en behövlig pn, brandlarm and so on



vaknade för en timma sen av en 3 timmars powernap vilket jag behövde men gjorde dock ingen vidare nytta för är för det lika trött ändå, haha.. ska snart gå och ta fram morgondagens outfit så slipper jag stressa med kläder å skit imorgon på morgonen sen ska jag lägga mig i sängen och se på dom sista 5 avsnitten av oc på säsong 2, nu är säsong 3 snart nedladdad också, hehehe taggad..

btw så gick brandlarmet på skolan idag, mitt i allt då vi hade matte å jag satt helt insatt och kollade på oc så började brandlarmet gå, jag fattade ingenting förän emelie sa att vi måst ut för att de är brandlarmet, haha..  dock var det bara några hamburgar bröd så hade börjar brinna i mickron på hk'n haha.. är det inte manhem så säg, alltid lika bra!

nuu ska jag hitta en snodd så jag kan fläta mitt halv blöta å lockiga håret, jobbigt att behöva platta allt hår uppi skallen imorgon.. blääe, men ska se morgondagen positiv.. jag slipper nämligen idrotten eftersom att jag har varit så sjuk å fortfarande är lite krasslig, suck on thaat ska sitta å klaga på alla som vanligt på läktarn, där trivs evve bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0