finis ;*

hallå! emelie for just här ifrån hon kom till mig efter skolan, chill! vi åt middag här hemma, sen for vi till byn å köpte godis sen for vi till min gamla skola å satt där å tjorva å pratade om 1245 olika saker :) trevligt som alltid annars.

skolan idag har varit bra-a bara att jag har varit arg, har velat döda någon!  sen hade vi hk å då skulle vi rensa fisk å sen steka dom.. tror ni inte att då vi alla står å lyssnar på våran lärare å är hel inne i det så kommer oskar med en fiskjävel mitt framför ansiktet på mig, skrek nog alla döva och tack vare det så fick hela klassen reda på min fisk-rädsla så alla kom med fiskhuvun hit å dit, å höll på till sist tog jag fan en kniv å hota dom HAHAH.. men börja ju fan nästan gråta :((

har en sjuk fobi för fiskar för hände en olycka när jag var mindre, har aldrig rört i en fisk, varesig den är död eller levande kommer den aldrig hamna i min hand.. never ever!

kom just på att imorgon är det fredag, TAAAAGGGAAA!!!1 hoppas på att denna helg blir lika bra som förra, om inte bättre? ;) men några i kalix är så tråkiga å far på club nordic skulle inte ens orka fara dit bland alla lule, boden å piteå - fjortisar.. jaja, så vi kör i kalix, men först ska jag å fira min syster som fyller 22 år i jämtön.. kul he he

nä nu ska jag tömma mammis plånbok genom att klicka hem lite kläder, hihi


gammal bild, men memories!

godmorgon!

GOOODMORGON! morgonbloggning är pååå G hah.. :) jag är klar 20 minuter snabbare än alla andra dagar så nu kan jag feting chilla i 20 min tills vi drar, tjillipill.. har fixat mig klart som sagt, ska bara ta värk tabletter mot min mensvärk men har inte mycke ont idag som tur är :) jajee, vi hörs senare mera!

bilden togs för typ 3 min sen hhih.. mitt babyface :)

rubrik?

hellåp! har nyss färgat linns hår, först blonderade vi det för att hennes svarta hår skulle försvinna å nu har vi snört i röd hårfärg uppi skallen på henne, medans blonderingen värkte hann jag duscha å ta en titt på idol..

direkt jag kom hem från kalix så började jag med det, så nu är jag helt slut, vaknade ju klockan 8 imorse fastän jag inte hade någon skola, men jag for ju på sista lektionen, stod ju inte av ensamheten haha ;p  imorgon blir det skolan iallafall har lång dag men inte så jobbiga lektioner som tur är.. sen är nästa dag är det FREDAAAG!  taggen :DD eller nej jag ska inte tagga, för då blire alltid dåligt, får bara hoppas att denna fredag blir lika klockren som förra, lr som hela helgen ;)

jaja, nu blire att se på välkommen åter på tve.. sen kungarna av tylösand om det då är ikväll, ingenaning haha, jaja vi hörs imorgon!=)

nanana

hah, lagomt söt bild!

 

sitter just nu hos emelie med hon å fanny, vi har just bakat kladdkaka men nu är den i ugnen så då passar jag på att blogga, sen ska vi väl tjocka oss med kladdkaka å se på typ the grudge tror jag, skolan var ju chill idag.. kom dit, gick på no'n som var typ i tio minuter ja då var den dagen avklarad haha :D  då gick jag å emelie ut en sväng, sen väntade vi på bussen å åkte vidare till emelie med fanny också då, sen har vi ätit mackor i mängder, men fett gott.. aja ska inte sitta här å skriva helt onödiga grejor för er, vi hörs


svar på tal - kommentar

svar på tal, eller svar på en kommentar? haha..

 

ja iallafall, för er som inte ser :

 

fråga: är du å emelie bästa vänner?=)

om ni är det, har ni bråkat mycket? å hur länge har ni varit det?:D

 

svar: hehe, ja nog är väl jag å emelie bästa vänner.. hon är den jag mest är med alltid på skolan, å mest på fritiden å en vän jag kan prata med om allt, så min bästa vän är hon!   och om vi har bråkat mycket det har vi inte, vi har väl haft typ 2-3 lite "större" bråk men vi har löst dom inom en vecka typ hehe.. sen så kan jag bara tjura ihop på henne på skolan då jag har mina dåliga dagar, men sen är det som att inget har hänt, haha : )) jag å emelie har varit "bästa vänner" i snart 2 år tror jag?  lärde känna henne hösten 2008 å sen kom vi bara närmre å närmre :)


skolan HÄR kommer jaaag!

godmorgon! har varit vaken ända sen klockan 8 då min syster steg upp för att fixa sig till skolan, jag kunde inte somna om för hade så jävla ont i magen.. så sen ringde emelie mig å så kom jag fram till att jag ska fara till skolan, har så jävla tråkigt här hemma + att jag inte har ont i magen nå mera!  far med tio i 12 bussen till kalix så har en timme kvar på mig att fixa mig osv, nog för att jag är klar, typ..

saknar ju fan folket på skolan, är för social för att vara utan peeps i 2 dagar illa? ja rätt så..  har ändå inte missat någon lektion idag för vi har haft framtidsmässa på skolan och vi har det till klockan 12 typ, så sen har vi 2 lektioner till tror jag? sen far jag nog till emelie efter skolan å är där, om vi inte stannar på stan istället å är där :)

najs bajs , ni måst ju tro jag är cpe som far till skolan frivilligt haha..


dagens outfit, (ser ut som att jag har varsta kaggen, hahah)
t-shirt - chili, vitt linne - gina tricot, leggings - h&m


livet är bra hårt, ja .. de är inte lätt å vara likblek

vakna just upp på soffan, hade så tråkigt efter att jag hade ätit middag så jag tidsfördrivde tiden genom att sova bort den, typ .. nu sitter jag bara å funderar uti hårfärg, är typ sååhäääääär osv less mitt svarta hår.. jaag ser helt likblek ut i det, å orkar inte ha tusen lager smink för att se ut som en människa, var så enkelt att vara blond på många sätt å vis! men inte ska jag bli blond, inte förän till sommarn.. kanske gör nå slingor eller nå, får höra med emelie hon har alltid några idéer om allt å alla, hah.

jag & emelie i sommras, helt avlång bild haha men se hur brun jag var då!


nothing can break me down

for aldrig till skolan idag, stannade hemma.  min mamma var söt å köpte hem pizza åt mig så har just ätit å är propp mätt, ska diska undan det å sen lägga mig i soffan å kolla på solsidan, kanske ta en powernap å vila ut mig tills skolan imorgon, jobbigt men vi har ändå bara halva dan lektioner för från 9-12 på förmiddan har vi framtidsmässa på skolan, sen efter 12 tiden antar jag att vi har vanliga lektioner igen, blä..

min bloggpaus funkar aldrig längre än några tiimmar, men jag har så tråkigt å måste ha någonstans att klaga.. påtal om klaga så drömde jag inatt att jag var typ sjukt deprimerad å skrev ut allt i detajl i bloggen så alla mina läsare fick veta allt, haha sickt..  bra att det var en dröm iaf, nä nu ska jag sätta disken på bänken så sen se på solsidan!

skevbild eller bara överredigerad? hah, tippar på bådeoch.

baby we can do it, we can do it all the night

jag orkar inte blogga, men gråt inte för jag slutar inte helt

har bara skaffat mig ett liv nu, på veckorna är jag på skolan till 4 på eftermiddagen, sen när jag kommer hem är jag helt slut så sover till  8, ser idol, duschar å går och sover så ser mina vecko-dagar ut, å på helgerna är jag bara i kalix osv..  men jag slutar inte blogga helt, jag kommer blogga mer å mer ju mera tid å ork jag får!

just nu har jag världens jävligaste mensvärk som inte vill sammarbeta å försvinna, har varit svimmfärdig av ont i magen :( får se om jag orkar fara imorgon dåå.. ne nu ska jag fortsätta se på idol å äta godis å sedan duscha om jag orkar göra det ikv, annars sover jag väl!

vi hörs när jag har tid & ork, alltså typ imorgon hah

bilden är typ från januari 09, men fina å mina tjejor ♥

gårkvälleN


♥ emelie å jag på skolan, för typ 3 veckor sen osv!

nu ska jag ta tag i detta å skriva ett feeeet långt inlägg om min gårdag, sammanfatting! eller heter det så? whatever..

börja med att jag for hem från emelie, vid 11 tiden tror jag? sov, duschade, åt, fixade mig, å drog till kalix.. först vare fett dött där, sen blev det liv i allt å alla så hade jag lagomt trevligt trotts  vissa saker, fulla människor, härliga människor, ja helt sådär bra :)  ett minus var väl att det var fittit kallt ute, så vid 2 eller halv 3 tiden inatt gav jag emelie å fanny upp å fixade skjuts hem, vi såg film sen gick ja å fanny å la oss, i emelies säng medans hon sov på soffan hahah.. vaknade iallafall av att emelies katt slickade mig i ansiktet å sen gick vidare å irriterade fanny, hon snörde ut katten å vi sovde vidare, sen vid 11 halv 12 tiden började jag fixa mig, sen drog vi 3 in till stan, eller till kyrkan för vi har haft konfirmation idag, första gången.. puuh jobbigt, men vad gör man inte för presenter? :)  jaja, nu sitter jag å kollar på sveriges fetaste man på tven med mamma å pappa, å så äter jag godis haha.. jaja, nu ska jag se klart det där, sen fan ska jag duscha, åsen till nästa hållplatts - sängen! 

vi hörs imorgon.

trötter

orkar inte blogga idag, är helt slut efter helgen
vi hörs senare ikväll eller imorgon, då jag har ork att berätta allt!

yea partey

hallå!  befinner mig just nu hos jossan med hon å linnea, sitter å ser på då dom fixar sig lite, nu väntar vi bara på att emelie ska komma hit så ska vi dra oss utåt, är lagomt taggad för ikväll!  bara att jag har ett linne under min skinn jacka men jag överlevde igår så nog överlever jag idag med! :D  jaja, nu ska jag inte sitta hära och nörda sönder josses dator, vi hörs mera senare eller imorgon, puss på er, ha en bra  kväll nu alla :)

fina flickor här nedanför, mina favvosar hihi ♥


hihi

jag drar till mitt kära kalix på 2 timmar, å jag kommer hem imorgon vid 5 tiden någongång för jag har konfa klockan 2-4 typ ;p jobbigt..  men jag gör det för presenterna man får då man har gått ut det där :D haha, ajaa

ska ringa sofie å emelieh nu å be dom komma på stan med mig då jag kmr, annars är dom sugiga.. haheee, vi hörs imorgon mera, om inte inatt lr nå pussdå

yea

s t o p p a t i d e n n u, för det är nu allt är som bäst

fredag hela veckaN

känns typ sååhääääär tungt att skriva om allt som hände igår för jag är helt propp mätt efter att haft ätit två mackor och en korv i baugette, jag är tjock jag vet.. med iallafall!

min kväll var typ 23476543234576543 gånger bra! hade massa kul, med massa folk, vi startade med att vi satt å grillade en massor, sen rörde vi oss mot stan och irra runt där, var mycke trevligt folk ute igår.. har hunnit med ett å annat inatt haha,  har t.e.x BADAT fötterna i kalix älven å gått runt med iskalla å blöta fötter i 4 timmar drygt? sen har jag gjort illa mitt ben så jag har världens sår, sen har jag pissat i en skog 15432 gånger också, haha.. helt oviktiga saker, men fan vad kul det var!;>  sen inatt när jag å emelie kom hem så åt vi glass, drack vatten sen somnade vi antar jag för kmr inte ihåg mera än så..  jeja, detta måste göra om!

nu ska jag ringa min syster för såg att hon hade ringt, sen ska jag lägga mig å sova ett tag eftersom att emelie vaknade 9 å började klä på sig så vakna jag också, sen drog emelie iväg å lämna mig själv i deras hus tills min mamma kom haha..  iaf, nu då sova, sen duscha å sen kanske jag far å sover i kalix! idag, igen.. men vi får se hur det blir, jabrahej!

fest

är hemma från kalix nu!! sov ju där inatt , var en jävla bra kväll igår skriver mer om det snart..
men först ska jag vålgästa kylskåpet, min mage kurrar HEHEH

happy birthday honey

ojojoj!!!

höll på glömma att skriva här att en viss sofie häggström även min kungliga vän som hon är i mina ögon fyller år idag, nu är hon fjorton heeela år! hoppas du har/har haft en bra dag gumman, det förtjärnar du!


skolaaa


titta vad duktigt jag har skött skolan hittils, är fan stolt.. lite iallafall!!:D

det röda står för att jag har skolkat
det gröna är närvaro (då jag har varit på lektionen)
och det gula typ om jag är sjuk/ledig

choklad, godis, chips, läsk. <3

LIGGER i min säng å äter choklad, jag är tjock jag vet jag skriver alltid om att jag äter eller är hungrig då jag bloggar, ni måst ju tro att äter är det enda jag gör här i min utstötta lilla by..

men ikket, här är vi fullt aktiva med att hålla igång våra tusentals affärer, våra 10 gallerior, våra 9 olika utebad osv! HEHEH töre är nog bra på alla sätt å vis, vilken framtid vi har!

haha okej jag var ironisk, vi har typ 5 affärer här. . eller jag vet inte? hah iallafall så ligger jag å äter choklad, och skulle nyss ta en lååång dusch med hårinpackning, peeling osv.. vet ni hur många minuter en "lång" dusch tog för mig? jo 20 minuter..  det var fan rekord med att ha peeling å inpackning, sådeså! nä nu ska jag väl försöka flytta mig härifrån å hämta en feeettigt stort glas med vatten å isbitar ♥ å sen vänta på att idol ska börja..

måste också komma ihåg att packa, drar ju till kalix över helgen typ, till lördag iaf haha mer än så planerat har vi inte gjort det, morgondagen är nog oplanerad.. haha, men taggeN!


tidsfördriv

jaaa jag har tråkigt medans jag sitter å äter upp pappas godis.

1. Vem var den senaste du pussade? - dajvud

2. Den du senast sov och höll om? - han som står där ovanför

3. Hur många har du kysst? - ingen aning ;o

4. Gillar du nån nu? - orka

5. Vad gjorde du inatt? - sov som en jävla bejbis!

6. Och i förrgår natt? - samma :D

7. Vad gör du innan du ska sova? - borstar tänderna, sen lägger jag mig med datorn i sängen tills jag somnar :)

8. Kan du prata med dina vänner om allt? - asså, pratar inte med någon vän om "allt" utan endel saker vill jag faktist ha för mig själv, men nog kan jag ju som prata med dom om allt om jag skulle vilja det, så ja det tror jag då ;P

9. Hade du berättat för din mamma om du va döende? -  vadå döende? menar ni typ att jag har aids eller? hAH, ne skoja.. ja det hade jag väl

10. Har du varit tjock?- ja när jag var liten :]

12. Choklad eller glass?- choklad <3

13. vanliga skor eller gymnastikskor? - vanliga skor

Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? - asså, ja.. eller näe, eller.. har väl aldrig varit riktigt kär, men tyckt om 1 person väldigt mycket har jag :)

2. Tror du på kärlek? - inte fan vet jag

3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - jao

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - jo, en gång

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - jamentyp

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - killbästavän - tyckt om - ja

7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom ?  neeej?

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - näe

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - säkert, hihi

10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? - näe, ja menar man kan inte bli kär i en man inte känner


Tio har du nånsin

1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - sikkert

2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - ja, men för väldigt längesen

3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - sure

4. Har du hoppat bungy jump? - nä

5. Har du nånsin varit med i en olycka? - nej

6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nejfan

7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - ja ._.

8. Har du nånsin gått på bio ensam? - haha nej

9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - nä

10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - ja, haha


Fyra grejor

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - ja hahahha

2. Har du en hund? - nnej!

3. Sover du helst själv eller med någon? -  med någon, lätt

4. Har du strulat med mer än 15 pers? ja ;<

random

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - jo

2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? -  det har dom säkert!

3. Har du syskon? -  jappsi dappsi :D

4. Har du ljugit på någon fråga ? - nej :)

5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - ja, om jultomten osv ..

6. Har du varit full den här månaden? - hihi

7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? -  jaa, men vad gör man int för att tiden ska gå ?

8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? -  jaa ;>

9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - jodå

10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre än dig själv? - njae, nästan


kärlek är som en vässad kniv, i onda händer tar den liv

hellapp.. gör ingenting sitter å har precis målat mina naglar, tog bort lösnaglarna idag å jag hittar inte mitt lim så jag kan stoppa dit dom igen, jag blir tokig.. -.-  ska fortsätta söka den mera sen då mina naglar har torkat för har redan förstört dom med att pilla över allt innan dom har torkat, haha.

har även hunnit med en 2 timmars powernap och trycka igenom en nål på mig själv, men var är den stora frågan ;)) och det får inte ni veta, mohaha.. inte än iallafall :D hihi.  nåväl nu ska jag fan fortsätta söka limmet till lösnaglarna, det är typ sååååhääär äckligt att vara utan dom nu när jag är så van med dom, huh

___________________________________________________

jag är svag för dig, för du gör mig stark
du är bra för mig, ändå förstör jag allt
du har sönder mig, fast du gör mig hel
det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel
jag är slav för dig, jag gör vad som helst
allt för å va med dig, kan aldrig dra en gräns
jag har tappat greppet, vet inte in å ut
vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig
vill ha dig ur mitt liv, men nånting står I vägen
å jag gör allt för att behålla förståndet
men jag har fastnat I ett beroende som håller mig fången
för du är knark.


outfit

dagens outfiiit

t-shirt - h&m linne & leggings- gina tricot


jag är svag för dig för du gör mig så stark

är hemma från skolan nu, har igentligen inte slutat men fick huvudvärk å kände bara hur jobbigt det skulle vara att vara på dom två sista lektionerna, ja hade typ bara svenska & hk kvar men jag orkade inte, så henke följde med mig till bussen som gick kvart över 12 å var social med mig tills den gick, 

ingen bra dag har det varit idag, det har bokstavligt talat spöregnat och mitt hår + smink for åt fan, men jag överlever så nu sitter jag här med en boll på skallen å diadem så jag slipper se mitt jävla hår hah.. har även gjort mig en fet hamburgare nog för att jag åt lite lunch idag men jag hade tråkigt så varför inte leka kock då.. aja whatever nu ska jag chilla med musik i högsta hugg sen ska jag fota outfit, plugga osv! puss

haha hemsk bild, men ja!

:D

nu ska jag gå å fixa en ny header, jag tycker det börjar bli dax för en liten förändring..!

you said you would never leave me, but tell me .. where are you now?

har vairt ut en sväng å fotat kring 100 bilder men är för lat för att redigera å ladda upp dom, men jag bjöd på två stycken sådeså. nu ligger jag i soffan å smälter maten jag nyss åt och så kollar jag på nickelodeon haha tidsfördriv jaarå! ska snart försöka få med min käre syster till ica för jag vill inte fara dit helt ensam å utstött å köpa godis.. och det är nästan lite pinsamt å gå in på shell är typ stamkund där hihi. aja whaateverr nu fan ska jag vila magen sen dra med mig linn till ica för jag ska tamefan ha godis!


legging

glömde lägga in bild på leggingen som jag fick i brevlådan igår, så nu kommer bild på dom!


naninanani

godmorgon!  har varit vaken sen tio jag, men då har jag bara tagit det lungt och sett på tv sen fixat mig osåå! nu sitter jag och kollar på tv och ska gå å värma mig nå mat ;p jeja, vi hörs sen!

hehu, dagens "facelook"

sova!

ligger i sängen å är trött som en sånnhär å vadfan heter dom.. JA sengångare!:D haha fett fula, men feting söta oxåå.. jeja nu ska vi sova så vi får höras nå imorgon, far ju inte på skolan för får ledigt av mamma typ

fett tjorvigt å kort inlägg, men whatever ni får fan överleva det!

you make me smile every day, even on a bad day

TVÅ BRA SAKER MED IDAG:

mina leggings från nelly.com har kommit och så fick jag pengar av min farfars flickvän?.. eller kan man kalla det så? haha! men jag har lyckats häva alla pengarna under min säng så nu måste jag kliva upp ur soffan å gå å hämta dom för annars kommer jag glömma bort det typ!

ja, det var väl dom två bra sakerna med idag.. kommer inte på något annat som är bra, nu ska jag tala med mamma och be hon ta ledigt åt mig imorgon.. tycker inte att lärarna ska plåga eleverna så mycket att man måste gå/springa 7 kilometer, det är ju sickt! hhihi.. då blir det ett plus för morgondagen, jabrahej!


hihi, fett söt bild på mig & oskar från då vi gick i sjuan!



outfit

dagens outfit, leggings - bikbok linnerna - gina tricot

nanana

fan vad min dag har varit rent åt helvete.. den började men massa gaap å bråk, sen vidare åt skolan där allt var helt jobbigt å så har jag låst in min skåpnyckel i mitt skåp idag IGEN, 6 dagar i rad.. fan vad arg jag blir, sen är bara alla allmänt retiga och måste jävlas bara för att.. vi säger såhär, jag har en dålig dag idag!

tänker dånåsåfan heller till skolan imorgon, jag tar ledigt för vi har en lektion sen har vi något som kallas "terrängloppet" som är 7 km jag vet att jag klarar det utan att dö för jag klarade vasaloppet i töreskolan som var 6 km å tro det eller ej så kom jag först i mål av tjejerna där!!1   hade tänk springa på tid imorgon också, men nä känner inget sug.. men kanske slutar med att jag far endå, fast tar då fan sovmorgon för emelie kommer tvinga dit mig för vi skull springa på tid tillsammans

whatever, orkar fan inte blogga.. min älskade stora syster linn fyller även år idag, nu är hon 16 å får äntligen börja övningsköra, dock skulle jag inte åka med henne för fem öre.. men jag älskar henne endå fast hon suger i traffiken, grattis syster ♥

skola - suger - snopp

är hemma från skolan nu, och där sög det penis rent ut sagt.. fyyfan (ursäkta språket) men fan vad dålig dag.. den börja bra, sen fick jag huvudvärk å blev sur åt allt å alla.. sen låste jag in min skåp nyckel IGEN fjärde dagen på rad jag gör det.. och davve å dom dumstämplar mig bara för att jag har otur ibland, lr ja rätt ofta.. aja whatever skolan suger hur som helst helt oviktig sak att ta upp i bloggen

när jag kom hem skull jag vara snäll å fota outfit bild åt er tror ni inte jag tappar min kamera på klinker(?) golv så den paja.. eller nånting låstna ska be pappa kika på den sen så får ni outfit bild då för min kamera har tagit många smällar å den här fick fan inte vara den sista :D  jaja.. nu ska jag gå och äta korv å mackaroner med min mami, puss

sötbild, men fan vad jag vill ha sommar igeeen!!1

blogg.se kan dra

bra att blogg.se vill sammarbeta med mig idag, ovanligt att det muckar mot mig?.. näe faktist inte ;< får inte in en bildjävel in här, å jag hatar att blogga utan bilder, typ sååååååhäääär ointressant å läsa ett inlägg + att det ser helt tråkigt ut, men jag antar att om det inte fixar sig så får ni leva med det tills det fixar sig.

betevee så kom jag just på att det är skola imorgon, tungt? inte tungt, men jobbigt som fan.. men helgen har varit typ rätt bra så ett plus i kanten fann jag i hela grejen! sitter för den delen och kollar på riksdagsvalet på teven, jag hoppar på att socialdemokraterna vinner fast ser inte ut så nu iallafall.. aja whatever nu ska jag traska iväg å söka ett halsband som jag kan sätta min skåpnyckel i så jag har det runt halsen, ja.. jag lyckades låsa in min skåpnyckel i mitt skåp 3 dagar i rad, är jag bra eller är jag?..

_____________________________________________________________

Just think how many hours, minutes, weeks and months
you can spend on a guy before you realize how fucking fake he is.

fantasy is what we want, but the reality is that we may

beställtt

har just klickat hem dessa leggings från nelly.com

199;-

new nails

emelie drog här ifrån för lite mer än en timma sen, så nu har jag lagt mig i min säng å hör på musik å mixtrar å fixar med lite bilder.. funderar på att ta mig en kort powernap för vi ska typ äta efterrätt vilken minut som helst typ och jag är fortfarande äckligt mätt sen vi åt middag huvva..

iaf, emelie sov ju här inatt vi bara chillade, pratade om allt å somnade kring halv 2 tiden tror jag? sen vaknade jag av att matte kom in å gapade en massor, åh cp-barn tänkte jag men jag skrek håll käften jävla apa istället. jeja, sen såg vi på film med linn å matte, kommer tyvärr inte ihåg filmens namn - händer så lätt att man glömmer. sen fixade hon mina naglar som säkert tog en timma eftersom att hon fick limma fast lösnaglar, fila å klippa till dom osv.. sen åt vi middag å hon fick hämtning ;)

slarv-bild på naglarna, dom såg helt geggiga ut där huh..
ska snöra in en bättre bild senare då jag har någon bättre, ohyes : )

filmis timis

är hemma från kalix nu, så nu sitter jag linn matte å emelie och kollar på någon vampyr film och så käkar vi flott.. har varit en typ fett ovärd kväll ikväll, men har väl endå haft kul iallafall när jag kom hem, har typ inte garvat sådär mycket på skit länge haha, å dra nu HAHA.. kan inte sluta tänka på det utan att skratta haha ;P

jeja, har ingenting vettigt å säga nu.. ska flotta och vara social med dom hära nudå, sen soovaa!  vi får höras imorgon mera istället, pussis.

bild från julavslutningen i 7an, rätt gammal alltså, men emmsi ♥

kalixtown

drar till kalix nu å är med emelie, sofie å säkert en maassa mera!
kkommer hem ikväll, tror jag då(?) så jag hör av mig då, telefjånen är med ;>

haha jag just nu, jag vet att ni gillar min fina sverige-flagga :)

..

jerta ♥
___________________________________________________________

despite the difficult time every time, so did the love solace
hearts that beat, we stand where we stood
remember it like yesterday, the first time you log
as if I stumbled head over heels
on the ground and just died


lördag morgon!

är hemma från emelie nuu, ska snart inta duschen men först ska jag blogga!

vart en bra kväll igår, vi var en massa folk ute på stan och hade det bra.. var in några svängar på uh endast för att det var små kallt då&då.. inte mycket mer än så hände, sen vid elva tiden skulle vi fixa oss hem till innanbäcken på något sätt, slutade 3 på en vespa å 2 på en annan, men hem kom vi oss iallafall.. fanny följde med oss till emelie så när vi kom till emelie såg vi på se upp för dårarna, somnade till den så vi flyttade oss till sängen å sov då,

har även pratat i sömnen inatt, enligt mig själv pratade jag i telen även fast den just då låg på en byrolåda en meter från sängen men endå!  sen när vi vaknade kriing tio tiden så fixade vi mackor och slog på the grudge 1 å såg den, sen ringde jag pappa å bad han hämta mig å fanny, så han gjorde det å så skjutsa vi om fanny å nu är jag hemma.. ska snart duscha, sen få tag i sofie å höra om hon sover hos mig inatt och det gör hon har jag redan bestämt! nåja, nu ska jag duscha typ, eller först kolla runt på facebook lite hehu!


den här låten vägrar att lämna mitt huvud... hade den i hjärnan hela kvällen igår!


kalix

ändrade planer, drar till kalix.. jag å sofie sover i innanbäcken hos emelie! jag är hemma imorgon, åter upp ta bloggningen då, haha.. vi hörs då, pussiss!


yeye wow wow du är så, yeye wow wow osv

kom hem från skolan för ett tag sen, har nyss slitit lös mina lösnaglar som emelie fixade så nu har jag korta fula gråa naglar som jag just målade gråa för att mitt söta rosa gav upp när jag började på min första nagel.. men emelie ska få fixa om mina naglar här någon dag :D

skolan har varit okej idag.. har fått rösta i riksdagsvalet på skolan idag eller "skolval" för oss elever som inte är myndiga för att rösta i det vanliga, jag röstade iallafall på socialdemokraterna utan tveka! haha, vet igentligen inte vad det står för, men det sägs att dom tänker höja våra barnbidrag osv.. och vad gör inte jag evelina eriksson för några slantar till? hihi..  ajaa, har iaf bara haft 3 lektioner idag eftersom att jag tog en egen sovmorgon å missade slöjden typ, hehe..

ska nog till kalix ikväll, eller nog? JAG MÅSTE.. måste också fixa hämtning, ska dra fram hundvalps blicken åt mamma (hon kan inte stå emot den) så jag ska till kalix har jag bestämt!  jeja, nu ska jag snart keka tacos sen börja fixa mig, men föörst ska jag ringa emeliieee, pussis

jag älskar dig ♥. <- punkt!

fredag hela veckaN

förlåt för att jag inte hann uppdatera någonting mer igår sen då jag bloggade från skolan, men ska berätta varför!:)

iallafall stannade i kalix efter skolan för att uh skulle öppna idag och det kan inte jag som uh-fan missa, men fan vad dåligt att dom hade bytt ställle till lyktan eller vad det heter, saknar redan gamla uh.. whatever där var det iallafall sjukt trevligt, dom hade tävligar, bla hamburgar tävlig, men ingen av dom jag kände vann haha.. sen har man bara vandrat omkring där utanför och haft det trevligt med bra folk osv, kom hem vid 10 tiden igårkväll så hoppade in i duschen å sen gick ja å la mig direkt var helt slut, hade inte varit hemma sen 7 på morgonen snacka om jag hade saknat min säng hihi..

det var det! tillbaka till nuet "idag" sitter iallafall i soffan framför tven och kollar lite smått på den samtidigt som jag bloggar och hör på musik, tog en egen sovmorgon idag för jag tyckte jag förtjänade det.. åker sen in till kalix med mamma vid 10 tiden någon gång för har idrott vid kvar över 10 tror jag.. ska packa idrottskläderna eller, en huvtröja ska jag packa ner d.v.s ;> måste även komma ihåg att ta med henkes jacka som jag råkades ha på mig då jag for hem igår haha, händer så lätt, aja, ska gå å packa en idrotts-bag så jag slipper stressa med det så jag sen kan fixa mig klart i luung å ro!

vi hörs när jag kommer hem, tror jag!

dagens outfit:
t-shirt (ny) - chili linne - gina tricot leggings - h&m

studieverkstaaad

ligger just nu å halvsover på ett bord och har lektion, elevensval äre nu alltså har jag studieverkstad.. sitter i ett grupp rum med johanna, sofie, emelie å emelie, vi hare festligt med musik men läraren klagar på att vi är för högljudda.. jag menar.. man måst ju höra musiken!!1  haha, ajaa

vi har iaf fotat typ 100 nya webbbilder så snör in några haha ;D 




tvä

huset är fullt med folk, jag har just sett klart idol, väntar på att toan ska bli ledig, taggar inför att få duscha, sen ska jag sova.. ja allt är väl som alla andra kvällar för mig, inte händelserik alls.. vill bara skjuta upp duschandet å sova nu dirr, men då måste jag duscha imorgonbitti och alltså stiga upp typ en halvtimme tidigaree på det.. nä det blir inget, nu fan far nå folk så jag ska kolla om toan är ledig, sen kolla om mitt hår är skitigt så jag kanske slipper undan att tvätta det eftersom att jag redan har tvättat det idag.

jaje, vi hörs imorgon.. pusss!

YEYE

borde haft farit till skolan idag trotts att jag inte är frisk, men jag hatar att ha tråkigt.. så just nu är musik, cola & tven min tidsfördriv, höll på att glömma datorn också! har suttit å kollat tillbaka i min gamla blogg, hade något bättre bloggning där, nya bilder varje dag och så..

det enda jag gör här är att klaga på hur trött jag är, hur lat jag är, å hur bra min blogg var förut haha.. nu säger jag det här å menar det, ska fixa bloggningen NUNUNU.

nu ska jag duscha, sen snöra på mig lite smink endast för att se ut som en människa eftersom att min kära pappa fyller år idag så kommer hela släckten hit, förra veckan var det jag, denna vecka pappa å nästa vecka är det linns tur att fylla år sen en vecka efter det typ fyller min andra syster också år.. många födelsedagar denna månad ;>

btw så ska ni få nya bilder i ett senare inlägg, har en massa på min mobil men den vill inte sammarbeta med mac-datorn så ska ta å fixa det med min andra dator sen, om en timma eller två!

men iallafall,  grattis papi ♥

jejee

klockan må bara vara tjugo i 10 på  kvällen, men jag evelina eriksson tar fan å lägger ner datorn här å nu eller nja inte nu direkt måste ju skriva klart först.. sen ska jag lägga ner den å sova, mitt huvud typ pulserar jjobigit .. ska inte på skolan imorgon, hur mycket jag än bhr vara där, men är för sjuk var inte meningen att bli sjuk på riktigt.. var ju bara trött först! jaja.. skulle bli ett kort inlägg, men ni vet hur det brukar sluta för mig, godnatt då

vill ha, ska ha, fett skön, mamma ge mig en vattensäng.



SJUK

jag vet, dålig uppdatering.. men jag for hem meed en tidigare buss från skolan idag men slappa bara en lektion på det har haft enligt mina beräkningar 2 lektioner idag som jag har varit på.. måste skärpa mig nununu!  aja, OM jag inte far till skolan imorgon vilket jag tror att jag inte gör så ska jag nog pluga lite onödig ekologi förstår inte meningen med att kunna det.. var har t.e.x frisörer, modeller, butiks arbetare, osv för någon nytta av det i framtiden? jo ingen nytta alls. så ser jag på skolan, iallafall på no'n, är för ointresserad för att någonting av de ska fastna i min skalle, ja ibland undrar jag om jag är osmart iallafall svårlärd?..

äh,  nä det kan inte stämma! ne ni nu ska jag dra mig å lägga mig i soffan och sova lite till bara för att jag håller på dö av trötthet, så sova låter bra nu å så är det bra att sova när man har feber, och jag har feber känns så, fast min mamma säger något helt annat.. men hon är som hon är, hon gör väl allt för att jag inte ska vara sjuk..  lite ledighet då&då har väl aldrig skadat något?..

skull just nu döda för sommar igen..

ISBJÖRN

som ni ser såg jag en isbjörn igår.. ingen tror på mig ;< eller jo matilda! å dennis, och emelies mamma i smyg typ!  iallafall sitter nu i rödan med josse, matilda och julia.. väntar på att emelie ska göra klart provet som vi har just nu men jag orkade inte ens röra mig dit upp på lektion och göra ett prov jag inte kan.. nä nu ska jag sitta här å dilla vidare å vänta på emelie, vi hörs sen!

du säger så mycket, men hälften av det du säger är sant.

är hemma från min emelie tigay.. vi har haft det trevligt å nu har jag äntligen kollat in deras nya hus som var hur fint som helst, nanana.. sen har hon suttit å pillat å dillar på lösnaglar, filat till dom och sedan målat dom.. helt ärligt är dom snyggare irl än på bild, när det gäller mig så är allt snyggare irl förutom bilder som folk överredigerar till snyggt fast nu äre så att jag inte redigerar bilder mer än starkare ljus!

det tog sin timme å några minuter detta eftersom att vi hade beslut ångest över vad jag skulle ha på dom haha.. och så hade vi matpaus där emellan också, Haha.  nåja, nu har jag ätit middag för andra gången idag åt palt hos emelie å nu kycklig å ris här hemma, gottigott mat är överskattat - JA! jaje, nu ska jag diskutera prov med mamma, kunde inte dölja morgondagens prov nog länge, hon fick reda på att jag har ett prov jag inte ens har kollat igenom.. good jobb evvsi! nä nu ska jag snöra in mig i duschen, sen tv ett tag å sen inta nästa busshållplats - sängen dvs! GODNATT

bild på naglarna, som jag sa.. bättre irl!


swedishh

fotade just denna bild, som det ser ut sitter jag emelie å elin å feting chillar i 10längan, tattit.  men börjar svenskan på 4 minuter, härligt med sista lektionen å allt, känns som att huvudet håller på sprängas å min mentor verka hata mig för att jag fick skrattanfall på NO'n åt en apjävel på en bok, jag å emelie kunde inte kontrollera oss, han borde förstått oss men icket.. mitt huvud spräng på 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1.. ne jag skojade bara! ajaa, ska vänta på att börja nu så ska jag ta en powernap på svenskan sen vidare på innanbäcken till emelie, cyya!


matte

sitter på matten, slutar på 25 minuter.. har låst in min nyckel i mitt skåp så tar mig inte in dit där jag har alla mina saker + att jag har glömt en massa böcker hemma eftersom att jag hällde väskan upp å ner å drog ut onödiga saker i fredags alltså så åkte alla skolsaker ut!  nu ska jag gå på toa bara för att fördriva tiden å slippa matten, är för trött..

ska även göra mammi stolt å gå på  språkvalet idag, för första gången sen 7an började skolka det efter halva sjuan så nu ska jag in dit å plugga, eller ja chilla som oskar säger att man gör där.. skit tjorvigt inlägg men whatever, ska på toa nu så ska emelie låna min dator.. PUSS

yeah right


jag just nu, ser ut som en köttbulle... fan vad gott med köttbullar å makaroner, nä skoja.

ådra nu vad trött jag är! hatar måndagar, sitter å väntar på att mamma ska komma å hämta mig å sen skjutsa mig till bussen för jag tänker fan heller gå i detta skitväder. har sovit dåligt idag, somnat vaknat somnat vaknat osv hela natten.. hoppas bara skolan går bra idag! ska försöka hålla humöret uppe, emelie kommer ju till skolan idag så det är väl ett plus i kanten? jao. stannar nog hos henne efter skolan, eller beror på hur trött jag är, min feber kanske kommer tillbaka lika random som den alltid är, nåja, ska packa ner datorn å det nu.. pussis

dagens outift

dagens outfit, just nu..
har haft på mig annat tidigare men de är hårfärgat ner nu, sött..

kofta - bikbok, linne - gina tricot, leggings - bikbok,  jabrahej

hår färgning!

har färgat löshåret nu, så nu är det svart.. fast det ligger fortfarande på en het handduk å torkar, ska gå å be mamma färga mitt nu så de är mörkt det med så duschar jag å allt på samma gång sen, sen ska jag hitta outfit till imorgon om jag hittar några kläder, annars stannar jag hemma å sover haha nej skoja.. ska fara till emelie efter skolan och göra "första kollen" i deras nya hus.. nice, yeah right.. nä nu ska jag dra mig ur sängen fastän jag ligger här så skönt, puss-y

Det är för bra att lögnen finns för tänk om allt man hörde skulle vara sant.

godmorgon, helt sjuk kväll/dag å allt igår, jag bara sov å sov och blev inte piggare.. sov från 11.00 på morgonen till 11.00 på morgonen idag fast vid 8 tiden på kvällen igår för flytta jag mig till soffan å sov där till klockan var halv 5 på morgonen, slog på fucking åmål på datorn å somnade innan den ens hade börjat.. sen vaknade jag av att bella kom hit å hade småbarn med sig så jag steg upp duschade, fixa mig snörde upp håret och drog iväg på 4-årskalas HELT FRIVILLIGT vet inte vad jag har gjort, har slagit mig i skallen.. först är jag död trött (lika som jag är nu) å sen drar jag på 4-års kalas, oherremingud.. har just snört in hårfärg i mitt löshår, för jag ska tamefan använda det imorogn.. har köpt hårfärg till mig själv också bara för att som nöta ut mitt hår lite extra haha,nä men mitt hår har bruna skiftningar lite här å där orkar inte med att ha failat hår någemera så jag gick in på coop tog två svarta hårfärger å sen in tillbaka i bilen.. tänk att jag var vit/blond för en månad sen å nu svarthårig, jaje, taack för att hårfärg finns hur som helst!

detta har hamnat i detta hus idag..
svart hårfärg, en vit eyeliner (eftersom att min är i ett avlopp någonstans i kalix..) 2 biobiljetter som jag fick idag som för senad present av min morbror, och sen ett presentkort på gina tricot som jag fick som för senad present sen mitt födelsedag i tisdags!

fb..

det jobbiga med föräldrar på facebook..

som t.e.x min mamma som kommenterar nästan allt på min facebook, borde aldrig lärt hon fb... heheheh

MAMMA ÄR LOTTA ERIKSSON för er som är efter.



word.

upp och ner är lika långt, men inte alltid lika lätt…

trött

ligger i min säng å hör på då min mamma dunkar musik, vet inte vadfan kvinnan sysslar med.. hon å pappa har fest på bara dom två typ, haha.  jag kan inte somna om pga den DÅLIGA musiken dom spelar, känns sjukt att jag har legat i denna säng i 8 timmar och blir inte piggare har sovit hela tiden nästan sen blev det middag så paus i sovandet osv. men jag tror jag inte missar något viktigt om idag, jag menar ju jag är ju hemma så då är ju allt sugit, HAHAH nej jag skoja!

slår väl på en playlist med bara melissa horn å somnar åt henne, det gjorde vi inatt haha.. men ingen vet vem som stängde av musiken ännu, aja whatever slår på melissa horn nu så hon tråkar ut mig så jag somnar, jabrahej.

ja ungen ser skev ut, å inte såsöt på bildn..
men han e söt! där är han bara tjurig å pekar fuck you åt mig.

tjill

 

bilden säger väl det mesta, jag har plattsat mig ner i min såhäääär sköna säng med en coca cola och min käre dator. har gjort det jag skrev i förra inlägget att jag skulle göra, käka korv, osvosv! har svårt att fatta att klockan bara är tio i 11, det känns som att den är MINST 3 på eftermiddagen whatever är hur som helst dö trött, gick å la mig 4 somnade inte förän kring halv 6 sen halv 7 börja det vandra omkring folk å allt jobbigt, så steg upp då fixade mig, hann även häva ner min vita eyeliner i avloppet på handfatet, min elsklingspenna, r.i.p <3

 

jaje, som sagt  var det en sånn här skitbra kväll igår typ, trotts allt oså..

men enligt mig är alla kvällar bra, HAHAH.. oojoj nä nu är jag övertrött, ska gå å lala nu puss.


hell yeah

sitter hos emelie just nu, väntar på att mamma ska komma å hämta mig.. själv ligger emelie å sover! igår blev en väldans bra kväll det japp, men bara 2 timmar sömn inatt för cpet jag sovit med har snott täcket å haft det PÅ FÖTTERNA bara på fötterna så jag har hållt på frysa ihjäl medans andra dog av varme, kan de ha nått med min feber å göra? vettni jag tror det jag..  nnäää nu ska jag gå ut å vänta på att mamma kommer å hämtar mig, sen ska jag å köpa korv i bagge å sen hem mot töre, å sova.. å dra nu var fint det lät

heh, hittade denna bild på emelie's dator! den är tagen samma dag som jag färgade håret mörkt efter blont! btw så ska jag lägga in bättre bilder på håret osv.. men som sagt de är lördag jag ska sova idag, sen filmmys med sofie å johanna har jag bestämmt för ska nämligen dra sofie mot töre, en film kväll skulle inte skada..!

YEYE kalix town!

hinner tyvärr inte blogga så långt just nu, har varit på skolan hela dagen osv.. direkt efter skolan for jag hem å så har jag ätit, fixat mig å packat.. drar åt kalix hållet snart, blir där till imorgon.. är lagomt taggad för kvällen, så vi får hoppas denna helg börjar å slutar bättre än förra heheh..  ja, vi hörs mera imorgon då jag är hemma, i promes.. PUSS PÅ ER


NY HÅRFÄRG: SVARTHÅRIG NU!
fett nöjd faktist, bara att mitt löshåår inte passar så andvänder min systers som hade svart löshår.. ska köpa färg å färga mitt nya löshår så jag inte nöter ut linns, yeye.. kär i svart hår är jag från & med nu.  <--- punkt
btw.. dissa  att mina armar ser helt feta ut.. ni får se dom irl sen om ni vill, HAHHA

löshåår!

har suttit i en timma å pillat å dillat med löshåret, men nu har jag sytt fast alla clipsen på det nya håret.. oshit vilken skillnad på kvallan på de nya än det gamla rishögen till hår haha..  nu ska jag  bara dra mina hundögon åt mammi så hon ska orka upp ur soffan å färga mitt hår så jag har samma färg som löshåret!

är fan trött i fingrarna efter att haft sytt för hand i en timma..

nål å tråd!

åså syr man fast clipsen där man vill ha dom

det nya håret

det gammla, haha lite äckligt?..


KUL INLÄGG FÖR ER POJKAR, TYCKER NI SKA LÄRA ER DETTA :)

imrn äre dags för fredags-skoj, HAHAHA

HEH, min hjärna greppa just tag i en bra sak..
ja imorgon är det fredag, äntligen, fan vad förjävla bra å skönt!!1

t
ta
tag
tagg
tagga
taggar
tagga
tagg
tag
ta
t

alla dagar som gått, alla dagar du sårat mig och nätter jag väntat beredd på att förlåta dig man måste greppa fakta du vet jag älskar dig från en svan till en anka jag blev kär i en alien.

är hemma från skolan nu, har nyss ätit lite middag är ännu mätt sen vi lagade mat på hk'n å det var fan gott, vi gjorde potatis & löksoppa, sen gjorde vi nå konstiga mackor å sen nån god efterätt, har precis hittat mitt nya yrke, ja kock :] hehe.. dagen har varit bra hård, jobbig osv men jag lever som ni ser, bara att mitt huvud dunkar av skallvärk tjugofyrasju, menmen jag har inte dött av det..

ska snart fixa skjuts ner till töre å ska på ica och köpa hårfärg å hämta ut mitt nya löshår som redan har kommit, tog bara 2 dagar, bra de :)  nu har jag planer för min kväll,  hårfärgning, sy fast clips på löshåret, powernap ska jag hinna med och plugga för har någon redovisning av nått slag imorgon och jag har knappt påbörjat det.. ja allt är väl som vanligt dårå!:)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

haha, en bild från skolan för någon dag sen.. försökte typ få fram väskan med foten pga jag är för lat för att böja mig ner.. beteve så äre emeliies bild!

youtube

HAHAHA.. jag å sitter å kollar igenom mina gamla videobloggar från min gamla blogg på youtube, hittade en fett ful video på då jag råkades rulla sofies mascara under duschen å hon försöker få fram den HAHAHAHA, jagdör.. fan vad bra den helgen var btw!!!1

här är videon!


skolaa

kom till skolan typ för 20 minuter sen, nu sitter jag och har elevensval studieverkstad på skolan, fett tråkigt ska snart börja plugga till nå prov  jag har på tisdag som jag inte kommer klara för det är i NO å failade på det hela året i 7an det är för ointressant för mig att lära mig typ..

sitter å försöker få igång min bluetooth på mobilen så sofie kan skicka nå låtar men den vill inte sammarbeta ._. jobbigt, btw så är typ det här väärldens längsta lektion i hela skolan historia haha ne, men 1 1/2 timme är den men då har vi rast i 5 minuter under lektionen haha.. nåja, nu ska jag fortsätta mixtra å få min mobil att sammarbeta med mig, jabrahej.

dagens outfit, skinnjacka - bikbok, linnerna & leggings - gina midjebälte - vero moda

tv, dator & sova

har just kikat klart på idol och nu ska jag bara läsa igenom mina kommentarer sen ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen med datorn tills jag somnar är rätt så trött har inte tagit någon powernap idag, inte ens sovit i bussen till eller från skolan!;o aja, ska gå och borsta tänderna nu och dra fram nå kläder till imorgon så jag slipper börja göra det i sömnen imorgon, haha.. puss & godnatt på er!

bloggtrafik

nu har jag satt mig här på bloggtrafik, nu ska det fixas läsare!.. har varit så dålig på siståne och inte orkat göra något åt bloggen, headern, inläggen inga nya bilder osv, men det ska bli ändring nu.. det lovar jag!


true

bara för att jag sitter inne på toalett golvet och har tråkigt medans min plattång håller på att bli varm vilket som just NU tar 100 år men annars inte ens tar en minut ;o

iaf, därför så kör jag 10 sanningar om mig:

1. jag älskar att ha pengar, men eftersom att jag aldrig har något att lägga dom på förutom kläder ger jag bort delar av dom till mina vänner, haha

2. jag älskar att lura folk, och dra ut på det innan man säger att man skojar.. alltid lika kul å se deras "seriusface" haha.

3. jag är en väldigt klantig person, om jag ska göra något t.e.x ta en bok från en hylla, det är ett under om det inte ramlar ner en extra bok typ!

4. när någon säger " idol 2010 " tänker jag på att jag har ogjorda läxor, haha

5. hälften av min släkt läser min blogg, nästan alla mina vänner läser min blogg, även mina föräldrar

6. att min kusin just kom in å gav mig en present för att jag fyllde år igår hiho.

7. att under dom här 7 sanningarna har jag förflyttat mig från toan till mitt rum haha

8. jag är smart, det är jag, det går inte bara bra alla gånger jag tänker!

9. jag har aldrig sagt en "hemlighet" som en kompis eller någon annan har sagt åt mig till någon annan, aldrig

10. att hälften av alla dom här sanningarna är rätt oseriösa för att vara mig, ni får veta saker ni säkert redan vet haha..

men jag hade tråkigt på golvet, som ni läste där ovanför så gjorde jag det här medans mitt plattång blev varm, men jag väntade å väntade tills de visade sig att den var ur dragen, det händer så lätt!


nothing really matters more

är hemma från skolan nu, slutade kring halv 2 tiden efter att haft varit i skogen med klassen, kul? eh näe. är trött, arg å pissnödig haha.. skolan har varit inte bra idag. vill ha helg, nu dirr!!1 men endast 2 sega dagar kvar nu, så överlever gör jag nog..

har klarat denna dag så, och igår å i förrgår i gonna make it typ. jaje, ska gå å be mamma göra middag för magen gör ont av hunger, skolansmat smakar ju fan värre än vad dom nya nudlarna som finns på willys i lule.. HAHA, ba jämnföring + att vi har någon jävla potatis vecka i veckan, mm mumms potta ne inte direkt..

fan vad jag stör mig på allt idag, en enda sak som just nu ligger i min väska är det enda bra med idag.. nu fan ska jag ut en sväng, å rensa tankarna!

haha, fett gammal bild..  jocke tjillar för fullt i bakgrunden som ni ser

yeyee

har redan slösat 479 kr från mina pengar jag fick idag.. har beställt nytt löshår, behövdes verkligen! ska även beställa en klippning, hårfärg, osv! känns som att mina pengar fort kommer ta slut..

beställt å klart!


om du inte kan godta mig när jag är som värst, förtjänar du mig inte heller när jag är som bäst

är tjurig över att min mamma sa åt mig var i frysen hon har satt chokladbollarna, nu kan jag knappt gå förbi köket utan att stanna där ÅH.. jobbigt, iallafall.. på två minuter börjar idol 2010, wihi, på min födelse dag å allt.. yea, ska väl kika på det sen duscha och sova kommer sova sjukt gott inatt skull jag tro för i eftermiddags blev det ingen powernap som alltid annars så är helt slut nu och har träningsvärk sen gymmet igår, men bara i armarna typ.. haha jobbigt, måst fara å gymma imorgon eller nå innan emelie drar iallafall ska fan få med henne! eller så tar jag det nästa vecka så min träningsvärk försvinner.. aja, nu blir det ett stort glas vatten å idol ;)

dagens outfit, eller kvällsoutfit har haft annat på mig på dan..

oversize tröja - JC, linne - gina tricot, leggings - gina tricot det med!



bra födelsedag!

nu har dom flesta av släkten varit och firat mig utom mormor, morbrorx2 några kusiner osv! så fortfarande får jag mera presenter eller lättare sagt pengar :D  har fått armband, mobil, presentkort och några tusen på det också! nicebajs.. ska snart planera in min tjejkväll här någon helg frammåt så då får jag ju också stuffs, härligt härligt ^^

nu äre typ över, man är glad, får presenter, blir ett år äldre och sen?.. ja då är allt som vilken dag som helst, trååkigt.

men det bästa med det hela är ju pengarna, right? ;) 
har dock inte alla pengar med på bilden, men PENGAR loveee itt♥



14 år!

kommer inte h någon uppdatering idag tror jag, hela släkten kommer hit å firar lilla mig hihi..

skolan har gått bra osv, har fått lite presenter hittils men det kommer mera.. har blivit rikare och ny mobil, nå armband osv!!  vi hörs imorgon eller senare ikväll :)


madda fakka!!!1 / evvespapa

förlåt för kass uppdate idag, men kom inte hem förens efter halv 6 tiden och då åt jag middag å sen tog jag en powernap i 5 minuter å nu sitter jag här och ska snart gå och duscha...

har varit en rätt chill dag på skolan idag, men jobbigt att jag har haft typ hög feber men den gick neråt senare mot slutet, efter skolan så for jag och emelie till nova och gymmade, ja det behövdes verkligen min kondis är som en stor rökares som aldrig har tränat, men jag överlevde men kommer dock inte kunna röra mig idag haha, sen åkte jag till stan med emelie å hennes mamma å var med linn å matte, sen hemmåt..

nu ska jag duscha efter det här inlägget, sen ska jag göra några läxor och bara vänta på att det ska bli imorgon typ, känns knappt som att jag fyller år, är inte taggad inte på nått sätt typ.. känns sjukt fel ;o men iaf, vi taggar hur otaggad jag än är!:D  nä nu fick jag världens himla hicka, ska få bort den nu.. puss

emelie på gymmet, fin suddig bild osv!:)

yeah right, fest jao.

emelie kom hit efter att jag hade städat, vi satt bara å chillpratade om allt som hände igår och skrattade bara åt det haha.. sen tog vi med oss linn å matte på en cykeltur fast min å emelies cykel hade inge luft, så det gick tungt för oss.. sen for vi hem igen, å suttit å tjorvat med linn å matte, sen har jag rotat igenom min garderob å sökt kläder för imorgon så jag inte bhr göra det, har haft feber innan emelie kom men mår bättre nu, ska snart gå å duscha en gång till å sen bara se på tv och ladda inför skolan imorgon, hur dåligt jag än mår ska jag imorgon!

aja, nu ska jag chillaa å prata med nån random stockholms bo på skype.. pussdå


städa städa städa

varför får jag alltd dumma idéer då jag har tråkigt?
just nu har jag värsta suget att städa helt plötsligt, så nu ska jag städa!


simpson

ligger i soffan och kollar på simpson och fördriver tiden och är typ såhääär täpt i min näsa så när det blir paus ska jag på en runda i huset å söka neserilet som jag tappade någonstans under sängen inatt men det är inte kvar där typ så det måste haft farit på en egen trip någonstans.

har absolut ingenting at skriva, så vi hörs senare istället!





jea

har vaknat nu och har världens huvudvärk, sitter å käkar chips och dricker cola å ser på tv! idag är det söndag, så sprolla hur jag mår, ska ringa å höra om emelie har tid å komma hit å ge mig sällskap om hon inte har fullt upp med flytten :)

hur som helst började gårkvällen suveränt, den var sjukt bra!:D förutom slutet men det glömmer vi,  tänk hade jag stannat hemma igår? hade gått minste om nånting lätt!  är glad att jag drog dit iallafall, å underbara vänner jag har å herre bra kväll, lätt värt hur jag mår idag, min näsa är extra snorig haha men aja! idag ska jag ta det lungt hemma å tagga inför skolan imorgon, nu ska jag slå på film å flotta! puss

när skiten vad som svårast var det du som trösta mig

jag just nu, söt svart prick va? ;);))

 

befinner mig just nu i min säng å fotar bilden med camen bara för tidsfördrivningens skull, ska snart gå och söka fram min svarta kofta men kommer inte bli en lätt match för har sökt den HELA veckan men jag överlever väl utan den får jag hoppas, kan ju inte bli så mkt  sjukare än vad jag är så!:)  betevee så drar jag till kalix hur dött det än är där ikväll, men har hört att nå folk ska ut iallafall så det blir väl iallafall bättre än att vara hemma..  nä nu kliar det på foten, så jobbigt när det kliar å skriva samtidigt..  måst klia nu, hehe cyya!

uppe med tuppen

vaknade just, är sjukt trött men kan inte sova längre eftersom att skolan har gjort att jag har vänt bakåt tiden åt helt fel håll, har iallafall sovit nåsåfan gott inatt men min igen täpta näsa väckte mig å direkt jag ställde mig upp var det borta, rätt jävligt är dock rätt hes idag men febern är typ borta..

tror nog jag är dum nog för att fara till kalix ikväll endå, har så jävla tråkigt i töre.. står inte ut en dag till, måste bara fixa pengar å hämtning, annars fick jag sova hos emelie för henne så ja det löser sig, ska också bevisa mamma att jag är hur frisk som helst, eller jag väntar nog med det tills min röst är tillbaka den är å reser för tillfället vettni. 

hur som helst ska jag nog gå å duscha nu så jag piggnar till lite, vi hörs sen!

lite smått vacker bild från lk, vi stod där å trängdes för att vi skulle se petter å då menar jag att vi skulle se på han å inte en massa fula skallar som var ivägen.. fan för att vara kort, men såg lite gjorde jag iallafall!:D  btw så tycker jag emelieh  som är med på denna bild ska bli frisk nu för jag saknar henne ganska fett...♥

fest

kom hem från kalix för något tag sen, min mamma skulle dit så jag hänkade på. ingenting speciellt hände där, en samlig av samma folk utan för fra exakt som alla andra helger i kalix alltså.. är fett trött nu å nyser som ett as, ska gå å sova snart och ska bli skönt att få gå å sova utan hundra tankar i skallen, har gjort mig själv stolt ikväll faktist. men ni får inte veta varför, jag avgudade iallafall min egna hjärna :)  tror jag?  jag vet inte vad jag dillar om riktigt, nä nu ska jag driva upp matte å linn som har deckat i soffan, bara för att vara jävlig.

gossinatti!

sminkning - steg för steg

har lovat er nu läänge att jag ska visa er steg för steg av min sminkning men har aldrig orkat, men har fått det gjort nu! men inga vidare bilder hade varit enklare om jag hade haft någon som fotade åt mig samtidigt jag sminkade mig, men får väl berätta med text å allt så ni förstår!:)

använder mig av denna foundation som jag sätter i hela ansiktet och inte så mycket.

sätter foundation på en smink-svamp och häver ut det med den så det blir jämt

sen sätter jag ett tunt lager puder bara för att min foundation är rätt glansig

såådär ser det ut då

sen använder jag den här ögonskuggan över hela ögonlocken

sen tar jag en vit eyeliner

och med den målar jag runt hela ögonen öven lite upp från ögonvrånet ut på ögonlocket

böjer ögonfransarna!

och målar dom med denna mascara

fyller i ögonbrynen endast för att mina är så himla ljusa och är snyggare med mörkare ögonbryn när jag har mörkt hår!

slutar med solpudret..

som jag bara sätter på kindbenen för att se brunare ut!

och så vare klart, ser dock ut som nån köttbulle i ansiktet.. hahah



det var det!  ha det bra :))

sjuk outfit

dagens sjuk outfit typ

kofta - h&m linne - gina jeans leggings - bikbok


yea

bitch, he he! jo jag vet att min navelpiercing är lite sne.. :(


hahahaa,.

har tråkigt, och emelieh är min tidsfördrivning just nu.. :


hade varit ännu roligare om jag inte hade kluttrat över personen namn, HAHAH.

happy birthday

grattis lill-jonne, nu är du 14 år!:)
bilden är dock ett år gammal.

sjuk

idag är det fredag, när jag steg upp klockan halv sex så kände jag mig inte iform, men steg iallafall upp å klädde på mig sen så hade jag sjukt ont i huvudet, lock i öronen, ont i halsen och världens feber. jag som skrev att inget skulle hindra mig från denna helg, men jag mår förjävligt dåligt så jag bryter mitt löfte om att inget skulle hindra mig från mina planer..

hade planerat att ha "tjejkväll" eller vad ska man säga? iaf, för jag fyller ju år på tisdag hade planerat allt det där å skulle ha det idag, hade bjudit folk osv, nu måst jag ställa in det!  å imorgon hade vi tänk fira också, fast i kalix med massa mera folk typ.  nu blir inget av det av, för exakt ett år sen var jag oxå sjuk innan jag skull fylla år men frisknade till dagen före min "tjejkväll" då..   vad säger man? fan vad jag hatar sjuka!

hoppas bara på att bli frisk fort för hatar att vara sjuk känner mig så ofräsh å så händer typ allt roligt just då, döda mig typ?



the grudGEEE

vi håller på att jobba med tidningen osv i skolan, så läser jag en tidig jo vad ser jag då? jo the grudge som ni ser på bilden är det en kritvit tjej med långt svart hår på, i mina ögon är det the grudge å den blå håriga bruden är emelieh.. seriöst, the grudge är fan överallt när jag sitter på lektionerna inbillar jag mig ljud å allt, haha :(

Jo jag har blivit psykiskt störd sen filmen.


never back down


söt bild från svenskan idag,  emelie jag & oskar!

är hemma från skolan nu, har nyss ätit en feet middag som jag lagade alledens själv eftersom att resten av familjen åt äckliga blodplättar typ. men nu har jag ätit osv, ska snart ta mig en powernap, är sjuk sugen att träna men kan inte göra det nu när jag är förkyld.. mår inte bra idag, mensvärk, feber, huvudvärk & ont i huvudet... men det hindrar mig inte från att vara hemma från skolan eller att vara hemma i helgen, never ever.

har iallafall varit en rätt så bra dag idag, skolan går lättare iår känns det som på något konstigt sätt, ser positivt på den saken. jag å emelie skippade språkvalen och lånade robins snygga cykel å for ner till frasses och tog oss en stripsmeny, fan vad gott det var. sen satt vi i stan å pratade om allt mellan himmel å jord, underbar tjej det är hon! sen rörde vi oss vidare mot skolan, har även haft hk idag vi gjorde skink-sallad, det var inte gött hann även ut en sväng med emelie under den lektionen, en paus i allt skärande av grönsaker å skit kan man behöva ibland. nu dunkar mitt huvud i 110 å jag är trött, går fan å sover eller först ska jag kolla på nå kläder jag ska ha imorgon så kan jag sova hela kvällen, sen vakna, duscha, å sova vidare typ.   vi hörs sen

JEA.

varje sekund är ett minne, & livet är en fest


dusch

har inte hunnit blogga nå idag, direkt jag kom hem åt jag sen sov jag tills nu.. blev väckt av att någon la en 4 månaders bejbis på mig som spydde även på mig så nu luktar mitt löshår spya, MYS.. ne fyfan vad äckligt, ska tvätta det snart ska gå och duscha också.

har inte varit någon jobbig dag idag, bara en massa andra saker som har skapat världens dåligaste humör för mig, känns som att morgondagen kommer bli lika jobbig, huvva har inte lust att gå skola mera men hålla ut får jag göra! bara två dagar kvar, på fredag blir det en bra kväll, & lördag oxå mest troligt, nu ska jag kämpa mig vidare mot duschen.

RSS 2.0