nyårs outfit

ser hel tjock ut, hihi!

men kvällens outfit då:
klänning: modehus.se kofta: snodd av emelie

nyårsfrisyr

har ätit förrätt för något tag sen, jag och linn gick nyss ut och tände maschaller och så.. nu väntar vi på varmrätten sen ska jag bara fixa lite småsaker så ska jag dra till kalix å avsluta mitt år på rätt sätt med rätt folk ;)  ha en bra nyårsafton!

bjuder på en bild på hur mitt hår blev nu när jag har färgat det helsvart igen och satt i löshåret,  man ser mycke bättre på den här bilden än på förra.. även såhär ser jag ut i håret ikväll :)
rätt nöjd med mitt hår right now tack vare min emelie!


dag 1

kör på den här listan nu =)

♥ Dag 1 –  Nått hemskt
♥ Dag 2 –  En första
♥ Dag 3 –  Ett sista ögonblick
♥ Dag 4 –  Mina drömmar.
♥ Dag 5 –  Dig och dina vänner i bilder.
♥ Dag 6 –  Det här åt jag idag.

♥ Dag 7 –  Min favoritfödelsedag
♥ Dag 8 –  Ett ögonblick
♥ Dag 9 –  Min dag.
♥ Dag 10 – En ny bild på dig själv och 10 faktan.
♥ Dag 11 – I min handväska.
♥ Dag 12–  Min favoritplats
♥ Dag 13 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 14 – En bild på dig förra året och en från idag.
♥ Dag 15 – Mina rädslor.
♥ Dag 16 – Något du älskar.
♥ Dag 17 – Vad hade jag på mig idag. 
♥ Dag 18 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 19 – Det här upprör mig

♥ Dag 20 – Min skola.
♥ Dag 21 – Betydelsefulla låtar.
♥ Dag 22 – Det här saknar jag


dag 1

nått hemskt:

det var nog då jag var 8 år och jag fick reda på att min farmor fick åka in på sjukhuset, minns att farfar ringde hem till oss och skulle ha tag i pappa men både mamma å pappa var på föräldrar möte åt min klass och hade av telefonerna, så min systers kille fick cykla till skolan å berätta det åt dom,  hon låg i drygt en vecka på sjukhuset dock var hon medvetslös och pratade inte eller nå,  jag förstor ju inte då hur hemskt det var.. men när jag väl skulle å se då hon hade dött klarade jag inte av det, så jag stannade hos min moster medans mamma och dom tog förväl, inte förän nu idag kan jag gråta för henne.. och på hennes begravning, 

jag vet att om hon hade varit vid liv idag hade hon nog varit den som stod mig närmast av dom äldre, glömmer aldrig hur bäst hon var!    nä gu, blev ju tårögda av att bara skriva några rader ;<

älskar & saknar min farmor
skull jag få träffa någon död, skulle jag välja hon.. utan tvekan!

nyårsafton

har just färgat håret och duschat var så sjuukt skönt har inte fått duscha håret på 2 dagar för att jag ska låta löshåret fastna fast i mitt hår, så nu är jag hel svarthårig igen och nyduschad så sjuukt skönt! tog en timma för mig å duscha har glömt bort hur jobbigt de var att få bort all hårinpackning med långt hår å allt sen skull ja även raka benen, armarna osv ;) så nu är jag klar för kvällen från den delen!

har sovit sjukt dåligt inatt, har vridit å vänt mig till å från somnat och vaknat.. är helt öm i hela hårbotten så kan inte sova på sama sätt jag alltid sover på så därför jag sover så dåligt, ;<  fan vad besvärligt allt med håret vart helt plötsligt, de enda jag skriver om å klagar på... ska man va fin får man lida pin, har dock inte klippt in löshåret ännu så de ser bäst ut som lockat skull ja tro!

nu orkar jag inte skriva artonhundra rader till, ska börja med den här nya listan..  bara för tidsfördriv varje dag, ni gillar ju den.. de vet jag =)   har även gjort nå tidsinställda inlägg idag med outfit, osv vi hörs sen!

bjuder på en gammal bild från höstlovet på emelie & mig hos jonte :)

låt bilden tala för sig själv...

natt kåt, höhö



året!

eftersom att det nu är sista december, även sista dagen på 2010 så känns det förjävligt för jag har haft förjävla kul, har haft 100 gånger roligare än 2009 dock har jag väl gått igenom svårare saker, men som jag kollar bakåt idag så ser allt nästan bra ut,  jag är lycklig =) TAGGAR NYÅR, OCH ETT NYTT ÅR :D

nu ska jag skriva liite om året :)

vet inte var jag ska börja?

det har varit en jävla bra år som jag har skrivit där uppe.. har uppfunnit saker som gör allt roligare, börjat känna massor mer annat folk än vad jag känt tidigare vilket gör allt roliga, alla roliga utekvällar vi har haft på stan, även typ halloween, "lanet" hos jonte haha vilket lan.. öhm, massa fester antar jag,  typ.. karlsborg!!!1 oneoneone årets bästa, efter halloween? tror jag.. ;> haha..  men ja, typ allt man kan tänka sig!

är så ofokuserad av att skriva om mitt år för att linn sitter och babblar om att hon drömde att jag var bonde inatt osv.. haha, bjuder på några bilder från året =)






'









nu orkar jag inte mer!

dag 30

då var vi på sista dagen doo, dock är klockan över 00.00 men de gills som att de fortfarande är 30onde!=) ska sen fortsätta med en nykalender endast för att jag ska ha något att skriva om varje dag!

dag 30

ett sista ögonblick:

öhm.. finns inte så många sista ögoblick jag tänker på nu, men finns fortfarande ett jag aldrig kommer glömma, låter fult för att vara mig, men jag kommer till å med ihåg det sista jag sa till personen, å sista kramarna, närheten å allt av den ;<   sen gjorde bara jag något helt tokigt pga det var folk som förstörde å jag blev tveksam på allt och sa något hel tokigt som lät bra i mitt huvud, men personen tog allt fel å har inte pratat med mig sen dess.. vet nu hur mycke jag sårade den vet att den har gått vidare, tror jag då?  men ser fortfarande dom där ledsna blickarna personen har då den kollar åt mitt håll,   jag säger att jag inte bryr mig, men jag bryr mig igentligen mer än allt.. har kommit över det som var, men saknar det bara.. de är väl helt okei? när man tänker allt vi gick igenom på 7 månder, dock var 90% uppbygt på bråk sen typ 10% på kärlek, hade inte gått hur som helst, så nog var det trotts allt ett bra val =)

man måst gå vidare för eller senare, blir ju bara jobbigare ju längre man skjuter på det.. och man kommer alltid över tillslut, det kan ta ett bra tag men no gåre! :)

nanana..

nu funkar internet igen såå ska berätta om min dag,

jag å emelie vakna kring 2, så då käka vi lite å sen for vi direkt till henne och hon fixa sin mammas hår sen började vi fortsätta sätta fast mitt löshår, tog kring 2-3 timmar å få fast resten, sen då jag var klar drog jag hem direkt vilket var vid 8 tiden då har jag inte gjort mycket meer, har testat lockat mitt hår nu vilket blev bra dock ser det helt fel ut på bilderna istället, haha..  

iallafall, nu ser jag på Allt en tjej vill ha med linn då den här slutar vet jag inte vad jag ska tidsfördriva tiden med.. fortsätta se bilder och vänta på att det ska bli imorgon någon gång, lagomt kul med nyår och sånt ;)  och har övertalat att få fara till kalix, vilket inte var svårt för jag vet att dom inte har hjärtat att hålla mig hemma, det vet jag :]

jajo, ska kolla klart filmen nu snör upp en bild på håret.. dock ser det så störd ut när jag har fotat de då de är lockat, men skönt med nytt & tjockt löshår! lätt värt dom timmarna det tog :)  ska även färga bort min röda slinga i luggen å färga utväxten imorgon så jag blir helt svarthårig, höhö!




inget internet

ingen som har teliainternet funkar tydligen inte? så mitt internet på min dator dvs där jag har alla mina bilder å den jag alltid bloggar ifrån funkar inte då just nu så uppdaterar i bloggen så fort det börjar funka för klarar inte av att blogga på den här minimala bärbara.. haha :)


hårfärlängnings fästnings dags halå

sitter på en kudde på golvet i mitt rum å emelie sitter å smälter in mitt löshår uppiskallen, vi har snart hållt på i 2 timmar dock har vi tagit en paus hihi.. så nu sitter min syster här och håller oss sällskap så sitter vi och pratar om piercingar och sånn shitt..  nä, vet inte vad jag ska tidsfördriva tiden med nu, vill att mitt hår blir klart snart har ont i röven och ryggen haha ;<

söt toffs på min skalle hihi, och emelie är söt med :]

r.i.p

min älskade rosa plattång har lagt av idag typ.. den har buggat som fan dom senaste dagarna, å idag blev den inte ens varm :(:(  tack för åren ♥ haha.. bara för att kommer den leva imorgon!

tur så har jag ju min nya såndär sakemojj som jag fick i julklapp :D

out!

väntar på att min käre vän emelie ska dra sig hitåt så kommer hon å sover med mig inatt hihi, så ska hon stoppa fast min hårförlängning å allt sånt, härliiigt! nu ska jag typ ut med min syster för smoketime typ, haha fan vad fina smeknamn jag har till allt,

ska gå å ta på mig en kofta så jag inte fryser ihjäl dom minuterna jag blir ute haha.. puss!



tidsfördriv

Vilken skiva gillade du bäst under 2010?
- hör aldrig på skivor haha

Vad är du mest stolt över under året som gått?
- vet inte, massor säkert

Har du gjort något du ångrat?
- mm

Vad önskar du dig av nästa år?
- osh, massa saker.. typ små stuffs, att hela året blir helt great, att skolan går bra å allt sånn shit :)

Har du föredragit "lammkött" framför "MILFAR" under 2010?
- HAHA VAFAN?

Vilken pizza har du föredragit under detta år?
- vezuvio typ

Vilken typ av personlighet hos killar har du föredragit under året, utåtriktade eller inåtvända?
- Utåtriktade, haalå

Har du skrivit personlig dagbok?
- näe, inte tid för det typ

Vem har varit bäst av Ronaldo och Zlatan?
- Ronaldo, bara för att han är snyggast, hihi

Har du blivit kär under 2010?
- kär å kär, vet jag inte.. men nästintill

Vilken var den galnaste festen under 2010?
- halloween i början, eller emelies fest =)

Har du varit fullare 2010 än under 2009?
- haha ja

Har du varit lyckigare 2010 än föregående år?
- nja, vissa dagar känns ju bättre än förra årets dagar iallafall :)

Utav Jill Johnsson, Carola och Lena Philipsson ska du välja en att ligga med, en att döda och en att gifta dig med. Hur väljer du?
- hahah men vafan xD

Vilka TV-serier har du följt?
- gossip girl, desperate housewives och greys anatomy

Kollade du på mästarnas mästare?
- nää

Vad gillar du att se för sport på TV?
- ser inte på sport

Vilket är det bästa och sämsta klädköpet du gjort under året?
- jadu, de vetefan 

Vad har du ätit mest under 2010?
- typ.. korv, haha

nana

jag bryr mig inte om falska rykten, det ända jag kan göra är att skratta och ett gott skratt förlänger livet, så ni gör bara så jag lever längre =)

godmorgon



godmorgon på er, har snart varit vaken i en timma.. somnade inte förän vid 4 inatt för satt och svamlade med emelie på skype ett bra tag, haha.  har sovit så gott så jag inte vet vad, har nog haft världens bästa dröm på riktigt länge, den var helt fin, HAHHA å sjuk oherre :)  sen vaknade jag vid 12 å försökte somna om så jag kunde fortsätta drömmen för drömmarna slutat alltid då allt är som mest spännande, visst äre jobbigt? ;<  men då jag väl somnade om drömde jag då istället att värsta mysko gubben bodde i våran lekstuga som är just utanför mitt fönster då jag kollar ut genom mitt rum så nu är jag rädd för det också för han var elak, han påstod att jag hade stått å tjuvrökt vid den där stugan å allt, AHHAHA.. jag har för sjuka drömmar, nu får ni inte veta mer om dom =)

ska hoppa in i duschen ihopp om att bli piggare, sedan ska jag försöka ta tag i dagen så gott det går och ska inte göra ingenting, ska fixa skjuts så jag får hålla mig från töre liite, hade varit skönt å åka bort några dagar eller så, typ till thailand eller grekland eller nå sånt,  skönt att sola å bada typ å vara brunare än alla andra.. hihi

dag 29

dag 29

mina ambitioner:

vet inte vad ambitioner är så... vet inte

utubbe

HAHAHAHAH, hittade den här på emelies mammas fb..
natthumor ♥♥


onödigt långt inlägg? yeo

ligger i min säng just nu och gör ingenting en sånnhär tisdags natt klockan 16 minuter över 1, försöker göra mig trött men går inte nå vidare, eller nu blev jag fan lite trött bara för att jag började prata om det, men det är ju great så kan jag somna någon gång,  imorgon är det onsdag? endast 2 dagar till nyår + nytt år hihi, same shit typ.. vet inte om jag blir hemma på nyår, min mamma värkar tro att jag ska göra nå bad things så hon tror mig inte då jag säger att jag ska till emelie å senare på ett ställe å gö en grej,  men hon får väl suga då.. kommer få fara i slutändan för hon har inte hjärtat att hålla mig hemma!

Såå imorgon när jag vaknar ska jag försöka fixa skjuts till kalix så snabbt som möjligt dock har vi just nu bara en bil, så blir svårt.. måste köpa hårfärg och så ska jag innan det om till agnes då hon har kommit hem å hämta hennes värmetång till löshår så sen ska emelie fixa fast det hemma hos henne så färgar väl mitt hår å allt där då?  jobbigt allt kändes nu, vill duscha för känner mig så ofräsh har inte duschat sen......124235 igårkväll eftersom att jag deckade direkt jag kom hem från emelie då jag skull duschat,

nu ska jag prata med några r-tards på skype bara för att det var så längesen man nötte skype.. typ i somras? finatiderfinatider =)

påtal om fina tider så skriver jag väl samtidigt blondatiderblondatider!

medina - så fin

är halft kär i låten, nöter den idag typ.. helt gullig låt om sin mammi :)


dag 28

dag 28

det här saknar jag:

HEEELA förra året, sen några saker till också.

ett år med...

MIN NAVEL PIERCING IDAG!!!11..  glömmer aldrig =)  den är så sööt å fin ännu, idag för ett år sen la jag mig i den där jädrans stolen å fick en kanyl igenom naveln, men jag överlevde!

älskar min naviis ♥

nytt

bjuder på bilder på nya löshåret & nyårsklänningen :]


från luleå

detta inhandla jag igår då + lite småsaker också

pösigtlinne - h&m

spetströja av nått slag - cubus

tröja - h&m

bh och trosa - h&m

ännu mer trosor - h&m

ensam i emliiis rum

haha, fett söt bild på emelie, mig å oskiis =)

 

haalo, sitter i emelies rum utan henne, som valnligt typ =)  hon är och äter och efter det ska vi dra in till stan, kanske käkar där vet inte eller så äter jag då jag kommer hem, whatever åker hem med kvart över 6an så är hemma kring 7 såå dåå vet jag inte vad jag ska göra.. ;< men något händer väl, typ film, sova?

 

btw så ringde min far å sa att min nyårs klänning & mitt nya löshår som jag har beställt har kommit, lagomt nice! ska bara hitta någon som har en tång så jag kan fixa fast löshåret för orkar inte ha clips mer så ska sätta i nailhair som håller lite längre och så! jaje, nu ska jag göra nått som tidsfördriver tiden tills vi ska dra till stan, pussis


hos emelie

godmorgon keera läsare hihi,  klockan är snart halv 4 och jag ligger fortfarande i emelies säng medans emelie damsuger och så kollar jag på jurassic park 2 tror jag det var!  när emelie har städat klart ska vi dra oss mot stan, och jag ska äta ihjäl mig där för känner först nu hur hungrig jag blev haha..

sen ska jag väl hem eller nå, vet inte hur dagen slutat men något åt de hållet.. uppdaterar mera då jag kommer hem, så då laddar jag upp bilderna på vad jag shoppade igår, fotade dom igår men glömde lägga in dom!  vi höres :)


dag 27

dag 27

min favoritplats:

i närheten av dig, HAHHAAH nej jag skoja jag vet inte,   kalix är min favorit plats dock avskyr jag att det mesta av kalix består av skitsnack, men alla mina vänner befinner sig där & dom är underbara!  det är huvudsaken =)

beat me hate me you can never break me

'r hemma från luleå nu, fick med mig hem 4 par trosor, 1 bh, 3 tröjor och snoddar.. typ det mest nödvändiga jag behöver right now,  kom hem för en halvtimma sen så har bara hunnit äta har inte packat upp nå kläder ännu så blir inga bilder förän då jag bloggar nästa gång, mest troligt blir det imorgon typ..

för nu ska jag ta en powernap i en timma, sen ringa emelie och sen fara till kalix å göra missions och stannar där över natten å sover hos emelie =)  tror de blir så!  ska bara göra så min mamma orkar skjutsa mig fast dom ska på kalas, dock barea till grannen så tycker dom kan skjutsa mig.... om jag åker buss så lär jag få vänta en timme på bussjäveln eftersom att den ALLTID är sen nu på vintern, hata vinter... ;<

emelie är fin på bilden medans jag förstör å ser med r-tard ut än vanligt höhö!

luletown, idag igen

godmorgon!

har nyss fixat mig klart och ätit frukost ska strax dra iväg mot luleå med emleie så fort dom har kommit å hämtat upp mig do,  ska följa med henne då hon shoppar kanske själv kommer hem med någonting jag inte hittade igår =)  frågade sofie om de är mycke folk där idag också, och det var det.. så fett less när det är proppat på alla affärer

aja, det enda jag vet att jag måste ha är lösögonfransar, de var typ de.. nu ska jag hämta vatten å vänta på att emelie å dom ska komma, uppdaterar då jag kommer hem :)


evi talat,

enda sättet att ibland gå vidare är att stanna upp och ta ett stopp ett tag..
brb paus från verkligheten, typ skönt =)


färgningen klaar

klar med allt färgande nu, det blev iallafall rödare å det är ju meningen med allt, nu ska jag se film å keka chips eller så äter jag gravad lax på mackor eftersom att jag inte har något godis sug eller chipssug sen jag började käka min medicin, sick't ;o  menar ju.. godis är typ allt för mig, efter min dator ;<

före ..

under ..

efter ..  ser fläckigt ut, men vi skyller på blixten oså

hårfärgning

har nyss satt in blondering uppi linns och mitt huvud, eller jag har bara satt blondering i luggen för att sen göra den ännu mer röd eftersom att min röda knappt syntes att jag hade den, så har blonderat med av det svarta i luggen å ska bara vänta på att det ska bli ljusare så jag kan skölja ur det å sätta i rödfärgen, ska även sätta rödfärg i linns hår också, dock ska hon bli helt rödhårig.. chill att sno färg av henne så slipper jag spendera en enda krona på det, själv fick hon betala över 300 haha ;)

såhär såg den ut innan, urtvättat å fult.. snör in en efter bild senare ;)

dag 26

dag 26

mina rädslor:

alla jag känner vet nog min största rädsla, och det är ktjejen och hennes barn i the grudge.. haha åter sjukt, men jag är livrädd för dom, inte då jag kollar på filmen, eller är med någon, men när jag ska sova eller gå på toa då det är helt mörkt hemma då dunkar hjärtat så mycke att då jag lägger mig i sängen kan jag inte somna för det gör för ont i hjärtat, de är sjukt läskigt, haha ;o   har blivit psykiskt sjuk sen den filmen, inbillar mig ljuder, blir rädd för det minsta lilla and so on.. ;<

min näst största rädsla är fiskar, inte att ha i akvarium osv då är dom fina å söta! men typ bada med dom, så kommer dom kring benen på en ;o jag hatar det är jag är livrädd för fiskar sen en "olycka" hände med mig då jag å min syrra fiskade då vi var småa.. så idag älskar jag att fiska endast för att fiskarna får ont av korken, har dock inte hjärtat att döda dom helt, bara saka dom lite.. mohaha

att vara ensam är då den tredjen rädslan som är bland dom värsta,  jag hatar att vara ensam.. känns som att någon kan sitta och kolla på mig i timmar, då blir jag sådär äckligt uppspelt så mitit hjärta typ dunkar i 110..  och så hatar jag då att sova själv, jag menar.. hur mysigt är det inte att ligga å sova med någon som håller om en? det är gossigt å förjävligt skönt...  håller oftast om folk då jag sover, ja.. jag gör det aoutomatiskt i sömnen, haha

orkar inte berätta mera rädslor, för då har ni det för lätt för att skrämma ihjäl mig ;<

home from luletown

är hemma från lule nu, orkade inte vara kvar där det var så jävla mycke folk så det gick knappt att ens kolla på kläder så kom inte hem med mycket.. men ska tillbaka dit innan veckan är slut såå =)  nu är jag helt trött, så ska ta en powernap och kolla om jag kanske drar mig mot kalix senare med någon senare buss.. lät skönt, eller så stannar jag hemma å sover, känner mig inte iform ännu..

de lilla jag köpte då..

en oversize tröja som typ ska vara kort.. men den var som en vanlig tröja på mig hahha..

svarta leggings med paljetter påå,

närmare bild så man ser paljetterna, eftersom att dom inte syns på andra

helsvarta vanliga leggings

nagelack, bara för att slösa lite pengar..

drar och shoppar.

sitter i köket just nu, färdigfixad och har varit vaken i över en timma min mamma kom in å väckte mig å frågade om jag skulle åka in med dom till luleå, så drar med mig linn på stan så tar jag och shoppar lite.. vet inte om sofie skull med mig till lule imorgon? men sparar lite money åt det också så det lämnas hemma hhii..

bara för att jag har massa pengar å presentkort kommer jag säkert inte hitta något, men så ska vi inte tänka, ska gå och toa och såå hitta nå skor jag kan ha på mig, sen drar vi väl.. puss :)

ser lagomt pilsk ut i bakgrunden hihi..nämen kände mig rik på mina 940 typ för stunden..

orphan



har just sett den här sjuka filmen med linn & mamma, har vela se den länge.. kan säga att den är ingenting värt att vilja se, den är bara sjuk och får mig att verkligen hata flickan i filmen haha.. helt sjukt, trodde den skulle vara läskigare, men tror jag klarar av att sova ikväll =)

iallafall, nu sitter jag och kollar på en natt på museiumet eller vad den heter.. den slutar på 2 minuter drygt enligt tv4 hihi.. ska sen tvätta bort sminket och gå och sova, kommer säger skjuta fram det med någon timma.. hihi, skönt vi har ju haft halva släkten här idag, så har inte orkat blogga, har lekt papparatzi med min systers systemkamera,vill ha en.. ;<  men får en då jag går ut 8an om jag har G i alla ämnen förutom 1 som jag typ aldrig kommer få G i , hihi.. mami är bäst, å jag ska plugga ihjäl mig!

aja, whatever.. vi hörs mer imorgon, kissses

bläjulfanblälessdennu

godmorgon =)

mår ni bra? hhaha.. jag mår bra, förutom att jag är sick't trött och har huvudvärk så så bra mår jag väl ändå inte, men orkar inte klaga..  kom nyligt ut ur duschen, ska snart gå och lägga på mig nå smink och fixa mig sen ta på mig kläder, måste bara hitta ett långt svart linne först, har mitt ena hos emelie vet jag.. bajs på det osv

seen kommer massa från släkten hit för att det är juldagen idag, men dom kommer hit halv 4 å äter å de, så det är väl slut på det rätt tidigt får jag hoppas..   insåg nyss hur urtvättrat mitt hår har blivit, min röda slinga är typ blond i hårbotten sen rödorange å mitt svarta hår har blivit mörkbrunt så ska färga håret svart och färga slingan i luggen riktigt röd så fort jag har ork, har ju pengarna till att köpa men ska å shoppa upp dom med sofie på måndag såå =) de sket sig!

hittade varsta gamla bilden på mig ;o  hade hål i överläppen dåå, haha xD

dag 25

dag 25

en första:

vadå en första?  ffattar inte ;< orkar inte skriva nååå

nanana, great jul trotts allt

ursäkta mitt sura inlägg som kom upp här tidigare.. haha :)

men nu är jag glad igen, var sur för att jag inte fick löshår i julklapp som jag hade önskat mig hahah.. men pappa beställde nyss det åt mig så :D  så nu är jag glad och nöjd!  har fått massor med present kort och pengar, godis, smink, tjocksockar♥, handväska, en platt/locktång, parfym och krämer i samma doft typ :)  ja, allt sånt där!

så nu är vi hemma från julfirandet, så nu är jag trött och hemma.. ska gå ut med linn på rökpaus, vi hörs sen, puss!

blä,

har just insett att julen är rätt överskattad..

den var hur kul som helst då man var liten, då man trodde tomten fanns, då man blev glad över att bara få en barbie typ.. nu finns de fan ingen mening med den inte för mig idag iallafall, är på kasst humör julen kan dra åt helvete, man äter sig bara äckligt mätt av äcklig julmat öppnar julklappar, delar glädje över det några timmar.. sen är klockan över  0.00 å då är de vilken dag som helst.

uppdaterar om min jul sen då jag är på bättre humör, OM jag blir på bättre humör idag.. de vet jag inte, vi får väl hoppas på det bästa

Utkast: Dec. 24, 2010

har tråkigt medans jag har fixat mig klart å allt, måst ha nått att tidsfördriva tiden med tills kalle anka å det börjar, haha.. det känns fan inte som jul xD men aja!

jag har insett att min sista kyss - var rätt kul, haha.. men söt med :)

jag lyssnar på - just nu på waiting outside the lines

jag pratar - väldigt mycket med folk, blyg är det sista jag är
jag älskar/ tycker om - mina vänner & min familj
mina/min bästa vän - är min som min andra halva som får allt att funka
min första riktiga kyss - räknar jag inte som en riktig kyss, kyss.. men kommer aldrig glömma vem den var ifrån iallafall :) trotts att det var år sen ;o
jag avskyr då folk frågar - en massa saker som dom inte har ett piss med att göra
kärlek är - oftast underbart,  men kan vara tvärt om med tro mig jag vet
äktenskap är - äktenskap, då man lovar att älska någon i nöd & lust föralltid
någonstans, tänker någon - fan vad bäst evve är typ, hihi
jag kommer alltid att vara - mig själv, förändras kommer jag garanterat att göra, kommer mogna till å allt.. men alltid kommer jag vara samma person innerst inne.
jag är hemligt förälskad i - ingen
sist jag grät var - för någon dag sen, men de var mattes fel att han skrämde mig.. så det räknas inte för garvade också så mycke att jag börja gr
sista personen jag såg gråta var - typ Tilda.
min mobiltelefon är - cepe
när jag vaknar på morgonen - snurrar de i min skalle.
innan jag går och lägger mig - sitter jag vid datorn, borstar tänderna osv ...
just nu tänker jag på - att de är jul imorgon ! 
bebisar är - sjukt söta men något sjukt irriterande ! 
idag har jag - varit i luleå town, och inhandlat alla julklappar.
ikväll ska jag - sova tidigt.
imorgon kommer jag - vara med familjen, farbror och kusiner osv .. 

jag vill verkligen vara - din vän.


julafton

godmorgon och gud jul på er =)

jag har just ätit lite jullunch eller vad man ska kalla det, duschade även för ett tag sen och nu väntar jag på att toan ska bli ledig så jag kan fixa mig där å locka håret å all sånt shiit som behövs göras inför jul, måst ju vara lite fin bara för att..

vi firar dock inte jul hemma iår, kasst.. älskar att fira ju hemma så enkelt att vara hemma så kan jag tidsfördriva kvällen med datorn så de inte tar så jävla länge tills då paket öppningen är.. istället ska jag fira den med min familj hos min stora syster å hennes barn å pojkvän å hela köret + hans släkt å allt,

aja nu kommer det en massa folk hit, varför vet jag inte jag sitter iallafall helt osminkad med lockigt hår i morgonrock.. haha ojoj, ska fixa mig nu.. puss!



. .

vad säger man?
ung&dum?
man lär sig av sina misstag,
det vet jag.


cigg klistermärken

ska fan köpa sånnahär klistermärken!!!1  haha, fett fula..

julkalendern

har inte haft tid att blogga nå, emelie kom hit någon gång kring 2 tiden tror jag? har ingenaning.. då var vi ut en sväng, fixade mig, så gick vi ut en sväng igen sen har vi sett på tv och tagit det lugnt and so on, sånt man gör dan före julafton hihi..

idag för exakt ett år sen var emelieto och emelieh här med mig, minns hur jävla kul vi hade hihi.. hann fira den första halvtimmen av julen med dom, så iår drog jag å emelie samma sak fast utan emelieh och utan att det hann bli julafton ;<  men vi överlever ;)  nu ska jag glo på julkalendern för tredje gången idag, haha.. puss

bland annat detta gjorde vi..  sminkade oss till fjotisar haha, sen piercade jag min läpp minns jag också!

Utan Dina Andetag.

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på

Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på

Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på

Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag

dan före doppare dan.

ligger i soffan och hostar ihjäl mig, sov med linn å matte inatt för att danne skrämde ihjäl mig just då jag skulle sova, så har sovit i en oskön gnisslande säng, så gav upp nyligt å steg upp.. ska ringa å väcka emelie snart så hon vaknar, för hon ska komma hit inom kort har jag bestämt, eller så duschar jag å de nu.. eller ja först ska jag å göra en sak med en viss mig själv typ, hhi..

värt inlägg nä?  men iallafall, finns inte mycke att säga de är jul imorgon så mamma kommer väl stressa ihjäl i köket även fast vi inte ska ha jul hemma, men hon ska ha med sig massa mat dit vi ska typ, besvärligt.. okej jag orkar inte bry mig, inte jag som behöver laga mat :)

hihi, egoist jag är typ.. men whatever, nu ska jag göra allt som behövs så får vi höras sen, min dator dör ändå på 2 minuter drygt, kasstt måst hämta laddaren, jåååbbigt.

bjuder på en gammal bild på mig själv som blondin, hihi.. saknar det nästan LITE.

dag 24

dag 24

det här får mig att gråta:

jag vet inte riktigt exakt vad som får mig att gråta eftersom att jag nästan aldrig gråter. men de är väl bra va? =)  ibland tycker jag om hur bra jag kan vara på att gå runt å bära runt på en tunga saker utan att behöva visa det, så jag håller oftast saker för mig själv istället för att prata ut till någon och även på det sättet är de lättare för mig att hålla inne gråt :) dock äre inte fel på att gråta, orkar bara inte förstöra sminket daah? AHAHA nej jag skoja.

tidsfördriv

Bonus fråga: Vad är klockan?- 22:45
1. Är du singel nu?- jajemän
2. Föredrar du långa förhållanden eller massa strul?- förhållande
3. Är du redo o satsa på ett förhållande nu?- vet inte
4. Har du haft sex?- gissa 3 gånger, halå
5. Har du en kk?- hihi
8. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig?- ja, men har kommit över det så idag ser jag inga svårigheter med att jag dumpade den :)
10. Haft sex på fyllan?- nje
11. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de?- det gör jag alltid.
12. Sparat något från ett gammalt förhållande?- aah.
13. Somnat gråtande pga kärleken?- någon enstaka gång
14. Varit på en blind date?- näe
15. Varit otrogen?- asså.. nä

FAMILJ/BOENDE
1. Bor din mamma och pappa tillsammans?- japp
2. Har du några syskon och isåfall vad?- 2 systrar
3. Bråkar du ofta med din mamma/pappa?- rätt så
4. Hur bor du (villa, lägenhet)? villa
5. Har du eget rum?- japp
6. Vilken färg har du på tapeterna? beiga
7. Brukar du måla på väggarna?- gjorde de förut tills dom tapetsera om haha..
8. Har du en tv i ditt rum ?- japp
10. Är dina syskon jobbiga?- nä, dom är rätt gamla så

SISTA SOM
1. Du fick pengar av?- pappa
2. Sov med dig i samma säng?- linn
3. Du delade ett riktigt skratt med?- linn, haha lr mer med mig själv haha
4. Du gick på bio med?- emelieh
5. Du höll i handen?- ;P
6. Du va på stan med?- massor
7. Delade en pizza med dig?- vetefan, sofie eller nå :)
8. Du fick telefonsamtal av?- oskar ;>
9. Skicka ett sms till dig?- eddie ;P
10. Du kramade?- mig själv hihi, nä david eller knoll :)

ÖVRIGT
1. Har du nånsin smygit ut utan lov?- tror jag inte, får alltid gå ut =)
2. Brukar du tjuvkika in i andras fönster?- HAHAH JA
3. Längtar du till sommarn igen?- men ja förfan
4. När du tittar dig i spegeln?- ser jag min spegelbild halå coolt
5. Hur svarar du i telefon?- hallå?
7. Har du gjort något olagligt?- jao
8. Vill du så får du gärna berätta:- va?
10. Hatar du någon riktigt mycket just nu?- nä, tycker väl bara lite illa om en
11. Bäddar du ofta sängen?- nä, mamma gör det alltid åt mig
12. Vad gör dig riktigt glad?- emelie <3
13. Går du i kyrkan? varje söndag?- nää
14. Gillar du att sjunga?- aa ;>
15. Har du egen dator?- jadå
16. Hur mår du idag?- braådåligt
17. Vilken klass går du i? 8E
18. Har du mycket pengar just nu?-  200 eller nå, har noll koll

mvärt

skulle fara till kalix ikväll, väntade på bussen i över en halvtimma sen skjutsa pappa mig hem..  såå nu ska jag vara hemma ikväll, blir hemma med linn å matte, så hoppas på att jag överlever..  är irriterad å arg för att busshoran aldrig kom, så aja...

tur att det finns en som alltid gör en lite glad haha,  nu ska jag bara sitta å vänta på att mamma å dom ska försvinna hemifrån så jag slipper dom åtminståne!.. så blir min kväll liite bättre =)

märkte även för ett tag sen att mamma hade klätt julgranen å sånn shiitt

den ser ju skev ut som fan, haha fett söt <3

dag 22

dag 23

det här får mig att må bättre:


mina vänner, det är nog dom enda som får mig att må riktigt bra.. när jag är med dom så är jag alltid glad å mår bra, förutom vissa stunder, men oftast :)  dom är bland det bästa jag vet, lett.

snör in på några fiina, har dock inte bilder på alla på den här datorn ;<






nanana

såhär såg min outfit ikväll de ser dock helt fucket up på bilden, men whatever.. skull haft ett par svara strumbyxor  om inte en viss KATT/KATTER SKULLE LEKA MED ALLT SOM ÄR KUL att pilla på...  så det var bara att låna hudfärgade strumbyxor av emelie för det var dom enda slags strumbyxorna kvinnan ägde.

vad säger vi? fuck strumbyxoR

kofta - lånat av emelie, linne - gina, högkjol - bikbok, de va d!


jullov.

är hemma från skolavslutningen, eller har varit det ett bra tag.. men har inte orkat blogga nå tidigare, direkt jag kom av snörde jag av mig skorna å alla osköna kläder.. mina fötter är illröda å fula märken av skorna, huvva ont :(  meen nu har jag iallafall jullov, känns inte som det..  är faktiskt helt okej nöjd med mina betyg, men till sommaren ska jag vara 100 gånger så nöjd.. insåg hur viktig skolan var på ett sätt just innan betygsättningen, men ah får väl visa mitt bästa så fixar jag det de vet jag!

nu ska jag se på film, vila fossingarna, facebook tillslut lär jag decka för jag är så satans trött & sjuk, har feber å världens besvärligaste hosta och ont i halsen, så sjukt less.. ska kolla om någon orkar göra mat eller te åt mig, har inte ätit någonting annat än lunchen idag,  men det konstiga är att jag inte har någon matlust, har inte haft det på väldigt länge nu ;s kul för er å veta, inge kul för mig ju, för äta är mitt tidsfördriv sak!

bjuder på några bilder från ikväll på mig & några fina :)




..

You’ll never enjoy your life,
living inside the box
You’re so afraid of taking chances,
how you gonna reach the top?


tisdag

ligger i emelies säng nu, och tar det chill vi kom hit för något tag sen.. ska försöka sova så min huvudvärk försvinner, men lär ju inte gå för att jag hostar så det känns som att lungorna håller på att åka ut ;<  så fort min ena förkyldning försvinner kommer den andra, finns inge positivt med idag..

for till skolan klockan 8, började tio i 10 värt? nää.. bra att folk informerar en om det, vi har redovisat filmen vi har hållt på med sen i fredags, det gick väl rätt bra, var bara lite tabbar här å där, ahaha..  jossan gjorde nog filmen mest, då jag interljuvade henne hihi, trodde dom klippte bort det men tydligen inte xd haha, sen har bara tobbe å dom varit jävliga å försökt snöbada mig, men jag sparka mig ur den situationen så det var löst slapp hamna i snön å bli blöt iallafall :D

de var min dag typ, nu ska jag å emelie bara ta det lugnt sen ska vi väl börja fixa oss inför julavslutningen som börjar halv 7 ikväll, efter den får vi våra betyg.. känner mig inte så taggad på att se dom, verkligen inte.

vi hörs sen


dag 22

dag 22

det här upprör mig:

folk som kan vara så jävla repektlösa mot andra som är hur trevliga som helst mot en.. folk som är otacksamma å bara skiter i andra, i stort sätt syftar jag på en speciell person de gör jag faktist..

blir bara så sjukt irriterad på att folk ska gå å behandla andra dåligt när den behandlar den andra så jävla snällt å är hur trevlig som helst på alla sätt å vis, ajaaa.. 

det sägs att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad,

men det är ju ditt problem inte mitt.

klickat hem

har klickat hem denna klänning idag till nyår, har en exakt likadan fast rosa.. fast är så less den, den här svart å guldiga var typ kärlek vid första ögonkastet för min syster, sen så blev jag också kör haha.. stog mellan att ha silvriga paljetter eller guldiga..  guld fick mest röster, så litar på vad mina vänner tycker haha..

det gick på drygt 500 kr med allt, å klänningen är från www.modehus.nu

eclipse

är inte alls på humör fortfarande, kasst.. varit på skolan idag, vi har fortsatt att spela in våran julfilm, nnu är vi nästan klar vi ska bara klippa bort några delar då jag håller på garva ihjäl mig och så vidare..  gick till shell för ett tag sen med linn och matte, vi hyrde eclipse och köpte godis så nu sitter vi och kollar på den.. ska glo klart på den sen så kanske jag bloggar något inlägg efter filmen.

älskar alla dessa filmer, särlek på dom typ


mm tidsfördriv

orkar inte blogga nu, bloggar då jag känner för det.. okei?

Är du kär?

Har du snusat? jau
Har du fimpat en cigg på nån annan? haha ja
Har du blivit dumpad? tror det
Har du blivit slagen allvarligt? nja
Tar du droger? nej.
Har du pussat en tjej? aa
Hatar du någon? lite... ;<
Älskar du någon? ja mina vänner å familj
Har några av dina vänner svikit dig? jau,
Har du djur? ne
Har du legat brevid en tjej i sängen? jaa
Hatar du dig själv? nee?
Gillar du orange? inte fan vt jag
Har du nån sjukdom? ne
Har du skämt ut dej för den du gillar? haha.. har hänt förut
Har du en gris? jag är en gris hihi
Har du en plattång? aadå
Har du en bror? nejfan
Har du sjukt bra humor? nejfan
Är du brunett? nä, svarthårig
Gillar du att stå i duschen flera timmar? timmar? vet jag inte.. men länge
Tycker du om hästar? ja, härliga djur ju
Har du skilda föräldrar? nej
Har du gått på simskola? nä
Har du sagt bög till en kille? mjao
Har du sagt fitta till en tjej? jado
Har du fuskat? mjå
Har du en teve på ditt rum? japp
Har du lunar? hade, innan de försvann ;<
Har du MSN? jau
Har du en syster? har flera
Har du bruna ögon? nej
Gillar du att fota? gör jag väl
Har du sett dig själv brinna? ja, klantig är jag ibland ;<
Gillar du tacos? ne
Tycker du att du är söt? lett, fan vad fin jag är .. haha
Har du dansat? jafyfan!
Har du spelat fotboll? japp
Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? men dra nu
Äger du en locktång? japp
Gillar du att tugga tuggummi? ja, är beroende av toy ;o
Borstar du tänderna varje morron och kväll? japp
Gillar du kläder? jaa halå
Hatar du falska vänner? hatar & hatar, jag umgås med många falska faktiskt och jag hatar dom inte för dom kan vara underbara på sitt sätt, dock litar jag inte på dom för ett enda öre.
Gillar du räkna matte? gjorde förut, inte nu mer
Älskar du någon nu? JAA, den frågan har redan varit ju
Har du gråtit inför en vän? jo, många gånger
Kan du sjunga? min musiklärare säger de, men då jag sjunger är jag alltid ironisk hahah.. så jag vet inte 
Har du sett nån dö? ne
Äger du vad du vill? ja de gör jag väl
Är du stor? jaföfan
Vad är ditt hela namn? ida maria evelina eriksson
Kan du tala spanska? ne, men har gått spanska så kan ju lite av det iaf!
Är du kortare än 1.60? nejfan sååå kort är jag faktiskt inte
Älskar du sommaren? ja, finns de nå bättre?
Älskar du vintern? NEJ
Har du mer än 6 par skor? jau
Brukar du sjunga när du är i duschen? hihi ja
Har du mer än 3 par mjukisbyxor? vet inte, använder aldrig mjukisbyxor
Gillar du att städa? ne
Gillar du att sova länge? ja, fett skönt
Har du vart med om en olycka? njä
Är du förvirrad?
inte så
Har du förlorat en vän? säkert, men fanns ju allti en andledning till varför jag förlora den, de var ju inte precis mitt fel.
Gillar du att shoppa? jao, då jag är på bra humör
Har du varit i Paris? ne
Gillar du spindlar? dum fråga
Klarar du dej själv? nää
Har du lagat mat? lite, typ pasta, korv, kötbullar, varmamackor, nudlar, ägg osv!
Är du klantig? rätt så ;<
Har du foppatoffler? jau
Har du mer än 20 låtar på din data? spotifyi halå?
Sminkar du dej innan skolan? jau, oftast
Har du träffat en kändis? ja
Har du mer än 7 par nagelack? jåå
Har du busringt? jadå
Har du en vän som skiter i dig? faktiskt
Har du velat göra saker men vågar inte? nja, är inte så rädd av mig
Sover du med nått gosedjur?
Har du åkt nånstans utan att du får? jadå
Vill du bara bort ibland? hädner
Har du bränt dig? Jau
Har du lekt med levande ljus? haha ja
Har du lekt anden i glaset? ja
Skäms du ibland? nja? sällan
Bor du i Skåne? ne
Gillar du hip hop/rap musik? gör ja väl
Är du på sista frågan nu? i guess so

random bild jag hitta i arkivet, dock är bilden tagen igår hihi..

dag 21

dag 21

ett annat ögonblick:


vet ett sjukbra å underbart ögonblick som fick mig sjukt glad rätt nyligt kan tyvärr inte berätta om vad det handlade.. men det var bara tillfälligt, nu äre bara å skita i det å sikta på något annat :)  life goes on, som man brukar säga.

nääe

du kommer inge vart med att gå i andras fotspår,
utan gå den vägen du vill, följ dina egna fotspår livet ut.


julafton? på 5 dagar?

det känns sjukt att det är julafton på fredag, känns som att det minst är en månad kvar.. har inte ens börjar längta till jul, kan inte fatta att jag får jullov på tisdag.. fan vad allt har gått fort, nyss började jag ju 8an känns de som ;o har inte ens lagt märke till att vi har julpynt i hela huset eller något..

bläää, känns bara inte kul med jul.. vill göra det jag alltid gör på fredagar, vara med mina nära kära å ha förjävla kul, nu kommer jag istället vara bland småbarn, hela släkten och inte ens vara hemma..  taggar nog mera till nyår, somfan. hoppas det blir bra, och att jag får lämna töre då.. annars kan det också dra åt fan

det jag längtar till på fredag är att jag får mina julklappar, det är nog det bästa för jag får alltid det jag önskar mig hihi.. då känns livet hyffsat bra, det är ju ett plus att man får lite mera grejer å skit..  jaja, fan vad jag klagar idag, är helt enkelt på dåligt humör dom senaste timmarna.




goood nightttt.

blä, blev tvär sur å less.. skull kunna skrika eller nå, fett med huvudvärk, skjuter mig nu poff nej jag skoja, går fan å sover och hoppas på att vakna upp från min powernap glad å att allt är bra,  brb försvinner från verkligheten ett tag.

lär behövas, jajemän


tjejlistan nivet

halå evii har tråkigt, tidsfördriv

Tjejlistan


1. Har du ett par rosa string? jjarå

2. Vem var den senaste du pussade? han vet

3. Vad har du för bhstorlek ? - 70-75C

4. Trivs du med det? - no gör jag väl de ;>

5. Hur många killars telefonummer har du inlagt i din mobil? - ingenaning

6. Har du blivit dumpad? - Tror deT!

7. Vad gjorde du inatt? - dator å sov typ

8. Och i förrgår natt? - hihih..

9. Vad gör du innan du ska sova? - Bortstar tänderna, datorn, sen typ somnar jag


10. Kan du prata med dina föräldrar om allt? - nee, de är de vännerna är till för bland annat:)

11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - hade väl varit tvungen

12. Har du varit gravid? - neej

13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - hade jag säkert :)

14. Choklad eller glass? - chokladglass halå!

15. Push-up eller T-shirtbh? - push-up

16. String eller hipsters? - sting

17. klackskor eller sneakers? - tygskor hihi

18. Kjol/klänning eller jeans? - leggings lett



Tio fakta

1. Hemstad/ort - kalix

2. Håfärg? - svart å rött

3. Längd - 162, ja är lång!!

4. Frisyr - typ.. kort fast oftast långt å uppklippt litee :)

5. Ögonfärg - blåå

6. Skostorlek - 37

7. Humör - glad :)

9. Civilstatus - singel

10. Vänster eller högerhänt - höger



Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? - jadå

2. Tror du på kärlek? - inte fan vet jag? säkert :)

3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - mhm

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - en gång kanske!..

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ja trore

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - hm, nä 

7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - ne, tror jag inte?

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nä

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - säkert

10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - men ne


Tio saker

1. Kärlek eller pengar? - PENGAR ÄR KÄRLEK HALå

2. cider eller öl? - öl, cider är för sött å svinit

3. Dag eller natt? - natt ;)

4. One night stand eller förhållande? - förhållande, i guess

5. Tv eller internet? - internet

6. Pepsi eller cola? - coca cola

7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - vild fest :D

8. Färgfoto eller svartvita? - färgfoto i think

9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face halå

10. Bilddagboken eller myspace? - bdb



Tio Har du nånsin

1. Har du nånsin blivigt upptäckt när du smitit ut? - näe

2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - ja, hAHAHHA.. dock typ 2 år sen xD

3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - har väl alla

4. Har du hoppat bungy jump? - nä

5. Har du nånsin varit med i en olycka? - nej

6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej

7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? -  ja, haha evil

8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nä, tråkigt ju

9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - nää

10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - ja, haha emotider <3



Tio Känslor

1. Saknar du någon just nu? - gör jag säkert :)

2. Är du glad? - ja, alltid.. nästan förutom då jag är arg :D

3. Är du fundersam? - ibland, eller rätt ofta faktiskt ;s

4. Är du uttråkad? - nu? jaa ;<

5. Är du tysk? - nejdo

7. Är du italienare? - men NÄ

8. Är du fransk? - hora nej

9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - jaaaa




Om dig

1. Hur mycket är klockan just nu? - 14:36

2. Namn? - evelina

3. Vart bor du? - töre, kalix

4. Hur många barn vill du ha? - 1

5. Vill du gifta dig? - i framtiden ja :)

6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - rullar, på skolan skär jag den hahah

7. Har du ätit sushi? - nä

8. Favoritglass? - twister, halå godast glass.

9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - vet inte, kollar aldrig där XD

10. Humör? - glad, fortfarande ;>



Fyra Grejjor

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - ja hah

2. Har du en hund? - nej

3. Sover du helst själv eller med någon? - med någon

4. Tror du på spöken? - nej



Skulle

1. Skulle du vilja vara längre? - ja, lite :)

2. Skulle du vilja väga mer? - näe 

3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - ja, om de hade vart nå kul folk här så visst :)



Kan

1. Kan du röra på öronen? - nä

2. Kan du slicka dig på näsan? - jafan

3. Kan du kolla i kors med ögonen? - jadå

4. Kan dina föräldrar lita på dig? - tveksamt

5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - nääe

6. Kan du va på en fest utan att dricka? - nja

 



ja ee miiikrofoon kåååt

sitter just nu i köket å kollar då mamma lagat mat, men vet inte vad.. eller varför hon lagar mat nu?! haha.. jag ska iallafall göra mig en räkmacka snart, fett gott ♥  har nyss även fixat mig, duschat och hela köret, har även fått min brun utan sol nu, life is good now typ.. eller hur det stavas, hihi..

nåväl, nu ska jaaag typ göra den där mackan, sen göra någon nytta och plugga till ett engelska prov jag ska göra imorgon dock vet jag inte när för vi har inga vanliga lektioner mer, men sak samma inte mitt problem det :D vi hörs sen!

dagens facelook & brun utan sol,
ser dock ut som att jag har världens dos med foundation på läpparna ;s uh haha

om världen blir delad vill jag vara på din sida.

godmorgon, har just gjort dag 20 här i bloggen och vaknade för en kvart sen drygt.. var sjukt skönt att få sova i min egna säng inatt, var över en vecka sen haha.   just nu sittrer jag och kollar på någon dokumentär om victoria silvesteds eller hur fan hon heter å hur hennes namn stavas, orkar inte googla fram rätt stavning å allt bara för hennes skull, för trött, för jobbigt ;)

skulle igentligen in till kalix idag för att köpa lite stuffs.. men mamma skull dit nu då jag steg upp så bad henne köpa mig en brun utan sol och sånt som behövs är lik som ett spöke å min brun utan sol är slut å solarium är jobbigt å allt sånt där, så kör på brun utan sol nu ett tag =)   jete intressant för er å veta, vet det. hihi, ska käka något nu eller först ska jag se på julkalendern :D

ser lite r-tard ut, hihi

dag 20

dag 20 

den här månaden:

den här månaden har varit en great måndad.. vi har bara har massor med kul på helgerna sen har jag pluggat ihjäl mig på veckorna endast för att fixa massa betyg innan julavslutningen..  har inte haft något riktigt stort minus med månaden, har inte gråtit, varit ledsen eller något sånt precis.. kanske bara varit arg å less då&då vilket som händer alla någon gång.  så nu i december finns det ingenting att klaga på, helt enkelt galet great månad :)

snör in några få bilder från månaden, hittade knappt några ;o







sanningar du kanske inte visste.

10 sanningar om mig själv :
♥ Jag är rädd för att bli övergiven, asså typ att min bästa vän skull lämna mig
♥ Jag är sjukt less alla idioter och rykten som finns här
♥ Jag blir sjukt lätt avundsjuk, men är bra på att vara avundsjuk i smyg.. hihi
♥ Jag saknar min pappa.. massor!
♥ Jag skulle aldrig kunna skada mig själv, typ begå självmord eller något ;o hur dåligt jag än hade mått, är livrädd för döden
♥ Jag älskar musik, de är typ mitt liv de är någonting jag hör på varje dag
♥ Jag klarar inte skolan utan emelie, skolkar lektioner eller så stannar jag hemma, hon är typ min andra halva så när hon är hemma funkar ju liksom inte hela jag, hihi
♥ Jag blir lätt sjuk, har typ sick't dålig hälsa eller vadfan det heter
♥ Min stora syster är en av mina bästa vänner
♥ Jag har sjukt svårt att tro på mig, att få in i min hjärna att jag klarar av det, å att jag kan det där osv

10 saker jag älskar :


♥ Mina vänner
♥ Min familj
♥ Min mobil 

♥ Min dator
♥ Min säng
♥ Min bästavän
♥ Musik

♥ Sommar
♥ Värme 

♥ Och att sova

10 saker jag hatar:
♥ Falska människor
 som tror att dom vet allt om en
♥ Pyttipanna
♥ Jag brukar aldrig hata någon, men nu gör jag det. halå först gången typ
♥ Svikare
♥ Lögnare
♥ Folk som trycker ner andra
♥ Skolan, fett less.. bara två skoldagar kvar
♥ Att ha ont i magen, finns inge värre
♥ Dagen efter något kul har hänt, helt trött å jävlig haha
♥ Folk som tjatar om allt möjligt

7 personer som står mig nära:
♥ Emelie Tiger
♥ Emelie Holmgren
♥ Amanda Sandberg
♥ Josefine Henriksson
♥ Sofie Häggström

♥ Jennelie Lund

♥ Linnea heikkilä + massa mer!

10 stunder jag alltid kommer minnas :

♥ Turkiet 2007
♥ Sommaren 2010
♥ Skolavslutningen 2010, minnes värd.. lätt!
♥ Första doppet 14 maj 2010, kallt.. hihi
♥ 25/8 2009 :) jete sött datum haha
♥ Valborgs 2010
♥ Årets fester
♥ Halloween 2010, halå!
♥ Hösten 2010, rett bra den med
♥ Och typ, en halv miljon andra saker!

igår!

har inte orkar blogga om gårkvällen tidigare idag för har velat få tag i lite bilder mer än vad jag har osv.. ska be emelie skicka några till senare som jag kommer snöra upp på fb bland annat så skriver upp här då jag har lagt in dom där ;)

iallafall, det var en sjukt nice kväll igår! med massaa bra å roliga människor, vi gjorde allt från att gråta till att stå på bord å dansa.. haha, nemen sjukt kul var det! dock var det lite mindre kul för oss som sov där inatt som var tvungen att städa allt imorse, allt klibbigt som var på golvet vi fick skura varje rum typ 3 gånger om för att kladdet skulle försvinna hah, oherre..  men iallafall, kvällen var sjukt nice och måst göras om lätt :D 

har däremot sovit rätt kast i natt, jag å emelie delade på en jätte liten madrass på golvet med bara ett täcke, så vi har bråkat om madrassen å täcket i sömnen skull ja tro.. medans sofie fanny å johanna har sovit med gott om plats haha, ahja har fått sova ut som fan här hemma då jag kom hem, dock så missade vi halv 2 bussen som for en kvart för tidigt typ.. fett arga vi blev så vi gick å käkade på fra för att tidsfördriva tiden! sen kom jag hem, å då somna jag typ!

en liten bild bomb bjuds på, ska få tag i dom bilderna jag fotade..
dock har jag fotat nästan alla som är här med emelitos kameraa, hihi :)








dag 19

dag 19

detta ångrar jag:

svårt att välja någonting enbart det.. för det finns faktist rätt så mycket jag ångrar, som har hänt då folk har varit onyktert, bråk här å där..   såra folk inom kärleken,vänskap, assåå jag ångrar nog rätt mycke.. men jag kan leva med den ångern för vissa dagar tänker jag inte på det alls, å vissa tänker jag på det mer än någonsin.

när jag gör ett beslut å tänker att det här känns rätt, så känns det bara rätt för stunden för efter en vecka ångrar jag mig.. alltid tro mig det har hänt 6 gånger dom senaste gångerna, låter helt sick't mår bättre av att ha mycke saker igång å typ elda sönder hjärnan av att plågas av tusen tankar  än att behöva välja bort någonting som förändrar ens liv.. vill aldrig göra något sånt val som t.e.x förändrar mitt liv,  aldrig

för de är så bra som de är just nu

näe, jå, halå näe

min mami, har handlat 2 bhar idag åt mig, å ett linne å en högkjol vilket får bli bra till julavslutningen orkar fan inte klä upp mig, för jobbigt, för onödigt, för lat för att handla något annat.

frååååån h&m bägge 2


tonight gonna be a god night

värt att både jag & emelie är färdifixade även fast vi inte ska iväg förän på 3 timmar typ haha..  så nu sitter vi å poppar musik, eller jag för emelie stack någonstans i huset haha..  har med mig kameran, så imorgon får ni mest troligt en bild bomb från ikväll, nu hoppas vi bara att kvällen blir great and so on! ;)

min snyggevän ;)

är vi inte heta så sej

fiiire

skor! haha

och kvällens outfit.. tunika - gina, koftan ska inte vara på senare hihi..

dag 18

dag 18

min favoritfödelsedag:

har ingen aning om vilken som är min favorit födelsedag, alla har väl varit lika bra :)  men dom bästa är väl dom här senaste som har varit, då jag har fått vara med bra folk, ha kul and so on!

@hos emeliie

sitter hos min käre vän emelie nu, har nyss duschat var massa skönt, fast emelie duschar fortfarande... seg hon är hihi, då hon är klar med duschandet ska väl vi fixa lite grejer till ikväll, sen byta om och fixa osss sitter just nu i någon tröja emelie äger fett mysig är den iallafall, hihi..  nu kom emelies katt och skrämde skiten ur mig, haha ;<

ahja, idag på skolan har vi inte haft en enda vanlig lektion vi har blivit indelad i grupper så ska vi skriva manus å sedan göra en film, vi skrev manuset sen stack jag till emelietoo, och här sitter jag nu och kan inte fatta att klockan bara är snart tio över 12 den känns som 3-4 tiden typ eheh.. aja, ska ringa några samtal nu såå, vi hörs!

peddosmilet, haha..

hahah

äre jag å emelie så säg... tänkte inte på att jag printade, ttröck på alla möjliga knappar så hitta jag den här på skrivbordet hahaha :D  våra dagliga diskutioner, man märker att vi går varandra på nerverna var å varannan dag över små stuffs hahaha..


jag har tråkigt.

tidsfördriv

1. Namn: Evelina
2. Födelsedatum: 7 september
3. Ålder: 14
4. Bor: Töre
5. Familj: mamma, pappa och två syskon
6. Husdjur: inget
7. Hårfärg: svart å röd underlugg
8. Ögonfärg: blåa
9. Hur lång är du: 162-163
10. Höger eller vänsterhänt: höger
11. Civilstatus: singel
12. Trivs du med det: ja,faktiskt :)
13. Senaste personen du kramade: david :)
14. Senaste personen du pussade: en fuljävel som igentligen är snygg, haha
15. Senaste personen du pratade i telefon med: emelie :)
16. Senaste personen du ringde: emeliee
17. Senaste personen som ringde dig: emelie!
18. Dagens kläder: finns i inlägget under
19. Dagens smink: eyeliner, mascara, foundation & puder
20. Favorit mat: har ingen
21. Favorit färg: svart, vitt , rosa och blått
22. Rökt: japp
23. Snusat: aa
24. Testat droger: fuck no!
25. Druckit alkohol: ado
26. Senast du drack alkohol: 2 helger sen typ
27. Vad för slags alkohol drack du då: smirnoff sprit tror jag de var!
28. Med vem drack du: en massa fina
29. Har du bra självförtroende: nje
30. Nöjd över din kropp: nää
31. Många vänner: ja :)
32. Din bästa vän: emelie tiger :)
33. Hatar du någon: hatar å hatar.. hatar väl att jag inte kan skita i personen? hatar inte personen, hatar det haha ni får tamefan ta å fatta det där.
34. Pratar du fortfarande med personen du senast kysste: knappt, bara då han är full å jag är full annars tål jag honom inte haha.
35. När duschade du senast: för ca en timma sen
36. Är du oskuld: ;>
37. Vem hade du senast sex med: bort glömt
38. Har du haft oskyddat sex: neei
39. Har du varit gravid: nej
40. Äldsta strul: 18-19
41. Yngsta strul: 13 hihi
42. Har du varit otrogen? asså, nja.. de var ju inge seriöst förhållande precis då jag var det haha, så ser det inte så.. idag skulle jag inte röra en annan kille mer än som vän om jag redan hade haft en.
43. Har du bra betyg i skolan? nej, men jag har bättrar mig somfan å kämpar på!
44. Favorit ämne i skolan: svenska eller nå
45. Skolkat: jau
46. Fuskat på ett prov: mm
47. Fått kvarsittning: hahah ja på min gamla skola dock
48. Fått hem ringning: japp
49. Mobbat någon: jao, något jag aldrig skulle göra idag
50. Pratat med rektorn: aah


Under de 30 senaste dagarna har du:
[x] Rökt
[x] Snusat
[ ] Knarkat
[x] Druckit alkohol
[x] Kramat någon
[x] Pussat någon
[x] Hånglat med någon
[ ] Haft sex
[x] Strulat med någon nyktert
[x] Strulat med någon onyktert
[x] Pratat i telefon över en timme
[ x Pratat i telefon över två timmar
[x] Smsat med en okänd
[x] Pratat i telefon med en okänd
[x] Pratat i telefon med någon du tycker om
[x] Varit vaken ett helt dygn
[x] Haft utegångsförbud  - i typ en timma... haha


Antingen eller:
Cola – Fanta - cola
Öl – Cider - sprit :D
Svart – Vit - svart
Pizza – Hamburgare - pizza
Pop – Rock - dunno
Sommar – vinter - sommar
Strul – Kärlek - kärlek

Lycka – Pengar - pengar är lycka, i mina ögon

hihi

vaknade just upp ur en feting skön powernap som bestod av 2-3 timmar.. folk har ringt å ringt själv har jag inte blivit störd av det för jag har legat på mobilen å dämpat ljudet men min syster hade där emot vaknat av det? eller så kanske hon aldrig sov.. haha, whatever! ska snart gå och söka några strumpbyxor, å en svart tunika.. halå å en fet väska jag måste packa ner allt jag har, smink, kläder, skor, plattång å hela allt för stannar i kalix imorgon å fixar mig hos emelieto, sen då jevlart smäller det sa morfar.. HAHH näni småbarn, nu ska jag glo på julkalender för tredje gången idag hihi.. det är så brao!:)

bara föratt de var såå länge sen såå...
dagens outfit: t-shirt - vero moda, leggings - nelly, linne - gina tricot

dag 17

dag 17

mitt favoritminne:

det var nog turkiet 2007.. de är något jag delar med min familj, de är typ det bästa minnet vi har.. sen en massa andra små saker, sen är det också det enda riktiga minnet jag kommer ihåg nästa varje dag ifrån.. de var sjuuukt härligt att åka bort ifrån allt över bara en vecka osv. så, de är nog mitt favorit minne och jag kan sitta å titta på bilderna från dom om & om igen, dock har datorn krashat med alla bilderna från turkiet på.. ;<  men har en på den här datorn iallafall! :)

någon random kille som pratade engelska åt mig å ville leka boll med mig.. hahah, pappa satt ju iiiinte å översatt allt han sa åt mig, absolut inte.

halå, het

nanana

HATAR MIN DATOR,  ska jävla sticka tusen knivar i den. hade bloggat om allt bokstavligen allt jag har gjort idag, rätt lånt blev det.. sen helt plötsligt kom jag på facebook.. utan att jag klicka någonstans ;<  huhu..

iallafall, befinner mig i soffan å har nyligt tvättat löshåret för jag testade locka det, men de blev fult så tvättade det så ska sen testa locka om det fast på ett annat sätt hihi, smart jag är!   har varit på skolan idag iallafall, slutade kring 1 för att vi skulle å kolla på volleyboll finalen, men jag for aldrig for hem direkt istället. när jag kom hem gjorde jag ingenting, glodde på tven å sen gjorde jag allt de där jobbiga med löshåret and so on..  hörs sen, ska glo på true jackson på nickelodeon nuu!11

tvättning, såå jeevla intressant å titta på!



läxa



allt detta har jag skrivit idag och skickat in till min svenska&engelska lärare, var inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara.. min deckare är ju bara föör bra hittils, dock är det mamma som har hjälp till med allt, no är hon söt!

historian upprepar sig och slutar alltid likadant.


two days

jag suger på att uppdatera, är helt slut i skallen efter allt med skolan.. idag sätts betygen för julen, får G i idrott vilket jag aldrig trodde eftersom att jag inte har varit med på mer än 2-3 lektioner? älskar den nya idrottsläraren, han ger alla en chans åtminståne! hoppas på att få g i allt utom i matte, där kmr de förbli ett ig i think.

iaallafall, när jag kom hem från skolan idag såå åt jag chips, väntade tills mamma kom hem med pizza mmums.. sen käkade jag, somnade å vaknade klockan 7 av att julkalendern började hihi.. så såg den för andra gången idag, sen har jag skrivit en bokreception åt min svenska lärare som jag ska skicka in nu, sen ska jag skriva en deckare som jag ska skicka in till samma lärare and so on.. ska börja med allt det där nu, min mamma får göra en början för jag måste duscha känner jag!   

bara 2 dagar kvar till helgen nu, imorgon äre torsdag.. sen fredag fett härligt!

hahah, fresh bild ♥

dag 16

dag 16

min första kyss:

asåå, ööhm.. helt ärligt har jag inge minne av min första kyss eller det har jag, men inte med vem de var.. de var väl typ som de är för alla andra, man är liten å man tycker det är pinsamt att göra något när någon annan ser påå å fnissas å har sig haha.. men den var väl inte så lyckad i guess, varken jag eller pojken var någon höjdare på det då haha.. aja, man lär sig med tiden ;)

jejeja

gaah, skull ju blogga då jag kom hem från kalix.. vad tror ni jag inte gör? somnar sittandes i soffan med datorn i knäet och vaknar inte förän prick 9 då dh å allt började sååå ja bloggar nu då!

har då nyss sett dh, kom även just ut ur duschen ska låta mitt hår torka lite så ska jag sen gå och lägga mig!  idag har vi haft volleybolltunering på skolan, vet inte hur de gick för oss vi kom iallafall till final men då vi spela finalen vet jag inte vad det blev, om vi nu gick vidare till finalen mot lärarna på tordag? äh, jag har ingen aning..  sen efter volleyboll tuneringen for jag emelie å sofie till coop, köpte hårfärg sen hem till emelie och började blondera min underlugg, sedan sofies hår.. sen färgade vi min under lugg röd å lite av mitt gamla blonda löshår också så jag får några röda slingor i mitt hår hihi,  men tog ut färgen ur luggen för tidigt så de är lite ljust tycker jag men ska färga om den starkare and so on!

he blir no bra, då vi var klar med allt uti hårfärg for jag å sofie till stan, käkade på frasses sen kom marcus å jonas dit en snabbish sen sstack jag å sofie till bussen å åkte heem, sov gott som fan i bussen ska ni veta.. och här hemma.. ser fram emot att få gå å lägga mig efter detta inlägg, hihi.. de värker i benen av trötthet ;<

snabb bild på hur håret ser ut,  man ser dock inte knappt de röda i min lugg på fotot.. syns bättre irl :) samma med slingorna i håret, ska klippa till dom så de inte ser så där fucked up ut :)


dag 15

orkar inte göra dag 14, tråkigt att veta vad jag har på mig and so on såå vi kör på 15 ist

dag 15

mina drömmar:

hmm, mina drömmar? har väl inga direkta drömmar, eller typ önskar eller hoppas på någonting som ska hända.. men jag drömmer om att få bli rik, ha massor med pengar som ajg kan spendera typ på löshår, hårfärg, pengar, smink och framför allt kläder..  ja allt sånt typ killar tycker är onödigt!  vissa har ju en pappa som köper allt åt mina vespa såååå det bhr jag inte lägga ner pengar på, dock betalar min mamma mina kläder å löshår då jag tänker efter...

behöver nog inte vara rik, har ju mina föräldrar som inte har snålt på pengar.. pengar ♥♥

@tiger house

sitter hos emelie nu, med  hon å sofie vi ska nu börja färga mitt hår och sofies, sen blir mer färgning i min skalle å emelies.. det bllir säkert great,  vet inte när jag kommer hem härifrån hör av mig iallafall då jag är hemma.. pusss

söt jag är hihi

blont?

imorgon ska jag göra förändrig på håret eller jag & emelie, sofie ska göra något åt sitt också! men avslöjar inte vad.. men det kommer innehålla blondering & en till annan färg.. heheh, ni får tyvärr inte veta för jag älskar att ni ska få vara nyfikna jävlar..  kanske ska jag bli blondin igen? ;)  eller kanske inte? ;)


my lifee

Jag har i mitt liv:

(x) Rökt
(x) Snusat
(x) Rökt något utom cigaretter eller cigarr. - vattenpipa haha :D
(x) Druckit så mycket att jag spytt.
( ) Stulit en bil.
(x) Hånglat med samma kön
(x) Sovit i samma säng med samma kön.
(x) Varit kär
(x) Blivit dumpad.
(x) Dumpat någon.
( ) Haft sex på offentlig plats

(x) Snattat.
( ) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex.
( ) Blivit arresterad.
( ) Gått på en blind date
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat.
( ) Sett någon dö.
(x) Varit utomlands.
(x) Flugit flygplan.
(x) Gått vilse.
( ) Varit nära på att dö
(x) Gråtit dig till sömns.
(x) Lekt tjuv och polis.
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
(x) Busringt.
(x) Skrattat så mycket att någon form av dryck kommit ut ur näsan.
(x) Fångat en snöflinga på tungan.
(x) Dansat i regn
(x) Skrivit till Jultomten.
(x) Fått ett sugmärke.
(x) Sett solen gå upp med någon du tyckt om.
(x) Blåst såpbubblor.
(x) Grillat på en strand.
(x) Åkt inlines
(x) Åkt skidor.
(x) Åkt skridskor.
(x) Åkt snowboard.
( ) Genomgått en operation.
( ) Varit förälskad i en lärare
( ) Haft sex med min lärare.
(x) Sett en del av mig själv brinna.
( ) Ätit sushi.
(x) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi.
(x) Gjort en snöängel.
( ) Haft ett te-party.
(x) Byggt ett sandslott.
(x) Hoppat i en vattenpöl.
(x) Hoppat i en lövhög.
(x) Somnat i skolan/på jobbet.
( ) Använt ett falskt id.

(x) Tittat på en solnedgång.
(x) varit med i en jordbävning.
( ) Rört en orm.
(x) Sovit under stjärnorna.
(x) Blivit kittlad.
(x) Blivit bestulen.
(x) Blivit missförstådd.
(x) Vunnit i en tävling.
(x) Gått mot rött.
( ) Blivit avstängd från skolan.
( ) Varit i en bilolycka.
(x) Haft kramp.
(x) Ätit ett helt glasspaket på en natt.
(x) Hatat mitt utseende.
( ) Varit vittne till ett brott.
(x) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna.
(x) Skrivit ett kärleksbrev.
(x) Fått en önskan inslagen.
( ) Haft sex med ett djur.
(x) Smakat torrfoder till ett djur.
( ) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne.
( ) Kysst en spegel.
(x) Sjungit i duschen.
(x) Drömt att jag gift mig med någon.
(x) Slickat på en lyktstolpe på vintern.
(x) Suttit på ett tak.
(x) Skrikit så att jag inte fått luft.
(x) Pratat i telefon i mer än 4 timmar.
(x) Stannat uppe hela natten.
( ) Inte duschat på en vecka.
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.
(x) Klättrat i träd
(x) Haft en koja.
(x) Blivit puttad i en pool med kläderna på.
(x) Brutit någon kroppsdel.
(x) Fångat en fjäril.
(x) Fuskat på ett prov.
(x) Glömt någons namn.

( ) Tatuerat mig.
(x) Piercat mig på annat ställe än öronen
( ) Dykt djupare än trettio meter.
( ) Hoppat fallskärm

dom får säga va dom vill, men du är en vacker person.

I miss your smile that you always had when you met me ..
I miss your hugs, your presence & all our moments we shared ..

I want you now as I had you before.
it's true, I promise

dag 13

dag 13

den här veckan:

har inga direkta planer för veckan, tar dagarna som dom kommer.. dock ser mina veckodagar oftast rätt lika ut, jag stiger upp, gör mig i ordning för skola, far till skolan å är där sen hem.. powernap, sen pluggar jag lite, duschen, tv & sen slutligen sängen!

nu dock taggar jag bara inför helg, och hoppas på att fredag blir great för då blire att  fa på ett ställe å göra en grej med massor med folk, blir säkert bra! förhoppningsvis..

naglarnaaa!

så här blev naglarna, dom ser så kladdiga ut på bilden..
ni får glo på dom irl istället!  puss.


arj



låt bilden tala för sig själv, käkar negerbollar.. är sur för att dom smakar skit + en sak til så jag har stängt in mig på rummet och ska inte gå ut på ett bra taaaag! skojade bara.. ska gå ut här ifrån så fort jag har bloggat för kom på att en beck film började... ibland hade de varit bra att jag hade en boxer som funkade i mitt rum så jag kunde glo här inne..

hur so helst, kan berätta lite om igår!  for till kalix, var med sofie å emelie, vi hade sjukt tråkigt på bowlingen i 3 timmar.. gjorde ingeeenting förutom tidfördrev tiden med att kolla på en snygg kille som var där som har varit med i idol, och så höll vi på med tomtebloss.. sen mötte vi knoll å josef och följde med dom till suntun där i prencip alla jag känner var,  å där inne var de nåsåfan varm å skööönt efter som att de var iskallt ute var värme jävligt bra just dom första sekundrarna..  sen vid 10 blev jag så tjurig för att jag inte fick sova i kalix av någon skum anledning så jag for hem, drog med mig emelie och hon fixade mina naglar med förlängning å all sånn shit vilket tog kring 2 timmar.. sen blev klockan vid 1, vi åt mackor la oss i sängen å glodde på en film dock somnade vi båda nästa direkt, skööönt.. idag har jag inte gjort annat än att vara med emelie å varit tjurig å sovit då!   snör upp bilder på naglarna senare, kisss

dag 12

dag 12

i min handväska:


i min handväska har jag nog allt möjligt, plattång, hårspray, smink, tamponger, papper, böcker, kläder, kondomer (haha), batterier, lim till lösnaglarp p-piller och pengar!

det är nog det mesta jag har i min väska tror jag, har dock inte alltid med mig smink å skit till skolan, men det händer minst 2 gånger i veckan så det gills som det då också ja oså!

fixx

har just fixat mig klart, väntar på att middagen ska bli färdiglagad så ska jag käka, sen fixa mig lite till å packa ner sminket, plattången and so on sen ska jag fram skaffa pengar av mina parents sen drar jag mot kalix, sover där så är hemma imorgon någon gång skull ja tro, om jag inte blir överkörd eller något sånt trevligt ikväll.. hihi, aja, ska kolla om maten är klar snart, för jag är typ.. HUNGRIg som en varg, haha.. magen kurrar jeeete söttt.


lördag.


Halåå ser helt likblek å knepp ut, men vi får leva med det!

goodmorgon! har varit vaken enda sen klockan nio, blev väckt av telefonen som ringde.. sjuk jobbigt, sen kunde jag inte somna om så steg upp vid halv 10, tog mig lite och äta la mig igen i sängen å såg på julkalendern, haha.. när man väl har börjat se den ggår inte det inte att missa ett avsnitt, bra tidsfördriv iaf!  så jag ligger fortfarande kvar i sängen, ska nog ligga här ett bra tag till, ska försöka sova lite om det går.

sen dra mig upp å fixa mig för ikväll SKA jag till kalix, verkade iallafall som att jag inte missade någonting igår förutom då polisen tog mina vänners sprit, hihih. rätt kul på sätt å vis ^^  snäll vän jag är, men whatever, lite dum har jag ju alltid varit.  nåväl, vi får höras senare, blir tom på ord nu, cyya!

dag 11

dag 11

mina syskon:

Har två systrar, den enda heter Linn Eriksson, bor här hemma och är 16 år gammal.. hon är väl den jag har som bäst kontakt med i hela familjen, hon är nästintill exakt som jag.. vi har samma jävliga humör, samma kassa skämt & helt urspårad humor typ..  hon är en jag delar något mycket med :)



Min andra syster heter Isabelle Eriksson,  och hon är 22 år gammal och bor i jämtön med sin pojkvän och deras son + hans barn från hans tidigare förhållande..  jag & bella står inte så nära varandra tror mest det beror på att det är 8 års åldersskillnad och att vi inte har samma intressen..  men hon betyder massor, som alla andra i familjen gör :)


idol

ligger i sängen, ska snart sova.. ensam, OM jag nu inte hinner få sällskap tills jag somnar vilket som jag säkert kommer hinna få.. ska ringa och kolla om emelie lever, så hon inte har allt för kul utan mig ;)

har kollat på idol finalen ikväll med några töntar,  jay vann trotts att jag röstade på minnah hela 2 gånger.. dock har jag aldrig sätt idol någon gång av fredags avsnitten, men jaa. hon förtjänade att vinna för att hon är kvinna osv..! nu ska jag kolla min fb å bdb, sååe de var väl allt för idag? sov gott på er, vi hörs imorgon ;d

dag 10

(kom på att jag började med det här 2 december istället för första, så ska vara i ordning så gör 2 sånna här idag så gör nu 10an fast jag redan gjort 9an idag, utifall att ni undrar!)

dag 10

det här hade jag på mig i dag:


spets tröja - bubbleroom linne - gina tricot jeans leggings - h&m

jag har tråkigt.

2010 börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av ditt 2010!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
jajemän

2. Höll du några av dina nyårslöften?
hade inga så

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej, men min syster blev
4. Dog någon som stod dig nära?
nix

5. Vilka länder besökte du?
finland

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
ja, säkert

7. Vilket/Vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
osch, massor!

8. Vad var din största framgång 2010? jag har ingenaning
9. Största misstaget?
hujja ;<

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
jo

11. Bästa köpet?
sjukt svårt, vet fan inte :o

12. Vad spenderade du mest pengar på?
inte så svårt att lista ut

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? jadå!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
typ.. alla möjliga,

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
ledsnare, men har endå varit jävligt glad rätt ofta :)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
haft kul, vilket jag ändå har haft minst 1 gång i veckan iaf :]

17. Vad önskar du att du gjort mindre? sårat en viss person.

18. Hur tillbringar du julen?
med släkten

19. Blev du kär i år?
inte kär, men fick känslor för en.. dock är dom borta nu vilket är rätt great.
20. Favoritprogram på TV?
dh, greys anatomy & gossip girl

21. Bästa boken du läste i år? har inte läst någon bok

22. Största musikaliska upptäckten?
vet inte
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
fick allt jag önskade mig

25. Något du önskade dig men inte fick? nope

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
skolan, sen var jag hemma med släkten..

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
alltid finns de ju nått

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
som alla andra år?

29. Vad fick dig att må bra? dom närmsta.♥
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
ingen

31. Vem saknade du? ;<<
32. De bästa nya människorna du träffade? huh? ingenaning, har ju träffat sick't mycke folk iår.


word.

Att ibland stanna upp ett tag kan vara den enda möjligheten att gå vidare.


nanana

FAN VAD JAG HAR TRÅKGIT...

är arg,.. får inte fara ut för att jag är sjuk, värt? nä inte ett piss, ska ringa å be någon komma å rädda mig, eller typ råna mig i kalix, allt för att slippa vara hemma och ha tråkigt med familjen på en FREDAG.  känns ju förjävligt, ska övertala mami å papi sen, om jag inte får fara så får dom kolla på kaaozz..

dagens loook!   ser ju helt tjock ut, :< emocutt på allt

dag 9

dag 9

min tro:

om ni menar min tro, typ om jag är kristen eller vadåå?  isånnafall, jag tror inte på något som har kring gud och göra.. visst har någon ting av hela den där berättelsen någon ting sant att göra, allt har dom väl inte hittat på, men jag är inte kristen å jag tror inte på djävulen heller..  

är alltså ateist eller hur de stavas ;)

sjuk, döda moi

är förjävligt sjuk idag, blir bara sjukare å sjukare.. ;<  men snart så gåre åt rätt håll, hoppas jag!  stannade hemma fråån skolan, kan knappt prata, och vill ju inte smitta ner alla eller ja det är fan klart jag vill.. kommer få spendera typ hela min helg hemma i töre, värt? ne, inte fan äre värt inte men aja, får väl lov att missa en helg ;<

sitter iaf i köket med min syster som är minst lika sjuk som jag, så sällskap har jag ju iallafall.. ska strax ta å koka mig nå te, sen lägga mig framför tven och glo film hela dagen.. pussis


hjärtats ensamma slag

Sätter in nyckeln, dörren glider upp
Allting e tyst, ingen röst skiner upp
Parketten knarrar, mina steg ljuder högt
När jag går genom hallen, känns som någon har dött
En dagboksanteckning du lämnat i lådan
ett barn som aldrig kom, sorgen som plåga
E det sant det som hänt pga broar jag bränt
För när jag rannsakar mig e mitt liv som ett skämt
jag grips av panik för jag är själv i det här
har svårt att se ljus i bara hell och misär
vem fan väljer det här, goda ord kostar inget
så jag säger dig nu, jag förvaltar dig i minnet
en del av mitt liv, som för evigt förblir
kanske saker förändras då allt har sin tid
men nu sitter jag här, både härjad och svag
natt blir till dag, allt jag hör är bara slag för

Jag lyssnar till hjärtats ensamma slag

Jag lyssnar till hjärtats ensamma slag

Allting e tomt nu städad och klart
på väg mot ett nytt liv men vet inte vart
fast i gamla takter precis samma fart
har förträngt allt det dåliga, jag minns bara bra
dina sidor, vårt sätt, symbios vi blev ett
för den hösten vi mötes va livet perfekt
problemfria stunder så långt från konflikter
men sanningen den finns där så fort jag blir nykter
ja sanningen den finns här, i väggar och rum
jag var ung och dum, vill säga nått men blir stum

för jag drog dig bakom ljuset i samband med ruset
nu är du borta för gott och jag står själv här i huset och

Jag lyssnar till hjärtats ensamma slag

Jag lyssnar till hjärtats ensamma slag

Mitt liv i backspegeln, blir tyst och förtegen
-allt som ekar e stegen
jag lämnar dom bakom mig och går därifrån
-slår igen dörren med ett dån
när tiden får luft under vingar och flyger
Försvinner allting som det som var tufft, inget svider
Nu jag går genom livet och tänker tillbaks
När jag satt i vårt rum och bara räknade slag för jag

Jag lyssnar till hjärtats ensamma slag

Jag lyssnar till hjärtats ensamma slag


då,nu,sen

hallå!  har kass uppdatering idag, men då jag kom hem från skolan deckade jag nästan direkt.. är galet sjuk typ, ont i halsen, feber, h osta och allt det där.. it's sucks, ska ta reda på om det händer något märkvärdigt imorgon annars stannar jag hemma imorgon och hela helgen.. vet ju inte om jag missar något direkt skit kul för de är nästa helg allt de roliga händer, för min del iallafall!;)

nåväl, funderar på att orka dra mig upp ur soffan, duscha och sen gå och lägga mig med min sjuka syster som är minst lika sjuk som jag, nåväl, fick skitäcklig huvudvärk nu så de bara sticker i skallen så ska lägga ifrån mig datorn å lägga mig å kolla klart på beck filmen jag glor på, 

har även smakat glögg för första gången idag, det var sjukt äckligt.. det påminde bara om den där jobbiga spritsmaken som dyker upp, huvva.. doften är god, smaken är som baken. hur som helst, nu ska jag dra mig frååån datorn kisses!

jag å emelie dansa låss hon jonte :] hihi

dag 8

dag 8

ett ögonblick:

finns ju så sjukt många ögonblick som har varit massor med bra,  så vet inte vad jag ska ta för något.. alla ögonblick som är värda att minnas allt från kärlek, vänskap, familj och allt sånt trams.. helt galet massa memories å shit från det ;)

de är sjukt.

det är sjuuukt över hur snabbt veckan har gått, imorgon är det torsdag, sen fredag vilket betyder helg.. har inga direkta planer i helgen, har god lust att bara stanna hemma å sova, känner mig inte i form har ont i halsen och skallebank.. vilket är oskar's fel att han har smittat mig, typ med flit ;<

aja whatever, en hemma helg är ju alltid skönt på ett eller annat sätt.. känner mig inte taggad för några större grejer sen förra helgen, huh.

__________________________________________

då byter vi samtalsämne, har pluggat somfaan i dom senaste dagarna.. ska göra en deal med min svenska lärare om att få göra någon gammal hörövning imorgon, sen har jag dealat med min mentor om att göra teknikprov på matten imorgon för alla andra har matteprov och jag gör ju inte dom såå då kan jag göra det istället!

kom just ut ur duschen för den delen, ska gå och borsta håret.. dra på mig en t-shirt, smörja in mig, och sen invänta på att greys anatomy ska börja sen kryper jag till kojjs!


har även fått dessa 2 navel smyckerna av emelie, skulle igentligen få dom i julklapp men jag gav min julklapp tidigare så då gjorde hon det med, eller tvärt om..!  tycker om dom båda lika mycke :]] skönt med några nya smycken, har haft sönder typ alla jag har hahaha.


smyckerna är från www.piercing.nu


dag 7

Dag 07

min bästa vän:

Hon heter emelie tiger, å är typ världens bästa person hihi.. hon sitter faktist mitt emot mig right now, hon är no den som står mig absolut närmast av alla jag känner typ den som vet mest om mig från allt till hur jag mår å vad jag tycker om ditt å datt,  dock är vi som systrar kan sitta å käftas mot varandra på lektionerna då vi båda är påå kasst humör sen garvar vi bara åt hur fjantiga vi kan vara haha :)

vi gör nästintill allt tillsamamns, far jag någonstans är hon oftast med mig.. är jag i kalix, är hon en av dom som alltid är med, hon är typ min andra halva, fast den bättre då.. hon har fått se mig skratta, gråta, vara besviken och ilsken.. ja, allt sånt där ni vet bästa vänner gör för varandra..  hon är typ, anledning till att jag ska orka med skolan för att hon är där..

hon är helt enkelt bäst & finast,  & jag älskar henne... massoor!



pluggiis

känns som att jag har fått mycket gjort till skolan idag, har nästan skrivit klart min teknik uppgift som handlar om att skriva om en valfri uppfinning och då sedan om uppfinnaren, och den ska va 2-4 sidor lång och har gjort 2 sider så det får duga typ, om inte mamma har nått mer att tilllägga i texten.. sen har jag skrivit någon "do you smoke" sak till engelskan och skickat iväg den till min engelska lärare, å sen har jag pluggat till teknik provet jag har imorgon, hade prov idag också och imorgon då.. tror jag fixar det, hoppas på det iallafall!

efter allt läx-läsande så färgade jag min mammas hår, hon hade förjävligt fula gråa slingor i luggen som jag inte stog ut med så snörde in en hårfärg på henne, nu väntar jag på att duschen ska bli ledig och så ska jag duscha, sen blire att kolla på dh, plugga lite till på provet, couger town, sen dags att gå å dejta kudden tror jag..!

slutar tidigt imorgon, och såklart måste jag på återläsning så jag kommer inte hem förän 4, suuuurt.  men vad gör man inte för att få åtminståne G i något ämne innan jul? jå, jag pluggar ihjäl mig typ


skiiin.



Skin, skin som den sol du e.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Försöker förklara, jag försöker berätta hur du lyfter mig,
får en tung man att lätta.
Försöker sätta ord fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
T ack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.

önskelista

gjort en liten önskelista till jul, inte mycket har kommit in på den ännu.. men det kommer eftersom :D

löshår 890:-

platt/locktång 700:-

christina aguilera parfym, kring 100:-

sen en massa pengar å presentkort :D

dag 6

dag 6

min dag:

min dag har varit helt okej, har varit på lite dåligt humör.. haft utvecklingssamtal + möte med rektorn på samma gång, vilket som inte var det bästa på dan men gick bättre än väntat faktiskt!  efter skolan for jag mamma pappa & linn och käkade på china, sjukt gott vare! sen for  vi mot töre, kom hem .. slog in julklappar jag ska ge till några peeps som hade kommit i brevlådan idag, så nu är alla julklappar fixade typ nästan! och så har jag hunnit vara ut en sväng med linn, å nu är jag hemma befinner mig i linns säng..

ja, typ som alla andra dagar i mitt liv har denna varit hihi.

svar på frågor


fick en kommentar som jag är så söt å svarar på doo..

om ni inte ser frågorna så skriver jag dom här,

vad tycker du om one piece dräkterna?
svar: jag tycker dom är ful/snygga, men tror dom kan vara jävligt sköna.. har stora funderingar på att blinka åt mamma så jag får mig en.. bara för att ha typ haha ;)


har du någon pojkvän? om inte, varför?
svar: nej jag har ingen pojkvän å det är väl mest för att jag inte har hittat något jag tycker om på det sättet, ser som alla som mina vänner typ.. och klarar mig rätt fint som singel, har ju trotts allt mina killkompisar som ställer upp, hahaha.. nej jag skoja hihi..

vad är din favorit hårfärg av alla du har haft? :)
svar: hmm.. det är nog en blond färg jag hade för ett år sen drygt, det var som mycket slingor så det såg blont ut fast inte för "fjortisblont" dvs, plantina blont, utan det såg mer naturligt ut.. dock gillar jag mörkbrunt/rödbruntsvart hår grymt mycket också!


y o u r l o ve i s m y d r u g .

halå, inte haft tid att blogga så mycke vanligt idag.. direkt jag kom hem från skolan sov jag, sen åt jag middag, sov lite till tills klockan 7 eller halv 8, sen har jag försökt pluggat, tog paus med fb, macka, telefon talk , dusch å nu sitter jag här å skriver av mitt prov i mobilen så jag ska kunna plugga på det där när jag vill, smart jag är ;))

valde dock själv att ha provet imorgon, hade kunnat ha det på onsdag.. men vill bara försöka få mig mentor att älska mig lite, har även möte med rektorn, kuratorn och min mentor imorgon + att jag har utvecklingssamtal.. härligt? n a e, typ inte ;<< ska bli pluggis efter jul, det lovar jag er.. har 2 nya nyårs löften, vilket ni inte får veta ännu.. dock ser jag inte fram emot något av det,  men nyår ser jag fram emot!

ahja, ska kolla om de är pensionärs jävlar idag, annars går jag å lägger mig.. vi hörs imorgon

jag & jenneliiie, bilden är tagen samma dag jag fyllde år.. super minnet ; )

dag 5

Dag 5

vad är kärlek?

för mig är kärlek någonting man delar med någon man tycker  väldigt mycket om.. Att ha någon att nära, tycka om, och som alltid finns där för en.

dock suger jag på att förklara kärlek eftersom att det aldrig har gått riktigt bra för mig, har haft kring över 15 pojkvänner, men ni har ju sett hur det har gått med det haha.. dock var jag yngre å ser helt annat på ordet "kärlek" idag, så det som varit förut ser jag som ingenting, ingenting som jag skull älta på eller sakna, efter som att det aldrig var real typ.

så, jag orkar inte lägga ner tid till pojkvän för har mina vänner som jag älskar,  fast det är bara vad jag säger nu.. kanske helt plötsligt träffar typ.. världens finaste, bästa, söta, omtänksamma haha ja ni fattar typ imorgon? så jag ska aldrig säga aldrig.. 

såå för mig är kärlek, någonting man delar med någon man älskar.. och det handlar inte om att hitta någon man ska leva med, utan hitta någon man inte kan leva utan :)

tycker kärlek bara är allmänt gulligt, men de kan vara tvärt emot också.. som ni vet, love kills slowly

pusss!


TIDSFÖRDRIV jao

sitter på skolan och har sista lektionen NO, skull igentligen haft svenska efter non men vi slapp den, så far hem direkt efter den..! så vi slutar på en halvtimma tyup, aja.. gör ett tidsfördriv's test.


PINSAMHETSTEST 10!

Har du pojkvän/flickvän? - nej
Har du haft pojkvän/flickvän 2010? - Hm, kommer inte ihåg ;o
Har du hånglat med någon 2010? - jadå
Har du kramat någon 2010? - hah, ja
Har du hatat någon 2010? - japp
Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2010? - yes
Är du kär nu? - nej
I vem? -
Kan du vissla? - japp
Har du en dildo? - faktiskt inte hihi
Äger du mer än 5 par string? - japp
Äger du mer än 10 par string? - där ikring
Äger du mer än 15 par string? - tror inte det
Äger du en mascara? - jajemän
Äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - japp
Är du en fjortis? - inte på beetende, men kan erkänna att jag kanske ser lite fjortis ut med sminkning and so on
Är du emo? - nej
Är du brat? - aboslut
Gillar du vältränade killar? - lett
Gillar du tjocka/överviktiga killar? - nä, men fett gossigaa hihi
Gillar du nörd-killar som pluggar? - nä, jobbiga
Gillar du tjejer? - som vänner, jea
Är du bisexuell? - nej
Har du över 10 bhar? - jado
Har du nångång tyckt om någon i din ålder? - jajemän
Kan du köra skoter? - jado
Kan du leka apa? - kan ja väl!
Är du brunett? - japp, eller svarthårig snarare sagt
Är du blond? - nejfan
Har du haft svart hår/har du just nu? - har haft, och jag har
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - tror jag väl


HELT SERIÖST

Vad har du på dig för underkläder - string & bh
Hur gammal har ditt äldsta hångel varit? - 18-19
Har du sugit av någon? - everyday
Har du runkat av någon? - hihi
Vet du vad oral/anal sex är? - jajemän

SENASTE
Vem fick du sms av senast? - Sofie
Vem skickade du sms till senast? - Henne
Vem ringde dig senast? - Johana
Vem hånglade du med senast ? - Blä
Vem pussade du senast? - Hm, amanda tror jag :)
Vem kramade du senast? - oskar ;>
Vad drack du senast? - vatten
Vem var ditt senaste KK? - ;);)
När däckade du sist? - kommer jag inte ihåg
Är du allergisk mot någoting? - nope
Är du sexmonster?- lett
Pinsamma frågor för dig nu? - näe?



Har du under den senaste månaden..
- Druckit alkohol: jao
- Rökt: aa
- Gått på dejt: dejtar inte
- Shoppat: tror jag inte
- Ätit en hel ask müsli: näe
- Ätit sushi: nope
- Stått på scen: ne
- Blivit dumpad: nej
- Skejtat: nope
- Färgat håret: jajomen
- Stulit något: nope

Har du någonsin..
- Däckat eller varit jättefull: jao
- Blivit upptäckt under "akten": näe
- Blivit kallad hora: jo


Brukar du..
- Titta dej själv i spegeln? jado
- Gnälla: ibland, då jag inte får som jag vill
- Skrika: näe
- Sova: jodå
- Ha ångest: ibland
- Skada dej själv med flit: nej
- Vilja dö: nejfan
- Drömma mardrömmar: sällan
- Drömma sexdrömmar: haha ja
- Ta droger: nej
- Försöka vara annorlunda: näe
- Klä dig i svart: jorå
- Gå till kyrkan: nä
- Gå i skolan: japp
- Röka: jo, tyvärr
- Ljuga: nej
- Hata folk: faktiskt inte
- Lita på folk: oftast

då, nu

har suttit och kollat på gamla bilder, bilden från då jag är blond är det exakt ett år sen jag fotade.. har jag förändrats mycket på ett år?  tycker det ser ut som att jag har samma sminkning oså, förutom att jag har mörkare hår & ögonbryn nu dock, haha..

Då                                                     Nu

you make me smile.

glor på beck, eller för tillfället är det reklam.. men tror det börjar nu, snart igen iallafall.. sen ska jag flytta täcken å skit, lägga mig å mysa å se film sen ska vi somna åt den hade jag tänkt mig,  har aldrig sovit så gott som inatt.. det var sjukt längesen jag sov där, sover alltid i någon annan säng i huset eller hemma hos någon annan.. menn skönt var det,

men har endå ont i hela kroppen sen i fredags, jag har träningsvärk i magen.. svullet knä som jag inte kan sitta på, de är no lika bra å skjuta sig....

SKOAJjajaaaa, fett tråkit jag har.. är typ övertrött fast sovit är det enda jag har gjort idag. och så har min papi kommit hem, tro det eller ej.. har faktiskt saknat han denna gång han har varit borta, puss på han.

gammal bild från 7an, från skolan.. emelieto ♥


helgen slut, nu inväntar vi vecka

goodmorgon, klickan är bara så här 5 på eftermiddagen, emelie lämnade mig vid 12 tiden idag, så steg upp och åt lite glass, sen gick jag och la mig igen.. mamma väckte mig senare för middag, jag åt, sov lite till, sen duschade jag och nu sitter jag här.. är sjukt sluuut i huvudet och är trött, ska kolla på vad jag ska önska mig för någe i julklapp iår..

vill ha en platt/locktång, parfym.. det är allt jag vet just nu, sen en systemkamera också, vilket jag inte vet om jag ska önska mig nu, eller om jag ska be om det i konfa present istället, äsch vi får se hur det blir.

ska kolla på tv och chilla lite till, sen plugga för har nå prov på tisdag, sen omprov på onsdag.. äh, jag fixar det, det är rätt så enkelt tror jag, bara sååå ointressant


fick 120 kr idag om jag tog bort ringen från läppen, dock gör jag det imorgon istället och sätter dit en plopp, han sa ju aldrig att han ville att jag skulle ta bort det helt.. såå, jag gör så istället, mycke smartare :D  hihi ;)

dag 4

dag 4

det här åt jag idag:


glass, kött & klyftpotatis med grönsaker å sås och så har jag ätit choklad.

dag 3

dag 3

mina föräldrar:

Dom heter Lotta & Roger Eriksson, dom bor fortfarande tillsammans och är då gifta och har varit det i över 20 år iallafall, dom är helt vanliga eller nja.. lite udda men ibland är dom bland de bästa jag vet, t.e.x då jag får vad jag vill, när dom ger mig pengar, och inte är jobbiga å gnälliga.. då är dom dom bästa, alltså är dom heelt vaanliga nästan som jag sa, dom har då 3 barn, mig, linn & isabelle.

det var nog det mesta om dom, & glömde.. älskar dom också, oftast

segt

haalåå, ligger i sängen med emelie å är sjukt trött.. var hel kul igår typ, dock har jag ont lite här å där så idag har jag ont å är helt slut i skallen tyup.

så ikväll blir det hemma kväll här i töre med emelie eftersom att det slutade med att jag sov i kalix, vilket var rätt värt som sagt! sen åkte jag till töre med linnea vid 12, sen åt jag lite och sov tills emelie kom hit vid halv 4 tiden tror jag, då keka vi middag, jag duscha, fixade mig å nu ligger vi här ska strax följa linn till bussen så får jag lite friskluft på samma gång soo..

sen ska vi ladda ner nå filmer å kolla på, käka flott ja allt sånt.. vi hörs :]

bildbrist

ett två tre, kalix nu på g

Haaalå! sitter i soffan och chillar.. ska snart gå och fixa mig klart, sen dra till kalix och umgås, kommer hem ikväll känner mig för lat för att sova hos någon + att jag ska till lule tidigt imorgon, tungt? en hel del ja, så jag måste sova sjelv inatt.. slapp gö det inatt så måst straffas med det inatt nu då, aja

nu kanske jag helt plötsligt sover i kalix, verka hända något där fast ja.. jag vet fan inte haha, nä nu ska jag inte skriva hundra rader till, ska gå och ta på mig nå käder, suttit i morgonrock sen jag duschade haha.. jaje, vi höres!

haha.. den var så söt så måste lägga ut den hihi


Dag 2

Dag 2

något ni inte vet om mig:


jag är pengar-missbrukare haha, sant.. jag gör allt för pengar, köper, säljer, tigger mig pengar.. är jag utan pengar känner jag mig rädd, naken exposed (haha) och det kliar i fingrarna å allt bara är allmänt jobbigt.

sovmorgon

sitter i soffan och har just fixat mig klart, väntar på att mamma ska komma och hämta mig sen ska hon skjutsa ner mig till bussen å sen vidare till skolan.. vi hade ingen slöjd idag på morgonen så vi fick sovmorgon istället, sjukt skönt!  har fått sova lite mer än 2 timmar längre än vanligt, så utvilad är jag rätt så faktist.

dock har jag prov idag, bläää.. ska plugga somfan innan lektionen om jag kommer ihåg dvs, annars vet jag inte vad jag gör aja whatever ska gå å ta på mig nå skor å jacka, vi hörs sen.. puss!


Dag 1

Dag 1

om mig :

Jag heter Evelina Eriksson, bor Töre en by som är 2,5 mil ifrån Kalix. Jag är född 1996, fyller år 7 september.. Går skola på manhems skolan i klass 8E, där trivs jag bra men får inte allt för mycket gjort, skolan är inte det bästa jag vet men någonting vi alla ungdomar lär få leva med å gå igenom, vissa har lättare för ett  å anant & vissa inte that's life..  På fritiden umgås jag alltid med mina vänner, är oftast på stan på kvällarna eller så chillar jag bara hemma med film vilket inte händer så ofta, haha.

Jag är alltid trevlig mot nytt folk, om dom då inte ger något dåligt "första intryck" på mig och är otrevliga annars brukar jag alltid ge nytt folk en chans till att lära känna mig :)  Jag har sjuka humörsvängingar, är glad sen arg, glad, sen arg och det mesta går ut över min bästavän, men hon e van och vet att jag älskar henne endå hihi.

sen vet jag inte mycke mer jag kan berätta för er? tror ni bloggare vet det mesta om mig.. min störta fobi är ensamhet,  jag har ett helt okej bra liv, bra vänner, bra familj.. ja, jag är nog som vem som helst helt enkelt :)

dag 123456789

typ.. alla har börjat med det här, så då måst jag också börja med det! också bra att ha så jag har någonting att skriva åtminståne ett inlägg om något varje dag, så börjar redan idag på det ;)


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Något ni inte vet om mig
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Jaack jackt!

kass uppdate idag, men stannade i kalixtown efter skolan för jag skulle å kolla på en ny jacka för mamma har nämligen tvättat min andra å så hade det svarta färgat av sig på det vita så det ser helt sick't ut så har vandrat runt med min fula dunjacka ..  hittade en snygg jacka, dock var alla storlekar som fanns kvar förstora men den finns sikkert i lule i rätt storlek så ska nog dit på lördag istället,

jajo, drog ju då som sagt till stan efter skolan med josse, emelie & sofie för jackt på jacka som ni har läst, sen for jag och åt med mamma, sen intersport, team sportia, å sen till slut willys å sen gick jag till jennelie å chilla, sen kom emelie å emelie dit.. då drog vi mot jonte där några peeps var, sen gick ajg till bussen å åkte hooome sweet home!

borde igentligen sitta å rå plugga sönder hjärnan men är helt slutkörd, trött, sliten osv, funderar på att gå och lägga mig, men kommer inte somna.. tror jag måste sova själv inatt, hemskt.. ensamt, kallt å jävligt.. inte sovit själv på mer än en vecka, tungt haha,  MEN!1 jag tror jag överlever.

jag & min porrigavän,
haha

-

beat me, hate me
you can never break me.

nananana =)

det mesta stämmer så bra.

Hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock..

är ord som alla tjejer får höra någon gång. Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle.
Antingen gör dom oss starkare eller så
trycker de ner oss totalt,
men det finns en sak som är samma för alla flickor,
vi tar åt oss.
Som in i helvete tar vi åt oss.
Vi ältar det, vi pratar om det,
vi tänker på det och vi skadar oss själva med det.
Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade. Det är såhär som vi blir utseendefixerade.
Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm.
Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen.
Vet ni vad som gör oss
Tejer såhär fucked up i huvudet?
Jo det är alla killar.
Det är egentligen dom som är utseendefixerade. Kanske inte alltid på sig själva men på dem som finns runt omkring dem.
Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. Det är vi som står där och tar i mot allt.
Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar. Man blir något bra, man blir någon.
Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till.
Vi tjejer vill vara med dom.
Vi skulle inte säga nej.
Inte de heller.
Är det där i mot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor.
Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv.
Och vet ni vad som händer mer?
Joo, folk snackar skit.
Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig.
Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant rykte .
Inte ens players.
Ibland vill man bara hångla med någon,
men man kan inte.
Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting.
Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder.
Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet.
Killar kommer alltid vara finare än oss,
stå där och snegla ner från vinnarpallen. 
Där nedanför står en tjej och gråter.
Plötsligt börjar man ta dessa fåniga,
dumma killar på orden.
Jag kanske är ful?
Jag kanske är tjock?
Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer.
Då kommer någon se mig.
Så går det några månader.
Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en
vilsen pinne.
Någon som har byggt sig ett eget helvete.
Djävulen är väl en kille?
Vissa börjar skära sig.
Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort.
Dom är där för alltid.
Man lär sig hata dem.
Man vill skrika men ingen orkar lyssna.
Killar i grupp är fega.
Ensam kille är svag.
Varför är det så?
Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit. Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten. Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra.
Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror.
Från tiger till myra.
"alltså du ser tjock ut på den bilden, skoja bara"
Där fick han nyss en tjej att börja tänka på att banta kanske skulle vara nåt.

feber, hes - sjuk

är sjuk nu igen, härligt!  nu är jag hes så jag knappt kan prata, har även feber och huvudvärk.. fett less på att vara sjuk varje vecka, men slipper skolan iallafall å får mer tid till att sova, plugga å göra ingenting :D 

så just nu sitter jag å käkar glass, choklad & vanilj ♥ dricker julmust och kollar på tv.. ska ta och plugga lite också, sen vila så jag tar mig till skolan imorgon, de är så sjukt tråkigt att vara hemma själv utan sällskap å allt! aja, ska kolla på tven nu, sen göra allt sånt där onödigt som har med skolan å göra.

julmust & glass, dagens drog typ

RSS 2.0