dag 1,2,3,4,5

på började en lista.. gjorde dock bara första dagen.. så gör om en ny, och gör dom dagarna jag missat av den på samma gång =)


♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Mina drömmar.
♥ Dag 5 – Dig och dina vänner i bilder.
♥ Dag 6 – Det här åt jag idag.

♥ Dag 7 – Vad är kärlek.
♥ Dag 8 – Min bästa vän.
♥ Dag 9 – Min dag.
♥ Dag 10 – En ny bild på dig själv och 10 faktan.
♥ Dag 11 – I min handväska.
♥ Dag 12–  Mina syskon.
♥ Dag 13 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 14 – En bild på dig förra året och en från idag.
♥ Dag 15 – Mina rädslor.
♥ Dag 16 – Något du älskar.
♥ Dag 17 – Vad hade jag på mig idag. 
♥ Dag 18 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 19 – Det här får mig att må bättre.

♥ Dag 20 – Min skola.
♥ Dag 21 – Betydelsefulla låtar.
♥ Dag 22 – Det här saknar jag.
♥ Dag 23 – Det här ångrar jag.
♥ Dag 24 – Min bästa julklapp.


♥ Dag 1 – Presentera mig själv

Jag heter Evelina Eriksson, Bor i töre ca 2 mil ifrån Kalix.. Jag bor hemma med mina föräldrar och min ena syster, den andra har flyttat.. Är även 14 år gammal, blir 15 i september helt onödigt att veta..  på fritiden gör jag allt från ingenting till allt möjligt, haha.. dom mesta dagarna spenderar jag borta i kalix med mina vänner, kommer hem i nån ensaka dag och sover, sen drar jag dit igen eftersom att alla jag känner bor där.  Det var väl kort om mig?  vet inte nått annat som är så viktigt.

♥ Dag 2 – Min första kärlek

Har aldrig varit riktigt kär, eller haft en 100% fungerande & seriöst förhållande.. Så någon första kärlek har jag svårt att bestämma mig över vem det var, men det var antingen två av mina kill kompisar Oskar eller David, hihi.. låter så kul att jag har varit tillsammans med dom eftersom att vi idag är så bra vänner, men någon av dom är väl min första kärlek, dom 2 är mina favvosar av mina ex om man säger så.. & som jag har haft lite mer real feelings för hehe =)

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.



Min pappa heter Roger Eriksson och bor här hemma med mamma å alla andra.. Han jobbar borta varannan vecka kring norge, så han bor bara här varannan vecka vilket är tråkigt, hans största intresse är väl att vara i garaget och skruva, han kör även rally då&då, dock var han bättre förut innan han slutade men började då igen! men han är som sagt världens bästa pappa trotts att vi har våra bråk, och våra diskutioner om allt för onödiga saker.. Men aldrig kommer jag glömma vad han han gett mig & gjort för mig, för utan han hade jag ju inte levit, right? ;>



Min mamma heter Lotta Eriksson, hon jobbar här i töre åt kyrkan.. dock är hon varken präst eller kristen, hon jobbar väl mest med barn å pysslar å skit med dom =) På fritiden har hon väl inget speciellt intresse förutom att städa å plocka upp efter mig, skjutsa mig över allt och göra allt sånt.. Vi har även våra dåliga dagar, och bad memories, men alltid är hon min mamma & kommer alltid älska henne. Så länge hon ger mig pengar å ett bra liv, haha!

♥ Dag 4 – Mina drömmar

Fattar inte, mina drömmar? om vad? typ vad jag drömmer om?.. drömmer nog mest om att jag kommer lyckats med skolan, får en bra utbildning och arbete direkt efter.. att jag tjänar bra med pengar, och träffar mig en fin man och skaffar ett barn med honom, inte mer än så!   lättare att säga, jag drömmer om att komma någonstans värt i livet, att jag ska bli någonting, annars gifter jag mig väl rik om de inte går enligt planerna! haha

♥ Dag 5 – Dig och dina vänner i bilder









osvosv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0