sovaa



som det ser ut på bilden ser det ut just nu för mig, ligger med datorn, mobilen & en popcornpåse och feting chillar i mitt rum med tända ljus omkring mig.. har så tråkigt att jag gör det mysigt för mig själv, har sett på indiana jones med linn å matte, lr ja linn sov hela filmen så ja med matte dårå, sen såg vi flickan i jordkällaren den gick oxå på tv såå vi passade på då, nu har jaag sett kungarna av tylösand en sista gång å nu tror jag faktist jag ska sova, är sjukt trött.. + att klockan IGENTLIGEN skulle varit kvart i 1 men eftersom att vi ställer bakåt klockan en timme nu för vi ingår på vintertid så är den bara kvart i 12 å jag är helt död..

jaje,ska nog säga godnatt för min del nu.. har varit sjukt tråkig kväll, har gått till shell å tillbaka, sett onödiga filmer jag redan sett, slösat onödig tid på t.e.x dator å tele men det gör ju inget, jag lever ju iallafall.. måste ut imorgon, känner behovet av att ha kul redan.. ehee, godnatt

tråååkigt


dagens faceloook! ser hyffsat levande ut fast jag känner mig död..

har iallafall s j u k t tråkigt, tänkte dra till kalixtown men jag känner inte ork.. det är söndag, jag är seg i huvudet, oså jag tror att en hemmakväll för mig blir perfekt! men imorgon ska jag försöka dra mig utåt, ska inte spendera mitt lov hemma i töre, nejnej! men min helg är iallafall upp planerad nästan helt klart, hoppas den blir lika bra som igår typ.. 

sitter förövrigt och hör på bla sofijah, issa, esanna osv haha ni vet dom där "emo-rapparna"?  jag är för lat för att byta låt så jag hör igenom dom, helt sick't så väcker dom jobbiga känslor som saknad and so on. whatever, helt onödig fakta.. ska gå å höra om linn å matte vill se film med mig, annars ringer jag hit nån söt pojke eller flicka! cyaa

halloween!

är hemma från kalix nu, gårkvällen var helt jävla awsome! lätt bästa händelsen för mig på sjukt länge, allt blev helt bra hur som helst, vi var en massa folk hos en i stenbäcken, hade hur trevligt som helst and so on! 

vaknade 6 imorse av att jag höll på dö av huvudvärk, törst, å toanödighet haha.. så steg upp å gjorde allt det som  behövdes, gick sen å la mig igen vilket tog 3 timmar innan jag somade på riktigt typ.. sen vaknade jag å emelie kring 10-11 tiden, vi åt, fixade oss snabbt å sen drog vi iväg till sporthallen och såg på handboll med hon josse å amanda, kalix vann med 13-8 tror jag? vet inte riktigt, men något vid det iallafall! sen kom mamma och hämtade mig jag for hem, å har nyss kekat lite, ska vila lite är helt slut från igår! men lätt värt det!

glömde såklart min kamera hemma men folk hade kameror så har snott 4 bilder av johanna, maritha (emelies mamma) å av jossan!

om någon inte vill vara med som är med så kommentera lr hör av er, så tar jag bort bilden!





123 fanta & rosé

sitter hos min kära vän emelie tiger nu! hon är å klär på sig någonstans å jag sitter å försöker tränga på mig hennes mammas högklackade hehe för mina är nästintill förstora och klämmer där jag har stukat foten, ja jag har lyckats med det i veckan så kan knappt stödja på min högerfot, kommer bryta fötterna ikväll.. haha nä nu ska jag börja fixa å tagga upp med musik med emelie, senare kommer amanda å jossan hit å  fixar sig med oss and so on, vi höres!;) 

HA EN BRA HALLOWEEEN NU ALLA SÖTNOSAR!

HALLOWEEEN

jajemän i kalix kommun äre iallafall halloween idag! eller vi firar det idag iallafall, är lagomt taggad för kvällen ska till emelie vid 4 tiden å fixa mig tillsammans med hon & jossan! trevligt ;)

har iallafall nyligt vaknat fick mig 12 timmars sömn inatt å dra nu farsan hur skönt det var, mitt alarm ringde halv 6 imorse, jag hade tydligen ställt alarmet igårkväll så jag steg upp å börja klä på mig tills det klicka att det var lördag, hur skönt som helst att få sova ut! ska gå och snöra mig in mig i duschen, sedan bara platta håret å packa ner allt till ikv för skulle ju som sagt fixa allt hos emelie såå..

ska försöka hinna fixa batterier till ikväll så ni får några bilder, det förtjänar ni för att kvarstår som mina läsare varje tag! kära trogna läsare, hihi..

btw, lovade ju er att visa på halloween vad jag & emelie skull va och aah, det blir detta :

POLIS

nails.




eftersom att min kamera inte vill sammarbeta alltid med mig så får ni tyvärr cam-bilder på naglarna vilket gör att dom ser helt.. konstiga ut, ni får bättre bild då jag har fått nya batterier til den haha..

kom även på att jag har lov nu, kände världens lättnad när jag kom hem å sen öppnade jag väskan där det bara kom ut en massa onödiga prov papper osv :((  har 3 prov veckan då vi börjar skolan igen, känns som att det här inte är något lov trotts allt..

ska väl inte klaga sönder nu, eller jo det ska jag.
äh, går fan å sover nu och hoppas på att morgondagen blir awsome.

gubben i lådan

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.



my day

herre, såg att jag inte hade bloggat nå igår sen min "hemliga" vän bloggade, haha.. han ville tydligen vara anonym, men ska muta honom med något så han bloggat åt mig då jag inte orkar, fast han var inte vidare på det.. skoja, du var skit bra!

har faktiskt en anledning till att jag har haft en dålig uppdatering idag, för jag steg upp som vanligt, for till skolan var där tills vi slutade idag (12.40) så då gick jag å emelie till hennes pappas jobb å väntade på hennes mamma som var där sen for vi vidare till haparanda, å sen vidare mot finland för emelie skulle handla någe å sen hem till emeliee igen, då fick hon fixa mina naglar, vilket tog mer än 2 timmar men nu äre inte nå naglar som trillar av av det minsta ligga, dom här sitter, det är typ tippar? eller vad det heter,

blev iallafall nöjd med dom, är så skönt att ha långa naglar igen gillar mycke mer att skriva på datorn & mobilen med långa naglar, haha..  jaje, ska försöka hitta en tillgång till en kamera här någonstans, eller åtminståne hitta ett par batterier till en kamera! sen snör jag upp en bild på naglarna,!

Evve är lat.

Tjatja, anonym person här, ville bara säga att evve är för lat för att blogga.
Hon ligger hemma och sover och har vrickat foten pga att hon ramlade i en trappa så nu kan hon varken gå eller sitta!

Evve är bäst sötast och snyggast,



//den bästa.

ingen uppdateringg

ett ord,  LESS.

fuckyoufuckyoufuckyou osvosv.

yeyee

tidsfördrivs test, har blivit rätt många sådana på siståne haha..


1. jag har insett att min sista kyss.... fick jag i helgen av en onykter person.

2. jag lyssnar på.... musik, eller för tillfället tven
3. jag pratar.... mycket, å rätt snabbt
4. jag älskar/ tycker om.... mina vännor :)
5. mina bästa vän... är min andra halva dvs den bättre halvan! ♥
6. min första riktiga kyss.... fick jag av en liten kille jag inte kommer ihåg namnet på haha..
7. jag avskyr då folk frågar... frågor som antingen är förprivata, eller svåra att svara på
8. kärlek är... underbart, tjorvigt & härlig känsla i magen om det känns riktigt rätt.. liksom, det kan vara bra å dåligt på samma gång.
9. äktenskap är... när man lovar att älska en i nöd & lust
10. någonstans, tänker någon... att jag gör det här för att jag är bra lr nå?
11. jag kommer alltid att vara... mig själv, ingen skulle kunna förändra mig förutom jag själv
12. jag är hemligt förälskad i..... ingen
13. sist jag grät var... ett rätt så bra tag sen faktist
14. sista personen jag såg gråta var... en av mina närmsta vänner.. :(
15. min mobiltelefon är.... en samsuug
16. när jag vaknar på morgonen... stiger jag upp efter att haft vilat i 20 sekunder, haha tro det eller ej
17. innan jag går och lägger mig... borstar jag tänderna, pissar, klär av mig, lägger mig i sängen med datorn tills jag känner mig tillräckligt trött för att sova
18. just nu tänker jag på.... att världens bästa tv program börjar på 6 min, ehe tagga
19. bebisar är.... veldit söta, men jobbiga när dom skriker å gråter all the time
20. idag har jag... varit på skolan, pluggat lite, provat 100 olika kläder & sovit
21. ikväll ska jag.... chilla sönder inför helgen
22. imorgon kommer jag.... vara på skolan and so on

23. jag vill verkligen vara... rik, jag behöver verkligen pengar nu





det bara e så

kär i låten å texten, dock har jag nött ut den sen förra året.. ;<
men hur många minnen det väcker, de är sjukt!





De bara e så..

jag ryser när jag hör ditt namn de bara e så
glöm allt det dumma som jag sagt de bara e så
baby, lyssna jag vill va din man de bara e såå

de bara e så

Du och jag har varit vänner ganska länge nu, och jag tror jag börjar inse vad jag känner nu, vill va mer än din vän, vill vara din prins ska göra allt jag någonsin kan för att göra dig till min, vill va han du kan ringa när saker e skit, jag vill att du ska va tjejen jag vaknar upp bredvid, för att varje gång jag e med dig, så blir jag varm, det pirrar i hela kroppen jag vill bara ta din hand, och aldrig släppa taget bara få va i din närihet, kyssa dig på munnen och ge dig all min kärlek, ,rallan hjärta jag bara önskar det, skulle ge dig hela världen om jag bara kunde det, jag ligger sömnlös på nätterna bara tänker på dig, oavsett hur långt tid det tar, jag kommer vänta på dig, för det e det värt jag kan svära på min mamma att jag aldrig varit så kär

för när jag ser dig vill jag vara med dig de bara e så
jag ryser när jag hör ditt namn de bara e så
glöm allt det dumma som jag sagt de bara e så
baby, lyssna jag vill va din man de bara e såå

Det som en gång va du och jag, e nu idag ett tomt kapitel i en saga som inte slutade bra, för när jag lutar mig tillbaka ser jag bilder på oss, men efter kvällarna på klubben så försvinner dom bort, vill inte sakna dig och det vi har haft, men bara tanken på ditt leende värmer upp min hals när vi älskade, får mig och be till en gud jag aldrig litar på, jag svär min trohet är den som läker mina sår, har inte alltid varit ärlig och rak, men saker har förändrats sen du lämnade stan, jag svär på min grav att du är allting för mig och jag e kär än idag, snälla ge min en chans lever för dig på samma sätt som jag lever för allt, vet att du kan se mig som den jag brukade va, i mitt hjärta kommer det alltid vara du och jag.

för när jag ser dig vill jag vara med dig de bara e så
jag ryser när jag hör ditt namn de bara e så
glöm allt det dumma som jag sagt de bara e så
baby, lyssna jag vill va din man de bara e såå

de bara e så

shit babygirl, det här e svårt jag blir bara mer kär för varje dag som går, ärligt jag vet inte va jag ska ta mig till, jag ber till gud varje dag om att ta mig dit, till ett paradise där bara vi, skiter i allt och alla och skapar ett liv, jag ska kämpa för det här, för du e hon jag vill ha, och jag vet att det kan bli bra, de bara e så.

de bara e så...

jag ryser när jag hör ditt namn de bara e så
glöm allt det dumma som jag sagt de bara e så
baby, lyssna jag vill va din man de bara e såå..

för när jag ser dig vill jag vara med dig de bara e så
jag ryser när jag hör ditt namn de bara e så
glöm allt det dumma som jag sagt de bara e så
baby, lyssna jag vill va din man de bara e såå..

de bara e så

läxa ..



har just pluggat engelska som ni ser, kom på att jag hade någon engelska läxa till på fredag så jag satte mig vid köksbordet, tog fram böckerna lika snabbt stängde jag dom å gapa till.. jag lider av någon slags skol-ångest ärligt talat, blir bara arg då jag har läxor så mamma gjorde den åt mig, så skrev jag av det mesta.. hon hjälpte mig, ibland är hon riktigt bra men aldrig lika bra som jag, hehee..

nåväl, ska gå och duscha nu, känner mig typ såhääär (osv) ofräsh och sen ska jag plattsa i soffan för att kolla på grey's anatomy och sedan kolla på kungarna av tylösand, tror det är sista avsnittet av det ikv? så det får vi inte missa, nu ska jag duscha!  vi höres, d vet ni


syskonkärlek



jag har världens finaste storasyster sötnos ♥ 
word på mig.

trött

kom hem från skolan för typ 40 minuter sen, nu sitter jag och kollar på tven och är sjukt trött, less å arg så ska gå och sova, fick just reda på att idag då jag hörde ambulansen så vare min kusin som var där så hon ligger på sjukhus nu ;<  hoppas hon blir bra iallafall!

ahja, vill ha lov nu skolan är bara fööör mycket nu.. har nå läxa som ska in på fredag, sen musik läxa, å sen har jag nå glosor, 4 olika prov att plugga till and so on, skolan kan just nu bara ta sig.. ska bli sjukt skönt att få lov på fredag å bara får släppa allt för några dagar!

haha, söt bild!

@school


haha söt bild, sitter på so'n och har typ såhäär tråkigt.. nu ska vi se film, sen slutar vi typ härligt! uppdaterar då jag är hemma mera, kisses









kvällsdags

har precis lagt mig i sängen å väntar på sällskapet så jag ska kunna somna, håller för den delen på att dö av starkhet i min käft tar något munskölj till att rengöra piercingen å det är typ såhäääär osv starkt haha :(  sen sist jag bloggade så har jag tagit en 3 timmar powernap, riktigt skönt, sen duschade jag å sen blev det dags för att se på desperate housewives och sen direkt efter det couger town eller hur det stavas!

nåväl, ska kolla facebook snabbt känner att mina ögon håller på att fara igen hehe.. så säger väl godnatt för ikväll vi hörs imorgon ;)






kvällsdags

har precis lagt mig i sängen å väntar på sällskapet så jag ska kunna somna, håller för den delen på att dö av starkhet i min käft tar något munskölj till att rengöra piercingen å det är typ såhäääär osv starkt haha :(  sen sist jag bloggade så har jag tagit en 3 timmar powernap, riktigt skönt, sen duschade jag å sen blev det dags för att se på desperate housewives och sen direkt efter det couger town eller hur det stavas!

nåväl, ska kolla facebook snabbt känner att mina ögon håller på att fara igen hehe.. så säger väl godnatt för ikväll vi hörs imorgon ;)






you make me smile everyday, even on a bad day






fantasi är det vi vill ha, men det är verklighet vi får

hallå! kom hem från skolan vid halv 2 tiden, slutade tio över 1 idag fast var inte på sista lektionen och vi hade endå ett prov jag inte kunde + att jag hade så satans mensvärk så jag fick med mig sofie hem, så medans vi satt å väntade på bussen fick vi en av våra dumma idéer av att elda mina tamponger haha.. så sprutade vi hårspray på dom så dom skull brinna mer, sen när det brann väl sprayade vi mer på elden å tampongerna typ exploderade hahhaha.. tidsfördriv kallas det, även jag å sofie få bete oss lite no-life ibland!

när jag kom hem tog jag med kameran å gick ut å fotade lite nya ego pix, tyckte det behövdes, ska försöka fixa en header ikväll om sidan där jag fixar header's åde vill sammarbeta, för det vill den inte just nu iallafall.. nåväl min dag har varit chill å rätt bra trotts allt dagen har gått fort.. kan inte fatta att klockan bara är tjugo över 3 men aa whatever, nu ska jag sitta å titta på nickelodeon som en liten 5åring å sitta och höra på musik å känna lugnet!

bjussar på en bild jag fotade ute, fler kommer väl eftersom :)





skolan nu


facelook today!..  har till å med lockat löshår, nog för att jag hade det igår oxå haha..

vad säger man? godmorgon aa det låter väl mest träffande, sitter i köket å ska dra ner till bussen typ nu, fast alla dom där ska borsta tänderna å allt skit vilket jag redan har gjort för att jag är såhäär snabb.. men det tror väl ingen av er på, ska dra nu puss!




rostig kärlek



Kärlek, love, lyssna
Lyssna, här kommer ett verb; kärlek
Det är inte något man känner, det är något man gör. Läs!

Sen första dagen på skolgården, jag såg dig, jag dog
Våra blickar dom möttes och jag såg hur du log
Det brann i min själ och jag kände i mitt hjärta
första gången, det slog mig, kärlek är smärta
Jag ville göra allt, spendera min tid
just då, de var så viktigt, du va hela mitt liv
min oskuld den rök och jag minns det som igår
Min första kärlek tog mig någonstans
visade mig en sån plats som jag aldrig trodde fanns
Ditt hår var som sammet och din hud var så len
det var du och jag mot världen, jag såg inga problem
För kärleken är stark men kärleken är svår
det du ser i horisonten är inte alltid det du får
Jag trodde vi var cool men du var coolare
En fnurra på tråden och du låg med min polare

Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
Jag kämpar, jag kommer aldrig fram
Bortom horisonten och steg i din famn
Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
För kärlek är en gåta, kärleken är svår
Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får

Nästa steg, något äldre, något klokare
jag sprang in i dig, psst, jag bara råkade
Ljusblond skönhet med djup i sin blick
och jag minns när vi möttes, helt sjuk hur det gick
Kärleken brann och den var starkare än någonsin
dessa dagar, jag minns knappt någonting
men jag minns hur vi älskade, jag minns hur vi var
jag minns hur vi brydde oss, jag minns allt det bra
Men problemet dom kom och jag minns det var jag
när du sa du digga vitt, trodde jag knappt vad du sa
jag tappade respekten, nästan all attraktion
du var vackrast i värden men inte samma person
trots kärleken var stark men kärleken svår
de du ser i horisonten är inte alltid de du får
Och av olika skäl gick allt sönder till slut
Jag sa vad jag kände sen flytta jag ut

Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
Jag kämpar, jag kommer aldrig fram
Bortom horisonten och steg i din famn
Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
För kärlek är en gåta, kärleken är svår
Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får

32, jag vet bättre
2 hårda år, jag vet precis vad jag gett de
Du vet precis vad som gäller när vi pratar
du vet precis hur de blir när vi bråkar
klart du blir arg och frustrerad och jag hatar å tjafsa
men det viktigaste är att grabben har en farsa
gick i terapi försökte nå resultat
försökte komma någonstans, försökte må lite bra
Visste det från början, inte skapta för varann
för vi bråkade konstant okej, det funkade ibland
Men allt gick isär och vi fick vår messär
för konflikter utan slut, klart som fan de tär
Men grabben har en lillebror, jag har en ny fru
ett nytt liv, en ny familj, en ny tur
Där kärleken är stark okej, men kärleken är svår
och men det jag ser i horisonten är nåt jag vet att jag får

Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
Jag kämpar, jag kommer aldrig fram
Bortom horisonten och steg i din famn
Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
För kärlek är en gåta, kärleken är svår
Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får

Först och främst så vill jag säga att det här är ingen diss-sång.
Till gammal rostig kärlek.
Det här är bara en sång insikt, att allt man tror sig se där borta i horisonten
är inte alltid det samma när du väl kommer fram.

fläskkäft

såhär ser min feta läpp ut just nu, den är fet på högersidan vilket gör att allt ser skevt ut haha..






måste, måste, måste plugga-a

har nyligt vaknat av en 2 timmars powernap, vaknade av att bella å johan kom hit med deras barn så det lät å var jävligt, steg upp i hopp om att vara lite piggare så jag orkar plugga, men orkar jag? näe..  jag får inte åka tillbaka dit jag var i sjuan å sket i alla prov, men just nu orkar jag inte .. har tusen andra saker att tänka på, ska hoppa in i duschen så jag får piggna till lite granna sen rota ut frysen i hopp om att hitta lite glass mot min läpp som har svullit upp, men mest troligt har svullnaden lagt sig imorgon, å jag får ha kvar hålet för min käre mor å far dom sa inget när jag sa att jag hade gjort hål i läppen, det viktigaste var vars jag hade gjort det haha.. ja voivoi!

ne, nu ska jag bara kolla facebook, duscha, keka glass.. sen ska jag be mamma tvinga mig att plugga så jag åtminståne får G på provet, sätter mig breve emelie eller någon så hon får hjälpa mig om hon e snell men de är hon ju såå ;)

lite bilder från so'n idag, vi hade typ såååhääär tråkigt!

jag, tim å jh.. haha håller typ på dö av garv eller något liknande på bilden hah

jag & emelie! aa.. och tim då där emellan haha ;)

jag tjillar, emelie med! där ser man lite av min läpp piercing, en bättre bild från ni någon dag!



yeye skolan

sitter på skolan nu och har so, alltså sista lektionen.. sjukt jobbigt vill bara hem å sova!

nog för att dagen har varit tjill, men alla lärare har varit tjuriga typ.. nu sitter jag bara å hör på krippan som berättar om 100 olika saker uti so' grejen vi jobbar med!  hehe btw, på lunchen gjorde sofie hål i läppen på mig å emelie, sen gjorde jag hål i läppen på sofie.. nice or what?;)  men får se hur länge det blir kvar den här gången, har gjort hål i läppen 5 gånger nurå, och så måste mamma gå med på det vilket hon inte kommer göra, men jag behåller det om hon då inte hotar med att jag inte kommer få fara ut på halloween då åker det dirr!

nåja, ska väl försöka angagera mig lite i so'n nu, vi hörs då jag är hemmaa..
då får ni bild osv!








fixat å klart ;>


varken jag eller sofie verkar vara berädd på någon av bilderna, haha!

sitter framför tven och är sårad.. det är såhär att jag var helt inne i tv, tog glaset med vatten i å drack skulle sedan ställa tillbaka det på bordet tror ni inte jag missar bordet å slår sönder mitt nya fina glas jag fick helt gratis från max igår :( sadface..  hahehe.. iaf, ser påå något sick't program med mamma å pappa å har just fått torka bort vatten & glas från golvet,

har nyligen plattat håret, lockat mitt löshår, tagit fram kläder, smink å mina plattångar osv till imorgon så slipper jag stressa ihjäl mig för jag snozar alltid för länge på måndagar så jag får stressa sönder hjäran typ.  har ju färgat håret nu, min utväxt blev mörkare iaf, vilket är bra.. funderar på att färga det svart igen nu skiftar det ju mer mörkbrunt än svart.. whatever, det är bara mitt hår, det blev iaf lent tack vare hårfärgningen :]








hårfärgning



linn har just snört in hårfärg i mitt hår om jag snart ska skölja, fett tjill med 10 minuters hårfärg faktist första gången jag testar denna, mamma använder den alltid så jag snodde den av henne för jag har inga pengar till egen haha..  ahja, ska duscha sen då jag sköljer håret och efter det ska jag locka mitt kära löshår, vet inte om jag ska skruvlocka eller våga det.. hmm.. beslutångest, är så less att ha det helt rakt alltid iaf, nåväl.. vi hörs senare!

 

 

 

 

 

 


great night

hallå!  är hemma från kassa-kalix nu, ne kalix är fan bra.. hade en jävla bra kväll igår, vi var en massa på stan å hade kul, sen vid 1 tiden inatt rörde vi oss vidare mot näsbyn helt i onödan så sen gick vi hela vägen tillbaka med några fyllare som sprang å hade sig överallt så hemresan tog över en timma haha.. när jag kom hem till emelie svek min fötter mig, jag pissade sen deckade nog vi alla.. vaknade mitt i natten å såg hur sofie låg å sov med hennes dator, haha hon är så söt :)

iallafall, imorse vaknade vi av någons alarm som ringde 9 imorse, vi hade typ fått oss 5 timmars sömn iallafall, så det var bara att stiga upp, fixa oss, åt å drog vidare till kyrkan för nå möte uti konfirmations lägret som är nu till helgen, men vi ska inte på det så jag böt till sommarläsningen istället för jag ska fan inte missa halloween fuck no! sen efter vi hade varit på gudstjänst å hela köret åkte jag å mamma köpte mat till mig senare vidare mot töre!

så nu är jag hemma, har mensvärk och ska gå och be mamma eller linn att färga mitt hår det behövs verkligen min utväxt är över en cm lång, å ser kritvit ut fast den är typ grå ;< haha vackert å som tur är hittade jag 2 hårfärger här hemma så tar någon av dom å snör uppiskallen å får vänta på resultatet..

nåväl, har bloggat några rader nu.. vi hörs senare :)








tidsfördriv


- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - jajemän!

tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - huh, ne

hur många har du varit kär i? - ingen typ, bara tyck om några sådär väldans mycket

är du kär just nu? - blöe, nej inte riktigt kär



- Tio frågor om dig själv

namn? -  evelina

när fyller du år? - 7 september

några piercingar? - öronen, naveln & näsan ska snart göra i läppN

vad har du på dig just nu? - leggings, linne, bh, trosor & sockar

vilken årstid är bäst? -  sommar lett

hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - att vakna upp breve någon man tycker om åås

 

vad tycker du mest om hos dig själv? - min humor..


vad är du bra på? - vene

vem älskar du mest på denna jorden - det vet dom

sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med någon, lett



- 10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - emelie tiger <3

vem är den roligaste av dina vänner? - sofie häggström, haha

vem är snyggast av dina vänner? - hm.. alla är ju typ snygga :D

vem är mest partyprisse? - emelie tiger å jag, lett

vem är den du helst har filmkväll med? - dom festliga typerna

vem av dina vänner är mest "evil"? - emelie h mohaha, ne jag skoja.. ingenaning ;o



- 10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - linn äre väll

har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - sådär

vem är farligast i din familj? - bella

vem är coolast? - jag, lett

har ni något husdjur? -  näe, men har haft

vem har du mest gemensamt med? -  linn

vem står för underhållningen? - jag och  pappa typ

vem sover du oftast med? -  linn hihi

roligaste kvällen med familjen? - turkiet lett



10 frågor om idag


vad har du gjort? - sovit, vaknat, fixat mig med sofie å emelie sen kyrkan, keka å hem!

vad ska du göra nu? - göra klart det här, sen färga håret

har du gjort något dåligt idag? - det har jag

vad har du ätit idag? - korv

har du duschat idag? - nä, ska snart

är du trött nu? -  ja ;<

vad händer i morgon ? - skola..

går du i skolan? - jajemän!

har du varit i skolan idag? -  nej, helg <3


- ANNAT


Hur mår du just nu? - vene, men jag klarar mig

Har du piercat dig? - jajemän hela 8 gånger typ :)

Är du hungrig nu? - nej

Vad är klockan nu just nu? - 13:23

Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - bdb, facebook,blogg


TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? - mamma

Vem ringde du senast?  - jossan

Vem sms:a till dig senast? - pb

Vem sms:a du till senast? - emelie



- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - hon är vid rummet breve mig

Hur länge sen var det du träffa din farsa? - samma med han



- ÖVRIGT

Gillar du punk? -  inget emot det

Har du sminkat dig idag? -  jajemän





MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? -  aah

Vilket är ditt favoritband/artist? - vene

Vad gillar du för musik? - allt typ



- KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? - ja

Har du fler än 3 jeans? -  ja

Har du fler än 5 tröjor? -  ja



- SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? -  ja

Använder du wax? -  nej

Använder du ögonskugga? - ja

Använder du kajal? -  ibland

Använder du hårspray? -  jao

Använder du volymspray? - nej

Andänder du mousse? -  ibland

Använder du deodorant? -  aa

Använder du skinspray? - nej

Använder du parfym? - jadå

Använder du läppglans/läppstift? - nej

Använder du brunkräm? - ibland

Använder du rouge? - jo

Uppsatt hår eller hängande? - hängande

plattar/lockar du håret varje dag? -  aah

Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - haha nej, jobigt



underbara sekunder..

varje sekund är ett minne
fina sekunder ♥


















HAHAHHA, hjälmarna ♥









jordisar <3

har duschat å fixat mig nu, sitter här å knarkar ipren tar min 6 ipren för idag.. överdos or what?  näe, jag har bara ont i magen och den ska inte förstöra min lördag, blir att vara ute på stan å hitta på något med emelie å josse, säkert massor mera :) trevligt trevligt..

sitter å äter marianne godisar och önskade att dom hade varit jordgubbar, blev sjukt sugen på det.. ååh fan, ska fan flyga neråt å plocka jordgubbar hos någon, för det första ska jag be mamma odla jordgubbsland från och med idag.. eller från å med nästa sommar haha..

näe, nu ringer det på mobilen, men var den är vet jag inte så ska vääl springa å leta den som en galning, nej jag skojade.. dom la på nu ;<

bild från i sommras då jag var å rånade mormor på alla hennes jordgubbar, det jävliga är att hon nu har flyttat till stan.. alltså inga jordgubbar ;<









saaanningen!

heheee... ni vill att jag ska göra 10 "intressanta" sanningar om mig, och det skulle innehålla allt från kärlek till hat.. vad gör jag inte för mina läsare? huh


okeirå, då kör vi!  sanningarna :

1. jag litar bara på mina 5 närmsta vänner, de är dom som jag kan säga allt åt
2. jag hatar väldigt sällan folk, tycker bara väldigt illa om dom
3. jag kommer alltid älska mina vänner, min familj, och min släkt oavsett vad.. tror jag? känns iallafall som att jag alltid kommer vara tacksam för att dom finns och för allt dom har gjort för mig
4. jag är jävligt bra på att komma på bra ursäkter, eller att komma undan från skit genom att prata mig ut genom det å skylla allt på någon random, typ nivethan den där där borta haha.
5. jag har aldrig varit "riktigt" kär även fast jag har haft över 15 förhållanden, knäppt? öh, aa en hel del
6. jag älskar mitt liv vissa dagar & vissa dagar känns som ingen mening att stiga upp ur sängen utan bara ligger kvar å dör å tänker på allt negativt som går
7. jag har världens humörsvängar, jag kan vara glad sen blir världens arga
8. jag hatar folk som utnyttjar en, bokstavligen.. både inom vänskap/kärlek
9. jag har väldigt ofta ångest, låter sjukt.. känner ofta saknar, som att jag alltid vill spola tillbaka tiden å göra om allt igen fast på ett bättre sätt..
10. jag bor utanför en skit stad som heter kalix, innehåller bullshit, underbart folk - dom flesta iaf, härliga helger and so on!

home from luletown

är hemma från luleå nu, blev bara en snabbsväng orkade inte stanna kvar där så åkte hem då mamma å dom for där ifrån,  hittade ingenting förutom ett par leggings, hade ingen shopping lust pga min jävla mensvärk.. men den ska inte hindra mig från att fara ut ikväll, ska hoppa in i duschen på en strax å fixa om mig sen ringa emelie å höra vad som händer i stadeN.. nåjå, snör upp en bild på leggingsen så får vi höras på nå tag!

dessa leggings kom jag hem med ;>









..

it was my own fault - should have given more
but it is easy to va hindsight - easy to see
in the mirror and know right from wrong

fucknotagain








homeee

är hemma nu!

har haft en grymt trevlig kväll, när vi kom till linnea åt vi middag (tacos) så sen slog vi på en skräckfilm, helt psyko film haha.. sen har vi sjungt, dansat å pratat om allt möjligt, varit ute massa svängar å ja haft allmänt trevligt! åkte hem med johannas mamma jag emelie å fanny också, så hoppade vi alla av hos mig så for vi vidare med min mamma till kalix, lämnade av fanny å emelie mamma lämnade av mig på uh så jag gick in dit å var på lyktan med linn matte å dom, sen kom mamma lika fort som hon for så for vi hemmåt, hon for igentligen till kalix bara för att hämta dom men jag ville in dit å hälsa på lite peeps!

nu är jag iallafall bänkad framför tven, har mensvärk, och är nyduschad! ska slå på någon film, bädda upp sängen, dra ner rullgardinen å se på film tills jag somnar, myys ska först bara hitta mitt usb minne hihi.. jaje, det var nog det.. skull behöva lägga mig tidigare idag eftersom att jag ska upp vid 8 tiden för ska till luleååå med linn å matte, åker in med mamma å pappa på samma gång, har dock inga pengar men presenkort på över 400 kr så något kommer jag väl hem med, så får jag säkert pengar av pappa också :)

aja, säger väl godnatt åt er redan nu.. vi hörs imorgon!:)








siknäs nu snart yä

emelie holmgren har allänt hit! så nu rotar hon igenom min garderob och provar alla mina klänningar, haha söt! vi ska strax dra till siknäs till linnea och fira henne som sagt, vi ska först hämta om johanna å fanny å sen raka vägen mot siknäs.. vi hörs nå när jag kommer hem eller nå, ha en bra fredag nu alla :)








det är lätt att vara efter klok, lätt att se i bakspegeln och skilja rätt från fel


sitter och kollar på tv på några killar som spelar volleyboll i short's som blottar sina magrutor, hehe grrr... hothot, ska strax ta och tvätta bort min make up, borsta bort allt äckel hårspray jag har i mitt hår sen sätta på nytt smink å fixa om mitt hår.. ska även söka igenom min garderob på min svarta kofta som är spårlöst försvunnen, varför ska alla svarta koftor, eller linnen alltid försvinna för mig?

whatever, kläder är bara inte till för att sitta på mig... får väl gå naken då, haha nej skoja!  ska och shoppa imorgon btw, eller jag har presentkort på gina tricot på 400 kr.. men jag får väl något litet med mig hem iaf, ska oxå använda mina hundögon för min pappa för han kan endå inte motstå den :)

ne nu ska jag gå och om fixa mig!




 

 

 

 


dräktfan

har provat mina grejer till halloween nu, kunde ha allt men dräkten vad som en baddräkt på mig har för lång rygg för den haha.. så ska beställa en större storlek å får hoppas på det bästa att den blir lite längre, annars.. vet jag inte vad jag gör, får väl ha den isf för jag kan ju ha ett par leggings-shorts under som är samma färg som dräkten!;>  ah, nä jag skickar tillbaka den å ber om en annan storlek, bara därför kommer jag garanterat inte hinna få den till halloween ;< nä, ska ringa till emelie å höra hur hon gör med sin för hon har samma storlek å allt som jag sååå, ja haha..

onödigt inlägg, men ni gillar ju att läsa min blogg eller? .. äh klart ni gör!







HELG <3

är hemma från skolan nu, vi hade prov sist på dagen så vi slutade då vi var klar med det å så var mamma i kalix på samma gång så passade på att åka hem med henne då ;) ahja, sitter även å pratar i tele med emelie, hon dillar om allt möjligt!

och nu kom min mamma in med min paket från den där hemsidan där jag beställde mina grejor till halloween heheheh spännande, nu ska jag gå och prova dom så jag kan ha det... annars får jag väl banta om jag skull vara för fet, hah nej jag skoja.. 

vi hörs senare!

 

'

 

 

 


sova

ligger i sängen och hör på musik, är sjukt trött men kändes jobbigt att ställa sig upp och gå å släppa taklampan, men jag får väl lov att göra det, okej släck-knappen är knappt en meter ifrån mig så behöver knappt flytta mig från sängen som tur är hihi.

nä, går fan å släcker lampan nu och sover.. mina ögon faller igen av sig själv typ








grattis grattis grattis

sitter och kollar på lyxfällan med mamma å pappa, kom just på att det är fredag imorgon, och det gjorde min kväll! ska till linnea imorgon på "tjejkväll" eller vad man ska kalla det, hon fyller nämligen år idag :) och på lördag blire kalix igen, ja, som alla andra helger ni vet ;) jaja, nu började lyxfällan igen från pausen vi hörs!

självaste födelsedags barnet & jag, dock är bilden från 2007 men whatever
hoppas du har haft en bra dag sötnos :)

tidsfördriv

Berätta sju sanningar om dig själv;
- Jag hatar när folk är jobbigt nyfikna om allt
- Jag gråter typ aldrig, krävs mycket för att ens få mig att må dåligt
- Jag har förändrats sjukt mycket på bara ett år, på både bra å dåliga sätt
- Jag hatar folk som ljuger och snackar skit mest av allt
- Jag har ett stort rid-intresse, det trodde typ ingen om mig men har faktist ridit sen jag var 6 år :)
- Jag kan aldrig vara taskig mot någon, eller snacka illa om någon utan att känna ångest osv efter det hur illa än den personen har bettet sig osv

sex sanningar om hur du var som liten;
- Jag var typ blyg
- hade lugg & skruvlockar i håret
- Jag var bästavän med agnes, vi gjorde typ allt tillsammans
- Då såg jag bara positiva saker med livet
- Jag kunde vara rätt jävlig när inte mina föräldrar såg hihi
- De värsta som fanns var när jag skulle sova utan mamma, haha..

fem sanningar om mitt kärleksliv;
- Jag har aldrig varit riktigt kär, men tyckt om någon mycket har jag
- Jag älskar killar som är typ.. charmiga å helt omtänksamma å söta ;)
- Jag är för lat för att orka satsa på något förhållande, jag tar liksom.. aldrig insiativet till någon, tycker det är männens arbete ;)
- Hatar när folk leker med ens känslor, även om jag själv har gjort det en gång
- kärlek är gulligt, bra och kan även vara tvärtemot

fyra sanningar om mitt familjeliv;
- Jag älskar min familj
- Hur jag än kan bete mig mot dom ibland, så kommer jag alltid bry mig om dom
-  Jag trivs bra hemma, oftast iallafall
- dom bara bryr sig lite för mycket om mitt liv

tre sanningar om mitt vänskapsliv;
- Utan mina vänner hade jag knappast varit den jag är idag
- Jag har en riktig bästavän, som alltid ställer upp för mig å hjälper mig dagligen med allt
- Mina vänner är den största delen i mitt liv för dom jag spenderar mest tid med

två sanningar om min  personlighet;
-  Jag är oftast glad, men har världens humörsvängningar så kan bli plötsligt helt tjurig
- blyg är det sista jag är, men tar aldrig insiativ till att t.e.x hälsa till en osv, lr nog gör jag det.. men sällan

en sanning om detta testet;
-för tidsfördrivning








skit

blogg.se kan bokstavligen ta sig i röven, har skrivit 2 långa inlägg som aldrig har publicerats eller sparats i utkast, jävla skitsidaa... -.- bloggar imorgon då istället, så ni vet om nu det här inlägget funkar att ladda upp!

@school.

haallå, sitter på elevensval (studieverkstad) och har typ sååhäär tråkigt.. för att tidsfördriva tiden har jag plattat emelies hår, sminkat mig själv, och sett på kungarna av tylösand.. hoppas vi får någon rast i den här skitlånga urkassa lektion som är i 1 timme å 35 minuter ;<

vill hem å sova nununu.... är fett trött, har huvudvärk osv aja ska inte klaga mera, snör upp två nytagna bild på mig å emelie!;)

yeye. ;)

din blick

kär i låten, kåt i låten.. haha nej den är söt!

har tyckt om den sen en länka den åt mig i sommras... okej, så jävla bra är den inte.. ;<

_______________________________________________________________________________

 

du och jag föralltid, lova.. lova mig det?
ingen kan ta denna känsla från mig,
varje gång som jag tänker på dig


varje gång jag ser dig blir jag varm i hela kroppen
jag ler för mig själv och önska att du var min flickvän
vill bara ha dig här, vill ha dig nära
du lyser upp min himmel som den vackraste stjärnan

älskling.. det är nått du måste veta,
att utan dig vid sidan om mig kan jag inte leva
du e mitt liv, du e luften jag andas
jag saknar alla våra stunder tillsammans

baby, du e så underbar å vacker
ibland så kan jag ligga stilla vaken hela natten
du är en sånn person, man inte glömmer
och är jag inte vaken är jag säker att jag drömmer

älskling.. det är nått du måste veta,
att utan dig vid sidan om mig kan jag inte leva
du e mitt liv, du e luften jag andas
jag saknar alla våra stunder tillsammans

din blick kan få mig le å le,
du och jag föralltid, lova.. lova mig det?
ingen kan ta denna känsla från mig,
varje gång som jag tänker på dig

hårtvättning nana.

ligger i soffan nu och ser på förkväll med mamma, har ingenting bättre för mig så ska strax gå och tvätta mitt löshår.. det behövs har typ aldrig tvättat det sen jag har färgat det, men det har som aldrig behöft's men nu känns det lite slitet å äckligt så ska stoppa in en inpackning i det så blire säkert mjukt å fint igen :D

har även ett prov att plugga till, eller igentligen 3 prov att plugga till ;< åh.. jobbigt, skolan ger mig ångest, blir stressad, å gud ge mig höstlov nuförfan i need ledighet!

hihi

har just beställt min "halloween dräkt" å jag teamar med emelie iår med likadant! snyggt.. dock är jag 500 ;- fattigare, suurt.. då äre bäst att halloween blir bra då! annars.. äh, vafan.. nog fan blir det bra!

hihi, tjuv-titt på vad det blir.. ni får inte se förän på halloween resten, hih evil!


bloggen fixad å klar, nestan

min blogg ser ut som en blogg igen, ääääntligen
emelie har hjälpt mig lite, åså så nu är den okei, ska fixa om den då jag har nya pictures osåå.. men den här duger tills vidare!

nananaa

sitter på so'n har nu sista lektionen som är i en å en halv timma typ..  tror jag iaf.. fett jobbigt men slutar efter det så jag hinner med den tidigare bussen, braa det iaf!

sitter ju då på so'n breve emelie å så hör jag på musik osv, nee orkar inte skriva mera nu vi hörs senare istället, puss

gammal bild från i vintras,  saknar gammla uh :(

turkish


HAHAHA, väldigt charmig bild på mig å linn… jag vet att ni gillar ögonbrynen å mustachen jag har :D det hela började med att jag skulle testa sminka mig inför halloween, å så slutade det upp med att jag hade typ 10 cm tjocka ögonbryn, å skägg..  hehhe, jag är från turkiet jag tala bra sverige!  hihi.. ja, så jag å linn var ju tvungen å fota det så här får ni en bild från idag haha..

har iallafall nyligt kommit ut ur duschen, sköönt var det bara att jag inte såg att jag hade ställt in duschen på "tropiskt regn" så allt kommer från taket så fick iskallt vatten över hela mig, kallt å jävligt .. men sen så gick de lite frammåt!  har även varit duktig och packat ner idrotts kläder till imorgon,  ja jag evelina eriksson ska vara med på idrotten det händer inte varje vecka.. andra gången i åttan jag har ombyte med mig, är fortfarande så insatt i sjuan att jag glömmer att jag ska ha betyg för detta.. illa illa ;<

nåväl, har varit en chill dag, började med sovmorgon till tio över 9, hade då engelska där åt vi godis å kollade på film! sen hade vi språk, vilket jag inte var på, sen så hade v so å slutade sen :) tror det bara var 3 lektioner idag? ah.. bara vad jag kommer på iaf, slutade tio över ett i vilket fall, något skönt!

btw så stannar jag hemma från konfirmation's lägret endast för att jag ska fan inte missa halloween, ska bli så jävla klockrent iår.. eller vi får åtminståne hoppas, ska vara utklädd å allt, eller de ska de flesta jag känner haha! no blire gött, tänker ju inte precis missa 5 dagar av mitt höstlov av att sitta i kyrkan i munkviken mitt ute i ingenstans typ nedanför umeå tror jag? hah, jag dör

fan vad långt inlägg, men det gillar ni det vet jag.. nu taggar jag till desperate housewives som börjar på en halvtimma!=)

mat <3

( känsliga personer som kan känna sig träffade varnas att läsa texten ) haha..

sitter å kolllar på fotboll å dricker cola, fan vad gott men sockeeer, ska fan börja tänka på vad jag stoppar i mig varje dag.. sen läsa alla kolorier tror de heter så osv, å alla ingredienser typ i korv, kötbullar, godis, chips lr aa i chips äre väl flått å potatis? ahah.. men ja typ sånt så det äcklar mig så jag slutar upp med det för jag är för lat för att gymma, å jag klarar inte av en godisfri vecka för har jag några kronor på mig så ropar typ nå godis place på mig ;<

fast än så länge kan jag chilla, så länge min mage inte hänger utanför byxorna så är det lungt.. haha låter ju som att jag är helt psyko, men satt å tänkte på vad jag har ätit idag, har ätit först frukkost, en franska, sen åt jag lite lunch typ kebabskit, sen har jag ätit klubbor, ätit middag, ätit kladdkaka, ätit en liten glass, osv hAHAH.. det är typ mitt matrekord, ska inte glömma korvbiten jag åt av någon andledning..

men iaf, så länge jag inte väger över 100 kg, så MAT ♥♥♥


söt kille va? ;)) mums, sourcream chips..
haha ne skoja de är fan sött med hull! HAHAH cpe jag är.

dum av dig



För jag blir så Dum av dig, Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig, Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

eya.

är hemma från skolan nu, känns som att jag har pluggat sönder hjärnan fast jag typ har haft 1 lektion jag har behöft jobba på, nu ska jag ta en powenap, och sen ska jag plugga efter som att pappa försöker vara duktig å få mig att få mvg som han inte fick.. ni skull sett hans sms idag, först skicka han " glöm inte böckerna, läxläsning ikväll:)" ja, han lärde sig typ skriva smilisar idag, i sms haha! sen skrev han " bra. är du duktig så får du en glass och en kram " hahaha.. fan vad störd han är, men jag älskar han endå lite granna! 

aaah, ska se klart simpson avsnittet som är på tven nu, sen inta soffläge å snarka på å sedan tjäna mig en glass av pappa fast kramen klarar jag mig utan :D  jejea.. vi hörs senare eller nå,  btw sååå ska jag tvinga emelie att fixa bloggen, för lat för att fixa den själv hah ;<

jag å emelie idag på engelskan, sexigttt

@school

hellap!  sitter på engelskan och hör på musik med nå feta hörlurar som dödar min hjärna typ..  har gjort klart allt vi behöver göra, så jaaa nu tjillar jag som bara den!  efter engelskan har jag bara en lektion kvar, jippiee dock är den lektionen över en timma lång, mindre jippie, aja överlever.. nu ska jag gå å slå någon oskyldig eller nej ska slå david å oskar.. dom har dödar min pojkvän, dvs min tändare dom kastade sönder den sen fick jag en ny av david.. men den är inte lika tjock å varm å vit som min var, nog för att den nya är vit.. men fortfarande inte den gammla! :( överlever väl, hoppas jag iaf.. nu ska jag svammla vidare, pussis

jag & emelie, right now!

...

ge mig all skit som vanligt, gör det
är ju endå van å alltid få ta den så visst, gör så


ye

okej, bloggen ser lite naturligare ut nu, men den är inte fixat inte ens nära har baara bytt "tema" som jag råkades ändra igår, hatar min klanthet å okunniget med datorer lr lättare sagt blogg.se ..

kan ju berätta om igår iaf?  tog ju bussen till sofie, direkt jag kom dit tog vi chips å godis å satte oss framför tven och såg först en film som hette the last song sjukt bra, blev tårögd av den första filmen jag nästan gråter av haha.. sen efter den såg kick-ass fett ful film, men rolig haha.. sen satt vi bara vid datorn å chilla, sen skull vi fixa å blåsa upp min "luftmadrass" jag skulle låna av sofie å dom å sova på.. först dog vi av hur pumpen lät, hahah.. sen så hade vi glömt öppna ventilen så det  inte kom in någon luft ;<  hihi, sen råkades vi stänga den igen så det inte kom nå luft, men vi fixade det.. det tog bara sin lilla tid!  iaf, vi somnade typ vid 1 tiden tror jag? sovit gott som bara den tills sofie's mamma kom in å väckte oss HALV TIO men det var bra, för då vakna vi, åt godis å sen började vi fixa oss för att dra till kyrkan på gudstjänst (konfan) såklart så kom vi sent till den, så vi kom in där i kyrkan å kändes som att alla stirra ut oss, haha whatever, no äre alltid evve å sofie..

drog hem iaf med fem i 1 bussen, när jag kom hem åt jag nå sen har jag bara varit arg för min kväll är förstörd, min vecka är förstörd, vet inte hur jag ska beskriva det men ah.. det är inte alltid lätt har evve lärt sig idag, tack vare emelie känns allt lite bättre iaf, underbar tjej det ♥

hyperaktiv unge? hah

jee.

min blogg är helt fucked up just nu.. så jag orkar inte blogga för emelie'h ska fixa den till mig imorgon.. så vi hörs då :D

fail

ASSÅ jag har mixtrat å fixat på blogg.se så nu vet jag inte var jag har lyckats med råkades spara nå som inte har uppdaterats ännu ahah.. det märks att det var ett bra tag sen jag böt header osv -.-  så om den ser förjävlig ut oroa er inte, jag har bara gjort lite fel :D haha.. och rättar till det då!

it's true

Den enda personen du måste lära dig leva med är dej själv.


yoyo

vaknade för en timme sen, eller jag beslutade mig för att stiga upp för det kändes ovärt att sova vidare även fast jag inte hade kunnat somna om, har vaknat, somnat, vaknat, somnat heeela natten sjukt jobbigt ;<  men har fått mig lite sömn iallafall! sitter å ser på tv nu, kekar lite av chipsen jag åt igår å dricker trocadero ska se klart filmen jag ser sen ska jag väl dra mig in mot duschen å fixa mig så jag får känna mig som en människa igen!


kalix, fredag - aa som vanligt allt då

kom hem från kalix för något tag sen, nu ser jag på tv, käkar chips å pratar i telefåånen med ett fyllo som dillar om att vi har varit tillsammans fast inte vad jag kommer ihåg, whatever allt är som vanligt då varje fredag förutom att jag är helt ensam vaken, kommer få sova ensam, och att jag sover hemma på en fredag är typ en under men ska sova hos sofiephoie imorgon å dååÅ jävlar vet jag inte vad som händer, ska iallafall rida med flickan på söndag och även gå på gudstjänst, härligt!

ahja, kvällen har väl varit rätt okej har varit på lyktan (uh) hela kvällen endast för att det är enda stället som är öppet och där det finns värme så allt folk jag känner har hållt hus där så det har väl varit rätt roligt trotts allt, ringde mamma vid halv 11 tiden å bad hon hämta mej för att jag hade tråkigt för sofie for då oså, så var hemma kring efter 11 just typ! hela fredagen har varit åkeI ända sen morgon...

vill bara blunda nu, få sova.. glömma saker å ting, dumma samtal med iq befriade personer, idioter som finns omkring en, åååh ja sånt.. tror jag gör så här att jag går och sover direkt jag har laddat ner en film eller nå, behövs lite viloläge för hjärnan den har gått upp i varv 200 gånger idag..

säger väl, godnatt om jag nånsin får personen jag pratar med i telefonen att lägga på luren, annars tar jag väl lim å sätter fast den vid örat så jag slipper få kramp i handen, skönt & en bra idée pussdå


you make my day every day

eh justja jag har ju en blogg, hihi glömt boort fel av mej!

sitter iallafall i soffan å ser på tv med sofie och mamma, jag å sofie har just fixat oss klart för vi ska dra till kalix med bussen som går kvart över 6 alltså om en halvtimma drygt.. hon följde med mig hem till töre efter skolan å direkt vi kom hem så färgade jag hennes håår till lite blondare :D sen har vi hunnit springa ut till glassbilen å köpa glass hihi, sen ätit romantisk middag eftersom att hon är min man sen i februari, alltså har vi varit gifta i 8 månader, hihi..

jajaa.. nuu ska jag väl göra något annat jag å sofie ska hitta någon i kalix som lånar ut en bob åt oss för vi orkar inte ta med min bob till bussen å allt å sen till kalix.. näe om ingen lånar ut en bob till oss så åker vi på kartonger eller nå, vi hittar alltid någon lösning på alla våra obesvarade frågor hihi..

yey, ha en bra fredag själv har jag en bra fredag hittils.

sjukt gammal bild på mig, eller njaaa den är 9 månader gammal
och tagen hos sofie förra vintern då alltså, vi lyckades även få punktering på bilen den dan.. ja voivoi kommer aldrig glömma hur vi höll på dö av garv då haha xD

facebook <3

sitter i rödan, typ ensam fast sofie är påväg hit å ge mig sällskap hon står inte ut med att ha syslöjd i två hela timmar så hon tar en paus mitt i det hela å kommer hit för min skull, gulligt tills vidare tidsfördriver jag tiden med att sitta å gilla massa onödiga sidor på facebook å skit, skulle sitta å spamma dennis facebook men så råkades jag logga ut från hans så nu kommer jag inte in för kan inte kläppens lösen ;<

haha det där stämmer fan " when you're walking home in the dark, everyone's a pedophile " sant ju, om man ser nån i mörkret tänker jag direkt åNEJ ETT PEDDO haha nej inte riktigt, men om jag hör nått typ i en skog är det de första jag tänker på, eller om någon går bakom mig att den typ ska hoppa ppå mig haha ;<

och den här sidan är bara allmänt ful å jag dör åt den,  " tystnaden som uppstår när en rullstols bunden säger: hejdå, jag går nu." hahaha

för dig ska jag göra det tusen gånger om!

sitter i soffan framför en vaarm brasa och har just fixat mig klart och så sitter jag å hör på medina - sagoland, har nött låten sen förra vinterna, men fortfarande lika bra! ♥  påtal om förra vintern så är det vinter här i kalix/töre nu, det har snöat typ 3-4 dm tror jag igår var det mera snö.. hihi å så hade vi snöbolls krig som jag förut hatade men nu var det kul för alla bobaderade en, å inte på mig den här gången hihi ;> snö är väl ändå okej, det är som att jag går i idé på vintern för det enda jag gör är att sover för jag blir så sjukt trött av kallvädret å är galet förkyld å kan inte andas med näsan fast jag dränker det med neseril, horskit.

ånej, vet ni vad jag kom på?  jag har matte prov nu direkt på morgon,, ånej jag orkar inte mera prov hade prov igår i hk eller det var praktiskt prov, alltså att man lagar mat å kan man göra det så får man G typ, jag å emelie gjorde ju lätt godast kycklig&nudel soppa och sen till efterrätt gjorde vi smulpaj :D hihi

nä, orkar inte blogga mera blev ett ovanligt långt inlägg för att vara mig å blogga på morgonen jaje, ska nog dra mig ner till bussstationen nu ska bara höra om mamma kan klä på sig så hon is skjutsa mig, den jäveln är alltid ledig på fredagar fusk.. ;<

haha ny bild, jag å emelie på volleyboll tunering med skolan i december 2009 ;)

kidd



minns du tiden då skitsnack inte fanns.
då kärlek var en puss på kinden.
då höjden av smärta var när en barbie tappade benet eller bilens hjul försvann.
då värsta smärtan var när man ramlade och skrapade knät.
då största rädslan var monster under sängen.
nu finns det nästan bara skitsnack.
kärlek förändras till en stor lek.
nu är smärta när du skär dig i handleden.
värsta gråten är när den du älskar mest över något annat sårar dig.
och då största rädslan är att förlora sina bästa vänner och aldrig få dom åter igen.

tidsfördriv

hah... hitta ett fint test som jag gjorde i 7an på bdb tror jag?! ajaaa gör det för jag orkar inte blogga

om du är singel måste du göra detta test, om
du inte gör det kommer du alltid ha otur i kärlek!

Gillar du någon nu? gör jag väl
Gillar du att vara singel?
ibland, å ibland inte :)
Gillar någon dig ? klart, alla älskar mig.. haha, skämt å sido
har du haft sex med hon/han du gillar nu? nope
Gillar du en kille/tjej som din kompis gillar ? nej

Har du någon kille/tjej på G just nu ? öhm njäe
Är avstånd ett problem ? kan vara ;>

Är det viktigt för dig att din kille/tjej är snygg ? igentligen inte, men visst nog är utseendet lite viktigt också
Måste han/hon ha samma intressen ? hah nej



ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel?
- 18 eller uppåt kommer inte ihåg ;<
Hur många har du varit riktigt kär i? typ, ingen
Vad tycker du om kärlek? underbart så länge de går brao!
När kramade du någon sist? - idag
Saknar du någon speciell person? - nja de vet jag inte
Har du svårt för att bli kär? - jao ;<
Är du singel? - ja, står där ovanför typ " ni som är singel gör detta " blabala
När fick du senast en komplimang? idag
Har du hånglat med någon av samma kön? ja, haha ;c

HAR DU NÅGONSIN:

Hånglat med nån riktigt ful: jo
Hånglat med fler än 5 pers: ja

Hånglat med fler än 10 per: jao
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - aao
Gjort något riktigt dumt? sikkert
Gjort något du verkligen ångrar? ja, typ
Varit nykter på nyårsafton? aadå
Åkt ambulans? nej
Gjort nåt olagligt? - har väl alla

Blivit polisanmäld? det tror jag inte

Fått din mamma att gråta? ja..
Slagit ner någon? nja
Skämts över dina föräldrar? tror jag inte
Skämts över dig själv? nnäe
Sagt jag älskar dig och menat det? ja, värt å säga det annars.
Tar du droger? nej, aldrig
Dricker du?ja, annars dör man av utårkning hahah
Vilka kläder sover du i? beror på var å vem jag sover med eftersom att jag aldrig sover ensam haha
Vad hatar du verkligen? falskhet & bullshit
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? nei
Är du ensam nu? - nej
Vill du gifta dig?- ja i framtiden
Vill du ha barn? - ja i framtiden


SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng?
jag & emelie tror jag!
Såg dig gråta? orkar inte radda upp alla ;<
Fick dig att gråta? -.-
Du delade en cigg med? amandaa ;>
Du gick på bio med? emeliie
Skällde på dig? - mamma


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit?
- nej, I am happy
Kramat någon? jadÅ

Pussat någon? ja :D
Köpt någonting? jeaa
Sjungit? hihi, ja
saknat någon? njaaaa, jo hah


tidsfördrivs bloggning - på skolan

hallåå, sitter på skolan och har elevensval (studie vekstad)  har typ sååhääär ososv tråkigt, sitter i ett grupp rum med osociala flickor och pojkar.. härligt, ne nu ska jag få follket att vara socilaare annars går jag in till klassrummet eller till dom andra grupprummen, haha ajaa vi hörs senare istället

sommar

har suttit å bläddrat igenom alla mina webb-bilder, så hittade bilder från i sommras då jag var blond.. miss it!  men det kommer tillbaka till sommaren igen, mitt hår måst klippas mycket å få vila nu tills vi börjar förstöra det med blonderingar å sling medel, haha..  bilden här ovanför är ju då fotad i sommras, och jag kommer ihåg allt från den dan, eller snarare kväll/natt.. fan vad bra den var, förutom en sak men ja sånt händer men oslagbar iaf! nästan, sommarens bästa.. fast det var ju lk som var de bästa, visst sa vi så? ;)

 

iallafall ge mig sommar! vintern är typ såhääääääär (osv) tråkig, blir ju typ deprimerad av den haha.. nog för att det bara är höst hittils men i måndags å tisdags snöade det, men sen kom solen fram och tog bort det mesta av det, fast i töre har det inte snöat mycke, snön är bara i kalix som tur är hittils.  nu ska jag inte skriva om vintern, för alla vet ju det mesta om den.. ska istället ta och duscha sedan vänta på att greys anatomy ska börja!! =)


you know it, and i know it

har trååkigt, ska snart ut å räffsa gräsmattan på framsidan av huset och tjäna mig 300 kronor men ska begära en 500 istället, men vi får se hur det blir.. står iallafall inte ut länge till att vara inomhus, så jag måste på skolan imorgon hur sjuk jag än är för står inte ut att vara hemma det är så tråkigt,  om jag är sjuk på fredag ska jag till sjukhuset igen jippiee

nej, fan jag har fobi för sjukhus för jag spenderar för mycket tid dära och får alltid dåliga besked för det mesta, eller inga svar alls på vad jag har eller nå!  nä, nu ska jag å pissa, bra för er å veta ;)

haha, jag å emelie sminkade oss till fjortis/katt nånting i vintras? haha.. sötis ;*

yea

for aldrig till skolan imorse, utan jag hade feber ont i huvudet & halsen så jag stannade hemma idag, så jag har inte gjort mycket mera än suttit vid datorn, nu har jag satt fast nå lösnaglar och målat dom typ beiga bara för att mina är så hemskt fula å korta, jaaje.. snör in nån bild på naglarna, inte för att dom ser nå speciella ut, emelie ska få fixa dom här någon dag :)

har ingen bild med färgen på, hahha ;<

 


tidsfördriv



lite tidsfördriv medans jag ser på simpsons

Nämn någon som gjorde dig glad igår: venee, massa
Vad gjorde du kl 8 i morse: kom just till skolan
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: typ satt mig i soffan
Det sista du sa högt: akta benen
Vad var det senaste du köpte: en macka
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit
Vad är det för väder hos dig just nu: kallt och mörkt
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: haha nej
Sover du tungt: jao
Drömmer du mycket: ja ;<
Mardrömmar: nja, mycket förut inte så mycke nu mera
Vilket ämne är roligast i skolan: svenska,so
Trivs du med ditt jobb: har inget jobb
Favoritklädsel: leggings in my heart typ ;>
Favoritlåt just nu: gubbeN i lådan, lätt
Vad ser du om du tittar åt höger: min mamma
Vad gör dig glad just nu: inget typ ;<
Vad ska du göra härnäst: dh!
Höger- eller vänsterhänt: höger vafan
Humör just nu: sur å less
Klädsel just nu: bh, trosor & t-shirt
Musik just nu: where'd you go
Sommarplaner 2011: sola, supa, bada, sova, chilla osv!
Hur många kuddar sover du med: 2-3
Spelar du nåt instrument: yea
Morgon- eller nattmänniska: kväll/natt
Vilka är viktigast för dig: dom närmsta
Bio eller promenad: beror på humör
Är du kittlig: ja som fan ;<
Snarkar du: nej
Stjärntecken: jungfru
Äckligaste insekten: alla är väl lika äckliga
Vad vill du jobba som? frisör & piercare
stökigt eller städat? städat

vad gör du om du får hicka? håller andan & sväljer 3 gånger
Vad längtar du mest efter just nu? ;<
Hur svarar du i hemtelefonen? hej det är evelina
Antal timmar sömn inatt? gick å la mig 12 steg upp halv 6, räkna ut resten själv
Sov du ensam? nope
Vem sov hos dig senast? minns inte, emelie typ
Vad ser du fram emot? bättre tider!:D
Vad vill du ha just nu? ledighet, en frisk hals och näsa
Vem längtar du mest efter? åh, kul va

Vilken buss åker du oftast? skolbussen, länstraffiken
Vilken årstid är det nu? höst
Anser du dig själv snygg? haha nej
Har du varit kär? äh, har stryckit ett sträck över de där gammla.. så nej
Är du kär nu? orka
vad heter ditt ex ? tim :)
vem har du haft längst förhållande med? jeppaäe

glasögonorm

hehe, kass uppdatering idag.. eller har gjort inlägg men inte skrivit många rader i dom! har ju varit på skolan som sagt, vilket gick gallant, har fått klar gjort alla mina läxor jag har varit efter med å har lärt mig någonting av lektionerna för en gångs skull.. efter skolan gick jag och johanna till stan och tog en fika, sen åkte vi hemmåt med halv 3 bussen så träffade vi även sofie å tobbe osv på busstationen innan vi for, oså.. när jag kom hem så satt jag mig vid datorn, pratade med min syster, sen har jag bara tagit det llugnt , provat mina nya kläder som jag nu då kan ha vilket är braao.. aja, ska gå och kolla påå tve nu vi hörs

HAHAHA.. ser helt dragen ut men jag bryr mig inte nu, någon(?) har velat ha bild på mig å mina glasögon, jag använder dom inte så hälften av folket som läser min blogg vet väl knappt om att dom finns, men min syn är dålig ritkigt dålig nu mera.. ;<

jeje

heheee mina kläder från hm har kommit idag :D
har glömt att fota ett par leggings, men dom var bara svarta med nå nitar på kanterna ;)


bbf!

hihi, jag älskar dej finis ;*


jag har famlat' i mörkret men i dig såg jag ljuset.


facelook today typ

godmorgon! sitter i köket å håller linn sällskap medans hon sminkar själv,  själv har jag redan fixat mig klart för att jag inte hade så bad hair day idag som alla andra dagar haha ;<  har sov morgon nu på morgonen till tio över 9 men ändå måste jag fara in till skolan med tio över 7 bussen å sitta där i över en timma endast för skolan, sugit? öh ja.

menmen, ska gå och borsta tänderna och packa ner min dator laddare å datorn, å sen be mamma om pengar.. vi hörs sen!

låten, texten <3

_____________________________________________________________________________

 

Where'd you go?
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone.

She said "Some days I feel like shit,
Some days I wanna quit, and just be normal for a bit,"
I don't understand why you have to always be gone,
I get along but the trips always feel so long,
And, I find myself trying to stay by the phone,
'Cause your voice always helps me and I feel so alone,
But I feel like an idiot, workin' my day around the call,
But when I pick up I don't have much to say,
So, I want you to know it's a little fucked up,
That I'm stuck here waitin', at times debatin',
Tellin' you that I've had it with you and your career,
Me and the rest of the family here singing "Where'd you go?"

Where 'd you go?
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone.
Where'd you go?
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone,
Please come back home...

Come back home...
You know the place where you used to live,
Used to barbeque up burgers and ribs,
Used to have a little party every Halloween with candy by the pile,
But now, you only stop by every once in a while,
Shit, I find myself just fillin' my time,
With anything to keep the thought of you from my mind,
I'm doin' fine, I 'm planin' to keep it that way,
You can call me if you find you have somethin' to say,
And I'm tellin' you, I want you to know it's a little fucked up,
That I'm stuck here waitin', at times debatin',
Tellin' you that I've had it with you and your career,
Me and the rest of the family here singing "Where'd you go?"

Where'd you go?
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone.
Where'd you go?
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone,
Please come back home...

I want you to know it's a little fucked up,
That I'm stuck here waitin', no longer debatin',
Tired of sittin' and hatin' and makin' these excuses,
For why you're not around, and feeling so useless,
It seems one thing has been true all along,
You don't really know what you got 'til it's gone,
I guess I've had it with you and your career,
When you come back I won't be here and you can sing it...

Where'd you go?
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone.
Where'd you go?
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone,
Please come back home...
Please come back home...
Please come back home...
Please come back home...
Please come back home...


mjao

befinner mig just hemma i min soffa även min såkallade bästavän nu mera, otur som jag har har jag råkats för att få förkylning, dvs ont i halsen, ont i huvudet, hosta & tror att jag har lite feber också.. asså, döda mig nån orkar inte med att vara sjuk igen, jag klarar inte av att vara hemma hela dagarna å tråka för jag sover dålig alltid då jag är sjuk så kan inte tidsfördriva tiden med att sova osv, så ska försöka orka mig upp för skolan imorgon.

for hem med en tidigare bussen idag och hoppade över so'n men det behövdes för mådde så dåligt å vad allmänt lat också så följde med jossan till sjukan för att få 4 klubbor haha.. stannade sedan där då vi träffade linn å matte, satt å pratade med dom osv sen rörde jag mig vidare mot bussen å åkte hemmåt lilla töre, sen jag kom hem har jag druckit te, käkat chips, druckit varm choklad, spelat gitarr, hört på musik å sett på tv.. ska nu bara äta middag, sen lägga mig ner och vila, skönt att jag inte har något direkt prov att plugga i, även om jag har tre? prov i veckan, puuuh.. jag överlever, eller gör jag?  klarade ju iallafall so provet vi hade i fredags.. tur det

min såkallade, dagens outfit
kofta - hm linne - gina jeans - bikbok de va de!

heheee,

är på skolan nu och har matte och så sitter jag å emelie å hör på musik å bara chillar.. har matteboken i emelies skåp på hyllan och jag orkar inte gå dit å hämta den så jag får väl få frånvaro eller vad jag nu får, efter matten har jag hål från halv 11 till halv 1 tror jag för jag är aldrig på språket så har stort hål där istället å det är ju bättre än att sitta på cp-engelska å spendera tider där bland 100 iv;n som inte kan engelska ;<

jaja, nu ska jag inte vara dumma med dom för jag själv suger på det haha.. aja, nu ska jag tidsfördriva tiden med facebook och höra med min lärare när vi har matte provet, vilket jag kommer inte få g på.. fick G på so provet vi hade i fredags iaf, yey första provet jag klarar iår! hehee ;) 

fin skola jag går på!

sofieesansanenene jag är bra på rubriker

har tidsfördrivit tiden nu i mer än en timma på att plinga å klinga på den där gitarren så nu är jag less! ska gå å hitta någon tröja att ta på mej, å sen rota igenom mitt rum på pengar har en femtioöring det är allt jag har och med en sånn kommer man inte långt, man kan väl inte ens handla med dom mera? tror jag.

sofie ska komma hit på en timma typ, vi ska bara feting chilla för det är söndag och jag är förtrött för att göra någonting annat som t.e.x dra ut å vandra å det blåser som fan, nu låter jag som världens tråkigaste människa, men whatever tyck så då om ni vill det

bild från i maj på mig & sofie, saknar mitt hår och även tiden lite :]

jag har givit dig allt så nu har jag ingenting kvar


mycket vacker bild, haha..

sitter å klingar på min gitarr och kör på någon musik-läxa vi har i brist på annat att göra, vi ska sjunga å spela gitarr inför våra musiklärare på onsdag, vi har fått välja låtar själv av några utvalda låtar, så jag kör på knocking on heavens door som jag redan kall alla akorder på sen tidigare då jag spelade gitarr, nu gör jag det endast för tidsfördriv typ.

har iallafall ätit middag för något tag sen, väntar på att keka efterrätt nu åså.. ska väl dra igenom plattången genom mitt hår som står i prencip åt alla håll å kanter, men vem orkar göra sig fin på en söndag? inte jag iallafall som sitter just nu å sminkar mig lite samtidigt jag skriver på datorn å har en gitarr i min famn, snacka om att kunna göra flera saker samtidigt ;) haha..

jag ser det snöar jag ser det snöar, det var ju hemskt hurra...

direkt jag vaknade och kollade på facebook var typ hälften av alla inlägg om vädret, jo det snöar! asså, det är för tidigt, jag har helt glömt bort att vi går mot vintertider, känns som vår att vi går mot sommaren..  finns så många minus med norrbotten, vi ska alltid lika före allt å alla med snön typ ska fan flytta till hawai.. 

haha, men tur är att snön bara lägger sig på marken å försvinner då den landar, alltså inte ligger kvar :D  så det gör inget, hittils så får vänta med hawai resan.

nåväl slut pratat om snön, jag är iaf rätt så nyvaken ligger med täcket i soffan framför nickelodeon och tittar på pingvinerna från madagaskar haha.. kaasst det är ju bara svambob som ger på nickelodeon nu mera, jaja .. ska försöka sova lite eftersom att jag har sovit trångt å jävligt hela natten..

skulle igentligen suttit å fixat mig nu för att fara till kyrkan för att gå på gudstjänst å tjäna mig nå "poäng" eller avprickningar på gudstjänster å skit uti konfan, men jag orkar inte.. är för trött, idag, igen


movietime



har just sett den här filmen med linn å matte, om jag ska poäng sätta den så blire väl typ  4 av 5.. den var tillräckligt läskig för min del, alltså var den knappt läskig gubben var bara allmänt random och dök upp överallt typ.

ajaa, ska väl typ gå och sova snart har jag tur slipper jag sova själv hiihh mys. aja, puss å gonatt påå er, vi hörs imorgon!=)

pusso


snygg bild, snygg förkläde jag har på mig också.. var fan snäll å klottrade linn, men orginalet finns kvar endå utifall att hon muckar med mig mohaha..

JAG HAR SÅ JÄVLA TÅRKIGT, förlåt men de finns fan inte ord.. så därför tänker jag klaga! heeela inlägget tills punkten kommer i slutet av hela inlägget, så dom andra punkterna räknas inte typ, är fett pissnödig för er som vill veta.. ska snart gnälla på mamma och köra hundögon blicken åt henne så hon ger mig pengar för hann aldrig jobba å tjäna mig några slantar utan istället skull jag ta en halvtimmes powernap men råkades visst bli 4 timmar istället, hade världens sjukaste dröm, spöade en brud jag inte tycker om så när jag vaknade insåg jag att det inte var sant blev jag sur, hade sovit så gott att jag typ hade drägglat, mysigt? menar ju, hur gott sover man inte då man drömmer om att spöa någon, tänk hade jag haft muskler ibland,  men nu har jag ju inte det ;< bara modet .. hihi

påtal om att hata folk så tänker jag på hatinlägget jag gjorde för någon vecka sen, men jag tog bort det för en flicka kände sig träffad å drog in lärare å skit i det hela.. ojsis bojsiss, händer så lätt.. påtal om skolan så är jag rätt less den fast jag tycker den är rolig, har slagit huvudet eller någonting nu när jag skrev att den var rolig.. men det är kul att jobba på lektionerna då man fattar något, vilket jag inte gör alltid för att våra lärare suger, eller inte alla krippan å mona är fan bra.. sen är alla andra helt tråkiga,  å idrotts läraren är försnäll vilket är bra, hoppas på g då hihi..

NÄ, nu har jag skrivit om allt från bråk till skolan, vilket som inte är så stor skillnad för varje bråk jag har haft det senaste året har både lärare å rektorer blivit inblandade i, så den där blandningen  var väl inte så konstig då trotts allt..

ni som tror att jag har tråkigt, tro det.. för jag har det.  <- punkt

gubben i lådan



skabbig bild, men jag orkar inte bry mig nu  :D  jag är arg för att jag är dum, osmart osv.. fattar inte hur jag kunde bestämma mig över att vara hemma ikv, måst vara körd i skallen idag från igår eller nå.. ska fixa hämtning fort som fan eller hitta sovplats vilket som inte är svårt men måst in till töre tidigt imrn pga jag ska till kyrkan på gudstjänst uti konfa skiten.. nä ska fixa hämtning å åka in med halv tio bussen, för jag är helt sprallig i benen.. jag måst ut

__________________________________________________________________




Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I’mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


partey

VÄÄÄÄRT, skrev ett långt inlägg så höll jag inne sudd-knappen så raderades allt.. fittbajs, iaf ligger i josses säng å är rätt så nyvaken hon är å duschar osv, så jag har ingenting annat att göra än att sitta hära typ..

kan berätta kort om igår eftersom att det inte finns så mycke att säga igentligen,  det var inte såå himla värd kväll, men bättre än att sitta hemma å kolla på idol varje fredag.. det blev typ dött på stan kring elva,tolv tiden så vi gick hemmåt åt josse ossååå!  aja, nu kom josse ut ur duschen så ska prata med henne, sen när jag kommer hem ska jag jobba, jåbit.

nanna

sitter å käkar goodis med tända ljus å hare mysigt i köket i mörket .. HAHAH nej jag skoja, men godis äter jag! ska fixa mig nuue, sen gå till bussen, eller nå! har hunnit färga min systers hår nyss också... aja ska gå på toa, fixa mig, å packa.. jag kommer hem någon gång imrn, men vet inte när jag bloggar för ska jobba också ;)

hejdåå, ha en bra fredag nu alla! SUUP SOMFAAAN :D  ni, inte jag hih

ansvarsfull

min mamma tycker jag sköter min skoldator dåligt, jag menar.. den kostade ju bara över 10 000 och skolan betalade ju! (a)   har bara tappat den 134942 gånger, den har bara några bucklor å den går finfint bara haft fått lämna in den på lagning en gång.. hihi, jag är bra på att ta ansvar över saker å ting!


såhär fin är datorn idag!  bara lite mer skrivet på undersidan oxå, hehh

yea.

är hemma från skolan nu, jag å johanna åkte hem med mamma som sagt.. blev plötsligt trött så ska ta en powernap, sen packa, sen äta middag, fixa mig, å förflytta mig till kalix, kommer garanterat att blogga innan jag far.. eller vadå garanterat? JAG KOMMER att göra det :D

har ont i tårna nu, ska sova nu.. det behövs, har sovit uselt inatt pga att jag vet inte varför, av någon onödig anledning gossinatti



____________________________________________________________________

you said you would never leave me, but tell me .. where are you now?.

gah,  bloggen svämmar över att onödiga texter, jag vet
men har inte bett er läsa allt heller :)

skola

hallåå, sitter utan för kalssrummet 18 och ska snart börja engelska även sista lektionen för idag fett tjill, sen åker jag hem med mammii ;) har typ inget att säga, bloggade bara för att blogga haha..  jaja, ska träna igenom gloserna en snabbis, och om ni vill veta så är elin bäst :) jabrahej!

fredag

dagens facelook

 

godmorgon på er! har just fixat mig klart så nu sittrer jag i köket med mamma å väntar på att klockan ska bli sju så ska jag be mamma skjutsa mig till bussstationen..  jobbiggt med skola idag, men vafan det är ju fredag och slutar tidigt så ja.. allt är väl nice :) bara jag klarar provet så! ska plugga somfan i bussen osv.. hihi, ajaa pussheeej


plugga sönder hjärnan

har suttit å pluggat i typ en timma.. tog paus för att duscha å plocka fram nå kläder att ha på mig imorgon, sen fortsatte mamma att ställa massa frågor och så.. vi har prov om riksdagen alltså det som nyligen har varit, å efter att haft pluggat sönder hjärnan å tänker sätta mig å chilla framför tven, vad är det första jag ser då jag slår igång den? jo typ mona sahlin för socialdemokraterna + alla andra dom där sakerna.. haha dom lämnar mig inte ifred ;<

ska bli skönt med fredag imorgon, har typ 4 lektioner, matte, so  (provet), idrott & engelska och så slutar jag rätt tidigt också! sen ska vi tjilla sönder i stan hela kvälleeen imorgon, tror jag! sover säkert i kalix som alla andra helger.. samma sak varje helg, nästan lika roligt varje helg, eller nja.. nu ska jag höra med sofie den svammliga saken över vad vi ska göra.. för vara med varandra vet jag att vi ska! :]


denna konstiga sak står för:  och den andra för:
social demokraterna, vänsterpartiet


orkade inte ladda upp bilder på alla partier åskit, nöjer med med dessa två!:D

word.

hör människor som säger att det kunde varit värre
men hör aldrig nån som säger att det kunde varit bra


justin böger


det första vettiga jag hittade på facebook på ett bra tag!   " alla barnen gillade justin bieber förutom carl, han var normal " hahaha.. stämmer ;)

outfit

dagens outfit
kofta - h&m linnen - gina tricot jeans leggings - bikbok

hemma från skolan, bara en dag kvar nu

är hemma från skolan nu, har satt mig i soffan framför en brasa och under en filt och ser på tv & käkar lite taco-chips.. kom hem alledens nyss typ, slutade tio i ett idag så missade fem i ett bussen så fick vänta på skolan tills halv 3 bussen kom, jobbigt men jag överlevde.. nu vill jag bara sova, men jag har även ett prov jag ska plugga till men det ska jag plugga mera till efter jag har ätit middag å det, så nu ska jag äta chipsen, chilla å sen ta en kort powernap! det lät bra :)


you say forever


mongobild hihi

godmorgon! sitter i köket å ser på då linn sminkar sig, haha no life..  har redan fixat mig klart så ska vänta på att klockan blir typ fem i 7 så jag kan börja dra mig neråt bussstationen.. har elevens val nu direkt på morgon, jobbigt för den är typ i 1h å 35 min jobbigt? jaaa.. men ska plugga lite till provet vi har imorgon där också så det löser sig, någon slags tidsfördrivning hittar jag alltid :D  nu ska jag packa ner datorn för den ska med till skolan som alltid, vi hörs då jag är hemma!

filmis

har inte haft tid att blogga idag, för jag haar sovit å pluggat och sett på greys anatomy som hade säsongs start idag, älskaa! heheh.. nu sitter jag och kollar på kungarna av tylösand, haha.. just nu sågar dom sönder en säng, haha ;P jaja, ska se klart det här, packa ner mina provpapper osv.. vi höörs imorgon :)

kungarna av tylösand


home



haaallå! är hemma från skolan nu, chillig dag! nu ska jag göra mig nå nudlar å ser på tv samtidigt ska jag plugga.. satsar på mvg eller vg iallafall på provet jag har nu på fredag..  får en tia av johanna å sanna om jag får vg hihi så jag SKA HA minst vg + att provet inte är så jätte svårt, vad jag tycker hitills iaf.. nä ska kolla om mitt vatten till nudlarna har börjat koka.. så vi får höras later, kisses

desperate housewives <3

TAGGA IKVÄLL BÖRJAR DET!!:D


tidsfördriv or what?

har gjort allt man kan göra, duscha, sminka mig, smsa, prata i telefon, sett på tv, ätit, varit på toa.. ja ni vet allt sånt som gör att tiden går, men bara för lite mer tidsfördrivning så ser jag väl första säsongen av solsidan :D


popcorn

blev väckt just av min mamma, så ska stiga upp från sängen snart.. ska gå å göra popcorn då, blev fett sugen på det :D haha, nu ska jag göra popcorn, heido


top model

bra jag uppdaterar, not

nä men direkt jag kom hem från skolan hade jag ju en hel dödande huvudvärk och höll på att frysa ihjäl så jag tog två filtar å en feeet jävla tröja å la mig på soffan och somnade å sen vakna av att jag frös ihjäl fast det var 26+ grader inne.. ojoj ;P åt middag, somnade om sen igen å nu har jag vaknat och ska väl sitta å se tv i en timma till sen gå och sova,

vi är ju lediga imorgon eller våran klass börjar tio över nio och slutar 12 men jag har bara en lektion eftersom att jag aldrig är på språket för vi har engelska + språkval sen ska lärarna ha nå möte så vi slutar tjill heh! jaja, ska se klart på top model nu, vi hörs



hihi

hallåå, sitter i rödan med emelie och elin vi börjar på fem minuter men jag ska inte på den sista lektioner för har en jäkla huvudvärk så jag far hem med halv 3 bussen istället som går på drygt en halvtimma så ska tidsfördriva tiden här i rödan sen gå på toa å sen gåå till bussen.. jobbigt, aja nu kom emelieh hit också så ska vara social med dom ett tag till.. vi hörs sen!:)

you rooock my wooorld, fast nä

nu är emelie påväg hit och sofie kommer hit vid halv 8 är hon väl här typ :) ska kila iväg och fixa håret strax och har alledens just ätit middag, bella, johan å lill-willy är här på besök och äter också, så ska väl käka efterätt senare också.. nåja, ska gå å fixa mitt hår nu för det ser åt fan ut,

nanana..  min naviiispiercing hih ♥

tidsfördriv

frågor och svar
1. namn? Evelina Eriksson
2. exakt ålder? 14 år 3 veckor och 5 dagar tror jag
3. bor? Töre
4. bor med? mamma, pappa & linn
5. husdjur? inget nå mera
6. färg på ditt hus? grått/vitt
7. när är du född? 1996
8. klass? 8E
9. vilket år tar du studenten? 2015 vare väl? tror jag
10. något jobb? skola
11. när ska du sova ikväll? då jag blir trött
13. duschat idag? japp
14. kramat någon idag? faktist inte ;o
15. pussat någon idag? nope
16. vad har du ätit? kina mat
17. dagens klädsel? underkläder, leggings & linne
19. dagens sötnos? vene

20. dagens roligaste? en video på youtube haha
21. har du många vänner? jao :)
23. vem kramade du senast? vet inte, men säkert david : )
24. hur många vill du ha sex med? haha, vafan
25. hur många har du kysst/strulat med inom en 24h period? 3 lr 4 ;s
25. hur många har varit otrogna mot dig? 1
27. har du pojk-/flickvän? nepps :)
28. vem pratade du med i telefon senast?  pappa
29. vem fick du senast sms ifrån & vad stod det? emelie holmgren - socialt folk...


FAVORIT:
31. film? alla twilight filmerna!
32. låt? många
33. mat? vene
34. dryck? vatten eller cola!
37. stad? kalix, bara för folket!;)
38. land? sverige
39. ämne i skolan? svenska!
40. år? 2009 :)


SENASTE:
41. personen du tänkte på? jag vet inte ;o
43. gången du spydde? förra fredan
44. gången du grät? lääängesen
45. pizzan du åt? i måndags typ :)
46. gången du var i göteborg? aldrig
47. gången du var i stockholm? aldrig
48. gången du var full? igår
49. gången du var hög? aldrig
50. personen som såg dig gråta? en massor


ANTINGEN ELLER:
51. svart eller vitt? vitt, nej svart, nej båda
52. hund eller katt? katt
53. ut & festa eller hemma & mysa? ut & festa, eller beror på med vem man myser med :)
54. tv-spel eller datorspel? tv-spel!
55. singel eller upptagen? singel ;)
57. lunarstorm, helgon eller playahead? FACEBOOK!
58. ragga eller bli uppraggad? uppraggad
59. big brother eller paradise hotel? paradise hotel
60. svart hår eller blont? svart
61. blåa ögon eller bruna? blåa
62. choklad eller lakrits? choklad
63. göteborg eller stockholm? sthlm
64. högerhänt eller vänsterhänt? höger
65. coca cola eller fanta? cola!
66. pizza eller kebab?  pizza
67. randigt eller prickigt? randigt
68. älska eller älskas? båda!
69. leva eller dö? leva föfean


ANTAL:
70. personer du älskar? vännerna & familjen
71. personer du hatar? en
72. personer som sagt jag älskar dig? öhm, ingenaning ;o
73. personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? 3-4..
74. glassar du ätit på en dag? typ 5 HEHE
75. festivaler du varit på/ska på detta året? har bara varit på lk, å de var väl de!
76. gånger du haft minnesluckor? många!
77. piercingar har du? 4 :)
78. personer du saknar just nu? no one typ
79. gånger ditt hjärta brustit? 1

VEM:
80. vill du kyssa nu? vene
81. ska du träffa imorgon? massor på skolan
82. sjöng du senast för? folket igår, haha
83. hade du senast en msnkonversation med? dennis
84. spelade du tv-spel med senast? agnes tror jag ;p
86. vill du kasta en sten i huvudet på? m.....
87. förtjänar att dö? ingen
88. är din idol? jag själv! hahah
89. vill du sova brevid inatt? hihi.

du är knark, jag behöver meer fastän du förstör mig helt

snörde mig just i sängen, dumt gjort för jag tänkte inte på mina blåmärken så träffade nog nästan alla onda punkter! lyckat, näe.. iallafall, har duschat å sminkat mig för nå tag sen, ska låta mitt hår torka lite så ska jag föna å platta det.. sen kommer emelie hit, å sofie kommer också hit tror jag iaf, och fanny ska vi nog vara med också tror jag? eller jag vet inte, att emelie ska hit är helt säkert iaf ;-)  så ska börja fixa mig lite smått iaf,

ska hitta något att ha på mig, det tråkiga är att jag inte har några kläder.. har bara 3 garderrober fulla med kläder, men dom är bara sååå januari 2010 HAHAH nej jag skoja, men jag är less dom.. vil ha dom nya jag beställde för någon dag sen + att jag ska å shoppa lite på fredag med, hihi..

JA, nu ska jag inte babbla vidare om ingenting, vi hörs sen för nu ska jag leta igenom mina garderober på en helvetes kofta, puss på er tusentals läsare <3333 not.


raawwr

hjärtstopp, fan vad snygg jag bokstavligen drägglar..
ny bakgrundbild på datorn, lätt! de mest snygga är ju magen, HEHE


party night - nä

festlig bild, har fått klottra jennes-face å min arm för den såg helt störd ut..

men bild från LLkkk

 

orkade aldrig blogga när jag kom hem igår, jag såg på någon film som var på tven istället å åt lite godis osv.. sen gick jag å la mig i sängen tror jag, för där slåg jag på en film iallafall som jag somnade till.. har fått sova ensam inatt, har inte gjort det på jätte länge, fan vad icke mysigt å helt ensamt ochkallt under täcket å allmänt jävligt ;<  men har inte sovit såhär gott sen i går natt, HAHA.. men innan igår natt har jag inte gjort det på ett bra tag!

 

ska berätta snabbt om igår, jag kom till kalix tog bussen med sofie dit vi gick på fra träffa amanda, emelie å jossan där sen gick jag å sofie till coop å fick hämtning av jonte å josef så vi åkte med dom till näsbyn där det var en massa folk, men vi for där ifrån rätt fort för det var typ, inte kul.. i stan träffade vi hälften av folket som var där, så kul hade vi trotts allt! sen kom pappa å hämta mig å nåågra, så drog vi hemåt åså.

 

idag är det söndag, jag ska ta det chill.. plugga lite så fort jag får veta vad jag ska plugga på, hihi.. fick veta för en minut sen att vi typ har konfa idag? men jag tror inte det, HAHA jag vet fan inte.. ;o  deen kan ju inte vara denna helg igen, fuck no ska kolla med mamma det nu, puss-y


nanina

har hunnit tvätta bort min andra sminkning, satt nytt, förstöra mitt fixade hår, å fixat om det å nu är jag äntligen klar :D fast ska inte ner till busstationen förän på en halvtimma typ hah ;p  ska fan ta på mig vinterjackan ikväll, den går lätt med nu! min skinnjacka börjar svika mig lite när det är minus grader huh.. aja nu ska jag pissa å söka tuggummi å be mamma ge mig nå pengar, vi hörs sen!=)

vi ses nån dag, ja ha det bra ! =)

jag drar till kalix idag, igen.. jag har tråkigt hemma å kalix är som mitt hem, där allt folk jag känner befinner sig osv.. har fixat hämtning så jag sover inte där inatt, har hunnit duscha mig å fixa mig lite är inte färdig ännu men har 2 timmar på mig att fixa mig så jag kan ta det lugnt!

sitter å tänker på igårkväll, mitt högra knä är blått å svullet.. ajajaj! idag ska jag inte vara hårdhänt, bara allmänt snäll å söt mot allt å alla som alla dar utom igår :] hihi.. åkte faktist taxi hem till emelie igår, det var för kallt + att vi alla var för lata för att gå.. ja taxi är inte första gången jag åker med emelie pga lathet, haha men testa själv gå hem mitt i natten i minus grader :(


OK då kör vi

låtisen ♥

Här finns ingen hund begraven
dock mina minnen från vår tid ihop
ett plus ett är ofta två
men kan också vara ett om dom slås ihop
fyll mitt glas till bristningsgränsen
hörs nån dag hej ha det bra
ge min dag en mening älskling
ingenting e som det va
ligger hemma tänker att det borde vara enkelt
o va utan dig
men utan dig så finns det inget jag
ligger hemma tänker att det kunde varit värre
och i samma stund i filmen kom världens längsta reklam
känner att jag borde tagit mina mediciner
men jag trodde det var lugnt för jag mådde rätt bra
känns som att jag inte borde lita på mig själv
men när ingen finns till hands ja då har jag inget val..


JOHO AHA NEHE MHM JAHA VADÅ
OK DÅ KÖR VI


Här finns inget mer o hämta
bara kartonger från ett liv ihop
ett plus ett är ofta två
men kan tydligen bli tre på en finlandsbåt
skit i glaset hit med flaskan
tack vi ses hej ha det bra
ge mitt liv en mening älskling
flytta härifrån idag
hör människor säger att det kunde varit värre
men hör aldrig nån som säger att det kunde varit bra
ligger här och tittar på dig undrar vad du drömmer om
och varför du är här när du dumpa mig idag
kanske borde plugga men har aldrig gått i nian
här är tjejen som dom använder som titta hur det går
känns som att jag inte kunde bry mig mycket mindre
vad dom tycker vad dom tänker vad som säger när jag går..


JOHO AHA NEHE MHM JAHA VADÅ
OK DÅ KÖR VI

hur gör vi? vad gör vi? NU KÖÖÖR VI!!!1

godemörgenn, nä men godmorgon!  sitter i emelies säng med sofie vet inte var fan emelie hålller hus, men jag våldgästar hennes dator iallafall.. hehe, gårkvällen var okej inte alls lika rolig som förra men kul var den allt, bara att jag tappade bort folket där ett tag å hade inga pengar på mobilen, men jag överlevde sofie ringde mig som tur var å sa att dom var på fra, haha..  ja vi var iallafall rätt mkt partypeeps ute, men några är ju tråkiga å far på club nordic värt? nä..  jajaa, snart ska vi dra mot stan å äta frukost, det blir pizza!  hihi, sen ska jag hem med halv 3 bussen å min kväll ska spenderas hemma, orkar nog inte stan ikväll igen.. är trött från igår typ

jajaa, nu ska jag inte blogga sönder bloggeN, eller pfft risken att jag gör det ?

klickat heem

har just klickat hem lite kläder från h&m


yeaah suckers

jag har aptråkigt kom hem från skolan för typ 40 min sen eller nå, så nu sitter jag å äter godis! muummsss.. ska öppna chipsen snart oxå, hehe flott <3<3

nu idag äre fredag! jobbig skoldag kan jag inte påstå att det var, tog egen sovmorgon i morse tyckte jag förtjänade det så åkte in med tjugo över nio bussen fastän vi började 8 hihi.. vi har även fått nytt schema idag, och det behövdes förra var ju skitdåligt enligt mig iallafall och nu har vi bara matte 2 gånger i veckan, wihoo det lyste upp min dag, lätt.

nu ska jag typ tvätta bort sminket å ta ur löshåret, å sminka om mig sen ska jag å fira min stora syster som  fyller 22 år idag!=) gammal? ja hih,  ska bara dit ett tag, sen hem, fixa håret å packa lite och slutligen dra åt kära kalix sover där inatt också, så kass uppdate får ni förbereda er på,, nä nu ska jag flotta chips.. HA EN BRA HEELG!


systeryster, grattiis.. gammal bild btw

RSS 2.0