgon, skull inte sitta helt fel att få vara med henne!

efter jag kom hem från sjukhuset blgogade jag ju, sen somnade jag om och vaknade kring halv 5 försökte få i mig lite tacos sen har jag bara tagit det lugnt och varit med linn å matte, vi slog på high school musical 2 ett tag, men jag lessnade på den den är så dålig nu, så överdrivet med alla låtar å kärleeek å blablabla.. helt onödiga saker som stör mig just nu =)   aja, whatever.. ska försöka hitta på något som kan tidsfördriva min tid, kan städa rummet, men de orkar jag inte.. å sover jag nu så kommer jag endå behöva stiga upp på 3 timmar igen för att ta pencelinet så är nog vaken tills dess..

ska gå och göra nått annat nu, inte sitta här å klaga vilket är det enda jag gör, men de är upp till er å läsa eller inte, sådeså! :)

ordlös, så kör på test



jag har insett att min senaste kyss:
fick jag för 3 dagar sen
jag har insett att: jag sätter mig själv i dålig situation varje gång jag umgås med en speciell person
jag har lärt mig: att inte börja lita på folk jag känt för kort, för då man minst anar sviker den
jag lyssnar på: just nu " you are the music in me" låten är kåt i mitt huvud typ
jag pratar: jävla ofta hurru
jag tycker om: att sova, mår bäst då
jag avskyr när folk: ljuger, sviker, dissar
min bästa vän är: allt för mig
min första bästavän heter: agnes nilsson
kärlek är: krångligt, jobbigt å känslosamt, samtidigt som de kan va så underbart
bästa tiden i mitt liv var: hela året 2008
om jag fick en sak i hela världen: skulle jag gjort ett stort misstag ogjort
när jag borstar tänderna: borstar jag dom antagligen
när jag lagar mat: brukar mamma ta över till slut
jag tänder på: snygga killar som är solbrända, heheh ;)
jag är rädd för: att folk ska vända ryggen mot mig, att alla ska stämpla mig som dålig person eller något.
den värsta känslan är: den känslan jag har just nu, den går inte att beskriva
den bästa känslan är: när jag är taggad inför något, och allt blir så bra och roligt
jag är bäst på: att sova, haha
jag är sämst på: visa vad jag verkligen tycker och känner
jag kommer alltid att vara: mig själv
det finaste som finns är: hm
i sommar: ska jag ha jävla kul
sist jag verkligen grät var: inatt, sick't men aa..
jag kan: göra saker, om jag verkligen vill.. behöver bara insätta mig på något så går det!
jag kan inte: lita på killar förän dom har sagt åt mig att lita på dom, har blivit sviken så hårt förut på ett eller annat sätt
när jag vill tänka går jag: till miitt rum och lägger mig i sängen slår på musik å tänker
min mobiltelefon är: åthelvete just nu
när jag vaknar på morgonen: sover jag vidare
innan jag går och lägger mej: borstar jag tänderna osv
just nu tänker jag på: allt möjligt
bebisar är: söta
idag har jag: varit på sjukhuset och sovit
ikväll ska jag: göra ingenting
imorgon kommer jag: försöka tvinga hit emelie, bhr hennes närvaro-.. inte träffat hon på 2 dar typ ;o
jag vill verkligen: spola bort nyår från mitt huvud, de var kul.. men de gav så mycke skit

sjukligt sjuk


har just gossat ner mig under täcket, har varit på sjukhuset nu eller snarare sagt vårdcentralen, skönt att jag gjorde bort det idag istället för imorgon för då hade jag fått fara å köa på akuten istället..  som jag har misstänkt är jag sjuk, rätt så sjuk..  har en jädrans hosta, huvudvärk, halsinfektion & öroninflamation, mysigt va?;) så ska äta pencelin i 10 dagar tre gånger om dan, och så lever jag på alvedon & hostmedicin.. dock ska inte det hindra mig från att ha kul till helgen känner mig ju hyffsat fräsh förutom att jag har jobbigt ont i öronen men de går ju över..

aja, nu ska jag kolla på solsidan det var meningen att jag skulla kolla på hela boxen jag har av dom, men hittade bara ena filmen under min säng, mer än så har jag inte orkat söka..  annars blire väl att glo på jurassic park för fjärde gången den här natten,   har sätt ettan två gånger å tvåan två gånger... ska ladda ner trean också, kan ju ettan å tvåan utan till alledens snart.. aja, nu slogs damsugaren igång, hatar det ljudet så ska slå igång filmen så jag deckar snart, mina ben värker av att jag är trött..

blä sjukhus

halft döende, så pappa ska in med mig till sjukhuset, jippie.. jag har ju inte alls sjukhus fobi eller så, nejdå.. bloggar då jag kommer hem där ifrån, om jag kommer hem levande de vet jag ju aldrig..

har inte sovit mer än en timma knappt inatt, å just då jag somnade ringde min älskade mamma och väckte mig kring kvar över 8.. söt hon är? näääfan, var lagomt död.. sen kom pappa in å väckte mig kring kvart över 9 då var jag okontakt bar för jag sov för jävla gott.. å nu är jag vaken, ska hitta pappa så vi kan dra dit å få all denna skit bortgjord snart.



tidsfördriv..

KÄRLEK
- Är du singel nu? jodåå
- Föredrar du långa förhållanden istället för korta? ja, gör väl alla
- Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? säkert
- Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? jo, men nu ångrar jag mig verkligen inte
- Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? en gång, å dra nu
- Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? ne
- Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? nja
- Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? JA
- Sparat något från ett gammalt förhållande? typ bara foton, minnen å en tröja hah.. ska grilla den oroa er inte, haha skoja
- Somnat gråtande pga kärleken? någon enstaka gång
- Har du haft oskyddat sex? yes.
- Varit på en blind date? nej
- Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? vet inte, rätt länge
- Har du någonsin varit kär? aldrig riktigt riktigt kär, men har ju haft känslor för någon
- Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? yes

KOMPISAR
- Har du nån bästa vän?  jodå
- Är du ofta med dina vänner? ja rätt så
- Vad brukar ni hitta på? allt!
- Bästa minnet med nån vän? finns ju så många
- Säg namnen på några riktigt bra vänner? de vet dom ♥

- Kan du vara dig själv med dina kompisar? nej.
- Har du hatat din bästa vän? - aldrig!
- Litar du på din bästa vän? - hon är den enda jag verkligen litar på
- Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? yes
- Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? je, men inte med mening.. hon började gråta, och jag klarade inte av att se det så töntig som jag kan va börja jag också gråta hihi..  händer mig alltid då någon nära gråter ;<
- Vart bor din bästa vän? kalix, innanbäcken för att va prick
- Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? nä, vi säger bara saker som är sant :)
- Har någon kompis ljugit för dig någon gång? jou
- Ljuger du för dina vänner ofta? nej
- Vilken kompis var du senast med? jossan emelie & adam :)
- Har du många kompisar i din klass? rätt många
- Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? emelie, oskar & david johanna är jag också rätt ofta med :)

SISTA SOM

- Du fick en puss av? kanske inte han vill att jag skriver ut här?:)
- Sov med dig i samma säng? jossan & emelie  ;)
- Du delade ett riktigt skratt med? emelie typ, hah
- Du gick på bio med? emelieh, hihi
- Du höll i handen? samma som jag fick en puss av
- Du gick på stan med? jossan emelie, natt vandring!;>
- Delade en pizza med dig? minns fan inte
- Du ringde? emelieto
- Skickade ett sms till dig? - pb ;>
- Du kramade?  emelie eller nån :)
- Gjorde dig lite besviken?  ... ;<
- Gjorde dig mycket besviken? en vän till mig
- Du skrev med på msn? emeliehåå
- Du snackade skit om? lulefjortis
- Du åkte i för bil? bmw
- Gav dig en komplimang? hehe ^^
- Du kollade på film med? jossan å emelie
- Du åt med på resturang? familjen typ
- Betalade något åt dig? vet inte, folk köper saker åt mig dagligen haha
- Grät inför dig?emelie :(

BOENDE
- Bor dina föräldrar tillsammans? yes
- Om inte vem bor du mest hos? - båda :D
- Har du eget rum? ja
- Egen dator? ja
- Egen tv? jo
- DVD? - ja
- Boxer? nä
- Internet? har sånthär internet över hela huset så
- Vilka färger går i ditt rum? beige
- Har du stor golvyta? lagomt
- Får man plats att sova fler än en i din säng? jodå :)
- Är köket stort? ne
- Ismaskin?  nä

- Micro? men vafan, ja

- Glass i frysen just nu? ja :D
- Fler än ett badrum? jea
- Badkar eller dusch? jå
- Tvättstuga? aa
- Balkong?  yes
- Bra grannar? nä, fett fula

DIVERSE
-
Favoritfärg? vit
- Mobiltelefon? samsug
- Skola och program? manhem
- Senaste filmen du såg? scary movie 1
- Senaste låten du lyssnade på? hjjärtats ensamma slag
- Vad står det i ditt 6e äldsta sms som du har kvar i inkorgen? Nog finns de ju någon men tror inte de är så många :)
- Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? Fest
- Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? ingen aning
- Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? ingen aning
- Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? ingen aning

- Vad åt du till middag igår? fiskpinnar & mos
- Har du duschat idag? jes
- Vad var det senaste du sa till din mamma? minns inte, har inte träffat hon sen igår
- Vad var det senaste din mamma sa till dig?  minns inte
- Är du en svartsjuk person? nej, eller beror på vem de hela handlar om haha
- Går vänner före en partner? vet inte.. säkert lite
- Kommer du bra överens med din familj? -nja
- Vad ska du äta till middag ikväll? - har redan ätit
-Har du några syskon? jaa

petter - hjärtats ensamma slag lixåm

Är det sant det som hänt pga broar jag bränt
För när jag rannsakar mig e mitt liv som ett skämt
jag grips av panik för jag är själv i det här
har svårt att se ljus i bara hell och misär
vem fan väljer det här, goda ord kostar inget
så jag säger dig nu, jag förvaltar dig i minnet
en del av mitt liv, som för evigt förblir
kanske saker förändras då allt har sin tid
men nu sitter jag här, både härjad och svag
natt blir till dag, allt jag hör är bara slag

goda ord kostar inget

hojja, är tillbaka från en urkass uppdatering.. men har varit så jävla mycke tjorv å tjirv ända sen nyår.. har inte  varit så jävla bra start, eller.. när jag tänker efter är jag glad över några små saker, trotts vilka konsenkvenser allt har fått, men whatever..  man måst va ung & dum för att bli gammal å erfaren ;) det är livet vi lever, ingen har sagt att de alltid ska vara lätt, vissa sekunder känns allt förjävligt, sen allt helt okej bra.. borde bara få för mig att göra nått annat än att vara hemma å tänka på massor..

dock har jag inte varit hemma på 3-4 dagar så är skönt att vara hemma & göra, ingenting.. så idag har jag bara sovit bort min tisdag, vaknade kring 12 av att jag hade så satans ont i öronen och i halsen så steg upp tog treo och somnade om igen, sen väckte pappa mig vid halv 4 tiden så låg kvar i sängen till efter 4a, steg upp , fixa mig och åt.. sen gick jag ut en sväng å smällde upp emelies smällare hon hade glömt i min väska, förlåååt emelie jag linn å matte hade tråkigt sååå..

och ska jag berätta om igår var jag bara jävligt förbannad så gick å duschade vid 6 å somnade sen till vid 11 å steg upp å gjorde varma mackor med linn å matte, sen prata jag i skype med emelie till vid 4a imorse då somnade jag,  kul liv jag har..  aja, ikväll ska jag bara vara hemma och umgås med linn och matte, de är ändå äckligt kallt ute så det dödar mig inte att ha tråkigt.


<3

jag älskar dig, såå jävla mycket.. är så jävla tacksam över att du finns, att du alltid står vid min sida å stödjer mig över allt jag går igenom right now.. jag vet att du själv går igenom samma sak, och jag älskar dig.. oavsätt vad, men det är jämt så svårt att förklara det på rätt sätt.. för får det inte att låta lika bra som de känns inombords, men iallafall.. ska inte skriva hundra rader.. vill bara att du ska veta, och att du ska tänka på det varje dag hur mycket du betyder för mig.

tiillsammans, kommer vi klara allt


leess

står tomt i huvudet.. måste vila skallen så jag kan tänka klaart, men de blir bra.. de vet jag!

så jag bloggar då humöret är uppe för bloggning.

bullshit

är sick't less,  mest på det här jävla skitsnacket om allt.. man gör man gör saker med en så vet sen alla om det, eller vet inte alla om de så får alla reda på det på ett eller annat sätt,  och folk stämplar en över något som inte ens kan va sant.. och om någon inte får veta vad andra snackar om kommer dom på sin egna lilla berättelse..  jag skiter i skitsnacket, det är ändå bara en stor grej i en vecka sen bryr sig ingen mera.  alla gör vi fel, eller jag gjorde inget fel.. bara folk som bryr sig en aning för mycket.. man börjar ju undra vad fan som händer här

AJA, de är kalix vi lever i.. less,  skönt att jag drar här ifrån snart

det finns alltid någon som är bättre

är hos en hemlig person, ska krypa ner i sängen med den + en till person!  stannar i kalix en natt till, orkade inte fara hem för jobbigt för lat och ville vara med nå peeps.. vi har varit på stan ett tag, sen gick vi hit.. nu kanske vi ska ut snart igen, eller vi får se, beror på!

har iallafall varit en helt knäpp kväll hittils, med tårar, arghet å sen även skratt.. eller nu skrattar vi åt det, fan hur folk kan missta saker.. just därför folk som inte har något med en viss sak att göra inte ska bry sig, ah whatever, jag lever iallafall, ska krypa ner nu i sängen.. sen ut då, om jag inte deckar direkt jag lägger mig ner, vilket som jag inte skulle förvåna mig med eftersom att jag är sick't trött.


for till kalix igårkväll..

GODMORGON!!  sitter hos emelie nu, har nyss fixat mig jag och emelie for ju till hennes igårkväll vid 10 tiden, sen for vi å åkte bil med en massa kring 12 och så for vi hem till emelie alla kring 4 halv 5 tiden,  sen kring halv 10 i morse somnade jag sen vaknade jag av en ringande mobil och så har jag legat mitt emellan 2 personer som har snarkat.. är van vid att emelie snarkar, men dubbelsnarkningar var jobbigt haha..

aja whatever,  vaknade då kring 1 tiden tror jag?  så låg vi å chillade å dillade å sen fixade jag å emelie oss och åt lite, nu ska vii snart till stan typ, jag ska knarka alvedon för mitt huvud är helt slutt sen igår, men kul hade jag do =)   ska blogga något inlägg till innan vi drar så puss tills vidare :)


2010

har glömt göra ett sånthär innan nyår.. men iaf, ni får det en dag senare =)

mitt 2010

Personligt

[x] Du tycker att du har utvecklats som person.
[ ] Du har fått sämre självförtroende.
[/] Du har fått bättre självförtroende.
[x] Du har varit beroende av något.
[x] Du har ljugit.
[x] Du har blivit orättvist behandlad.
[x] Du har förlorat någon som stod dig nära.
[x] Slagit knytnäven väldigt hårt i en vägg.
[x] Slagit huvudet hårt i väggen.
[ ] Du har gått upp mycket i vikt.
[x] Skurit dig själv av misstag.
[ ] Hetsätit.
[ ] Du har suttit mer vid datorn än vad du brukar.
[x] Gjort bort dig offentligt.
[x] Gjort något du aldrig gjort tidigare.
[ ] Haft bulimi/anorexi.
[ ] Du har flyttat.
[ ] Du höll dina nyårslöften.
[/] Du har varit nöjd med ditt liv.
[x] Du har drömt mycket mardrömmar.
[ ] Du har haft en allvarlig sjukdom.
[x] Du har gjort något som du har lovat dig själv att inte göra.
[x] Gråtit dig till sömns.
[x] Vaknat av att du gråter.
[x] Du har bråkat mycket.
[ ] Du har räddat någons liv.



Kärlek/Sex



[x] Du har sagt "jag älskar dig" till någon.
[x] Du har dumpat någon.
[x] Du har blivit dumpad.
[x] Du har fått ditt hjärta krossat.
[x] Varit kär.
[/] Du har skaffat en pojkvän eller flickvän.
[ ] Varit otrogen.
[x] Fått ett sugmärke.
[x] Gjort ett sugmärke.
[ ] Haft sex utomhus.
[x] Haft ett one night stand.

[ ] Haft ett förhållande i över en månad.
[ ] Du har kysst/pussat en främling av samma kön.
[x] Du har kysst/pussat en främling av motsatt kön.
[x] Hånglat med någon som har pojkvän/flickvän.
[x] Strulat med någon av samma kön.
[x] Strulat med någon av motsatt kön.
[x] Sovit i samma säng med någon av samma kön.
[x] Sovit i samma säng med någon av motsatt kön.
[x] Tagit någons oskuld.
[x] Lekt med någons känslor.
[x] Du har blivit kär.
[x] Du har strulat med över 3 personer på en kväll



Musik och film


[x] Du har varit på en festival.
[x] Du har varit på en konsert.
[x] Du har fått en ny favoritlåt.
[x] Du har skaffat Spotify.
[ ] Citerat ur ett flertal filmer.
[x] Gått på bio.
[x] Sett en film mer än 10 ggr.
[x] Har speciella låtar som alltid kommer påminna om 2010.



Resor



[x] Varit på solsemester.
[x] Åkt skidor.
[x] Varit utomlands.
[x] Du har varit i minst tre olika länder.
[x] Du har åkt båt.
[x] Du har flygit flyplan.
[ ] Semestrat i Sverige.
[x] Åkt tåg.
[x] Åkt buss i över 10 timmar.
[x] Varit i Finland.
[x] Rest över 100 mil.
[x] Liftat.



Vänner



[x] Du har svikit en vän.
[x] Du har träffat en internetkompis irl.
[x] Du har fått många nya vänner.
[x] Förlorat en eller flera vänner.
[x] Fått kontakt med gamla vänner.
[x] Pussat någon av dina vänner.
[x] Strulat med någon av dina vänner.
[ ] En vän blev förälder.



Övrigt



[x] Badat i havet.
[x] Haft snöbollskrig.
[x] Tittat på en hel fotbollsmatch.
[ ] Klappat en enhörning.
[ ] Köpt något väldigt dyrt.
[ ] Dansat salsa.
[ ] Odlat illegala växter i garderoben.
[x] Skrivit blogg.
[x] Skickat vidare kedjesms.
[x] Bowlat.
[x] Pratat med en helt okänd person.
[ ] Haft ett jobb.
[x] Köpt en ny mobil. - eller fått en
[ ] Ringt från en telefonkiosk.
[ ] Förbannat någon genom häxprocesser.
[x] Bitchslapat någon.
[x] Kastat en snöboll på någon.
[ ] Skjutit en älgko.
[ ] Gett pengar till en tiggare/hemlös.
[x] Trängt dig i matkön.
[x] Åkt sparkcykel.
[ ] Brutit ett eller flera ben.
[x] Känt dig som ett oupptäckt geni.
[ ] Installerat en skrivare.
[x] Badat naken.
[x] Du har börjat i en ny klass.
[ ] Du har varit politiskt engagerad.
[x] Du har sett ett stjärnfall.
[ ] Du har varit på läger.
[ ] Du har läst mycket.
[ ] Du har tagit körkort.
[ ] Du har börjat dricka kaffe.
[x] Du har shoppat mycket.
[x] Du har piercat dig.
[ ] Du har gjort en tatuering.
[ ] Du har bråkat med en lärare.
[x] Fått IG.
[/] Hamnat i trubbel med polisen.
[x] Gett ut din msn till en random.
[ ] Tagit receptbelagd medicin utan att behöva.
[x] Somnat på allmän plats.
[x] Snattat
[ ] Bränt dig på en manet.
[x] Färgat ditt hår

dag 2

dag 2

en första:

då väljer jag en "första alldra bästa vän" och då vet ju alla att de är emelie, tycker bara de är så kul att skriva om hon haha :D  men har haft många bästa vänner, men aldrig någon som hon.. hon är som min syster, vi kan prata om allllt, hur pinsamma saker som helst till å sjuka grejor som hänt i vårt liv.. ja om allt, hon är verkligen som jag, vi gör samma saker, tycker samma om folk, tycker samma saker är fula, å det där är snyggt osv haha :)  vi umgås för mycket för nu råkas vi ibland till å med länka samma saker åt varann från t.e.x facebook utan medvetande av det haha!

hon är såfinsåfin, hon har hjälpt mig med såå mycke.. som bara igår, hon fixade min kväll.. vore de inte för henne, hade nog min nyårafton varit kass som fan!  she make my day.. eller hur det stavas, orkar inte kolla på google translate idag haha ;)

Ooh baby baby, La La La La La La La..

sitter i sängen i mitt rum nu, har nyss fixat mig å nu hör jag på musik och sitter å tänker för mig själv, väntar på att emelie ska komma så någon får göra mig på bättre humör :)  vet inte vad vi hittar på, tror hon skull ta med kameran så kanske kommer de lite bilder om vi fotar då!  ska gå och kolla med mamma om vi har treo eller nå starkare huvudvärks tabletter tog 3 på raden, kände ingenting.. min hjärna blir sönder knarkad av alvedon typ.. hah!

nä ska nog inte tidsfördriva tiden här på bloggen mer, ska skriva om dag 2 nu kom jag på, hihi.. smart jag är som kom ihåg det :) ska göra det nu så hörs vi sen, kisses

mongobild, har klottrat magen för jag såg helt tjockt ut ;<<<
dagens facelook, på sättåvis!

första januari 2011.. känns fel å skriva så, haha

godmorgon!  och hoppas ni har haft en bra start på erat nya år =)  det har jag haft!  firade tolvslaget med massa fina, och massor med raketer :)  var helt enkelt en great kväll somfan igår, den slutade bara lite tjorvigt med bråk osv, men inge bråk för min del men för mina nära kära, alltid tråkigt när sånt händer.. men ahja! thats life ;) 

nu ska jag snart ta å ringa å höra om min far is hämta mig, dock ligger emelie ännu och sover kanske inte undra på för att vi somnade kring 7 halv 8 tiden imorse,  men jag vakna av att de ringde på mobilen å kunde inte somna om, ska ta å ringa pappa nu.. sen kolla om jag vågar väcka emelie hihi!

men innan.. några få bilder från igår =)






00.00!

GOTT NYTT ÅR KÄRA LÄSARE!:)


RSS 2.0