hey sexy boy


-

I don't know who I am but I know that i'm yours.
 

Fredag!

Hej min värdelösa blogg. Jag ligger just nu i min säng och bara dör och krigar emot min huvudvärk som är allt annat än skön.  Idag har jag varit hemma från skolan, jag vaknade förefan och har legat i sängen mesta dels av dagen och försökt få bort min jävla eländiga huvudvärk!  Har sett senaste vd avsnittet & glee avsnittet så vad ska jag nu göra resten av denna fredag? Dom två sakerna är fredagens höjdpunk och x factor, fast ser väl mest bara på x factor för att ha en anledning till att vräka i mig något gott..
 
På måndag ska jag börja mitt nya liv, jag ska börja träna och jag ska kriga emot min sjuka kropp. Jag kanske dör eller så kanske jag överlever! Jag skiter i vilket, jag ska iallafall gå ner minst 10 kilon innan sommaren och jag ska vara smal innan sommaren, blev ju vassen 2012 istället för beachen.. Haha åh!
 
Nu ska jag kolla svampbob tills pappa kommer hem med china mat, han är dagens bästa
 
 

imorgon e det fredag

Hellå! Tänkte passa på att blogga nu när jag endå inte har något vettigare för mig än att ligga och kolla facebook typ. Har iallafall just lagt mig i sängen och ska strax slå igång lite sons eller sex and the city, vi får se vad det blir! Sen blir det iallafall att sova.  Jag mår sjukt illa och har hemsk huvudvärk så tror jag skippar dom två lektionerna som jag har imorgon, är fortfarande helt sjukt paranoid att jag kommer få magsjuka och jag tänker inte få det på skolan... Nä, nu ska jag slå igång någonting att kolla på tills jag somnar, godnatt!
 
- Haha, sant

Torsdag

Hallå! Sitter just nu på skolan och har hälsopedagogik och har ingenting att göra eftersom att jag har gjort klart det jag ska gör så nu sitter jag här och bara fördriver tiden med min dator och inväntar lunchen. Magen kurrar till hundra och det är äcklig mat så lutar mot att fara och käka på sjukan, mumma. 
 
Nu ska jag spela candy crush och väntar på att klockan slår 11.20 så jag får äntligen lunch, sen har jag matte och sedan slutar jag. Dra h vad skönt! Hem och sova står på schemat då, hejdåå.. 

paranoid

Åh! Har just landat i min enormt sköna säng, den bästa tidpunkten på hela dagen är kvällen, då man får lägga sig i sängen och bara slappna av och dö. Fast självklart brukar man inte kunna somna direkt så slutar ofta att man ligger i är arg för att det inte går att somna lika tidigt som man hoppats..
 
Just nu ligger jag och är över paranoid att jag kommer få vinterkräksjukan eftersom att typ ALLA har den just nu och jag mår illa (okej jag mår illa varje dag men endå..).. Jag är typ universums mest paranoida människa, jag tror fortfarande att jag har en hjärntumör sen ungefär 5 år tillbaka. Varje gång jag är sjuk så har jag någon slags cancer. 
 
Det värsta jag kan göra när jag är så jävla paranoid är att gå den linjen jag går, då får man veta för mycket om alla sjukdomar, alla symptom(er) osv. Alltid känner jag mig träffad av alla sjukdomar, nu ska den paranoidaste av dom paranoida försöa sova. Eller först.. Se sista avsnittet sons av säsong 2 och hoppas på att inte få magsjuka!!
 
Fan vad långt och ovärt inlägg, tycker synd om er som ens läste hahaha

onsdag

Hellå! Dags att blogga dåå, sitter just nu framför teven och har just duschat, väntar på att bonde söker fru ska börja så ska jag se "finalen" av det och sen ska jag fan gå och lägga mig och kolla på sons till jag somnar haha ;-) Idag har jag haft "lång" skoldag, slutade kvart över 2 istället för halv 4, skönt. När jag kom hem var jag så hungrig så fixade mig middag redan då och tog sen en 2 timmars powernap, fan så skönt. 
 
Ikväll har jag inte gjort någonting vettigt alls, sitter och sneglar på min bok som jag ska ha läst ut till engelskan på tisdag. Men jag hatar att läsa böcker, tjocka böcker och självklart är denna tjocka bok på engelska. Ska fan fara och låna den på svenska eller nå, haha. Nä, nu ska jag äta onyttig och kolla på bonde söker fru. Vi hörs!
 

tråkigt..

 
10 saker jag tycker om:
- sova
- min säng
- musik
- pengar
- sommar
- lycka 
- min dator
- kläder
- skor
- att tycka om någon sådär töntigt mycket också!

 

9 saker jag tycker mindre om:
- dömmande människor
- matte
- att stiga upp på morgonen
- fötter
- the grudge
- elaka människor
- äta frukost
- snyltare
- lögnare

 
 
8 bloggar jag läser:
 
- Läser bara mina vänners bloggare och andra vanliga "små" bloggare. Stora bloggar är tråkiga.  
 
 
7 saker jag vill göra i framtiden:
- resa jorden runt
- hoppa fällskärm
- rida en elefant
- fara utomland med några helt galna människor och bara festa sönder
- få mig ett bra jobb som jag trivs med
- göra alla möjliga galna saker som finns!
- bli kär, gifta mig och skaffa familj
 
 
 
6 böcker jag tycker om:
 
- läser inte böcker
 
 
 
5 saker jag är rädd för:
 
- ensamhet
- döden
- skräckfilmer
- långt svart hår och bleka människor
-  Mörker
 
 
 
4 ord som beskriver mig:
- glad
- trevlig
- skojjig
- omtänksam 

 
3 saker jag ser fram emot:
- Gå ut skolan, dvs ta studenten!
- Bli 18 och få körkort
- Få häva ut mig i arbetslivet är väl något man också ser fram emot, få tjäna pengar!
 
 
 
 
2 saker jag inte vill leva mitt liv utan:
- Mina nära och kära
- Min dator
 
 
 
1 bra låt:
Don't you worry child 
 

hockey

Har så jävla tråkigt så tänkte vara snäll med er och blogga ännu en gång idag! Fan så generöst utav mig.  Sitter just nu och kollar hockey, Luleå vann just en avbruten match mot HV71 och ska nu spela nästa match mot dom igen, bara att hålla tummar å tår på att dom vinner denna också! 
 
Nåväl, vad gör jag annars då? Har nyss duschat och nu sitter jag och kollar på mobilskal som jag mest troligt ska  ta och klicka hem. Har inte ens fått min mobil ännu, får den inte föräns på julafton men kan ju fortfarande köpa saker åt den haha.. Så störd.. Nu ska jag se hockey ett tag tills det blir sängen och då ska jag kolla sista avsnittet av portkod 1321 sen blire väl sons & sova!
 
Justin Bieber skal är ju bara ett måste... 
 

tisdag!

Hallå! Sitter just nu i köket och väntar på att mina kladdmuffins ska bli klara, dom är inne i ugnen just nu och ska ut alledens strax! Idag har jag varit på skolan, dagen rullade på som vanligt och slutade kring 1 och åkte hem då direkt. När jag kom hem hann jag bara lägga mig i sängen så somnade jag haha. Skönt! Nu ska jag gå och ta ut mina kladdmuffins och bjuda familjen på dom! Är typ beroende av att göra kladdmuffins nu, hahaha.. 
 

luleåå

Heeej! Ligger just nu i sängen och krigar emot min hemska huvudvärk, den vill inte försvinna. Äckel, dö, dö, dö och åter igen, dö.  Iallafall idag har jag varit i Luleå hela dagen, hade tid på sunderbyn's sjukhus 10.40 och nu är det äntligen helt säkert att en operation ska göras, dock är vänte tiden ca 2-3 månader.. Suck.. Så fick lämna en massa prover där också innan jag begav mig till stan och åt på exotic med Linn och sen gick vi på stan i någon timme. 
 
Jag har faktiskt hunnit köpa klart julklappar till Bella och till mamma, nu är det bara något till till Linn och så något till pappa så är det klart! Lyckades även komma hem med ett par brallor med vaxad yta som jag kollat in för länge, så var tvungen att slå till! Annars så var det inget annat intressant som följde med mig hem!
 
Ny brallornaa

jb

Dog lite, öjsosldmmlsdkncds jag har en crush på en kändis
 

söndag!

Hejsan svejsan!  Sitter just nu bänkad framför tven och kollar på hellenius hörna och väntar på att det ska sluta så ska jag gå och kasta mig i duschen och sen gå och lägga mig!  Idag har jag inte gjort särskilt mycket, har varit och övningskört, nött sons och varit till jämtön en sväng också.  
 
Idaag är det söndag, är nästan överlycklig över att jag inte ska till skolan imorgon eftersom att jag ska till sunderby sjukhus där dom ska få kolla på mig och förhoppningsvis få dom att bestämma sig över att operera mig. När jag är klar där ska jag på stan med Linn och köpa klart julklapparna och äta go lunch på exotic osv! Haha. Nåväl, ska se klart det här nu och sen kasta mig i duschen innan det blir sängen. Vi hörs imorgon!

Löördag

Godkväll! Tvekade om jag verkligen skulle orka göra ett inlägg såhär när jag just har lagt mig i sängen och bara vill se sons och dö, men ja, här är jag! Iallafall idag har jag varit i Luleå typ hela dagen, tanken var att jag skulle handla  alla julklappar klart men kom hem med endast 2 stycken haha. Har faktiskt inte spenderat mer än 300 kronor idag, jag är stolt över mig själv. Jag har till och med varit in på flera klädes affärer utan att shoppa, det är otroligt!!1 Har kommit fram till att jag ska bli mer ekonomisk och försöka bli av med mitt shopping beroende.. 
 
Iallafall, efter att jag kom hem från Luleå så tog jag en powernap, åt middag och sen såg jag på The lucky one som tydligen ska göra så ens tårar sprutar, jag börjar undra om jag inte har några känslor för kände absolut ingenting. Helt iskall...  Sen har jag faktiskt kollat på The hunger games med Linn & Matte nu på kvällskvisten!
 
Nu ligger jag i sängen och ska kolla på sons och sen sova, fan vad jag skriver mycket. Godnatt. 

-

Tjenis! Har nyligt duschat och fräshat upp mig lite så jag känner mig lite mänsklig, blev att dra ut på det hela sen jag sist bloggade och sov istället haha. Ska iväg mot kalix på något tag, bara fram och tillbaka känns det som haha. Sen får jag se vad som händer, Johanna kanske kommer förbi och ser x factor om det hinns med! Annars ska jag bara ta det lugnt ikväll, orkar inte göra någonting eftersom att jag mår dåligt (som vanligt) och har ont i hela kroppen. Man börjar bli lite små less att spendera helgerna på att bara ta det lugnt eftersom att man inte orkar med något annat, dödödö. 
 
Vill ha nytt, tjockt och fint löshår igen.. Någon som vill köpa åt mig?

Fredag!

Goddagens! Idag har jag varit ledig som sagt, fan så skönt det har varit att få sova ut. Vaknade dock redan kring 11 tiden så då steg jag upp och gjorde mig mat och sen har jag varit och övningskört med mamsen i över en timme, detta börjar gå riktigt bra nu. Härliigt!  
 
Nu ska jag ta och kasta mig i duschen medans mamma städar mitt rum och renbäddar min säng, senare vet jag inte vad som händer. Jag är typ världens mest olyckligaste person just nu för att när jag går in på letmewatchthis.ch inser jag att det inte har kommit in något nytt VD avsnitt, vilket det ska göra varje fredag. Mitt liv är förstört, hejdå. 
 

Torsdag, och här tar jag helg!

Hallå! Är äntligen hemma från skolan nu, gud så skönt med helg!  Dagen har rullat på som vanligt, nästan. Hann faktiskt hem innan vi var tvunga att vara tillbaka på skolan, hann hem och äta och ta en kort powernap tills det bar iväg mot skolan igen.  Vi har ju haft öppethus idag och vi på VO har tagit kappilär prov på massvis med folk och även gett hand massage så nu är mina händer helt bebis lena från oljan, hihi. 
 
Trodde faktiskt tiden skulle gå sjukt sakta, men den rann iväg och vi fick faktiskt sluta tidigare också eftersom att vi egentligen skulle hålla på till 21.00 men folk började bege sig redan vid 8 så vi städade ihop och fick sen fara hem. Nice bajs! Nu ska jag ta och göra mig en räk macka & äta den, sen ska jag hoppa till sängs och kolla sons tills jag somnar. Godnatt!
 

Tisdag&onsdag

Hellåå! Tror inte jag bloggade någonting igår? Hm. Minns inte, tror inte det iallafall.. Hade iallafall en helt vanlig skoldag, sen en powernap och sen kom Johanna förbi och vi pluggade lite och gjorde klart lite uppgifter. Så skönt! Idag har jag haft lång skoldag så kom hem efter 4 någon gång, åt middag, for och övningskörde och sen for jag med familjen och hälsade på Bella & Johan och fick smaka på nybakade saffrans bullar! Muums. 
 
Nu har jag nyss duschat och sitter och kollar på bonde söker fru och inväntar att klockan ska bli nio så grey's ska börja. Hehe!  Efter det blir det sängen direkt, imorgon har jag 13 timmars skola. Fyfan! Eftersom att vi har öppet hus imorgon så måste vi vara där från 8 på morgonen till 9 på kvällen, jag kommer dö... (Jag hoppas att ni kalixbor som läser detta kommer förbi och blir stuckna i fingret av mig och handmasserad osv! ) Idag så har vi faktiskt fått sticka varandra i fingrarna, haha äntligen!  
 
Okej, nu blir det alledens för långt inlägg. Kastar in en bild på mina kladdmuffins som jag hunnit baka ikväll som jag ska bjuda klassen på imorgon och så en bild från karaktären då vi fick sticka varandra, haha ;-)
 

Skulle döda för att få dessa i affär igen..

Någon som vet om dessa finns kvar någonstans?!? Någon?!?!?!!??
 

måndag!

Hallå! Då var måndagen äntligen slut, den har faktiskt inte varit så hemskt jobbig så ska inte klaga :) Morgonen började med att jag hade utvecklingssamtal, gick sjukt bra. Har nog aldrig fått så bra på ett utvecklingssamtal som jag fick på detta, it's made my day!  Sen har dagen rullat på som vanligt, haft medicinprov som jag håller tummar&tår för att det gick bra, åh..
 
Ikväll har jag och Johanna pluggat och gjort en uppgift i historian, jag hatar politik!!! Tror det är politik vi håller på med. Helt sjukt tråkigt, hemskt, usch fy och blä.  Nu ser jag på project runway sverige och ska se klart det sen duscha och kasta mig i sängen och sova.  Det var min måndag! Jag skaa bli bättre på att blogga, känns som att jag kanske ska ta tag och starta igång min andra blogg, den här är så sjukt värdelös just nu. En ny start behöver jag just nu, ohja.
 
 
It's hard to forget someone who have given you so much to remember

Söndag.

Goddag! Nu var helgen över, gud så fort det går. Bara för att man vill att den ska vara länge så går det alltid så fort, varför är det så långt mellan måndag - fredag och så kort mellan fredag - måndag? Dumt, borde varit tvärt om.  Idag har jag inte gjort någonting vettigt alls, eller har faktiskt pluggat eftersom att jag har medicin prov imorgon och självklart kommer jag på det i sista minut, like always. Men som tur är kan jag alla glosor iallafall och sjukdommar som man skulle kunna typ, och så har jag tid på mig att plugga imorgon innan provet också!
 
Nu sitter jag och kollar på beck och väntar på att det ska bli reklam så jag kan gå på toa och borsta tänderna och sen hoppa ner i sängen och nörda lite sons. Det är min nya drog nu när jag kollat igenom alla vd avsnittet klart, haha. Aja, ha snart slut ström och det är snart reklam så gå nuu! Puss&go
 

lördag

Åh, justja.. Jag hade ju blogg!  Glöömdeee..  Iallafall, kan ju berätta lite om vad som har hänt igår och idag eftersom att jag inte bloggade någoning igår och har inte bloggat något idag föräns nu. Igår var det skola som vanligt, slutade 11.20 och kom hem kring 1-2 tiden och fixade mig och sen for jag & Johanna till luleå och käkade på china och for sedan på bio och såg Breaking down part 2, sjukt besviken på sista filmen... Hade nog för stora förväntningar med tanke på hur alla har skrivit hur bra den var, nog var den bra men hade som sagt förväntat mig mera. Men helt okej!
 
Idag har jag varit hemma och bara tagit det lugnt, nu ikväll har jag pluggat och myst på med Willy som mamma & pappa är barnvakt åt tills imorgon. Go unge!  Vad jag ska göra resten av kvällen har jag ingen aning om, ska ta det lugnt med mina föräldrar och flotta. Senare ska jag lägga mig och se senaste vd avsnittet! Niceeeebajs
 

torsdag

Tjo! Tänkte vara snäll med er och göra ett snabbt inlägg om dagen, började morgonen med att vara hos syon och sen hade jag svenska och efter det for jag hem och vilade, lyckades vila bort min hemska huvudvärk så nu sitter jag och väntar på att mamm ska komma hem från jobbet så ska vi dra iväg till Luleå direkt. Så, nu vet ni det, kommer nog inte uppdatera mera idag. Vi hörs imorgon eller något!

words

Heeej, ligger just nu helt ensam i mitt svarta och läskiga rum. Har legat här och tagit igen några timmar med sängen som jag inte fick inatt och nu så ska jag invänta Johanna så ska vi plugga som nå svin, känns sjukt jobbigt, men det måste göras...
 
Idag har vi haft en lugn&skön skoldag, har haft 2 lektioner och sen har vi fått planera inför öppethus och rita affisher och sånt kul. Vi slutade 12.40 istället för 15.30, gud så underbart det var!  Nu ska jag sål igång ett avsnitt vd och se tills Johanna ska dra sig hitåt, vi hörs sen eller något. Min blogg är värdelös, sluta läsa så jag inte behöver uppdatera, haha. Nej jag skoja, häng kvar.

tisdaag

Åh, nu har jag äntligen landat i sängen efter en heldag på skolan. Nu är det 3 skoldagar kvar tills helg woho! Hoppas att det övriga skoldagarna inte blir så hemskt jobbiga, idag har vi sett film på alla lektioner så jag klagar inte, hehee. Imorgon har vi 2 lektioner och sen ska vi planera inför öppethus, hoppas det går fort så jag får sluta tidigare än vad vi egentligen ska!  Nu som sagt ligger jag i sängen och ska kolla vd, vi hörs senare om det hinns med. Johanna ska nog komma hit senare så ska vi ta tag i lite skolarbeten, måste även ta tag i pluggandet till medicin provet som jag har på måndag... Kääämpaaaa
 
 

sluter mina blå till detta!


måndag..

Äntligen pojkar, flickor, damer & herrar. Nu är det bara fyra dagar kvar tills det är helg igen, wiho!!! Jag är så skoltrött och skolless just nu så det enda jag gör är klagar, vi har för mycket i skolan. Det enda som är roligt är karaktärsämnerna, alla annat kan slänga sig i väggen just nu.
 
Idag har skolan rullat på som vanligt, har varit trött som fan så trodde jag skulle ramla ihop på sista lektionen av trötthet och bara somna haha. När jag kom hem så tog jag mig en powernap från typ halv 4 till 6, jääävligt skönt! Nu ska jag gå och kolla om vi har något gott, jag har slutat röka och måste nu mera hitta något nytt beroende som kan ersätta det gamla.. Mitt humör är därmed också en berg&dalbana, haha!..Ska snart ersätta mitt sug med träning, men det får vänta tills nästa vecka?!!? Nu ska jag bli fit, första gången på.. 16 år?  Kommer bli rik på det här, nykterist & nikotinist. Haha, nej men vad heter det?!?! Iallafall.. HEJJA EVVE!
 
 
 

farsdag!

Idag är det farsdag, grattis världens bästa pappa på farsdag ♥ Okej, iallafall.. Idag har jag inte gjort någonting alls, har legat i sängen och hunnit se 9 avsnitt vd, är helt beroende. Behöver hjälp!  Har iallafall lyckats slita mig från det nu och tagit en dusch & så, nu sitter jag och inväntar solsidan som börjar på 8 minuter. Wiho! Det bästa med söndagar.
 
Helgen är nu över, jag har inte gjort något speciellt alls. Har bara varit hemma och latat mig hela helgen, det är exakt vad man ska göra också! Har ändå haft en helt okej helg för att bara vara hemma, har ju faktiskt haft sällskap hela helgen så ska inte klaga över att jag har haft det allt för långtråkigt!  Nu ska jag kasta av mig handuken och hoppa in i one piecen och  göra mig redo för solsidan! Puss&go
 

lördag, blabla

Goddagens! Lördag idag då, och idag har jag faktiskt lyckats ta mig upp från sängen, duschat och till & med fixat mig! Idag har vi middagsbjudning här eller ah, min syster och hennes familj kommer hit idag så ska vi fira farsdag här idag istället för imorgon då alla andra ska över allt annanstans å fira sina pappor!
 
Så jag har faktiskt tagit tummen ur röven och till & med fixat mig, känns hemskt, det är jobbigt med smink och hemskt med utsläppt hår.. Känns som ett kråkbo, haha! Nä, nu ska jag kolla vd tills det är middag, fan vad jag är hungrig, längtar efter grillat ♥ Mums!!
 

friday

Tjenis! Äntligen var den efter längtade fredagen här, gud så skönt. Idag har jag inte varit på skolan utan min kropp har envisas hela veckan och ville vara ännu mera elak imorse och inatt så fick stanna hemma. Så idag har jag sovit och hunnit vara på sjukhuset i över 1,5 timme. Sjukt tråkigt!  Läkarna har gjort massvis med prover och tömt mig på blod, det enda som verka kunna hjälpa mig är operation och det får jag inte veta om det blir av föräns den 26 då jag ska till sunderbyn. Allt för att bli frisk och kunna leva normalt!
 
Okej, ja nått mer jag har att säga er? Nä, fredagsmys ska kvällen bestå av. Johanna kommer förbi och ser x factor med mig sen ska jag sova som en jude, är så jävla slut i hela kroppen. Vet inte vad som håller på att hända, håller nog på att dö. Haha, åh orkar inteee. Nu ska klagarn sova tills Johanna kommer.
 
Tömd på blod :((

cry me a river

Håller på gå i konkurs, dra åt fanders vad jag saknar detta hår :(( Varför ska svart vara så jävla besvärligt?:/:/ Är less mitt bajsbruna men kommer bara bli självmordsbenägen om jag sen färgar bort det. Jävla i-landsproblem, jävla värld. Ska raka av mig håret å köpa fina peruket i alla sorters färger, måste bara bli rik först så jag har råd med en massa dyra peruker. Vars håller alla gamla rika män hus idag??? Jag är öppen för giftemål

torsdag!

Åh! Imorgon är det äntligen helg igen, fan vad jag ska sova, mysa ♥ & plugga... Idag har jag haft en heelt vanlig skoldag, 3 lektioner och ah sånt svammel. Har det hänt någonting kul idag? Nej, eller ja jag och Johanna har faktiskt blivit interljuvade och fotograferade ang vårat program vi går :) Tror det var till för någon broschyr till årets nior (inför deras stooora val) och föratt det förhoppningsvis ska öka antalet sökande till vård & omsorgsprogammet, så ni som velar och tvelar. Gör det inte, sök bara till VO om vi vill jobba med människor inom vård eller bara allmänt med människor och om ni vill ha en säker framtid med arbeten för det finns det gott om! Sök bara sök! Annars,, då får ni med mig å göra.  Skämt-o-sido
 
Ok, jag spårar, som vanlig, exakt som min svenska lärare alltid gör. En genomgång med henne tar ibland mer än halva lektionen och hon pratar bara om det vi ska göra i max 10 minuter, sen spårar det. Ja, jag har iallafall inge mer vettigt och säga, jag ska kasta mig i duschen och sen ska jag bara dö resten av kvällen, imorgon har jag 2 lektioner.  Hälsopedda & idrott och då har vi gym, sen tar jag helg. Fyfan vad skönt!
 
Bjuder på en väldigt motbjudande & inte alls fin bild från halloween

Följ mig!

Vet ni vad ni kan ta och göra? Eftersom att jag uppdaterar bloggen så jävla dåligt just nu så uppdaterar jag ju då istället instagram någon gång per dag och så har jag skaffat twitter idag också så follow me!
 
Instagram: eveliinaeriksson
Twitter: eveliiinae_
 

onsdag!

Okej, då var det dags igen, nu ska det bloggas! Idag har jag haft sovmorgon till 9.50 och då hade vi engelska och gjorde något och sen fick vi käka lunch och gå tillbaka till engelskan där vi har sett någon film till nästan halv 2 och då hade vi historia och sen slutade vi!
 
När jag landade i töre gick jag in på bokan och kom ut med senaste julia tidningen, köper aldrig sånna tidiningar, köper inte tidningar över huvudtaget men det var faktiskt en tidning om endast Justin Bieber hur kan man ens försöka stå emot frestelsen av att köpa tidningen + att det kom med 14 affisher också, min garderob är inomkort heltäckt med Justin Bieber, just nu hänger bara en där, men fler ska upp ikväll eller imorgon!
 
Okej, jag spårar med text igen. Dööö!  Ok, ikväll har jag varit och övningkört, gick riktigt bra denna gången också. Ingen överkörd, ingen körning i diket och inget kärring stopp! Nöjd!   Nu ska jag bara dö tills jag ska gå och sova, nu har ni typ 10 rader att läsa om min dag. Ha det bra så kanske vi hörs imorgon också!
 

tisdag,

God kväll! Har varit i skolan hela dagen så har inte blivit något bloggande som ni då förstår och bloggen kommer typ i sista hand?  Först skolan sen sömnen & sen mat! Måndag och tisdag har varit förjävliga eftersom att jag har sovit som skit båda nätterna, inatt har jag legat och vridit och vänt på mig samt drömt mardrömmar vilket gör att man sover ännu sämre. Tog ett bra tag innan jag piggnade till och inte höll på somna i klassrummet direkt det blev tyst, fan vad jobbigt. 
 
Nu har jag faktiskt redan lagt mig i sängen och ska se klart ett påbörjat vd avsnitt och sen ska jag försöka sova. Har faktiskt sovmorgon imorgon till 9.50 så får en liten sovmorgon även fast jag & Johanna måste fara så vi är där redan kring 9, men bättre det än 8!  Nu ska jag se vd och försöka få mig nå sömn, blir ju helt konstig utan att få sova. Blir gnällig, känslig, deprimerad, otrevlig och allt annat på en och samma gång! Godnatt...
 
Jävligt långt och onödigt inlägg, men nu har ni jävlar fått ett inlägg! :D

halloween, skola, osv

Heeeej! Jag lever, tro inte att ni ska bli av med mig redan var bara lite död igår och idag har jag varit ännu mera död! Idag drog skolan igång igen, har aldrig varit så tungt med skola efter att knappt fått sova något eftersom att jag har helt äckligt ont i halsen och öronen och hostar och har mig, och det är bara på nätterna. Blä!
 
Ska vi prata om halloween nu då eller? Känns inte så värt, men jag hade en trevlig start och ett trevligt avslut med sibylla mat och landade i sängen kring 4 på morgonen och jag som är van att typ somna 10 alltid var helt jävla död hela söndagen, därför orkade jag inte blogga!   
 
Nu har jag nyss duschat och ska strax gå & krypa ner i min renbäddade säng och kolla lite vd tills jag somnar, även fast jag har sovit flera timmar efter skolan tror jag ändå det kommer bli en hyfsat tidig kväll!  Godnatt. 
 
Bjuder på en risig bild från lördags, bara för att inlägget inte ska bli hel tomt..

parti

Goddagens! Då var det lördag igen då! Idag har jag inte gjort någonting alls, det var tänkt att jag skulle sova ut men istället har jag drömt en mardröm inatt som har gjort att jag har sovit skit dåligt och sen vaknade jag kring 10 av att jag mådde sjukt illa så då steg jag upp, tog mina 100 olika mediciner och nu mår jag bra igen. Haha!
 
Har nyss kommit ut från en låång och skön dusch och ska traska till köket och måla till mina naglar, hatar när det försvinner liiite färg på en nagel. Det är som en tvångstanke att jag måste måla till det, samma när det gäller att fila naglarna... Är helt beroende, det är sjukt! 
 
Ja, sen ska jag väl bara dö tills det är dags att börja fixa sig så kommer Johanna hit och fixar sig hos mig och sen drar vi vidare. Blir nog hur nice som helst, förhoppningsvis :)
 
Ikväll får jag spöka ut mig igen! Fast lite värre ska det bli ikväll...
 

fredagsmys

Tjohej! Har nyligen landat i sängen efter att haft en kväll med massa fredagsmys och sällskap av Johanna, morötter, dipp och x factor! Lika bra som alla andra fredagar med andra ord ;)  Nu har jag som sagt lagt mig och ska slå igång lite vd tills jag är tillräckligt trött för att somna. 
 
Imorgon blir det att fira halloween med mina riktigt braiga vänninor, (haha).  Vet att man egentligen inte ska fira halloween ihelgen eftersom att man ska hylla dom döda, tror det heter hylla? (är inte säker..) Min kära farmor har iallafall fått ett ljus av våran familj vid hennes gravsten. ♥ Det är såå fint att köra förbi kyrkogården då det har blivit mörkt å se hur det lyser upp!  Nåväl, se vd nu och häva mig in till drömmarnas land så jag är utvilad och redo för morgon dagen imorgon! Pussss
 

nomnom!

Mamma & Pappa kirrade världens goaste middag!

fredag!

Jahapp, då var fredagen här, igen! Idag blev jag väckt halv nio för att jag tydligen skulle vara på vårdcentralen halv 10 så var bara att stiga upp och klä på sig och fara iväg sen. Har fått penicillin utskrivet av min läkare pga min halsfluss, sjukt less. Har även fått lite feber nu också, jag dödar någon om jag är döds sjuk imorgon, jag ska iväg ändå!!
 
Kommer vara jävligt sjuk bara för att mamma sa "Bara för att du har lagt ner så mycket pengar på halloween iår så kommer du vara sjuk" ibland undrar jag hur hon alltid kan ha rätt med allt hon säger. Blä!  Aja, fredag idag, jag ska mysa till x - factor med eller utan sällskap vet jag inte ännu. Tar allt som det kommer! Nu ska jag kasta mig i duschen, eller ja på något tag, då orken kommer... 
 

sova, dö, luleå, maxmat, halsfluss osv

Tänkte just "ska jag blogga eller fortsätta nörda vd? okej jag bloggar väl då"  så nu är jag snäll och bloggat åt er läsare! Idag har jag sovit, duschat, fixat mig, tråkat, fixat naglarna och varit till luleå och handlat litee + käkat på max, omnom. 
 
Tragiskt men sant så har jag just krypt ner i sängen, så jävla skönt haha. Ska nörda vd tills jag somnar och bara ta det lugnt! Imorgon ska jag till vårdcentralen för andra gången denna vecka och få mig medicin, har lyckats få halsfluss igen vilket jag hade för ca 3 veckor sen! Börjar bli van med detta, det gör knappt ont i halsen nå mera bara äckliga vita prickar på halsmandlarna, haha usch.  Ska se vd nu och bara dö tills det blir sovdags. Godnatt på er ♥

startar dagen på bästa möjliga sätt!


RSS 2.0