min fredag..

är hemma från kalixtown nu,  for på dop för min kusin skulle tydligen döpas idag klockan 2 så har varit där i tills klockan 4, då for jag å linn på china å beställde oss mat och tog hem så åt vi det här hemma osv, helt ok med china mat i torsdags, igår skrovmål, idag china mat haha..  men mätt är jag iallafall =)  har bestämt att vara hemma ikväll nog för att de verkar hända massor i kalix, men har inget sug har sovit dåligt osv

kom hem till en kring halv 5 imorse, vi somnade kanske inte kring förän 6 tiden? sen fick jag en massa jobbiga samtal varje timma så till slut kom emelie å hennes mamma å hämtade mig så for jag hem till emelie och fortsatte sova + att den jag sov med snarkade lagomt mycket också haha..   

meeen, gårkvällen började med att jag for till emelie så kom 3 små pojkar dit och förkröka med oss.. sen for vi på en död fest i nyborg, sen vidare mot stan där de var fest tydligen? men som var lika död som den i nyborg, sen blev det nilshotell och där var det inte fest, men roligare iallafall haha, sen lämna jag emelie där å for iväg med en å sov där då och sen tillbaka till emelie kring 9 imorse å sov då..

så såg min fredag ut, väldigt komplicerad haha.. men hade kul, jag å emelie gjorde lite kaos men vi hade väl helt okei kul endå!=) åtminståne jag..   aja, nu ikväll ska jag alltså vara hemma frivilligt och sova & ta det lugnt, behöver det tror jag.. låter smart, ska slå igång lite oc å sova nu lite granna..

hihih, pusss

Kommentarer
Postat av: kungen ;)

där skulle man ha varit ;D

2011-01-30 @ 22:00:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0