GODNATT.

Tjoho.. Sitter just nu och kollar tv, vad har jag tidsfördrivit denna söndag med? Jo jag har legat och degat framför tven halva dagen och socialiserat mig med linn & matte typ. Nu sitter jag framför tven igen haha.. Ska direkt efter att jag har bloggat klart gå och borsta tänderna och sen hoppa i säng ihopp om att jag ska må bra imorgon. Jag tycker ju inte att jag kan bli sjukare från idag till imorgon eftersom att jag mår mycket bättre idag, det betyder väl att jag är på bättringsvägen?!!?
 
Imorgon är det väl vanlig skoldag antar jag, måste dit varesig jag är dödssjuk eller inte. Måste hämta hem lite skolböcker så jag kan komma ifatt lite, känns som att jag har hamnat efter haha.. Blää!  På tisdag ska jag till universums värsta plats - Tandläkaren. Personen som ska gräva i min käft kommer hata mig för att jag lyckats bita sönder tandjäveln pga en piercing. Dom är så emot allt, era negativa jävlar. 
 
Nu borstiborsti, sen andra avenyn och sovisova.  Niceeee! Natti stalkers. 

söndag

Tjoho!  Idag mår jag myycket bättre. Fan vad skönt!  Fast imorse mådde jag skit, men det gör man ju typ alltid på mornarna och det blev bättre senare. Så nu mår jag mycket bättre och håller tummarna på att jag ska kunna fara till skolan imorgon, känner att jag inte får vara borta mer. Får panik och stress haha!  Hade tänkt vara duktig och göra lite uppgifter som jag inte gjort. Eller ah, en uppgift och så hittar jag självklart inte bladet. Fan vad jobbigt! 
 
Nåväl, idag har mamma och pappa övergett mig och stuckit till turkiet. Fan vad surt! Först hade dom tänkt ta med oss men eftersom att man inte får ta ledigt från skolan så får vi stanna hemma, åh vad tråkigt.. Men får ju hoppas på att dom kommer hem med något fint åt mig, som t.ex en vattenpipa! Hihi.  Nu ska jag kolla barnprogram och smutta på min pk. Vi hörs senare!  
 
Hahah, har alltid undrat hur detta ska gå till. Nu har jag mitt svar!

lol that's me


såhär spenderar jag min kväll!


lalala

Heluu! I brist på annat så sitter jag här och bloggar. Vad ska jag skriva? Ska jag klaga lite? Haha nej skoja bara. Har tidsfördrivt tiden med lite duschning, filat och målat till naglarna lite och sånt som tar lite tid. Nu är jag helt paranoid att jag ögoninflamation för att det kladdar i mina ögon. Haha, snälla nån..!! 
 
Skulle bli självmordsbenägen på riktigt om det var så. Måste googla lite på det! Har ju aldrig haft det så hur ska jag veta hur det är.. Jag ser fan iallafall suddigare än vad jag brukar göra, eller så inbillar jag mig bara att jag ser skit suddigt för att jag inte har linserna i och är ju nu mera van att inte se så suddigt haha.. Ska rota fram lite om ögoninflamation på google. Ja jag är lite hypokondiker av mig, men det borde ni väl redan förstått haha. ( är extra nojjig över att jag har fått det eftersom att det stod på nå jävla blad jag fick av optikern att man kan få det om man har linserna i medans man är förkyld eller något sådant sjukt... OMGOMGOMG) Vi hörs sen!!!
 
Hihi, rosa & glitter ♥
 

i'd rather feel nothing. It's better, it's easier.


sjukt less att vara sjuk..

Åh hej! Jag överlevde natten trots min hemska sjuka som kom helt plötsligt. Idag mår jag ännu sämre, har ännu högre feber, ondare i halsen, öron och förkyld som fan. Jag orkar inte, seriööst!!   Har inte kunnat sova något inatt knappt utan varje gång jag har hög feber och är sjuk så drömmer jag helt sjuka saker, jag somnar, vaknar, somnar, vaknar osv hela tiden och det värsta av allt är ju att ligga å svettas som en gris ena sekunden och andra sekunden håller man på att frysa ihjäl..
 
Också har jag lyckats sova på ett helt knasigt sätt så hur jag än nu ligger i sängen gör nacken skit ont. Åh, självklart ska allting komma på en gång. Standard!  Idag ska jag väl inte göra någonting alls, tycka synd om mig själv.. Imorgon lämnar mamma & pappa mig och åker till turkiet, vem fan ska ta hand om mig då?!?!!? Jag orkar inte leva, inte idag, inte imorgon.
 
Tack gud för att Andra Avenyn finns då man är sjuk och har skit tråkigt. ♥

haha, old one!

Gamla goa tiden då "pistol" posen var poppis! Haha ;-)

it's good to be stupid


sjuk som ett as, men helg har vi iallafall!

Tänkte visa livstecken även fast jag är mer död än levande. Jag vet inte vad min kropp håller på med men jag mår mer än skit just nu. Minns inte sist jag var så här jävla sjuk, har glömt bort hur hemskt det var. fyyfaaon! Bara för att jag sa igår efter att jag hade krigat ute i regnet att jag kommer bli sjuk så blir jag sjukare än någonsin. Imorse hade jag bara ont i halsen, sen tar jag en pn efter skolan och mår mer än hemskt. 
 
Lagomt kul att bli helt sjuk när man väl får helg? Eh, ne.  Jag vill ju göra något kul, umgås med kul folk osv.. Jag som hade planer att fara till luleå på bio och få käka varma chips men nix det lär ju inte heller bli av. Idag ska jag knarka ipren, halstabletter, sniffa neseril och bara må allmänt skit och kolla på andra avenyn. Nu ska jag ringa å be mamma köpa godis åt mig, hejdååå!
 

råkades besöka "lol so true" igen..

Jag blir aldrig less dessa, det har gjort mitt tråkiga liv så mycket roligare!!
 

-

Hihih, ny fin bakgrund ♥

TORSDAG!!

Helu!  Ska vi berätta vad jag har gjort idag då.. Ah, då gör vi det!   Vaknade, fixade mig, for till skolan eller nej. Vi hoppade av just före kalixbron och krigade över kalixbron där det blåste somfan och var 084492395 grader kallt. Vi skulle promma till ängla gården, när vi äntligen var framme satte nog allting igång rätt fort så blev där till kring tio i 11 där jag tog bussen hem och tog mig en timmes pn innan jag for till luleå på min jävla "linsträning" haha. Vilket gick bra, behövde bara testa en gång så det gick ju fort så nu har jag äntligen linser och ser bra igen. Fan vad skönt!  Nu återstår det bara att se om min huvudvärk blir något bättre, annars går jag in i väggen tusen gånger om. 
 
Imorgon är det fredag, jag har en lektion 10 i 10 och det är idrott där vi har kondition. Ska jag orka? Jag som inte har någon kondition ska ju inte ens behöva göra detta typ hahaha.. Nåväl, vi får väl se hur det blir med det. Sen får jag se vad jag hittar på imorgon, kanske fredagsmys med ett par stycken. Hm, vi får väl se! Är sugen på bio... Ska kolla vad kalix bion har att erbjuda. Nåväl, vi hörs senare nu ska jag kolla bio och sen se klart mitt andra avenyn avsnitt och kasta mig i duschen. Tjo!
 
Hah, ursäkta skärpan ♥

woho!

Har precis tagit med en dusch som var helt jävla underbart skönt. Man känner sig som en ny människa då man får håret duschat haha, försöker låta bli att duscha mitt hår varje dag (eftersom att det sliter tydligen som fan på håret..?) så när jag hoppar öven en dag blir jag hel tokig... Nu känner jag mig som en ny människa med nytvättat & fräsht hår. Förstår mig inte på folk som kan duscha håret en gång i veckan, ok det finns ju torrschampoo men jag hade fan gått in i väggen!!
 
Nåväl, från det ena till det andra så loggade jag nyss in på min mejl och såg att mitt HM paket har skickats, leggingsen jag besällde fanns inte inne då jag beställde och därmed inte kom direkt men nu är mina skor och leggings påväg. Åh, mitt liv fick genast lite ljus. Hihi!!
 

onsdag!

Tjohoo! Idag har jag inte haft tid med bloggingen, hade lång skoldag idag. Slutade inte föräns kvart i 3 och bussen gick inte hem förän halv 4. Så när jag kom hem åt jag middag och sen for vi nästan direkt iväg till farfar och firade han som fyller hela 77 år! Grattis ♥  
 
Nu har jag kommit hem, ligger i sängen och försöker äta godis men det gör ont i min ena tandjävel. Har aldrig i mitt liv haft tandvärk och nu har jag fått eftersom att jag har lyckats bita sönder en tand tack vare min äckliga jävla tungpiercing. SUR!  Så måste till tandläkaren inom kort och fixa detta, alltså.. Detta är fan andra tanden jag häver sönder pga piercingar, lyckades ju krasa en tand med läppstaven också, ja det kan man tydligen också göra!!  Måste köpa en ännu kortare tungstav så den inte slinker emellan tänderna då man käkar.. Bajsa, nu ska jag fortsätta äta min godisar dock bara på ena sidan av munnen! 
 
Sen ska jag orka duscha och sen ska jag fan dö hela jävla dagen! Imorgon har jag skola, vi har nå svammel på förmiddagen vilket resultetar inga riktiga lektioner typ. Sen ska jag iväg till luleå på "linsträning" haha låter sjukt fult men jag var tydligen tvungen att fara på det. Sen får jag hem mina linser och då kan jag äntligen se igen, wiho!!
 
Fan vad långt inlägget blev. Men jag spårar alltid, exakt som min svenska lärare.
 
Jag har godis från candy world, det har inte ni, nananana!!

bitch please


sämst uppdatering idag, vet ni varför!?

Jo nu är det såhär att idag har jag inte haft tid till och blogga och då menar jag att jag faktiskt har haft fullt upp och inte bara lagt ner denna dag på att sova flera timmar efter skolan. Nepp! Jag hann blunda i en kvart efter att jag kom hem från skolan så fick jag stiga upp igen och fara till Luleå med familjen. 
 
När jag kom till Luleå så for vi till smart eyes och kollade om dom hade någon ledig tid just då så jag kunde göra en ny synkontroll och det fick jag så där blev jag i nästan en timma och gjorde undersökning och beställde mig linser. Fan vad skönt att kunna se igen!!!  Har haft så hemsk huvudvärk på sista tiden pga att jag inte använder glasögonen och mina ögon blir överansträngda.. Det är hemskt att gå runt med hemsk huvudvärk varje dag hela dagen, på torsdag blir jag människa igen och kan se! Fan vad sjukt dålig min syn hade blivit sen 3 år sen, inte undra på att jag aldrig ser någonting! Fan vad skönt det ska bli att kunna se igen, haha:)
 
När alla i familjen var klar med sitt drog till självklart till max och fick oss en välförtjänt middag!

hat åt engelska

Måste plugga glosor, vill inte plugga glosor, kan iallafall 14 av 26 och då fattas det bara att få 12 stycken intryckt i hjärnan också. Varför ska man ha engelska på gymnasiet när man redan har plågats med det sen typ 3an eller när det nu var man började med det! 
 
Ok, bara att sätta igång och trycka in dessa i hjärnan. Kommer ändå inte göra dom, kommer fastna framför x factor eller gå och lägga mig & se andra avenyn, standard. 
 
Haha, jag har kass humor, jag vet.

så jävla grym!

 Haha, lätt skönaste låten någonsin. Iallafall hittils haha. Någon mer än jag som känner igen sig?;)

klickat hem!!

Kunde inte hålla fingrarna i styr då jag hittade dessa, så söta! 
Dock får jag ju se hur dom ser ut in real så det inte ser ut som att jag är från filmen Pocahontas, haha.
 

måndag förfan!

Eftersom att det är måndag idag tycker jag att det är fullt tillåtet med världens kassaste uppdatering. När jag slutade skolan idag får jag med Johanna och köpte thaiimat, det var jävligt gott! Sen vandrade vi till chili och jag fyndade en helt vanligt svart stickad tröja! Och det bästa av allt var att jag hade presentkort så behövde inte betala ett ända öre haha.  
 
När jag kom hem från skolan slocknade jag och sov så jävla hårt så att när jag vaknade så visste jag inte var jag var, vilken tid på dygnet det var + att jag hade haft världens och då menar jag fan världens sjukaste dröm. Oherregud!! Nu vet jag vad jag INTE ska göra för att uppleva detta. Vissa människor kommer jag aldrig kunna ta seriöst igen, hahaha åherregud!!  Nu har jag iallafall förstått att allt är var en dröm (som tur var) och nu ska jag plugga glosor som jag kom på att jag har imorgon, hatar engelska & självklart ska våran engelska lärare då mata på med engelska uppgifter hela tiden.
 
Skitkass bild på tröjan, men det får duga!

hahah humor


söndag!!!

Goddagens!  Idag har sängen varit min bästa vän som den alltid är på söndagar och alla andra övriga dagar i veckan, men lite extra idag. Nu har jag nyss kommit ut från duschen och känner mig lite mer som människa, har varit sjukt seg och trött hela dagen. Ett typiskt mående på söndagar alltså. 
 
Nu ska jag ta det lugnt, ska orka fara till shell och köpa nå gotta till ikväll, då blire film mys! Det bästa med söndagar är att beck filmerna går på tv och jag har faktiskt inte sett den som visas idag så måste ju ladda upp med nå gott och ska även få vräka i mig löjromsmackor senare. Åh, livet är underbart!!
 

godnatt som fasen

Klockan är faktiskt bara 1 och jag är redan hemma i sängen, någonting är fel? Jag börjar seriöst bli pensionär. Lämnar fester före fan, föredrar sängen före fest, orkar inte fara ut & umgås med folk eftersom att jag har min uber sköna säng. Jag har helt enkelt blivit en toffel, trodde aldrig jag skulle säga behöva säga eller skriva detta. Älskar livet hemma i sängen framför en massa gott, film & bra sällskap. ♥
 
Ska dock inte ljuga över kvällen, har förtärt alkohol med trevligt folk och haft det jävligt bra. Men efter att åkt på ett jävla flak påvägen till matte från hans stuga gör nog inte min sjuka något bättre. Fan vad kallt, blött och jävligt det var men jag överlevde fan! 
 
Nu har jag feta funderingar på att gå ut till vårat ena kylskåp i garaget där jag har min pizza som inte rymdes i kylskåpet här inne och värma & äta den men allt det känns för jobbigt så jag tar mitt pringelsrör och vräker i mig chips som fan, och vatten och hoppas på att baksmällan imorgon är hyffsat snäll med mig. Nu ska jag ta och sova, det värker i hela kroppen, kommer vakna upp med bakfylla å träningsvärk efter denna kväll haha. Tack & godnatt!
 
Sprider lite kärlek i min säng, cp skadad som jag är

@tråkigt..

Sitter just nu och pillar navel i brist på annat att göra. Varför ska jag alltid fixa mig klart så jävla fort?! Undra när jag ska inse att jag faktiskt inte tar lika lång tid på mig som jag tror jag gör, men då tänker jag ju självklart alltid att TÄNK om någonting går fel och jag behöver mer tid. Jag har nog hunnit duscha å fixa mig minst 2 gånger på den tiden jag tror jag tar på mig under en fixning.. Haha. Herregud!
 
Nåväl, här sitter jag iallafall och myser i min onepiece, orkar inte ta på mig några osköna kläder ännu. Min onepiece är för skön för det, orkar inte dra på mig tighta byxor som man inte kan röra sig i förän det blir dags att fara, hahahah...
 
Som tidfördriv har jag även hunnit fota 150 egobilder. NICE!

lördag!

Godmorgon! Idag äre lördag, eller ah klart som fan det är lördag när det var fredag igår men iallafall.. Har nyss målat naglarna så nu e dom lite mer fina än vad dom varit tidigare och nu sitter jag på sängen och väntar på att dom ska torka sen ska jag nog kasta mig i duschen och sen fixa mig någon gång. Ikväll blir det att fira Linn som fyllde 18 igår, hoppas på en bra kväll trotsar huvudvärken för henne. Världens bästa syster eller? Nåväl, nu ut på morgonrök och sen kasta mig i duschen, fy vad jobbigt allt lät!
 
Eftersom att jag inte vet vad jag ska lägga ut en bild så blire en bild på mina naglar i brist på annat, haha.. Lägg märke till mitt vackra plåster på lillfingret. Min satans långa, fina nagel gick av på mitten buhu:(

fredagen snart över!

FINALLY!  Nästan alla gäster har farit hem nu vilket betyder att det är hyfsat tyst i huset så jag kan lägga mig i sängen och kolla på andra avenyn. Härligt!  Ska faktiskt inte klaga på denna kväll, har tjänat ihop mig några hundra lappar som är försenade presenter utav dom som inte kunde komma då jag fyllde år utan tog då mig samtidigt som Linn. Jag som just började oroa mig över att jag hade bara några tusen kvar. Åh, mitt liv är räddat. Kanske tar å klickar hem lite kläder nudå, heheheh!! It's my drug, u know.
 
Risig, ful & sjuk evve : ( 
Detta gjorde mig nästan frisk igen!
 

kalaaas

Mitt liv fick  just lite ljus i sig, imorgon öppnar äntligen en pizzeria här igen! Har varit utan pizzeria i snart.. 10 månader?!!? DET ÄR SJUKT, DET ÄR HEMSKT. Mitt liv är räddat, mina självmordstankar försvinner (skämtosido har inga självmordstankar), ja ni förstår.  En pizzeria gör allt bättre, bara dom nu fixar att göra en jävla pizza!  
 
Från pizza till kalas, släkten är här å firar Linn och jag har precis stängt in mig på rummet, orkar inte vara ute bland en massa folk är helt jävla slut och klockan är bara tjugo över 6.. Hur ska jag orka?!  Tur att detta är sista kalaset i vårat hus tills det är mars. Det är tungt att ha 3 i familjen som fyller år i september dvs en varje vecka nästan + bella som fyller år första oktober haha. Oherregud! Snart är kalasen ÖVER.
 
Jag ska ta och sätta till mig bekvämt, ta mitt pringelsrör, vräka i mig chips och se andra avenyn tills någonting händer. Kanske tills allt folk har farit så jag ryms vid köksbordet och kan få fika lite.... Heheee
 
Kastar in en halvful bild från tidigare idag, ny duschat å köret! Eller ah, smink hade jag hunnit sätta på plats ;) 

H&M paket!

Har varit och hämtat ut mitt h&m paket så kastar in bilder på det lilla jag beställde!  
Beställde även ett par leggings med i paketet som inte är med på bild eftersom att dom var lite småa eftersom att det inte var några vanliga leggings, djupt deprimerad för det var kärlek i första ögonkastet med dom brallorna.... Måste ta och byta storlek för SKA ha dom brallorna!
 

fredag, härliga fredag!

Goddagens! Ligger i sängen och drar mig och funderar på att stiga upp och kasta mig i duschen.. Idag kan jag inte bara ligga och dega i sängen hela dagen, det är ju faktiskt fredag och Linn fyller hela 18 år idag så hela tjocka släkten ska väl hit på kalas senare ikväll. 
 
Idag har jag inte hunnit med mycket, blev väckt typ tjugo i 6 och krigade mig upp endast för att gå å uppvakta linn haha.. Fan vad jobbigt det var! Sen lyckades jag somna om till halv 10 tills Bella kom hit och lämnade willy, eller galningen som jag kallar honom och där var det slut sovet!  
 
Är trött som fan, ska försöka dra mig upp ur sängen och duscha så kanske jag piggnar till lite men lär ju förskjuta det i 1,2 timmar till.. Det är ju standard...
 
Grattis Linn! ♥  Nu väntar jag på du ska ta tag i körkoret så du är till någon nyttja, haha ;)

lol so true

 
 

tråkigt 1234567

 
KÄRLEK:
Är du kär just nu? – Nepp
Har du någon kille just nu?- Nej
Har du dumpat någon?- Aa
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? – Säkert någon gång i mina unga dagar! haha 
Vem kramade du senast? – Vet inte riktigt 
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? – Nej, inte nånstans 

SKOLA:
Är du duktig i skolan? – Är väl inget mvg barn, men jag kämpar på och gör det bästa jag kan :)
Har du bra betyg? – Jag är nöjd, självklart skulle dom kunna vara bättre men det går ju å ändra :)
Har du fått göra om ett prov någongång? - Ja, hat åt krippans prov 
Har du fått ett bra resultat på ett prov? – Japp
Sköter du dej i skolan?- Jadå
Har du tuggat tuggummi under skoltid? – Javafan?XD
Haft mobilen på lektionstid? – Ja
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? – Ja, men ibland måste man faktiskt svara.....

FAMILJ:
Du bor tillsammans med dina föräldrar? – Ja
Trivs hemma? – Ja 
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Haha, typ en timme sen återvänt 
Har skrikit och slagit din mamma? – Inte slagit
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? – Nej.. Det är nog mest jag som ger utskällningar hahah.. Nä skoja bara
Vem betyder mest för dej i din familj? – Alla betyder väl antagligen lika mycket
Du älskar din familj oavsett vad som händer? – Inte precis om dom skulle mörda någon annan familjemedlem eller så, men annars aa

VÄNNER:
Du har vänner? – Jajemän
Du brukar vara med? – Olika
Vem/vilka var du med sist? – The people on the school
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? – Men ja!
Är det okej att ha kill-kompisar? – Absolut
Har du pussat någon av dina kompisar? – Adå
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? – Nej?
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? – Nixpix
Har du fått nån ny kompis denna månad?- Ne de tror jag väl inte 

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? – Sminkar mig då jag är på skolan eller ska någonstans, men är jag bara hemma så sminkar jag mig aldrig 
Tar kort på dina bröst? – Nej
Super dej packad varje helg? – Nej, fyfan så äckligt less alkohol å festande så jag dör haha
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? – Plattar håret ja, men någon fjortisfrisyr kan jag inte påstå
Ditt hår e knallblont? – Nej

ALKOHOL:
Har druckit alkohol? – Jadå
Brukar du dricka alkohol? – Ja 
Har du druckit öl? – Ja
Tycker du om öl? – Vissa öler! Finns ju vissa som inte ens är drickbara haha 

KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell? – Beror väl vad som menas som kriminellt i denna stund 
Vill du bli kriminell? - Nej?
Varför gör du sånt här? – Jag vet inte, buhuu!:(:(
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? – Ja asså man har ju haft sina funderingar ibland hahahah
Har du suttit i fängelset? – Nej
Vill du hamna i fängelset? – Nej????!?!

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? – Det kommer väl å går
När grät du senast? – Minns inte
Du har gråtit över en kille? – Har jag säkert 
Vem bråkade du senast med? – I don't remember

torsdaaag

Tjoho! Har inte orkat blogga på hela dagen idag, vad ska jag liksom skriva när det enda jag gör är att ligga i sängen och dö hela dagen..?  Finns inte mycket roligt att läsa då haha.  For som sagt inte till skolan idag och blir inte att fara imorgon heller. Fast har endå bara 2 lektioner imorgon så missar inget viktigt direkt. 
 
Har senare idag hållt på fixa med min nya byrolåda och damsugit den, torkat invändigt och flyttat över mina kläder som jag har haft i min gamla till den nya. Nu kan jag äntligen få stängt lådorna utan att verkligen pressa haha!  Om jag orkar imorgon så ska jag ta och ge garderoben en omgång också, det behövs! Garderobs dörren går knappt att stänga eftersom att det typ hänger ut kläder.. Åh, jag hatar att städa garderober och sånt för det blir ändå lika stökigt efter bara några dagar igen.. Nåväl, nu ska jag se lite tv och ta det lugnt. 
 
Gamla byron
Nya byron! Mycket större, mycket mer plats! Måste bara ta och fixa en ny spik i väggen så jag får tavlan upphängd igen eftersom att den hamnade så jävla långt ner eftersom att den här byron är lite högre än den gamla, sen är det så gott som klart!

Orkar inte med rubriker

Hejsaan! Tänkte sätta mig här och gnälla lite till och bara tycka synd om mig själv och över hur jag mår. Men nästan det kändes jobbigt haha..  Har faktiskt tagit mig upp nu från sängen, bättre sent än aldrig ;-) Skulle vara duktig och tömma min gamla byrolåda och häva in min nya stora byrolåda i mitt rum och fylla den men orkar jag det? Eh ne.. För jobbigt!  
 
Ahjaa, kanske ska jag idas gå och kasta mig i duschen. Måste ju typ till skolan imorgon eftersom att vi ska få ha nå möte med våra mentorer. Kanske vore bra och fara då så jag inte missar det ;p  Men det får vi väl se hur det blir med det imorgon då jag vaknar då jag vet hur jag mår. Just nu så mår jag fan sämre än i morse, orkar intee
 
Min medicin idag  ♥
 

blablabla

For aldrig på skolan imorse utan tog och somnade om istället. Vilket var lika bra eftersom att jag mår bokstavligt talat skit idag, jävligtt less min huvudvärk som jag har varenda jävla dag som bara blir värre och värre, det är till & med jobbigt att sitta vid datorn det är typ plågsamt att ha öppet ögonen och se..
 
Så idag ska jag bara ta det lugnt hela dagen, kolla andra avenyn och sånt och bara hoppas på att denna eländiga huvudvärk någon gång vill försvinna och ingen jävla idiot läkare kan sätta fingret på vadfan det är eftersom att jag har gått runt med detta i snart 5 år. Sämsta jävla läkare, inte ens dom som är såkallade specialist har hjälpt -.-

godnatt..

Tjoho! I brist på annat så bloggar jag ett till inlägg.. Sitter iallafall just nu och ser x factor, eller ah det är reklam, därför bloggar jag!  Ska strax ta och gå & föna håret och sen krypa till kojs. Har hemsk huvudvärk och ont i halsen har jag fått igen också. ÅH! Varför ska jag ha universums sämsta immunfösvar?  Får hoppas på att det fixar sig under natten, heeh..  Aja, nu ska jag föna håret och sen se lite till x factor tills jag går å kryper ner i bädden. Godnatt på er!
 

dödödödö!

Idag har jag frågat mig själv allt för många gånger varför jag ens steg upp imorse.. Har haft en helvetes dag, hela dagen.   Morgonen började med sovmorgon, vilket var ett plus men när jag sedan kommer till min första lektion så visar det sig att jag inte ens behöver vara på den heller (dvs jag kom till skolan 2 timmar för tidigt typ). Så sen när jag skull köpa en köttbullsbaugette i cafeterian lyckades jag självklart köpa en med rostbiff & potatissallad istället (och den är skitäcklig). Sen har vi klassfoto, jag blev skitful, såg ut som en fet pudel och jag vill inte ens prata om mitt enskilda foto. 
 
Detta foto var så fult att jag tror mitt självförtroende sjönk till botten, haha fan vad hemskt. Jag fattar inte varför jag är med på skolfoton varje år, jag blir ändå alltid så jävla misslyckad... Sen har den bara varit allmänt jobbigt och jävlig!! Skulle seriöst kunna rikta en pistol mot huvudet och trycka av.  Tror jag stannar hemma från skolan imorgon och bara sover. Det har jag fan förtjänat efter denna jävla dag! Nu ska jag gå och kolla om vi har något gott som jag kan dränka min ilska i, ska äta ihjäl mig tills på måndag då jag SKA återuppta min träning & förhoppningsvis bli smal till sommaren....
 
No love and no peace today. Mvh helvetet

tjej problem!

Haha, bara jag som känner igen mig så jävla exakt i denna video?! Även fast jag lägger fram kläder som jag ska ha på mig dagen innan så hamnar jag i denna sits..
 
 

måndag, hatade måndag!

Hallå! Har inte orkar blogga något idag, det är för tråkigt och jag är för trött efter skolan. Har iallafall nyligt duschat och nu har jag just smörjt in mig i brun utan sol, var tvungen att köpa en bara för att jag inte klarar av att vara helt blek... Har testat på en ny brun utan sol och hoppas på att man inte bli lika jävla orange av den, apoteket brukar ha bra brun utan sol så nu ska vi testa å kolla hur denna är!!  Imorgon vankas det skolfoto, fan vad tråkigt. Ska jag orka ens vara med? Blir ju likest alltid skitful ALLA ÅR..  Något positivt med morgondagen är väl att jag har sovmorgon till 10 tur det iallafall! Nu ska jag se x-factor och tanka över lite ny musik till telefjonken ;-)
 

@svenska lektion

Chacha bloggen! Sitter just nu på min svenska lektion och har nyss varit och vräkt i mig chickenbits, ris och en massa sås så nu sitter jag och bearbetar matkoman och läser min läskiga bok.. Nu ska jag väl ta och läsa lite mera så jag någon gång får denna utläst eftersom att den ska vara färdigläst denna vecka.  Nåväl, ska ta och läsa nu i 20 minuter tills vi slutar. Sen har jag bara en lektion kvar, fan vad skönt. 
 

sova säng

Har precis krymit ner i min älskade säng och här avslutar jag denna helg som har varit helt okej! Ikväll har jag gjort några läxor som jag helt glömt bort att jag haft så nu har jag fått dom klara, skönt det iallafall.. Sen har jag sett X factor och bara tagit det lugnt.  Mina ben värker, vilket är ett tecken på att jag är trött. Ingen tycker det är normalt att jag säger att mina ben värker då jag är trött, men det gör dom. Istället för att gäspa å ha mig så värker benen!  Så skönt å lägga sig i sängen å känna benen värka sådär lite och så är man helt slut i kroppen, då är det ett tecken på att jag snart somnar! Så nu ska jag ta och slå igång andra avenyn och somna åt det. Imorgon är det skola, alarmet ringer 05.50, kill meeee. 
 
Coolgirl_96

shoppat!

Hallå! Är redan faktiskt hemma från luleå, fick med mig några klädes plagg iallafall... Hade inga planer på att stor shoppa så fick med mig hem endast nödvändiga saker, typ.. Hehe!  Nu ligger jag i sängen och har ont i magen, jag orkar inte resa mig upp igen för att hämta min medicin mot det så ligger här och krampar istället!
 
Tar väl och kastar in en bild på det jag köpt, eller har faktiskt inte spenderat så mycket pengar utan bara spenderat upp mitt presentkort på gina, hehee!
 
Båda koftorna är från gina
 Och jag som alla andra måste även ha en såkallad "turksjal?" Fett mysig - Gina 
Blus från hm
Puder från Lindex 
Nagelack från lindex
Denna klocka fick jag i present fast har varit och bytit färg från lila till vit, nöjdtjej!
 

godnatt!

Har precis myst ner mig i sängen och ska slå igång Andra Avenyn och se det tills jag somnar. Minns hur bra jag tyckte det var förut då det gick på tven så idag bestämde jag mig för att se det från allra första början vilket jag inte gjort tidigare!  Så nu nöter jag andra avenyn tills avsnitt 13 av pretty little liars kommer ut.. Heh! Nåväl, nu kicka igång detta sen sova. Upp kring 10 imorgon för dusch, fix osv innan det bär av till luleå, niiice.
 
 

premiär beställt från H&M!

Hehe, nu har jag klickat hem lite från hm. Imorgon ska jag till luleå också så då får jag slösa lite pengar där också, niiiceee
 

fredagen!

Lördag idag då.. Vad säger vi om detta? Jobbigt å leva idag.
 
Hade iallafall en mycket trevlig kväll igår med dom allra bästa. Tack så mycket tjejor ♥  Kring 12 tiden rullade vi mot kalix och där var det egentligen inget ös över huvudtaget.  Jag hamnade hos Emelie kring 2 tiden, vaknade kring 6 tiden och har typ kramat toan fram & tillbaka sen dess hahahah så pappa fick komma å hämta mig kring halv 9 så fick komma mig hem till min älskade säng och må skit här istället ♥
 
Nu ligger jag i sängen och dricker pk och väntar på att mamma ska göra klart spagetti och köttfärsås åt mig. Är sjukt hungrig med tanke på att jag är helt jävla tömd i magen, skulle fan varit smal om jag hade varit alkoholist, if you know what I mean ;-)   
 

fredag, woho!

Goddagens! Äntligen fredag, äntligen helg. Fan så skönt :) Har nyss duschat och nu sitter jag i sängen och funderar på att ta mig en liten powernap. Max en timma sen ska jag börja fixa här lite inför ikväll dvs typ göra sallad, duka och självklart fixa mig själv!  Sen kommer brudarna hit och "firar" mig så här en vecka försent haha ;-)  Det blir nog bra! Nu ska jag se någon film och bara ta det lugnt ett tag. Vi lär nog inte höras mera idag, tror jag.. Vi hörs annars imorgon! Puss&go :)
 
Dom absolut bästa, efter mig då ;-)

imorgon är det fredag!

Heeejsan bloggen. Idag är det torsdag, vilket betyder att det är fredag imorgon och det betyder endast 2 lektioner, 3 timmar. Sen får jag helg. Wiho! Iallafall.. Idag har det varit en helt okej lugn skoldag direkt jag kom hem från skolan hade mamma fixat käk åt mig så åt och sen deckade jag direkt i sängen tills nu typ.  Det är inte ok med mina brutala powernaps men det brukar faktiskt inte påverka min sömn på natten särskilt mycket, tur är väl det..
 
Nåväl, har väl ingenting att berätta om. Ska ringa och få tag i mamma som är i luleå så hon kan köpa en naturgodis åt mig. Omnomnom..  Nu ska jag kolla lite på h&m's utbud av kläder, måste seriöst beställa hem något. Sen ska jag ta tag i några av mina 100 skoluppgifter.. Okej, några av mina 3 skoluppgifter.
 

godnatt..

Helå! Har precis krypit ner i min gode sköna och älskade säng. Nu ligger jag och kollar på om jag hittar någonting snyggt på h&m, bara för att jag vill klicka hem någonting för första gången på ett eget konto så hittar jag självklart ingenting att beställa.  Hittar jag fan ingen snygg tröja, byxa eller något så går jag lös på underkläderna istället. Där finns det alltid någonting!!  Eller smycken, eheh 
 
ÅH, jag spårar. Fan vad jag bloggar och så bloggar jag om helt ointressanta och sjuka saker. Jag är en sjuk människa som behöver vård. Varför går jag fri i denna värld? Hur tillåter mina föräldrar detta. 
 
Kom lite glädjetårar då jag insåg att jag vunnit på triss för första gången i mitt liv. Hela trettio kronor, vilket betyder att jag köper en ny lott och blir miljonär på den istället!! Nu kan jag ju gå lös på h&m's hemsida, hejdå.

det bästa med att fylla 16..

Jag får ha ett eget h&m konto!! Woho känner mig som en 7 åring..
Men nu kan jag beställa hur mycket jag vill när jag vill!!! 
 

lalala..

Heluu, har inte orkat uppdatera någonting idag. Varför? Jo.. För att mitt huvud har kaosat med mig hela dagen, den sista tiden av lektionen innan jag beslutade mig för att fara hem var fan hemsk... Less min ständiga huvudvärk! Ska ta bort hjärnan och hyra någon smart jävel som får tänka åt mig istället, lära sig saker osv..  Har nog fullt minne i huvudet eller något sådant.. 
 
 Nä, for hem från skolan näst sista lektionen och när jag kom hem somnade jag direkt och vaknade tills de var middagsdax. Är fortfarande trött som en dåre men har ingen ro att ligga och sova, ska stiga upp och måla naglarna hihi! Så kul när jag har en massa nya nagelack och sånna där nail stickers eller vad det heter. Hihihih!!  Ska nog duscha först, har en tendens till att gå in i duschen för fort efter nagelmålningen och så är allt förstört..  
 

hatar livet för sekunden

Är trött och sur. Vilken ovanlig kombination, eller?  Nä. Fyfan, hatar att vara trött och tjurig. Hatar allt & alla just nu så gör det bästa av situationen och sover. Har inte fått någon powernap idag, är för trött så orkar inte se svenska hollywood fruar heller för att jag är så jävla trött därför är jag också sur. 
 
Jag vill seriöst inte stiga upp och fara på skola imorgon, fast det är redan onsdag imorgon.. Fast jag har lång skoldag, åhnej :( Kan jag inte vakna upp imorgon och vara dödssjuk, börjar faktiskt friskna till nu men imorgon får jag mer än gärna vara dödssjuk.
 
Det var allt för mig, har nog klagat färdigt nu. Nu ska jag sova och hoppas på att vakna på rätt sida imorgon, har vaknat helt galet fel imorse och så vaknade jag med världens värk i nacken (för att jag sovit och vaknat fel).
 
Åh jag spårar. Godnatt för fan!
 

tisdag

Hallå! Har inte haft tid att blogga idag, har som sagt haft skola som alla andra övriga veckodagar. Gud så tråkigt! Jag är sååå less skolan och vissa lärare som finns i närheten. ÅH! Dock inte mina mentorer, dom är underbara.. Nåväl, har haft en värdelös skoldag idag, efter skolan for jag på lyktan med Jennelie och köpte fika och for sedan till hennes pappas jobb och fikade och gick sen ner till willys för att inhandla hårspray & pk och sedan vandrade jag till bussen och hemmåt..
 
När jag kom hem snörde jag mig i sängen i ett tag tills mamma och pappa kom hem med kinamat till mig. Mums!♥  Tycker dom är skyldig mig detta eftersom att dom har bokat utlandsresa och tänker fara utomlands utan mig om 2 veckor. Hatar skolan och deras nya "regler", jag vill ha sommarlov igen
 

godnatt..

Sen jag bloggade  sist vilket var drygt en timma sen, kanske mer så har jag iallafall hunnit bryta foten på något vis då jag borstade tänderna. Nu tänker ni säkert att jag borstar tänderna med foten, men nej det gör jag inte. Hade inte ont före jag borstade men efteråt, så det måste haft hänt någon olycka däremellan! Nu ligger jag iallafall i sängen och min fot värker, känns som att den kommer trilla av typ..
 
Tänkte vara duktig och lägga mig tidigt och läsa min bok jag lånade på bibloteket idag för vi ska läsa en bok på svenskan. Så började läsa där jag avslutade idag och tog inte länge innan jag klappade igen boken och insåg att det är fel tidpunkt att läsa en sånn läskig bok. Kommer ha mardrömmar, kommer bli psykiskt sjuk av den. Tur jag går vård & omsorg så mina klasskamrater kan ta hand om mig när jag spårar.. Skiter i bokläsandet och slår igång pretty little liars, lite mindre läskigt iallafall.. Godnatt!!
 

måndag avklarad..

Hallå! Har inte orkat blogga något sen jag kom hem från skolan, är feting less att vara sjuk och jag tvingar mig ändå till skolan.. Inte undra på att det inte blir bättre!  Idag har det varit en sjuhelvetes tråkig skoldag, har inte gjort någonting vettigt känns det som.  Det intressantaste jag kommer idag är nog boken jag lånade på biblioteket! Eller har faktiskt varit på kum och lämnat klamydia prov endast för att man vinner saker på det idag eftersom att det är klamydiaveckan haha... Hehehee, dock vann jag ett flowpass.. Alla andra vann helt roliga saker!!!  Fick också en jätte söt sminkväska också, hihi..  Jag är så dum, jag går och gör allting bara för att få saker som jag ändå aldrig kommer använda. Haha!!  Får väl hoppas på att dom inte ringer upp mig på måndag med dåliga nyheter.. Haha nej jag bara skoja!
 

@skolan.

Sitter på skolan och har medicin, längtar hem till sängen.. Åhhh bara 50 minuter kvar tills jag slutar..  Värt inlägg, men tville bara ha lite medlidande utav er. Nu ska jag käka baugette och proppa in en massa fakta om celler i hjärnan. Åhhhh tortyr 

godnaatt!

Heluu! Har precis hoppat ner i sängen och tar det lugnt. Ligger och funderar på att orka ställa mig upp och gå hela en meter till mitt bord där min hårolja står så jag kan kleta in det i håret så jag slipper göra det imorgon, men orken protesterar. Hm, kanske orkar efter detta inlägg haha.  Ikväll har jag inte gjort något speciellt, har premiär bytt stav i tungan. Fan så skönt och slippa dendär äckligt långa saken nu som kommer emellan tänderna då&då då man sitter och äter.... Nu ska hämta håroljan, häva det i håret, slå igång pll & invänta sömnen. Godnatt!
 
 Före....
Efter...
 
Och nej, piercingen är inte sådär sne i verkligheten som den ser ut å vara på understa bilden... Den är faktiskt på mitten av tungan då jag inte håller den sådär fult, haha..

jag måste flytta..

 
 
 

söndag, hemska söndag

Hallå! Har precis svept i mig lite kebab, det satt där det skulle.. Eller gjorde det det? Ah, mätt som fan blev jag iallafall.  Nu ligger jag i sängen och bearbetar matkoman och tänker vräka i mig lite gokakor som mamma bakade tills då jag fyllde år men det blev över waaay to much och jag firar.
 
Igår blev det mys med flickoor hos jennelie. Vi såg någon film som hette sex studio, haha och vräkte i oss olika frukter/grönsaket + dipp. Omnomnom.  Kom hem kring efter 12 någon gång och deckade direkt, nu ska jag se pretty little liars och käka kaka. Imorgon är det skola, jag hatar skolan.
 
Bild från igår! Hehee mysig amanda är, och det säger jag med kärlek.

hahah dog just


kaliiix

Hallå! Har precis fixat mig klart och sitter och väntar på att pappa ska duscha klart så han kan fara och skjutsa mig & Johanna till kalix för lördagsmys med nå folk :) .. Har ingenting att blogga om sååå ska väl sitta å vänta på att pappa blir färdig så vi kan fara, vi hörs någon gång någonstans. Tjohej!
 

Everything about last night

Goddagens! Blev inte mycket bloggande igår men det tar jag igen nu.  Det blev en lugn födelsedag igår trotts allt, dock jävligt skönt att slippa vara bakis + att jag hade nog varit ännu sjukare idag än vad jag redan är om jag hade farit ut igår haha. Tur jag stannade hemma!  Tar igen det nästa helg då jag firas igen, eheh
 
Men iallafall, igår var släkten här och "firade" mig, fick flera fina presenter och så!  Nu idag ska jag nog bara ta det lugnt om det inte kanske blir några festligheter ikväll men känns bara dumt å häva mig ut och göra mig sjukare för jag får inte bli sjuk för jag tänker inte vara borta från skolan...
 
Nåväl, blev som sagt en lugn kväll igår hemma med släkt, familj & Johanna!:D Kastar in bild på lite av det jag fått, kom på att jag glömt massvis med saker och jag orkar inte stiga upp och fota eftersom att jag fotade allt igår... Haha
 
Presentkort på gina tricot
Presentkort på chili
Foundation
Sminkborstar
Foundation borste
Läppglans
Nagelack
Nagelack
Klister märken man stoppar på naglarna,  kommer fan inte på vad det heter haha.. 
Ögon och ögonbryns skuggor

Sminkväska / Nessecär
Mormors stickade tjocksockar, alltid lika mysiga!
Halsband
Tubhalsdukar
Caaash
Camouflage jacka
Klocka! Lyckades glömma fota insidan.. Värt? Ni får bild sen :)
Hårolja,  en favvo produkt!
Camouflage t-shirt
 
Det var sakerna jag har bild på iallafall + att alla släktningar inte kunde komma igår, vilket betyder att jag får mer presenter/pengar.. Wiho! Vann även på en trisslott, 30 jävla kronor. Nu har jag råd med en ny och ska vinna miljonen!

fredag!!

Hellu! Idag fyller "lilla" jag hela 16 år, gud så härligt. Jag som just började få lite pengar men så fylls börsen på igen, underbart ;-)  Har fått massor med fina presenter av min familj hittils, senare kommer släkten hit och ger mig presenter också. Just nu är mormor & göte här så har fått presenter av dom också. Hihi!
 
Har varit en förjävlig skoldag idag, jag har varit på dåligt humör. Hur kan man vara sur på sin födelsedag?! Min idrottslärares fel, jag hatar idrott.   Nu ska jag gå och premiär fika från fikat & tårtan mamma fixat, mums! :D
 
Johanna gav mig bästa presenter någonsin idag, ni vet.. Vårrullar ♥

nytt i garderoben!

Svart stickad mössa
2 Stickade tröjor, svart & vit 
 
Skitkassa bilder jag vet, men dom blev bara värre med blixt...
 
 

tog det stora steget..

Tog det stora steget och rensade min dator lite!  Har haft överflöd på onödiga mappar som typ heter "blablabla, cool, tuff, frän, tråkig, mig, ego, " osvosv..  Så nu har jag tagit steget och faktiskt rensat över 500 bilder  så nu har jag bara 6465 objekt kvar på min dator!  Jävligt stolt, stort steg evve, stort steg. 
 
Detta raderade jag, fan vad stolt!
 
 
Nu någon dag måste jag ta tag i att rensa lite av dessa också heh..
 

torsdag!

Goddag! Ligger i min renbäddade säng och myser i mitt ny städade rum. Tack mamsen ♥  
 
Idag har jag inte haft någon jobbig skoldag alls, hade ingen matte idag så slutade tjugo över 11. Helt ok! Fast fick dock inte veta det förän efter 12 någon gång så missade ju självklart 11 bussen.. Men iallafall, imorgon är det fredag, fan vad skönt med helg. Jag fyller år imorgon, wiho.. Fest
 
Nåjå, vad ska jag göra ikväll då? Ingenting, förhoppningsvis bara ligga och slöa. Här ska jag iallafall ligga och slöa tills det är middag och sen måste jag till ica en sväng och hämta ut paketet från Gina Tricot. Wiho!! Är som ett litet barn på julafton!
 
Åt en gudomlig räkbaugette från sjukan idag, muuums

onsdag, i'm dead

Skoldagen idag har varit en rent ut sagt tortyr! Jag har inte mått något vidare, hvudet har dunkat på och gjort ont som fan att jag trodde att hjärnan skulle ploppa ut och gå sin väg + världens jävla förkyldning. Jävligt less och självklart sker detta på längsta skoldagen också. Tur fan den är över!
 
Nu har jag vaknat för typ en halvitmma sen från min "powernap" och har just varit duktig och påbörjat och färdiggjort min inlämnings uppgift i svenskan. Duktigt Evve!  Nu ska jag kasta mig i duschen och sen mysa resten av kvällen med en påse naturgodis. MUUMS!! Torsdag imorgon, denna hemska skolvecka är snart över... WOHO
 

Kvällen!

Godkväll! Ikväll har jag varit duktig och plockat fram matteboken och fått mig ungefär 40 minuters räkning. Har bara en sida kvar som ska vara klar till på torsdag som jag tar och gör imorgon istället. Någonting har gått fel när jag Evelina Eriksson (fd iv i matte) tycker att det faktiskt är kul med matte nu mera. Det är ju fan skitroligt när man kan och förstår!  
 
Efter pluggningen så tog jag mig en dusch och nu sitter jag framför tven och kollar tv och väntar på att klockan ska slå nio så Svenska hollywood fruar ska börja. Favvo program ;-) Haha. Sen blir det sängen, imorgon är det onsdag vilket betyder lång skoldag till 15.30. Skjut mig!
 

bilderna som aldrig blir tråkiga!










 
 
 

tisdag avklarad!

Då var tisdagen avklarad, fan vad skönt. Har inte alls haft särskilt jobbiga lektioner idag så ska inte klaga! Slutade någon gång efter 1, väntade på att mamma skulle komma och hämta mig så for vi på chili och skulle fynda något men allt snyggt jag hittade fanns inte i min storlek, antingen för stort eller för litet. Fan!
 
När jag kom hem gjorde jag en smootie(stavning?) med Linn, satt jävligt bra. Sen fick jag en dunder idé att byta plopp på tungstaven till en rosa diamant plopp istället hihi! Eftersom att jag inte får byta stav förän nästa vecka typ så kör jag istället på att vara cool och byta plopp.... Heh...
 
Nu ligger jag i sängen och ska käka taco chips & guacamole, fan vad gott. Flotta sönder till pretty little liars, orka tänka på vikten när världen är dränkt utav gotta.. ♥  Eller...? Ok, snart ska jag ta tag i träningen och allt.. Men först måst jag äta upp mig lite!!!
 
 

klickat hem!

Måste ju slösa lite utav den lilla lönen jag har kvar så klickade hem 2 tröjor & en mössa bara för att jag kan!
 




måndag? oh fuck

tjooo, har varit på skolan hela dagen idag.. Eller slutade kring halv 2 och promenderade med Johanna till kum och sen gick vi och väntade på att våran buss skulle komma så jag fick fara hem och sovaaa!! 
 
I veckan har vi kommit igång med riktiga lektioner - oh, fuck no!  Fan vad jobbigt. Borde egentligen ta och räkna lite matte men jag orkar inte, huvud & hals gör ont så ska istället gå och ta en dusch, sen poppa popcorn och koka en kopp té till miiiig!  Måste ju krya på mig till helgen, man fyller ju förfan bara år en gång om året!
 
Heh, smälter lite smått

söndagskväll

Hellå! Sitter just nu framför tven och ska strax vandra till köket och koka mig en kopp té och göra mig en löjromsmacka. Gud så gott, helt ok att avsluta helgen med det!  Känns jävligt tungt med skola imorgon, men jag måste ju... Som tur är så slutar jag halv 2 så ska väl inte gråta floder direkt, nu ska jag koka té mot min onda hals och göra en löjromsmacka & hoppas på att min hals mår bra imorgon!  Vi hörs senare eller imorgon, pusss
 
Hittade denna film på swefilmer igår. Var riktig jävla glädje! Har sökt den som ett tok och såg sedan att den kommit upp på swefilmer. Det var en av mina favvo-filmer då jag var yngre. Det blir min sovfilm idag!

söndag!

Godmorgon! Idag är det söndag, och jag ska ligga i sängen och tycka synd om mig själv hela dagen.. Har sjukligt ont i halsen och hosta, jag hatar mitt liv och mitt urkassa imunförsvar..  Så idag ska jag ligga i sängen och se en massa pll och äta chips och bara vänta på bättre tider helt enkelt. Nåväl, vi hörs senare eller nå!
 

My day/night

Helu! Ides inte blogga nå efter att jag kom hem från handledarkursen för då ville jag bara vräka i mig middag så gjorde det och sen kom syster och hennes family på besök så har socialiserat mig med dom och spelat kort med Matte i någon timma med.  Nu har jag nyss kommit hem från shell och fick med mig ett pringels rör så nu ska Jag Linn & Matte ta och se någon film sen blir det sovdags! Helt okej lördag, skönt att inte förstöra den med några festligheter så man får må dåligt imorgon. Huvva!
 

lördag

Godmorgon! Har nyligt vaknat och ligger nu i sängen och dör, är dö jävla trött fortfarande efter 12 timmars sömn.. Men ska försöka dra mig upp och gå och äta någonting, sen duscha & fixa mig för sen ska jag iväg på handledar kurs så jag får börja övningsköra så fort som möjligt eftersom att lilla jaag fyller 16 på fredag hehee..  Men vem sätter egentligen handledar kurs på en LÖRDAG?! Tur jag inte är bakfull eller så haha.. Ska bli jobbigt å sitta på en "onödig" kurs i 3 timmar, tur som fan att Johanna också ska haha! Nä, nu ska jag stiga upp och göra mig nå mat i min ensamhet. Hela familjen har övergivit mig och farit till luleå och köpt presenter åt mig, och jag får inte följa:(
 



RSS 2.0