blä

ligger i soffan, är kissnödig som fan har just blivit väckt ur en sick't skön powernap.. men nu ska jag ta tag i pluggandet, hade evk möte idag med rektorn, mentorn & min mamma!  dom tycker det går framåt för mig i skolan att jag har mognat med tankarna om framtiden osv, var mest bara positiva saker som gör mig positiv till att fortsätta kämpa upp mina urfina betyg :)

sen har jag även haft en sjukdålig dag, bär runt på en massa surigheter.. hatar att komma tillbaka till skolan efter en helg om det har hänt något, man sitter å hör på massa snack från helger, bråk, bullshit osv som gör en helt irriterad av vissa saker, vill bara strypa någon nu seriöst.

ska bli sick't skönt att få stryka ett sträck över januari, eftersom att det började bra första januari, sen blev det dåligt som fan i någon vecka jag kunde inte sova på flera nätter, blev jävligt sjuk, missade dom senaste veckorna av lovet osv..  har gjort sååå enormt dumma saker jag ångrar nu, låter sjukt.. men ah, stolt över hur bra jag igentligen är på att klaga.. orkar inte sitta å skriva ut hur mycket jag hatar allt, hur less jag är för de löser inget, ska ta tag i något mer  VITKIGT som tex skolan,  hoppas februari blir bra, ska inte släppa in någon idiotjävel i mitt liv igen.. bläää, btw.. killar är idioter, inte alla eller JA ALLA..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0