full rulle hela dagen, nu; godnatt!

Helu! Är hemma från kalix för tredje gången idag. Har åkt mellan töre och kalix samanlagt 6 gånger idag, tror ni jag är nå spy less den vägen? + att jag åker dit och hem varje dag det är skola också.. Haha. Nåväl, ikväll har jag och Emelie pysslat med mitt löshår, eller Emelie har gjort det rättare sagt.  Efter 2-3 timmar så är jag nu långhårig igen, love it!   Efter att vi var klar med det så for vi ut å åkte med Petter och så tills min hämtning kom..
 
Nu ligger jag i sängen, jag känner hur min kropp värker, mina ögonlock väger ton och jag måste verkligen sova. Jag är helt slut! Den som säger att jag inte har gjort någonting idag kan skjuta sig, har nog aldrig hunnit med såhär mycket som jag gjort idag på flera år!  Rekord. Nu pll och sen sova. Godnatt!
 
Firar två små veckor med min tunga idag, naw
Real love never die eller något, hahah nej jag skojade bara.

BRUNETT Å HET JO TACK JAG VET

Hellu! Idag har jag haft världens ovärdaste skoldag. Slutade kring halv 11, åkte hem, hann vara hemma en halvtimma drygt innan jag for till kalix igen för klippning och toning! Nu är jag brunett igen, fan vad skönt. Ska senare till Emelie så ska hon få sätta in nailhair på mig, dock jävligt skönt å vara korthårig men det går ju inte att göra någonting med håret då...  Nåväl, kastar in bild på resultatet!! 
 
Känns surt att få klippa bort mitt hår när det äntligen blivit längre men det var en jävla rishög sen alla blonderingar..
Såhär blev iallafall resultatet av klippning och toning, enjoy!

google skrämmer mig..

Vet inte varför jag alltid googlar på allting jag känner inom mig, har jag ont någonstans, är jag sjuk eller så så googlar jag!  Nu googlar jag på min "törstighet" jag är ALLTID törstig, jag går alltid runt med vatten i väskan och dricker flera liter om dagen och är alltid törstig hur mycket jag än dricker...
 
Eftersom att jag redan kollat upp att jag inte har diabetes så återstår det nu antingen en njursjukdom eller alkoholproblem.. Fråga mig inte hur jag kan ha alkohol problem och dricker vatten, ni får helt enkelt googla fram det haha...  Vet ni vilket jobbigt liv jag har, dricka flera liter vatten om dagen resulterar 100 toalett besök per dag hahah....
 
Mitt liv suger, jag har helt enkelt en njursjukdom, alkoholproblem, diabetes (även om testet var negativt), alla sorters cancer, hjärtproblem, gallstensproblem (det är faktiskt sant! haha..). Okej, allt utom gallstens problemen är bara sånnadär saker jag inbillar mig.. 
 
Fan för google,  varför bloggade jag ens om dethär? Fan vad onödigt haha.. Nu ska jag dricka vatten å se pll tills jag somnar. Godnatt! 

med i tidningen!

Min moder ringde mig i morse och berättade att jag är med i tidningen, hade helt glömt bort att kuriren var och besökte min linje som jag nu går och ville intrerljuva några frivilliga från klassen om den osv.. Dock valde jag att inte bli interljuvad utan är bara med på en bild på ett hörn hahaha, men ändå med!!!!   Jävligt coolt... Våran linje levererar iår, detta kommer bli något stort.. ;-) Hahah
 

TORSDAAAG

Tjoho! Har nyss kommit hem från ännu en värdelös skoldag. Då jag kom till skolan fick jag veta att vi inte har något matte därmed att vi slutar direkt då vi får lunch och missade såklart 11 bussen så har fått sitta å vänta på halv 2an i 2 och en halv timma typ.. Jävligt jobbigt. Nu är jag hemma och dricker en pk och har nyss knarkat i mig ipren mot min hemska huvudvärk. Ska ta och lägga mig och vila ett tag och hoppas på att den försvinner, ååh vad äckligt skönt med helg imorgon... Nu ska jag dricka pk och sen lägga mig å se pretty little liars, vi hörs sen om jag inte sover hela äckliga eftermiddagen.. Hej positiv
 

GODNATT?

Helu, befinner mig just nu i soffan och har skittråkigt. Tänkte att jag skulle gå hit och sätta mig och vara social med Linn som satt här helt ensam i mörkret men så sitter hon och kollar på Dallas och helt totalt skiter i mig... Vem fan kollar på dallas?! Vem fattar ens vad det handlar om... Inte jag iallafall, ska fan ta och lägga mig i sängen, se pretty little liars och sova!
 
Imorgon är det skola, igen.. Känns som att jag drömmer bara om att jag har börjat skolan så just nu väntar jag bara på att få vakna upp och inse att jag har sommarlov, men nix.. Det har inte hänt ännu på tre jävla dagar! Imorgon slutar jag tjugo i två, jävligt skönt att jag inte har mer än en lång skoldag. Tack schema läggaren, detta får mig att orka stiga upp på morgonen! Nä, nu säger jag godnatt..
 
Nej Evve.. Du får inte sakna ditt svarta hår

i want..

ÅHHHH, hatar mig själv för att slösat upp typ hela lönen så jag kan inte köpa någonting, måste helt enkelt vänta tills jag fyller år vilket inte är förän om 9 dagar..   Meen om någon söt där ute vill, så kan dom köpa dessa åt mig och skicka till mig som present.  (har storlek 37 på skorna så ni vet hehheh..) 
 
 
 
 
 

onsdag!

Goddag! Är hemma från skolan nu, skulle egentligen sluta halv 4 idag men slutade 1 istället och missade just den bussen så har fått sitta på skolan å vänta på kvart i 3 bussen haha.. Men hade sällskap så jag dog inte! Nu sitter jag och har just målat naglarna ett varv eftersom att det hade åkt bort lite sen jag målade igår.. Kan inte gå med missbildade färgade naglar (även om jag gör det var å varannan vecka haha).. 
 
Nu ska jag ta och vänta på att naglarna ska torka sen ska jag ta å ta bort det som kommit utanför och sen kolla på pretty little liars och kanske ta en liiiteen powernap tills det blir middagsdax. Nåväl, vi hörs senare eller något :)
 
 
Svartanaglar.se

70 frågor innan läggdags!


 
1. Är du beredd? - Jag e redoo
2.okej då börjar vi - Okej..
3.vad heter du? - Evelina
4.hur gammal är du? - 15
5.hårfärg? - Blont, orange, brunt & fult
6.lång / kort? – Kort för inte fan är jag ju lång, men inte så hemskt kort heller hehe
7.skostorlek? – 37
8.använder du bh? - Jaa?
9.om ja vilken storlek har du? – 80C/D, beror på hur bh'n är i storleken
10. vad har du för färg på dina underkläder? – Right now? Svarta 
11. är du kille? – Nix 
12. är du tjej? Yes 
14. är du singel – Absolut
15. skulle du kunna starta ett förhållande nu? – Nej
16. är du intresserad av nån tjej/kille? - Inte det heller
17. är du i ett förhållande - Nej
18. är du tjock? - Klart jag är, måste börja träna igen.. Åhnej vad jobbigt!!
19. kan dina föräldrar lita på dig? - Jadå
20. har du glasögon? - Ja, blind som en idiot
21. har du bra självförtroende? – Helt ok, vissa dagar
22. har du blivit sviken nån gång? - Ja, har väl dom flesta blivit 
23. hur är ditt humör just nu? - Trött
24. har du testat på knark? - Nej, kommer aldrig göra det heller det är helt säkert. 
25. har du druckit dig full nån gång? – Ja
26. har du testa snusa? – Ja
27. tycker du om jordgubbar? – Vem fan gör inte det
28. har du några syskon? - Yes I have
29. vad har du för mobil? – Samsung galaxy gio s5660
30. tycker du om att sola? – Det är jävligt tråkigt, men ibland skönt och man blir ju brun så ja okejdå lite!
31. gillar du grillat? – Jadå
32. går du på någon sport? - Nej
33. spelar du något instrument? - Plingar på min gitarr då&då men inte alls lika mycket som förut 
34. favorit film? - I don't know 
36. vem skulle du offra allt för? Min familj, absolut!
37. lunarstorm eller bilddagboken? Bdb 
38. Vad har du gjort idag?- Sovit, vaknat, fixat mig, ätit, varit på skolan, tagit bort löshår osv 
39. Är du snygg? – Klart jag är , rawr
40. vad är de bästa med dig? – Jag vet inte? Hatar den frågan.. Den har kommit upp 100 gånger den här veckan typ!
41. vad är de sämsta med dig? – Jag vet inte.. Alla har ju sina brister, även jag!
42. kan du cykla utan händer? Om typ att släppa dom i några sekunder gills så ja!:D
43. har du moppe? - Ja
44. har du körkort? – Inte bilkörkort men på symaskin.. heh
45. trivs du med det? – Ja, som fan.. Det känns jävligt bra och säkert!
46. har du magrutor – Neeeej :(:((
47. vart bor du ? -Töre 
8. trivs du där? – Trivs gör jag, men vill inte bo här eftersom att det är så satans öde 
49. favorit stad? – Vet inte har inte varit å så jävla många städer som jag kommer ihåg..
54. hip hip hora eller fjorton suger? Hip hip hora, fast båda är jävligt utnötta nu
56. vad tycker du om bögar? – I love them!
57. ska din tjej/kille helst vara lång eller kort? – Lång
58. vad tycker du om fotbolls-vm? – Ointressant, ibland..... 
60. om du fick välja vart du skulle bo vad skulle du välja? - America! Fast skulle vilja flytta runt lite överallt!
61. gröna lund eller liseberg? – Vet inte 
62. snusar du? Nej
63. har du tröttnat på frågorna? - A long time ago
64. bra då fortsätter vi - Fuckkkkk
65. har du egen dator? - Ja 
66. egen tv? - Ja
67. har du dvd? - Ja
68. har du boxer? - Ja
69. har du stor säng? - Lagomt stor för två!:D
70. har du stort rum? - Lagomt 

2 timmar senare..

Efter två timmar så är jag löshår fri nu! Fan vad skönt... Tog dock 2 timmar.. Att få ut själva löshåret tog väl ingen vidare lång tid men att sen borsta ut dom små tovorna där fästerna har suttit tog TID.. Haha! Nu är det fixat iallafall... Fan vad det kommer gå fort å duscha & få håret torrt nu när man inte har sådär satans långt och jobbigt hår, dock får jag bara njuta av det tills helgen då jag mest troligt sätter i mitt nya löshår, borde egentligen låta håret vila och inte göra någonting med det... Men en sista löshårs insättning sen ska håret få vila och växa!
 
67 löshårs slingor av 100.. Jag har alltså tappat 33 st, inte undra på att de var tunt..
Hahah, min korta svans.. Nästan lite söt ju!

lalalla

Ligger i min säng och har precis ätit middag, innan det tog jag mig 1-2 timmar pn. Satt riktigt bra! Nu sitter jag och kollar runt på olika hemsidor och försöker få några idéer på vad jag kan önska mig i present eftersom att jag fyller år nästa vecka och jag har inga idéer på vad jag vill ha förutom pengar och det är inte lika kul att få pengar av mina föräldrar i present, mycket bättre å få en massa paket dååå!!
 
Nåväl, verkar inte bli något klokare av att kolla runt på internet, hittar ingenting jag är sugen på att ha, Jag som ALLTID brukar hitta någonting men nu är det tomt i huvud och hjärta...  Ska gå och börja bråka med mitt löshår, efter att det har suttit fast i mitt huvud i över 3 månader ska jag nu försöka få lös det eftersom att jag ska klippa&färga håret hos frissan på fredag så måste vara fri från löshår och tovor....
 
Lagomt risigt och tunt löshår, tur jag ska häva nytt till helgen. Woho!

tisdag

Hemma från skolan nu, fan så skööönt. Slutade halv 11 och då vandrade jag direkt till bussen och åkte hem, kom hem och gjorde två riktigt smarriga varma mackor. Dom satt där dom skulle! Nu ligger jag i sängen och kollar på pretty little liars och ska ta och vila mina ögon i någon timma. Fan så skönt! 
 
Imorgon har jag mest troligt lång skoldag, hur ska jag orka? Hoppas lärarna är lika snälla imorgon som dom var igår och idag,  vi har inte haft någon riktig lektion ännu idag har vi "spelat" nå kort spel där man skulle svara på frågor så folk lär sig saker om en osv..  Sen har vi skrivit ett brev om våran linje, om oss själva och en massa sånt som vi ska få tillbaka då vi går i 3an. Haha, kommer bli kul å läsa ;-)
 
Govatten
 

evve behöver detta..

En massa stickade och tjocka tröjor. Har seriöst bara kortarmat! Kanske inte just dessa på bilderna men något liknande, fett mysigt + några gossiga halsdukar på det!
 

i väntan på duschen..

Tjaaaa, i brist på annat så tänkte jag att jag tar och bloggar. Ligger på sängen och väntar på att duschen ska bli ledig, har precis rivit ut hela garderoben för en tröja som jag var HELT säker på att jag inte satt i tvätten eftersom att jag aldrig användt den. Nåväl, efter att envisas med att inte kolla på en hylla i garderoben så gav jag med mig och rev ut den också, vad hittar jag då? Självklart tröjan. Vad fan gör den bland jeansen?!!?!? 
 
Hatar att leta kläder alltså haha.. Men nu är det hittat, så kriget är över för tillfället, ska väl kriga imorgon också.  Nu hörde jag att någon gick ut från toan så ska springa in dit och duscha nu innan någon hinner före. Känns som att våran toalett ALDRIG är ledig då jag ska vara där inne och toan & duschen på övervåningen är för läskig, vill inte ha besök av the grudge när jag duschar.
 
Ehyooo, peace maddafakkah. Hahhaha

första skoldagen avklarad!

Goddag! Just efter klockan 10 idag så har min skoldag varit över, ytterst skönt! Har varit en helt okej dag, vi har inte gjort särskilt mycket, rundtur i skolan, "försökt" lära känna varande liteee och ja sånt. Imorgon börjar vi följa schemat som är mer än bra! Har inte haft ett bra schema på 150 år typ.. 
 
Efter att sovit skitdåligt inatt så ska jag nu ta och lägga mig och sova ett litet tag så jag blir lite människa. Måste tillägga att det var riktigt hemskt gott med vårrullar efter att skolan hade slutat. Det hade jag förtjänat, dog dock efter 3 vårrullar så nu ska jag ligga och forsätta dö här av matkoma!
 
Omnomnom

skola imorgon.. neeeej

HEEEEEJ! Evve hääär, eller ah.. Vem annars skulle driva den här värdelösa bloggen. Nu är det såhär att jag har väldigt tråkigt så tänkte att jag tar och bloggar.  Har nyss duschat och fixat lite saker inför imorgon, skolan börjar. Jag börjar ny skola, jag börja gymnasiet, jag börjar ju fan bli stor nu... VILL INTE!
 
Det absolut bästa med ny skola - DEN HAR INGA JÄVLA ÄCKLIGA TRAPPOR!!!! Min förra skola hade 150 trappor och var alledens för stor. Man var typ svettig efter att gått igenom skolan, hahahha nej men typ! Nu ska jag leta reda på en hårborste sen ska jag föna håret så jag slipper göra det imorgon.  Lär ju kanske blogga ett till inlägg senare utifall att jag inte kan somna inatt.... Hejdåå!1
 
santsantsantsant

dead and gone

Idag hatar jag livet, sista dagen av sommarlovet har kommit.. Hur ska jag orka med skola? Hoppas iallafall att mitt schema är lika bra som det ser ut å vara på kalix.se och inte hinner ändras för då hoppar jag av skolan och dör. 
 
Idag mår jag piss, har ingen annan än mig själv att klandra. Hade en helt okej kväll igår, hade självklart kunnat vara bättre men det kan ju inte alltid vara skitroligt, tyvärr..  Nu ligger jag i sängen, har bakis ångest och mår illa. Hatar livet, nu ska jag beklaga mig lite åt chrille sen ska jag se vd tills jag måste duscha. Självklart ska mamma ha middagsbjudning dagen jag mår som sämst, hon gör det säkert med flit..
 

lördag!

Godmorgon! Har vaknat för kanske en timme sen och ligger fortfarande i sängen och degar. Ska dra mig upp och duscha och fixa mig sen får vi se vad som sker. Ikväll lutar det iallafall mot festligheter, alla tycker ju man borde ta en sista fylla så man följer väl strömmen!  Nu ska jag gå och kasta mig i duschen så vi får väl höras mera senare. Pusss!
 
 

natti..

Har precis krymit ner i sängen efter lite filmtittande med Linn & Matte. Orkade faktiskt inte ta och se klart filmen så gick och la mig och ser klart filmen från datorn istället då jag finner ork! Nu ska jag då iallafall kolla lite vd tills jag somnar, är redan gode trött så får hoppas på att det inte tar särskilt länge. Känns riktigt skönt att vakna upp imorgon utan att må skit, å tack gud. Nåväl, nu ska jag väl se vd och sen somna inomkort,
 
Godnatt på er!
 

filmtime!

Blev att stanna hemma ikväll och vila inför imorgon istället, heheee. Som om jag inte har vilat tillräckligt mycket i veckan men jag orkar verkligen inte fara någonstans speciellt inte då det började spöregna, taggen försvann direkt. Hatar regn, hatar hösten för då regnar det hela jävla tiden.  
 
Har iallafall Linn som sällskap här hemma så vi ska ta och se project X om jag nu fixar igång å får den på tven istället på datorn.. Nya tv apparater är så mycket mer komplicerade än vad min tjocktv är som jag har i mitt rum från typ 1900 talet, haha....
 

fredag!

Hellå! Idag är det fredaag, sista helgen innan skolan börjar har vi framför oss nu. Vad ska man göra i helgen då?! Förtära alkohol? Ligga i sängen och dö? Umgås med folk? Jag har ingenaning än men det löser vi senare. Nu har jag iallafall nyss duschat och sitter & chillar i min ubersköna morgonrock. 
 
Ska strax få tummen ur röven och gå och föna håret och sen hitta någonting att ha på mig, självklart ska ALLTID allting jag tänkt ha på mig i tvättmaskinen så ska gå och kolla om det är färdigtvättat snart. Varför ska man alltid smutsa ner sina kläder så dom alltid är i tvätten då man ska ha dom...
 
Heheee

torsdag!

Tjohej! Har inte varit hemma under dagen och eftermiddagen så därav dålig uppdatering. For till kalix vid 2 tiden och umgicks med Emelie! Har fixat lite med hennes nya och fina hår (!!!) och sen har vi fotat en massa bilder hehe. Har dock dom inte på min dator men ska få tag i dom via Emelie på något sätt så ska jag visa er några, om det finns några som går att visa, haha. 
 
Nåvåäl, nu är jag hemma och mamma håller på koka ägg sen ska jag ta å göra räkmacka då det är klart. Fan så gott! Sen ska jag fan sova direkt. Eller ligga i sängen och kolla vd först, sen sova ;-) Vaknade typ 10 idag och krigade emot att somna om för ska försöka vänta tillbaka dygnet med 2 timmar iallafall. Denna sommar har jag ju faktiskt inte lyckats skruva om dygnet så jävulskt som jag brukar göra!
 

3 roliga, hehe


we only said goodbye with words

 
You go back to her
And I go back to us
 

kladdmuffins!

 
Har nyligt smakat på dessa kladdmuffinsen som jag har gjort i eftermiddag! Dom blev riiktigt jävla goda! Nu funderar jag på att faktiskt ta och städa mitt rum, det behövs. Mitt såkallade "sminkbord" existerar typ inte, det syns iallafall inte under alla saker, mina madrasser på sängen håller på ramla av, kläder på golvet, osv.. 
 
Hade behövt dammtorka mina hyllor också, men det gör jag nog imorgon istället.. Kröp under sängen igår där hittade jag en massa roliga saker som t.ex  en galje, pringelsrör, chipsmulor, diadem, deo och en massa damm! Haha... Garderoben is jag inte ens börja städa jag håller den ändå inte städad i mer än 3 dagar typ.. Nu ska jag försöka mig på att städa iallafall bordet och damsuga rummet och få fram alla saker under sängen samt renbädda.. Hehe!

godmorgon!

Godmorgon! Onsdag idag, vad ska jag göra idag då? Ingenting idag heller. Hehee!!   Sitter iallafall just nu i köket och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så ska hon få göra en plättsmet åt mig å sen jävlar ska jag försöka mig på att göra plättar! Lär säkert sluta med att hon gör dom, men det är väl tanken som räknas:)
 
Sen idag vet jag inte vadfan jag ska göra. Vi får väl helt enkelt se, jag orkar typ inte göra någonting. Vill gå i ide för alltid, fan vad skööönt. !!
 
Tänk å va en björn, fan vad skönt å sova typ bort vintern och allt!

23.59

Evve är jävligt sugen på plättar, åh vad gott
 

snacka om att min blogg håller på gå i konkurs..

Hahah.. Vars försvann mina flera hundratals läsare?:((  99 besökare idag, vad är det här?!! Jag måste ju ta tag i detta bloggandet, endast för er 100 ( och kanske lite över 100) läsare som kollar igenom min blogg varje dag och bara får läsa igenom massa trams och oseriösa inlägg.
 
Jag lovar er.. Att snart! Då ska jag faktiskt ta tag i bloggandet seriöst igen, hehee.. Väntar bara på en ny design och skit till bloggen, tills dess vet jag inte vad jag ska göra.  FRÅGESTUND?! Eh nej, kommer inte få några frågor endå.. Ni vet ju redan allt om mig! Får väl fortsätta blogga om mitt torra liv.
 

hehe test

50 questions.
1. Vem var sista personen du höll hand med? Jag vet inte, brukar inte hålla hand med folk typ haha 
2. Är du högljudd eller blyg? Inget utav det 
3. Vem ser du fram emot att träffa? Massor! Åh, saknar sjukt mycket människor så det är sjut 
4. Är du lätt att komma överens med? Jadå
5. Har du någonsin gett upp på någon, men sedan gått tillbaka till honom/henne? Ye, stupid woman
6. Om du var full, tror du att personen du gillar skulle ta hand om dig? Gillar ingen, så nej 
7. Tror du att du kommer att ha ett förhållande två månader från och med nu? Nejnej
8. Någon från det motsatta könet som är i dina tankar just nu? Nej
9. Tycker du att det är obekvämt att prata om sex? Nej
10. Vem var sista personen du hade en djup konversation med? Vet inte, Emelie eller Johanna 
11. Vem var sista personen du fick en kyss av? Om jag nu minns det, heheee
12. När var det? Vet inte, någon helg sen, förra helgen?! Eller något 
13. Gillar du stora folksamlingar? Iblaaand, kan va kul
14. Tror du på lycka och mirakel? Lycka - ja, mirakel? Det hoppas jag väl mer på 
15. En bra sak som hände den här sommaren? Öh.. Helt ärligt, jag vet inte?! Typ att jag jobbade och fick pengar hahaha 
16. Skulle du kyssa personen du kysste senast igen? Säkert 
17. Vem hade du senast sex med och när var det?Jo jag skriver ut det här, heh nej. Men det var för typ.. ÖH någon vecka sen
18. Pratar du fortfarande med din första kärlek? Den existerar inte 
19. Tycker du om bubbelbad? Ja, äckligt nice 
20. Tycker du om dina grannar? Jobbiga, gamla, tråkiga och osociala 
21. Vilka är dina dåliga vanor? Har massvis med sånna 
22. Var skulle du vela resa? Vet inte riktigt var, men till varmare breddgrader!
23. Har du lätt att lita på folk? Det är väl helt olika från person till person 
24. Favoritdel av din dagliga rutin? Sova 
25. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Vet inte riktigt... Hm! Har flera saker jag är som "lite missnöjd med" som inte krävs mycket för att ändra på
26. Vad är det första du gör när du vaknar? Kollar klockan eller somnar om 
27. Tre måsten när du ska sova? Kolla serie, borsta tänderna och dricka vatten
28. Vem är du mest bekväm med när du är med henne/honom? Brudsen
29. Har någon av dina ex någonsin sagt att dom ångrar att dom gjorde slut? Haha ah
30. Vill du gifta dig? Jag vet inte, säkert 
31. Är ditt hår långt nog för att ha i en hästsvans? Ja
32. Vilka kändisar skulle du vela ha en trekant med?  ÅH!!! Kan man inte ha typ 100-kant istället?!?!  Går ju inte å välja bara 2 st..
33. Vem var senaste personen du sov med? Emelieeee
34. Går du i någon sport? Nej
35. Skulle du hellre leva utan TV eller musik? Musik tror jag, ELLER NEJ.. Åh jag vet inte!!!
36. Har du någonsin gillat någon utan att berätta om det för henne/honom? Neeej
37. Vad säger du under pinsamma tystnader? Skrattar ofta och säger sen " pinsamt tystnad "
38. Tycker du att ålder spelar någon roll i ett förhållande? Nejnej
39. Favorit klädaffär? Öh, har så många favvosar 
40. Vad vill du jobba som när du blir stor? Vet inte, inom vården iallafall
41. Tycker du att alla förtjänar en andra chans? Ja 
42. Om du är riktigt tyst , vad kan det bero på? Flera saker, men mest att jag funderar på något 
43. Ler du åt främlingar? Åt vissa :)
44. Favoritfärg? Rosa, turkost osv!
45. Vill du ha en rumskamrat? Hade inte varit helt fel.. 
46. Senaste låten du lyssnade på? Fuck U betta 
47. Vad är det elakaste någon har sagt till dig? Jag vet inte? O.o
48. Snällaste?  Å gud, jag har ingenaning!
49. Har du nyligen gjort nånting du hoppas ingen får reda på? Hahaha jaaa:(:(:(
50. Vilket språk vill du lära dig? Vill lära mig riktigt bra engelska, kan man engelska så klarar man sig rätt långt i andra länder typ :) 

H&M paket!

Har fått hem mitt lilla h&m paket som innehöll ett par skinn shorts och en ny handväska. Väldigt behövande faktiskt, speciellt nu när skolan snart börjar och man ska ha 150 saker med sig i väskan..
 
Vad gör jag nu då?! Ingenting, sitter på sängen och har tråkigt. Är riktigt trött men känner att det inte är så värt att ta en powernap nu om jag typ ändå ska gå och lägga mig på 2 timmar haha!  Ska ta och hitta någon ny serie jag kan se på nu när jag sett klart terra nova.. Kanske börjar om och ser vd, har ju faktiskt inte ens sett säsong 3 som nu finns ute!
 
Kastar in två skitdåliga bilder på shortsen och väskan!

nytt i garderoben!

Hemma från luleå nu, for dit en snabbis med mamma, linn & matte eftersom att mamma bara skulle dit fort och köpa någonting åt jobbet. Men blev iallafall en overOVERsize tröja & ett par tjocka och bra leggings rikare!  Mitt köpstopp går inge vidare.... Ibland hoppas jag att jag inte hade vetat att jag har pengar på mitt konto eller att jag kan koden till mitt kontokort..   Nu ska jag ligga i sängen och må dåligt över mina pengar - problem tills jag ska fara och hämta ut mitt h&m paket, heh.. Har jag sagt att jag älskar internet shopping och affärshopping mer än allt?! Jag måste hitta en rik man
 
Leggings!
Och den brutala oversize tröjan som jag nog aldrig kommer kunna växa ur, heh.. 

rullar mot luleåå!


oijdlkdscjx

Asså.. Jag har legat i sängen hela dagen och kollat på Terra Nova.. Enda gången jag stigit upp är då jag har ätit frukost, middag eller bara varit sugen på något eller behövt gå på toa haha och sen då jag väl steg upp var jag uppe i en halvtimma och nu ligger jag i sängen och är redo för att se klart denna säsong har 3 avsnitt kvar!
 
Är beroende av detta, och självklart kommer pappa och trycker ner mig till botten och säger att det inte kommer komma några mer avsnitt av detta för det blivit något tjorv eller för att det gick dåligt (eller vafan de var för urkass anledning). Mitt liv suger,  min sista sommarlovs vecka kommer förhoppningsvis också suga.  
 
Åh, jag kommer inte orka leva längre.
Eller jo det kommer jag visst, kan inte gå och dö och missa mitt framgångsrika och lyckliga liv.
 
Visa lite positivitet till er läsare, eller gör jag?

MÅNDAG! f

Godmorgon! Överlevde natten trotts allt.. Händer rätt ofta att jag blir liten överdrivet paranoid i vissa stunder haha! Har iallafall varit vaken ett tag och varit upp och ätit köttbullar å mackaroner, nu har jag nyss användt det där hemska munsköljet och väntar på att den brinnande, svidande och hemska känslan ska dyka upp..... Fast på något sätt är det värre på kvällen.. HM!
 
Idag är det sol ute, jag orkar inte ligga ute och sola eftersom att det typ bara är 19 grader ute. Vi har till & med haft minus grader inatt. Vafan är detta?! Förra veckan hade vi över 30 grader varje dag och nu har vi minusgrader på nätterna haha. What the fuck. 
 
Nu ska jag se lite Terra Nova innan jag ska stiga upp igen och duscha och fräsha upp mig lite. Hörs senaaare!:D
 
Riktigt söt med gårdagenssmink och svart under ögonen ♥

nära döden & terra nova!

Ligger i sängen och är paranoid och tror att jag kommer dö under natten för att jag har ont i hela käften efter mitt jävla munskölj.. Det är typ giftigt det fan SVIDER I HELA JÄVLA KÄFTEN och det är fan plågsamt att dricka vatten också... Ok, det brukar svida medans man håller på gurgla det men det gör det inte utan det svider typ direkt man spottar ut och fortsätter i 9284 år.  Eller nej det svider inte, det bränner.. OCH SVIDER
 
Nu ska jag försöka komma på andra tankar än att mitt munskölj ska döda mig så jag ska börja se Terra Nova. Jag älskar allt som har med dinosaurer att göra så direkt jag såg att denna serie existerade så blev jag helt galen och nu har jag sett klart alla oth säsonger och kan äntligen påbörja Terra Nova. Hoppas fan det är bra för jag har stora förhoppningar.  Älskar dinosaurer filmer, serier, program. Det är fan det bästa som finns inom filmsaken även hajfilmer!
 

varför bloggar jag?

Goddaag! Idag har jag inte gjort någonting läsvärt över huvudtaget så känns ganska surt och tråkigt att blogga då. Men ska jag berätta det jag gjort!   Vaknade, åt frukost, duschat, sminkat mig och sen har jag legat i sängen i någon timma och sett oth. Nu ligger jag ännu i sängen men måste snart rusa upp på toa eftersom att jag är skitkissnödig, haha, skräll.. Men har inte kunnat slita mig från oth då det är min anledning..
 
Idag ska jag väl förhoppningsvis inte göra någonting vettigt. Igår var jag med Johanna hela kvällen, vi käka gotta och såg film och hade det bra :D  Nu måste jag springa och pissa och sen ska jag komma på vad jag vill äta till middag eftersom att mamma verkar bara vilja laga mat jag inte tycker om...
 
Jag försöker se ut som en hund. Det ser ni väl? Typ den uthängande tungan osv... 
 

har en kändis crush på dessa två snyggingar.

Åh...  Jag blir ju galen
 

Lördag och jag är vaken förefan!

Godmorgon! Eftersom att jag somnade tidigt igår så vaknar jag självklart före fan också :) Men då får jag ju lite gjort idag iallafall. Har nyss duschat och nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig, åh jag hatar personen som uppfann kläder ibland, hade varit så mycket enklare om det var mode att gå naken.
 
Idag, vad ska jag göra idag!? Ska iallafall iväg mot råneå eller mot kalix för att besöka apoteket och köpa nå jävla munskölj som jag glömde bort att göra igår. Sen vad ska jag göra sen?! Ja det vet fan ingen tror jag. Vi får väl helt enkelt se var denna lördag tar mig. Hejdåå:)
 

godnatt..

Godkväll! Har just hoppat i säng efter en helt okej trevlig kväll. Nu vill jag bara sova! Är dö trött efter att haft stigit upp typ tjugo över 7 eller något sånt och somnade inte föräns sent natten till idag då (självklart kan man aldrig sova då man väl ska upp tidigt).  Nu ligger jag och kollar facebook, bloggar, bdb osv. 
 
Nu blir det att kolla klart detta och sen slå igång oth och somna till det. Har varit en bra dag idag! Jag är dock lite hungrig och sugen på ALLT jag inte får äta.. Godnatt!
 

home from luleåtown

Halå! Är hemma från luleå nu. Är några klädesplagg rikare + en tung piercing. Najs bajs!  Har varit tok för varmt idag för att shoppa, svetten har typ runnit haha! Nu har jag nyss varit duktig och skalat potatis åt det övriga i familjen som får äta godmat, grillat och köret medans jag ska äta.. Vad ska jag äta?! JAG VET INTE.. Haha.. Tur att tungan inte är så jätte svullen ännu iallafall även fast de var 2-3 timmar sen:D
 
Nåväl, kastar in bild på det jag köpt osv. Enjoy!
 

@luleååå

 Godmorgon! Har nyss fixat mig klart, skräll att jag alltid stiger upp för tidigt och är alltid klar förefan.. Glömmer alltid att jag inte tar mer än en halvtimma på att fixa mig typ.. Haha! Nu gör jag iallafall ingenting, sitter och tar det lugnt och mår illa. Hatar att äta frukost på mornarna mår alltid fan illa då!...
 
Vet inte heller vad jag ska tidsfördriva tiden med tills jag ska fara till bussen, vilket är ungefär 25 minuter tills det sker... Haha, nåväl.. Nu ska jag sitta här och vänta på bättre tider, sen mot luleå med Jennelie för shopping och lite annat. Niceeee dude!   Vi hörs då jag har kommit hem, om jag nu inte krockat i bussen eller bara allmänt dör. Isåfall så älskar jag mina vänner och min familj, hehe.. 
 

jag har roligt ..

Med Jennelie i skype, hehe dude!
 
 

torsdag, tråkiga torsdag

GODDAGENS!  Idag har jag gjort en massa interssanta saker som ni säkert jätte gärna vill läsa om. Min dag började med att alarmet ringde, jag steg upp, gjorde mig en macka, åt, la mig ute och solade i någon timma, gick in och duschade, åt middag, färgat linns hår, fixat mig och nu sitter jag här och chillar och väntar på att vi ska fara iväg till jämtön på "kalas" hos min systers pojkvän Johan som fyller hela 25 år idag Oj, skrev jag 25? menade  35 hehehe...
 
SÅ, nu har jag ingenting att göra tills vi ska fara, ska iallafall gå och pissa. ( skräll att jag är kissnödig då jag bloggar ). Sen ska jag väl någongång fara iväg åt jämtön. Imorgon ska jag med jennelow och shoppa i luleåå, blir mest troligt en piercing rikare också. HEHeheh, löv it. 
 

lol so true

hahaha, älskar dessa ♥♥♥
 
 

Öhm, jag suger på att blogga???

Tjohej! Suger på att blogga om dagarna, men har ju faktist uppdaterat en hel gång idag ;-) Har nyss krypit ner i sängen och ska kolla lite avsnitt av oth, nu börjar det ju faktiskt bli spännande då jag ser 8onde säsongen som jag faktiskt inte har sett hundrafemtioelva gånger tidigare. Dock har jag laddar ner med typ japansk text hahaha! Tur man förstår engelska/americanska...
 
Idag har jag fått någon timma ute i solen, sjukt skönt. Sommaren kommer då hösten egentligen skulle kommit men jag klagar absolut inte eftersom att vi har haft en urkass sommar med allt för lite soldagar!  Har faktiskt lyckats få mig nu lite färg och inte se likblek ut som jag gjort tidigare..  Nu ska jag ställa alarmet på klockan 10.00 för då ska jag ut och sola imorgon, yr.no visar stor sol hela dagen imorgon också, nice dude!
 
Börjar bli mer brun än vit nu, hihi^^
(kändes roligt att lägga ut lite "naket?!" för det finns alltid någon hater som vill hata :D)

soola!

Godmorgon! Vaknade till vid 11 och såg att det var sol ute så mina planer om att somna om raderades. Nu sitter jag och ska vräka i mig lite mat snabbt och sen lägga mig ute i solstolen och steka några timmar. Helt ok att våran sommar börjar nu istället för juni-juli haha.. Ja ojoj! Nu äta sen kasta mig i solen, nu vet ni vad jag ska göra idag!:D

problem..

Är typ hyperaktiv och kan inte ligga i sängen och ta det lugnt och försöka somna. Direkt jag känner att jag börjar bli trött måste jag fixa kudden, täcket osv.. Sen blir jag skithungrig också så nu ligger jag i sängen och är skitsugen på kebabtallrik, vafan?!  Är inne någon jävla  äta-hela-tiden-period.  
 
Ska upp före fan imorgon också, är jag för trött stannar jag fan hemma och bara äter hela dagen & solar om det är sol. Nä fyfan, nu är jag trött, hungrig, pigg & kissnödig.  Ska jag äta, kissa, vara vaken eller sova? Hatar mina sömnproblem och hungerproblem, haha. Åh, nu mår jag illa
 
Åh, känner igen mig så brutalt i denna bild. Haha!

klickat hem!


sooool

Goddagens! Har inte orkat blogga idag, det är ju hur fint väder som helst och har varit det hela dagen så jag har legat ute och solat ett tag, sen duschat och varit till jämtön en snabbis. Sen har jag faktiskt bara tagit det lugnt, har en jävla hemsk huvudvärk och är helt likblek i ansiktet och trött. Åh, hatar mitt huvud. 
 
Nu ska jag kolla om det finns några snygga kläder, är sugen på lite internet shopping. Var ju faktiskt ett bra tag sen sist, fast kanske väntar med det tills imorgon eftersom att jag ska till happis/finland och besöka ikea och kolla deras utbud utav kläder (nej inte ikeas utbud av kläder, dom andra affärernas haha).
 
Nåväl, nu ska jag forsätta ligga och dö, är så trött att jag inte ens orkar svara på sms men jag kan inte somna ändå. Det värker i händerna och armarna av att ligga och blogga. Döööö
 
I love everybody on my own way ;-)

hehehe

Har skittråkigt medans jag väntar på att oth ska laddas ner klart vilken inte lär hända föräns jag somnat så måste sitta och kolla på en hemsida med världens sämsta kvallité + lagg HELA TIDEN. Medans försöker jag roa mig med dessa bilder, haha!
 

vad jag har gjort idag!

Goddagens, eller godkväll eller något! Har helt enkelt inte haft tid att blogga på hela dagen, har sovit, duschat, fixat mig och sen har jag och Johanna varit och premiär ätit på Roady, blev en plankstek som var riktigt god. Mums! Efter det promenerade vi hem till mig och gjorde lite allt möjligt. Sen har vi varit ute och cruisat med moppen och den har även hunnit pajja så pappa fick komma och till lite  så vi kunde ta oss hem så han kunde fixa problemet. Sen har vi varit lite överallt igen och kom hem till mig för en timma sen och hamnade framför tven tills nyss då Johanna for hem och jag har lagt mig i sängen och ska se oth och käka några gudomliga mackor. 
 
Det var min dag idag, nu har jag inte mycket mer att beräta. Ska kolla oth och ta det lugnt tills jag somnar, imorgon är det lovat stor sol hela dagen så jag ska fan ställa alarm på 12.00 och häva mig ut och sola då om det är sol dvs!
 
Kastar in en bild på plankan, mums! Tänk att töre fixade sig en bra resturang med riktigt godmat :D

igår, idag

Har inte haft tid att blogga på hela dagen föräns nu, eller jag har haft tid men orken har inte funnits där. Har iallafall mått piss mestadels av dagen och legat i sängen och degat tills jag började piggna till. Då duschade jag, fixade mig och sen for hela familjen iväg hem till min syster bella och hennes familj och blev bjudna på middag. Mums! När jag kom hem har jag hållt på att lägga ut anonser på mina ridkläder. Lär aldrig få sålt dom haha, åh jag vill inte sälja dom... Dom väcker så bra, gamla och roliga minnen! Nåväl, jag måste släppa taget om mina gamla saker någongång... 
 
Igår vart det festligheter. Var mycket trevligt, var en massa trevligt folk hos Slava hela kvällen innan det blev att fara hem och säga godnatt. Mer än så har jag inte att berätta just nu iallafall, ska gå och tvätta bort sminket och snart krypa ner i sängen är helt sjukt jävla trött.. Ska bli skönt å lägga sig i sängen och myysaa!
 

köpköpköpköp!!

Säljer mina gamla ridkläder, ridhjälmar, skyddsvästar osv.. Köp nu!
Allt är i fint skick :)
 
Ridhjälmar.
 
Jofa hjälmar; Stl 54 & 55
Ventlilationshjälmar: Stl 57 på båda två
Sammets hjälm: Stl  57
Vinteridstövlar och vanliga ridstövlar.  
3 par har stl 38 och ett par vinteridstövlar har stl 39. 
Ridhanskar/vantar.
Både för vinter och för sommar/vår/höst. Stl Small 
Vinteridjacka  stl 170, Vinterridbyxor stl 170 och 158/164.
Dom beiga, rutiga ridbyxorna (halvskodda) har stl 34.
Ventliationshjälm stl 57, ridbyxor (helskodda) stl 160. 
Vinteridjacka stl 176 (liten i storleken), skyddsvästarna har stl Small & Medium men båda är justerbara så storleken spelar nästan ingen roll. 
 
 

lööördag

Godmorgon! Eller ja vaken har jag ju varit i någon timma nu men vi säger godmorgon iallafall, någon är väl säkert nyvaken den här tiden :)  Ligger iallafall just nu på min säng och chillar för fullt. Har nyss sminkat mig och fönat håret, nu ligger jag här och väntar på bättre tider.
 
Kvällens planer är väl att förtära alkohol men det kan hinna ändras innan kvällen är här. Jag är hur trött som helst och är inte sugen på något festande just nu i denna sekund.. Men vi får se hur det blir, brukar ju alltid sluta med att jag far iväg iallafall.. Nåväl, nu ska jag se oth tills mamma ropar att det är middag. Hatar att vänta på god mat...
 
Bjuder på en skitful bild

I always take life with a grain of salt,.. plus a slice of lemon,.. and a shot of tequila.

 
Hellåå!  Har precis krypit ner i min underbart sköna säng och sagt hejdå åt Johanna för drygt en halvtimma sen. Nu väntas lite oth tittande tills mina ögon sluts och jag far in till drömmarnas värld. Hoppas på någon riktigt jävla bra dröm, drömmen jag hade inatt fick mig bara att känna "fyfan tur det bara var en dröm" känslan då jag vaknade haha..  
 
Imorgon är det lördag, får se vad som händer då. Hoppas på roligheter men vi får se hur det blir. Får hoppas på att alla andra man känner är sugen på att ha roligt än att bara sitta hemma vid datorerna och inte göra ett piss. Nu tar jag och säger godnatt för denna dag. Vi hörs imorgon! Pusss.. 

@ kalix, töre, missions

Tjoho! Sitter just nu i mitt rum med Johanna och har just kommit hem efter att varit ute i stora töre och ... Varit jävligt coola på ett hemligt ställe med hemliga personer u know ;-) Nu har vi iallafall anlänt hemma hos mig och sitter och tar det lugnt. 
 
Tidigare idag har jag varit en snabbis till kalix och inhandlat mig ett par nya högmidjade jeans, var jävligt behövligt dö less mina trasiga svarta leggings som går sönder tjugofyrasju... Nåväl, nu ska jag göra något jävligt roligt med Johanna en fredagskväll som denna.  Kastar in bild på brallorna sen får vi höras någon gång i livet om jag överlever denna dag dvs. Hejdå!:D
 

fredag!

 
Godmorgon! Är vid liv nu, eller nä tror faktiskt jag fortfarande är lite död men förhoppnings vis börjar jag leva snart! Har iallafall vaknat för något tag sen, nu ska jag stiga upp och fixa mig nå käk eftersom att magen kurrar upp till 100. Känns jobbigt som fan...  Idag är det fredag, och idag är det prick 4 veckor tills jag fyller år WIHO! Vem räknar liksom inte veckorna tills man fyller år?! Ni e ju .. Sjuka isåfall!!  
 
Bara för att kunna vakna till gör jag ett sånthär töntigt test man egentligen ska göra på bilddagboken, eller vafan det nu heter nu mera. Men det är jävligt bra tidsfördrig och bra sätt att få mojsa upp sig och bli lite piggare. Vi hörs senare!

100 frågor om dig själv!

personligt:
1. ditt namn? - Evelina Eriksson
2. korrekt ålder? - 15 år 11 månader och 3 dagar 
3. längd? - 165 typ 
4. vikt? - Vet inte riktigt nu hehe
5. smeknamn? - Evve
6. vart bor du? - Tööre
7. vad gör du på fritiden? - Sover, umgås, festar, shoppar osv hehe
8. beskriv ditt utseende - Ni får kolla på bilden ovanför istället.. Så mycket enklare!
9. vad är du mest missnöjd med din kropp? - Finns ju flera små saker man skulle vilja ändra påå
10. vad är du mest nöjd med? - Vet inte, svårt juu
11. vad har du för uppfattning om dig själv? - Ganska korkad ibland i vissa situationer, haha... (bara ibland) och sen så är jag väl en snäll och trevlig person. Jag är absolut en glad person, älskar roliga saker och älskar trevliga människor. Är väl dock kanske inte samma glada, positiva person med alla människor, finns ju folk som älskar negativitet...... -.- 
12. vad vill du jobba som äldre? - Någonting inom vården
13. hårfärg? - Blont, brunt, blått, grönt, gult och orange hahhehe. Kanske inte blått & grönt.. 
14. ögonfärg? - Blåa 
15. någonting du vill berätta om dig själv, som ingen av oss vet?-  Åh.. Jag vet inte!
16. kan du själv säga att du ser bra ut? - Vissa dagar ja :)
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - Om jag ska ut på festligheter eller liknande så ja, annars är jag hemma eller umgås med några vänner är jag faktiskt inte så jätte brydd över att vara fixad 
18. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? Jag vet inte??
19. någon vana? - Knäcka fingrarna hela tiden och pilla i håret 
20. lyckotal? - 7

vänner/folk:
21. vad heter din bästa vän? - Har flera, men den som står mig närmast och som jag umgås mest med är nog Emelie :)

22. hur många vänner har du? - Brukar inte räkna sånt. Men alledens tillräckligt många:D

23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - Det vet jag inte 
24. vet många personer vem du är? - Beror väl på i vilka åldrar det gäller, gäller det alla så absolut inte haha 
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Mest troligt inte på den skolan jag ska börja nu men på min gamla så vet nog dom flesta 
26. när var du senast med någon kompis? - Iförrgår
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar?- Nej absolut inte, umgås med dom jag känner för att umgås med!
28. vem sov du senast hos av dina kompisar? - Emelitoo :)
29. vem sov senast hos dig? - Kan inte kallad en personen vän som sov här senast så ni får inte veta hehe

romantik:
30. vill du ha ett förhållande? - Asså, ja med en person som verkligen känns rätt att vara med. Annars nej!
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Äldre 
32. är du kär? - Nej
33. tycker någon om dig mer än som vän? - Vet inte, tror jag inte :)
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? - Kanske inte just nu, men det kommer väl!
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Flera mil, hahah
36. tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - Man brukar ju säga " Utsidan ger insidan en chans" Men det vet jag väl inte så mycket. Självklart brukar jag väl oftast gå lite efter utseendet till en början tills man lär känna personen. 
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Haha jadå 
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - Nej det vet jag inte 
39. i din klass? - Nej

från kram till sex:
40. har du kramat motsatta könet? - Jaaaa....
41. har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Haha visst 
42. har du kramat någon du tycker om inför folk? - Men herregud.. Ja
43. har du pussat någon i motsatta könet? - Jaaa
44. har du pussat någon i medsatta könet? - Ja
45. har du pussat den du tycker om? - Jaaaaaaaaa
46. har du pussat någon inför folk? - Men.. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa
47. kysst någon inför folk? - Samma där
48. hånglat inför folk? - Där med 
49. vem var ditt första hångel? - Minns inte .. Heh....
50. hur många har du hånglat med under en kväll? - Vet inte riktigt 
51. vem är ditt bästa strul? Vet inte.. Vet iallafall det sämsta!:D hahaha
52. och vem är ditt senaste? - it's a secret
53. ditt snyggaste hångel? - Finns ju faktiskt många som delar första plats.... HAHAH nej vad störd jag är ..
54. skäms du över att hångla inför folk? - Nä, men brukar inte vara någonting jag gör ofta
55. haft sex med någon på offentlig plats? - Beror på vad som menas offentligt. Inte öppet bland alla folk men på ett ställa där många människor är - ja 
56. haft sex överhuvudtaget? - Ja
59. blivit dumpad efter sex? - Är det one night stand så äre ju inget efteråt:)
60. har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Ja 

61. har du gjort något av detta med de medsatta könet? - Inte sex, men puss, kram, strul 

tankar & skit:
62. har du någon fobi? - The grudge, människor som klär ut sig till typ sånna här gossedjur typ på marknader, vissa affärer eller som då det händer något är livrädd för dom där jävla "kostymerna".. Och så maskar, fisk och en massa annat. 
63. har du någon allergi? - Nixpix
64. vad tänker du på innan du somnar? - Tänker nog inte på något speciellt 
65. vad är de första du tänker på när du ser en person? -Utseendet 


HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - Både och!
67. en galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - Båda, fast föredrar nog galen kväll med tjejorna ;-)
68. vad kommer först, killen eller din bästa vän? - Det är svårt att säga när man aldrig har varit kär, så just nu skulle jag väl sätta mina bästa vänner före 
69. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - Vet inteee, så mycket tanketid tar dom faktiskt inte upp 

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. runkar du regelbundet? -

vad väljer du?
74. oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13? - Icke oskuld 13 tror jag.. Eller ÄH vemfan bryr sig om när man förlorar oskulden.. Det har ju blivit så jävla oviktigt ändå så knulla bara på, gör vad ni är bäst på ! Folk har ju redan lyckats förstöra förlovningens mening så varför inte förstöra oskuldens oxå!

75. vänskap eller förhållande? - Dumt... Vänskap hade jag nog valt. Vännerna står alltid kvar medans killen kanske kan vara borta dagen efter. 
76. snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet?-  Fulaste med finast personlighet, sånt gör fula person så mycket finare!
78. vad är sexigast, naket eller underkläder? - Underkläder 
79. hur gammal är du helst i mellan 10-20? - 18

skulle du?
80. kunna byta liv med någon? - Beror på med vem 
81. isåfall vem då? - Vet inte 
82. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - Runka, knulla, stå och pissa.. Och vad fan mer?! Har ju haft hur många idéer som helst om detta men nu är det fan stendött..
83. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 ?- ASSÅ... HAHAH, skulle typ göra det... Nej men jag vet inte.. PENGAR ALLTSÅ... 
84. kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva?- Vidriga frågor..
85. kunna sova ute på vintern? - Har jag redan testat på och klarade det inte så nej...
86. kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - USA!  Tror jag.. 
87. kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - Ciggaretter - Ja.... Droger - aldrig i hela mitt liv 

klädstil:
88. anser du dig själv vara en speciell stil? - Nej, ser typ ut som alla andra
89. vad klär du dig i oftast? - I kläder som typ alla andra har?!
90. tänker du alltid på vad du tar på dig? - Oftast är jag hemma  så nej 
91. klär du dig dyrt? - Ibland:D 
92. vad kör du på: fashioncorestilen, fjortisstilen, bratstilen, modestilen, vanligt eller något annat? - Vanligt typ

Senaste månaden har jag? 
93 har du pussat någon? Ja
94. Haft sex? - Ja

95. fått en kram av en helt okänd? - Ja

96. ringt någon? - Ja 
97. blivit uppringd? - Ja 
98. funnit kärleken? - Nejj
99. kollat på google? - Ja haha 
SISTA FRÅGAN!
100. hur lång tid tog detta? - Typ en kvart?!


Luleå!

Tjoho! Har inte bloggat något idagm en direkt jag vaknade så kastade jag mig i duschen, fixade mig och sen for jag iväg till luleå med min familj och åt på kina, var riktigt jävla gott!  Sen for jag och Linn på h&m och fyndade lite medans mamma och pappa for och handlade. Hann även in på Lindex och fyndade en blus på rea hehe. Sen for vi hemmåt och nu är jag hemma och gör inte mycket sitter och kollar på nyheterna i brist på annat. Nu ska jag  gå och tvätta bort sminket, byta kläder och sen bara ta det lugnt hela kvällen tills det blir sovdags. 
 
Kastar in bild på vad jag köpt :)
 
Leggings - H&M
Tub top - H&M
Blus - Lindex 
Parfym - H&M
Lösögonfransar - H&M
Strumbyxor - Lindex 
KINAMAT ♥ - Östernspärla, världens bästa matresturang!
 

piteåå!

Tjohej! Har just lagt mig i sängen och det kändes mer än underbart. Fyfan vad jag har saknat sängen idag. Jag och Emelie blev väckta just före 7 imorse och klädde på oss, satte oss i bussen och styrde mot piteå med hennes föräldrar eftersom att det är nolia mässan där just nu och Fredrik skulle ha rallycross bilen stående där idag mellan 10-20.00, gissa om man var nå trött och less mot slutet? Haha.. Men ändå har dagen rullat på!
 
Kortfattar dagen då, "jag och kortfatta" skämtet.  Har shoppat två nya linnen, ätit thaimat, suttit på stol i flera timmar, vandrat runt, träffat molly sanden och fotat bild med henne och även hört henne + andra artister live eftersom att Fredriks bil stod och visades just breve scenen så vi hade lite v.i.p plats haha ;-)  
 
Nu blir det för mycket text..  Iallafall, det var vad jag gjorde idag! Eftersom att jag bloggade endast en gång igår så drar jag gårdagen snabbt också efter det. Jag och Emelie bakade pizza, det blev hemskt jävla gott, vi måste bli pizza bagare om vi inte duger till att bli någontins annat i livet..! På kvällen blev det att fara ut med Petter och Dennis en sväng och fara till Erik och spela kort i någon timma, sedan till draggen - köpa flott och sen for vi till Emelie igen och såg film och åt onyttiga saker tills vi somnade!   
 
Det bästa med att vara borta några dagar är att när jag kommer hem har mamma alltid städat mitt rum och renbäddat sängen. Ibland är hon riktigt riktigt underbar, speciellt idag med tanke på hur jävla slut jag är i huvud och ben efter en hel dag utomhus + få timmars sömn...
 
NU ORKAR JAG INTE SKRIVA MER SÅ KASTAR IN LITE BILDER. 
 
Här trycker jag ner alla små ungar för att stå som ett fån och fota en bild medans Molly skriver autografer, HEHE
OCH HÄR ÄR VI PÅ BILD MED HON!(ignorera att jag ser ut att vara på smällen..)
JA jag köpte ett Justin Bieber linne, har kändis crush på han.. Haters gonna hate! HEHE
Lill wayne linne också! Lovers gonna love
 
 

@emelies place

Tänkte ta och visa er att jag lever idag, också.. Haha!  Sitter just nu i Emelie's säng och myser med en av hennes kissar medans Emelie är någonstans haha. Har flyttat hit för några dagar och sällskapar Emelie, kom hit igår och då tog vi det bara chill, Elin & Amanda kom förbi hit några timmar så blev att umgås med dom också. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på men imorgon ska vi iallafall upp före fan och åka till piteå med hennes familj eftersom att hennes pappa skulle ha rallycross bilen på nolian som är där. Blir nog kul det, har faktiskt aldrig varit på nolia tror jag :D  
 
Nu ska jag ta och leta rätt på Emelie och hoppas på att hon inte är allt för långt borta i detta hus. Känns just nu jobbigare än någonsin att ställa sig upp från sängen och gå och leta. Men jag ska göra det,, snart..... Vi hörs kanske nå mer senare eller så hörs vi imorgon eller på torsdag. Vi får helt enkelt se! PUSS
 
För snygg för att visas, eller hur var det nu?

orka blogga

Heluuu!!  Vet ni vad? Jag vet faktiskt aldrig hur jag ska börja mina inlägg... Det blir alltid samma sak! Hur kul är det att läsa om vad jag gör egentligen? Kan inte vara kul alls och ändå har jag mina trogna läsare haha!   Nåväl, vad gör jag nu då? Absolut ingenting. Idag har jag sovit bort halva dagen, sen har jag inte gjort någonting mer vettigare än det. Har duschat, sminkat mig och nyss har jag haft fight med garderoben för att jag inte har en enda jävla aning om vad jag ska ha på mig, åååhh!!
 
Så nu skiter jag i garderoben, har gett upp sökandet efter några helt vanliga klädes plagg. Finner bara en massa tråkigt, festligt, somrigt och allt sånt som jag inte vill ha på mig idag!! Går fan naken, ah bra.  Nu ska jag kolla på oth och ligga i sängen och vänta på bättre tider. Vad kan man annars göra när man bor i töre?Woho bilbingo på fredagar är allt vi har ett erbjuda OCH shell, det är det bästa. 
 

lk!

Tjoho! I'm alive, eller hur man nu säger... Ligger iallafall just nu i sängen och dör och planerar att sova liteee mera efter att faktiskt varit uppe sen tolv men blev tvär jävla trött igen och ska få bort denna jädrans bakfyllan. Iallafall, igår hade jag en mycket trevlig kväll, kapten röd levererade på kalaset! Han var riktigt jävla grym, helt klart värd att stå och trängas bland en massa jävla människor för att se! 
 
Idag mår jag som jag förtjänar, är helt slut i kroppen, då jag vaknade i morse var jag helt hes. Har jag skrikit något  åt hans låtar? Ohja, en hel jävla del haha! Nu ska jag slå igång oth och vila mig så jag förhoppnignsvis snart slipper denna hemska huvudvärk, illamående och segheten.   
 
Fotade en massa bilder på kapten röd igår, men insåg idag att det finns nog ingen bild som inte är suddig eller där jag har missat själva jävla scenen på fotot haha och inte tänkte jag heller på att fota då jag väl kommit långt fram..
 
Enda bilden som man faktiskt ser någonting på, haha!

Fix, krök och sen luleå!

Tjoho! Har nyss ätit middag och innan det har jag tagit och kletat in smink i ansiktet. Nu är endast håret kvar och fixa och det får vänta tills senare annars lär det ju hinnas förstöras. Nu sitter jag och inväntar Johanna och senare kommer Emelie'h hit så blire att kröka lite innan vi drar vidare mot luleeåå :)  Inatt ska jag stå och lyssna på kapten röd och sjunga som ett tok. Life is gooood! 
 
Heh, söt? Nej

godmorgon!

Godmorgon! Har nyligt vaknat av en god natts sömn, åh så gott jag har sovit tills en ringde å väckte mig 7 på morgonen.. Men tur är så kunde jag somna om efter några om & men! Nu ska jag strax stiga upp och ta mig någonting att käka, eller först pissa.. Är jätte kissnödig. Haha! Sen ska jag väl duscha och fixa mig någon gång. Ikväll blir det att hälla i sig alkohol och dra mot luleå för luleåkalaset. Blir nog grymt, med grymma människor!
 

hemma från shopping!

Tjoho! Är nu hemma från luleå och är några klädesplagg rikare och för mycket pengar fattigare.. Haha! Har iallafall vandrat runt på stan i någon timma och fick med mig hem lite kläder iallafall och kinamat i magen. Mums! Nu ska jag ligga i sängen och dö tills jag orkar göra någonting, vilket inte lär bli föräns imorgon. Kastar in några kassa bilder på vad jag köpt. Enjooyy
 
+ denna som jag glömde ta bild på..
 

luleåå!

Goddagens! Sitter just nu framför tven och kollar på tv och har precis fixat mig klart och väntar på att pappa ska komma hem så kan vi alla snart fara till luleå eftersom att dom ska och handla och jag & linn ska på stan och inhandla kläder, om det finns några snygga dvs.. :D Senare får jag se vad som händer, hör av mig då jag är hemma igen, puss & go!
 

natti..

Precis hoppat ner i sängen, är sjukt trött men jag känner på mig att somna inte kommer gå direkt iallafall. Men har som tur är mitt älskade one tree hill att nöta lite. Har fan snart sett klart den serien också fast då väntar vampire diares istället som ska ses om för tredje gången +  säsong 3 som jag inte ens sett har kommit ut nu också, så jag är fan redo!  
 
Tänkte bara blogga lite innan jag somnar. Har huvudvärk också, mitt huvud går i varv. Varför tänker man inte ibland lite längre än vad näsan räcker? Hade varit jävligt bra. Nu fan ska jag se oth, och skita i verkligheten. Tack gode gud att sömnen finns det är fan en paus från allt! GODNATT :)
 

natti..

Precis hoppat ner i sängen, är sjukt trött men jag känner på mig att somna inte kommer gå direkt iallafall. Men har som tur är mitt älskade one tree hill att nöta lite. Har fan snart sett klart den serien också fast då väntar vampire diares istället som ska ses om för tredje gången +  säsong 3 som jag inte ens sett har kommit ut nu också, så jag är fan redo!  
 
Tänkte bara blogga lite innan jag somnar. Har huvudvärk också, mitt huvud går i varv. Varför tänker man inte ibland lite längre än vad näsan räcker? Hade varit jävligt bra. Nu fan ska jag se oth, och skita i verkligheten. Tack gode gud att sömnen finns det är fan en paus från allt! GODNATT :)
 

.

 
Stop juming on it, you know.. My heart 

mlkdnklkjenfd

Tjoho! Har precis kommit hem efter att varit till shell och köpt lite gottigottgott! Nu sitter jag och kollar på film med ett par människor. Tidigare har jag varit och umgåts med johanna i någon timma och pratat om bokstavligen allt och ingenting, riktigt trevligt och välbehövligt!:D  Det är väl min torsdag. Imorgon ska jag till luleå och mest troligt shoppa, underbart!  Sen ska jag väl invänta lördag, kapten röd & dead by april på luleåkalaset. Fan vad nice!  Nu se film, mysa med gotta och ta det lugnt innan det blir läggdags. Vi hörs!
 
Jävligt söta just nu!

är som ett litet barn på julafton när..

Mitt löshår hamnar i postlådan, åh.. Måste klippa, färga och ta bort mitt nuvarande löshår snart så jag får stoppa i detta. Hihi!
 

everybody wants the truth but nobody wants to be honest

Har precis krypit ner i min renbäddade och sköna säng, nu blir det att kolla oth och mysa rejält tills det blir sovdags. Helt okej slut på denna värdelösa onsdag!  Imorgon är det torsdag, vad jag ska göra då det vet jag inte..  Vi får väl helt enkelt ta och lista ut det då. Nu ska jag iallafall kolla oth och mysa tills ögonlocken börjar fara igen, vi hörs imorgon. Puss & go!
 
 
 

onsdag!

Goddagens! Har inte orkat blogga någonting idag, finns inget vettigt och göra eller skriva så jag har helt enkelt inte orkat blogga om typ.. Ingenting?! Nu har jag iallafall nyss sminkat mig och plattat igenom håret och sitter och pratar på med Linn, Bella & Mamma och sånt. Får se vad som händer senare ikväll om jag far och gör någonting!
 
Idag har jag inte gjort något speciellt mamma är barnvakt hela veckan åt Willy så har väl haft fullt upp med honom t.ex putta fart på hans jävla gunga som han har här och blir ALDRIG less det där gungandet... Senare har vi ätit grillat till middag + bakpotatis + vitlöksbröd. Mums!  Nåväl, nu ska jag hämta mig lite vatten och sen får jag se vad jag gör. Puss&go!
 

RSS 2.0