twilightfilmer

Har precis lagt mig i sängen med en skål popcorn och så ska jag se på eclipse, vad sjukt längesen jag såg den och alla twilight filmer är så förbannat bra! Jag blir typ aldrig less dom, dock ser jag ju då väldigt sällan på dom.. Men kärlek på dom iallafall!  Nu ska jag njuta av mina popcorn och se på filmen, vi hörs ;)

badaaa!

Hallå, har ingenting vettigt att komma med just nu haha.. Har just käkat middag, lax & potatis stod det på menyn idag! Så nu gör jag ingenting ska finna orken att gå och slå igång tven och lägga mig i soffan och kolla på något, senare blir det att fara och bada tror jag, linn och matte var på så vi far väl en lille säkert! Nu ska jag se på tv och ta det lugnt ett tag, vi får höras mera senare.. :)


underbart!

Ligger ute och steker i min älskade solstol och har legat här i över en timma så sjukt skönt! Skolan gick sjukt bra idag, har fixat en massa rester och ska fortsätta med det imorgon. Asså fint väder, sommarlov på riktigt imorgon, allt känns uber bra, det kan nog inte bli bättre! Nu hoppas vi bara att det håller i sig ;)



SKOLDAGS.

Godmorgon! Ligger i sängen med sofie och har just käkat frukost och snört på mig lite smink och snört upp håret och är färdig för skolan.. Ska försöka hinna klart allt idag så jag slipper fara dit imorgon igen, det känns så sjukt onödigt! Är galet jävla trött och har endå fått mig hela 2 timmars sömn ungefär haha!;) Ahja, nu ska jag gå och ta några värktabletter för min mage gör ont utan annledning, sen vänta på att mamma kommer å hämtar mig å sofie och skjutsar oss till bussstationen!  Vi hörs så jag är hemma någon gång, heibara :)


Du är du och jag är jag, tillsammans blir det vi.

Har nu sett klart filmen och hunnit duscha och ta kvällsrök med sofie! Nu ligger vi i sängen och lodar på facebook och väntar på att på andra sidan häcken ska laddas ner klart så ska vi se den! Har redan ångest över att jag har skola imorgon, tänker på att alarmet ringer 05.40, fett suuurt och jobbigt. Ville bara uppdatera mig en sista gång för idag, vi hörs mera imorgon, sov gott sexy boys!;););)


Filmtime!

Tjenis!  Sitter och ser tv med sofie nu och väntar på att linn och matte ska komma hit så ska vi se one missed call vågar bara se skräckisar då jag har någon och sova med och sover ska sova här idag så jag har någon att hålla om om jag blir rädd hihi! Det har faktiskt varit en bra kväll, vi har varit nere på en badplatts och chillat med linn och matte, vi har varit på shell och sen suttit utanför oss och pratar och svammlat på och pratat om snefyllor haha!:)  Aja, nu ska vi se på film så vi hörs mera sen! :)

lite efter men...

Är det bara jag eller har ni också märkt hur jävla dålig kissies låt är jämfört med dessies?!
Till å med jag lyssnar på dessies låt minst engång varje dag, den var mycke bättre än vad man trodde den skulle vara medtanke på hur kissies låt var ;)

Kissies:


Dessies:

SOOOOOOOOOOOOL

Ligger fortfarande ute och solar, ska börja traska in och invänta middagen sedan ta mig en dusch och snöra på mig nå kläder och sen kommer sofie hit och gör mig sällskap ikväll :) Vi får helt enkelt se vad töre har att erbjuda en onsdagskväll som denna, det är ju faktiskt lill-lördag.. Hihi, ne vi ska chilla sönder för imorgon är det skola för mig bara 2 dagar skola kvar, sen har jag sommarlov på riktigt.

bjuder på en riktigt bra cambild heheee
Nuläget:

sool!

Godmorgon kära läsare! Har precis kommit in från att haft legat ute å stekt i en & en halv timma.. Det är riktigt jävla skönt ute, det må vara över 30 grader men det blåser och är skönt så har faktiskt solat ett litet tag.. Det bästa med att bli jävligt lätt brun är att man inte behöver ligga å steka i timmar för att bli brun, hehe! Nu är jag bara inne och fyller på med vatten i vattenflaskan och så ska jag ut igen, vi hörs senare!

HEHE, äntligen är sommarens första bikinirand framme!
vet att ni tycker mina rosa trosor är fina.

ÅH..

Är äckligt less och hade jag haft en pistol hade jag lätt skjutit mig..
Somnade kring halv 12 och sen vaknade jag 2 igen, hur värt känns det? Och direkt jag vaknar så får jag dumma, dumma jobbiga tankar i huvudet helt i onödan liksom. Alltså, jag slösar min sov tid på att ligga och tänka på saker jag inte ens vill eller behöver tänka på. Fan vad stört det känns, aja det ska iallafall vara sol imorgon så då blir allt genast bättre tills jag ska sova iaf. Hejdå mvh emogirl

När man har pengar såå

När jag har pengar så känner jag behovet att bränna upp dom direkt, dock gick det här bara på 530 kr så jag dör ju inte =) Det kliade i fingrarna så beställde hem bara 2 tröjor & en högmidjad svart kjol eftersom att jag råkades fatta eld på min andra...





Från Gina Tricot.

Kalix hela dagen!

Har inte hunnit uppdatera någonting idag eftersom att direkt efter skolan gick jag och emelie till henne, jag tog mig 2 timmars powernap sen vandrade jag till frasses och åt med jossan vilket satt äckligt bra, vi for ner till campingen en sväng och sen vidare hem till emelie där vi blev några timmar tills vi beslutade oss att fara på frasses IGEN, haha.. Sen hem till jossan och satt där och tog det lugnt tills mamma kom & hämtade mig!

Så nu har jag just duschat och sitter och kollar på morden i midsomer som suger stenhårt men mamma är envis och byter inte kanal, så jag är väl snäll endast för idag och låter henne ha makten haha ;) Nu ska jag hämta mig ett glas cola och se klart det här och ta mig en räkmacka hur mätt jag än är, ha-ha... Sen blir det nog godnatt för min del, har inte sovit någonting inatt heller, hoppas på lite sömn inatt iallafall.. Dör annars typ

Insåg idag hur mycket jag saknar mitt svarta hår.
.

För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig.


Veronica Maggio - Stopp


HEHE!

Sen jag bloggade sist har jag bara sovit, sovit och sovit men är fortfarande lika trött som jag var innan jag somnade.. Har hållt på söka fram mina glasögonsstyrka så jag kan beställa linser eftersom att mamma har glömt bort vad det var, och mitt som de var så hittade jag en massa bilder på mig å linn då vi var småa :D  Haha, lika roligt att se igenom, dock ser jag galen ut på alla bilder jag är med på, verkade vara rätt glad som liten iallafall HAHA.. Aja,

snör in en bild på mig å linn då vi badade badkar! heheh,
snyggt vårat badrum var innan vi renoverade det, gröna tapeter♥

4 dagar skola kvar då..

Är hemma från skolan nu dagen har rullat på som vilken dag som helst, fast lite bättre faktiskt skolan har gått snabbt och jag har gjort klart mitt feta matte häfte äntligen! Så imorgon är jag redo för prov, tror min lärare, dock inte jag.. Men whatever, åkte hem med bussen sen med gurra som sällskap! Nu ska jag vänta på att mamma ska komma hem på lunch så ska jag äta något med henne, sen ta en powernap.. Både jag & emelie har kört no sleep idag, så vi har haft våran övertrötta humor idag och skrattat och allt folk har snackat om, det roligaste var nog kanterna på limpan HAHAHAH.. Ojoj! Nu ska jag dilla vidare, vi hörs sen ;)

Bläe

Åh, jag blir galen.. Det går fan inte sova, ska springa järnet i väggen så kanske jag deckar så får jag mig lite sömn iallafall, ne men ska upp om 3 timmar som tur är har jag bara dom här 5 skoldagarna kvar.. Ska slå igång en film så mina jobbigt irriterande tusen tankar far iväg för ett tag så det iallafall går att sova,

jag hataaar att inte kunna somna då man väl behöver sova.

JA MÅ HON LEVA!

Idag fyller ingen annan än min älsklings emelie holmgren hela 15 år, det får mig att känna mig liten å sen född eftersom att jag bara är 14 fortfarande.. Iallafall, ha en bäst dag sötis det har du gjort dig förtjänt!


Movie time!

Har just tagit en lång varm och skön dusch och nu har jag just satt "sanningen om rödluvan" som nedladdning, haha ;) Jag älskar att se barnfilmer då jag ska sova ensam, då sover jag gott utan att vara rädd för massa saker haha! Iallafall, vet inte hur jag ska lyckats somna inatt eftersom att jag sov till 1, sen tog jag en powernap från typ halv 6 till 7 osvosv.. Whatever, är van att stiga upp till skolan utan sömn så lär inte dö! Ska gå och hitta någon nattlampa jag kan ha, alla mina lampor sviker mig, jag är även mörkrädd då jag sover själv också (haha) sen ska jag göra rummet i ordning och krypa ner i sängen och se rödluvan.. Godnatt!



Hm.



Om allting vore enkelt
så skulle det inte finnas något mål
att kämpa för.

Om livet levdes helt sprikrakt
helt utan krångel så
fanns det ingenting
att glädjas åt.

För visst är det så att
glädjen när man har lyckats med något
är större om man har fått kämpat lite?

hm. tusen frågor, utan svar


trååkigt

Hur gammal är du om fem år? 20
Vem var den sista du träffade? Linn & matte
Hur lång är du? 163
Vilken var den senaste film du sett? Ice age haha
Vem ringde du senast? Mamma
Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Linn: Emelie och Petter kör hem mig :)
Vad är dagens planer? Tråka
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
När såg du senast din mamma? Fredags
Vilken ögonfärg har du? Blåa
När vaknade du idag? Typ prick ett, haha
Har du någon gång hittat en katt? Vad menas?
Vilken är din favoritplats? Min säng
Vilken plats föredrar du minst? Skogen?..
Var tror du att du befinner dig om tio år? Svårt, lär säkert vara kvar där jag är nu
Vad skrämde dig som barn? Allt, och då menar jag allt
Vem fick dig att skratta senast? Vincent haha
Är du för ung för att äga vinylskivor? Vad är de? HAHA
Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
Sover du med eller utan kläder på dig? Med, eller sover med en t-shirt å trosor haha
Hur många kuddar har du i sängen? 4 heheee
Hur många landskap har du bott i? Har bara bott i sverige, sen har jag ju då varit utomlands en vecka å då bodde jag ju där ;)
Har du någon gång spytt på fyllan? Endel gånger
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? stumpor!
Är du social? Ibland, beror på med vem jag skriver
Vilken är din favoritglass? Vet inte, finns ju typ överdoserat med goda glassar
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppat som fan, sen åkt utomlands osv
Tycker du om kinamat? Jadå
Tycker du om kaffe? Nej
Vad dricker du till frukost? Juice eller vatten
Sover du på någon särskild sida av sängen? Högersida, alltid!
Kan du spela poker? Nää..
Är du en beroendemänniska? Det vet jag inte?
Känner du någon med samma födelsedag som din? Jo
Vill du ha barn? Japp
Kan du några andra språk än svenska? Jo
Har du någonsin åkt ambulans? Nej
Föredrar du havet eller en pool? Havet
Vad spenderar du helst pengar på? Allt onödigt som finns
Äger du dyra smycken? Nja
Har du någon gång testat narkotika? Nej
Vad var det senaste du stoppade i munnen? En godis ^^
Vem är den roligaste människan du känner? Jag vet inte ;o
Har du några ärr på din kropp? Ja, mina ben är fulla mer ärr :(
Vad har du för ringsignal? Gubben i lådan
Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, mamma har sparat dom haha
Flirtar du mycket? Haha
Vart togs din profilbild för din blogg? Har typ ingen
Kan du byta olja på bilen?
Har du fått fortkörningsböter? Ne
Vilken var den senaste bok du läste? Läser aldrig böcker
Läser du dagstidningen? Ne, sällan
Prenumererar du på någon tidning? Ne
Dansar du i bilen? JA!
Vilken radiostation lyssnade du på senast? Vet inte
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? " Evve är bäst "
När var du i kyrkan senast? Då jag var på dop, vilket var i januari

sug töre dööö



Ligger i min säng, har sminkat mig och plattat håret nu sitter jag och hör igenom en massa låtar med veronica maggio samtidigt jag försöker få någon idé till vad jag ska göra till middag, det sämsta med att föräldrarna inte är hemma är att man måste laga mat, diska och allt skit helt själv haha.. Och jag är för lat för att orka beställa mat och fara å hämta det också, så det slutar nog med nudlar iallafall..

Resten av denna tråkiga och sega dag vet jag inte vad jag ska hitta på.. Alla från kalix sitter å skriver att vädret är så jävla fint, här i självaste töre som är ca 2,5 mil ifrån kalix här har det varit sol i typ en kvart HÖGST. Hade jag haft egen inkomst & en bra inkomst hade jag nog bott överallt annanstans än töre just nu, kan alltid drömma om att jag bor någonannanstans iaf...

söndag

Ligger i sängen och har precis vaknat, har sovit sjukt gott dom få timmarna jag har sovit har ingenaning då jag somnade iallafall efter 4 någon gång sen vaknade jag 6 av att min dator föll i backen eftersom att jag alltid har den i sängen å ser på film innan jag somnar & lyckats även somna då å då till filmen haha.

Ahja, ska snart ta och stiga upp och kolla vädret där ute skulle igentligen vara i en kyrka just nu och tagit konfirmationen men eftersom att jag hoppade av så slapp jag det, skulle då istället och se då mina vänner tar den men då vaknar jag prick 1 och då börjar själva konfan, bra evve.. BRA!

Ahja, ska gå å kolla om de e nån jevla soljevel ute så ska jag sola järnet! Sen ska jag kolla lite matte, måste lära mig nå små saker eftersom att jag har matte prov imorgon.. Btw, sista veckan i sommarskolan sen har jag SOMMARLOV på riktigt ;)

Börjar morgonen och bjuder på en jättefin bild på mig å emelie, haha..

tröttis

Är medveten om hur  dålig uppdate jag har haft idag, men har varit så sjukt trött och inte gjort någonting vettigt förutom sett film och sova.. Nu håller jag på att se klart sex and the city 2 sen ska jag sova och drömma sött! hihi.. Btw, har ni märkt att jag har bytt header? eller har bara ändrat bilden till en nyare än vad den gamla var, man behöver en förnying ibland!  Ahja ska se klart filmen, sen sova helt heeelt ensam eftersom att mamma och pappa är ute med båten över helgen så är vi ensamma hemma och linn å matte är hela två rum ifrån mig.. Jag ska skaffa en sovkompis, som sover med mig alltid!

GODNAAATTTT

höhö

Visste du ..

att jag lyssnar mest på - musiik
att jag pratar - väldigt mycke
att jag inte gillar - äckel rykten
att min första riktiga kyss - kommer jag inte ihåg
att jag avskyr när folk snackar - skit

att min senaste kyss - fick jag idag

att kärlek är - något jag aldrig har tyckt om förän nu
att jag gillar att - sova med någon som ligger å håller om en heeela natten! snacka gott jag sover..
att jag alltid kommer att - vara jag oavsett vad
att min mobiltelefon är - en samsung
att när jag vaknar på morgonen - försöker jag alltid sova vidare ett tag iallafall
att idag har jag - varit med först emelie petter å eddie, sen varit med emelie å jossan och sen varit med emelie å petter och sen varit med matte linn å vincent och sen ätit och tagit en powernap, haha ;)  snacka bra beskrivning om dagen!
att jag just nu tänker på - mig själv, hähä
att i kväll ska jag - bara ta det lugnt
att i morgon kommer jag - göra någonting, vad vet jag inte än
att jag hoppas - att det blir en mycke bra sommar!

Har du:
Någon som förstår dig? jadå!
Någon som du saknar? lite baara
Någon som du hatar? ingen typ ;o
Vem kramade dig senast? hemlis
Vem pussade dig senast? - hemlis
Vem ringde dig senast? - linn
Vem ringde du senast? linn
Vem var hemma hos dig senast? emelie & petter
Vem var du hemma hos senast? jossan
Har du några kärleksproblem? näää
Har du pratat med någon idag? jadå :)
Har du gråtit idag? nejfan!
Har du skrattat idag? ja :)

Jag:
Är singel? japp
Svär ofta? rätt så
Sjunger i duschen? ja, ofta inte =)
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? säkert
Skrattar åt dina egna skämt? haha JA
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? kanske ;)

Har du:
Piercingar? jahman
Syskon? yes
Jobb? nej
För många vänner? går inte att ha
Rymt hemifrån? haha ja då jag var liten..
Färgat håret? jadå
Bra självförtroende? inte allt för
Sagt "jag älskar dig" till någon? yes
Varit kär? jao
Gjort något olagligt? japp
Somnat i skolan? ja haha
Brutit ett ben? nej 2good 4that
Tappat bort mig i min hemstad? bor inte i en stad så ;)
Sett en fallande stjärna och önskat? jaa hehe
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? jo
Smugit ut utan lov? nä, asså får alltid gå ut så haha
En hemlighet som ingen annan vet? nja, knappt haha ;o
Sovit en hel dag? jaap
Somnat gråtande? kan hänt någon gång
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? jo
Blivit generad inför folk? haha ja ;c
Varit kär i någon utan att säga det till personen? nej
Ätit musslor? ne
Varit på en festival? jaao
Haft ett förhållande i under en månad? jo
Blivit kallad player? haha ja
Färgat ditt hår svart? jadå!

Vad:
Längtar du till mest just nu? sängen
Ska du göra i helgen? ha kul :D
Gjorde du igår? var på ferre!
Ska du göra i sommar? ALLLT
Åt du senast? räkmacka
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? skrikit, dött, andas & ringt polisen!

Midsommar avklarat!

Urkass uppdate idag, men har inte kommit hem föräns för något tag sen och emelie å petter skjutsa hem mig så dom kom in en svängom och direkt dom for satte jag mig framför datorn och spela cod med matte, haha..   Iallafall, midsommar var den bästa midsommaren jag har haft! Hade sjuuuuukt KUL!!  Bra början och bra slut, bara att jag mådde liite sämre i morse vaknade 8 och spydde ända till klockan 12 typ haha.. Värt!  Och nu har jag skit ont i min höft typ, haha... Har legat och trängts i en 90's säng inatt, men jag ska inte klaga :]

Iallafall, midsommar var helt bra! Den rulla på som den skulle, träffade alla jag kände ( i stort sätt ) och ingenting blev knas, inte vad jag vet iallafall.. Är helt äckligt glad idag, var det inatt också, och igår på kvällen och allt haha jag var en riktig livsnjutare igår!;) Nu ska jag vara social med linn vincent och matte, vi hörs sen!

Bild från igår, jag ser störd ut men jag bjuder på det!

Även fast du inte lyssnar vet jag att du hör endå


Bjuder på en bild på dagens facelook, ser dock ut som alla andra dagar haha..

Iallafall, sitter och väntar på att maten ska bli klar vilket lär ta sin tid eftersom att pappa inte ens har börjat att grilla köttet osv.. Meen inom halvtimmen får jag äta iallafall och ska jag få mig mat för jag håller på hungras ihjäl, ovanligt att jag är hungrig?....  Ska gå ut och se på papis midsommarstång han har gjort, vad är en midsommar utan en stång?;)

midsommar

Godmorgon kära läsare!  Idag är det ju som sagt midsommar och jag har varit och fixat lite saker på ica, har även hunnit med att duscha och börjat sminka mig lite smått..  Ska strax fortsätta och fixa mig klart och senare blir det midsommar middag här hemma med familjen oså, sen iväg till emelie och sedan vidare för att ha en RIKTIGT JÄVLA BRAAAA midsommar ;) Iallafall, ska försöka leta fram en kamera jag kan ha eftersom att min då har gått sönder.. Ska försöka snabbt å smidigt sno min systers, hähä ;) Vi hörs sen, haha.


Övning ger färdighet -

Man måste göra fel några gånger innan man lär sig göra rätt.
Att göra fel är mänskligt.


Sovis

Ligger i sängen och ska strax slå igång och se på mean girls, så jävla bra film haha!;) Dock är ettan bättre än tvåan så blir att se den! Har hunnit med att se skräckfilm med linn & matte i 3D så jag sket ner mig då&då men det är tilllåtet, så läskig var den ju inte.. :)  Nu ligger jag och sörjer min "nattlampa" som jag alltid har tänt då jag ska sova den har gått sönder så måste ha tänt en annan lampa som lyser upp HELA rummet, måste komma ihåg att be mamma återskaffa liv i min andra, går ju inte att sova med såhär ljust och tänker inte ha kolsvart heller eftersom att jag är mörkrädd då jag sover själv.. hihi!

Whatever, nu ska jag bara höra på sjukligt bra musik ett tag innan jag slår igång filmen.. Sen sova och imorgon ska vi ha REJÄÄÄLT JÄVLA ROLIGT om allt går som planerat för helt plötsligt kanske allt skiter sig och mina föräldrar tvingar med mig ut på skärgården om det är väder? Så jag hoppas innerst inne att det är mulet imorgon haha.. Godnatt

Jag ser då ingen sol som visas på fredag, det betyder - BRA


SOOOL

Har suttit ute i solen och druckit iskall cider och ätit isglas med mina föräldrar, linn & matte som sällskap! Nu sitter jag inne framför tven och har just fört över några ointressanta bilder från min mobil så kan snöra in en iallafall, nu ska jag ut och sätta mig och socialisera mig med människorna!


Ensam är inte alltid starkast

Det har jag kommit fram till idag.


MAAAT

Tjenis! Har hunnit vara på skolan och göra ett prov och en massa sidor matte, sen har jag även varit på systemet med pappa en sväng och nu väntar jag på att pappa ska komma hem med pizza till mig så blir det att fortsätta se hannah montana filmen som jag på började inatt men som jag somnade till och sen ska jag ta en powernap är dö trött. Aja, nu kommer pappa med maten så ska keka järnet nu, puss


Sömnbrist.



Såhär ser nuläget ut, har just sett a cinderella story i hopp om att bli trött, blev jag det? nää.. Bara därför kommer jag bli trött då min hostmedicin har slutat verka så jag istället hostar ihjäl mig och inte kommer kunna sova + att jag har sett klart alla dh avsnitt och orkar inte ladda ner någon annan serie och tidsfördriva tiden med så jag tar fan och ser glee avsnitten EN GÅNG TILL! Har ju trotts allt sett igenom alla dh 4 gånger så att kolla igenom glee 2 gånger dör väl ingen av?;)

Svar på tal



Ja det ska jag väl kunna fixa, lovar att göra en video blogg nästa gång jag är med någon för jag känner mig bara allmänt dum att sitta å prata helt ensam till min webb.. Haha ;) Men ska komma ihåg att göra en!



Jag vet inte, det är nog att vi har samma storlek på kläderna så kan jag alltid låna hennes kläder.. HAHA nej jag skoja, Men jag vet faktiskt inte.. Vi är som lika på våra sätt, hade ju varit fel att inte känna emelie.. Jag menar, vem ska jag sitta å prata skvaller med? ;)  Nu fick ni inge bra svar, de bästa med att vara bästa vän med hon är nog allt som medföljer i våran vänskap ;)

Hos dig är jag underbar

Befinner mig just nu sittandes i min nybäddade säng, kunde inte sova eftersom att jag hosta ihjäl mig fast jag tog medicin mot det så jag plockade bort alla kläder som har täckt mitt golv, bäddade sängen och vädrade rummet lite sen gick jag och tog mig en varm och lång dusch och nu sitter jag här och hör på musik och ska strax börja plugga på ett litet no prov jag har imorgon så jag klarar det, fast gör jag inte det är jag dålig eftersom att det är 9 småa stycken att plugga på, haha ;)  Aja, ska gå och läsa på det här nu och sen se vad kvällen har att erbjuda det lutar mot film och bara ta det lugnt!


Efter regn kommer solsken.

Tjenis på er alla mina 987654 läsare! Steg upp halv 6 idag trotts att jag inte har sovit mer än en timma skulle jag tro, så for iväg på skolan och jobbade matte med emelie tills halv 11 då for jag hem, gjorde nudlar och somnade tills nu.. Har så sjukt ont i huvudet att jag skulle vilja skjuta mig så ska ta och sova lite till bara att just då jag ska sova hostar jag som värst och har världens äckligaste host medicin så får lida med den

Tänkte också berätta att idag då jag vaknade upp från min powernap var det sol ute, och  det har regnat ända sen lördag VARJE DAG och bara vräkt ner, men enligt vädret skulle det vara sol imorgon, gud så skönt. Nu ska jag sova en gång till before dinner,   seeeee u later


har förträngt allt det dåliga, jag minns ba de bra (:


jag har hört att hon är allt jag inte vaaar

Ligger i sängen å hostar å snorar och väntar på att bli trött, får väl hoppas på det bästa att jag somnar tidigare än vad jag gjorde igår iallafall så jag får mig LITE sömn åtminståne..  3 Timmars sömn så är jag nöjd iaf =) Har matte prov imorgon och det känns som att jag inte kan någonting, har dock 3 timmar skola så lär väl hinna plugga till provet lite före jag gör det, åh vad jag hatar matte mest för att jag var jävligt bra på det förut och nu helt plötsligt suger jag på det, fast jag kan om jag vill jag är bara för lat.

Men jag får skylla mig själv dåå iallafall.. Ska sluta klaga åt er över hur sjuk jag är och över hur dålig jag är på skolan för ni börjar nog bli less, kanske ska byta ämne att blogga om ett tag? Eller så kanske jag skaffar en blogg om skolan? Nä nu har jag för tråkigt, skulle kunna skriva så många rader till fast dom skulle dock vara helt onödigt tråkiga. HEibara now it's time toOOO DHHHHH ;)

En stenhård bild från förra sommaren, haha

barnfilm!

Har just sett på svärdet i stenen, älskar barnfilmer för dom kan jag faktiskt se ensam utan att behöva ha någon att sova med efteråt! Heheee, iallafall nu ligger jag i sängen fast har huvudet där man ska ha fötterna, får ju snart liggsår så jag varierar ställe att ligga på i sängen så det inte heller blir en grop mitt i sängen, det är ju fult.. HAHAH, jag är lite störd idag men det gör ingenting.

Ajaaa, ska se lite dh tills mamma kommer hem så jag får nå middag för jag just nu lever på tuggummi = det blir man bara mer å mer hungrig av så det skulle liksom inte skada om hon kom nu direkt, nu ska jag se dh tjingeling!


everything feels good

ÄÄÄÄNTLIIGEN

tRÖtt

Helu! Sitter i soffan och hostar, snorar och nyser tjugofyrasju. Skulle igentligen  till skolan idag, men jag somnade kring halv 5 inatt och jag stiger upp halv 6? + att jag mår sämre idag faktiskt, men imorgon måste jag dit för jag ska göra ett matte prov vilket jag ska plugga till idag! Nu har jag just svept två varmkorvar och ska lägga till mig i soffan och se lite avsnitt dh, men innan det ska jag hitta nå flott att äta har ju 3 chips påsar men är inte sugen på någon av dom.. AJAA, nu ska jag hitta mitt knark kom jag på också, så jag blir friskare snaart.

dh♥♥!!!

.....

And i need you like a heart needs a beat,
but that's is nothing new.


halsflussss, blä

Var ju hos läkarn idag och fick göra massa prover och har början på halsfluss så nu äter jag penicillin igen, gud vad onödigt jobbigt att ha det hela tiden.. Men har gjort något konstigt prov som skulle skickas till sunderbyn och om jag har nått konstigt sak (kommer inte ihåg vad det hette) så ska jag få operera bort mina halsmandlar, vilket vore jävligt skönt eftersom att dom är så jävla stora och bara besvärliga hela tiden..

Skit samma, har iallafall just kommit ut ur duschen och nu sitter jag och kollar på tv. Ska nog iväg till skolan imorgon har bara 2 timmar & 30 min skola endå så jag överlever nog det mest troligt ;) Ahja, ska nu bara ta det lugnt resten av kvällen och försöka somna i tid om det nu går att sova, kan inte sova när jag är sjuk för jag ligger i kallsvettas hela natten, fyfan blä

suttit å kolla igenom gamla bilder från 2009, haha.. söta jag & emelie var =)

sjukhuset

Godmorgon!  Ligger i soffan och kolla påt v, har ju svept en pizza och ska snart stiga upp och klä på mig och sen åka iväg med mamma till vårdcentralen för att kolla om jag har fått halsfluss igen.. Lär säkert ha det bara för att idag är det prick en månad sen jag fick det förra gången, haha ojoj jag har då aldrig tur å får vara frisk..

Whatever, ska gå och hitta något att ta på mig och sen invänta att mamma ska komma och hämta mig så vi sedan far vidare mot kalix.. Pussssåhej leverpasteej eller nått sånt!

sjuk?

Har ingen ork till att uppdatera idag, är verkligen inte i form har förbannat ont i halsen, huvudet, magen å sen feber på det också.. ÅH vad jobbigt, så idag har jag bara legat i sängen hela dagen och sovit ligger fortfarande kvar i sängen, ska vila så jag orkar med 3 timmar skola imorgon iallafall.. Vi hörs kanske senare om jag orkar, annars hörs vi imorgon!:)


movietime!

Har just sett film med mamma som just slutade, nu ska jag bara blogga, borsta tänderna osv och sen lägga mig i sängen för att se på A walk to remember, har tänkt se den så länge nu men då sofie skrev på sin blogg att hon hade sett den fick jag fingrarna ur rumpan och laddade ner den, så nu ska jag se den och sedan sova! Har en heeemsk huvudvärk, hoppas den är försvunnen imorgon! Godnatt.


Trött & ont

Vaknade just upp från min powernap fast jag känner mig faktiskt bara tröttare... Ska snart äta middag, grillat står det på menyn! Sen ska jag hoppa in i duschen eftersom att jag känner mig helt flottig och äcklig, dock gruvar jag mig för hur mina skrubbsår kommer svida, eftersom att cykla i högklackat, heta evelina eriksson, inte vara i det bästa skicket och kolla bak å pratar samtidigt kan sluta liggandes på backen, så jag har en hel del små sår och ont i rumpan haha!

Så jag tycker ni faktiskt kan tycka lite synd om mig åtminståne idag! Ska ladda ner någon bra, ledsam och söt film till kvällen som jag kan se och äta mina lantchips med smak av gräddfil munorgasm123.. Eftersom att det ena sekunden spöregnar å andra sekunden är det halvsol is jag inte göra någonting idag, även om alla jag känner ska supa ner sig själva.. Ringer nån söt och min kväll är räddad!:]


död

For till kalix igår ju med tanke på att jag skulle ha skit kul och så, vi var på stan till kanske halv 11 och var på kulturnatta och där var det massa som uppträdde osv och då hade ingen lust att göra någonting så jag tänkte fara hem å sova.. Sen kom en massa och taggade upp oss så blev att vi cyklade först till knoll jag henrica å emelie var där ett tag och sen gick vi till GG där en massa var, det var trevligt, sen for vi mot stan träffa ännu mera fulla å glada människor :) Jag och melissa crusa runt stan ett tag tills vi tillslut hamnade hos henne tills jag for ut med emelie å henrica till stan än en gång där några var.. Kring halv 5 tiden kom jag hem till melissa och jag slocknade nog rätt så jävla fort och vaknade 12, vi åt varmkorv och mamma hämta mig och nu ligger jagi  soffan å äter en macka å sveper vatten i mängder!  Ska se ett avsnitt dh och ta en powernap, sen duscha å fixa mig för att se var lördag har att erbjuda! :]

Har inga bilder typ, så får bli ett riktigt tråkigt inlägg typ!

fredag hela veckan nananana

Tjock som jag är så sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med pizza åt mig så jag får äta lite innan jag far till kalix, först vårrullar till lunch sen pizza till middag.. Ska inte klaga :)  Har iallafall hållt på fixa mig lite smått och sånt, så nu är jag färdig för avfard och nu kommer mamma med pizzan så vi hörs senare ikväll eller imorgon!

HA EN BRA FREDAG!:]

helg!

Hellå! Är hemma från min älskade skola nu, fast jag och jaaanii gick till stan tio i 12 och var där och svammlade med olika människor, följde med han å hjälpte han fixa sig en snygg keps osv hehe! Skolan har varit chill, men jävligt långtråkig men som tur är hade jag jaaaniii! :)  Sen kom mamma och pappa å hämta mig i stan, dom köpte vårrullar åt mig♥ så vräkte i mig det och nu har jag matkoma, direkt jag kom hem duscha jag och nu har jag sminkat mig lite och ska hitta någonting att ha på mig, vi får höras senare mer!

Bjuder på en bild på snyggjåtzan och jag!

NU IVÄG TILL SKOLAN

Jag är trött och vill sova, fyfan vad surt med skola speciellt då man inte har fått nå sömn.. Längtar redan tills då vi slutar, haha illa :(

Glad chey 1 2 3

bläää

Jag ville bara informera er mina läsare om vilken hemsk upplevelse jag nyss var med om,  jag började må illa, jätte illa, fick jävligt ont i magen, gick på toa för att pissa men hann inte mer än att öppna toalocket så fick jag spy i toan istället för att pissa.. Vad är felet på mig!?! Har typ spytt minst 1 gång varje vecka lääänge, om jag inte har spytt har jag inte haft matlust eller så.. Jag har nog cancer :(


My day

Skulle just läsa min egna blogg så såg jag att jag inte hade uppdaterat något idag!;o  Mitt minne är ur uselt, har iallafall varit med sofie hela kvällen for och skjutsade henne till bussen kring just före 10 sen for jag hem och snabbduscha mig, gjorde mackor och la mig i sängen och allt det där tog bara 16 minuter?!?!  ASSÅ DET GÅR INTE IHOP.. Men jag antar väl att jag är super snabb på nått sätt eller så ;)

Har precis ställt alarmet på 05.40 för då ska minsann jag upp eftersom att sommarskolan börjar då! Det känns inte så jävla jobbigt endå, jag menar jag gör endå ingenting på dagarna? Så kan väl endå gå skola 8-12 i några dagar? Och vädret ska dessutom vara piss hela veckan så :DD Aja, ska säga godnatt för min del nu och avnjuta mina mackor och några avsnitt dh såklart! Godnatt :)

En mycket gammal bild på mig & sofie från 2009?! eller början av 2010!
Vi båda var iaf mörkhåriga, åh.. Fina tider är gamla tider ♥

Sova!

Har just lagt mig ner i min renbäddade och sköna säng och ligger och äter okokta makaroner i brist på annat att göra, men de är så gott!!1 Dock hör man inte sig själv tänka eftersom att det knaprar i hela hjärnan då man tuggar, haha! Ska alledens snart slå igång ett avsnitt dh och äta mina stenhårda makaroner men först.. Måst jag snacka klart lite skit med emelie på msn, vi hörs imorgon!:)

Bild från skolavslutningen som jag snodde av amanda!

[ ignorera att min arm ser ut att lida av fetma eller något, men jag bjuder på de! ]

världens lataste, tråkigaste person

Är världens sämsta bloggare och världens lataste person så bloggen går lite segt just nu + att min dator är helt förstörd, kan inte göra nått utan att den buggar ihop i typ 2 minuter haha så det går så om å om igen varje minut typ så får ingen lust till att blogga eller så, till å med facebook blir oaktivt för mig! Har inte gjort någonting vettigt idag, när jag vaknade åt jag sen gick jag ut och solade en timma och sen har jag bara legat och kollat klart en säsong av dh och sen sett barnfilmen trassel bara för att den är så rolig haha :)

Imorgon ska jag sova ut reejääält för på fredag ska jag upp vanlig skoltid eftersom att min förbaskade sommar skola börjar då, som tur är går vi bara halva dagar och så om jag hinner klart allt jag har att göra så får jag ju sluta den tidigare annars måste jag gå hela 2 veckor.. Nä nog fan ska jag plugga!!! Nu ska jag käka chips dricka cola och se då dom föder barn på tven, fan vad kuul!  Nä, finns fan inget vettigt på tven..  Vi hörs mera sen!

jag & gulle
!

-

kanske var vår historia en fjärill på nål
vacker att titta på men vingar som inte slår



Gårkvällen i bilder






Det där var gårkvällen i bilder, vi samlades först hos jennelie jag emelie emelie linnea och jennelie då, vi började grilla massa saker och åt det, senare kom amanda chobbo och crille dit och var med oss så då spelade vi kubb (såklart vann mitt lag) senare kring 8 tiden eller senare gick jag och emelie till strandängarna där det var massor med folk, man fick sig en hyffsat kul kväll tack vare alla för fulla människor som var där, blev att spela volleyboll and so on! Sen vid 11 bärde det av hem, jag låg och pratade i telefonen med fyllare i 2 timmar sammanlagt + såg dh så jag deckade nog direkt efter det!

Det var min går kväll, mycke trevlig till en början iallafall :]

 


SOMMARLOV!

NU HAR JAG SOMMARLOOOV!!!  fyfan vad skönt!:)

Skolavslutningen rullare på som vanligt, folk sjunger och uppträder bäst av alla som sjöng var ju såklart min kära vän sofie! Hehe, sen delade dom ut massa priser och sånt och själva avslutningen var klar kring 10 och då samlades vi i hemklassrummet, sa hejdå osv och fick betygen! Men just då vi ska ut från skolan går så klart brandlarmet på självaste skolavslutningen! Haha, ahja!  Nu ska jag vänta tills mamma kommer hem så ska jag prata och ordna grejer uti ikväll med henne,

Sen ska jag duscha snabbt och fixa mig sedan rullar det väl iväg till kalix ska och fira att vi har fått sommarlov och så ska vi fira jennelie vilket innebär grillning hos henne och bara ha det allmänt trevligt med fina tjejor och senare blir det väl att dra vidare någonstans! Det blir säkert bra, nu kom mamma hem så ska prata med hon nu!  Vi hörs senare ;)

Bilder från skolavslutningen kommer senare för jag hade inte med mig kameran men vi har fotat för fullt med emelie & amandas kameror såå dom kommer upp här för eller senare!

HEHHE

Har just fönat håret och nu sitter jag och ser på CSI med Linn & Matte och äter gurka och dricker cola :D  Har även hunnit prova ut det jag ska ha på mig på avslutningen, samt hunnit få håret slingat och sånt!:)

Känns helt overkligt att jag får sommarlov imorgon, jag får för andra gången i mitt liv betyg och jag vet att jag inte kommer vara nöjd med dom! Men i 9an ska det bli för bätring för då hgäller det att göra gymnasie val och komma någonstans värt i livet! Men helt ärligt, det här året har gått sjukt snabbt måste jag säga!  Och fyfan så skönt det ska bli :)  Ahja, ska inte dra ut mera på det här vi hörs!

HAhaha, hittade en bild från dagen före förra årets skolavslutnig..
LITE förändring på ett år? men saknar mitt fjortisblonda hår lite.. men aldrig mer!

rubriik

Alltså jag har verkligen inget liv dom här senaste dagarna ( det ser ni väl på uppdateringen.. eftersom att jag aldrig bloggar när jag inte har något att blogga om ) men iallafall! Sitter och kollar på simpson och väntar på att orken ska komma så ska jag gå och testa fixa håret eftersom att jag inte vet hur jag ska ha det imorgon, eller på ett ungefär vet jag såå :)  Sen ska bella komma hit och slinga mitt hår så det passar bättre till löshåret osv!  Men ahja nu ska jag se klart det här avsnittet simpson sen fixa håret!  Vi hörs sen ;)

Bild på mig & terese från i fredags!
(måste bjuda på mig själv ibland...)


chillipill

Godmorgon! eller godmorgon å godmorgon, jag har faktiskt varit vaken i ett par timmar.. Tänkte att jag stiger upp lite tidigare idag så jag kan somna i tid ikväll så jag inte är helt stendöd på skolavslutningen som vi har imorgon!:)  Men just nu är jag sjukligt trött och ligger i soffan & kollar på dh, hade tänkt fara in till stan idag, men kom på att jag ändå ska dit imorgon och hela köret så väntar tills imorgon istället!

Nu ska jag fortsätta att se på dh och göra ingenting, duktig som jag är så satt jag och kollade på film på tven och såklart var filmen sjukt bra och så sitter jag å mixtrar med ljudet så till slut blir hela tven helt tyst, och nej jag ser inte på film utan ljud så jag nöjer mig med dh tills någon kunning kan hjälpa mig!

såhär ser nuläget ut!:

fitt myggor!

Fan vad jag hatar mygg, sitter just nu och kliar i hjäl mig på mina fotleder, och det kliar som fan. :((  Mina ben är helt sönderbitna.. Enda nackdelen med sommaren är ju dom där jävla myggen alltså!

det här är bara lite hur det ser ut bakom foten, den har typ svullit upp haha :(

dööööd

Godmorgon!  Klockan är alledens snart 3 och jag ska försöka ta mig upp men är så trött så gud vet inte vad och så skulle jag döda för några liter iskallt vatten + att det är 100 grader i mitt rum just nu också! Har ingenting vettigt att blogga om just nuuu, ska stiga upp och sen försöka orka fixa mig lite och kanske fara iväg någonstans och hitta på något!  Så vi hörs senare ;)

Dööööd

Hehe, bra uppdatering idag!  Men jag emelie och petter kom hem till henne 4 inatt och somnade sen kring 5 tiden någongång, sen har jag knappt kunnat sova för att dom har legat å snarkat haha :(  'Så när jag kom hem har jag sovit ända tills nyss typ, så det är min anledning till dålig uppdate!

Iallafall, gårkvällen, natten osv var helt okej den hade varit JÄVLIGT ROLIG om inte alla poliser hade varit dumma i huvudet och förstör för allt och alla, men hade en bra börja och ett bra slut iallafall bara att jag tappade min nästintill fulla cigg pack :( Det var kvällens näst sämsta efter poliserna då!  Iallafall, träffade en massa trevliga människor, glada och fulla :) Har gått typ 100 mil samanlagt från igår, och jag säger bara ha inte shorts på dig om du ska vara ute hela nätterna jag har över det tre siffriga numret av myggbett, fan vad det kliar alltså! Ahja, bjuder på 2 eller 3 bilder från igår, min kamera har även hunnit gå sönder.. Himla skit bajs helvete :(




40 grader ute, helt okei

Det är sjukt, de är kring 40 grader ute! Sjuk skönt men bara för att jag inte ska sola idag och istället fixa mig inför ikväll och försöka hålla mig fräsh utan att svettas å allt så är det omöjligt typ.. Hoppas iallafall att det blir lite svalare ikväll, för ikväll kör vi :DD Lär säkert bli sjukt roligt + att idag tar folk studenten och hela kalix lär vara på hög fest nivå haha!

Iallafall eftersom att det är 40 grader ute har jag nog bättre för mig än att ligga i sängen framför datorn som jag just nu gör.. Så nu ska jag röra på mig, dricka vatten och orka leta upp mina borttappade lösögonfransar, DAMP.. Kommer inte uppdatera mera idag, men ska ha med mig kameran ikväll och ska försöka komma ihåg att fota, puss!  Ha en bra kväll!

Nu kööör vi!! =)   Eller ikväll gör vi det menade jag haha...

Nanana

Sitter och kollar på dh och är helt ensam hemma inte en enda människa här förutom lilla jag.. ;c  Iallafall, sitter och väntar på att familjen ska komma hem för dom är i luleå och handlar och så tog det helt slut sminkborttagning igår så jag kan inte tvätta bort sminket, duscha osv innan dom kommer hem! Så nu väntar jag på att dom ska komma hem... Sen jag blogga senast har jag bara solat och provat 100 olika plagg jag hittade i en påse som jag helt glömt bort, jag gömmer typ mina grejer för mig själv så hittar jag dom sen efter ett år typ och blir glad.. Haha :))

Bild från förra sommaren!  Hehe, blond evveeee

Sommar?!

Tjenis!  La mig nyss i sängen och kom nyss hem efter att haft hämtat min  syster på bussstationen! Slutade halv 9 idag, så jag och fanny vandrade till stan och tidsfördrev tiden där & fixade lite grejer! Senare for fanny hem och emelie och petter kom till stan och vi åt på fra, for sen hem till emelie en sväng och sen till hamnen där en massa var och badade! Sen gick jag till bussen och for hem och la mig direkt och solade så nu har jag fått lite färg så jag slipper vara blekast av alla jag känner typ.. Hehe!  Nu ska jag be mamma fixa ihop någon middag eftersom att jag är dö hungrig och senare får vi se vad som händer, hade behöft få mitt hår färgat idag men jag klarar inte av det sjääälv så det sket sig!

Btw, kan inte annat än att älska vädret vi har här uppe i norrland ;) Här har vi kring 35 grader utomhus, sommar? oyes! Och har för den delen fått sommarlov nu förutom att vi inte har skolavslutningen förän på tisdag och så har vi bränbolls tunering på måndag men vet inte om jag orkar fara på den, men iallafall sick't skönt med helg & lov!


WHEHOO skolkär, not

Har just lagt mig i sängen och ska slå igång ett avsnitt av mitt älskade dh som förhoppningsvis får mig på bättre humör.. Just nu skiter jag i och plugga, för jag orkar verkligen inte jag har typ inte sovit något inatt och är helt jävla slut i hela kroppen, min skalle är sönder stressad inför att hinna klart med allt innan skolavslutningen vilket jag redan vet att jag inte kommer hinna, jag orkar inte med skolan jag gör inte det.. Ne, nu demostrerar jag,

JAG VILL HA SOMMARLOV punkt.

hejdå


hoppas skolan lyckats bli tänd på, eller att det är mögel i skolan så allt måste renoveras så skolstarten uppskjuts och vi får ett ännu längre sommarlov, om inte nått sånt sker så ser jag till att det sker, jag hittar nå gangsters som kan förstöra å ger dom en slant för det...

ni får tycka jag är elak, arg osv för det är jag faktiskt just nu

Kort fattat om dagen.

- började dagen med so, sen hade jag engelska och sen for vi med klassen och åt på china och sen hade vi samling med våran mentor och slutade kring 12.

- jag gick hem till emelie, vi tog oss en powernap tills amanda ringde å bad oss komma och bada med hon och elin, så vi for till hamnen och var där kring till halv 5

- vi for hem till emelie, jag fixade mig lite och emelie oxå

- vi vandrade till balen, såg alla som gick den och bara längtar tills man själv får gå där.

- for hem direkt det slutade så nu är jag hemma och har beslutångest om jag ska plugga först eller duscha.. HMMM?

imorgon har jag skola till 11, vi har fokus dag och jag ska göra ett svenska prov och sen bara prata engelska till en vikarie så har jag G i engelska + svenska, whiho! (dock är min vikarie lite blåst som gör allt så enkelt, men vafan jag klagar självklart inte!:)

Och ja, jag hade med min kameran till balen.. Men jag orkade aldrig fota några par men tror ni överlever utan bilder, det finns ju alltid på facebook såå..

Desperate housewives

Sitter och kollar på säsongavslutningen av dh som är idag! Det som suger med sommaren är att alla bra program har uppehåll tills hösten/vintern typ.. Men jag överlever nog ;) Iallafall ska se couger town efter dh, sen ska jag sova för imorgon har jag ju skola som alla andra dagar fast slutar 1 imorgon också, fast stannar i kalix med emelie för vi ska å kolla på balen som är, ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran & fram för allt komma ihåg att fota, så det lär bli dålig uppdate imorgon, men det överlever ni va?;)  Nu börjar dh igen från reklamen, så vi hörs!


Bikini!

Har just våglockat mitt löshår och ska snart testa locka mitt egna hår med det, men först ska jag läsa igenom provet först! Mamma kom nyligen hem med min bikini som jag beställde i slutet av april?! Men huvudsaken är att den är här och att den passade så här ska det solas! Ska bara hitta tid till det... Haha, ahja ska läsa igenom det här 2 sidiga provet och sen börja mixtra med håret och försöka få tag i bella uti hårfärgning! HEEEido tills vidare!

För er som har glömt bort, så var det denna bikinin! Och självklart är jag så trög att jag glömmer beställa trosorna till och nu är dom slut, fan vad jag hatar mina tröga stunder..

Chill dag

Jag överlevde klippningen imorse dvs att jag har överlevt hela dagen som har varit, vi har fått annat schema för idag + imorgon så vi började klockan 10 över 9 och hade engelska där vi bara ser film, sen hade vi brännboll klockan kvart över 11 (såklart vann mitt lag, hehe!) sen började vi so'n kring 12 och slutade sedan 1 och for bara å köpte några klubbor å en dricka med johanna sen bärde det av hem och jag tog en powernap och vaknade för en timma kanske och åt middag nu ska jag ta en kort powernap till och sen plugga till ett prov jag ska göra på fokusdagen!

Så vi få helt enkelt höras senare, har tyvärr ingen bild på hur mitt hår blev.. Men blev inte vidare stor skillnad bara att håret hår till axlarna istället för lite längre ner än nyckelbenet,  som tur är har jag mitt älskade löshår ska även försöka få in tid i veckan till att göra slingor i luggen eftersom att då jag klippte mig så försvann slingor osv! Men de löser sig, nu ska jag chilla, heibara!

BTW, idag är det en vecka kvar tills hela skolan sitter samlad i matsalen och bara väntar på att få sommarlov, FYFAN VAD HÄRLIGT!
[ bild på mig & emelie från förra årets skolavslutning ]

sommarloov

Sitter och väntar på att mami eller papi ska skjutsa mig till shell så jag får slösa lite pengar, men dom är ju så jävla sega och jag orkar inte dra på mig hjälm å ta vespan dit, nej aldrig nej jag orkar inte haha! Iallafall, sitter och hör på gammal-sommar-musik vilket gör mig nu ännu mera taggad till sommarlovet som vi firar på fredag (för då tar ju studenterna studenten!!! & resten av gymnasiet får sommarlov) sen kör vi på tisdag igen då manhemsskolan (min skola) då vi får skolavslutning + att vi firar jenne på samma gång, blir najz.

Nu ska vi bara hoppas på att vi får en bätte sommar än förra årets, fast finns ju alltid vissa saker som blir bättre å vissa sämre! Men iår ska vi göra det bästa av dom dåliga sakerna å få oss en REEJÄL bra sommar!!  Jag blir galen, jag vill ha helg nu, sommarlov också..!

Men iallafall, vi har inte jobbiga skolveckor kvar iallafall! Imorgon har jag en lektion eftersom att jag ska till kalix vid 8 och klippa mig dvs att jag missar första lektionen sen börjar jag kvart över 12 igen och slutar tio över 1, värt!! haha.. Sen på onsdag ska vi bara och käka på china med klassen osv, och torsdag & fredag har vi fokusdag, jej!

Helt galet onödigt långt inlägg också, hahah..


Fronda - sommar

Tredje sommaren med denna låt och jag tycker den fortfarande är lika jävla bra för det! Kanske är för att man bara hör den på sommaren och inte nöter ut den året ut?;) Jag tror det så vi kör på det då, whehå!


I Just Know That I'm looking down on you when you smiling, because you not deserve to be happy.


tjåkit skolan kan dö

Är hemma från moster nu! Fast har varit det ett rätt så bra tag iallafall ;) Nu sitter jag och väntar på att bella, johan & lilla willy ska komma hit så blir det middags dax, min mage håller på kurra ihjäl!  Sen får vi se vad jag hittar på, kanske är så nyttig att jag far ut och promenerar, det är ju så skönt ute bara att det blåser som något jag vet inte vad!

Imorgon är det skola, vilket känns surt.. Fick även veta idag att jag skulle lämna in något papper uti sommarskola imorgon, kan ju bara säga att det kan min mentor fet glömma att jag tänker sitta på skolan PÅ MITT SOMMARLOV FÖR ATT FIXA ETT ENDA ÄMNE JAG NÄSTAN REDAN HAR FIXAT UPP TILL G!  Åå vad alla lärare är störda, om någon lärare läser det här ta åt er.

Gladtjej123!


Måndag

Hallåå! Gör ingenting kom nyss hem från en vespa sväng med mig själv var bara tvungen å testa den å se hur den gick sen pappa har fixat å mixtrat med något :D Vaknade kring 11 idag så gick ut och solade då tills kvart i 12 kanske, så nu ska jag börja fixa mig och sen ska jag till kalix (näsbyn) och fira min moster! Så får uppdatera mera då jag kommer heem, så vi hörs då istället ;)

sick't skönt att vi har haft sol flera dagar i rad! GILLA

Sveriges nationaldag!

Det är så omöjligt att missa att de är sveriges national dag på fb iallafall haha! :


________________________________________________________________




Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.

WHEEHÅÅ!

Självklart tog norrlänningen hem segern, HEEEEJA SIIIMON!

big brother går segt så lite tidsfördriv!

stooora tjejtestet 2011!

vänskap-
vad heter din bästavän?- har flera
vem var du senast med?- knoll, linnea, viktor, jonne, lund, josef osv
vem ringer du när du är riktigt ledsen?- ringer sällan någon så ingen typ
har du förlorat en vän under 2011?- nej, men glidit ifrån
är du med någon just nu, isf vem?- jå, linn å matte :D
vad hette din första kompis utanför släkten?- agnes eller fanny :)
vem utav dina kompisar vill du träffa just nu?- alla ;)
vem snackade du senast i tfn med?- linn
vem utav dom fick du senast sms av?- jocke ;d

kärlek-
är du kär?- nej
vad heter han isf? -
har du kille?- ne
vad hette din första kille?- sebastian typ
hur många gånger har du varit riktigt kär?- en, typ
har du sagt att du älskat någon, fast inte menat det?- näe
älskar du någon just nu?- nä, asså ingen "speciell" person
har du gråtit över någon du inte kunnat få?- nej
har du kramat någon?- jadåå!
har du pussat någon?-  aa
har du hållt någon i handen?- adå
har du hånglat med någon?- ja
har du strulat med någon?- jaa
har en kille tagit på dina bröst utanför dina kläder?- ja
har en kille tagit på din röv utanför dina kläder?- haha vad är det här för frågor?!!? ja :)
har en kille tagit på din bh?- aaa
har en kille tagit på dina trosor?- jå
har en kille tagit på din mage innanför kläderna?- jorå :)
har en kille sagt face2face att han älskar dig?- yes, så sött!

mobil-
vem ringde du senast?- mama
vem ringde dig senast?- linn
vad står det i ditt senast sms&vem är det ifrån?- "hejsan hoppsan :)" från jocke
vem skrev du senast sms till& vad stog de?-  "hämta mig nuu" till mamma
vad har du för mobil?- samsung touth eller hur det stavas :)
vilken färg?- svart
hur många kontakter har du?- några hundra

familjen-
hur många är ni i din familj?- 5
vad heter dina syskon?- isabelle & linn
har du en storasyster?- aa
har du en lillasyster?- nej
har du en storebror?- nej
har du en lillebror?- nej
har du en tvilling?- nej
är du mittenbarn, minsta barnet, eller äldsta?- minsta barnet
vad ska du göra imorgon?- vet inte riktigt än ;)
vad har du på dig just nu?- leggings, linne, kofta & underkläder + sockar!
har du kul just nu?- nej
vad ska du göra nu?- se klart big brother ;)

Big brother!

Tjenis! Sitter i soffan och ser på big brother finalen med Linn & Matte :)  Vi for och fiskade kring 7  tiden men var inte där längre än högst en halvtimma typ för det blåste så jävulskt och jag har inget tålamod att vara ute då det blåser, så vi körde hemmåt, lämnade fiskespöna oc for till shell och köpte oss flott och kom lagomt hem till då solsidan började! Ahjaa, nu börjar big brother igen från pausen så vi får höras nå mera senare! & alla mina små fans, stalkers och helt vanliga läsare ni röster på simon för simon är den enda värdiga vinnaren från big broter + att han är från norrland ;)


MELON, eller nått

Tjenis! Sitter och väntar på att resten av the family ska komma hem så blir det food-time, efter det ska jag linn & matte mest troligt och fiska om jag inte far till kalix vilket jag inte tror jag gör, kändes enkelt & skönt att vara hemma i töre + att kalix är utdött bokstavligen på söndagar! Ahjaaa, ska tjocka i mig lite av min goda melon jag har här så vi hörs senare :)


Dagens outfit

Jeansjackan (som jag nöter..) - är bellas leggings - gina linne - h&m

godmorgon!

Goodmorgon! Har fått sova ut liiite längre idag iallafall, fast då är jag dö trött och känner att sängen kallar på mig så ska lägga mig och se lite dh i den och ta en KORT powernap, eller vi kan åtminståne ge ett försök till att inte sova bort hela dagen.. Kanske drar till kalix senare ikväll, om det är väärt ska kolla med lite folks senare.. Men nu ska jag bara gö en macka å sen gå å kolla dh!

Btw, tycker att ni ska visa medlidande om att min pappa har bokstavligt talat gett bort MIN studsmatta till bellas killes barn... Okej jag kanske inte hoppade på den, men nu är det ju helt tomt på gården då den inte finns!!!! Okej, istället för studsmattan där på mitten av gården så ska min pappa köpa mig en FEEET pol varesig han vill eller inte....



i mitt sagoland tar du mig i hand igen

det är alledens för lätt att va efterklok - för lätt att se
i backspegeln och skilja rätt från fel
man inser inte vad man har föräns man har förlorat det,
WOOOORD!!!!1
godnatt.


Min kvälll!

For till kalix ikväll iallafall så kan berätta lite över hur kvällen har sett ut!  Började med att jag kom till kalix kring 6 tiden och for till parken där knoll jens & philip var.. Sen ringde vi linus och jag jens och knoll for med linus till Gammelgården och sedan väntade in några pojkar å en flicka och sen for vi till en grillstuga typ 100000 mil ute i skogen.. Som tur var slapp jag gå!  När vi väl kom fram så fixade vi igång en brasa och satt där och bara chillade, pratade och hörde på musik tills det kom fler folk och sååå.. Dock blev det bara tråkigare och tråkigare...

Sen kring 10 fick vi fingrarna ur rumpan och förflyttade oss till Gammelgårdens skola och alla åkte vespa utom jag knoll och josef så jag cyklade breve knoll å josef som gick i slowmotion eller hur det stavas så själva vägen tillbaka tog typ en timma eller okej 40 minuter då! haha.. Sen när vi kom fram dit fanns det tydligen en grillkåta på skolan där dom hade fixat en ny eld så ja.. Vi gick typ flera hundra tusen mil i onödan medans vi hade kunnat vara å grilla där vi startade! Men nä, då ska jonne komma med sin "braiga" idé om att fara långt åt fan.. Haha, ahja jag överlevde så ska inte klaga och har fått lite motion så haha :D

Men nu ligger jag nedbäddad i min säng och har världens huvudvärk, fryser som en naken ko och vill bara sova.. Så ska slå igång ett avsnitt dh (ja jag ska se om hela serien en gång till, dvs tredje gången gillt!!) och sen ska jag somna till det! Sååå vi hörs helt enkelt mera imorgon,  puss å godnatt!

dö tråkighet, döö

Kom nyss hem från marieberg typ, följde med mamma dit då hon skulle hämta linn i brist på annat att göra... Nu är jag dö trött och skulle lika gärna kunnat gå å sova för kvällen.. Det har spö regnat, varit orkan och nu är det helt plötsligt sol, helt okej väder! Ska iallafall vara sol resten av kvällen enligt vädret =) Hääärligt! Därför vill jag inte vara hemma och inte göra någonting, dock är typ alla roliga jag känner på konfaläger sug snopp på dom,

Fast vi får se hur det hela slutar :) Ska höra med några vad som händish ikväll, om det är värt att fara någonstans eller om det är lika bra att vara hemma och dö och göra INGENTING ännu en dag.. Heibara

Dagens facelook & outfit jeansjackan vet jag inte var den är ifrån det är bellas, sen ett vanligt svart linne & svarta leggings från gina!

No lifeee

Har nyligt fixat mig litee, så nu sitter jag och kollar på tv, hör på musik & käkar cheddarpopcorn!♥  Ska gå och fixa mig någonting vettigare att käka så jag slipper min kurrande mage, sen ska jag försöka få min mami och hjälpa klippa mitt löshår för det är för långt nu så det är inte ens snyggt typ..

Ahja, nä nu ska jag fixa mig nå maaaaat för min mage skriker efter det.. Sen ska jag göra något vettigt, typ som vad vet jag inte än! Vi hörs senare som sagt! =)


pensionär-evve

Asså jag är typ pensionär, seriöst? Har vaknat kring 9 varenda morgon i flera veckor då jag väl får sova ut!? Det är inte okej, och så somnar jag före fan fast det är rätt okej då slipper jag vara vaken ensam i huset bland alla spöken, något jag hatar med helgdagar är att jag måste sova själv då.. Eller inte alltid, men oftast, så då sover jag ännu sämre!

Ska bara nörda nickelodeon ett tag och äta cheddar popcorn (munorgasm) sen ska jag hoppa in i duschen och fixa mig och sånna där onödiga stuffs ni vet =)  Jaja, vi får helt enkelt höras senare!

Tja, söt bild från nyår!.. Sitter å funderar hur länge det tar tills jag saknar svarthåret.. 2-3 veckor kanske? :)

jag kommer ihåg, och jag kommer aldrig glömma!

Sitter och funderar på hur min dag har varit, morgonen började bra jag vaknade, gjorde mig en räkmacka som jag sedan tog ut och satte mig i solen och åt den och sedan solade jag så jag hann få mig lite färg iallafall! Sen fick jag något damp psykbryt så jag fick sjukt ont i huvudet, började frysa och sedan somnade jag och sen vaknade jag med världens sämsta humör så jag var otrevlig mot alla i huset, sen for mamma och pappa iväg så jag blev plötsligt glad igen, fixade mig och fotade några onödiga bilder på mig själv, for till shell köpte svull, såg film, tvätta bort sminket och nu sitter jag här och skriver ett sjukt onödigt inlägg haha!

Nä men tänk så mycke man hinner med på en dag? Tänk t.e.x hur mycke du bara går genom att vandra mellan t.e.x ditt rum och toan, köket osv? Haha, men det är ju sant.. Tänk vad vi gör när vi har tråkigt och tidsfördriver tiden? Tänk hur vi slösar bort vårat liv genom att se på film, äter godis och blir feta och gör till slut ingenting.. Ahja, huvudsaken är väl att man är lycklig.. OCH DET ÄR JAG :D:D  Eller imorgon vet jag om jag är det, för jag är störd.. Haha ne, men nu har jag skrivit hundra onödiga rader med ordet " TÄNK " minst med i varje rad, jag tror jag har jävligt tråkigt, och ska avsluta det här inägget nu.. Annars tar det aldrig slut,

Och nu ska jag se big brother, eller nej om 10 minuter ska jag se big brother.


helljeeaH

Har tråkigt så satt å kolla igenom alla inlägg jag gjort sen jag började blogga hära så hittade även det här testet så gör det EN gång till :]

Senaste
Smset du fick: " Haha fan vad störd du är haha ;) "
Samtalet du ringde: Linn
Saken du gjorde: Åt godis, hihi
Tidningen du läste: Klick
Programmet du såg: Så ska det låta
Tanken du hade: Att godisen inte vill låtsna från tanden..

Senaste personen
du kysste: Adam
som smsade dig: Linn
som ringde dig: Mamma
du slog: David, hihi
du kände hat för: Ett fetto.. (ursäkta språket)
du kände kärlek för: Hemligt
du tänkte på: ;<
du verkligen saknade: Personen jag senast tänkte på

Berätta
Något du ångrar: Men gud, det finns ju mycke saker det
Något du saknar: Old times, typ början av 2011/slutet av 2010
En tid du vill spola tillbaka till: Hösten & sommaren 2010!
En tid du helst vill glömma: Dom första veckorna av 2011, dom var bra just då några grejer just hände.. Men konsenkvenserna man fick senare var ju dock någonting man bara vill glömma
Något som får dig glad: Mina vänner
Något som får dig ledsen: När jag tänker tillbaka på vissa grejor
Vad du gör just nu? : Ser tv och gör det här + käkar godis!

Har du någonsin?
rökt (x)
druckit alkohol (x)
varit full (x)
hånglat (x)
suttit på ett tak (x)
saknat ett ex (x)
hatat ett ex (x)
varit kär (x)
hoppat bungyjump ()
hoppat fallskärm ()
dykt i exotiskt vatten ()
haft sex med fler än en på 1 månad (x)
varit rädd (x)
velat begå självmord (x)  HAHAH .. fråga inte
varit lycklig (x)
playat någon (x)
blivit playad (x)
dumpat någon (x)
blivit dumpad (x)
varit naken utomhus (x)
hånglat med din bästavän (x)
hånglat med en främling (x)
hånglat med fler än 2 på samma kväll (x)
Varit fjortis (xxx)
Tröttnat på den här listan (x)
Gjort klart listan (x)

I always keep my word, for I would never want to disappoint you.


Fredagsmys!

Har just varit på shell med papi å bunkrat upp med massa små godis påsar, popcorn, chips & dricka så nu väntar fredags mys med mami & papi! Så ska ta det lugnt nu ikväll och sen imorgon får vi hoppas på att det blir lite mer röjj, vilket det lär bli säkert :) Ahja, nu blir det att se någon typiskt program som är varje fredag säkert.. Om inte så blir det någon film!


RESultatet av hårfärgningen!



Såhär ser jag ut uppi huvudet nu, är rätt nöjd med det ska bara göra ett par till slingor i luggen eftersom att den är mörkare än det andra men ska inte färga det föräns efter jag har klippt mig vilket jag ska göra på tisdag så tills vidare får jag fixa håret så det mörka inte syns, huvudsaken är att jag är långhårig.. Höll på gå in i väggen av att ha mitt korta hår haha :(

blää

Orkar inte blogga, är på fet dåligt humör å allt och alla kan dra åt helvete.. HEEJDÅÅ♥

Dåå var slingningen klar!

Kom ut ur duschen för kanske 20 minuter sen, nu gör jag ingenting funderar på om jag ska gå och föna håret och kolla hur resultatet är som torrt! Men ska nog låta håret vila undan ifrån föningen så får det självtorka istället så får ni se resultatet imorgon helt enkelt!

Nu sitter jag och ser tv och slappnar av, bella har varit här med johan och allis & willy.. Och en 1 åring som just lärt sig gå ska ju tamefan ÖVERALLT, jag blir tokig ibland.. Tur att han är söt annars hade jag inte tyckt om han, haha.. Ajaaa, ska väl kolla om det finns något att se tills klockan slår tio! Vi hörs ;)

bjuder på en söt & osminkad bild från då jag slinga mig uppi skallen!


emo!

Just smile and move on
everything gonna be okay
i know that.


Whähä!

Ligger i soffan och ser på tv och gör ingenting väntar att bella ska komma hit.. Har nyligt tjockat i mig middag, blev nudlar å så grillade papi kyckling! Det satt bra, nu behöver jag inte äta på några år.. Heeeh, väntar på att icarly ska börja på nickelodeon, ja jag ser på nickelodeon.. Finns ju bara den kanalen som har vettiga program..!

Iallafall, vi hörs sen, för nu ska jag försöka finna orken till att sträcka ut handen, ta tag i tv dosan och byta kanal.. Att allt ska vara så jädrans jobbigt hela tiden haha!

FÅGEL DANSEN!11

seg dag

Godmorgon, har varit vaken i ett par timmar men har inte tagit mig upp ur sängen ännu! Vilket jag inte lär orka göra på hela dagen heller, ska vänta på att bella kommer hit så får hon färga mitt hår eftersom att det inte blev av igår och innan dess vet jag inte vad jag ska tidsfördriva tiden för duscha orkar jag inte göra eftersom att det gör jag då jag har färgat klart håret osv..  Så ska väl se dom 2 sista glee avsnitten och sen deppa tills säsong 2 kommer gå att ladda ner! Vi hörs senare, ska hitta min kamerao så ska ni få er några nya bilder så småning om.. Tills vidare får ni nöja er med gamla bilder!

Jag & Emelie förra sommaren, good times!

kan.. inte.. sova..

Klockan är 2 minuter över 4 och jag vaknade för drygt en kvart sen av att oskar stalker ringde mig gång på gång men jag orkade inte svara för jag vet att han ändå inte vill mig något vettigt 4 på natten!  Somnade stenhårt kring 10 tiden så vakna jag kring 12, och sen nu.. Ska se klart halva glee avsnitten jag missade då jag deckade,  så sen förhoppningsvis lär jag somna till det!  Ville bara dela med mig om min natt hittils, sovgott och godmorgon för er som ska upp!  Dock är väl typ hela sverige ledig idag..

Bjussar på en toppenfin bild på mig & mina b-rudar!

Norrbottens ring.

Har blivit en norbottens-ring-rikare idag! Min syster fick sig en smal och jag en bred, skulle aldrig lägga ner pengar på att köpa en själv.. Men nu fick jag av mami så varför inte, alla andra har.. Då måst jag med ha! :))


Du får inte ge upp utan en kamp, nej du kan inte vända så fort vägen blitt brant.


Långhelg!

Är hemma från skolan nu! Och gud så skönt att inte behöva fara tillbaka dit föräns på tisdag, jag dör så skönt!!!! Iallafall, slutade skolan idag igentligen halv 2 typ.. Så jag var tvungen att vänta på skolan tills kvart över 2 och göra omprovet på återläsningen vet inte hur det gick, känns som att jag kommer få typ ett halft poäng från G bara för att jag fick 2 fel från G på det där provet, ville typ dö.. Seriöst haha, Ne men nu ska jag vara duktig och duka sen ska vi käka tacos, senare ska bello komma hit och slinga mitt hår så är mitt hår färdi förstört inför klippningen på tisdag! Ahja, nu ska jag invänta helgen dvs sova järnet typ,  heIbara

hejdå äckel fula hårfärg

Falska känslor är bättre än inga alls.

Godmorgon!  Sitter helt färdig fixad idag igen, och jag ska inte till bussen på mer än en halvtimma.. Steg till å med upp en kvart senare, men då är jag ju såklart färdig ovanligt mycke mer tidigare?! VAD ÄR DET HÄR?!?!? Sak samma.. Haha, gick å la mig kring 10 igår, somnade nog inte förän 12 eftersom att det började spö regna och åska just då jag ska sova... Elakt, speciellt för mig som är livrädd för åska, nog för att jag inte sov ensam men det är endå läskigt för linn gör ingenting tryggare.. ;c

Ahja, har ingenting mer vettigt å göra, ska gå å hitta min parfym som lyckats gömma sig för mig varje dag.. Btw, sjukt härligt med spöregn ute, på yr stod det att det skulle vara sol.. Orka att dom ljuger för oss,  sak samma ska irritera linn å mamma med min skit musik smak nu puss!


RSS 2.0