ett år sedan..



sure, vad gör jag inte för mina läsare liksom?=) haha..




såg ut såhär, mörkbrunt hår med löshår.. proppat med foundation på läpparna osv.. aa sånt ni vet vi dom flesta använde för ett år sen haha :)

och så ska jag beskriva hur jag var.. hmm,   jag vet att jag har förändras mycket väldigt mycket på bara ett år har blivit mognare, en hel del..  umgicks tokigt mycket med sofie för ett år sen vid den här tiden, vi var med varann var å varannan dag, å gjorde massor tillsammans.. skötte skolan hyffsat, var vän med folk jag idag knappt hälsar åt, vilket känns tokigt, men ah.. man glider ifrån vissa ibland, å vissa inte.

höll inte på med några tokigheter precis då, var rätt lugn av mig! det jag gjorde på fritiden var att umgås med mina vänner på uh, typ samma sak varje helg! kom hem kring 11 på kvällen sov hemma och mamma å dom hade full koll på vad jag gjorde, var jag var osv :)  var mer ärlig, snällare tror jag, var kär haha sant faktiskt.. men efter 7 månaders bråk fram å tillbaka så kom vi inte längre än där vi började, men sak samma blev bättre såhär :)

kan säga att jag gillar mig själv mer nu, haha.. jag är roligare, mer frammåt, har mera vänner, börjat umgås med ännu mer roligt folk.. har för det mesta kul varje helg, får göra nästan allt jag vill.. ja, jag mår bättre nu än då =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0