Stressigt!

GAAAH, har det fett stessigt idag..  vaknade 2 timmar försent och var inte i bästa skick men mår som jag förtjänar, har sprucken läpp osv haha.. Men det var JÄVLIGT kul igår!:)  Har inte haft så där kul på hur länge? jag vet inte.. kom hem kring halv 2 tiden så då deckade jag nästintill direkt haha..  Fick även en kram av skaburbian, status på det!

Iallafall, idag är det valborgs och jag ska på 25 minuter sitta på en buss till kalix där ska jag å emelie och handla till ikväll, sen ska vi och grilla några hos emelie och sen vidare någonstans! Blir nog en bra valborgs, nu ska jag ringa mamma så hon vet att jag inte är hemma under hela kvällen, haha.. Vi hörs imorgon bättre för nu ska jag gå till bussen!

HA EN BRA VALBORGS NU, PUSSS



nöfff

fan vad dum jag e, ÅÅÅÅH

Ny header

Som ni ser har jag ny header, om ni inte ser den så uppdatera bara sidan!:)  Blev äckligt less min andra, så nu får den hära duga för ett tag iallafall! Ska be någon hjälpa mig att ändra så jag kan ha stora och små bokstäver i rubrikerna för just nu kan jag bara ha småa, och jag hatar småa bokstäver..

tom PRAt

Har duschat å fönat håret och äntligen valt kvällens outfit.. Skiter i nu om det är nå disco liknande å jag inte har några "disco" kläder på mig.. Som när jag fråga mamma " Vad kan jag ha på mig ikväll? " då svara hon att jag alltid har på mig kläder så det ser ut som att jag ska på fest haha.. Fast de ligger något i det, för hade jag alltid haft mjukisbraller osv hade det varit så mycke enklare att klä upp sig... Fan för att jag hatar mjukisbyxor.. ;<

Skit samma, ska snart platta håret så fort jag orkar.. Sen käka middag och packa ner sminket och plattlocktången å fara till emelie och fixa mig för ikväll, för det där disco grejset skaburbian bajset börjar ju inte förän nio så!=) Hinner väl blogga 1359 onödiga inlägg innan jag har hunnit lämna töre säkert..

Emelie & Jag igår under rockkonserten. (=

Enda bilden hon har lagt upp från igår, ska be om fler sen!:)

godmorgon!

JA jag överlevde natten trotts att jag sov med the grudge, hann inte ens slå igång filmen så hade jag deckat hahha.. Sen vaknade jag då istället halv 7 imorse av att jag var hur pigg som helst, gick på toa sen decka jag igen! Ska snart ta och stiga upp och äta någonting, sen hoppa in i duschen en ska jag sitta ute i solen om det är sol ute idag dvs!

Sen blir det väl att fara mot kalix någon gång senare, sen det där discot och se skaburbian collective! Blir nog en bra kväll, om inte så lär imorgon också bli bra det är ju trottsallt valborgs då!  Ne nu ska jag stika upp å keka, min mage e hungrig... LAATER

Bild på skaburbian collective, hittade inte mina bilder på dom sen jag såg dom senast.. Så får duga på en från google!

Sovdags!

Ligger i sängen helt utslagen, ska strax slå igång en film så jag kan somna utan att behöva ligga å hålla igen ögonen ända tills jag somnar vilket även kommer ta 3 timmar eftersom att jag ska sova själv, ibland hade det inte suttit fel med någon som alltid kan sova med en.. Ska skaffa mig en sovkompis som sover med mig alltid !  JAJAA, nu börjar jag tomskriva om inga grejor, håller för den delen på att ladda ner ännu en till american pie film endast för att stifler är så snygg, hihi ^^

Godnatt homies.



Rock konserten!

Har kommit hem från rock konserten för ett tag sen, tog ett tag eftersom att vi for och handlade innan det bärde av hemåt mot töre! Själva rock konserten gick faktiskt bra, mycket bättre än vad det gick på genrepet vi hade i slutet av dan då gick allt åt helvete, haha.. Men vill man vara bra, så kan man!

Har dock inga bilder från själva rock konserten, har bara bilder på min facelook & outfit .. Så det får duga tills jag får tag i lite bilder av emelie, vi hörs senare :)

Frisyren & Facelooken,
Efter att så många undrade hur jag hade gjort med håret så gjorde jag först å främst två inbakade flätor på den sida jag inte har luggen på så det ska se lite liknande ut som sidecut, Sen drog jag bak allt hår och tupperade som fan det bakåt så jag bara hade luggen frammåt, finns dock inga rättvisa bilder där man ser det på, men tror det finns någon sådan på emelies kamera! Så jag visar er då jag hittar någon bra bild, för er som inte såg den ikväll!



Outfiten

Den var dock inget speciellt, hade vanlig skinnjacka, svart linne och så klippte mami hål i mina leggings åt mig.. Helt ärligt har jag nog aldrig känns mig så äckligt ful i ett par leggings som jag gjorde idag, haha.. Dom var så fult klippta för var så ojämt, men whatever.. Ingen sa att man alltid behöver ha perfekta kläder!



Skolan

Tjenis, sitter helt ensam och mobbad i rödan å väntar på att emelie ska komma till skolan för vi har varit på genrep på folkan men jag åkte med oskar hit så nu är jag först av alla på skolan av alla jag känner haha.. ;c Men iallafall, genrepet gick riktigt bra faktiskt, vi har genrep senare idag igen krign kvart i 1 tiden typ!  Sen slutar vi =)  Tror vi kommer vara bäst ikväll, eller tror? jag vet :D  haha, nej jag skojade bara..  Ska dra nu och försöka få tag i emelie eller johanna, Laaater.

btw, dennis är bäst

Håkan hellström



Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det


American pie!

Har just gossat ner mig i sängen med min syster, hihi.. Fast hon ligger i en säng breve å är översocial med matte i telefonen så för henne finns jag nog inte, så lika bra å säga att jag är ensam! Ska snart kolla på american pie beta house bara för att stifler är så jävla snygg!  Har aldrig insett hur snygg han är, har någon snygga-killar-period, seröst.. Finns nog knappt någon jag tycker är ful mera.. Haha :)

Men nu ni grabbar, ska jag kicka igång filmen i väntan på att bli tröttis, så vi får helt enkelt höras imorgon om jag nu inte har fullt upp hela dagen uti rockkonserten.. Men lär ju blogga då jag kommer hem senare på kvällen, Så vi hörs då!  Godnatt ;)


ge mig nått.. GE MIG ALLT

Åh, jag blir tokig.. finns så mycka jag vill å så mycke jag vill ha just nu.. dör :(


- Vill ha en ny mobil & kamera eftersom att min kamera är nästintill trasig å jag spillde en helt glas med kladdiga dricka över min telefon förra helgen så den är helt kladdig å så har jag fått sprickor på skärmen, NICE!

- Jag vill ha sommarlov, för då känns allt bra typ, då e alla glada osv.


- Jag vill att alla mina vänner skulle kunna tåla varandra, så man kan vara med alla samtidigt.. MEN nu går det ju inte för folk ska va så envisa hela tiden.. ;c

- Jag vill ha pengar, vet inte vartfan alla mina pengar försvinner på

- Jag vill ha någon som jag kan tycka om, sova med, och hålla om hela natten, ha någon som alltid finns där för en osv..! Hade även sovit så gott å sluppit alla spöken..

- Jag vill ha fredag & lördag.


Lättare att säga, vadfan vill jag inte ha?

baby Tell the World I’m coming home

Slutade skolan kring 1 idag, skulle igentligen sluta tjugo över 3 men våran mentor verka älska oss just nu så vi fick sluta 2 timmar tidigare mest för att vi inte hade någon musik å sköt bak då no'n istället ;) Direkt jag kom hem så deckade jag på soffan tills mamma ringde å frågade vad jag skulle ha för mat för hon skulle ta hem, så steg upp sen å väntade maten och efter maten fixade jag mig å kollade hur jag skulle ha håret, kläderna & sminket inför rockkonserten som är imorgon så jag inte behöver börja fundera uti det då!;)

Men iallafall, nu ska jag ut på en rök med linnsy haha.. Sen hoppa in i duschen å få bort mitt äckelflottiga hår och så känns det som att jag har ett ton smink i ansiktet :(  Men vi hörs iallafall senare!  Laaaater

e

Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med.


skolaa

Sitter på no'n och dillar med emelie, har ingenting å göra eftersom att jag har gjort allt klart under lovet så pluggis som jag är!;)  Efter no'n har vi idrott, känns jävligt jobbigt men måste fixa upp betygen i idrott innan lovet så jag åtminståne fixar mig ett g så är jag nöjd =) Hehhe, ne nu ska jag svammla vidare, vi hörs sen!

Har lite småkul med webben också.. hihi



Godnatt.

Ligger i sängen nu, orkade bara se halva big brotger för jag har aldrig någon ro att sitta stilla framför tven och då datorn har slut ström och orkade verkligen inte hämta laddaren från mitt rum så jag la mig här, dock är jag inte knappt trött eftersom att då jag kom hem från skolan så tog jag mig en 3 timmars lång powernap, så är inte lika dead nu och den satt riktigt jävla fint!

Imorgon blir det nog ännu en lugn dag på skolan eftersom att idag inte var så ansträngande, känns som att vi får sommarlov snart eftersom att vi gör typ ingenting i skolan nu förutom rester.. Eller jag har ett svenska prov imorgon som jag inte vet någonting om för då min lärare gick igenom det fick hon lack å snörde ut mig, emelie, fanny & amanda så nu är det hennes fel att jag får ig på det, hon VAR min favorit lärare men fan inte nå mera..

Btw så älskar jag att vara jag, för nu får jag alllt som jag vill ha de! Sååå skönt att gå å lägga sig och känna sig lite gladare än vanligt, det känns som att det var så längesen.


bild i repris (inga nya bilder eftersom att jag har bättre för mig än att fota mig själv)


Smink.

Det är lite smått otroligt vad smink kan göra!


elda ner skolan

Första skoldagen efter lovet har varit en stenhård tumme ner förutom vädret då, äckligt less hur idiotiska endel lärare är och ger ingen nån chans till att jobba för att dom ska stå å vara störda hela tiden.. ÅH vad less jag är, vill ha sommarlov typ nu.. Dock ska jag lida med dom här idioterna i 7 veckor till, hoppas jag överlever..

Ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag göra äckligt onödiga uppgifter till fittengelskan som kan dra någonstans.. Mitt humör är långt nere på botten nu, så jag ska gå och döda någon.. Eller först, ska jag duscha!

sjukt snygg bild från i 7an alltså, hahaha



tandläkar-skräck

FAN, kom just på att jag har tandläkartid klockan 11 idag.. vill inte :(
förut älskade jag att vara där, nu är det tvärtom..


Tröött!

Godmorgon, är redan klar för skolan har fixat mig klart en halvtimme tidigare än alla andra dagar.. Men aa, då kan jag chilla tills vi ska till bussen! Har en jävla jobbig huvudvärk, fast det är vad man får när man har fått mindre än 3 timmars sömn, men det är ingenannans än mitt egna fel att jag inte fått fingrarna ur rumpan och vända tillbaka dygnet..

Men jag har överlevt tidigare med lite sömn, no sleep och allt på skolan så dör gör jag nog inte.. Ska checka vad det blir för väder idag för det har spöregnat hittils men nu har det slutat så vi får hoppas på lite sol idag med!  Vi hörs sen för nu ska jag hitta nå alvedon eller något, heibara :)


hehe

Love is a name
Fuck is a game
Skip the name
and play the game

-

längtar... ;<

Ligger och tänker på hur mycke roliga saker jag har framför mig, nu till helgen på fredag ska jag & glotta på skaburbian collective (om jag orkar) på lördag är det valborgs, sen sommarlov, skolavslutnings kvällen, kalix dagarna, midsommar, pdol (vet inte om jag orkar fara på de heller får se),  lk (vilket jag SKA på) sen rullar väl sommaren på som den ska?

Känns som att allt kommer bli så mycke bättre i sommar än förra sommaren, då slösade jag tid på onödiga saker.. Var hemma mestadels och blev världens toffel HAHAH... ;<  men det var då, nu ska jag bara njuta av sommaren och göra saker som gör mig glad, inge mer med det!

nE, nu fan ska jag ha roligt i sommar.. det är ett som är säkert! Vi har lärt oss under vintern som vi nu drar med oss till sommaren, ohja!



längtar... ;<

Ligger och tänker på hur mycke roliga saker jag har framför mig, nu till helgen på fredag ska jag & glotta på skaburbian collective (om jag orkar) på lördag är det valborgs, sen sommarlov, skolavslutnings kvällen, kalix dagarna, midsommar, pdol (vet inte om jag orkar fara på de heller får se),  lk (vilket jag SKA på) sen rullar väl sommaren på som den ska?

Känns som att allt kommer bli så mycke bättre i sommar än förra sommaren, då slösade jag tid på onödiga saker.. Var hemma mestadels och blev världens toffel HAHAH... ;<  men det var då, nu ska jag bara njuta av sommaren och göra saker som gör mig glad, inge mer med det!

nE, nu fan ska jag ha roligt i sommar.. det är ett som är säkert! Vi har lärt oss under vintern som vi nu drar med oss till sommaren, ohja!



vardags sminkning



ja visst kan jag det, bara för att jag e så snäll :D
jag har sååå komplicerad sminkning...



Använder mig av denna foundation eftersom att jag tycker att den är nog den bästa jag har testat (av dom få jag orkat testa haha) Men den täcker bra & räcker länge!



Använder mig även av denna mascara, och har den i svartfärg och inte i blå. Den är bra, får ögonfransarna att se finare & längre ut och så är den vatten fast! Fast vattenfast kan vara jävligt besvärligt ibland också så har en som är en billg konstig mascara som inte är vatten fast vid sånna tillfällen jag inte orkar ha den andra!



Och över foundationen sätter jag ett tunt lager av denna (mest på kindbenen) och för att se brunare ut!


Och så fyller jag i mina ögonbryn mörkare eftersom att dom är så ljusa att dom knappt syns och det ser inte klokt ut när jag har så pass mörkt hår. :)

people change, things goes wrong, whatever.. life goes on


rubriik?

Det är någon som vill mig något illa, nu är min foundation och mascara borta.. Det enda sminket jag använder är borta, okej jag har ju annat smink så jag dör ju inte men först min vita eyeliner, och nu foundationen & min ikke vattenfasta mascara? Snacka om att the grudge är efter mig, hon smällde i toa dörren iförrgår natt också för den delen...

Ahja, min syster (bella) kom nyss in i mitt rum med 2 nya bh'ar till mig för banden på dom var tydligen så korta för henne så jag fick dom, jag som var på jackt efter en turkos och en rosa bh men nu slipper jag den jackten  och slipper slösa pengar, så nu kan jag spendera dom på något roligare ;)

bh'arna är från h&m!






seg dag 2

Godmorgon, ligger i min säng å tjurar för att jag är så trött.. Jag somade halv 7 imorse, mamma väcker mig halv 1 idag, var jag nå död? ja.. Och så är det skola imorgon och all skit, fyfan snälla skjut mig ;c Men som tur är har vi en chill vecka som sagt, vi har ju rockkonserten på torsdag, så vi ska väl träna mycket till den också och så!

Ajaa, vi har middagsbjudning idag (igen) så jag ska hoppa in i duschen snart å fixa mig lite granna! Men först måst jag ligga här ett tag, men får inte somna för ska klara av det här att somna tidigt ikväll, men vi får se hur det blir har laddat ner en massa filmer utifall att jag inte skulle kunna sova! vi hörs sen, later


Dag 25: En person som alltid gör dig glad.


tidsfördriiiiiiv med många i'n

orkar inte se på taken så medans en annan film laddas ner så tidsfördriver jag tiden med detta!

Tänker du att/på:
Allt löser sig med tiden?: tänker nästan aldrig så, men borde göra det.. för det löser sig med tiden, löser det sig inte så lär man sig leva med det iallafall
Någon speciell just nu?: jao, faktiskt
Isåfall , vem?: en människa typ
Ett liv efter döden?: nej
Att du ska vänta med att ha sex tills du är gift?: too late
Tiden läker alla sår?: nja, som jag sa där på första frågan.. man lär sig leva med det, så då är det inget jobbigt längre
Pengar är lycka?: för mig är pengar lycka iallafall :)
Utseendet är allt?: nej

Senaste:
Personen du pussade?: emelie eller johan
Personen du kramade?: vet inte, kramar folk jämt å ständigt såå
Personen du tänkte på?: hemlis
Personen som sov i din säng?: jag å emelie ;)
Personen du hade sex med?: en kompis, haha
Personen du skrev med på msn?: emelieHå
Personen du var med?: var med en massa
Djuret du köpte? vet inte, fick fan min katt gratis...
Maten du åt?: grillat, å nå potatissaker till det osv
Fyllan?: fredags
Gången du spydde?: förra fredan

Har:
Du suttit i fängelse? nej

Du åkt ambulans?: nej
Du kysst någon den senaste månaden?: ao
Du haft sex de senaste 10 veckorna?: jag tror då de! jag vet inte hur mycke 10 veckor är...
Du svimmat?: nej
Druckit alkohol?: adå
Delat säng med någon av de motsatta könet?: ao
Blivit kramad av de motsatta könet den senaste veckan?: aaa
Delat säng med någon av samma kön?: jaao
Fått IG i betyg?: jo
Fått MVG i betyg?: nej
Blivit utslängd ifrån en lektion flera veckor i rad?: nä, lärarna älskar mig
Blivit polisanmäld?: jo
Nakenbilder på dig själv på datorn?: haha nej
Du sjungt i duschen?: ja, inge fel med de!!
Stått på en scen och uppträtt?: aa ;> hihi
Spelat in en film?: haha aa


Film!

Har precis lagt mig i sängen, nu ligger jag här å flottar godis och dricker dricka såklart också, skulle först se film med linn och matte men såklart har pappa beställt nå nytt åt tven så ingen av oss fattar hur man slår igång en film med usbet haha, så sket i det så la mig i sängen så ska jag se den själv, ska se på milf nu och sen på taken!  vi hörs säkert nå innan jag hinner somna, om inte.. Godnatt!:)

min godishörna i sängen.. ett av det mest positiva med stor säng å sova själv!

Big Brother

Sitter i soffan och ser något skit program med mami å papi i väntan på att big brother ska börja.. Sofie skulle hit först men fick en jävla huvudvärk så jag deckade i 2 timmar istället, vilket var jävligt skönt och satt riktigt fint! Så sofie kanske kommer hit imorgon istället å gör mig sällskap såhär sista dagen på lovet and so on.

Nä, nu ska jag gå å leta chipsen mamma hade köpt men glömt bort var hon lagt dom, HAHAH.. Hon borde fan kolla upp minnet ibland, vet inte hur många gånger på en dag hon har borta bilnycklarna.. Haha ;) Söt hon är!


'

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.


matmatmatmat

Ligger i sängen å har just ätit middag och det satt riktigt bra & jävligt gott var det! Nu ska jag ligga här å smälta maten, och sen blir det efterrätt. Så nu ska jag tidsfördriva tiden med massa musik, och slå en pling och be någon komma till töre och vara mitt tidsfördriv denna söndag, hör av mig på en strax!

sötchey just nu


chillar..

Godmorgon! Ligger i sängen nu och ska snart få fingrarna ur rumpan och stiga upp och fixa mig och hela det köret för vi ska få hit middags gäster klockan fyra alltså på mindre än en timma å jag ligger dead and gone i sängen men som tur är tar det inte ens mer än en halvtimma å fixa sig för mig om jag bara ska vara hemma med några i släkten så.

Idag är det även sista lovdagen, eller vi är lediga imorgon också för att det är röd-dag tror jag? jag chanser nu men antar att det är nått sånt! Så veckan rullar väl på rätt enkelt tror jag, sen på fredag ska jag å se skaburbian collective tror jag, om jag nu ids dvs.. och om det är värt, för har ju redan sett dom live! Och sen på lördag är det valborgs, har inga planer för det ännu, ska höra runt om vad som händer.. äh, det blir nog bra allt!:)

har för den delen nu fått typ 1353 påskägg och jag har inte ätit upp det första än, är spyless godis nu.. snacka om att det kommer ta ett tag innan man blir sugen på det igen, haha!

så söt film, så söt pojke

Finns nog ingenting bättre än filmer med bra slut, speciellt "kärleks filmer".. Jag brukar inte bli rörd av sånna filmer, men varje gång jag ser A cinderella story ( se den om ni inte redan har sett den ) börjar jag gråta.. Vet inte om de är för att killen är så jävla söt eller också för att han är så söt i beteendet, ohom.. Jag älskar hans léende, ska uppfinna en kille som ser ut som han som ska älska mig.. HAHAH, min natthumor är på topp.. Men awi, så söt han e!

Här e han, jag dör..  & så e han ännu sötare i filmen också!!
no skull jag....

he blev Kalix en sveeeeeng

Tjenis! For till kalix iallafall, for dit med Linn Matte å Amanda =)  Och vi var även med en massa folk först på furuvallen och såg då dom spelade fotboll eller körde "röv" eller vad det nu heter.. Sen for vi mot stan Jag och Emelie, sen for emelie hem så Jag Linn Matte Amanda Chobbo Elina & Vincent gick till golden gate där det var bland annat Amanda och hennes syster å deras kompisar, så satt vi där å umgicks å pratade.. Sen kom Amandas faster å hämtade oss kring just efter elva, Så nu ligger jag i sängen å har fetings träningsvärk å benen + rumpan, börjar undra vad fan jag gjorde igår hos emelie..

Nu ligger jag iallafall sjukt skönt i sängen under täcket å väntar på att A cinderella story ska laddas ner klart så ska jag se den och käka godis från mitt söta påskägg, efter filmen ska jag sova gott med en massa spöken.. Godnatt på er!=)

HAHAHAH, 2-3 års gammal bild på mig och emelie!
nog var vi rätt söta ändå haha ;)

Dag 23: En bild från i somras.

Den här bilden är tagen då sommaren var som bäst, oförglömlig kväll.

Påskafton

Sitter i min säääng ny duschad, ny sminkad å nu ska jag vänta på att middagen ska bli klar.. Blir att käka plankstek idag, å dra nu vad gott..!  För den delen är det ju påskafton idag, så jag har fått påskägg =)  Känner mig som 11 igen.. Inte för att de är mer än 4 år sen jag var 11, men ni fattar!

Sitter här å drägglar på att middagen ska bli klar då, sen vet jag inte vad jag ska göra idag.. Mami å Papi ska vara barnvakt åt min systers unge, så jag hänkar väl på å sitter där å kollar på den å gör ingenting bara för att jag inte orkar fara till kalix idag, det får vänta tills imorgon eller nå!  Vi hörs sen, laaater


emesen

en helt vanlig konversation med emelie.


igår kväll

Godmorgon! Sov ju hos emelie inatt som ni säkert vet så blev ingen bra uppdatering igår då, men nu är jag hemma igen och jag har ont i HELA kroppen.. Vet inte vad fan jag lyckades med igår, haha helt sjukt hur ont det gör.. Iallafall, vi skulle igentligen bara vara några hos emelie å "chill dricka" och bara förkröka, men slutade med att det kom mer å mer folk å vi stannade kvar där resten av kvällen, men kul hade jag! Jävligt roligt hade jag ;)

Bjuder på lite fina bilder igår, orkar dock inte lägga ut alla för det tar typ 100 år och jag har över 200 nå bilder haha!














fullt upp..

Tjenis penis!  Har just fixat mig klart, ska snart käka grillat och sånt och sen bär det av mot kalixtown! Ska till emelie och umgås med en massa fina där, blir nog en bra kväll denna fredag också! Det brukar sluta bra om man är hos emelie ;) Nåväl, min uppdatering får vara lite som den är idag men jag har ju faktiskt lov? Jag måst ju få göra annat än att bara sitta vid datorn hela tiden å blogga, och jag vet att ni överlever min urkassa uppdate! puss ;)


Dag 22: En bild som du aldrig lagt upp.


.. ^^



-


Du ger mig trygghet när dörren är stängd

Låser du upp med en nyckel du trodde jag har slängt

Men den va bara gömmd,sparad för en sån som du

Som öppnar upp något som får mig att leva nu

Alla år som jag bara längtade bort

Till ett paradis med någon av samma sort

Om ingen kunde se mig för den jag var

Inget känndes äkta som du och jag

Nu mera blåser vinden i segeln

Med dina andetag tar jag mig fram idag

Och livet lever varje minut till slut

För jag andas ut för du har gjort mig hel

Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig.


Skärtorsdag

Godmorgon mina troogna läsare!  Har inte haft tid att blogga tidigare idag, jag å emelie steg upp kring halv 2 och lagade oss varmkorv sen skulle vi ut å crusa med vespan och såklart tjorvade den bara för att vi skulle ut..  Men nu är den fixad igen, så nu e jag glad å nu kan jag köra hur mycket jag vill! Sitter och väntar på att pappa ska grilla klart köttet, sen blir det middag! Och sen drar jag nog mest troligt mot kalix, om någonting händer där.. Annars får vi se vad som händer,

påtal om allt annat så är det ju skärtorsdag idag? Så vi har haft massa påskkärringar som har varit här och knackat på dörren och tiggt godis & pengar av oss, haha så söta! Nu är maten klar, så nu ska jag vräka i mig mat, vi hörs sen :)

Lite bilder..

Har förtöver lite bilder från emelies systemis kamera som vi tog innan skotercrossen som var första april! så bjuder på några av dom bilderna, det är ju aldrig helt fel med lite bilder :)

bjuder lite på mig själv här också!=)





jag är snygg..


HAHAHA, jag är snygg.. och emelie är proffsfotografen!

Måste ju bjuda på mig själv ibland, haha.. Har varit ännu en great hemma-kväll ikväll, med bra folk!:) Snart ska jag och emelie lägga oss i sängen å mysa och kolla på madagaskar 2! Imorgon ska jag nog fara iväg mot kalix hållet, saknar ju mina venner! Ahja, ska fortsätta sitta å snacka skit med emelie, linn å matte :)
puss på de!

Dag 20: En bild på dina närmaste.

Dock inte är inte alla med på bilden, men det här är endel av dom!♥

PENGAR <3

ville bara säga att, idag blir jag rik! ÄÄÄÄNTLIGEN

sture-p

Tjenixen! Har just varit och lämnat sofie på bussstationen, nu sitter jag och hör på kissies's brors urkassa låt.. haha, fan vad dålig den är! Iallafall, nu ska jag vänta på att duschen ska bli ledig så ska jag snöra in mig å duscha, sen fixa mig lite granna så kommer sen emelie hit å soover häär =))

Sen så kommer papi idag, så då ska jag be honom ställa på min vespa igen så vi kan fara ut och crusa och göra töre osäkert ;) heheee... iallafall, ska gå och ta fram nå kläder som jag kan ha på mig senare.. så vi hörs helt enkelt senare!

Här har ni låten för er som har missat den!


Don't tell me you're sorry cause you're not


jag är svag för dig, för du gör mig stark

Helå! Har just kommit hem jag och sofie har följt med johanna halva vägen hem, då vi skulle ut ur huset står eric och gurra på gården som en överraskning haha! Så hade gurra sin moped, så jag å sofie var varit coola å kört den hela vägen tills halvan, sen sa vi hejdå till johanna, även åt gurra & eric och vandrade hemmåt! Trodde det skulle vara iskallt ute, men var fan riktigt skönt :)

Nu sitter vi och väntar på att big brother reprisen ska börja för vi missade det tidigare då jag johanna å snopp sofie såg på the grudge, hann börja gråta efter att filmen hade pågått i inte ens fem minuter, fan vad mes jag är men fan vad sjukt rädd jag är för den filmen haha.. Men ska ju ligga å krama om sofie hela natten så jag dör ju inte! ne, ska vänta på att big brother ska börja, först om på toan en svängom! Har varit en great kväll för att haft varit i töre, har har riktigt kul faktiskt :D

bjuder på en snygg bild från maj förra året på mig å sofie, där var allt som det skulle.. båda var blonda & blåsta!

för dom är int som du

Har inte gjort någonting vettigt sen sist jag bloggade, jag satte mig ute i solen och hade ro att sitta helt stilla i inte ens en halvtimma, haha.. Sen hoppade jag in i duschen, nu har jag plattat håret & sminkat mig och har även märkt att jag har slut foundation men den klarar jag mig utan i några dagar eftersom att jag igentligen inte har några finnar eller någon sådant att täcka precis!

Men iallafall, ska strax käka middag efter det ska jag sätta mig med mami och göra några skoluppgifter, hela mitt lov kommer gå ut på att plugga typ.. Men just nu har jag bara godkänt i ett ämne, fixar jag nu bara några små saker så har jag G i allt.. Så lätt värt, Sen kommer sofie hit & kanske emelie också! Och så ska vi vara med johanna tror jag? om hon inte har ändrat sig, blir en "lugn" kväll i töre! vi hörs senare.. :)

Dag 19: En person som är snygg.


Godmorgon

Godmorgon, sitter i soffan och försöker piggna till men det går fan inte frammåt.. Blev vaken till halv 4 tiden inatt och filmen jag såg såg jag klart till halv 3, sen låg jag å inbillade mig att det var spöken och andra leskiga saker i mitt rum.. Så direkt jag hörde någonting utanför huset så var hjärtat å dunkade i högsta hugg, sen minns jag inte mer så där nånstans måste jag haft deckat! haha ;)  Nu ska jag gå och göra nudlar, sen sätta mig ute i det finfina vädret! Vi hörs helt enkelt senare :)


jag har tråkigt..



Just nu är jag så här snygg som på bilden här ovanför som ni nu mest troligt sitter och onanerar åt, nej jag skojade bara såklart! Funderar på att medans filmen håller på att laddas ner vilket tar 100 år för att nedladdnings programmet är stupid in the head så ska jag försöka orka gå å tvätta bort sminket, men känns läskigt att pasera den där lååånga sträckan och den svarta läskiga trappen påvägen till toan, jag tror nog jag sover med smink tills det är imorgon igen...  Tar inte risken att inte kunna sova...

har nog gjort den här förut, men gör den igen.. bara för tidsfördrivens skull!

t j e j l i s t a n - 2 0 1 1
Allatjejerskagöraden !



1. Har du ett par rosa string? - jees
2. Vem var den senaste du pussade? -  minns inte, pussade en massa i fredags haha!

3. Vad har du för bhstorlek ? - 75C
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - orkar inte räkna ;o
6. har du någon kille?: neeej, och var e fyran?
7. Vad gjorde du inatt? -
såg film, & sov med min b-rud
8. Och i förrgår natt? - sov
9. Vad gör du innan du ska sova ? toa, dator, mys osv
10. Kan du prata med din mamma om allt? - nej, eller om jag skulle vilja så skulle jag säkert kunna göra det.. men väljer antingen att prata om något med mina vänner eller hålla det tyst för mig själv.
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - ja, dom lär ju få reda på det för eller senare hur som helst
12. Har du varit gravid? -
nej
13. Har du trott att du har varit gravid? - ja, haha
14. Choklad eller glass? - glass!
15. Push-up bh eller T-shirt? -
push up
16. String eller hipsters? -  string
17. Stövlar eller sneakers? - antingen nå högklackat eller tygskor!

18. Kjol/klänning eller jeans? -
leggings♥




Tiofakta



1. Hemstad/ort: kalix
2. Hårfärg:
svart
3. Längd: 163,5
4. Frisyr - uppklippt, långt, svart
5. Ögonfärg: blåa
6. Skostorlek: 37 ibland 38
7. Humör: trött & less

9. Civilstatus: öppetförhållande ;)  var försvann 8an?
10. Vänster eller högerhänt: höger


Tiosakeromdittliv


1. Har du nånsin varit kär? - jamentyp
2. Tror du på kärlek? - vene, antar det

3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - oja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - jo faktiskt

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - tror det

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej

7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nej

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - asså, jag är inte rädd för att starta ett förhållande, det enda jag skulle vara rädd för är att bli lämnad av en person man är riktigt kär i
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?
- haha ja
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nej, enligt mig måste man nog känna personen innan man kan få känslor för en?




T i o s a k e r ;
Detdärellerdethär



1. Kärlek eller pengar? - pengar
2. Vin eller öl? - öl

3. Dag eller natt?  natt
4. One night stand eller förhållande? förhållande, typ
5. Tv eller internet? - internet

6. Pepsi eller cola? - cola

7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? vild fest, hihi
8. Färgfoto eller svartvita? - färgfoto
9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - bdb



Tio "Hardunånsin"


1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? nej
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - haha, har hänt

3. Har du nånsin gjort något du ångrar? -  en hel del
4. Har du hoppat bungy jump? - nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - ja på sätt å vis, men jag blev inte skadad
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej

7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - ja, haha evil

8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej ;s
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - nej
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - haha ja de med



TioKänslor

1. Saknar du någon just nu? - asså, ja faktiskt :( men träffar den snart!
2. Är du glad? - just nu? inte allt för

3. Är du fundersam? - jo
4. Är du uttråkad? - en hel del
5. Är du tysk? - nej
7. Är du italienare? -
ne
8. Är du fransk? - men ne

9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - aa

10. Gillar du någon just nu? - verkligen inte

Omdig:


1. Hur mycket är klockan just nu? 23.47
2. Namn? Evelina
3. Vart bor du?  Töre
4. Hur många barn vill du ha?  1
5. Vill du gifta dig?  jadå

6. Rullar du spaghettin eller skär du den? rullar
7. Har du ätit sushi? nej

8. Favoritglass?
b&j tror jag!
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? orkar inte kolla

10. Humör? trött

FyraGrejjor



1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? haaha, ja
2. Har du en hund? nej

3. Sover du helst själv eller med någon? med någon, utan tvekan
4. Tror du på spöken? nej



Skulle:


1. Skulle du vilja vara längre? lite
3. Skulle du vilja ha sex nu? faktiskt inte, haha..
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? inte de heller faktiskt





Kan:



1. Kan du röra på öronen? nej
2. Kan du slicka dig på näsan?
ja :D
3. Kan du kolla i kors med ögonen? kan ju alla

4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? räknas det då man sover? :)
5. Kan du va på en fest utan att dricka? nja, vet inte säkert
6. Kan dina vänner lita på dig? ja!
7. Kan du tänka att pierca dig i naveln? har redan gjort det så aa
8. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? nja, beror på vad för affär osv




Har:


1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? jo
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? yes

3. Har du syskon?  aa
4. Har du någonsin haft sex med någon? - japp
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? ja, om jultomten :(

7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna?
för längesen
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? aa
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? aa
11. Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? nja, bara oralsex? haha..
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex? ja haha
14. Har du ljugit på någon fråga än då? nixx



Vem:


1. Vem älskar du? mina närmsta vänner & min familj
2. Vem hade du senast sex med? - en pojke
3. Vem vill du bli full med? - dom jag alltid blir full med!:)

4. Vem är den bästa artisten/gruppen? - vet inte riktigt

5. Vem pratade du senast i telefon med? - mami
6. Vem är snällast i världen? - JAG JAG JAG
8. Vem sov du senast med? emelie :)


10. Vem vet allt om dig? emelie
11. Vem hatar du mest? no one
Vem kramade du senast? tim :)
13. Vem kan berätta allt för dig?
dom som känner för det & vill det!

RÄK MACKA <3

Har just sett klart big brother, nu pratar jag med oskar i skype samtidigt han ligger å visar sig å sin fina nya frisyr i camen.. VARFÖR, säg varför ska alla snagga sig?:(  Sure, alla killar som ser bra ut får väl gå å vara fula då.. Jag bryr mig inte, jag har ju emelie.. hhiihi

Nu ska jag ladda ner sex drive och glotta på den och njuta av den fina, nyttiga räkmackan jag nyss gjorde åt mig själv, helt själv!! Lite gott ser det ju endå ut..


folk kan aldrig vara seriösa då jag är sur...


Dålig uppdatering

Förlåt för kass uppdate idaag, men sov ju hos emelie å kom hem där ifrån kring 2-3 tiden å direkt hoppa jag in i duschen, fixa mig snabbt å drog iväg till kalix igen och umgicks med några på stan.. Nu skulle dom å grilla så bad mamma hämta mig för jag var trött å seg endå!

Så nu har jag gossat ner mig framför tven med tända ljus, godis å kollar på tv med min fina mamma :)) Känns så tomt i huset då det bara är hon å jag hemma, haha.. Men det är bara å vänja sig för det kommer ju se ut så här varannan vecka så!  Ne, nu ska jag smsa, lida med min mensvärk å mysa på å vänta på att big brother ska börja.. PUSSIS


Dag 18: En bild på din fritid.

Haha.. att umgås med mina party vännor är ju det mesta jag gör på min fritid? annars sover jag bara å sitter vid datorn hihi..

Drar väl till kalix!:)

Far iväg till kalix på en & en halv timma och gör någonting med några peeps.. Ska iallafall våldgästa min söta vän Emelie inatt!:) Ovanligt? nä, faktiskt inte allt för haha.. Känns ibland som om vi vore syskon medtanke på vilka diskutioner vi kan ha om småsaker å sen börjar vi bråka om vem som blev sur först HAHAH för båda nekar att dom är sura, haha ahja vi är som vi är när vi har varit för mycke med varann!

Imorogn ska jag väl ta mig hem någongång iallafall, sen när jag kommer hem ska jag ta tag i några skoluppgifter, göra en "planering" uti mina uppgifter jag har ogjort osv.. Har lovat min mentor det, så nu ska mamma tvinga mig till det men lär väl inte ha mycket annat att göra en måndag då det är lov? Så jag överlever! Ska gå å packa ner sminkväskan, å någon sovtröja, vi hörs imorgon!:)

Johan suger på att fota, men iallafall..
Bilden är från i fredags, och finfina tjejor på den!♥

jag lever med mina minnen och att försöka glömma är ingen idé.


blääää

Har nyligt snört på mig lite smink och lagt mig i sängen igen och tycker synd om mig själv, har mensvärk så jag håller på dö dock har jag ingen mens å har inte haft det på 4 månader, kanske dags att ha den nu? Hm, intressant för er att veta. Men iallafall, det är så nuläget ser ut.. Har stora problem och funderingar på vad jag ska göra ikväll, om jag ska köra på tråkig hemma kväll, eller köra på en tråkig söndags kväll i kalix?

Ah, vad som än blir av så vill jag att min mage ska bli bra så jag kan överleva dagen. Whatever, jag har klarat mig tidigare, så överlever nog idag också! Annars vill jag ha ljusrosa å gräddvita rosor på min grav!:)  Men först, ska jag kämpa som sagt!


Dag 17: En ovanlig bild.


Hemma kväll

Har precis lagt mig i min skööna säng med en massa mjuka kuddar runt om kring mig så nu ligger jag riktigt skönt! Har varit en helt okej kväll även fast jag blev hemma ikväll, tror inte jag missat något precis :) Iallafall, jag linn å matte tog oss en tur med vesporna till shell tror matte var rädd att jag skulle köra ihjäl oss båda eftersom att jag inte var så säker.. HAHA, men var ju längesen jag körde sist! så vi skyller på det =)

Vi köpte massa godis å sånt på shell, kom hem å såg på festivalen, brabra film! Så nu har vi nyligt sett klart den nu har jag då lagt mig här och ska strax slå igång karate kid, alla säger att den är så bra så nu har jag fått fingrarna ur rumpan och ska se den, vi får helt enkelt höras nå mera senare eller imorgon!:)


Dag 16: En bild på dig själv.


Kanske dags för mig att blogga?

Som rubriken lyder, nu är det dags för mig att blogga idag! Har varit sjukt trött & seg hela dagen, mitt huvud har vägt 100 kg och nu väger det kanske 95..  Så de går frammåt!! 

Var iallafall en sjukt bra kväll igår, lite tjorv men det ska alltid vara med! Men jag var iallafall glad å på topp hela kvällen, vi började med att vara hos emelie med en massa folk som kom dit och sen kring 12-1 tiden? for vi till kocken och senare kring halv 3 for vi mot emilia och satt där och chilla tills det bar hem till emelie där jag somnade nästintill direkt, haha.. Var en grym kväll, har över 100 bilder men snör upp bara dom jag is nu!

Tack folket för en mycke bra kväll :]














tidsfördriv


Stora kärlek & sex testet 2011!
vågar du göra det?;)

KÄRLEK:


Nutid:


Är du singel?:  jajemän!
Om inte vem är du tillsammans med?: -

Har ni det bra?: -
Älskar du någon just nu?: ohom, om ni menar pojkvängrejs? nä
Saknar du någon av dina ex?: nää
Brukar du tänka på dina ex?: ja det händer, är ju vän med rätt många av dom :)
Om du har pojkvän/flickvän, bråkar ni ofta?: beror helt å hållet på hur killen är

Om du har pojkvän/flickvän litar ni på varandra?: ja, jag skulle inte kunna vara tillsammans med någon jag inte kan lita på




Dåtid:




Hur många har du haft ett förhållande med?: öhm, kring 15
Har du hållt på med någon du inte velat hållt på med?: på sätt&vis
Har du sagt att du tycker om någon fast de inte är sant?: jo
Har du och ditt/dina ex haft en 'låt'? om, vilken? ja säkert
Har du någon gång varit otrogen?: asså, haha.. jag kan inte kalla det otrogen direkt, men han gör de.. men whatever, jag var liten idag skulle jag inte ens ha på tanken att vara otrogen vad är meningen med ett förhållande om man ska vara med andra?
Har du varit kär i en annan när du haft ett förhållande? nej men haft intresse för en annan
Snällast av dina ex är: oskar, tim & david typ :)
Dummast av dina ex är : jag vet inte, alla mina ex är typ snälla med mig :]
Har du legat sömnlös pga en kille/tjej? om, vem?: haha ja, gulligt va?
Har du varit riktigt riktigt kär någon gång? om, i vem/vilka?: inte riktigt "riktigt" kär inte
Har någon försökt förstöra för dig och någon kille/tjej?: ja, haha
"Kärlek är inte att hitta någon att leva med, utan att hitta någon man inte kan leva utan" vad tycker du om det påståendet?:
ja de är väl okei!



Bästa:



Förhållandet: det med oskar såklart :) hihi..
Kyssen: hemlis
Kramarna: jag vet inte riktigt!
Sexet: det senaste, heh
Datumet: 25/8 - 09 :)
Minnet: finns ju så sjukt många!

Bästa kärleks låten: vet inte, hör inte så mycke på kärlekslåtar




Sex:



Har du haft sex?: jao
Om inte, varför?:
När hade du sex senast? ;)
Vem var det med?: hemlis
Har du kört 69an?: nei
Har du kört doggystyle?: ja
Har du ridit?: ja
Har du kört skeden?: ja

Har du ridigt någon/blivit riden med ryggen emot?:
nej
Har du haft sex ute?: nopp
Konstigaste stället/ställena du haft sex?: haha..
Har du sugit/slickat?: mje
Har du blivit slickad/avsugen?: jo
Har du runkat/pullat någon?: aau
Har du blivit påkommen när du haft sex?: ja, haha
Har du sprutat någon/blivit sprutad i munnen?: nei
Har du sprutat någon/blivit sprutad på magen?: ne

Har du blivit sprutad inne i?: aa

Har du smakat/svalt sperma?: vene
Om du är tillsammans med någon nu, har ni haft sex?: -
Om inte, varför?: -
Har du haft sex i duschen/badkaret?: ne
Har du haft sex i någon annans säng?: aa
Vad tycker du om sex?: (y)


ohom.



the biggest mistake I ever has done was you,
and believe me I have done many mistakes.

kvällens outfit

Har alledens just hållt på prova klänningen till ikväll, har ju faktiskt bara använt den en gång tidigare. Ovanligt att jag köper kläder som jag inte använder haha, nja ;) Ska åka in till emelie med fanny kring halv 4 tiden så ska locka mitt hår å fixa det där, fast sminket får jag fixa innan jag far det är så jobbigt å ta det senare haha.

Ahja, eftersom att jag nu inte orkar klä mig så snyggt när jag ändå ska byta om senare så orkar jag inte visa dagens outfit, så visar vad jag ska ha på mig ikväll istället!:)

bilden blev helt avlång ,hahaha.. 
men iallafall, klänningen är från modehus, osv!

Dag 15: En person som du vill vara med.


det enda du kan göra är att gå

Min första lovdag så ringer prästen och väcker mig, och säger någonting uti konfirmationen så jag sa att jag slutade.. Jag har ändå aldrig tid att fara till kyrkan var å varannan söndag eftersom att på söndagar är det min-vara-död-dag-efter-helgen! Så jag hoppade av den, tror inte jag går miste om världens mest roligaste konfa läger eller så, och hon sa att jag får börja igen om jag ändrar mig, så de är lugnt ;)

Sitter framför tven och lodar å känner min mage kurrar och jag mättar den med cola hihi.. Sen ska jag väl hoppa in i duschen å fräsha till mig, sen ska jag mot emeliiie för ikväll firar vi henne.. Känns som att det kommer bli en jävligt bra kväll, och blir det inte det ska vi ändra på det!:)

ignorera att jag ser helt mogolid å röd ut i fejset.

Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider.


låt texten förklara sitt.



Du säger att du har förändrats
Att du aldrig menade att slå
Du säger att allt har förändrats
Om jag ville så skulle jag förstå

Man skadar inte den man älskar

Vilket du faktiskt säger att du gör

Jag lever med mina minnen
Och sår som ingen kan se
Jag lever med mina minnen

Försöka glömma är ingen idé

Du kan inte förändras
Du kommer aldrig förstå
Det ända du kan göra är att gå


Du skadade hela mitt väsen
Du sa att jag alltid gjorde fel

Du klagade på hela mitt väsen
Tills jag inte längre var hel

påskdansen.

Nu har jag varit på den där järdans påskdansen, helt klart onödigt att jag hade världens klädproblem eftersom att jag var där i 2 timmar å satt mest på en stol, var ute & dansade några dansar! Sen kom mami å hämta mig å matte, så nu ligger jag i min sjukt sköna säng och har just förtöver å redigerat över mina fina minder på alla bilder från påskdansen, så snör upp några nu..

kom just på att, NU HAR JAG PÅSKLOV I 11 SKÖNA DAGAR!!♥







Sova?

Ligger ensam i mörkret i mitt rum, eller ensam är jag ju faktiskt inte linn är här fast hon har somnat.. igen, som alltid! Ligger och hör på då bilarna kör ihjäl sig på e4an och hur dom dunkar musik.. Tror jag ska överrösta dom å slå igång lite musik å ha på högsta ljudet på macen? tror dock jag inte överröstar dom eftersom att mac ljudet inte ens överröstar damsugaren då jag städar, så vad är meningen med musik då man städar? eller det är bra så länge man inte damsuger..

Nu ligger jag här och tom skriver igen, btw så var jag helt glad idag för jag trodde jag hade sovmorgon till 9 imorgon att mitt utvecklings samtal börjar då, nä då börjar ju det klockan 8.. Så jag vinner på att sova en halvtimma länge eftersom att jag åker bil till skolan istället för buss, sjukt ovärt. varför kunde det inte varit klockan 9 istället, hoppas det tar länge så jag slipper hela ev'n! Nu ska jag sova, för jag är massvis med trött, har packat ner allt jag ska ha till emelie imorgon, utom sminket & plattången, sen är allt klart!  sköööönt, godnatt på er.

jag har dålig humor, ska alltid sitta å printa fula saker från filmer..
detta är från mean girls, bara så randomt att man dör då man blir gravid, haha..

2011 testet

PINSAMHETSTEST 2011!

Har du pojkvän/flickvän? - nix
Har du haft pojkvän/flickvän 2011? - nej
Har du hånglat med någon 2011? - yes
Har du kramat någon 2011? - jadå!
Har du haft sex med någon 2011?- aaa
Har du hatat någon 2011? - hatat å hatat, mest kanske tyckt väldigt illa om en?
Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2011? - japp :)
Är du kär nu? - who knows

I vem? -
Kan du vissla? - aa
Har du en dildo? - haha nope
Äger du mer än 5 par string? - aa
Äger du mer än 10 par string? - jes
Äger du en mascara? - nej, jag sminkar mig utan mascara helt klart
Äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - ja, dock använder jag bara en av dom alla :)
Är du en fjortis? - kan erkänna att ja ser fjortis ut, men är ju inte direkt det i beteendet
Är du emo? - verkligen inte
Är du brat? - haha nej
Gillar du vältränade killar? - hihi, jaa :]

Gillar du tjocka/överviktiga killar? - nja, men rätt gossiga endå!
Gillar du nörd-killar som pluggar? - heha, nja..e
Gillar du tjejer? - som kompisar aa!:)
Är du bisexuell? - nej
Har du över 10 bhar? - japp, dock använder jag inte ens mer hälften av dom typ haha
Har du nångång tyckt om någon i din ålder? - jadå!
Kan du köra skoter? - aa
Kan du leka apa? - HAHAHA? ja de kan väl alla!
Är du brunett? - nej
Är du blond? - ne
Har du haft svart hår/har du just nu? - har haft och jag har :)
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - visste inte att man brukade spy av det?


HELT SERIÖST

Vad har du på dig för underkläder - rosa bh & rosa string
Hur gammal har ditt äldsta hångel varit? - 19 då men han är 20 nu
Har du runkat av någon? - aa
Vet du vad oral/anal sex är? - haha ja?§

SENASTE
Vem fick du sms av senast? - emelie :)
Vem skickade du sms till senast? - emelie
Vem ringde dig senast? - maaami!
Vem hånglade du med senast ? - ;))
Vem pussade du senast? - jesper
Vem kramade du senast? - ohom, david eller någon :)
Vad drack du senast? - smirnoff sprit
Vem var ditt senaste KK? - emelie... men de får ni inte säga åt nån,,
När däckade du sist? - haha, jag vet inte
Är du allergisk mot någoting? - nej
Är du sexmonster?- ja, asså.. jag är nog det :$ i hemlishet
Pinsamma frågor för dig nu? - nej :)



Har du under den senaste månaden..
- Druckit alkohol: ja
- Rökt: ja
- Gått på dejt: dejtar inte
- Shoppat: aa
- Ätit en hel ask müsli: nej
- Ätit sushi: nej
- Stått på scen: nej
- Blivit dumpad: nej
- Skejtat: nae
- Färgat håret: aa
- Stulit något: haha, ja

Har du någonsin..
- Däckat eller varit jättefull: jo
- Blivit upptäckt under "akten": nu förstår jag inte..
- Blivit kallad hora: jo


Brukar du..
- Titta dej själv i spegeln? antagligen xD
- Gnälla: då&då, väldigt sällan
- Skrika: nej ;s
- Sova: ja, min säng & sovandet är en del av mitt liv!
- Ha ångest: det händer..
- Skada dej själv med flit: nej
- Vilja dö: nejfan, levaaa!!
- Drömma mardrömmar: ibland
- Drömma sexdrömmar: haha ja de oxå!
- Ta droger: nej
- Försöka vara annorlunda: är mig själv :)
- Klä dig i svart: jaaadå!
- Gå till kyrkan: nej
- Gå i skolan: japp
- Röka: jao
- Ljuga: nej
- Hata folk: mycke sällan
- Lita på folk: bara på dom närmsta!

kebaaaabrulle

gurkan e ju bara för skön med sitt kebab!:)  hahaha..


Dålig uppdatering idag,

Har inte haft någon tid till att blogga idag, har varit på skolan idag.. vilket har kännts riktigt bra, haha.. så skönt att få träffa allt folk igen osv! Slutade kring halv 2 idag, satt på skolan till halv 3 å sen gick vi till bussen några å hemmåt, då har jag nu äntligen beslutat vad jag ska ha på mig på påskdansen imorgon!  Blir en helt vanlig halvhög blommig kjol, svart linne, högklackat & min skinnjacka!:)

Det får duga, ska ju inte direkt på någon jävla modevisning.. haha, är så sjukt less på allt tjat om påskdansen att jag bara vill spy, varför blev jag inte kille i sånnahär tillfällen?!  whatever.. Ska till emelie efter skolan imorgon och äta tårta och fixa mig inför påskdansen, nanana.. sen ska jag å emelieh hinna fixa emelies present också på något underligt sätt, men det löser vi!

ska se greys med mami på en strax, så hör av mig mer sen!:)



Dag 13: Du och någon klasskompis.

jag och halva klassen rättare sagt :)

Idag är det inte vilken dag som helst..

NEJ, för de är emelies födelsedag!:) 

& hon har varit 15 år i hela 20 minuter!! nu får du äntligen cykla utan hjälm, knulla hur mycket du vill, nu är du straffnmyndig så nu får vi vara lite förskitigare med crazy things, hihi! ne jag skoja :) Ha en bäst dag, för det förtjänar du rejält ♥





har lite tråkigt såhär på kvällskvisten.. såå



jag har insett att min senaste puss/kyss: faktist var av en fin person typ
jag har insett att: jag är bäst
jag har lärt mig: att ta tag i saker å ting innan det är försent, eller.. än idag är jag faktiskt rätt dålig på det, men jag jobbar på det!
jag lyssnar på: min snarkande söta sovkamrat
jag pratar: väldigt mycket om onödiga saker, haha
jag tycker om: mina vänner, familj och kläder!
jag avskyr när folk: snackar skit, och då menar jag inte typ " å hon där e ful " utan mer brutala grejer och inte små stuffs
min bästa vän är: bättre än eran! suck on that :)
min första bästavän heter: agnes :)
kärlek är: jevlat tjorvigt, för mig iallafall.. jag kan aldrig vara säker på nått eller veta vad jag känner, haha.. jag är nog min egna livspartner!
bästa tiden i mitt liv var: nästintill alla år innan 2009
om jag fick en sak i hela världen: skulle jag valt en massa pengar, då kan jag köpa mig vad jag vill :D
när jag borstar tänderna: så speglar jag mig samtidigt
när jag lagar mat: brukar de bli billys, nudlar och annat som är enkelt!
jag tänder på: snygga, vältränade & solbruna killar hehe
jag är rädd för: igentligen jävligt mycket, men ingenting jag kommer på som jag är riktigt rädd för
den värsta känslan är: att välja mellan något man verkligen inte vill, men man måste.. finns inge jobbigare än att vara sen helt säker på att göra rätt, för i slutändan efter allt tänkande å då man gjort något val så känns det fel.. alltid, iallafall för mig
den bästa känslan är: när allt går sin väg, då jag är på topp, då allt är som de ska!
jag är bäst på: att ligga i min säng å skriva på datan samtidigt, den ni!!
jag är sämst på: ljuga för folk utan att få nå sånna hemska skuldkänslor att jag till slut måste säga som de är haha
jag kommer alltid att vara: mig själv? alltid.
det finaste som finns är: ni vet, ja.. den här b-ruden som äger bloggen haha nej jag skoja!=)
i sommar: SKA JAG HA SÅ JÄVLA ROLIGT, så ni vet inte av hur kul jag ska ha!1
sist jag verkligen grät var: öhm.... hm.... riktigt riktigt längesen ;o
jag kan: sätta foten bakom huvvet utan att dö, haha snacka tråkigt jag har ibland..
jag kan inte: lite på folk från det "andra könet" lika snabbt som jag kan lita på tjejer t.e.x
när jag vill tänka går jag: stänger jag antingen in mig på mitt rum, eller sticker ut någonstans där jag får vara ifred
min mobiltelefon är: störd, men endå sööt
när jag vaknar på morgonen: snozar jag en halvtimma, sen upp å göra sig redo för dagen!
innan jag går och lägger mej: borstar jag tänderna, gör sånna här onödiga tester, ser film and so on
just nu tänker jag på: att jag blev trött, riktigt trött
bebisar är: söta! eller oftast iallafall..
idag har jag: sovit och försökt göra mig själv så frisk som möjligt!
ikväll ska jag: det är kväll nu? till & med midnatt på en halvtimma sååå
imorgon kommer jag: vara på skolan med härliga peeps förhoppningsvis!
jag vill verkligen: sova, men först! plåga mig med en tecknad film som jag kan somna till :D

kasss dag

var med i en veckansblogg tävling som avslutades idag, är väldigt sällan med i dom.. men kom bland dom 5 bästa, alltså bättre än sist :)  här kommer du till inlägget där tävlingen var.


och så tänkte jag meddela er om att jag inte for till skolan idag, väldigt intressant för er & veta.. nä men har mått sjukt illa hela natten, dock aldrig spytt som tur är! det går mot rätta vägar, imorgon måste jag till skolan eller ingen tvingar mig men jag känner att jag behöver det och har endå kort dag imorgon!   Har varit på ur uselt humör ikväll, har provat tusen klänningar till påskdansen, den vita jag har planerat att jag skull ha i flera veckor ser nu helt sjukt ful ut på mig?!?!?! från igår till idag typ, haha.. :(  så ringde emelie, så trösta hon mig med att hon hade nå kjolar å nån tunika att låta mig prova å låna om nånting dög, hon vet hur man får en på bättre humör!:)

nu ska jag kolla klart dh, sen big brother.. sen ska jag gå sova! Godnatt på er.

beslutångest...;<

snälla, söta, rara, underbara läsare..
HJÄLP MIG NUU, har hållt på prova klänningar till påskdansen som är på torsdag alltså om två dagar.. vet inte än om jag ska ha den vita klänningar som är tänkt att jag skulle ha.. men ingenting passar till den, kan inte ha någon kofta till eller nå.. och jag ser helt stoerd ut utan någon kofta på.. fast då e själva klänningen snyggare haha ;c

HJÄLP MIG NU, antingen den vita, eller den blommiga? ohom..

ni ska få nå fint om ni hjälper mig, annars skiter jag i påskdansen, om ingen då har nått att låna ut i sista minut..


Dag 12: En bild + 5 fakta om mig.



1. Jag är jävligt lätt skrämd, nån behöver bara titta fram helt random å inte säga nå så kan jag skrika ihjäl mig, haha.

2. Jag sitter just nu och hör på då min mobil ringer, men vågar inte svara för enligt hitta.se är det en undersköterska som ringer, jag vill inte prata med nån sånn. ;<

3. Jag hatar folk som kan stå å ljuga en rakt i ansiktet då man redan vet sanningen, känns som att dom tror att man är hjärndöd och inte har någon aning om vad den håller på.

4. Jag är väldigt missnöjd med mig själv och tar direkt åt mig om någon skämtar om någonting som har med mig att göra även om det är ett skämt.

5. Att nu ska jag se på hannah monatna! puss

bara för att jag är så snäll..

bara för att jag är så snäll, lägger jag ut en av mina fjortisvideosar jag gjorde då jag var med emelie för några veckor sen haha..  hade en sminkväska breve mig å en webb i datorn så då slutade det såhär, med att katt sträck i ansiktet å vita läppar, ni måste erkänna.. att det klär mig?:)

snyggaste still-bilden också ♥♥♥


ISON & FILLE FT. STOR & ALEKS - STATIONEN

Vi växer upp för snabbt med pressen i vår  trakt
Jag växlar ner min takt och bara gendish på nåt starkt
Vi tuggar runt på heltid och formas av kvartersliv
Dom äldre i kvarteret dom gör parra och kör fet bil
Det är också det jag jagar men det känns fel att klaga
Morsan knegar dag och natt för att mätta flera magar
Dagar passerar bara utan att man märker av dom
Finns lätta vägar att gå men bror jag vägrar ta dom
Drömmer mig iväg, tankarna skenar iväg
Jag vaknar till vår situation, vad fan är det här?
5 pers i en trea finns knappt cash till hyran
Och hela havet stormar som fan hur ska man styra?
Sveper mina bira och hoppas på nåt större
Försöker få in en fot men ingen här gläntar på dörren
Så vi krigar för att göra ören till en lax
Samlar ihop mitt pack, hoppar spärren och vi ax


För vi softar på stationen ingen här har cash
Jag vet jag har inga miljoner men jag vet vem jag är
En dag reser vi runt jorden frågan är bara när
Du vet jag backar dig min broder tills dagen vi är där


T-Centralen, 16 bast i mitten utav staden
Skapar liv i city som graffiti på fasaden
Inga tåg hem förräns 5 på morgondagen
Gömmer våran hink för kommissarien dom vill ta den
Garvar åt en tjackis, meckar en och sparar den go´nattish
Kameran vakar som en paparazzi
Kickar mina rader som en gatumariachi
Spelar livets tärning och vi hoppas på en yatzy
Hinken i mitt huve börjar få mig lite kaxig
Fakka ur när vi glider skiter i babblish
Så ta plats innan dörrarna stängs
Och kom och softa på stationen där var tuggarna trängs
Snackar bänk efter bänk där var ungar har hängt
Druckit booze och kickat flum till att lungorna sprängs
Haffar guzz, jag är tung men brorsan hon är värre
Hon hjälper mig att hoppa över spärren


För vi softar på stationen ingen här har cash
Jag vet jag har inga miljoner men jag vet vem jag är
En dag reser vi runt jorden frågan är bara när
Du vet jag backar dig min broder tills dagen vi är där


Ser det så klart från långt håll det är centrum
Fastnar där i timmar stationen är ett väntrum
Men vem vill gå, vem vill hem? Inte jag och
Vart ska jag dra här blir jag accepterad
Det är slutdiskuterat vill inte höra något mera
Äldre förstod mig ej, ej från samma era
Utanför tullarna vi veva
Än sen baby Gremlinz i mänsklig skepnad
Förstår du vad jag menar? Jag kunde min roll
Aldrig överspela. Du där sluta peka
Väktare neka ingång, hata på min plankning
Stirra på mig som jag vore King Kong
Men du ska få se vad jag är kapabel till
Överkommit allt annat nu tar jag allt jag vill
Eller allt jag ser som betyder allt
Börjar med att hoppa på tåget och ax


För vi softar på stationen ingen här har cash
Jag vet jag har inga miljoner men jag vet vem jag är
En dag reser vi runt jorden frågan är bara när
Du vet jag backar dig min broder tills dagen vi är där

Du, du, du, du ska få se (softar på stationen inga cash så jag plankar)
Du, du, du ska få se (softar på stationen inga cash så jag plankar)
Du, du, du ska få se en vacker dag så kommer vi nog vara där
Du, du, du, du ska få se
Du, du, du ska få se
Du, du, du ska få se en vacker dag så kommer vi nog vara där


jag lyckats då med allt..



som rubriken lyder, haha.. jag lyckats då med allt, som ni ser ovanför..  satte in en pizza i micron och gick å böt kläder, så hör jag hur nått smäller i micron jo, då är min pizza helt ded and gone.. jag lyckades få min pizza att explodera på nå sätt, tror jag satte lite för varma grader å på lite för länge, hEHEH.  Den var ju inte ofärdrig iallafall, men den gick inte heller att äta eftersom att den blev stenhård.. haha ;c

sköönt!



Gick ut och satte mig och solade, trodde inte det skulle kännas lika varmt som det var så hade på mig ett par mjukisbraller, var tvungen att gå in å byta om till shorts, så har gjort premiär på att sitta ute i shorts & linne utan att frysa å de är bara 11 april! å gud så skönt när solen värmer osv, bara att jag har världens huvudvärk så orkade inte sitta ute i mer än en timma, men bättre än ingenting!:)

Godmorgon

Godmorgon! Sitter i soffan och ser på tv och dricker cola.. ska snart gå å tvätta bort sminket som jag har haft kvar sen jag kom hem igår, har inte orkat tvätta bort det.. Sen ska jag äta någonting och sen gå ut och sätta mig i solen eftersom att vi har 15+ grader här :D jävligt skönt!

Sen ska jag duscha å fräsha upp mig, känner mig alltid friskare då jag duschar och sminkar mig ;o haha.. ahja, har en ny vecka framför mig som jag har fullt upp på :D  Idag ska jag krya på mig så är hemma, Imorgon ska jag nog mest troligt till skolan och plugga på som fan på det jag missade hela förra veckan, På onsdag fyller emelie år och så har vi kort skoldag som vi har alla onsdagar ska väl plugga igen allt jag missat då också.. Torsdag är det inget speciellt utom vanlig skoldag + utvecklingssamtal, Fredag då är det kort skoldag sen BARNKALAS hos emelie med massa partypeeps :)

Blir nog en bra vecka, lär ju inte ha ingenting å göra iallafall!

Dag 11: En person du kan berätta allt för.


ignorera klösmärket jag har överläppen.. haha såsött :]

du kan alltid ångra något, men du kan aldrig göra det ogjort.


Mår äntligen lite bättre..

Har just fått i mig 2 franskor med gravad lax på ihopp om att jag inte ska spy upp det också, kan iallafall dricka någonting nu för tidigare idag kunde jag inte ens ta EN klunk vatten så var jag å kramade min fina spyhink. Mamma å Pappa tycker mer synd om mig än vanligt, så nu kom pappa hem med cola och nå godis åt mig. Dock sparar jag godiset tills då jag inte spyr nå mera... Men cola sägs va bra då man har magsjuka :D

Min blogg börjar snart likna jossans spy blogg, hihi skoja jossan :] Nå men nu ska jag se big brother å kolla vem som åker ut, sen ska jag dejta kudden har ont i heeeela kroppen.. Har nog aldrig mått såhär dåligt det här året iallafall, fyfan. Ville till & med dö tidigare idag, haha.. ;<

Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll.


blää.

orkar inte blogga om igår, ger er en ledtråd till varför:

direkt jag dricker, eller stoppar nått i munnen spyr jag, jo.. jag har spytt HELA natten och jag spyr fortfarande.. magsjuka?

varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu


Facelook för idag!

Har iallafall just fixat mig osv, har nog hunnit byta kläder 23 gånger och rivit ut garderoben 28 gånger å varje gång jag sökt något har det inte varit å garderoben så har sökt helt i onöda alltså. Menmen, nu sitter jag å ser något random program på tven och lyssnar på petter - längesen, älskar låten fortfarande fast jag har nött den i flera flera månader.. Den är fortfarande lika bra, den väcker fortfarande samma känslor.. Åh, den e helt enkelt bra!

Ska gå å höra med mami när middagen är klar, smart som jag är har jag inte ätit någonting idag så jag håller på dö av hunger så jag ska tvinga mina föräldrar äta tidig middag, endast för att jag är hungrig.. Sitter å tänker på hur gott med grillat kött å potatisgratäng NÄ nu ska jag be dom börja grilla köttet å skiten! HEIbara

Dag 9: Någon i din släkt.


hårfärgning

Godmorgon! Börjar min morgon med att färga håret skulle först göra det själv, men mamma tog över så nu ska jag bara vänta i 35 minuter så ska jag skölja det! Ska gå å fixa mig nå käk å tidsfördriva tiden tills jag får skölja ur den här skiten, sen ska jag fixa mig för ikväll ska jag ut, ingen har någon tala.. Känns ändå som att jag kommer stanna hemma, haha.

för den delen är det mest troligt sista gången jag färgar håret svart innan sommarn..;c fast vet inte hur de blir än!

blir nog bra kväll, ;) haha..

Vet hur min kväll ska se ut..

Ska äta upp allt mammas godis, chips, dricka osv.. Prata med fyllon i telefonen å be dom supa ihjäl sig, sen se på film & sova och vakna imorgon och må bra inte känna ångest, vara bakis eller något sådant som mest troligt alla andra jag känner kommer vara.. HEHEH, sen imorgon ska jag till mitt älskade kalix och göra röjj som vanligt igen ♥

Nya grejer i garderoben.






jag e duktig.

Har just varit duktig och damsugit toan, damsugit mitt rum + bäddat sängen! Så nu blir jag rikare för det, sen ska mamma även ner till ica å hämta ut mina kläder som jag beställde från h&m för någon vecka sen! Sen ska jag även fixa håret, prova nån sminkning å prova klänningen till påskdansen och avgöra vilken av mina 5049 val av klänningar jag ska ha.. Är nästan helt säkert nu på vilken det blir!

första dagen på länge jag har smink, känns underbart.. HAHA

var tvungen å visa er min söta sverige flagga, nu kommer ni säkert stämpla mig som rasist.. men jag är inte rasist jag hatar alla..  ha-ha

Dag 8: En person som du saknar.


Fredaag



Godmorgon! Känner mig som en pernsonär som går å lägger sig före fan, stiger upp tidigt och sen sover och får ingenting gjort på dagarna. Hatar fortfarande att vara sjuk, hatar det ännu mer idag än igår efter som att alla mina helg planer går i krash vilket känns surt. Men turen är ju att det händer grejer nästa fredag, säkert något som slår hela den här helgen! Så jag ser fram emot nästa helg istället, i helgen ska jag nog bara vara hemma å krya på mig.

Ska nu se klart brandy & herr morris haha, så sött tv program :] Sen ska jag tingelinga mamma och höra om hon orkar köpa en feeet godis påse, dricka å någon mat jag äter så jag kan få i mig lite mat åtminståne, min mage kurrar till hundra men mår så illa att jag inte känner suget till NÅN maträtt vi har hemma.. Åh jag har typ magsjuka utan att skita eller spy? mår istället illa som fan, hela min familj utom jag har ju har magsjuka i veckan.. Då har jag istället haft/har feber å hela det köret. Hellre det än att spy kan jag ju säga er!


Hiss & Diss.

Nu ska jag börja med detta som kallas " Hiss & Diss " hade det då & då på min gamla blogg, och bara för att fylla ut bloggen med mer inlägg nån gång i veckan så kör jag på en Hiss & Diss lista då jag känner för det ska försöka få det att bli en gång i veckan :)



- Våren

Våren är ingenting jag skulle hissa om det inte var ett steg närmare sommaren.. Sjukt bra känsla i kroppen av att sitta på bänkarna utanför skolan ha på sig ett par solbrillor & känna solen steka på skinnjackan samtidigt som man gör hur det droppar vatten och ser hur snön smälter, man känner hur sommaren närmar sig!

- Klädes plagget "Jumpsuit"

Någonting jag förut aldrig skulle ta på mig, men har insett nu hur snygga dom kan vara! Å enkla att ta på sig om man t.e.x ska på stranden eller så! Dom är i mina ögon så fula att dom är snygga :)



- Musik

Musik är något som jag tror ingen skulle dissa? Jag menar, alla älskar musik? åtminståne alla jag känner haha.. Finns så sjukt mycket bra musik just nu, helt sjukt.. Blir glad så fort jag slår igång musik man kan stänga ut verkligheten och alla problem för ett tag.

- Högklackat

Alla sorters högklackat, hur snyggt som helst + att det passar till nästintill allt (utom då mjukisbyxor och sådant.) Hade aldrig högklackat förut, nu har jag det var & varannan dag finns inge snyggare än att vara lång!:)





- Sönder blonderat gult hår

Nu ni som har det behöver ju inte ta åt er över hela världen å börja skära er =)  För jag säger bara MIN åsikt, finns säkert hur många som helst som tycker det är snyggt.. Bara inget som ser bra ut i mina ögon!

- Vintern

Jag är alltid deppig då, jag har alltid någonting att klaga på.  Jag är då jämt å ständigt sjuk, allt tagg-humör försvinner helt å hållet, jag brukar bara vilja gå i ide som björnarna gör..

- Folk som sämplar folk innan dom knappt vet vem en är

Vilket händer mig & säkert väldigt många då&då men det är någonting man får leva med. Man behöver bara ha smink, löshår eller något så är man fjortis, man behöver bara haft sex med någon enstaka så är man hora? Man behöver bara röka, snusa eller dricka alkohol så är man dåligt umgänge eller knarkare. Det är sjukt, lär er känna en person innan ni dömmer en och sen då ni vet hur en är så bryr jag mig inte vad ni tycker bara ni ger en en chans så är jag nöjd =)

gör mig friiisk..

Vet inte vad jag ska tidsfördriva tiden med.. Känns som att hela världen håller på att gå under endast för att jag är sjuk och har typ hemskt tråkigt, har redan sett på massa filmer så det orkar jag inte göra.. Blir bara mer deprimerad å känner mig bara sjukare av att tänka att det är fredag imorgon å att alla ska ha jätte kul utom jag  :(  Åh, jaja.. ska nöta barnprogram och tycka synd om mig själv.. Jag håller på bli tokig, känner alltid samma hemska känsla då jag inte är på skolan å är sjuk ;o det är bara skönt första dagen. Borde just nu haft världens sötaste pojkvän som hade kommit hit å tagit hand om mig, men nu har jag ju inte det tyvärr...


Dag 7: En bild på en tid du saknar.

Hösten / Vintern 2009, då jag lärde känna Sofie, Jennelie å dom där. ♥


Titanic 2

Nu ska jag ta reda på om den är lika dålig som den sägs, har sett ettan flera gånger.. Nu har jag fått fingrarna ur röven å ska se tvåan!:)


charmigt.

Haha, satt i soffan å satte upp benen på bordet så ser jag vilken färgskillnad det är på mina fötter jämfört med ben, mina fötter är skitvita igentligen, bilden gör det orättvist med färgskillnaden.. hihi, men så vackert!


piercing galen.

Eftersom att jag tog ut hålet i läppen ska jag inom kort tid göra min efterlängtade tungpiercing, dock blir jag bara mer å mer sugen att stoppa i hålet i läppen igen.. jag å emelie satt här förra veckan å tveka om vi skulle trycka igenom våra gamla hål i läppen å köra på det? men blev aldrig något.. har lust att flytta ställe på läppen att antingen göra i mitten eller ovanför läppen på vänster sida där jag hade i 7an? hm.. beslutångest.. måste iallafall inom kort få ha en kanyl i mig någonstans.

Några år efter tungpiercingen så jävlar ska jag pierca bröstvårtan! ni får tycka vad ni vill jag tycker det är jävligt snyggt ;) dock tror jag att det gör jävligt ont.. men vafan, det går över!  dock är jag sugen på höft piercingar också :( åh, varför kunde vi inte födas med piercingar lite här å var, blir ju fult med för mycket piercingar också.



dock skulle jag nog skita i bröstvårtan å hellre köra på höftpiercingar..
fast i slutändan gör jag nog ingenting av det, haha.
men det är jävligt snyggt att ha höftpiercingar då man har hål i naveln också!

...

hur mycket jag än vill inse att du är bra, så är du inte det.


Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Utkast: April 6, 2011

Ligger framför tven och väntar på att mamma ska komma hem med pizza å cola till mej, hihi.. Fan vad gott, är äckligt jävla hungrig men orkar inte ens söka igenom kylskåpet å laga mig nå mat det är för besvärligt åså får jag ju pizza istället för att stå å laga mat!

Ligger även å kollar på bilder då jag har sminkat mig som fjortis å gjort en massa "videoinlägg" till bloggen, HAHAH.. Rätt så lätt roande att ligga å kolla igenom dom eftersom att varje video är typ 10 minuter och jag bara babblar på hela tiden om allt från lampor till smink, haha.
'

no school for me

Klockan e snart 10 på morgonen, jag vaknade precis.. Orkade aldrig fara till skolan idag så stannade hemma & då kan jag inte ens sova länge?!..  Ska stiga upp å ta ett kopp-te mot min onda hals och kolla vemfan som e hemma för någon håller på prata på övervåningen hehe.. Elller när jag tänker efter är det nog pappa, whatever..

Ska göra mig en te-kopp, ladda ner någon söt barnfilm eller nöta disney chanel som alltid blir då jag är hemma å är sjuk.. Haha, ahja.. Vi hörs sen!

ta mig tillbaka till sommaren, fanns bara kul saker då..
åh så less vintern/våren, varför kan det bara inte bli sommar direkt?!

nu ska jag klara det här..

Eftersom att jag sög på att göra förra listan kör jag på en ny som jag SKA slutföra!  Gör dom fem dagarna jag har missat på april så jag kommer in i rätt ordning ;)

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.
Dag 2: En bild på någon du älskar.
Dag 3: En bild på någon i din familj.
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv.
Dag 5: En gammal bild på dig själv.
Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
Dag 7: En bild på en tid då saknar.
Dag 8: En person som du saknar.
Dag 9: Någon i din släkt.
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll.
Dag 11: En person du kan berätta allt för.
Dag 12: En bild + 5 fakta om mig.
Dag 13: Du och någon klasskompis.
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider.
Dag 15: En person som du vill vara med.
Dag 16: En bild på dig själv.
Dag 17: En ovanlig bild.
Dag 18: En bild på din fritid.
Dag 19: En person som är snygg.
Dag 20: En bild på dina närmaste.
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig.
Dag 22: En bild som du aldrig lagt upp.
Dag 23: En bild från i somras.
Dag 24: En bild som gör dig glad.
Dag 25: En person som alltid gör dig glad.
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med.
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt.
Dag 28: En tokig bild.
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv.
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

___________________________________________________________


Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.


Dag 2: En bild på någon du älskar.


Dag 3: En bild på någon i din familj.


Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv.
början på 2011, den var så jävla knasig alltså.


Dag 5: En gammal bild på dig själv.


Less.


Jossan & jag lika snygga som alla dagar... ;)


Har nu tagit en fet powernap sen klockan 3 tills nu, vilket var jävligt skönt dock mår jag bara sämre mitt huvud gör ondare än vad det gjort tidigare idag.. Fan vad less jag blir denna sjuka, har typ fått lungcancer eller nått, ne ska fan ta och googla på vad jag har!

Iallafall, nu ska jag gå å ta mig en fett god & varm te-kopp och ta några skorpor till vilket får bli min middag, åt 2 tuggor från min hamburgare.. Har ju nu cancer typ, har inte ens matlust kvar jag som tycker om mat.... ibland iallafall! Nu ska jag göra min te-kopp, se på hockey å hålla tummarna på att inavlarna förlorar ikväll. Sen duschen & senare dh, sen big brother & sängen!  heibara.

If you start to miss me, remember, i didn't walk away, you let me go ..


never is a long time.

Äntligen hemma från skolan, eller har varit hemma i drygt en halvtimma så har just varmt mig en skiitgod grandiosa pizza, mumma den satt bra! Nu ska jag flotta lite chips på det å se på disney chanel, hihi. Aja, har inget vettigt å säga, det har varit ännu en usel dag idag. Så vi hörs senare någon gång, puss.

Bjuder på tre charmiga bilder på mig & timsan!



Svenska.

Sitter på svenskan och gör ingenting.. Är på surt humör idag, misstänker att jag har har feber för har jävligt ont i skallen, trött å har världens jobbigaste hosta.. Ska vara kvar på skolan till halv 2 sen ska jag heem för orkar fan inte gå på bilden för bildläraren hatar mig typ. Måste vara kvar tills då vi har lunch för då ska jag å elin keka plettar!!1

Är så jävla hungrig även fast amanda gick å gjorde en varmmacka åt mig för inte ens en kvart sen, men aahja ska läsa igenom det här jag ska göra nu sen MAT.. Vi hörs då jag är hemma, om jag inte gör nått tidsfördriv test under svenskan bara för att jag har så tråkigt..


powernaaap

Har just vaknat från min powernap den blev längre än väntat, nu mår jag sjukt illa och känns som att jag ska spy när som helst min stora syster var här med hennes barn som har haft magsjuka tidigare i veckan, tror ni inte han spyr här då han inte har spytt på flera dagar? fint.. som tur är har jag inte varit ut ur rummet så!:)


Failtest
[x] Råkat slå upp bildörren på bilen som stod bredvid på en parkeringsplats?[x] Råkat skicka ett sms till fel person?
[x] Råkat ringt fel nummer?
[x] Sprungit fram till någon och som du trodde att det var, men sen märkt att var det nån annan?
[x] Gått vilse i skogen
[x] Läst fel när det varit högläsning i skolan
[ ] Failat i matsalen?
[x] Fastnat i en hiss?
[x] Råkat ta tvål istället för schampo i håret när du dushat?
[x] Gått in och ställt dig i duschen och sedan märkt att varmvattnet var slut?
[x] Gjort slut på varmvattnet?
[x] Fått schampo/tvål i ögat?
[x] Struntat i att knyta skorna sedan klivit på skosnöret och ramlat?
[x] Råkat ge för lite pengar till den som stod i kassan när du skulle betala?
[x] Missat bussen?
[x] Tappat mobilen i ansiktet när du låg i sängen och smsade?
[x] Skrivit världens längsta sms och sedan råkat trycka på fel knapp så allt försvann?
[ ] Kört mot rött?
[x] Tappat mobilen i golvet/marken?
[x] Tappat mobilen på stan eller annat ställe med mycket folk?
[x] Din mobil har börjat ringa på lektionen?
[x] Druckit läsk och sedan rapat jättehögt?
[x] Bränt dig på en platt/locktång?
[x] Tryckt på lampknappen för att tända lampan när den redan var på?
[x] Blivit stucken av en geting?
[x] Gått över vägen fast det var rött?
[x] Råkat knäcka ett par solbrillor?
[x] Råkat knäcka sönder körkortet, eller något annat kort?
[x] Halkat när det var halt ute?
[x] Fått sand i ögonen när du var på en strand?
[ ] Ramlat i vattnet när du åkt båt?
[x] Klivit på en spik eller liknande?
[ ] Missat målet på en match
[x] Fått fel på ett prov?
[x] Gjort slut och sedan ångrat dig?
[x] Kastat en sten på en ruta så den gick sönder?
[x] Blivit jagad av polisen?
[x] Slagit dig själv med en hammare?
[ ] Ätit en spindel?
[x] Brutit av en penna?
[x] Brutit av en linjal?
[x] Fått sitta i samtal med rektorn
[x] Råkat skjuta en boll i ansiktet på någon?
[x] Fuskat i något spel?
[x] Haft en dålig dag?
[ ] Tappat datorn i golvet så den gick sönder?
[x] Ätit något som var äckligt så du fick spotta ut det?
[x] Gått på bio och fått sitta bakom en lång person så du nästan inte såg något?
[x] Gått i sömnen?
[x] Pratat i sömnen
[ ] Gått på toa utan att fälla upp toalocket?
[x] Tappat badbyxorna/bikinin när du dykt?
[x] Ramlat nedför trappan?
[x] Börjat skratta jättehögt när alla andra var tysta och tittat konstigt på dig?
[x] Hoppat ner i vattnet där det var grunt?
[ ] Fiskat och fått en för tung fisk så hela spöet åkte ner i vattnet?
[ ] Fått åkt in till sjukhuset för att sy?
[ ] Opererat dig?
[x] Svalt ett tuggummi?
[x] Skrattat bland folk du inte känner?
[x] Fått det du kokade att koka över?
[x] Bränt dig på varmt vatten?
[x] Bränt något i ugnen?
[ ] Druckit gammal mjölk?
[x] Kommit på vad ett ord är på engelska men inte vad det betyder på svenska?
[x] Dammsugit dig själv i håret?
[x] Ramlat med cykeln?
[x] Ringt in och röstat på t.e.x idol när röstningstiden var slut?
[x] Råkat ta fel språk när du skulle välja språk på en film?
[x]Ramlat i liften i slalombacken?
[x] Brutit av en stav?
[ ] Brutit en skida?
[x] Ramlat när du skulle sätta dig på stolen för att någon drog bort den precis när du skulle sätta dig?
[x] Blivit skrämd av någon?

I want to forget, I want to forget everything about us..


wheho, bad day..

Är hemma från en sjukt seg skoldag, ingenting har gått bra typ.. Det är äckel väder ute, men snön försvinner av detta väder så det är ju ett litet plus i kanten iallafall! Menmen, inget märkvärdigt har hänt idag, som alla andra dagar.. Bara att då jag å johanna står å väntar på bussen så kommer aldrig töre bussen, fast då skulle vi tydligen åka luleå bussen idag? bra att nån meddelar oss det, så vi gick till emelie å väntade tills johannas mamma slutade jobbet så åkte vi hem med henne..

Det första jag gjorde då jag kom hem var att snöra i mig mat, har inte ätit någonting idag förutom en macka i kafeterian så det bara sveed i magen typ ;<  Nu har jag iallafall just lagt mig i soffan mätt och belåten nu ska jag ta en powernap så får vi höras senare!

den här bilden är prick ett år gammal idag!


film dags.

Har precis lagt mig i sängen, nu ligger jag å skriver med jossan om hennes plötsliga död som kommer inträffas snart ;c Men sak samma, haha, ne skoja jossan!  Ne iallafall, nu ska jag se på film nån tecknad söt barnfilm, är sugen på hitta nemo så ska nog se den med mitt söta vecko-sov sällskap som bor här från söndag till torsdag!

Seen sova som fan, mamma har renbäddat min säng medans jag har varit borta i helgen så fanns inge skönare än att lägga sig ny duschad å fräsch i en renbäddad säng så kommer sova gott! Skola imorgon, känns tyngre än vanligt, men jag måste dit.. Ska vara nu dom här 2 veckorna som är kvar av skolan för jag behöver det.. För jag är bra i skolan!!1 godnatt på er :)

hitta nemo ♥


en bild på..

dig själv nyligen

du för omkring ett år sen

dig själv som lyckligast

du och din bästa vän


du som fotograf


du som liten
(jag är ungen till höger)


en dag du minns


en bild som väcker känslor
sommarkänslor osv.




någon du litar på


någon du saknar
jag vet inte.

något du älskar


någon som betyder mycket


någon du tycker om
mina partyvänner!

någon du tycker är söt
w

någon du tycker är snäll


någon som får dig att gråta
vet inte nån som får mig å gråta? men något som får mig å gråta kan va sorliga filmer eller mest tecknade sorliga filmer :(

någon som är viktig för dig


den sista bilden på dina mottagna filer



Luleå.

Kom alledens just hem från luleå, helt oplanerat så säger mamma att vi ska till luleå så bara att snöra på nå smink och borsta håret sen iväg mot luleå för att äta på china, vilket var jäävligt gott bara att vi var tvungen att vänta på maten i 45 minuter..  Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)

Så nu ska jag smälta maten och kolla på lite tv loch ta det lugnt.. Sen ska jag hoppa in i duschen eftersom att jag aldrig hann göra det tidigare.. Sen står det väl på schemat att kolla big brother!  Vi hörs sen.


drömmar<3

Drömde tillbaka i tiden inatt, då vi var utomlands. Det sjuka var att allt som hände utomlands spelades upp i drömmen, jag menar verkligen allt till å med då jag stod å duschade haha?  Det kändes så jävla verkligt å var helt varmt å skönt.. Sen när jag vakna upp höll jag på dö av värme för jag hade tydligen somnat med alla kläder på å allt haha, åh.. Ska sova med mycke kläder inatt igen så får jag drömma å låtsas att jag är utomlands igen, vill tillbaka finns fan inte skönare än att åka bort en vecka eller två.

Bild från då jag var i turkiet senast, vilket var år 2007! saknaa

ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör

Godmorgon!  har just kommit hem från emelie, nu sitter jag å ser på tv & tänker på mat.. Är så hungrig men mår bara illa då jag ska äta, mitt illamående har just gått över å jag kunnat äta vanligt så kommer det tillbaka nu när jag är som hungrigast?! Dålig stil, ska be pappa fara å köpa en kebabtallrik åt mig ås ska jag snöra in mig i duschen..

igår var ingen precis superkul kväll, jag å emelie var först hemma hos mig med linn å matte.. chillade å sånt, sen kring 9 tiden fick vi hämtning å for till kalix å hämta upp amanda å fanny, sen var josse hos emelie redan så for vi dit å chillade, pratade i någon timme tills dom for!  då skull vi till karlsborg, men blev aldrig något vi såg istället the last song med fredrik så det kom lite skvättar i ögonen ;c  sen sov vi gott som fan..  heibara

jag å sofie lite smått lesbiska, hihi ne.. men hjärtegull på henne :]


jag är inte bra, jag är bäst.



Sex
Kommer du svara ärligt på frågorna? - Jadå
Är du en pojke eller en flicka? - Flicka
Är du oskuld? - Nej
Hur gammal var du när du förlorade oskulden? - 14
Har du någon gång haft sex med strumporna på? Haha, ja.. sockar ♥

Utseende:
Ögonfärg? Blåa
Hårfärg? Svart
Är det din naturliga hårfärg? - Heh ne, är motsatsen mot svarthårig igentligen
Skostorlek? - 37-38

Hygien
Hur ofta duschar du? -1-2 gånger om dagen
Använder du deo? - Varje dag
Brukar du borsta tänderna varje dag? Jadå
Använder du parfym? - Alltid!

Vad föredrar du
Cola/Fanta? - Cola <3
Tv/Data? - Dator
Med/Utan kondom? - Utan
Blå/Rosa? - Rosa
Skola/Jobb? - Jobb antar jag för då tjänar jag pengar
Fest/Softa? - Fest, oftast iallafall

FRÅGOR
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - Vet inte, en typ
Vad tycker du om kärlek? - Den är underbar så länge den går bra
När kramade du någon sist? - Igår
Saknar du någon speciell person? - Ne
Har du svårt för att bli kär? - Rätt så
När kysste/hånglade du med någon sist? - Igår
Ångrar du det? - Kan jag inte påstå
Är du singel? - Japp
När fick du senast en komplimang? - Idag
Har du hånglat med någon av samma kön? - Haha ja

Har du någonsin:
Varit medvetslös: - Mm
Hånglat med nån riktigt ful:  Jo, haha
Hånglat med fler än 50 pers:  Nej
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Jo
Gjort något riktigt dumt: - Jao
Gjort något du verkligen ångrar: - Hurdu jo
Varit nykter på någon nyårsafton: - Jadå :)
Åkt ambulans: - Nej
Gjort nåt olagligt: - Jo
Blivit polisanmäld: - Mm
Fått din mamma att gråta: - Jo
Skämts över dina föräldrar: - Tror jag inte
Skämts över dig själv: - Vet inte, tror inte det
Sagt jag älskar dig och menat det: Ja!
Tagit droger: - Nej
Vilka kläder sover du i: - De varierar
Vad hatar du verkligen: Finns rätt mycke jag hatar faktiskt
Varit kär: Jamentyp
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Nej
Är du ensam nu: - Nej
Vill du gifta dig: - Ja
Vill du ha barn: - Ja :)

Senaste personen som:
Sov i din säng: - Jag
Såg dig gråta: - Emelie tror jag
Fick dig att gråta: - Kommer inte ihåg
Du gick på bio med: - Minns int
Skällde på dig: - Mamma typ
Kramade dig: - Vene, jesper typ

De senaste 48 timmarna har jag:
Gråtit: - Nej
Kramat någon: - Ja
Pussat någon: - Ja
Köpt någonting: - Jo
Sjungit: - Aa
Saknat någon: - Ne

Har jag?
Digitalkamera: Japp
Telefon på rummet: - Jo, äckligt irriterande
Egen dator: - Jadå
Könssjukdom: - Nej, haha
Bra kompisar: - Dom bästa.
Tar du receptbelagda mediciner:  Jo

det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln

Har som sagt glömt mitt plattång hos emelie, dock ska hon komma hit senare å ha det trevligt med mig tills vi drar mot kalix så jag hinner fixa håret iallafall, tog min gamla platttång den levde men den dog då jag hade plattat halva håret, fan va fint det är nu.. orkar inte ta några av dom andra plattängerna för jag ska ha min baby punkt slut.

dagens outfit, lär hinna byta 100 gånger till..
linne - gina tricot, leggings - bikbok

DUSCH123

nä har legat å lodat i sängen för länge nu, ska dra mig upp nu och tamefan gå och duscha.. kändes förjävligt skönt, ska bara passa in så det är några bra låtar på radion i duschen, för jag vet inte hur man ändrar kanal.. vill inte duscha till finsk radio precis hahha.. det är alltid lika kul å höra finska på radio, det bästa med allt är att man inte förstår det :)

Nä, nu ska jag söka fram nå leggings, linne, tröja, underkläder å allt så slipper jag göra det då jag har duschat.. Gud vad smart jag är, ne.. nu ska jag göra det å inte sitta å skriva massa onödiga tomma rader, hörs sen :)

söt är vad jag är

sant.

Hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock..
är ord som alla tjejer får höra någon gång. Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle.
Antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt,
men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss.
Som in i helvete tar vi åt oss.
Vi ältar det, vi pratar om det,
vi tänker på det och vi skadar oss själva med det.
Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade. Det är såhär som vi blir utseendefixerade.
Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm.
Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen.
Vet ni vad som gör oss Tejer såhär fucked up i huvudet?
Jo det är alla killar.

Det är egentligen dom som är utseendefixerade. Kanske inte alltid på sig själva men på dem som finns runt omkring dem.
Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. Det är vi som står där och tar i mot allt.
Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar. Man blir något bra, man blir någon.
Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till.
Vi tjejer vill vara med dom.
Vi skulle inte säga nej.
Inte de heller.

Är det där i mot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor.
Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv.
Och vet ni vad som händer mer?
Joo, folk snackar skit.
Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig.
Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant rykte .
Inte ens players.
Ibland vill man bara hångla med någon,
men man kan inte.
Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting.
Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder.
Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet.
Killar kommer alltid vara finare än oss,
stå där och snegla ner från vinnarpallen.
Där nedanför står en tjej och gråter.

Plötsligt börjar man ta dessa fåniga,
dumma killar på orden.
Jag kanske är ful?
Jag kanske är tjock?
Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer.

Då kommer någon se mig.
Så går det några månader.
Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en vilsen pinne.
Någon som har byggt sig ett eget helvete.
Djävulen är väl en kille?
Vissa börjar skära sig.
Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort.
Dom är där för alltid.
Man lär sig hata dem.

Man vill skrika men ingen orkar lyssna.
Killar i grupp är fega.
Ensam kille är svag.
Varför är det så?

Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit. Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten. Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra.
Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror.
Från tiger till myra.
"alltså du ser tjock ut på den bilden, skoja bara"
Där fick han nyss en tjej att börja tänka på att banta kanske skulle vara nåt,

så ni killar, tänk en extra gång på vad ni säger innan ni säger det åt oss..

skotercrossen.

Hann aldrig blogga igår, for till emelie kring 10 på morgonen och vi traskade vidare mot skolan å var på en lektion + åt den goda lunchen som var, sen for vi tillbaka hem till henne, sen dj där vi höll på krocka men överlevde tack vare att det finns bromsar på bilar! sen mot innanbäcken å hämtade lite kläder till skotercrossen osv, sen tillbaka till emelie,

åt middag å såg film, sen fixa vi oss lite smått.. sen förkrök å sedan mot skotercrossen och var där med en massa olika folk, vi vandrade runt där omkring osv, (emil öhman vann som vanligt) sen for vi hem till emelie, jag la mig å sängen å halvsov så kom amanda till emelie å sa att vi skulle komma å åka bil med hon å några till, ja då racer plattade jag håret men det såg endå förjävligt ut, men VAFAN jag sov, så whatever!.. vi kom hem kring halv 2, då pratade emelie med mig eller emelie pratade med evve som pratade i sömnen haha.. var så jävla sjukt trött!

imorse blev jag väckt av min mamma som ringde å sa att hon var utanför emelies lägenhet å skulle hämta mig NU,  ja då vare bara att stiga upp å snöra på mig kläder å gå ut, vi for till fra å tog med oss fra mat så kekade det påvägen hem.. nu e jag hemma, ska ta och gå å duscha nu..  blir nog kalix igen ikväll, blir nog en bra kväll får vi hoppas!:)

PUSSHEI

gammal bild från förra årets skotercross, klaga inte på kvallan.. de är mobilbild ju!

RSS 2.0