-


klickat hem!

Fått tummen ur röven och klickat hem 5 paket nailhair. Nice duuude!
 
 

sjukhuset, thaimat, dö

Helu! Överlevde faktiskt monstren som fanns här medans jag var hemma själv tidigare.  Vad har jag gjort sen dess då?!  Hm.. Har duschat, farit till sjukhuset och kolla upp ännu ett jävla problem med mina kropp och sedan hämtat hem thaimat som satt jävligt bra.  Sen kom bella och willy hit och sällskapade mig och sen kom mamma å pappa hem så har socialicerat mig med alla dom då tills nu. Nu ska jag ta och lägga mig i min säng och dö!  Ska käka medicin i 5 dagar, sen är jag fan fri den hemska hemska smärtan....
 
En bild på denna ljuvliga måltid... Thaimat in my heart -> ♥

.... monster

Hallå! Sitter just nu i köket och inbillar mig en massa hemska ljud, eller nej.. Jag inbillar mig inte, jag hör faktiskt någonting i något av rummen som är vid mitt rum.. Tänk är det någon hemsk varelse i mitt rum?! Fan vad jag är paranoid då jag är hemma och hör någonting. Det KAN vara en fågel som flög in i rutan 150 gånger men nej, det känns värre än så...
 
ÅH vad jag är töntig. När ska jag ta och bli cool? Är så ocool man kan bli just nu. Vågar inte gå in i mitt rum och hämta min handduk så jag kan gå och duscha men vågar inte heller gå hela långa vägen till toan och duscha.. Tur som är så slutar Linn jobba om 8 minuter och är nog hemma någon minut efter det så har jag tur har jag överlevt tills dess....  Men just nu är allt osäkert!! 
 
Stämpla mig inte för att jag är paranoid och lättskrämd... Jag är faktiskt jävligt cool ibland även om jag typ får ryckningar av att diskmaskinen låter lite och tror att någon ska döda mig. Nu ska jag kämpa igenom dom  6 minuterna som är kvar... Hörs vi inte sen, då är jag död. 
 
Nu är det fan inget dansande på daytime någe mer... Inte idag iallafall!!

I LIVET FINNS FEM SAKER SOM DU INTE FÅR TILLBAKA STENEN SOM DU REDAN KASTAT, ORDEN DU HAR SAGT, ÖGONBLICKEN DU INTE TOG VARA PÅ, TIDEN SOM REDAN HAR PASSERAT OCH CHANSERNA DU INTE VÅGADE TA.


nananana...

Hellu, sitter och kollar simpsons och målar naglarna. Röd/orange ska det bli, jajemän! Vad har jag gjort ikväll? Ingenting. Jag har drabbats av någon sov sjuka, är som ett litet barn som måste vila middag blir helt slut samma tid varje dag och det går inte att hålla upp ögonen.. Kan ju då säga att jag inte missar särskilt mycket med att sova bort denna dag eftersom att det regnar....  Nu ska jag fortsätta se simpsons och kladda på nagellack ett lager till.  Hörs någon gång i livet, kanske. Om ni är snälla .. 
 
Jag vet att mina 2 pekfingrar är tjocka + dom åtta övriga.... Haha :(

fritering!

Har just intagit soffan efter en riktig matkoma. Har gått igång med fritösen idag och friterad chicken nuggets och chili cheese. Fyfan vad gott det blev måste jag tillägga! Muumsss... Dock kanske lite för flottigt, men någon gång måste man ju få unna sig ;-)   
 
Nu ska jag ligga här och ta det riktigt lugnt. Sen får vi se vad jag hittar på. Ska ta och kolla rapunzel's löshår och kolla om jag hittar någon bra och snygg brunfärg som jag kan beställa, mitt ljusa hår är så jäkla fult. En klipptid, hårfärgning och löshårsinsättning är vad jag behöver nu!
 
Lite fina bilder på min fina matlagning..
 
Och ja.. Jag måste sitta utomhus och fritera eftersom att det luktar HEMSKT i hela huset efter det haha..
MUMSS

godmorgon!

Godmorgon! Sitter just nu i köket och gör ingenting, sitter och snokar igenom en massa bloggar haha.. Vad vore livet utan vissa bloggare t.ex? VAD SKULLE JAG SITTA OCH LÄSA HELA DAGARNA? Det går inte att tänka sig att vara utan vissa skandalblogare, haha ;-)
 
Idag har jag för första gången på typ... FLERA dagar fått sova ut, var jäkligt behövligt och skönt. Nu har jag duschat så jag känner mig mer mänsklig än innan. Ska ta och hämta min hårolja och kokksa in det i håret så det blir leeent, fint och helt underbart! Haha. 
 
För er efterblivna så måste jag rekomendera denna hårolja!   Finns väl självklart säkert bättre, men tycker denna är helt klart bra för priset. Kostar mellan 50-70 kronor och är väldigt dryg!   Väldigt bra för även löshår också och får inte håret att se flottigt ut eller så. :)
 

- 23.40

Ligger i sängen och inväntar John Blund som inte verkar vilja komma. Medans jag väntar ligger jag och hör hur vackert Justin Bieber låter ur mina hemskt dåliga högtalare, såå braaa! 
 
Vet inte varför jag bloggar... För jag har ingenting på hjärtat åt er! Har faktiskt skaffat en ny blogg, men ni får inte veta någonting om den föräns jag fixat design och sånt där. OM jag nu kan lämna blogg.se jag har ju faktiskt väldigt svårt att överge saker. Kan t.ex ha ångest och känna mig jätte hemsk för att jag sover borta för att jag vet att min säng är helt ensam, eller när jag köper ny telefon och bara ÖVERGER min gamla älskling.. Jag känner typ empati för minsta lilla? Hahah.. Sjukt jobbigt!! Tur jag  är bra på att spela iskall ibland...
 
 
Justin Bieber är nog en av dom få killarna som skulle få mig att vandra fram till altaret och lova någonting FÖRALLTID.  Hahah, okej.. Jag har en kändis crush, men säg inte åt någon. Det spårar, JAG spårar..
 

flott + os = bra kombination

 
Som ni ser på bilden sitter jag just nu och trycker chips & dipp och kollar på OS på tven och ser hur sverige just sumpade chansen för en medalj i simning. Ibland vill jag hoppa in i tven och göra det bättre, men det klarar jag inte av.. Haha så istället sitter jag och kollar på, trycker chips och dipp och tänker på allt annat än en smal kropp... Haha! Nu ska jag fördriva denna kväll med os och flotta tills jag ska sova. Hejdåå!!

Hooomee!

Heluu! Är hemma från marieberg nu och ligger i sängen och tar det lugnt och väntar på middag. Är hungrig som ett svin så ska bli riktigt jävla gott!  Ska kortfatta gårdagen lite fort om vad som hände och vad vi gjort, då vi kom till matte så blev det att käka middag nästintill direkt, sen gick vi ut och invigde nicke's nya vattenpipa och så gick vi till jordgubbslandet och plockade jordgubbar och åt det. Så jävla gott! Mums... Sen blev det film ända tills det blev läggdags, idag har vi inte gjort särskilt mycket. Jag har legat och myst med matte's skitsöta kattungar. Jag döör seriöst.....  Haha. Nu ska jag iallafall se oth och ta det lugnt tills det är middag. Vi hörs kanske senare eller något. Puss&go!
 
 
Lite bilder från igår!

@mariebeerggg

Godkväll på er! Sitter just nu hemma hos Matte med Linn, Ania, Nicke och Matte.   Sitter och väntar på att en film ska börja så blir det att se den resten av kvällen innan det blir läggdags!  Idag har jag inte gjort något speciellt eller intressant. Vaknade tidigt, bakfull och hemsk och det första jag fick göra var att börja städa huset. Så nu är det rent och fint! 
 
Igår hade jag en riktigt bra och trevlig kväll med mycket härliga personer! Det är ju vad man gör det till ;-) Heehe.. Nu ska jag chilla vidare med dessa människor och sen får jag se vad som sker.  Blir att sova här så vet inte om jag uppdaterar något mer idag annars hörs vi imorgon. Puss & go!
 
Bjuder på en allt annat än fager bild!  Enjooyyy 

Let's go!

Hallå! Har precis fixat mig klart och sitter nu vid datorn och tar det luugnt och inväntar bättre tider, vilket är snart! Sitter och väntar även på att nå folk ska dra sig hitåt för en förhoppningsvis trevlig kväll.  Jag är så sjukt dålig på att blogga just nu, men jag måste ju passa på å leva på riktigt nu när det är sommar och toppen väder! Vi hörs imorgon eller något.  Puss på er och ha en bra fredag!:D
 
Kastar in en bild på "dagens facelook & outfit"

fredag!

Godmorgon! Ligger i sängen och har otroligt nog varit vaken ända sen typ.. 10 tiden?!  Mitt dygn är skruvat.. Igår sov jag till tre tiden vilket resulterade att jag inte somnade föräns vid 4 inatt och sen vaknar jag upp vid tio och är helt pigg?! Jaha okej. Då hinner jag ju med att sola idag då iallafall, bra är väl det!:D
 
Ligger nu i sängen då som sagt, ska ta och dra mig ut mot solstolen och förhoppningsvis få lite bränna. Mina föräldrar har just lämnat land och åkt ut på skärgårn under helgen så nu är jag hemma själv med spöken under helgen.  Ikväll ska det hinkas vin, vi hörs sen. Hehee!
 
Friday, i'm in looovee

i want!

 
ÅH!  Speciellt skorna.. Helt kär i dom, skulle kunna leva ensam för alltid bara jag har mina skor. Haha!   Känner att jag absolut måste fara en luleå sväng någon dag här frammåt och nöta sönder bank kortet! ÅH.. Jag har stora kläd-skor-problem.  

@luleå

Tjoho! Tänkte att jag skulle ta tummen ur röven och blogga lite idag också! Har nyligt kommit hem från luleå där jag varit och kollat vad h&m hade och erbjuda så kom hem med ett linne, nagellack och en puderborste där ifrån haha. Sen har jag varit med mamma, pappa och linn och stor handlat och sen for vi förbi till bella & johan innan vi for hem och nu är jag hemma och sitter och ska ta och äta lite jordgubbar. Mums!   Nu ska jag äta jordgubbar och kolla på då mamma syr upp och syr in mina skinnbrallor haha. Vi hörs!:D
 
Kastar in bild på det jag köpt!
 

följ mig på instagram!

Följ mig på instagram ; eveliinaeriksson 
 
Lär vara socialare där än här, eller vi får väl se.... Är inte särskilt social på något utav ställerna just nu men det ska ändras.. Så följ!:D
 
 

onsdaaaag

Hejsaan, tänkte uppdatera litegrann.. Ligger iallafall i sängen och har nyss ätit lite middag och nu så ligger jag här och kämpar emot min mensvärk. Jag glömmer alltid bort hur ont det faktiskt gör, hur mycket piller jag än knaprar i mig så gör det fan fortfarande ont.  Mitt liv suger.
 
Iallafall.. Idag har jag inte gjort mycket, sov ännu en natt hos Emelie inatt så då jag kom tillbaka tll henne igår så såg vi tv, spelade kubb med Johan & Simon och hade det trevligt!  Idag hann vi bara nästan vakna så blev jag hämtad sen, kom hem och fick ta mig en efterlängtad dusch. Gode skönt!    Idag är det onsdag 25 juli, vilket betyder.. JAG FÅR LÖN! Woho, mitt liv är så mycket bättre redan. Nu är jag några tusenlappar rikare. Life is goood!
 
Lönkuvert! Finaste kuvertet som finns. 

@tiger kullen

Tjohej! Tänkte visa er lite liv här i bloggen så ni vet att jag lever! Sitter just nu hos Emelie och kollar på tv och tar det lugnt. Blev att fara hit igår och så kom Amanda, Elin och Josse och sällskapade oss under kvällen. Trevligt, trevligt!  Idag har vi inte gjort så mycket, jag sitter nu och väntar på att min familj ska komma och hämta upp mig så ska vi fara och äta på kina med släkten och fira mormor som fyller 70 år idag. Grattis älskade mormor ♥  Tror vi även skulle fira gammelmormor och gammelmorfar som nyss fyllt år dom också! Dom är så söta, man kan ju inte annat än älska gamla, söta och trevliga människor :D   Det blir väl min eftermiddag, sen får jag se om jag kanske återvänder hit till Emelie igen och gör henne sällskap över natten igen. Vi får se!  Nu ska jag kila och vara social med Emelie tills jag ska fara. Puss & go!

hejdå bloggen.

Orkar inte blogga, humöret är nere på botten. Sommaren suger, solen är försvunnen och jag gör absolut ingenting om dagarna.. Sitter just nu och kollar på batman med mor och far, sen ska jag återvända till sängen, igen.
 
Bloggar igen då jag hittar livslusten eller då jag har så hemskt tråkigt att jag faktiskt tar och blogga för att fördriva tiden.. Vi syns någon gång i livet, kanske imorgon, kanske om några veckor. VEM VET!

tidsfördriv

Har tråkigt, jävligt tråkigt sååå...
 
Vem?
Vem sov hos dig senast? - Hemlis
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa? Några roliga vänner!
Vem skrev ditt 5:e inkomna sms? - Emelie 
Vem har du senast ringt? - Mamma 
Vem kommer du aldrig att förlåta? - Finns nog ingen just nu som jag aldrig kommer förlåta?

Vad?
Vad får dig att bli rädd? - Massvis med saker 
Vad skulle du göra om du fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever? –  Åhgud. Vill inte ens tänka den tanken
Vad gjorde du i helgen? - Absolut ingenting 
Vad har du på dig just nu?- Jeans, tröja, bh, trosor och sockar
Vad tänker du på just nu? - Inget speciellt 
Vad för mobiltelefon har du? - Samsung galaxy gio s5660
Vad har du för färg på din vänstra strumpa? – Svart 

Är?
Är du snygg?- Klart jag är??? Hahah, skämt-o-sido
Är du brunett? - Nått emellan blont och brun?!
Är du orolig för något just nu? – Nej 
Är du lycklig? – Ja!:D
Är det snyggt med rosa strumpor? – Sockar som sockar alltså 
Är du kär? – Nej 
Är du mysig? – Klart!
Är det snyggt att vara riiiktigt smal? – Nej 
Är du ensam just nu? - Nepp
Är det soligt ute? – Nej 

Har?
Har du någonsin ljugit för en vän? – Ja
Har du blivit sviken av en vän förut? – Ja
Har du plattat håret någongång? – Ja
Har du något husdjur? – Nej
Har du gått ner i vikt förut? –  Ja
Har du hål i naveln? – Ja
Har blåa ögon? - Ja
Har du varit i Asien? – Nej

Vill?
Vill du ha breda höfter? – Har redan FÖR breda
Vill du ha en hund? – Nej
Vill du att det ska vara soligt nu? - Nej, för trött för det..
Vill du sova just nu? - Inte än, men snart ;-) 

Kan?
Kan du cykla fort?- Haha, säkert!
Kan du sminka dig?- Ja
Kan du springa långt? - Nej ....
Kan du vara utan godis och andra onyttigheter i mer än en vecka?- Jadå 
Kan du bita dig i tån?- Ja, hihi
Kan du vara sparsam med pengar? – Nej.. :(

Ska?
Ska du sova snart? – Kanskeee
Ska du utomlands i år? – Mest troligt 
Ska du ha något svart på dig imorgon? – Säkert, har alltid något svart på mig!
Ska man ha blåa eller bruna ögon som tjej? – Det spelar väl fan ingen roll?!!?!
Ska du duscha i morgon? – Ja 
Ska du köpa något i veckan? – Säkert 
Ska vi sluta ställa frågor nu? – Ja snälla.....

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Ne
Gjort något riktigt dumt?  Mhm 
Gjort något du verkligen ångrar? Ångrade väl det just då, men idag ångrar jag nog det inte lika mycket. Lärde mig faktiskt väldigt mycket utav det "misstaget"
Åkt ambulans? Nej
Åkt polisbil? Nej
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Vilka kläder sover du i? Trosor 
Vad hatar du verkligen? Vet inte, finns mycket
Varit kär? Nej
Är du ensam nu? Nej

SENASTE PERSONEN SOM:
Fick dig att gråta? - Minns inte
Du gick på bio med?- Flera stycken

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Nej
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Ja
Köpt någonting? Nej
Sjungit? Ja
Saknat någon? Ja

JAG HAR:
Digitalkamera? Ja
Systemkamera? Nej
Telefon på rummet? Ja
Egen dator? Ja
Bra kompisar? Ja!

Rubriker alltså..

Helu, har just kommit hem efter att varit ute och raggat lite överallt, haha, livet ;-) Nu sitter vi iallafall hemma hos mig och ser någon film. Då den blire att krypa till kojs och mysa ner till oth och sova, sköönt! Imorgon är det söndag? Vad fan ska jag göra då? Äh det tar vi imorgon. Nu ska här se film, vi hörs :D
 

Lördag.

Goodmorgon! Eller godmorgon och godmorgon, har faktikst varit vaken i någon timma och för en gångs skull så har jag inte legat i sängen i flera timmar och sett oth utan steg upp och duschade och fixade mig bara för skojjs skull haha!   Nu sitter jag iallafall i köket och planerar ut någonting jag kan äta, hm. Så jobbigt å börja med nå mat, fan vad jobbigt. Då jag flyttar hemifrån (då jag har jobb och tjänar miljarder i månanden) då ska jag anlita en kock, och en städerska. Eller så får en sköta båda jobben! Nu vet ni det. Nu ska jag kolla vad vi har för roligt i kylskåpet som inte tar tid eller är jobbigt att göra.. Vi hörs sen :D
 

godnatt..

Helloo!! Ligger i min säng just nuu, har nyss varit och sprungit igenom den hemskt läskiga, långa och svarta gången till toaletten, gissa vad? Jag överlevde blev inte tagen av något monster idag heller!  Iallafall, innan det så har jag suttit i telefonen med Emelie och haft girlyyytaalk u know, hehee!
 
Nu blev jag helt plösligt mycket piggare, och är jätte glad? Fan vad roligt!  Har något äckligt djur i mitt rum som börjar flyga direkt jag ökar ljuset på dator skärmen så får sitta på det mörkaste så jag knappt ser vadfan jag skriver. Men då ser inte det äckliga djuret något jävla ljus heller så då blir det faktiskt bra. Då slipper jag någon äcklig sak på mig eller som flyger runt omkring mig... 
 
Nu ska jag se oth, skräll? Men sover godast till denna serie. Vem kan somna utan att kolla på en serie eller höra på musik?! Den människan är sjuk. Eller så är jag sjuk, whatever, världen är sjuk!   Nu ska jag se oth och sen förhoppningsvis somna, känns som att jag vill ställa mig upp i sängen och hoppa som en liten unge, men det kan jag inte. För då hör och ser insekten mig, godnatt.. 
 
Känner igen mig själv så sjukt i denna bild i denna sekund. 

tråkigt.

Åh vad jag har tråkigt, men orkar inte göra någonting åt det. Är så skönt att bara vara hemma och göra ingenting men endå så blir det sen så jävla tråkigt haha. Sitter just nu och kollar på kläder på h&m's hemsida, dom har fått in en massa nya snygga underkläder + vanliga kläder.... Ska försöka stå emot att klicka hem men jag får liksom lön på onsdag... ÅH, jag kommer slösa upp allt direkt kännsd det som, jag hatar att snygga kläder alltid dyker upp. VARFÖR SKA JAG ÄLSKA KLÄDER?
 
Fan för h&m och att dom har fått nya kläder..

godmorgon..

Tänkte ta och visa lite livtecken nu då. Lever, tror jag iallafall. Ligger fortfarande i sängen, är dö jävla trött, fortfarande. Ska strax dra mig upp ur sängen, gå den långa vägen till toan sen ta på mig träningskläderna och ta och förbränna lite fett... Känns SKIT jobbigt men så jävla skönt efteråt + att man vaknar nog till liv efter det + en dusch!  Fredag idag, känns som måndag, vi som har sommarlov har ju ungefär fredag hela veckan och det är farligt... Saknar att ha rutiner som t.ex då man går skola, man har ju förfan inget liv under sommaren, typ. Inte jag iallafall!
 
Påsarna under ögonen ♥  Hahahah älskar hur snygg man blir i effekten... Lagomt pigg!
 

schema.

HEJ! Har duschat för ett tag sen och just smörjt in mig, nu ska jag ta och poppa pocorn snart och sen lägga mig i sängen och antingen se en film eller kolla på oth. Har just kollat upp hur mitt schema kommer se ut till hösten säger bara - Första gången i mitt jävla liv jag bara har 2 långa skoldagar + slutar tidigt på fredagar! Ågud vad underbart skönt.  Nu ska jag fan poppa pocorn, lägga mig i sängen och mysa framför antingen då film eller oth. Vi hörs imorgon, puss & go!
 

heeehe

Har äntligen dragit mig upp ur sängen! Klockan är ju bara kvart över 8.. Ska iallafall ta och be mamma nu agera byxfixare åt mig, hon måste sy in alla mina nya jeans för dom är för stora nere i benen och förlånga i benen så måste sys upp och sys in, sen är dom redo för att användas!:D Haha. Hatar att ha korta ben, stor röv, missbildade ben.  Haha,  har fått hem mina skinnbrallor från bubbleroom som jag beställt, dom satt bra, måste dock sys in lite i benen dom också haha!..  Men i'm in loveeee
 

livstecken

Godmorgon! Tänkte bara ta och visa er lite livstecken så ni vet att jag lever haha.. Uppdateringen igår blev inge vidare men skulle vara på motorstadium redan klockan halv 4 och kom inte hem föräns 1 halv 2 inatt ungefär och då åt jag en liiiteee sen middag och gick och la mig sen direkt. 
 
Idag är jag trött, jätte trött. Det känns som en jävla söndag! Men det är bara torsdag, hej dag vild!  Har ont i mina fötter efter igår, men det var det väl värt. Var hyfsat roligt, mot slutet blev det kallt och jävligt så man längtade bara tills det hela tog slut haha. Men tur är det väl att man är lite små intresserad och tycker det är kul och se på rallycross annars måste tiden haft stått stilla igår.. Haha! 
 
Ok, tänkte bara visa livstecken som sagt, nu ska jag gå och gräva ner mig och fortsätta dö. Vi hörs sen, kanske, om jag orkar. Åhhh mina ben värker och mina ögon vill bara falla igen, jag är trött!

Det bästa som finns när man har tråkigt!

 

Godmorgon!

Godmorgon! Gick inte att blogga någon igår (skräll att alla hemsidor som görs om bara börjar lagga mer & mer.. ÅHH....).. Iallafall, har vaknat för något tag sen nu sitter jag och äter grillkorv i bröd!:D  Idag blir det att jobba på startplattan iallafall eller ja själva tävlingen börjar 17.00 men vi ska vara där tidigare.  Blir nog kuuul om det nu inte blir FÖR varmt!:D  Så ska strax ta och börja fixa mig,eller ja.. Om någon timme blir väl det av men vi kan låtsas att jag ska börja med det snart.
 
Igår var jag med Johanna som sagt hela kvällen, mycket trevligt :D Sen gjorde jag inte mycket mer efter hon for, jag duschade och gick sen och la mig.  Vaknade av att mamma kom in och kastade in mitt h&m paket som har kommit, wiho! Kunde ha båda sakerna nicebajs. Nu ska jag bara tvinga pappa till ica så han kan hämta ut mina brallor som har kommit från bubbleroom.. ÅH, livet är så mycket bättre då nya kläder kommer till mitt hus!
 
Bild på det som fanns i H&M paketet!
 

Wheho, rubriker suger!

Tjoho! Har just satt på mig lite spackel ihopp om att se lite mänskligare ut! Nu sitter jag och kollar på tv och tar det lugnt, på något tag blir det att vara med Johanna så får se vad vi hittar på! Skojsigt :D Efter tränandet blev det att kasta sig i duschen sen var jag och Linn så lata med middagen idag att vi hämtade hem mat, var jävligt gott och satt bra!  Nu ska jag iallafall gå ut på en rök och vänta på att Johanna ska höra av sig, sen blir det att umgås med henne under kvällen. Nicebajs!  Nu ska jag gå och göra mitt, måste avsluta bloggandet här och nu eftersom att min dator har 4 procent ström kvar och dör nog inom kort tid. Vi hörs senare!:D
 

TRÄNAT..

ÅH! Jag klarade det!! Jag har just genomlidit ett träningspass utan att DÖ! Trodde faktiskt det skulle vara hemskare än vad det var efter att inte tränat på 2 månader. Jävligt skönt nu efteråt! Var dock lat och skulle vara snäll med mig själv så blev bara en halvtimma drygt, kanske lite mer.   Men det blir hårdare träning för varje dag som går då! 
 
Nu sitter jag och eftersvettas som en gris, det är hemskt hur hemsk min kodition är + att rummet jag tränar i är på övervåningen och ni kan ju gissa om det var nå varmt där uppe då solen legat på HELA dagen. Var 40 grader där inne typ haha.. Men jag överlevde iallafall, gode stolt över det! Nu ska jag fortsätta sitta här och svettas tills jag ska duscha. Vi hörs sen!:D
 

TRÄNAT..

ÅH! Jag klarade det!! Jag har just genomlidit ett träningspass utan att DÖ! Trodde faktiskt det skulle vara hemskare än vad det var efter att inte tränat på 2 månader. Jävligt skönt nu efteråt! Var dock lat och skulle vara snäll med mig själv så blev bara en halvtimma drygt, kanske lite mer.   Men det blir hårdare träning för varje dag som går då! 
 
Nu sitter jag och eftersvettas som en gris, det är hemskt hur hemsk min kodition är + att rummet jag tränar i är på övervåningen och ni kan ju gissa om det var nå varmt där uppe då solen legat på HELA dagen. Var 40 grader där inne typ haha.. Men jag överlevde iallafall, gode stolt över det! Nu ska jag fortsätta sitta här och svettas tills jag ska duscha. Vi hörs sen!:D
 

SOL!

Goddagens! Har inte hunnit blogga något på hela dagen för direkt jag vaknade åt jag lite och sen la jag mig ute och solade ända tills nu. Fan så skönt det är ute!:D Äntligen börjar sommaren komma nu :)  Ska strax gå ut en sväng igen och sen ska jag ta tag i tränandet. Nu ska jag ut igen så vi får höras mera senare! Puss
 

truee, fucking true

Felet vi människor gör ofta - Vi tar varandra så jävla förgivet!

old pictures!

HEJ. Jag har jätte tråkigt, med Linn. Vi har tråkigt tillsammans, folk säger och tror att allt blir så mycket roligare när man är två personer. Blir det det? Nej. Jag och Linn är nog bland dom sjukaste människorna i världen och vi har ALLTID tråkigt när vi är hemma själva.. Vad ska jag göra? Har en hemsk huvudvärk som gör att jag inte ens kan hålla upp ögonen för det gör så ont... Så mitt nya liv får vänta tills imorgon, vägrar träna med sånnhär hemsk huvudvärk..
 
Vad ska jag göra ikväll? Ingenting. Jag vill göra något roligt men min huvudvärk säger ifrån, åh skit ner dig, gå och dö. Gräv en jävla grav. Ursäkta ordvalen men jag blir lite små otrevlig då jag har tråkigt. Ska slå igång ännu ett avsnitt oth, det får bli vad jag gör idag + gå ut stup i kvarten och röka endast för att det är det mest socialaste jag kan komma här i denna skog. 
 
Hittade några väldigt fina gamla bilder på mig själv på datorn, bjuder på några vackra haha!
Evve  12-13år, Enjoy!

Åh, saknar tiden då man klottrade över näsan och munnen på nästan alla foton ♥
HAHAHAHHAHAHA,.. Har jag haft såhär kort hår?!?!? Dock blir det ju kortare med mitt afrokrull, men jag dör HAHAHAHAHHAHA FAN VAD SÖTT

MÅNDAAG

TJOHO! Solen lyser för fullt idag, fan vad härligt :D Jag har legat ute och solat i ungefär en timma, damp som jag har så kan jag inte ligga stilla och sola helt själv i flera timmar och så har Mamma tagit med min sololja nu igen när hon och pappa har åkt bort.. Om dom nu ska överge mig hela tiden hela sommaren så kan dom ju ändå lämna min sololja hemma.. Nu kommer jag inte kunna sola och bli riktigt brun på hela veckan för dom lär väl vara borta i flera dagar. ÅHÅHÅH, vilka hemska i-landsproblem jag har..
 
Vad har jag annars gjort idag? Ingenting. Legat i sängen och kollat oth hur länge som helst, nu sitter jag och väntar på att linn ska komma hem så jag får lite sällskap. Senare ska jag påbörja mitt "nya liv" som innhåller stenhård träning, hur ska jag orka? Varför slutade jag då min kondition just började bli OK? Jag är blåst. Nu är jag typ på nummer 1 igen.  Men jag ska envisas och svettas ihjäl för jag ska jävla BLI SMAL. 
 
HAHA, är skitsöt på den här bilden om ni frågar mig
  Ser ni vilken biff arm jag har? (syftar på den åt vänster..)  Älskar webbeffekter ♥
 

tråkiiigt

Jag har tråkigt, jätte tråkigt. Sitter och drömmer om alla snygga kläder jag hittar på olika hemsidor, alla olika resemål som finns på ving... Gud vad jobbigt!!! JÄTTE JOBBGT. Jag har också skittråkigt, fortfarande. Har iallafall förflyttat mig från sängen till soffan, har också varit duktig och bäddat sängen och plockat bort alla kläder från golvet. Såå bra!  
 
Men.. En sak undrar jag.. Är varje dag av sommarlovet såhär tråkigt? Då vill inte jag ha sommarlov isåfall.. Verkligen inte... Inte ens lite! Åh.. Enligt vädret så ska det ju iallafall vara sol imorgon, WOHO OMG SOL känns som att det var ett ex antal år sedan man såg den. Eller ja solen dök ju faktiskt upp idag också (otroligt nog) men som tröst över denna usla sommar så ska jag utomlands, var vet jag inte ännu.. Står mellan turkiet och rhodos.. Hatar mitt liv över dessa beslut
 
Vad är min blogg utan dessa ironiska bilder? Ingenting!
 

trötter

Befinner mig just nu i min säng och har oerhört tråkigt och är väldigt trött men ska inte sova, för då kommer jag inte kunna somna ikväll... Ligger då istället och har oth maraton, skrälll! Men finns inget vettigare att göra än att typ se på oth, sova, äta, sova, oth, äta. Haha, hade jag inte varit dödstrött hade jag fan farit ut på en långpromenad men ärligt talat så orkar jag fan inte med det idag. Nu ska jag se mer oth och ha tråkigt, hoppas ni andra har lite roligare!
 
Haha, finns inget mer irriterande än detta ibland.. 

@överkalix!

Goddag! Har just kommit hem från Överkalix, for dit tidigare idag kring 12 tiden och kollade på marknaden. Det är ju en slags tradition att fara dit och gå och sen äta thaimat och köpa munkar!! Haha. Hittade ingenting typ, jo ett jävligt snyggt navel smycke. Men kom hem utan! Jag satte stopp för mig själv, jag får inte slösa mera pengar..  Blev bjuden på thaimat, var riktigt riktigt gott precis då jag ätit klart blåser mina maträster iväg ut över marken, TUR att jag var klar annars hade hela dagen varit över.  
 
Nu ligger jag i sängen och ska se oth! Hihi. Så bra :D  Senare får jag se vad jag gör, kanske drar igång med mitt "nya liv" en dag tidigare om jag har alledens för tråkigt. Nåväl, nu sa jag vräka i mig lite godis och se oth. Vi hörs senare!:D
 
Snyggtjej från idag

när jag har lite tråkigt såå..

Haha.. Allt blir så mycket roligare tack vare alla sånna här bilder haha!
 
 
 

blablabla

Tjoho! Sitter just nu och kollar på Glee på tven. Lika bra som alltid ;-)  Sitter även och kollar runt på tatueringar. Så jävla sugen på att göra en nu direeekt, dock så får jag vänta ett tag till och så ska en till piercing på plats innan tatueringarna kommer!  Åh måste pierca mig snart.. Har inte fått någon kanyl tryckt i mig på snart 2 år, det är fan beroende framkallande..  Nu ska jag se på Glee och sen får vi se vad jag gör. Håller även på att få bloggen fixad av Matilda som fixade den tidigare så får se när den är klar och kommer upp här:)  Lite förändringar är alltid roligt :D
 
 Så snyggt, me like!

shoppat!

 Helu! Har inte kunnat blogga nå föräns nu eftersom att då jag vaknade duschade jag och fixade mig sen drog jag mamma och Linn iväg till Luleå. Jag råkades bryta mitt såkallade köpstopp och kom hem med 2 par jeans och 2 linnen. Nu har jag iallafall kommit hem och ska lägga mig och ta en powernap, vaknade förefan imorse så börjar ju bli lite småtrött nu haha. 
 
 
Niu bild på vad jag köpt!
 
En bild på max maten måste få vara med också <3
 
Vitt linne - H&M 
Svar linne - H&M
Mörkröda/Vinröda jeans - Gina Tricot
Mörkblåa jeans - Gina Tricot
 

Gokväll

Helu! Har kommit hem från Johanna nu för kanske 40 minuter sen, nu sitter jag och kollar på utlandsresor med mamma. Är så sugen på att fara iår igen, förra gången vi for vilket var i oktober och det var 3 dagar sol, hur värt?! Nu när vi knappt har någon riktig sommar här så ska jag fan utomlands till hösten. Skiter i om jag inte får något studiebidrag av skolan för att jag är borta, det är fan värt att förlora 1050 kronor på. Nu ska jag kika vidare på något dugligt hotell. Bara att sätta igång med träningen stenhårt på måndag då om det ska bli någon beach body.... Haha!  Nåväl, ska kolla runt nu lite sen blire väl att gå och sova. Vi får höras mera imorgon, puss & go!
 
ÅH, sugen på resa.. Nu!

lalalala

Har precis fixat mig klart, nu sitter jag och kollar på tv och tar det lugnt. Funderar på att fara till ica en sväng och köpa nå gott till ikväll! Det är tillåtet att vara onyttig på fredagar, helt tillåtet :) Nu ska jag se tv ett tag och vänta på att Johanna ska höra av sig, och så måste jag fara till ica eller shell å köpa nå gottigottgott. Vi hörs senare eller något sånt!:D
 
Ignorera att det ser ut som att jag har världens push-up, webben får allt å se överdrivet ut..... ALLTID + att jag sitt/ligger ner så det blir fuckat och jag orkar inte fota 150 bilder för att lägga ut på bloggen. 

mat!!

Helu! Har nu fått sova ut ordenligt och det var riktigt jävla skönt, nu har jag hunnit med att duscha och föna håret och nu inväntar jag att pappa ska komma hem med hamnkroa mat! Flottigt men så jävla gott, har ju fått semester så det ska firas, har ju faktiskt gått ner 3 kilon under jobbandet så jag förtjänar skräpmat!  Senare ska jag fixa mig och sen ska jag vara med Johanna, det blir min fredag. Hade planer på bilbingo men det finns kvar tills vidare! Nu ska jag äta, mumsssii..
 
Hamnkroa mat, mums ♥
 
 

sommarlovet är äntligen här!!

Nu jävlar har jag fått sommarlov för andra gången iår. Fyfan så skönt, men vadfan ska jag nu göra på dagarna?! Får hoppas på att värdret vänder och blir bra så vi får någon sol denna sommar. Har nog aldrig varit med om en sånnhär sommar med så lite sol.. 
 
Nu ska jag iallafall fortsätta min skönhetssömn som avbröts 06.10 så fortsätter den tills jag vaknar och är utvilad, sen dusch och så får jag se vad som händer ikväll!:)   Kan också tillägga att jag inte har haft någon otur ÄN så länge idag! (Iallafall inte mer än vanligt...)
 
Känslan går inte att beskriva, så underbart jävla skönt!

fredag den 13onde!

GODMORGON! Idag är det fredag, fredag den 13onde. Ska denna blir som förra fredag den 13onde så betyder det tur, för den blev bra!:D Bara för att jag får lov idag så lär det vara ett helvete, ALLT. Nu har jag iallafall någonting att skylla på varje gång jag klantar till mig... 
 
Har iallafall nyss dragit mig upp ur sängen, börjar jobba på en halvtimma så ska gå och borsta tänderna och fixa det sista innan jag drar iväg med racer mopeden haha. Drömde även en sjuk dröm att jag mördade en och så vaknade jag sedan upp med världens leénde på läpparna. Vad är jag för människa?! Njuter av att mörda.  Jag är sjuk! Nu ska jag gå å borsta tänderna och det, vi får fan höras senare då jag slutar.. "Bara"  4,5 timme kvar.. HIHI!!
 
Haha, så passande med min dröm.

Godnatt.

Har precis duschat, ska strax ta och krypa ner i sängen och kolla oth i något tag tills det blir sov dags. Kom just på nu när jag la mig ner att jag glömt ta host medicin och känns mer än jobbigt att stiga upp och hämta, åh. Fuck life känslan som dök upp nu. Haha!  Nåväl är helt slut i kroppen just nu, känns som att jag faktiskt skulle kunna ta och somna redan nu, men vi får väl se!  Nu ska jag iallafall stiga upp, ta host medicin (som smakar hemskt, men är en jävligt bra medicin eftersom att den innehåller morfin & får den utskrivet av läkare) REKOMENDERAR, starkt!  Det funkar, mycket bra.  Nu göra det och sen oth och sovisova. Godnatt..
 
We always leave the people who actually care about you,
And are with people who don't care about you and are assholes who hurts you.

Klickat hem!

Kär i dessa brallor så kände att dessa måste bli mina så var tvungen och klicka hem dom.. Heh, nu ere köpstopp!
 

Torsdag avklarad!

Goddagens! Är nu hemma efter ännu en arbetsdag, ska inte klaga på denna dag, den har inte varit jobbig alls. Fy så skönt!  Direkt på morgon så har vi bakat ända tills jag for hem på lunch och for sen tillbaka och har inte gjort mycket alls då heller. Blev bjuden på glass i slutet av dagen, vilken skräll! Det är glass party på jobbet varje dag typ, haha!:)
 
Imorgon är det sista arbetsdagen och jag jobbar endast 4 timmar och ska bara städa församlingshemmet. Gud så skönt :) Nu har jag iallafall nyss målat naglarna och ska strax gå och fräsha upp mig lite. Senare blir det grillning med familjen + min stora systers familj!:)  Nu ska jag gå och fixa lite, vi hörs senare!
 
Detta har jag bakat idag! Hihi

@Tv & godnatt.

Tjoho. Sitter just nu och kollar på "Våra pinsamma kroppar" med Linn & Matte. Vilket är faktiskt väldigt intressant vissa saker som kommer upp :) Har annars nyss duschat och sitter nu och tar det lugnt. Ska ta och se klart det här och sen ska jag väl hoppa i säng eftersom att jag ska jobba även imorgon! ÅH.. Bara två arbetsdagar kvar, eller 1,2 arbetsdagar eftersom att jag slutar tidigt på fredag!:D  Så härligt. Längtar tills lönen kommer, hehee..^^  Nu se klart det här, sen sov dags. Vi hörs mer imorgon! Godnatt :)
 

10 SANNINGAR.

(Har ingenting att göra, så varför inte skriva 10 sanningar? Alla andra bloggare gör ju det såå..)
 
1. Jag är bäst, jag är den bästaste av dom bästa. Men det vet vi väl redan, (måste ju börja med den viktigaste sanningen.)
 
2. Jag är jävligt lätt skrämd och har extrema fobier för fiskar, maskar, flickor med långt svart hår och vitt ansikte. Sitter jag och pratar med någon om the grudge filmen eller ens tänker på den innan jag ska somna så blir det en ganska lång och jobbig natt....
 
3. Jag älskar att handla kläder och en massa andra onödiga saker! Allt som kostar pengar älskar jag.. Jag har ett stort beroende av internet shopping. Är jag ledsen, sur, arg, trött, orolig eller något sånt så är shopping som min egna lite "terapi tid" haha.
 
4. Jag är en skit osäker människa, vet väldigt sällan vad jag vill. Är livrädd för att ta steg i livet som ger förändring, stora som små. Detta problem har faktiskt förstört mycket bra och fina saker som idag hade varit hur bra som helst, men är man en fegskit som jag får man väl ta smällen för det!  Det ändras väl någon gång i livet, i hope..
 
5. Jag älskar livet, jag älskar allt med mitt liv just nu.  Självklart kan det bli bättre, men det är så mycket mer än bara bra just nu. Undra varför, hm ;-)
 
6. Jag är en sjukt lat människa, älskar att sova och bara ligga i sängen hur länge som helst men samtidigt älskar jag att hålla igång och träna och sånt. MEN kärleken för sängen tar tyvärr över, det ska bli ändring...
 
7. Jag blir fortfarande sådär töntigt kär i alla söta och snygga killar som är med i serier/filmer... Åh, varför har inte sverige likadana erbjudande på killar som amerika har!!! Mums..
 
8. Jag hatar att prata om mina egna känslor inför andra människor, jag lyssnar så mycket hellre på andras!
 
9. Jag släpper aldrig nu mera in "nya" människor i mitt liv bara hur som helst. Aldrig. Man vet aldrig vem man kan lita på, vilka som stannar, vilka som går. Vilka som sviker och vilka som alltid kommer finnas där och ställa upp. Dom jag har vid min sida just nu är dom absolut bästa av dom bästa, självklart gör jag och dom misstag, men det är mänskligt. Skulle dock inte släppa in en människa i mitt liv som jag har haft en tidigare tid och som svikit mig så stenhårt att jag sjunkt som en sten rakt på havets jävla botten. Aldrig!  Lär er att stå upp för er själva.
 
10. Jag kan inte sova utan att ha min dator igång och ha en serie igång eller musik på. Det är som mina egna lilla "nattlampa". Min dator har även en helt egen plats i sängen, om vi säger såhär.. Den har 70% av min säng och jag ligger och trycker i hörnet i sängen på mina 30%.. Haha!   Älska  att ligga och trycka sig mot väggen, vem fan sover i mitten av sängen?!

bara två dagar kvar!!

NU ÄR DET BARA 2 DAGAR KVAR TLL MITT SOMMARLOV! Wihooo..  Idag har jag varit och jobbat i morjärv, klippt gräs i regn + t-shirt + förkyldning = ingen vidare kombination, sen har jag städat hela deras kyrka själv.. Jag har nog aldrig städat något så stort så snabbt, jag inbillade mig 100 saker. Kyrkor skrämmer mig, vände mig om typ var tredje sekund för at se så ingen satt på läktaren som är i kyrkan och kollade på mig, fan vad hemskt det hade varit!!...  Sen har jag klippt mer gräs, har även jobbat över idag vilket betyder att jag får sluta till lunchen på fredag dvs, JAG FÅR TIDIGARE LOV! Woho.. 
 
Nu är jag iallafall hemma, min söta mamma har köpt nötter åt mig, renbäddat min säng och så har hon även köpt min fd drog vilket är pk! Jag har inte druckit pk sen jag började med lchf vilket var typ 2 månader sen? Åh vad gott det ska bli.. Nu; Nötter, pk & Oth! Hörs sen.
 

Klickat hem!

Goddagens! Har inte bloggat någonting idag, men direkt jag kom hem från jobbet la jag mig i sängen och försökte sova. Men sova är nog det sista som går bra nu mera. Har inte sovit någonting inatt, jobbat stenhårt hela jävla dagen. Är helt slut från topp till tå och kan inte sova. Det är synd om mig, syndast om mig i hela världen. Haha! Har iallafall fått hem mitt h&m paket idag, kunde dock inte ha ena linnet så tröst klickade hem 2 yttligare plagg. Internet shopping löser alla problemen, alltid. ♥
 
 

"Skräck" films dags!

Har precis duschat, nu blir det att se "skräck" film med Linn & Matte - En sommar tradition! Hihi.. Igår såg vi också film jag, Linn, Matte, Ania & Nicke, var en sjukt jävla ful film. Nu ska vi se The stepfather. Har sett den tidigare och vad jag minns så ska det vara jävligt bra och inte allt förläskig dvs det är inga tjejer med likblekt ansikte, svart långt hår och svart runt ögonen och det menas - INGA MARDRÖMMAR!  Nu ska vi kicka igång filmen, sen blire väl sovdags pensionär som jag är..  Bara 4 arbetsdagar kvar till jag får sommarlov, wihoo!!
 

Måndag!

Tjoho! Har inte haft tid att blogga på hela dagen eftersom att jag har jobbat.. Som vanligt! Direkt jag kom hem från jobbet la jag mig och såg oth och försökte sova lite men det gick inge vidare eftersom att jag typ hostar ihjäl mig direkt jag ligger ner.. Sen steg jag upp och kockade med Linn & Matte, blev riktigt gott! Fast saknar att ha mamma här som plockar undan disken, tvättar kläderna och lagar maten...  Nu ska jag se svampbob med Linn å Matte, finns det något bättre program? Nej.
 

ensam hemma...

Tjoho! Har nyss kommit hem från ica med Linn, vi har varit duktiga och varit och handlat lite!  Mamma och Pappa har lämnat oss ensam hemma och vi vet inte hur många dagar vi blir själva heller...  Ska försöka överleva, om det nu går.. Tur att jag har Linn som är lite ansvarsfull och fixar mat och sånt!  Tack gud för det, nu ska jag ut med Linn, hejdååå..

Godmorgon...

 Godmorgon!  Ligger i sängen och har vaknat för nå tag sen, ligger och tjurar för jag får inte igång oth för swefilmer laggar, vilken skräll? Och jag orkar inte börja ladda ner alla oth säsonger igen, tog ju bort dom för bara någon månad sen... Ska försöka ha tålamod och vänta tills det fungerar igen, fan vilken skitsida. Vet inte om jag klarar mig mycket längre utan oth, jag spårar ..
 
Från det ena till det andra så är det söndag idaag!! Jag har blivit jätte förkyld, snorar, hostar, ont i halsen och kan knappt prata och " som ett plåster på såren " har jag fått tillbaka mina jävla gallstens besvär. Har sovit skitdåligt för att jag har hemskt ont hela natten och har det även nu, det gör ont då jag står, sitter, ligger och min medicin verkar ju fan aldrig verka så det försvinner. ÅHÅHÅH, alla läkare ger alltid så jävla svaga mediciner mot allt..
 
My drugs for today

matkoma

Heluu! Har precis lagt mig i sängen efter att svept i mig thaimat, fan så jävla sjukt äckligt gott det var åh.. Ska flytta till thailand!! Nu är jag trött och mätt så ska slå igång oth och ligga här och låta maten  sjunka efter. Ikväll ska jag göra absolut ingenting vilket känns väldigt skönt.

Detta åt jag + vårrullar, nomnom!

godmorgon!

Godmorgon! Nu är jag vid liv och mår bra :D  Steg upp först halv 10, åt mat, satt och dog och tyckte synd om mig själv och hur jag mådde haha... Sen då jag äntligen började må lite bättre kunde jag somna om tills nu! Det enda som stör mig är min huvudvärk och mitt ont i halsen, men roligt hade jag igår tills slutet iallafall! Åkte taxi hem, tappade bort pengar, kom hem utan handväska dvs där jag har typ ALLT tillbehör till mig själv så måste dra mig till kalix senare och hämta det, samtidigt ska jag nog hämta hem thaimat med en massa jävla goda vårrullar. Fyfan vad svinigt gott. Skiter stenhårt i lchf nu tills jag ska köra stenhårt med det igen!
 
MAT MED KOLHYDRATER ♥
 
 
 
 

g0dnatt

^^

Heeeej, fredaaag!

Goddagens mina kära läsare, fula läsare, hatade läsare och snygga läsare osv! Ligger just nu i sängen och har sminkt mig nyss typ. Är så jävla trött att jag har lust att stryka ett sträck över kvällens planer. Alla är så tröga och jobbiga så man tappar lusten till att alls göra någonting så innan kvällen är över kommer jag stanna hemma typ! 
 
Så nu ska jag ligga här i sängen, små tjura, se oth och fortsätta att ha jävligt ont i halsen som jag nu har fått från igår till idag, ska jag seriöst få halsfluss igen? Jag orkar inte... Nu ska jag döda några äckliga mygg som följer mig ÖVER ALLT har till och med hunnit dränka 2 stycken i duschen idag.
 
Jag hatar att ha ont i haslen, blir fan sur på allt och alla då. Det är exakt samma som med mensvärk,
ingen är älskad i ens närhet..

Kalix!

Helu! Har nyss kommit hem från kalix, for dit en sväng med Mamma & Linn och handlade :) Nu sitter jag framför tven och äter mina favvo nötter, mums.. Ska strax ta och kasta mig i duschen och sen bara ta det lugnt till det blir sängdax, känner mig faktiskt trött redan nu, märks att jag bara fick en timmes powernap idag.. Brukar alltid annars få 3 timmar..  Nåväl! Nu ska jag se lite tv, sen duscha! Senare kommer världens goaste unge (willy) hit och sover, mys =)
 
Varit i stort behov av ett nytt och fräsht navel smycke, tog tummen ur röven idag och fixade mig ett från fritz olsson's i kalix!

Torsdag avklarad!

Tjeenare! Nu var ännu en arbetsdag avklarad, var tröttare än någonsin idag tror jag.. Hade väldigt väldigt gärna somnat om men nix, det var bara att dra sig upp och fara och jobba.. Har vattnat hela jävla kyrkogården idag i töre, dvs att jag inte behöver göra det någon mer gång på hela denna jävla sommaren fyfan vad skönt! Bara morjärvs kykogård kvar och vattna sen är jag fan klar med det och den är liten jämfört med töres. Fan tur det iallafall!  
 
När jag kom hem från jobbet gick jag in och böt om, smörjde in mig med sololja och la mig ute och solade! Har precis kommit in igen och ska ta mig en liten pn, eller först kolla lite oth sen pn!  Luktar sololja i hela rummet, hela sängen lär garanterat göra det efter att jag legat här och kletat ner den. Fan vad vidrig jag är och lat är jag som inte orkar gå och duscha av det innan jag sover. MEN VAFAN, jag är trött då får jag vara äcklig. Hejdå!
 
Käärleekk

-

 
Breathe in so deep
Breathe me in, I'm yours to keep
And hold on to your words 'cause talk is cheap
And remember me tonight when you're asleep

5 Saker som SKA ske i sommar!

Kör på nedräkning just nu till sommarlovet, "endast" 7 arbetsdagar kvar, fan vad jag längtar! Har massor med planer för sommaren, här kommer lite utav vad som SKA och MÅSTE göras!:D
 
1. Tälta! Denna sommaren ska jag fan tälta...
 
2. Roliga, sena och helt galna kvällar med brudarna!
 
3. Jobba på startplattan på norrlandsveckan (Rallycross)! Exakt som förra året - Med brudarna, haha ;-)
 
4. Börja träna, ta tag i lchf dietet och gå ner i vikt och tappa massa centimeter runt midjan! PÅ ALLVAR NU.
 
 
5. Sen ska jag njuta av sommarlovet, sola och bli riktigt brun, sova och verkligen vila ut inför skolan och så klart festa fast med lite måtta denna sommar! haha.   Jag längtar :D
 

Nytt!

Kastar in en bild på bikinin, insåg nu när jag laddade in bilderna att jag bara fotade överdelen. Men ni får överleva med att bara se den haha ;-)  Och den kommer från H&M för er som missat det. :)
 

Onsdaaag!

Goddagens! Förlåt för att jag inte har bloggat någonting idag men har varit helt slut i huvud och kropp så direkt jag kom hem från jobbet så sov jag stenhårt ända tills det blev middags dax.  Imorse då alarmet ringde kändes det som att jag just hade somnat, somnade först vid 10 men då ringde min käre vän jennelie och väckte mig och det tog TIMMAR innan jag kunde somna om så idag har jag har huvudvärk från helvetet och kännts som att ögonlocken har vägt 100 kilo. Men nu är jag lite piggare iallafall och ska gå och duscha, sen prova min nya bikini som har kommit!:D Eller provar nog den innan jag ska duscha.. Eller hur som helst!:D  Mitt liv blir alltid genast bättre då mina kläder kommer som jag beställer lite för ofta för min budget haha, kommer leva på kredit resten av mitt liv sen då jag blir äldre typ... Skulder, här kommer jag! Nej jag skoja, tur jag har mamma & pappa's plånböcker och mina väldigt söta ögon som dyker upp då jag verkligen vill ha nått, hihi..
 
Hahha, så jävla klockren ;)

oth och godnatt!

Förtids pensionär som jag är så har jag redan krypit ner i min älskade säng med mina nötter och en nektarin som sällskap, ska strax ta och börja se om one tree hill för tredje gången, det är så jävla bra. Nu får vi se om jag gråter lika mycket denna gång som jag gjort dom 2 andra, haha! Så jävla töntig jag är ibland, jag som inte ens brukar gråta åt film.... Nåväl, slår igång oth och påminns om gamla goa tider då jag började se det första gången vilket var förra sommaren, saknar förra sommaren alledens fööör mycket och saknar allt som hade med den å göra! Nu ska jag se oth tills jag somnar, imorgon är det jobb som vanligt 7-14. Känns dö jobbigt att alarmet ringer 06.10 imorgon OCKSÅ,  men efter denna vecka är det bara en liten vecka kvar. Fan vad jag längtar och FAN vad jag ska sova! Godnatt :D
 
Måste bara tillägga att första avsnittet på denna serie suger. Men måste ändå se det!

Arg..

 Har precis tryckt tacos, nu har jag en hemsk illamående känsla, proppmätt, äcklad och ångest... Dränker bort dom känslorna med lite nötter, endast lite annars spricker jag ju!  Är jävligt sur, är trött och sur har försökt ta en powernap ända sen jag kom hem från jobbet, varje gång jag somnat har jag blivit väckt av antlingen mamma, linn, åskan eller willy.. Och sen blev jag tvär hungrig, blir som en liten unge då jag är hungrig - sur, jätte sur! 
 
Nu när jag är mätt borde jag iallafall vara glad?! Men nää.. Ska dränka mina arga tankar åt simpsons och hoppas påatt mamma kommer hem med mitt ena h&m paket som har hamnat på ica, men bara för att jag är sur och har en jävligt dålig dag och det paketet skulle göra allt bra så kommer det inte vara här när hon kommer hem, bara för att..  Åh, jag hatar livet just nu, cuttcutt jag mår så dåligt - Emo känslan
 
Dränker mina nuvarande känslor med mina favvo nötter.

tisdag avklarad!

Helu, är nu hemma efter att jobbat borta i morjärv hela dagen är helt slut från topp till tå så nu ligger jag i sängren och kollar på simpsons och ska sova tills det vankas middag, har varit så trött hela dagen att jag känt att direkt jag suttit och tagit det lugnt har ögonen börjat fara igen, så nu jävlar ska jag sova, har längtat efter sängen sen alarmet ringde 06.10... Älskade, underbara, vackra och sköna säng, skulle inte byta bort dig mot ens alla pengar i världen ♥
 
 

mitt liv blev just underbart jävla bra!

ÅH JAG DÖR! Min älskade Justin Böger kommer till sverige och JAG MÅSTE VARA DÄR.  Nu jävlar ska här beställas biljetter, så fort jag får med mig någon! 
 

haha..

 
 
 
 
 

Måndag avklarad!

Goddagens! Ligger nu i sängen ganska slut efter denna arbetsdag, även om jag inte har fått arbeta så jävla hårt så är jag helt jävla slut efter att sovit endast 3-4 timmar inatt! Som tur är är min arbetsledare såå snäll så hon skickade hem mig en kvart före så direkt jag kom hem satte jag mig ute i solen med Linn tills den gick i moln sen gjorde jag mmig en underbart god varmmacka! Kunde inte låta bli.. Nu ligger jag i sängen, mina fötter och ben värker och jag ska se never back down och dreggla över dom extremt snygga killarna!  Varför kunde inte svenska killar vara sådär snygga?? Måste nog ändå flytta utomlands..
 
Hey sexy boys

150 rader - ovärda rader

 
Hellu, fotboll final på tven, gissar vad jag gör? Självklart sitter jag och hejjar här för mig själv! För er som är efterblivna, ointreessaerade och så vidare så står det mellan Spanien och Italien, nu vet ni det!  Jag som ville portugal skulle komma något värt.. Iallafall för min älsklings skullll, men nä självklart ska dom förlora på straffar.. DEt är förjävligt!!!
 
Nu spårar det, jag sitter och skriver om fotboll på min blogg, det är någonting fel, det händer bara oftare och oftare, jag lovar, min blogg ska inte bli en träningsblogg och tråkigare än vad den redan är!  Jag sitter som sagt i soffan och degar (allt annat än sportar) ska strax ta orken och dra mig till sängen och se lite new girl, sorligt nog har jag snart redan sett klart alla avsnitt som finns ute, jag hatar att bli beroende av en serie och så tar den helt plötsligt slut.. 
 
Fan vad långa inlägg jag skriver nu mera, och ingenting vettigt blir sagt!  Imorgon påbörjar jag näst sista arbets veckan, fyfan vad skönt. Jag längtar, endast 12 dagar till sommarlov, underbart. Dock får jag sommarlov fredag den 13onde så jag får ju se hur kul det blir... Haha!  Nä nu ska jag se lite fotboll sen förflytta mig till sängen, vi hörs imorgon mer!

Happis/Finland

Goddagens! Har nyss ätit grillat till middag, det satt där det skulle, riktigt gott! Tidigare har jag varit i happis/finland sen 2 tiden drygt. Fick endast med mig hem ett par skor, leggings, linne och ett halsband, jag som ville tokshoppa men hittade nästan ingenting jag ville ha utan var nästan så jag köpte bara för att köpa något! Haha.  Iallafalll, nu ska jag ta det lugnt ett tag sen får jag se vad jag gör, såå vi får höras mer senare. Slänger in bild på det som är köpt, puss!
 
 
 

hoome and goodnight

Godkväll! Har precis kommit hem från kalix, har lagt mig i sängen med tragiskt nog ett rör pringels.. Jag har inte köpt godis eller liknande på 1,5 månad ungefär.. Idag var jag tvungen!  Som ni kanske inte vet så är iallafall pringels hot and spicy som knark för mig och jag har ändå fuskat idag eftersom att emelie köpte en jävla cola, ett pringelsrör och en godispåse med massa gott i... Nu ska jag iallafall äta några få chips och försöka glömma detta till imrogon så jag slipper någon jobbig ångest. Vi säger väl att jag har förtjänat detta efter allt jag har varit ute i regnet ikväll!
 
Nåväl, ska jag dra fort vad jag gjort ikväll? Åkte med Emelie, Fredrik & Simon till Emelie dååå, vi babbla på och såg scobbi doo (kan inte stava det, tyvärr..) och så har jag spekulerat hennes hundvalp, den är sååå söt och jag är livrädd för den! Inte när den ligger och är lugn och sover, men direkt den är busig känns det som att den ska bita ihjäl mig.. Får hoppas på att jag blir tuffare för varje gång jag träffar den annars kanske jag aldrig besöker Emelie igen! Just kidding ;-)  Iallafall.. Sen for vi ut med Petter och Erik i någon timma, sen skjutsade dom hem mig och här är jag i min renbäddade och ubersköna säng.  Nu ska jag inte skriva många rader till efter att redan skrivit FÖR mycket.. Nu ska jag slå igång new girl och ångest äta mina chips, vi hörs imorgon! Godnatt evve lovers.

RSS 2.0