valborgs!!

Ogud! Har helt glömt bort att blogga idag, har sovit halva dagen, pratat med jennelie resten av delen av dagen + fixat mig! Nu är jag färdig fixad och väntar på potatisgratäng och grillad fläskfilé som blir dagens middag!  Idag är det som sagt valborgs, varför känns det inte så?! Det löser vi senare.. Efter maten far jag iväg till kalix och korkar upp! All in, HÖHÖHÖ..  Orkar inte blogga mer, håller på kissa ner er,  skål på er alla och sup lugnt, nej jag skoja. Fullt ös medvetslös?;-)

Kastar in en bild på facelooken,  ja jag pratar i telefonen samtidigt jag fotar "egobilder" haha.

5. Mina fobier / rädslor.

- Maskar
- Fiskar
- The grudge
- Ensamhet
- Fötter
- Håriga ben & fötter, haha
- Svettdoft

Kan ju forsätta hela dagen..

igår!

Godmorgon! Jag är vid liv nu, har fått mig en rejäl frukost som gjorde min dag, fast sängen lär ändå vara min bästa vän hela denna söndag, och imorgon är det valborgs, bara tanken utav det känns hemskt jobbigt haha.. Nåväl, gårkvällen började jävligt bra och trevlig, slutade dock inte bra och slutade tidigt också, men det är väl sånt som händer ibland också !  Nu ska jag iallafall ligga i sängen och dega sönder till glee och hälla i mig 150 liter vatten!

igår!



fix å trix

Har legat ute och solat hela dagen, varit ritkigt skönt har faktiskt nått upp ända till 20 grader här idag! Underbart ;-) Nu har jag iallafall duschat, sminkat mig och tagit på mig kläder fast lär ju hinna byta 150 gånger till.. Nu återstår bara håret och middagen i magen så är jag färdig för att bege mig mot festligheter! Nu ska jag fixa håret, vi hörs imorgon mera. Ska faktiskt försöka fota lite med min underbara mobil kamera så ni någongång får några bilder ;-)

För er som dricker alkohol ikväll - all in och inget annat!

Puss&go!

Sooolar!

Har precis kommit in efter att suttit ute i solen i ca 1,5 timme! Nu ska jag bara in och byta till bikiniöverdel eller tublinne eftersom att jag blir så jävla lätt brun så har jag självklart fått ränder utav linnet jag har haft på mig haha ;-) Så nu ska jag gå och byta om sen sätta mig ute i någon timme till och bygga på brännan,  inte alla dagar i veckan det är 16 + grader ute, fan så underbart!


Ignorera dubbelhakan jag fick, hahaha..

4. Sådan är min humor.

Min humor är absolut inte som alla andras, jag tycker nog knappt att samma saker är roligt som någon av mina vänner gör utom jennelie för hon är lika sjuk som jag på det sättet haha!   Nä, men har ajag en bra dag då jag är på topphumör och folk kan skojjas, så skrattar jag nog ständigt..

Det lättaste sättet att få mig att skratta är då någon skadar sig, då någon jag inte tycker om råkas skada sig, göra något jävligt klantigt eller så haha. Det sägs ju att skadeglädje är den enda riktigt sanna glädjen, och det stämmer! Jag skrattar som mest då någon skadar sig, om det nu inte är en allvarlig skada, då fnissar jag bara lite i början hihi..

Haha, skratta tills man gråter!  Så jävla kul, hahaha..

Godmorgon!

Godmorgon! Ligger i sängen och gör ingenting, har varit vaken ända sen halv nio?! Vad är felet!? På helgen då man får sova ut så kan man inte, skitsamma tur att det är fint väder så jag kan gå ut och sätta mig i solen och få lite fäärg, har inte solat på över en vecka, känner sakta hur jag börjar blekna bort. nEEEEJ! Och jag vågar inte gå och sola på töres läskiga solarium och till kalix tar jag mig inte föräns ikväll så jag får nöja mig med gratis solen här hemma! 

Nåväl, jag tror jag ska gå och fixa mig äggröra och bacon, har ju faktiskt inte ätit det sen... En vecka typ!! Så nu vet ni vad jag ska göööra, vi får höras mera senare:)

åhhw...

3. Min mor och far.

Min mor & far heter Lotta och Roger och är 46 & 47 år gamla! Dom är självklart världens bästa föräldrar som alltid ställer upp och sånt, ger mig oftast vad jag vill ha (vilket är ett stort plus i kanten så klart heh) och så!  Vad mer kan jag berätta om mina föräldrar?  Mamma jobbar med barn från allt 1-14 år gamla, pappa jobbar åt skanska och är nå chefskitsak!  Väldigt intressant?;-)  Mer än såhär orkar jag inte skriva, dom är helt klart bäst & älska dom kommer jag alltid att göra!

Let's dance!

Sitter just nu och kollar på let's dance med mami! Har inte gjort något speciellt mycketi kväll, syster, johan och willy har varit här och hälsat på så har suttit och surrat på med mamma, pappa å dom då ett tag iallafall! Sen följde jag med pappa & johan och skjutsade Linn till matte, mer än så har jag inte gjort! Nu ska jag se klart let's dance och sen ska jag gå och lägga mig och sova! Fan så skönt att få kunna sova ut imorgon, nåmen jå nu ska jag kolla klart det här!

Världens goaste kille!♥


mvg-barn och dess lögner!

Haha, fan vad jag älskar den här videon! Så jävla bra, och stämmer så jävla mycket, sitter och skrattar åt den lika mycket varje gång någon slår igång den, hans andra videos är minst lika roliga haha!


Helg!!

ÅH! Äntligen har jag helg, fyfan så jävla hemskt skönt. Har nog gått igenom 9ans jobbigaste vecka och jag skojjar inte! Iallafall, idag har jag haft en värdelös dag, dagen började med ett nationellt prov i engelska och sen matte. Sen for jag med mamma till stan och fotade kort till id och fixade kontokort också! Skönt att det är fixat nu, bättre sent än aldrig ;-)

När jag kom hem så ser jag att mamma har städat mitt rum, renbäddad osv. Hon är underbar ibland! Så nu ligger jag i sängen och myser och äter toffifie eller hur det stavas haha. Nåväl, cola, dom där godisarna och glee! Det inviger jag helgen med :)  Hemma kväll ikväll blir det, laddar upp för morgondagen!


2. Hur jag är som person.

Har väl skrivit om det här 150 gånger, men 151 gången gillt?

Iallafall, jag anser väl mig själv vara en rätt glad människa, som skrattar mycket,  skojjar och har mig & jag är en person som älskar glädje! Är väl också en hyffsat trevlig person, iallafall mot mina vänner så länge dom inte retas å går mig på neverna, då får jag psykbryt på dom (t.ex då vi spelade kort och ajg fattade ingenting, jag pratade inte med någon av dom alla på kanske 20-30 minuter?) Jag blir som sagt vääääldigt lätt sur också, är lätt att få irriterad, men inte arg, det har nog ingen sett mig förutom min familj!

Sååå, hittils har jag sagt att jag är glad, trevlig, lätt att få sur/irriterad, älskar glädje osv.. Jag är väl även en snäll person, omtänksam är jag om dom personerna som verkligen betyder någonting i mitt liv! Ser jag någon vän gråta, må dåligt eller så börjar jag självklart själv gråta.. Så jag har väl lite känslor också?!

Vad med kan jag säga.. Jo jag är en person man kan lita på, om man inte har svikit mig 150 gånger förut. För liksom, varför ska jag vara gullig, ärlig å snäll till människor som inte är det åt mig? Det är ju dom man skvallrar och snackar skit om liksom,  älskar också att höra på skitsnack och rykten och dom "senaste" händelserna sen helgen typ haha!

ÅH, har matat på 150 rader och det säger egentligen ingenting om mig. Ni får helt enkelt ta och lära känna mig, vilket inte är så himla svårt om man är en fammåt och glad person, är du blyg är jag blyg = det är kört.  hEJDÅ

Rockkonserten!

Då var den förbaskade rockkonserten över! Gud vet inte hur skönt det är, mina fötter värker och ben för att jag är helt slut efter denna dag..  Skönt med fredag imorgon och slutar redan klockan 12 då, fan vad underbart!  Rockkonserten gick iallafall bra, på något vis blev jag skitnervös när vi väl skulle sjunga haha? Jag som aldrig brukar ha några problem med det, men det gick iallafall bra!

Nu när jag kom hem så kastade jag in en hårfärg i linns hår och nu väntar jag på att hon ska skölja ur det så jag kan hoppa in i duschen, sen ska jag ha familje mys för min älskade pappa kommer heeem! kommer dock inte uppskatta det lika mycket om han inte har med sig någonting åt mig, men det brukar han oftast ha, hoppas inte på besvikelse!  Nu ska jag vänta på att duschen ska bli ledig, så vet ni vad som händer för mig!

Kastar in en bild på facelooken! Och nej, jag har inte haft på mig morgonrocken ikväll, fotade bilden då jag kom hem å hade kastat av mig mina äckliga å jobbiga kläder..!


torsdag morgon!



Tjenis, sitter här just nu i köket och väntar på att klockan ska ticka.. JAg blev självklart färdig före fan idag, vilken skräll! Sitter och hoppar mellan besluten om jag ska ha en väska med mig idag eller inte, ska jag ha datorn med mig eller inte? Äh, tar med mig penna sen får alla lärare hata mig om jag inte har med mig något material till lektionerna, lär ju knappast ha några lektioner idag!

Nu ska jag ut och röka med Linn, sen klä på mig, borsta tänderna och det! Vi hörs senare idag helt enkelt :D

tappa inte bort dig själv i dina försök att hålla kvar någon som inte bryr sig om att förlora dig


Home!

Tjoho! Är hemmma från kvällskolan nu, är helt slut i huvudet efter 3 timmars matte.. Som tur är hade jag Sanna där som sällskap så tiden gick inte alledens för sakta, nu får vi väl hoppas på att det går vägen för mig på nationella!  Nu ska jag strax hoppa i duschen sen blir det mys till greys anatomy med mamma & linn, onsdags tradition!

Imorgon är det torsdag, lär vara en väldigt ovärd skoldag eftersom att vi kommer ha 2 genrep till rockkonserten som är imorgon kväll, kommer knappt ha någa vanliga lektioner typ.. Sen på fredag slutar jag 12 och då tar jag helt ända till på onsdag, i helgen blir det all in och ingenting annat!  Jag ska ha kul.

Nu dusch och sen invänta detta;

Skola!

Goddagens, som ni ser inlägget under så sitter jag just nu på SO lektion med elin emelie & johanna. Vi ska plugga länder + huvudstäder och kunna peka ut var dom ligger också, jävligt tråkigt och jävligt jobbigt så därför bloggar jag istället. Slutar den här lektionen på 20 minuter, längtar mer än allt tills det är slut då ska jag vänta en halvtimma tills jag går till bussen, sen är jag äntligen hemma, hinner dock bara hem och vända så ska jag tillbaka till skolan för kvälls skola, jävligt tråkigt!

Tänkte att jag uppdaterar er nu så kan jag passa på att sova direkt jag kommer hem från skolan istället för att blogga så bloggar jag mer då jag är hemma från kvällsskolan. Nåväl, nu ska jag se klart ett påbörjat avsnitt av Glee och låtsas plugga detta. Vi hörs senare!

Super kul, neej


1. 10 saker ni inte visste om mig.

1. Att jag gör sånna här tjugofyra sju, skoja det visste ni väl redan
2. Att jag redan har gjort det här 100 gånger så ni måste veta nu allt om mig typ.. 
3. Att jag sitter just nu på SO lektion med Elin, Emelie & Johanna
4. Jag pluggar länder, eller egentligen inte jag låtsas göra det just nu
5. Jag slutar efter den här lektionen
6. Då ska jag sova då jag är hemma
7. Sen ska jag äta då jag vaknar
8. Sen ska jag iväg till skolan igen för kvälls skola
9. Sen ska jag hem och se greys anatomy
10. Efter det ska jag ta och sova!

min gamla lista sket sig, kör på en ny och roligare!

1. 10 saker ni inte visste om mig.
2. Hur jag är som person.
3. Min mor och far.
4. Sådan är min humor.
5. Mina fobier / rädslor.
6. Beskriv en nära vän.
7. Sånt här stör mig.
8. 10 saker jag vill göra innan jag dör.
9. Bild på mig för ett år sen och hur det var då.
10. En bild som gör mig glad och varför.
11. En låt med många minnen.
12. Bilder från när jag var liten.
13. Så vill jag ha mina helger.
14. 5 stycken "awkward moment"
15. Ett ytterst pinsamt minne.


noll sug till att blogga..

Jag suger seriöst på att blogga just nu, vissa dagar har jag hur mycket som helst att blogga om men idag har jag ingenting att skriva, är heeelt tom.  Befinner mig just nu i soffan framför tven och har mys med mami och vi inväntar att dh ska börja, vilket det gör om 2 minuter! 

Nu har jag iallafall uppdaterat, imorgon kommer uppdateringen vara urdålig för går länge imorgon + att jag har kvällsskola imorgon också. Suck! Men vad gör man inte för att få små saker fixat? Imorgon är det dock matte, måste plugga på som fan så jag har någon chans på nationella i matte som är direkt efter "lång helgen" som vi har nu till helgen! Nu dh, vi hörs :)


:@

Idag är jag sjukt less och sur, istället för att kastar sönder saker drar jag täcker över huvudet. Det är så mycket mindre att städa om jag gör det så, nu ska jag sova och drömma om att döda idioter och hoppas på att det är sanningen då jag vaknar.. Vissa är verkligen så jävla pantade alltså -.-

tisdag avklarad!

Nu är tisdagen avklarad, fan så skönt! Bara onsdag, torsdag och fredag kvar + att torsdag bara kommer vara svammel dag och fredag då slutar vi 12 istället för halv 4, fan vad underbart :)  Nu har jag hoppat ner i sängen och ska flotta i mig tacochips och dippa i guacamole och en pk på det, mums! 

Dagen har rullat på som vanligt idag, har genomlidit världens hemskaste hemresa i bussen..  Två "skitiga" människor, kar och kvinna satte sig 2 säten framför mig i bussen, stack svett, piss, skit och allt äckligt som fan jag är väldigt känslig mot sånna dofter även min syster så vi höll nästintill på avlida, vet inte människor som är kring 60-70(?) år att duschar existerar och att man faktiskt ska använda dom.. Sååå inte mysigt, var unerbart att hoppa av bussen och äntligen få friskluft, känns som att svettdoften har satt sig i kläderna på mig :(( Hemskt..  Nu ska jag käka chips och se glee, vi hörs senare!

Dagens outfit!

Topp - Gina Tricot, även leggingsen är där ifrån!


Hemma från kvälls skolan!

Är hemma från kvälls skolan nu, eller har faktiskt varit hemma kring just före åtta eftersom att jag blev klart före vi skulle sluta! Hoppas på att det gick bra provet, vilket det faktiskt känns som.. Dom nästintill 3 timmarna man satt där bara rann iväg, det var nästan så att det kändes roligt för att man kunde så pass mycket haha. :)  Det är väl bra det! Nu ska jag ta och kolla om resultatet har kommit upp på schoolsoft och sen ska jag kasta mig i duschen, sen blir det nog sängmys med glee spelandes framför ögonen tills mina blå stängs helt!

Så säger väl godnatt med detta inlägg och denna sjukt sköna låten som jag nött allaedens för länge.. Enjoy!

Måndagen är avklarad då!

Nu var denna måndag avklarad! Lika seg och tråkig som alla andra, vi har knappt några lektioner och väldigt långa hål... Men nu är jag iallafall hemma i min underbara säng, här ska jag ligga tills halv 4 då måste jag stiga upp, fixa mat, ta på mig nå kläder och sen klockan 5 ska jag vara tillbaka på skolan,  kul? NEJ

Men det måste göras, istället för att vi ska ha sommarskola så blir det istället kvälls skola 2 gånger den här veckan, ska väl egentligen vara tacksam för att lärarna ordnar det istället men känns jobbigt och börja plugga in ett jävla prov + hinna göra det på 3 timmar..  Men jag får väl använda min super hjärna.. Nu ska jag iallafall vila hjärnan ett tag, uppdateringen idag kommer inte vara nå vidare som ni säkert förstår då, men nu  vet ni ju varför!

Kastar in en bild på dagens outfit när jag ändå håller på..

Linne - Gina  Jeans - H&M

en gång är ingen gång, två är lika med noll ;)


söndags tradition!



Röstar även sönder telefonen på Amandus! Hejdåå Hulda.

Svar på frågorna från frågestunden!

Emma:
Hår produkter du använder?:)
3 Favorit affärer?
Dom 5 Närmsta vännerna?

svar:
Använder inga speciella hårprodukter, tvättar håret med schampoo och balsam från Elvital, sen har jag i värmeskyddsmedel i håret från loreal!


Anonym:
Har du någon pojkvän?

Om du är singel, har jag någon chans då????

svar: Nej

Fuckinganonym:
Bästa sexställning?;-)

svar: Standard fråga? Haha, doggy typ

Alexx:
Är du kär?
Varit kär?
Tips på hur man ska kunna komma över någon?

svar: Nej det är jag inte!
Ja det har jag väl
Alla människor är ju olika, vissa kommer ju över en hur snabbt som helst och vissa kan sitta och älta det hur länge som helst! Men kanske att inte ha så mycket kontakt med personen för har du det kan det göra allt mycket svårare, skriv inte med personen eller prata med den särskilt mycket, ignorera den och försök inte lägga ner allt för mycket tid på han/hon  Det är väl dom "råden" jag kan ge som faktskt funkat för mig!

asdf:
nämn några 95or du skulle villa lära känna :)

svar: Finns väl inge speciella jag faktiskt tänkt på att jag verkligen skulle vilja lära känna så vet ej :)

andREAS:
varför är du så jävla snygg för?

svar:
Vet inte, får väl tacka mina föräldrar för att en blandning mellan dom blev jag! ;-)

elinthebest:


tips på bra serier man kan kika på?
vad vill du jobba som, som vuxen alltså?
bästa filmerna du vet?
din favoritlåt för tillfället?
har du någonsin varit kär? isf, hur märkte du det?
hur många unika läsare har du?
när ska du göra en videoblogg?
varför är du så jävla sexig?

svar:
Pretty little liars, oth, oc, dh, gossip girl, sons of anarchy osv!

Vill jobba med människor, helst äldre människor, orkar jag gå högskola har jag funderingar på sjuksköterska :)

Åh, jag vet inte.. The hunger games, twilight filmerna, harry potter också!

Den låt jag nöter mest nu är väl en sång för fred!

Jag har väl varit "kär" kanske inte sådär riktigt riktigt mycket. Men småkär, självklart! Hur jag märkte det, hm.. Vet inte, man som bara vet det, man känner det när man ser personen och är med den!

Nu har jag bara kring 250-300 unika!

Då jag vågar... Hahaha!

Får väl säga som jag sa tidigare, jag får väl tacka mina föräldrar för det!;) Du är rätt sexig också!!

Ida:


Hur lång är du?
Vilket skostorlek har du?
Har du ngt husdjur?
Vilken är din förebild?
Vilken är din favoitartist/grupp?
Vad är det bästa du vet?
Vad är det sämsta du vet?
Vad vill du jobba med när du blir äldre?
Vad tkr du om LKG?

svar:
165 cm
37
Nepp!

Har ingen förebild faktiskt

Har inget speciellt "favvo" band eller så!

Det bästa jag vet är att sova, festa, vara lycklig & kär!

Att vara sjuk, ha tråkigt osv..!

Finns svar på det ovanför!

Jag tycker väl inget speciellt om det!

Ida:


Vad ska du gå för gymnasium?

svar:
Har sökt in till Vård & Omsorg och kommit in där prenumenärt. :)

ANONymMM:


Hur många ska en person ha haft sex med för att vara äcklig/slampig för dig?

svar:
Har ingenaning, beror ju helt på.. Är det en brud som är ute efter att ligga med så många som möjligt så är det ju äckligt hur få/många hon än legat med.

Är det där emot någon som varit tillsammans med många killar och haft seriösa förhållanden med dom och hyfsat långvariga kan jag ju inte säga att hon/han är slampig för att hon har legat med sina pojkvänner.

Kan inte sätta någon siffra på det, men ni kanske förstår hur jag menar, ovanför.

Matilda Bergström:


Vad tycker du om mig?=)
Vem/vilka är dina närmaste?=)
Vad är det bästa med dig? =)

svar: Tycker du är en söt, snäll och trevlig tjej! Känner inte så himla bra, men det jag har pratat med dig och så så tycker jag du verkar som en super trevlig och bra tjej :)

Mina absolut närmsta är väl emeliex2 johanna elin jennelie amanda josse & sofie, har säkert glömt någon jätte viktigt nu..

Åh, så svårt att veta vad som är bäst med en själv, men att jag alltid står upp för vem jag är och säger vad jag tycker och tänker och gör det jag vill och inte bara gör vad alla andra vill och ber mig göra :)

^^:


Största misstaget du nånsin gjort?
En person du saknar & varför?
En person som förstår dig bäst?

svar: Vet inte faktiskt.
Farmor, för hon har varit uppe i himlen i 8 år för länge nu!♥
Emelie Tiger, always

du vet vem:

Vad är det bästa du vet?:)

svar: Sova, festa, äta, umgås med vännerna, ha roligt och sånt:) LEVA LIVET också!


Blev något helt fuckat med inlägget så allt hamnade på mitten och blev avlångt.. alla rader är lika långa och fula, haha fan vad irriterande..

Takida igår!

Nu är jag vid liv igen, skulle kunna sova i hur många timmar osm helst men jag beslutade mig för att tvinga mig upp och nu sitter jag i soffan och kollar på pretty little liars!

Gårkvällen(?) var niicee! När takida väl började spela haha.. Stod och väntade på att dom skulle börja spela i 1,5 timmar endast för att vi skulle stå längst fram och skulle kunna se det fast vi hade egentligen sittplats men vi insåg att stå var så mycket bättre! Takida var sjukt bra, mycket bättre än då jag såg dom.. Hade en bra kväll! Var hemma kring 12 tiden, la mig i sängen och deckade nog direkt! Det var min kväll igår!

Nu ska jag se klart pretty little liars ochs en ska jag plugga och bara ta det lugnt. Vi får höras mer senare, svar på frågestunden ska komma upp idag också. Har ni några frågor kvar så ställ dom i frågestund inlägget några inlägg ner!

Bilder från igår!




Dagens outfit!

Harr nyss sminkat mig, plattat håret och snört in löshår så jag är långhårig! Nu sitter jag och väntar på bättre tider, eller väntar på att jag ska orka gå och fixa klart håret.. Vill inte röra det, för löshåret bara HÅRAR som fan, ser ut som att jag har cancer om man kollar på golvet det är täckt typ med svart hår efter att jag har plattat.. Får typ damsuga tjugofyrasju!  Nu ska jag kolla när jag ska äta middag, sen fixa håret..

Kommer inte uppdatera mera nu innan jag far mot kalix, far dit nog redan vid 6 eftersom att klockan 6 ska jag se då några hoppar med cykel vid ishallen, sen klockan 9 börjar takida spela där! Ska även se min lilla rikard plinga på sin gitarr, han är blandannat en av dom "förbands sakerna" så självklart måste jag ju höra han spela, han e ju så grym! Vi hörs imorgon, eller senare ikväll då jag är hemma från detta galejj!  Tänker nu efter hur värd jag är som far och ser takida då jag redan sett dom live tidigare, äh.. Två är bättre än en!

Dagens outfit!

Linne - Gina tricot  Jeans - H&M


Home from luleeetown

Är hemma från luleå nu, skulle ju dit idag och inhandla jeans!  Kom dock bara hem med ett par av alla 100 jag har provat, skulle köpa ett par ljusa men kom då självklart också hem med endast ett par mörka, haha men dom var såå sköna jämfört med alla andra!  Får fara dit någon till dag och köpa någon till par, ett par ljusa!  Nu ska jag gå och duscha och sånt. Kastar in bild på jeansen och en t-shirt jag köpte, sminket orkar jag inte lägga ut bild på :)



frågestund, frågestund, frågestund!



Fråga på nu om ni har någonting på hjärtat! Självklart är ingen fråga för dum :)

Om ni har någonting att fråga eller så ta då och passa på och göra det nu och då få svar på det eftersom att jag är väldigt dålig på att svara på kommentarer ibland så är mycket lättare att svara på alla på en och samma gång i samma inlägg!

Avslutar frågestunden på söndag, brukar ha lite halv dålig updatering under helgen så kör på en frågestund då!

5:e bilden: En gammal bild på dig själv.

Hahaha..

kör på en sånnhär!

Dagens outfit!

Jeans - Bubbleroom och Linne + Linne - Gina Tricot


heeelg!

Nu har jag helg! Eller har haft det ungefär ända sen jag slog upp ögonen imorse, har haft en enda lektion idag.. Det ovärdaste jag har gjort idag var nog att ens stiga upp ur sängen, kom till skolan och fick då veta att vi inte har något matte, och sen ska vi ha bild och får veta att vi inte har någon bild och då får man vänta yttligare en timma och så har vi svenska i 30 minuter där vi bara pratade med någon fritidskultur snubbe, sen slutade jag där eftersom att jag egentligen skulle ha språk, arbetspass och NO efter det men nix, ingen lärar jävel är ju fan på skolan och ingen jävla lärare kan ens meddela en att man har sovmorgon i 2 jävla timmar på en fredag, tänk att jag hade kunnat få sova två timmar längre... Idiotazz..

Då jag hade slutat fick jag sitta på skolan och vänta på mamma, då kom hon och hämtade och jag for och solade en 16 minutare på suntan medans hon handlade, sen for vi ungefär raka vägen hem ides inte ens fara till chili för att kolla om dom hade nå kläder som kunde få följa med mig hem för jag var så sur, less och trött!  Nu ska jag käka lite chips, se gårdagens big brother och sova.. Godnattt

Kastar in en bild från idag när jag ändå håller på!


nanana




1. Har du ett par spetstrosor - Ja, tuff som jag är så har jag faktiskt det!
2. har du ett par rosa string?- Jaaadå, rosa är en favorit!
3. Är du oskuld? - Nep
4. Om inte, hur gammal var du när du förlorade den? - 14
5. Vad har du för bhstorlek? - 75d
6. Trivs du med det? - Ja, faktiskt :)
7. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Har ingenaning
8. Är du tillsammans med någon nu? - Nej
9. Vad gjorde du inatt? - Sov
10. Och i förrgår natt? - Försökte sova..
11. Vad gör du innan du ska sova? - Ser serier
12. Kan du prata med din mamma om allt? - Om jag vill så kan jag det, ja
13. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Ja
14. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Inte nu,   men senare i livet jadå
15. Choklad eller glass? Åh, jag vet inte..
16. Push-up eller T-shirtbh? - Sprolla, men push-up då
17. String eller hipsters? - String
18. Stövlar eller sneakers? - Kilklackar eller tygskor!
19. Kjol/klänning eller jeans? - Jeans eller leggings

Tiofakta:

1. Bor: Tööre
2. Hårfärg: Mörkbrunt
3. Längd: 1,65
4. Frisyr nu: Blött, nyduschat
5. Ögonfärg: Blåa
6. Skostorlek: 37
7. Humör: Glaaad, like always
8. Civilstatus: Singel
9. Trivs du med det? Ja nu mer gör jag det, hur skönt är det inte att ibland ha en hel säng för sig själv t.ex?

10. Vänster eller högerhänt: Höger

Tio saker om ditt liv:

1. Har du nånsin varit kär? - Ja småkär självklart
2. Tror du på kärlek? - Ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?- Ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?- Krossat och krossat, rejält sårat?
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta?- Jag tror som de
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej, men fått intresse för.. (killbästavän då)
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Nej??
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Är inte rädd för själva förhållandet, är nog rädd att någon bara skulle leka med en och såra en så jävla stenhårt
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Haha ja
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej

Tio saker:

Det där eller det här
1. Kärlek eller pengar? - Kärlek är pengar, pengar är kärlek
2. Vin eller öl? - Vin
3. Dag eller natt? - Kväll
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Beror på humör
8. Färgfoto eller svartvita? - Färgfoto
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face, haha
10. Bilddagboken eller myspace? - Bilddagboken

Tio "Har du nånsin":

1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Smiter aldrig ut så nej
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Haha.. Emo perioderna då man var 12 år
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Ja
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Nej äter inte tårta
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Jaaaa
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Nep
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Ja

Tio känslor:

1. Saknar du någon just nu? - Nej
2. Är du glad? - Ja!
3. Är du fundersam? - Näe
4. Är du uttråkad? - Endel
5. Är du tysk? - Nej
7. Är du italienare? - Nej
8. Är du fransk? - Fortfarande nej..
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Japp
10. Gillar du någon just nu? - Nej
11. Skulle du vilja ha sex nu? - Visst
12. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Har jag redan gjort
13. Kan du suga? - Klart jag kan, suga kan väl alla!

Har:

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Ja haha
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Ja
3. Har du syskon? - Ja
4. Har du någonsin haft sex med någon? Ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - Ja om jultomten, maddafakka
6. Har du varit full den här månaden? - Jaapp
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - For a looong time ago
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - Nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Jadå
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - Ja
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? Ja, haha
14. Har du ljugit på någon fråga än då? - Nixpix

Vem:

1. Vem älskar du? - Familj, vänner, släkt, säng osv
2. Vem hade du senast sex med? - Somebody that YOU used to know ;);)
3. Vem vill du bli full med? - Nära å kära!
4. Vem är den bästa artisten/gruppen? - ÖÖÖHH, jag vet inte
5. Vem pratade du senast i telefon med? - Mamma
6. Vem är snällast i världen? - Jag är nog det..
7. Vem vill du prata med? - Ingen, det är så jobbigt å prata..
8. Vem sov du senast med? - Elmgren
9. Vem såg dig full senast? - My friends
10. Vem vet allt om dig? - Ingen vet väl allt, men emelie vet nog det mesta:)
11. Vem hatar du mest? - Hatar ingen, älskar alla.. Eller?

IMORGON ÄR DET FREDAG!

Kom just på att imorgon är det fredag, imorgon har jag utvecklingssamtal och efter det har jag två lektioner sen tar jag helg igen och kvällen ska bestå av endast en massa fredagsmys.

Lördagen kommer nog mest troligt bestå av först shopping tidigare på dagen, sen mot kvällen ska jag till kalix och fara och se självaste TAKIDA med mina bruttor! Lär bli hur nice som helst, inte varje dag någonting händer i kalix inte så självklaart måste man ju fara då det händer något:)

Söndag - SOVA

Nu vill jag ha heeeelg, bara en dag till ska jag tvinga upp mig ur sängen 05.40


Haha, video i repris!

nytt i garderoben!





Alla linnena är från Gina Tricot.. Imorgon ska jag ta och besöka Chili och kolla om dom har någonting jag kan ta med mig hem, på lördag blir det nog mest troligt Luleå är i stort behov utav jeans! Nya kläder ska in i garderoben, måste rensa den någon dag här frammåt, kanske imorgon kväll det blir av! Nu ska jag kasta mig in i duschen, sen får vi se vad jag gör..

Matkoma!



Efter att fått i mig denna potion kinamat ligger jag nu helt utmattad på soffan och känns som att jag har en sten i magen, så jävla mätt är jag! Nu ligger jag och väntar på att mamma ska komma hem från ica med mitt paket från gina som jag beställt, så iväntan på det ligger jag här och mobilbloggar! Nu ska jag ligga här och vänta på att matkoman ska gå över liite innan jag förflyttar mig någonstans..


Torsdag avklarad!

och så var torsdagen avklarad, skönt! Dagen har bestått av nationella i engelska, skriv och hörförståelse har vi gjort idag, får väl hoppas på det bästa utav det. Sen slutade jag kvart över 11 men har dock fått vänta tills 13.25 då min buss går från skolan och hem till detta utstötta ställe eftersom att jag missade den andra bussen med tio minuter. Men har ändå tyckt tiden har gått fort då vi suttit och spelat kort och pratat och haft oss! Treeevligt. Nu ska jag ta mig någonting att äta för jag håller på dö av hunger har inte ätit någonting sen kring halv 7 imorse.. Sen ska jag se glee och sova tills middagen kallar, står kinamat på schemat, gud så gott!!

Orkar inte ladda upp någon bild, för hungrig för det...

powernap!

Har vaknat för ungefär en halvtimma sen från en två timmars powernap som nästan satt lika bra som middagen gjorde! Nu sitter jag och ser på tv och ska snart röra mig på neseril-jackt för min näsa är helt igen täpt!! Sen ska jag kasta mig i duschen, se greys anatomy och om jag är vaken tills big brother börjar så blir det de med! Nu ska jag duscha och som sagt bara ta det lugnt och vila huvudet, imorgon står Nationella prov i engelska på schemat sen slutar jag, fan så skönt får hoppas på det bästa att engelskan vill gå som jag vill!!

So true. !

4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Denna bild är över ett år gammal, men då denna bild togs var det en väldigt skruvad tid i mitt liv. Gud så mycket nytt hände på en och samma gång, både bra och dåliga saker!


Onsdagen avklarad!

Goddagens mina älskade läsare, haha! Har nyss kommit hem från skolan och nu ligger jag i sängen och gossas med min telefon som jag har fått tillbaka idag, fan så jag har saknat min såkallade "pojkvän" så nu ska jag ta och ladda ner lite appar och sånt eftersom att allt det har försvunnit, tur att jag iallafall har kvar musik & bilder på minneskortet ;-) Skoldagen idag har gått hur bra som helst, varit dock jävligt trög i huvudet och trött men annars ska jag faktiskt inte klaga.. Har haft ett 8 sidigt prov sist på dagen, det gick nog förhoppningsvis rätt bra!

Nu ska jag fixa uti min kära telefon och vänta på att pappa kommer hem med skräpmat från hamnkroa, gud så gott.. Har inte ätit där ända sen 24 mars, det är fan hemskt! Nåväl, vi hörs senare igen nu ska jag gossas med min älskade.


until you try you don't know ;-)


min älskling är fixad!

Fick ett sms tidigare ida där det stod att min älskling är färdig från lagningen.
Imorgon får jag tillbaka min älskade fula telefon jävel!♥


3:e bilden: En bild på någon i din familj.


the hunger games



Har precis sett denna skitbraiga filmen! Ni som inte redan har sett den, se den ;-)

Godmorgon!

Godmorgon! Skulle egentligen fara på skolan imorse, men bara mitt första alarm ringde och varken mamma eller pappa väckte mig eftersom att dom antog väl att jag ska vara hemma idag också, när jag vaknade så satt linn i köket och bara satt där, jag var helt insatt på att klockan typ var vid 7 på morgonen och att jag bara råkats försovit mig lite, men nix hon hade hunnit vara på skolan och komma hem innan jag vaknade och upptäckte det..
Nu ska jag göra nå mat och kolla disney channel, mitt liv right now.. Det är rätt värdelöst och väldigt tråkigt!! Nu ska jag fixa mat, se disney och vänta på att denna dag ska gå! Haha, ja vi hörs senare. Pusss

tv!

Befinner mig just nu bänkad framför tven och kollar på inför Eurovision Song Contest 2012 där dom visar alla bidrag till det :) Efter det ska jag kolla big brother, sen ska jag krypa till sängs och gå sova och förhoppningsvis kunna vakna upp och må bättre så jag kan fara på skolan imorgon, ska försöka tvinga mig upp dit har ju kort dag så överlever väl! Nu ska jag fortsätta se det här, vi hörs senare eller imorgon:)

Dagens drog


2:a bilden: En bild på dig själv.


Får bli en gammal bild eftersom att jag sitter på mammas dator där bara dessa gamla bilder finns.

godmorgon!

Godmorgon på er! Stannade hemma från skolan idag, mår fortfarande inte braaa fast min onda hals börjar iallafall gå över, tur är väl det iallafall så imorgon kan jag nog dra mig mot skolan om febern någon gång vill lägga ner, min förkylning kan jag iallafall kriga med!

Nu sitter jag och kollar på disney cannel och väntar på att linn ska komma hem så jag har någonting att göra för det är såå tråkigt att sitta hemma helt själv och kolla på värdelösa tv program eftersom att det knappt går någonting bra på tven på dagarna haha. Nu ska jag iallafall kolla glee och vänta på bättre tider! Vi hörs mer senare :)

Min dagliga drog..


abduction

Har precis sett denna grymma film, kan inte annat än rekomendera den till er alla!

död



Kan säga att detta är ungefär jag i nuläget, nyser hit och dit, hostar, ont i halsen, snorar, rinner från ögonen och feber på det, skönt? Eh nej verkligen inte .. Jag lyckats alltid bli sjuk då det är som sämst timing, för imorgon börjar skolan och jag har 3 prov kvar att göra innan sommarlovet (okej jag hinner med det men vill göra bort det så snabbt som möjligt).. Jag har hk imorgon och jag och johanna har planerat att göra vårrullar, men självklart blir jag sjuk, vad i helvete är det här.. Blir väl straffad nu bara för att jag inte blev straffad nå i fredags, haha.. ÅH

Tur att jag har världens bästa mamma som skämmer bort mig och far och köper massa gosaker åt mig ihopp om att jag blir frisk, jag hade inte överlevt en dag utan hon!

Jag hissar..



Hanna Widerstedt! Nu kommer alla tro att jag är helt pantad i huvudet, men då får ni tro det! Ni som sitter och stör er på henne är ju helt brain dead och förstår inte att hon igentligen bara provucerar er så sjukt mycket och får ju er läsare som stör er på henne bara att kolla in där mer & mer ;)

Jag tycker bara denna brud är så GRYMT skön! Kan sitta och garva åt hennes videobloggar i timmar alltså haha, hon har ju faktiskt rätt om vissa saker hon säger fast hon säger det på helt fel sätt,  hon har rätt i att svenska killar är snåla och inte uppskattar oss tjejer som kanske killar i italien, frankrike och allt sånna länder gör?;)

Nä jag och mina vänner kan ibland sitta och prata om hur jävla skön hon är haha, lite pantad men det gör henne ju bara ännu roligare! Hiss & inte diss till Hanna, även om hon ibland är lite vidrig haha ;-)

Godmorgon!

Godmorgon! Ligger i sängen och pratar i skype med jennelie (vilken skräll).. Hon ringde och väckte mig kring halv 12 idag, och det gick självklart inte att somna om så steg upp och gjorde äggröra och bacon vilket satt där det skulle.. Riktigt jävla gott var det!

Nu ska jag fortsätta babbla på med jennelie, och ligga i sängen och tycka synd om mig själv för jag blir bara sjukare och sjukare för varje dag som går, och då jag är sjuk och ska sova så drömmer jag mardrömmar, har drömt världens hemskaste inatt jag försökte vakna upp ur den hela tiden, försökte skrika och allt men ingenting hände, till slut vaknade jag, fan vad skönt det var.. Nu ska jag snacka skit med jennelie eller något och smälta min matkoma!

Min fina frukost/lunch!

1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


påbörjar denna imorgon!

1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2:a bilden: En bild på dig själv.

3:e bilden: En bild på någon i din familj.

4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5:e bilden: En gammal bild på dig själv.

6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8:e bilden: En person som du saknar.

9:e bilden: Någon i din släkt.

10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11:e bilden: En person du kan berätta allt för.

12:e bilden: En bild på din vardag.

13:e bilden: Du och någon klasskompis.

14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15:e bilden: En person som du vill vara med.

16:e bilden: En bild på dig själv.

17:e bilden: En ovanlig bild.

18:e bilden: En bild på din fritid.

19:e bilden: En person som är snygg.

20:e bilden: En bild på dina närmaste.

21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22:e bilden: En bild på en tid du saknar.

23:e bilden: En bild från i somras.

24:e bilden: En bild som gör dig glad.

25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28:e bilden: En tokig bild.

29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


hours turns to days



The voice tells me;  Understand that it's over
But I listen to my heart; It's why i'm sitting here yet and waiting for better times

Hade vi en bättre fotograf iår?;-)


Favorit i repris!

Godnatt!

Hela min kväll har bestått av att sova, sova och sova. Har inte sovit nå bra alls inatt så har tagit igen det med någon timmas powernap, skulle egentligen till kalix ikväll igen men beslutade mig för att stanna hemma eftersom att min hals, lungor och det skitet inte är okej.. Har fått feber på det också!  Nu ska jag se film och goas med världens goaste lilla pojke som sover här inatt!=) Godnatt på er.


klick klick & klick!




min fredag den 13onde!

Godmorgon! Nu är jag vid liv, eller ja jag jag har varit vaken i någon timma eftersom att jag har haft alledens för ont i halsen, huvudet, täpt i näsan och illamående.. Så vid 9 halv 10 gav jag upp att ens försöka sova! Snäll som min syster är har hon lagat äggröra åt mig och bacon, det satt där det skulle och mitt hemska illamående är äntligen borta! Nu ska jag inte sitta å prata om hur dåligt jag mår, men en dag 2 blir det inte som det var tänkt..

Nu pratar vi om något så mycket roligare: Gårdagen/kvällen/natten!  Vi som sagt firade Emelie som fyllde 16 år, först middag med brudarna och sen blev det festligheter med en massa roligt och härligt folk! Har nog inte haft så här kul sen hon fyllde år förra året typ! Blev helt klart en lyckad kväll från min del,  vem sa att fredag den 13onde ska vara en otursdag? Tror nog mer det är lördag den 14onde som är otur medtanke på hur jag mår.. Haha, men det ska kännas att man har haft roligt!  Tar och tackar alla som gjorde min kväll såå himla bra :)  Nu ska jag ut och ta en rök, sen ligga bara och dra mig i soffan HELA dagen och känna mig ful och äcklig med gårdagens smink men jag orkar inte ta mig till duschen, än iallafall...

Våran fina tårta som hon fick, made by; mig jennelie & emelieHHH


fixa å trixaaa..

Befinner mig just nu på min säng och shottar i mig lite calippo hots, mums! Har nyss sminkat mig klart och fått löshåret in i håret, har även varit duktig och damsugit! Nu sitter jag och väntar på bättre tider, ska kanske packa? Fast först vara duktig och bädda sängen  så är jag kommer hem imorgon kan jag bara krypa ner i den direkt, uunderbart!  Nu ska jag bädda sängen och fixa lite saker, sen hitta några byxor att ha på mig, fixa håret och sen ska jag dra med mig johanna och fara och fira emelie med en massa underbara människor!  Ha en bra kväll alla kära läsare :)


Solen lyser!

Godmorgon! Har vaknat för kanske en halvtimma sen, såg att solen lös och där beslutade jag mig för att inte somna om! Utan nu sitter jag istället påklädd och ska ta och fixa nå käk, sen bege mig ut i solen! Det är ju faktiskt hela 11 grader ute visar termometern iallafall, säkert mera till och med! 
Så detta ska jag göra idag under dagen, sen blir det fix och trix och bege sig mot emelie för middag med fintjejorna och sen fira hon fullt ut! Får hoppas på att det blir en riktigt bra fredag den 13onde och att jag inte lyckats ramla och bryta någonting, har en tendens till att skada mig själv..

Grattis!!♥

naatti

Ligger i sängen och väntar på mina sjuka drömmar, drömmer om samma människa varje natt och varje natt så påbörjas drömmen exakt där den slutade då jag vaknade.. Så nu ska jag slå igång en film, forsätta drömma denna jävla dröm och se vart det leder någonstans? Varje gång jag vaknar iallafall är tanken "gud vad tur att det bara var en dröm"  tänk drömmer jag om verkligheten? Då kommer mitt liv kaosa snart, NEEEEJ

Okej, jag spårar. Jag är trött, för lite timmars sömn inatt, händer så lätt.. Heh, godnatt på er sötisar!!



hockey!

Sitter och kollar på hockey, ny duschat, rakade ben och det köret! Känns underbart! Nu sitter jag och håller tummarna på att skellefteå inte vinner matchen, utan brynäs. Även om skellefteå är det laget jag borde hejja på medtanke på att det är såå nära här så tänker jag ändå inte göra det, haha.

Ja vad mer ska jag göra? Se klart det här och invänta big brother, sen blir det väl någon film på det. Får se om jag kanske far till luleå imorgon en snabbsväng, är sugen på nå nya jeans, har seriöst typ ett par jeans.. Jag är verkligen en leggings-lover. Vi får se på det! Nu ska jag gå och hämta ett glas vatten samt mina halstabletter, min hals kaosar igen mina halsmandlar är som köttbullar stora ( större än vanligt)  jag hatar mina halsproblem..

OCH JAG SAKNAR MITT SVARATA LÅNGA HÅR, går fan inte att göra något med kort hår (inte mitt korta hår iaf)... Tur att jag hittade ett clip-on set här hemma idag så jag inte behöver gå ful i håret imorgonkväll, tack gud ♥


dålig uppdatering!

Hej små älsklingar! Har inte haft tillgång till dator hela dagen eller haft tid till de,t jag jennelie och emeie har mixrat och trixat i köket i över 2 timmar.. Haha!

Igår när jag kom till kalix for jag till jennelie, sen for vi och hämtade upp emelie och for till slava där vi blev nästintill hela kvällen! Har legat och trängst i en säng, även inatt, känns gode skönt att få sova i sin egna mjuka stora säng ♥   Nu har jag just kollat klart gårdagens big brother och ska strax kasta mig i duschen för jag stinker solarum, var tvungen och gå och ta mig en 16 minutare idag, har ju faktiskt inte solat sen förra tisdagen så känner mig som ett lik! Nu ska jag ringa ett samtal, sen hoppa in i duschen. Vi hörs på nå tag igen:)

Kastar in en bild  från idag då mina slavar som gör plättar åt mig, hihi

Hejdå töre, hej kalix!

Tjoho, sitter och pratar med jennelie i skype samtidigt som jag fixar håret! Ska snart ta och packa ner lite saker i väskan och dra vidare till kalix för myspys med jennelie:) Tänkte bara uppdatera er fort och visa att jag lever, vi hörs nog mera imorgon eftersom att jag inte lär blogga mera idag! Hejdååå..


dagens outfit!

Svarta högmidjade jeans - Bubbleroom  Linne - H&M

Goddag!

Gdodagens! Sitter just nu framför tven och har just dragit på mig nå kläder.. Idag har jag inte hunnit med så mycket ännu,  då jag vaknade steg jag up och gjorde mig mat, sen hoppade jag in i duschen och efter det hamnade jag i telefon med emelie å några kvartar, sen har jag hunnit med att platta håret, damsugit, plockat ihop i rummet och fastna i skype med jennelie! Nu ska jag hiitta någon kamera så ska jag fota dagens outfit, har ju inte uppdaterat det på länge så det är dags för det nu! Så vi hörs snart igen med dagens outfit osv..

When will you come back? - No one knows.


skype, dh, big brother, lejonkungen

Ligger i sängen och myser i min one piece som jag helt glömt bort att jag äger! Har även just pratat med jennelie och hon försvann just eftersom att datorn fick slutström och hon verkar inte komma tillbaka.. Eller så segar hon som vanligt!  Ligger och väntar på att underbara DH ska börja, det absolut bästa med tisdagar ♥ 

Så ikväll blev det att stanna hemma och inte fara till jennelie, men det får bli så imorgon istället, så då ska vi mysa järnet istället och så ska jag se till att vi ska äta massa jävla onyttig skit som jag vet att jennelie inte tackar nej till ;-) Nu ska jag vänta på att jennelies dator kommer till liv igen, hon har varit borta ett tag nu.. Jag lovar att hon inte ens har gått och hämtat laddaren till datorn ännu....  Kommer hon inte tillbaka går jag och fortsätter se brynäs krossa skelllefteå i hockey!!  Sen dh, sen big brotheer och sen ska jag sova till lejon kungen 2 har lejonkungen maraton här, har sett första och sista idag nu är det andra som ska ses!  Nåväl nu kom jennelie tillbaka i liv, så ska prata nå skit med henne hehe...  HEJDÅ:)



Godmorgon!

Godmorgon! Ligger i sängen och tar det lugnt med jennelie i skype, ligger och funderar vad jag ska göra idag, kanske blir å fara till kalix och våldgästa jennelie, om jag nu orkar dra mig upp ur sängen. Måste iallafall ta och gå och duscha på något tag och göra mig till människa!

Nu ska jag babbla på med jennelie om allt möjligt och ligga i sängen och fortsätta min matkoma, så vi får helt enkelt höras senare. Jag vet, min blogg suger och den är sjukt ointressant, jag vet..

Mäster kock som jag är..


Hemma från bion!

Är hemma från bion nu, filmen var lika sjuk och rolig som alla american pie är så besviken blev man inte på den! Om ni inte har sett den så måste ni verkligen se den, rekomenderar!! Nu sitter jag och ser på big brother, sen ska jag krypa ner i sängen och sova, kommer sova sjuuukt gott inatt tror jag är helt slut och har huvudvärk så sova kommer inte sitta fel!  Imorgon ska jag sova ut som bara den och njuta av ledigheten! Säger godnatt med detta inlägg,  min blogg är så grymt tråkig just nu och har noll insperation till att blogga eller vad jag ska blogga om.. Men den kommer väl och går hela tiden, så den kommer väl tillbaka inom kort!

Änn än gång, se denna!

fixåtrix

Har precis duschat och fixat mig, nu sa jag stax ner på ica med mamma och köpa nå gottigott till ikväll! Senare ikväll blir det bio med några brudar och matte, haha :) Så då var denna kväll planerad och klar! Nu ska jag gå och skynda på mamma så hon någon gång kan skjutsa mig till ica, det är inte precis så att jag skulle GÅ ÄNDA IN TILL TÖRE!  Nä  när dom har valt att bo mitt emellan kalix och töre typ så ska dom fan få skjutsa.. ÖVERALLT .. Nu tjata på mamma annars kommer jag aldrig något värt idag! Hejdåå

SNYGGTJEJ


Bio?!

Godmorgon! Har varit vaken ända sen 11 då väckte mamma mig och sa att det fanns frukost/lunch, och gud så gott det var! Sen gick jag ut med mamma och satt ute i solen tills den försvann, så nu befinner jag mig nedbäddad i sängen och ska strax gå och duscha och fixa mig lite! 

Idag får jag se vad som händer, lutar mot bio ikväll iallafall om vi inte far imorgon istället. Ska höra med folket hur det blir! Blir iallafall att se den nya American Pie som nu går på bio :) Nåväl, nu ska jag ta fram några kläder att ha på mig senare och sen kasta mig i duschen.. Vi hörs senare!:)


gjort en deal..

Måste bara berätta för er vilken bra deal jag gjorde med min pappa för någon dag sen? Om han inte slutar röka på ett fast datum iår, först skulle det vara efter sommaren men eftersom att vi mest troligt skulle utomlands så sköt vi det till 10onde oktober.  Och slutar han inte röka 10onde oktober så ska han köpa en sprillans ny bil åt mig! Jag kommer få en ny bil, för min pappa kommer aldrig sluta röka ett fast datum, han är expert på att skjuta upp det ;-)



värdelösa lov!!

Efter middagen idag så la jag mig i soffan och skulle se tv, vips så fem minuter senare ligger jag och sover stenhårt ända tills nu!  Är helt slut,  direkt jag får lov och gör ingenting alls så blir jag bara tröttare å tröttare och längtar till skolan igen.. Lov suger på ett sätt - Man gör ingenting på dagarna eller veckorna, dvs man är syssellös! På helgerna dricker man bara en massa alkohol och har kul för stunden.. 

Varför har jag inte körkort så jag kan köra var jag vill, fara var jag vill och vara rik på det så jag kan göra vad jag vill också.. Tur så har jag fullspäckade helger ända tills maj! Men hur ska jag överleva veckorna, eller ja skolan börjar ju snart igen så då har jag ju någonting att göra på dagarna förutom att sova bort dom och äta en massa onyttiga saker...

Idag är jag negativ, JA
Idag vill jag ha roligt med människor, JA
Kommer jag ha roligt? NEJ

Godmorgon!

Godmorgon! Ligger nu i sängen och pratar i skype med jennelie, eller ja hon har varit borta i nu över 5 minuter för att hon skulle se någon video... Idag ska jag inte göra någonting hade jag täänkt, ska gå och kasta mig i duschen strax och senare får jag se om jag kanske far iväg till kalix och solar lite. Har ju inte solat något sen i tisdags så det börjar ju vara dags för att bättra på brännan lite! Nåväl, nu kom jennelie tillbaka så ska prata med hon!


Godnatt!

Har precis kypit ner i sängen, ska kolla lite big brother klipp och sen slå igång en film och käka chips och popcorn till det och sen ska jag soova! Fan vad skönt med lov, har som inte förstått det ännu, känns som att det igentligen ska vara måndag imorgon vilket det inte är och det känns som att jag ska ha skola till veckan - vilket jag inte ska! FAN VAD UNDERBART!  Med detta inlägg säger jag även godnatt och sov gott, och för er som är ute och festar, festa för mig också fast ni får stå för bakfyllan och ångesten själva. :)

Nu;

Klippning!

Har precis friserat mig själv! Ska dock göra det klart imorgon då jag har blött hår istället, topparna torkade ju direkt efter att man blött dom haha! Så nu går inte håret till under bröster nå mera nu är det kort och känns helt naket.. måste ha det uppsatt eller i fläta för att det inte ska lkännas fel, när man drar i håret så slutar det helt fort haha :( Imorgon ska jag fixa till topparna så dom inte ser så avklippta ut så jag kan ha håret utsläppt :)

Before:

After:

Svansen är kort... Har ingen bild på det utsläppt det får ni imorgon då jag fixat till topparna bättre!



Jag faller


löshår, hårfärg!

Har precis lagt mig på sängen och har duschat och fönat håret för ett tag sen. Nu ska jag bara orka ta och sminka mig och sen får jag se vad som händer, eftersom att det är påsk så är dom flesta man känner bordi flaskan och dricker sig fulla varje dag, men inte jag... Känns jävligt skönt men ändå jävligt tråkigt att vara hemma och göra ingenting, som tur är så har jag världens goaste kille hemma här i töre ända tills imorgon! 

Nu ligger jag och kollar kläder och löshår som jag ska ta och klicka hem till veckan, eftersom att det är vår nu så är det den här årstiden då jag går och byter hårfärg från svart till ljust, det är en standard, har aldrig varit mörkhårig en enda sommar och så lär det aldrig bli,  snart ska man börja mixtra och trixa och förstöra håret ..  Och nu kom jag på vad jag ska göra ikväll! KLIPPA AV MIG LÅNGHÅRET, lät jävligt skönt och så blir det nog också!

Blir att köra på denna färg ännu en sommar!



godmorgon!

Godmorgon! Har precis vaknat, ligger i sängen och hör på hur magen hurrar och känner hur ont mitt huvud gör, men det är väl ingen skräll! Ska ligga i sängen nu och vänta på att mamma fixar någon go frukost/lunch åt mig, är dö hungrig.. Nu ska jag se klart filmen jag påbörjade igår hann bara se en halvtimma sen somnade jag så ska ta och se den klart. Ska även försöka få mig ut i solen idag, det är ju skitfint väder ute, underbart:) Vi hörs senare!


film & godnatt!

Sitter just nu i vardagsrummet och krigar att hålla upp ögonen, funderar starkt på att gå och lägga mig men lär inte kunna somna eftersom att mina föräldrar och deras vänner pratar HÖGT, men har jag tur så kommer dom gå och lägga sig när som helst!  Nu fick jag samtal av en full henke så ska babbla på med honom nu, vi hörs imorgon bättre. Ska ta och krypa ner i sängen och se 27 dresses och invänta john blund. Godnatt!


Chillar!

Tjenis, sitter just nu på min säng och äter godis från mitt påskägg, så gott! Har inte gjort någonting speciellt alls sen jag bloggade sist, har hunnit med att se några avsnitt big brother och prata med jennelie i telefonen ett tag! Mer än så är det inte.. Eller ah jag har ju hunnit trycka plankstek också, det var riktigt jävla gott!

Nu ska jag leta fram någon sevärdig film jag kan ladda ner till senare och sen ska jag gå och duscha vilket känns jobbigare än någonsin just nu men min säng är renbäddad å fin då måste jag ju också vara fräsh! Haha.. Vi hörs på nå tag, ska leta fram någon ny "lista" att göra min andra gick ut igår eller förrgår ;)

Självklart lägger jag ut ännu en bild på plankstek, fast denna är från idag!
Haha..

har helt glömt bort att säga detta till er så nu gör jag det!


Sitter och väntar på detta...


Gammal bild, men den får duga!


Detta blir dagens middag, jag älskar påsk bara för att man äter hela tiden gomat! Nu ska jag bara kunna stå ut med att vänta tills det är färdigt, åh vad jobbigt..

Gårdagen!

Goddagens!  Uppdateringen igår var inte så super, men nu är jag hemma efter att sovit i kalix och det köret.. Ska ta och dra igenom gårdagen "kortfattatt"  började med att jag for till skotercrossen med jennelie och sofie, vi var där någon timma med några trevliga personer, sen for vi tillbaka till jennelie och fixade oss och for iväg för festligheter. Var en helt okej trevlig kväll faktiskt, lite tjovrig på slutet men annars var det kul!:) Sen vid 3 tiden eller något sånt for vi till jennelie, alla tre trängde oss i hennes säng och somnade nog ganska så fort. Vaknade i morse vid 7 av att det var 150 grader varmt i rummet och att man var fast klistrad i varandra, självklart fick jag också sova i mitten där det är VARMAST.. Haha!

Så nu är jag iallafall hemma igen, har ätit en räk macka som satt riktigt bra och botade mitt illamående, underbart! Nu ska jag sitta och kolla på disney channel och ta det lugnt. Vi hörs senare mera!:)

Bjussar på en bild från igår!


uppdaterar om nuet.

Ligger just nu på min säng och pillar navel, allvarligt så gör jag inte det faktiskt. Men jag hade kunnat göra det! Nu ligger jag bara här och tidsfördriver tiden, har nyss fönat håret och ska snart gå och kladda på mig nå mascara så jag ser lite levande ut! Sen ska jag väl bara vänta på middag.... Grillat... Mhm..... Gott!  Sen ska jag iväg till karlsborg för den traditionella skotercrossen med nå folk, det blir nog bra det :)

Nu ska jag gå och sminka mig lite, och sen kolla gårdagens big brother avsnitt som jag kom på att jag inte såg.. Fast helt ärligt så kollar jag aldrig big brother på tven, det är såå mycket skönare att kolla det på datorn liggandes i sängen, min tv i mitt rum är ful och läskig så vågar inte se på den heller, dator lover forever.

Bild från google.


Dag 10 - 1 bekännelse

Har hållt detta hemligt väldigt länge nu, men nu tänker jag berätta det att.. Jag är bäst i hela världen!!!

mardrömmar..

Har just vaknat av en riktigt hemsk och sjuk dröm.. Nu vill jag inte somna om för jag har en tendens att börja fortsätta drömma om hemska saker då jag har gjort det! Fyfan.. Har iallafall haft en förjävligt morgon, först börjar någon i familjen damsuga klockan halv 7 PÅ MORGONEN?! Vad fan tänker dom med. Lyckades som tur var somna om efter att dom stängde av mördar maskinen, men då självklart drömmer jag hemska sjuka drömmar istället. 

Nu ska jag se A little bit of heaven och kanske somna om åt det, heheee.. Vad ska man annars göra då man har lov liksom? Ska iallafall inte drömma om kanibaler som vill äta upp mig och mina vänner pga att dom misstar oss och tror att vi är några andra..  Vill inte bli jagad av blodkäftiga monster :(  Det var värre än det låter..

Nu;

påsklov!

Nu är påskdansen avklarad och påsklovet är äntligen här, fan så underbart!  Har tagit in lite godis i rummet samt en pk som jag firar detta med! Har varit en helt okej trevlig kväll med dans och massa prat :) Inge fel i det!  Nu ska jag se någon film och sova, kommer sova riktigt gott inatt känner jag.. Mina fötter värker av dansandet, men jag klagar inte!

Imorgon blir det skotercrossen med människor mest troligt om jag inte ballar ur och stannar hemma och gör ingenting! Lät jävligt skönt det också.. Äh vi får väl helt enkelt se hur det blir med det. Nu film & mys, godnatt:)

Kastar in en bild på facelook! Gjorde dock varken något speciellt med håret eller sminket, haha ;)

Och så klänningen som jag lovade att visa er den dagen den skulle användas! Så här såg denna ut, dock har jag ingen bild på hur den ser ut på, men ni får nöja er med denna!

Goddag!

Goddagens! Sitter just nu och kollar på big brother och har nyss målat naglarna! Direkt big brother är klart så ska jag börja fixa mig inför ikväll eftersom att det är påskdansen som skolan ordnar varje år den dagen vi får lov! Så efter det har jag lov, fan så skönt!

Ska ta och se big brother nu och sen börja fixa mig, lika bra jag är ute i tid med att börja fixa mig.. Är jag i sista minuter går väl allt åt helvete och hinner inte fixa om mig haha.. Vi hörs nå senare om det hinns före påskdansen, annars hörs vi efter :) Pusss

Stekte litee innan jag for till skolan idag!


godnatt!

Efter att haft hatat livet några timmar så gör jag det fortfarande men har förflyttat mig till sängen, kollat big brother och nu ska jag sova och njuta av sovmorgonen jag har till 20 över 10 imorgon, fast självklart måste jag ta kvar över nio bussen till skolan, får ju iallafall sova 2,5 timme längre! WOHO

Nu ska jag sova som en bebis i min underbara och ljuvliga säng, fast först... Lite herkules tittande!
HUR SÖT ÄR HAN INTE SOM LITEN?!?!  Åhhh, skulle kunna äta upp honom..


Dag 9 - 2 leenden som beskriver ditt liv just nu

Finns bara ett.... Och om ni har läst inlägget nedanför så förstår ni varför!

Nasses ansikts uttryck får uttrycka hur jag känner idag..





dålig uppdatering och det skiter jag i

Min dag har börjat bra som fan, rullat på som vanligt, fått veta att jag har tagit mig in på gymnasiet och linjen jag har sökt till, sen har jag varit på stan med jennelie och handlat strumpbyxor och solat, sen har jag farit hem och ätit, sen for jag till ica och pantade 6 svarta sopsäckar med burkar och flaskor vilket i slutändan blev ungefär 600 kronor. Sen far jag hem och tänkte testa olika frisyrer samt smink till imorgon, men nej så blev det inte. Jag provade istället min klänning ( som förövrigt får mig att se överöverviktigt ut när jag bara är vanligt överviktig hahah ) och sen provar jag mina nya skor jag ska ha imorgon och så GLAPPAR DOM?! VADFAN ÄR DET HÄR.. Jag kan inte gå någonstans med dom utan att dom faller av..

Och där förstördes min dag. Nu är jag sur som fan, tänker skita i att plugga till SO provet jag har imorgon, tänker skita i allting idag.. Imorgon ska jag fara på påskdansen och känna mig ful, fet, äcklig, obekvän och allt där emellan och bara vänta tills man varit där i en timme så man lessnat och får äntligen fara hem.  Problemet med skorna vet jag inte hur jag ska lösa, antingen tejpar jag fast hela fotjäveln eller så går jag ut till pappas garage där det alltid finns någon lösning till allting.!

Jag har inte bloggat något idag pga att jag har haft fullt upp hela dagen så nu gör jag det! Nu ska jag forsätta vara sur och se big brother tills desperate housewives börjar och hoppas på något ljus i livet, för just nu ser allt väldigt mörkt ut!

Eftersom att jag alltid lägger upp bilder på DH varje tisdag, så varför inte idag?!


Goodnight

La mig i sängen för drygt 10 minuter sedan, för ungefär 7 minuter sen insåg jag hur jävla skönt det kan vara att sova själv ibland!  Stor plats, alla sköna kuddar, allt täcke och ingen som ligger å flåsar en i örat, snarkar, gnisslar tänder eller något sånt där hemskt. Jag tror jag ska leva ensam för alltid! Förutom under halloween och efter sånna där skräckfilms-maraton, då får gärna någon komma och ta upp hela sängen om den vill!

Nu ska jag slå igång någon film och somna in till den och hoppas på att illamåendet försvinner för det är fan hemskt bara för att jag alltid har otur kommer jag vakna upp kring 2 tiden inatt och spy. Jag &  spuyor har en speciell realation och kan nästan förutspå när dom är på ingång... Haha!! Godnatt.

beasås!

Efter att suttit å klurat på en present till emelito så kommer jennelie och öppnar sig och berättar vad hon verkligen vill ha! Det bästa med denna människa är att hon älskar bea sås lika mycket som jag, någon dag här frammåt ska vi ha en bea-sås-dag, med bea-sås-till-allt! Vi ska även testa ketchup till pannkaka och bevisa att det går att äta!


pluggat!

Istället för att fara och tjäna lite cash så somnade jag såklart istället så får ta tag i det imorgon istället... Nu har jag iallafall nyss pluggat lite buddhismen, inte så svårt prov faktiskt! Bara att jag inte kan koncentrera mig och plugga just nu eftersom att jag har sjukt ont i magen och mår illa, ska jag få magsjuka nu eller?? Bara för att jag sa för någon timma sen att jag hade klarat mig undan det, men vi avvaktar väl och ser..  Ska iallafall läsa lite till, sen gå och duscha och hoppa i säng och hoppas på att må bra imorgon, just nu känns det som att spyan sitter i halsen.. GOOD FEELING, nej.


Dag 8 - 3 saker du inte vill ha just nu

1. Problem
2. Snö
3. Kallt & dåligt väder

Måndagen är avklarad då!

Helluu! Är hemma från ännu en skoldag nu! Slutade skolan kring halv 2 idag, då vandrade jag linn & jennelie mot stan och for till chili och kollade på nå kläder och sen vandrade jag och linn iväg till suntan och drog en 16 minutare! Gud så skönt det var :)

Sen gick vi till bussstationen och inväntade bussen som jag just kom hem med, nu sitter jag i köket och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat åt mig för jag är hungrig, jätte hungrig! Även fast jag och johanna har kockat på HK'n idag, vi borde seriöst bli kockar. Kanske ska vi undvika att salta så mycket i korvstoganoffen nästa gång ;) Nu ska jag invänta dinneeer, sen ska jag å tjäna cash cash cash,  cash is king!


the most painful goodbyes are the ones that are never explained.


24 minuter brunare!

Har precis kommit hem från kalix, var och tog mig en 24 minutare! Var äckligt jävla hemskt varmt eftersom att mitt favvo solarium var upptaget så lyckades jag självklart välja ett solarium med trasig fläkt.. Så jag låg och höll på svettas ihjäl typ haha!

Nu är jag iallafall hemma från det och är lite brunare på de! Nu ska jag ta och ta fram HK boken och plugga lite hk, sen kolla igenom lite SO som jag har prov i på onsdag... Kuuuul, eh ne!

Osminkad och söt! Hihi, eller?..

första april!

La just märket til att det är första april idag! Känns nästan overkligt hur fort vintern igentligen har gått iår, kanske för att vi fick snö så sent?.. Och inte har haft allt för många dagar - 30 grader utomhus. Nu är det vår, vår på riktigt! Fan så underbart, endast två månader och 7-8 dagar kvar till sommarlov nu då, fan så sjukt fort tiden går alltså!

Men jag klagar inte, jag klagar inte ens lite. Känns som att april kommer bli en väldigt bra månad med mycket roligheter ;-)  Och efterrsom att det är första april idag så lura skiten ur folk! Vet förra året lurade en mig så sjukt mycket att jag började gråta eftersom att själva "lureriet" var så hemskt haha.. Fyfan!!   Nä idag ska här lekas med folk liv ;))


Dag 7 - 4 saker du vill ha just nu

1. Sommar
2. Ledighet
3. Pengar
4. Kläder

Goddag!

Godmorgon på er! Har varit vaken i någon timma faktiskt, men har bara legat i sängen och sett film sen dess.. Nu ska jag snart dra mig upp här ifrån och göra någon nytta, som t.ex plugga eftersom att jag har prov imorgon och på onsdag och har jag inte påbörjat något utav det. Blää! Så ska ta tag i det idag, ska även hinna trycka in träningspass och solning bland det också! Måste ju sola söndag, måndag & tisdag nu så jag blir lite brunare iallafall till påskdansen ;) Nåväl, nu ska jag sträcka på mig (vilket är underbart skönt) och sen dra mig upp ur sängen.. Vi hörs på en strax eller två!


Dagens 3 planer i bild!




RSS 2.0