Vet ni vad?

Ehjå.. Föresten! Har jag berättat för er att jag fick veta för någon dag sen att jag har tagit mig in på det program på gymnasiet som jag sökt till? :) Fan vad skönt.
 

kaaaalix!

Tjoho! Sitter just nu framför tven och för musik ut genom högtalarna och ska strax fara mot kalix, väntar bara på att Emelie och dom ska komma och hämta om mig och sen far jag och umgås med henne resten av kvällen! Härligt :D   Tänkte bara uppdatera er snabbt så får vi höras antingen när jag kommer hem eller imorgon, puss & go!
 

I'm still alive!

Goddagens! Nu är jag hemma och är vid liv, tror jag iallafall..  Gårkvällen var riktigt trevlig med trevligt folk, idag ångrar jag att jag och tror att jag hade lite för trevlligt, bakis som aldrig förr.. Men nu börjar jag känna mig lite mer levande iallafall haha!   Inatt har jag legat och trängts i en soffa, en soffa som typ är en meter lång dvs att mina ben hängde utanför ganska stenhårt och jag har inte sovit skönt eller många timmar så ska ta igen det nu tills det blir middag, sen middag, duscha och fräsha upp mig och sen hitta på någonting lugnt!   Det är ju faktiskt ligga i sängen väder idag så jag gör ju rätt och väljer att må såhär denna dag haha..
 
 

Fredag!!

Tjoho! Som jag skrev igår visste jag inte hur uppdateringen idag skulle bli, men ett inlägg får ni nu iallafall!:) Kom nyss hem efter att varit med familjen och ätit på hamnkroa ( de e ju fredagfredag, då måst jag ju få fuska ) det var snuskigt gott, like always!  Idag har jag som sagt varit och jobbat, det har varit RIKTIGT ROLIGT! Blev sjukt deprimerad av att ligga hemma i 2 dagar typ och göra ingenting?!  Så idag har jag inte tänkt " åh varför valde jag att sommarjobba med det här jävla jobbet i 5 hela jävla veckor " som jag alltid annars gör då allt blir jobbigt!  Då jag kom hem från jobbet kastade jag mig i duschen, sminkade mig och plattade håret och for sedan och åt! 
 
Nu sitter jag här i min säng och har musik volymen på max och taggar :D Känns som att det blir en förhoppningsvis jävligt rolig kväll, and it's feels goood!  Nu ska jag ta och medicinera mig och sen ska jag väl fixa håret, vi hörs imorgon nå mer!:)
 
En liten fjortis hälsning från miiiig!
Insåg nu i efterhand hur ful och efterbliven jag faktiskt är på bilden HAHAH

Godnatt!

Tjohoo, har nyss duschat och nu lagt mig i sängen redo för att se New girl och sällskapa med en påse nötter tills jag somnar :).  Ikväll har jag suttit och spelat kort först med Matte ett bra tag och sen hoppade Linn och Amanda in och sällskapade oss så blev några timmars korrtspel och lite annat, var trevligt det! Imorgon vankas jobb, känns otroligt skönt att må lite bättre iallafall så får hoppas jag inte mår så hemskt dåligt imorgon. Klarar inte av att vara hemma en dag till! Imorgon efter jobbet blir det hem, dusch, fix och sen iväg för festligheter, var ju ett tag sen man var ute på galejj så ska bli jävligt roligt :D   Sen lördag och söndag ska jag bara sova som en jävla gris och längta till sommarlovet som är 2 veckor bort..  Hehee, nu blire new girl och nötter, sen sovaa..  Alarmet ringer 06.10 imorgon så måste ju få mig över 7 timmar sömn iallafall..  Puss & Godnatt på er, vi hörs imorgon om det hinns =)
 
Får bli ett bildlöst och tråkigt inlägg, orkar inte söka rätt på någon bild...

Hååår!

Eftersom att det är jävligt tråkigt att vara sjuk och mitt löshår råkas vara lite slitet så tar jag fram saxen och visar mina extrema frisörs skills! Haha.. Vi får se hur detta slutar......   Håret efter slingningen igår blev ändå helt okej, måste köpa lite silver schampoo så mina gula skiftningar försvinner lite så det blir med matchande blondfärg som slingorna i löshåret är. Sen får det vara dugligt tills det blir brunt igen haha!:D
 
Lutar just nu mot att köra på denna färg istället för svart eftersom att svart är så himla jobbigt å få bort.. + Att man ser så jävla blek ut i det också...!

Godmorgon!

Godmorgon! Idag har jag sovit ut rejält, riktigt jäla skönt. Sen kom Linn hem på lunch och så har vi ätit varma mackor, mums.  När jag vaknar imorse och går in i köket ser jag att mamma har lämnat en kartong med ett mackjärn på, dvs... JAG HAR SKOLANS GODA VARMAMACK JÄRN NU!  Åh.. Skolans varma mackor är så jävla svinigt goda så jag har ätit varma mackor idag, och gott var det! Hade jag inte gått på LCHF hade jag fan ätit det varje dag!! Haha. Nu ska jag ta och se nå tv eller gå ut och sätta mig i solen om det är varmt, solen lyser då för fullt iallafall! Vi hörs sen :)
 
Nomnom!

tar och säger godnatt!

Tjoho! Efter att suttit och sett fotboll ett litet tag och dregglat över min blivande man (ronaldo) som jag även fick veta idag är endast 11 år äldre än mig! Nu ska jag bara bli jävligt snygg så han faller för mig om något år... Kanske bantar ner mig, plastikoperarar mig och blir en riktigt jävla känd modell?! Nä.. Det skulle jag nog inte ens göra för honom, haha.  Jag är iallafall just nu inne i en "period" där jag är helt galen i sådär halft mörka killar, typ från italien, portugal och sånt!..  Åh, ska drömma om dom inatt! Fan vad sjuk jag är, men åååh..
 
Nåväl, har också färgat håret ikväll som ni vet, just nu set jag ut att vara typ så gott som blond, (min marddrömm har isåfall gått i uppfyllelse..)  fast får se bättre imorgon hur det ser ut då jag får platta det för mina slingor exisiterar typ inte då mitt hår är lockigt, allt åker ut och ser ut som en enda blond klump. Haha!!  Får hoppas på att det är så iallafall.. Nu ska jag sova och drömma om ronaldo och övriga snygga pojkar, eller först se lite new girl.. Sen drömma!  Godnatten :)
 
Hey sexy boy!

klickat hem!

Bella var här tidigare idag och satt och kollade på h&m's rea, självklart råkas jag klicka hem 2 linnen när hon ändå skulle beställa!  Asså.. Det här med internet shopping är fan illa, min lön kommer ju hinna ta slut innan nästa kommer...  Tur så var detta på rea också :DD
 
Blommit linne (tror faktiskt jag har detta mönster på en klänning från h&m?!) 49 ;-
 
 
Randig tup tob 39;-
 

hårfärgning!

Hellu! Sitter just nu med blondering uppi huvudet. Känns som att detta inte kommer sluta bra på något sätt.. Mitt hår blir numera altid misslyckat och fult.. Men vi får väl hoppas på att det blir bra, är så jävla tjorvigt å slinga håret när jag har mitt nailhair i så tog ett jävla bra tag å få ut några jävla slingor så reslutatet ska bli spännande å se hur det blir nu när jag mest bara har slingat övre håret och utväxten..   Nu ska jag låta färgen värka i en timma och medans blir det att se new girl tills fotbollen börjar, ser endast det för att portugal spelar och där är ronaldo, min framtida pojkvän.  Vi hörs sen!
 
( Varnar för flottigt hår )
 

har jävligt tråkigt.

Jag är trött och jävligt uttråkad, har glömt bort hur tråkigt det är att vara sjuk.. Jag måste bli frisk så jag kan fara och jobba imorgon! Men mår i princip lika dåligt idag som igår, varför är min kropp så mesig och blir alltid så jävla sjuk då jag bliir sjuk? ÅH!  
 
Fan vad onödigt inlägg jag ligger här och skriver men liksom, vad ska jag göra?!  Ska ta och be till gud hundrafemtio gånger om att bli frisk så jag kan fara och jobba, JAG FÖRLORAR FAN PENGAR PÅ DET HÄR! Eller nej, jag kom på att jag ska fan jobba igen det. Men ÄNDÅ! 
 
Nu ska jag sitta och störa en massa folk på facebook och vara jätte jobbigt, exakt lika jobbiga som dom är nu som sitter å skriver å stör mig då jag bloggar..  Ska även få tag i bella och tvinga hit hon så hon kan färga mitt hår.. Bella om du ser det här ( för jag vet att du läser min blogg) , KOM HIT NU.   Hejdå!
 
Jag saknar mitt mörka, långa hår... ÅH, jag blir galen

godmorgon!

Godmorgon!  Bra att man kan sova länge när man väl har chansen att sova ut, fast är väl ändå bra att jag vaknar tidigt och inte hinner vrida om dygnet när jag säkert ska och jobba igen imorgon:) Har iallafall just vaknat och ligger i sängen och gör ingenting, ligger och kämpar emot mitt kissnödighet som jag haft sen jag skulle somna igår, ni bryr er, jag vet.  Nu först innan jag går på toa ska jag få min data laddare att börja funka igen, den dör lite då och då.. Speciellt under nätterna! Och nu fungerar den inte..  Mina laddare börjar ALLTID tjorva under sommarloven, fan vad fittigt.  Nu ska jag fixa den, sen kissa och se new girl typ.. Vi hörs senare :D
 

Heemma!

Tjoho! Överlevde besöket på vårdcentralen, har dock inga större sjukdommar.. Har haft sjukligt ont i öronen senaste dagen även i hals och huvud också + feber. Visade sig dock bara vara virus och i öronen har jag fått vätska innanför trumhinnan?! Vafan är det?!  Så for på apoteket och fick mig nå spray som tydligen ska hjälpa mot det och tugga tuggummi skulle jag tydligen också göra haha. Läkaren sa även att det kan göra lika ont som örininflamation när jag har vätska innanför trummhinnan.....
 
Efter att jag hade varit på vårdcentralen for vi då och hämtade ut sprayet och köpte toy, sen beställde jag thaimat som tröst och som hopp för att bli friskare så tänkte att jag skiter i lchf denna måltid och åt thaimat, jävligt gott var det men ångesten som dök upp efteråt haha.  Nu ska jag vila och sånt så jag blir frisk snart, får inte jobba för min läkare måste vila i några dagar men jag ska stenhårt vila så jag kan fara på torsdag!!  Käre gode gud, gör mig frisk.
 
Nomnomnom!!!

tisdag avklarad!

Goddagens! Har redan slutat jobbet för idag, eller slutade klockan 11 ungefär sen for jag hem eftersom att jag har 2 timmar att ta ut så tog jag det nu. Mår just nu skitdåligt, inte bra alls så ska iväg till läkaren senare kring 2 tiden så tog ledigt därför också + att det inte är någon höjdare att hård arbeta då man inte mår något vidare. Hoppas läkarna hittar något jävla fel så jag vet vad som pågår inom mig för en gångs skull!
 
Nu ska jag iallafall köra lite New Girl maraton, like always.. Och så ska jag ta mig en lille pn innan jag ska iväg och vila mitt huvud som också gör riktigt jävla ont. Det är sååå synd om mig idag, varesig ni tycker synd om mig eller inte..
 

Godnatt..

Har precis duschat och nu har jag kastat mig i sängen och laddat upp med en massa goda nötter och ska se new girl och dricka loka! Mumms.. Det får bli min avslutning på denna måndag!  Imorgon är det jobb igen, jag lägger mig som vanligt före fan endast för att få vara lite utvilad imorgon, men är jag det då? Nä aldrig är jag det hur många timmar jag än sover..
 
Nåväl, efter jobbet imorgon kanske jag far iväg till sjukhuset för att kolla upp vad felet på mig är,. Jag är aldrig 100% vålmående, jag är väl helt enkelt mindre älskad av gud eller något sådant sjukt, haha. Nu ska jag se new girl och sen försöka sova om det nu inte gör allt för ont inatt.. Åh!  Godnatt på er
 
Har mina nötter som tröst mot värken, haha.  Dom hjälper mycket, eller?!

klick, klick, klick!!

Det är farligt att ha pengar och kolla in på h&m's hemsida då det är rea på badkläder.. Något som är ännu värre är att gina börjar sin stora rea idag också, åh känner att min lön kommer vara ganska slut innan nästa kommer. Jag, pengar, kläder - dålig kombination..

Tyckte ju faktiskt jag fyndade lite då jag får denna för 104 kr med frakt och köret!
 

Måndag avklarad!

Goddagens! Nu var måndagen färdig arbetad, fan så slut jag är efter att gått runt och klippt gräset i 2 timmar i sträck och uppåts backe har jag tamefan haft HELA tiden.. Mina ben och armar värker inte lite.. Haha, lite träning ger det ju iallafall! Något positivt fanns det ju i det hela iallafall.. Nu ligger jag iallafall nedbäddad i sängen och ska ta och slå igång new girl, kom på att jag måste börja se det från början eftersom att jag inte har gjort det utan bara hoppat in helt plötsligt och börjat se någon gång då & då så nu ska jag ta tag i det å börja se!   Vi får höras mera sen :D
 

Godnatt!

Helu, har precis krypit ner i sängen och ska alledens strax ta och göra godnatt för mig!  Som vanligt så jobbar jag imorgon 7-14, just nu känns det mer än jobbigt eftersom att jag är helt slut i kropp och huvud men tur att jag inte jobbar allt för länge!  Nu ska jag se om det finns någon bra serie jag kan se, har lyckats se klart 2 serier jag sett ida, vad ska jag kolla på nu liksom?!  Hatar att bara serie beroende ibland och inte kunna somna utan att ha igång en serie typ haha.  Nåväl, ska kolla runt om jag finner någon bra, annat kanske jag tar och kollar om någon gammal, allt gammal är ju bättre - Right?!   Nåjaaa, godnatt nudå..
 
Ovanligt att swefilmer inte fungerar... ÅH!

Nytt inhandlat!

Kom på att jag aldrig la ut bilderna på det jag handlade i torsdags då jag var i Luleå en snabbis + att jag fick då också hem mina skor jag beställde förra veckan. :)
 
 
 
 
 

borta bra men hemma bäst!

HEJ ÄLSKLINGAR!! Fan vad ni måste haft saknat mig :)))  Haha.. Är iallafall just hemkommen från skärgården och ska strax riktigt kasta mig i duschen och duscha som aldrig förr.. Har saknat duschen som tusan! Men trevligt har jag haft, mycket trevligt och tur med vädret har vi haft!  Jag som aldrig brukar bränna mig i solen har lyckats bränna mig på näsan och bröstkorgen, kommer svida att duscha.. Gruvar mig redan..   Nu ska jag iallafall försöka föra över bilder på den här skit sidan, funkar det inte byter jag fan blogg... Nä det gör jag inte, men nått elakt ska jag göra!!!
 
solasolasola
solaaaa
Grilla maaaat
nomnomnom
Min fina myshörna i båten!

skärgårn!

Hello! sitter just nu ute p skärgården med en massa folk och dricker lite vin. tänkte bara uppdatera er lite snabbt så ni vet att jag lever, nu ska jag fortsätta med detta vi hörs imorgon eller på söndag då jag kommer hem, puss o go!

fullt upp, därav den dåliga updaten!

Hej mina älskade läsare! Och förlåt för den kassa updaten som har varit igår och idag men har haft fullt upp!  Igår for vi till jämtön och blev där hela kvällen, pappa hjälpte bella och johan att sjösätta båten sen blev vi där ett tag, direkt jag kom hem somnade jag. Imorse vankades det jobb 7-16 jobbade över 2 timmar så därav den dåliga updaten för hann bara hem, duscha, sminka mig, dra på mig kläder och dra iväg till luleå!
 
Då jag kom till luleå for vi till h&m och köpte lite kläädeeer, fick ju lön idag.. Dock bara för förra veckan det som jag jobbade då, men ändå några tusen rikare.. Nice det!  Sen for vi och handlade inför helgen, imorgon är det ju som sagt midsommar. Jag kommer fira den långt ute åt fanders,  strök strecket över galejjandet i helgen tror jag..  Så nu har jag fullt upp med att packa, vad ska jag ha med mig?!? VAD SKA JAG HA PÅ MIG?! åh.. Fan vad jag hatar att packa, måste be min älskade mamma hjälpa mig..  Nu ska jag visa er lite bilder på det lilla jag köpt, sen ska jag borsta håret, föna det och packa klart till slut får jag väl någon gång sova! 
 
Vet inte om bloggen kommer stå stilla under helgen, kanske mobilbloggar om jag får igång det på telefonen annars har jag pappas telefon att blogga ifrån så vi lär höras, men dålig update lär det bli så ha en för jävla bra och trevlig midsommar alla!:D
 
ÖHM... Dom har gjort om blogg.se så där jag laddar upp bilder funkar inte att klicka upp?!!? Idiotiska människor som ska alltid för nya allt.  Allt gammal kommer ändå alltid vara bäst, inse det..

godnatt..

Haaar inte idas blogga mer än det där inlägget jag gjorde sist, det är tråkigt att blogga utan bilder och gör ingenting speciellt värt att fota, jo ska fota sängen varje morgon så ni får se hur kuddarna och täcket ligger olika varje dag! Haha nej..

Nu har jag iallafall nyss duschat, skärt upp melon och lagt mig i sängen och ser på greys anatomy. Häärligt! Ska se något avsnitt utav det, sen ska jag sova som en gud. Endast två dagar kvar till min "lång helg" läängtaaar!! Nu ska se på detta, äta melon och klia på mina 140382 myggbett jag har över hela kroppen.. Kan ju tillägga att alla slags myggmedel är skit, dom är ju fan fortfarande på en som en jävla kåt hund. Godnatt!


tisdag avklarad!

Tjoho! Nu är tisdagen avklarad, denna dag har inte heller varit allt för jobbig! Började med vattning imorse eftersom att jag tydligen inte hade vattnat klart allt igår så fick göra klart det, sen fika rast, sen rensat blommor, kastar blommor och sen lunch, sen vi upp till morjärvs kyrkogård och kollade om något behövdes vattnas men icket. Sen for vi till församlingshemmet där jag har strykt några dukar och sånt sen fick jag sluta.  Idag har inte mycket svett runnit, fan vad skönt.. Haha!  Lat eller? Nu ska jag iallafall ut först på en bölm och sen ska jag lägga mig i sängen och se greys, vi hörs senare!:D

Godnatt..

Va i helvete är detta swefilmer.com ?!?! Här lägger jag mig förefan i sängen för att nöta några avsnitt greys anatomy och så funkar inte sidan, IGEN.. Vafan, jag som skulle mysa till det med en banan till.. ÅH, vad sur jag blir.. Och jag hinner inte laddar ner nått för då sover jag fan gott innan allt är klart.  Har abstinens efter greys, har inte sett det på ca 6 timmar. Nu måste jag se nån skitfilm eller serie jag har på datorn, Godnatt....

Skitsur

Home!

Heluu! Är hemma från morfar nu, varit dit och hälsat på eftersom att han fyller år idag :) Nu sitter jag framför tven och tar det lugnt, ska strax gå och tvätta bort sminket och sen får jag se vad jag gör, lär somna före fan ikväll när jag inte sovit något inatt eller efter jobbet, men jag klagar inte att jag får sova.. Fan så skönt att sova!;) Nuuu ska jag tvätta bort sminket, byta om till sovis kläder och ta fram lite grejor till imorgon.  Kom även på att vi är lediga på fredag ju, fan vad skönt med lite kortare vecka, glädjehopp typ.


Måndag avklarad!

Goddagens! Nu är jag hemma från arbetet och sitter och tar det lugnt och försöker finna orken till att gå och ställa sig i duschen och duscha bort dagens smuts haha.. Idag har vi inte haft allt för hårt arbete, är inte helt slutkörd iallafall.. Har nu på slutet vattnat hela kyrkogården, nu behöver inte det göras förän på en vecka, skönt det iallafall!

Strax ska jag kasta mig i duschen och fixa mig, senare efter middagen ska jag iväg med familjen och fira morfar som blir riktigt gammal idag, hela 78 år!  Sen direkt jag kommer hem lär jag väl kasta mig i sängen och sova som en bebis, har sovit allt annat än bra inatt, kändes som att jag just somnat då alarmet ringde, tuuungt.. Nu ska jag äta upp min banan jag på början och tömma min påbörjade loka flaska också sen duschen! Vi hörs senare om det hinns, pussss


godnatt!

Har precis krypit ner i sängen och ligger nu och kollar på greys anatomy med en påse nötter som sällskap! Tar och avslutar denna söndag hära med detta, imorgon vankas jobb igen 7-14 och sedan blir det 78 års kalas! Kommer vara heelt slut därför tar jag och lägger mig nu tidigt så jag orkar upp! Så godnatt på er :)


klickat hem!



Nu har jag klickat hem mina älskade skor och hoppas på att dom kommer nu i veckan ( och att dom är snygga ) så jag hinner få dom innan det är helg eftersom att jag hatar att vänta på paket och självklart lyckas det alltid gå över tiden då jag väntar haha. Nåväl, har inte gjort mycket nu i eftermiddag, somnade direkt efter förra inlägget och sen åt jag middag och sen kom bella, johan, willy och alice på besök så har pratat på med dom och sånt där! Nu ska jag gå ut och kolla när mamma och pappa fixar ute i båten, har beslut ångest om jag ska fira midsommar i kalix med mina vänner eller ute i skärgården med mina föräldrar och bellas familj. Åh, vad jobbigt.. Varför finns beslutångest?!

Hemma från luleåå!

Helu! Är hemma från luleeå nu så tänkte bara skriva ett snabbt inlägg och sen se greys anatomy och ta det lugnt är såå trött... Iallafall kom hem med ett par brallor, ett läppstift, klämmor, snoddar och sånt krimskrams. Skulle egentligen inte köpa någonting men så svårt att avstå ibland, speciellt då mammas börs är öppen haha! Nu ska jag iallafall se greys och soovaa, måste ju ta vara på sömnen innan imorgon då börjar en ny arbetsvecka, gud vad jobbigt det känns idag...

Kastar in en bild på läppstiftet, resten har jag ingen bild på.. Har ju inget rosa läppstift så måste ju ha det utifall att jag någon gång i livet ska ha det!
Haha

Luleå!

Blev aldrig att fara till luleå igårkväll så tar och gör det nu, puss & go vi hörs senare!


!!!


skor.. kär.. mycket.. kär..

Heluu! Ligger just nu i soffan och avarbetar matkoman, tidigare har jag varit till kalix en snabbsväng, sen kom jag hem och åt middag och här ligger jag nu, mätt och belåten!  Ligger och kollar på skor från en massa olika hemsidor, hittade ett par rosa skor som jag letat LÄNGE! Såg en tjej som hade på sig sånna, jag blev kär, och nu har jag hittat dom (i min storlek å allt, omg)! Ska beställas till veckan direkt, får ju lön på torsdaaag, hehee fan så nice.

Dessa skor är det, som ni vet älskar ju jag allt med kilklack och allt med färg! Färgen är starkare irl än på bilden där den ser mer blaskig ut.  Jag och rosa, det är något jag kallar kärlek. Ni får tycka dom är fula om ni vill, men håll de för er själva! hihi

solat!

Helu! Har precis kommit in efter 2 timmars liggande ute i solen, sååå skönt :) Nu har jag gått in och ska snart snöra mig i duschen och tvätta bort lite sololja haha, luktar sololja om hela mig, så en dusch är behövligt!  Tidigare har jag varit med mamma till blomträdgården här i töre och köpt nå blommor som hon håller på med att plantera. Nu ska jag kasta mig i duschen och sen får jag se vad jag gör, kanske far iväg till luleå en sväng. Vi får se!  Vi hörs mera sen :)

Bjussar på en bild på min nya drog istället för pk, loka!


Börjar äntligen få lite bränna också, det var på jävla tiden!


godmorgon!

Goodmorgon! Har legat vaken i sängen i drygt 2 timmar och kollat på greys, nu ska jag strax gå och tväta bort gårdagens smink som jag aldrig ides tvätta bort igår och sen ska jag nog bege mig ut för att bättra brännan lite. Niiiceee det! Ikväll får jag se vad som händer, känns så skönt att bara vara hemma och göra ingenting alls, haha. Så tråkig jag är. Nåväl, nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen bege mig ut till solen om den nu fortfarande lyser, solen brukar vara bra att passa på att gå i moln direkt jag ska sola..

Om yr stämmer så ska det ju vara dugligt väder idag iallafall!


godnatt!

Ok, klockan är halv nio och jag ligger i sängen. Jag erkänner, jag beter mig som en pensionär. Men jag måste ju ta vara på dom 2 dagarna jag faktiskt får sova ut och sova hur många timmar jag vill under nätterna så ska verkligen ta vara på dom då! Iallafall, har nyligt krypit ner i min renbäddade säng, mamma var så söt och städade hela mitt rum och renbäddade, nu har jag äntligen mitt favoritpåslakan med rosa & gröna blommor på och rosa & gröna kuddar!! Inatt ska jag sova såå sjuuukt gott, bara för att jag skriver det här kommer jag sova skit dåligt, det brukar alltid bli så.. Förstår inte varför, fan vad onödigt.  Nåväl, det jag egentligen ville säga med inlägget var, GODNATT!

Bjuder på en halvt fager bild, heheh

Dagens, eller kvällens..

Skulle ju bli bättre med å lägga ut outfits bilder, så kastar in kvällens outfit eller dagens eller ska man kalla det efter middagens?! Haha..

Iallafall, både linne och jeans är från H&M!

freeedagsmys

Efter många om och men så bestämde jag mig för att stanna hemma och missa självaste kalix cruising haha! Det lär väl ändå aldrig slå piteå cruising och den missade jag ju faktiskt iår så mycket kan jag inte missa, får hoppas på att alla har tråkigt :) Nej jag skojjade bara! Hihi.. Sen jag sist bloggade tog jag en halvtimmas pn, duschade, fixade mig och sen har vi grillat gomat! Nu ligger jag i soffan mätt och belåten, känner hur mina ögonlock vill stängas igen men jag ska inte sova ännu har jag bestämt, tidigast halv 9.. Har faktiskt gått och lagt mig ungefär halv 9 hela veckan haha, lär säkert göra det idag också. Det är ju så jävla skönt att sova tidigt och sen inte behöva sova bort heeeeela dagen, fast.. Hur många timmar man än sover då man ska upp till skola/jobb så är man ändå lika jävla trött oavsett om du sovit i flera dygn... Nåväl, nu ska jag traska iväg och göra något, vi hörs sen!

Go middag!


helg!!!!

Åh! Äntligen har jagh elg, fan vad skönt!!  Dock vet jag inte vad jag ska göra.... Har inget sug till nå festande eftersom att jag är dö trött och vill helst bara sova, så sova ska jag fan göra. Men sova bort helgen känns inget roligt.. Vilka i-landsproblem, sånt händer!  Idag har det varit skitväder vilket resulterar att jag inte behöver göra nå jobbiga grejor på jobbet, har fått putsa fönster, rensat lite blommor innan regnet kom, levererat död människa till kyrkan, städat lite efter begravningen osv.  Helt jobbigt har det alltså inte varit! Nu ligger jag nedbäddad i sängen redo för greys anatomy tittande och en kort powernap, mina powernaps lyckas alltid bli  3-4 timmar långa haha! Nä ska se det nu och sen sova, sen jävlar ska jag duscha å fräsha upp mig lite!  Hörs sen.  ;)

Gottigottgott!  Vatten i mitt hjärta.

godissugen så jag dör!

Sitter i soffan och håller på avlida av godis sug, att det finns en chokladkaka i kylskåpet och att linn håller på att baka chokladbollar gör inte saken bättre heller. JAG BLIR GALEN!  Jag kommer lägga av och bli super fet inom kort, nej.. Jag får inte! NEJENEJENEJ..  Fan vad sur jag blir, förra veckan var jag inte ens lite sugen på godis, och självklart fuskade jag förra helgen å nu är det åt helvete. Jag hatar mitt liv, nej det gör jag inte. Jag hatar mitt fett och mitt godissug.. Det enda sättet att överleva detta är att sova bort dagarna och slippa tänka på godis.. Chipsen överlever jag utan, men cola nappar och choklad, fan vilket svaghet.

Försöker iallafall få bort godisuget genom att lura mig själv att det är godis i godispåsen istället för nötter.


torsdaag!

Hellååå! Nu har jag slutat för dagen, nu är det endast imorgon som är kvar sen tar jag helg!  Idag har inte vi gjort allt för jobbiga saker faktiskt, på morgonen for vi till kyrkan och vi fick städa hela kyrkan på 2 pers, ska inte ljuga.. Det var faktiskt småjobbigt.. Haha! Men det gick faktiskt rätt fort!  Sen for vi tillbaka till kyrkogården (där jag jobbar) där jag lastade av några blommor och sånt, sen fick jag skotta nå grus och plantera några blommor sen hade jag lunch, efter lunchen for vi till församlingshemmet och städade det och sen fick vi glass och slutade!:D Hihi.. Tur att jag får äta isglass när jag kör lchf, eller får å får.. Jag bestämmer det!  Nu ligger jag i sängen och tar det lugnt, ska se greys anatomy sen får vi se om jag drar en powernap heheeee. Nåväl, vi hörs senare!:D

Coolmoppegirl_96 , Haha...

home and goodnight!

Heluu! Kom hem från kalix för inte så längesen, for dit och åt på china med Jennelie, Josse, Emelie, Henrica & Julia. Vi firade som sagt Jennelie som fyller hela 16 år idag, grattis sötis! Efter matkoman så vandrade vi till jossan och satt där utanför ett tag tills mamma och pappa hämtade mig och jag for hem, direkt jag kom hem sprang jag och tvättade bort sminket, snörde av mig kläderna och nu ligger jag i min underbart sköna säng och ska se greys anatomy och somna till det. Lär inte hinna se mycket innan mina ögon stängs igen, har inte ens tagit en pn idag och det känns!  Så nu ska jag faktiskt ta och slå igång det, fast först ska jag faktiskt vara generös och lägga upp dagens outfit, börjar alltid med det och sen slutar jag helt plötsligt?!  Ska försöka vara liiite duktigare med det, fast nu under veckorna går jag med stora fula t-shirtar och arbetsbyxor, osminkad och ful och det vill ni inte se på!  Nåväl,  godnatt!

Dagens outfit, eller kvällens.
Jeansjacka - Lånad av bella Linne - Gina Jeans - H&M

har jävligt tråkigt.

Tidsfördriv

Namn: Evelina Eriksson
Piercingar: Öronen, näsan och naveln
Tatueringar: Det kommer
Längd: 165
Skostorlek: 36 - 37
Hårfärg: Ljusbrunt
Fräknar: Nej
Motto: Behandla andra som du själv vill bli behandlad ;-)

Kär?Nej
Önskar du att du bodde någon annan stans? Jaaaaa
Tänker du på självmord? Nej
Tycker du att du är attraktiv?Haha wtf?
Dricker du? Jao
Använder du droger? Nej
Vilket schampo använder du? Olika!
Vilken parfym använder du? Ed hardy
Vad är du rädd för? Småkryp, storkryp, döden, osv
Gillar du att tvätta? Nej
Gillar du berg och dalbanor? Har aldrig åkt nån....

Senaste...
Filmen du hyrde
? Minns inte ;o
Filmen du köpte? Minns inte..
Låten du hörde: Whistle
Låten du laddade ner? Whistle haha
Personen du ringde? Mamma
Personen som ringde dig? Mamma
TV-program du såg? Vet inte
Person du tänkte på? Linn haha

För eller emot...
Långdistansförhållanden? För?
Utnyttja någon? Emot
Självmord? Emot
Ungdomar som röker? - För?  Vem bryr sig xD
Använda droger? Emot
Sex före äktenskapet? För
Köra onyktert? Emot
Förhållanden? För

Favorit...
Låt: Vet inte
Sak att göra: Shoppa, sova osv!
Sport: Olika ..
Dryck: Vatten
Kläder: Leggings eller jävligt sköna jeans och sen någon oversize typ
Film: Vet inte
Bil: BMW 
Serie: Greys Anatomy

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke
? Ja
Gråtit över en flicka? Ja
Ljugit för någon? Ja
Varit i slagsmål? Ja hhahah
Blivit arresterad? Inte vad jag vet, kanske O.o
Träffat någon från internet IRL? Ja

Antal...
Gånger du vart kär
? No one!
Gånger ditt hjärta brustit? Ingen, heheee
Hjärtan brustet på grund av dig? Vet inte
Tjejer du kysst? Vet inte, mina tjej kompisar?!
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? 2 pers
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Många! Jag är älskad av sånna som interljuvar

Pålägg som gäller: prikkikorv å skinka!
Dagens dryck: Vatten

Senaste...
boken du läste? Läser inte böcker..
Personen du fick e-mail av? Orkar inte kolla
Personen du fick brev av? Vet inte
Personen du fick sms av? Jennelow
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Hela familjen? Någon vecka sen
Saken du köpte? Öhm.. Vet inte..
Vad har du gjort idag? Jobbat
Var det kul
? aa :)
Brukar du svära mycket? Haha, ja
När stiger du upp på morgonen? När jag jobbar å det är skola så klockan 6
Gillar du att slåss? Nä
Vad har du på dig? Jeans, linne och underkläder
Vad ska du göra ikväll? Umgås med peeps å sova!
Vad är du allergisk mot? Ingenting
Var har du ont?  I fötterna
Använder du hårspray? Ja
Kan du stå på händer? Hihi klart!
Håkan Hellström eller The Ark? Evelina Eriksson
Salt eller socker? ÖH, vet inte
Gillar du ketchup? Ibland
Är du glad nu? Ja
Var du glad igår? Ja
Vad dansar du till? Musik
Stockholm är...? Stockholm
Göteborg är... ? Göteborg
Kan du sjunga? Klart jag kan, alla kan!
Spaghetti eller makaroner? Makkisar
Land du vill besöka? Världen runt!

hemma!

Heeej! Är hemma från jobbet nu, eller har varit det sen 2 tiden men direkt jag kom hem så kastade jag mig i duschen så nu har jag duschat, klätt på mig och plattat till lite utav håret, hur ska jag orka sminka mig?!?! Har inte sminkat mig på flera dagar nu, fan vad jobbigt.......  Iallafall, ska till kalix senare och äta på kina eftersom att jennelie fyller år idag, hon är självklart värd att fuska ifrån lchf en måltid, kan ju skippa lite ris iaf ;-)  Haha.  Nåväl, dagen har rullat på som dom senaste, dagen har faktiskt inte varit allt för jobbig, tur är väl det! Nu ska jag vänta på att mamma kommer hem så jag vet om jag kan fara till kalix eller inte, orkar inte sminka mig före det.. Haha, nä nu orkar jag inte babbla på mer här med en massa ord. Vi hörs senare!:D


upppdateee?

Tänkte just vara snäll och göra ett inlägg åt er så ni åtminståne har 3 inlägg att läsa från idag men.. Vad ska jag skriva?!  Ska jag radda upp det jag gjort sen senast?!  Har iallafall tagit en pn efter jobbet, åt middag, suttit ute i solen, farit till ica och handlat & även hämtat ut mitt hm paket, provade kläderna, suttit ute i solen lite till och nu har jag precis gjort kyckling sallad som jag ska ha med till arbetet imorgon eftersom att jag skulle jobba i morjärv och inte hinner hem på lunch så har kirrat ihop det.. Kunde inte låta bli å smaka så var tvungen å smaka och godkänt blev det, jag äääälskar kycklingsallad..  Nu ska jag se klart mitt påbörjade greys avsnitt och sen kasta mig i duschen, efter det lär jag säkert sova som en bebis.


mitt hm paket har kommit!

Äntligen har mitt hm paket kommit, har väntat på dom vita jeansen sen i maj typ?! Men nu kom dom och tur hade jag att båda jeansen passade. Har även gått ner en jeansstorlek märkte jag och även dom var lite stora i midjan, woho, lchf gör framsteg haha. ;-) Eller så är bara ena byxan stor i storleken..



arbetsdag 2 avklarad!

Är nu hemma från arbetsdag numero 2. Överlevde faktiskt denna dag också efter några om och men!  Vädret ute är underbart, självklart har jag jobbat och svettats uomhus i detta väder haha.  Direkt jag kom hem kastade jag på mig bikinin och la mig ute och solade i en halvtimma, lessnade och nu ligger jag i sängen istället. Orkar inte med alla fula humlor och gretingar och alla andra missbildade flygande djur. Har för den delen blivit biten av 14053829 mygg idag, det har bokstavligt talat kryllat av dom på vissa ställen, kommer ligga och klia ihjäl mig ikväll känner jag, mh underbart. Nu ska jag se greys & sova, vilken skräll. Nä men ska faktiskt käka ett äpple också, så lite förändrig blev det ju iallafall haha ;-)

Har inga bilder, är osminkad och ful varje dag. Varför fota motbjudande bilder på mig själv och hur risig jag faktiskt ser ut varje dag och visa er? Nä det är nog bättre att ni får bildlösa inlägg. Puss & go.

Bloggandet suger.



Ohyes, so damn true .

Iallafall, jag suger på att blogga. Just nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva om men känner att jag måste göra ett inlägg till er som faktiskt läser mina värdelösa och tråkiga rader jag skriver varje dag. Puss på er, eller? Skoja, hihi. Nä men nu under veckorna kommer min blogg inte ligga på topp någonstans, sätter väl jobbandet först och sovandet. 

Har iallafall inte gjort speciellt mycket sen jag kom hem från jobbet, somnade nästan direkt efter att jag hade bloggat sen vaknade jag och gjorde omelett och korvvv.. Sen har jag suttit ute i solen som dök upp nu i eftermiddags , härligt! Ska ta och checka vädret för imorgon, ryktas att det kommer bli toppen väder i veckan. Snacka att svettet kommer rinna då man arbetar samtidigt, oh fresht!

Första arbetsdagen avklarad!

Hellå! Nu är första arbetsdagen avklarad, fan så skönt det var att lägga sig i sängen nu alltså.. Har stått hela dagen och planerat blommor nu på slutet har vi varit och satt ut dom på olika gravar och så. Jag har överlevt en arbetsdag, första är väl alltid jobbigast?! Jag lär ju väna mig snart, hoppas jag haha..  

Just nu skulle jag döda för en dusch för jag stinker jord, blomjord.. Men sängen är så mycket med lockande så jag får sova och lukta skit tills jag tar orken till duschen, mina ben gör ont helt jävla ont, jag är verkligen pinsamt otränad. Nu jävlar ska jag se greys anatomy, hämta något att käka på och sen somna efter det så småning om! GODNATT.

2 bilder från avslutnignen!

Såg att Johanna hade lagt ut bilder från avslutningen så var ju tvungen att sno 2 så ni får se!
Tanken slog mig just att detta är sista bilden tillsammans från då vi faktiskt är klasskamrater! Nästan sorligt...



Film!

Hellu! Sitter just nu i soffan och ska strax se film med Linn & Matte, sen blir det att gå & sova eftersom att jag ska upp kring halv 7 tiden eftersom att jag börjar jobba klockan 7 imorgon. Så ska ta och ställa iordning allt nu och sen blir det movie time :) 

Idag har jag inte gjort någonting alls, har legat i sängen hela dagen och sett avnitt på avsnitt på avnitt av greys anatomy. Det är ju så förjävla bra så jag kan knappt slita mig ifrån det! Nåväl, nu ska jag fixa det där och sen se film med dessa två filurer. Vi hörs imorgon, om jag överlever dagen dvs.. Godnatt!:)

Händer mig dagligen, så jävla sjukt kul det kan vara ibland. Haha!

godmorgon!

Godmorgon! Ligger just nu i sängen och är hur trött som helst men när jag vaknade tänkte jag att det är söndag, det är skola imorgon, jag har en massa skoluppgifter som ska vara inlämnade ikväll, men nix. Jag har ju sommarlov, haha fan vad sjukt. Så ligger iallafall nu i sängen och kollar på greys anatomy så ska väl t och fortsätta göra det tills jag piggnar till eller så tar jag och somnar om. Vi får väl se vilket, känns som att jag vill sova hela dagen bara för att jag ska upp före fan hela veckan..


trött..

åh, jagär så jävla trött idag att direkt jag slappnar av i en endaste liten minut så deckar jag direkt. Haha! Är helt jävla trött eftersom att jag typ blev väckt 9 imorse och har inte fått mig många timmars sömn, så det har jag gjort ända sen jag kom hem från moster. Sovit! Nu ska jag fortsätta vara dö jävla trött och sova bort denna lördag. Jag har ju inge bättre för mig så haha, måste ju också ta vara på denna helg och sova ur rejält eftersom att jag börjar jobba på måndag och då jobbar börjar jag jobba 7 på morgonen, kommer vara dö trött..  Godnatt!!

Igår.. Hahaha

Godmorgon! Eller nej.. Det är ingen god morgon idag.  Har bara sovit någon enstaka timma, mamma kommer in i mitt rum och väcker mig och jag kan inte somna om för att mitt huvud gör så jävla ont, jag har haft det bra i mina 5 veckor utan någon alkoholhaltig dryck och inte behöft må så här. Men det går över!

Igår var det roligt faktiskt, tiden gick så jävla fort och det känns som att jag inte har gjort någonting? Känns som att jag kan kortfatta allt med några ord:  For till jennelie, firade hon som fyller år på onsdag med brudarna & Ante och Fredriik.  Sen någon tid på dygnet for vi till stan, var for vi? Vet inte.    Sen helt plötsligt var jag ENSAM med okända människor (hahahahha) och min mobil var borttappad, ingen hade pengar på telefonen tills jag hittar en underbar människa som ÄNTLIGEN kan ringa den,  det visade sig att den var någonstans vid mig, men var? Det vet jag inte.  Sen det första jag gjorde var att ringa Oskar som jag vet var i stan och han och Jonte kom och räddade mig och visade mig vägen till Rebecka där jag bara var aggresiv och förjävlig, jag hatar idioter!!!!  Men sen var jag lika snabbt glad igen :D Då skulle vi gå till campingen men visade sig att jag for på sibylla och beställde mat, HALÅ JAG STENHRT BRÖT MIN LCHF!?!?!  Det var jävligt gott iallafall..  Sen vandrade jag runt med människor, flera olika sorters haha och tillslut någongång vid 3 kom Johannas pappa och vi for hem, jag kom hem, vaknar med kläder och inte dom jag hade på mig på kvällen utan nej, dom låg på golvet. Vad i helvete?!  Måste varit jävligt rastlös.

Var en sjuk kväll för mig hahah! Men var skitroligt nu faktiskt då jag tänker efter på dom detaljerna från början och slutet som faktiskt är hyfsat klara!  Nu ska jag hitta matsuget och äta smörgåstårta, jag vet att jag bryter lchf idag och igår, men vafan. Jag har fan en smörgåstårta i kylskåpen!!!  Senare ska jag orka duscha, fixa mig och det eftersom att jag ska och fira min moster om en timma, kan ju inte skippa det för lite bakfylla, nej! Nu ska jag göra det och ringa mina föräldrar som verkar vara spårlöst borta. 

Ser nu att detta blev ett förjävla långt inlägg, men ni älskar ju å läsa det jag skriver!:)




fix å trix!

Helu! Har preis fixat mig klat och sitter nu och kollar på tv och väntar på att tiden ska ticka lite sen ska jag iväg på studentmiddag och sen vidare till kalix för festligheter och inviga sommarlovet, underbart!:) Nu ska jag vandra iväg och söka min halsring, måste ha den ikväll har inte haft den på jäätte länge känns det som haha. Nåväl, vi hörs senare eller imorgon. Mest troligt imorgon! Puss & go, ha en bra kväll :)


grundskolan avklarad! fan så underbart :)

NU HAR JAG SOMMARLOV! Fyfan så skönt säger jag bara :D  Suttit i en och en halvtimme och haft skolavslutning och sen träffades vi i hemklassrummet där vi fick betygen + en ros av våran mentor. Sen blev det fotodags med tjejorna och sen stack jag hem! Eller for till coop och valde ut en bukett mamma skulle köpa åt mig och så köpte jag strumpbyxor till ikväll också!  Nu ska jag fira sommarlov med smörgåstårta, té och sällskap av mina familj! Sen kasta sig i duschen, fixa om mig och fara på Anton & Jespers studentmiddag, sen drar jag och Johanna till kalix och drar igång med brudarna och hoppas på en riktigt bra kväll!  Grattis till alla ni studenter också som tar studenten idag, är många jag känner som tar men jag orkar verkligen inte fara och kolla på utsläppet men lär ju träffa dom ikväll så!  Nåväl, nu ska jag äta smörgås tårta och så, vi hörs sen!:D




Jag är redo! haha

Helu! Sitter just nu bänkad framför tven och har nyss kommit ut ur en riktigt lång och skön duschning med hårinpackning, rakning och hela köret. Nu är jag redo för skolavslutning imorgon!:D Haha..  Ikväll har jag inte gjort någonting knappt, for med mamma till jobbet å var där i en timma och kollade hur min batik blev som jag gjorde tidigare idag och kastade in det i tvättmaskinen och sånt medans mamma gjorde nå grejs. Så fick mig en 9 timmars arbetsdag idag, niiiceee!  Nu ska jag ta och borsta håret och häva hårmedel inni det och se på tven, imorgon vankas skolavslutning, jag känner att jag verkligen är klar med grundskolan nu!

Såhär söt var jag då jag började sjuan! Hihi, skit ful :)

missat två dagar!

Dag 12–  Någon du saknar



Dag 13 – Det här hade du på dig idag

Klasströjan, vitt linne under och ett par svarta leggings!


Hemma!

Tjoho! Är hemma från jobbandet nu, fick sluta lite tidigare, inge fel i det!  Nu sitter jag och kollar på tv med Linn och tar det lugnt. Ska slå igång ett avsnitt greys anatomy och lägga till mig i soffan! Sen får jag se vad som sker, ska be till gud 100 gånger om att vi får fint väder imorgon, för bara ett litet tag sen öste det ner regn, bokstavligen! Sen började det ösa ner hagel istället också haha. Tur att jag hade just kommit hem och slapp köra hem i detta skitväder! Nu blir det att ta det lugnt och så, vi får höras sen :)

Bjuder på en bild från avslutningsmiddagen på Mig, Rickard & Emelie!
:)

@lunch!

Goddagens! Sitter just nu hemma och är på lunch och ska strax tillbaka till arbetet för att jobba ungefär 2,5 timme till sen slutar jag. Skönt!  Tur att jobbet inte är allt för jobbigt så jag blir helt jävla slutkörd haha, men på måndag börjar hårdare arbete och jobba utomhus ska jag göra då i 5 veckor. Men jag klagar inte, förra sommaren så var dagarna så jävla sega och bara sitta hemma så varför inte jobba då istället och tjäna pengar?!  Nu ska jag gå på toa och sen veva igång moppen och fara iväg till jobbet igen och få några sysslor att göra haha ;-) Slav! Vi hörs mer då jag är hemma :D

Trueee!

fullt upp!

Helu! Har haft fullt upp hela efter middagen så bloggen kom i andra, tredje eller fjärde hand!  Har iallafall varit i kalix och kollat på balen idag, gud så fina alla där var!  Kan knappt vänta tills det är min tur, åh vad roligt :D  Sen vandrade jag och tog mig en 28 minutare på solkällan och sen for jag hem där bella johan & willy var och hälsade på så har surrat på med bella, mamma och linn hela kvällen tills dom for och då var det bara att kasta sig i duschen och sen började säsongsavslutningen av greys anatomy.

Nu är det klart och jag ligger i sängen och ska strax sova, imorgon vankas det jobb på mitt schema. Känns dö jobbigt, men vad gör jag inte för pengar? Jobbar dock inte på fredag men på måndag börjar jag jobba och jobbar 5 veckor i sträck, men vad gör man inte för pengar?  Hehe.. Nu ska jag slå igång greys å sova så jag inte är allt för trött imorgon.  Nåväl vi får höras mera imorgon då jag är hemma från jobbet. Puss & Godnatt.


Jo btw.. Hoppas ni alla har firat sverige ordentligt idag!

Själv sover jag under en sverige flagga varje natt och sover som en prinsessa, kärlek på sverige!




luleeå!

heeejsan svejsan! Har nyss kommit hem från luleå där jag har varit och provat ut arbetsbyxor till sommarjobbet och köpt det. Eller mammas jobb har köpt det eftersom att jag ska sommarjobba där! Nu ligger jag i sängen och gör ingenting, tänkte lägga mig och se greys anatomy ett tag eftersom att swefilmer fungerar nu igen, woho. Lycka!  Sen ska jag nog till kalix och kolla på balen om det nu inte spöregnar, är ju massor med folk som man känner som faktiskt ska gå i år så jag känner att jag borde lyfta på arslet å fara dit så far väl dit om vädret tillåter!  Nu ska jag ta och se greys anatomy och kanske en powernap på det, vi hörs sen :)




godnatt..

Har precis krypit ner i sängen med ett glas vatten och en påse nötter som sällskap, mums!  Är just nu hundra frågetecken i mitt huvud om varför inte swefilmer fungerar att komma in på, vad är problemet?! Jag orkar inte börja ladda ner och vänta i 100 år för att kunna se en serie, speciellt då jag snart är klart med den. Åh!!

Bortsett från det så är det finfint just nu, fick veta att jag inte behöver fara på skolan på torsdag eftersom att jag har tillgång till att fara och jobba istället och tjäna pengar så sa min mentor att jag kunde jobba istället, nice det!  Imorgon ska jag till luleå med mamma och fixa arbetsbyxor till sommarjobbet eftersom att det behövs byxor med knäskydd och hela faderullan så måste mamma's jobb inhandla det åt mig och jag måste pröva! 

Nåväl, vi får höras mera imorgon, nu ska jag göra ett sista försök med swefilmer och kolla om det fungerar, annars slår jag igång en film och käkar mina nötter till det istället. Godnatt & sov gott!

klasströjan!

Fick våran klasströja idag, bättre sent än aldrig!
Vi har inte tagit fingrarna ur röven föräns typ sista veckan att fixa en såndan, så här blev den:

Framsidan,  och det står " Tröjan du hatar "

Baksidan, och där står endast våra namn!

home!

Hallå! Är hemma från avslutnings middagen nu, eller har varit det i ett tag iallafall.  Har varit riktigt trevligt faktiskt, efter att det slutade gick jag johanna och emelie till emelie och petters nya lya!! Haha,  har ju inte varit där och sett hur det ser ut föräns nu, var riktigt fint :)  Sen kom johannas pappa och hämtade oss och nu är jag hemma och sitter och kollar på säsongavslutningen utav desperate housewives, sista säsongen och allt, fan så sorligt..

Nu ska jag kolla och njuta av sista avsnittet, vi hörs mera sen elller imorgon! Puss & go :)


Färdig före fan!

Har precis fixat mig klart inför avslutningsmiddagen, vilken skräll att jag är färdig minst en timma innan vi ska fara! Jag kan aldrig taima in och vara klar som just innan jag far, måste alltid typ vara klar en hel timma innan utifall att någonting skulle gå snett, haha!  Sjukt irriterande...  Nu sitter jag och väntar på grillat, måste äta lite middag iallafall eftersom att jag inte har ätit någonting idag och börjar faktiskt bli lite småhungrig, så en köttbit lugnar nog hungern!  Sen ska jag väl pilla å fixa lite mer i håret, det hinner ju fucka sig innan jag äns har lämnat huset så några 100 liter spray i håret blire väl. Haha! Nä nu orkar jag inte skriva nå mer, skriver alltid så jävla onödiga och ovärda inlägg,  jag är ingen storbloggare..


♥ Dag 11 – Vad du ska göra i sommar

Åh, den listan är lång! Men har faktiskt inte planerat så himla mycket, allting blir så mycket bättre när man drar någonting i sista minuten typ och inte har allt för höga förväntingar på någonting!   Nä men den här sommaren kommer iallafall börja med 5 veckors sommarjobb, cash is king.  Sen blir det väl en massa konserter, pdol, lk, boden alive osv...  Sen en massa sol och bad, jag ska bli brun i sommar, om vädret tillåter!!  Sen även festa i massor med mina underbara vänner, tälta långt åt helvete och ha en massa jävla bra sommar nätter :D   Vi får hoppas på att det blir bra!

Självklart också våra grillkvällar & tjej kvällar! Whehoo, bild från förra året avslutnings-kväll!

godmorgon!

Godmorgon! Sjukt skönt att vara ledig idag, iallafall till klockan 18.00 och fått sova ut. Var behövligt! Nu ligger jag i sängen och dricker loka, sicken skräll.. Har aldrig tyckt om den drycken och tyckt att den smakar som värktabletten treo, ni vet den som löses upp i ett glas vatten? Usch!!   Men nu vips, så älskar jag typ alla loka smaker, så gott,  hejdå pk och hej loka!   För den delen har jag kört lchf i en hel veckan nu och har faktiskt gått ner 2 kilon, life is good. Har ju dock inte bara legat hemma och degat utan även rört mig mer än vanligt och ätit väldigt mycket mindre portioner också!   Bara typ 13 kilon kvar till mitt mål.. Haha..

Nåväl, nu ska jag nog stiga upp, göra mig en shake och någonting litet att äta till. Sen får jag se vad jag gör innan jag ska duscha och börja fixa mig inför avslutningsmiddagen som är ikväll,  just nu vill jag inte lämna manhem och bli stor. Har det så bra som liten och 15 år..

hej, mitt... svarta... hår.. </3

glömde att jag hade en lista.. hehe

Dag 6 –  Det här åt du idag.

Stekt kycklig, wookgrönsaker och mangoraja. Mums!

Dag 7 –  10 saker du inte förstår dig på


Finns ju hur mycket som helst man inte förstår sig på..

1. Vissa människor

2. Folk som använder droger, jag kommer aldrig fatta varför, det finns ingen bra anledning till det.

3. Varför vissa är mer känsliga än andra, - det är sjukt jobbigt ibland!

4.  Varför man ska dö, varför? Varför? Varför? Varför kan vi inte bara leva föralltid?

5. VARFÖR MAN SKA HA SÅ MYCKET FRÅGOR OM ALLTING! Så jävla jobbigt..

6. Pojkar och Flickor som är otrogna, jag fattar inte grejen.. Varför vara tillsammans med någon när man ändå är med andra? Då är det ju likest å vara singel!

7. Varför alkohol gör allt så mycket roligare,  ah, det är ju faktiskt förståligt men ändå!

8. Folk som går och ljuger och skapar rykten, varför? Alla får ju ändå veta sanningen till slut, utom dom korkade.

9. Varför just jag har världens bästa vänner, varför just jag? Tack gud!

10. Hur vissa år kan gå såååå himla fort! Eller ah, har man kul så går tiden fort ju ;-)


Dag 8 –  Något du är beroende utav


Jag är beroende av massvis med grejer, t.ex sova.. Min säng är min största drog,  nötter, duschen, grey's anatomy och sen massa andra saker!

Dag 9 –  En person som du delar mycket med


Oherre jesus, delar så mycket med så många personer. Men med vissa barndomsvänner och med min stora syster Linn. Linn slår nog dom alla, vi delar ju allt tillsammans typ hela livet hittils!

Dag 10 – En ny bild på dig själv och 10 saker om dig själv


Den här kör vi väl på då, den e ju typ nyast..

1. Jag är bra

2. Jag är bättre än bra faktiskt

3. Jag är nästan bäst

4. Nu är jag faktiskt bäst

5. Bättre än bäst är jag nu

6. Skit bra, otroligt bäst

7. Nu är jag lite sämre igen, mellan bra och bäst. Typ bättre!

8. Nu är det bättre än bättre..

9. Nu är jag snart bäst igen

10. JAG ÄR BÄST!


nötter är "nya" godiset!

Har precis kommit hem efter att varit på shell och inhandlat min nya drog, vilket är exotix snacks! När man inte får äta godis, dricka läsk, äta kolhydrater eller någonting sånt så får jag faktiskt äta vissa nötter, vilket är sjukt bra mot mitt extrema godis sug! Haha, så nu ska jag tvätta bort sminket, lägga mig i sängen, se greys & äta lite av mina underbara nötter.  Skulle kunna leva utan godis bokstavligen om jag kunde få äta alla slags nötter som finns på exotic snacks stället.  Åhw.. Så gott!


outfit fixad!

Har precis rotat igenom garderoben bland där alla klänningar hänger och provat en efter en innan jag hittade någon som jag kunde ha på avslutningsmiddagen som vi har på skolan imorgon kväll.. Efter att provat några som är förkorta, förstora, för långa, försmå så hittade jag mig en som får duga! Så nu är det fixat och klart.

Funderar på att i brist på annat att gå och testa göra någonting roligt med mitt hår, gör ju aldrig något med mitt hår mera, plattar luggen och låter löshåret vara själv lockat, tråkigt.. Ska gå å antingen ta tag i vågtången eller skruvtången, vi får se åt vilket håll det slutar!  Vi hörs sen...


klickat hem!

Goddagens! Idag har jag inte haft någon vanlig skoldag utan vi har haft några tävlingar och varit i grupper osv, vi har varit utomhus hela dagen, har faktiskt varit en rätt okej dag. Hade nog hellre legat hemma och sova, men det får jag göra imorgon och på onsdag istället! Underbart, nu sitter jag och smuttar på en loka och har just råkats skicka en beställning från h&m på ett par boyfriend jeans, har varit ute efter ett par sådana ett bra tag nu och hittade ett par riktigt snygga från gina men fanns inte i min storlek, nu hittade jag äntligen ett par i min storlek som jag genast beställde!  Får dock varken dom eller mina vita jeans som jag beställt tidigare föräns midsommar..  Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right?! Får bara hoppas att dom är snygga på och sitter bra!


Hemma och inväntar big brother!

Har nyss kommit hem, eller har just snabbduschat också! När jag kom till kalix gick jag och Minn och tog oss en 25 minutare, riktigt skönt. Sen gick vi till willys och sen for vi till Vincent där Matte, Vincent & Julia var, vi hann bara vara där ett litet tag så var mamma och pappa klara så dom hämtade oss och vi for sen till jämtön och hälsade på min syster, och kom hem för en kvart sen typ, då gick jag direkt och racerduschade och nu sitter jag på min säng och smöjer in mig och taggar inför big brother finalen!

Jag vet inte ens vem jag vill ska vinna, först var det absolut Amandus, sen blev det Hanna J... Annica är väl självklart också en värdig vinnare så spelar nog ingen roll för mig vem som vinner, helst Amandus eller Hanna J! Vi får väl se hur det slutar ;-)  Nu ska jag gå och klippa tånaglarna och invänta big brother. Puss å go!




kaliix

Drar mig en sväng till kalix för en rejäl solning, bättring på brännan är ett måste just nu! Vi hörs mer då jag är hemma sen ;-)




söööndag

Goddagens!  Ligger just nu i min säng och halft sover känns det som, har nyss sett ett avsnitt greys anatomy och ska nog se ett till sen ska jag orka föna håret och fara till kalix och sola, måste ju bli lite brun till skolavslutningen iallafall, känner mig likblek.

Nu ska jag ligga här och forsätta vara dödstrött, kommer säkert somna när som helst.. Har inget vettigt och säga, vi hörs senaree istället!

Svammel..

Har precis lagt mig i min säng och ligger nu och har dö ont i mitt högra ben, misstänker antingen växtvärk eller en tumör så jag måste amputera bort benet. Hoppas faktiskt på det första, men varför växer bara det ena benet? Ska jag bli ojämt lång nu också?..

Iallafall ikväll har jag inte gjort så mycket, bara suttit och tjorvat med Linn och Matte om karma hur länge som helst. Om nu karma existerar så tror Linn inte jag kommer leva länge eftersom att jag är typ elak minst 10 gånger per dag mot någon person.. Ska bli guds bästa barn från och med idag! Även om karma inte existerar, man måste ju vara på den säkra sidan!  Nu ska jag googla på knölen jag har fått på min öronsnibb, hittils verkar den inte vara farlig enligt google.. Annars är väl det cancer i örat också!   Nej, jag är inte hypokondiker, jag har faktiskt haft bröstcancer, hjärntumör, hjärtinferkt och allt möjligt.. TRO MIG!  Google har berättat.

Okej, jag spårar, har så ont i benet.. Ska gå och fråga mamma vad det är, eller först google, sen mamma, sen greys anatomy & sova.  Godnatt på er små hypokontiker där ute ♥

Hittade en fin bild på mig och min tunga, enjoy!

Shopping!

Hellå! Nu är jag hemma från en heldag med shopping med Sofie och Johanna! Hittade en massa kläder så alla mina pengar är nästan slut haha. Men det är ju bara positivt, då vet man att nya kläder hamnar i garderoben istället ;-)  Nu ska jag ta en powernap och sen får jag se vad jag gör av denna lördag, men först kastar jag in bilder på det jag köpt!

Tråkigt bara att min mobilkamera inte ger rättvis färg på kläderna utan en mer dyster och tråkig färg..










tv & godnatt..

Sitter just nu och kollar på Let's Dance och har duschat för något tag sen, sitter och känner hur mina ögon bara blir tyngre och tyngre att blinka med, insåg att jag inte har tagit någon powernap idag så lär somna tidigt ikväll, gör mig dock ingenting eftersom att jag ska upp tidigt imorgon eftersom att det blir 8.50 bussen till luleå, så bloggar bara nu så får vi höras mera imorgon, ska gå och lägga mig direkt det här är klart nu typ halv 10 orkar inte ens se klart utröstningen eller nått, haha. Nåväl, säger godnatt här och så får vi höras någon gång imorgon! Pusss å godnatt :)

maaat

Tjeeenare, har nyss kommit hem efter att följt med mamma och skjutsat linn till matte, nu ligger jag i sängen och tar det lugnt för en minut eller två!  Har ätit en riktigt god middag för något tag sen och efter det blev det jordgubbar och grädde,  sommar känslorna som dyker upp då man äter jordgubbar alltså!  Nu ska jag ligga här och ta det lugnt, kanske går på en promenad om jag orkar, isåfall måste jag gå nu för att vara hemma innan let's dance börjar.. Hmmm, kanske tar det imorgon kväll istället!

Innan middagen idag har jag varit och pantat, pantis-evve.  Pantade 2,5 stora sopsäckar med burkar och flaskor och fick ihop endast 219 kronor sist var det över 500 kronor, surt..  Men pengar är det ju iallafall! Imorgon ska jag och shoppa med Johanna & Sofie så försöker få ihop så mycket som möjligt, fast.. Pappas börs får lösa min pengakris istället, orkar inte kriga mer för pengar...  Nu; ett avsnitt greys, sen let's dance! Hej förtids pensionär.



grundskolan avklarad!

Idag har jag gjort mitt absolut sista prov i grundskolan, som jag har släpat på i veckor eftersom att jag absolut inte har velat plugga.. Fick alla rätt på det så nöjd är jag! Fick även veta utav min mattelärare att jag klarat godkänt i matte, helt klart värt att sitta på kvällsskola för att få ett betyg i det eftersom att jag nu mera är hjärndöd när det gäller matte, eller åtminståne var, nu kan jag ju mera iallafall!

Idag har vi inte haft mycket att göra på skolan, så tar helg här och nu! Direkt jag kom hem satte jag mig i solen, ska nog bege mig ut där igen snart tänkte bara visa er att jag lever och uppdatera er! Nu ska jag gå och tvätta bort pudret och lägga mig i solen!  Idag är en bra dag, jag är sååå stolt över mig själv faktiskt. Åh vad skönt att grundskolan är avklarad, bara 3 år kvar nu...  Nå vi hörs mera sen, puss å go!


RSS 2.0