Gott nytt år!

Tjenis! Har precis fixat mig klart nu, eller lär hinna gå å sminka på sminket å locka håret 100 gånger till innan jag ska fara haha. Har nyss ätit förrätten som bestod av fralla med en massa sås, räkor, citron, kräftstjärtar, löjrom på osvosv, vilket var äckligt gott! Nu väntar jag på varmrätten som är plankstek, sen får jag väl se om jag orkar i dom friterade bananerna och glass som är till efterrätt? Haha. Kommer spricka..  Nåväl, ska gå och fixa till håret å de lite nu, det känns inte ok..  Vi får helt enkelt höras mera imorgon för lär inte hinna blogga mera för ska ju till kalix senare och fira nyåret med mina nära å kära!  Så ni får helt enkelt ha ett riktigt bra nyår då, så gott nytt år och så får ni ha en god fortsättning!


godmorgon!

Godmorgon! Har just blivit väckt från årets sista sömn? Haha.. Och så får jag inte ens sova ut då för att jag har ställt alarm(?) Och jag kan inte somna om. Så det är väl lika bra att stiga upp och äta någonting, sen duscha och allt såntdär. Det bästa med nyår är nog mat... Förrätt, varmrätt och efterrätt och efter det, en massa alkoholförtärning :D HIHI!!  Nä ni små evve-lovers, nu ska jag stiga upp och knarka alvedon för mitt huvudvärker och det får det inte göra!  Tack & hej :D

Idag smälls de!


23,5 timmar kvar av året..

Om 23,5 timmar smäller det! Då står vi och skjuter en massa raketer, firar det nya året å är riktigt berusade :D

Känns verkligen inte som att det har gått ett HELT år sen förra nyår?! Känns som att allt det var för 6 månader sen typ? De är som att vi har sommaren och hösten kvar, det känns exakt så. Haha så sjukt!  Men har iallafall varit ett jävligt bra år när jag tänker efter, det är 90% bra saker som hänt iår och 10% dåliga. Så när jag tänker efter så finns det nog inte mycket jag ska sitta å hänga läpp över. Det har varit riktigt kul om man tänker efter (vilket man inte gör så ofta). Har haft det bra med världens underbaraste personer.  Tack för ännu ett lyckat år! Men vi får självklart hoppas på att 2012 blir ännu bättre och att jorden inte går under då :) Haha, puss!

Bjuder på en liten bildbomb från året!






































chillaaar ^^

Tjenis. Sitter just nu och ser film med min familj och tar det lugnt! Har nyss suttit å tjorvat med josse & emelie på skype, haha!;)   Sen har jag inte gjort någonting mer vettigt ikväll, har testat sminkning och hårfixning inför imorgon men det blev jag inge klokare av. Jag är så idé lös, alltid.. Det suger!  Nu ska jag gå och måla om mina naglar, om jag orkar. Annars ska jag väl strax gå och lägga mig i sängen och kolla lite pretty little liars, fast först måste jag ladda ner lida mera avsnitt av det eftersom att jag har sett upp dom jag laddade ner och det lär ta åt eftersom att min dator är segare än någonsin just nu..

______________________________________________


I wish love was like volleyball,  you can call it "mine" and everyone backs off.

Dag 4- något du inte skulle klara dig utan

Mat, vatten & pengar? Hahah.



godmorgon!

Godmorgon! Ligger i sängen och ser på pretty little liars och har just ätit en apelsin till frukost, satt jävligt bra nu ligger jag och tycker syn om min näsa som gör ont eftersom att jag lyckades slita ut min näspiercing inatt och jag har inte tagit ut den sen 2009 haha.. Så har försökt pressa som fan för att få in den i minst en halvtimma, just då jag hade gett upp och skulle försöka en sista gång så gick det. Min älskling är inte redo att tas bort ännu ♥  Så nu är jag glad igen, har dock ont i näsan haha.  Nu ska jag ligga här och dö tills posten kommer så ska jag springa ut direktt och kolla om mitt nelly paket har kommit.... Vill ha mina nya skor nuuu


Får bli ett bildlöst och tråkigt inlägg, men har fan inga bilder typ..

pretty little liars

Kul att jag har skrivit ett långt inlägg om en massa roliga saker så försvinner allting. Sjukt ovärt.. Varför gör du såhär mot mig dator? Har iallafall precis lagt mig i sängen, ska nu kolla på pretty little liars och försöka ersätta oth med det. Tidigare ikväll har jag för första gången färgat håret på mig själv, och säger väl att jag före drar att någon annan gör det på mig haha.. Men resultatet blev bra som alltid, går väl inte direkt att misslyckas med svart färg?.. Bara att jag har fått färg på mina ben så jag ser ut som en dalmatin som tur är har jag bara 3 pickar kvar som jag ska jävla få bort.. Haha, nåja. Ska se på detta nu, vi hörs!


Dag 3- något du ser fram emot

Just nu är det inte mycket jag ser fram emot, det enda jag kommer på är nyår!:)


Shopping!

Goddagens! Har inte uppdaterat någonting idag som ni ser, men blev väckt just efter 12 av mamma som bad mig dra mig upp ur sängen å fixa mig eftersom att vi skulle fara till luleå. Självklart hade jag glömt det då jag gick å la mig så ställde aldrig något alarm haha. Nåväl, fixade mig snabbt å sen for jag mamma & pappa iväg mot luleå då. Gick in på gina & h&m och fyndade lite saker. Sen for vi till storheden och handla mat och sånt.  Sen påvägen hem stannade vi i råneå och tog en pizza, gott! Nåväl, nu ska jag gå och vara social med ett par stycken, kastar in bilder på vad jag köpt!:)


Spetströja - Gina Tricot

Spetströja - Gina Tricot

Brottar linne - Gina Tricot

Brottar linne - Gina Tricot
B
Leggings - Gina Tricot

Linne - Gina Tricot

Kavaj - H&M och Tublinne - Gina Tricot

Headset - Mediamarkt

Puder - H&M

Hårfärg - Willys

-


@jämtön

Tjenis! Har precis kommit hem från jämtön har varit och hälsat på min syster och hennes familj :) Så har suttit där och surrat på i någon timma. Nu ska jag bänka mig framför tven med mina föräldrar och se någon film som går på tven, finns ju ingenting vettigare att göra haha.

Har blivit bjuden på denna gosak av bella idag,  de är nog bland det godaste jag druckit på länge! Nu ska jag börja stalka henne och fara dit å hälsa på endast för att få detta! Haha.

Dag 2- en person som gjort skillnad i ditt liv

Bästis ♥


2 år med min käraste idag!

Som johanna brukar säga åt mig, att jag är riktigt bra på att komma ihåg datum.. Måste väl säga det själv att jag är en jävel på det, haha ;) Dock känns det som att det ska vara 3år!?!? Hm..

Gammal bild btw

godmorgon!

Godmorgon!  Ligger på sängen och chillar med datorn, har nyss duschat och nu ska jag idas gå till garderoben och hitta någonting annat än min one piece att ha på mig.. Sen ska jag äta middag, sen får jag se vad jag hittar på för nått! Har även fått mit ena paket från nelly idag, klänningen satt bra men bycorna var för smååa.. Så måste skicka tillbaka dom och om jag is så byter jag bara till en annan storlek. Nåväl, ska gå och gräva fram någonting i garderoben nu, sen äta frukost/lunch/middag.  Vi hörs sen!:)

hahahha, finns de nå roligare än gamla bilder?!?!:) kidz

Dag 1- en bild på dig själv + 10 fakta



+

1. Jag blir jävligt lätt irriterad, sur & less på personer som tjatar, gnäller eller bara är allmänt jobbiga
2. Är jag trött, har huvudvärk, har nått tjorv i livet eller något sånt så är jag alltid på skitdåligt humör och häver ut det på fel folk
3. Jag är jävligt lättskrämd och inbillar mig alltid en massa saker haha
4. Jag har inget tålamod till att sitta å göra en massa pillriga saker, pyssla och sånt
5. Jag älskar att tycka om någon sådär riktigt mycket och känna dom där fjärilarna i magen!
6. Jag blir förjävligt lätt avundsjuk
7. Jag hatar att bråka med mina vänner, vilket som nästan aldrig händer men endå!
8.  Jag är nog en av världens lataste människor
9. Jag älskar mat
10. Och nu ska jag gå & tvätta bort sminket, lägga mig i sängen & se oth!

ny kalender! hihi

Dag 1- en bild på dig själv + 10 fakta
Dag 2- en person som gjort skillnad i ditt liv
Dag 3- något du ser fram emot
Dag 4- något du inte skulle klara dig utan
Dag 5- något du älskar
Dag 6- någon/något som får dig att skratta
Dag 7- något du ångrar
Dag 8- två personer som alltid finns där för dig
Dag 9- hur ser ditt liv ut just nu
Dag 10- 10 favorit personer

50 års kalas!

Tjenis! Har precis fixat mig klart och ska strax pallra iväg på 50 års kalas, som tur är bor vi granne med dom så det är inte allt för långt hem om jag ledsnar haha ;) Ska nu kolla om jag hittar någon ny "kalender" och göra. Bloggen blir så tråkig utan någon sånn, så ska ta och leta reda på någon. Vi får höras bättre då jag kommer hem!

 

Tar och kastar in en nytagen bild!

test

Hur tillbringade du ditt förra nyår?
Började med finmiddag hemma med min familj, drog senare vidare till emelie och förkrökade med hon, hennes bror & hans vänner! Sen for vi vidare till jonte och stannade där resten av kvällen, det var det bästa nyår jag har haft åtminståne roligaste! Fast iår ska det väl bli ännu bättre?;-)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Självklart, fast man gör väl nya saker varje år ungefär?

Höll du några av dina nyårslöften?
Höll ena av dom i 2 veckor, det andra påbörjade jag inte ens haha

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nepp

Dog någon som stod dig nära?
Nej

Vilka länder besökte du?
Finland & turkiet

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Jag saknade nog alledens för mycket saker från 2010 tror jag? Så det som var 2010 skulle gärna 2012 få erbjuda med också, allt var sååå mycke roligare då!  Fast som sagt, 2012 ska väl bli ännu roligare & bättre!

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
1/1 (nyår) , 24/6, 1-2/7,  9/9, 30-31/10, osvosvosv ♥

Vad var din största framgång 2011?
Vet inte riktigt..

Största misstaget?
Jag vet inte, har nog aldrig gjort så mycke dumma grejer tidigare som jag har hunnit med iår. Men ändå på något sätt ångrar jag dom inte? Jag lärde mig ju utav dom istället :)

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Både och

Bästa köpet?
O shit, jag vet fan inte..  MINA FÖRSTA KILKLACKAR?!?! Lätt.!!! Så är det, dom är bästa köpet!

Vad spenderade du mest pengar på?

Löshår, cigg & alkohol

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Oja!!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
mr.saxobeat, danza kuduro, om sanningen ska fram, jag kommer, memories, tonight tonight, the botten is nådd, resten av ditt liv, good feeling, without you osvosvosv!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag vet inte, kanske har varit lite ledsnare? Men ändå varit jävligt glad :D

Vad önskar du att du gjort mer?
Galenskaper!

Vad önskar du att du gjort mindre?
Legat hemma & tjurat

Hur tillbringade du julen?

Hemma med släkten

Blev du kär i år?
Blev kär / varit kär?

Favoritprogram på TV?
Oth, vd, dh, greys anatomy osvosv

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nep

Bästa boken du läste i år?
Har inte läst någon bok iår

Årets bästa kompis?
Emelie!

Årets bästa film?
Ogud, finns ju hur många som helst..

De bästa nya människorna du träffade?
Jag vet inte.. Kommer inte på några speciella just nu ;o

godmorgon!

Godmorgon! Ligger i sängen och drar mig och försöker hitta orken till att stiga upp och duscha, har försökt i en timma snart haha, men det känns gud för jobbigt! Men det måste göras för ska iväg på 50 års kalas ikväll min farbrors kvinna fyller år, skönt att slippa ligga hemma heeela kvällen å dega iallafall. Nåväl, ska väl börja röra mig mot duschen, ska ju hinna seg fixa mig också, hatar att stressa då man fixar sig.. Varför inte sitta å typ smeta på lite smink i flera timmar?! Såå mycket bättre, haha! Okej, det tar 10 minuter å segsminka sig för mig, men endå..... haha, Vi hörs senare.


-


Godnattis!

Gokväll på er!  Har nyss kommit hem från kalix, for ju till emelie tidigare och så fixade vi klart mitt löshår så nu är alla 100 slingor i, så sen då jag is ska jag sätta i dom 40 som jag ska köpa av jossan så det blir riktigt tjockt fint! Saknas bara att klippa in det så är det färdigt! Efter att vi var klar med håret så for vi till jossan så fick jag mina juklappar av henne å hon fick min! Fick en massa godis, pk & godis shots! Nu vet jag vad jag ska göra resten av kvällen, oth & godis?! Låter som en bra plan! Nåväl, ska flotta i mig lite godis tills jag ledsnar, se oth tills jag somnar. Så vi får höras mera imorgon om jag nu inte bloggar nå mer senare, man vet ju aldrig. :)

Före & Efterbild! Ursäkta kvallan, men fotade med mobilen haha..

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Öh, en sista ögonblick? Jag har ingenaning. Orkar inte tänka efter, skiter i den här dagen. Nu har jag iallafall klarat ut kalendern, gud så duktig du är evve!

Godmorgon!

Godmorgon! Har just ätit den förhoppningsvis sista julmat måltiden,  nu vill jag bara spy åt julmat haha. Har just lagt mig i sängen igen och sitter å laddar ner lite musik till telefonen samtidigt som jag laddar ner lite appar och sånt krimskrams. Nu ska jag fortsätta ligga i sängen och dö av matkoma, kolla lite oth osv. Sen kasta mig i duschen och dra mig till kalix tror jag så jag och emelie får mitt hår färdig gjort! Nåväl, oth står på schemat, vi hörs mera sen :)


- words

Life is short, live it
Love is rare, grab it
Anger is bad, dump it
Fear is awful, face it
Memories are sweet, cherish them
Stay strong


Film!

Nu är jag långhårig igen! Men vi ides bara häva in 60 slingor idag, så vi ska fortsätta med resten imorgon eftersom att det är 100 slingor + att jag skulle köpa 40 till så då får jag 140 slingor i håret, finns inget snyggare än långt & tjockt löshår! Nu har emelie och petter nyss farit här ifrån, har även fått min julklapp av emelie idag, fick ett riktigt snyggt navel smycke av hon!:) Nu ska jag se på indiana jones med linn och matte, sen blir det väl att gå och lägga sig och se oth, måste se klart det nu så jag kan börja se pretty little liars snart som alla andra ;-) Nåväl, nu ska jag se klart filmen.

Hahahah, söt?


Svar på tal


Svar:  Jag har slutat rida och jag slutade för att ridskolan slutade ha lektioner osv. Och fanns ingen annan ridskola jag skulle kunna tänka mig gå på, så håller inte på med hästar och sånt nå mera men mitt intresse finns fortfarande kvar och kan rida då&då! Skulle gärna vilja rida så ofta som möjligt, men känner ingen med häst och skulle inte vilja börja ridskola igen. :)

one tree hill

Har precis fixat mig klart, nu har jag lagt mig på sängen och ska se lite oth tills gästerna kommer hit och det blir middagsdax. Senare kommer emelie hit och ska sätta fast mitt löshår på mig, jag hatar att få såntdär löshår fast satt för det tar 2 timmar om inte mer att få dit det och jag har problem med att sitta stilla.. Men det är väl resultatet som räknas?! Får väl ha ont i rumpan, men ska man vara fin får man lida pin! Nu ska jag se mitt älskade one tree hill.

Så snygga, tänk hade det funnits såhär snygga killar i kalix.
Fan vad catfight det hade varit om dom.. Haha

Missade dagen igår så gör två idag.

Dag 28 – Det här saknar jag

Saknar allt för mycke saker, men gamla tider? Det finns väl nästan allting någonting från dom gamla tiderna som man vill ha i nuet? Jag vill få ha det lika bra och roligt som förut, saknar allt som har med gamla tider och göra. Kan typ sitta i timmar och kolla  på bilder och tänka bakåt i tiden på hur lätt & bra allt var!

Dag 29 – Mina ambitioner

Eftersom att jag inte vet vad ambitioner är och att google talade om för mig att det är ungefär samma sak som drömmar eller något sånt?  Så tar väl det som att det är drömmar då,  och jag har miljontals drömmar. T.ex att bli rik, leva lyxigt som fan, skaffa barn, hitta en underbar man att gifta mig med & ha en riktigt stort bröllop, drömmer även om att lyckats i livet. Men mest drömmer jag om att leva rikt och vara jävligt lycklig?:) Och såntdär.

Godmorgon!

Godmorgon! Har nyss vaknat och startar dagen med julmat, det är ju nackdelen med jul man har typ mat i över en vecka dock bara en å samma mat... Haha! Direkt jag har kastat i mig maten ska jag duscha, fixa mig osv för vi har middagsbjudning även idag, sen får jag se vad jag gör, kanske far en sväng till kalix för det skulle behövas! Nåväl, nu ska jag äta klart så jag någongång kan komma in i kläderna idag. Vi hörs senare!:)

Snart vill vi väl bara spy åt detta?


Och så var julafton över.

Sådärja, då var julafton över för iår. Det har varit en riktigt trevlig kväll ända tills slutet, vilket jag inte ens is spendera en enda rad till. Nåväl, fick en massa fina julklappar, god julmat osv!  Kastar in bilder på några av det saker jag fått, hoppas ni andra har iallafall haft en riktigt trevlig och bra jul!

Bild på mobilen fattas, bild på pengarna, och några ansiktskrämer och sånt krimskrams också.
och sen vet jag inte om något annat fattas!








brist på rubrik

Goddagens! Har inte tagit mig tid till att blogga föräns nu, men bättre sent än aldrig :) Har nyss sminkat mig och plattat håret, nu ligger jag i sängen och tjurar. Mina planer med hur jag skulle göra håret gick i konkurs då min syster helt plötsligt skulle ha det?!?! Det suger att jag bara har lånat det av hon.. Så jag får vara korthårig och ful på självaste julafton, tur att i någon av alla mina julklappar så finns det löshår som ligger å väntar på mig. Surt, nu ska jag slå igång plattången igen å kolla vad som går att göra till detta skrotet. Sen invänta tjocka släkten som ska hit så får jag äntligen äta årets första julbord!! Så jag har längtat, otrolgit skönt att få fira jul hemma iår iallafall å slippa fara någonstans, då kan jag stänga in mig i mitt rum då jag ledsnar å kolla oth, bättre blir det inte, eller jo om jag hade haft långt hår hade det varit underbart, jätte underbart.  Vi hörs sen, plattången kallar & 40 min kvar till kalle anka!

Glad?..

Julafton på 20 minuter?

Ok, 20 minuter kvar till julafton.. Varför blir det tråkigare å tråkigare för varje år? Man längtar mindre å mindre, och iår har jag inte en enda julkänsla alls!! Kanske för att snön kom alledens för sent? Och sen regna bort? Och sen kom tillbaka? Och nu har typ hälften regnat bort IGEN.    Tur att jag inte har något skoter iallafall.. Ska nåväl, får ju iallafall massa julklappar, god mat och umgås med släkten och det bästa av allt får jag ju se kalle anka å det gänget!:D Nåväl, nu ska jag gå och byta om till sov t-shirt, borsta tänderna och vänta på att klockan ska bli 00.00 så jag får öppna min julklapp av Linn, dom andra får vänta tills imorgon kväll..

Eftersom att det är jul på 20 minuter passar jag på å säga god jul redan nu!:)


Klickat hem!

Såg att det var halva priset på dessa skor nu, så var tvungen att klicka hem ännu en beställning från nelly! Är som sagt i behov av nya högklackade, mitt favvopar är helt förstörda och söndernötta, mina andra har jag tappat bort(?)

Nu blir jag iallafall 15,5 cm längre ;-)

yes i'm smiling, but you´re not the reason anymore


Dag 27 – Min favoritplats

Min säng!♥

luleå

Goddagens! For ju till luleå vädigt tidigt imorse, vi var nog där kring halv 9?! Så då for vi på flera olika mataffärer och handlade en massa mat, sen in på h&m där jag fyndade ett linne och hittade trosorna som tillhör bh'n jag fick hem igår! Så då var det fixat, skulle igentligen shoppa men var helt slut å trött så sket i det och nöjde mig med det lilla jag fick med mig hem, lär ju få en massa presentkort i julklapp så då får jag fara på en riktig shoppingrunda!;-) (fick ju iaf maxmat) Nåväl, oth står på schemat, får se vad som sker ikväll vill bara ligga hemma och dö och så får det nog bli också!





Godnatt!

Tjenis, har nyss lagt mig i sängen och intagit fosterställning, finns nog inget skönare sätt att ligga på då man har en rejäl jävla mensvärk. Huvva :( Så just nu är det tycka-synd-om-evve-timman! Ska strax avsluta denna dag med ett avsnitt oth och sen ska jag mest troligt sova om det går att somna. Ska upp tidigt imorgon och fara till lule med mina föräldrar och shoppa lite och så skulle dom handla en massa mat och sånt. Nä, nu ska jag springa upp och hitta några värktabletter i detta hus, för den här värken står jag inte ut med nå mera. Godnatt!

Nu;

Dag 26 – Mina rädslor

Jag har tusentalt olika rädslor, är rädd för blandannat the grudge och andra läskiga tjejer som är med i skräckfilmer. Jag är rädd för att dö eller att någon som står mig nära ska dö. Jag är rädd för att lita för mycket på folk, att öppna mig och sen sviker dom mig och bara leker med en känslor? Sen är jag rädd för ensamhet, att bli övergiven? Jag är livrädd för äckliga djur t.ex maskar, fiskar, råttor osv. Skulle kunna fortsätta låångt!

Klickat hem!

Har just klickat hem en klänning och ännu ett par högmidjade jeans! Har även hunnit ner på ica och hämtat ut mitt paket från h&m som jag har väntat på i över en månad nu och så får jag bara en bh i paketet?!?! Var är mina trosor!?!? Jo får en lapp där det står att dom inte finns, att jag blir troslös.. Varför finns dom att ens klicka hem då?! Idioter .. Ska endå till lule imorgon så får se om dom kanske finns på butiken fortfarande, för ingen kan ju vilja köpa dom eftersom att det är nog den fulaste bh'n jag någonsin köpt, var bara tvungen å prova köpa en såndär " super push-up " dom gjorde bara brösten fula och såg sönder tryckta ut, haha.. men man måste ju testa allt nytt som kommer? Iallafall jag!

Ful? Ja :)



Och detta klickade jag:
Både plaggen är från nelly.com





you make me smile



And all my life
I've been waiting for someone like you


To make me smile
You make me feel alive
And you're giving me everything
I've ever wanted in life


You make me smile

så jävla bra låt!

En tjej sjöng den här låten på avslutningen igår, och det var kärlek vid första öronkastet(?).. Så sjukt bra & fin låt!


startar dagen med denna!

Så jävla ful film hitills, haha ;P

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Jag börjar sällan lätt gråta, fast ibland har jag mina dagar då jag är så sjukt känslig. Börjar mest gråta åt kärleksfilmer för att det alltid är såå himla gulligt och sen krashar allting typ, och även till barnfilmer har jag en tendens till att gråta? Sen får döden, rejäl saknad, sårighet och sånt också en att självklart gråta då&då för också.  Men så finns det faktiskt något som får mig alltid att gråta hur glad jag än är och hur bra allting är, och det är denna filur:




Hihi, gud så kul jag var nu, visst?:)  Men det stämmer ju faktiskt!
..

jullov!

Nu har jag äntligen jullov! Gud så skönt, är faktiskt rätt nöjd över betygen förra året hade jag 10 ig'n iår har jag 1 och sen en massa g'n och ett vg till och med! Faktiskt väldigt bra för att vara jag, är iallafall nöjd fast nästa termin siktar vi på vg & mvg'n istället!;)   Julavslutningen var faktiskt riktigt kul, vi sjöng ju last christmas jag och några tjejer från klassen, gick hyfsat bra även fast vi inte är några direkt musikproffs men vi gjorde det för mest en kul grej och för att det kan vara riktigt kul å sjunga!:)  Nu har jag nyss duschat och ska strax gå och lägga mig i mitt nystädade rum och renbäddade säng, tack mami ♥    Nu kastar jag in några bilder från kvällen, har inte så mycket eftersom att vi typ istället har fotat en massa bilder med emelie's & johannas systemisar så kastar in dom bilderna senare då jag får tag i dom, så dom här får duga tills vidare:








Såg nu att johanna hade lagt upp några bilder från kvällen på facebook, så har tagit några där ifrån som kommer nu!







Fix å trix inför avslutningen!

Tjenis! Har just kommit hem från skolan, haft en sån sjukt ovärd dag så det finns inte. Nu ska jag vänta på att toaletten ska bli ledig så ska jag duscha, måla naglarna och fixa mig inför kvällen eftersom att vi har skolavslutning ikväll! Gud så skönt det ska bli med lov.  Dock kommer jag + några tjejer i klassen få vara med på 2 skolavslutningar eftersom att vi har fått dela upp klasser för att vi tydligen är för många på våran skola så vi inte får vara i en å samma rum samtidigt och vi som ska sjunga måste tydligen sjunga på båda två.  Saksamma, får ju lov hur som helst :D  Nu ska jag gå å duscha, vi får höras mera senare efter julavslutningen om vi inte hinner höras något mer före, kameran åker med också så då ska ni få er några bilder också!:)

En bild på halva klassen från förra årets avslutning
!

Godmorgon!



Godmorgon! Nu har jag nyss fixat mig klart för denna sista skoldag och ska strax åka ner till busstationen. Får hoppas på att denna dag inte kommer bestå av vanliga lektioner utan bara en massa svammel, vet att vi iallafall har genrep vi som ska sjunga på avslutningen ikväll iallafall så där går någon lektion bort iallafall, skönt! Nu ska jag vandra vidare och leta rätt på min parfym,  har det stora valet nu att göra. Ta med datorn + väska till skolan eller slippa allt det?  Tror jag lämnar det hemma, då slipper jag jobba över huvudtaget :D Haha.  Ha en bra dag nu!:)

man får aldrig en andra chans till att göra ett första intryck -

Har precis lagt mig i sängen med en skål popcorn, nu ska jag se oth och ta det lugnt ända tills det blir sovdags, alarmet ringer kvar i 6 imorgon, gud så skönt att imorgon är sista dagen man hör det där på ett par veckor! Godnatt :)


julafton om 4 dagar?

Hallå, har nyss kommit hem från min stora syster & hennes family. Har varit dit en sväng och hälsat på dom och fått låna lite klänningar av henne till skolavslutningen imorgon, jag har verkligen problem med att hitta någon men nu har jag äntligen bestämt mig för en helt vanlig svart tubklänning! Så nu ska jag gå och stryka den, plocka fram lite krimskrams och sen kasta mig i duschen. Känns absolut inte som att vi får jul imorgonkväll, och absolut inte som att det är julafton om 4 dagar, jag har ingen julkänsla alls har till å med försökt med att klä julgranen, inte kom någon julkänsla fram då heller :(..  Den kommer väl på fredag!


Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Finns rätt så många grejer som får mig att må bättre! Men speciellt mina närmsta vänner får mig alltid att må så himla bra, även min familj :)  Sen mat & min säng gör mig också en aning lyckligare och att shoppa & ha mycket pengar får mig att må super!  Skulle kunna fortsätta hela dagen nästan.. Jag är en sånn som kan bli riktigt glad för det minsta lilla :)

Julklappar är färdigfixat!

Goddagens, har precis kommit hem från kalix!  Pallrade mig till skolan kring 2 tiden, gjorde ett prov och sen har jag och mamma varit på jakt efter julklappar, så nu är alla julklappar fixade! Kom även hem med en ny mascara, godis och en pk som jag har suttit å hållt mig ifrån att öppna hela bilresan hem, och då jag öppnar den när jag kommer hem spiller jag ut hela. Har jag otur eller?  Nu ska jag lägga mig i sängen för några oth avsnitt, sen pallra mig till ica för inhandling av strumpbyxor, måste även pallra mig ner på stan imorgon och köpa lösögonfransar eftersom att jag ides inte ens gå in på coop, gallerian eller något sånt när jag såg hur proppade alla parkeringar var med bilar så tänkte sen hur köerna skulle se ut så sket i det så får fixa det imorgon istället!  Nu, oth time och dricka det lilla som är kvar av pk'n..

Kastar väl in en ointressant bild på mascaran!


2011

2011
Du har fått nya kompisar - japp!
Du har varit i ett annat land än Sverige? - ja
Du har bowlat - yes
Du har skolkat - jo
Du har fått bra betyg i skolan - bättre iallafall :)
Du har varit ledsen - joo
Du har varit glad - en hel del!
Du har blivit kär - yes
Du har känt dig sviken - någon gång kanske
Du har känt att ingen har sett dig - nej
Du har suttit vid datorn mer än du brukar - då&då
Du har solat solarium - japp
Du har badat i havet - jadå!
Du har varit sjuk - jo
Du har bråkat med dina föräldrar - har hänt det också!
Någon har sagt att du är snygg - haha jadå
Bråkat med en från samma kön - jag har inte bråkat, dom som bråkar med mig :)
Gråtit för att ditt liv är misslyckat - gråtit - ja, men för att mitt liv är misslyckat - nej
Pratat i telefon i mer än 1 timme - jarå :)
Kramat någon av samma kön - jadå!
Kramat någon av motsatt kön - självklart:)
Kysst nån av samma kön - haha japp
Kysst nån av motsatt kön - jadå
Köpt något till en vän - aa
Köpt något på ica - självklart, ica 4 life
Gjort illa dig - ja ;c skräll
Sagt "jag älskar dig" till någon - det har jag!
Känt att dina kompisar verkligen betyder - det har jag verkligen!
Sovit en hel dag - ja, hur skönt är det inte?
Blivit besviken - en hel del
Ätit mer frukt än vanligt - haha ja ;o
Fått IG - japp
Älskat någon av hela hjärtat - endast familjen & vännerna

Kärlek
När var din första kyss? - kommer inte ihåg, for a long time ago!
Hur många gånger har du varit riktigt kär? - en
När kramade du någon senaste? - idag
Saknar du någon speciell nu? - gör jag alltid
När kysste du någon senast? - lördags
Ångrar du det? - inte det inte ;-)
Är du singel? - absolut
Är du oskuld? - nepp
När fick du en komplimang senast? - idag
Har du träffat någon internet person? - jadå:)

Kompisar
Vad skulle du göra om din bästa vän svek dig? - som jag sagt tidigare, en bästa vän ska väl inte svika en? så ska jag behöva tänka den tanken?:)
Har du flera bästa vänner? - jadå!
Vad heter den som du känt längst - agnes

Familj
Vad heter din mamma? - Lotta
Har du syskon? - jadå
Är du de minsta barnet? - japp
Saknar du dina föräldrar någon gång? - neeej

ALTERNATIV - ett svar
Katt eller hund? - Katt
Fotboll eller innebandy? - sova?
Kaffe eller mjölk? - vatten

the most painful goodbyes are the ones that are never explained.

Ligger i sängen och har gud så tråkigt, håller på hitta någon klänning att beställa till nyår. Har inte ens beställt någon klänning till julavslutningen eftersom att jag inte har hittat någon duglig och att jag skulle ha en röd men direkt en snygg röd klänning kom in på nelly t.ex försvann den lika fort!  Så jag ska senare traska till garderoben och kolla på vad för klänningar jag har, har ju en hel del sånna så tror inte jag behöver gå naken iallafall!   Nåväl, ska ta och fortsätta mitt letande tills jag hittar någon duglig klänning och sen plugga lite. Skönt med sovmorgon till klockan 2 imorgon, life is good :)

Upp & ner, ner & upp!


Redan slutat!

Säger bara.. Gud så jag tycker om dom här sista dagarna innan lovet! Man har inga värda skoldagar, man slutar tidigare och gör ingenting vettigt på lektionerna.. Så idag slutade vi 9 alltså direkt efter första lektionen, efter det hade vi träning med våran musiklärare till julavslutningen eftersom att jag och några tjejer från klassen ska sjunga en liten låt! Sen var det färdigt och jag slutade helt. Nu har jag nyligt kommit hem och hoppat in i one piecen och tagit av mig löshåret. Ska gå och tvätta bort sminket och bara mysa på framför oth resten av dagen och imorgon har vi volleyboll-tunering och jag kan ju inte vara med på den eftersom att min hand inte är i form ännu, den blir helt ärligt inte bättre känns det som.. Men får sovmorgon till klockan 2 imorgon då ska jag bara in till skolan å få ett restprov gjort! Gud så sköönt med lov på ondag:)


Dag 22 – Det här upprör mig

Finns sjukt mycket saker som kan göra mig upprörd.. Personer som snackar skit och tro sig veta allting om en, folk som dömmer en innan dom ens vet hur man är som person, folk som sitter och trakasserar andra på sina bloggar, facebook osv?! Jag menar.. Vadfan är det så svårt att istället gå fram till en person och säga vad man tycker och tänker om en?! Eller om man stör sig på någonting på en person, varför sitta å kolla på dens blogg en själva personen? Då slipper man ju sitta och störa sig på det!

Sen finns det ju en massa andra grejer man stör sig på, självklart kan jag också sitta och skriva ditt å datt om någon, men väldigt sällan hände sällan att jag skriver ut att jag hatar någon?!  Sitter någon och skriver skit om mig t.ex självklart skriver jag tillbaka eller tar tag i personen och frågar vad dens problem är!:)  Dock drabbas inte så mycket internet bråk för mig, skriver någon om mig så visst låt dom. Dom får vara hur omogna och fega hur som helst, det är ju för det mesta bara skrattretande och lättroande jag har dock vuxit ifrån sånt för ett väldigt bra tag sen.

Så dom flesta som säkert läser det här kommer ta åt sig, men varsågod och ta år er!:) Jag säger ju bara vad jag tycker och tänker för nu hette ju den här dagen "det här upprör mig" så nu har jag talat, har säkert missat en massa grejer som gör mig upprörd. Men nu ska jag gå och äta mat för maten öppnat!   Det var allt för mig, PUSSHEJ

and it's just too hard to watch it all slowly fade away. -


missat 2 dagar..

Dag 19 – Detta ångrar jag

Det finns väl några grejer i livet man ångrar, som man kanske ville få ogjort då det just hänt? Men det är väl någonting man har lärt sig att leva med, och man måste göra dumma saker, misstag och sånt för att någonsin lära sig vad som är rätt å fel. Man ska igentligen inte ångra något, tänk att du lärde dig någonting av det istället! ;-)

Dag 20 – Den här månaden


Den här månaden har?.. Varit rolig, lite seg (men det är väl för att man väntar på julafton, jullovet osv) men annars riktigt bra! Okej, otroligt bra, har hänt en massa bra saker som har gjort mig väldigt glad, finns väl ingenting att klaga på då?:) Det är en sånnhär älska-livet-månad!

Ny header, design osv!

Har äntligen fått bloggen helt omgjord nu tack vare denna söta tjej --->  HÄR HITTAR NI HON! Tack så mycke matilda, blev super nöjd!:)

Jag lever, ännu en gång

Tjenis, jag vet att jag inte bloggade nå igår typ men aa.. Det slutade att jag hamnade i flaskan efter några om & men, kvällen var bra till en början och hade trevligt tills mot slutet iallafall!:)  Slutet kan lika gärna vara tråkigt om man har haft resten av kvällen!  Idaaag har min dag bestått av att jag  vaknade upp hos jennelie å sen har vi suttit å kollat på film med hon å phailin tills vi beslöt oss för att fara å dra en bakis-pizza, som satt riktigt bra, nästan för bra.. Sen rullade jag hemmåt mot mitt älskade töre, nu har jag lagt mig i min säng och ska dö ett tag. Vi höörs sen!

Bjuder på en bild där jennelie är redo för att hugga in pizzan!


Lördag!

Godmorgon, ligger i sängen och väntar på att en oth säsong ska laddas klart men det tar självklart 150 år.. Har ingen lust till att göra någonting idag, vill bara dra täcket över huvudet och somna om igen, vilket jag tror jag tar och gör faktiskt. Jag menar, vad ska jag göra en lördag som denna? Varenda människa jag känner ska säkert dricka alkohol och ha kul och sen må dåligt imorgon.. Jag har beslutångest, vad ska jag göra av med min lördag? Tror jag tar och sover på saken i några timmar! Tänk kunde man sova bort flera veckor ibland, fan vad skönt.


Detta har jag sysslat med ikväll..



Har suttit å slagit in blandannat dessa två julklappar, ska nog till lule och köpa några till imorgon om jag hinner! Nu ska jag ta och prata å tjorva lite med några på facebook haha och sen kasta in mig i duschen å få smörja in mig med lite bus :) Vi hörs å ses!

Tjoloho, hjälpa mig med header?

Jag har laddat ner något nytt program för att jag skulle kunna fixa en ny och en SNYGG header för en gångs skull.. Jag förstår programmet och så, men har noll inspiration.. Vad för bilder ska jag ha? Var ska jag ha dom? Vad för text? Osvosv..  Så om någon känner sig sugen att göra en åt mig så VARSÅGOD! Hör av er till mig på facebook eller här någonstans ;-)


Det går frammåt!

Min statistik har äntligen börjat höjas lite.. Efter att den har gått upp å ner hela tiden, nu går den bara upp upp upp & upp!

101 igår, 328 idag! Det är stort för min lilla blogg...


bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin

-



helg!

Ligger i sängen och har just avverkat ett avsnitt oth, nu sitter jag och kollar runt på en massa folk's bloggar och kollar lite skvaller! Slutade som sagt 12 idag, då kom mamma och hämtade mig så for jag och fixade en julklapp åt emelie och fick även med mig hem en brun utan sol är så lat att gå och sola solarium just nu så får använda det i ett litet tag, känner mig ju likblek och ful..  Och så hann vi även fara och handla en massa mat och go saker till ikväll! Nu ska jag fortsätta kika runt här och sen invänta middags dax!

Måste även rekomendera denna brun utan sol, smörjer man det noga så blir det jämt och fin och ger resultat efter redan första gången! Den bästa jag har testat av dom jag har tesat + den från Åhlens är inte så dålig den heller!

89;- från apoteket!


@Cp engelska

Tjenis, sitter och har cp engelska och väntar på att någon film ska startas.. Om 40 minuter har jag helg, fyfan så skönt! Direkt jag kommer hem ska jag inta sängläge och sova bort fredagen, det låter som en plan. Nu ska jag ringa mamma och tvinga henne och komma å hämta mig så jag även kan fara till stan och köpa julklapp åt Emelie & Linn om jag nu hittar någonting!  Nåväl, nu ska jag se på den här värdelösa filmen som typ är från 1692.. Hejdåå

Hade inte suttit helt fel med detta till filmen heller..

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Vet inte riktigt vilken som är min favoritfödelsedag, det är väl svårt att välja ens favorit födelsedag eftersom att alla mina har alltid varit riktigt bra :)

Godnatt!

Har just lagt mig i sängen efter att just haft duschat och det köret, nu känner jag mig riktigt fräsh med renbäddad säng, nyrakade ben å det, peeling också på det!  Nu ska jag rensa datorn lite eftersom att datorn varnar hela tiden att minnet snart är fullt, hihi jag har inte mycket saker på min dator alls, neejdåå! Hihi.. Har faktiskt hunnit med en hel del grejor idag som t.ex:

Fixat G i no,  check!
Svarat på frågorna i frågestunden, check!
Pluggat in hinduismen i huvudet, check!
Tvättat mitt riktigt skitiga löshår, check!
Klarat engelskaprov utan att plugga, check!
Planerat lite kul inför helgen, check!

Kan fortsätta tills imorgon om jag vill, men jag orkar inte..

Dag 17 – Mitt favoritminne

Kan inte min lista sluta komma med sånna här tråkiga dagar?..  Hur fan ska man kunna välja ETT favorit minne av en miljon om inte mer? Varje dag är ju ett minne typ? Finns för många för att kunna välja ett..  Tyvärrrr

Ser ni någon förändring?

15 december 2008

15 december 2009

15 december 2010

15 december 2011


Jag ser inte någon speciellt stor förändring?! Dock är inte alla bilder från prick 15 december men dom är uppladdade på min bdb då, haha ;)

Torsdag avklarad!

Har nyligt kommit hem från skolan, varit en sjukt chill dag och fått även 2 prov gjorda! När jag hoppade av bussen gick jag till ica och köpte mig en pizza och en cola, och nu har jag satt den godbiten i ugnen och väntar på att den ska bli klar så ska jag slå igång lite oth och få magen mätt!  Var fiskpinnar & potatis idag, brukar alltid vara en höjdare men fanns inge citron så där sket allting sig så nu fyller jag magen med en flottig pizza istället!   Imorgon är det fredag, jag slutar 12 tror jag? Underbart skönt!

Mums ♥

Svar på frågestunden!

Nu är frågestunden avslutad, hoppas ni är nöjda med era svar på era frågor!:)

Postat av: Emma :)

Vad är ditt favorit djur och vad för djur föredrar du minst? Mitt favorit djur är heestar och det djuret jag föredrar minst är nog råttor!

Hur länge har du hållt på att dricka alkohol och festat? Öh.. Började dricka i slutet av sjuan så ja sen dess!

Ett pinsamt tillfälle du har varit med om med någon vän? Vet inte.. Jag & emelie har nog varit med om tusentals pinsamma grejer, men finns inget jag kommer på nu haha!

Det klantigaste du har gjort? Vet inte,  antingen då jag stukade handen eller foten?! Är alltid förjävligt klantig på fyllan..

Har du någon gång varit kär på rikgit? Och är du kär nu? Ja jag har varit kär på riktigt en gång, och nu är jag inte kär :)

Postat av:

Vad vill du bli när du blir äldre? Sjuksköterska eller något i den stilen :)

Vad har du för intresse?
Sova, äta, festa å umgås med mina nära å kära!:)

Favorit serie?
Tror det är VD av dom jag sett hitills :)

Favorit sexställning?
Doggy style

Postat av: bäst i världen ;)
varför är du så snygg? ;) Vet inte, får väl tacka mina föräldrar för det!;-)

Postat av: älg emley! <33

hur mycket gillar du älgar på en skala 1-10? :D 11!!!!

Postat av:

Vad föredrar du?

Flera falska vänner eller en riktigt bra?
En riktigt bra
Vitt eller svart? Svart
Högklackat eller lågskor? Beror på! Men använder mest högklackat
Förhållanden eller strul? Förhållanden skull ja tro!
Festa eller mysa? Beror på med vem jag ska mysa med!
Sex eller kärlek? Kärlek med sex!

Postat av:

Vilka är den snyggaste tjej&kille i 7an, 8an & 9an? 7an: Simon tiger & Matilda Eriksson Kock 8an: Josse henriksson såklart & Johan Ekholm 9an: Amanda Sandberg & Kommer inte på någon nu, dom mesta är bara söta av killarna haha :)

Postat av: elin

måste bara få säga att du är jävligt snygg till att börja med! ;) TACK ELIN DU MED!

varför äre alltid du som ramlar eller skadar dig på fyllan? :D
För jag är nog den klantigaste människan?...
hatar du någon? asså riktigt riktigt ogillar eller hatar någon? isf, vem o varför? :) Nej det gör jag inte :)
vad önskar du dig i julklapp? Löshår, kamera, gymkort, pengar osvosv
gillar du någon? ;) Nja.. Tror inte det!

aja, här kom en massa töntfrågor, hah, pusspuss :)


Postat av: JenneliE

Varför är din vän jennelie så otroligt grym? Vet inte, hon är nog inte speciellt grym..

Vem har sjukast humor av vårt umgänge? ;D
Du & jag?.. 

Och en skit svår fråga, välj mellan vårullar och chilichees.....
BÅDA!!

 

Postat av: anonym

Vad kommer du sakna mest från 2010? Antar att du menar 2011?  Och det är allt för mycket saker!

Vad är det bästa med det här året?
Ogud, början av året var ju bra på sitt sätt men ändå jävligt dåligt? Sen var ju sommaren jävligt rolig och bra!:)

Vad är det sämsta med det här året?
Alla dåliga saker som hänt tyyppp

Postat av: Alva
Vilken BH-storlek har du? 75C/D
Om du fick önska dig precis vad du vile, vad skulle du då önska? Att vara riktigt jävla rik och lycklig, nog för att jag redan är lycklig men aa :)
Om du fick en valfri superkraft, vad skulle du då ta? ;) haha Skulle nog vilja kunna läsa tankar & flyga!
Postat av: Linn
Är du kär i någon? Nej de är jag inte :)
Vad ska jag få av dig i julklapp?(DU MÅSTE SVARA PÅ DEN) Vet inte var du ska få i julklapp ännu, har inte köpt nått än.. Tyvärr linn :)

Postat av: ronja

Den snyggaste 98an? Finns svar på det högre upp :)
vilka är de 5 snyggaste killarna/tjejerna på din skola? Killarna: David Nilsson, Tim Svensson, Oskar Barsk, Johan Ekholm & Jonne lindvall  Tjejer: Emelie Tiger, Emelie Holmgren, Jennelie Lund, Johanna Ström & en massa mera.. Alla mina tjejkompisar är ju snygga + flera andra..
vilka är de 5 sötaste killarna/tjejerna på din skola? Men åh.. Det är ju samma som dom snygga då!

Postat av:
Kan du göra en sminkvideo? Ska jag väl kunna göra så fort jag får en kamera att spela in med för min webb hackar direkt jag spelar in någonting haha :)

Postat av: Mattis

Är du oskuld? Om inte:
var förlora du oskulden?
På en toa
hur många har du haft sex med? 3 stycken
konstiga stället du har haft sex på? Jag vet inte riktigt... Haha...


 

 


baby, don't feel no pain just smile

Har precis lagt mig i sängen, har spenderat kvällen med pluggande och sen har jag sett bröllop från bonde söker fru, gud så jag vill gifta mig.. Mest för att få känna sig riktigt fin och glad för en heeel dag okej, mest för klänningen! Nu ska jag läsa igenom no'n en snabbis, sen ska jag se oth tills jag somnar. Alarmet ringer kvar i sex imorgon, då ska det upp till skolan som gäller, skönt med bara 3 "riktiga" skoldagar kvar.. Gud så underbart skönt, dock kommer väl lovet rinna iväg snabbare än någonsin?!

Måste självklart lägga upp lite bilder från förra lovet, alla bilder är nog från nyår!







Nuläget:



Sitter och pluggar no för fulla muggar, ska strax ta duschpaus och sen plugga lite engelska eftersom att jag har engelska prov imorgon och då ett no prov som jag inte har gjort tydligen som jag ska få göra imorgon också! Nåväl nu ska jag inte svammla bort nå mer tid här framför skärmen och ta tag i läsandet,  dock är det nervsystemet ni vet allt om hjärnan och alla sånna saker man redan kan typ..

Gör ett nytt försök med en..


Godmorgen

Godmorgon! Ligger i sängen och äter varma mackor, mycket gott!  Var riktigt skönt att få sova ut idag och slippa skolan eftersom att natten till igår inte innehöll mycket sömn.. Så jag ska ligga här resten av dagen, ska orka hämta ett provblad så ska jag plugga lite på det, senare ikväll ska jag plugga engelska som en åsna eftersom att vi har engelska prov imorgon,  imorgon sätts betygen för den delen och har 3 saker kvar att göra så jag räknar med 3 ign fast min mentor sa att han skulle fixa det på nått sätt!  Bättre med 3 ig'n än 10 som jag hade i sommras.. lol

Om prick en vecka idag får vi jullov & om prick en vecka är denna bild 1 år gammal!

3 dagar jag har missat

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Har ingen bild på det men aa, har ju bott i lucia linnet nästintill hela dagen!

Dag 15 – Mina drömmar

Jag har inte så mycket drömmar och inte speciellt stora heller, mina oseriösa drömmar som aldrig kommer ske är att jag blir rik, sen vill jag ju då leva ett riktigt lyckligt och bra liv och börja arbeta med det jag vill bli just nu iallafall,  tjäna gott med pengar som sagt och skaffa en familj och resa riktigt mycket.. Låter mest som att det borde stått " min framtid" haha.. Men drömmer mycket om framtiden, vad jag vill bli osv,  har mest bara drömmar som jag kan nå!

Dag 16 – Min första kyss

Asså min riktigt första kyss? Jag har faktiskt ingenaning, jag menar.. Man har ju "pussat" folk sen 3-4 års åldern? haha så har faktiskt ingen koll på då jag fick min "första riktiga kyss".. Tråkigt va?.. Jag som ville ha bild på det :(((  Haha..

Dålig dag?

Ligger just nu i sängen och halft gråter av smärta, kan inte göra någonting? Jag tar seriöst snart en pistol mot huvude t och trycker av .. Jag säger bara.. Jag ska aldrig klaga över då småsaker gör ont, har lyckats med nått ännu värre än handen idag kan säga att det är det värsta jag har varit med om i HELA MITT FEMTONÅRIGA LIV.

Iallafall, diag är det lucianågonting, så vi har haft lucia tåg på skolan som jag har varit med i, vi sög då vi sjöng på skolan (till och med en av stjärngossarnas stjärnor började brinna..)sen for vi till folketshus och lussa och där gick det betydligt bättre! Sen for jag vidare till skolan igen även om vi hade slutat för skulle stanna kvar å göra ett prov, men då fick jag tid hos läkaren klockan ett så när jag och mamma är påväg till sjukhuset och ska svänga så kommer självklart en 70+are och kör RAKT IN I MIN RÖDA ÄLSKLINGSBIL?!  Vissa jävla gubbjävlar ska fan inte ha körkot om man inte kan köra..  Fast vi hann iallafall ta regnumret på han =) Sen for vi vidare till sjukhuset och kollade min hand, jag var även tvungen å röntga den också.. Sen for jag hem och sov, och när jag vaknade hände mitt livs värsta sak, vilket ni inte kommer få veta.. Men jag säger bara,  jag lider med er som har varit med om samma sak!..   Nu ska jag vänta på att mamma kommer hem med botemedel åt mig, tillsvidare ska jag ligga å lida till oth. Hejdååå

Hitta en gammal bild från förra sommaren, såå söt jag var!

klagar, skrälll

Ok, min uppdatering har varit urkass idag, jag vet.. Men jag var helt slut då jag kom hem från skolan så sov då till 8 och så pluggade jag tills jag gick och plågade mig själv i duschen, stod å grät som ett fån för att handleden gör så ont haha :( Det är fan lite synd om mig..  Men min blogg suger, ni kommer bara få höra klagomål över hur less ajg är skolan, hur ont jag har i handleden och hur trött jag är.. Imorgon har vi iallafall lucia tåg, skönt å slippa en vanlig skoldag men självklart har min lärare hunnit trycka in ett litet prov på slutet av dagen.. Dra åt fanders så jag vill ha lov nu, ska plugga lite nu och fälla lite smärtande tårar...

Det är fan syndast i hela världen om min älskade höger ♥

sämsta måndagen på länge

Har gått skola till halv 5  idag, nu har jag kommit hem och ätit nu ligger jag i soffan och tänker ta mig en rejält skön powernap.. Min hand värker som en idiot och jag har inte fått tummen ur röven och kolla upp den idag så imorgon får jag fara till sjukhuset,  har en helt enkelt förjävlig dag och nu ska jag sova ihopp om att inte vakna upp sur.

en smart flicka kysser utan att älska, lyssnar utan att tro, lämnar innan hon blir lämnad och hon glömmer innan hon blir glömd.


saknar mitt ljusahår, tjohej

duktig!!

Kände behov av att lägga ut en bild på detta.. Trodde aldrig det skulle vara möjligt att jag har fått så mycke G på så kort tid!! FAN VAD BRA JAG ÄR,  är dock besviken på att jag bara fick G på so provet med tanke på att jag mata på med text som en åsna..

-

everything that was down on the ground has now take it up to the top,
everything is wonderful now!



överlevde helgen

Då var helgen avklarad och jag överlevde den ännu en gång fast har såklart hunnit skada mig under natten igår haha.. Iallafall, hade en mycke kul kväll igår med bra folk, idag mår jag illa, huvudvärk och vätskebrist och vill nog bara ta en pistol mot huvudet och tycka av.. Lyckades även på nått sätt ramla, eller bli FÄLLD så jag har stukad handleden eller något hemskt iallafall kan inte ens bära ett litet tom glas utan att det gör ont så ska nog till mitt andra hem dvs sjukhuset imorgon och kolla upp det, allt det är john's fel..  Nu ska jag lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv, må illa och  spy som en jude. eller?, GODNATT


klädproblem?

Nu är mitt hår äntligen svart, fint och fritt från min vit/gråa vidriga utväxt, sköönt! Nu ligger jag i sängen å filosoferar över vad jag ska ha på mig, har inga kläder? Fan vad jobbigt.. Jag hatar klädes problem!!! Det känns som att jag beställer nya kläder var å varannan dag men har ändå aldrig någonting att ha på mig?  Ska man ha jeans eller leggings, färglad eller tråkig tröja? ÅH, sur.. Nu ska jag gå och riva om i garderoben och hitta något att ha på mig, sen ska jag föna håret!

Dag 13 – Den här veckan

Ja den här veckan? Är det nu jag ska berätta om den eller?..  Den har iallafall bestått av skola varje dag från måndag till fredag, och då jag inte har varit på skolan har jag sovit och pluggat, pluggat, pluggat & återigen pluggat! Igår kväll tog vi då oss en lugn kväll, ikväll ska vi ha en allt annat än lugnt kväll (förhoppningsvis) åh så jag älskar lördagar!!:)) Och imorgon? Då ska jag sova hela dagen och sen ägna lite tid till provläsning..

vilka lyxveckor jag har va?;) Eller inte..
Nu förstår ni mig säkert varför jag bara lever för helgerna..


Godmorgon!

Godmorgon! Har nyss vaknat och nu ska jag gå å värma mig potatisgratäng och fläskfilé som vi åt till middag igår, har sovit sjukt skönt inatt men har lyckats smsa i sömnen?! Är 100% säker på att jag inte har vaknat och smsat.. Fan vad fult haha. Nu ska jag gå och fixa maten och sen blir det nog att färga håret, så vi får höras bättre sen!:)

fredaagen är väl då över

Är hemma från kalix nu och ligger i sängen och är helt utmattad och käkar ostbågar!  Blev mys kväll men inte med alla mina brudar, men iallafall med jossan framför idol och så kom emelie dit lite senare, skönt med en lugn kväll för en gångs skull :)  Nu ska jag fortsätta äta mina ostbågar och se på oth tills jag somnar, vilket känns som väldigt snart.. Godnatt sötisar, det är ju även en dag imorgon också ;-)

Btw, tyckte ni rätt person vann idol?! Själv kan jag inte säga så mycket eftersom att jag inte har följt med det mer än kanske 2-3 avsnitt. Men den som föll mig mest i smaken var nog Amanda, självklart var Robin också mycket bra! För er som inte hunnit kolla vem som vunnit eller missaade det så var det Amanda som vann!




Fredag!;-)

Helg nu, vilket känns uberskönt. Skolan har rullat på, haft möte med rektor och mentor idag gick rikigt bra faktiskt.. Äntligen lite resultat!!  Nu har jag just avnjutit potatisgratäng, vitlöksbröd och fläskfilé som satt underbart bra! Nu ska jag gå och fixa mig lite smått och sen ska jag vidare till kalix för lite fredagsmys med mina brudar! En lugn fredag behövs väl också finnas då&då :) Nåja, vi hörs senare.. Hejdå evve lovers, ha en bra fredag =)

Pussgurka ♥ hihi..

-



it's so much things in my life that remind me about you,
that makes me start to wonder " maybe i chose wrong choice "..
maybe we have more to give, maybe is our story not over yet?
who knows?

migrän?

Ligger i sängen och plågas av en hemsk, mycke hemsk huvudvärk & det känns bara värre när jag är vid datorn men vad ska jag göra?.. Känner hur illa jag mår och vill nog bara helst spy för att slippa den,  migrän?!?! Har inte haft det sen artonhundratalet.. Nu ska jag gå å säga till mamma hur synd det är och att hon ska laga nån god middag åt mig, dock vet jag inte vad jag ska äta som inte får mig att må mer illa?  Ska be till gud om att slippa spy, finns något värre än att spy.. ? Iallafall nyktert är det hemskt...   Ska gå å tycka synd om mig själv nu till mamma, hejdåå


Dag 12 – I min handväska

I min handväska kan man nog hitta allt möjligt,  om det är på skolan har jag skolböcker i den, skoldatorn, pennor, sudd, parfym, hårborste, p-piller, huvudvärkstabletter, börs, sax, cigg, tamponger osv..

Är det på helgerna eller helt enkelt inte under skoltid så brukar jag ha smink, plattång, hårspray, parfym, hårborste +kam, p-piller, börs, tamponger, kläder, tandborste + tandkräm, cigg, sax (haha), pennor, alkohol?!?! Haha och en massa små krimskrams

Torsdag avklarad!

Gooddagens! Har nyss kommit hem från skolan, nu har jag lagt mig i sängen med godis, chips och en pk och nu ska jag kolla på oth! Skönt att det bara är en skoldag kvar nu till helg, veckan har bara rusat iväg tycker jag, skönt det iallafall dock rusar ju helgen iväg dubbelt så fort..  Nåväl, tänkte bara blogga så ni vet att jag lever, nu ska jag flotta för allt i världen! Hörs sen :)

Nomnom♥

Onsdag avklarad!

Och så var denna skoldag avslutad, gud så skönt! Har nyss ätit lite lasange och nu har jag lagt mig i soffan och ser på one tree hill och ska ta mig en powernap. Ikväll ska inte läxböcker öppnas, fyfan så skönt! Så kan bara ligga och sova, dö och göra ingenting! Känns sjukt skönt. Nu har jag bara ett matte prov kvar sen bara 2 återläsningar jag måste på eftersom att jag missade några prov då jag var i turkiet och har inte fått tummen ur röven och göra dom föräns nu haha.  Nåja, slut pratat om skolan! Helg om två dagar, gud benåve mig vad skönt!


hur lågt kan man sjunka, hur kasst kan man må

Goddagens! Sitter nu på sista lektionen som är engelska, har innan det haft so prov som gick mycke bra :)  Fast endå är jag på uber dåligt humör och skulle vilja mörda någon bokstavligen..  Har även hunnit ha lucia träning idag och hunnit testa ut lucia linne och sånt skit och även har vi hunnit rösta till vem som skulle bli lucia!  Nåja, nu ska jag fråga min lärare vad jag ska göra eftersom att jag har glömt mina engelska böcker hemma, skrälll


-



Deppig som jag är börjar jag tänka på annat
som gör mig ännu ännu ledsnare och jag är nästan förbannad
men det som inte dödar mig blir jag ju starkare av
det är dags styra upp skiten och göra smartare val
så kass man kan vara, ja man smäller av
och de är knappt att man klarar sånna sämre dar

innan det går för långt, nu är jag desperat
jag vill ju se till att göra nåt bättre av
denna korta tid som vi har här på denna planeten

kan man inte gå runt och skapa sina egna helveten
äntligen så börjar ångesten släppa
och den bästa medicinen för mig är mina vänner som stöttar

Snööööö

Just nu känns sängen så mycket bättre än att ligga och plugga.. Men vad har jag för val?.. Måste fixa provet imorgon, gud så tråååkigt.. Ska gå och skära mig apelsin klyftor och sen ska jag fanemig plugga!   Btw, har jag berättat att vi har fått snö nu här i kalix/töre? Japp den kom hit igår/natten till måndag, äntligen får man lite julkänslor dock är alla snöbollar i farten igen, min fobi..


2 dagar

Dag 09 – Min tro

Tror väl inte precis på något speciellt, tror väl inte direkt på gud eller så. Men tror på att någonting finns och har funnits iallafall!

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag


Bilden är gammal men har på mig detta + halsduk!

Tidsfördriv i väntan på trötthet..

denna månad har du :
(november och då början av december)

Har du druckit tills du spytt? Mm.... haha duktigt?


Sårat någon? Joo

Förlorat en vän? På sätt å vis

Träffat nya människor? Japp


Kysst en främling? Nej

Tagit droger? Dör hellre så nej

Haft en höst/vinter flört? Nep, men haft förhållande

Gråtit? Endel

Skrattat tills du kissat på dig? Nej haha

Tältat?
Självklart, tältar i minusgrader

Varit vaken en hel natt? Jo

Solat? Endast solarium

Badat? Nej

Haft ett förhållande? Jo

Gjort dig riktigt illa? Tror jag inte

Gjort några nya percingar/ tatueringar? Nej, eller har satt i hålet i läppen igen fast har faktiskt inte i det nu mera för bet av min sista läppstav haha..

Läst en bok? Ne

Skickat fel sms med flit? Då har man ju inte skickat fel ;-) Och nej är  svaret på den

Suttit vid datan en hel natt? Inte suttit men legat :D

Näckat?
HAHAH

Solat naken? Topless?;-) eller hur det stavas

Fått utegångsförbud? Nej

Sagt “jag älskar dig" och menat det? Ja!

Sagt “jag älskar dig" och inte menat det? Har sagt det och kanske inte menat det fullt ut men det betyder ju inte heller att jag inte älskar personen

Varit i slagsmål? Nej

Pussat någon utav samma kön? Japp

Sjungit högt på ett berg?
Nä, men en balkong?... DET ÄR HÖGT UPPE DET MED

Kysst någon i regnet? Yes

Kysst någon i skogen ? Jo

Kysst någon du inte borde? Inte vad jag kan komma på iallafall!

Tappat rösten? Ne

varit på festival? Nej

Gått upp i vikt? Tror jag då inte

Gått ner i vikt? Tror jag då inte

Brännt dig? Ja på min fula plattång, fett ful

Varit utomlands? Ne :(

Gjort ett bra köp? Det har jag säkert!

Tagit upp kontakten med en gammal vän? Tror inte det

haft skadeglädje? Hahaha jo...

Sovit under bar himmel? Nej

Vad kommer du sakna mest av denna månad ? En viss person, fast endå inte

Har du svart ärligt på alla frågor? Upp till 100%

and If you kissed me now, i know you'd fool me again


plugg på geeee

Har just tagit mig en 3 timmars powernap, var lika skönt som ja jag vet inte vad.. Ska iallafall orka ta fram hinduismen provet och så orka få in det i huvudet, men först ska det hämtas ett stort iskallt glas vatten, å så gott!!!  Skola imorgon, igen.. Fybubblan vad jobbigt, slutar tidigt men då måste jag på återläsningen, ibland hatar jag verkligen prov för vi har minst 2 prov varje vecka, otroligt nog har jag inte gått in i väggen än :)

skulle inte sitta helt fel med en utlandsresa nu, tänk att jag låg där för 2 månader sen.. blir fan deprimerad av tanken


Hk!

Goddagens! Sitter just nu på hk'n och har just gjort klart en inlämningsuppgift nu sitter jag å väntar på att amanda ska göra klart våra plättar så ska jag äta i det, fasike så gott har inte ätit någonting på hela dagen knappt eftersom att det var pyttipannan till lunch vilket jag avskyr!  Nåja, ska gå och kolla om amanda är klar med plättstekandet så jag får mig mat någon gång, sen har vi bara en lektion kvar vilket jag kommer missa för ska på någon föreläsning om omvårdnadsprogrammet som är här på skolan idag, intressant intressant ;-)  Vi hörs senare!

mums ♥

Dag 08 – Ett ögonblick

Alltså, jag har väl över 1000 ögonblick jag har varit med om både bra, dåliga, ledsamma, glada osv! Men finns nog inget jag skulle skriva ut här direkt, så jag skippar den här.. Jag är uber tråkig, jag vet!

-

Fyfan.. Det här är sjukt! Finns det någonting värre än mobbning?! Folk mobbar människor som säkert inte ens har gjort dom ett enda skit, som aldrig ens har gjort någon någonting illa.  Man vill bara kunna rycka in och hjälpa alla som blir illa behandlade utan ens en enda anledning. Tänk att ett gäng människor kan få en annan människa att vilja försvinna? Att få någon att absolut inte vilja återvända till skolan dagen efter, att behöva gå igenom något såntdär. Ingen är värd det, ingen! Så jävla sjukt, blir gråtfärdig då jag ser videon.


Hittade just en till sånnhär video, det är som ett svar till den andra. Tänk hade alla varit en sånndär underbart omtänksam människa som denna?!

Pluggat..

Har precis varit lite duktig och pluggat geografi i över en timma, så nu ska jag unna mig med lite oth och apelsin! Sen kasta mig i duschen och forsätta plugga tills det blir läggdags, som tur är så är inte provet så svårt ska även orka plugga lite om hinduismen nu.  Sista veckan med en massa jobbiga prov nu, känns otroligt skönt sen behöver jag bara ägna allt åt lite rester jag har kvar, har dock fått bortgjort det mesta av dom också!  Ne nu oth och lite apelsin ätande också, hörs sen :)


söndag!

Godmorgon, ligger i sängen och lider av en hemsk ont i magen värk och jag orkar verkligen inte ställa mig upp och hämta min medicin, nej för jobbigt.. Ligger även och väntar på att pappa ska komma hem med en hamburgetallrik, smältost å en iskallburk cola ♥  Underbart. Nåväl, pappa kommer väl när som helst så ska stiga upp och kasta mig i one piecen, vi hörs sen!


Godnatt.


Haha, söt bild!


Har just lagt mig i sängen.. Är sur irriterad och jävligt less! Så istället för att sitta här och tjura ska jag se på the smurfs och sen sova om det går, har haft problem med det hela veckan så gott som jag sov inatt har jag inte gjort sen sommarlovet!! Åfyfasike.  Ne, nu avslutar jag det här hära.  Tack & Godnatt

missat 2 dagar..

Dag 06 – Min dag
Eftersom att denna skulle göras igår så skriver jag kort om gårdagen.  Den började halv 6 på morgonen, fixade mig och for iväg till skolan och var där till klockan halv 3, sen for jag hem & duschade, fixade mig osv! Sen for jag iväg till jossan och förkrökade med några brudar i ett par timmar tills vi drog vidare sen! Kvällen sluta med två och en halv men hos emelie och sedan somnade jag!

Dag 07 – Min bästa vän


Som alla säkert redan vet så är Emelie tiger min absolut bästa vän! Jag delar ungefär allt med henne, hon är den enda människan som vet nästan lika mycket om mig som jag själv gör. Hon är en som alltid ställer upp för en, ser om något är fel och gör så mycket för att en ska må bra.  Ni alla borde ha en sådan vän, men emelie får ni inte.. Hon är redan upptagen!:)



Lördag!

Goddag! Har just lagt mig och smälter maten, har palt-koma.. Har gode lust att gå å lägga mig och sova och bara göra ingenting alls ikväll, men får se hur det blir med det!  Hade iallafall en mycke trevlig kväll med mina favorit brudar och ett ex antal andra människor också haha :)  Så idag får jag skylla mig själv över hur jag mår, fast så illa är det faktiskt inte!   Nu ska jag se ett avsnitt oth, har inte sett oth sen i torsdags sickt, nåväl ska se det nu då.. Vi får höras bättre senare :)


-

Sometimes I miss you, sometimes I hate you, sometimes I love you and sometimes I just want to forget you and everything about us.


fredag!

Tjenis!  Nu har vi fredagen här, fan så härlig! Skoldagen har rullat på som vanligt, fått prov och lite sånt avklarat.  Nu har jag hunnit duscha och sminkat mig lite nu återstår bara att locka håret så är jag färdig för kvällens festligheter! Får hoppas på att det blir riktigt kul :) Kommer inte blogga mera idag tror jag, så vi får höras imorgon mera och så! HA EN BRA FREDAG ♥


.....

Har nyss duschat och nu lagt mig i min super sköna säng! Var helt insatt på att klockan var 10 halv 11 typ, och så är den bara nio?!  Men ska försöka somna så tidigt som möjligt inatt, håller på gå in i väggen av att vara stendöd på skolan och så har mitt huvud drabbats av något så det första jag känner då jag vaknar är en bultande huvudvärk som håller i sig ända till dagens slut + att jag vaknar 4 på morgonen varje morgon och kan knappt somna om..  FETT LESSSS varför drabbas alltid jag av alla jävla jobbiga saker? Är väl lika bra att jag får cancer och dör när jag endå håller på...  Nu e jag sur och dö less, godnatt

- wörd

Dead



Förlåt för att jag inte har orkat blogga nå mer föräns nu.  Kom hem från skolan kring 2 tiden idag och somnade på soffan ändas tills nu. Riktigt skönt men har ingen ork till att stiga upp, standard?!  Ska plugga no för ska göra no prov imorgon.. Nä, ska gå och fixa mig nå middag nu, magen kurrar & läxorna kallar.. Fredag imorgon, fredag imorgon, fredag imorgon, evve tänk det är fredag i morgon.1!!!!


Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek?.. Har ju redan skrivit om det nio hundra sextio sju gånger..

Men iallafall kärlek, för mig är kärlek fortfarande något man känner för någon man tycker väldigt mycket om och som man delar med den personen. Kärlek kan ju även vara till vänner och familj också!

"Kärlek handlar inte om att hitta någon man vill leva med,
utan att hitta någom man inte kan leva utan."

RSS 2.0