har tråkit

SEX/KÄRLEK..

är du tillsammans med någon? - nej
har du dumpat någon på ett svinigt sätt? - inte precis ett svinigt sätt
har du blivit dumpad på ett svinigt sätt? - nej
hur många namn finns det på din hångellista? - har ingenaning fakiskt

HAR DU..

varit med om att någon varit otrogen mot dig? - ne inte vad jag vet iallafall
blivit gravid av misstag någon gång? - nej
hånglat med en kompis kille/tjej/ex/exragg? - ja men bara ex & exragg
hånglat med någon av dina raggs kompisar? - jo
hånglat med någon i dina föräldrars bekantskaptkrets? - haha nej O.o
legat med två personer på en kväll? - nej?
lite gossip vill vi ha.. har du hånglat upp nån celebrity? - vaaa?xD
har du hånglat upp någon av samma kön (och gillat det)? -har hånglat med en från samma kön men nej jag gillade det inte haha
ärligt, hur många finns det på din ligglista? - right now? 3 st
och när rök din oskuld egentligen? - slutet av 2010
har du runkat/sugit av någon? - ja
har du råkat vara lite dirty med två personer ur samma familj? - haha, på skämt ja :)
har du gjort något intimt med någon i dina föräldrars säng då? - nep
varit fler än två i ett samlag? - ne
vilken är den konstigaste plats du sexat på? - på en toa på en fest, tror det är det konstigaste
hur många olika nationaliteter finns på ligglistan - asså ge er med era listor?..
vem var den senaste du lekte med i sängen? - det är & förblir en hemlighet ^^
har du haft ett one-night-stand? - joo
har du blivit påkommen när du haft sex? - ja
har du kommit på några andra ha sex? - hahahha ja..
vilka årsgångar har dina hångel varit? - 97,96,95,94,93,92,91 & 90
vad tänder du på? - orkar inte förklara... DET ÄR MIN HEMLIS!
vilka av dina kompisar är riktiga kåtbockar? - jossan eller jennelie, hahah

ett-klaga-järnet-inlägg

Åh, mitt liv står typ stilla just nu. Ingenting händer, ingenting roligt, samma sak varenda dag, man träffar samma personer, man gör samma sak, pratar om samma grejer och allt är så enformigt..  Jag behöver något som slår som en blixt ner i backen som gör ALLT intressant och roligt!  Eller så jag får någonting gjort och har någonting och göra..  Fan vad jag klagar, ska ringa min sötfis och be om filmsällskap för här ikväll ska vi se på skräckfilm eftersom att det går skräckfilmer på alla kanaler ikväll, fast är bara kul med skräckfilm om man har sovsällskap i 1000 veckor framöver. Haha, fan vad sjukt intressant inlägg, med det säger jag - Hejdå

Jag hatar att vara rastlös och är less på att bara leva för helgerna för till å med dom börjar bli tråkiga å enformiga och då är det fan illa...

Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig

Emelie & Emelie ♥
OCH JA NU TOG JAG TVÅ PERSONER MEN KAN INTE BARA VÄLJA EN....
ehja, ni ser ju att det är en gammal bild, hahhahah..

MÅNDAG?! Jo så är det

Goddag! Sitter i mitt rum och chillar sönder och har nyss duschat och sånt! Ska orka gå och föna håret, men känns såå skönt att sitta här och läsa en massa bloggar istället!;-)  Idag/ikväll har jag ingenting speciellt planerat, ska väl njuta av lovet och göra ingenting? Låter som en plan! Nä, får se vad som sker. Nu ska jag lyssna vidare på en massa musik och kolla igenom några bloggar så får vi höras senare!

Hej, jag chillar


Godnatt.

Ja min uppdatering har sugit idag, men har legat i sängen ända sen jag kom hem ihopp om att börja känna mig mer levande, men det går inte vidare så nu har jag tankat ner en film och poppat mig en skål popcorn och säger godnatt istället, imorgon är med måndag.. Hade inte orkar med skola, har ont i hela kroppen - Förjävligt skönt med lov får jag ta och säga, fast jag har ju redan haft det en vecka, men en till är ju inge fel i heller?;)

Nu somna till denna:


-

I gonna fix this, I have fix so much of things so this i gonna clear out.
- But it's not gonna be easy


Dag 20: En bild på dina närmaste

Alla är dock inte med, men ni vet vilka ni är :)




Då var halloween avklarat!

Då var halloweenfirandet över! Och the grudge fick inte tag i mig iår heller, underbart ;-)  Gårkvällen/natten var hyffsat rolig, iallafall för min del men den slår tyvärr inte förra året! Men huvudsaken är väl att man iallafall hade roligt :) Nåväl, befinner mig just nu i soffan rätt dead och har kommit hem från emelie för något tag sen, nu ska jag äta en massa godis och mat för jag är dö hungrig och ska dricka flera liter av vatten och tycka synd om mitt ben, har kraschat knäet också.. Höll på svimma av smärta och blev inte bättre av att se att jag blödde/blöder också eftersom att jag kan vara förjävligt känslig mot blod i vissa tillfällen haha.

Min nära döden upplevelse, jag är pussy

SUP Å SVÄLJ TREVLIG KVÄLL

Tjenis! Har just varit på ica och inhandlat en massa till ikväll, nu har jag just satt in chickenbits i ugnen och väntar på att dom ska bli klara :D Finns nog inge godare än det! ALDRIG.. Är alltid sugen på det haha!  Efter jag har käkat klart blir det nog att börja dra oss mot emelie eftersom att jag & johanna ska fixa oss där osv ;)  Nåväl, får väl hälsa er alla en bra halloween kväll och drick inte allt för mycket alkohol!;-)

Får hoppas på att det här årets halloween blir lika bra som förra, t.o.m bättre!!!

Glömde göra dagarna igår så gör 2 nu istället!

Dag 18: En bild på din fritid



Dag 19: En person som är snygg

goddag!



Godmorgon! Som det ser ut på bilden så har jag just snört in 2 hårfärger uppi huvudet på mig, nu väntar jag på att jag ska få skölja ut färgen ur håret och medans det så pratar jag med jennelie i skype:D Sen ska jag bara fixa å trixa så ska jag och johanna fara iväg till emelie om några timmar och fixa oss där för ikväll firar vi halloween!!:DD Igår var vi på p12 disco, var rätt hyffsat kul för att vara ett disco för yngre också haha.. Fast for hem rätt tidigt var hemma kring halv 12-12. Nåväl, ska gå å skölja håret  så vi hörs sen :)

Kalix?

Nu ska jag häva i mig varma mackor som jag gjort i ugnen SÅÅ DUKTIG JAG ÄR!! Och sen ska jag packa ner hundra olika klännigar och fara till kalix till jossan och vara med hon å emelie & fixa å trixa med en massa innan vi ska ner till valhall och äta, och sen kolla in hur discot där är! Är det kul blir det väl och stanna där resten av  kvällen, så kommer inte uppdatera mera idag tror jag! SAKNAR MIG INTE FÖR MYCKET..

Mina duunderfina varma mackor! HEJDÅ

Fredag!

Godmorgon har precis vaknat upp från världens sjukaste sömn och natt.. Vaknade mitt i natten av att min dator på nått sätt lyckades falla ner från min stol där jag har den på och så smällen var fan inte nådig så höll på dö när jag vaknade upp av det haha. Sen vaknade jag av världens marddröm, jag vaknade av att jag lipade som en liten unge?!!?! FAN VAD SJUKT.  Och hade drömmen varit sann hade jag nog lipat fortfarande, ahah. Lol!  Nåja. igentligen ska jag till lule på 45 minuter, men jag orkar inte.. Ska seg duscha idag, seg fixa mig och allt sånt som tar tid! LOVE IT.   Nåväl, ska kila iväg nu och göra någonting vettigt t.e.x kolla nickelodeon, hörs sen!

Ehjå, en bild på naglarna ville ni ha!
Bilden är dock inte rättvis, allt ser helt kladdigt ut nu  juuu & så ser man inte delajerna, t.e.x döskallarna lika bra eller pärlorna.. Skitkamera

Godnatt!

Har varit hos emelie nu och fått mina naglar fixade vilket tog över 2 timmar, men medans har vi haft fullt upp genom att sitta och snacka skit och planera och pratat om helgen :) Såå härligt! Nu har jag också långa snygga naglar, en chipspåse, ett stort glas iskallt vatten så bättre än såhär kan jag inte avsluta en kväll tror jag, inte en torsdags kväll iallafall! Nåväl, fredag imorgon.. Hoppas helgen rullar på som planerat, annars skjuter jag mig! Ska se film å sova nu, godnatt!
______________________________________________________________

Att glömma och gå vidare är ibland inte lika lätt som det låter.

rubriklös?

Tjenis! Har precis fixat mig klart och sminkat mig å de, direkt efter att jag hade städat huset klart hoppade jag in i duschen och fixade mig, så nu är jag färdig för det. Ska nog till emelie senare  å snacka lite skit och så ska hon få fixa min naglar, var så sjukt längesen hon fick fixa å trixa uti dom för just nu ser dom förjävliga ut! Nåväl, ska se tv nu och äta på mina grillchips och invänta middagen, gjorde för den delen en riktigt god lunch idag, blev chickenbits, ris å nå sås på det.. Ska bli kock så bra är jag på att laga mat!!! Nåväl, vi hörs senare :)

Bjussar på en bild på där emelie fixade mina naglar till förra halloween!:)

städar!

Ligger i sängen och har just damsugat, damtorkat och såntdär i mitt rum.. Nu återstår bara mitt sminkbord att rengöras och få bort alla saker jag har på det..  (+ resten av huset...)Vilket känns mindre lockande för att det är täckt med kläder, böcker, smink, 100 olika provblad och skräp och andra helt onödiga saker.. Men hur enkelt är det inte bara att snöra allt på ett bord liksom?..

Den som vill får gärna städa bort det här..

Dag 16: En bild på någon du tycker sjunger bra

MIN emelie!!

Ibland inser man inte vilka som är dom bättre tiderna i livet föräns dom är över.

Det är lätt att vara efterklok, alledens för lätt.


Blev lule en sväng om!

Har precis kommit hem från lule, blev en impulsresa dit med mamma & Linn för att mamma skulle storhandla och jag skulle hitta sånnadär sårtatueringar tills helgen.. Men hittade jag några? Nej.. Dock for vi aldrig in till stan där det säkert finns, men äh.. Emelie är konstnärlig hon får fixa åt mig!!  Nåväl, fick iallafall hem två hårfärger som jag ska försöka ordna tid tills imorgon att få in det i mitt hår + köpt en t-shirt till pappa eftersom att det är fars-dag nästa söndag tror jag det var?..  Sak samma, ska hitta min syster och dra med henne upp till övervåningen vågar inte gå dit själv, för att the grudge bor där och jag måste hitta mina djävulshorn.. För kan liksom inte klä ut mig till samma sak 2 dagar i rad...... Haha, hejdå!

Får hoppas på att pappa inte läser min blogg nu..
Fan vad töntig tröja.. Hihihi

onsdag då!

Befinner mig just nu bänkad framför tven och ser något dåligt program och väntar på att mamma ska laga mat klart åt mig, är sådär lite halvt dö hungrig. Har inte fått tummen ur röven och fixat mig nå mat tidigare, haha. Nåja, ska gå och kolla om hon är klar nu, snart för min mage kurrar och varvar sönder, hahahha. Hejdå

Min mage dör bara lite då jag ser på den här bilden :(

Dag 15: En person som du vill vara med

EMELIIIEEHÅÅÅ
Bara för att vi båda två är lika sjuka i huvudet, lika dålig humor, båda är lika rädda för the grudge, båda har lika sjuka tankar i huvudet.. Ja, vi kan helt enkelt lätt roa oss med varandra.+ Att vi inte har varit med varandra på artonhundranittiofem år.  Haha ;)

Såhär kommer resten av mig kväll se ut:

Nu:

Och efter det:

Sola!

Tjenis, har precis tvättat av sminket, nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem från sitt jobb så ska vi fara vidare mot kalix och bättra på brännan så jag inte bleknar bort helt och hållet!  Åååå så  skönt, har inte solat sen i lördags....


Jag har tråkigt

Ditt namn? Evelina
Födelseår? 1996
Hur Lång är du? 163
Spelar du något instrument? Har spelat förut
Dina första tankar när du vaknar? Sova lite till
Vart befinner du dig just nu? I vardagsrummet hemma
Biter du på naglarna? Nej
Har du några husdjur? Ne, eller gills min syster?
Är du singel? Jajemän:)
Vem är snyggast? Jag antagligen, daaaah
Vem vet mest om dig? Emelie & Johanna i think
Vad vill du ha just nu? Ett hus att bo i långt långt långt här ifrån
Ditt mål i livet? Vet inte
Rädd för? Allt från grodor till the grudge
McDonalds eller Burgerking? MAX
Sjunger du?  Jadå :D
Vad har du för skostorlek? 37
Vill du gifta dig? Det vill jag!
Kommer du överens med dina föräldrar? Oftast
Din hårfärg? Svart
Skor du hade på dig idag? Svarta tygskor
Vad sover du i? trosor och ibland i en t-shirt också
Kläder du har på dig? Underkläder, linne & onepeice
Favoritårstid? Sommar!
Favoritmat och dryck? Mat vet jag inte.. Finns så mycket gott, och vatten e min favorit dryck!
Hur svarar du i telefonen hemma? "Hej det är Evelina "
Hur svarar du i mobilen? Haaaalå
Sov du ensam inatt? Nepp
Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov
Vad var det senaste någon sa till dig? " Du ska komma å hjälpa mig med mitt löshår "
Druckit idag? Vatten & cola
Vad är det för väder hos dig nu? Regn, fuktigt och allmänt fult väder
Godaste glassmaken? Magnum!
Drömmer du mardrömmar? Händer
Favoritklädsel? One piece, iallafall då man är hemma annars leggings och något till det
Favoritgodis? Djungelvrål<3
Hur många kuddar sover du med? 3
Längtar du mest efter just nu? Helgen?..
Vad luktar det nu om du sniffar lite? Heemma!
Saknar du någon just nu? Det gör jag alltid
Snus eller cigaretter? Cigaretter
Vill du ha barn? Ja
Längtar du till din nästa födelsedag? Gör väl alla!
Är du blyg? Nej
Tycker du att du har fin dialekt? Har väl ingen speciell dialekt precis haha
Tycker du om fester? Jajemän!
Tycker folk du är snygg? Dom säger såå
Har du använt någon hårprodukt idag? Nepp
Vad har du för planer till helgen? Nå disco skit på fredag, och på lördag galejj!!!
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 18
En bra film? Åh. finns ju så många bra!
Vem får en kram? ALLA :)
Vem får en puss? Dom som e söta:)
Sprit, cider, vin eller öl? Öl
Hund, råtta eller katt? Katt!!
Pappa eller mamma? Båda ♥

Jag har...
[x] blivit kittlad
[ ] blivit avstängd från skolan
[x] blivit snödränkt
[x] blivit ovän med nån
[ ] blivit spöad
[x] blivit sårad av en jag älskat
[x] cyklat in i en bil
[x] dansat i regn
[x] dampat
[x] fångat en snöflinga på tungan
[ ] fantiserat om en kompis
[x] gråtit mig själv till sömns
[x] hånglat
[x] hatat mitt utseende
[x] hoppat i en vattenpöl
[x] hånglat med en främling
[x] haft stunder jag velat dö
[x] haft äcklig ångest
[x] kört skoter
[x] kört bil
[x] kört moppe
[x] lånat den här listan
[x] nördat framför datorn en hel natt
[x] pratat med en psykolog
[x] rökt en cigarett
[x] skolkat
[x] sjungit karaoke
[x] snusat
[x] somnat i skolan
[x] sovit under stjärnorna
[x] snattat
[x] sovit naken
[x] saknat någon så det gör ont
[x] tittat på en solnedgång
[x] tittat på en soluppgång
[x] tänt eld på något
[x] varit full
[x] varit kär
[x] varit olyckligt kär
[x] varit otrogen
[x] varit utomlands
[x] ätit en kaka


FRÅGOR
MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: Svart
färg 2: Vit
färg 3: Rosa

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Jajemän:)
Fått ditt hjärta krossat: På sätt å vis
Träffat någon som förändrat ditt liv: Yes
Fått reda på att någon har pratat om dig: Haha ja
Kysst en kompis: Jo

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Nä, alla ser mig ju som evve.. Skulle ju vara sjukt om jag helt plötsligt böt namn
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Minns inte
Vilken tid vaknade du idag: kring 10
Vad gjorde du igår runt midnatt: Såg film och mös
Någonting som du längtar till: Helgen
Senaste gången du träffade din pappa: Söndags
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Finns mycket
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja
Vad gör dig irriterad just nu: En massor
Långt eller kort hår: Långt!!
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är så jävla bra!

DIN FÖRSTA:
Operation: Aldrig existerat
Piercing: Öronen, om inte det gills så näsan
Tatuering: Det kommer, det kommer
Bästa vän: Agnes!
Sport: fotboll eller ridning
Husdjur: Kisse
Vaccination du minns: Kommer inte ihåg vad det heter nu..
Förälskelse:...
Alkohol du drack: kommer inte ihåg

Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider

UH TIDERNA!
dock är det här den enda bilden jag har där ifrån på den här datorn, på den andra finns det 1039 stycken men den har bestämt sig för att gå och dö..



hemma!

Är hemma från skolan nu, provet gick hyfsat bra iallafall hade jag orkat sitta längre och tänka mer hade jag nog fått fram lite mer. Men ett G har jag iallafall fixat, bättre än IG iallafalll:)  Ska ta och inta sängläge och spela lite mariokart haha standard.  Nåväl, har ingenting vettigt att säga.. Vi får höras sen helt enkelt!

Hittade en jävla fin bild från då vi firade emelie i våras, haha ;-)


SKOLAAAAN

Godmorgon! Tänkte att jag bloggar ett snabbt inlägg innan jag far till skolan, min buss går på 10 minuter från bussstationen så enligt mina beräkningar är det vid mitt bussstopp på en kvart haha. Så kanske borde gå dit snart?.. Fast det kändes jävligt jobbigt å tråkigt, och jag kan knappt provet men får väl plugga som en gris på bussen och  på skolan tills provet är. Och så ska emelie dit och hon har gjort det så hon får hjälpa mig i kris, haha. Nåväl ska ta och klä på mig jackan och skorna och börja traska iväg.  Nåväl, vi får höras då jag är hemma från skolan!

Får bli ett bildlöst och tråkigt inlägg, har inte tid att hooka fram en bild nu...

godnatt

Har just mojsat ner mig i sängen och har just satt en film på nedladdning, så medans den laddar så spelar jag llite mariokart fast jag igentligen borde plugga för jag ska in till skolan imorgon och göra ett prov, men finns såååå mycke roligare saker och göra... + att jag kommer komma typ till skolan 2 timmar innan provet ens är, så där hinner jag ju också plugga!! Nu säger jag godnatt här på bloggen för idag, så GODNATT.

Så såhär ser nuläget ut:




-

I can't win, I can't reign
I will never win this game
Without you, without you


I am lost, I am vain,
I will never be the same
Without you, without you

I won't run, I won't fly
I will never make it by
Without you, without you

I can't rest, I can't fight
All I need is you and I,
Without you, without.... You!


.. - tråkigt

Under 2011..
Har du gråtit? - Det har jag
Har du skrattat? - En hel del!
Har du sovit i tält? - Nej
Har du sovit under bar himmel? - Jo
Har du varit på Liseberg? - Nep
Har du varit utomlands? - Aa
Har du varit i en annan stad? - Haha ja
Har du bott hemma? - Japp

Under 2011..
Har en vän dött? - Nej

Har en vän sökt tröst hos dig? - Jo
Har du sökt tröst hos en vän? - Ja
Har du sovit över hos en vän? - Yes
Har du varit kär i en vän? - Killkompis, ja
Har du fått mer en fem nya vänner under året? - Det har jag!

Under 2011 har du..
Har du pussat någon? - Jadå
Har du varit kär i någon? - Det har jag varit, ajo
Har du sovit med någon av motsatt kön? - Japp

När har du som mest..
Gråtit under 2011? - Början av året tror jag nog, sen typ augusti - september haha
Skrattat under 2011? - Hela året om!


Denna månad..
Har du varit kär? - Nja inte kär direkt men tyckt om någon, mycket
Har du kysst någon?- Joo
Har du pussat någon? - Ja
Har du kramat någon? - Jadå
Har du skrattat? - Det har jag
Har du gråtit? - I think so
Har du varit glad? - Jadåå
Har du varit ledsen? - Jo

När..
Grät du senast? - Vet inte riktigt
Skrattade du senast? - Idag
Kallade du någon för fitta senast? - Längesen
Duschade du senast? - Idag
Lyssnade du på musik senast? - Right now
Hade du kul senast? - En liten del av lördagen

Vem..
Kysstes du senast med? - Usch
Kramade du senast? - Vet inte, någon i lördags
Pratade du i telefon med senast? - Emeiie
Fick du sms av senast? - Emelie
Hade du tråkigt senast? - Idag typ

Randomt..
Hur gammal är du? - 15
När fyller du år? - 7 september
Tycker du om någon just nu? - Innerst inne gör jag väl det
Jag samlar på? - Minnen!
Gröna eller röda äpplen? - Röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen? - Ringer sällan någon, men skulle jag ringa någon så emelie
Vilken tid gick du upp idag? - kring 11-12
Har du sovit i din egna säng inatt? - Aa
Har du sovit ensam inatt? - Nepp
Har du strumpor på dig nu? - Nej
Hur svarar du i telefon? - Haaalå
Vad ska du göra ikväll? - Plugga, sen orka dra mig till kalix å sola!
Vad ska du göra imorgon? - Sovasovasova, sen till kalix för att göra ett prov.. Sen vet jag inte?..
Var vill du bo när du blir stor? - I någon stor stad
Vad vill du bli när du blir stor? - Jag har ingenaning
Är det okej att gråta? - Det är det!
Vilken årstid tycker du bäst om? - Sommar
Skulle du göra om du vann en miljon? - Köpa en massa saker, åka utomlands, köpa en klon av mig själv som gör alla mina läxor och prov!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? - Nää
Har du piercing? - Aaaa
Vill du gifta dig? - Ja
Vill du ha barn? - Ja
Solar du ofta? - Typ 2-3 gånger i veckan? Vet inte om det är ofta O.o
Är du bra på att laga mat? - Beror på vad för slags mat som ska lagas :D
Gillar du att dansa? - Ja :D
Hur vig är du? - Rätt vig, haha
Vilken är din favoritglass? - Magnum tror jag!
Är du morgon eller kvällsmänniska? - Kvälls
Vilken ögonfärg har du? - blåa
Vilka hårfärger har du haft? - Blont, orange, rött, svart, flera olika brunfärger, mörkblont osv
Är du beroende av något? - Jo
Senaste låten du hörde? - Without you
Brukar du bädda sängen? - Nää
Saknar du någon nu, vem? - Det gör jag, och vem de är en hemlis

I will never be the same without you

Hellå!  Har helt glömt bort att blogga idag, men direkt jag vaknade så satte jag mig och nördade mariokart, sen har jag pluggat och lagat mat! Och så fastnade jag i telefonen med emelie i nästan 2 timmar haha ;-) Så nu ska jag ta och återgå till mitt pluggande för ska in till skolan imorgon på återläsningen och göra ett prov jag inte har gjort kanske även gör ett till så slipper jag börja med det direkt efter lovet!  Nåja, nu ska jag plugga på detta helvete så det någongång sätter sig i mitt huvud.
Vi hörs senare!:)

Snoddbild av emelie, hihi.  Puss på hon:))

Dag 13: Du och någon klasskompis


Godnatt.

Har precis klämt 2 löjromsmackor, fan så gott det var! Hela dagen har jag tillbringat framför teven och spelat mario kart haha ;-) Ska ta och lägga mig och fortsätta med det, har hittat en ny sysselsättning istället för att sitta på facebook och göra ingenting. Nåväl, ska gå och lägga mig och spela nu ett tag tills jag blir tillräckligt trött för att somna. Så skönt att kunna sova hur länge man vill imorgon, med det säger jag Godnatt!

Har för den delen kastat in en ny ful header, men den får duga tills vidare.

-



Love is my drug, is my medicine
Love is my drug, is my heroin

When you are feeling tired
I'll lay there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
If you wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you

When you feeling fired up
I'll fire with you
If you had to lie a little
I'll let it be true
When you get low I'll, get lower than you
When you've had enough of had it
much more than you knew

Cause..
Love is my drug, is my medicine
Love is my drug, he's my heroin

Dag 12: En bild + 5 fakta om mig.



1. Jag är sämst på att säga nej till vissa personer, hatar det.

2. Jag dömmer aldrig folk innan jag lär känna någon & vill få en egen uppfattning om hur dom är som personer, för jag är faktiskt snäll.. Alla är värda en chans i mina ögon!

3. Jag är oftast alltid glad. Fast om det är folk i min närhet som är sura, ja då blir jag också sur.

4. Jag blir förjävligt lätt avundsjuk, hatar det också.

5. Jag älskar somna omhållen av någon man tycker riktigt mycket om, älskar att mysa! Kan nog vara bland det bästa som finns.

Godmorgon? godnatt.

Haha, mitt glada inlägg här under?..   Är faktiskt ennu sur BARA SÅ NI VET!

Har iallafall just vaknat pga att jag är så inihelvetes pissnödig, så jag måste nog ta den låånga vägen till toaletten upp från sängen.  Gud så jobbigt,  ska väl berätta lite om min kväll igår eftersom att mitt arga inlägg bara verkade som att jag hade  världens sämsta kväll, men kvällen börja faktiskt bra! Vi for till fanny och där åt vi middag och chillade och hade t-revligt med en massa brudar, sen for jag elin emelie och petter till kalix och hämtade upp david där så for vi runt lite överallt där man träffade på blandannat idiotaz, haha. Nåväl, håller fan på att kissa ner mig nu.. Måste kissa! HEJDÅ

Skojade bara, kom på att jag fotade någon enstaka bild från igår så måste ladda upp dom, får kissa i sängen om jag nu måste.. Ok blev bara 2 bilder, dom andra ser hemskare ut haha


bitterfitta

Arg, irriterad, ledsen, besviken och allmänt less
hur mycket jag än inte vill bry mig om dig så gör jag det ändå så jävla mycket.

Varför går inte idioter att radera från huvudet?

Jag vet att det finns en bättre sida av dig, för du har visat mig den en gång i tiden.

________________________________________

Med mina arga och besvikna ord här ovanför säger jag att jag har just kommit hem från kalix och där ville jag kötta ner folk. Alltid bra början & ett tragiskt slut,  var det inte "allt som har en bra början har ett bra slut" nyss?.. Ne fyfan

1000 frågor, inga svar. Med det säger jag godnatt.

nämen tjenare

Sitter just nu och väntar på emelie, har precis sminkat mig klart efter att haft bråkat med mina lösögonfransar tills jag beslöt mig till att tabort dom men då såg det ut som ett helvete så då fick jag bråka lite mer för att få dit dom PEFEKT... Hatar att vara petig.. Nåja, tänkte att eftersom jag inte har någonting att göra så bloggar jag och snör upp en bild på kvällens outfit, nu ska jag invänta emelie så ska vi fixa oss sen iväg och fira fanny!:) Hörs inatt eller imorogon!

Klänningen/tunikan är från turkiet!

HAR OCKSÅ FINA HELA STRUMPISAR NUUUU

Dag 11: En person du kan berätta allt för

Bilden är från sjuan, men tyckte vi var såååå söta! ♥

jevla skit


Jag, strumbyxor & långa naglar går inte ihop.. Nu måste jag tvinga mamma till ica och köpa nya, IGEN.  Nästa gång ska jag vara ÄNNU försiktigare även om jag var försiktigare än någonsin nu... Fast innan kvällen är slut så är det nog bara några få trådar kvar på mina ben.. Brukar alltid sluta så, hur bra å dyra strumpbyxor jag än köper... Jevla skit,   Fan vad intressant inlägg!:)

-


Var tvungen å ta den från sofies blogg, den var för klockren!

Glöm dom som vill sänka dig

Sådärja! Nu är hemma från kalix, såklart glömde jag mina pengar hemma som jag skulle sola för haahah duktigt evve.. Som tur var var ju mamma kvar i kalix och räddade mig så jag fick mig en 28 minutare, riktigt skönt!  Nu har jag nyss ätit lite varmkorv, nu sitter jag och kollar på True Jackson och ska finna orken till att gå och duscha, men skjuter nog upp det i någon timma haha. Nåväl, ska ut och röka nu iallafall, vi hörs sen! Fast innan...

snör jag in bild på öronhängena jag fick igår, bara för att...
Hade dock vela ha fjärdrarna på båda i brunt istället, men ÄÄH! :)




Godmorgon!

Godmorgon! Blev väckt av mamma för kanske 20 minuter sen, så då hoppa jag upp ur sängen och drog på mig lite kläder och snörde upp håret snabbt! Mamma ska till kalix å storhandla såhär tidigt på morgonen haha, så jag och linn åker in med henne så kan vi sola =)  Håller på bli missbrukare av solarium snart, men vill inte bli blek igen hihi. Nåväl, nu ska jag äta frukost och sen ska vi väl ta och börja fara! Vi hörs sen, pussss


your story is my story, and it will be :


Nu; Idol, kinapuffar & Sällskap!

Nomnomnom!♥

det känns så rätt även om allt som vi gör blir fel.


Fredagsmys!

Och så har man nu lov från skolan i 2 veckor! Eller ska in dit på tisdag och göra ett prov i slutet av skoldagen, sen har jag då lov på riktigt, eller har ju igentligen prao men har ingen vidare lust att praoa på mammas jobb iår igen, och jag var alledens för lat för att fixa praktik plats någonannanstans och finns ingenting att göra på mammas jobb förutom dö av huvudverk bland en massa skrikande barn, har kommit fram till att jag inte ska jobba med barn då jag blir äldre.

Iallafall, lovet firades med kinamat! Lika underbart gott som alltid ;-) Har nyligt provat några öronhängen, en ear cuff och ett par stay ups  (som mami har inhandlat åt mig i luleåå idag) som jag ska ha på halloween men tror jag ska köpa ett par andra, för dom där var inte som jag ville att dom skulle vara.... Nåväl, nu har jag hoppat in i one piecen och har just lagt mig i sängen, kör på en lugn hemma kväll ikväll, för imorgon kväll ska vi fira fanny!;-)

Bilder är från turkiet, orkar faktiskt inte slå igång webben å fota någon ny..


Josefine Henriksson!

Eftersom att josse tycker att jag ska blogga om någonting roligt så väljer jag att jag nu gör ett HELT EGET inlägg om bara josse ;-)
Hon är en riktig partyprisse, och fester utan josse är ingen fest.. Vem ska man då stå å härja med å ha kul med?.. Jag menar josse är ju universums roligaste person! Dock är hennes blogg inge vidare rolig eftersom att hon typ bloggar en gång i veckan, dåligt dåligt.. Men det ska jag få henne att ändra på! Just nu sitter jag faktiskt breve henne, och pluggar och har mig!  Jag älskar även josses humör som vi nyss började prata om, ena sekunden kan hon vara världens gladaste och trevlig, sen kan hon bli en marddröm på bara några sekunder ;o Men jag älskar henne endå♥

Hon är mitt störta fan av dom som är yngre än mig, HIHI!  Ja puss på dig josse nu också, hoppas det här inlägget duger!!!



Hoppar över dag 9 eftersom jag knappt har någon bild på någon släktning. såå -> Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll


@cpengelska

Tjenis! Sitter just nu och har cp engelska. Vi ser på någon film och jag väntar på att få mitt prov så kan jag skriva klart min skrivuppift om kärlek eller relationer till någon sen är jag färdig med det, då ska jag plugga sönder till  No provet som vi har kvart över 2 idag känner mig allt annat än redo för det.. Har haft typ 4 prov i veckan och idag påbörjade jag ett gammalt nationellt prov i svenska på svenska lektionen som jag ska göra helt klart på nästa lektion vi har dvs den efter den hära!  Så sjukt skönt med helg sen, och lov å typ 2 veckor.. Underbart ♥ 

Snör upp en bild på mig & mina favvotjejer från förra helgen! Hihi


Dag 8: En person som du saknar

Världens bästa farmor, tycker du ska ta och komma tillbaka.. ♥
7 år utan dig är 7 år för mycket. :(

Pn, pluggning!

Har just avverkad en timmas powernap i min sjukligt sköna säng, nu ska jag plocka fram en massa no saker vi har på schoolsoft och sätta igång med pluggningen, har ju prov i det i morgon så ska ta och plugga på så jag åtminståne får ett litet G!  Nåväl, ska dra mig upp ur sängen, annars kommer jag somna om och ingen pluggning blir gjord. Vi hörs senare stället!  Hejdååå

Endel av mitt sjukligt intressanta prov, älskar genetik♥


BAra en skoldag kvar nu..

Hellå! Har just kommit hem från kalix nuu, slutade kring 1 tiden idag så då väntade jag tills jennelie & emelie slutade så gick vi till kum så jag fick förnya mitt recept, sen mot solkällan och ta sig en 26 minutare efter det gick vi till 11ans och åt flottmat och så kom jossan dit så vandrade vi till gallerian för jag skulle införskaffa mig lösögonfransar och lite krimskrams till halloween men fick bara hem mig ett par lösögonfransar och resten får jag köpa i luleå eftersom att jag endå ska dit på lördag eller nå!  Imorgon är det fredag, sickt skönt. Då har så gott som lov eftersom att jag har prao hela nästa vecka och jag praoar hos mamma dvs att jag typ praoar 2 timmar om dagen eller kanske inte praoar någonting alls och bara ligger hemma och sover, sen veckan efter praoen har vi höstlov så vi säger att jag har lov efter imorgon, FAN SÅ SKÖNT!  Nu ska jag äta middag, och dö med min mensvärk som ni snart säkert börjar bli less av att höra mig klaga om det, men vill att ni visar medkänsla för vissa av er där ute, har känt det jag känner... Haha, vi hörs sen

Bjuder på en bild på lösgögonfransarna!


homesweethome

Nu är jag hemkommen från emelie! Har intagit soffan och sitter och kollar på nyheterna med mamma haha. Ska ta och plugga på lite engelska, för fick veta att vi har engelska prov imorgon.. Och på fredag har vi no prov, så kanske dags att jag börjar plugga på det också, å så jag är skolless just nu och alla lärare ska döda en med prov, och så har jag nationella prov i svenska och allt skit.. JAG HATAR ATT GÅ I NIAN, och så har jag fått ett brev om gymnasie val, fan.. Jag vet inte vad jag vill gå, jag vill inte vara så här gammal, JAG ÄR INTE MOGEN NOG ATT TA DET BESLUTET ÄN.. Jag erkänner, jag är som 10 i huvudet.. Jag vll vara 15 föralltid, vill stanna tiden nu.. Vill inte skiljas från alla mina vänner, byta skola, flytta någonstans eller något. För det enda jag har tänkt mig att jag skulle kunna gå finns inte i kalix, sug snopp hejdå skär mig nu

Emelie fick mig även att sätta tillbaka hålet i läppen idag, som tur är behöver jag ju inte alltid ha i det eftersom att det aldrig växer igen typ haha..


@tigerhouse

Tjenis penis! Ligger i emelies säng nu och chillar med hon & petter.. Vi har nyss kekat pizza och så har emelie testat lite sminksaker på mig och sååånt! Så nu ligger vi och chillar och tar det lugnt!  Tänkte bara uppdatera så ni vet att jag lever, tar och uppdaterar mera då jag kommer hem! Heeejdåå :)

Hihi, såå söt!

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp


Sovmorgon..

GODMORGON ÄLSKLINGAR!  Haha, sitter i rödan helt ensam och jossan övergav mig just för att gå på lektion, har sovmorgon till klockan 9 och alla jag känner som brukar ha sovmorgon samtidigt som jag är inte här... Och johanna har spanska i  2 timmar idag istället för att ha en timme å ha sovmorgon med mig så är hennes fittiga lärare ful å har 2 lektioner på raden så jag får vara övergiven, vid det här tillfället hatar jag verkligen att bo i töre.. Har som tur är mina djungelvrål och min dator här så överlever förhopnningsvis!

Och måste meddela er att inte gå ut genom huset idag för det blåser orkan ute, har blåst så mycket att strömmen gick idag just då jag hade plattat håret klart, så jag fick såklart sminka mig i mörker och direkt jag är klar med det så kommer strömmen tillbaka..  Självklart!  Nåja, ska smsa och kolla om emelie är vaken och försöka få henne tidigare till skolan, är för tråkigt vid datorn 8 på morgonen...

ORKAAAAAAAAN, blåste bort då jag gick ut igår kväll btw....


godnatt

Har just lagt mig i sängen och ikväll får jag sovsällskap! Igår fick jag sova själv för att jag var sur, envis och jävligt otrevlig mot allt å alla så ingen fick komma in i mitt rum å sova inte haha.. Så sov dåligare än någonsin, men ikväll ska jag sova RIKTIGT GOTT! Speciellt nu när jag har lagt mig i sängen ny duscha,  nyrakade ben å det köret + nysolad, hann även hem perfekt tills då DH började.  Härligt! Nu ska jag njuta av sista timmen innan jag somnar in så ska avnjuta lite djungelvrål & madagaskar 2! GODNATT



Chillar..

Befinner mig i min underbart sköna soffa  och myser i one piecen med svampbob igång på tven och chillar sönder. Ska ta och bläddra igenom furuheds skolkatalog, sen plugga på lite mera, och senare ska jag iväg till kalix och ta mig en 40 minutare.. Känner redan hur blek jag har blivit av att vara hemma i sverige i en vecka, huvva!  Nåväl, ska se klart svampbob och bläddra i skolkatalogen, Tänkte uppdatera om nuet för jag har ingenting bättre för mig. .


^^


Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as


Ta honom i gränden, på vägen hem
Hela världen vet att hans sista chans är bränd

Så krossa alla tänder, e n  e f t e r  e n
Och om han inte fattar
Börja om igen

Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge


plugga?

Sitter i soffan och har gud vet inte hur tråkigt, har suttit och tidsfördrivit tiden genom att pratat i skype med jennelie och oskar, haha. Ska väl sätta igång och plugga lite så jag slipper göra det hela kvällen. Har alltid så sjukt tråkigt då  jag är hemma från skolan, därför är jag det allt för sällan.. Tänk dom som är arbetslösa ? Fan vilket tråkigt liv dom ska ha på vardagarna medans alla andra är på skolan eller är och jobbar haha.  Men gud, nä ska sätta igång och plugga så jag inte blir arbetslös i framtiden och få ha såhär tråkigt varje dag resten av mitt liv, är för den delen dränkt i läxor, så måste ju börja någonstans... sååå HEJDÅ


Klart jag blir avundsjuk när någon annan kramar dig, för i några sekunder har någon hela min värld i sina armar.


pain in the head

Godmorgon, ligger i sängen och mitt alarm ringde för prick en kvart sen ovh då steg jag upp och kände vilket farligt  senhård och hrmsk värk jag hade i både huvud och mage. Så nu har jag knaprat i mig alvedon för det och lagt mig i sängen, skippar skolan idag fast jag hade igentligen verkligen behöft fara dit för har prov som måstes göra, men ahja.. Tänkte att jag bara tar å bloggar lite så jag blir tröttare, ska slå igång ett avsnitt dh så jag blir tröttare igen, har ju nästan piggnat till... Godnatt!

Dag 5: En gammal bild på dig själv

Jaja, den är från 2006...  Tyckte endå jag var rätt söt!!

justja, hade ju en blogg också

Märkte just att jag inte har bloggat något idag, men har haft fullt upp ända sen jag vaknat.. Har ju varit på skolan ända tills halv 4,  nu har jag just vaknat från 3 timmars powernap som satt lika bra som en hand i hanske!  Nu knarprar jag på lite chips å ser på True talent.  Nåväl, ska ta och ägna lite tid till pluggning nu, vilket lät alledens för tråkigt men ska göra ett tredje försök imorgon med ett so prov som verkligen inte vill sätta sig i mitt huvud och klara det, ÅH SÅ IRRITERANDE...  Måste även säga att jag och amanda gjorde en riktigt god hk mat idag,  blev stekt kycklig med curry krydda på, kurry sås och ris. Till efterrätt blev det Turkiskt youghurt med bär, och en massa tillsatser så det blir helt äckligt gott, sen gjorde vi en kladdkaka som slutade med att det blev kladdkaksmuffins.. FAN SÅ GOTT DET VAR!  Elin som vi lagade det åt måste haft blivit jeeeeette nöjd och fått sin dröm måltid av oss!! Nu fan ska jag äta upp mammas chips, lida med världens hemskaste mensvärk och plugga.. Vi hörs

Och nu inser jag att jag borde fotat maten. Men det har jag inte gjort, jag är typ den trögaste människan.. Jag tänker inte längre än näsan räcker där med suger min blogg..
Så nu blir det ingen jävla bild jävel!!!

Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv

Vintern/våren 2011

fiiilm

Godmorgon! Eller har varit vaken sen halv 12 kanske, hehe. Men iallafall ligger just nu i min säng och lider med min hemska mensvärk, hade helt glömt bort hur ont det gör när man inte har orkat ha det på flera månader så nu får jag lite extra ont så idag ska jag knarka alla olika smärtstillande tabletter vi har i huset, lär ju få ett resultat på vilket av alla olika som är bäst!  Fan så störd jag är, nu ska jag se någon film och äta cheese bolls och vänta på att middagen ska vara klar vilket inte är föräns om några timmar för mamma har inte ens börjat med den, varför kan inte klockan vara typ halv 5?  När jag kom hem från sofie var jag så sjukt sugen på vitlöksbröden dom har på kina resturangerna, gud vet inte hur gott det var när jag åt det igår så var tvungen å testa göra det hemma fast hade inget såndär bröd.. Men gick klika bra med fralla och gott var det,  jag älskar god mat..  Nu ska jag se klart min favvo barbie film som jag & johanna påbörjade idag, HEJDÅ!


Godnatt!

Hallå! Har precis blåst upp madrassen å lagt mig i den, så nu är jag johanna å sofie redo för att sova! Fast innan det lär det bli en massa tjorv å skit som alltid haha!:)  Har haft en rätt rolig kväll efter att vi har haft hit linus och marcus som var allt för roliga ikväll haha! Så vi har spelat GH, sjungt och haft det allmänt skojj!  Aja, ska slå igång en film och somna till den, fast först såklart lite prat! Sjukt skönt att få somna i normalt tillstånd och vakna och må bra imorgon! Lär sova stenhårt eftersom att jag fick 4 timmars sömn inatt + att jag var vaken i 24 timmar igår, härligt!  Nåväl, vi hörs mera imorgon! Godnatt & sovgott :)

Såhär mysigt har vi det, dock är sofies säng som är en vanlig säng och inte uppblåstbar utmobbad så bara en liten del av den syns, haha!  Rätt åt den, hihi.


-



Lilla baby jag kan inte stanna kvar
jag fuckar upp ditt organiserade liv
allt du vill kan du få, men ingen trygg framtid

HEEEEEEJ hihihihihiih


Är du i ett förhållande? - Njäääe
Har du kysst någon idag? - Jåå
Är du romantisk? - Jete romantisk!
Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? - Snäll, omtänksam, söt, underbar, snygg kropp haha osv ;-)
Vad är viktigt i ett förhållande? -
Kunna lita på varandra, känna kärlek för varandra såklart också och sånt!
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Jo
Har du lekt med någons känslor? - Gjorde det väl inte med mening precis
Hur många har du varit ihop med? - Kring 15 eller uppåt, orkar fan inte räkna haha
Hur länge höll ditt längsta förhållande? - Några månader
Hur länge var ditt kortaste? - Typ 2 dagar haha!
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Beslutångest
Är du en bra pojk/flickvän? - Vet väl inte jag
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - Hejdå
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 16-18 tror jag
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? - Tror jag inte, kanske om jag är påväg å dö eller nå haha
Hatar du ditt ex? - Absolut inte
Har du kvar någonting från dina gamla förhållande? - Ehjå kan hända
När du vill ha någon, vad gör du? - Gör sällan något, tar sällan insiativet till något sånt haha
Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? - Pappa♥
Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? - Jo de vill jag, framför allt för att få bära en riktigt snygg brudklänning å presenterna!;-) Hihi..
Vill du ha barn? - I framtiden ja
Blir du lätt kär? - Verkligen inte
Vad är det mest avtändande du vet? - Dålig andedräckt hahaha
Hur viktigt är det att man har något gemensamt? - Vet inte 50/50
Har du fått ditt hjärta krossat? - Joo
Har du en “utseendetyp" hos killar? - Ja typ hehe
Vad tycker du om att ligga på första dejten? - Ingen dejtar ju precis i denna ålder haha
Är kärlek allt i livet? - Inte för mig iallafall

Dag 3: En bild på någon i din familj


Lever

Tjenis! JAG LEVER, ännu en fredag har jag överlevt.. Och riktigt kul var den också!:) Dock har jag knappt fått sova nå inatt haha, nåväl då jag väl vaknade hos jennelie drog vi ut och åt på 11ans sen tog vi oss en promenad efter strandpromenaden och sen tillbaka till stan och tillbaka till 11ans för att jossan skulle äta. Sen for jag hem, så nu är jag hemma, ny duschad och känner mig mer levande än död eftersom att det var tvärtom tidigare.. Nu sitter jag i min one piece och tjurar för att alla mina kläder jag äger försvinner efter VARJE HELG ska sluta ha med mig extra kläder hahha... Ska orka gå och fixa mig nu och idas föna håret och allt jobbigt.. Sen iväg till lule med mami å papi och äta, sen ska jag till månsbyn till sofie och ha en hel kväll/natt med hon & johanna.. MYS! Behöver verkligen en lugn kväll för en gångs skull så känns riktigt skönt!  Nåväl, ska börja sminka mig nu och de, sen bråka och riva ut hela huset och hitta någonting att ha på mig.. Hejdå :) vi hörs sen!

Två bilder från igår hos jossan innan vi for vidare, emelie var med också men har ingen bild på henne förutom på jossans dator tror jag! SÅ GLÖM INTE HENNE


Stress..

Tjenis, gör ett jävligt snabbt inlägg nu och har hunnit duscha, äta middag och fixat mig sen jag kom från skolan. Nu ska jag iväg mot bussstationen, sen iväg mot kalix för en förhoppningsvis bra kväll/natt!  Nåväl, ska stressa ihjäl mig nu för ska även hinna fara å ta ut pengar och bussen går på 20 minuter, hej stress! Vi hörs imorgon bättre, sakna mig inte för mycket  :)

Dag 2: En bild på någon du älskar


-



Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can’t change.
Because we only live once.

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.


ännu mera dagar!

Eftersom att förra sånnhär sak blev helt tjorvig när jag åkte bort och jag missade massa dagar så börjar jag på en helt ny istället!:)


Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: Någon i din släkt
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild + 5 fakta om mig.
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

té time!

Har just avverkad en 4 timmars powernap! Nu sitter jag och dricker en kopp té som förövrigt får blir min middag eftersom att jag inte har något matlust till att äta och för att jag sov bort middagen haha.  Nåväl, efter att jag druckit téet ska jag våga mig upp på övervåningen och leta fram mina overknee stövlar! För less på mina tygskor och kan ännu inte använda mina högklackade så ska våga mig upp dit sen och fixa det! Nåväl ska slurpa i mig denna goa koppen med té nu.. Heidåå!


Missing by someone is the hardest feeling.

Tjenixen!  Sitter just nu på bussen påväg hem med musiken i öronen i högsta hugg och datorn i knäet, skönt!  Då var första skoldagen på över en vecka avklarad och den var ju allt annat än jobbigt, hade ett oförberett prov i slutet av dagen vilket gick super, känns bra det!:)   Nu ska jag bara vänta på att få komma hem och så ska jag ta mig någonting och äta, sen får jag se vad som händer. Kanske beger mig ut på en promenad, det är ju sol och hela kittet ute nu men går dock inte å jämföra graderna här med dom i turkiet, haha fan så kallt det är alltså!    Nåväl, ska kika runt på facebook nu och socialicera mig med filip, vi hörs senare!:)

Ehjå, btw.. Kolla vad jag gav mig in på idag, Vad tänkte jag med?
Trodde nog aldrig att det skulle bli över 50, fast endå visste jag det.... haha

det mesta jag shoppade!

Kastar in på det mesta jag köpte i turkiet, allt är inte upp packat ännu.. Hehh

Prada väska,  dålig skärpa och bild så man ser knappt nått haha

Onepiece

Tunika

Tunika

Tunika

Kofta, köpte även en sådan i svart ocksåå

Ed hardy t-shirt

Och dom här skorna var ett akut köp fall för att jag gick lös på foppa toffler till fin klänningar, det gick helt enkelt inte ihop..

Några hundra turkiska arband

Limpa


+ adidas tröja, massa äckligt god mat osvosv ♥

turkiet!

Hej älskingar!  Är hemma från turkiet nu, och ni vet inte HUR mycket jag har saknat kalix, min säng och mina vänner haha.. Ågud,  dom första dagarna gick bra eftersom att det var fint väder 3 dagar, sen 4 dagen regnade det hela dagen, och 5e var det regn och bara moln, 6e dagen var det moln halva dagen och sen sol! Dock dom 3 senaste nätterna har vi haft världens oväder, har aldrig varit med om sådan åska, blåst och regn!  Är från å med nu riktigt rädd för åska, det var extremt hah :(  Till och med 6 personer dog där pga vädret!  Not nice,   de som suger mest är att jag inte är så jävla brun eftersom att vi bara har haft 3 soldagar typ.. HEJ SOLARIUM!:)  Eller ja från brösten och neråt är jag rätt så brun iaf ;-)  Nu kommer lite bilder från resan, senare kommer bilder på vad jag köpt!:)














mer kommer senare!

i live

HEEEEEJ KARA BLOGGLASARE! Saknar ni mig na? Klart ni gor...  Haha, tankte bara uppdatera snabbt sa ni vet att jag lever, ska nu ivag och se pa na upptradanden och sant, kommer ju hem pa onsdag sa skriver mera da! HA DE GOTT

hejdå sverige, hej turkiet!

Tjenis! Sitter och har just ätit frukost, nu ska jag strax idas gå och platta håret så jag får packa ner det alldra sista i resväskan, sen är jag klar för avfärd!:D typ.. Nåja, det är blir mitt sista inlägg för idag, och kommer inte komma fram till turkiet förän kring 12 inatt med bussresa och helt kittet! Så vi kanske hörs imorgon? Eller något.. Vi får helt enkelt se,, nu ska jag ha semester och inte tänka på bloggen och allt skit!  Så skiter helt enkelt i er nu i en vecka framåt :)

HEJDÅ, HA DET BRA FÖR DET SKA JAG HA!:)

om inte planet störtar dvs.


Godmorgon

Bara för att jag är ledig idag och kan sova ett ex antal timmar till så vaknar jag nu och är klart vaken.. Kanske för att jag somnade så tidigt igår?..  Eller ovanligt tidigt för att vara mig iallafall.   Ska orka stiga upp och gå på toa och såntdär, sen snöra på mig nå kläder och fixa allt det mest sista.  Känns som att jag inte vill lämna kalixkomun, dock är det ju bara en vecka.. Men kommer endå sakna vissa, buhu.. Fan vad pussy jag är,  ska stiga upp och pissa nu håller på dö av toalett behovet.  Hahah, hörs sen

Kolla vad jag hitade, en bild från då jag fyllde år 2009.. Haha vafan ;-)

Livet leker

Kom just ut från duschen, så nu är jag ny duschad, skrubbad, ny rakade ben ådedär, nyklippta tånaglar, just smörjt in mig i världens goddoftande hudkräm och nu ska jag måla naglarna ( livet leker ) :D  Sen e jag redo för avfärd! :D   Och så är det säsongspremiär för DH ikväll, det kan inte bli bättre helt enkelt ;)  Nåväl, ska måla naglarna och sen bänka mig framför tven med en kopp té! Blir kvällens sista uppdatering tror jag,  kommer väl uppdatera imorgon nå innan jag far också!  Vet dock inte hur uppdateringen blir där borta, men något inlägg ska jag tamefan få in!  Haha, godnatt!:)


Sjukt gammal & överredigerad bild på mig å johanna från ett disco ;-)
Hihi! Good times.

-



Saknar att hata dig
& Jag hatar att sakna dig.

7. Vem är den roligaste du vet?

Oh shit, det är fan svårt?!  Vet att jag känner folk som är skitroliga, men när man väl kom fram till att betämma sig för någon så kommer jag inte på någon bara för att jag alltid annars har tusen alternativ,  fast jag själv är ju endå roligast? Slutar  minst 5 gånger varje dag att jag alltid skrattar med folk åt mig själv bara för att jag är så jävla rolig!!=))))

Ironiiiii, men skrattar åt mig själv jämt å ständigt faktiskt.. Mest åt hur klantig jag är

tisdagen avklarad!

Är hemma från skolan nu, har redan intagit soffläge och ska ta och kolla på simpsons som jag påbörjade att se iförrgår men somnade, och skulle se klart igår men somnade då oxå haha. Så tar och gör det nu, om jag inte ser VD istället vilket jag tar och gör! Skolan har rullat på som vanligt idag, har fått ett matte prov gjort som gick jävligt bra faktiskt.  Och sen påbörjade jag ett so prov men det gick kepprätt åt helvete bara för att jag inte hade pluggat någonting på matten så gick det bra, och bara för att jag har pluggat ihjäl mig på so'n så gick det åt skogen..  Nåväl, ikväll ska jag bara ta det lugnt, har äntligen en lättnad i kroppen efter att haft sjukt mycket tjorv och press på mig angående vissa saker. Men nu har evve fått allt fixat uti det! Dock 2000 kr fattigare, men ska fixa tillbaka dom 2000 kronorna igen.. Idotaz.  Sen ska jag väl packa det sista? Om jag inte gör det imorgon eftersom att planet lyfter inte förän halv 5 dvs att jag har hela dagen på mig att packa typ..  

känns verkligen inte som att jag ska hit imorgon :



6. Bloggarna du läser

Nu är jag snäll och länkar alla bloggarna jag läser!
Eller dom jag kommer på att jag läser iallafall..


www.aamandasanberg.blogg.se
www.josefiinehenriksson.blogg.se
www.sofieehaggstrom.bloggplatsen.se
www.emelietiger.webblogg.se
www.delicious.3w.se
www.tildaab.blogg.se
www.ronjaahh.blogg.se
www.kissies.se
www.isabelles.nu

Och nu orkar jag inte skriva mera...

När allting rasar, hur är man då stark?


Tjenis, sitter just nu och har elevensval.. Ska ta och plugga lite till so provet jag måste göra imorgon, så ska plugga stenhårt på det i 25 minuter tills jag tar den tidigare bussen hem. Orkar verkligen inte vara kvar, är dö hungrig och helt galet trött efter att inte kunnat sova nå inatt.. Nåväl, ska ta och plugga på nu och inte sitta här och tomskriva, vi hörs helt enkelt senare!

MÅNDAG!



GODMORGON! Har just fixat mig klart för skolan, nu ska jag bara packa ner datorn och laddaren i väskan och dra på mig skor & jacka så är jag klar för ännu en måndag. Har sovit sjukt dåligt inatt och somnade nog inte förän kring 2 tiden? Huvva... Ska gå och hitta rätt på min laddare å sätta ner den i väskan och packa ner datorn.. Vi hörs väl nå på skolan, annars hörs vi senare idag.. Är hemma kring 4 tiden tror jag!

hårfärgning!

Tjenis! Mamma har precis snört in hårfärg uppi huvudet på mig, så medans färger värker håller jag på att packa ner det sista i resväskan, sen ska jag sätta ner lite saker i handbagaget också.. ÅH vad jobbigt!!! Varför kunde inte någon bara veta vad för slags kläder jag vill ha med mig, vad för skor och allt sånt och bara göra allt åt mig!  Är helt sjukt stressad för måste även hinna lära mig 3 prov på 2 DAGAR och ett av dom 3 måste jag göra imorgon, fml.. Nåja, ska ta och plugga på något av proven nu, har beslut ångest av vilket jag ska göra imorgon.. Hmmm! Ska gå å välja det nu å plugga tills det är dags att skölja håret. Heibara!


5. En bild på dig för 1 år sedan

Den är faktiskt PRICK ett år gammal idag..

-

Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ånger. Så älska dom människor som behandlar dig rätt, och glöm dom som inte gör det. Och tro på att allt händer av en anledning. Om du får en chans, ta den. Om det ändrar ditt liv låt den. Ingen sa att det skulle vara lätt, de bara lovade att det skulle vara värt det. Det kommer att komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig......, och vem som inte var och vem som aldrig har varit. Så glöm folk från ditt förflutna, för det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid. När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin göra dig besviken förmodligen kommer att göra det. Du kommer förmodligen få ditt hjärta sårat mer än en gång och det är svårare varje gång. Du kommer såra hjärtan också, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad. Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer att gråta för tiden går för fort, och så småningom kommer du att förlora någon du älskar. Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du har aldrig varit sårad, eftersom alla sextio sekunder du spenderar är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra. Kyss passionerat, spela hårt, förlåta snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger. Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd!

godmorgon!

Godmorgon! Ligger i sängen och har just sett ett avsnitt VD och ätit lite pizza på de också! Nu ska jag idas stiga upp och tvätta bort gårdagens smink som jag verkligen inte ides tvätta bort igår.. Sen ska jag hitta pappa och så ska jag tvinga han att skjutsa ner mig till ica så jag får panta 100 svartsäckar med pantisburkar. Haha, vad gör man inte då man är i stort behov av pengar liksom?.. Sen ska jag få håret färgat och dränka mig själv i läxor, heipa!

Värt att det inte går att ladda upp några bilder heller..

emo



Båda fötterna på jorden, en dröm & ett mål
Jag har alltid vetat vägen, men du hjälpte mig att gå

grattis!!:)

Eftersom att jag alltid skriver grattis åt alla jag känner här på bloggen då dom fyller år så får väl även min syster en plats här också ;-)

Grattis bella♥! Bjuder på en 3 års gammal bild på oss

adidas!

Vet ni vad adidas står för? för er som inte vet.. Får veta nu!

All day i dream about sex
;-)



Chill lördag.

Har just tagit beslutet över att köra på en hemma kväll! Så hitils har kvällen bestått av film, flott och mys med familjen och bara tagit det riktigt lugnt, ska ta och gå & byta om och gå ut och ta en kvällsrök sen ska jag krypa ner i min renbäddade säng och mitt nystädade rum som mamma var så söt och städade åt mig idag =)  Vi lär höras mera senare, för lär inte kunna somna förän på någon timma. Hörs senare då

För er som är ledsna, sura eller på dåligt humör.. Take a smile!;-)


4. En person du ser upp till

Finns ingen person jag ser upp till, absolut inte till någon äldre... Så jag ser upp till mig själv ;-)

Igår kväll!;-)

Orkar inte skriva mycket om gårkvällen, var hos knorr med en massa och hade det riktigt kul!:) Dock blev min kväll inte så lång så missade väl dom roligaste sakerna haha, sånt händer!  Idag har jag lust att dra till kalix och göra något riktigt kul. Men har varken pengar eller skjuts dit så vet inte om jag orkar fara någonstans då jag väl tänker efter, har beslutångest. Iallafall, har varit och firat min stora syster som fyller hela 23 år idag under dagen idag, därför har det inte blivit någon uppdatering. Nu ska jag se ett avnistt VD, sen får jag se hur jag gör med beslutångesten, lutar mot att stanna hemma..

Lite bilder från igår!






RSS 2.0