springtur!

Har precis varit ute på en gå/joggning/springtur. Riktigt skönt så här efterråt! Ska nu gå och göra lita magövningar och leka med hantlarna och mörda armarna lite, det ska kännas riktigt mycket imorgon haha, lär vara förlamad som varje gång jag är å springer!   Nu ska jag gå och göra magövningar och det, sen kasta mig i duschen. Vi hörs sen!:)


Min dag!

Goddagens, har just vaknat upp från en riktigt skön powernap! Nu ska jag stiga upp och göra äggröra med bacon, muumss!!  Sen ska jag nog träna eller gå ut och springa, vi får se vilket utav det blir, eller ah.. Båda ger ju träning! Idag har jag haft en väldigt ovärd skoldag som slutade ca tjugo i 10! Jag och Johanna for sen vid 11 och lunchade på lyktan, sen for vi till furuvallen där det var tre kampen och Johannas syster var där så vi for dit! Sen kom mamma och hämtade oss och jag for hem och sov som en stock tills nu!  Nu ska jag gå och göra middag, om jag vågar.. Någon som pappa känner sitter i köket och jag vet inte vem det är..   Feeeegfis


Okej.. Jag är hungrig, nu måste jag ha äggröra å bacon, tjo!

godmorgon!

Godmorgon mina morgonpigga och älskade läsare, haha. Är som alltid, väldigt tidigt färdig.. Jag är seriöst tidsoptimist,  hur sent jag än stiger upp varje dag så är jag alltid klart för tidigt..  Vad fan ska jag göra liksom?! Blogga blir ju då det första jag gör typ, sätter i alla böcker och sånt som ska med till skolan i väskan, borstar tänderna, går på toan och sen vandrar jag bara runt här och väntar på bättre tider, typ!   Nu är jag ju iallafall vaken, insåg att jag låg och sov som en stock för inte ens en timma sen, fan vad skönt att sova..  Slutar klockan 10 idag, typ så far hem kring den tiden då, i vissa tillfällen älskar jag dom sista dagarna i skolan, dom är inte allt för jobbiga haha ;-)


tjena, läget?


Dag 6 – Det här åt du idag.

Frukost:


Middag:

Lax med broccoligratäng till,
heja lchf! Gått ner heeela 5 hg på 2-3 dagar!... Haha

helu..

Har knappt varit hemma nå idag så har inte hunnit blogga, men kom hem för ett tag sen så nu tar jag mig tid för er! Dagen har rullat på som vanligt, rätt ovärda lektioner har vi eftersom att man är klar med allt.. På fredag ska jag göra min absolut sista grej som är omvärldsprovet som jag har skjutit upp nu och inte absolut inte velat görat..

Då jag slutade for jag hem, somnade ett tag innan det var middag, sen åt jag, for till ica och köpte nötter och for med mamma och pappa och hälsade på Bella & Johan, även Willy & Allis också! Så nu är jag hemkommen där ifrån och har faktiskt också hunnit med att racerduscha, nu ska jag göra 2 mattetal som min lärare ville ha till imorgon, sen blir det greys anatomy klockan nio, sen hoppa i säng. Imorgon har jag 2 lektioner dvs, jag slutar klockan tio. Skööönt!

Haha, hade även hjärt och lungräddning på idrotten idag, så jävla fula dockor haha!

död..

Godkväll, som ni vet hade jag skola till 5 idag, då jag kom hem var jag dö hungrig efter att levt på en shake som jag åt halv 7 imorse, så när jag var hemma vräkte jag i mig mat sen somnade jag till klockan 8 drygt och steg hastigt upp och duschade, har nu nyss kollat på lite dh men jag orkar inte kolla klart det för min kropp värker och säger ifrån, jag är verkligen helt totalt jävla slut körd i kropp och huvud!  Så nu tänker jag ta och vila huvudet lite, får se hur jävla dötrött jag är imorgon så kanske jag tar en extra lång sovmorgon imorgon än vad jag egentligen har, lät jävligt skönt! Nåväl, greys anatomy nu tills ögonen slumrar igen, godnatt!

När man fotar matte blad, penna, miniräknare och gradskriva - Då har man jävligt tråkigt

Dag 5 – Dig i bilder





Ego, wheho!!   Orkar inte ladda upp några mer, ni vet ju redan hur jag ser ut..

@school

Goddagens, sitter just nu på skolan och har cp engelska. Idag har jag världens mest ovärdaste dag typ, man har ingenting att göra på någon lektion när man är klar med allting så man sitter bara och väntar och väntar på att dagen ska sluta.. Slutar kring 1 idag och måste vänta till kvart över 2 för att ha matte till typ 5 tiden, men tror jag ska ta och leta rätt på min mentor och höra om jag får ta det tidigare så jag slipper vänta i hundrafemtioår.  Nu ska jag kolla facebook och vänta på att lektionen ska sluta! Vi hörs senare idag då jag är hemma från skolan, pussss å go


♥ Dag 4 – Dina Drömmar

Jag har väl som alla människor - Drömmar! Men har faktiskt inga speciella eller verkligen stora drömmar, har faktiskt inte heller allt för stora framtidsplaner för man blir ju bara sjukt besviken om ingenting blir som tänkt. Så jag kör på att ta en dag i taget och se var det bär åt!  Men självklart har jag ju drömmar om att lyckats i livet, leva lyckligt, ha gott om pengar, gifta med med en riktigt snygg och underbar man osvosv!! Typ som i.. Sagor :D Ett riktigt lyckligt slut på mitt liv ska jag också ha! Det kräver jag utav gud, annars kan ju han slänga sig i väggen om han tror att jag ska sitta å be åt honom igen!

Fullt upp hela dagen..

Hallå! Vet att jag har bloggat skitdåligt idag men direkt jag kom hem från skolan så slocknade jag sen steg jag upp och åt middag och for iväg till skolan igen för att plugga matte i 2,5 timme! Smartare blir jag ju iallafall och mer matte lär jag mig, det är så att det nästan känns roligt att jobba matte när man kan, haha jag är ju fan sjuk.

Iallafall, då jag kom hem gick jag och duschade sen skrev jag ihop snabbt en filmredovisning på engelska som jag ska redovisa imorgon tror jag, sen är jag färdig med allt i svenska och engelska, är även klar med so uppgiften idag. Och nu i veckan ska jag också göra bort omvärldsprovet som jag hade några poäng ifrån G på så måste göra det nu så jag får godkänt i det ämnet och inte sänker mig!  

Nu ligger jag i min säng alledens slut i huvudet, tanken på att jag har skola från 8 på morgon imorgon till på 5 på eftermiddagen känns inge vidare. Men sen efter det är jag helt färdig i grundskolan och helt klar på min jävla kvällsskola, gud så jävla underbart skönt!  Nu ska jag passa på att sova dom få timmarna jag får sova, så  jag slår igång ett avsnitt greys och säger godnatt!

morgonblogga yääh

GODMORGON!  Jag sitter nu i köket och väntar på att klockan ska ticka så jag kan fara ner till busstationen snart så jag får fara till min älskade skola. Not.  Imorse när jag vaknade var jag riktigt glad och pigg, en måndag? Vad har hänt med mig? Måste haft drömt någonting riktigt bra! Nu ska jag gå och leta några jävla alvedon för jag har ont i min magen, vilken skräll!  Idag börjar mitt såkallade "nya liv" jag har hittils inte ätit några kolhydrater! WOHO, nu ska vi se om LCHF funkar på mig!

Bjuder på två väldigt fina bilder!  Ha en bra jävla måndag, de ska jag ha, tror jag..



-



Vi gick skilda vägar & jag hoppas att dom korsas snart!

inlämnings uppgift, avklarad!

Har precis gjort bort en inlämnings uppgift som jag och mamma har suttit och skrivit på ikväll.. Är nu helt trasig i hjärnan efter det haha. Men skönt att fått den jävla grejen bort gjord. Nu har jag en enda grej kvar i skolan, vilket är en engelska uppgift som jag ska redovisa på tisdag. Har också en inlämningsuppgift i so'n men den blir jag nog klar med imorgon på so'n, skööönt!   I morgon börjar sista "seriösa" veckan i hela grundskolan, gud så jävla skönt.  Nu ska jag fortsätta bråka med pappa om att få se big brother men det går inge vidare och jag vägrar sitta i mitt rum å kolla på det för min tv spökar, hejdå..

Vill nu spy åt boken Robinson Crusoe efter att gjort en fet jävla inlämnings uppgift om den..

♥ Dag 3 – Ditt favorit år

Av dom år jag kommer ihåg och nog har haft roligast på är nog 2010 och 2011!:D

my day

Helu, har nyss kommit hem från kalix och det. Idag vaknade jag ju då före fan, låg i sängen tills typ halv 11 då gick jag ut och la mig i solen till ungefär halv 2, var riktigt jävla skönt!  Sen hann jag bara kasta mig i duschen och fara iväg till kalix och nu är jag hemma igen och väntar på att pappa ska komma hem med pizza, det kurrar riktigt i magen. Jag måste ju passa på och äta något riktigt onyttigt nu sista dagen som jag får göra det haha, känns som att jag ska vara utan det resten av livet fast det inte är så...

Nåväl, idag är det också morsdag, tycker det är morsdag hela tiden typ?? Fan vad fel.. Så idaaaag blire middag då med familjen, "fin middag" med pizza haha. Nä nu ska jag invänta middagen och sätta mig och se svampbob med willy!

Mitt hår börjar förövrigt äntligen bli lite jävla ljusare!


går inte att sova..

Asså.. Klockan är 8 på morgonen och jag är vaken, jag brukar aldrig ha problem med att sova då folk är vaken i huset men just den här helgen vaknar jag och hör ALLT. Just nu är willy utanför mitt rum och gungar, det knorrar i hela taket och det är då omöjligt att somna om.. När jag kollar ut genom den lilla glipan mellan rullgardinen och fönstrer ser jag hur solen lyser, idag ska jag sooolaaa!!

Eh jo, btw.. Självklart vann ju sverige eurovision song contest endast för att jag satt och sa att dom inte skulle vinna utan bara komma typ 3a eller nått.. Också brukat der går bra direkt jag lämnar tven och inte kollar, det har jag lärt mig sen alla hockey matcher. Då jag kollar - Förlorar dom, då jag inte kollar - Vinner dom!  Haha, ja men iallafall.. Loreen tod hem det, och  sverige verkar vara stolta!


Nätverket fuckar, sikken skräll töre

Eftersom att det ibland är så jävla oskönt att sitta i soffan framför tven så gav jag upp att se klart eurovision song contest, sverige lär ju ändå inte vinna.. Vi lyckats bara komma 3 och bakåt!  Nu ligger jag iallafall i min ljuvliga säng och har en psykbryt på mobilnätverket här i mitt hus, det är nå jävla problem med det så jag kan få sms helt plötsligt 1072 timmar senare än när det är skickat för att det är mottagning på just den lilla fläcken jag står på typ.

I sängen får jag alltid sms och det står att mina sms skickas men jag vet ju inte om dom gör det?!!?  Självklart så är det bara typ några hus på vårat kvarter som har problemet och resten av människorna i töre har full mottagning och det. Jag hatar att bo i skogen, jag bor ju förfan till och med inte ens i töre! Jag bor typ mitt ute i ingenstans..

Nu ska jag se greys anatomy och skita i smsandet, ni som vill mig nått vet ju nu om att om jag inte svarar på sms så är det pga detta, men jag svarar då jag kan!   Gossinatti


Eh jå, btw någon som vill köpa det här åt mig? Skit bra när man är likblek på vintern..

Känner att lönen från sommarjobbet börjar försvinna innan den ens har kommit, ops.

mat!



Ligger just nu framför tven i soffan och har en redig matkoma från denna potion från bilden ovanför + 150 vitlöksbröd haha. Imorgon är sista dagen jag får äta det, snacka att jag ska äta mig less utav det nu i helgen..  Nä nu ska jag ligga här och vänta på bättre tider, får se vad jag far och hittar på tills melodifestivalen drar igång. Är helt galet trött så lär väl somna i soffan istället för att göra något!  Vi hörs sen ;)

Dag 2 – Något du älskar

Cash is king

brist på rubriker

Heluu, sitter just nu inne och kollar på tv och väntar på middag.  Har bråkat klart med solen för idag, då jag bestämde mig för att gå och duscha så blev vädret självklart som bäst, men då har jag faktiskt legat och solat ändå lite efteråt! Har faktiskt också tagit och fixat håret för första gången på typ 2 veckor?! Eller ah, jag slarv fixade det faktiskt igår men det gills inte haha. Stort steg! Nä, nu ska jag tidsfördriva tiden lite tills det är middags dax!


Solen bråkar.

Godmorgon! Eller jag godmorgon och godmorgon, vaknade kring 9 av att willy var helt högljudd UTANFÖR just MITT rum.. Så steg upp då och inväntade solen för att kunna gå ut och sola, då väl solen är framme så hinner jag bara ut så försvinner den å då jag går in då lyser den hur länge som helst och direkt jag går ut så går den i moln.. Det är alltså meningen att jag inte ska få sola och bli brun idag.. Men just nu när jag väl ligger inne på min säng lyser solen självklart. Ska snart göra ett försök och gå ut och lägga mig i solen och kolla så himlen snart är måln fri!..

Igår for jag aldrig och fiskade, utan var med mamma och willy på kyrko gården och lämnade en vas blommor åt farmor, sen for vi runt byn en svääng eller tvåå.. Sen for vi till en lekplats där willy fick gunga ihjäl sig och åka rutchkana (eller hur fan det stavas) haha. Sen for vi hem och då blev det att se let's dance och ta det lugnt.  Ikväll är det ju eurovision song contest så det ska jag väl se, sveriges låt suger. Jag hatar den, jag har hört mig less den and so on. Haha, nä.. Nu ska jag ut och bråka med vädret, hörs sen!

Bild från igår! 
Farmors grav och Gammel Farfar & Gammel Farmors.

truuue


säljes!

Säljer mina chilklackar från Nelly, 15,5 cm klack och 5 cm platå. Använda endast en gång inomhus och är i storlek 38. Har du vanligvis storlek 37 så passar dom också (eftersom att jag har oftast skor i den storleken).  Helt nya kostar dom kring 400 men jag köpte dom på rea för 225 kronor så jag säljer dom för 200 - 150 kronor eller något annat bud.

Kontaka mig på facebook (Evelina Eriksson) eller här på bloggen.
Lättast att få tag i mig är nog på facebook.

Update: Sålda!


ögongodis!

Har varit hemligt kär i denna kille sen jag var typ tio år, fortfarande lika snygg! Nästan iallafall..
Har just nu en period där jag är dö kär i alla sorters utländska pojkar, åh finns så många snygga av dom!





Dag 1 – Något du tycker är hemskt

Finns ju sjukt mycket saker som jag tycker är hemskt, döden är ett utav det. Och så tycker jag att allt dom fattiga människorna i andra länder få gå igenom och hur dom får arbeta och kämpa för lite mat på bordet varje dag, om dom ens får ihop till det. Det är något jag tycker är hemskt. Folk som svälter och har det inge vidare ställt och här sitter vi och tjurar för lite dålig mat i skolan som dom seriöst skulle bli helt överlyckliga över!  Jag tycker det är sjukt hemskt att vissa barn inte ens lever till 5 års åldern utan dör i någon sjukdom eller svälter ihjäl.

Och döden, det är någon som är det absolut hemskaste jag vet tror jag. Att veta att alla som finns omkring en någongång ska dö känns hemskt. Jag känner så här " Hoppas jag dör före alla andra " men ändå vill jag leva för alltid typ. Fast det är en del av livet, en sorlig del! Att förlora människor man älskar och sånt. Nä huvva,  svält, fattiga människor som verkligen kämpar sig igenom för att klara en dag och döden är bland det hemskaste jag vet!

Så jävla hemskt.


ny lista, wheho!

♥ Dag 1 –  Något du tycker är hemskt

♥ Dag 2 –  Något du älskar
♥ Dag 3 –  Ditt favorit år
♥ Dag 4 – Dina Drömmar
♥ Dag 5 –  Dig i bilder
♥ Dag 6 –  Det här åt du idag.

♥ Dag 7 –  10 saker du inte förstår dig på
♥ Dag 8 –  Något du är beroende utav
♥ Dag 9 –  En person som du delar mycket med
♥ Dag 10 – En ny bild på dig själv och 10 saker om dig själv
♥ Dag 11 – Vad du ska göra i sommar
♥ Dag 12–  Någon du saknar
♥ Dag 13 – Det här hade du på dig idag
♥ Dag 14 – En bild på dig förra året och en från nu.
♥ Dag 15 – Dina rädslor/fobier
♥ Dag 16 – Ett roligt minne
♥ Dag 17 – Något som gör dig upprörd
♥ Dag 18 – 2 låtar som väcker minnen
♥ Dag 19 – Det här upprör mig

♥ Dag 20 – Det här saknar du

rubrik?

Ligger nu i soffan och tar det lugnt med världens matkoma! Var riktigt gott med mat och fick äta ihjäl mig på vitlöksbröden som jag älskar som jag bara får äta nu i helgen för på måndag är det förbjudet för bröd, jag ska äta ihjäl mig på vitlöksbröden helt enkelt nu i helgen!

Nåväl, nu ska jag vila lite och se barnfilm med willy och vara världens bästa moster haha ;-) Sen ska jag iväg till kyrkogården med mamma å fixa å trixa och hälsa på farmor som ligger där! Var ett riktigt bra tag sen jag var där så! Sen ska jag och fiska fastän jag är livrädd för fisk, men har faktiskt blivit lovad att inte bli kastat fisk eller mask på så jag överlever nog,  nåväl nu blir det att se happy feet med willy, hörs sen :D


Uber väder!

Har inte hunnit med att blogga idag, vädret ute är såå fint så det går före!  Idag har jag hunnit med att vara på skolan, fara hem, powernap och nu har jag just kommit in efter att legat ute och solat i en timma ungefär! Nu sitter jag och väntar på grillat, mums!   Vädret tidigare idag sög, var inte sol föräns kring 3 tiden men självklart kan man sola då också ;-)  Får sola ihjäl mig imorgon också! Nåväl, nu ska jag invänta middagen och sen blir det nog att fara och fiska, kulkul :D



Hej färgskillnad på håret! Jag vet.. Jag ska fixa det med hjälp av solljus tills mitt hår är tåligt för en till slingning! Just so you know.

Chillaaaar



Har just kommit in efter att legat ute i solen och bara tagit det lugnt i ungefär en timma! Sköööönt.  Nu sitter jag och pratar med Linn om lite allt möjligt, senare kommer bella och johan hit och lämnar willy här som ska sova hos oss ända tills på söndag, snacka om att jag inte lär få sova ut i helgen när han går igång med lekandet typ klockan 8 på mrogonen.. Herreeguuuud!  Nä nu ska jag gå ut och checka läget, vi hörs sen.

;P

Goddag! Har inte har tid att blogga idag, har haft en skön dag på skolan, fått svenska muntliga nationella + matte muntliga nationella bort gjort. Nu har jag inte nationella kvar skönt!   Idag känns det också som att sommaren verkligen snart är här, har varit kring 30 grader i skuggan idag och nu i skuggan är det 22 och klockan är kvart över 5 snart. Niceee! Tänkte bege mig ut på en promenad men tar nog istället och sätter mig i solen och tar det lugnt, fast både och lät lockande.. Nåväl, får se hur och vad det blir nu ska jag iallafall gå och tvätta bort sminket, hööörs

Goodnight

Befinner mig just nu i soffan med mamma & pappa och ser på greys anatomy, eller ja för tillfället är det nu reklam. Ikväll har jag inte gjort särskilt mycket, har suttit och surrat på med några som har varit här. Har även kommit fram till att börja ny diet på måndag, eller diet och diet men ah! Min pulverdiret gick inge bra, höll på dö av hunger varje dag, nu kommer jag få äta MAT iallafall och denna gång är jag inte ensam i familjen som ska testa det dvs, det kommer inte vara lika svårt å hålla det då! 

Nåväl, ska se klart det här nu, sen direkt krypa ner i sängen och sova. Det värker i benen så grymt mycket för att jag är så jävla trött, är helt slut i hela kroppen och har varit det hela dagen, har en förjävla huvudvärk på det också, men får väl kriga. - Som vanligt!  Nä nu ska jag se det här, sen sova. Vi får höras bättre imorgon, godnatt!

muckfoto!

Är hemma från skolan nu, skulle egentligen sluta 14.55 men istället blev det 14.10 , jag klagar inte! Idag har det bara varit en svammel dag på skolan, hade sovmorgon till 9 och var på den lektionen till halv 10 och då böt jag om till mina muckkläder och sen begav vi oss ut och blev fotade!  Körde på ett bar svart,vit randiga strumpbyxor, svarta short, rosa linne, en svart skinnväst, ett par gamla fula solbrillor och en afro peruk! Haha :D  Bättre än ingenting alls! Efter det hade vi brännboll på idrotten, sen hade vi ett hål tils matten började där vi bara prvade ut storlekar till klasströjorna och slutade den lektionen, sen so som var vanligt, sen hade vi engelska där vi skrev namnen till tröjan också, sen slutade jag! Nu ska jag ta och vilaa, och se greys anatomy och fira över att jag inte behöver fara på kvälls skolan imorgon. Fan vad skönt :)

Kastar in en bild från idag på mig & sanna, haha såå fina!


godmorgon..

Godagens, sitter nu på skolan. Har sovmorgon idag, eller vet inte ens om jag har någon lektion / något språk över huvudtaget nu på morgonen eftersom att alla kommer ha muckfoto flera klasser och vi har det klockan 10 prick då det slutar. Förväntar dom sig då att man ska vara färdigfixad!?!?  Jag orkar inte vandra runt i mina kläder i 2 tmmar och vänta på nå jävla foto.. Nu ska jag få tag i någon som är på skolan som kan hjälpa mig med min beslutångest om jag ska ha min sexiga peruk eller inte haha.  Nåväl, nu ska jag sitta här och forsätta vara dödstrött. Vi hörs sen !

Hårfärgning!

Sitter just nu med hårfärg i håret, jag orkade inte vänta på att mamma skulle komma hem så jag satte mig och började mixtra med håret själv. Får hoppas på att jag inte förvärrar färgen nu hahaha.. Skulle göra slingor utan hetta, föredrar att någon gör det på mig då men vi får väl se hur det blir då jag är färdig, värre får jag inte hoppas det blir!

Nåväl, nu ska jag sitta och svamla på lite med linn tills det blir dax för att skölja ur färgen. Sen blir det DH! Måste även få tag i min mamma så jag får tag i några jävla byxor till imorgon, min stora syster eller min pappa är min sista utväg...! Nåväl, vi hörs senare eller imorgon, puss å go

Fint att håret är helt stelt då man har blondering i  ! Haha..

Läs..

.. Min systers blogg!  NUU :)

http://linnnerikssoon.webblogg.se/

i-landsproblem

Tjenixen, sitter just nu i köket och tar det lugnt efter att haft krig med min garderob. Har muckfoto imorgon och har ingenaning om vad jag ska vara, tänkte först vara ängel men orkar inte vandra runt med klänning haha..  Kommer sluta med att man är en standard byggarbetare eller något haha. Fan vad jobbigt!  Hade varit hur lätt som helst att vara kille ibland, bara dra på sig en peruk så vips är man en kvinna! 

Nä, ska ringa min stora syster och höra om hon har några idéer hon brukar alltid ha några galna idéer om saker och ting och brukar alltid hitta på någonting roligt så hon är mitt sista hopp och hennes garderob typ..  Nåväl, nu ska jag vänta på att mamma kommer hem så hon kan hjälpa mig slinga mitt hår, tänkte först börja göra det själv sen kom jag fram till att jag inte har några ögon i nacken så jag kunde se när jag slingade håret baki huvudet. ÅH vad jobbigt liv jag har! Nej jag skojar, jag älskar det, men idag, just denna sekund, suger det.

Nu ska jag googla på muckfoto och få någon jävla idé hejdå.

;p

Trust gets you killed, Love gets you hurt and being real gets you hated

Sitter på skolan..

Tjeenaare! Sitter just nu i rödan, forever alone medans alla har språk och mitt språk är intställt.. Skräll! Nu sitter jag och inväntar sista lektionen sen ska jag hem och soova! Fan så skönt. Denna skoldag har varit sjukligt ovärt hittils, och denn lär vara det hela dagen. Igår hade jag 3 lektioner idag har jag 3 lektioner igen, varför far jag ens till skolan? Imorgon kommer vi säkert också ha en ovärd dag..  Nåväl, nu ska jag sitta och invänta att någon ska sluta snart, sen vänta på sista lektionen och heeeem!


fan vad jag hatar fula, falska & äckliga människor

-

gör det här testet annars kommer något tragiskt hända i helgen!
(bara för att jag inte vill att något tragiskt ska hända och för att jag har tråkigt, haha.. )

Var kommer du ifrån? Tööre
Heter? Evelina Eriksson
Har du en katt? Nej
När fyller du år? 7 September
Tycker du om någon just nu? Nej
Jag samlar på? Minnen ;-)
Gröna eller röda äpplen? Röda
Ringer du någon när du är arg/ledsen? Nej, för jag är aldrig ledsen ;PpPPPp  Haha
Vilken tid gick du upp idag? 05.50
Har du sovit i din egna säng inatt? Jes
Har du sovit ensam inatt? Oyes
Har du strumpor på dig nu? Aa
Hur svarar du i telefon? Halå
Vad ska du göra ikväll? Duscha, tv, serie, säng, sova
Vad ska du göra imorgon? Skola, färga håret???!?
Var vill du bo när du blir stor? Antingen sjuksköterska, ambulans grejjemojj eller bara jobba med äldre människor.  Vi får se var framtiden har att bjuda på!
Vad vill du bli när du blir stor? Jaha.. Läste fel.. Svaret på förra frågan ska stå här, och var jag vill bo vet jag inte..
Är det okej att gråta?Amenvisst
När grät du senast? Kommer inte ihåg, 2011?
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar, antagligen..
Laddar du ner musik och filmer från internet? Ja, gangster
Skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa, shoppa,  resa osv
Bär du glasögon eller linser? Har glasögon, men bär dom inte särskilt ofta
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, finns hur mycke snygga kläder som helst som inte är märkes!
Blondin? Nep
Har du tatuering? Näe
Vill du gifta dig? Är ju faktiskt redan gift ^^
Vill du ha barn? Ja i framtiden
Solar du ofta? Har mina perioder då jag knarkar sol, haha
Är du bra på att laga mat? Beror på vad som ska lagas, men oftast blir det bra :)
Gillar du att dansa? Beror på vad ni menar med dansa.. .HAha
Hur vig är du? Konstigt nog är jag faktiskt rätt vig..
Vilken är din favoritglass? menmenmen, åh svårt..
Tror du på ett liv efter döden? Nä
Har du slagit någon? Ja, ganster
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvälls
Vilken ögonfärg har du? Blåa
Är du beroende av något? Ja, vem har inte någon slags drog dom måste ha varje dag?
Röker du? Ja, men håller på å sluta faktiskt..  783497 gången gillt!
Senaste låten du hörde? En sång för fred
Bukar du bädda sängen? Nä, bara ibland då jag får något cp ryck och vill plocka ihop i rummet haha.
Har du kysst någon under den senaste veckan? Nepp
Vad var det senaste du sa? "Vad sa du?"
Vem kramade du senast? Tim tror jag!

Saknar du någon nu? Farmor!! ♥


home!

Är hemma från kvällsskolan nu, tur att man alltid får sluta tidigare där ifrån så man slipper komma hem helt sent å bara hinna duscha å sen gå och sova typ haha. Iallafall, nu har jag lärt mig 2 nya räknesätt som jag absolut inte har haft någon aning om vadfan det är så det är ju bra det iallafall!  Efter att jag hade varit på skolan for jag till willys och köpte hårfärg och en pk! Måste ta och slinga till håret så det blir lite ljusare, vet ju att förra året blev det rätt mörkt på vissa ställen men efter några veckor i solen så var mitt hår hur ljust som helst så orkar inte bleka sönder det precis, det får bleka sig själv lite också!

Imorgon har jag kort skoldag, tack gud för det också. Har just kommit fram till att jag har nu mera bara en lång dag i veckan, förut hade jag 3.. Men är aldrig på elevensval eftersom att jag inte får betyg och vi har ändrat våra långa fredagar till att vi slutar klockan 1 istället för tjugo över 3. Onsdagar är längsta dagen och det är till fem i 3.. Känns som en plåga och vara på skolan tills dess haha.  Nåväl, nu ska jag ta och hoppa in i duschen, sen blir det att kolla tv, greys eller något innan det blir sovdax!


@School

Goddagens, sitter just nu på denna dag sista lektion. Eller ska faktiskt tillbaka hit ikväll igen för jag har fortande kvälls skola nu på måndag, torsdag och nästa måndag och torsdag. Men vad gör man liksom inte för att klara godkänt i matte?! Helt klart värt det.

Idag har varit en lugn dag på skolan, det bästa med måndagar är att vi endast har 3 lektioner, morgonen började med matte, sen idrott där jag och Sanna var och gymmade och nu SO i 100 minuter typ. Men jag ska gå tidigare så jag hinner med min busss så ska jag hem och sova! Nåväl, nu ska jag ta och fortsätta mata på med text på min SO uppgift. Vi får höras mera senare!

Haha, så jävla clean

big brother.

Har nyss kommit ut ur duschen och nu sitter jag och kollar hockey,  ryssland - slovakien! Sitter och inväntar att big brother ska börja och så blir det att se det resten av kvällen sen blir det nog att sova eftersom att jag ska upp till skolan imorgon. Gud såå tråkigt! Men nu är det bara den här veckan, nästa veckan och veckan där på är det bara 3 skoldagar + skolavslutningen. Äckligt skönt att få gå ut grundskolan, gå en linje man vill gå och sånt. Ångrar bara att jag inte ändrade valen till andra städer istället och nu är det försent, får väl överleva i kalix i 3 hela år till, puh! 

Nä nu ska jag hämta mig chips påsen jag köpte mig igår och se hockey tills big brother börjar. Vi får höras mera senare eller imorgon. Pusss å go!


Död

Idag är jag trött, jätte trött.. Jag har fortfarande inte tagit mig upp ur sängen, jag är törstig och försöker finna orken till att gå 4-5 steg till köket och hämta vatten men bara det känns som fööör långt! Ska ta och se klart mitt påbörjade avsnitt av greys sen ska jag stiga upp.. Måste även få någon inlämning uppgift gjord å sådär! Måndag imorgon - Tungt.

Bild från igåår

Greaaat night

Helu, har precis lagt mig i sängen och sofie ligger här next to me!  Har varit en bra kväll med kortspel, grillning, 3 packa gammel bonnyn till shell för godis inköp, skräckfilm och sånt! Johanna for hem för ett tag sen och nu har vi intagit säng läge, blir nog att se lite greys och sen sova direkt, eller först.. Lite skit prat ;-)  Nåväl, nu orkar jag inte blogga mer. Vi får höras mera imorgon!



rubrik?

Tjenis, kom just hem efter att varit med då linn har övningskört till matte och sen åkt hem med pappa där ifrån, på vägen hem tog vi en annan väg endast för att testa köra över översvämningen som alltid skapas efter den vägen på våren haha.. Vi var ju tvunga liksom! Fast det var en besvikelse att det inte var jätte djupt...

Nu är jag iallafall hemma igen, funderar på att idas gå och platta håret men det skiter jag nog i, mitt hår är fult. Jag saknar mitt svarta hår för då var det inte problem med att ha samma färg som löshåret.. Måste fara till kalix å köpa mina älsklingsbloderingar och få det tillfixat, tills dess - uppsatt hår!  Nu ska jag invänta sofie och johanna, medans jag gör det.. Går jag ut på en rök!  Vi hörs nå sen säkert :)



idag är en bra dag

Goddag! Idag är det en bra dag, solen lyser och det är flera flera grader varmt ute, underbart! Så idag har jag legat ute och solat i något tag, sen gick jag och duschade och nu ligger jag här på sängen och väntar på att håret ska torka lite sen ska jag föna det.

Igår gjorde jag inte mycket, var hemma och tog det lugnt. Riktigt skönt! Ikväll kommer sofie och johanna hit och sällskapar med mig, vi skulle nog grilla och såntdär så det blir rätt lugnt! Skööntt.  Nu ska jag iallafall kolla ett avsnitt greys, sen föna håret, sminka mig och fixa håret. Vi hörs senare!

För den delen har vi även hämtat hem båten idag, varje år den kommer hem på gården så är det alltid ett täcken på at sommaren är nära och sjösättningen!  Ska spendera många dagar ute i skärgården i sommar, förra året var jag inte med en enda gång, hur kunde jag tacka nej till det.. Det är ju hur underbart som helst!

klickat hem..


tjeeenaaare

Heluu, har inte orkat blogga något idag. Är trött, har huvudvärk och har därmed ingenting att blogga om typ. Bella har iallafall varit hit idag och satt fast mitt löshår, 3 timmar resulterade 100 nailhair slingor i mitt hår! Ska ta och slinga håret lite ljusare på vissa ställen någon där här frammåt där det inte har blivit lika ljust, annars är det bra behövs bara klippas in och det ska jag göra imorgon!

Så min dag har spenderats åt mitt hår kan man väl säga, nu ser jag på greys anatomy och gör inte mycket alls. Fredag idag, känns som söndag? Men det är väl för att vi har extra lång helg så känns allt helt fuckat. Nåväl, ikväll blire fredagsmys, sååå sköönt!  Vi hörs kanske nå senare om jag har nått på hjärtat då :)

hockey.

Sitter i soffan och inväntar hockey, sverige möter tjeckien klockan kvart över 8! Dom måste ju vinna denna match, vinner dom inte.. Suger dom! Såg just när finland vann över usa, not good. På något sätt hejar jag aldrig på finland, även om det så skulle vara det sista laget på planeten haha.  Nu ska jag hämta mig ett glas vatten, invänta hockey och ha mys med mina underbara föräldrar!   Jag har blivit världens mest osocialaste människa, man har tur om man får tag i mig på mobilen ens, jag orkar aldrig lämna huset längre, orkar aldrig fara ut och umgås med folk när dom ber mig och jag känner inte en enda känsla som känns TRÅKIG när jag är hemma flera helger i rad. Vad är det här!?!?!  Jag kanske har insett att jag inte missar någonting med att vara hemma...

Gult & Blått♥

nanana!

My life is so much better when you decided to not be a part of it!;-)
Ingen förlust


heeej

Ligger just nu på min säng och gör absolut ingeeenting! Ligger bara här och väntar på att någonting ska hända, haha. Nä men är dö trött men känner att om jag somnar nu kommer jag inte kunna sova något inatt och det klarar jag intee av!

Ska gå och platta igenom mitt hår så fort orken finns eftersom att bella nog skulle komma hit å häva fast mitt löshår så då vet ni vad jag ska göra ikväll, eller om det inte blir av ikväll så imorgon! NÅ nu vet ni det, hejdå

Bjuder på en vacker bild som jag fann på emelies blogg!

Luleeå!

Goddagens! Imorse då jag vaknade så kasta jag upp håret och sminkade mig och for sen iväg till luleå med mamma, moster linn & matte!  For bara dit en sväng för att förhoppningsvis hitta en klänning som jag kunde ha till både muckfotot och skolavslutningen, hittade en iallafall som passade till skolavslutningen efter några om och men! Är inte särskilt brydd egentligen, förut sökte man ihjäl sig för att hitta den "perfekta" klänningen, nu tar man första bästa.. Haha! 

Nåväl, nu ligger jag i sängen, tycker synd om mig själv är verkligen sjuk och verkar inte vilja bli frisk heller.. Känns förjävligt + att jag har en förjävlig mensvärk på det också. Mitt liv suger idag.  Nu ska jag tröst äta hårdbrömacka med skinka på och en pk på sidan om och slå igång greys anatomy. Vi hörs sen!

Kastar in en snabb bild på klänningen!


ohyes


det är okej att sakna gamla goa tider - för dom kommer ju faktiskt aldrig mer tillbaka


Sad but true

exprimenterar!

Nu är slingorna ut dragna och färgen på det! Ska bara vänta i en heeel timma fast har faktiskt bara 20 minuter kvar utav tiden. Sen blir det att skölja ur håret och fara till kalix direkt med mamma för andra gången idag. Om det nu blir så dvs! Nåväl nu ska jag sitta och surra med mamma och bella och invänta att få skölja färgen, hörs sen :-)


Hemma från frisering!

Hellu!  For inte till skolan idag, så har sovit bort dagen tills jag steg upp, sminkade mig och sen for jag med mamma till kalix och hämtade mitt ID kort och aktiverade koden och det på mitt bankkort. Sen for jag och klippte mig, en hel timma satt hon och bara klippte bort hår från mig, buhu.. Men det var verkligen nödvändigt eftersom att jag har blekt och haft mig med det och inte klippt mig på över ett år.

Så nu är mitt hår kanske kort, men fräsht! Ser faktiskt inte helt dumt ut att ha det kort heller nu mera :) Nåväl, nu blir det att kolla greys anatomy, sen middag och senare kommer bella hit och ska slinga håret. Ska ta och för en gångs skull följa min frisörs råd om löshår, färgning osv! Testa även en ny frisör, skit bra var hon och gav massa bra råd, hon klippte även mitt hår så det skulle se bra ut till löshår. Alla andra kipper det bara helt avklippt och fult!

Såhär ser det ut nu mera bakifrån!


dh

Befinner mig just nu bänkad framför tven och kollar på DH, tisdags tradition! Efter det ska jag nog kasta mig i sängen direkt och kolla på greys, sikken skräll. Imorgon får jag se hur jag mår när jag vaknar och avgör då om jag orkar mig upp för några timmars skola, som jag mår just nu så kommer jag inte orka med det men det hinner kanske ändras!

Nu ska jag se klart dom sista 10 minuterna som är kvar av dh, sen kasta mig till sängs.  Sov gott sötisar!

^^


I'm still alive.

Som jag nu mera skriver i varja inlägg dom senaste dagarna är "förlåt för min dåliga uppdatering" men det bara händer så lätt att den blir urkass. Speciellt nu när jag är sjuk!  Jag har ingenting att blogga om då, det enda jag gör är att ligga i sängen och dör och kollar massvis med avsnitt från greys anatomy. Såå sjukligt bra, like always! 

Idag åkte jag in till skolan vid halv 9, gjorde nationella matte, var svårt för mig som absolut inte är någon höjdare i det sen for jag hem, käka pizza, sov i några timmar, åt middag och nu ligger jag här och har just sett 2 avsnitt av greys!  Imorgon är det onsdag, får se om jag tar mig till skolan om jag är nå friskare dvs, måste ju ändå in till kalix eftersom att jag ska och klippa mig och fara på banken å hämta mitt ID kort och fixa koden till mitt bank kort.   Nu ska jag gå på toa, se greys och bara vila. 

Tänkte att detta inlägg skulle bli ett litet livstecken. Nu vet ni iallafall att jag lever, änn en dag!

Mina 3 dagliga droger just nu.



Sjuuk

När jag kom hem från skolan idag mådde jag allt för dåligt, hade över 39 grader i feber så blev ingen kvällsskola för mig inte. Imorgon ska jag kämpa mig upp och åka till skolan vanlig tid för att fara på första lektionen och sen ha matte nationella eftersom att jag inte orkar missa det och få vänta på en speciell tid till att göra det! Så far bara in och gör det, sen hem igen och vila upp mig!

Tur att vi bara har skola tills på onsdag i veckan är så sjukt skolless, idag har jag fått en ny skoluppgift där man får välja valfritt so ämne och att skriva om, 7 hela sidor om vad som hände efter andra världskriget ska jag få ihop, har även en bokredovisning att göra men jag orkar inte läsa boken, jag hatar att läsa böcker och är mer än halvt blind också. Måste verkligen fara å kolla synen på nytt snart och beställa linser, mina glasögon är för svaga nu eftersom att min syn bara försämras hela tiden förut hade jag bara ett synfel, nu har jag synfel på både nära och långt håll. Jag är blind!

Nu ska jag mysa med mamma & linn och ta mig en macka, sen krypa ner i sängen och försöka få en natts sömn, sov allt annat än bra idag.. Sover alltid så sjukt dåligt då jag är sjuk!

idaaaag,

Goddagens, sitter just nu på bussen hem och är inte långt ifrån hemma, fan så skönt!  Något som är mindre skönt är att jag har blivit dödsförkyld över natten, snorar, nyser, huvudet väger 1000 kg, ont i bihålorna samt öronen & halsen. Men har ändå lyckats kriga mig igenom dagen, nu när jag är hemma ska jag bara ta mig någonting och äta sen ska jag direkt sova så jag hinner vila mig lite innan jag ska iväg till skolan igen. Känns som att jag skulle kunna sova i hundra år å bara få bort förkylningen, den är heeeemsk.. Nu ska jag iallafall packa ner datorn och vänta på att jag ska klicka på stoppknappen å hoppa av bussen å vandra hemmåt mot sängen! Vi hörs senare om det hinns.

Big brother!

Okej.. Det här med att uppdatera bloggen flera gånger om dagen har inte gått nå vidare dom senaste dagarna.. Men idag har jag mått som förtjänat (faktiskt värre enligt mig haha.) Så har inte hittat någon ork till att blogga eller ens lyfta upp data locket så har legat och sovit, ätit, socialiserat mig med familjen och färgat mammas hår!

Nu sitter jag ny duschad och fräsh och ser på big brother. Tyvärr så är det bara bra/normala människor nominerade, men om vi säger vem jag tror åkeeeer blir det nog Vobban! Nu ska jag hämta en ask med zoo och sen gå och sova. Det är ju skola imorgon, tur att det bara är skola till på onsdag. Ska gå runt och vara ful i håret också ända tills på onsdag/torsdag då jag får i löshåret och slingor, klippning och köret... Nåväl, vi hörs nog mera imorgon om det hinns för har nog kvällsskola och har lång dag. Men ska försöka klämma in några inlägg! Godnaaaat


igår!

Goddagens! Glömde helt bort att blogga senare igår men hade fullt upp,  efter hårfärgningen (som inte blev särskilt bra den heller..) så duschade jag, fixade mig och så for jag iväg för festligheter eftersom att matte nämligen fyller 17 idag! Hade en riktigt trevlig och bra kväll! Har iallafall nyss kommit in efter att legat och solat ute men blev så mycke moln så jag har förflyttat mig till sängen istället, har hemsk huvudvärk så det här är bästa stället att bli av med den! Nu ska jag se några avsnitt greys anatomy och kanske somna till lite åt det! Vi får höras senare!

Hårfärgning nr 3...

Goddagens! Sitter just nu med hårfärg nummer 3 i håret... Börjar bli less på hårfärg nu haha! Men håret blev orange av min brunfärg igår så idag for jag till ica och köpte en ny ljusbrun färg och får hoppas på att detta blir bra iallafall!  Nu ska jag se greys anatomy i väntan på att få skölja ur färgen, sen blir det lite fix å trix inför ikväll! Vi får höras något mer senare. :)


Hårfärgning nr 2!

Har precs fått andra färgningen insatt uppi huvudet och sitter och väntar på att få skölja ut det. Vilket är om ca en kvart! Har ju blekt det för ett tag sen, blev riktigt snyggt orange, not! Så nu sitter jag med en ljusbrun färg i håret som jag sedan ska slinga blonda slingor i men det ska jag inte göra föräns på onsdagkväll eftersom att jag ska å klippa mig på dagen och tänker inte färga sönder mitt hår som just börjat få bra kvalité! Fast det har jag väl redan gjort.. Haha! Nåväl,  kastar in en bild på mitt snygga oranga hår ;)


Hårfärgning!


haaha..

sexy and I know it





hej tidsfördriv, hej

Under 2012 har du hunnit med följande:

Hånglat med en kille? Jaaap
Hånglat med en tjej? Nej
Myst med någon speciell? Aa!
Pussat en killkompis? Ja
Pussat en tjejkompis? Jaa
Saknat någon riktigt mycket? Om jag har!
Fått nya vänner? Japp
Haft sex? Ajo
Gråtit inför den du tycker om? Har inte tyckt om någon iår så neej
Älskat någon påriktigt? Just friends and family
Gjort något du lovat dig själv att inte göra? Kanske de kanskee... Men äh vafan!
Gjort något inom kärleken som du sen ångrat? Nej
Varit förälskad i någon? Nej
Kramats med någon? JAA, jag älskar att kramas
Fått en rikig utskällning? Nä, jag vet inte.. Tror fan inte det
Varit med om något oförglömligt? Öh, inte vad jag kommer ihåg.. 2012 har inte varit nå vidare kul hittils
Busringt någon? Nej
Ljugit minst 100 gånger för någon vän? HAHA vafan nej, eller aa... Ljugit om saker och sen direkt skojjat ;-)
Rökt? Ja
Snusat? Ja
Druckit alkohol så du spytt? Mhm, hah
Rymt hemifrån? Nej
Skolkat? Inte med mening, glömde sjukanmäla mig då jag var sjuk
Slagit någon riktigt hårt? Haha ja
Varit riktigt arg på någon? JA, döda
Hatat någon? Det kan jag väl inte påstå, bara tyckt väldigt illa om någon.
Till sist, hur tycker du 2012 har varit? Bra, men lite tråkigt..

Tråkiiit

Ligger just nu på sängen och gör ingenting, har duschat för ett tag sen och nyss snört på mig lite smink bara för att det är fredag! Haha..  Nä men har faktiskt ingenting annat att göra, kunde inte somna om imorse så steg upp och gjorde mig mat och såg på tv, sen har jag målat naglarna, tagit bort nagellacket, duschat, bråkat med vad jag ska ha för kläder på mig, sminkat mig och kastat upp mitt flottiga hår i en snodd eftersom att jag inte orkade duscha det då jag ändå ska färga det senare.

Idag är det som sagt fredag, jag ska inte göra någonting alls idag. Imorgon ska jag förtära alkohol och ha det bra! Så idag är det hårfärgning på schemat, fredagsmys och så! Nu ska jag spela bubble witch och vänta på bättre tider..

Söt?  HEj ankkäft ♥

kan.. inte.. sova..

Klockan är bara 9 och jag är redan vaken, jag har sovit skit dåligt inatt.. Har haft ont i magen, nyst 150 gånger och absolut inte kunnat somna hur jag än har försökt ligga! Fan vad jobbigt alltså.. Ska slå igång en film snart och försöka somna om ett litet tag till, jag hatar att vara sjuk för man sover jämt så jävla dåligt då.  Och nu så är jag skit hungrig också och trött,  äta eller sova?! Vi försöker väl först med att sova.. Godnatt, hoppas jag på!

Helu!

Har kommit hem från kvällsskolan nu, eller var hemma därifrån klockan 8 ungefär och då började jag direkt ta bort dom slingorna jag har haft kvar av löshåret så nu är jag korthårig, buhu. Men imorgon ska jag börja exprimentera så då kan jag ju inte ha i löshår så! Nu ska jag se let's dance och äta mina nötter.. Muums!


Har liiiite tråkigt..

Har nyss fönat håret, nu ligger jag på sängen och väntar på att orken till att gå och hämta en hårborste ska komma. Orken till att platta håret finns fan inte, jag får fara med en bolljävel på huvudet, who cares? Justin bieber ska ju ändå inte dit så jag behöver ju inte vara snygg. HAHAH nej jag bara skojade!  Eller gjorde jag?..

Har skit tråkigt, har tidsfördirivt dagen med att se lilla sjö jungfrun och duschat, sen i brist på annat har jag även hunnit kleta på mig mascara så jag ser mänsklig ut! Nu skaa jag se klart sjöjungfrun och sen invänta att få fara till skolan, gud så roligt!! Not. heeeeeeh


Godmorgon.

Godmorgon! Blev att stanna hemma idag, mådde inte bra alls i morse och nu dunkar mitt huvud ännu värre.. Buu! Så ska ligga här i sängen och vila tills jag ska duscha och sen fara iväg till skolan för jag måste dit och göra mitt absolut sista prov på kvällsskolan! Nåväl, ska ta och se lite sons of anarchy och försöka vila bort huvudvärken. Vi hörs senare!


greeeys

Har precis klämt varma mackor, var ruskigt gott! Nu sitter jag och inväntar att greys anatomy ska börja och sen då det är klart ska jag direkt gå och sova. Har sjukt ont i huvudet och mest troligt åkt på lite feber, inte nå kul någonstans det så får se hur jag mår imorgon om det blir någon skola för min del. Vi får väl helt enkelt se det då! 

Nu blir det greys anatomy,  en helt vanlig onsdags tradition! Vi får höras mera imorgon om jag nu inte bloggar senare, vilket jag inte tror.


Varför jag har haft dålig update idag..

Goddagens! Har haft kvälls skola ikväll därför har jag inte tagit för mig och bloggat föräns nu igen. Ni fick ju faktiskt ett inlägg imorse så!;)  Nåväl, denna dag har rullat på som vanligt, haft muntliga engelska nationella och sånt. Hann bara hem och äta och sen tillbaka till skolan igen, pluggat matte i 2 timmar sen orkade jag inte mer och mamma hämtade mig och jag for på coop och köpte lite håårfärg!  Har även fått mitt löshårs grejs idag också, tar och kastar in bild nuu, sen duscha och äta någonting. Vill helst inte röra på mig ur fläcken, har en dödlig träningsvärk idag. Har aldrig haft en sådan hemsk en, kan knappt gå mänskligt..  Min mage, rumpa, ben, armar är VÄRST.

Grejorna från Rapunzelofsweden!

Blekning som ska ta bort mitt svarta hår, en ljusbrun hårfärg på det sen! Sen fattas bara slingorna så är mitt hår klart för löshår insättning, men slingorna får vänta tills jag klippt mig, alltså några dagar! Håret måste ju få vila lite..

@Godmorgon!

Godmorgon! Har precis kommit till skolan och sitter i rödan och väntar på att någon jag lkänner ska komma till skolan.. Har sovmorgon idag, exaaakt som alla onsdagar! Hade faktiskt tur idag att bussen var sen så slapp jag komma hit typ 10 i 8 som jag brukar göra. Haha ;) Nu ska jag väl tidfördriva tiden med att plugga lite världsuppfatting, fast nu kom oskar å david!! Nu har jag vänner häääääääär, hejdå!


Springtur, check!

Har nu varit duktig och varit ut på en springtur, eller ja.. Jag kan ju alltid drömma om att jag orkade springa hela vägen! Nej.. Det gjorde jag tyvärr inte.. Men oväntat mycket orkade jag faktiskt haha!  Hatar att gå efter vägar där det knappt är nå hus utan bara en massa skog runt omkring, så varje liten buske eller sten som såg mysko ut i skogen trodde jag var en björn eller älg.. Så det gjorde nog också att jag höll snabb takt hela vägen haha. Självklart träffar jag på lösa hundar som springer som dårar mot mig, träffar ALLTID på lösa hundar som ska atteckera mig.. Som tur är stannade dom då jag skrek stanna åt dom som någon idiot haha.. Sen gick det VÄLDIGT fort hem haha!

Nu är jag iallafall hemma och har fått 100 situps gjorda, mördat armarna lite också även lite andra magövningar! Sköönt nu såhär efteråt! Nu sitter jag med mitt SO blad som jag ska ta och plugga till,  " omvärldsuppfattning" ska jag ha på prov imorgon! Sista SO provet i nian, måste ju klara det. Annars får jag skämmas över mig själv!!




14. 5 stycken "awkward moment"

Finns väl hur många som helst, men finns inga extremt pinsamma jag kommer på nu.. Men skriver några "små pinsamma" jag kommer på!

1. Ska hoppa av bussen, flyger på en kille i bussen typ. Gick i 7an och höll på dö av att jag skämdes såå..  Haha!

2. Ramlar i bussen igen, sitter och helt plötsligt flyger jag ner i backen då bussen bromsar, som tur var var johanna med mig och gjorde allt mindre pinsamt haha!!

3. Sitter nere i bussen (i en övervåningsbuss) glömmer helt bort att man måste öppna glasdören för att gå ut när man ska ut ur bussen och går in i dörren, alla kolla på mig som om jag vore världens idiot... Haha

Kommer inte på några mera än 3 st..  Som ni märker har allting hänt i bussar, jag och bussar är ingen bra kombination.. Dock är ingenting av det riktigt pinsamt, men ja JAG SKÄMDES DÅ!

Soool!

Goddag! Idag är en braaa dag och vädret är super! Har suttit ute i 2 timmar och solat, inge fel i det :) Nu har jag precis kommit in och ska se gårdagens big brother, sen ska jag plugga in lite länder i huvudet för har prov i det imorgon, kan som tur är det flesta redan så :)  Ska även dra mig ut senare för en springtur, måste ta tag i detta nu. Har inte tränat på flera veckor, åångest är den känslan jag känner över det. Måste ta tag i det nu! Idag är det prick en månad till sommar lov, även prick ett år sen jag tog första doppet haha. Fan så kallt det var!

NiiiiceEE!

klick klick & klick!

Blev lite annat än bara löshår som beställdes, blev en rosa fästnings tång och annat tillbehör till det!





Jääämtön!

Har just kommit hem efter att haft varit till jämtön en sväng! Ligger nu på sängen och kollar löshår, ska ta tummen ur röven och vandra till mamma nu så jag får beställt detta, måste ju börja mixtra med håret snaaart, står inte ut med min extrema utväxt och mörkbruna fula hår..  Sommaren närmar sig = Ljust hår på huvudet.

Sen ska jag kasta mig i duschen, ska väl också se big brother är väl tänkt om mina ögon orkas hålla uppe tills dess annars blir det väl en massa pretty little liars tittande, har snart sett ut första säsongen igen, jag behöver hjälp.. Jag är serie beroende! Nåväl, ska ta och stiga upp från min grop som börja bildas i sängen och få någonting gjort, seee u later aligator



in every life we have some trouble, but when you worry you make it double

13. Så vill jag ha mina helger.

Jag vill väl ha mina helger lite olika, vissa helger vill jag bara ligga hemma och ta det lugnt och vissa helger vill jag ha det roligt, festligheter osv!  Jag vill väll ungefär ha mina helger som jag redan har det, fast ännu bättre & roligare :)


Måndag avklarad, faaan så skönt

Goddagens är hemma från en skoldag nu, har varit en helt okej dag inte särskilt jobbig! Heeeelt ok!  Imorgon har vi fågelskådning 4.00 på morgonen, jag tror jag skippar den = en hel ledig dag, inte helt fel det heller ;-) Har även hunnit se en riktigt obehaglig händelse då jag hoppade av bussen så hade det just hänt en motorcykel olycka just där jag kliver av, har aldrig sett något sånt förut. Att bara se en person ligga där mitt på vägen och se en motorcykel ligga någon meter där ifrån, huvva!:(  Får hoppas på det bästa för han!  Nu är ska jag gå iväg på toa, och lugna ner nerverna, heeemskt!..   Vi hörs senare!


Ögongodis!

Pojken blir ju bara snyggare å snyggare, det är ju sjukt!



12. Bilder från när jag var liten.





Detta är dom enda bilderna jag har på datorn, har 1058937954 stycken i fotoalbum haha!

nytt i garderoben!

Spets linne från Gina Tricot!

Goddaag!

Goddagens! Ligger just nu på min säääng som jag just har varit så duktig och bäddat, ligger och väntar på att toan ska bli ledig så jag kan gå och hämta mitt smink och plattång så jag kan fixa mig någon gång. Idag har jag inte hunnit med särskilt mycket, senare ska jag iallafall iväg på två års kalas hos min syster & hennes pojkvän, deras son fyller heela 2 år imorgon men vi firar det idag! Nu i väntan på att toan ska bli ledig slår jag igång ett avsnitt pretty little liars, kunde inte motstå att börja se igenom första säsongen en gång till, haha!

Och när jag ändå håller på kan jag ju kasta in en bild på dagens outfit.

Topp - Gina Tricot Jeans - H&M tror jag!

11. En låt med många minnen.

Oslagbara minnen också!!


hej

1. Tänk på den sista person som sa att jag älskar dig, tror du den menade det?
Jaadå
2. Vill du bli tillsammans med en 18-årig vid ålder du är nu?
Åldern spelar väl ingen roll haha

3. När var sista gången du var aggresiv och glad på samma gång?
Idag

4. Skulle du någonsin le mot en främling?
Javisst :D

5. Finns det någon person i din närhet som är upprörd över att du har kontakt med en speciell person?
Haha typ, vissa människor är underhållande

6. Har du hört en låt som påminner dig om någon idag?
Nä inte vet jag
7. Vad exakt har du på dig just nu?
Onepiece, linne, trosor & bh
8. Hur ofta lyssnar du på musik?
Varje dag

9. Bär du jeans eller mjukisbyxor mest?
Bär aldrig mjukisbrallor så jeans
10. Tror du att ditt liv kommer att förändras dramatiskt före 2013?
Säkert!

11. Är du en social eller en asocial person?
Social

12. Har du någonsin kysst någon vars namn börjar med bokstaven “A”?
Ja

13. Vad sägs om “R”?
Japp

14. Bryr du dig om folk pratar illa om dig?
Alla får väl säga vad dom vill om mig, dom får sprida elaka och falska rykten hur bäst dom vill om det får dom att må så himla bra utav det och får dom att känna sig bättre. Så länge jag vet vem jag är så är jag nöjd, that's it:)

15. Om du kunde ändra din ögonfärg, skulle du?


16. Finns det en kille som du skulle göra absolut allt för?
Neeeej

17. Nämn något om den här dagen du ogillar
Idioter vid min omgivning

18. Är det gulligt när killar kysser dig på pannan?
Haha, visst

19. Är du tillsammans med den senaste personen du pratade med?
Nej??

20. Finns det någon som regelbundet (andra än familj) säger “Jag älskar dig” till dig?
Ja, så söt!

21. Har du någonsin velat ha någon du inte kunde ha?
Nej
22. Vem var den sista personen du talade med innan du gick till sängs igår kväll?
Vet inte, linn säkert

23.Får du en massa förkylningar?
Ja, HELA TIN
24. Är det någon som hatar dig?
Säkert,  men.. Haters make me famous!

25. Tycker du om att titta på skräckfilm?
Med rätt sällskap, självklart!

26. Vill du ha hål i din tunga?
Visst

27. Om du var tvungen att ta bort ett år av ditt liv helt, vilket skulle det vara?
Dethär? Bara för att det gått så så kort tid av det haha

28. När var sista gången du berättade att du älskar någon?
Vet inte

29. Tror du någon har känslor för dig?
Det vet man väl aldrig säkert ;)

30. Tror du att någon tänker på dig just nu?
Säkert någon i världen! Mamma tänker på mig extra mycket säkert, hon saknar mig säkert jätte mycket!

haha..



Haha, stämmer så jävla bra! Min dator & mobil har till å med en helt egen halva av sängen haha ;)

morgonmys!

Godmorgon! Har vaknat för ett tag sen och har just sett klart gårdagens big brother avsnitt som jag inte orkade se då, så tog och gjorde det nuu. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt ännu en dag, så jävla skönt! Nu när jag ändå ligger här i sängen och inte har något bättre för mig ska jag passa på och se klart glee avsnittet som jag somnade till igår, sista avsnittet av säsongerna som är ute </3  Mitt liv är öööver.


9. Bild på mig för ett år sen och hur det var då.

Har tråkigt så kör en till sånnhär..



Jaa okej, då kör vi väl då! Denna bild är lite mer än ett år gammal så den får duga. Ja hur var det nu för ett år sen? Saker och ting var underbart, exakt som nu fast inte på samma sätt direkt. :)  På något sätt var väl allting mycket roligare då? Allt var så nytt typ, idag måste man göra något extremt för att kunna ha riktigt roligt typ haha. Det var väl bara en massa festande och umgicks väl mycket med mina vänner,  det enda som skiljer nu från då är väl egentligen inte särskilt mycket. Det kanske är personerna man umgås med, man har glidit isär folk, pratar kanske inte med vissa och så. Men det är ingenting jag hänger läpp över, för jag har det hur bra som helst nu med eller utan dom :)  

Orka sitta och hata på livet när man kan älska det?;-)

- jag kunde inte bry mig mindre


Garderob rensning!

Efter en timmes rensande av min garderober så resulterade det 4 påsar med kläder som ska slängas! Jag brukar spara på kläder så länge som möjligt, men alla mina garderober med överfulla så nu är dom rejält tömda och bara kläder jag använder har fått stannat kvar! Nu ska jag visa det åt pappa så jag kanske får en liten belöning, dvs mitt jävla löshår, funkar det inte på han.. Då är mamma mitt andra offer!

Hejdå kläderna </3


i need moneyy...

Har nyss proppat i mig nästan en hel hamburgetallrik, sa ju att det lär bli skräpmat till middag haha.. Nu ligger jag i sängen och kämpar med matkoman samtidigt jag kollar på kläder och löshår. Måste få tummen ur röven och klicka hem avslutningsklänning + löshår och det köret men mina pengar kommer inte föräns om 16 dagar! Jag blir tokig utan pengar, längtar till sommaren då jag har sommarjobbat, då är jag rik i ett par veckor iallafall! Nu ska jag ta och kolla om jag hittar någon klänningjävel och kolla vad för jävla löshår jag ska ha, sen ska jag försöka blinka gulligt åt pappa så jag kanske slipper vänta i 16 hela dagar..

Någon som vill/känner för att verkligen vilja betala?!

8. 10 saker jag vill göra innan jag dör.

1. Leva livet, fullt ut!
2. Resa jorden runt
3. Skaffa mig jobb
4. Flytta hemifrån
5. Bli kär & självklart gifta mig!
6. Skaffa familj
7. Göra hel galna grejer med mina nära&kära!
8. Göra något extremt som jag alltid kommer komma ihåg!
9. Köpa mig världens största tv + säng
10. Bo jäävligt lyxigt, dvs.. Skaffa mig en rik man

heelg!

Som rubriken lyder så har jag helg nu! Endast 4 lektioner har jag haft idag, korta och inte jobbiga alls så just före ett någon gång fick jag helg, grymt skönt. Denna helg ska jag bara ta det lugnt medans alla bara pratar om att supa varje helg,  lessnar inte folk snart? Det må vara pite cruising imorgon men det har jag redan ställt in pga värdet skulle vara pissväder och att jag inte har någon lust alls till att göra någonting. Endast en hel helg med bara mys!

Ska nu ta och kolla igenom förrgår och gårdagens big brother avsnitt som jag missat, eller rättare sagt inte orkar kolla på och så ska jag vänta på mamma som ska komma hem med chips åt mig! Känner på mig att det blir en onyttig helg, speciellt måltiderna då mamma åker bort över helgen och pappa ska fixa middag haha..

Nu;  Fira helg med pk & big brother!

Godnatt!


7. Sånt här stör mig.

Kan väl störa mig på lite allt möjligt, speciellt då jag är på dåligt humör. Men något som stör mig mest och irriterar mig nog mest på denna planet är nog folk som står och ljuger en rakt i ansiktet och man vet om sanningen, folk som nekar saker som man VET (riktigt säkert) är sant osv.. Folk som överdriver, folk som skapar hemskt dåliga och skrattretande rykten,  folk som är extremt falska och sitter bara och snackar en massa gojja om sina närmsta vänner typ. Såånt gör man bara inte!  Det var väl lite utav vad jag stör mig på :) Självklart är inte jag heller guds bästa barn om ni nu tror jag påpekar det!

Då något utav detta sker mig, blir jag såhär:

HEllu!

Har haft kvällsskola idaaag ikväll igeeen, nu är ett till prov avklarat. Fan så skönt!! Nu sitter jag och kollar på big brother tjugofyrasju i brist på annat att göra, ska strax ta och kasta mig i duschen och sen får jag se vad jag gör! Blir väl att lägga sig tidigt och se på Glee tills man somnar, standard!

Dagen idag blev kort, for på skolan och var på 2 lektioner for hem vid 11 för att jag mådde så sjukt illa och hade ont i magen och huvudet, for hem och sov i 4 timmar så gick det över så jag kunde fara på skolan ikväll, tur det :) Annars har inget viktigt hänt idag.. Har agerat kock idag till middagen, blev korv, mackaroner och köttbullar efter några korvar på golvet, bränt mig 150 gånger så var maten färdig.. Haha, nåväl ska draaa nu!

Lägger ut en bild på min ljuvliga lunch, det bästa med att vara hemma från skolan - LUNCH HEMIFRÅN

Home!

Är hemma från skolan nu, slutade faktiskt oväntat tidigt en hel timme tidigare! Har fått plugga till prov och sen fått göra provet, fick hjärnsläpp på 2 frågor så klarar jag det inte tar jag pistolen mot huvudet och trycker av. Okej, nej det gör jag inte alls men ah ni förstår!  Imorgon har jag också kvällsskola fast då ska jag göra ett SO prov jag har missat, och so'n är ju inte svår alls utan bara rolig att plugga på så klagar faktiskt inte så himla mycket på det! 

Nu ska jag ta det lugnt och chilla ett tag, sen kasta mig i duschen och invänta greys anatomy, eller ah justja! Glee är börjar ju nu på tven så ska ta och hoppa in och se dom nyaste avsnitten av det då! Vi hörs :)

Får bli ännu ett bildlöst och tråkigt inlägg

Onsdagen avklarad!

Är hemma från skolan nu, tog ledigt från dom 2 sista lektionerna så jag hinner hem innan jag ska tillbaka till skolan eftersom att jag har kvällsskola idag IGEN! Men tur att jag har det nu istället för sommarskola så mina betyg ser fina ut till sommar avslutningen :)  Ska dra igenom dagen fort, 

Började morgonen med matte nationella b1 & b2 delen är nu gjord, del 2 gick bajs kunde ingenting! Sen hade vi idrott, och sen hade vi matte där vi slutade ungefär direkt efter att vi hade kommit dit så sen väntade jag på skolan tills bussen gick och nu är jag hemma i min äskade säng och ska ta mig en powernap på 2 timmar och sen stiga upp och käka middag och sen blir det väl att dra sig iväg till skolan igen eftersom att den börjar klockan 5. 

Uppdateringen kommer suga för jag tar sova före bloggen och skolan före bloggen!

we have the right love at the wrong time


blablabla

Goddagens, har inte bloggat på hela dagen för jag har inte orkat och har sovit nästan hela dagen. Har varit på kasst humör över allt och ingenting, men tänkte att jag iallafall kastar in ett snabbt inlägg,  gårdagen var väl bra till en början sen ville jag bara hem ifrån allt jobbigt folk och chrille kom å skjutsa hem mig, hann bara lägga mig i sängen så sov jag stenhårt!

Det var min valborgs, allt från förra årets händelser var och kommer alltid vara roligare än allt som händer detta år, vafan gör vi så allt blir så jävla värdelöst?! Okej, nu är jag väldigt negativ, skit samma. Ska se robinson cruose nu och sen göra bokredovisning på det så den är klar imorgon eller nått! Hejdååå!


6. Beskriv en nära vän.

Eftersom att jag har flera nära vänner tänker jag inte välja någon utav dom att skriva om eller så! Dom vet vilka dom är, och dom är underbara alla på sitt sätt!  Alla har sina negativa saker med sig, vissa glider man isär, vissa blir man tightare med osv.. Det har förändras så mycket idags läget med det.

Men för mig ska en nära vän vara en jag kan lita på, jag ska kunna prata med utan att det saker och ting ska spridas vidare, självklart ska personen vara rolig att umgås med och vara snäll & trevlig mot folk. Hatar folk som behandlar andra dåligt, snackar skit om andra, trycker ner andra eller bara är allmänt elaka, sånna människor vill jag inte längre ha i mitt liv, det kanske jag inte hade brytt mig om för några månader sen, men sånna är ingenting å ha helt enkelt!:)

PUSSS

RSS 2.0