risken att jag skulle tycka om dig är lika stor som att en tändare utan gas går att tända.

vaknade upp ur soffan för ungefär en halvtimma, av något konstig anledning fick jag panik för jag var hel ensam i huset haha.. ja, iallafall fick nå ryck så jag gick å duschade osv.. så nu ligger jag i soffan igen å chillar skiten ur mig, ska låta mitt hår torka lite så sen ska jag gå å dejta kudden, eleller ja om en timma eller så. nä, nu ska jag kolla bdb å fortsätta mysa ensam i soffan.. ha det!

såhär snygg är jag just nu, HEEH sluta dräggla.

taggen

är fett trött å less skolan, nu börjar jag tagga för helgen.
den ska bli förjävla bra har jag bestämt.


home

kom hem från skolan för typ 40 minuter sen, mysigt att gå hem i spöregnet också - nej det var inte mysigt..  är typ sååååhär trött, ska ta mig en kort powernap snart det har varit en låång skoldag idag så är helt slut nu typ.. skolfotograferingen gick inge vidare, min matte lärare förstod oss tjejer så vi slapp vara på matten å fick fixa oss istället, men trotts att jag fixade mig så blev jag helt fail säkert, hatar skolfoto. sen ska alla jävlar stå i fönstrer oxå å glo på en då man ska fotas ..

haha btw.. :


såg det här på dennis's facebook, det var såhär att dennis lämnade sin dataväska med mig å emelie och på sidan om mig å emelie fanns det en sminkväska, så emelie tog den första pennan hon hittade ( alltså min vita kajal ) och skrev evve e är bäst <3 , eller ja nått sånt.. sen kom han tillbaka å inte märktre nå förän typ nån såg det och så gick det inte bort när han tvättade, så nu står det där på hans väska!!:D AHAHAHA, fan vad bra idé av mig å emelie att skriva dedär, ibland älskar jag våra idéer, så ser ni någon med en väska på ryggen där det står evve e bäst <3 så är det dennis!:D

skolfoto

emelie ringde mig för ett tag sen och påminde mig om att vi har skolfoto imorgon, panik.. hur ska jag ha håret, kläderna, osv..  och har inte skolfotot förän klockan 1 fyfan vad arg jag blir.. varför kan man inte ha det direkt på morgonen då håret å sminket å allt ser som bäst ut?.. fuck manhem skolan,  minns förra årets skolfoto, mitt hår var inte så failat då, KANSKE för att vi hade det nästan direkt på morgonen..  saknar 7an fan! hihi nä nu ska jag hitta nå kläder att ha på mig! skiter fan hur jag blir på fotot, om nån vill se mig får dom fan titta på mig irl istället!

förra årets klassfoto, 7E var vi då..

övre raden från vänster: christoffer-robin knoll, johanna ström, marcus nilsson, tim svensson, oskar barsk, joakim stenudd, jimmy hansson, elin hedalm, evelina eriksson (jag), fanny lampinen, chennet pettersson ( våran gammla mentor) sen nedre raden från vänster: emelie tiger, david nilsson, amanda sandberg, tobias sampakoski, sanna thyni, viktor andersson och daniel wikström.



textn



I'm going down on my, on my knees for you.
For your love I'd do it, for your sake, believe I do. 
If you don't love me, why do you raise my hopes?
no matter what happens, I can't let you go.
You got it wrong, I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

yeye wow wow du är så, yeye wow wow osv

är hemma från skolan nu, direkt jag kommer hem så tar jag fram datorn är man förvånad? jag är nog beroende av den eftersom att min mobil just nu har lagt av..  har slut ström och så är batteriet nästan hel trasigt så nu måste jag bara försiktig med min halvdöda älskling, inga hårda tag då mera alltså, haha!

iallafall, min skoldag har varit jobbig för att plugga men har haft kul att få träffa folket igen efter en heeeel helg, lr dvs 2 dagar + att jag träffa dom flesta av dom i lördags haha.  nä nu ska jag kolla om mamma är klar med middagen, åt ingen lunsch för det var potatisburgare och blodpuddig, ingen favorit.

hörs sen!

måndagens outfit

godmorgon! har just fixat mig klart, nu sitter jag å väntar på att mamma ska komma å hämta mig å skjutsa mitt till bussen tänker fan heller gå för det tar aplänge å har mensvärk som fan 123 inte bra inte bra alls.. ajaa, mamma kommer på 3 minuter för hon sa att hon är här 7 så jag inte ska sitta å fixa mig då haha, nu kom hon typ, ha en bra skoldag, och för er äldre ha en bra arbetsdag!:)

 

oversize tröja - JC vitt linne & leggings - gina tricot.


dagens outfit

skinn jacka - bikbok,  linne - gina tricot, leggings - hm

hemma

är hemma från dopet nu, kom alledens nyss hem! mår illa efter allt fika jag åt efteråt huvvaa, själva dopet tog bara 40 minuter men sen då fikat å presentöppningarna å allt så slutade det hela med att det tog nästan 3 timmar! mamma å pappa är fortfarande där borta allt folk är ju typ kvar där, ogud vad glad jag är över att jag for hem för jobbigt där bland allt folk haha!  kykor och sånt är inte min grej precis ;>

dopet

dopet

allt folk på fikat

försöker vara den som du alltid har velat ha


BRA BILD, 100% REN SPEGEL!!!1

har rätt tråkigt som ni kanske har märkt? just nu sitter jag bara i chillar, har just fört över några bilder från kameran till datorn som t.e.x den här ovanför som jag fotade för typ 2 minuter sen hehe ;p sitter iallafall i köket å chillar och lyssnar igenom emelies playlist för är less på min å har bara kassa låtar där nu så snor väl några av henne då! ;> jaja nu ska jag sitta här å chilla i ett tag till sen ska jag fixaaa håret klart å hitta mitt midjebälte för det ska jag ha idag! puss

dop

godmorgon, sitter i köket och har nyss satt på mig lite smink och har duschat för något tag sen!  ska snart platta håret osv.. för vid halv 2 tiden drar jag till jämtön på dop, min systers barn ska döpa sig :) känns jobbigt att sitta i en kyrka pga min jävliga mensvärk som har gjort att jag knappt har sovit nå inatt, har vaknat å somnat och drömt mardrömmar igen oherre.. hoppas bara jag överlever dagen, får leva på treo som inte hjälper min magont, ska fan be mamma fara å köpa ipren,alvedon lr nå nu dirr!  aja, nu ska jag äta något för min mage kurrar efter maaat,  tar med mig kameran så ni får nå bilder sen!:D  har faktist laddat batterierna,ska bara hitta kameran hehu.

sötbebbisen som ska döpas idag :)

@home

är hemma från kalix nu! kom faktist alledens nyss hem så nu sitter jag och ser på tv med linn å matte och är trött å har huvudvärk och så äter jag cheez balls eller hur det stavas..

har iallafall haft en jävla bra kväll, lite dött i början så först mötta jenne mig på bussstationen så cykla vi till 11ans då de börja regna å samtidigt så beställlde vi oss en stripsmeny där så blev att äta där! tjockisaar.. sen kom jossan och vi for vidare 3 på en cykel till parken där de  var några, sen vidare till stan sen tillbaka till parken sen kom polisen å då orka ingen stanna där så allla drog till fra å så har resten av kvällen spenderats där med mycke bra folk! alltid lika trevligt..  jaja, nu ska jag gå och tvätta bort sminket, och sen blir det sängen.. puss godnatt!

fett gammmal bild på mig å emelie..
men guud vad jag saknar flickan, hon är i södra sverige.. hehu kom hem nu!

kalixtown!

drar till kalix på en kvart, ska börja traska till bussen nu.. vi hörs då jag är hemma! tills vidare -> 0703036208.

ras cricket - skin

typ rätt gammal låt, men nötte den för lite mer än ett år sen, fortfarande lika bra!♥

 

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Jag säger Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil.
Saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så,
För det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann,Hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand.
Och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va' isär.
Önskar mitt hjärta, jag önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Jag säger Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Försöker förklara, jag försöker berätta,Hur du lyfter mig,
får en tung man att lätta.Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.

Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.

Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.Jag står kvar,
to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.
Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Jag säger Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

kkalixtown då.

nu har jag planerat min lördag kväll, drar till kalix ikväll och så, det värkar hända något i den döda staden ikväll iallafall! ska snart gå och platta håret och så, sen får jag se vad jag ska göra har hunnit med att sminka mig oså.. sen har jag suttit å googlat på skabb, HAHA.. men det kliade på min arm så fick nå märke där å för att vara säker på att de inte var det så har jag suttit å googlat i en timma på det, hahah.. samma sak som om jag är sjuk så googlar jag upp det så jag inte typ är i dödrisken haha.. no är jag som jag är ;>

dagens outift, linne - hm leggings - hm

the grudge - the död hehhu

vaknade nyss tack vare en sjukt hemsk mardröm som ni alla vet är jag livrädd för the grudge, men ändå utmanar jag typ döden och ser den hela tiden.. jo inatt blev jag straffad av bruden med svart långt hår å kritvitt ansikte, jo hon låg under min säng å drog mig under sängen samtidigt som jag skrek som en idiot på mamma, å till slut så kom mamma å hjälpte mig fyfan har aldrig gråtit så mycket nog för att det bara var en dröm, men jag vet inte.. jag tror hon vill hämnas, hon vill åt mig å döda mig typ. jag skojar inte! jag är förföljd av ett levande spöke typ.. hahaha

j a g h a t a r & ä l s k a r s k r ä c k f i l m.

hade jag inte varit livrädd för kvinnan hade jag snört upp en bild här, men nu är det så att jag är livrädd för den, haha! men tror de flesta av er har sett filmen, annars google på the grudge, lr nej gör det inte!

movietimes movie times woho

kom just hem efter att jag har följt sofie till bussen, kan säga er att gå en kilimeter i typ en skog ensam är fan inte å leka med, som tur hade jag linus på andra sidan av telefonen att prata med så han fick mig att tänka på annat än alla läskiga saker som jag annars hade gått å brusat upp mig på, jag och sofie skulle ju först se på the grudge 3 vi såg början sen orkade vi inte mer så vi slog på fucking åmål istället, har faktist aldrig sätt den haha ^^ innan det for vi till shell å köpte dipp å popcorn men när vi kom hem kom vi på att vi inte hade några chips till dippen så var bara att sätta sig på vespan å åka och köpa det med, till slut hade vi allt!  oshit kom varsta tröttheten nu helt plötsligt skulle kunna sova nu direkt, men ska vänta tills linn kommer hem för ska fan sova med henne efter alla dessa skräckfilmer jag utsätter mig för + att de är 100 gånger mysigare än att sova själv!

ska jag betygsätta filmen blir det väl typ 3/5 ;>

party like a törebo hahaha

sitter bänkad framför tven med två datorer och en sofie!  ja hon levde, så nu sitter hon här for och hämtade henne på byn vid halv 8 så körde  vi runt i stoora töre, sen hem och hit!  ska fara å köpa svull på nå tag,  min no-svull vecka gick fan inge vidare.. kan inte råför att mina vänner ger mig godis, dricka, chips å allt varje dag fan dom måste sluta vara så snälla ibland haha!

bra bild123 och berädda vi var456

nu är det dags för fredagsmys

sitter nu å käkar flott i min säng, fan vad gott det är.. är sjukt trött men kan inte sova för vet inte om sofie ska komma hit, hon sa att hon skulle komma med 5 bussen men klockan är ni tjugo över 6 hoppas hon bara har glömt bort det å inte typ blivit överkörd haha. haha nåja, har ätit pizza för nå tag sen och gott var det gott som fan!  skolan var då chill idag, hade svenska och på den gick vi bara till stan och lånade en bok på biblioteket sen tillbaka till skolan, å sen hade vi no och sen slutade vi.. rätt chill? jea.  och nu har vi äntligen helg igen, veckan har fan gått snabbt och inte varit så jävla jobbig faktist, rätt rolig oxå!  har inga direkta planer över helgen, ska nog mest chilla å sova kanske drar en sväng åt kalix imorgon kväll, äsh jag vet inte! ikväll blir det fredagsmys hemma, min kväll har redan börjat bra av vissa saker :)

måst fan fara å ta sista doppet oxå här någon dag!

oyeaaaah

har just fixat mig klart så nu sitter jag ensam i mitt rum å lyssnar på musik.. har även hunnit äta nudlar, vet inte när jag åt det sist det kändes som år sen ;o men gott var det! ska nog dra iväg mig mot kalix snart, ska bara borsta tänderna, packa ner sminket å det i väskan och sånt där. nåja, nu ska jag göra allt det där för det lär ta sin egna lilla tid innan jag är färdig..

nanana, jag idag fast hade inte fixat håret klart där hehu.

sovmorgon

nån randombild jag hittade på mobilen, typ tagen i skolans toa ser det ut som?

 

iallafall, godmorgon! klockan är tjugo över 9 på morgonen ligger i linns säng å ser på då hon sminkar sig, själv har jag redan hunnit sminka mig å platta igenom håret fort, nu väntar jag på att golvet i köket ska torka för mamma har nämligen skurat, sen ska jag äta frukost och fortsätta fixningen sen bär det av till skolan jobbigt men har endå bara 2 lektioner och slutar två så jag överlever förhoppningsvis! ska dra mig upp ur denna sköna säng nu och kolla om golvet har tårkat, har som ingen lust att blöta ner mina sockar nu för jobbigt å hitta ett par andra i min byrolåda.
är hemma vid 3 idag, så hör av mig mera då, kanske hinner höra av mig en gång till innan jag drar för lämnar inte töre förän 11 typ..  jabrahej


love u honey

sitter å asgarvar åt en brud på tven med rejäält lockigt hår, ja lockigare än mitt.. å ni skull sett hur det ser ut, har fan ont i magen HAHA å så jävla kass humor har jag inte så trordå ni oxå hade skrattat!  iallafall sitter å kikar på välkommen hem på tven, vet inte vad de är eller varför jag ser det antar väl att jag bara inte orkar byta kanal, har sjukt ont i magen så gruvar mig för att behöva stå upp i typ 20 minuter i duschen då jag ska duscha nog för att vi har typ inbyggd pall i duschen men orka sitta då hah, ska oxå leta fram nå kläder ågud vad jobbigt allt känner, nåja ska nu traska in i  rummet å riva fram nå kläder, sen duschen & sen sängen lätt!  vi hörs imorgon


HAHA, hittade den här bilden på min bdb när jag kollade bakåt på den, jag dör.. jag och sofie släpade ett träd i våras typ 3 kilometer för att vi skulle ha det som ved eftersom att vi hade glömt eller orkade inte ta fram veden hemma hos henne så istället bärde vi ett träd som vi inte ens fick tänt hade ingenting att hugga det med, och kniven gick det inge vidare med..  men vad ska man säga?  det är jag och sofie trotts allt, de jag mest undrar är vad alla bilar som körde förbi oss på e4an tänkte när dom såg två blondiner släpa på ett träd. fan vad tungt det var, minns att linus och hans vänner var våra hjältar den kvällen och kom med ved till oss och bra sällskap, kvällen hade nog inte blivit bättre lr jo om det hade funnits någon toa närmare näsbyn utan vi var tvungna att gå till stan för att gå på toa, värt? vi låg i ett dike av att vi var så pissnödiga å skrattade så vi inte kunde stå upp utan att pissa ner oss, ja no äre evve å sofie i ett nötskal! ♥

jag saknar dig baby

är hemma nu efter en tung dag med massor av skolarbete, men lär mig nya saker gör jag!  min morgon började med att vi hade elevensval på skolan och jag sofie & johanna hade inget att göra där så vi satt och såg på the grudge. sen hade jag matte, sen språkval, svenska & sist hade vi hk ;p  har varit chill dag endå, trotts att vi inte slutade förän tjugo över 3.  imorgon börjar jag typ 10 lr 12? enligt mitt schema har jag ingen idrott men enligt alla andra har vi det men jag far väl till skolan vid 12 så sen har jag två lektioner så slutar jag klockan 2, feting nice! direkt jag kom hem från skolan å kom in i huset hörde jag en ledsen bebbis så har suttit å goossats med systers barn som mamma är barnvakt åt idag var även de igår å kmr vara det imrn med!  nä, nu funderar jag på om jag ska ta en powernap så jag överlever morgondagen sen ska jag nog ut!

haha, sött att jag fotar typ underifrån, men söttjockbebbis

evvehumor

haha, evve humor


måste släppa dig innan du växer mer

bra upptadering 123 ,  men kom iallafall nyss hem har varit å kört vespa med linn å varit in till ica en sväng så nu sitter jag här och fryser ihjäl mig om mina söta fingrar.. direkt jag kom hem från skolan har jag bara varit gulligg mot systers unge som har varit här idag medans hon har jobbat, han är så söt och tjock ♥ HAHA.  skolan har gått bra idag, chillipill lektioner slutade typ klockan 2 tog halv 3 bussen hem så var hemma kring 3 tiden oså.. sen somna jag på soffan ett tag å blev väckt av att de ringde nåväl, nu sitter jag och kollar på linser såg att josse hade köpt nåra är sugen jag med fast då ska jag beställa med styrka för har ju igentligen kass syn för har ju glasögon å hela kittet som jag inte använder, men har svårt om jag ska ha några andra blåa eller bruna, är mest taggad på bruna bara för att se hur jag skulle se ut i det, nåväl nu ska jag göra nått aannat än att sitta här å mögla.. kyssdå

hah, denna bilden togs samma dag jag fick glasögonen
för att vara på pricken så  var det 28 november 2009 anteckna alla!

tidsfördriv


SAKER OM DIG SJÄLV:

1. är du singel? - johorå!

2. är du lycklig? - aa

3. är du uttråkad? - jamentyp

4. är du ledsen? - ne

5. är du italienare? - näe

6. är du cooling? - d vet ni!

DITT KÄRLEKSLIV:

1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nope

2. har du någon gång blivit sårad? - ah

3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? - ja,typ

4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? - neee, typ inte

5. gillar du någon just nu? öh, vet inte



SENASTE

1. telefonsamtalet du fick? -mammi


2. personerna/personen du var med? - en massa på skolan

3. roligaste grejen som hänt? - vet fan inte  ;p

4. personen du smsade? - emil

5. du tillbringade natten med? - linn

6. du kramade senast? - typ david eller marcus


bara du är lycklig så äre ju bra

ni vet ju de jag skrev om att jag inte kanske har världens bästa uppdate just nu att jag kommer ha en dålig ett tag nu här frammåt men ska försöka blogga så ofta jag kan om dagarna!

sitter iallafall och ser på nå helt ointressant på tven, har just skickat iväg linn å matte att köpa cola åt mig dom skull väl också ha nått där ifrån annars hade dom väl inte köpt nå. var sjukt trött när jag kom hem men känns som att det har gått över för kunde inte somna då jag gick å la mig i soffan, men bra det så kan jag somna ännu tidigare ikväll, beteweee så är det idag exakt 2 veckor till min födelsedag hoho.. och så fyller mackan år idag, har redan grattat han med kramas osv! men igen kör vi, grattis marcus!!:) nåja ska nu vänta på att linn å matte kmr med min colaa, sen ska vi dra ut å ja.. göra något!

mongobild sen i morse, hah men ni måst ju få nå annat än old pictures..

åhå.

har just kommit hem från skolan, den här dagen har gått bättre än igår iallafall.. har fått matteboken osv nu, har jobbat mig stolt på matten! utan hjälp lärare å allt för jag vet inte ens om jag ska ha henne iår?  ajaa, sen har jag bara varit ute å chillat i vackervädret på lunchen med bra folk, fan vad varmt de var solen stekte verkligen på jackan huh..

jag vet att jag har kass uppdate, och orkar inte blogga, är helt slut efter skoldagarna, har andra privata problem måste ta tag i alla dedär nu, men jag återkommer inom kort lovar!  bara att kika in här då å då, lär väl endå uppdatera kanske varje dag om jag har ork å tid dvs för som sagt satsar jag på skolan nu!

yeah right

kass uppdatering idag, men ni borde förstå mig inte lätt att stiga upp halv 6 efter att haft somnat typ 1 men lyckades ändå somna rätt tidigt, så efter att jag hade ätit middag tog jag en 2 timmar lång powenap, det behövdes verkligen sen väckte mamma mig så for  jag ut å körde med linn å matte sen om till shell å köpa cola, sen duscha och nuu sitter jag i vardagsrummet och ser tv och kyler ner mitt ben som är helt svullet typ, ser ut som att jag är brändskadad där.. huvva tål typ inte våran tvål, har typ kliat sönder benet nä men fan vad det svider, bränner å kliar! aldrig mera den där tvålen, men  den luktar ju så gott..

ni får förbereda er på bättre uppdatering imorgon eftersom att jag har varit helt slut idag, ska ladda mina batterier nu, ta med kameran till skolan så ni får nå bilder för de förtjänar ni läsare som forsätter att läsa trotts min kassa uppdate, men nu när skolan är igång sätter jag skolan före bloggen, ska ju trotts allt få betyg iår och klara proven och inte typ 7 omprov som jag hade i sjuan.. ne nu ska vi inte titta bakåt i tiden för jag siktar frammåt! blir nog iallafall en tidig kväll för min del, är trött trotts dom där 2 timmarna jag sov whatever, bloggar nå på skolan imorgon om jag har datorn på nån lektion för har typ inga raster imrn jo typ 5-10 min långa mitt nya schema suger, ja de är sämre än det förra lätt! jävla skit, aja nu ska jag fortsätta kyla ner mitt svullna ben och hoppas på att det mår bättre imorgon..

gammal bild från oktober 09,  jag & syster..
saknar mitt hår som de var då, inte nå nött jämfört med nu, vrf ska jag alltid förstöra håret på mig själv? osmart är jag ibland.

jobbig skoldag

är hemma från skolan nu, mitt huvud håller typ på sprängas min mage kurrar ihjäl har inte varit någon vidare dag för mig, först spöregnar det, å lite till å lite till.. sen så har jag fått prata med lärare redan första dan, hem ringning av lärare osv haha jag döör hur ska jag klara av åttan om jag redan har fått hemringning och fått prata med lärare?.. äh evve gonna make it! nu kan jag inte engelska precism en aja,

har fått ny mentor för den delen.. överlycklig nä men saknar chennet hahaha trotts att han var störd, tror inte han orkade stå ut med oss längre så han sa upp sig typ.. jag dör, alla fira och våran nya mentor är typ sträng för oss som är vana att få prata å allt hela tiden. men no löser det sig! vi har redan fått våra skåp osv får mitt som jag hade förra året, nawwi har ju saknat det!  haha, nä nu ska jag tamefan äta middag ska äta ihjäl mig är så jävla hungrig sen ska jag sova, har läxa imrn men de är bara att jag ska typ ta med mig en tidning till skolan hah.. aja får hoppas att morgondagen går bättre!! vi hörs sen

blöe

värt. jag ger upp efter att haft kämpat uti det här i 6 månader.

nu vet jag att det blir inge.. hur mycket jag än vill, saknar dig fan redan.

 

ni får tycka jag är hur emo som helst, men hade ni vetat eller förstått hade ni nog fattat varför jag skriver av mig här



hejdå onyttigheter

idag är det sista dagen jag äter godis, chips, ja allt sånt där onyttigt!  fast popcorn får jag äta för det är ju typ inte onyttigt, inte lika flottigt som chips iaf!  okej, får äta godis på lördagarna, som då när man var liten!:D

jag har en känsla av att det här inte kommer hålla llänge, förra gången höll det i exakt 48 minuter HAHA.. men så jobbigt att gå skola mitt emot där man kan köpa godis, kladdkaka osv :(  ska iallafall flotta somfan ikväll, sen ska jag skaffa gymkort å börja gymma å biffa sönder mig själv.. ska bli den första i familjen eriksson med magrutor! OJ det har jag ju redan, hihi.. ne skoja, fan vad oseriöst inlägg och onödiga rader hade kunnat skriva såhär

INGA FLOTTIGHETER PÅ VECKORNA MERA, BARA LÖRDAG! HEJ GYMMET.. NU BÖRJAR ALLVARET

hejdå gosaker..


död.

steg upp halv nio imorse endast för att jag ska kunna somna tidigare än fyra på morgonen ikväll.. det är skola imorgon, jag är taggad till 0.. kommer bara vara jobbigt med alla 97or som kommer dit, utom jossan då! känns som att det kommer krylla av dom, dom är så småa jämfört med vad vi var (utom jossan igen)..  ett mysterium för evve att lösa, lätt

har ingenting vettigt att blogga om typ, ska ladda mina kamera batterier snart någon gång.. sen testa locka löshåret är sugen på att ha det lockat imrn hehu.. vi hörs sen för nu ska jag föna och platta håret, måste även hitta vara lite på bloggtrafik idag, har inte varit där på flera dagar pga ingen ork eller så har jag haft fullt upp, whatever jag njuter här å nu av min sista sommarlovs dag,

sen börja allvaret igen,  betyg, sluta käka godis, börja gymma, sköta skolan till topp jämfört med förra året osv!!

näni, fyfan vad tungt det kommer bli.. jag kommer ge upp inom kort tid, så ni vet

hårtvättning



som det ser ut på bilden så har jag alledens just tvättat löshåret, det behövdes verkligen.. det luktar parfym, hårspray,hårfärg och rök! vilken härligt doft det blir av blandningen av allt haha nje. har även sett film med mamma typ ängla vakt eller vad den hette.. nu ska jag ropa hit min syster så ska vi kolla på shutter island, har hört att den är dålig, men bad endå mamma hyra den åt mig eftersom att sex and the city 2 inte finns å hyra ännu typ? lr så var mamma bara blind när hon var å hyrde film.  nåja, nu ska jag forsätta lördagsmyset med mamma å linn hehe..

NANANANA <3

jag har insett att min senaste puss/kyss: fick jag igår av en killkompis för skojjsskull, hah ;)
jag har insett att: jag just nu är sjukt hungrig!
jag har lärt mig: att om man kämpar kan allt gå!
jag lyssnar på: rmk just nu, hah
jag pratar: räättt mycket
jag tycker om: värme/närhet  ;)
jag avskyr när folk: ljuger eller utnyttjar andra
min bästa vän är: oslagbar <3
min första bästavän heter: agnes!
kärlek är: uuunderbart! men bara ingenting för mig.
bästa tiden i mitt liv var: typ mars 2010 trotts vissa stuffs som hände
om jag fick en sak i hela världen: skulle jag vill spola tillbaka tiden till då jag typ har gjort några fel, bara för en dag och göra dom på ett annat sätt än vad jag gjorde förut
när jag borstar tänderna: så använder jag en tandborste!:D
när jag lagar mat: lagar jag nudlar eller värmer en billys typ
jag tänder på: magrutor
jag är rädd för: ensamhet, och att bli lämnad ensam
den värsta känslan är: att vara osäker å rädd
den bästa känslan är: när man är glad och allt är sådär skitbra
jag är bäst på: att vara bäst ;)
jag är sämst på: ljuga, något ja är glad för så jag inte kan göra det ;>
jag kommer alltid att vara: evve!
det finaste som finns är: <3 :)
i sommar: hade jag tråkigt, men ändå jävligt kul!
sist jag verkligen grät var:
förrgår

jag kan: mycke om jag tar mig tid för något å är bestämd för att klara nått
jag kan inte: lita på folk som en gång har sårat/svikit mig
när jag vill tänka går jag: och stänger in mig på mitt rum å slår på musik på högsta volym
min mobiltelefon är: störd, halvdöd men endå älskad ♥
när jag vaknar på morgonen: av mitt alarm så snozar jag i typ 2 timmar till å försover mig alltid
innan jag går och lägger mej: borstar jag tänderna å pissar! sen datorn ett litet tag
just nu tänker jag på: att min mage kurrar som fan.. hihi söt den är som låter fett ful ;>
bebisar är: söta men jobbiga! ;o
idag har jag: vaknat upp hos emelie, fixat mig, farit hem å typ suttit hära å lodat!
ikväll ska jag: vara med någon eller bara chilla hemma å försöka lägga mig tidigt å vända tillbaka dygnet
imorgon kommer jag: vara hemma å tagga inför skolan som är på måndag haha not.
jag vill verkligen: sova, men får inte för ska sova tidigt ikväll!

lite av det jag inhandlade igår!

har inte fotat allt för min kamera har dött har inga batterier, men ska ladda dom sen!

men lite av det jag köpte:

 

3 linnen från gina tricot,  vitt & svart linne 99;- svart linne med mönster 129;-

linne från hm 98;- tror jag

skinnjacka från bikbok 500;-

oversize tröja från JC, ingenaning om priset men kanske 200;- lr 150;-

bh & trosa från hm bh 129;- trosa 49,50;-


allt jag gör, gör jag för dig - everything i do, i do it for you!

är hemma från kalix nu, mamma skulle ändå och hälsa på min morbror å deras familj så åkte hem med henne då hon var klar där! så for vi till repa köpte dricka å godis osv.. sen vidare till marieberg och hämtade linn och nu är jag hemma, ska snart gå och färga linns hår sen ska jag fota bilder på det jag shoppade igår! så ni får ett inlägg på det om nån timma, nu ska jag bara ta mig nå i magen, sen sätta igång färgningen..

lr ja, eftersom att linn nu skulle duscha kroppen före så kan jag berätta mera om igårkväll, jag å linnea drog till kalix, träffade emelie, köpte hårfärg å for hem till emelie jag färgade hennes hår sen fixade vi oss och drog ut och var först bara med dennis sen kom johan,david,oskar,lucas osvosvosv! sen drog vi till fra där en massa andra var, så var vi med alla möjliga jag å emelie.. slutade med att jag å emelie satt på en parkbänk och pratade med några, sen vid 2 tiden inatt gav vi upp det var för kallt för oss att vara ute, så gick vi hem till emelie loda vid datorn ett tag, sen kröp jag ner i sängen sov med alla mina kläder på å allt bara för att jag frös så mycket, sen vakna vi kring 12 tiden låg i en timma vid datorn innan jag fixade mig lite så kom mamma å hämtade mig :) 

var iallafall en sjukt bra kväll för mig igår, inte bara för att jag var med bra folk för stan var ju endå inte sådär skitkul.. hände en massa andra bra stuffs som ger mig lite hjälp på traven till att se fram skolan som är på två dagar.. fyfan!  men får  träffa mina emelisar, agnes börjar där löveit, liza å alla HÄRLIGA törebor kommer dit! HEHE, ja å en maassa andra sötnosar.. fan jag är taggad typ, jag är glad.. överglad, överlycklig och det fula är att jag inte vet varför. ;o

jag å linn i bilen, hah.. lite söta är vi väll?

godmorgon

GODMORGON!!1

ligger i emelies säng, vi vaknade för typ en halv timma sen, vi kom hem kring 2 tiden inatt så blev inge bloggande för jag höll på frysa ihjäl så kröp direkt ner i sängen, höh mys så deckade kring halv 3 tiden då. var iallafall en brabra kväll igår, rätt bra för att vara sommarlovet's sista dag, nu är det bara helg kvar.. imorgon så är det då vi kan säga " skolan börjar imorgon" HAHA, ne men fan vad jobbigt.. hoppas jag blir sjuk fort, är lite småhes redan men de var nog mest för att de typ var iskallt ute inatt, och jag hade ingen jacka, lr jo i väskan men den var kall den med.. aja ska hem med halv 3 bussen eller fem i ett bussen, tror jag tar halvtrean, har en känsla av att jag inte hinner med den andra.. lr mamma kanske hämtar mig, nu ska jag leta rätt på mobilen å slå en pling till kvinnan! åså ska jag mysa med emeliiiee mys,  puss

nanana kalixtown

förlåt för att jag inte har bloggat något idag! men som ni vet steg jag upp förefan och for till luleå och shoppade, hittade lite kläder som jag snör upp bilder på imorgon då jag kommer hem! just nu befinner jag mig i kalix hos emelie holmgren med hon och linnea och har just häft i hårfärg uppiskallen på emelie :) direkt jag kom hem från kalix stress duscha jag, stress fixa mig, åt och for till bussen så här sitter vi nu.. vi får se hur kvällen blir, ut ska vi iallafall!  fast kvällen blir inte som våra planer pga vissa saker.. sugit jao, men vi överlever! när emelie har sköljt ut färgen ska vi väl dra ut och träffa emelie och amanda och en massa andra säkert!  nä nu ska jag gå och fixa håret, vi hörs inatt eller imorgon nå har ju med mig datorn och har ju internet här oxå!  pussdå

bild från i våras, jossan jag & matilda utanför uh!;)

word på evve

" den som älskat kan ej glömma, den som glömt ej älskat har
den som älskade och glömde visste ej vad kärlek var
jag har glömt bort vad kärlek är, hur det känns att tycka om någon
jag minns sorgen när du gick, men inte glädjen när du kom "

snö blä


bild från i vintras..

bara för att bilden passar till graderna utomhus, det är typ minusgrader på nätterna här.. det hatar jag med att bo i norrbotten, vi ska alltid ha kortast soommar å längst vinter.. finns ju så mycket mera att göra på sommaren, på sommaren kan man göra allt, man kan gå naken om man vill utan att frysa ihjäl HAHA.. på vintern kör man skoter, åker i backen, är på uh eller bara sover undan vintern å hoppas på att sommaren ska komma igen.. 3 månader har vi sommar här, å vinter i 5 månader tyyp? nä jag vet inte.. kan inte det där med årstiderna nå vidare,  jaja ska inte sitta å klaga på vintern för hälften av mina vänner älskar och uppskattar den, det jag ser som ett stort minus med att vara mig och tjej är väl att man hamnar i en snöhög minst 3 gånger per dag eller får en snöboll på sig, okejdå.. så hemsk är inte vintern man bara förfryser, tår, fingrar, kinder, näsa osv! ne no uppskattar jag sommaren allt.


nya kläder!

kom just hem från hamnkroa och har även hunnit vara till ica och hämta ut mina kläder som jag beställde för någon vecka sen! och så har jag ätit på hamnkroa med mamma pappa & linn, gott! har även hunnit städa rummet, damsuga golvet, bädda sängen och vika in kläder i min nystädade garderob som jag städade för någon dag sen, lite små duktigt är jag väl iallafall? är taggad till imorgon, sista sommarlovs dagen är det då!!  då kör vi i helgen igen, woho! ska även i luleå på dagen, kalix på kvällen, pusspåde. nu ska jag gå ut och gå, om det inte har börjat regna ute sen sist jag var ute!

een vanlig hederlig svart kofta!  149;-  h&m

leggings 149;- h&m

JAA, fem frågor! haha

 nu får ni svar på frågestunden jag hade i förrgår, har dock bara fått 5 frågor men det duger! orkar inte ha den nå längre, frågestunden är nu avslutad

vad tycker du om skolan ?

svar: skolan är väl inte mitt favorit ställe precis, men sure nog tycker jag väl att skolan är helt okej. alla måste ju gå skola för att lära sig, och få utbildning och kunna börja arbeta.. så skolan är väl trotts allt helt okej, även fast jag inte är någon skolälskare

hur hittade du till min blogg?:)

svar: bloggtrafik.nu ;)

hva skal du i kveld da?

svar: ingenaning, typ bara chilla!;>

berätta om ditt liv från början till slut :) vad som hänt och så? ;)

svar: ojoj, det här lär bli långt..  jag orkar ju inte berätta allt, varje dag från mitt liv för det kommer jag ju inte ihåg precis.. men min barndom var väl som alla andras barn, det fanns ingenting att beskymra sig för, man lekte på med sina vänner och hade kul osv.. inte förän när jag var 12 år så började väl allvarligare saker hända, som att man inte alltid mår bra, man blir käär och kommer in i "puberteten" och allt blir helt plötsligt så mycket jobbigare. men jag har ändå överlevt, hela mitt liv har jag alltid varit glad nästan varje dag, har alltid haft vänner, aldrig typ blivit utsatt för mobbning eller något sånt. men alltid finns det ju saker som är mindre bra, som att man t.e.x mister vänner, glider ifrån dom, man skaffar pojk/flickvän man blir käär det kan rasa och gör livet helt kasst en tid.. men jag har nog varit med om det mesta, har hunnit med det mesta som inte alla 13åringar har gjort.. men idag när jag ser tillbaka blick på livet jag hade när jag var liten så saknar jag det, man ångrar misstag man har gjort osv, men livet går vidare och idag är jag lycklig, livet är på topp och allt är bra.. det mesta iallafall!:)

har du hållt på med nicke enström ?

svar: noppe, just friends ;)

whatever you like

sötbild, hittade den på linns blogg hon fota den någon gång igår..

checka in hennes blogg HÄR


godmorgon! sitter i köket och har nyss ätit frulle ska strax gå och tvätta bort sminket eller så duschar jag hela mig, sen ska jag ner på ica med linn och sen vet jag inte vad som händer efter det.. vi får höras!


livet är en resa, inte ett mål

klockan är tjugo i 3 på natten, jag är dö trött men får inte sova för bennan.. lovar att han är dö trött men tvingar mig bara att vara vaken för att jävlas med mig! nu vet ni det. har typ ingenting annat att säga än att jag typ ska sova nu, snart ligger även och hör på hur linn å matte sover för fullt och nu kurrar min mage vet inte vad som är problemet med den, den låter ju hela tiden hihi helt sött. nne nu ska jag dilla vidare med bennan på msn, klockan 3 stänger jag ner locket på datorn å dissar han då har han plågat mig nog! hihi nattii


tidsfördriv123

söt bild på mig emelie och henke från påskdansen!;>>

nu gör jag ett sånthär tidsfördriv test igen, tiden rinner ju iväg lite iaf!

 

Tjejlistan


1. Har du ett par rosa string? aa

2. Vem var den senaste du pussade? oskar


3. Vad har du för bhstorlek ? - 70B

4. Trivs du med det? - sure

5. Hur många killars telefonummer har du inlagt i din mobil? - öhm, vet inte ;o

6. Gillar du nån nu? - jao

7. Vad gjorde du inatt? - dator, film, sov

8. Och i förrgår natt? - samma typ ;>

9. Vad gör du innan du ska sova? - dator, toa, osv

10. Kan du prata med din mamma om allt? - ne, tyvärr

11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - jodå

12. Har du varit gravid? - nej

13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - lite tidigt å fria nu typ? men no hade jag väl blivit glad

14. Choklad eller glass? - choklad

15. Push-up eller T-shirtbh? - push-up

16. String eller hipsters? - string

17. klackskor eller sneakers? - båda

18. Kjol/klänning eller jeans? - leggings :D



Tio fakta

1. Hemstad/ort - kalix

2. Håfärg? - blont

3. Längd - 163

4. Frisyr - kort & uppklippt

5. Ögonfärg -blåa som typ alla andra

6. Skostorlek - 37

7. Humör - glad typ

9. Civilstatus - singel, lr gift med oskar på fejjan!;)

10. Vänster eller högerhänt - höger



Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? - jodå

2. Tror du på kärlek? - aa gör ja väll

3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - säkert

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - aa, nått sånt liknande

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ja - typ

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - kill-bästavän ja

7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nei?

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - njae, lite.. inte rädd för att vara tillsammans med nån, är mest rädd för att bli lämnad å sårad av någon jag verkligen tycker om

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - om den är hemlig så kan jag ju inte veta om den, så jag vet inte

10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - näe, man kan ju inte precis bli kär i nån man inte känner



Tio saker

1. Kärlek eller pengar? - kärlek

2. cider eller öl? - cider

3. Dag eller natt? - natt

4. One night stand eller förhållande? - förhållande

5. Tv eller internet? - internet

6. Pepsi eller cola? - coca cola

7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - vild fest, ha-ha

8. Färgfoto eller svartvita? - färgfoto

9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face

10. Bilddagboken eller myspace? - bilddagboken



Tio Har du nånsin

1. Har du nånsin blivigt upptäckt när du smitit ut? - näe

2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - ja, men längesen!

3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - det har väl alla typ

4. Har du hoppat bungy jump? - nope

5. Har du nånsin varit med i en olycka? - nej

6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej, tårta är äckligt

7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? -  ja, haha

8. Har du nånsin gått på bio ensam? - näe, gu va tråkigt

9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - nääe?

10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - ja, var lite emo förut ahah



Tio Känslor

1. Saknar du någon just nu? - jasomfan

2. Är du glad? - varjedag!

3. Är du fundersam? - lite

4. Är du uttråkad? - jaa!

5. Är du tysk? - näe

7. Är du italienare? - ne

8. Är du fransk? - är ni störda?

9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - jaa :)

10. Gillar du någon just nu? - ja, och den frågan har redan varit?


Om dig

1. Hur mycket är klockan just nu? - 23:41

2. Namn? - evve - evelina

3. Vart bor du? - tööre typ

4. Hur många barn vill du ha? - 1

5. Vill du gifta dig? - ja :)

6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - rullar

7. Har du ätit sushi? - nej, men jag ska!;>

8. Favoritglass? - B&J osvosv

9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - vene

10. Humör? - fortfarande glaad!



Fyra Grejjor

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - ja, haha..

2. Har du en hund? - nee

3. Sover du helst själv eller med någon? - med någon!

4. Tror du på spöken? - asså vafan, ja typ! haha



Skulle

1. Skulle du vilja vara längre? - lite granna

2. Skulle du vilja väga mer? - nope

3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - sure, gratis dricka ;)



Kan

1. Kan du röra på öronen? - nä

2. Kan du slicka dig på näsan? - ja, faktist :D

3. Kan du kolla i kors med ögonen? - aa

4. Kan dina föräldrar lita på dig? - enligt mig ja!

5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - svårt,

6. Kan du va på en fest utan att dricka? - det kan jag säkert ;>


döö

la mig just i sängen, ny hem kommen, trött och hör på musik, har varit en sväng och fotat.. fick inga bra bilder, det är inge vidare det, jag kröp nyss in under täcket och har stor lust att stanna här resten av kvällen, det är typ såhääär kallt ute och typ bara 21 grader inomhus jag som är van kring 26+ så mysigt. godnatt

är fan redan less på mitt hår och har haft det såhär i 4 dagar..
det är nog mest för att jag har ett äckel till löshår, snyggt oxå att man ser tränset.

sooool

har inte orkar blogga idag, har inte haft tid! vaknade iallafall av att mitt alarm ringde halv 12, då väckte jag sen dennis mohaha.. sen duschade jag, fixade mig och skulle till kalix å vara med han men jag stannade hemma och var med linn så får träffa honom på fredag när jag ändå ska dit :D

sen har jag inte gjort mycket mer, har skjutsat linn till ica för hon skulle köpa cola som vanligt och sså nu kom jag nyss hem, ska nog ut igen men det är sol ute men inte varmt solen luras idag..

ajaa, nu ska jag nörda lite robot unicorn attack som jag har blivit beroende av.. vi hörs mera sen!


axolotl

jag ska fan ha en sånhär, hur jävla ful/söt är den inte igentligen? ska prata med mamma imorgon, och googla fram vars dom finns, fast dom ska väl finnas på nån djuraffär här nångonstans iguess,  haha fett söta iaf!


jag minns sorgen när du gick, men inte glädjen när du kom

har så sjukt tråkigt så jag sitter vid min gamla dator och kollar igenom alla mina tusentals bilder å sitter å tänker tillbaka, alltid är jag lika dum som sitter där å kollar igenom å tänker tillbaka så nu kommer jag bara vilja ha tillbaka det som då ffast nu lever vi i nuet!  plötsligt när jag kollade på alla bilderna jag har från skolan fick jag en hemsk känsla, typ som att jag längtar till måndag då skolan börjar det här är ju fan hemskt.

hahhaha, jag å sofie i typ februari..  happy facen ♥


FRÅGESTUND

har frågestund nu för er som har några frågor, och nu svarar jag på allt!
frågestunden avslutas imorgon eller när jag har tid att svara på frågorna helt enkelt

nanana

vet ni vad jag kom på?..  att idag är det prick 3 veckor tills jag fyller 14..
försöker komma på nå jag vill ha, men har redan sagt åt mamma att ge mig pengar, sen får alla andra hela släkten oxå ge mig pengar! jag ska nämligen bli rik och shoppa låss och pierca mig och inte bry mig om vad mamma säger om det.. höhö, ja nu ska jag bara vänta i 3 veckor och det kommer typ vara dom 3 segaste veckorna det här året? häärligt!


betewee så är jag inte helt klar med min design å header å allt på bloggen om ni undrar, ska få nån som kan hjälpa mig med att ändra färgen på rubrikerna å förstora dom osv.. tror emelie eller josse kan det så får höra med dom eller nå, jag blir ju störd i huvudet av alla koder å skit!

outfit

dagens outfit, öhm allt är från gina tricot som vanligt


kass uppdate

förlåt för att jag bara har uppdaterat en gång idag, men har städat heeela dagen..  men money money money säger jag bara ;)  har nyss städat min garderob, eller mina två garderober.. har snört bort hälften av alla mina kläder, dom kläderna jag inte använder dvs snörde jag bort, ska ändå fylla upp garderoben igen på fredag så dom nya kläderna behöver ju oxå plats,  har ingenting att blogga om hej blogg torka.. ska nöta bloggtrafik nu så jag får nå mera besökare, gör väl en såndär frågestundsak sen, bara för att folk vill fråga mig grejor hela tiden.. kanske borde vara mer öppen i bloggen?  njaa.. jag är nog öppen tycker jag!

dessa kläder har jag i påsar och ska snöras bort.. </3

svar på tal

har fått några frågor så svarar på dom här, och orkar inte ha någon frågestund just nu för kommer inte ha världens bästa upptadering nu den här veckan före skolan, ska ordna en massa saker + hinna ha kul innan allt pluggandes börjar igen..

frågorna:

1. ska du börja i 7:an eller 8:an?:)

svar: 8:an

2. hur långt ligger Töre från Kalix? det låter långt iallafall!:)

svar: typ 2,5 mil tror jag, alltså inte så jätte långt :)

3. hur gammal är din syster och hennes kille?:)

svar: min syster är 15 men fyller snart 16 och hennes pojkvän är 15

4. är du kär? :)

svar: kär å kär kan jag väl inte säga ;p

5. är du oskuld? :)

svar: inget jag tar upp i bloggen, för jag menar.. vem som helst kan se osv

hur långt ifrån bor du Emelie Holmgren? låter långt det också!;p

svar: hon bor ju i kalix, alltså drygt 2,5 mil ifrån mig :)


en vecka kvar

har precis vaknat efter 3 timmars powernap skoja inte om att det vad skönt, är inte lika trött nu men nog skulle jag kunna gå å sova nu faktist, haha. ska upp halv 10 imorgon, bara för att jag ska vara duktig och vända tillbaka dygnet nu för det är ju som sagt precis en vecka kvar idag, är inte taggad, men fan vad jag ska fixa skolan nu och inte behöva läsa "ig" på var och varannat prov som i sjuan, ska inte börja prata om skolan för då kommer jag inte sluta..!

bild från sjuan,  på bilden själv är det självaste helvetet ♥  taggadå

home from luletown

hallå!  är hemma från lule nu, och min mage kurrar även fast jag och sofie delade på en stripsmeny för typ 2 timmar sen,  ska bara äta middag, fixa om mig, byta kläder osv så ska jag dra till jämtön och fira johan :) är fruktansvärt trött efter att haft stigit upp klockan 8 på morgonen och sen vandra runt i stan överallt,  sofie piercade ögonbrynet.. snyggt!  är sugen på att göra det med, men jag satsar på tungpiercing istället och båda orkar jag inte ha ;) nåja, har inga bilder typ.. men kul har vi haft, vi får höras mera sen för har inte tid å blogga nu!

att ha dig vid min sida är någonting jag älskar

jag vet att ni älskar min seriösa sida av mig!

 

jag har verkligen ingenting att göra, känns som att sofie har glömt bort mig eller så är dom bara sega där hemma i månsbyn.. men har hon inte ringt förän halv 11 går jag tamefanemig å sover mina ögonlock far igen riktigt segt varje gång jag blinkar, vad gör jag inte för henne igentligen? stiger upp klockan åtta på morgonen sista skolveckan då jag ska sova som mest!  tokigt, ska väl sitta här å titta om jag hittar nå bra musik som kan tidsfördriva mig ett litet tag, eller kom på att jag har ju en tv jag kan kolla på, ja mina senaste 20 minuter är räddade, för halv 11 går jag å sover! om hon inte har ring dvs..


nanana

klockan är tio över nio på en måndag, de finns tusen tankar i mitt huvud.. om exaakt en vecka sitter jag just nu på en skola och klagar på hur trött jag är.. men det ska vi inte tänka på nu, sitter här och äter frukost, har nyss sminkat mig osv ska fixa håret när jag har ätit.. sen är väl de dags att fara säkert, men man vet ju aldrig med sofie och dom vilken tid klockan tio är för dom, dom är ju trotts allt nästan kalixbor och dom är sega hihi. haha, nä nu ska jag inte vara dum, utan ska trycka i mig maten å sen fixa håret..  vi hörs när jag kommer hem :)

renovering

har lagt in ny header, men den är långt ifrån klar! ska fixa med alla koder å all skit imorgon när jag kommer hem från luleå.. nu måste jag sova för ska upp klockan åtta, godnatt på er!

för dudu du gör min dag, du finns i varje steg i varje andetag

lite slemmig bild, men det bjuds på.. har just suttit å funderat,  varför ser man aldrig ut som sig själv på bild? ja menar.. vissa ser bättre ut i verkligheten och andra är helt tvärt om, själv fastnat jag inte på foton därför jag väldigt sällan ställer upp på det om inte bilden är på min kamera lr mobil osv. hihi!

 

iallafall, sitter i min säng och små fryser och hör på musik. har nyligen tvättat löshåret, hoppas bara inte det blir 100 ggr ljusare nu, för det är redan för ljust.. måste köpa färg på fredag, ne, funderar på om jag ska ta mig en powernap i en timma, sen ska jag dra ut linn å matte och shååpa glass.. känns som jätte längesen på nått sätt, alltså längesen jag åt glass!


allt som flyger upp måste ju landa till slut, visst?

åååh.. har gruvat mig hela dagen inför att blogga mest för att jag är trött och har typ inga bilder från igår.. meen kan berätta iallafall allt, eller de mesta..  var på stan med emelie & josse och en maassa andra typ oskar, david, victor osvosv! vi var då på stan med en massor, det varierade med vilka vi var.. vi var väl i stan tills kring 12 tiden, då åkte vi vespa in till dj, satt vid dj skolan och chillpratade osv, sen vid 2 tiden började jag och emelie traska hem till henne, dom andra for typ och åt på fra tror jag haha..  när vi kom till emelie färgade hon mitt hår, sen sköjde vi ut färgen, hon åt mat, sen gick vi och la oss i deras buss som dom har på gården och såg på sex and the city, simon sov även där inne oxå.. men somnade kring 5 tiden, fan jag som ville se klart filmen men varken jag eller emelie såg klart den haha.. vaknade kring 12 tiden av att johan kom eller av att simons mobil ringde, något av det.. jo och av värmen i bussen, typ 1000 grader, så vi gick ut, in till huset jag plattade håret, sminkade mig och så hämta mamma mig så for vi på coop och köpte nå grejor till middagen, när jag kom hem fixade jag på löshåret och sånt. sen kom bella (min syster) och hennes pojkvän johan och deras barn hit och åt middag, och så har vi ätit efterrätt, mumms.. så nu är jag riktigt mätt, ska snart och köra i min ensamhet, kolla om de finns socialitet någonstans i någon ände av byn, annar blir jag toki. kanske skulle å sova hos sofie kom jag på, ska prata med mamma om de nu, snart.. ska ju med hon imorgon till lule då hon ska pierca sig och så ska hon shoppa lite.. najs bajs!  men det blev iallafall en lyckad kväll igår! :)

japp, igår tog jag steget från plantina blond till brunsvart!
helt ärligt, så nu gillar jag mitt hår lite! så less på att vara blond, so last year!
men man blir less efter att få färga det hela tiden, å hade vari det i ett halvår ju :)

nana

har just ätit middag och mätt blev jag, vi åt tacos idag.. inte min favorit, men idag var det riktigt gott faktist! har suttit i en och en halv timme och sytt fast clips på löshåret jag ska ha då jag har färgat mitt vanliga, så jävla tråkigt att sy för hand, inte undra på varför jag sover på syslöjden då&då. ska snart gå och fixa mig, bråka lite med mitt löshår för de är så äckligt å tovit idag igen, så ska kamma det och fixa mitt egna hår, fan vad jag länktar till jag får använda det äkta håret, men har ju fortfarande inte rätt hårfärg -.- nåväl, drar till kalix sen blir att umgås med emelie tiger ikväll, kulkul har inte varit med hon på typ 3 veckor?  om inte mera.. sover även hos henne, hih mys!  aja, ska fota outfit bild med webben nu, så snör upp den här i det här inlägget, min kamera är försvunnen bland alla saker som är överallt i mitt rum!;o

ser helt fet ut, men har ju oversize tröja på mig haha..
ööhm, pinsamt men alla är från gina :$ som vanligt hihhih ;P

fes-t

slemmig bild, men orkar inte ta någon annan blir oxå tråkigt utan ingen bild alls.

 

klockan är iallafall fem i 12 på morgonen nu, steg upp halv 12 av att linn å matte stod och glodde på mig å sa " dagens ungdomar.." som att vi sover bort livet, så jag steg upp, och bemöttes av världens huvudvärk, formen idag puuh.. hann även spy igår osv ;s  haha ojoj.. ska iallafall äta mexicana soppa nu och sen ska jag duscha, kanske far till kalix å sover hos emelie ikväll, eller så kommer hon hit å sleepar ;)

 

iallafall, igårkväll blev bra men inte för bra.. det började med att vi var hos emelie jag linn å matte, det börja där sen förflytta vi oss till folketshus satt där med linnea å victor.. sen kom jennelie å julia en sväng, sen for jag å emelie till furuvallen för att se på bd-open (fotbolls grejs i helgen typ där)  sen  vet jag inte var vi for, jo bakom nå hus i stan.. har då minst besökt halva kalix's toaletter på bara en kväll, haha.. senare på kvällen var en massa känt folk på stan som det blev att vara med, träffade emelie så fick prata med henne osv <3  så ja, det blev nog trotts allt en bra kväll! men har varit med om bättre, men ska inte klaga  ;)

 

vi hörs sen!


plattången, lätt bästa uppfinningen efter data..


ni har tjatat på mig att jag ska snöra upp bild på mitt naturliga hår, ja om ni ser på första bilden så är det mitt naturligahår, fast dock så hade det inte torkat helt där så lite krulligare än så är det.. ser ni vad kort det är oxå när det är lockligt?  hade gjort allt för att få ha rakt hår, har aldrig hänt att mitt hår har hållt sig rakt en hel kväll trotts att jag förut dränkte det med hårspray..

outfit, clips

har just sminkat mig och tagit på mig kläder, hunnit fota outfit och så har jag fått mina clips till mitt löshår redan idag fick jag det och jag beställde det igår.. snacka bra ställe, ska sitta å sy på dom imorgon för ikväll ska jag till kalix, vet inte om jag sover där eller hur det blir. snör in outfit nu oså,

allt är från gina tricot.. typ som vanligt!

clipsen,  från www.rapunzelofsweden.se

fredag den 13onde

vet ni vad jag har glömt bort? idag är det fredag det 13;onde, bennan fyller år, facebook visade för nån månad sen att jag ska dö denna fredag den 13;onde.. det känns inge vidare det här, tror det är the grudge som tänker skrämma livet ur mig så jag dör eller nått..  iallafall, jag har nyss lagat lunch blev en hamburgare, ska nu, snart hoppa in i duschen, sen börja fixa mig lite smått..

GRATTIS BENNAN!:)
enda bilden jag har som har nått med bennan att göra haha..


godmorgon

godmorgon!  somnade faktist direkt efter att jag hade bloggat inatt, och nu är jag vaken igen men trött är jag! kan inte tänka mig att klockan bara är tio på morgonen, sjukt haha ;o bennan frågar om jag är sjuk eller nått som är vaken såhär tidigt för de är bara så inte evve.. ;<  MEN! jag kommer hinna göra massor idag, som t.e.x ta bort min garderob som jag har förflyttat till min säng, damsuga golvet eftersom att jag har haft sofie i rummet å käkat popcorn så hittade jag popcorn lite över allt, haha.. så ja, ska försöka ta mig tid å städa men innan allt de ska jag äta och duscha först ska jag bara ligga här i soffan som jag gör och piggna till!

jag har just hittat en bild som beskriver min personlighet!

memories

ligger i sängen och kan inte sova, kan aldrig somna i linns säng.. jag har vant mig vid den knorrande "extra sängen" som jag har flyttat in till linns rum, och kan nu bara sova i den men orkar inte flytta mig dit för då väcker jag linn som sover som en stock. men börjar iallafall få huvudvärk nu, och det tyder på att jag börjar bli trött och tro de lr ej, men de är ett bra tecken för mig! ska iallafall stiga upp halv 10 imorgon, jag och linn ska börja vända tillbaka dygnet, tror faktist inte de kommer bli så svårt för mig, inte att stiga upp tidigt, men att gå å lägga sig tidigt är nog svårare. nåja, bara för att jag vill ha morgon fort kommer tiden rulla sakta, påtal om tid, linns klocka låter som ett rövhål de är nog en av dom flera problemen med det här rummet och att kunna sova i det.

till nånting helt annat så igår for ju jag å emelie till fanny, så hade fanny hittat en massa gamla bilder sen jag och hon var småa, och gud vilket långt hår jag hade.. helt onött, vågit osv.. hatar mig själv för att jag har färgat sönder det, klippt av det å bränt sönder det med hjälp av min plattång, å blondering. men helt sjukt vad kort jag var, HAHA.. jag får höra att jag är kort, men vafan.. jag var typ 1,42 i fyran minns jag, undra om de är normalt för min ålder då? för nu idag är jag 1,63.. aja, söta var vi allihopa iallafall!

en gammal bild på agnes & mig, älskar dig snuttiis ♥

planet 51

sitter i sängen nu medans sofie står å fixar sig, vi ska snart börja traska mot bussen den går ju på en kvart så.. ska bara pissa först hihi, vi har sett på film planet 51 hihi fett söta rumpor dom där utomjordingarna har haha nawi.. fett skön film, den var nästan rolig hela tiden haha.. aja, nu håller jag på pissa ner mig, så ska gå å kissa sen ska jag å sofie GÅ till bussen, fast slutar nog med att vi måst stressa å då ta vespan, brukar sluta så typ.. aja, vi hörs sen :)


haha

haha, hittade den här videon på youtube jag och emelie spelade in den på alla hjärtans dag minns jag, haha..  vi har våra stunder!

 

och den här videon, fan vad cpe den är. råkades rulla in sofies mascara under duschen i vintras, hihiih det gick inte så bra för evve å sofie's teamwork..


nanana, fett söt låt

du är så söt när du ligger och sover,

du är så söt när du ligger och blundar

och jag undrar vad du drömmer om,

tänk att du är den som jag får hålla om

jag älskar att få vakna upp med dig mot mitt bröst,

och jag älskar hur du låter med din nyvakna röst

och jag älskar att få ligga kvar i sängen med dig

och bara snoza halva dan för du är världens bästa tjej

jag älskar när vi stiger upp sådär vid halv 3,

när du smiter in i duschen och frågar skaru med

jag älskar när vi står där och vattnet bara rinner,

hela världen stannar upp tid & rum bara försvinner

jag älskar när vi äter frukost bara du och jag,

när vi tittar på nån disney film och bara har det bra

jag älskar att få gå med dig en sväng på stan,

och bara få hålla din hand det gör hela jävla dan

jag älskar när du har dina händer i mitt hår

och när du smeker mig på kinden och frågar hur jag mår

ah jag älskar hela dig och allting som du är,

jag trodde aldrig någonsin att jag kunde bli så kär

du är så söt när du ligger och sover,

du är så söt när du ligger och blundar

och jag undrar vad du drömmer om,

tänk att du är den som jag får hålla om

jag älskar när du flummar runt,

du snackar hela tiden men du snackar bara strunt

jag älskar när du viskar i mitt öra vad du vill,

du drar in mig på en toalett sen går det vilt till

jag älskar när du skickar söta sms till mig

och jag älskar dina svar när jag skriver nått till dig

jag älskar hur du klär dig, och hur du har ditt hår..

jag älskar att få ta på dig, jag älskar dina lår

jag älskar att få visa upp dig inför mina vänner,

hela världen ska få veta även dom jag inte känner

jag älskar att få ligga och bara titta på dig,

du är så söt när du sover tänk att du är min tjej

jag älskar när du ser på mig,

jag smälter av din blick jag älskar att få vara din och att  du är den jag fick

ah jag älskar hela dig och allting som du är,

jag trodde aldrig någonsin att jag kunde bli så kär

du är så söt när du ligger och sover,

du är så söt när du ligger och blundar

och jag undrar vad du drömmer om,

tänk att du är den som jag får hålla om

jag älskar se dig skratta, jag älskar se dig le..

jag ska ge dig hela världen för

jag vill att du ska se hur mycket du betyder för mig är du mitt allt

jag älskar att du kryper tätt intill när det är kallt,

jag älskar när du sjunger när du tror att ingen lyssnar

jag älskar dina läppar och jag älskar dina kyssar

jag älskar när vi lagar mat tillsammans och bara snackar när vi börjar tramsa runt,

jag älskar när vi skrattar,

jag älskar att vi har varann i både vått och torrt

och jag älskar dig så mycket, hoppas du aldrig faller bort.

du ska veta att du har gett mig dom bästa dagarna

jag har haft för hos dig är jag trygg

baby hos dig kan jag samla kraft.

jag vill att du ska veta att de är äkta det jag känner

jag är alltid vid din sida, vad som än händer.

jag önskar att jag alltid kommer känna såhär,

jag trodde aldrig någonsin att jag kunde bli så kär

du är så söt när du ligger och sover, du är så söt när du ligger och blundar

och jag undrar vad du drömmer om, tänk att du är den som jag får hålla om


outfit

dagens outfit, kofta - stadium jeans - vero linne - h&m

vad fint jag står, men jag gör någonting.. samtidigt fotar självutlösaren på webben, och orkar inte fota 100 till..

 

Har nyss plattat håret lite snabbt, sitter i köket och har nyss hjälp till å duka. så nu siter jag här och laddar datorn och hör på min mage som låter konstigt haha? samtidigt som jag hör på tvättmaskinen å musik. sofiebaby kommer hit senare vid 7-8 tiden och är med mig, vi ska bara se på film och tjilla! ja men vi får höras mera senare, puss!


bajs skit

ÄR DET BARA FÖR MIG ELLER FUNKAR INTE BLOGGTRAFIK.NU?
när man väl behöver mer läsare, kommentarer osv så strejkar hjälpen.. TACK!


frukost

godmorgon! som det ser ut på bilden så äter jag youhurt, tror det stavas så? haha jag har ingenaning.. det får bli min frukost iallafall orkar inte ät nå mycket för ska sen käka pizza, hej flottigt? ja lite så ganska mycket kanske.. jag har varit vaken sen 1 tiden, vet inte vad som har hänt med mig men jag har börjar vakna samma tid varje dag eller så blir jag väckt, faast de är ju bra då kanske det inte är lika jobbigt att vända tillbaka dygnet, ska börja göra det nu på måndag så ska sova ut öh nån dag här då jag har tid, ja på söndag blir perfekt!

 

har iallafall hunnit duscha, sminka mig, klä på mig och beställt clips till hårförlängning bara för att göra min pappa lite fattigare, sen ska jag oxå komma ihåg att be mamma ringa å boka klipptid, sen måste jag köpa hårfärg här nån dag frammåt oxå, vet inte hur jag ska hinna allt innan skolan.. ska oxå hinna shoppa, köper väl hårfärg då samtidigt.. ja jag ida maria evelina eriksson är för första gången stressad inför skolan.


funderingar på att sova.. hmm

ligger i sängen och funderar nu på att sova, men då börja en viss person snarka.. har dock legat å funderat på att sova i 2 timmar snart, men är trött å har huvudvärk precis som alla andra nätter.. imorgon ska jag sova ut, om det inte är fint väder förståss för då ska jag sola behöver verkligen det! sen vet jag inte vad som händer, blir väl att vara med linn å matte som alltid annars, ska väl tagga upp mig till fredag oxå.. då kör vi igen, tagg. nåja, nu ska jag faktist försöka släppa händerna om datorn och lägga ner den på golvet å natta mig själv eftersom att dom andra sover för fullt, nawi. aja, ska kolla runt på facebook å kolla på allt som inte händer..  sen sova, godnatt på er!

söt bild, ne men gammal i början av sommarlovet orkade inte klottra den söta minen

hm

kofta - 149 ;-

leggings - 149 ;-

har beställt detta idag + nå mera som min syster har beställt som jag oxå kommer använda.. men ska till luleå nästa helg och shoppa loss så beställde inte mer än det jag behöver.. leggings & en svart kofta!


nana, min kväll!

4 bilder från kvällen,  ja såhär har min kväll sett ut.. började med att jag och emelie for å körde en sväng med vespan och stannade hos fanny.. sen för flyttade vi oss till shell å köpte ostbågar osv, sen for vi hem till mig satt å chilla å pratade sen fick vi idén att grilla, så gjorde upp eld å linn å matte hänkade på oss.. så vi grillade korv & köttbullar, gott var det! sen for vi ännu en sväng till shell, fick köra som snabbast 30 km/h för fanny med vespan hon tror inte jag kan skjutsa med tre på vespan haha eller överhuvutaget kunna köra vespa.. men aa, vi överlevde som ni ser.. så for vi sen till rastplatsen å satt där, sen for vi hem såg tv å nu har emelie & fanny lämnat placet så nu ska jag käka popcorn och dricka cola och se tv med linn & matte! :)


bloggar ut ifrån

som det ser ut på bilden så sitter jag linn matte fanny och emelie ute på min gård och har gjort upp en stor varm brasa, vi ska nämligen grilla korv & kötbullar! gott.. tråkigt bara att det små duggar ute, menmen.. elden bränner å värmer oss så finns inge å klaga på.. har med mig kameran hit ut så snör in några bilder senare! så just nu får ni nöja er med cam-bilden!:)


ica reklmaerna <3

haha, jag älskar ica reklamerna..

nu har de ju då kommit en ny, haha! klaga inte, jag är lättroad.


efter allt vi sa slutade det hela med tårar

ööga!

 

godmorgon kära läsare! har just fixat sminket å hunnit duscha, sen ska jag platta håret sen kommer min homie emelie hit!<3   pusspåde. vi ska väl göra det gamla vanliga, moppe å våra egna småa idéer idag ska vi fara till påläng!:D  eller vi får se hur det kommer sluta haha.. sen får vi se vad kvällen har att bjuda på, i töre händer då ingenting iallafall. ne, nu ska jag gå och föna håret å snöra upp det å platta luggen.. vi hörs mera sen :)


gammalt

haha, har suttit å kollat igenom min bdb.. men inte hela för det hade minst tagit 5 timmar har bilder varenda dag sen 1 oktober 2008 och typ 5 bilder på varje dag där i början så hade tagit hela natten för mig att kolla igenom, så har suttit å kollat igenom mars/april 2009 haha.. har ändå inte förändrats så jätte mycket tycker jag, jag har väl blivit längre å äldre, inte mer än så enligt mig.. eller vad säger ni?

okej, bra bilder men ja.. de var väl då de var inne att överredigera ljuset å färgerna antar jag..



huh, tråk?

huh, efter som att jag inte har nå viktigt att blogga om så kör vi 10 sanningar om mig!;)


Berätta 10 sanningar om dig själv och utmana sedan några personer.

1.
jag har ett jävla temprament, blir jag arg så blir jag nåjävulskt arg
2. jag hatar ensamhet, därför sover jag nästan aldrig ensam mera
3. jag älskar att kramas,pussas, mysa å sånt, samtidigt som jag är en person som inte är skittråkig å sitter hemma varje kväll å ser film för att utelivet inte är något för en haha
4. jag hatar lögner, visst har jag själv ljugit för någon men jag har insett på senaste tiden hur sjukt irriterande det igentligen är
5. jag är sjukt bra på att slösa pengar, men väldigt dålig på att tjäna ihop dom
6. jag har skit lätt för att få känslor  för mina "ex" igen, huh inge vidare de alltså
7. jag älskar att se skräckfilm just medans jag ser den, sen just efter tänker jag alltid "nej varför såg jag den" haha
8. jag har typ inget liv, de enda jag gör är sover, äter, är vid datorn å är i kalix - iam a no lifer yea
9. många frågar mig ofta om vilken hårfärg som är min naturliga, de fula är att jag inte ens själv vet det haha men tippar på att de är som då jag var liten, typ ljusbrunt/mörkblond
10. jag älskar mitt liv, även fast det ibland kan vara sjukt jobbigt så tänker jag alltid positivt och vet att allting alltid löser sig för eller senare!
alltså är jag en positiv tänkare, ibland!..

tidsfördriv

45 FRÅGOR DU TROLIGTVIS ALDRIG FÅTT PÅ EN GÅNG!

1. Det första du tvättar i duschen? känner ju först med handen om vattnet är varmt, så ja handen haha
2. Gillar du kaffe? näe
3. Hur mår du just NU? det går frammåt!
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? m
5. Berätta om din senaste dröm - jag kommer inte ihåg den ;o
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? nej
7. Vad vill du ha just nu? pengar som fan!
8. Har du räknat till 1000 någon gång? haha, ja
9. Biter du i din glass eller slickar du  på den? slickar & suger
10. Använder du smileys? jarå
11. Har du träffat någon kändis? ja ;>
12. Gillar du keso? har aldrig smakat
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? petter - längesen
14. Hur många länder har du besökt? 3
15. Är dina föräldrar stränga? ja, rätt så
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? JA!
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? säkert
18. Brukar du hyra film? ibland
19. Var kommer du vara på lördag? i kalix antar jag
22. Vad åt du till lunch? åt ingen lunch
23. Har du lockigt hår? ja :(
24. När grät du senast? inatt
25. Har du gått in i en vägg någon gång? ja haha
26. Favoritårstid? sommar
27. Vem höll du senast i handen? linnea, endast för att vi inte skulle tappa bort varandra på lk
28. Sover du med TVn på? ne
29. Tycker du att du är gammal? näe
30. Är du mörkrädd? haha, nä
31. Gillar du ditt liv just nu? det funkar
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? ja
33. Har du bra syn? nä, ska ju igentligen ha glasögon
34. Var är dina föräldrar just nu? hemma
35. Vad har du på dig just nu? jeans, linne och tröja över det
36. Vad var det senaste du köpte? sockervadd ;*
37. Hatar du mer än 3 personer? jag brukar sällan hata folk, men tycka illa om dom kan jag göra
38. Använder du sushipinnar? - näe
40. Äger du ett vapen? nei
41. Gillar du ditt hår? näe :(
42. Gillar du dig själv? Ibland
43. Vem står dig närmast, din mamma lr pappa? jag vet inte ;o
44. Hur ofta använder du MSN? varje gång jag är vid datorn
45. Vem prata du med senast på MSN? dennis

chokladbollar,

har hunnit sova i en timma sen sist jag bloggade, det var sjuukt skönt.. sen när jag vaknade fick jag suget av choklad och har ju som sagt inga pengar så tog de vi har hemma så det slutade med att göra chokladbollar, har just satt in dom i kylskåpet då dom inte ska vara så jävla lösa + att jag ska vara duktig å spara dom till ikväll och dricka cola till å kolla på film, mums.


i hate you now, so go away from me :)

hehe kul jag har, har just snört på mig lite smink och häft upp håret ska platta det snart. sitter och funderar om jag ska orka dra iväg mig till kalix, har några "ärenden" som måste göras, eller så får det vänta till fredag då jag ska dit. har noll kronor, inte ens en femtioöring, fattig? ja men lätt värt det. drar jag till kalix får jag mig 150 kr, sen 50 kr så då har jag 200 kr som kommer gå åt till hårfärg fast skulle behöva 300 för måste ha 4;a hårfärger typ huh.  om nån har över mycke pengar kan ni ge till mig, jag bara ger ett förslag.. ne nu ska jag försöka komma på något jag kan göra idag..

vad ska ni läsare hitta på? :)

brinn hjärta brinn, du vet att du kan förändra allting

godmorgon! sitter här och äter mackor blev väckt för drygt 40 minuter sen.. ska snart hoppa in i duschen, sen fixa mig har inte haft smink eller plattat hår på några dagar nu.. men de är både bra för hyn & håret!:)  är trött efter av att de har varit en tjorvig natt, har vaknat, somnat, vaknat osv.. sen börja linn å matte vakna å gå runt över allt som gjorde de bara jobbigare, sen bad linn mig stiga upp så gjorde det.. nu sitter jag här halvdöd och ska svara på några kommentarer,   vi får höras sen för nu ska jag hoppa in i duschen!:)


kan säga åt er som inte tror att bloggtrafik.nu inte hjälper.. det hjälper! jag får in kommentarer uti ett och nu har mina besökare börja höjas igen och ja.. ett enkelt sätt att få bloggen att bli lite större ;)

svaar på tal

 

folk som vill ha svar på sina frågor och inte har nån blogg dom länkar så får jag svara på dom här i ett inlägg istället,

frågor:

1. är du och den dära tiger osams eller ??
svar: det är min å hennes ensak, alla får samma svar angående den där frågan

2. hur formar du dina ögonbryn???
svar: fattar inte riktigt, jag bara nopprar dom som jag vill ha sen fyller jag i dom :)

3. vad ska du ha på dig mycket nu i höst?
svar: asså jag har ingenaning, men blir väl dom nya höstkläderna som kommer in på alla affärer som kommer landa i min garderob!

4. vars köper du dina kläder??:p
svar: om man ser på mina outfits bilder skriver jag oftast var mina kläder ifrån, och ja de är oftast från gina tricot, bikbok, h&m osv!

love

sweet is love, but love is hard.

min åsikt om..

Min åsikt om dessa:


heelt plötsligt är "byxdressen" inne, om jag inte hade läst kissies blogg eller isabelles blogg så hade jag inte haft en aning om dom, men såg att en läsare frågade om vad jag tycker om dom,  helt useendemässigt är dom ju ingenting jag direkt skulle gå på runt stan som t.e.x kissie gjorde fast på bio då haha.. tror dom är sjukt mysiga att ha på sig då man bara är hemma och ser film, ungefär som en mjukisdress..

så nog får dom en hiss, ingen diss  :)

blogg torka

buuuu för min uppdatering idag men har inte orkar blogga mera än en gång, har varit sjukt trött efter att knappt haft sovit en blund inatt, har sett film med linn å matte någon irene huss film, den var bra iallafall! måste ladda ner några nya filmer, det jävliga är bara att jag inte får ladda ner filmer på den här datorn jag har fått av skolan.. skit regler säger jag då bara!  som sagt, ingen bra uppdate alls idag då ..  har ingenting att blogga om känns det som, bloggtorka.. nä, ska kika runt hära nu ett tag, bloggar så fort jag har någonting att blogga om!;)

real friendship never die. ♥


små stjärnorna


HAHAAHAHA, IRL GARVET HAHAHHAHA.. har klottrat över linnea, hon ville inte vara med och hade jag tagit bort bilden, hade de inte funnits nån mening med inlägget så klottrade bara!

satt och kollade igenom min gamla pixbox tror jag det var, och så hittade jag den här fina bilden.. haha den är ju typ tagen 2006/2007 tror jag.. iallafall så är det agnes jag (utklädd till kille) och linnea, minns att vi var med i småstjärnorna som alltid var i töre varje sommarmarknad som var här förut och minns att vi "mimade" till gunter, haha tyvärr vann vi inte utan vi kom 4a, men har varit med 2 gånger före det, första gången var jag linn å fanny med vi kom två minns dock inte vad de var för låt,  sen andra året var jag å agnes med vi kom 3a då med tror jag, det året vann linn med " i love rock'n roll " tror jag det var haha.. lite smått sådär pinsamt när man tänker på vad man har gjort inför hundra pers om inte mer då man var mindre haha.. men glömmer aldrig!

tankarna dödar mig - ingen sömn får jag

jag kan inte sova, har drabbats av sömnproblem igen.. nä men har hundra saker som snurrar i huvudet, kan inte göra någonting annat än att bara ligga här i sängen och tänka på allt, allt negativt som finns i livet.. hur allt från såå bra kan helt plötsligt ändras till något helt annat på bara en minut typ. det är fan sjukt, måste ta tag i alla dessa saker nu.. kan inte fortsätta ligga vaken hela nätterna för att tänka på alla dessa saker, jag blir ju psykad av det.

ni läsare måst ju tro att de är nå värsting emo som äger bloggen efter som att de enda jag gör är att klaga i nästan varje inlägg, förlåt! men de är bara tjorvigt just nu.. lovar att de ska fixa sig, bara jag får sömn, tid och ork till det..

det finns tusen saker jag vill säga, men när jag väl får chansen får jag inte ut ett enda ord.


nu byter vi samtals ämne till nå gladare!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ligger ju då som sagt i sängen, och det är 100 grader i mitt rum eller så är det bara att datorn är kokhet som gör att de blir varmt för att jag har två duntäcken på mig. äh jag vet inte?  har suttit för mig själv här i timmar å försökt klämma två finnar som har kommit på besök, sover jag i smink EN natt så är dom tillbaka.. är då glad att jag bara får en - två finnar så jag inte har ansiktet proppat så ska inte klaga som att jag vore nån fjortis.

jjaja, ska väl kolla runt här på några bloggar jag inte har hunnit läsa, samt få ihop några poäng på bloggtrafik.nu, godnatt på er! :)

en bild på mig & linn, den är över ett år gammal!;o

tagga

gör ingenting nu, har nyss druckit te och sett på då linn å matte har ätit räckmackor dom erbjöd mig macka men jag tacka nej, stolt. haha! nu sitter jag och planerar med emelie på msn, vi ska tälta här nån dag i veckan, sen tungpiercing, supa ihjäl oss dan före skolan (skojar), haha ja och allt vi kommer på ska vi göra innan skolan börjar.. hinner bli säkert nån lule sväng å allt det där, kul har vi då alltid hur det än börjar å slutar ;)  nu ska vi tagga och planera mera galna grejer, PUSS!

jag å min elskade flickA!

jag blickar framåt med en blick som blinkar utan någon glädje,
men jag känner inombords att ingenting har varit förgäves.
för det spelar ingen roll var som händer för jag,
vet att jag lär mig det som händer till en annan dag.

så jag stannar kvar och krigar kommer aldrig att besegras.
kommer aldrig ge upp, för mitt liv har jag fått för att leva.
nej här kommer jag att stanna, för jag vet att de är värt det.
stunden kommer komma då det hela kommer till ett slut,
då jag är i tusen bitar men ändå starkare än nu.

för jag lär mig av min sorg, den förbereder nästa gång.
jag är tillbaka här igen & finner då tröst i denna text.
jag tror att allting har en mening, vill se meningen i allt.

men ofta är det svårt som nu då allting känns så kallt.
men jag kämpar, för det är mitt ända val.
hur det än känns här i mörkret får jag inte blicka ner nu,
och jag måste tro på framtiden, för jag vet att efter regnet
kommer solens strålar fram och jag vet att allt blir bra igen.

jag står i tunneln tittar fram och ser att ljuset leder mig.
det ger mig styrka att fortsätta och berätta för dig.
ingenting kommer bli bättre av att deppa ihop,
ta hellre tag i saken krigar och gör en sak av mitt rop.


jag tittar bak, jag tittar fram och vet nu var jag ska gå.
jag följer ljuset nu istället för att bara se på,
och jag hoppas, att tiden läker såren.

dagen kommer komma då man blir något annat än
man var och jag är redo för det steget som jag vet jag måste ta.
har du varit där jag är så vet du vart jag står nu,
det kanske är så man får vad man ger, och ger vad man får.

det jag vill säga är att hur svart det hela värkar blir det gryning efter natt.
så jag väntar, och gör mig vän med sorgen.
hur det än känns här i mörkret får jag inte blicka ner nu,
och jag måste tro på framtiden..

för jag vet att efter regnet kommer solens strålar fram och
jag vet att allt blir bra igen.
jag orkar inte mer, nu får det vara slut.
jag knyter mina händer tittar upp så svara nu.
säg ska det vara så här?
är detta meningen allt ja vill är att spegeln ska kunna se mig le igen.

och jag vet att om jag bara fortsätter kämpa försätter hålla blicken
uppåt så är jag på rätt väg mot dit jag vill nå.

där ingenting har vart förgäves när ens liv varit svårt.
och jag måste nu blicka framåt och hålla hoppet vid liv.
för ljuset är det som leder när man bottnar i skit.
men jag vill kunna spola förbi stunder som denna
det är för sånna här tillfällen vill jag kunna blunda för jämnan.

och det som jag vill säga till dig är att försök inte gömma dig
för verkligheten hinner ifatt, du vinner i takt med att du lär dig
och går vidare och inse att framtiden erbjuder något finare.
hur det än känns här i mörkret får jag inte blicka ner nu,
och jag måste tro på framtiden.

för jag vet att efter regnet kommer soles strålar fram och
jag vet att allt blir bra igen.

dålig uppdatering



shit! har inte själv tänk på det men min uppdate har varit rätt så kass, jag har bloggat om en massa intressanta saker å nu ser jag att jag aldrig har publicerat dom utan istället lagt dom i utkorgen eller vad det heter.. haha, min statistik har sjunkt, men det ska fixas innan 00.00 slaget.. dom ska tillbaka!

förutom det så gör jag inte alls någonting speciellt, sitter och kollat på löshår, har tänk beställa men kom på att jag redan har löshår som är oanvändt! bra det, så jag ska färga mitt hår snart någon dag här frammåt ska be min mamma ringa och boka klipptid för mitt ruskit risiga hår som behöver en klippning, verkligen!! sen ska jag ändra lite på håret osv.. men vi får se hur det blir här framåt, ska då fixa det innan skolan börjar :)  nåväl..

ska gå och äta kladdkaka som mamma har bakat snart, de är så himla mycket folk här och jag har huvudvärk känns igentligen bara hemskt att gå ut i köket å höra deras hööga ljudnivå dom pratar i, jobbigt lät det. kanske istället laddar ner en film och kikar på, är sugen på att se never back down igen såg den för nån vecka sen och den är så förjävla bra! ja, jag ska inte förlänga det här inlägget med så många rader till, vi hörs sen!


bloggtrafik.nu

har blivit medlem på bloggtrafik.nu igen, var det förut fast på min gamla blogg så gjorde en ny användare till den, alltid roligare med flera nya läsare!:)

vill du få flera nya läsare? klicka här och bli medlem nu direkt..  och det är HELT GRATIS!:)

bloggtrafik.nu

har blivit medlem på bloggtrafik.nu igen, var det förut fast på min gamla blogg så gjorde en ny användare till den, alltid roligare med flera nya läsare!:)

vill du få flera nya läsare? klicka här och bli medlem nu direkt..  och det är HELT GRATIS!:)

du styr över dig själv och du måste vara stark

har just uppleft en hemsk känsla genom att duscha, hah nä men gah de sved som fan på mina sår :( vill inte göra om det, inte förän dom är borta! har iallafall då hunnit duscha, och sminkat mig.. nu ska jag sitta här ända tills jag ska äta middag, känns som att mina fötter inte vill bära mera dom är typ trötta.. hahah

dagens outfit,  oversize tröja - jc linne - bikbok jeans leggings - gina

lk

godmorgon! har varit vaken sen halv ett av att mina föräldrar kom hem å stod å knackade å plingade på dörren för att vi har låst ut dom haha.. men dom har ju varit borta i 3 dagar så vi visste ju aldrig när dom skulle komma hem, haha..

iallafall, de var en jävla bra kväll igår!  jag som tyckte torsdag var jävligt bra, men lördag? 10000 gånger bättre! oherre vad kul jag hade, började ju med att jag åkte in till luleå med emelie, hennes tuffa pappa, hans vän å emelies lillebror, sen stack jag å emelie å hämtade mina biljetter linn hade, gick å fick armanden osv.. sen vandrade vi runt, träffa jh å dom osv.. sen gick vi vidare ner till området med victor och josef å under vägen träffa vi johan, knoll och alla dom så vi alla gick ner dit å träffa linn å matte.. sen träffa vi matilda å amanda där så åkte vi en karusell med dom, sen åkte jag den värsta karusellen med matte, jag skrek oja.. matte garvade, men jag skrek mest för att jag var helt snurrig i skallen, är ju inte direkt rädd för karuseller eftersom att jag åker vad som helst, sen taggade vi med en massa olika karuseller inför takida, så då såg vi sen takida, dom är väl lika bra som vanligt bara att jag inte brukar lyssna på dom, har nött en låt av dom förut så vi såg tills den låten var.. sen kom en massa idioter å trängde sig bara för att vi hade bästa plattsen efter längst fram då haha.. sen så gick vi till max och käkade, och gick in för att se petter,  där mötte vi upp linnea och jennelie, så stod vi där i folkmassan och blev ihjälklämda, vi kom inte så längt ifrån längst fram..  men då hamnade vi istället vid ett peddo som taffsade på oss hela tiden tills nåra puttade iväg han så han blev sårad haha.. sen helt plötsligt tappade jag å nea bort emelie å jennelie, så vandrade vi runt där i feta publiken å mötte på ännu mera peddon ååh huvva. haha,  men petter var gryym så allt de där med peddona och mina rivmärken jag fick på benen var lätt värda!  så sen gick vi tillbaka till tivolit åkte upp våra biljetter, och umgicks med massa peeps och hade trevligt,  sen vid halv 2 tiden for vi hem typ, direkt jag kom hem sov jag typ.. aaa de var min kväll, fast förkortad, och som sagt.. dagens huvudvärk, mina rivmärken på benen, min ena fot jag haltar med sen jag fick en karusell över den på nå slags sätt, ja lätt värt!  lätt sommarens bästa.

huh, tog bort två bilder av dom där jag ladda upp för att jenne tjurar, så ni vet

aarmandet

takida

petter!

jag å linnea skulle åka star dance!;>

jonas & emelie ;>

stardance :)

innan vi skulle ååka iväg i virvelvinden haha


hemma nu

kom just hem från luleå från nå tag sen, klockan är strax 02:40 så jag ska ta och sova nu, har ont från armarna till fötterna och trött är jag, men en sjuukt jävla bra kväll.. lätt sommarens händelse, bertättar allt imorgon, puss!

drar nu, puss

drar till luleå på 20 minuter typ, så hör av mig när jag är hemma, ska komma ihåg att fota mera bilder nu idag haha.. vi hörs när jag är hemma, om jag då inte deckar direkt jag når sängen men det tror jag inte :)  PUSS!


i mitt sagoland tar du mig i hand igen

shaaa! gör ingenting, sitter här och äter jordnöttsringar.. flottigt! ska lägga bort dom och göra mig nå vanlig mat, sen ska jag toppa mitt löshår eftersom att de blir så tjorvigt i topparna osv. sen ska jag väl fortsätta fixa mig oså..  har ingenting att blogga om, ska gå ut en snabbis nu och så ringa en på samma gång, vi hörs sen


varje gång vi ses känns alltid lika dan som första gången vi sågs

godmorgon!  jag har stigit upp halv 10 idag, tungt? oja.. men lätt värt! vet inte när jag drar till lule senare, åker med emelie och hennes far. har nyss duschat, så nu sitter jag faktiskt och äter mackor ;o brukar aldrig äta mackor knappt, haha och så lyssnar jag på petter <3  åh.. jag å matte taggar inte lite till att få se petter & takida ikväll, jagdörvadkul.

TAKIDA

PETTER

na na na :)

Kärlek:
Ditt äldsta hångel? - 92a
Hur många har du varit riktigt kär i? - 3 st
Vad tycker du om kärlek? - underbart så länge det går bra!
När kramade du någon sist? - igår
Saknar du någon speciell person? - nja
Har du svårt för att bli kär? - ibland å ibland inte
När hånglade du med någon sist? - nån vecka sen
När fick du senast en komplimang? - idag
Har du hånglat med någon av samma kön? - ja, haha
Är du ensam nu? - nää
Vill du ha barn? - senare i livet, ja

HAR DU NÅGONSIN:
Hånglat med nån riktigt ful? - då var han snygg, men inte nu haha
Hånglat med fler än 5 pers? - jo
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - ja
Gjort något riktigt dumt? - säkert
Gjort något du verkligen ångrar? - nått sånt
Varit nykter på nyårsafton? - jadå
Åkt ambulans? - nei
Gjort nåt olagligt? - ja
Blivit tagen av polisen? - nej
fått din mamma att gråta? - ja ._.
Skämts över dig själv? - näe
Sagt jag älskar dig och menat det? - JA!
Tagit droger? - aldrig!
Varit kär i någon du inte haft chans på? - nopp

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - jag själv
Såg dig gråta? - emelie h typ
Fick dig att gråta? - jag vet inte riktigt
Du delade en cigg med? hm, vet inte ;o
Du gick på bio med? - emelie h  :) 
Skällde på dig? - mammi

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - nä
Kramat någon? - ja
Kysst någon? - nope
Köpt någonting? - aa ;>
Sjungit? - yeas
Saknat någon? - nja

VAD:
Längtar du till mest just nu? - imorgon - lk,  tungpiercing osv!
Har du för kläder på dig? - leggings, underkläder å en t-shirt haha
Ska du göra i sommar?
- sommarn har ju redan varit typ
Åt du senast? macka
Har du för mobil? - kommer inte ihåg vad den heter nu ;o
Vad köpte du senast? - karusell biljetter

VEM/ VILKA:
Slog du senast? - haha, jag vet inte
Fick du sms från senast? - samuel
Pratade du med i telefonen senast? victor
Älskar du? - mina vänner & min familj <3

ALLMÄNT:
Har du pussat en groda? - näe
Kan du hjula? - nä ;o
Är du EMO? - nej
Skulle du kunna hoppa fallskärm? - ja :D
Har du sjungit inför publik? - ja ;P
Är du hungrig? - nope
Är du blyg? - jag? blyg? nehejdu!

jag stod vid en kant och tänkte hoppa, men ni gav mig stöd

sitter i köket med linn med tända ljus och hör på en massa chill musik.. har nyss sökt igenom min garderob med vad jag ska ha på mig imorgon, och nu är det klar fixad, skönt! nu behöver jag inte tänka på det, eller mitt hår för där ska partyhatten sitta hihi.. annars så gör jag inte så mycket nu, har nyss varit ute en sväng med kameran skulle få till en outfit-bild men jag orkade aldrig.. har endå ingenting speciellt på mig, bara jeans, ett rosa linne & en vit kofta :) nu ska jag inte skriva för många rader här som oftast händer, puss

måla naglarna

vad gör man en tråkig fredags kväll som denna? jo jag och linn satte oss och målade naglarna osv.. gjorde bara vanlig franskmanikyr,  men ska fixa till det, som ni ser på bilden nedan är naglarna ofilade och så har de failat på lite ställen på naglarna, så ska fixa å trixa uti det nu :)

använder mig av dessa:


min älskade party hatt <3


lite klotter här å där osv,  men meningen med bilden är ju hatten osv.

varför undrar alla var jag har fått tag i min älskade party-hatt? kom randoms folk å frågade igår var jag fick tag i den, haha.. själv fick jag leta i 3 timmar typ innan vi alla hittade dom, vet ni vad som krävdes för att få dom?  jo.. vi var tvungna att betala 30 kr,  träffa en boll i en basketkorg (om vi ville vinna) men vi frågade såklart vad som krävdes för hatten, tjejen sa att om man missar så vinner vi hatten.. så alla kastade utanför, HAHAHA.. men jag och emelie vi sa att innan vi lämnar placet ska vi ha en sånn hatt för alla gick runt med dom, fan vad folk måst haft förlorat igår hahah.. oherre, jag elskar den..  inte världens bästa bild, men den enda jag har typ haha.-

fail

hallåpp! har duschat fem gånger... , sminkat mig, ätit middag, osv sen sist jag skrev..  ni vet sånt där plattnings medel man häver i håret innan man plattar det? jo mamma köpte nytt åt mig igår  för det var slut, sen har hon köpt fel, men jag provade igen.. kändes som att jag hade världens slitaste, äckligaste hår.. inte ens platttången pallade det typ haha ;o så har fått tvättat om håret 5 gånger, nu känns det typ normalt igen.. ska föna det nu, snart och se hur de är nu.. aja, ska göra det nu så jag får håret fixat nångång puss!

nanana, sova <3

godmorgon! klockan är bara sisådär 16.00  men var så satans skönt att sova, men linn å matte har kommit in å väckt mig flera gånger sen har jag ju somnat om och har hunnit drömma typ 100 olika drömmar, en mardrömm och ja den sista var väl inge vidare den heller haha.. känns som att jag skulle kunna sova bort hela dagen, vill till lk ikväll bara för att de var helt bra där igår, men får vänta till lördag kanske om jag far om jag har pengar, mamma sa nånting åt mig i morse i sömnen om att jag inte kunde fara? nä jag vet inte..  har ju fixat hämtning där ifrån, eller så kan jag sova i luleå oxå om jag vill, sover där mest troligt.  jaja, jag ska inte fylla min blogg med fullt av saker om lk,  idag har jag hela huset för mig själv, med linn då oxå har väl det i några dagar till, mamma å pappa är borta igen chill, så högst upp på listan idag att göra är att sova, ta det lungt ja allt som jag inte annars kan göra.. sen måste jag tvätta mitt löshår, orkar inte ha det lockat mera..  ska nog ta mig något att äta nu, trotts att jag mår illa sen igår huvva.

nanana

ligger i sängen och tjurar samtidigt som jag sitter och äter upp min mamma och pappas godis bara för att jag är sur, sitter och kollar på bilder då jag hade brunt, tänk om jag skulle färga håret brunt igen? hah fan vad konstigt allt skulle vara, hur ful man än är, så bhr man bara ha blont hår så lockar endel kåta braat killar, de märker vi inte nejdå.. nej men, chillipill.. man slipper turkarna i turkiet som taffsat å typ är facinerad av ens hår och sen inte lämnar en förän man sticker där ifrån, alla fylle gubbar och svin kommer alltid fram till en å äcklar sig, peddon skriver 1234565432 gånger om dan (de gör dom även till brunetter oxå!)  jamenar, vad äre för speciellt med ljust hår?:]  jag har alltid tyckt, och kommer alltid tycka att brunetter är så mycket snyggare än blondiner, blondiner är trotts allt så.. fake, oj nu dissar jag mig själv igen, haha.. ja ni förstår, rätt fult hur mycket nått bara genom hårfärg kan göra? haha, asgarv jag är typ övertrött, fan vad fult inlägg ni måst typ tro jag är lite cpe, eller vadå tro? jag är lite sne ;>  OHERRE, vilken inlägg.. pusspåer alla snygga brunetter ;)


Lk

är hemma från LK nu, fan vad bra kväll det blev!  med bra umgänge, rätt väder, ja ni vet allt det där. har åkt karuseller så jag har skaffat mig huvudvärk pga jag knappt har kunnat gå av att jag har varit hel snurrig av karusellerna, så nu ligger jag i sängen och tar det lungt, ska berätta låååååångt, under min kväll..

hoppas lördag blir ännu bättre, eller vadå hoppas? klart den blir!

ööhm, började med att jag och emelie då for till luleå med bussen direkt vi kom dit sökte vi reda på toaletter haha, så vi gjorde våra behov så att vi skulle slippa jävla bajamajor.. men det gjorde vi hur som helst inte -.-  sen så började vi vandra neråt själva området osv, sen skulle vi på toa igen haha.. så mötte vi linnea och jennelie, så vi var med dom köpte biljetter till karuseller, så jag och linnea åkte först 2 st och emelie å jenne var två fegisar som inte vågade åka, men sen kom dom igång och började åka, hade vi inte fått slut biljetter hade dom nog satt sig i den värsta till slut hihi..  såå sen blev jag och emelie tvär hungriga, så vi gick efter marknaden å sökte kina mat, och det hittade vi oxå och så satt vi oss utanför en kyrka och åt, hhaha!  sen tillbaka dit ner, åkte mer karuseller, träffade mera folk och hade det bara allmänt jävla bra, orkar inte berätta mera... ni får några bilder, tog halva kvällen för mig att komma på att jag haade med mig kameran! ooops, inte vanligt mig? absolut inte.. (a)

NÄ, nu ska jag sova eller ja nått sånt.. ensammen inatt, igen emelie skulle igentligen slagga öööver men hennes mama hemta henne istället, så nu har jag dubbelt så stor säng inatt.... förjävla härligt, bara det att jag använder bara ett litet hörn av den.. nåväl, ni får ni några bilder att kika på!

snyggjenne ;>

liite av victor, å sen linnea!

KINA MAT ♥

bra att man ser att vi har mer än bara kyckling där i oxå,  ja0

karusell, jag och uusi är någonstans där uppe i den där gula haha..

victor, jenne, emelie & jag -  hej jag är i det blå på bilden!

ignorera mig, älska hattarna osvosv!

all the crazy shit i did tonight, those will be my best memories.


jea

hallå, sitter nu och väntar på att mamma och dom ska komma hem å göra mat åt mig.. så jag har ätit innan jag far, och så fixar jag håret å de där sista efter det.. emelie kommer väl hit på nå tag, hon sa att hon kommer vid 5 så aa. mitt i fixandet så skulle linn å matte ha skjuts till busstationen, bara för att inte vara lat så körde jag 8 km sammanlagt för deras skull, sen när jag kom hem såg håret utåt fan så nu vill det inte sammarbeta längre, så snörde upp det tills vidare.. ;>

sssmink

skavsårsplåster!

sol sol sol <3

haha,

har just plattat håret, nu har jag lagt till mig i sängen och här ifrån vill jag inte flytta mig.. när jag satt och plattade håret hörde jag ljudet som tjejen the grudge gör, ja de är matte som härmar henne och kommer in med en teckning där han och linn har försökt rita av henne, jag bara satt å kolla på matte innan han fattade att jag inte blev rädd, för är annars livrädd för the grudge, men kan inte låta bli att se fimerna för på nått sätt tycker jag att dom är bra ;o hihi.

linn och mattes verk, spegelvänt så där nere står det "din förbannelse" haha!

nanana

har tagit bort inläägget som jag skrev för nån dag sen om bästa vän osv, fanns personer som tog illa upp. nåväl, nu vet ni varför det är borta!:) sitter och väntar på att min personliga assisten ska laga klart min frukost/lunsh hihi, okej det är min pappa som gör mat åt mig idag, haha.. har nyss duschat oxå, ska ta några ipren så min huvudvärk går över, sen ska jag väl börja fixa mig lite smått.


ny dag, som vilken som helt, ne ja skoja de är lk idag. na na na

klockan är tjugo över 11 på morgonen, fattar knappt själv att jag är vaken har inte upplevit detta klockslag vaken en enda gång i sommar typ.  alarmet ringde 11, snozade tills linn å matte kom hem å dunkade sönder min dörr -.-'  så nu ligger jag i sängen, ny vaken, sten död, borde haft gått å lagt mig föra klockan 6 på morgonen, men fastnade framför datorn tittandes av alla avsnitt av svenska hollywood fruar haha! sen såg jag never back down i sömnen typ.. ska snart duscha åå tagga för ikväll... vi hörs sen!

tidsfördriv

1. jag har insett att min sista kyss.... bara var en kyss, inget mer
2. jag lyssnar på.... nån konstig låt sofie hör på
3. jag pratar.... hela tiden typ
4. jag älskar/ tycker om.... mina vänner och min familj oftast..
5. mina bästa vänner... är förjävla bra <3
6. min första riktiga kyss.... kommer jag typ aldrig glömma
7. jag avskyr då folk frågar... hela tiden om jag är sur bara för att jag kan vara tyst för en gångs skull
8. kärlek är... underbart, komplicerat & dumt
9. äktenskap är... äktenskap
10. någonstans, tänker någon... hur fan jag orkar sitta ocfh göra det här
11. jag kommer alltid att vara... evelina eriksson, vad ni än säger kommer jag alltid vara samma
12. jag är hemligt förälskad i..... säng, ssch om det
13. sist jag grät var... eeh.. förrförra fredagen? tror jag
14. min mobiltelefon är.... helt dålig men ändå skulle jag inte klara mig en dag utan den
15. när jag vaknar på morgonen... vill jag bara somna om, så jag gör det
16. innan jag går och lägger mig... ligger jag och tänker på 1234543 onödiga saker som gör att jag inte kan somna
17. just nu tänker jag på.... att det är lk imorgon och nu blev jag kissnödig för det
18. bebisar är.... söta, men jävligt jobbiga
19. idag har jag... sovit, fixat mig, och nu då är jag med sofie osv
20. ikväll ska jag.... det har redan varit kväll, vi går mot midnatt nu osv
21. imorgon kommer jag.... sova, upp tidigt typ 11, duscha, fixa mig, emelie kommer hit vi taggar upp oss för lk och tar senare bussen dit å ska ha galet kul
22. jag vill värkligen vara... en person med 1111234526657 kronor

hejdå min kära vi finns inte mer


jag vet, vi såg inte alls skeva ut på den där bilden.. absolut inte...

nu sittrer jag och sofie här och äter godis, godis bilar in my heart ♥  vi tog vespan till shell å köpte för vi kände behovet av godis, sen har vi varit en sväng till med vespan och gjort saker på ett ställe nivet sånna saker ni inte får veta, hihi. ne nu ska jag fortsätta att skriva med min nya 25 åringa nya vän som vill ha cam sex med mig!:)

beteweee, kommer få gå själv hem sen å det kommer vara leskigt så ring mig sen vid halv 12 tiden jabrahejåpuss.

TAGGA,

sitter med sofie och kollar på videor och ser på folk som piercar sig, och jag kollar på tungpiercingar och hon på ögonbryneett... fan vad taggad jag är tills jag ska göra hål där, blir att göra samtidigt som emelie'h dårå! sen ska jag med sofie då hon gör hål i ögonbrynet, NICE!

 


nanana!

SOFIE ÄR PÅVÄG HIT, HAR INTE VARIT MED HENNE PÅ 2 MÅNADER!!;O

nu ska jag bara ta på mig en annan tröja, sen ska jag ta vespan och köra å hämta henne vid busshållplatsen,sen ska jag dra med henne till ett hemligt ställe å göra en grej.. mohaha! missions, fast det vet såklart inte hon om då haha (a)  jaja, nu är min kväll så gott som räddad iallafall, sofie far hem vid 12 så vi hörs då.. typ ;)

 

sist hon var här, alltså i maj ;o


svar på tal

för er som ser dåligt,  fråga: hur sminkar du dej?

 

och eftersom att jag är kass på blogg.se vet inte jag var kommenterarna jag svarar på försvinner, haha eller var svaret kommer, så gråt inte om ni inte får nå svar på dom, tar dom mest "intressanta" frågerna eller ja sånt som folk vill veta, som t.e.x hur jag sminkar mig, ska berätta det nu lite snabbt ;)

 

jag börjar med att sätta foundation i hela ansiktet, bara ett tunt lager.. och jag använder mig av loréal matte morphose fondation..  sen sätter jag bara en vanlig vit/beige ögonskugga över hela ögonlocket (inget spc marke på den) sen efter det tar jag en vit eyeliner och målar runt hela ögat både på övre och nedre fransraden även i ögonvrån också. sen böjer jag ögonfransarna och målar på mascara och jag använder mig av the colossal volum express som mascara då. sen som slut så sätter jag lite solpuder på kindbenen, som är från isadora och så fyller jag bara i ögonbrynen:)

 

svårare än så, är det inte!

 

och sådär brukar det seut då det är klart, fast de är dock bara ögat.. har ingen när-bild på ansiktet haha..


outfit

har just sminkat mig och klätt på mig, duschade för nå tag sen och nu väntar jag på att mamma ska komma hem med pizza.. fan vad gott, men idag SKA jag träna åt fan hämtmat i förrgår oxå, vill ju inte direkt.. ja ni vet rulla fram, haha nej jag skojade bara.. jag älskar tjocka människor :) ta det inte som att jag menar nå illa med "tjocka" ta det som en komplimang!  men ni tar det nog mest som att jag är dum i huvudet, men jag orkar inte sudda det nu.. har inget emot tjocka hur som helst eftersom att jag själv har varit det en gång i tiden för några år sen, nanana.. nu ska jag äta, eller snart.. fan vad tidig middag ser jag nu, men det blir min frukost och lunsh oxå dårå.. snör in bild på outfiten nu, sen får vi höras mera

tröja - jc linne - gina tricot jeans leggings - bikbok

mina söta sockar som jag hade typ i 3an, men alla mina sockar är borta..

na na na

godmorgon! blev väck för nå tag sen, som exakt alla andra dagar ställer jag alarmet tidigare idag blev det 11.00 vaknade jag? näe.. sov ända tills linn kom  och väckte mig, idag är det ingen sol ute alltså behöver jag inte skynda mig för att duscha mig, fixa mig och alla dom där onödiga sakerna som igentligen är ganska nödiga. så idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, ska hitta några kläder jag kan ha på mig imorgon får bara hoppas på att det är sol ihelgen, ska strax kolla vädret. men nu ska jag gå och ta mig nå mat, min mage kurrar i högsta hugg.

kanske blire endå rätt bra  väder, men vädret på internet ska man aldrig lita på. 


jag saknar min bästa vän - som hon var förut

alla behöver en vän, en bästa vän eller bara en vän som alltid finns där för en, som alltid är villig att ställa upp, en som alltid finns tillgänlig att få tag i så man kan ringa henne/honom när som helst..  men ena dagen kan vara bättre än den andra, ett år kan man vara hur taighta som helst, och nästa kan man haft glidit ifrån varandra trotts att man lovade att aldrig släppa taget så händer det endå, varje dag någon. vännen hittar en ny "bästa vän" så för den, är man ingen längre.

man går vidare, hur det än känns.. vissa stannar kvar och väntar och kollar om hon/han kommer tillbaka, något som igentligen ibland kan ta flera veckor innan man inser att man kan haft slösat tid på någonting ovärt. men är man en äkta vän, håller man det man lovar trotts att ingenting vara föralltid, men det kan vara sjukt länge istället. tänk att en som man känner på utsidan och insidan helt plötsligt kan bli någon man inte känner igen längre på ett eller annat sätt.

de jag igentligen vill få ut av det jag har skrivit, men aldrig kommer lyckats kunna beskriva det rätt utan att någon tar det fel är att.. jag saknar min bästa vän som alltid stod vid min sida, som ringde mig var och varannan dag och frågde hur jag mådde, hon som alltid har haft en öppen famn jag har kunnat gråta i, hon som jag har delat allt med, hon som lovade att ingenting skulle gå före.. ja hon som hittade någon som är så mycket bättre än mig.

och jag vet, att hon kommer läsa det här för eller senare
.


true

det är insidan på en som räknas, men det är utsidan som ger insidan en chans.


na na na

har precis kommit hem från kalix, ska snart ner på ica och handla åt mammi nå grejor tror jag. sen ska jag hoppa in i duschen för jag luktar solarium ;>>  var nåsåfan skönt att sola,  men när jag kom dit så gick jag och linn till grodparken satt där å pratade tills klockan blev 2 så gick hon och klippte sig och jag gick ner å satte mig på solkällan och väntade på min käre sega vän emelie! hon 20 minuter senare, så då gick vi å solade blev att sola i 30 min, sov hela dom minuterna, skönt var det och resultat gav det, ska kanske fara å sola här i töre imorgon kändes skönt och vill bli mycke brunare än vad jag är. sen när jag hade solat, sminkade jag mig och emelie fixade sig och så gick hon hem å jag till coop och var med linn matte linnea & viktor sen ner på bussstationen, vänta på bussen å åka hem! och nu sitter jag här, ska leta reda på linn så hon kommer med mig till byn, så tråkig å köra vespa själv hah.. pussdå


trött

sitter och väntar på att pappa ska komma och skjutsa mig till kalix, har fixat mig klart och gud vad jag har fixat mig har plattat luggen och snört upp håret i en toffs, och inget smink.. sminkar mig efter jag har solat, sen blir det att fara till hår naglar och spa, eller så blir det efter det? äh.. vet inte ;P  hör av mig mera när jag kommer hem, nås på telen så smsa påå!;P

 

dagenstjill outfit, kofta - h&m linne - jc leggings - gina


godmorgon

goodmorgon! ni alla vet säkert att jag skulle upp vid 9-10 tiden? aa.. men nu är klockan snart tio i tolv och jag ä nyvaken, min buss går prick nu.. hörde inte alarmet, somnade i linns rum och linn å matte hade typ stängt av det i sömnen? hääärligt. nu ska jag hitta pappa som kan skjutsa in mig till kalix, för linn måste ju dit när hon ska och klippa sig, jag måste dit för jag måste sola osv.. nu ska jag äta frukost, sen leta rätt på min pappa!


tjillaarn  när alarmet ringer, haha :(

sova

nyy proffe-bild på facebook, bara för er som är intresserade.

 

hade tänkt köra no sleep inatt, men jag börjar faktist bli trött... och klockan är bara tio över 3 så hur ska jag klara av att vara vaken flera timmar till? tror jag går och ser vad linn å matte sysslar med och om dom orkar vara sociala med mig tills jag somnar, för kommer inte kunna somna här där jag ligger i min säng utan täcke osv allt är i linns rum, ååh jobbigt å flytta allt, ne nu ska jag vandra till dom,  onödigt inlägg men aa..  natti ;*


glada miner

sitter å ser på dirty sanchez och äter popcorn, ikväll, igen.  har äntingen fått duscha, vårat varm vatten is back och jag är överlycklig inte bara pga varm vattnet, utan andra stuffs oxå!:))  de är nu allt känns såhär skitbra har väntat på den känslan heela sommarn, nu kommer den när de är 3 veckor kvar, nåja.. ingenting kan göra någonting dålig nu :) ska fortsätta titta på dirty sanchez nu, sen får vi se vad som händer, ska upp klockan 10 imorgon men funderar på en no sleep somnar hur som helsst inte förän vid 5-6 tiden och klockan är bara tjugo i 1 nu.. känns som att den är så mycke mera, aja vi hörs mera sen om jag har nå vettigt att berätta :)

nån randombild

trååååkigt

PLAYBOY

 

asså, jag gör verkligen ingenting annat än att bloggar om ingenting idag.. men det får ni leva med, jag har sjuuukt tråkigt.. kan fortfarande inte duscha för varmvattnet är cpigt fortfarande, ibland är pappa för irriterande å ska alltid börja med grejer då jag behöver dom som mest.  så istället för att duscha så satte jag på mig onödigt mycket smink, rev ut hela garderoben, provade ett ex antal kläder och snörde in allt sen ingen å la mig i sängen bara för att ha lite tråkigare, nej gud vad negativ jag är nu, ska koka mig en stooor kopp te <3 och fortsätta hoppas på att få kunna duscha


lat123

 

orkade aldrig att träna, sket i det det får bli en annan dag helt enkelt.. har legat i sängen i nån timme och skrivit med några på msn och chillat, gick ut å la mig och solade men så gick solen i moln lika fort som jag gick ut det är inte speciellt varmt ute när inte solen är framme! brr.. känner att jag börjar bli blek, så ska och sola solarium imorgon ska endå med linn till kalix då hon är och klipper sig, sen blire väl att vara med emelie och sola då, ska även hinna träffa emelie tiger som jag inte har träffat på as länge känns det som ska bli skönt att träffa henne,  nu ska jag kolla hur mycke stålar jag har sen höra med pappa om varmvattnet är okej nu så jag kan få gå och duscha så vi får höras senare, puss


tjock

jag har tråkigt, sittrer å svammlar med emelie på msn.. våra roliga satmalsämnen, haha. har nyss ätit middag, är mätt som jag vet inte vad ska ligga å tjilla i sängen en timme sen ska jag träna bara för att jag inte har gjort det på länge och jag känner mig tjock sen middagen, fast vi får se om jag ens tränar haha.. ska iallafall och plocka blåbär med linn sen, haha.. mamma tyckte vi borde göra det, men jag vet inte .. evelina eriksson i skog? det går inte ihop på nått sätt..


vi skippar snacket, vi bara vet vad vi vill

bra att vi har varm vatten i duschen, ställer mig i duschen slår stålen på allt som går och det kommer iskallt vatten över hela mig, blev arg och tog på mig bikinin la mig ute å stekte tills jag blev torr igen, bra att min pappa förvarnar mig om att han har hållt på fixat å trixat uti varm vattnet hela morgonen, kanske var det därför vattnet var iskallt då jag tvättade bort sminket? hm.. kallt vare iallafall, nu kom jag nyss in har legat ute och solat då.. väntar på att mamma ska komma med maten vi har beställt från hamnkroa, gött!  nu tror jag hon kommer med maten, så nu ska jag keka onyttig middag puss


snyggg jag känner mmig, hej ser tjockare ut än vanligt
sött..njaae, hejj flottigheter vill duscha nu

godmorgon

ful fluga

 

godmorgon! gick inge vidare för mig att stiga upp 12 idag somnade inte förän 6, puhhh.. men snoozade i en och en halv timme haha.. så nu är jag vaken! har just tagit två huvudvärkts tabletter, min skalle gör ont de är nog pga lite sömn kanske?.. ska och panta på en timme, så ska tvätta bort gårdagens smink, snöra upp håret, dra på mig kläder och sen dra nerååt byn.. känns fortfarande hur sjukt jobbigt som helst att bara resa sig från soffan.. nu ska jag inte sitta här å försäga mig över hur lat jag är, ska leta rätt på mamma så hon kan fylla på pengar på min mobil, dör sakta men säkert av osocialitet..  vi hörs senare, pusss


sömn problemen tar över..

klockan är prick fem på morgonen om 2 minuter.. jag ligger å svettas, vrider å vänder i linn säng, bestämde mig för att sova med henne har haft sjukt svårt att sova dom senaste dagarna pga en massa saker jag har legat och tänkt på hela nätterna, blev de nå bättre av att jag la mig här? näe.. hennes säng är liten och de är varmt att ha 3 täcken på sig 2 duntäcken och ett vanlig, puuh..  har ställt alarmet på 12.00 för den delen, vi ska upp tidigt imorgon "tidigt å tidigt" ska och panta, pantis evve kommer jag heta snart, stammis på pantaoutomaten på ica typ haha.. men behöver pengar till lite småsaker till helgen osv.. så får ihop nån hundrig på det, sen ska jag nog gymma känns som att jag bara äter å inte rör på mig, även om jag inte har gått upp ett enda skit i vikt så känner jag mig fet. huvvvaa, men vi äter ju upp oss på sommarn så vi överlever vintern, äre inte så det brukar vara? ;)

för den delen ligger jag och tänker på en miljard andra saker, hur ska jag hinna med ditt å datt innan skolan börjar, för det första ska jag å emelie tälta nån dag, men när har vi ingen aning om.. sen ska jag hitta nå kläder att ha på mig till helgen, nån tunika ingen som har nått snyggt att låna i storlek xs/s? :]  den får en fet länkning.. eheh ;>  nä nu är klockan fem över fem, har slösar 5 minuter, fem sov minuter på att blogga.. måste lägga undan datorn nu, har endå bara 11 % ström kvar.. och ska upp på 7 timmar, härligt! nej.  men ska göra ett tappert försök att somna nu, så vi hörs nå imorgon!


lagomt söt bild på johanna och mig från skolavslutningen, titta min baby-face hah!

tidsfördriv som fan123

Tänker du göra det här testet - antagligen
Tänker du ljuga något –
näe
Vad har du gjort idag – sovit, och bara chillat
Gillar du mjukglass – aa
Hur många gånger har du varit på Liseberg – ingen
Brukar du tala sanning –
ja!
Är du kär just nu – nej
Hur gammal är du –
96a

Hur mår du –
det funkar!
Gillar du hundar – nja
Har du haft en fästing någon gång, isf när då –
inte vad jag vet
Bloggar du – jea!
Gillar du skolan – risken

Tycker du det här testet är roligt –
inte såå
Hur många sms skickar du om dagen – rätt så många när ja väl har pengar på mobilen, hah
Är din mobil viktig för dig –
ja, känns naket utan den ;o

Tycker du om att spela tvspel –
nja, göre aldrig så

Är blå eller röd din favoritfärg –

Om inte, vilken är det då – har ingen speciell favorit typ

Har du facebook –
aa

Har du haft något husdjur –
näe
Gillar du musik – ja!
Vad är det bästa du vet – finns mycke
Bryr du dig om miljön – näe, tänker aldrig på det
Tycker du svenska flaggan är fin – näe, hah

Hur många frukter äter du om dagen –
ingen typ

Har du långt till skolan –
typ 3 mil
Varför gör du det här testet – tidfördriv

Gillar du att gå promenader –
ibland

Vad är det klantigaste du har gjort i ditt liv –
finns så mycke
Brukar du skratta – ja ;P

Hur många band har du sett live –
ingen jävla aning ;o

Vilket är bäst, sommar eller vinter, varför –
sommar, LÄTT!

Börjar ditt mobilnummer med 070, 076 eller 073 –
070

Tycker du det är konstiga frågor –
rätt så, hah

Skulle du vilja åka till Hawaii –
skulle inte tacka nej direkt
Hur många gånger har du badat i år – många
Max eller Burger King – max

Gillar du att sova – älskar

Vem var din första bästa vän –
agnes lr fanny typ

Har du någon bästa vän nu –
jea

Gillar du någon i hemlighet –
njae

Vilken är den bästa känslan som finns –
att vara riktigt kär, glad å lycklig

Hur känner du när du är kär –
de varierar

Har du många kontakter på msn –
600 på min gamla, som ja nu lyckades slarva bort lösen på så den jag har nu har jag bara kring 100 på -.-
Vad är det sämsta du vet – finns mycket
Skriv vilken bokstav som helst – a
Hur många gånger har du sagt ”jag älskar dig” till någon – många gånger

Varför fortsätter du göra dom här frågorna –
för att göra klart de här

Tycker du om grisar –
dom är söta när dom e småa, sen är dom bara fula å jobbiga
Hur gammal är du – 13, 14 på en månad

Vad är ditt bästa minne –
kan inte välja ett ;o
Kollar du på melodifestivalen varje år – en gång varje år kanske, eller vet inte

Varför –
för att jag kanske har tråkigt nån kväll, vet inte? 
Har du långa naglar – rätt så
Vilken färg är det på din tröja – svart å rosa
Tycker du att det är snyggt med blont hår – det är fint, men före drar brunt

Gillar du glass –
jaa-a

Har du någon lärare som du hatar –
hatar å hatar,  mindre omtyckt - ja
Tycker du att det här testet börjar bli jobbigt – rätt så
Vill du att det här testet ska ta slut – aao, nått sånt
Vad ska du göra efter det här testet – gå på toa, haha

När sa du ”jag är hungrig” senast –
igår typ

Vad tänker du på just nu –
att jag är pissnödig, hah

Vad tänker du på när du ser ordet ”Träd” –
då jag cyklade in i en lyckstålpe vet inte vrf.. men ja ;o

Vad ska du döpa ditt barn till - vet inte ;o

Katter eller råttor – katter
Gillar du att läsa –
nej
Vilken är den bästa filmen som finns – jag vet inte, finns många bra filmer

Hur lång är du –
163
vilken smiley gör du oftast – ;D

Hur skulle du beskriva dig själv –
typ alltid glad och pratglad!
Tycker du att matte är svårt – nej, men tråkigt

Tror du på gud –
nae

Har du åkt skateboard någon gång –
ja hah

Hur många har du lärt känna genom Internet –
rätt så många faktist

Har du läst tyska någon gång –
näe

Förstår du franska? –
ne
Säg en ska du vill göra innan du dör – leva livet

Tror du folk kommer orka läsa igenom det här testet –
näe, nån stalker finns de väl som sitter å läser igenom allt

Vilken är den bästa resa du gjort –
turkiet, lätt!
Viken är din favoritlåt just nu – vet inte, finns så många bra ju

Din musiksmak –
lyssnar på allt typ
Tycker du Lasse är ett fint namn – hah,  inte vet jag men inte hade jag ju inte velat heta det..

Är du nöjd med ditt namn –
det duger väll
Om du inte fick heta ditt namn, vad skulle du då vilja heta – jag har ingenaning

Börjar det här tråka ut dig –
aah, smått
Skriv vad du vill nu – vad vill du nu
Varför skrev du det –
för att ni bad mig?
Fattar du att någon kan ha gjort det här testet – antagligen?
Vad tror du att du kommer bli när du blir stor –
STOR OCH STARK OCH LÅNG!

Vilken klass går du i nu –
ska börja 8E

Vilket är det bästa tv-programmet –
följer inget speciellt
Följer du någon tv-serie, isf vilken - näe
New York eller Göteborg – new york

Norge eller Kina –
kina

Tycker du att Sverige är ett bra land -
sikkert

Hur mycket är klockan –
01:49
Är du trött – lite
Gillar du munspel – nej..

Skulle du vilja springa en mil nu –
nae
Om jag säger oj, vad säger du då – random

Hur svarar du i hemtelefonen –
hej det är evelina

Hur svarar du i mobilen –
hallå, vad vill du, dö, tjao osv beror på vem som ringer

Gillar du att skriva med bläck –
sprolla

Tror du att det kommer finnas svävande grejer i framtiden –
haha, ja typ

Kan du tänka på hur stor rymden är utan att bli konstig –
ja, blir bara jävligt förvirrad

Har någon sagt att du är en fjortis – ja0

Talar du sanning hela tiden –
ja!
Åker du helst buss eller tåg – har aldrig åkt tåg så

Vilken stad är den bästa som finns –
i sverige? sthlm typ?
Vad/Vem tänker du på när du hör Jönköping – vet inte

Har du druckit kaffe någon gång –
ja

Läser du tidningen varje dag –
nej

Vad blir 38 + 79 –
117 typ

Varför orkade du inte räkna ut det –
lät bara den som hade gjort de före ha kvar de svaret haha 
Skulle du vilja slå på något just nu – typ

Har det här testet påverkat ditt humör –
endel frågor

Gillar du saft –
jaadå, men före drar vatten

Hur många gånger har du varit i Thailand –
ingen gång

Är tjugo minuter lång tid –
näe

Nu tar det här testet slut, blir du ledsen då –
inte ett dugg

Säg en som du tycker borde göra det här testet –
den som känner för det
Nu blir det hej då, vad är det sista du vill säga – äntligen!

kvällens underhållning, haha!




söndagschill

såhär ser min kväll ut, ligger i sängen ensam och skriver med osociala mäniskor på msn samtidigt som jag äter popcorn och hör på musik.. men de är söndag idag, så man ska bara slappa och ta det lungt efter helgen, nog för att den här helgen var rätt chill så behöver inte vila, jo vilar inför helgen.. fan vad taggad jag är för lk, de är fan sjukt det och pdol är ju sommarens höjdpunkt, fast for inte på pdol som har varit nu i helgen, ingen ork och pank.. så vi taggar som fan till lk ist nurå!:)


snabbuppdate

facelook today, ser helt tjock ut i ansiktet vet att ni älskar då jag klagar :)) hihi

 

jag har skit tråkigt, kom just in har varit ute och fotat i fiinvädret, härligt med sol!:) är bara inne för att byta kläder igentligen men stannade vid datorn och tänkte uppdatera mig lite hära..  ska oxå endå snart käka efterrätt, muumms! jeja, ska gå och kolla nu om jag hittar mig något linne, t-shirt eller något liknande.. vi hörs senaaree


dagens outfit

dagens outfit: aaalllt är från gina idag med, ha-ha

ignorera att jag ser helt störd ut.


godmorgon

ful blomma, hah..


whatever, blommor som blommor..  godmorgon! blev väckt av mamma vid klockan 3 nu är klockan halv 4 direkt jag har bloggat klart, ska jag hoppa in i duschen och fixa mig osv.. får se vad som händer idag, blev inte att vara med matilda.. hon hade hur som helst inte fått tag i mig i morse, heh.. eller ja vid 2 tiden för skulle igentligen stiga upp 12 men i sömnen stängde jag av alarmet, det händer mig hela tiden så jag för sover mig oftast. :/ ne, nu ska jag inte blogga mera, ska hoppa in i duschen och så! vi får höras mera senare

statistiken (Y)

har bara bloggat på blogg.se i 3 dagar, redan börjar statistiken höjas dag för dag, det gillar vi :) fortsätt såå!


snabba cash

har just sett på denna film, tyckte den var rätt bra endå bara att jag inte förstod nånting i början, men det kom efter ett tag! bara lite låång, och tråkig att se på ensam haha.. men rekomenderas för er som inte redan har sett den :)

nu sitter jag och kollar på tve med linn och matte, ska snart gå och tvätta bort sminket.. ska försöka gå och lägga mig lite tidigare idag, skulle sova vid 3 inatt men blev klockan fem istället, var trött som jag vet inte vad när mamma kom och väckte mig vid 2-3 tiden? men imorgon ska jag upp tidigt hade jag tänkt, vid 12 tiden! ska kanske vara med matilda oxå, vet inte riktigt hur det blev uti det dära, hon skulle iallafall höra av sig imorgon!:)  nu ska jag fortsätta kolla tv osv, men vi hinner säkert höras igen innan jag går och lägger mig!


RSS 2.0