halloween

Har precis landat i sängen efter att haft suttit uppe och kollat på grey's anatomy. Lika bra som alltid! Eftersom att det är halloween idag, eller ja i amerika är det halloween idag och så är det ju lill lördag idag också så har jag plockat fram min chokladkaka och ska ligga & mumsa på den till ett avsnitt VD! Har precis börjat om att se första säsongen igen och ska se igenom alla, det är så jävla braaaa. Det är galet! Nu se vd, käka choklad, dricka loka  och de tills jag deckar.  Godnatt!!
 

nytt i garderoben!

Hallå! Tänkte ta mig för att blogga lite nu, har hemsk uppdatering just nu men håller på fixa igång min andra blogg. Men jag vill inte börja blogga där om jag inte får över alla mina gamla inlägg härifrån dit, haha! Någon som kan det?! Hör av er!!! 
 
Idag har jag inte gjort mycket, bara degat och tagit det lugnt. Nyss har jag varit på ica och hämtat ut ännu ett paket till halloween, nu ska jag inte spendera mera pengar på detta.. Har spenderat över 1000 spänn på denna skiten som varar en kväll, haha känns hemskt.. Nåväl, har även fått hem mitt nelly paket idag också så tog mig tid och fotade bilder på det jag shoppade i lördags och blusen jag fick hem från nelly idag + andra paketet!
 
"Oversize" linne - Bikbok
Skjorta - H&M
Oversize t-shirt - Gina tricot,  baksidan
T-shirt - Gina tricot
Blus - Nelly.com
Vampyrtänder - Maskeradkammaren.se

godnatt!

Har nyss borstat tänderna, tvättat bort sminket & krypit ner i sängen! Gud så skönt det var. Nu ska jag ta och kolla på Glee och ta det lugnt tills jag somnar. Ska försöka mig på att inte skruva om dygnet för mycket haha, har inte lyckats ännu så ska försöka låta bli! Iallafall för ett tag sen kom Emelie & Petter förbi en snabbsväng, skönt att träffa lite andra människor än familjen haha, är alledens för lat för att bege mig utåt och umgås med folk, men detta skitväder gör en inte sugen till något alls. Sängen är det allra bästa i dessa väder!  Nu ska jag klicka igång lite Glee så får vi höras imorgon! Puss.
 
Orkar inte med mera slask & skit imorgon...

tisdag

Hallå! Idag har jag faktiskt inte legat i sängen och degat hela dagen utan steg upp vid nio och for iväg till kalix just före tio eftersom att jag & Linn skulle till vårdcentralen och ta hpv sprutan! Och jag överlevde faktiskt, dock gör det alltid onödigt ont när dom trycker in jävla vaccinet haha. Huvva! Sen bjussa mamma på lunch på 11ans, sen for jag hem och gjorde inte mycket. Tog mig en powernap tills jag blev väckt av willy som tyckte jag hade sovit klart..
 
I eftermiddag har jag ätit god middag men heela familjen och tjorvat på och så. Nu sitter jag och väntar på att Linn & Matte ska bli klara så ska jag följa med pappa å skjuta som till Matte så jag kan passa på att övningsköra, om det nu inte är allt för halkigt dvs.. Har snöat på som fan inatt och sen har det regnat på det så det är äckligt slaskigt och halt utomhus.. Usch!!

svammel.

Åh! Hittar ingen ork, insperation eller något sånt svammel till att blogga. Vad ska jag ens skriva om? Vad jag gör om dagarna? Det måste vara det tråkigaste att läsa om någonsin. Om det nu inte är någon skit läskig stalker som älskar att läsa om exakt allt jag gör och sitter och är helt sjukt intresserad av allt jag skriver, haha. Huvva. 
 
Idag har jag iallafall haft en mysa-med-sängen-dagen, lika underbart skönt som alltid! Jag har faktiskt redan krypit ner i sängen igen efter att haft varit uppe i drygt en timma, men ska faktiskt upp vid 9 imorgon eftersom att jag ska vara i grytnäs kring 10 för att ta livmoderhalscancer vaccinet, ligger och håller tummar & tår på att det inte gör ont.. Hatar att ta sånna där sprutor som sprutar in något i armarna, dom som slukar upp blod från en är inte farliga över huvudtaget...
 
Ska se glee nu och sen sova, har haft världens sjukaste dröm inatt. Hela japans japaner var ute efter mig! Har aldrig varit så glad i hela mitt liv över att haft vaknat, å herregud..
 
Kastar in en bild på en såndär lite såhär sexyboy ni vet

dead

Helu! Idag har jag varit mer död än levande så har bara legat i sängen och inte gjort ett skit. Jävligt skönt! Igår var det lite folk här och förtärde lite alkohol och så. Hade en helt okej trevlig kväll faktiskt! Fick sovsällskap av Emelie & Johanna också!  Känns tomt att sova själv inatt eftersom att jag har haft sovsällskap sen i fredags, men jag har ju glee att kolla på tills jag somnar!
 
Idag har man ju ställt bak klockan en timme vilket har gjort dagen ännu segare, jag tänkte när jag gick å la mig hur jag kan vara så pass trött och klockan bara är kvart i nio men egentligen är det ju kvart i 10 så jag förstår! Jag somnar ju typ alltid vid 10 tiden förtidspensionär som jag är!  Nu ska jag se glee och dö tills jag somnar. Godnatt!
 
Bildlöst och skittråkigt inlägg, har en massa bilder från igår men jag orkar fan inte gå upp och hämta kameran, lat tjej som fan

Fixat å klar för lite halloween firande!


luleååå, osv

Tjoho! Har nyligt kommit hem från en shopping dag i Luleå med Johanna & hennes syster. Har blivit mig några plagg rikare och pengar fattigare så då är väl allt som det ska! Nu sitter jag och väntar på att duschen ska bli ledig och sen är det väl bara att sätta igång och fixa sig inför kvällens festligheter. Måste ju fira "lilla halloween" i helgen och stora nästa helg, kan inte vänta.. Haha ;-)
 
Blir ett bildlöst och skittråkigt inlägg, men jag orkar inte blogga är för trött, för hungrig och dusch-nödig. Nu ska jag gå å banka på toa dörren ihopp om att duschen är ledig så jag får hoppa in å duscha! Vi lär inte höras nå mer idag, men imorgon. Då kan jag även kasta in bild på det jag köpt. Pusss!

lov!

Tjoo! Idag har jag fått höstlov, fan vad skönt. Efter skolan så åkte jag ner på stan med Johanna & Linn och käkade en toast på lyktan sen har vi vandrat på stan och kollat på lite saker tills bussen kom. När jag kom hem såg jag senaste VD avsnittet och sen somnade jag, sen har jag och Linn lagat middag, blev fläskfilé, beasås och klyftpotatis! Mumma.  Mamma och pappa har stuckit till göteborg över helgen för någon guldklock utdelning som pappa ska vara med på så vi är hemma själv hela helgen, skräll att dom lämnar mig & Linn hemma, haha.. Börjar bli vanligt!
 
Ikväll ska Johanna komma hit och vi ska självklart ha fredagsmys med morötter, gurka & dipp till x-factor! Det bästa :) Sen efter det blir det nog att gå och sova för imorgon ska jag och Johanna iväg till Luleå och kolla deras utbud av kläder, är så sjukt shopping sugen så det finns inte!
 
Kastar in lite skitkassa bilder från idag! 

tråkigt,

Åh! Känner mig som en ny människa efter en lång dusch med hårinpackning, skrubbning och rakning, fan vad jag ska sova gott i min renbäddade säng inatt, underbart att gnugga mina ben mot varandra och dom är helt silkes lena ♥   Haha, sjuk jag är. Men ni tjejer förstår vad jag talar om! 
 
Sitter nu och kollar på tv och tar det lugnt och försöker få reda på om jag har några lektioner eller inte, eller ah vet att jag har idrott iallafall, skönt med fredag imorgon. Endast två lektioner (om nu de blir av) sen tar jag lov, fy vad skönt & fan vad kul jag ska ha. Bara för att jag nu har varit nykterist i 5 veckor så ska jag få i mig lite alkohol också under lovet! Det har jag förtjänat, haha. 
 
 
Hahahhaha, klockren

-


övningskört!

Hellå! Har nyss varit och premiär kört bil, haha fan vad kul det var och absolut inte lika svårt som jag trott, fick inte ett enda kärringstopp eller något sådant haha! Nu har jag nyligt kommit hem och sitter och tar det lugnt, vad som händer senare har jag ingenaning om, jag får väl ta det som det kommer. 
 
Har faktiskt varit på bokan och köpt glowsticks till halloween som visade sig inte vara sticks utan öronhängen hahah....Nu ska jag beställa en sista sak till halloween, sen ska jag inte slösa några mer pengar på det! Tjoooo
 

torsdag, ni vet

Hallå! Idag har jag faktiskt varit duktig och tagit mig iväg till skolan, när jag kom till skolan fick jag veta att jag hade en lektion på morgonen och sen slutade jag, haha ahja. Skönt var det! Efter skolan for jag med Johanna & Elin och fikade på sjukan och sen åkte jag och Johanna hem till mig och här sitter vi!  Har suttit och tjorvat och hunnit baka kladdmuffins som vi glömde bort i ugnen och blev inte lika kladdiga som vi hade förväntat oss men dom var goda iallafall haha!  
 
Nu sitter vi och lyssnar på musik och väntar på att mamma ska komma hem så ska vi till bokan å kolla om dom har en grej som fattas till halloween, hoppaaas. Sen vet jag inte vad som händer, har jag tur så har jag ingen skola imorgon, vilket betyder.. ATT JAG HAR LOV! Men bara för det så kommer det vara lektioner.. Haha. Nu ska jag spela kort med Johanna och invänta mamsen, pusss!
 

allt & ingenting

Tjooo! Befinner mig just nu i köket och tar det lugnt. Idag har jag varit duktigt och gjort bort allt i skolan, eller måste skriva slutet på min bokrecension och vet inte hur jag ska avsluta allt. Haha, helt jobbigt :( Sen efter middagen har jag och Linn varit och pantat (haha) och fick ihop 521 kronor, men då måste man självklart dela på vinsten och då blev det bara typ 260.. Men pengar är det ju iallafall, får ju 1050 imorgon också så ska väl inte klaga!  
 
Har faktiskt också provtestat mina crazy linser till halloween. Fan vad äckliga dom är att ha på sig jämfört med vanliga linser haha, känns helt fel + att det inte är någon styrka på dom eftersom att jag är så snål och tog utan så får gå runt och vara blind haha. Värd tjej! Nu ska jag tidsfördriva tiden tills grey's börjar, lär ha somnar innan dess.. Åhh!
 
Haha, skitful, osminkad & sliten tjej ♥

internet shoppat!

Var så längesen jag klickade hem något och så fyndade jag ju lite på nellys rea!
 
 

onsdag och jag har skit tråkigt

Blev hemma idag också, bajs också. Håller på att gå in i väggen för att jag har så satans tråkigt om dagarna haha. Okej jag har varit hemma igår och nu idag, men det känns som 2 veckor. Har iallafall mamma hemma idag, men då är ju hon typ sjuk så jag ligger instängd i mitt rum så jag inte ska bli sjuk eftersom att jag blir sjuk av minsta lilla typ haha. Kasst immunförsvar.  
 
Men idag ska jag faktiskt vara duktig och göra någon nytta här hemma, okej nej jag ska inte städa. Jag ska göra läxor! Eller jag har inga läxor, har bara 3 uppgifter som jag har gjort nästan färdigt men har slutat göra eftersom att dom blir för jobbiga efter ett tag, så ska fixa till dom lite och sen mejla in dom till mina lärare så är det fixat, ska nog räkna lite matte också så jag slipper tänka på skolan över huvudtaget under hela lovet. Skönt! JAG SKA HA LOV!!  Ok, nu ska jag springa till toan, hejdå. 
 
Btw.. Varför har jag vaknat före fan både idag & igår? Skit onödigt.  Ok, dunka lite spotify nu, hejdå för andra gången.
 

mamma gav livet en mening när hon kommer hem med denna..


tråkiigt..

Goddagens! Stannade hemma från skolan idag, är less på min mage som gör så hemskt ont att till & med ligga i fosterställning i sängen är hemskt. Men har kommit på att vi har en vetevärmare (tror det heter så?) som man stoppar in i micron och den blir helt varm och gossig och lägger den på magen, fan vad underbart det är och så behöver man inte gå å värma den hela tiden heller, det är det enda som lindrar smärtan liitee.. 
 
Som tidfördriv idag har jag sett några avsnit andra avenyn, försöker bli klar med denna serie så jag får börja se någon ny någon gång, denna är nästan lite långtråkig. Förut brukade jag älska andra avenyn men efter att sett såå många andra bra serier så är andra avenyn långt nere på listan...
 
Råka klicka in på " The typical tonåring " på facebook, haha.. Så jävla dåliga!
 


äckel måndag

Idag är det måndag, eller ja måndagen är väl snart över men alla hatar ju som sagt måndagar och måndagar är ju alltid tråkiga och jävliga men min har fan varit förjävlig! Har varit på världens sämsta humör, haft världens jävla äckliga mensvärk så for hem från skolan på sista lektionen... 
 
När jag kom hem sov jag tills det var middag och nu ikväll har bella, johan & willy varit på besök så har suttit å kollat youtube med willy haha. Standard typ!  Iallafall, måndagen har varit förjävlig, jag mår fortfarande skit och magen är helt inne på att göra ont så ingenting hjälper. Less, nu ska jag fortsättta vara världens suraste och otrevligaste människa, jag har ju iallafall en anledning till det nu i veckan. Åh så bra! Btw.. Visste ni att det är bra för våran mentala hälsa att vara arg? Ännu en anledning till å vara det! Fan vad bra. 
 
Me todaay

inväntar solsidan!

Sitter just nu framför tven och väntar förväntans full på att solsdan ska börja, dock är det hela 17 minuter kvar.. Ikväll har jag gjort klart min ena uppgift och sen har jag tidsfördrivit tiden med att prata i telefon med Emelie och målat naglarna! Nu är det bara 16 minuter kvar så ska sitta här och räkna ner tiden, heheee.
 
Nu ska jag gå å måla ett lager till så det ser bättre ut, tjo 
 

söndag

Jahapp.. Då var det söndag igen då! Jag har legat i sängen hela dagen och krigat med min hemska mensvärk som har stört mig hela jävla natten, men det är väl smällen jag får ta när jag varit korkat och skjutit upp den i 5 månader, stupid woman..  Så idag har jag legat i sängen, tyckt synd om mig själv & tryckt choklad! Haha. Nu ska jag ta mig upp från sängen och kasta mig i duschen så jag ser lite mänsklig ut, är väldigt snygg med gårdagens smink utkletat över hela ansiktet, typ. Haha. Nåja, ska kasta mig i duschen och ta en lång och jävligt varm dusch, sen ska jag försöka ta tag i pluggandet. Sista skolveckan innan lovet startar imorgon, fan vad skönt!
 
 

Godnatt..

Har precis landat i sängen efter att haft en trevlig hemma kväll med Johanna som har innehållit en massa kortspel och prat! Såå skönt att hålla sig hemma hela helgerna, jag är världens tråkigaste människa just nu, men har kalix någonting bättre att erbjuda? Svar; Nej.  Så lika bra att spela kort och svamla på, då lever vi längre ;) Haha.
 
Nu ska jag slå igång ett avsnitt andra avenyn och ta det luugnt tills jag somnar. Söndag imorgon, usch fy & blä. Ska försöka få mig ut på vägarna och övningsköra men samtidigt har jag två skoluppgifter som ligger och väntar på mig så ska nog göra klart dom också. Och såklart bara ta det lugnt och dö som man ska göra på söndagar ;) Godnatt.
 

hahahah!! Gamla bilder...

Förstår inte hur jag kunde ha sådär "stort" hår, hahahah, dööör.. 
 
 

luleå!

Hallå! Idag blev jag väckt kring nio och blev förfrågad om jag ville komma med till luleå så var bara att stiga upp och kasta sig i duschen och sen fara iväg! Har varit på jakt efter något att ha på mig på halloween och fyndade en klänning för 50;- haha ;-) Sen köpte jag en kofta också eller ah kofta å kofta..  När jag kom hem från luleå deckade jag direkt i min säng tills en halvtimme sen, då steg jag upp & åt middag och nu sitter jag framför tven och tar det lugnt. Nåväl, resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och njuta av ledigheten. Kastar in en bild på klänningen, fick inte rättvis bild på koftan så sket i det... Haha!
 
50 ;-  Har faktist en likadan fast blommig ;-)

Fredag!

Äntligen är helgen här! Fyfan vad skönt. Idag har jag slutar 11.20 så då traskade jag, Linn & Johanna till den såkallade staden och käkade en räksallad på lyktan och sen vidare till team sportia och köpa en vinterjacka, det var kris. Skinnjackan är liitee för kall för norrland..  
 
Nu sitter jag och dunkar musik och inväntar Johanna så ska vi ha våran "x-factor kväll" som vi har varje fredag haha! Så nu ska jag traska iväg och skala morötter, göra dipp å skära gurka! MUMS, ha en bra fredag alla :D
 
Mums!
Och så en skitdålig bild på jackan, men vem bryr sig om att se en svart jacka?.. Alla ser ju likadana ut;)

trött som fan..

Åh! Har äntligen landat i sängen efter en dag med full rulle, först har jag haft skola till halv 2. Kom hem kring just efter 3, en köpare kom hit och köpte ett par ridstövlar av mig, jag for till luleå med familjen, käkade på china, for på hm, handlade mat och skit sen for vi hem och nu har jag just lagt mig i sängen och är helt slut i kroppen! Har blivit 150 kronor rikare idag av att fått sålt ett par ridstövlar, men dom försvann lika fort som jag hittade universums skönaste bh på hm, haha. 
 
Nu ska jag slå igång andra avenyn och se det, äta nötter och dricka loka tills ögonen faller igen, vilket inte lär dröja allt för länge. Imorgon är det fredag, jag slutar 11.20, ihelgen ska jag sova och göra absolut ingenting som dom senaste helgerna. Livet som nykterist är jävligt skönt, jag rekomenderar å testa det. Godnatt!

onsdag!

Yes, dags för att blogga då ja! Denna onsdagen har rullat på bra tycker jag! Morgonen började med vård&omsorg och idag fick vi testa mata varandra och bli matade haha, det är ju sånt man måste lära sig inom programet och var roligt att få börja göra lite prakiskt. Kan inte vänta tills efter jul då vi får börja sticka varandra!:D (tror det var efter jul?)  Iallafall, sen har jag haft engelska och historia prov. Kan ju tillägga att jag har suttit och krigat igenom sida 7-52 inför provet vi hade idag, gissa vad? Jo vi hade 4 FRÅGOR PÅ PROVET?!!? dvs jag har suttit och pluggat över 40 sidor i onödan, ahja nu är det bortgjort iallafall, kan ju haft blivit lite klokare inom historia utav det haha!
 
Efter skolan somnade jag en sväng, vaknade, åt middag, for till ica och skulle köpa en fet choklad och en iskall cola men det slutade med att jag kom ut med nötter & loka, duktig Evve! Sen for jag iväg med familjen och hälsade på Bellas och hennes company, kom hem med en skitsnygg skinnklänning som jag tänkt ha till halloween, men den planen är ju krashad. Någon som vet hur man får mindre bröst på 1-2 veckor typ?! Haha, låter sjukt. Men klänningen dödar dom :(:(
 
Blablabla 10000 rader, onödiga, tråkiga rader. Skit samma! 2 bilder på 2 nya saker :D Ni får ursäkna kvallitén..
 
Mina crazy linser till halloween har kommit! Som ett litet barn på julafton :)
Och ett rött läppstift! (detta köpte jag egentligen i fredags men har glömt att visa)

mitt liv är underbart just nu

Ska boka nu, dirr!!!
 
 

Onsdaaag

Godmorgon! Eftersom att jag är klar 20 minuter för tidigt även denna morgonen så tar jag väl och bloggar lite! Har iallafall nyss fixat mig färdigt och ska invänta Johanna och dom så rullar vi mot skolan! Ska ta och läsa igenom historian lite, kommer få F på mitt första historia prov. Jag hatar mig själv för att inte kan lära in oviktiga saker i huvudet.  Nu ska jag ut å röka, hörs då jag är hemma från skolan eller så!
 
Hahha, kastar in en skitful bild bara för att jag kan!
 

tisdag

Idag är det tisdag, eller ja tisdagen är ju snart slut men har varit en ovanligt bra dag även fast min mage och mitt illamående inte vill sammarbeta med mig. Varför ska jag alltid må dåligt på något sätt?! Kommer sluta som drog missbrukare med tanke på hur mycket mediciner jag käkar per dag, haha det är sjukt. 
 
Iallafall dagen har rullat på som vanligt, nu sitter jag framför tven och plugg strejkar. Har historia prov imorgon och hur mycket jag än plugga så fastnar ingenting, varför ska det vara så svårt för mig att lära sig skit ointressanta saker? Hm.. Nu ska jag strejka mot pluggandet tills mamma går och skriver sammanfattning om alla sidor jag ska plugga på så jag bara behöver läsa typ det viktigaste.  Ska plugga från sida 7-52 och lovar att 30 sidor är typ onödiga. 
 
Från det ena till det andra så har det börjat snöa idag och det är nu ännu mera snö på marken än på bilden (men det kommer väl regna bort innan veckans slut). Jag brukar hata att det kommer snö, men på något sätt har jag saknat det och inte klagar alls! Nu måste jag verkligen köpa en vinterjacka..

måndag!

Då vare ju det här med att  blogga, skit kul. Eller? Heheee. Ibland kan det faktiskt vara jävligt roligt om man känner sig riktigt sugen på något och har mycket att blogga om och inte bara sitta å skriva igenom sin dag, typ. Men det gör jag nu iallafall..
 
Idag slutade jag 10.40 typ, var jävligt skönt. Åkte hem, åt lunch och tog en 4 tommars powernap. Mer än skönt! Ikväll har jag pluggat, pluggat och pluggat. Ingenting vill fastna i min såkallade hjärna. Less!!  Nu sitter jag ny duschad och fräsh och kollar på tven och tar det lugnt tills det blir dags för sängen igen. Såå skönt att sova.. 
 
Fått tummen ur röven idag och köpt en ännu kortare tungstav, nu hoppas jag på att jag slipper flera sönder bitna tänder. Känns dock sjukt konstigt, känns som att jag inte har något i tungan eftersom att kulorna är så små och staven så kort..

godnatt!

Har precis snört mig i sängen, ikväll har jag sett solsidan och sen har jag kollat på hellenius hörna och sen partajj! Blev lite för mycket komedi där på slutet.. Nu ska jag se andra avenyn, mysa och invänta sömnen med världens bästa, eller ah näst bästa osvosvosv, nu mysa!  Godnatt. 
 
Så jävla sugen, tror jag avlider

-

 

Lolthatsme


jag lever, tyvärr

Kanske dags att blogga nu när det är söndag och man ändå inte har någonting bättre för sig, typ?  Okeeej.  Vad har jag gjort i helgen? Inget speciellt faktiskt. I fredags var jag på skolan en sväng, var duktig och deltog i skoljoggen som var 5 km och överlevde faktiskt senare for jag till luleå en sväng, senare på kvällen kom Johanna och vi såg x-factor och så. Igår tog jag det lugnt hela dagen och kvällen och bara njöt av ledigheten! Idag har jag inte hunnit med så mycket ännu, ska ta fram historia boken senare och plugga som en dåre i den eftersom att jag har prov på onsdag.  Kanske far en sväng och övningskör också om det hinns med, skoluppgifterna går väl i första hand och det känns som att lärarna dränker oss i dom så ska ta tag och göra färdigt dom påbörjade idag också så jag kanske förhoppningsvis får en lugn vecka för en gångs skull! Imorgon har jag en lektion och sen ska vi på en teater, sen slutar jag. Tack gud för det! 
 
Haha.. 

torsdag fifan

Bloggen är nog det sista jag prioriterar just nu. Idag har jag varit på skolan hela dagen, kom hem, sov och sen kom Johanna hit så har vi pluggat lite (men vi tog en paus till imorgon hahah), sen har vi varit tvungna å testa vattenpipan igen haha. Sen har vi bara spelat kort och svamlat på! Hon for nyss hem och jag har just kastat mig i sängen.
 
Imorgon är det fredag, fan så skönt. Har skola till 11.20 och sen ska jag vara på smart eyes i luleå 15.00 för att dom ska kolla så mina ögon mår bra utav mina linser och blablabla. Sen bli det chinamat för andra gången i veckan och sen ska jag och Johanna ha fredagsmys!!   Nu ska jag slå igång andra avenyn å sova, måste stiga upp 2 minuter tidigare imorgon för att jag ska duscha och ides inte göra det nu.. Orkar inte! Hahaha..
 
Bara jag som känner igen mig?

Jag vill ha...

Fy vad söta... Jag ska fan skaffa mig en när jag flyttar hemifrån och så ska jag göra en helt egen djungel åt den!
JAG SKA HA EN APA (liten en), PUNKT SLUT. <--
 

less 123

Sitter just nu och kollar greys anatomy, eller ah det är reklam och jag passar på att blogga för efter greys ska jag direkt hoppa i sängen. Ikväll har jag inte gjort någonting vettigt alls, jag har försökt få min bok till svenskan utläst men har ca 60 sidor kvar men det hinner jag med att läsa imorgon. Feg som jag är så vågar jag inte läsa mera ikväll eftersom att boken bara blir läskigare å läskigare haha.. Riskerar inte en sömnlös natt...
 
Från det ena till det andra ska jag nu klaga lite, har sjukligt ont i mitt ena öra och i min hals, ena halsmandeln är skitfet och trycker så det gör ont i örat typ.  Jag har just käkat klart mitt penicillin och nu gör hals/öron ondare än någonsin, varför kan inte bara läkarna plocka ut mina halsmandlar? Jävla odugliga läkare i kalix. 
 
Såhär känner jag just nu. 

sovmorgon!

Alltså.. Jag har sovmorgon till 12.10 och är nu redan nyvaken och utvilad. Vad fan ska jag göra? Får helt enkelt ligga i sängen och dra mig tills jag ledsnar och sen kasta mig i duschen ett braa tag. Fan vad skönt det lät, kanske hoppar till duschen direkt!   
 
Kanske är smart och går å duschar nu, fixar mig och så och så kanske jag sen hinner kolla lite på min engelska uppgift. Eller jag vet inte ens vad jag ska göra på ena uppgiften men 2 st vet jag iallafall haha. Aja, dusch nu och sånt, kommer hem kring 4, hörs dååå.. Puss

bio, china, tisdag

Tjenis! Har nu landat hemma i töre och har det bäst med min säng. Skolan har rullat på som vanligt idag, alla lärare dränker oss i läxor och jag får bara mer & mer lust att skjuta mig i huvudet, haha nej, men jag orkar fan inte. Blä!  Efter skolan åkte jag hem, sov ett tag, fixade mig och åkte iväg till kalix med Johanna och käkade på china och såg på bio. Taken 2 levererade! Dock är ju alltid ettan bäst men 2an vad jädrans bra den med. Helt klart värd att se!
 
Nu ska jag slå igång andra avenyn och somna till det. Sovmorgon till 12.10 imorgon, life is good. Eller nej.. Har flera saker som ska vara klara inom engelskan till imorgon, har jag gjort något utav det? Nej. FAN, måste ta tag i detta. Men det blir morgondagens problem. Nu ska jag sova gott som fan ända tills mitt alarm ringer imorgon, puss & godnatt. 
 
Bjuder på en skitful bild bara för att att det inte ska bli så naket hära...
Och ja, jag roterade bilden rätt väg först, men ingen av mina mobilbilder vill vara rätt väg då man laddar upp dom här..

Måndag!

Hallå! Har inte bloggat på hela dagen, men ni vet.. Man brukar inte prioitera bloggen i första hand på en måndag, då är det ju sova direkt efter skolan haha så det har jag gjort!  Nu har jag nyss iallafall käkat fruktsallad och målat naglarna och väntar på att dom ska torka helt så ska jag kasta mig i duschen. Sen ska jag försöka orka ta fram engelska boken och plugga lite, men känns allt för tråkigt. Skit tråkigt!
 
 Imorgon har jag skola som vanligt sen hem en sväng och sen iväg till kalix igen för att fara och äta på china och sen vidare på bio!  Äntligen är taken 2 ute på bio och jag har självklart bokat biljetter för att fara och se imorgon, jag har STORA förväntningar!! Fast det kanske man inte ska ha.. Men ettan vad så sjukt jävla bra så kan man ha nått annat då?;-)
 

Klick,klick!

Vet ni vad jag just har gjooort?;);)  Eftersom att jag älskar allt som har med halloween att göra så kan jag knappt vänta tills det är halloween så har redan beställt lite sår och blod från party kungen haha.. Nu ska jag klicka hem några crazy linser. Men har en hemskt stor beslutångest om vilken färg jag ska ha! Kanske bäst att ta den färgen man först tänkte på, annars ångrar man sig väl.. Åh, hjälp. Hatar beslutångest :( 
 
 

söndag!

Äntligen har mamma & pappa landat i sverige och kommit hem! Fan vad skönt. Har fått mig lite saker också, kan kastar in 2 bilder resten är typ ätbara saker som t.ex godis haha ;-)  Nu sitter jag och äter köttbullar & makkisar, sen ska jag fan gå och lägga mig i sängen igen och bara ta det lugnt. Är helt trött men kunde inte sova längre än till typ just efter nio idag så det är väl dags för en powernap då, haha ;-)
 
Svart adidas tröja, nått liknande som denna typ. Orkade inte ta på mig & fota. 
Vattenpipa! Hihi. Självklart rosa också! Ska nog dock köpa en svart slang istället. Turkiet kan inte alltid matcha sina grejor..  Fick också smaker till och en massa tillbehör, har också hunnit inviga den!:D

kommissarie späck

Tjo! Efter att jag bloggade sist så fick jag mig någon timmas powernap. Fan vad skönt det var! Nu sitter jag och kollar på kommissarie späck, haha. Så jävla ful film! Men nu är det nyheterna, vädret osv.. Fan vad jobbigt. Men då får jag ju lite tid över till er, heh.  Efter att denna film har slutat ska jag krypa ner till kojs, om det nu inte sker tidigare än så. Nåja, ska ut & röka nu. Vi hörs, pussis ♥
 

Lördag!

Helu! Då var lördagen här och jag ska inte göra ett enda piss ikväll. Fan vad skönt! Eller kanske plugga lite men inge alkoholförtärning eller något sådant jobbigt.. Haha! Har iallafall för något tag sen lagat middag, diskat och sånt så nu har jag gått och lagt mig på sängen och ska ta och kolla lite andra avenyn. Det har jag förtjänat nu! Idag har jag fan städat och hängt tvätt, imorgon kommer mamma och pappa hem. Fan vad skönt att slippa göra allting själv haha. 
 
Igår hade jag iallafall en mycket bra kväll med Johanna & Emelie och slutade med att Johanna övernattade så har även varit med henne idag och svamlat på! Nåväl, nu ska jag se några avnitt andra avenyn tills jag hittar lusten till att plugga, och den lusten är långt borta. Men jag måste, jag har 2 prov till veckan. Döööö!
 
Drog

Väntar.. Och väntar..

Tjenixen! Tänkte ta och blogga lite när jag ändå inte har någonting bättre för mig.. Sitter just nu framför tven och kollar på då matte spelar. Skräll!  Väntar också på att klockan ska gå lite snabbare så jag kan få gå till bussen och åka iväg mot kalix. Har tid på grytnäs kvart i 3 sen ska jag ta mig hem och fara och handla lite till tacosen ikväll. Blir gomat och fredagsmys med Emelie & Johanna, det blir mer än bra! ♥ 
 
Nu ska jag tidsfördriva tiden genom att kolla facebook, instagram och läsa en massa kassa bloggar. Varför har alla "stora" bloggare börjat blogga så lite och så tråkigt? Hm. Kanske jag får ta tag i detta och skaffa en stor och bra blogg. Tycker ju synd om er övriga som inte heller har något liv som jag! Haha.. Skämt-o-sido.
 

trött123

Godmorgon... Ligger i sängen lagomt död och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp mig men dom verkar ju vara lite sega på det eftersom att dom sa att dom skulle ringa tio över. Vem sätter telefon tid typ 8 på morgonen? Det verkar som att ingen i världen har tänkt på dom som går hemma och faktiskt sover ut. 
 
Nä, ska vänta på att dom där ska ringa upp och så jag får någon bra tidjävel som passa någon buss + min moster som måste skjutsa mig till grytnäs från kalix... Finns det ingen bra tid som passar mig, mina bussar, min moster och mitt humör så skjuter jag dom alla och går runt med halsfluss. Peace
 
Mitt andra hem, haha. 

And here we are again...

Har åkt på halsfluss igen, yes, fan vad härligt. Not, skräll att jag åker på någonting alltså. Förra helgen låg jag med 40 graders feber och har inte frisknat till från det ännu så nu har jag självklart åkt på halsfluss, allt händer på mamma & pappa är borta och jag tar mig inte till någon jävla vårdcentral eller något ÅH!
 
Varför ska jag veta hur halsfluss ser ut? Då hade jag aldrig annars tänkt på att jag har det förutom att man har jobbigt ont i halsen.  Nu blir det ett sånthär "hata-livet-inlägg". Nu e jag sur, jag hatar mitt skitkassa immunförsvar, har insett att även om jag älskar eller hatar gud så behandlar han mig som skit. Haha jävla skit! Nu ska jag borsta håret och föna det sen gå och dra täcket över huvudet, eller först ska jag få tag i mina okontaktbara föräldrar, alltså.. Använder man liksom inte telefon i turkiet börjar man ju undra...... Satan vilket helvete, sur tjej.

torsdag avklarad, fifan

Hallå! Är nu hemma från en heldag utomhus efter att vi har haft katastrof övningen, hade förväntat mig något mycket roligare men eftersom att ingen etta var skadad så var det ju kanske lite tråkigare eftersom att vi inte har någonting att göra då typ haha. Men nästa år är det våran tur att få va skadade å året där på!
 
Vi kom iallafall tillbaka till skolan kring 3 tiden och då inväntade vi halv 4 bussen och åkte hem. Nu sitter jag i köket och väntar på att Matte & Nicke ska komma hem med pizza. Åh vad gott! Hade ju tänkt äta det imorgon, men tjock som jag är lär det väl garanterat bli det då också haha! Nu ska jag vänta på att pizzan ska komma sig hitåt. Vi hörs väl senare eller så! Pusssis
 
2 bilder från katastrof övningen!
"Stämpel" av polisen så dom vet att vi kommit i land och är levande, haha ;)

katastrof övning!

Godmorgon! Sitter just nu i köket och väntar på att bli upphämtad av Johanna så ska vi åka till skolan. Idag har vi katastrof övning alla som går VO, fan vad kul. Vi ska åka någon båt, sen ska det hända någon olycka och flera ska bli skadade och omhändertagna av polis, ambulans, sjuksköterskor, brandkåren osv.. Och inte bara från kalix utan från flera olika ställen haha. Blir säkert roligt, dock mindre kul att det är regn ute. Men det finns väl inga dåliga väder, bara dåliga kläder ;-)  Nu ska jag springa på toa och sen invänta att Johanna ska komma så rullar vi mot skolan eftersom att vi måste vara där lite tidigare idag. Vi hörs när jag kommer hem, om jag inte dör på riktigt på båten eller så :))
 
Skitful bild, skitosminkad, skit risig & skitrött. Skit fint underställ osv ♥

Ikväll börjar det..

Min absoluta favorit serie! Jag kan knappt vänta tills det börjar... Endast 27 minuter kvar...
 
Grey's Anatomy!

nytt i garderoben & sko samlingen!

Tjoho! Har nyligt kommit hem från ica och äntligen fått mitt älskade hm paket hem ♥  Både byxorna och mina uggs passade perfekt. Fan vad bra!  Nu ska jag ta och plocka fram historia boken och sätta igång pluggandet har prov om en vecka. Fan vad jobbigt!  Ska plugga från sidan 7-52. Jag saknar redan högstadiet där man fick allt man skulle plugga på utskrivet på typ max 6 blad. Åh vad jobbigt!
 
Mina söta uggs. Hihi!
Skinnbrallor, bra att man ser någonting också. Haha!

godmorgon!

Godmorgon! Värd människa jag är som ligger vaken i sängen redan nu fast jag har sovmorgon till 12.10, haha. Har  ju sovit i typ 11 timmar så antar att jag är utvilad. Mitt alarm har inte ens ringt än.. Haha!  Bloggade inget mer igår men berättar lite om hur gårdagen blev, Johanna kom hit och vi lagade mat, käkade, sen pluggade vi i någon timma med 150 pauser. Sen såg vi x-factor och hon for sedan hem och jag duschade och såg lite hollywood fruar innan jag somnade!
 
Nu ska jag stiga upp och vara social med Linn som också fortfarande är hemma och börjar inte praktiken förän typ 10, halv 11.  Nåja, nu ska jag kriga upp. Har lång skoldag idag så är inte hemma förän typ 4. Men jag klagar nog inte, vi har bara två lektioner...

tisdag avklarad!

Tjoho! Har precis kommit hem från skolan, eller ja kom hem för ett litet tag sen om man ska vara på pricken. Nu har jag landat i sängen och ska ta mig en powernap, sen kommer Johanna hit och kockar med mig och sen ska vi ta och plugga! 
 
Idag förstår jag inte ens varför jag for till skolan, kom till skolan och hade en halvtimmes lektion sen fick vi veta att vi hade slutat och att engelskan också var inställd. Bra att lärarna kan meddela sånt i tid, imorgon har vi sovmorgon till tio över 12. Fan vad skönt. Det betyder att det inte är lika jobbigt att gå till halv 4 då haha ;) Nu ska jag se andra avenyn och ta mig en tupplur kanske. Vi hörs senare!:D
 
Har seriöst inga bilder att dela med er, ni får följa mig på instagram där jag uppdaterar nästintill varje dag, flera gånger om dagen.  ---> eveliinaeriksson ,  follow me
 


höll på att glömma..

Har hoppat ner i sängen nu och innan det fönat håret och tagit fram någonting att ha på mig imorgon. Orkar seriöst inte med skitväder det gör bara problem med vad man ska ha på sig. Nackdelen med skinnjackor eller min militär jacka är att det finns ingen jävla huva. Ska jag behöva springa runt i min vita fula jacka? Ah, det är nog fan tänkt så. 
 
Men från lite negativitet till positivitet så höll jag nästan på att glömma gratta min käre syster här på bloggen det är ju som en tradition å gratulera folk via min blogg, typ. Hon blir iallafall hela 24 år (gammal) idag. Hehe! Hoppas du har haft en bra dag & Grattis ♥
 

tv mys!

Sitter och kollar på x factor och är ny duschat och fräsh. Åh vad härligt! Ikväll har jag inte gjort någonting speciellt alls, tog en liten pn efter att jag bloggade sist och sen så har jag bara typ suttit och kollat på då Matte och Nicke har spelat tv spel samt sprungit runt och stört Linn som har varit tråkigt och räknat matte. Haha!
 
Har suttit och spårat på en redigerings hemsida, alltid lika kul! Fast kastar bara in bild på jag satt å lekte med mina hårfärger, hehehe.. Vill göra nått nytt och kul med mitt hår, men kommer bara ångra mig. Fan vad jobbigt, häng läpp -> :(
 

måndag avklarad.. sköönt!

Hallå! Då var måndagen avklarad, fan vad skönt. När jag kom hem från skolan började jag direkt laga middag, blev thaiwook med nudlar. Riktigt jävla gott! Nu ligger jag i soffan och tar det lugnt, funderar på en powernap men då kommer det väl sluta med att jag sover några timmar för mycket
 
Nåjå, ska nu ligga och ta det lugnt och pusta ut lite iallafall. Sen får vi se vad det händer! Lär väl bara bli att ta det lugnt och kolla på x factor. Vi hörs seeen!
 
 

RSS 2.0