i'm here without you baby

Har nyss kommit ut ur duschen och har smöjt in mig med lite bus! Nu sitter jag framför tvn och ser något skit tråkigt, ska ta och läsa igenom provbladet någon gång till sen får jag fan vara redo föratt göra det imorgon då vi har provet!  Efter att jag har läst igenom det ska jag gossa ner mig i min saknade säng och se några avsnitt sex and the city.

Idag har varit en sånndär sjukt jobbig dag, gick inte att ta sig upp ur sängen knappt.. Sov hela bussresan till skolan, sov halva första lektionen och sov i några timmar då jag kom hem från skolan också..  Jag är fortfarande så trött att hela kroppen bara värker + att jag har haft världens hemskaste huvudvärk som jag har fått lida med sen jag slog upp ögonen.. Jag hatar skolan, jag vnill ha loooov nu! Eller åtminståe helg eftersom att vi har helg ända tills på tisdag, wihoo

Nu plåga hjärnan lite med detta...


Dag 09 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med

Megan Fox! Finns säkert hundra andra.. Men hon var den första jag kom på! Kastar in första bilden jag hittade på henne, haha.


tisdagen avklarad!

Tjenis! Har alledens nyss kommit hem från skolan, nu ska jag vänta på att min pizza som är i ugnen ska bli klar... Var så jävla döhungrig då jag kom hem så blev att kasta in en pizza i ugnen, såå onyttigt men såååå gott!   Nåväl, idag har det varit en lugn dag på skolan har haft endast 3 lektioner! Sköönt!  Nu ska jag se lite sex and the city och sen äta pizzan till det då den är färdig!  Senare måste jag plugga riktigt mycket och försöka trycka in ett träningspass också om det hinns med. Annars får vi ta en rejäl träning imorgon istället. Är dock fortfarande lite småsjuk så borde vänta tills jag är hel frisk med det, men det skiter jag fan i!  Måste sätta igång med träningen på allvar nu om det ska bli någon beach 2012!! Haha, nåväl nu är pizzan klar så vi får väl helt enkelt höras mer senare :)


mördar måndag.

JAhapp, då var det dax att blogga igen då eller?? Har iallafall inget bättre för mig än att plugga då.. Har nyss provat mina kläder som har kommit som jag beställde från gina i torsdags (tror jag det var.).  Blev riktigt kär i shortsen, dom var extremt sköna och snygga på!



Har iallafall varit en riktig mördarmåndag idag. Har haft en helvetes dag känns det som, jag mår fortfarande illa.. Haha :(  Det enda med dagen som var bra var att jag har fått ett prov bortgjort som jag har haft kvar att göra. Nu är betygen finfina!  Har även hunnit prata med syon idag. Det gick riktigt bra det också och nu är jag riktigt säker på första och andra handsvalet! Känns bra att slippa fundera över det längre:)  Sen har dagen bara rullat på som vanligt. Nu ska jag ta och plugga u-länderna, har prov på det på onsdag och jag fick provbladet idag. Hej, nu ska jag plåga sönder hjärnan! Vi får höras sen :)


Dag 08 – Det här hade jag på mig i dag

Blev ett par svarta jeans och en oversize idaag dåå

godmorgon!

Godmorgon! Har just fixat mig klart och idag blev jag klar före fan... Så nu ligger jag i soffan och dör, fan så trött jag är alltså och något som är ännu värre är att jag fortfarande mår illa, vadfan är problemet?? Blir suuuur.. Håller på dö av törst och det är bara jävligt äckligt att dricka vatten, varför jag? Jag som älskar vatten?  Ser att denna måndag kommer vara en sånhär mördar måndag då jag sitter och pratar om hur illa jag mår, hur trött jag är, hur mycke jag vill hem, hur fula och störda alla lärare är, störa sig på hälften av skolans elever osv.. Ja ni förstår!!  Nu fan ska jag ligga här och dö tills jag ska iväg till bussen, vilket inte är förän om en halvtimma.. Kära klocka, varför är du så seg. Kan du inte bara slå tjugo över 3 så är denna dag över? Hejdå..



fu.

Godnatt!


Med den här bilden säger jag nu godnatt!

dör lite..

Ligger i sängen och dör, har fått igång internet igen..... På nått sätt hade kabeln dragits ur väggen?? Haha. Ligger ju då nu i sängen och pillar navel, försöker hitta orken till att gå upp och duscha. Fan vad jobbigt det är att dra sig upp till duchen, men när man väl står där vill man inte gå ut från den! Nä, nu jjävlar ska jag duscha, kanske piggnar till då? Sitter fortfarande och väntar på att illamåendet ska försvinna, men inte vill det göra det. Fan vad jävligt! Nu jävlar ska jag duscha har fortfarande på mig gårddagens smink, snyggtjej123

Typ ank-käft?

Dag 06 – Mina syskon & Dag 07 – Den här veckan

Dag 06

Mina syskon, jag har 2 systrar som är 17 och 23 år och heter Linn och Isabelle (Bella) Linn bor här hemma med mig medans bella bor i jämtön med hennes pojkvän, hennes son och hennes pojkväns barn från tidigare! Vad ska man säga? Ingen av dom är riktigt lika mig, Linn är väl den som är lika sjuk och trög som jag om inte värre.. Haha!  Bella är bara.. Bella! Haha.. Går ju inte få ihop nå vettigt om detta..   Dom är iallafall världens bästa systrar och jag älskar dom!

dag 07


Den här veckan.. Har inga planer, skolan, stenhårt plugg, träna och bara ta det lugnt!

jag lever!

Hej bloggen! Haha..  Jag tänkte visa er att jag lever, men mitt internet lever inte... Det har kraschat men som tur är har vi såntdär internet skit sak man ploppar in i datorn så kan iallafall blogga lite från mammas dator för det funkar inte på min? Och min dator är dum i huvudet nu ocksåå...  Och som ett brev på posten så mår jag skit idag, har väl som alltid bara mig själv att skylla. Direkt jag försöker få i mig lite mat slinker det ut lika fort. Fan så vidrigt! Nu jävlar ska jag se på 101 dalmatiner och vänta på att den här hemska baksmällan ska försvinna, ska fan inte röra en alkoholhaltig dryck på VÄLDIGT länge!  Vi hörs senare nått..  Uppdateringen kanske inte kommer vara den bästa, men imorgon blir det nog vanlig uppdatering för pappa skulle köpa nytt bredband eller vafan det nu är.. Nåja, hejdååå!

Har snott två bilder från igår av jennelie, så kastar in dom!:)
Eller ja nu blev det bara en för den andra gick inte å ladda upp?!?!


vi ba kööör

Nu har jag precis fixat mig klart! Ska snart äta middag, sen ska jag bege mig till kalix för festligheter ;) Får hoppas på en riktigt bra kväll, vilket det känns som att det kommer bli! Nåväl, nu blir det middag, sen alkoholförtärning! Vi hörs bättre imorgon ;)


Home!

Tjenis! Nu är jag hemma från luleå och sitter på min säng och har nyss fotat och provat kläderna jag har köpt eftersom att jag inte ides prova där borta. HATAR provhyttar.... Haha, har fått med mig hem lite kläder och sånt, sen lite krimskrams som t.ex hårspray, värmeskydd och sånt! Kastar in bilder på kläderna, sen blir det att hoppa in i duschen och börja fixa sig för kvällen!;)

Ni får nöja er med bilder från min kassa mobilkamera, kläderna blir typ.. Färglösa???


Oversize tröja - Gina Tricot

Ögonbrynspenna - H&M

Högmidjad kjol - Gina Tricot

Pyjamas set - Gina Tricot

Och ännu ett par högmidjade jeans haha..  - Lindex

@luletown

Godmorgon, har vaknat för något tag sen och har redan fixat mig klart.. Nu ska jag tidsfördriva tiden med något tills det blir dags att fara till lulee och shoppa lite, ska även med mamma å hjälpa henne handla mat:) Så snäll jag är! Nä, tänkte bara uppdatera er lite. Vi hörs senare någon gång om det hinns, vet inte när jag kommer hem. Blir det sent kommer jag måsta stressa mig å duscha, fixa om mig och hela köret för ska iväg till kalix senare. Men vi lär ju se om det kommer upp något inlägg! Ha en bra dag :D


crazy stupid love

Befinner mig just nu på sängen och har duschat för något tag sen och nu har jag just smörjt in mig med brun utan sol för att jag orkar inte gå runt och se ut som ett lik längre haha. Nu ska jag vänta tills det har torkat in lite så ska jag lägga mig under täcket och se på Crazy Stupid Love! Sen blir det sova för min del, ska upp kring halv 9 imorgon för ska till lule med mami!  Vi hörs helt enkelt mer imorgon, godnatt på er :)


Tråkigt!..

Hej, igen.. Mina enda vänner.  Nej jag skoja, haha.. Har såå tråkigt så kände att jag behövde blogga lite.. Har tidsfördrivt tiden med att fara till marieberg en sväng, sen har jag provat en massa kläder, testat på ett par lösögonfransar för att kolla om dom är ok att visa sig runt i, sen har jag suttit å vågtångat håret.. Älskar vågat, långt, svart hår!! Bara att mitt hår ser ut som hej kom å hjälp mig då jag gör det. Men vem bryr sig om det just nu? Ja inte ni iallafall och inte jag heller.. Nä, nu ska jag kolla ett avsnitt gossip girl och sen ska jag nog ta mig en dusch, bara för skojjs skull!

Hej knullruffs bakom huvudet???

Dag 05 – Min dag

Okej, min dag då! Den började med att jag vaknade av min telefon kring 11 tiden, jag låg i sängen och såg gossip girl till kring 12 tiden, då steg jag upp och lagade chicken bits & nudlar, medans jag åt mat fastnade jag med emelie i telefonen i 2 kvartar ungefär! Sen såg jag väl ännu lite mera gossip girl, sen fick jag tummen ur röven och steg upp och klädde på mig, plattade till håret lite. Nu ligger jag på min säng igen, ska se gossip girl (haha) tills middagen är färdig. Ska äta potatisgratäng och fläskfilé, mums! Sen ska jag nog följa med mami till marieberg bara för att tidsfördriva tiden av min fredag.  Resten av kvällen ser ut att bli liggandes i sängen framför gossip girl eller sitta framför tven och trycka i sig en massa onyttigheter.


Det var min dag det!  Tror jag hann nämna gossip girl 4 gånger i ett å samma inlägg? Haha..

Bjuder på en jävligt snygg bild & ett test!

Lovar du att vara ärlig? Jadå!

Du heter: Evelina

Smeknamn: Evve

Låt som du sörjer till när du är ledsen: Sörjer typ inte till någon låt då jag är ledsen?

Beroende av: Facebook, sova??

Vad tror folk om dig? Jag har ingenaning, dom får väl tro vad dom vill om mig:)

Stämmer det? Beror på ju vad dom tror för nå om mig

Vad får du oftast komplimanger för? Mitt utseende

Vad säger du för att imponera på någon? Behöver inte säga nått för att imponera ;);)

Hur imponerar man på dig? List ut det ni!

Brukar du skratta för dig själv? Haha ja, vem gör inte?!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Ett jävla tjorvigt sms från halebop is inte skriva upp det

Var bor du? Töre

Trivs du där? Helt ok

Äger du några converse: Jag tror det?!

Sprit, cider, vin eller öl? Vin, cider å öl! Allt utom sprit

Brukar du bli för full? Det händer

Är du allergisk mot något? Nej

Har du haft sex idag? Ne

Hur svarar du i mobilen? halåå

Antal timmar sömn inatt? 12

Sov du ensam: Nej

Brukar du komma i tid: Iblaaand

När mår du bra? I stortsätt alltid mår jag bra!:)

När blev du fotad senast? Idag

Hur känner du dig nu? Trött och uttråkad!

Vanligaste färg på dina kläder? Svart & vitt 

Vad tycker du om fötter? Hemska :/ Min fotfobi är fan hemsk

Vad saknar du? Farmor & gamla tider!

Hade du en bra kväll igår? Helt okej

Favorit dryck på morgonen? Vatten

Rakar du benen? Ja

Vill du hellre ha mail än brev? Ja

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej

Är du nöjd med ditt liv? Det är jag!:)

Är du bortskämd? Jag vet inte!?

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Några hundra 

Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Vet inte riktigt

Vad längtar du till? Sommaren!!

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja!

Vad använder du för shampoo?: Elvital's 

Hur gammal är du: 15

Tycker du om någon just nu: Nä

Gröna eller röda äppeln: Röda

Gillar du golf: Har aldrig testat det, så vet ej

Har du strumpor på dig nu: Japp 

Är det okej att gråta: Ja det är det!

När grät du senast: Vet inte 1-2 månader sen

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Shoppat, köpt alla möjliga bantningskurer och gymprylar (hahaha ja, jag taggar beach 2012) och såå.. Löshår!!! Hårfärg, utlandsresor skulle det gå till också.. Ja en massa jävla saker iallafall!

Bär du glasögon eller linser: Nej

Har du piercing: Japp

Vill du gifta dig: Ja!

Är du bra på att laga mat: Beror på vad som ska lagas, finns det ett recept så går det alltid bra!

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Tror du på ett liv efter döden: Nått sånt...

Tycker du om sushi: Har inte smakat det ännu :( Fml

Bor dina föräldrar tillsammans: Japp

Har du tandläkarskräck: Ja, förut älska jag tandläkaren.. Nu är det fan en mardröm

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvälls

Vilken ögonfärg har du: Blåa

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Säkert

Biter du på naglarna: Nej

Röker eller snusar du: Röker, har dock trampat ner med det jävligt mycket nu. Så jag röker knappt nå mer, förutom på fest:)

I don't want you more, and I don't want that anyone else wants you either.

höhöhö

jävla blogg.se

Efter några om och men har jag ÄNTLIGEN tagit mig in på blogg.se! Det är ju en helt ny cp ful startsida?!?! Och jag har inte hittat vars man loggade in, var till å med tvungen att öppna safari istället för firefox och då hittade jag det direkt!..   Fan vad sur jag har varit pågrund av detta idag haha, och så klicka jag in på andra som har blogg.se och såg hur dom hade kunnat blogga hela dagen..  Haha, blev riktigt tjurig i slutet, och glädjen som uppstod då jag hittade varsfan jag loggade in alltså!!!

Iallafall... Idag är det fredag! Jag har helg nu hoho, fast har inte varit på skolan sen i tisdags så jag har väl haft helg enda sen dess.. Ikväll ska jag göra absolut ingenting, mamma säger att jag inte ska någonstans i helgen för att jag är sjuk, det kan hon ju bara glömma för jag har och har haft planer för lördag ända sen förra veckan typ!..  Så idag ska jag vara snäll mot hon och vara hemma och typ dö? Haha..  Ska hämta mig några huvudverks tabletter och sen se klart mitt påbörjade avsnitt gossip girl. Sen tror jag faktiskt att jag ska hoppa ur min sov t-shirt som jag har bott i hela veckan och ta på mig några vanliga kläder. Känner mig såå mycket mer frisk då jag är fixad och hela köret, har dock inte haft smink på mig sen i måndags så jag känner mig ful, sjuk, ful och ännu lite mera ful. HEJDÅ

Godnatt.!

Har just lagt mig i sängen och slagit igång ett gossip girl avsnitt, ska strax sova ihopp om att få en hel natt med massa sömn. Har inte sovit bra på flera nätter, så hoppas på sömn inatt! Och känner mig otroligt nog lite friskare, får dock kolla hur jag mår imorgon då alarmet ringer och bestämma mig om jag ska kriga mig upp till skola eller inte! Om min lathet får tala så lät det jävligt skönt att ligga hemma och sova bort hela dagen eftersom att vi har lång skoldag och bara en massa tråkiga lektioner.. Blä! Nåväl, nu ska jag försöka sova. Så vi hörs imorgon!:)

Haha, hittade en riktigt söt bild på mig & Linn från sommaren 2009 ;)


tonårsliv



Har precis sett klart denna film, nötte sönder den som fan förut då jag var några år yngre så kände att jag behövde ladda ner den å kolla på den! Fortfarande lika bra ;)  Nu ska jag dra mig upp ur sängen och gå & kasta mig i duschen och fräsha upp mig lite grann så jag kanske känner mig liite mänskligare!  Nåväl, hörs sen ;)

hahaha dagens

Hahahahhaha.. Utbrottet på 0.33
HAHAHAHAHHAHHAHAH JAG DÖÖÖÖR, det börjar spåra.. Har varit hemma för länge nu..

Klicka här så kommer ni direkt till videon, hahahha jag dör igen

Dag 04 – Min mobil



Jahapp! Vad ska jag skriva om min telefon då? Det är iallafall den som är på bilden ovanför. Och det är en Samsung Galaxy Gio S5660.  Den är min älskling, laggar lite då & då mest då jag verkligen behöver få tag i någon snabbt eller något haha.  Men iallafall... Vad mer kan jag skriva? Det är min lilla älskling, som just nu faktiskt ligger här breve mig i sängen!  Haha

morrn!

Har just vaknat från världens jobbigaste natt... Först har jag drömt mardrömmar,  sen vaknade jag av att jag var helt täpt i näsan och att jag hade en jävla huvudvärk (har nog aldrig haft sådär ont i huvudet) trodde seriöst att jag var i en nära döden upplevelse.. Gick inte å sova pga huvudvärken... Krigade upp å hämtade massa värktabletter, dränkte näsan med neseril sen efter någon timma somna jag äntligen om tills nu!  Fan vad jag hatar att vara sjuk drömmer konstigt och sover sjukt oroligt.. Nu ska jag gå på toa, sen ligga å se gossip girl tills mamma kommer hem på lunch så då ska jag käka! Hejdååååå


Godnatt..

Ligger i sängen och just nu kämpar med att somna, är riktigt jävla trött men just innan jag är till å somna måste jag nysa, eller så börjas det snarka här inne i rummet eller så blir jag helt jävla täpt i näsan eller får en hostattack.. Nu ska jag fan se ett gossip girl avsnitt och försöka somna till det. Annars springer jag in i väggen så jag deckar av smällen.. Direkt jag lyfter på data locket blir jag genast 100 gånger tröttare, å lägger jag ifrån mig datorn så blir jag pigg.. Får helt enkelt göra som jag oftast brukade göra förut.. Somna till datorn!  Ska fan göra det nu.. ÅH NU ÄR EN NYS PÅVÄG FAN VAD JOBBIG KÄNSLA... Kittlas i hela näsan :(:((  Godnatt och krya på dig mig själv♥  Imorgon måste jag fan börja må lite bättre tycker jag..


Filmtips!



Ni som inte redan har sett den här filmen, måste se den!

Det är en jävligt läringsrik film kan jag säga. Tänk hur mycket knark kan förstöra en människa? Tänk hur snabbt man blir beroende av det? Allt kanske bara börjat med att någon bara ger en ett piller, eller någon röker på något. Men till slut byter dom upp sig till tyngre och tyngre droger.  Att se den här filmen får mig att verkligen aldrig i hela mitt liv vilja röra eller testa en drog, aldrig!

Jag förstår mig verkligen inte på människor som håller på med det? Vad är det som är så himla bra med det? Det är ju definitift inte coolt, och har man problem så tar ju inte precis knarket bort det, det kanske känns bra för stunden men alla problemen finns fortfarande kvar dagen efter? Nu vet jag ju inte anledningen bakom varför vissa gör det, men jag finner ingen vettig anledning till det iallafall. Nu är ju jag inte någon person som vet så himla mycket om sånt där. Det enda jag tycker är att det är så sjukt onödigt, varför förstöra en fin människa med denna skit? 

Det är så sjukt att i dagsläget är det så många personer som man känner/vet om som håller på med det, att det kommer bara närmre och närmre ens umgänge. Nu längre är inte frågan "har du testat knark" utan mer "har du inte testat" För snart är det mer folk som testat och som håller på med det än folk som inte gör det.  Alltså, vart är världen på väg?

Nu kommer säkert 50% av det folk som läser det här tycka jag är helt dum i huvudet och säga att jag inte vet vad jag pratar om. Som jag skrev, jag kan inte allt om sånt här? Vet väl hyfsat mycket för att kunna tilltala mig lite om det? Alla får ju ha en egen åsikt om allt här i världen? Ja, som sagt.. Om det nu är några som verkligen tar illa upp via det här så klicka inte in här då, för det är ju min blogg och här skriver jag nästintill allt jag känner för att skriva!:)

Bort med knarket gud, jag vill ha en drogfri värld
.

klickat hem!

Har tröst internet-shoppat lite så nu känner jag mig genast liite friskare! Blev dock bara ett par short å ett oversize linne från gina tricot, kände att jag behövde slösa lite av pappas pengar!



Dag 03 – Typ av killar jag faller för

Öhm, typ av killar jag faller för? Måste tänka...  Jag faller ju sällan för några killar? Det är ju dom som faller för mig ;-) Nej jag skojade bara haha.. Måste ju få vara lite ironisk :D

Men iallafall, jag faller väl för killar som är väldigt snälla, mycket omtänksamma, gulliga mot en, säger fina saker åt en, killar som är riktigt sööta, charmiga, festliga och inte tråkiga, intressanta ska som också vara så allt inte blir fööör lång tråkigt osv!  Jag är nog inte så svår på att få på fall om någon har alla dom där kunskaperna haha ;)

Har ni nånsin tänkt på att alla har olika killsmaker? Olika typer osv?  Om jag ser på mina ex/exraggg så har alla någonting gemensamt... Det är nog så med dom flesta skulle jag tro, det är rätt kul på nått sätt haha!

Godmorgon!

Godmorgon, har vaknt för ett tag sen och har just varit upp och fixat lite frukost. Stannade hemma från skolan idag, är sjukt jävla sjuk. Huvudet dunkar, känns som att jag har tusen vassa knivar i halsen, snoret rinner och mina ögon rinner.. Skönt? Nej.. Så idag ska jag ligga i sängen hela dagen och försöka krya på mig.  Nu blir det frukost och gossip girl iallafall! Vi hörs sen :)


träna!

Är hemma själv, ligger i soffan och dör av tråkighet. Nu skiter jag i om jag är dödssjuk och dör då jag tränar eller något sånt. Men det är fan det enda som finns och göra just nu förutom att äta och det tänker jag inte göra heller! Så nu ska jag gå och dressa om och ställa mig på crosstrainern och trampa i några kvartar och få några tiotal situps gjorda också! Mste ju sätta igång träningen på allvar nu om jag taggar beach 2012!


Jag förändras seriöst aldrig nått??

Satt å kollade tillbaka på min billdagbok från januari 2009, 2010, 2011 och nu 2012. Jag kom fram till att det knappt sker någon skillnad med mitt utseende, förutom hårfärgen? Jag har en tendens till att alltid ha mörkt hår på hösten/vintern och sen ljushår på våren/sommaren. Det är enda stora skillnaden jag gör med mig själv typ haha..:(
Dock är jag ju mörkhårig på alla dom här bilderna, så ser ju exakt likadan ut typ..

Januari 2009

Januari 2010

Januari 2011

Januari 2012

Dag 02 – Mina föräldrar

Jag har ju då en mamma och pappa som dom flesta barnen i denna värld har! Dom heter Lotta och Roger och bor här hemma med mig. Dom har varit gifta i heeela 22 år (var tvungen å fråga henne just... haha). Och vad mer kan man säga om dom? Dom är  världens bästa föräldrar, trotts att vi har våra dåliga stunder så är dom ändå jävligt bra!  Ger mig pengar, mat på bordet och gör/ger nästan vad som helst för att få mig glad å må bra :D Ställer alltid upp för en, hjälper en, osv!
Dom är bra hel enkelt!


Har inga bilder på dom på den här datorn, tyväärr

Tisdag!

Goddagens! Har just kommit hem från kalix, slutade tjugo över 1 idag. Så jag johanna och josse for och köpte thaimat och for till josse och åt det, och vårrullar! Fan så gott det var, man måste ju få unna sig med lite gomat när jag faktiskt har hunnit med bad och hela kittet nu imorse!  Nu ligger jag nedbäddad i soffan framför brasan och har så ont i mina fötter dom frös typ sönder påvägen hem från bussen. INTE kul med 20 - + att jag är förjävligt sjuk nu också, har ont i halsen som fan, i huvudet och det bara rinner snor hela jävla tiden! Åh, jag hatar att vara sjuk, har suttit å väntat på att jag ska bli sjuk eftersom att jag inte har varit det på ett bra tag, dö vad jobbigt.. Nu ska jag mysa framför brasan till gossip girl! Heeejdå


godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för nått tag sen, nu sitter jag och sveper i mig té i min jätte onda hals :( Har just packat klart min bad-väska och ska dra mig mot kalix på tjugo minuter typ för ska vara där kring 20 över 7 och bada med Emelie! Just nu känns det som världens jobbigaste grej pga jag är sjuk å jävligt sliten.. Onepiecen åker på idag, det är ett som är säkert! Hejdå :D


nu;



Som ni ser på bilden så har jag just varit på ica och köpt mig en burk cola och godis. Minns inte sist jag åt godis! Haha.. Mamma påminde mig om att jag inte får träna förän min hals är bra eftersom att min läkare sa tydligt att jag måste ta det lugnt och vila så det inte blir värre. Jag är typ beroende av det nu, känner att jag måste göra det.... Ska försöka glömma det med en påse godis, cola och en massa plugg!! Fast först ska jag se klart dom 17 minuterna jag har kvar från ett gossip girl avsnitt, heh ^^

Dag 01 - Lite om mig

Jaha? Vad ska jag skriva om mig själv då... Börjar väl som alla andra alltid gör!

Jag heter ju då Evelina Eriksson (vilket ni redan vet) och bor i en öde by som kallas töre och ligger 2 mil före kalix typ? Jag är 15 år gammal och fyller 16 år till hösten. Går nu 9an på manhemsskolan och bor hemma med min familj som består av en mamma, pappa och 2 systrar. Fast bara den ena bor hemma nu mera!

På fritiden älskar jag att göra roliga saker, som t.ex vara med mina vänner, festa, hitta på galenskaper och bara leva livet. Älskar även att sova, sova, sova och bara ligga i sängen i flera timmar och kolla serier.  Har även nu fått tilllagt träning på min fritid också, (såå stolt över mig själv) så det kastar vi in där också.

Som person är jag en oftast väldigt glad och trevlig person, rätt utåtriktad mot nästintill alla människor. Är en livsnjutare som älskar i stort sätt allting med livet! Har ju självklart mina mörka och dåliga sidor, men eftersom att ni förhoppnings vis inte ska behöva bemöta dom tänker jag inte berätta om dom.

Ja vad säger man? Är väl en helt vanligt tonåring som tar varje dag som den kommer!

Bjuder väl på en gammal bild från arkivet då jag lika väl håller på!



Måndag!

Goddagens! Har kommmit hem från skolan för ungefär en halvtimma sen, nu ligger jag i soffan och ser ett avsnitt gossip girl och ska ta mig en liten powernap. Sen ska jag käka middag och sen består resten av kvällen utav plugg och träning! Plugga känns bara jobbigt, och träning känns jobbigt och samtidigt kul! Imorgon ska jag vara på badhuset halv 8 på morgonen för jag och emelie ska och simma. Och även bevisa för våran idrottslärare på samma gång att vi båda två kan simma så jag får godkänt i idrott!

Idag har vi även fått göra val till gymnsiet om vi vill, jag har inte gjort mitt ännu för jag vet inte vad jag ska välja för andra och tredje val.. Har som tur på mig ända tills 10 februari så det löser sig!  Skoldagen har då iallafall rullat på som vanligt, har hunnit med ett besök på vårdcentralen för att kolla om jag hade öroninflammation och det hade jag inte utan min ena halsmandel har istället svällt upp och blivit dubbelt så stor jämfört med den andra så det trycker och gör så att örat gör ont.. SKRÄLL ATT MIN HALS KRÅNGLAR! Har haft 6 halsflusser på ett år, håller nästan tummarna på att få en till så jag snart får plocka ut dom. Dom hänger ju ändå bara där nere vid halsen och gör ingen nytta förutom att göra ont hela tiden.. Varför har jag missbildade halsmandlar som är 10 gånger större än andras? Varför ska jag dras med denna smärta? VARFÖR DRABBAS JAG AV ALLT?!  Otursbarn

Ny lista.

Eftersom att min förra lista tog slut idag så tar jag nu och påbörjar denna imorgon!

Dag 01 - Lite om mig
Dag 02 – Mina föräldrar
Dag 03 – Typ av killar jag faller för
Dag 04 – Min mobil
Dag 05 – Min dag
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Den här veckan
Dag 08 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 09 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med
Dag 10 – Det här får mig att må bättre
Dag 11 – Mina rädslor
Dag 12 – Det här saknar jag
Dag 13 - Favoritfotot
Dag 14 - Min favoritsport
Dag 15 - 3 saker jag gjort idag
Dag 16 – Varför jag började blogga
Dag 17 – En bild på dig och en vän
Dag 18 – Detta ångrar jag
Dag 19 – En låt som får mig att gråta
Dag 20 – Det här önskar jag mig just nu
Dag 21 - Mina bra & dåliga sidor
Dag 22 - sju sanningar om mig
Dag 23 – Den här månaden

ska vi göra något äckligt, baby?

Ok, klockan är 6 och jag ligger fortfarande i sängen. Har varit upp för att käka middag och sen lagt mig i sängen igen haha, nu ska jag orka dra mig upp och plugg alite, sen ska jag genomlida ett träningspass. Ska dock ta det lugnt idag med träningen för jag är alledens för trött för något hårtpass haha. Nä, nu ska jag dra mig upp och plugga första världskriget, gud så tråkigt.

Så jävla dålig låt, haha..

Ögongodis!!

Drägglar + att han är ju ännu snyggare i serien än på bilder!





15. En bild som får dig att le.

Visste inte vad för bild som får mig att le! Men den här är ju så söt att jag ler ju lite :) Haha..

Aj.

Godmorgon! Har vaknat minst 10 gånger sen klockan 9 på morgonen av att jag har så ont i ena örat..  Skräll att jag får öroninflamation eller halsfluss? Eh ne.. Nu har jag nyss ätit pizza som blev över från igår då vi gjorde pizza hemma!  Nu ska jag ligga och tycka synd om mig själv eftersom att jag inte kan fara till sjukhuset förän imorgon och få pencilin om jag nu har öroninflamation för jag vägrar sitta å vänta i timmar på akuten.. Nä, nu ska jag tycka synd om mig själv till ett avsnitt gossip girl. Vi får helt enkelt höras mera senare!!


Bilder från igår!

Josses bilder! Dock bara 3 stycken som jag orkade ta från hon :)

Denna fina present fick hon av mig å johanna, haha!

Hej vita i ansiktet eller? ;)


?



Is it okey to miss someone who has been a asshole to me so many times?
because, i do it.

mat

Har precis tagit på mig nå kläder och har nyss duschat och tvättat bort gårdagens smink, nu känner jag mig en aning mänskligare!! Ska strax käka middag, blir hemma gjord pizza. Dö så gott, har inte ätit det på riktigt länge så ska jävla äta ihjäl mig:) Sen får vi se om jag far någonstans eller om det blir en hemmakväll! Lutar mot hemma kväll, men vi får se :)

Woho! Hittade 3 bilder på mobilen från igår, så här får ni :)




NU; PIZZATIME!

14. En bild som du tycker visar kärlek.


godmorgon!

Godmorgon! Ligger i sängen och ser gossip girl och har just ätit frukost som bestod av kebab!! Finns nog ingen maträtt som hade suttit lika bra som denna, fan vad gott det var.. Haha.  Nåväl, idag ska jag nog bara ligga hemma och dö, är hur trött som helst.  Hade iallafall en riktigt rolig kväll igår med brudarna! Mår väl som förtjänat idag, men det får man ta! Nu ska jag nog sova vidare tror jag... Lät jävligt lockande, kan inte göra någonting typ för har en sånn jävla hemsk träningsvärk.. Tur att jag inte ska träna lördagar, det betyder att jag får ligga-i-sängen-och-dö-hela-dagen! Underbart ;-)  Nu ska jag se på gossip girl, har inga bilder från igår ännu föräns jossan har lagt ut dom så jag kan ta dom där ifrån, så bilder kommer väl senare idag!


@emeliesplace

Ligger just nu i emelies säng med johanna och dör! Har bråkat med kläder i snart i timma. Nu har jag äntligen bestämt mig efter några om och men och lär hinna byta om minst 3 gånger till.... Nu ska vi börja sminka oss och fixa håret och det köret! Sen som sagt vidare till jossan för att fira hon :D Vi får helt enkelt höras mera imorgon!


fredag!

Chacha bloggen! Sitter just nu i rödan med elin johanna emelie & henrica. Sitter och väntar på att svenskan ska börja och den börjar inte föräns om 40 minuter... Om vi nu har någon svenska?... Sen har jag no och sen slutar jag! Då ska jag och johanna direkt till emelie, duscha och fixa oss sen ska vi fira jossan för fulla muggar! Den lilla snorungen fyller hela 15 idag :D
Grattis snorunge, nu är du inte snorig längre! Nu får du ha sex utan att bryta mot lagen, du är nu straffmyndig och får cykla utan hjälm! FLERA GRATTIS KRAMAR Å PUSSAR PÅ DIG♥

Just tränat ...

Har just genom lidit ännu ett träningspass idag oxå! Så stolt över mig själv :D Har kört på ännu tyngre idag och längre tid också. Blev dock bara 40 situps sen dog jag. Fast nu såhär i efterhand är det jävligt skönt! Nu skajag tvinga mamma färga håret på mig så jag sen äntligen får duscha någongång och göra hårinpackning, raka benen å allt sånt där! Sen plugga och packa :D


13. Några favorit citat.

Finns ju en massa bra citat. Kommer bara därför inte på så många just nu, men dessa kommer jag på nu iallafall:  Don't dream you life, live your dreams, Det handlar inte om att hitta någon att leva med utan att hitta någon man inte kan leva utan, om du vill bli älskad så måste du först älska själv, carpe diem, love is all we need OSVOSVOSV!  Vet inte om vissa av det är citat, men antar det?

TRÖTT

Och ÄNTLIGEN var torsdagen över och ÄNTLIGEN är det fredag imorgon! Fan vad snabbt veckorna går alltså.. Tur är väl det! Har iallafall nyss kommit hem från skolan, slutade kvart över 1 men hann inte med den tidigare bussen så fick vänta utomhus ända tills klockan kvart i 3.. Gissa om jag är nå frusen nu??? Huvva..  Nu ska jag ligga och värma mig under täcket ett tag. Sen ska jag ta tag i pluggandet, sen ska jag träna och försöka hinna få mitt hår färgat också! Nu ska jag käka daim och se på gossip girl. Vi hörs sen!:)

hahahahhaha

Haha, jag dör.. Så jävla bra!

Död evve..

Äntligen har jag börjat med mitt nyårslöfte! Bara 18 dagar försenat haha, bättre sent än aldrig! Har som sagt just tränat här hemma eftersom att vi har en crosstrainer som tränar ben, armar & lite rumpa! Haha.. Så har gjort ett eget program så det blir tyngre å lättare, sen ännu tyngre å sen lika lätt igen och så pågår det... Och sen har jag gjort 50 situps på det också! Fan vad död jag är.. Har nog aldrig svettats så mycket som jag gör just nu, gick ut och i bara shorts och linne och frös inte ens haha.. Kanske dags att påbörja mitt andra nyårs löfte med att sluta röka, för det försämrar min kondition som FAN. Skäms över hur otränad jag är hahah :(

Nu såhär i efterhand börjar man tänka.. Varför slutade jag träna och gå sporter och varför började jag röka?! Det är nog det dummaste val jag gjort. Gör inte som jag! Nu taggar jag iallafall beach 2012 haha.. Ska försöka träna söndag-torsdag och sen när jag orkar.. Ska jag dra mig till ett gym! Haha.. Nu jävlar ska de bli ändringar!

Mördar maskin...


Svar på frågorna från frågestunden!

Postat av: Anonym

Topp 5 finaste 7,8,9 (tjejer)

Svar: Vet inte tillräckligt mycket tjejer som går i 7an för att få ihop till 5 stycken, tyvärr..
8an: Josefine henriksson (såklart..), Emily Lindh, Matilda Bergström, Ellinor Norman & Agnes Nilsson

Postat av: Matilda

Gymnasieval du funderar på?
Dina närmaste vänner?
Bästa minnet med någon av motsatt kön?
Några favorit citat?

Svar: Omvårdnads Programmet
Emelie Tiger, Josefine Henriksson, Johanna Ström, Amanda Sandberg, Elin Hedalm osv!:)
Men gud, har massvis med fina minnen & oförglömliga saker med någon från det motsatta könet. Går inte att välja!
" Det handlar inte om att hitta någon att leva med, det handlar om att hitta någon man inte kan leva utan" & " Don't dream you life, live your dreams." Sen kommer jag inte på några fler.

Postat av: Moa

Berätta 2 sanningar om dig själv :)

Svar: Jag behandlar alltid folk som jag själv vill bli behandlad
Jag är jävligt lätt att såra, men visar det väldigt väldigt sällan

Postat av: Anonym

Varför bråkar du med sofie och jennelie?

Svar: Jag bråkar inte med någon?

Postat av: Anonym

Vilka stör du dig på i 8an?

Svar: Stör mig väl inte på några speciella faktiskt. Är jag på dåligt humör stör jag mig på alla som är högljudda och jobbiga! Fast det gör väl alla?.. Haha

Postat av: Anonym


Vad avskyr du?
nått fint du vet?
nånting du tycker om å göra?

Svar: Falska människor, skitsnack, småkryp, problem osv
Vet inte riktigt, kärlek är väl rätt fint?:)
Att festa, umgås, sola & bada och leva livet!

Postat av: Anonym

Fjortisar i 8aaaan? ;)

Svar: Kan faktiskt inte påstå att någon i 8an är fjortis längre, i 7an kan jag faktiskt erkänna att jag tyckte många var fjortisar. Men alla mognar ju?:) Så idag om jag skulle kalla dom fjortis så är det samma sak som att jag kallar mig själv fjortis.

Postat av: Anonym

Vilka är dina närmaste?

Svar: Det finns svar på det högre upp :)

Postat av: Anonym

vilka/vilken kille tycker du är snygg på facebook från luleå-boden och kalix?

Svar: Eftersom att jag inte har någon koll på luleå & boden bor så vet jag inte av dom, och i kalix finns det inte särskilt många snygga heller. Men några finns det!

Postat av: Emelie :)

Vad är snyggast med älgar?;)
Hihi bästa minnet med mig?
Är du kääär?^^ eller gillar du någon mer än vän?;>

Svar: Rumpan såklart!;-)
Vet inte, är ju sjukt svårt å välja bland alla minnen vi har haha! Men då vi dansade balett är ju det bästa minnet, för det var ju det som gjorde att vi lärde känna varandra!:)
Är varken kär eller intresserad av någon, tror jag då iallafall haha!

Postat av: Anonym

3 snyggaste 98:erna på din skola?

Svar: Som jag skrev ovanför så vet jag knappt vilka 98orna är... Så kan inte svara på den

Postat av:  Anonym:

Gulligaste killarna från 7an, 8an och 9an?! :D

Svar: Tar en från varje årkurs då..  7an: Clas Karlsson 8an: Hm.. Vet inte, finns bara en som ser bra ut men är då inte gullig utan snygg? haha.  9an: DAVID!

Postat av: Anonym

Var är de bästa du vet?

Svar: Att vara riktigt sådär töntigt kär i någon, att umgås med mina vänner, festa, göra galenskaper, sommaren och leva livet!:)

Postat av: Anonym

BH-storlek?
när tappade du oskulden, vilket datum??
vilken ställning gillar du mest??
har du ofta sex?
när fick du mens??
är du med då det är bad på skolan??

Svar: 75C/D
31 december 2010 haha..
Doggy typ
Det är olika!
Minns inte,  men tror jag var 11 år
Nä, för jag hatar att bada och har fobi för bassänger, känns som att det svarta som är på botten i bassängen är hajar.. så älska HAVET♥

Postat av: Matilda Bergström


Vad är det bästa med dig?
Kan inte du fixa ihop en sminkvideo elr något liknande?
:)

Svar:
Det bästa med mig själv? Hm.. Jag vet inte.. Att jag alltid är ärlig och kan säga vad jag tycker och tänker och sedan stå för det!
Jodå, har tänkt göra det men har inte haft någonting att filma med. Men blir nog att det blir i bilder istället som steg-för-steg!:)

Postat av: Anonym

va vill du gå för linje ?:)
Snyggaste killen och tjejen från varje klass i 9an?:)
Fin blogg:)

Svar: Omvårdnads Programmet
Vet inte riktigt, vet knappt vad det finns för tjejer å killar i vissa klasser haha.
Tack så mycket :)!

Postat av: Lovisa


Din första bästa vän?

En som du tappat kontakten med?

Vem är din bästa vän?

Säg 5st av tjejerna i 8:an som ser bra ut?

Svar: Agnes Nilsson
Hon ovanför :(
Emelie Tiger
Finns svar på det högre upp.

Postat av: ronja


Vilka bloggar läser du?
Nått av dina bästa minnen?

Svar: Läser mina vänners bloggar, och sen några bloggar från några som går på min skola!
Jag vet inte.. Mycket av de minnen jag fick i sommar är bland dom bästa :)

Postat av: Linnea


Vad är du mest nöjd över med din kropp?:)

Svar: Eftersom att jag inte är nöjd med min kropp finns det väl inte något jag är riktigt nöjd med, men mina bröst?! Hahaha..


Och så var denna frågestund över
. Hoppas ni är nöjd över svaren!:)

Onsdag avklarad!

Goddagens!  Har varit en kort dag idag eftersom att alla nior har varit på furuhed och fått kolla på program man har tänkt att gå på. Gick bara på ena programmet så for hem sen kring 12 och gjorde mig mat och nu ligger jag i soffan och tar det lugnt. Ska se lite gossip girl och kanske ta mig en powernap. Sen ska jag försöka orka plugga lite grann och färga håret! Nåväl, nu blir det gossip girl och en powernap på det.  Vi hörs sen :D

Glöm inte frågestunden jag har 2 inlägg nedanför! Ska nog svara på den redan senare idag. Så passa på att fråga nu om ni har någonting på hjärtat :)  Ni hittar frågestunden HÄR


godnatt.

Har precis duschat och nu sitter jag och smörjer in mig lite smått med min älskade nivea kräm och dunkar justin bieber! Ska bara borsta håret och sätta in krämerna i det och sen ska jag fanemig gå och lägga mig. Har sovmorgon till klockan tjugo över 9 imorgon eftersom att vi ska vara på furuheds skolan (gymnasiet i kalix) hela dagen imorgon med skolans alla nior och så får man kolla på 2 olika program. Jag har valt att kolla på Omvårdnads programet och Samhälls! Nä, nu ska jag fixa mig en macka och borsta håret och det köret. Sen somna till gossip girl! Jag älskar att kunna somna jätte tidigt nu och sova hela nätterna och slippa vara stendöd då man vaknar! Underbart ♥

För er som beundrar mina bebis lena händer, här har ni svaret!  Haha..

FRÅGESTUND!!



Då var det dax för frågestund igen känner jag! Bloggen blir för långtråkig utan något sånthär. Så nu när ni har chansen, ställ en massa frågor! Denna gången ska jag undvika mina tråkiga och mesiga svar och istället vara helt ärlig och svara på allt!

woooord


tisdagen avklarad!



Har just ätit detta, och fan så gott det var! Blev aldrig att fara å äta på thairesturangen så jag köpte hem vårrullar och gjorde dom här hemma istället, dock är det ju aldrig lika gott som på resturang men ätbart är det! Nu ligger jag i soffan av matkoma och ser på gossip girl. Ska nu ta en powernap, är helt slut. Vi hörs sen ;)

12. En puss- eller kram bild på dig med någon annan.

Hihi naw!!


Godmorgon!

Godmorgon! Har fixat mig klart för ett tag sen och är färdig tidigare än någonsin idag... Så nu ska jag tidsfördriva tiden å vänta tills det blir dax att åka ner till bussstationen.. ÅH vad jag hatar att vänta!  Iallafall, idag har jag kort dag, love it! Senare ska jag till stan å käka thaimat med johanna & josse. Underbart gott eller vad?!;)  Nåväl, nu ska jag gå och ta parfym och packa ner böcker i väskan! Vi hörs sen ;)

Webbkvallaa ♥

LESS123

Ligger i soffan och skulle just till å sova men så känner jag behovet av att kolla runt på lite bloggar och störa sig på lite småsaker och tills slut blev jag riktigt irriterad.  Och jag kom fram till gud jävla less jag är på fega människor, som tydligen är sååå tuffa och sånt. Men när det väl gäller att komma fram och prata med någon så är man så jävla feg och kan inte ens titta en i ögonen? Men man kan sitta och snacka så jävla mycke skit om personen bakom dens rygg men när det väl gäller, så är dom som sagt jävligt fega och kan inte säga ett enda ord. Tycker vissa människor är så jävla patetiska.

Brukar inte orka slösa tid på att sitta å skriva ut sura inlägg om folk på bloggenn, det gjorde jävligt ofta förut dock, men ni får tycka vad ni vill om det. Men hade ni varit i min situation hade ni nog förstått och varit minst lika irriterad som jag!
Men det räcker bara inte med att sitta å häva ut ilska på mina vänner och få snacka riktigt illa om dessa personer till dom. Utan måste få dela med mig till er oxå!:) Vet också att personerna jag skriver om kommer läsa det här, och kommer känna sig träffade. Men dom kommer inte göra någonting åt det för att dom är så jävla fega. Gud, utrota dessa människor. Dom gör ingen nytta här i världen förutom att gå folk på nerverna. ÅHHHHHHH -.-

Det var allt för mig! Nu har ni någonting att klura på, erkänn att det finns inge roligare att än att läsa bloggar som sitter å skriver ut arga inlägg? Jag älskar det:)!  PUSS & KRAM SKUMMBANAN♥

10. En bild från din förra sommar.


Måndag avklarad, bara 4 dagar kvar till helg!

Tjenis! Har kommit hem från skolan för ungefär en timma sen, nu sitter jag och ser på tv och lyssnar på musik och inväntar middag! Har just beställt jossans present så får hoppas på att den hinner komma innan fredag eftersom att hon fyller år då ;)..  Dagen har iallafall rullat på som alla andra dagar, imorgon är det tisdag och jag å johanna ska inviga den nya thairesturangen som har öppnat i kalix OMGOMGOMG! FAN VAD GOTT, har saknat vårrullar å allt sånt där gott allt för länge nu!  Nåväl, nu ska jag gossas med världens sötaste pojke! Vi får höras senare :)


Godnatt.

Har just tagit fram morgondagens outfit, packat ner idrottskläderna, sagt hejdå till bella, johan & willy och nu har jag slutligen lagt mig i sängen! Klockan må bara vara tjugo i nio men jag är så satans slut så jag orkar inte sitta uppe länge, ska slå igång någon bra film och somna till den.. Hoppas bara jag inte somnar å vaknar upp vid 3 tiden och inte sen somnar om? Får hoppas på att sova lika gott som jag gjorde inatt!

Nu inta min lilla myshörna!

just chillinnn'

Tjenis penis.. Ligger i soffan och dör framför tven och har just sett klart andra säsongen av gossip girl, nu ska jag bara vänta på att tredje ska laddas klart så jag får se mer!:DD Borde igentligen plugga nu, men känns såå fruktansvärt tråkigt så jag skippar det och gör det imorgon istället. Nu ska jag gå och hämta vatten, hitta någon film att se på och vänta på att mamma ska komma hem med mina kinapuffar som jag bad hon fara å köpa åt mig. Åh så gott!:D 

Så jävla äckligt gott!!!



9. Gammal och ny bild på dig.

orkar inte rotera bilden, antar ju att ni ser vilken som är den nya och den gamla. Alltså första bilden är ju nyaste ;-)



^^

hähähä -

det finns en annan sida, det finns någonting jag aldrig ser
men jag vill inte veta vad, för därifrån syns längtan mer.
men om jag tar mig ifrån en sviken dröm och hit igen
så kanske jag kan känna meningen med tystnaden.

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina x3

har fått glovord och mordord piska o morot
ångest och oro som jag vore av stål och glas, borde gå men stannar kvar.
jag har lovat och glömt, förlåtit fördömt, försent för å ångra men tid nog
att tänka om och leva med det.


svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina x3

jag saknar det som inte finns och sprider ut mig själv i vinden
bara du kan bära det som gör så ont i mina ögon. vi har något stort
på gång, så länge ingen bryr sig om vilka höjder vi kan nå
på vilken sida som vi står.


svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina x3

hahaha

Denna bild är tillängnad för Elin Hedalm! HAHHAHAH JAG DÖR
(Hade ni förstått vad jag menar med det här, hade ni tyckt det var lika kul haha..)


Godnatt!

Hej mina små älsklingar! Har just kommit hem från emelie, det första jag gjorde då jag kom hem var att snöra av mig kläderna och krypa ner i sängen. Underbart skönt ♥  Har haft en mycket trevlig kväll med mina favvosar, vi har spelat en massa roliga spel, förutom kortspel det hatar jag. Jag är världens sämsta förlorare så jag tjurade ihop i ett tag, haha. Nu ska jag se gossip girl tills jag somnar, vilket lär ta ganska så fort eftersom att jag är dö trött redan nu! Så sov gott sötisar, ni fula får sova dåligt.

Två bilder från kvällen


Snodde bilden från jossan, tänk att nyttiga saker också kan vara riktigt gott! Detta har vi mumsat på ikväll ;)


Lalala ..

Ligger just nu på sängen och äter cheddarpopcorn, feting gott! Har nyss sminkat mig klart, har hunnit laga lunch idag till mig själv, det blev chicken bits med ris, sen har jag hunnit med att duscha, raka ben, armar å allt det där. Och nu is jag inte fixa håret föräns senare. Här ska jag ligga och se gossip girl å käka popcornen tills det blir middagsdax. Senare ska jag till emelie för lördagsmys med mina favoriter! Underbart ;-)

Haha, såhär söt är jag just nu!


8. Bild på en tid du saknar.

Vintern och sommaren 2011!


+

Ignorera hur ful jag är på bilden, haha

jag lovar du och jag ska skina en dag

Klockan är halv 8 på morgonen, jag har sovit sen jag kom hem från skolan igår typ.. Eller vaknade kring halv 6 och åt middag, somnade om till 11 då bloggade jag snabbt och somnade om tills nu.. Har fått mig ett ex antal timmar sömn! Skulle igentligen till lule idag med jossan men det blev inget utav det, så nu ska jag sova bort dagen om det nu går att somna om. Ska iallafall se gossip girl nu och försöka somna om åtmiståne i en timma till...

Jag tänkte att jag skulle skippa att bli ljushårig i sommar, men mina planer ändrades lika snabbt då jag satt å kolla igenom gamla inlägg från i somras.. Ljusthår i mitt hjärta, svart också för den delen!

7. Åtta bekännelser.

1. Jag har börjat bli jävligt lätt sur/irriterad på senare tid, varför?!?!

2. Jag kan dömma folk för fort, men ger oftast alla en andra chans till ett "första intryck". Vet själv hur förjävligt irriterande det är då folk kommer och dömmer en direkt utan att ens veta knappt vem man är.

3. Jag är sovnarkoman, mitt liv består av att sova för det mesta

4. Jag har svårt att lita på folk, finns ingen i denna värld jag litar på till 110%

5. Jag tycker att våldtäcks män, misshadlare & mördare borde plågas ihjäl till döds istället för att sitta i fängelset, eftersom att fängelset är så jävla slött nu i dags läget så nu är det lika bra å ta död på dom direkt (efter att dom har plågats i några timmar då)

6. Jag älskar mitt liv och dom som finns med i det!

7. Jag säger alltid vad jag tycker och tänker, sitter aldrig och håller med/går med på något som jag igentligen inte gör

8. Älskar att sitta och dryga mot fula människor som tror sig alltid ha rätt och sedan visar det sig i slutändan att jag har rätt.. KÄNSLAN♥

maaat



Har just kvept i mig denna goa mat, eller kanske inte allt men tillräckligt mycket för att jag har uppnått 2012's värsta matkoma hittils och då är den fan hemsk. Håller på bokstavligt att dö av att det känns som att magen ska sprängas, på måndag ska jag börja äta liite nyttigare och börja röra på mig. Så i helgen ska jag passa på att äta massor! Dock är mat det sista jag vill tänka på just nu, så imorgon är jag nog matsugen igen. Nu ska jag ta en matkoma-tupplur, vi hörs senare!

hat inlägg, haha

Måste bara få utrycka mig här på min blogg. Blir så riktigt lack! Man tror sig ha vänner som ska säga till om det är något men istället så går dom bakom ryggen på en och snackar en massa gojja som dom igentligen inte vet ett enda skit om. Personer som man har känt i 3 år kan inte ens komma fram till en å säga till om dom har något problem med något man gjort/gör?! Utan istället samla ihop sig och sitta å snacka skit? Det är ju sjukt vilka vänner vissa är, NU vet man ju verkligen vilka som är sina riktiga vänner. Skrattretande är ni! HA-HA

Btw, elin är bäst!

fredag!

IDAG ÄR DET FREDAG, DET BETYER ATT JAG FÅR HELG!! Men inte föräns om 6-7 timmar... Så just nu sitter jag och har matte, vilket är tråkigare än någonsin och är nog den jobbigaste lektionen att börja direkt på morgonen med. På fredagar borde man inte heller gå lång dag, men vi gör det för att alla lärare på den här skolan är fucked up i huvudet.. Nu ska jag sitta och hata åt emelie och johanna och kanske göra något enstaka tal matte. Nä, vi hörs sen hejdå...


Who can bring me back to you?

ÅH, jag har lyckats sova bort hela eftermiddagen, vaknade för kanske en halvtimma sen och har hunnit duscha sen dess.. Har ju tur om jag lyckats somna senare, antingen kommer jag somna inom en halvtimma igen eller så kommer jag inte kunna somna föräns inatt någongång hm, jag hoppas på en halvtimma.. Nä, ska gå och leta reda på mina krämer som ska in i håret, sen ska jag fan lägga mig i sängen igen, hur underbart är det inte att bara ligga där och dö? Har även lyckats drömma marddröm om mig själv, varför är jag alltid elak och hjärtlös i drömmarna? Är jag verkligen så i verkligheten?:( Jag som tycker jag är FÖR snäll ibland..

Kanske dags att sätta i piercingen i läppen igen? Höhö


Torsdag avklarad!

Är äntligen hemma från skolan nu, eller har varit det i kanske 20 minuter. Kan säga att gå hem från e4an var inge kul, inte i snöstorm och hoppa över mittenräcket i högklackat och en meter snö.. Sen gå hem efter en o-skottad väg där ingen bil heller har kört så fanns inge spår att gå i och allt var förjävligt. När jag kom hem var mina sockar, byxben och skor lite blöta.. Ska aldrig mera hoppa av bussen där då det snöar, fast går nog dock inte hem från byn hellre när jag tänker efter.. Nåväl, har hoppat in i onepiecen och myser i soffan framför brasan med en filt och gossip girl! Ska ta en powernap nu innan familjen kommer hem å härjar sönder.. Vi hörs sen!


6. En låt som betyder mycket.


Jag har klagat, kvidit, velat, fegat förlorat matcher, spelat och segrat



Med det här inlägget säger jag även godnatt, ska ta mig någonting att äta sen kryper jag ner under täcket och sover!

Onsdag avklarad!



Som ni ser så ligger jag just nu i sängen och chillipillar och ska strax ta mig en lång och skkön powenap! Är helt slut i hela kroppen efter en jobbiig skoldag (som igentligen inte alls är speciell jobbig jämfört med alla andra).. Har nå cpskada som gör att jag sover oroligare än någonsin just nu och är där med helt stendöd efter skolan och sover då hur bra som helst, men direkt det blir natt vaknar jag minst 5 gånger och så tar det  ett riktigt bra tag innan jag väl somnar om, ibland somnar jag inte ens om så ligger vaken i flera timmar tills det blir dax att stiga upp.. Så ska det inte vara!! Nä, nu ska jag sova för det är min tid på dygnet då jag sover som godast, såå godnatt tills vidare!

5. Dagens outfit.


@skola

Godmorgon! Sitter på cpengelskan med fanny och gör ingenting.. Ska plugga till något prov som jag skulle göra nästa vecka, men det är alledens för ointressant. Har haft sovmorgon ända tills nu så har hunnit med att äta frukost i cafeterian och hela kittet. Nu ska jag vara duktig och stänga ner datorn och plugga till provet jag har så min lärare slipper hatar mig allt för mycket.  Nåväl, vi hörs senare!



Nighti nighti

Hur många timmar jag än har sovit sen jag kom hem från skolan så är jag lika trött, har sovit tills 8 och sen dess har jag hunnit med att duscha, raka benen osv, tagit fram morgondagens outfit, ätit en bit kladdkaka och smörjt in mig och hela det köret!  Nu sitter jag och kollar på Systrar i jeans - Andra sommaren, som går på tven. Ska strax för flytta mig till sängen, hoppas jag får en helnatts sömn inatt har inte sovit vanligt på 3 nätter snart, sjukt jobbigt. Har sovmorgon imorgon, kan jag sova ut på den? Nej.. Jag måste endå stiga upp lika tidigt, ta samma tidiga buss för har ingen skjuts till skolan. Jag hatar så mycket saker med att bo i denna lilla byhåla, men vad gör man?! Nä ska gå å lägga mig i sängen nu och se gossip girl (standard) Godnatt ;)

Hittade den här videon på den här bloggen, så jävla ful haha!:D

Första skoldagen avklarad!

Nu är första skoldagen avklarad, slutade den kring halv 1 tiden. Gud så skönt! Har inte haft någon vidare seriös lektion idag, hade so först på morgon,o och där fick vi tillbaka alla prov som vi gjorde förra terminen och sen babblde vi på om något helt ointressant, sen hade vi no och fick en läxa att läsa (som jag redan kunde) så då fick vi sluta direkt den, och sen hade jag hål tills jag hade cp engelska och där satt jag å läste igenom no grejen, och sen slutligen engelska där vi bara pratade med våran lärare som vi inte har haft något iår pga att hon har varit sjuk typ. Så vi pratade på och slutade lektionen efter 10 minuter drygt?

Nu har jag hoppat in i onepiecen och ligger i soffan under en filt framför brasan, såå skönt! Är helt slut i kroppen, mina fötter värker eftersom att jag har invigit mina 15,5 centimeters klackar och plågat sönder fötterna med dom idag. Hatar verkligen nya oingådda skor!!!  Nu ska jag vila och se på gossip girl, hörs sen!;)


4. En viktig person i ditt liv.

Mamma ♥

godmorgon!

Godmorgon! Nu är jag färdigfixad för skola, har varit vaken ända sen halv 4 imorse?!? Somnade kring 12 och vaknade sen halv 4  låg och försökte somna om i 2 timmar men det gick fan inte.. Tur att jag har kort dag idag så jag överlever mest troligt dagen! Nu ska jag gå och parfymera mig och packa ner datorn i väskan och sånt. Sen är jag färdig för sista terminen i grundskolan och här ska det pluggas för fulla muggar!! Nu ska jag fixa det där, sen dra iväg till bussen, ha en bra dag ;)

Ett halvår kvar, sen är jag fri från detta helvetet!

Natti

Har precis lagt mig i min ljuvliga säng och ka avverka några avsnitt gossip girl innan jag somnar. Har äntligen fått tillbaka min syster som sovkompis, eftersom att jag bara duger att sova med under veckor då det inte är lov dvs... Men nu slipper jag sova själv bland alla spöken. Fick just någon slags kick inom mig som sa mig hur jävla lycklig jag är just nu, hur glad jag är, hur bra jag mår osv. Bättre än såär kan det väl inte bli?:D Och att veta att INGENTING kan förstöra det känns 198494 gånger bättre.  Love life, puss & godnatt:)


-

Hur kan man le hela dagen och gråta sig själv till sömns? Hur bilder aldrig förändras men människor i dom gör. Hur din bästa vän kan bli din värsta fiende eller hur din värsta fiende kan bli din bästa vän. Hur för evigt blir bara några korta månader som du skulle ge vad som helst för att få tillbaka. Hur man kan släppa något man sa att man aldrig skulle kunna leva utan. Hur människor man trodde var ens vän inte vill att man ska få den man är kär i. Hur man kan veta att något är det bästa för en, men det gör ändå lika ont. Hur människor som ville vara med sig själv varje sekund helt plötsligt tycker att några minuter är för mycket att undvara. Hur folk lovar saker fast det vet hur lätt ett löfte bryts. Hur människor kan radera dig från sitt liv för att det är enklare än att reda ut saker.

Hur jag kom på mitt bloggnamn!

Nu har jag fått lite små idéer och önskningar om vad jag ska blogga lite mer om, så tar en sak i taget och börjar med en som ville höra hur jag kom på mitt bloggnamn!

Började med att jag hade en blogg som hette evelinaeriksson.blablabla.se och tog då bort bloggen och ville göra en ny med samma namn, men tydligen så finns det alledens för många Evelina Eriksson här i sverige så på alla bloggsidor var det upptaget. Så då testade jag med att heta evelinae, men det var också upptaget?! Så i slutändan blev det eveliinae och så heter jag nog på alla sidor jag är medlem på! :) Enkelt å komma ihåg och då är det enklare för folk att hitta tillbaka!


3. En bild på den personen som vet mest om dig.

Varför känns det som att emelie är mest med på alla sånna här dagar?! Haha.. ;)


Godmorgon!

Godmorgon! Har just ätit frukost/lunch för första gången på det här lovet typ? Har även lyckats se dagsljuset idag också, haha stort steg ;) Fast nu ligger jag i sängen igen och ska se lite gossip girl tills jag har vaknat till.. Har liite konstigt dygn eftersom att jag somnade 10 igår och vaknade sen vid 3?! och somnade inte om förän kring 7 haha. Och mitt alarm har aldrig låtit värre, fick nog hjärtinferkt då det ringde första gången.. Ska inte babbla på om massa onödiga saker, skulle bara visa att jag lever ännu en dag och har faktiskt öppnat ögon ett ex antal timmar tidigare än igår! Stolt  över att jag klarade det nästan på helt egen hand haha.

Måste ju bara visa er min delikata frukost/lunch! Levde fan på det här förra sommaren haha ;)

värdelös blogg?

När man vaknar såhär mitt i natten och orkar inte försöka somna om föräns efter ett gossip girl avsnitt så kan jag väl lika gärna blogga?

Började tänka och kom fram till vilken tråkig blogg jag igentligen har (förutom för folk som nu tycker min vardag och mitt liv är jätte roligt och intresant.)  Jag förstår inte hur jag kan ha tre siffrig statistik när allt bara handlar om vad jag gör?  Även om nu tre siffrigt kanske inte är sååå mycket så är det endå hyfsat okej för en blogg som inte anstränger sig för att få hundratals läsare.

Så nu tycker jag att ni kan vara snälla och skriva en kommentar om vad ni vill att jag ska blogga om så ska jag faktiskt uppfylla era önskningar! Och bara därför kommer ingen idas kommentera och komma med något förslag, men alltid annars går det att komma med frågor, men inte väl då det frågas om dom. Haha, var inte fega nu. Fråga på, bits som sagt inte;)

KOM MED BLOGGTIPS, VAD VILL NI SE MER AV? VETA MERA OM? OSV..

Godnatt..

Har precis lagt mig i sängen igen, har spenderat i stortsätt hela eftermiddagen och dagen här.. Men har en förjävlig huvudvärk så hoppas på att faktiskt få somna redan nu så jag slipper lida tills då jag blir trött vilket är typ 6-7 på morgonen.. Nåväl, ett gossip girl avsnitt sen drar jag på mig mina söta sovsaker för ögonen och sover! Om det inte går att sova lär det väl komma upp något argt inlägg här senare, haha. Godnatt!

Hur snygg är jag inte liksom?

@Tv.

Tjenis.. Sitter just nu och väntar på att pappa ska komma hem med mina pringels som jag har beställde med honom då han for till shell haha, sitter även och ser på svenska hollywood fruar och har just skrivit en sommarjobbs ansökning för i sommar ska jag inte ligga hemma och slöa och vara fattig, NEJ jag ska vara rik!:) Så ska skicka in på lite olika ställen, får jag inte på det ställe jag sök (vilket jag säkert får) så blir jag sur. Haha, nåväl nu börjar hollywood fruarna igen efter pausen. Vi får höras sen, lär ju inte ha någonting att göra eftersom att jag ska ha no sleep inatt.. OM det nu går som planerat eller så sover jag bara någon enstaka timma!  Vi hörs sen, nu ska jag kolla tv, hejdååå:)


2. Din Facebook profilbild med flest likes.


Godmorgon!

Godmorgon! Har vaknat för något tag sen och nu ligger jag i sängen och ska strax se lite gossip girl (min nya drog). Idag/i eftermiddag ska jag bara sova sova sova och ta det lugnt. För inatt ska jag dygna! Måste få till mitt dygn så tänker att jag inte ska sova någonting tills imorgon kväll då lär jag ju somna tidigt och inte vara allt för död på skolan! Nu ska jag bara få med mig någon som joinar mig så jag slipper sitta vaken själv hela natten. Nåväl, nu ska jag se på gossip girl och vila!! Jag förstår inte hur man lyckats vända dygnet så jävla mycket på bara en dag typ?.. HM

Btw, har jag någonsin nämt hur mycket jag älskar att sova? Det finns inge bättre!


true

If you love two people, choose the second person.
Because if you really loved the first one, you wouldn't fall for the second one, right?



1. En bild på dig och din bästavän.



Resten av brudarna är självklart inte glömda!

here we go again!

1. En bild på dig och din bästavän.
2. Din Facebook profilbild med flest likes.
3. En bild på den personen som vet mest om dig.
4. En viktig person i ditt liv.
5. Dagens outfit.
6. En låt som betyder mycket.
7. Åtta bekännelser.
8. Bild på en tid du saknar.
9. Gammal och ny bild på dig.
10. En bild från din förra sommar.
11. Bakrund på mobilen.
12. En puss- eller kram bild på dig med någon annan.
13. Några favorit citat.
14. En bild som du tycker visar kärlek.
15. En bild som får dig att le.

Godmorgon, lööördag

Gomdorgon! Har nyss ätit frukost/lunch/middag i ett och det var äckligt jävla gott ska ni veta :) Så nu har jag iallafall intagit sängläge som jag alltid gör då jag har ätit haha.. Är helt trött eftersom att jag och emelie inte gick å la oss förän halv 6 typ eller somnade typ inte förän 6 iallafall.. Jag som trodde jag aldrig skulle tycka wow var kul eller något sånt fastnade framför det och spelade drygt i 3 timmar vilket kändes som bara en halvtimma haha. Ikväll ska jag nog vara hemma, is inte gå å duscha ännu för att fixa mig och allt. Kör på en hemma kväll, saka försöka hitta provbladet jag måste plugga på innan skolan börjar men jag är 99,9 % säker på att det var ett av alla skolblad som jag snörde bort då jag städade rummet... Hehh!  Nåja, nu ska jag se gossip girl och kanske sova lite mer, har inte vaknat en enda gång inatt och har sovit riktigt jävla skönt. Det var längesen!  Nåväl, nu ska jag inte skriva hundra rader till, vi hörs sen :D

kom på att jag har kvar mina sånnahär sen jag var på candyworld å storhandla, nu vet jag vad jag ska göra!!


@emelies place

Tjenispenis! Sitter hos emelie nu och pratar i skype med hon med jossan och dom bara babblar på om wow och spelar det och det lär dom väl göra resten av natten också haha;) Blev en lugn kväll ikväll, vi for till jossan en sväng och tog några glas vin och pratade om den stora miljöförändringen som ska ske i kalix under 2012. (hahahha).. Nu ska jag gå ut och röka själv eftersom att emelie inte kommer släppa dator ur sikte tills hon somnar på den... Nåväl, ska gå å göra det nu så jag piggnar till ute i minusgraderna i shorts.. Hörs imorgon, HEJDÅÅ :)

Bjuder på en riktigt vacker bild!!


Fredag!

Goddagenss! Har just ätit middag och ligger nu på sängen å väntar på att matkoman ska försvinna haha.. Sen ska jag gå och fixa klart mitt hår, sen får jag se var jag far. Tror det blir att vara bordi dimman om det går enligt planerna! Har inte orkat blogga någonting idag, direkt jag vaknade fixade jag nå käk, duschade, började fixa mig och sånt. Såå, nu ska jag gå och kolla vad jag ska göra med håret. Om vi inte hinner höras nå mer idag så ha en bra fredag gott folk!=)


Nagelfixning! Hehe

Tjenis penis, har ju förflyttat mig från köket så nu ligger jag på sängen och ctar det lugnt. Har just målat mina fula naglar så jag slipper se hur fula dom är så har jag målat över dom, innan det har vi haft lite mysigt och ätit räkor, fan så gott det var! Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och göra mig ordning för sängen och sen ligga å vänta på att bli trött?..

Nöter ut dessa nagelack alltid, har alltid samma... Ändrar bara mönstret med glittret haha!


It’s funny how the walk of life can take you down without a fight.


min kväll:

Har precis lagt mig i sängen, har en farlig matkoma.. Här ska jag ligga resten av kvällen, facebook säger att det ska drickas alkohol, själv ska jag inte göra det. Så intar sängläge och ser gossip girl resten av kvällen!


Dag 10- 10 favorit personer

1. Mamma
2.Pappa
3. Linn
4. Bella
5. Mig själv
6. Mig själv
7. Mig själv
8. Mig själv
9.Mig själv
10. Mig själv

haha, hejdåååååå

Happis/Finland

Goddagens! Har inte hunnit uppdatera någonting idag eftersom att mamma väckte mig just efter 8 imorse så jag fixade mig så kring kvart över 9 for hela familjen till happis. Så har vandrat runt där på rajala gallerian men hittade inga kläder, sen for jag på stadium, intersport och candyworld och fick endast med mig godis och ett par täckbyxor och även mat från max satte sig ner i magen! Sen efter vi var klar där å så rullade vi vidare till bredviken och var hos några bekanta till mamma å pappa ett tag, och nu är vi hemma. Och jag ska ta mig en powernap, är helt slut. Har sovit 1-2 timmar inatt och varit igång hela dagen, så nu tar jag mig en välförtjänt powernap och så får vi höras senare helt enkelt!:)

Maxmat ♥♥

Natt-störd

Hej bloggen! Jag ligger i sängen just nu och klockan är 02.51 och jag har legat här sen tio tiden kanske.. Ja och nu börjar det spåra av tråkighet, så tänkte att jag bloggar! Men jag har ingenting vettigt att blogga om, men det har jag väl nästan aldrig? Min blogg är 20% seriös 80% oseriös haha... Nåväl nu ska jag lyssna på caroline af ugglas och garva åt det samtidigt som jag stalkar sönder folk på facebook! PUSS PÅ RUMPAN

Bara för att jag har fått någonting sånthär sjukt för mig att jag är jätte matsugen på nätterna och vll bara äta upp allt i kylskåpet så lägger jag in en bild på förrätten som vi åt på nyårsafton och känner hur det vattnas i munnen... Orkar inte rotera bilden heller....

-

Drar nu inte alla över en gräns, men ni som känner er träffade. Ta åt er ;) Det stämmer in på vissa så innihelvete. Dom som laddar upp bilder på weheartit.com har nog rätt så mycke rätt på allt det skrivs på deras bilder ;-)


Dag 9- hur ser ditt liv ut just nu

Hm.. Hur ser mitt liv ut just nu? Det ser väl rätt så bra ut fakitskt, bara att det är en sånnhär seg och långtråkig period som gör en så less på allt och man bara klagar eftersom att jag som person hatar verkligen att ha tråkigt eller ingenting att göra. Jag skulle helst alltid vilja ha fullt upp med roliga saker.  Så mitt liv är rätt tråkigt just nu, finns inga roliga skvaller saker eller något ni har någon nytta av iallafall haha. Alla bråk på facebook gör mina dagar just nu!=)

Städning!

Nu har jag varit såå duktig och dammtorkat, damsugat, skurat(eller mamma skurade..) och flyttat om möblerna HELT själv!! Nu ligger jag på sängen och tar det lugnt till ett avsnitt pretty little liars.. Till & med det näst sista avsnittet är det även, nu ska jag hitta en ny serie att nöta tills det kommer ut nya avsnitt. Nåväl, kan visa lite hur rummet ser ut nu med ett par värdelösa mobil bilder!  Tänk kunde man fota med ögonen.. Då skulle man få med hela rummet på en å samma bild!

Före:


Efter:



Godmorgon!

Goodmorgon evve-lovers! Haha, idag har jag sovit bort dagen (som alla andra) Så har bara hunnit med att duscha och äta middag. Nu ska jag strax storstäda rummet och möblera om, nu när linn äntligen är hemma ska jag få med henne att hjälpa mig jag orkar ju inte precis flytta på alla grejer själv för jag är en klenfis. Har även fått mina skor idag som jag beställde från nelly för snart 2 veckor sen, fan så tid det har tagit?! Borde igentligen haft dom före nyår men det blev något konstigt med dom. Men nu är dom häär, ska nog gå in dom lite, känns liite ovanligt med 15,5 cm istället för 11-12 cm.. Men kär i dom är jag!!

Får ursäkta den hemska kvallan, men fotade med telefonen. (:



Bryt ihop eller bit ihop


Godnatt!

Sverige vann matchen! Självklart gjorde dom ju det, älskade sverige ♥  Nu har jag lagt mig i sängen och ska se på pretty little liars i hopp om att få somna lite tidigare idag eftersom att jag ska försöka stiga upp lite tidigare imorgon, ska nämligen städa rummet då istället. Idag ides jag bara plocka till på sminkbordet och ett annat bort, imorgon ska det damsugas, flyttas möbler, damtorka och sånna där tråkiga saker. Känner även att jag borde fara till ikea någon dag och inhandla lite nya grejer. Nåväl, nu pretty little liars tills jag somnar, godnatt på er!

___________________________________


Borde finnas en gräns på hur mycket man kan vara på weheartit.com, för jag nöter fan sönder det.

HOCKEY.

Befinner mig just nu i soffan och ser på hockeyn.. Står 0-1 till det såkallade landet finland, men det kommer ändringar på det snart ;-) Ska vänta på paus så ska jag poppa popcorn, finns inget tråkigare än att se på tv och inte ha någonting att knapra på haha.  DET ÄR PAUS NU SÅ HEJDÅ!


???



dom som säger att dom alltid ska finnas där för en,
var är dom då när man behöver dom som mest?

Städning!

Tjenis, sitter just nu och ser 2/5 men och har nyss haft bella, johan och willy på besök. Så nu tar jag det bara lugnt och funderar på att möblera om lite i rummet nu idag och så städa lite grann.. Sen ska jag även idas dra mig till shell å köpa nått gott till senare för då ska jag se sverige - finland matchen som är! Så blir ännu en tråkig hemma kväll, tråkiga vänner = man gör ingenting = tråkigt lov.  Jag är på tråkigt å dåligt humör, nu ska jag städa, slå igång volymen på musiken till max och göra någon nytta här i livet! Hejdåå


Godmorgon..

Godmorgon! Somnade kring 6 imorse.. Har LITE huvudvärk just nu och är lite död, mamma har försökt få mig upp ur sängen från klockan 12 men jag har bara somnat om hela tiden. Det här med att vända tillbaka dygnet är inte lika lätt som att fucka till det, å så tråkigt.. Nu ska jag fan stiga upp, duscha, fixa mig för idag SKA  jag inte ligga i sängen halv 9 på kvällen och invänta sömn eftersom att jag inte somnade föräns 9 timmar senare haha. Imorgon SKA jag tvinga upp mig själv förefan, men hur skönt är det inte att sova riktigt länge då man vet att man kan sova riktigt länge och inte har någon dumm tid å passa...

Det här är jag idag och jag kommer somna i duschen typ, eller så piggnar jag till..
Man brukar ju känna sig liite levande efter en dusch! Iallafall jag..

Dag 8- två personer som alltid finns där för dig

Linn & Emelie, självklart finns det andra som också ställer upp!
(ni får säga till om ni vill att jag ska byta bild, men det här var enda bilden jag hittade på er på en å samma bild :)


uttråkad

Har tagit ett paus i allt pretty little liars tittande och fastnade istället på facebook och i skype med emelie & jossan. Har guud för tråkigt, så jävla värdelöst med lov igentligen, det enda positiva med lov är att man får sova hur mycke man vill, men sen? Vad ska man göra då? Typ ligga hemma och dö och på helgerna gör man ju endå samma sak som alla andra helger. Åh så jag är på klag humör, ska snacka jävligt mycke skit med jossan och emelie nu, hejdå.


Såhär kommer resten av min kväll se ut:



+


Dag 7- något du ångrar

Finns väl rätt mycke saker man kanske ångrar att man gjorde då, men idag finns det inget speciellt jag ångrar. Jag har lärt mig av misstagen jag har gjort och så har jag väl lärt mig att leva med det också? Finns inga speciella stora saker jag ångrar, kanske ångrar att jag inte tog vissa chanser jag fick som man nu i efterhand ångrar.  Men som sagt, man lär sig av sina misstag. Alla kommer ju vara unga och dumma någon gång i livet!:)

tråkigt.

Tjenis penis! Har inte hunnit blogga någonting idag eftersom att jag sov till kring 3,4 tiden och sen var det bara att kasta sig i duschen, äta, fixa sig och sen fara iväg på 7 års kalas hehe!:) Nu har jag just kommit hem, har även hunnit vara förbi ica och köpt mig lite onyttiga grejer! Nåväl, får se vad resten av kvällen har att erbjuda. Står mellan att vara hemma och ha tråkigt & vara hemma och ha tråkigt haha. Väääärt! Nä, nu ska jag ladda ner någon skitbra film ihopp om att något jävligt kul ska hända, vilket det inte lär göra.. Nu ska jag sitta och klaga resten av kvällen, tack och hej!

Bjuder på en bild från nuläget! fett ful, haha

Tidsfördriv


Bjuder på en snyggbild från igår som jag snottade från jossans blogg! haha ;)

- AVSLUTA MENINGEN
Jag saknar - farmor ♥
Jag pratar - rätt mycket
Jag skrattar - åt helt sjuka saker haha
Jag tycker om - att festa, hehe!
Jag avskyr när folk - är otrevliga mot en utan andledning
Mina närmaste vänner är - underbara!
Min första vän hette - agnes typ
Min favoritfilm är - typ alla twilight filmerna?
När jag borstar tänderna - så speglar jag mig alltid samtidigt
När jag lagar mat - blir det alltid något enkelt
Jag är rädd för - att bli sårad, övergiven, utstött eller något sånt 
Jag önskar - att vissa saker bara kunde vara som förut
Den värsta känslan är - att bli sårad av någon man tycker om riktigt mycket
Den bästa känslan är - då man är riktigt glad, allt är på topp och så!
Jag vill - göra något riktigt galet!
Jag är bäst på - att sova, hehe
Jag är sämst på - att ljuga för folk eller dölja någonting för mina vänner
Jag kommer alltid att vara - mig själv!
Det finaste som finns - är kärlek?
I sommar - ska jag ha trippelt så kul än vad jag hade förra sommaren!
Sist jag grät var - en vecka sen
Jag kan - mycket om jag verkligen vill
Min mobiltelefon är - min bebis, min älskling & mitt allt!
När jag vaknar på morgonen - försöker jag alltid somna om & går inte det så ser jag någon film typ :)
Innan jag somnar - ser jag alltid på sex and the city filmen, haha!
Just nu tänker jag på - en massa saker
Bebisar är - bland det sötaste som finns, men kan vara bland det mest irriterande som finns också..
Mitt första barn - ska nog bli mitt enda om jag nu inte hinner ändra mig och helt plötsligt vill ha 52 stycken :)
Det fulaste som finns är - kissie? hahah
Jag har aldrig - ätit ett ägg med skal på, hehe
Idag har jag - sovit, sovit, sovit och åter igen sovit!
Jag vill verkligen - att det här året ska bli som tänkt, dvs jävligt bra!

nyårslöften!

Ligger i sängen och dör, kan inte se någon serie eller nått utan att ögonen klappas igen haha och sover jag nu kommer jag aldrig kunna sova senare! Nu ska jag gå å kolla med mamma om shell har öppet idag, för de är ju typ nyårsdan å då är ju typ ingenting öppet och jag är godissugen!!

Har för den delen hållt mitt nyårslöfte hittils, så duktig jag är och så har amanda fått bestämma ett nyårslöfte åt mig som jag tyvärr inte kan skriva ut haha. Mitt är iallafall att sluta röka och senare ska jag också börja träna, men vi får se hur det  blir med det haha..  Jag och nyårslöften, vi går inte ihop... Mitt förra hölls i 2 veckor pga jag döds sjuk och lat haha.


missat 2 dagar..

Dag 5- något du älskar

Finns massor saker jag älskar, jag älskar mina vänner, min familj, min säng, mat, sova, mysa, vara käär osv!

Dag 6- någon/något som får dig att skratta


Emelie får mig alltid att skratta, speciellt då hon gör sina fula miner och sitt flummiga skratt, hahahha.. Kan skratta åt det hur länge som helst, haha och så får josse mig att skratta då hon skrattar bara för att hennes skratt är så jävla skönt! haha

2012

Då är det 2012 då! Hade en trevlig nyår, hade kunnat ha en världsbäst om inte vissa personer hade varit helt brain dead : )  Men krökade med mina favvo flickor och blev så resten av kvällen, vi tog oss ingenstans, dom som skulle hämta oss kom aldrig, vi ringde taxi och det var upptaget, vi liftade men ingen stannade.. Haha, klockan 5 kommer en taxi typ, fast då skiter jag i å fara och gick och la mig istället.

Skönt med ett nytt år nu iallafall, nu lägger vi förra årets bekymmer, problem och sånt på bokhyllan och gör det bästa av året:)  Just nu vill jag bara dö, mår illa som en gris, huvudet dunkar och jag har bara mig själv att skylla.. Ska invänta middagen så jag får äta någonting någongång jag är döö hungrig!  Vi hörs bättre senare :)

nu;

RSS 2.0