mhm!


Earth hour!

Sitter just nu i soffan och ser tv med familjen, vi har nyss kollat på tin tin's senaste film som gick på bio i vintras! Jag älskar tin tin's filmer, dom är sååå bra  :D  Nu sitter jag och väntar på att gladiatiorerna ska börja så ska vi sätta igång med ett riktigt lördagsmys, ska även gå och dra på mig one piecen till det!

Kommer ni ihåg att alla lampor och det ska vara släckt halv nio ikväll till halv tio? Gäller ju heeela världen, själv kommer jag ha igång tven iallafall... Lite ström måste jag ju få slösa iallafall, jag kan inte sitta och bara kolla in i väggen i en hel timme! Så ska ha släckt allt utom tven och ha tänt massa ljus, mysmys!


nya träningskor!

Ligger i sängen och slappar sönder med sofie och svamlar på, har hunnit med att kocka och duscha sen sist jag bloggade! Mamma och pappa kom även nyss hem från happis med ett par nya träningskor åt mig, satt igår och pratade om att jag är i stort behov av ett par nya och helst ett par svarta & rosa, och så blev det också!  Nu matchar dom alla mina träningskläder som består av fägen svart & mörkrosa! Nu ska jag fortsätta chilla på med sofie, kastar in en bild på skorna!

Nu vill jag ha barmark så man kan börja fara ut och springa utan att halka och slå ihjäl sig!



Dag 6 - 5 personer som betyder mycket för dig (inte i ordning)

1. Min familj!
2. Emelie Holmgren
3. Jennelie Lund
4. Sofie Häggström
5. Johanna Ström

+ Många fler!!


godmorgon!

Goodmorgon! Ligger just nu i sängen med sofie här också!  Har legat och läst igenom några bloggar ett tag och även kollat lite big brother klipp. Nu ligger jag och funderar på vad man ska koka ihop till frukost/lunch för jag är riktigt hungrig!  Så ska ta och kolla igenom vad kylskåpet har att erbjuda!

Senare vet jag inte vad som händer, sofie ska väl hem någon gång och jag får se åt vilket håll jag far åt! Nä nu ska jag kolla med sofie om hon har något tips på någon vidrigt god maträtt vi kan äta, vi hörs seeen!

Dö vad gott det hade varit med detta..

får fin besök..

Sitter just nu och målar naglarna, ska strax ta och slå igång lite big brother och inväntaSsofie som kommer hit och ger mig sällskap denna fredag! Myyys..   Ikväll startar let's dance igen, kanske ska man ta och se det? Alltid lika roligt att se hur dåliga dom som inte är dansare är i början, haha samma som i idol, dom första avsnitten är alltid dom bästa för då är alla sämst, och då är allt roligt haha!  Sant ju..

Vad gör ni läsare ikväll?!
Ska ni ta och checka in let's dance kanske och vara pensionär som jag?..


pojken blir ju bara bättre & bättre!

Kärlek!!

Sover bort fredagen, godnatt.

Skulle igentligen fara till jennelie och ha myskväll med henne ikväll, men så råkas jag lägga mig i sängen och somna i några timmar och vaknade nyss för middag.. Nu ligger jag här i sängen igen och känner att jag måste sova liiite till.. Tar mig endå inte till eller från kalix idag, så då kan jag ju sova bort min fredag istället! Hade dock inte varit fel med myskväll...


Dag 5 - 6 platser/saker du saknar mycket



Det enda stället jag kommer på att jag saknar är turkiet, så 6 saker är svårt att få ihop haha. Speciellt då jag mest bara håller mig inom kalix området typ!

@skolan

Tjenis penis! Fredagen är äntligen här igen, fan vad skönt.. Har gjort nationella för ett tag sen, var inte så hemskt svårt. Var bara nationella labben som var kvar, var bara lite för komplicerade frågor för min hjärna men jag fixade det nog! Nu sitter jag forever alone i rödan medans hela klassen är nere i stan på folketshus och är på 9ornas utställning av bilder vi målat i bilden, var och såg på dom i onsdags och tänker fan inte gå ner dit igen, ALDRIG.. Så nu ska jag sitta här och vänta på att någon kommer tillbaka och vänta på att svenskan ska börja..  Om några timmar har jag ÄNTLIGEN helg igen! Fan vad skönt, i helgen ska jag bara mysa och sova järnet, det är planen iallafall.. Lär ju säkert styra åt något annat håll som alltid..

Hej, jag har kul med webb effekterna.. Igen

tränat!

Nu har jag precis dragit mig igenom en 75 minuters träning! Riktigt skönt nu såhär efter åt!  Nu sitter jag i köket och dunkar musik i min ensamhet och sjunger som ett tok... Vem slår inte igång musiken på max å sjunger som ett tok till det när man är hemma själv? Dom som inte gör det, ni går minste om nått! Haha ;)

Nu ska jag ta och kasta mig i duschen, sen ska jag försöka ta för mig och plugga lite SO så jag slipper börja göra det i sista sekund på tisdag kväll typ.. Brukar alltid vara ute i sista sekund och då skiter jag alltid i det.. Så bättre att ta tag i det sen då när jag ändå inte har något bättre för mig,  nä nu ska jag kasta mig i duschen, vi hörs sen nå mera ;-)


Dag 4 - 7 saker som du tänker på ofta



1. Döden, och då tänker jag typ "tänk om någon nära mig skulle dö, vad skulle jag göra, vem skulle det vara, skulle jag orka med det och blablabla" typ sånna där tankar..

2. Skola, läxor, inlämningsuppgifter och allt sånt. Tänker alltid på sånt om jag har något av det att göra!

3. "Fan vad onyttig jag är" så går jag och tar en kaka..

4. Att jag har igentligen ett jävligt bra liv och oftast bra folk omkring mig om man bortser från vissa saker så är allt perfekt!

5.
Min familj/vänner är någonting som dyker upp i mitt huvud rätt ofta, tänker som bara allmänt på dom och sånna där saker.

6. Hur saker och ting kommer bli då jag blir äldre,  jag är livrädd för att växa upp.. Jag är livrädd för att växa ifrån mina vänner, jag är livrädd för att flytta, jag är livrädd för att lämna tonåren, jag vill absolut inte bli stor... Jag är livrädd för vuxen världen, känns som att mitt liv slutar där jag fyller 20 typ. Jag hatar stora förändringar, varför kan inte alltid allting vara lika dant?

7. Något jag mer tänker mycket på är hur saker och ting hade varit om jag t.ex "inte hade gjort sådär och såhär då".

torsdaaag!

Goddagens! Nu är jag hemkommen från världens mest ovärdaste skoldag, började dagen med musik, sen hade vi typ 10 minuter no, sen hade vi hål till kvar över 11 där jag hade träslöjd och gjorde inget speciellt, satt och planerade lite över vad jag ska börja pyssla med! Sen skulle vi ha engelskaprov men våran vikarie kom aldrig så då slutade jag typ kvart över 12 igentligen..  Efter det så vandrade jag och sanna ner till stan för att käka på thaien! Idag blev det att mumsa i sig 2 vårrullar, guud så gott!

Nu ska jag se big brother & ta en powernap (skräll) sen ikväll står det träning på schemat, ska även försöka få med mig mamma till kalix för solning, har inte solat sen i måndags..... Vi hörs sen!


hk pluggandet - done!

Nu är hk pluggandet färdigt så nu klarar jag det imorgon! Som tur är har jag världens bästa hk lärare typ, galet snäll som gör att jag får ha muntligt prov och dfår göra provet i delar så det enda jag ska göra imorgon är uti vitaminer, proteiner, kolhydrater och såntdär man typ redan kan!  Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och vänta på att duschen ska bli ledig så ska jag gå och duscha, sen blir det att kolla på greys anatomy, underbara greys!


Mina saker från hm har kommit!

Mamma kom nyss hem med mitt hm paket som bestod av ett par högklackade och ett par solglasögon! Äntligen har det kommit och jag kunde ha skorna, tur det. Hatar att beställa och så kan man inte ha det, speciellt skor.. Nu ska jag ta och plugga HK för helt plötsligt idag kommer min HK lärare och säger att vi gör provet imorgon så nu ska jag plugga på det. Tur så kan jag redan det mesta utav det :) Nu plugg, vi hörs sen puss!



Dag 3 - 8 saker som kan få en kille att vinna ditt hjärta



1. Ett mycket sött utseende som bär världens sötaste leénde!

2. En grym personlighet, snäll, söt, trevlig, omtänksam, underbar men fortfarande lite smågalen & jävligt rolig!

3. Fin kropp, SNYGG RUMPA och tvärt om!

4. En som verkligen visar för en vad den känner, och säger underbara och snälla saker åt en. Finns där när man behöver det!

5. Inte blyg, jag hatar blyga killar.. Är jag med en kille som är blyg blir det knäpptyst eller jävligt tråkiga samtalsämnen som tar slut lika fort dom börjar, så utåtriktade killar! Men lite blyga i början får dom väl vara... Det är ju bara gulligt

6. Att hänga på en för mycket och dras bakom en HELA tiden är ingenting jag faller för. Jag vill ha frihet samtidigt jag har förhållande med någon, vill inte behöva känna mig helt fast bara för att jag är kär liksom,  är en kille för hänging eller för på tappar jag intresset direkt, blir typ äcklad hahaha.. Jag är ju inte frisk

7. Att vara mysig, gossig och kramgo är ett plus också! Hihi

8. Nu kommer jag inte på något mer, en kille som har allt det där finns väl ändå inte? Eller ja.. Någonstans finns han väl, haha man kanske inte ska ha allaedens för höga krav!

Godmorgon!

Godmorgon! Har nyss kommit till skolan och nu sitter jag här och är tröttare än någonsin.. Då alarmet ringde imorse så somnade jag såklart om och vaknade en halvtimme senare, som tur är så är jag alltid så jävla snabb så jag alltid hinner. Hade dock inte gjort någonting om jag hade försovit mig eftersom att jag har sovmorgon till klockan nio, så nu måste jag istället sitta här och tidsfördriva tiden helt lonley till någon jag känner kommer till skolan. Nu ska jag slå igång någon flm att se så jag har någonting att tidsfördriva tiden med. Vi hörs sen!

Förövrigt så är det idag prick en vecka tills vi får påsklov, och ungefär 10 veckor tills sommarlovet.. Det bästa med sommarlovet iår är att vi får det tidigare och börjar skolan senare, dvs längre sommarlov! Underbart är bara förnamnet.

desperate housewives!

Har precis kommit ut ur duschen, var riktigt skönt att få ta sig en dusch + att jag blev lite mer levande efter att t jag hade tagit mig en rejäl powernap och bokstavligt talat krigat upp mig själv och ögonen för att kunna gå och duscha och allt innan DH börjar! Så nu har jag gjort det iallafall :D

Nu sitter jag och väntar på bättre tider, hör på melissa horn som jag förövrigt inte har hört på på väldigt läng och så inväntar jag DH då också! Ikväll har jag gjort ingenting har sovit ända tills tjugo över 8 det var riktigt skönt, nu ska jag försöka hålla mig vaken ända tills 10 för då slutar DH, wish me luck!


Dag 2 - 9 saker om dig själv




1. Jag är heeela 15 år och 7 månader!

2. Jag är en ärlig och snäll person mot folk som är detsamma mot mig, jag tänker inte precis gå och vara trevlig och snäll mot någon som är rena motsatsen till mig.

3. Jag tar jävligt lätt åt mig saker när folk säger något, det behöver inte handla om elaka saker eller något. Utan om någon säger någonting som låter "vettigt" tar jag åt det och tänker mycket på det.

4. Jag är en person som älskar att ha roligt, umgås med mina vänner och hålla igång!

5. Jag har väldigt svårt att lita på människor, finns ju självklart folk jag litar på men jag litar liksom inte på vem som helst bara!

6. Jag har gjort väldigt mycket misstag i mitt liv, och varje gång jag gör någonting fel har jag nu insett att jag lär mig någonting av det varje gång! Vissa misstag får man ibland upprepa för att påminnas om att det där ska jag inte göra

7. Jag har svårt att bli kär eller lita på killar överhuvudtaget av vissa anledningar, men jag älskar ändå att vara kär när saker och ting går rätt.. Älskar den där pirriga känslan i magen, älskar att bli vaken omhållen av någon man tycker om och bara ligga och höra på alla domdär underbara orden dom raddar upp efter varann. Ååh vad jag älskar det!

8. Jag har haft sjukt dåligt självförtroende förut, inte bara utseende mässigt utan personligen också. Jag har alltid sagt och varit en som tänkt " jag klarar det inte, jag kan inte, jag orkar inte försöka, det kommer inte gå bra" och sånt där. Idag ger jag äntligen allting en chans, vilket jag inte hade gjort för inte ens ett år sen, sjukt stolt över bara det lilla steget!

9. Jag är en person som ibland verkligen uppskattar det jag har (även om jag inte alltid visar det), jag uppskattar min familj & mina vänner så sjukt mycket. Utan dom hade jag inte existerat på denna planet, dom är seriöst det bästa som finns och det bästa som hänt mig.  Evve tycker om er!

tisdag avklarad!

Godagens gullungar och även ni fula som inte är gullungar!  Har nyss kommit hem från skolan och har lagt mig i min ljuvliga och extremt sköna säng och känner hur benen värker efter denan dag..  Började med att jag vaknade efter 6 någon gång, tjugo i 7 for jag och johanna mot kalix för att ha bad lektion som vi missat även emelie var med också! Då hade vi klädsim och sen livräddning, skönt att det är bortgjort nu iallafall :)  Sen har dagen rullat på som vanligt med 2 lektioner sen slutade vi,  då jag och johanna är påväg till bussen ser vi hur bussen kör förbi oss och är påväg mot busshållsplatsen, vi springer järnet med våra 100 kilos väskor och som tur är och så snabba som vi är så hann vi! Så här ligger jag nu, död, uttråkad och trött.. Ska se big brother och vänta på middag, senare blir det nog att fara på bio med ett gäng brudar!:)


Kör på en ny sånnhär eftersom att den andra var så värdelös och den här verkar lite roligare!

Dag 1 - 10 saker du vill säga till 10 olika människor just nu
Dag 2 - 9 saker om dig själv
Dag 3 - 8 saker som kan få en kille att vinna ditt hjärta
Dag 4 - 7 saker som du tänker på ofta
Dag 5 - 6 platser/saker du saknar mycket
Dag 6 - 5 personer som betyder mycket för dig (inte i ordning)
Dag 7 - 4 saker du vill ha just nu
Dag 8 - 3 saker du inte vill ha just nu
Dag 9 - 2 leenden som beskriver ditt liv just nu
Dag 10 - 1 bekännelse

__________________________________________________

1. 10 Saker du vill säga till 10 olika människor just nu  (skriver nu inte 10 saker, till endel blir det mer, till vissa mindre)-

Mamma - Du är världens bästa mamma och kommer alltid vara det i mina ögon!

Pappa - Detsamma med dig, utan din humor.. Vad skulle våran familj vara?!

Linn - Världens bästa storasyster och väldigt nära vän, vad skulle jag ta mig till utan dig? Finns nog inget bättre än att bara behöva ta några steg för att kunna prata med en nära vän som förstår en och alltid lyssnar!

Isabelle - Ännu en riktigt bra familje medlem som jag älskar, vad skulle jag ta mig till utan din garderob och alla dina kläder?!?!

Johanna Ström - Världens finaste vän, bästa lyssnaren och stöttar en alltid igenom allt, en person man kan lita på upp till 100%!

Jennelie Lund - Vad vore jag utan våra sjuka samtalsämnen på skype? Vad hade jag gjort utan din sjuka humor och dina sjuka idéer, vad hade jag gjort om du inte hade gillat FRITERAT?!!?  Nä du är en underbar vän, snäll, söt, omtänksam och finns alltid där!

Sofie Häggström - Undeeerbar vän! Som har samma sjuka, dåliga (grymma) humor som jag har! Den enda som nog skrattar åt mina skämt skulle jag tro, haha..  Vi har alltid våra egna tankar om saker och ting som man inte kan säga högt utan att få idiot stämpel haha!  En underbar vän jag delar mycket underbara minnen med!

Emelie Tiger - En mycket bra vän som alltid ställer upp för en, stark person och ärlig människa! En person man kan prata med om allt och veta att det stannar där,  en underbar människa som alla borde känna!

Josefine Henriksson - Min mat kompis! En person som älskar mat lika mycket som mig!!  Det är därför jag är vän med dig och varför jag älskar dig..  Nej jag skoja bara ;) Såå söt snäll och gullig person (gullig då du inte är elak eller på dåligt humör) hihi..

Evelina Eriksson - Du är bäst i världen, alla älskar dig, du är super snygg, ärligaste människan i världen, snällast i världen, som sagt -  ÄLSKAD AV ALLT OCH ALLA OCH PERFEKT!    -  Ironin

Träna, träna, träna

Efter att haft avverkat 1 timmes träning sitter jag nu i köket och har precis ätit en liten portion middag! Nu ska jag ta mig till duschen och sen ska jag packa för imorgon 07.15 ska jag emelie & johanna och simma!  Känns hemskt tidigt, men igentligen får jag faktiskt lite sovmorgon eftersom att jag inte ska fixa mig så kan jag ju stiga upp 10 minuter innan man far, härligt med lite morgon träning också ett plus i kanten är att det är såå mysigt och tyst på badhuset på mornarna!  Nu ska jag kasta mig i duschen, sen packa ner bikini, handduk, smink och det köret!

Bjuder på en urkass bild från google på badhuset, hehe.

Efter att sovit som en jävla stock ända tills nu så ska man kriga sig upp från sängen eftersom att detta väntar:



Känns noll kul just nu, då man väl är igång kan man dock inte sluta..

22. En tv-serie du älskar


Måndag!

Äntligen är måndagen avklarad! Dock är ju måndag en av dom mest skönaste skoldagarna eftersom att vi bara har 3 lektioner + ev'n som jag aldrig orkar gå på eftersom att man inte ens får betyg i det. Nåväl, idag har jag hunnit med en matte lektion, idrottslektion där vi hade dans såå kul! Och sen har vi haft HK där man skulle göra en vegitarisk maträtt så jag och Johanna wookade grönsaker med nudlar och kryddade det så det blev starkt och gott! Sen efterrätt och sen slutade vi,  då kom mamma och hämtade mig och jag for och tog mig en 16 minutare på suntan mycket skönt!

Nu ska jag ta mig en rejäl powernap tills det blir träningsdax, min träningsvärk i kroppen är faktiskt enormt saknad. Tur att den äntligen är tillbaka, har saknat att ha träningsvärk i armar, ben, rumpa, mage och hela köret och vara typ halv handikappad. Det ska kännas att man gör någonting!   Nu se nåå film och sova, sjukt skööönt.

Tänkte ta och fota dagens outfit med webben eftersom att jag fortfarande inte har min mobil för att den fortfarande är låst sen två veckor tillbaka och den jag har nu får jag inte bilderna överfört till datorn med.. Så då jag slår igång webben och ska fota så möts jag av detta:


Godnatt!

Har prrecis krypit ner i sängen efter att haft sett söndagsfinalen av big brother. Denna gång åkte Hanna R ut, väntade mig faktiskt att hon eller Marcel skulle få dra, och så blev det ju också! Nu är det en mindre gaphals i huset och så sitter jag alltid och stör mig på hur ofräsh hon ser ut. Såg fredagens avsnitt och då såg jag henne duscha för första gången i huset på en månad typ, jag blev seriöst chockad haha.. Nä nu ska jag inte vara elak, ska se klart en film jag påbörjade idag och sen ska jag sova. Alarmet ringer 05.40 imorgon, tuuuungt!  Godnatt på er!

Bara för att jag såg att hon hade en egen film måste jag självklart se den! Sååå...
Nu;


Godnatt!

Har prrecis krypit ner i sängen efter att haft sett söndagsfinalen av big brother. Denna gång åkte Hanna R ut, väntade mig faktiskt att hon eller Marcel skulle få dra, och så blev det ju också! Nu är det en mindre gaphals i huset och så sitter jag alltid och stör mig på hur ofräsh hon ser ut. Såg fredagens avsnitt och då såg jag henne duscha för första gången i huset på en månad typ, jag blev seriöst chockad haha.. Nä nu ska jag inte vara elak, ska se klart en film jag påbörjade idag och sen ska jag sova. Alarmet ringer 05.40 imorgon, tuuuungt!  Godnatt på er!

Bara för att jag såg att hon hade en egen film måste jag självklart se den! Sååå...
Nu;


21. Favorit ställe

Har inget speciellt favoritställe, men utomlands ute i solen är väl ett favorit ställe?!

Tränat!


Kastar in en bild på mig 2 år,
Haha, ironin
.

Har precis varit duktig och tränat, har varit så jävla lat den senaste veckan så tränade faktiskt ingenting förra veckan, fy skäms evve. Nu ska jag ta detta på allvar om det ska bli någon beach 2012! Iallafall, var ruskigt skönt med att träna, åtminståne nu efteråt. Ska gå och försöka övertala mamma till att fara och sola så jag även kan fara och bättra på brännan. Nackdelen med att bo i töre, man måste fara till kalix endast för att sola eftersom att solariumen här är dåliga! Nu ska jag gå och prata med mami, sen antingen fara och sola eller duscha och plugga hk! Vi hörs.

Kläder!

Wheho, när jag ligger halvdöd i sängen och kollar på film kommer mamma och kastar in mitt paket från bonprix där jag beställde 3 toppar ifrån förra veckan. Har dock lyckats beställa fel färg på ett linne, och ett linne har jag beslutångest om jag vill behålla eftersom att det var för kort och det linnet såg bara fult ut då det var sådär, iallafall på mig!

Så ska fundera på det, annars får jag skicka tillbaka det om nu inte någon är intresserad så får ni gärna köpa det 179 ;- säljer det bara till folk som kan ta det direkt och slippa frakt och sånt jobbig skit, för annars är det lika bra att bara skicka tillbaka det :) Hör bara av er till mig på facebook eller så!

update; såld


Våffeldagen!

Godmorgon! Ligger just nu i sängen och ser Resan till jordens medelpunkt som jag påbörjade igår men ides inte se klart den eftersom att det blev nyheterna reklam och allt skit så ska se den nu på datorn istället! Har sovit riktigt gott inatt, och var skönt att få sova ut utan att någonting stör mig hela tiden!

Ni läsare har väl inte heller glömt bort att man ska ställa fram klockan 1 timme idag?;) Själv var jag helt förvirrad då jag vakande och visste inte om min dator och mobil klocka har ställt om sig själv, men det värkar ju som det iallafall! Nu ska jag se film och käka chokladbollar, det absolut bästa med att någon fyller år i huset är att det alltid blir över en massa gofika!  Ska även äta någon våffla idag också, det är ju trots allt våffel dagen idag, så ät nu våfflor tills ni vill spy!;-)


Film & godnatt!

Har precis krypit ner i sängen efter att suttit och kollat på Jordens mittpunkt, men mitt sällskap gav upp och gick och la sig istället så jag gör detsamma fast sova lär jag inte göra föräns på 1-2 timmar så då ska jag se It takes two (dom är såå söta hihi) tills jag somnar och knapra på en macka med gravad lax på, mums ♥   Så nu blir det film & mys för min del, vi hörs mera imorgon. Godnatt för er som ska sova och ta det lugnt med alkoholen och festandet för er som är bordi flarran å har en bra och förhoppningsvis trevlig kväll;-)


du faller för killen som sårar dig, men är blind för killen som skulle dö för dig

True story

big brother 2006!

Har precis påbörjat nedladdning på big brother fast big brother 2006 då Jessica vann skiten! Helt klart den bästa big brother säsongen;) Nu ska jag bara vänta på att alla dessa avsnitt ska laddas klart, vilket är om 100 år typ.. 
Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;)


trött, uttråkad

Har precis lagt mig i sängen efter att haft ätit en hamburgetallrik från hamnkroa som satt riktigt jävla bra! Nu ska jag fortsätta ligga hära och göra ingenting, är helt slut och har ont i hela kroppen.. Allt annat än trevligt! Sen ska jag pallra mig mot shell och köpa något gott till senare ikväll då jag bara ska ta det lugnt och se film & så!

Nu ska jag kolla runt på facebook lite och spela bubble witch och njuta av denna helg och försöka ta mig en powernap, har inte gått så bra att försöka sova när huset är fullt med folk, varje gång jag har somnat har alltid någon kommit in eller så har det varit småbarn som har skrikit och haft sig. Nu är det endast willy och alice här som är små och inte låter särskilt illa, iallafall inte alice... Så ska ta chansen jag har nu och vila lite, för kanske får fin besök senare och då vill jag ju inte vara helt dead. Men vi hörs sen ;)


Suttit och kollat igenom gamla webb-bilder, insåg att jag måste snarast bli ljushårig..



20. Bild på det du köpte senast


Igår & idag!

Godmorgon! Eller ja för mig är det inte godmorgon eftersom att jag vaknade kring halv 10 typ så nu är det snart dags för middagslur för min del, lät jävligt skönt :) 

Igår var vi några brudar hos jennelie, satt å smutta på vin och hade det trevligt. For ut en sväng med chrille gjorde vi också och var nog hemma hos sofie kring halv 1 skulle jag tro! Vi slog igång en film och efter bara några minuter stängdes mina ögon, var galet trött och det var galet skönt att få sova! Då vi vakna i morse hann vi inte göra särskilt mycket, mamma kom och hämtade mig nästan direkt, kom hem, åt, duschade å fixade mig!

Idag är planerna att bara vara hemma, världens bästa mamma fyller även år idag så hela släkten kommer ju komma och fara under hela dagen och kvällen så ska göra mamma en tjänst och stanna hemma idag, det blir min gåva + presenterna hon fått hihi:)    Nu ska jag käka chokladbollar, äta mammas go tårta vilket är den enda tårta som är god! och se på big brother, känner även att mina ögon kommer stängas igen om någe tag, ögonlocken är tunga...

Grattis världens bästa mami ♥

Nu får det duga med denna gamla bild, jag orkar inte söka en ny..

Ha en bra fredag!

Nu har jag fixat, hår, smink och det köret så nu är jag klar för avfärd. Väntar bara på att mamma ska bli klar så ska hon få skjutsa mig till jennelie, sen tjööör vi!  Tänkte bara uppdatera en sista gång för idag och önska er läsare en rikigt bra fredag ;-)

Bjuder på två skitdåliga & suddiga webbbilder, enjooy!



19. En vän som bor långt ifrån

Har ingen vän som bor särskilt långt ifrån mig, alla mina vänner bor typ i kalix vilket bara är 2,5 mil här ifrån så:)

Helg!!

Goddagens! Har inte hunit blogga någonting idag, förlååt! Men har varit på skolan hela dagen och efter skolan for jag med mamma och storhandlade, sen for vi hem och jag kastade mig i duschen och nu har jag sminkat mig och plattat håret och det. Väntar på go mat nu sen ska jag färga mammas hår och fixa mig klart innan jag far iväg till kalix för en förhoppningsvis trevlig kväll, vi får väl se hur det slutar :) 

Nu ska jag vänta på dinner time, och vräka i mig mat. Ska även gå och kolla om mamma har tagit sig ur soffan och strykt min tröja eftersom att jag just nu springer just i min sovtröja och är fin! Haha..  Vi hörs sen kanske nått om det hinns, annars hörs vi imorgon :)




Skypeeeee

Ligger just nu i sängen och pratar med jennelie om allt möjligt! Vi har nog hunnit hoppa emellan 100 olika kategorier, just nu pratar vi om att när man sitter på toa och har lite att göra sitter man och läser på en schampoo flaska eller liknande, haha.. Ska fortsätta prata på med henne om våra sjuka samtalsämnen, sen ska jag soova.. Gossinatti!



Varit & solat, nu hk plugg!

Befinner mig just nu i köket och äter världens godaste kakor som mamma bakat, jag är kär i dom ♥ Har nyligt kommit hem efter att haft varit och besökt solarieöarna ;-) Gud så skönt det var!  Nu ska jag ta och plugga HK för jag har prov i det på måndag, hk är nog det tråkigaste ämnet att plugga till när det gäller prov.  Men roligaste ämnet när det är praktiskt! Nu ska jag plugga lite sen baka chokladbollar med mamsen, hon fyller ju trotts allt år på lördag så här bakas det för fullt! Vi hörs senare :)

Nu bråka med denna;


äntligen!


Imorgon är det fredag..

Nu är jag hemma från skolan, slutade kring halv 2 tiden och inväntade att sofie skulle sluta så vandrade jag johanna sofie & sanna mot stan för att fara och äta thaimat, gud så gott det var! Nu ligger jag här i sängen med världens matkoma och ska ta en powernap tills jag ska tillbaka till kalix igen för att fara och sola för orkade verkligen inte göra det nu.

Skoldagen idag har varit världens tråkigaste, jag har aldrig nog varit på sämre humör. Som tur är finns det vissa som verkligen får en att må bra och glad även om saker och ting ligger nere på botten,  tur att sånna människor finns alltså :)  Nu ska jag se lite big brother och ta powernap, har sovit sjukt jävla dåligt inatt så är helt slut i hela huvudet.

Haha, så jävla skönt med fredag imorgon!

Dagens outfit!

Allt är ju typ från Gina Tricot,  skräll..

@school

Tjenis, sitter just nu på skolan i rödan med Johanna och Sanna och väntar på att våran lektion ska börja! Har nyss haft musik, nu är det bara no, slöjd och engelska kvar sen slutar jag, fan så skönt.. Vill bara hem och dra täcket över huvudet, idag är ingen bra dag, mitt humör är nere på botten och i mina ögon är alla dumma i huvudet, speciellt lärare som säger att skolan ska vara 5 dagar i veckan.. Idiotiskt!! Nåväl, nu ska jag fortsätta klaga åt johanna och sanna och nu kom jennelie så ska klaga åt hon också! ♥

Hahahah hitta en skitfin bild ifrån 7an!!


18. Här handlar jag helst


Nattinatti!

Efter att sett ett udda och mindre bra avsnitt av greys anatomy och hunnit se ett avsnitt från big brother så ligger jag nu i min säng och tar det lugnt. Ska snart slå igång min sov film och somna till den!

Imorgon vankas skola för min del, jävligt jobbigt och tråkigt men som tur är slutar jag tidigt och då ska jag och sofie på missions på stan ( Johanna om du läser det här förän jag hinner säga det åt dig så ska du med oss också, du har liksom ingen återvändo varesig det gäller liv eller död.. ;o )  Ska bli skojj ;-) Hihi.  Nåväl, nu ska jag slå igång sovfilmen som jag bara alltid hinner se max 5 minuter av så hinner jag somna så jag har faktiskt aldrig sett hela filmen, haha.. Kanske på tiden att jag gör det snart.. Nu blir det godnatt, sov gott sötisar!


Home!

Nu har jag kommit hem från solningen! Var riktigt skönt men varmt som bara den när dom har nya rör och köret fast pluset i kanten på det är ju att man inte behöver sola lika länge för att det ska ta något så blev bara en 16 minutare!  Sköööntiskönt.  Nu ska jag ta det lugnt och se på tv tills jag orkar gå och duscha för andra gången idag, besvärligt.. Haha! Sen står det greys anatomy på schemat!  Imorgon vankas det skola, tråkigt, jobbigt och ser ingenting positivt i det. Men man måste ju dit också.  Nu ska jag inte sitta här och tomskriva utan ska hämta mig ett stort glas vatten och se tv och spela bubble witch,  see u later

Ni som inte har sett denna serie, börja se den!
Ikväll klockan 21.00 på kanal 5, ni kommer inte ångra er, jag lovar ;)

far iväg en sväng till kalix och bättrar på brännan liite!

Dom har ju trotts allt nya rör och köret, så man måste ju hehe..


haha, true


- tråkigt

10 saker jag tycker om:
1. Sommaren
2. Kärlek
3. Långt, tjockt & fint hår!
5. Sova
6. Att fritera med jennelie, hihi♥
7. Den där känslan då man har klarat någonting man kämpat så länge med
8. Sola
9. Shoppa, jag är beroende utav det...
10. Partajja!

9 saker jag tycker mindre om:
1. När man säger saker och ting till folk man litar på och ger ens förtroende till och dom skiter i det och öppnar sina glappade käftar istället. Tur att man vet vilka man verkligen kan säga saker till nu! Dvs, ingen förutom mig själv då hålls det tyst!
2. Idioter, haha
3. Människor som är så jävla tråkiga och bara alltid vill ligga hemma och se film..
4. Att förlora, finns inget värre!
5. Stiga upp tidigt på mornarna
6.Fötter & håriga ben, har en hemsk fobi för det
7. Folk som leker med andra människors känslor,  såå 2010!! haha..
8. Våldtäcksmän, dom borde skjutas
9. Folk som utnyttjar, usch fy och blä!

8 saker det borde finnas tid till oftare:
1. Sova!
2. Hitta på en massa roliga saker, roadtrips och sånt
3. Äta mat...
4.Träna, utan att sen behöva plugga ihjäl sig efter det
5. Sola, man hinner ju aldrig med det heller!
6. Fritid! Mindre skola, mer fritid.
7. Galenskaper!
8. Mysa, hihi

7 saker jag skulle vill göra i framtiden:
1. Resa jorden runt
2.Rida på elefanter
3. Vara på världens livligaste och roligaste fest :D haha
4.Fara på någon stor konsert!
5. Rida älgar med emeliehå!
6.Hitta kärlek & gifta mig
7. Skaffa barn

6 ord som beskriver mig:
1. Snäll
2. Rolig
3. Glad
4. Omtänksam
5. Ärlig
6. Rätt högljudd, haha

5 saker jag är rädd för:
1. Dö
2. Bli gammal
3. Leva ensam
4. Bli extremt jävla sviken av någon jag tycker om väldigt mycket
5. Mista föräldrar, släkting, systrar eller nära vän

4 saker jag ser fram emot:
1. Sommaren
2. Skolavslutningen
3. Pdol, lk och allt sånt
4.Fylla 18!

3 bra låtar:
Avril Lavigne - Wish you were here
Jason Walket ft. Molly Reed - Down
Snoop dogg & Wit Kh ft. Bruno Mars - Young, wild & free

2 bra filmer:
1. Charlie st. cloud
2.Taken

1 god maträtt:
Allt med friterat! Vårrullar, friterade räkor, biff, kyckling osv.. MUMSSS ♥

17. Hit vill jag åka innan jag dör

New York!

Godmorgon!

Godmorgon! Ligger i sängen och dör, har nyss varit upp och gjort mig nå frukost/lunch och nu ska jag antingen ta och se klart bridesmaids som jag började se igår kväll, har sett den tidigare en gång men en gång till skadar ju aldrig ;-) Så nu ska jag ta och tidsfördriva tiden med film tills jag finner någon ork till att gå och duscha och fräsha upp mig så jag känner mig lite kryare! Vi får höras mera senare helt enkelt!


dag 15 & 16

15. En person/kändis du önskar att du träffat

Inte önskat att jag träffat träffat, utan mest bara sett och hört live eftersom att han gör bra musik ;-)

16. Detta gör jag på helgerna

Gör lite allt möjligt på helgerna, vissa helger ligger jag bara hemma och tar det lugnt med familjen och myser till någon film, sen kan jag vara och umgås med mina vänner och vi kanske spelar spel, pratar om allt möjligt och har det trevligt, och sen det mesta jag sysslar med på helgerna är nog mest partajja eftersom att jag är en människa som verkligen inte tycker om att ligga hemma och ha tråkigt haha ;)

dh & godnatt!

Ligger just nu i soffan och kollar på desperate housewives och tar det lugnt, då det här slutar blir det att gå och lägga sig direkt. Har en hemsk huvudvärk och mår inte bra alls så stannar hemma från skolan imorgon!  Klarade inte av att hålla mig ifrån bloggen i mer än en dag, haha. Det är ju så himla tråkigt utan att blogga och finns ju ingenting att göra på datorn utom att sitta på facebook som ändå är värdelöst typ! Nu börjar dh igen efter att det har varit reklam så ska se på det, vi hörs sen eller imorgon!


Tjäna pengar på din blogg snabbt och enkelt!


(klicka på bilden för att komma till sidan)


Det här är då en sida där du tjänar pengar på din blogg som är en super enkel sida, vid registering får du redan 20 kr, sen kan du tipsa vänner, och be folk klicka in på dina länkar och du tjänar 8 kr på varje människa som registerar sig på din länk.  Och du får även 25 kronor när du gillar deras facebook sida.  När du har fått ihop 200 kronor kan du ta ut dom från kontot, snabbt smidigt och enkelt!

För att bli medlem här så börjar du med att:


1. Registera dig, på Plusikassan.  När du registerar dig kommer du endast behöva fylla i en e-mail och lösenord. Där det står eventuell kompanjkod behöver du inte skriva i någonting i så hoppa bara över den och bli medlem.

2. Sen när du registerat dig loggar du in på din mail och öppnar mailen från plusikassan och aktiverar kontot så det går att använda och så att du kan börja tjäna pengar direkt efter det.

3. Då du gjort det så klickar du på "fyll i alla uppgifter" där du fyller i kontonummer m.m ..

4. Efter det kan du klicka på "tipsa vänner" och tjäna 8 kronor per person som registerar sig och blir medlem via din länk som du kopierar och skickar runt så mycket du kan!

Det är allt som behövs för att tjäna pengar, super enkelt och bra!  Nu ska det rullas in pengar här ;-)

ÄNNU EN FEEEEEET LÄNK TILL SIDAN HITTAR NI HÄR ->>>>  PLUSIKASSAN.SE

hejdå bloggen

Godmorgon! Har just vaknat, ligger i sängen och funderar och hör på musik. Har sovit sjukt gott inatt och var jävligt skönt att äntligen få sova ut igen!  Nu ska jag gå upp och tvätta bort gårdagens smink, sen ta mig någonting att äta sen ska jag nog bege mig på en promenad eller träna här hemma bara.

Kommer nog inte uppdatera så mycket idag, har andra saker att fokusera på och det är så jävla mycket i mitt huvud just nu och jag fattar ingenting av något av det, allt bara faller ner på en smäll, som vanligt då eller? Nä, en prommis blir bra, få rensa tankarna rejält och bara hoppas på bättre tider. Kommer inte uppdatera föräns någonting känns värt att blogga för, tänker inte sitta och blogga om det är nedstämt och tråkigt i varje inlägg, så skiter i att blogga över huvudtaget,

Återkommer någon gång, någon dag!

Godnatt..

Efter att fått lite saker och ting uträttat och fixat så känns humöret lite bättre, fast det är fortfarande ganska lång nere och ganska långt ifrån att vara på topp, men man får väl ta dag för dag så fixar detta sig!  Nu ska jag spela lite, sen se film och somna.. Fan vad skönt att slippa väckas av mitt väldigt hemska alram imorgon,  hoppas på fint väder så jag kan bege mig ut på en prommis! Nu spela lite, sen film & sova, godnatt!

Om vädret håller vad det lovar så blir det ju allafall sol & moln!



Sovit!

Har sovit ända tills nu, då jag är arg sover jag som godast, hade kunnat sova resten av kvällen men beslutade mig för att stiga upp och nu sitter jag och pratar med Linn om allt möjligt! Skippade att fara och sola idag och sov istället, så det får bli imorgon eller onsdag. Är ledig imorgon eftersom att vi har bragdloppet dvs att hela skolan ska skidra ungefär en mil och jag har slarvat så med min träning på siståne så jag tänker inte vara med och typ kolappsa och dö efter vägen, stannar istället hemma och gör det jag är bäst på dvs - Sova!  Nu ska jag ta någonting att äta eftersom att jag inte har haft någon matlust, har det knappt nu heller.. Vad är problemet? Allt som var för ett halv år sen kommer tillbaka nu, knarkar 5 olika mediciner varje dag för att ingen läkare gör någonting annat än ger mig massa medicin åt min galla som inte ens hjälper, fan vad jag är less och fan vad jag klagar idag. Men som sagt ni får leva med det!


Det kanske är meningen att man måste falla isär för att kunna bli hel igen?

arg..

Är så arg att jag snart brinner upp.. Varför finns det så gott om idioter i den här världen?! ELLER I DEN HÄR STADEN..

Jag är jävligt bra på att klaga, jag vet. Men idag får ni fan leva med det.

Dagen och dagens outfit!

Tjenis! Sitter just nu på skolan och har slutat för drygt en halvtimma sen, nu sitter jag med johanna i rödan och väntar på bussen! Sitter även här och är dö mätt, först idag åt jag en varmmacka sen åt jag en potion av skolans lunch, sen hade vi HK och vi skulle göra en festmåltid! Min och johannas festmåltid bestod av plankstek och till efterrätt blev det stekta bananer med glass! Mums, vi borde verkligen få MVG på det, det var riktigt gott! Nu ska jag spela lite tills jag ska gå till bussen och sen åka hem och sova. Ska nog till kalix igen senare och ta mig några minuters solning! Vi hörs mera då jag är hemma, kastar upp en bild på dagens outfit nu när jag ändå håller på!:)

Svart tröja - Taget ur mammas garderbob,  Leggings - Gina Tricot.

Tråkigt..

Befinner mig just nu instängd i mitt rum med volymen på musiken på max och försöker dränka några riktigt irriterande tankar.. ÅH vad jag hatar att sitta och tänka på tråkiga, dåliga och negativa saker.. Så mycket roligare att slösa energi på roliga saker!

Känner noll sug på att fara till skolan imorgon, har gode lust att bara dra täcket över huvudet och aldrig mera stiga upp från sängen, men jag har väl inget val än att fara dit. Får åtminståne slippa skolan på tisdag, tack gode gud ♥ Nu ska jag kasta mig i duschen, kolla vad jag ska ha på mig imorgon och kolla upp vad vi har för idrott vilket jag tror är massage men ska ta och kolla ändå, sen ska jag duscha och invänta big brother. Vi hörs senare!

Riktigt snygg å fräsh med gårdagens smink,ja jag är lat jag orkar inte tvätta bort sminket direkt jag kommer hem.. Det första man gör är ju att gå och sova några yttligare timmar!

hm -



How could I believe that you are different now?
How could I be so stupid and believe on that?

How could I let you into my heart again?
How, how, how, how..

So many questions and no answer.


Det sägs att man ska lära sig av sina misstag, men varför upprepar detta sig då?

fett emo.. förlåååt

13. Ett kort någon annan tagit på dig

Tog den första som fanns på taggarna på mig på facebook.. Orkar inte söka efter någon annan:)
Bilden är ju så söt så söt! Haha..

Bild på jackan!

Kastar in en bild på jackan här som jag inhandlade idag, var i väldigt behov av en ny vårjacka för mina gamla älskade vita jacka är alledens för kort i armarna och då hittade jag denna vita!  Det är något speciellt med mig och vita jackor ;)


gårdagen!

Goddagens! Är ni läsare vid liv? Själv har jag överlevt denna helg också! Har precis kommit hem från kalix, sov där inatt och så :) Blev en mycket trevlig kväll igår, först var jag och krökade med med brudarna och senare drog vi vidare till en tjej där det var en massa känt folk och så :) Kring 3 tiden for jag jennelie och berit till henne, åt mackor, satt och pratade tills berit for och jag & jennelie slocknade! 

Vaknade förefan idag, tror klockan var kvart i 10 typ?! Så jag har faktiskt hunnit med att se några program på nickelodeon, fara och äta på 11ans med jennelie och josse, fara till josse och se film ett tag, blivit hämtad av mamma och pappa, for till teamsportia där jag blev en ny vårjacka rikare! Det har jag varit å stort behov av. Nåväl, nu blir det big brother och ligga i sängen och dega resten av denna söndag, det är ju det söndagar är till för, visst?;-) 

Bild från förkröket! Tror jag undviker och lägger ut dom andra "mindre" fina bilderna, haha ;)


Hejdå..

Har precis fixat mig klart, damsugit toaletten och nu sitter jag i mitt rum och är jävligt sur! Alla är så jävla dumma i huvudet idag, nu vill jag bara bort här ifrån, tack på förhand för den som för iväg mig härifrån.. Ska snart ta och äta någonting sen någongång i livet ska jag fara till kalix och dricka massvis med alkohol och vara glad så ni alla som är jävligt intresserade får veta det!:)  Nu ska jag gå och äta världens vidrigaste maträtt, vilket är tacos.. Vem fan kom på att krydda jävla köttfärs med en äcklig krydda?

Okej snart spårar det och jag får omogenhetsstämpel men jag är sur och det går ut över ALLT just nu och nu när jag försöker komma in på facebook står det att jag inte kan komma åt mitt konto och ska försöka om några timmar igen VAD HAR JAG GJORT FÖR ATT BLI STRAFFAD GUD?! Nä nu hade inte en cigg varit helt fel så ska gå och röka ihjäl mig nu.. HEJDÅ vi hörs kanske imorgon!!!


Dagens outfit!

iNu har jag just duschat, sitter på min säng & chillar med orberna  (haha) och har just dragit på mig några kläder som mest troligt blir dagens outfit! Ska strax gå och föna håret lite, och sen ska jag bara ta det lugnt tills det blir dags att fixa sig och sånt! Nu kastar jag in en bild på dagens outfit så får vi höras mera senare :)

Leggins - Gina Tricot Tröja - H&M

JAG HAR ORBER I MITT RUM..

Som ni ser på bilderna i inlägget nedanför så är det jätte mycket sånnadär "ringar" på bilderna... Och det är tydligen orber (nu har emelie skrämt skiten ur mig och jag kommer aldrig återvända dit efter att jag har läst en länk emelie skickade åt mig..)  Läs här nedanför vad det är förnågonting! Okej, dom kan inte skada mig, jag kan inte se dom eller så utan bara min kamera kan fånga det på bild.. Varför använde jag inte mobilkameran så jag slapp vara med om det här?:( Ju starkare energi dom har ju mer syns dom på bild... Mina måste vara jätte starka juuu!  Men som sagt finns ju sånna här överallt nästan så jag är ju inte ensam haha, dom kan inte komma åt mig iallafall och det är ju inte alltid dom kommer med på bild!

Läs om det här nedanför:


Orber
Vad är en orb? En orb är en energi/ande från en annan frekvens/dimension. De är livsformer som kan vara den mänskliga själen eller kvarvarande energi från de som dött och lämnat sin fysiska kropp här på jorden. Andar föredrar ofta att gestalta sig i form av en orb för att det tar mindre energi än ifall anden skulle gestalta sig som en avbild av sitt gamla jag. Ju mindre orb, desto mindre energi.
Vårt öga ser inte på samma sätt som en kamera. Ögat uppfattar ofta en orb som en ljusglimt eller en blixt, medan en kamera fångar en tydligare bild av den andliga entiteten. Det har främst att göra med hur en kameralins är konstruerad gentemot hur vårt öga fungerar. Katter och hundar har ofta lättare än människor att uppfatta dessa fenomen. Orber kan se ut på olika sätt t.ex. som ljusklot (energiklot), långa spiraler, molnliknande, rök och som ljusmaskar. När man förstorar upp ett fotografi som man fått med ett energiklot på, kan man se att det består av små ljusklot i spiralformationer. De kan synas som ljus som flyter genom luften, som såpbubblor eller starka ljusstreck. Orber kan manifesteras genom invokationer där man jobbar med energier.
Fenomenet med orber observerades först när digitalkamerorna började användas och har under de senaste åren varit mycket debatterat och uppmärksammat. Det finns teorier om att orbens färger har betydelse för från vilken dimension den kommer, om det är en änglaenergi och vilken typ eller om det är en anförvant (avliden vän eller släkting).


Kan ju bara säga att jag hoppas på att det är en änglaenergi eller en död släkting, dvs farmor!

12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu

Nu får leva med mina kassa bilder.. Men hur svårt är det inte att få med ett helt rum på bild?!
Nåväl, har ju iallafall varit duktig och bäddat sängen och allt för er!







Efter dessa foton insåg jag att min lampa är jävligt ful och hänger väldigt långt ner och är ivägen på alla bilder! hahah..

Godmorgon

Godmorgon! Klockan är endast tjugo i tio och jag är redan vaken, vad är felet? Som sagt så vill man ju altid sova i 100 timmar på veckorna men man får inte göra det och när jag ska sova på helgerna då man får sova så kan jag inte sova nå längre än såhär haha.. Har ju iallafall min film som jag påbörjade igårkväll att se klart så ska t aoch göra det, sen se lite big brother och ligga här och dö tills det är dags att duscha, fixa sig och sånt inför ikvääll.:)

Nu;

Hemma från grillning!

Helu! nu är jag hemma från grillningen, vi fick slut ved vid 9 tiden så då for vi hemmåt. Först på draggen och köpa min nya drog, vilket är calippo shots vilket är typ allas nya drog haha ;)  Har iallafall har en hyfsat trevlig kväll, lite småkallt om fötterna men annars går det inte att klaga!  Nu stinker jag grillrök om håret och är alledens för lat för att gå och duscha ännu en gång så jag väntar tills imorgon då jag vaknat istället eftersom att big brother börjar nu så ska ta och se på det med Linn & Matte som sällskap! Vi får höras senare eller imorgon :)

Bild från google.

Dagens outfit!

Ligger just nu i min säng och ska strax ta mig en powernap innan jag ska gå å duscha och sånt och så ska jag ta och se lite big brother också när jag ändå ligger här och dör! Tänkte bara uppdatera er liteee, kastar in bild på dagens outfit :)

Linnet - Ingenaning, taget av bella för ett bra tag sen Leggins - Gina Tricot

@engelska

Hejsan! Sitter just nu och har språkval vilket är engelska för min del, vi ser någon film. Vet inte vad den heter riktigt! Efter den här lektionen slutar jag, fan så sköönt! Vi som alltid brukar gå till tjugo över 3 på fredagar men två lektioner gjorde vi bort på en lektion istället! Skönt :)   Så nu ska jag ta och fixa skjuts hem eftersom att det känns alledens för jobbigt att vänta till fem över 1 bussen..

Då jag kommer hem ska jag kasta mig i duschen och fräsha upp mig lite, senare ska jag till kalix igen och grilla med ett par människor! Mysigt och trevligt, OCH GOTT ;) Så det är fredagens planer! Om jag får mamma till kalix och hämta mig ska jag även fara på tema sportia och kolla om jag hittar någon ny vårjacka som jag är i stort behov av! Nu ska jag spela bubble witch saga och vänta på att få sluta. Vi får höras senare!:)


11. En bild på någon du saknar



Fredag!

Godmorgon! Nu är det fredag igen och jag har tagit mig upp ur sängen även idag, nu har jag fixat mig klart och väntar på att klockan ska ticka så ska jag åka ner till busstationen och sen vidare mot skolan.. Har lång dag idag, känns jävligt suurt men that's life!  Nu ska jag gå och fylla min fula blåa vattenflaska och gå och ta på mig skorna och jackan och vänta på att mamma ska komma å hämta mig & linn! Vi hörs sen, ha en bra fredag!:)

Dagens facelook!

Godnatt!

Har nyss duschat och nu har jag nyss smörjt in mig och lagt mig i sängen och ligger och spelar mitt favvo spel på facebook vilket är nu för tillfället bubble witch saga, jag brukar aldrig orka spela facebook spel men det här är speciellt, haha älskar sånna där spel då man skjuter på bubblor!! Nu har jag äntligen fått nya liv till det så ska nörda det nu tills jag har slut liv igen, sen ska jag slå igång någon film och somna till den.

Gud så skönt med fredag imorgon, har inga planer för kvällen men om vädret vill så kanske det blir grillning eller någonting åt det hållet och bara umgås och ha det trevligt :)  Vi får se hur det blir med det helt enkelt, nu ska jag spela så vi hörs mera imorgon! Godnatt & sov gott:)

Bubble Witch Saga ♥


Klickat hem!



Everyone knows in the end


febern är tillbaka..

Befinner mig just nu liggandes i sängen har fått feber igen, hade det i början av veckan och försvann i tisdags och igår lite och nu är den tillbaka.. Föör jävligt! Jag är jätte sugen på en calippo shots men ingen orkar skjutsa mig in till byn och jag tänker inte kriga med min hemska huvudvärk och trötthet dit eftersom att det är 3 dryga kilometer dit.. Nu ska jag gå och leta rätt på ett neseril för jag kan inte andas genom näsaan, sen ska jag bara fortsätta ligga här i sängen och krya mig så jag orkar kriga mig igenom morgondagen..!


10. Hur ser din framtid ut?

Framtiden är väl inget någon har någon aning om, jag har ingen aning om hur min framtid ser ut. Jag vet inte vad jag börjar jobba med, går jag klart skola? bor jag kvar här i norrbotten? har jag barn, man osv? Nä.. Tyckte den här dagen var dålig för ingen vet ju hur ens framtid kommer se ut för det jag vill bli nu, hur jag vill leva då och sånt kan ju ändras helt och hållet. Jag kanske blir överkörd imorgon, vem vet :)

Och så sägs det ju att jorden går under i december (hahah)
så då orkar jag inte fundera på framtiden om ändå hela världen ska försvinna.. Hahaha

Dagens outfit!

Tjenis! Är hemma från skolan nu, har kastat mig i sängen och värmt mig mat som jag ska äta nu eftersom att jag är döhungrig när jag inte har ätit något sen halv 7 imorse.. Så nu ska jag äta och kollar massvis med big brother så vi får höras senare, kastar in en bild på dagens outfit också!

Skinnjacka - Bikbok, Linne - Gina Tricot, Svarta jeans - Bubbleroom

@skoolaa

Tjenixen! Sitter just nu på skolan och har NO nu och ska börja med någon inlämningsuppgift.. Skräll att vi har inlämninguppgifter, vi har det alltid i svenska&engelska varje vecka och nu i no också, lärarna spårar. Folk som säger att nian är chill förutom nationella är ju dumma i huvudet eller så har dom haft vettiga lärare! Nåväl..

Efter den här lektionen har jag hål tills det är dags för träslöjd, sen har jag bara svenska kvar så slutar jag. Underbart ♥ Nu ska jag börja med den här jädra inlämningsuppgiften. Vi hörs sen!

Jävligt fager


Jag brunögd?

Dock blev dom bruna ögon en sånn konstig brunfärg, men det var den enda som fanns på brunt..  Om jag får säga det själv så ska jag ju helt klart ha blåa ögon! Men mörkbruna linser ska införskaffas då jag orkar köpa,
bara för att testa och kolla hur det ser ut då!:)

Bruna ögon redigerade:

Mina egna oredigerade:

Klickat hem!

Har precis klickat hem 3 linnen som var riktigt bra pris på, kunde inte stå emot.. Perfekt till sommaren :)




Hemma från solning!

Tjenis! Sitter nu på min säng och ska strax gå och duscha och har nyss letat fram någonting att ha på mig imorgon, så nu är det så gott som fixat:)  Efter att jag hade ätit middag for jag till kalix och solade för eftersom att mamma ändå skulle och hälsa på morfar så då passade jag på med det! Hann även träffa jossan en sväng också innan jag började resa hemmåt igen :) Nu är jag hemma och 24 minuter brunare! Ska börja sola nu 3 gånger i veckan så jag får någon färg till påskdansen, finns väl inget snyggare än att vara brun till en vit klänning? + att det är så skönt att vara brun, man slipper sminka sig hundra kilo för att inte se ut som en vandrande död männska! Nu ska jag se lite hockey och vänta på att duschen ska bli ledig ska nog ta och klicka hem några tröjor när jag ändå håller på så vi hörs snart igen!


8. Bild på din garderob

Ni får bara bild på själva garderoben sen har jag även en byro med kläder i också!
Lite små skev bild, hehe..

Dagens outfit!

Är hemma från skolan nu, har precis fotat dagens outfit och en bild till "mina dagar" som jag var tvungen att göra också.. Så ska uppdatera det direkt efter det här inlägget, skönt med torsdag imorgon och kort dag, och sen är det fredag igen, ännu mer underbart!  Har varit en riktigt bra dag idag, humöret är på topp :) Nu kastar jag in bild på dagens outfit, sen ska jag se film tills det är middags dax!

Skinnjacka - Bikbok, Oversize - H&M, Jeans - Gina Tricot!




@schoool

Tjenis! Sitter på skolan nu och har just kommit in efter att haft suttit ute med ett par stycken i solen och stekt, fan så jag älskar våren då det är sol ute och helt varmt och skönt :) Nu har jag också fått no nationella avgjort, fan så skönt. Det var inte lika svårt som jag hade tänkt, så ett G hoppas jag på! Nu sitter jag och väntar på att so'n ska börja vilket inte är föräns om en timma, efter det har jag engelska eller svenska och sen slutar jag. Gud så skönt! Lite jobbigt att sluta senare idag men jag överlever nog mest troligt! Då jag kommer hem ska jag ta och sova sönder, är helt slut i huvudet..  Nu ska jag vara social med dom här jag är med, vi får höras senare!

Hur kul är det inte att leka med den här effekten?.. Hahahhah!



8 saker jag SKA göra innan jag dör!

1. Resa jorden runt!

2. FET jävla roadtrip med mina vänner, vilket kommer bli av om 2 år då vi är 18! Ska fara på sveriges alla klubbar, Haha!;)

3. Pierca smiley & Tunga även om jag måste vänta tills 18årsdagen, jag ska göra det!

4. Tatuera mig

5. Fara på Justin Biebers konsert! Skjuter mig om jag inte får någon biljett till det bara så ni vet mina kära föräldrar!

6. Ska vara riktigt jävla galen, festa i massor, fara på resor, kryssningar, göra hel tokiga saker, göra massvis med misstag (vilket alla kommer göra)!  Man måste vara ung och galen för att bli gammal och erfaren ;)

7. Rida på elefant!

8. Sen när jag har gjort allt galet så väntar detta: Hitta äkta kärlek, bli riktigt kär, gifta mig & skaffa barn!

DH!

Har precis duschat, skrubbat hela kroppen, rakat ben osv. Nu känner jag mig riktigt fräsh! Ska ta och läsa igenom något no skit som fanns att läsa om på internet, har helt ärligt inte orkat plugga någe, jag hatar no men jag får väl hoppas på det bästa alltså att få ett g! Nu längtar jag tills vi har engelska & matte nationella istället, så mycket lättare... 

Nu ska jag inte prata mer om skola eftersom att det är typ allt jag gör just nu, speciellt om no! Så istället för att prata om det ska jag berätta för er att om en timme börjar mitt älskade desperate housewives så ska väl sitta bänkad framför tven exakt som förra tisdagen! Looove it


mixtrat och trixat!

Efter att jag hade suttit å gjort klart med naglarna så kom jag på att jag faktiskt har hål i naveln haha.. ( ja man kan glömma bort det.. )  Så fick jag för mig att ta fram min smyckeslåda med enbart navelsmycken och fick en idé att göra om ett trasigt navelsmycke där själva det hängande smycket hade låtsnat så tog ett öronhänge och mixtrade fast det i piercingen! Gud så jag är finurlig haha ;)

Lite små sött blev det ju iallafall?;) Ville ha det lite längre faktiskt...


Det här är mitt absoluta favvo som alltid hänger å dinglar i naveln!
Hade dock bara bild på det i svartvitt men det är silvrigt.

right now:



Sitter just nu och mixtrar och trixar med mina fula naglar! Dom blir ljusblåa med silver/glitter detaljer på, sen en vanlig overlack eller vad det heter ;-) Super bra tidsfördriv om man har riktigt tråkigt, nu sitter jag och väntar på att dom ska torka helt så jag plocka bort detta och ta fram kemiboken!  Om jag nu orkar... Heh

Dagens outfit!

Nu är jag hemma från skolan och från ätandet! Det blev thaimat och jossan kom också med som sällskap, trevligt trevligt :) Nu ligger jag i sängen helt slut i skallen och ska se lite big brother och käka lite chokladbollar som är kvar från igår, och smutta på en pk som jag igentligen ska ha tills nationella provet imorgon men jag får ta och fara å köpa ny senare haha..

Har även hunnit med att sitta och kolla runt på gina, hm, nelly och sånt och kommit fram till att jag är i stort behov av att köpa nya jeans, har bara flera olika svarta jeans men nu ska jag ha ljusa eftersom att det inte finns något snyggare än ljusa jeans på våren och skinnjacka till! Just nu nöter jag ju sönder fula jeanslegging och vanliga svarta leggings, jag är en leggingslover som ni kanske ser på varje outfit bild... Påtal om outfit så ska jag kasta upp en dagens outfit, jag måste verkligen fara till luleå i helgen och inhandla massvis med vårkläder känner jag, men jag har inga egna pengar.. Men min pappa å min mamma har ju, hihi;)

Skinnjacka - Bikbok, Oversize - HM, Linne & Jeansleggings(skräll) - Gina Tricot

Sitter på skolan och har svenska..

Tjenixen! Sitter just nu och har svenska, sista lektionen för idag, fan så skönt :) Sen ska jag och johanna ner på stan och käka någonting gott, vad vet vi inte ännu men det slutar alltid att vi sitter på thaien och käkar.. Nu ska jag kolla med läraren om vad jag ska göra eftersom att jag är klar med alla uppgifter och sånt, nu ska jag sitta och föra en mat diskution med johanna om var vi ska och äta! Vi hörs då jag kommer hem, puss&go :)


7. Vem är den roligaste du vet?

Bara för att hon är så blond och blåst, hahaha ♥

Godmorgon!

Godmorgon! Sitter hemma och tar det lugnt och har precis fixat mig klart, ska väl ta och börja fara mot bussstationen om en kvart eller så..  Skönt med kort dag idag, får dock se om jag orkar med hela dagen eftersom att jag inte mår särskilt bra, har fortfarande världens huvudvärk, nyser, ont i halsen, feber och det bara rinner ur ögonen haha :( Men jag tvingade mig upp till skolan för att kunna fara på NO lektionen iallafall så jag vet bättre vad jag ska plugga på till provet som är imorgon, imorgon får jag väl kriga mig upp och iväg på skolan också för att kunna göra provet. Tur att det är direkt på morgon då och att NO lektionen idag är andra lektionen vi har så jag klarar det nog!  Nåväl, nu ska jag gå och packa ner NO böckerna och hitta var min mobil är,  har fått byta tillbaka till min gamla och jag säger bara... TOUCHEN ÄR HEMSK! Och man måste trycka jätte hårt för att kunna skriva... Haha! Nä nu ska jag göra det, vi hörs bättre sen :) Ha en bra dag!


Chokladbollar & film!

Har precis krypit ner i sängen, tänkte orka sitta uppe i 20 minuter till och vänta på att big brother ska börja men jag uteslöt det och gick och la mig i sängen istället. Ska ta och se klart atlantis och käka chokladbollar som jag har hunnit med att baka ikväll efter att jag hade pluggat klart! Riktigt gott är det ;)  Nu ska jag mumsa på på dessa godingar och se klart filmen. Sen blir det att soova! Så godnatt på er och sov gott :)


Kemi

Har precis ätit middag och har tagit en powernap ända tills det bev matdags. Har en hemsk huvudvärk fortfarande, förstår inte varför den inte går bort? Tror faktiskt att jag har fått feber för fryser och är varm som fan i pannan.. Så tar nog och avviker tränandet idag (skräll..) men måste också plugga sönder kemi så får ta träningen i andra hands, ska ligga i sängen nu ett tag till och vila mig tills jag ska idas plugga NO, dock vet jag inte vad jag ska plugga på... Någonting inom kemi iallafall.. vet att jag skullle plugga på den här sidan iallafall..

Någon som har haft kemi i nationella som vill rädda mig?


6. Bloggarna du läser

Jo tjena, den dagen jag skulle ens orka rabbla upp alla bloggarna jag läser..

Eftersom att jag älskar skvaller, läsa om folk liv, vad dom gör om dagarna osv så läser jag nog nästan alla bloggar i kalix kommun känns det som, iallafall dom med hyfsat bra uppdatering dom andra suger och är riktigt tråkiga när dom aldrig uppdateras.  Men dom bloggarna jag oftast läser är ju mina vänners bloggar, sen någon gång då jag har riktigt tråkigt kan jag klicka in och läsa kissies, dessies & paows bloggar då jag har lust! Sen läser jag väl folks bloggar som jag vet vilka dom är och så, mest för att jag är så jävla nyfiken hela tiden!

Läser väldigt många bloggar på blogg.se också som syns på startsidan ibland också!:)


helvetes måndag..

Vill börja med att berätta för er att idag hatar jag allt.. Först så ringer alarmet efter bara några få timmars sömn, sen har jag haft världens huvudvärk ända sen jag slog upp ögonen, sen sitter danne och leker med min mönsterkod på mobilen och har fel för många gånger så den låser sig och jag kan inte göra någonting, känns hemskt att höra hur mobilen plingar av sms och inte kunna läsa dom..  Sen står det att jag ska skriva mitt google användarnamn & lösenord för att öppna det, och då jag gör det händer ingenting?! Det står bara att det är fel även om jag har kollat upp att jag har rätt lösenord och användarnamn,  så nu för tillfället är det ingen idé att smsa mig, ni får ringa om det är någonting viktigt! Ska leta fram min förra mobil sen eftersom att jag inte kommer kunna få det där fixat förän jag ska till lule, vilket inte är föräns till helgen typ..

Så jag orkar inte skriva mer än så om min dag, sen har varit bajs eller inte så hemsk men hemsk, fick också veta att vi har nationella på onsdag, så jag måste plugga sönder min såkallade hjärna för jag ska inte ha ig i någonting på nationella, då skjuter jag personen som uppfann skolan hundra gånger om..  Nu ska jag se Atlantis - The lost Empire och ta det lugnt och deppa sönder över att jag inte kan spela quiz me på telefonen..

Som ni läsare kanske märker så är mitt liv uppbyggt på tecknade & animerade filmer!

big brother!



Självklart lämnade denna brud på bilden som även är den såkallade Hanna Widerstedt big brother ikväll av sig själv så nu finns det ingen mening med att se big brother eftersom att hon var den enda roliga personen så bara därför har jag röstat på big brothers hemsida att rodney ska få stanna så det blir liiite roligare i huset iallafall så man har någonting att kolla på på tven! Nu sa jag se film och sen krypa till kojjs, alarmet ringer tjugo i 6 imorgon bitti, det känns allt annat än lockande kan jag säga! Så nu säger jag godnatt för ikväll här, godnatt på er!


Tränat!

Har precis avverkat en timmes träning, blev 40 minuters kondition sen 150 situps och några andra magövningar och lite hantlar på dE! Har varit alledens för lat med träningen under lovet men jag har faktiskt behövt ledighet så nu är det hårdträning igen om det ska bli någon beach 2012! Nu ska jag gå och kasta mig i duschen och fräsha upp mig, sen måste jag läsa boken som vi ska läsa ut och göra en bokanalys av samt plugga på SO'n!  Nu jävlar ska jag ta tag i skolan ännu bättre och höja min G'n & VG'n till MVG! ;);) Man kan ju åtminståne försöka!

Ap-öronen ♥ Hahahah!

följ mig på blogkeen!



Har precis blivit medlem här, så ni läsare/bloggare bli medlem här, följ mig och en massa andra roliga bloggar och framför allt höj eran statistik på era egna bloggar också genom att bli medlem! Ni kommer inte ångra er,  trust me ;)

Klicka på bilden för att komma till min sida och till hemsidan!

mhm!


5. En bild på dig för 1 år sedan


Godmorgon!

Godmorgon! Har vaknat för något tag sen och nu sitter jag i köket och käkar frukost, det har tydligen varit jätte fint väder nu på morgonen för mamma kom in kring 12 å sa att jag inte borde sova bort hela dagen pga det haha, men jag lyckades ändå somna om i någon timma och skönt var det! 

När jag har ätit ska jag lägga mig i sängen och dö ett tag, sen ska jag ta och träna & plugga, gud vet inte hur tråkigt det känns med skola imorgon. Det är hemskt, varför kunde vi inte börjat skolan på tisdag istället för då har vi åtminståne kort dag, nä nu ska jag inte babla på mer om skolan för man blir ju deprimerad, tur att det bara är ungefär 3 veckor tills nästa igen och det lovet ska bli azuum!


-

Truth is, everybody is going to hurt you.
You just gotta find the ones worth suffering for.


Rubrik?

Nähep, dead by april gick inte till final, dock förvånar det mig inte alls eftersom att sverige är så petiga och tråkiga och inte tycker sån musik är bra, jag brukar inte gilla sånn musik särskilt mycket, men dead by april har jag älskat sen första gången jag hört dom! Vinnarlåten var väl självklart bra, men hon sjunger ju samma om & om igen! Men vi alla tycker ju om olika musikstilar som sagt;)

Nu har jag krypit ner i sängen och ska se film, sen ska jag skeda med en sötis ^^  Söndag imorgon, vilket betyder att jag ska plugga till nationella NO och sen bara plugga till ett SO prov som jag hade 2 fel ifrån G på, surt som fan! Längtar till att få komma bort från denna skola och kanske till och med från denna komun eftersom att jag ska ändra mina gymnasieval då man får ändra om dom i maj (tror det var då) och ändra till andra städer och lite andra program också tror jag! Jag står inte ut att bo här längre, speciellt inte då jag vet att jag har en chans till att slippa denna håla och vissa människor.

Brinn skola, brinn..




nu;

Sitter just nu och kollar på melodifestivalen, just nu spelar & sjunger dead by april.. Lätt bästa låten som har varit med i melodifestivalen iår! Nu ska jag fortsätta ha en värdelös lördag, vara sur och bara klaga och vänta på att bli trött så jag kan lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och få den här lördagen överstökad nu tack.


bara 10 dagar kvar tills mina pengar kommer igen..

Och då ska några av dessa plagg iallafall beställas hem, sen ska jag shoppa ihjäl mig i butikerna också.. Skulle kunna beställa hem hur mycket som helst! Finns ju sjukt mycket snyggt, och det här är bara från en affär, eller skorna är från en annan.








big brother!

Har precis lagt mig i min sjukligt sköna säng efter att ätit middag, idag blev det grekisk pyttipanna vilket inte är särskilt gott förutom köttet. Hur än man gör en pytti panna lyckas jag aldrig tycka om det, man kan ju inte älska allt haha ;)

Nu ska jag kolla igenom gårdagens big brother avsnitt, sen hitta även någon bra film jag kan se efter det! Är helt slut i hela kroppen, känns som om jag vore bakis vilket jag inte är.. Sjuk är det inte heller, det är nog bara trött antar jag så en lugn kväll blir nog ändå rätt bra! Nåväl, nu mysa i min älskade säng till big brother :)


We always says like it is And the truth is that I really miss.


4. En person du ser upp till

Det finns nog faktiskt inte någon jag ser upp till, inte nå mera. Då jag var yngre såg man ju upp till sina stora systrar, kändisar eller så haha, men det gör jag faktiskt inte längre. Så får vara helt tråkig och säga att det inte finns någon jag ser upp till, den personen jag ska se upp till har jag inte hunnit möta på ännu!

Jag lever!

Goddagens! Har kommit hem från kalix för ett tag sig och har nyss vräkt i mig en billys och fantiserat att den smakar som pizzan från kina resturangen haha.. Bloggade inge mer igår eftersom att jag for till kalix och var med emelie, vi tog det lugnt igår och var och åkte runt stan och så! Kom nog hem tlll henne kring 12 tiden så då såg vi 2 filmer, låg å pratade om en massa olika saker och sånt trevligt!:)

Nu har jag idag beslutångest över vad jag ska göra ikväll, ska jag ligga hemma och dö eller ska jag bege mig till kalix? Jag och jennelie hade tänkt leka med den farliga fritösen och fritera en massa saker å vräka i oss och vara riktigt onyttiga men min ork finns fan inte. För första gången på riktigt länge har jag sug att sitta hemma med familjen och kolla på melodifestivalen.. Vara hemma å sova, eller ut å partajja, eller flotta med jennelie.. I-landproblem?!  Nä tar å sprättar mig en burk cola och funderar på saken tills jag ska idas gå och duscha!

Kastar in en bild från igår som togs just innan jag for till kalix:)

Dagens outfit!

Shortsen och Tröjan hittar ni på Gina Tricot!

Chillar..

Har duschat för ett tag sen och nu har jag just sminkat mig och plattat igenom håret snabbt, orkar inte fixa mer uti det föräns senare:) Så nu sitter jag och kollar på barnprogram med bella, willy, matte & linn, fåret shaun är det vi ser och det är ju väldigt intressant det! Eller? Haha. Nåväl, nu ska jag fortsätta se tv och chilla sönder ett tag! Bloggar då jag har någonting vettigt att säga ;)

Kastar in en snabb bild från nuläget, snyggt att det ser ut som att jag dränkt läpparna i foundation♥

3. Dina kompisar

Jag tror jag nyligt har haft en sånnhär dag? Men kan väl berätta lite om dom och lägga ut någon bild också!:)

Mina vänner är några jag spendera väldigt mycket tid med, speciellt mina närme "tjej kompisar" det finns flera utav som som står mig riktigt nära, så att umgås med dom är någonting man inte undviket utan är bland det bästa som finns. Man kan prata om allt och ingenting med dom utan att känna sig dum eller så!  Sen är dom världens snällaste & finaste vänner också!  Fan vilket värdelöst och tråkigt liv jag borde haft utan dom, dom gör mina dagar :)





Osvosvosv!

Godmorgon!

Godmorgon! Efter att ha somnat å vaknat hela tiden ända från typ klockan 9 så is jag inte försöka somna om igen för då sover jag väl bort hela denna fredagen och det tänker jag inte göra :)  Ska strax dra mig upp från sängen, äta något, kasta mig i duschen och fixa mig lite. Får se vad som händer ikväll, jag hoppas på lite roligheter men vi får väl se åt vilket håll det bär av åt! Nåväl, nu ska jag inte ligga här och tomskriva. Vi hörs senare, like always!

Kan vi inte spola tillbaka till denna dag? Eller spola framåt till årets skolavslutning?!
Så sjukt skönt med sommar & sommarlov.

Charlie st. Cloud

Efter att sett trailern på denna film så måste jag ta och se den! Den verkar vara hur bra som helst, dock väldigt sorlig men även sånna filmer kan jag faktiskt också tycka är bra :) Så nu ska jag ta och lägga mig i sängen och se på den, efter det så blir det att stänga mina blå och sova. Godnatt på er & sov gott!

Vill ni ha fler läsare till eran blogg?!



Bli då medlem i dessa grupper på facebook och länka din blogg där efter varje ny uppdatering du gör, det ökar statistiken väldigt mycket. Jag har stigit från 3 siffrig statistik till nu 4 siffrig! I like it.




Sen kan ni även bli medlem på Bloggriket, vilket också ska vara bra för statistik och så!:)
Klicka på bilden för att komma till sidan.

Resultatet!

Nu är jag färdig med att sätta fast alla bilderna i ramen och sånt, blev nöjd! Mycket roligare med lite bilder på väggarna än att bara ha ingenting alls, ska köpa in en massa nytt till mitt rum då jag har tid och vet hur jag verkligen vill ha det och vad för slags möbler jag vill ha till också! Men såhär får det se ut tills vidare :)

Lägger bara ut en bild på den stora ramen is inte fota över allt där dom småa är!


2. Staden där du bor

Eftersom att jag bor i en by utanför kalix (i kalix kommun då) så berättar jag om kalix istället eftersom att det är en liten stad!

Det är som sagt en liten stad som heter Kalix, ligger inte särskilt långt ifrån finland faktiskt.. Staden är rätt värdelös och tråkig, finns ingenting speciellt för oss ungdomar att göra längre eftersom att dom lägger ner allting för oss,  vi har inte ens en ungdomsgård. Så det undommarna håller på med nu för tiden är alkohol & knark,  och nej ajg håller nte på med knark nu bara för att jag skrev att ungdommarna håller på med det. Men inte alla, men väldigt många.  Också är det mycket skitsnack om helt värdelösa och sjuka saker, men det är det väl överallt antar jag. Finns ingenting mer jag kan berätta om denna stad som typ inte har någon framtid.. Inte kul inte


Hemma från ikea nu!

Är nu äntligen hemma från haparanda!  Har vandrat runt på ikea i någon timma, det jag kom hem med var 7 tavelramar till mina foton som jag fick hem förra veckan, så ska sätta upp massa foton i en enda stor ram och sen ha några "ego bilder" i dom 6 mindre ramarna. Så nu ska jag börja fixa uti det så det kommer upp idag :) Efter att vi hade varit klart på ikea for vi på max och flottade, lika gott som alltid! Sen när vi kom till kalix for vi till sjukhuset och hälsade på morfar som ligger där just nu :/ sen for jag snabbt till coop och köpte häftmassa och skit så ska börja mixtra med bilderna och det nu.  Kastar upp bild på resultatet senare!


far till happis för att besöka detta ställe:


Godmorgon!

Godmorgon! Som alla andra morgon inlägg här på bloggen så har jag vaknat för ett tag sen och nu har jag just lagat klart min frukost/lunch som idag blir grillkorv i bröd! Har inte ätit det på jätte länge så var tvungen att göra mig det idag :) Idag ska jag inte göra någonting speciellt, ska träna och sen bara ta det lugnt tror jag! Nåväl, nu ska jag äta så vi får höras senare mer!

Föresten.. Var tog våren & solen vägen?! Idag snöar det för fullt igen...
Blääää

aladar / dinosaurier!



Har precis sett klart den här filmen! Det är exakt lika bra som jag minns att den var ;) Såg den jätte mycket då jag var liten, typ 4-6 år?! Åh, jag älskar verkligen denna film!  Ni som gillar dinosaurie filmer och animerad, se den :D
Rekomenderar starkt!

matkoma!



Efter att haft vräkit i sig ganska mycket av detta så har jag nu en hemsk matkoma! Jag kommer fan rulla fram snart eftersom att hamnkroa (töres godaste resturang) har öppnat igen efter att haft "vinter stängt". Så jag var självklart tvungen att fara dit å hämta hem en hamburgetallrik och gud så god den var, tragiskt nog glömde jag beställa en smältost, (fml time). Dock har jag lite ångest nu när jag varit duktig och tränat idag och allt så vräker jag i mig detta, hade jag inte haft sånn hemsk huvudvärk hade jag nog dragit mig igenom ett pass till men nej mitt huvud säger ifrån, hela familjen är halftsjuka bara därför kommer jag bli sjukast, som vanligt.. Ska klara mig igenom lovet utan någon sjuka! Sjuk kan jag bli då skolan har börjat igen.

vad för smink jag använder och hur!

Har fått så många frågor från tidigare och nu hur jag sminkar mig, jag hade tänkt göra det i en sminkvideo men min webb hackar och har sig och jag har för tillfället ingen kamera att filma med heller så fotade bilder på produkterna jag använder och så täänkte jag skriva till hur jag applicerar dom och var!:)

Jag börjar alltid med att smörja in ansiktet, sen tar jag det här pudret från isadora och häver ut det i hela ansiktet tills det blir en fin jämn yta. Tar inte särskilt mycket av det eftersom att det funkar utmärkt på min hy så jag behöver inte ha en massa för att det ska täcka saker.



Sen efter att jag har använt mig utan det så tar jag solpuder med en puderborste och aplicerar det på kindbenen och sen lite grann i pannan och det övriga delarna i ansiktet.  Och det pudret är också från isadora.



Sen efter det så är själva basen klar och jag övergår till ögonen där jag använder mig av en vit eyeliner (fågelbajs som folk även kallar det haha) sätter det runt hela ögat,  på övre ögonlocket och sen under ögonen lite just under ögonfransarna och litelite i ögonvrån.



Sen tar jag en beige ögonskugga som jag häver över hela ögonlocket så det blir lite ljusare och den vita eyelinern inte syns lika starkt mera så det mesta blir lite hudfärgat men ändå lite ljusare.



Sen böjer jag fransarna med en helt vanlig ögonfransbörjare!



Och sen använder jag den här mascaran på dom övre fransarna



Och den här på dom undre fransarna eftersom att den är lite mer torkad och är lättare att måla dom med eftersom att om jag använder den andra så blir nederfransarna lättare klumpiga och så har jag så långa underfransar så dom blir då skitlånga och fula med den andra haha.



Sen fyller jag bara i ögonbrynen!




Och så är det klart! Ignorera hur ful jag är på bilden...

Kör på en ny sånnhär!

1. Berätta om dig själv
2. Staden där du bor
3. Dina kompisar
4. En person du ser upp till
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Bloggarna du läser
7. Vem är den roligaste du vet?
8. Bild på din garderob
9. I din väska finns...?
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar
12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Din högst dröm
15. En person/kändis du önskar att du träffat
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Här handlar jag helst
19. En vän som bor långt ifrån
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagelack
24. Ett kort på din data
25. Detta är jag beroende av
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Detta åt jag till frukost
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar
________________________________________________

1. Berätta om dig själv

Ni som har följt min blogg rätt länge vet ju ganska mycket om mig så hade igentligen inte orkar skriva någonting här om jag nu inte hade fått en massa nya läsare! Vilket jag har fått så nu ska jag berätta för er lite om hur jag är som person, vem jag är osv:)

Jag heter iallafall Evelina Eriksson, bor i en by såkallad Töre som är ungefär 2 mil utanför Kalix (som är en litenliten stad här i norrbotten.) Jag är 15 år gammal och blir 16 på exakt 6 månader från idag!  Vad jag sysslar med på fritiden då jag inte är på skolan är väl mycket att jag är med mina vänner, festar, tränar och sånna saker! Det roligaste jag vet är nog att festa och ha riktigt roligt, har alltid varit en sånn person som älskar att ha roligt så länge jag kan minnas!

Jag är som person väldigt snäll, ofast! Jag ser inte ner på personer jag inte känner, jag dömer inte heller folk från ett första intryck (okej visst man kan ju få en viss uppfattning av en människa via det sättet) men jag ger alltid alla en chans till att lära känna mig!  Jag hatar mobbning och folk som trycker ner andra människor, jag blir väldigt rörd av det och tänker alltid in mig själv i situationen att själv bli mobbad och bli väldigt illad behandlad av människor så jag skulle aldrig göra någon människa någonting ont om den inte har gjort mig väldigt förbannad!

Det var väl lite om mig, jag är så ointressant haha!


Tränat!

Har precis tränat och nu sitter jag i köket och hör på musik på högsta volym! Var riktigt skönt att få träna när jag inte har gjort det sen i torsdags, körde kondition och tränade mage, armar, ben & rumpa! Så nu behöver jag inte träna senare ikväll, finns vissa fördelar med att bli väckt lite tidigare så man hinner med lite saker! Nu ska jag kasta mig i duschen och fixa mig lite :)


Godmorgon!

Godmorgon! Blev väckt för en halvtimma sen drygt av linn som kom in och frågade om jag hade pengar, kunde jag somna om efter det ? Nej.. Eftersom att det inte blev något happis så tänkte jag sova bort dan istället men nix, så nu sitter jag i köket och har just stekt klart baconen och väntar på att makaronerna ska bli klara!  Tänk hade min hk lärare sett hur bra jag lagar mat här hemma så hade jag nog haft MVG! Haha.. Nu ska jag kolla till makaronerna och hoppas på att det är mat dags nu! Så vi får höras mer sen ;)

Muuums ♥

Bild från google.

Den sista dokusåpan & godnatt!

Sitter just nu och kollar på big brother. Ska strax byta kanal och kolla lite av den sista dokusåpan. Sen ska jag gå och lägga mig och sova. Ska bli riktigt skönt! Ska nog mest troligt upp tidigt imorgon för att fara till haparanda för att inhandla lite saker på ikea, kanske även drar till rajala och shoppar lite! Senare mot kvällen vet jag inte om jag skulle vara med emelie och bara ta det lugnt, vi får se hur det blir helt enkelt :)   Nu säger jag godnatt, ska försöka att blogga mycket mera imorgon med dagens outfit och det köret!  

Nu;

evve talar!



Denna produkt ska jag nu predika lite om. Om jag skriver bara vad jag tycker och tänker om denna, för 1-2 månader sen var det super "inne" att kleta in ricin olja i håret? Vafan? Laxerings medel i håret? Det låter inte rimligt, och att håret växer snabbare av det låter inte heller rimligt.

Jag har dock aldrig testat det men enligt "forskare" kan det göra så håret luktar illa, tror även man kunde få eksem i hårbotten och en massa skit. Hur mysigt låter det att gå runt och lukta illa om håret varje dag? Och sen har även folk tappat väldigt mycket hår av det också.  (Fast enligt forskare så ska jorden också gå under nu i december..)

Det jag ville komma ut med detta inlägg är att jag inte förstår mig på folk som kletar in detta i sitt hår ihopp om att det ska växa och bli friskt och bra. Varför inte klippa sig och fräsha upp håret? Äta bra och äta mycket C-vitaminer  ( tror det var c-vitaminer?) gör också att håret faktiskt kan växa mer, må bättre och växa snabbare.

Satt och läste igenom några bloggar där dom satt å visade sina resultat av denna olja, visst det kanske växer lite mer? Eller så kanske det växer exakt lika mycket som alltid annat haha.

Haha ne, vem kom på det här? Låter bara roligt med laxeringsmedel inkletat i håret!:)


Vad säger ni läsare om denna produkt?  Har ni testat den? Funkar den? Eller är det bara en massa trams?

My day!

Gokväll! Och förlåååt för min urkassa uppdatering idag, men direkt jag vaknade så hoppade jag in i duschen och sen for jag iväg till emelie och har varit där enda tills nu! Trevligtrevligt:) Har även hunnit fara förbi en sväng till shell och köpt godis & cola (mindre trevligt) men man måste ju få tjocka på DH premiären liksom?! 

Sen ska jag även se på "Den sista dokusåpan" som är premiär för idag också, och imorgon börjar greys också ♥ Gud så underbart! Nu ska jag ta mig nå å käka och proppa i mig huvudvärktabletter för mitt huvud fick en plötslig och väldigt hemsk huvudvärk påvägen hem!  Så ska göra det nu, vi får höras mera sen!

Se och hör!

Glee time!

Sitter just nu på sängen med en popcorn skål breve mig och ska strax slå igång ett avsnitt Glee och tidsfördriva tiden med det tills big brother börjar. Har feta tankar på att köpa 24/7 jag har ju ändå inget liv så vafan?! Tror jag tar och fixar det inom snar framtid.. Nåväl, nu ska jag se Glee och prata i telefon medans och käka popcorn! Vi hörs ;)


Dagens outfit!

Har precis ätit middag och ska strax fara iväg till jämtön och hälsa på min syster, hennes pojkvän å willy! Har ju inte mycket annat att göra idag, okej borde träna igentligen.. Men det är fan lov så tar lov från träningen idag och tränar istället stenhårt imorgon! Så vi hörs då jag är hemma från jämtön om jag nu inte helt plötsligt ändrar migo och stannar hemma och dör istället. Fast det låter alledens för tråkigt!

Kastar in en bild på dagens outfit, inte säskilt snyggt men riktigt skönt om man bara ska vara hemma & dö :)

Magtröja - Gina Tricot  Jeans - H&M

wish you were here



All those crazy thing you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

Har helt och hållet glömt bort dom här dagarna.. Så jag gör dom alla nu!

Dag 20 – Din skola

Min skola? Intressant att läsa om den då? Men okej!  Min skola ligger i kalix, mellan stan & näsbyn. Det går kring 400 elver där om inte mer? Då jag började 7an var det kring 500 stycken elever drygt! Skolan är rätt så jävla stor, första dagen jag var där var jag helt lost. Visste inte var någonting var eller något sånt, men det lärde man sig rätt fort. (tycker synd om alla elever som börjar där varja år och inte vet var någonting är eller så). Hm, lärarna är lite knäppa men vissa kan vara jävligt bra också. Mycket läxor, prov och skit får vi också! Det bästa med skolan är väl att alla elever får var sin mac dator! Haha ;-)



Dag 21 – En snygg person




Dag 22 – Det här saknar du


Saknar massvis med saker, saknar förra året eller nej jag skoja bara saknar året 2010 hur kul var inte det?! Obeskrivligt roligt! Saknar farmor, saknar att vara liten och gå på dagis enkomt för att slippa alla läxor, prov och allt sånt skit. Sen saknar jag väl såklart alla gamla goa tider! Det gör väl alla :)


Soool!

Har precis kommit in efter att suttit ute ett tag och tagit det chill! Tänkte ta och fota en massa nya bilder eftersom att min blogg bara består av mina tråkiga mobilbilder, google bilder eller gamla tråkiga bilder som ni redan sett 100 gånger! Men jag orkade fan inte haha, får dra med mig ut någon någon dag och fara och fota lite! Har ju just nu ingen kamera jävel så det går inge vidare just nu eller har mammas å linn kamera men dom suger.. Vill ha min rosa lilla söta älskling i liv igen, men den vill inte leva eller ha mig som ägare längre märker jag..  Kanske dags att skaffa sig en systemis!


Godmorgon!

Godmorgon! Har vaknat för kanske en kvart sen och nu sitter jag i köket och kokar ris och har just satt in chickenbits i ugnen. Den enda maträtten man inte kan misslyckas med som alltid går å äta, går seriöst inte att bli less det! Fett gott...  Sen får jag se vad som sker, ska nog gå ut och sätta mig i solen ett tag bara för att vädret är så härligt, dock är faktiskt 3- ute.. Haha, nä nu ska jag gå och kolla till maten om den snart är klar. Vi får höras mera senare!


Bild från google.

Smiley piercing


Bild från google.

Asså jag dör hur snygg denna piercing är, den syns inte speciellt mycket och är väl lika "ovärd" som en tungpiercing, men ändå snygg på något sätt!  Hade jag inte varit så jävla rädd över att pierca mig hade den där varit i min käft nu och även en tungpiercing.. Det positiva med dom är att man inte ser över piercad ut eftersom att man inte ens ser dom om man inte räcker ut tungan eller ler med tänderna. Men ändå sjukt värt å göra! Då ska jag bara övervinna kanyl fobien.

Vem åker ikväll?

Ligger just nu i sängen och kollar på Glee, känner att magen kurrar så ska gå och ta mig någonting att äta eftersom att jag åt så sen frukost/lunch så åt jag aldrig någon middag så nu börjar jag bli hungrig. Så ska gå och fixa någe käk och sen se på tv och invänta på att big brother ska börja.

Vem tror ni åker ut ikväll?!

Jag hoppas på Jessica eller Sipan, Hannah måste vara kvar bara för att hon är så blåst, haha!:)

hårfärgning!

Detta har jag sysslat med denna eftermiddag:



Nu sitter jag på sängen och är typ hög av blonderingen haha. Fyfan hur det luktar starkt och äckligt! Huvva... Nu ska jag gå och kasta mig i duschen så jag slipper denna hemska jävla stank + få tvätta bort gårdagens smink eftersom att jag inte har hunnit med eller orkat duscha förän nu, sen blir det mer hårfärgning! Kuuuul

Godmorgon!

Godmorgon! Jag har överlevt ännu en helg ;) Gårdagen var riktigt bra för min del, började med ett par fina flickor och senare for vi vidare för roligheter hos en annan där jag hade riktigt kul med riktigt bra folk! Det enda tråkiga var att man for hem en timme för tidigt typ.. Haha men jag tror inte jag dog utav det, man åker väl hem om man har skjuts!:) Hade som sagt en jävligt bra kväll igår, det enda minuset är att vakna upp med dom här tankarna om vadfan man gjort och sagt igentligen. Nåväl huvudsaken är att jag hade det bra å trevlig vilket jag hade och inte har haft på jävligt länge, men nuså! Nu ska jag gå och kolla till mina varma mackor som jag ska vräka i mig. Finns det något godare än att fylle käka & bakis käka? Svar: Nej!  Vi hörs senare!:)

Har inga bilder från igår, dom är på johannas kamera så då jag får tag i dom får ni se dom, om det finns några se vänliga bilder dvs haha ;-)

Mat!

Sitter just nu i vardagsrummet med linn bella matte & johan och väntar på att pappa ska grilla klart köttet så blir det middag!  Idag står det bakpotatis & grillad fläskfilé på schemat.. Mums:) Sen ska jag fixa håret och senare bär det av till kalix för att umgås med mina vänner och mitt kära vin! Haha, får hoppas på en riktigt bra kväll för en gångs skull :) Vi hörs mera imorgon, om jag inte bloggar nå före jag far :)

Haha snyggt att håret smälter in i soffan så jag ser hårlös ut..

Dagen/kvällens outfit

Detta är dagens outfit även kvällens om det inte hinner ändras.
Ska byta leggingsen mot svarta jeans istället. Allt är från Gina Tricot!

alltid lika rolig!

Hahaha, skrattar alltid lika mycket åt pumba i det här klippet samtidigt som jag tänker på amanda. HAHAH ♥


-


Godmorgon!

Godmorgon! Ligger i sängen och har just sett klart ett glee avsnitt som jag påbörjade innan jag somnade igår.. På något konstigt vis har jag vaknat halv 9 imorse och inte kunnat somna om?! Jag som tycker jag gick å la mig ovanligt sent igår och tänkte då att jag kommer sova bort hela dagen. Men nepp, så blev det inte!

Ska ligga här i sängen och dö i några timmar, sen ska jag väl stiga upp och fixa någon frukost/lunch och kasta mig i duschen. Sen blir det väl att fixa sig inför kvällens roligheter och fixa det sista innan det blir att fara iväg till kalix!

Måste bara visa er hur fint mitt hår är när det inte är plattat!
Någon med rakt hår som vill byta?? Det är till & med lockigare in real..

såhär kommer resten av min fredagskväll se ut:


Nivea!

Hahaha, se vad söt nivea kräm jag fick hem idag! Helt liten och söt, ryms över allt i fickor, jackan, väska osv :)

Haha storleks skillnaden ;-)


Det går bra nu, kompis det går bra nu


Dagens outfit

Jeans leggings, oversize & linne - Allt från gina, höhö

Min klänning har anlänt!

Nu har jag kommit hemfrån kalix och har intagit sängläge!  När jag kom hem låg min klänning som jag beställde i onsdags i min postlåda och väntade på mig, så provade den och den satt perfa! Underbart, då var skolavslutningsklänning och påsklännings problemet löst och har försökt klicka hem en klänning som är vit som ingen annan redan har klickat hem, haha. Vi får ju se på påskdansen om jag har lyckats!

Ni får en tjuvkik på klänningen! Resten får ni se på påskdansen.. Hehe^^





Kalix!

Tjenis! Nu har jag precis fixat mig klart och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så ska vi sen fara till kalix och handla! Nu ska jag gå och göra mig två mackor som får bli min frukost och lunch, sen ska jag leta fram min skinnjacka som jag ska ha! Det är ju fööör varm att ha dunjacka idag. Det är hela 7 grader ute just nu! Häärligt ;-)


Godmorgon!

Godmorgon! Ligger i sängen och har precis vaknat och funderar på om jag ska stiga upp och klä på mig & bege mig ut på en promenad, fast det lät väldigt jobbigt så kanske gör det om 1-2 timmar istället haha! Idag ska jag ligga i sängen och dö hela dagen om jag inte mamma skulle till kalix så skulle jag fara med henne och hjälpa hon att handla! Ikväll vet jag inte om de blir nå partyparty eller om det blir imorgon eller om det blir två dagars?!

Varför är det alltid så svårt att bestämma sig.. Haha.. Får höra med mina vänninor vad dom tänker göra. Nu ska jag se Glee och komma fram till någon god frukost jag kan laga. Dock känns det som att ingenting av det vi har i kylskåpet är gott, lutar mot att göra chicken bits, vilket jag åt till middag igår..  Men hur gott är det inte liksom?! Det är underbart.

Nu;


p12 test, hehehe

1. ditt fullständiga namn? - Evelina Eriksson
2. korrekt ålder? - 15 år och 6 månader om 6 dagar :)
3. längd? - 165
4. vikt? - Jag vet inte ;o
5. smeknamn? - Evve
6. vart bor du? - Töre
7. vad gör du på fritiden? - Sover, äter, tränar, umgås med mina vänner, partajjar osv
8. beskriv ditt utseende: Långt mörkbrunt hår, blåa ögon och vad mer kan man säga?!
9. vad är du mest missnöjd med din kropp? Jag vet inte.. Mina för breda höfter
10. vad är du mest nöjd med? - Mina bröst, haha :D
11. vad har du för uppfattning om dig själv? - Att jag är en snäll, trevlig och ärlig person. Kan även vara dryg och väldigt otrevlig mot vissa personer, dock aldrig utan anledning! Ger alla en chans, eller ah nästintill alla :)
12. vad vill du jobba som äldre? - Inom sjukvården, just nu är det sjuksköterska jag vill bli, men det kanske hinner ändras!
13. hårfärg? Mörkbrund
14. ögonfärg? - Blåa
15. någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Jag vet inte. Att jag kan vara en väldigt känslig person men visar väldigt sällan min svaga/känsliga sida inför folk.
16. kan du själv säga att du ser bra ut? - Jag tycker ju inte att jag själv är skitful, men inte tycker jag att jag är skitsnygg heller. Men jag e helt okej nöjd!
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - Väldigt väldigt mycket
18. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - Borsta håret?? Haha
19. någon vana? - Somna till film
20. lyckotal? - 7
22. hur många nära vänner har du? - 7-8 st är dom som står mig som närmast
23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - Ja inte precis är jag ju en okänd person
24. vet många personer vem du är? - Säkert fler än vad jag tror
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Tror dom flesta vet det, hela skolan vet nog om vem nästintill alla i min klass är haha..
26. när var du senast med någon kompis? -  På skolan idag
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Nej
28. vem sov du senast hos av dina kompisar? - Vet inte, emelie typ
29. vem sov senast hos dig? - ;P

romantik:
30. vill du ha ett förhållande? - Asså.. Ibland å ibland inte, haha ;)
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Helst äldre
32. är du kär? - Nej
33. tycker någon om dig mer än som vän? - Det vet jag inte
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? - Nej inte nu direkt
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Några mil... hahhaha ;)
36. tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - Rätt så..
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - Nja, jag vet inte
39. i din klass? Nä, har varit tillsammans med dom flesta av dom haha..

från kram till sex:
40. har du kramat motsatta könet? - Jadå
41. har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Haha ja säkert
42. har du kramat någon du tycker om inför folk? - Ja
43. har du pussat någon i motsatta könet? - Ja
44. har du pussat någon i medsatta könet? - Japp
45. har du pussat den du tycker om? - Jaa:)
46. har du pussat någon inför folk? - Ja
47. kysst någon inför folk? - Ja
48. hånglat inför folk? - Jaa.. Blir uttjatat med ja'n
49. vem var ditt första hångel? - Minns inte, vill inte minnas
50. hur många har du hånglat med under en kväll? - Vet inte & vill nog inte veta det heller ..
51. vem är ditt bästa strul? - Hemlis
52. och vem är ditt senaste? - Han e också hemlis
53. ditt snyggaste hångel? - Men gud... Det var fan lite svårt .. Jag vet inte!
54. skäms du över att hångla inför folk? - Nej?
55. haft sex med någon på offentlig plats? - Offentlig & offentlig, men ja ungefär så.
56. haft sex överhuvudtaget? - Ja
57. hur gammal var du första gången? - 14
58. hur gammal vill du vara första gången? - 14
59. blivit dumpad efter sex? - Kan inte se det på det viset faktiskt, så nej
60. har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Ja antagligen ha ju det hänt!
61. har du gjort något av detta med de medsatta könet? - Nej, gud nej

Tränat.

Har precis avverkat dagens träningpass! Riktigt skönt var det, men lite jobbigt var det när man har en sjuhelvetes träningsvärk över allt typ haha.. Jag som inte har haft sånnhär träningsvärk på flera veckor typ.. Men det är ju bara ett tecken på att träningen är nödvändig och att musklerbyggs ;-) Nu ska jag kasta mig i duschen, sen ska jag nog med å åka bil med Linn bara för att det är så jävla kul varje gång! Vem tycker inte att nära döden upplevelser är roliga liksom?;-)



Mina bilder har kommit!

Äntligen har dom kommit! Nu saknas bara en stooor tavla att sätta dom flesta bilderna i ( om jag inte har dom nu löst fast på väggen utan att ha dom i någon tavla?) Hm.. Ska iallafall till ikea till veckan så får se om jag fyndar någon bra tavla att ha dom i, annars får det bli utan tavla å bara fast på väggen :)

Ni får en dålig mobil bild eftersom att kameran la av just då jag skulle fota..


dagens outfit

Eftersom att min blogg är rätt tråkig så ska jag börja med en massa roliga saker, jag lovar. Men nu ska jag iallafall börja uppdatera med dagens outfit igen och nästintill varje dag, orkar väl inte precis fota mina sovkläder dom dagarna jag är sängliggande och gör ingenting men ska göra det så ofta som möjligt:) Nästan varje dag då!

Såå, dagens outfit!

Kofta - H&M Tub linne - H&M Leggings - Gina Tricot Halsband - ?

Lov!

Och nu har jag äntligen lov! Det inviger jag med att ligga i sängen och kolla på Glee. Fan vad skönt med lov alltså, har även hunnit skicka in sista skoluppgiften jag har haft kvar att göra.  Nu slipper jag tänka på det mer:) Har inga planer på vad jag ska göra under lovet, ska sova iallafall det är ett som är säkert! Och eftersom att det är sportlov så ska det väl även sportas ;) I helgen ska vi vara allt förutom sportiga & nyttiga, utan vi ska fira lovet med lite festande!


Dag 19 – Det här upprör dig

Det finns jävligt mycket som upprör mig, fula människor som är jävligt dryga upprör mig (okej dom kanske inte är fula men dom är fula för att dom är dryga och äckligt irriterande).  Sen stör jag mig på folk som DISSAR, även om jag själv är rätt bra på det. Men finns inget värre fan vad jag hatar det!   Sen hatar jag då folk sitter och snackar skit om en och sen sitter och umgås med den personen var & varannan dag,  "åh vad bra vän?" Nej.

Sen så gör läxor och prov mig väldigt upprörd också, kan bli riktigt arg och less om det är för svårt och allting går åt helvete.  Sen stör jag mig bara allmänt på skrikande, halva nakna fjortisar på typ festivaler som kommer å vinglar runt å ba " ÅÅH JAG ÄR SÅ FULL " och kommer å vinglar in i en och har sig, sååå irriterande.. Man vill bara putta omkull dom

Sen då jag har sovit lite, är hungrig eller något sånt så blir jag upprörd av allt och ingenting. Vissa dagar kan jag störa mig på världens mest sjukaste saker, och en dag kanske jag inte ens stör mig på det jag har skrivit här ovanför. Det varierar!

Idag stör jag mig på allting för jag är på jävligt dåligt humör och hatar på allt&alla som är helt jävla dumma i huvudet.  Stör mig på såååå mycket, fan vad jobbigt... Vill hem & dra täcket över huvudet, HEJDÅ!

Torsdag!

Godmorgon! Sitter i köket nu och har just ätit lite frukost, nu ska jag sitta och vänta på att klockan blir lite över 7 så jag kan fara till bussstationen. Idag har vi som sagt kort dag, börjar med musik i 40 min, no i hur länge vet jag inte, sen en timmes hål om inte mer, och sen träslöjd och så engelska direkt efter det. Sen tar jag looov! Nu ska jag kriga mig mot hallen och kolla vad jag ska ha för något på fötterna, har världens träningsvärk i rumpa, armar och ben.. Sköööönt!


RSS 2.0