rip

Befinner mig just nu i soffan framför tven med mamma pappa linn & matte och ser någon polis film typ.. Jag är fett emo eftersom att min dator inte går igång så just nu sitter jag vid mammas, och jag måst ha igång den innan jag ska sova!!! Kan inte sova utan att somna till oth, sitta på fb osv haha.. Men jag bloggar mera senare om jag får igång min lilla kära älskling.

såhär ser nuläget ut, tröst äter nudlar på burk.. haha


helgen!

Ser att ni har överlevt min dåliga uppdatering under helgen men säger bara, vilken helg! Okej fredan blev som den blev, men den var bra till en början iallafall! Går kvällen var 100000 procent bra, för min del iallafall.. Vi har befunnit oss i k-borg fredag & lördag med en massa roliga & trevliga människor som jag knappt umgåts med under hela sommaren så har varit jävligt roligt att få träffa å prata på med dom!

Iallafall, ligger faktiskt fortfarande i sängen eller sov hos emelie inatt och klockan 4 steg jag upp ur sängen och gick å väckte emelie å petter. Sen for jag hemmåt, åt middag, och sen har jag sovit ända tills nu, Men klart man är lite slut när man har haft fullt upp hela helgen haha, mår som jag förtjänar kan man säga! Ska snöra in mig i duschen nu så kanske jag börjar piggna till lite grann iallafall, sen ska jag nog färga linns hår, om jag orkar..

Har tyvärr inga bilder från fredag eller lördag, skulle ta med mig kameran men den hamnade visst aldrig i väskan där med blev det inga bilder!

GODMORGON

Godmorgon, har precis käkat varma mackor som min underbara mor fixade åt mig nu mår jag hyffsat bra bara att jag skulle kunna sova i 1000 timmar till men måste istället duscha, fixa mig och allt de där nu om jag ska in till kalix ikväll igen vilket jag lär göra.. Har suttit och pratar med linn å matte om igår under hemresan, och fick mig ett rejält skratt HAHA. Oherre, nä nu ska jag se klart ett påbörjat oth avsnitt och sen snöra in mig i duschen, vi hörs sen :)

bejbii ♥

går inte å soova.

Ligger i sängen vaken och klockan är halv 10 på morgonen, mitt huvud håller på sprängas av huvudverk, håller på dö av törst osv.. Går kvällen blev inte som planerat, trotts allt omständigheter så var den faktiskt 100 gånger bätttre än vissa andra kvällar så haha, de var en bra början å ett tragiskt slut eller hur de nu heter. Whatever, jag kom typ hem kring halv 4 imorse och la mig i sängen och bara dog, nu ska jag på toa och sen fylla på 100000 glas vatten sen ska jag försöka sova vidare, och sen när jag vaknar ska jag tillbaka till kalix!

godnatttt



skippar pdol

Jag och emelie stryker ett sträck över våra pdol planer och far istället på ett ställe med massa kult folk och spenderar helgen med dom istället, UUUNDERBART! Och så taggar vi lk tills nästa helg istället, vi hörs imorgon eller något sånt.. SKÅL! =)

stendöd

Godmorgon, ligger just nu och dör i sängen samtidigt jag ser på ett avsnitt oth ihopp om att piggna till och idas stiga upp och hoppa in i duschen. Sen får vi se vad denna fredagen har att erbjuda, ska iallafall ta det lugnt ikväll och tagga tills imorgon tror jag då! Ajaaaa, nu kom min mamma in i mitt rum och förstörde min mysiga stämmning så nu ska jag gå å stänga dörren samt släcka lampan som hon tände..

hahha, hittade en jäätteeesööt bild på mig som är över ett år gammal.. (;
var var mina ögonbryn? FÖRSVUNNA ;o

ONE YEAR

Eftersom att klockan är efter 0.00 dvs klockan är faktiskt tjugo i 4 så är det fredag den 29onde JULI och jag firar ETT ÅR MED DENNA BLOGG! WOOOHOOO, grattis till den! Menmen ska ta å sova nu, det e ju faktiskt en dag imorgon också ;) Sovgott mina elskade läsare som har följt mig i ett år + ni efterblivna läsare som inte har hittat hit föräns nyss, hihi.

Kommer faktiskt ihåg vad jag gjorde den här dagen, den var förjävligt bra.. Åh, varför kan ingen uppfinna tidsmaskinen snart så man kan få åka tillbaka i tiden då&då, ;c Det ska jag göra då jag blir stor, lär bli rik på de iaf!


ordlös.


Visst du kan skratta och låtsas som ingenting Men jag vet allt om dig för du har varit min

Jag ljög faktiskt bara på fb om dom där 15 000 bara för att få lite uppmärksamhet hAHHA, iallafall.. Kvällen har spenderats i kalix, blev akutläge klockan 7 att fara dit, så sprang in i duschen och fixade mig toksnabbt och sen for jag iväg till bussen, en halvtimma tog det för mig å fixa mig + duscha, REKORD1!   När jag väl kom dit så var jag med emelieh och vi vandrade mot jennelie där amanda & karro var, sen stack jag till jossan och var med hon å emelie.. Sen har vi varit runt i kalix tills mamma hämta mig, nu ligger jag i sängen och har nyss tvättat bort sminket, nu ska jag vara emo och höra på depp musik, sen se några avsnitt oth på det.  GODNATT!


Inte alla som har lika tur som jag.. ;)


KLEDER

Tjenis! Har inte bloggat något idag ser jag, men har ändå inte gjort något annat än sovit och legat och solat ett litet tag tills posten kom med mina kläder som jag beställde för någon dag sen så sprang in och provade dom och nu har jag just fotat och ska visa er,  sen direkt efter ska jag nog dyka in i duschen.. Känner mig allt annat än fräsh just nu

Kort tubtop, 59;-

2 tunikor/linnen 199;- st  

less

Eftersom att jag måste sova själv inatt så kan jag inte somna fastän klockan är halv 4 och jag steg upp 10 imorse och hade bara fått mig ett par timmars sömn.. Dör så less jag blir på att jag aldrig kan sova typ, less är bara förnamnet.

KLADDKAKA

Tjenis! Sitter och kollar på tv just nu och dunkar musik på max, ska ta å varva ner mig eftersom att jag är helt hyper haha.. Har varit social med amanda linn å matte under kvällen, för ett tag sen fick amanda idén var gott med kladdkaka, så jag slavade för henne och gjorde en, nog för att hon kanske gjorde lite mer än vad jag gjorde fast slavade gjorde jag endå och fett god blev den ska ni veta! Lite oklar och lite ljus eftersom att jag inte hittade nå kakao så det fick duga med oboypulver haha!;)  Har även utmanat döden att äta vaniljsås som gick ut 11 juli haha, men den såg ätbar ut så vi får se hur jag mår imorgon.. Haha

En bild på mitt fina underverk!=)


städarN

Fick något cp ryck att städa, så städade mitt sminkbord som var i kris att städa haha, och så damtorkade jag det, tven, fönsterbrädan, 2 små bord & två lackhyllor och sen damsög jag.. STOLT! Ska sen damsuga lite i köket också när jag endå håller på.. ;) Nu sitter jag och avnjuter ett glas med ISKALL cola med isbitar i, mmmm!

SE VAD DUTKIG JAG ÄÄÄR



+


Vi tänker ofta på de vi saknar, men sällan på det vi har

HEEEJ!  Har fett tråkigt och har nyligt orkat dra mig upp ur sängen efter en timmas powernap, vilket satt rätt bra men är fortfarande lika trött men går inte att sova så det suger ju en hel del.. Sitter och tänker på vad jag ska tidsfördriva tiden med tills det blir dags att gå & lägga sig,  har just insett att jag aldrig skulle klara av att bo själv.. Skulle vara för rastlös, det är helt tyst å ensamt i hela huset, får adhd.


homee

Kom precis hem från kalix, så skönt å vara hemma! Och nu är de mesta fixat inför pdol & lk, underbart!;)  Nu är det bara å fixa en biljett till pdol, skjuts och det löser sig alltid! Nu ska jag ut på en rök, sen ska jag & linn ta och fixa oss nå mat för min mage kurrar till 100.. Aja, vi får höras sen bättre tänkte ba så ni vet att jag lever ;)


iväg på missions

Godmorgon, nu har vi vaknat och jag har faktiskt hunnit sminka mig, plattat håret & snört in löshåret på bara 45 minuter REKORD!;) Eller nej jag skojade bara har faktiskt slagit ett bättre rekord kom jag på nu..  Whatever, ska ta mig någonting och äta sen tidsfördriva tiden till kring just före 12 tiden, jag som trodde de skulle ta så mycke längre för mig å söka kläder å allt, men tydligen inte! Vi hörs då jag är hemma igen, heibarA :)

nattitime

Äntligen får jag lägga mig i sängen och sova efter att haft väntat på min sovkompis HIHI, nu ska jag sova stenhårt för är trött, bara därför lär jag inte kunna somna.. Klockan 10 ringer vårat alarm, då ska vi sen plattan i mattan till kalix å fixa lite små stuffs.. Underbart :)  Vi hörs mera imorgon helt enkelt, sov gott för det ska jag göra!

-




jag har tråååkigt

Sitter helt ensam i mitt lilla hörn i mitt svarta rum å kuttar nej, haha nej jag skoja men sitter faktiskt helt ensam i mitt rum och dör av tråkighet.. Ska gå och kolla vadfan min syster håller på med, sen får jag se vafan jag ska göra.. Hela huset är helt tyst, finns ännu mindre saker å göra då mamma å pappa är borta eftersom att jag inte har skjuts eller hämtning någonstans så det sög ju,  så vi drar öppet hus hos evve alla dagar i veckan mellan 18.00 till 05.00 alla är välkomna, jabrahej.


yoyo

Har precis varit ner på ica med linn å hämtat ut paketet från hm dock hade jag bara beställt en bh där ifrån, men linn hade ju beställt massa kläder som jag då kan låna haha ;)  Nu blir det middag för oss två, så vi får höras senare men snör in en bild på bh'n iallafall :)


MAT

Godmorgon, sitter i köket å väntar på att mitt vatten till mina nudlar ska kokas upp... Lär få leva på nudlar ett par dagar till mina föräldrar kommer hem, haha.. Iallafall, är dö trött skulle kunna gå å sova 100 timmar till men jag orkar inte för då kommer jag sova bort hela dagen typ + att jag har typ nackspärr sen jag har legat å nött oth i timmar i min säng så ligger jag på nå cpe sätt haha lyckat.  Aja, ska kika om mitt vatten har börjat bubblaaa haha, sen ska jag äta och senare ner på ica och hämta ut mitt hm paket som kommit =))  VI HÖRS SEN


inga kläder



Jag glömmer aldrig dina hemligheter

Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken


Visst du kan skratta och låtsas som ingenting

Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej


;)

Ligger i sängen å väntar på mitt älskade sovsällskap så jag slipper ÄNTLIGEN sova själv inatt, wiho.. Så medans jag väntar gör jag ett test ;)


Brukar du...
...titta på dig själv i spegeln? haha ja
...gnälla? ibland
...skrika? sällan
...sova? ja!! elska sova
...ha ångest? händer
...skada dig själv med flit? nej
...ta mediciner som du inte borde ta? ne
...vilja dö? nej
...drömma mardrömmar? jo
...drömma sexdrömmar? det har hänt haha
...ta droger? nej
...försöka vara annorlunda? ne, är mig själv alltid
...klä dig i svart? jadå
...gå till kyrkan? nej
...gå i skolan? ja
...röka? jo
...ha sex? ja
...ljuga? ne, helst inte
...hata folk? väldigt sällan
...lita på folk? litar på dom jag vet att jag kan lita på, litar ju inte direkt på vem som helst

Vem...
...saknar du? de vill du allt veta
...vill du döda? no one
...rörde dig sist? linn, hah
...vill du slå? vet inte
...kysste dig sist? en pojkee
...vill du kittla? någon som är jävligt kittlig ;)
...kramade du sist? david måst de va tror jag :)
...vill du prata med? jag vet inte
...skrek du på sist? mamma eller pappa, haha
...vill du vara som? mig själv =)
...sårade dig sist? ..
...vill du bli galet full med? mina nära kära!;)
...gjorde dig riktigt glad senast: en person
...fick du sms från senast: eddie
...ringde du senast? han ovanför
...är snyggast på jorden? Lucas i oth!! kommer inte på vad han annars heter :(

Har du...
...för många vänner? ne, de kan man inte ha
...förföljelsemani? å de är?
...tvångstankar? nej
...någon annan psykisk sjukdom? ne haha
...någon fysisk sjukdom? nej
...någon skada: ja, cpeskada
...färgat håret? aa
...brutit några ben? nepp
...några piercings? jo
...egen dator? aa
...bra självförtroende? inte allt för
...kysst någon? japp
...sagt jag älskar dig till någon idag? nej
...bjudit ut någon? ne haha
...varit kär? yes
...dumpat någon? jep
...stulit någonting: jo
...lämnat landet? aa
...tuttat eld på nått? haha ja, "tuttat" HAHA
...gjort något olagligt? jo

Hur...
...går du? lite småskeft fast sött endå!;)
...svarar du i telefonen? halå
...fördriver du tiden? dator, oth, sova osv
...mycket pengar har du? 1000 nånting
...tjänar du pengar? nep
...ofta diskar du? aldrig, det är de man har sin mamma till.. skoja ba mammi =)
...ofta städar du? vet inte, tills mamma verkligen tvingar mig till å städa
...många stör du dig på: några stycken, haha..
...Ofta träffar du din familj? nästintill varje dag?

Tror du...
...att du kommer bli något? ja, säkert :)
...på gud? nej
...på rymdvarelser?
...att folk tycker om dig? ja säkert några finns de väl :)
...på ett liv efter detta? nej
...att fiskar kan tänka? haha ne, dom är fan hjärndöda å lättlurade haha
...att du kommer leva länge? typ :)

kläderkläderkläder

Helu, sitter och kollar på nyheterna med mina föräldrar gud så intressant det är, eller så inte. Har internet shoppa lite, tyckte det var ett tag sen så nu är lite kläder från gina tricot påväg till min postlåda, underbart!;) Ska nu ta och hoppa in i duschen, sedan ta mig nå och äta, kvälls rök och sen somna till oth, vi får helt enkelt höras meera imorgon.. Puuussss!


jag suger

Ligger just nu och kollar på oth och väntar på att det sska bli middagsdax för jag är typ dö hungrig, medans jag fixade mig idag råkades jag välta omkull en spegel så den gick i 103928 bitar och så varje gång man häver sönder en spegel får man 7 års olycka.. Så undra vad som väntar mig just nu, jag har nog otur redan haha :(


finns det en så finns det flera

Godmorgon, har precis vaknat från en sjuk natt haha.. Har haft världens jobbigaste dröm, åh vad arg jag var då jag vaknade... Haha, jag hatar mina drömmar dom kommer i perioder och blir bara mer å mer jobbigare. Whatever, idag är solen på topp utomhus hörde jag mamma säga, har dock inte ens gått ut ur rummet ännu, ska ta och stiga upp & äta någonting sen duscha och det där.. Får se vad denna måndag har att erbjuda, mest troligt ingenting, dö less på att ha tråkigt.. Går nog hellre skola än att sova bort hela dagarna & göra ingenting, eller jag tar nog tillbaka det där


just chillinnnnn

Sitter framför tven och dricker iskall cola vilket satt riktigt bra och så ser jag på snabba cash med linn & matte, ska strax idas gå ut på en kvällsrök och sen tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och bara ligga och döööö och vänta på att andra säsongen av oth ska laddas ner klart eftersom att just då jag börja ladda ner det så gick strömmen i över en timma, ovanligt att jag har otur har alltid dålig tid passning på allt typ, haha.  Nåväl skit samma, nu ska jag se lite av filmen sen ut osvosv


- på en dag har du sjunkit i mina ögon från toppen till långt ner på botten.

en äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon medans alla andra tror på ditt leende.


segt

Är det bara jag som har upplevt att den här dagen har gått sååå mycke  saktare än alla andra? Klockan är bara tio över 5, jag har hunnit vakna, äta frukost, ligga å se typ 2 avsnitt oth, duschat, fixat mig och ätit middag.. Och hade jag gjort allt det igår hade jag inte varit färdig ännu, utom om typ 2 timmar eller nå..   Aja, nu ska jag se oth en sväng, kanske blir kalix senare ikväll.. VIII FÅR SE!


oth nörd

Godmorgon! Ligger i sängen och drogar ner mig i oth, jag är helt såld i serien dör typ.. Vet inte hur många avsnitt jag såg av det inatt igentligen, haha. Iallafall nu ska jag snart idas stiga upp och hoppa in i duschen och fräsha upp mig och se vaad söndag har att erbjuda ;) Fast först... lite oth, hehh


De människor som fått mest ut av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut.


åska och skit

FELÅÅT för min dåliga uppdatering idag, men vi hade ju middags gäster sen for dom på pubben och så blev det att vi blev barnvakt åt min systers bebis så har haft någonting att göra ända tills han somnade.. Sen började det gå åska vilket betyder att jag var tvungen att dra ut internet och allt och det har nyligt slutat, snacka långt det har pågott haha.. Som tur är hade jag telefonsällskap ända tills mina pengar på min mobil tog slut, så nu är jag helt ensam igen.. Har kollat igenom nästintill alla oth avsnitt på första säsongen så ska se ett till nu sen sova.. Klockan e ju faktiskt tio i 5 på morgonen, jag ligger å hör hur någon i huset snarkar HAHAH jag verkar vara den enda vakna iallafall...


ded

Hellap, gör ingenting har nyss sett ett avsnitt oth och kom hem för någon enstaka timma sen..  Blev att sova i kalix igår till idag, hade faktiskt rätt trevligt och vi var och umgicks med gamla godingar jag inte har träffat på hela sommaren typ! Nu ska jag strax gå och hoppa in i duschen för vi har nämligen middagsbjudning här halv 7.. Hade mer än gjärna legat och dött i sängen resten av kvällen,  men mår som jag förtjänar antar jag.. Lär bli en tidig kväll för mig iallafall eftersom att de blev en sen hyfsat kväll igår somnade nog inte förän kring halv 6 imorse.. Vi hörs sen, ska hoppa in i duschen nu ;-)

Fredag hela veckan

Sitter vid mitt fiiiina sminkbord just nu och försöker plocka bort lite smink som täcker hela jävla bordet haha.. Försöker hitta något bra tidsfördriv tills mamma är färdig med middagen, sen ska jag fara iväg till kölix!;) Får se vad denna fredagen har att erbjuda, eftersom att nästintill alla roliga är borta i helgen lär ingenting vettigt hända..


Om ni har lite tråkigt kan ni alltid sitta å lyssna på fest hos mange..  hahah


Godmorgon!

Godmorgon! Ligger i min säng och tar det lugnt och funderar på att stiga upp och ta mig något och käka.. Hela familjen har farit ut med båten imorse har ett svagt minne att dom kom in i mitt rum och frågade om jag skulle med men jag verkar veta nu vad jag svarade haha.. Så är helt övergiven här hemma, men jag klagar inte.. MUSIK PÅ MAX OCH CHILLA JÄRNET, för idag.. är de FREEDAAAG!   Och om en vecka & en dag står jag och lyssnar på veronica maggio, hehh..  Äntligen börjar alla roligheter, festivaler och det kittet komma igång så man har någonting att se fram emot! Underbart ;)

Bild från förra sommaren, love iiiit

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Finns mycket som får mig att bli glad, det behöver inte vara speciellt stor grej, jag kan bli glad av det minsta lilla :) Men det mesta som får mig att må bättre är att jag gör roliga saker med mina vänner att jag får umgås med dom osv för då tänker jag väldigt sällan på mina problem osv. Dom stoppar tiden för tillfället, underbara människor!


blä

försöker sova, försöker somna till oth men lucas är för snygg så det går inte det heller.. Vet inte vadfan jag ska ta mig till, finns ingenting och då menar jag verkligen ingenting att göra kvart över 1 på natten, tänk hade jag inte sovit själv då hade jag åtminståne haft något och se film med, någon och prata med tills jag blev less.. MEN nu är det inte så, nu är det tvärt om, ska gå å slå en stekpanna i huvudet på mig och ihopp om det få sova,  sen ska jag be till gud om att jag inte ska vakna före fan imorgon av att jag är svimm färdig tack vare mitt ont i magen.. Ska göra ett tappert försök och se några avsnitt oth i hopp om att bli uttråkad å jävligt trött tillslut.


home

Hallå, är hemma från kalix redan nu faktiskt, tänkte stanna tills imorgon men beslutade mig för att fara hem och vila ut till imorgon för imorgon är det FREEDAG stenhårt!  Funderar på om jag ska gå och ta mig en vaarm och skön dusch och sen krypa ner i sängen eftersom att jag har världens jobbigaste huvudvärk just nu.. Måste bara tilllägga att jag har nog sett världens sötaste kattunge idag, ska blinka åt pappa imorgon så jag får en..... Mina katter jag har haft förut tar ju bara självmord hela jävla tiden :(

Alla dom här tre ska pappa få köpa åt mig..
dom bara ligger där på bilden och väntar på att jag ska köpa doooom :(

Dag 22 – Det här upprör mig

Finns ju hur mycket som hellst som upprör en person, men det jag avskyr mest av allt är då folk påstår saker om andra, då människor man inte ens känner, folk man inte envs vet vem dom är helt plötsligt vet så jävla mycket om en själv? Då folk bara tror på allt dom hör, när folk ljuger och alla hjärndöda går på lögnerna osv.. Det som nog gör mig mest upprörd lättast är falska rykten & lögnare.

sure inte är jag själv världens mest ärligaste person och inte har gått på rykten, lyssnat på dom och sånt? Jag menar, vem älskar inte att sitta å höra en massa skit om folk man avskyr?;-)

det är så logiskt alla fattar utom du

Hellup, sitter i sängen och chillar.. Ska ta på mig några andra kläder och fixa mig klart, sen blir det väl middag och sen ska jag till emelie eller var vi nu ska ;-) AAAaaaah finns inte mycke och skriva när jag inte göra någonting, haha.. Har inget liv, tyvärr sanningen e hård , haha ne nu dillar jag.. Ska gå och fixa mig åde nuuu, vi hörs sen då jag kommer heem

Fy fasiken så fin bild!

godmorgon

Godmorgon! Ligger i min säng och ser på då en 1åring även kallad willy står och sopar mitt golv.. Hihi, det absolut bästa med att min syster skaffade barn, jag slipper städa själv! Haha, ne jag bara skoja =) Menmen iallafall, idag har jag inte hunnit göra mer än ätit frukost, har legat och bokstavligt talat DÖTT av mensvärk, har aldrig haft en sånn smärta höll nästan på spy ofyfan! Tur att det är bättre nu iallafall, ska strax gå och duscha snabbt, senare blir det att fara till kalix någon gång då emelie har vaknat så ska jag umgås med henne :) Vi får helt enkelt höras senare!

Bjuder då på en bild på min personliga städare ;)

krigarN

Hellap! Kom precis hem efter att haft hämtat min syster, just då jag ligger som skönast i sängen och äter popcorn och ser dh så ringer hon och säger att jag måste hämta henne... Så det var bara att stiga upp igen, klä på sig, ta ut moppen och fara iväg och förstöra min mysiga stund, nu ska jag bara ut med henne en snabbsväng och sen krypa ner till kojjs igen och fortsätta mitt mysiga dh seande med popcorn och kittet.. Måste även sova själv inatt, har vant mig vid att sova med någon nu när jag inte har sovit själv sen i söndags.. Stackars mig :((

Bjuder på en stekig bild från förra sommaren då emelie är proffsig och kör moppe med ägghjälm, HAHAHA så söt :]

dö mensvärk DÖÖÖÖÖ

Ligger i sängen och bokstavligen talat DÖR av mensvärk, jag hade glömt bort hur hemsk den alltid är..  Men är man av det bättre könet så får jag väl inget annat än att knarka värktabletter, ligga i forsterställning och dö, de bästa av allt är att lägga min varma dator på magen uuuunderbar känsla!  Nu när jag har snört upp det här inlägget ska jag hoppa in i duschen och duscha VARMT så min mage inte dödar mig mera..  Är gode glad att jag slipper lida med den varje månad som endel måst göra, lider med er...


jag har aptråkigt

och jag ser lagomt 12 ut på bilden..


OM JUST DIG
FULLSTÄNDIGT NAMN: Ida Maria Evelina Eriksson
FÖDD: 7 september 1996
BOR: Töre
SMEKNAMN: Evve
FAMILJ:  Mamma, pappa & 2 systrar
INTRESSEN: Sova, umgås & festligheter hehe!
SKOLA: Manhemsskolan

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
SAKNAT NÅGON: Om jag har
ÅNGRAT NÅGOT: Nja, en liten sak bara.. Annars inte nått =)
LJUGIT: Jo
SVIKIT NÅGON: Det tror jag inte :)
KÄNNT DIG SÄMST: Näe
GRÅTIT: Nepp
SKRATTAT: Ja :DD
VARIT SJUK: Tror inte det
VARIT UTOMLANDS: Nepp
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: Aa

KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA: Verkligen inte
SKRATTAR DU OFTA: Haha ja
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Äckligt glad, och sur pga min onda mage..
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Lite upp&ner
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Haha, har väl rätt många gjort igentligen
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: Yes
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Absolut inte
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: Ne?
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Ja kanske inte nu, men då man blir äldre
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Nep
OM JA, VEM:
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: 0
HUR MÅNGA GGR HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD: 3 tror jag haha
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Jo
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Nja, kan faktiskt inte påstå att jag var speciellt lycklig den enda gången jag varit kär eftersom att det enda som vi gjorde var att vara osams över små saker
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: Söta, omtänksamma, roliga, underbara, förstående osv :)
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : Söt, utan tvekan!
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: Lång
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Nått där emellan :)
FÅR DU MÅNGA KILLAR: Jag får vem jag vill ha, alltid!! hihihi

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: Något där emellan
ÖGON FÄRG: Nlåa
LÅNGT ELLER KORT HÅR : Kort
SNYGG ELLER FUL: Snygg såklart!!
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Inte allt för
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Ja
ELLER TVÄRTOM? : Nä
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Haha ja
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Hyffsat :)
SMINKAR DU DIG: Aa
VARFÖR,ÄR DU INTE VACKER UTAN ?: För att då blir jag ÄNNU snyggare!!

tv

Hallå, siter och kollar på 2 och en halv män med linn och mamma med cola och chips som sällskap också vid sidan om! Verkar som att resten av kvällen lär vara bänkad framför tven och göra ingenting, men äh.. Whatever, finns endå inget vettigare att göra på en onsdag, typ.. ;) 

Bjuder på en webbbiild från nuläget..

soool

Godmorgon, kom just in har legat ute och solat ett tag men det måste vara kring 30 grader då jag solar annars är det för kallt vilket det var idag och då känns det som att jag inte blir brun.. Haha,  nu ska jag snart orka snöra in mig i duschen så jag får känna mig en aning fräshare.. Aja, vi får höras sen!


HEHEH

Sex
Kommer du svara ärligt på frågorna? - klart som korvspad
Är du en pojke eller en flicka? - flicka
Är du oskuld? - nep
Hur gammal var du när du förlorade oskulden? - 14
Har du någon gång haft sex med strumporna på? ja, mina sockar♥!

Utseende:
Ögonfärg? blåå
Hårfärg? brunt med blonda slingor
Är det din naturliga hårfärg? - nepp
Skostorlek? - 37-38

Hygien
Hur ofta duschar du? - 1-2 gånger om dagen
Använder du deo? - jadåå
Brukar du borsta tänderna varje dag? japp
Använder du parfym? - yes

Vad föredrar du
Cola/Fanta? - cola
Tv/Data? - dator
Med/Utan kondom? - utan
Blå/Rosa? - rosa
Skola/Jobb? - jobb, för där tjänar jag pengar
Fest/Softa? - fest =)

FRÅGOR
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - 1
Vad tycker du om kärlek? - det varierar, haha.. ne, men så länge den går bra så är den väl supeer
När kramade du någon sist? - jag vet inte, några dagar sen
Saknar du någon speciell person? - tyvärr.
Har du svårt för att bli kär? - svårt för att bli kär, men lätt att få intresse för någon
När kysste/hånglade du med någon sist? - några veckor sen
Ångrar du det? - nä, de kan jag inte påstå faktiskt haha
Är du singel? - klart!
När fick du senast en komplimang? - today
Har du hånglat med någon av samma kön? - hahah ja

Har du någonsin:
Varit medvetslös: - nä, inte vad jag vet
Hånglat med nån riktigt ful: - han var snygg dåå, men nu e han skitful
Hånglat med fler än 50 pers: - nä det tror jag inte
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: haha ja..
Gjort något riktigt dumt: - jo
Gjort något du verkligen ångrar: - ångrade det väl då, men nu är jag inte så brydd om det längre
Varit nykter på någon nyårsafton: - jadå, det var ju inte sådär att jag söp dom första åren i mitt liv =)
Åkt ambulans: - nep
Gjort nåt olagligt: - jao
Blivit polisanmäld: - hahahh ja
Fått din mamma att gråta: - jo
Skämts över dina föräldrar: - nja, kanske nån gång för längesen haha
Skämts över dig själv: - jaag vet inte säkert
Sagt jag älskar dig och menat det: ja!
Tagit droger: - nee
Vilka kläder sover du i: - trosor å t-shirt
Vad hatar du verkligen: jag vet inte
Varit kär: japp
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: nep
Vill du gifta dig: - jodå
Vill du ha barn: - aa

Senaste personen som:
Sov i din säng: - jag
Såg dig gråta: - vet inte
Fick dig att gråta: - minns inte
Du gick på bio med: - emelie, erik, jossan, petter =)
Skällde på dig: - mami hhihi
Kramade dig: - vet inte

De senaste 48 timmarna har jag:
Gråtit: - nep
Kramat någon: - ne
Pussat någon: - nepp
Köpt någonting: - nae
Sjungit: - haha aa
Saknat någon: - ahjo

Har jag?
Digitalkamera: aa
Telefon på rummet: - yes
Egen dator: - aa
Könssjukdom: - aids aa tyvärr..
Bra kompisar: - nej dom suger, luring
Tar du receptbelagda mediciner: joo

beställt

Sitter just nu och kollar på allsång på skansen med mina föräldrar och Linn, vet inte hur länge till jag står ut med att sitta här eftersom att jag faktiskt inte tycker om det där programmet speciellt mycket haha.  Har inte har något för mig ikväll så har hållt på pröva 100 olika plagg helt ensam i mitt rum, sen suttit och klickat hem EN bh de var planerat att det skulle bli minst 5 olika beställningar men eftersom att min bh storlek aldrig finns på hm's bajs sida då jag ska beställa får jag nöja mig med en tills jag ska till luleå så jag kan köpa trosorna som hör till och hela köret.. Haha,



Ny header

Har just snört ihop en ny header på sisådär 3 minuter haha.. Men orkar aldrig lägga ner tid på en riktigt snygg så den här får duga tills jag lessnar den också! Heheee

nanana.

Sitter och nödrar facebook ovanligt? nää.. Har iallafall nyligt dragit mig upp ur sängen och duschat, bäddad sängen och plockat ihop lite kläder som har täckt hela mitt golv så det ser lite mänskligare ut.. Nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska självtorka lite så jag slipper föna det allt för mycket så jag sen kan platta det, snart blir det  väl middags dags och senare ikväll ska jag försöka få med mig Linn på en lite prommiiis!

Bjuder på en halvsexig bild från midsommar, haha..

18&19

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Ja det är nog svårt, alla mina födelsedagar har varit riktigt bra fakitkst.. Men då dom var som roligast var väl då man var mindre, då man fick en maassa presenter hade massa småbarn dvs barnkalas osv haha, nu får man kuvert med pengar i osv, de är mycke roligare å öppna stora tunga paket...


Dag 19 – Detta ångrar jag

Det finns ingenting jag ångrar sjukt smycket, men nog ångrar man väl lite att man kanske gjorde si och så, men ingenting jag orkar älta uti... Vi måste göra misstag för att lära oss vad som är rätt & vad som är fel någon gång i livet ;) Så jag kan inte säga att det finns något jag ångrar speciellt mycket.

godmorgon

Godmorgon småfans, haha.. Har nyss varit upp och ätit frukost men har förjävla ont i magen&ryggen så jag har lagt mig i sängen och intagit fosterställning och här ska jag ligga hela dagen om det inte blir bättre snart, ja blir toooookiGG.. Whhatever, har haft världens sjukaste natt.. Har haft världens absoluta sjukaste dröm i hela mitt liv, men den var samtidigt rätt roande, och vaknade glad bara för att den var så störd haha.  Ahja, nu ska jag kolla på dh och ligga & tycka synd om mig själv, vi hörs senare!

Dh får vara min medicin idag som alltid!

hör människor som säger att det kunde varit värre men hör aldrig nån som säger att det kunde varit bra


Harry potter!

Är hemma från kalix nu, hemresan blev liiite längre än vad den skulle vara.. Vi for runt å irrade i nyborg, sen var vi i storön, ryssbält, pålänge osvosv.. Haha så det tog en & en halv timma att ta sig hem haha, Men nu är jag hemma och ligger i min säng och väntar på att mitt sovsällskap ska komma å lägga sig, hihi. Iallafall harry potter filmen får nästintill högsta betyg av mig, brukar inte vara så sjukt intresserad av dessa filmer men kunde inte slita ögonen från den knappt förutom då jag å emelie sprang på toa fast vi stressade dock typ ihjäl oss,  haha..  Iallafall nu ska jag chilla på å mysa på till en film, sen blir det sovasovasova!  Imorgon så lämnar jag fastlandet och åker ut i skärgården i ett par dagar om vädret vill som jag vill =)


Bio!

Hallå, gör ingenting just nu har just fixat mig klart och väntar på att mina föräldrar ska komma hem och laga middag åt mig hehe, sen ska jag iväg till kalix och se på harry potter del 2 med några stycken :) Såå så ser väl min kväll ut ungefär, aja nu ska jag ringa å höra och mina föräldrar har övergett mig, dom sa att dom snabbt skulle till mammas jobb och hämta någonting vilket bara är 5 minuter här ifrån.... Om dom nu inte skulle och hämta linn å hela köret på samma sväng, det vet jag inte.. Överger mig gör dom hela tiden, dom är alltid försvunna haha :(

Bjuder på 2 egobilder då jag ändå är igång!


Godmorgon!

Godmorgon, ligger i sängen och väntar på att mamma och pappa ska ta sig hem från råne så kommer dom även hem med min pizza i samma sväng, underbart att börja dagen med lite flott och såklart lite dh avsnitt ;) Sen lär väl ingenting hända idag heller, rätt less att vakna upp och veta att jag inte ska göra något idag.. Haha, får väl ta och gå ut och gå på en prommis som tar 10000 år att gå typ. Eller bara ligga och dö i sängen tills det blir dags att sova igen,  gud vilket positiv människa jag är.

hihi, bild från förra sommaren ;))


jag blir så Dum av dig.

& jag hatar det.


dh/sova

Hallå! Har nyss kommit ut ur duschen och innan det har jag faktiskt varit duktig och gick ut på promenad.. Ska försöka göra det som en vana så jag faktiskt har något att göra varje kväll istället för att ligga framför datorn å käka massa flott.. Men eftersom att jag faktiskt var så duktig och ens orkade gå ut SJÄLV och gå så ska jag gå och göra mig en välförtjänt räk macka och kolla lite dh på det! Kanske uppdaterar mera sen, om inte.. Godnatt!:)

Sugen...

Blir ju lite småsugen att fara till pite nästa helg och se på veronica maggio, ska bara kolla så några av mina mindre tråkiga vänner är på och fara.. Sen äre bara å fixa biljett så e allt klart ;) Jag menar.. Inte varje dag man får se veronica maggio, hon e ju på topp just nu i min värld ;)


försök inte vara perfekt för någon, vänta på den som älskar dina fel

1

DAg 16&17

Dag 16 – Min första kyss

Kommer helt ärligt inte ihåg min första kyss eftersom att jag fick den då jag säkert gick på dagis eller så, hehee.

Dag 17 – Mitt favoritminne

Det är ju så svårt att välja ETT av tusentals, så jag vet faktiskt inte.. Har så många bra minnen med så många fina personer, så det går inte att välja faktiskt.

godmorgon

Godmorgon! Kom nyss hem har varit och följt sofie till bussen så nu ligger jag i sängen och chillar och funderar på att gå ut och sola ett litet tag och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda vilket inte lär vara speciellt mycket eftersom att det är söndag.. Går dagen var rätt kul eftersom att bara har varit hemma i töre, vi var som sagt och fiskade, sen var jag och sofie och utforska töre! Sen har vi bara chillat på och skulle se film men hann bara se början så somna jag haha.. Haha aja nu ska jag bara chilla på så får vi höras senare, heibara =)


;)

Visste du att jag:

( ) Är kär i någon
( ) Är väldigt kåt i någon
( ) Hatar kärlek
(x) Har converse
(x) Känt mig som ett as
( ) Älskar att gunga
( ) Gillar någon så att det gör ont
( ) Är höjdrädd
( ) Är homosexuell
(x) Kysst mig själv i en spegel (hahah)
(x) Hoppat från ett fönster
(x) Viskat i någons öra
( ) Hamnat på sjukhus
(x) Förlorat någon jag älskade
( ) Dödat någon
(x) Bakat sockerkaka
(x) Lyssnat på samma låt en hel natt
(x) Ätit godis istället för att gråta
(x) Skrikit hora/bög till någon
(x) Varit full
(x) Varit ordlös
(x) Har skrivit på någons arm
(x) Har dissat någon som ringt på min mobil
(x) Har ångrat mig
(x) Varit svartsjuk
( ) Har hostat blod
(x) Tycker om kladdkaka
(x) Har ätit middag med någon jag tycker om
(/) Har hatat mina föräldrar
(x) Ätit jättemycket och sedan spytt
(/) Hatat min kropp och mitt utseende
(x) Har spelat gitarr
(x) Skrattat åt mig själv
(x) Sjunger i duschen
( ) Blivit strypt
( ) Har sett någon dö
(/) Blivit slagen seriöst
(x) Har skrattat så jag gråtit
(x) Sprungit och gråtit samtidigt
(x) Haft solen i ögonen med ett leende
(x) Slängt porslin i väggen
(x) Hatat hela världen
(/) Tyckt att pengar är viktigare än något annat
(x) Gillar inte att folk tjatar på mig
( ) Drömmer ofta mardrömmar
( ) Skulle kunna dö för någon
(x) Har ett smeknamn
(x) Somnat på golvet
(x) Blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa mig
( ) Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen
( ) Åkt buss genom halva Sverige
( ) Kastat mig framför ett fordon
( ) Älskat någon som inte vet om det
(x) Skrapat upp knäna
( ) Hållit i en orm
(x) Varit så full att jag inte kunnat gå
(x) Kastat min telefon i vattnet
(x) Vaknat av att jag gråter
( ) Känt mig som ett får(fluffig?)
(x) Haft läppstift
(x) Har gråtit i någons närvaro
( ) Älskar regn
( ) Har slagit till någon så att personen tappade andan
(x) Har sprungit en kilometer utan uppehåll
(x) Har en studsmatta hemma
(x) Har sett en film mer än tjugo gånger
( ) Kysst med öppna ögon
( ) Gillar att städa
(x) Har gråtit av lycka
( ) Kan över tre språk
( ) Har bra självförtroende
( ) Tror att jorden går under snart
( ) Tror på gud
( ) Har aldrig druckit öl
( ) Har en fobi
( ) Trivs med min kropp
( ) Har ätit kattmat
(xxx) Är dålig på att säga nej
( ) Avskyr matte
( ) Tycker om att spela piano
( ) Är en dagdrömmare
( ) Har varit på hultsfredsfestivalen
( ) Är vegetarian
(x) Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) Hade gosedjur som liten
(x) Har förlorat en nära vän
( ) Knaprar ofta alvedon
( ) Skriver dikter eller andra texter
( ) Är emot abort
( ) Borstar aldrig håret
(/) Faller nästan alltid för fel personer
( ) Tycker om Britneys musik fastän jag aldrig erkänner det
( ) Äter godis på skoltoaletterna
( ) Har strippat i cam någon gång
( ) Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu
(x) Gillar musik
( ) Är mest sugen på sex på morgonen
(x) Hatar mjölk
( ) Har haft tungan i någons öra
(x) Har gjort något ytterst pinsamt
( ) Vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) Ser på family guy
(x) Har gått/ska gå på bal
( ) Tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
(x) Har snusat
(x) Har rökt(röker)
(x) Tror att jesus verkar varit en trevlig prick
(x) Har dansat på scen
(x) Gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) Vet hur det är att tycka om någon som är alltför långt borta
(x) Har syskon

eftersom att jag lovade er..

Eftersom att jag har lovat er ett videoinlägg så ger jag ett nu, dock lovar jag er ett seriösare inlägg här frammåt i tiden haha =)

failen att mitt pratande inte hänger med i videon, HAHAHHA
hela inspelningen är inte med därför, fml :(


Home

Är hemma från överkalix nu, direkt jag kom hem for jag och mötte sofie på bussen sen drog vi en sväng och gjorde traffiken osäker med vespan hehe! Fyndade mig ett par solbrillor & ett navelsmycke där borta, + en massa god thaimat som vi köpte det var äckligt jävla gott!!  Resten av kvällen ska jag vara social med sofie, får se vad vi hittar på för nå ikväll eftersom att hon ska sova här och hela kittet! Snör in bild på brillorna & navelsmycket nu så får vi helt enkelt höras senare :)



Överkalix nästa!

Godmorgon! Har varit vaken sen 10 då kom pappa och väckte mig, tog en snabb dusch och fixade mig så nu ska jag strax iväg med familjen till överkalix eftersom att det är marknad där i helgen! Såå jag uppdaterar bloggen senare då jag är hemma, och ska fanemig inte komma hem utan ingentnig i händerna... NÅTT ska med mig hem!!! PUSS =)

♥!



I would never leave when you need me the most.

GODNATT

Är nyligt hemkommen från kalix, skulle först inte fara dit men det slutade att vid 9 tiden var jag där ändå haha ;)  Så då blev det att vara med jossan och emelie så for vi till emelie, togdet lugnt, spelade ett dans spel osv! Var skönt att få göra något eftersom att jag har varit hemma och dött hela veckan, men innan jag for till kalix så var jag på släktträff i siknäs där hela pappas sida av släkten var, dvs det roligare sidan haha.. Man märker vem jag har ärft min humor ifrån, mina dåliga idéer, mina osmarta tankar, mina dåliga skämt ifrån men man får sig ett gott skratt varje gång iallafall!! Vi grillade massa gott och åt, sen blev det direkt efter maten dags för mig att fara, då dög dom tyvärr inte längre sa dom haha ;)

Men iallafall, nu ligger jag i min säng, hör på musik och breve mig har jag en godis påse + en cola, yummie!! Ska bara hitta någon vettig film att ladda ner och sen flotta på till den ;) Ska först gå och slå min pappa och försöka väcka honom eftersom att han har somnat i soffan som är just utanför MITT rum och han snarkar inte nådligt lite.. Varför snarkar alla killar? Varenda kille som jag har sovit med snarkar alltid? Kanske för att dom sover så gott i min närhet, ah det måste vara något sånt!!

bild i repris, men nu ska jag mysa och sova riktigt gott ;)))

skön't

Det bästa med att min dator kokar på undersidan är att det är sjukligt skönt att ha den på magen, speciellt då man har ont i den.. ALLA, köp en macdator om ni vill ha det varmt å skönt på magen!!!

det var bara det jag ville berätta, heido!


Dag 15 – Mina drömmar

Asså jag har sjukt mycket drömmar i mitt liv, att vara rik och testa vara kändis för en dag är en av mina drömmar skulle bara vilja jämföra vad som är bäst, att leva ett enkelt vanligt liv eller ett liv med fullspäckat schema varje dag.. Sen har jag drömmar om att bli plötsligt rik, ha en hel garderob med mina drömmkläder och allt sånt.. Sen har jag andra drömmar som är hemliga för er =))

seg

Har just borstat mitt äckliga löshår som jag tvättade igår och la på självtorkning under natten, nu luktar det inte hav längre utan det luktar löshår haha..  Iallafall, har nyss duschat nu ska jag ligga här och dö en halvtimma sen ska jag sätta igång och fixa mig, vilket kändes MER än jobbigt.. Varför blev jag inte kille i sånnahär tillfällen eller att jag hade självrakt & långt hår så jag slapp det jobbigaste av allt iallafall..

Bara jag som tycker mitt löshår såg vårdat å fint ut före jag tvättade det? haha..
Är faktiskt lite små besviken på rapunzel's kvalla.. Det förra löshåret jag beställde där ifrån blev aldrig sådär äckligt, och det hade jag ju i håret varje dag i 4 månader, det här har jag inte ens haft en månad och använder det aldrig då jag bara är hemma heller, varför klippte jag av mitt hår i 3an?

Godmorgon.

Godmorgon, ligger i sängen och mamma väkte mig nyss och sa att jag skulle vakna för att dom skulle laga mat åt mig haha? Ahja, är iallafall dö hungrig och trött så ligger här i sängen å ser klart dh avsnittet jag somna till igår, sen ska jag väl upp och äta sen duscha och fixa mig.. Tror faktiskt jag ska fara på knyt kalaset / släktträffen ikväll, varesig jag vill eller inte.. Vad har hänt med mig? Fara dit frivilligt? EN FREDAG?!!?!  Jag har nog blivit världens tråkigaste person trotts allt :((( Fast har en känsla som säger mig att det kommer sluta att jag far till kalix på missions, är faktiskt mer sugen på det, ska höra om emelito är på å göra hyss =)


Nuläget:



suttit å filat till mina naglar som har gått av och insåg nu hur korta dom blev, men kör endå på å gör en enkel manikyr i brist på annat å göra, ska fortsätta göra klart mina naglar som just är påbörjade så får vi höras senare ;)

NanaNA

Har ätit middag för något tag sen, nu sitter jag och slickar ur skålen från då mamma har bakat kladdkaka haha.. Hade lust att gå ut och gå, men då fick jag inte med mig linn och så är mitt headset borta så jag får helt enkelt ta och vänta tills linn har tid eftersom att jag går inte utan musik om jag väl ska gå själv..  Aja, tror faktiskt jag ska gå och tvätta mitt löshår har inte tvättat det sen jag badade med det så det luktar vatten de är nackdelen med clip on man måste tvätta det var för sig, vilket jag är en aning för lat för ..

Bjuder på en lagomt fin bild från i vintras, hehe! Good times ;)

dummadummadumma..

Den här sjukt dåliga låten har suttit i mitt huvud HELA VECKAN efter att haft åkt runt med krille som spelade den minst eh ja .. Ett ex antal gånger i fredags, haha :(  Måst lägga upp den så ni också får den på hjärnan, om ni nu inte redan har drabbats av det..


Saknar dig



Saknar dig sen du försvann
Saknar dig och känner mig halv nu
Saknar dig, saknar vår lek den som vi gjorde du vet, den
Saknar och höra mitt namn sägas, jag saknar din hand
Saknar din pappas familj, saknar och ligga intill dig

Har blivit hel tokig i veronica maggio, jag erkänner.

beslutångest..

Mina kääära läsare, ni kan väl vara lite GULLIGA och hjälpa mig lite på traven om jag ska ha mörkt hår eller ljust hår?! Har nästintill bestämt mig, men behöver höra eran åsikt oxå!

HJÄÄÄÄLPPP MIG NUUU!  ni får nått fint senare, lovar..

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Bara tillfällig outfit tills vidare!

Godmorgon

Godmorgon, eller ah godmorgon & godmorgon.. Har faktiskt varit vaken sen halv 12 typ =) Såå nu har jag nyss duschat och sitter framför tven och tar det lugnt å dricker vatten och äter chips hehe! Idag lär jag säkert göra ingenting idag, igen.. Meen det gör ingenting tänker endå hur som helst bli världens tråkigaste person,  haha. Ne ahja, ska ta å se tv nu heibara!

Är fett sugen på sånna där mackor :(  Bilden är från nyårsafton...

pigg 05.22, rätt ovärt

Väldigt roligt att jag vaknar samma tid denna natt som igår, men jag orkar faktiskt inte klaga kan ju se klart filmen jag påbörjade innan jag somnade iallafall för jag är expert på att somna till filmer hur utvilad jag än är eftersom att se på film är nog det tråkigaste jag vet, haha.. Har faktiskt hunnit se lilo &  stitch 1 inatt och sen påbörjat tvåan som jag nu känner tvånget att se klart, funderar även på att idas stiga upp å gå till fönstret å öppna det eftersom att det är 146543 grader här inne, men då kommer jag vakna förefan tack vare småbarnen till grannarna, alla hundar här omkring, dom där jävla fåglarna osv.. Nä jag tror jag lämnar fönstret stäng iallafall!


Film & flott

Ligger i min säng nu och har just sett klart ett dh avsnitt som jag påbörjade igår innan jag hann somna.. Nu väntar jag på att min film ska laddas ner klart vilket jag tror den har gjort nu, så nu ska jag kika på den.. Tänkte bara uppdatera mig lite så ni inte hinner sakna mig föööör mycket mellan inläggen ;) Hihi, puss!

Har iallafall tillräckligt med flott för ikväll iaf! hiihi

MAT

Sitter i köket och väntar på att mamma ska orka förflytta sig från soffan och fara med mig på shell så ska vi inhandla lite flott, tycker jag snart borde rulla fram eftersom att det enda jag gör är att äta och sova haha.. Men ska ta och börja promenera dom kvällarna jag inte har någonting annat för mig, dock är min syster, mamma osv så lata och aldrig kommer följa med som sällskap, ÄH bara jag som kommer ha världens sexigaste kroopp i slutändan medans dom blir tjocka.. Hihi ne jag skoja ;)

Min facebook börja likna jossans förut, allt handlar om mat... hihi




fuck facebook

Gud så jag hatar facebook, tänkte byta profil bild bara för en gångs skull för att jag var så less den jag ALLTID har å har haft i 12904 år typ.. Ja iallafall bara därför så buggar fb och helt plötsligt har jag ingen profil bild alls? fan vad irriterande, ska skjuta den jäveln som gör om facebook 24/7 och gör allt helt cpigt.. Iallafall, har fått äta flott mat fråån hamkroa idag eftersom att jag linn å matte var hemma själv så blev det enkel hämtmat vilket var dagens höjdpunkt, sen har jag rensat igenom min äckliga sminkväska som jag till & med hittade ett liitet äckligt grönt djur i.. Jag tror den var dags att rensas ur, haha..  Huvva, iallafall... Nu ska jag gå å kolla på något saftigt tv program och sen fortsätta bråka med facebook så jag iallafall har någon profilbild, aldrig vill något sammarbeta med mig.. Aldrig :(


xD

Jag tror man har förändrats lite grann på nått enstaka år, haha..
Snacka blond jag var, och jag hade ju inte precis kattslickat hår heller.. hahaha


Dag 13 – Den här veckan

Den här veckan som har gått hittils har jag inte gjort ett enda skit på någon av dagarna, och det lär nog se ut sådär resten av veckan förutom till helgen för då drar jag nog till överkalix, och händer inget på fredag så följer jag med mina föräldrar min syster å  hela bunten på knytkalas med hela släkten, höhö. Vet inte vad som blir av, tänk händer något jätte kul och jag är mitt ute i ingenstans med min släkt och missar något? ....

HAHA, aja whatever.. Det är väl min vecka, den är lättare sagt inte planerad, jag orkar inte planera mina dagar för det blir endå aldrig som man planerar, så jag tar varje dag som den kommer :]

Utkast: Juli 13, 2011

Godmorgon! Har vaknat för något tag sen och nu sitter jag och äter makaroner & köttfärs i brist på annat att göra eftersom att de fanns och varma för jag är så jävla lat å laga mat haha.. Är helt ensam hemma så inväntar att min syster å matte ska komma hem så jag har något sällskap eftersom att mamma å pappa är borta och vet inte när dom kommer hem. Har sovit jävligt dåligt inatt, har vaknat och somnat några hundra gånger har typ haft världens hemskaste bröstsmärtor trodde allvarligt inte att jag skulle överleva där ett tag, men lyckades somna.. Men har fortfarande ont, jevla bajs äre nu jag ska dö oxå?!!? De vill jag inte...



Alla dessa dagar jag har missat...

Dag 09 – Min tro

Om ni nu menar tron om gud och sånt där så är jag varken troende eller icke troende.. Jag tror på att nått finns och att nått av hela jesus historian möjlivis kanske stämmer lite men inte att allt som sägs uti det där stämmer.. Tror t.e.x inte på att gud finns, att han är här ovanför och vakar över oss och allt blablabla.. Är varken troende eller icke troende, de är nog enklast och säga så.

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Leggings, linne, bh, trosor & en huvtröja

Dag 11 – Mina syskon


Har två stycken syskon, båda två är systrar och dom heter Isabelle & Linn.  Isabelle är 22 blir 23 år detta år, Linn är 16 och blir 17 iår. Linn bor här hemma och är därmed en hel del närmre mig än vad bella är med tanke på att våran ålderskillnad inte är lika stor som min å bellas. Bella bor i jämtön med hennes pojkvän, hennes son och hennes pojkväns dotter från tidigare!=)

Dag 12 – I min handväska

Ja, i min handväska finns nog allting.. Hade varit enklare och fota men nu är jag kamera lös och får komma på detmesta jag har, vilket består av

- hår spray, smink, pengar, pennor, värktabletter, p-piller, solbrillor, ringar, papper, hårborste + kam, plåster, mini plattång, tejp, godis finns där även oftast också.. Haha, det är lättare å säga vad jag inte har där i, är jag i behov av något finns det alltid i väskan!:)

tröttis

Har precis  vaknat från en feeeting skön powernap! Nu ska jag idas stiga upp och snöra mig i duschen, sen får jag se vad denna kväll har att erbjuda :)  Kom även ihåg att jag hade ju en kalender här på bloggen som jag helt glömt bort så ska ta tag i den också senare, fast först måst jag springa på toa och kissa.. SEN duscha och sen allt det andra ;)  Vi hörs senare!

Är fan lika lat dom den där katten gustaf på bilden under, men är det pissväder ute får jag fan lov å sova och vara världens lataste...


för dom är int som du

Godmorgon! Ligger just nu i sängen och väntar på att mamma ska fixa klart min frukost, hehe… Senare vet jag inte vad jag ska göra, har god lust att bara ligga här föralltid och bara vänta på att få dö för så trött och uttråkad är jag just nu,  somnade typ jävligt tidigt igår igen och så vaknar jag typ kring den här tiden varje dag.. Och somnar alltid då jag är vid datorn, så inatt har jag lyckats svara å kommentera en sak på facebook och så vaknade jag sen kring 4 och kollade runt snabbt på facebook så märker jag det haha.. Ojoj, finns faktiskt inge skönare än att somna vid datorn, jag sover seriöst som godast då!  Bara att typ 95 personer stalkar en i chatten tills dom fattar att man inte är där, sover eller inte vill skriva haha..


när man städar så hittar man..

När man städar så hittar man alltid något nytt.. Satt å kollade igenom massa askar och mitt smyckeskrin så hittade jag lite navelsmycken här å där som jag helt hade glömt bort, så nu har jag hållt på pröva alla och insett att jag måste inhandla mig några nya.. Dom jag har nu är helt förstörda å överanvända.. Haha ;)


Kan inte säga nej.

Jag förlåter dig för allt om du har nåt att bekänna
Reser du din väg, då kan du be mig vänta
Om det uppstår nåt problem, säg till så kan jag hjälpa
Jag gör allt för dig, det kommer aldrig att förändras

För jag kan inte säga nej, det går inte när du rör vid mig
Inte när du rör vid mig

Jag ljuger för din skull, om du har nånting att dölja
Henne eller mig, du behöver inte välja
Jag sliter ut min själ, jag offrar mina drömmar
Jag ger dig allt jag har, om det är nått du önskar


------------------------------------

 


Veronica Maggio - Kan inte säga nej


pn nästa!-

Har just ätit middag och det blev pizza idag, vilket satt riktigt bra! Nu funderar jag på att ta mig en kort powernap eftersom att jag känner att mina ögon vill till och falla igen.. Sen får jag se vad som blir av beroende på vädret för skulle först och fiska men solen har gått i moln och så ska det tydligen börja regna så jag tar nog mig en lite längre powernap, bara för att det inte finns mycke vettigare å göra och så slår jag igång någon film på nedladdning tills ikväll,  vi hörs senare :)


;)

Godmorgon! Har faktiskt varit vaken sen halv 12 tiden drygt, somnade fan klockan 11 igår haha, kanske liiite slut efter helgen? Steg iallafall upp och la mig ute och solade mina ben + magen, det andra fick jag täcka med en tröja eftersom att jag har bränt sönder högerarmen och lite på brösten haha surt.  Iallafall så nu befinner jag mig i min sköna säng igen, ska sen ta och stiga upp och plocka ihop lite eftersom att mina föräldrar mest troligt kommer hem idag så ska försöka göra det vackert i mitt rum iallafall, haha.. Det bästa med sommaren då föräldrarna mina har semester är att jag har huset för mig själv nästintill hela sommaren eftersom att dom far ut på havet å bor i båten och bara kommer hem för att lämna pengar till oss och fyller på vårat å deras kylskåp, det jobbiga är att man måste städa och göra maten själv..... Whatever, kom på att jag kanske ska gå å häva på mig lite smink, om jag inte är för lat för det med dvs.


home sweet home

Är hemma nu, hem ljuva hem säger jag bara!  känns som att jag inte har varit här på ... år, haha! Ska strax ta mig en mittemellan kall & varm dusch och få kyla ner mig eftersom att jag har bränt min högra arm och bröstkorgen tror jag det heter tack vare min uringade t-shirt vi har haft dom dagarna vi jobbat!  Har även fått mig brunare ben så även shorts bränna, mycke härligt sen när det jag har brännt mig blir brunt!;)

Idag har vi jobbat på som vanligt på startplattan, allt har gått bra och emelies far även så kallad fredrik tiger tog hem segern idag så det blev bra! Kan då säga att jag lätt kommer ställa upp på något sånthär igen, det är kul och kan vara lite små jobbigt då å då, men man har alltid nått kul å bara göra en dag eller två!;)   Nu ska jag kolla fb osv, sen snöra in mig i duschen känns som att jag inte har duschat sedan 2004.

Bjuder på två bilder från idag, emelies mammas bilder är det.. Hon har även fotat igår med systemkameran men dom bilderna kommer senare då jag fått tag i dom!=)


jag vet att jag ser helt fet och ful ut, men man måste bjuda på sig själv..
Btw de här är alla snygga brudar som jag har fått stått med på plattan, HEHHE!

JAG LEVER

Ligger i emelies soffa nu och ser på harry potter med hon & petter! Tänkte vara gullig och blogga lite nu när jag har chansen så bloggen inte blir helt för ointressant.. Vi har som sagt varit på banan hela dagen och jobbat i stortsätt ända sen halv 11 till just efter 4, snacka om att fötterna var sönderplågade av att gå i högklackat eftersom att det var grillväder på asfalten så fötterna brannupp medans man stod å väntade på bilarna haha! Men allt gick sin väg och gick bra som sagt, Emelies pappa kom 2a idag dock hade han ju lett vunnit om han inte hade fått köra 3,5 varv med punktering på ena däcket, haha.. Tror det var så iallafall!

Imorgon får vi sovmorgon så jag slipper stiga upp 6 som jag gjorde i morse... Så får sova ända tills halv 9, lyxigt va?;))) haha.. Sen blir det då att jobba dagen lång och senare mot kvällen ska jag väl hemmåt tror jag då!  Ikväll har vi inte gjort speciellt mycket, jag och emelie badade kring 7 tiden sen fixa vi oss lite snabbt och for och åt på fra med amanda.. Sen kom petter och hämta upp oss så har vi glidit runt stan med några peeps och så!  Har varit en helt okej kväll ;) Nu ska jag fortsätta se harry potter och vänta på att mitt sovsällskap ska komma hit, för vågar inte sova själv i ett helt ensamt rum, äh kryper annars emellan emelie & petter, HEHE.

Bjuder på en bild på mig & emelie från rockkonserten,
Fokusera på emelie & inte på mig, hähä.

nanana

Hur mycke jag än vill inse att du är bra, så är du inte det.
jag hatar det här, har satt mig i samma usla sits jag just tagit mig ur..

jag är emo, det får ni leva med för ni läser min blogg..
vi hörs på måndag eller söndag, ni e söta ba så ni vet

Kaliiix

Har just käkat grillat med pommes & stekta grönsaker till å sås, vilket inte satt helt fel en fredag som denna! Nu ska jag bara vänta på att mamma kommer hem så ska hon få fylla på min plånbok som är tom, HEHE.. Sen ska jag fara iväg till kalix och umgås med massa peeps och förhoppningsvis få en jävligt bra kväll! Kommer hem någongång inatt så får se om jag blogga då eller sover direkt eftersom att jag ska upp före fan imorgonbitti.. Om inte så lär vi höras på söndag, eftersom att imorgon kommer jag nog inte ha tid till att blogga! HA EN BRA HELG KÄRA LÄSARE =)


Dag 08 – Ett ögonblick

Men gud, att välja ett ögonblick går ju inte.. Det är typ omöjligt :( haha.. finns ju så himla många!

jag vill knulla dom som ler

Helå! Har just sminkat mig klart och ska snart gå och orka fixa håret.. Sen blir det väl middags dax och senare bär det av mot kalixtown, mest troligt om jag inte far på ett annat ställe innan och far till kalix senare.. Får se hur det hela slutar, kan iallafall inte vara ute hela natten eftersom att jag ska upp kring 7 imorgonbitti för att hinna fixa mig, fara till emelie och sen vidare till banan där vi ska jobba!  Jaja, ska leta rätt på mitt löshår och fixa det så det ser lite mänskligt ut för just nu ser allt ut som en enda tova, JAJA, vi hörs sen!:)


Godmorgon!.

Godmorgon, nu är jag vaken och det är fredag vilket känns som vilken dag som helst fast det inte borde göra det.. Sak samma, ska försöka orka stiga upp snart och duscha, sen fixa mig osv.... Vet inte när jag far mot kalix ikväll, om jag far mot kalix ikväll, eller jo de lär jag göra.. Men whatever, ska ligga i sängen å vänta på att bli mer levande.. Sen ska jag ta det stora steget och stiga upp!;)


GODNATT kära läsare :)

btw, idiot............
jag älskar att klaga i min blogg <3333

Trååkiit

10 sanningar om mig själv :

♥ Jag är missbrukare av dh, jag vet inte hur många gånger jag har sett alla avsnitt av dh...
♥ Jag hatar att vara arg, finns inget värre för alltid blir någonting värre
♥ Jag är jävligt klantig, slår mig alltid någonstans varje dag och har alltid ont någonstans.. hihi
♥ Jag slår alltid igång musiken på max då jag mår dåligt eller bara vill sluta tänka för ett tag, sååå skönt
♥ Jag vill ha svart hår igen,  vilket ni redan vet
♥ Jag är feting trött just nu, men går inte att sova.. Där med gör jag dethär
♥ Jag blir jävligt lätt sjuk, och då jag är sjuk är jag jävligt sjukt
♥ Jag dåligt självförtroende gällande hur jag ser ut, och när det gäller att kunna göra saker.. Tror alledens för lite på mig själv
♥ Jag skulle betala minst 500 kr bara för att få leva en vecka i tillbaka i tiden, underbart hade det varit
♥ Jag är skitdålig på ljuga, börjar alltid skratta innan jag ens ljugit färdigt ...

10 saker jag älskar :

♥ Mina vänner
♥ Min familj (släkt osv)
♥ Sova
♥ Sola
♥ Musik
♥ Värme
♥ Pengar
♥ Sommaren
♥ Shoppa
♥ Skratta

10 saker jag hatar:

♥ Lögner
♥ Rykten
♥ Vintern
♥ Vara sjuk
♥ Idioter
♥ Skolan
♥ Vara fattig
♥ Stressa
♥ Sova själv
♥ Och ha tråkigt

7 personer som står mig nära:

♥ Emelie Tiger
♥ Emelie Holmgren
♥ Josefine Henriksson
♥ Sofie Häggström
♥  Amanda Sandberg
♥ Johanna Ström
♥ OCH SÅ VIDARE!


10 stunder jag alltid kommer minnas :
♥ Turkiet 2007
♥ Sommaren 2008
♥ Lk 2010
♥ Sommaren 2010
♥ Halloween 2010
♥ Boden alive 2011
♥ Nyår 2010/2011
♥ Hela året 2011 hittils
♥ Första doppet 2011!! KALLT
♥ OCH SÅ VIDARE, IGEEEEEN!

Fixat å trixaT

Hittade ett gammalt löshår som var oanvänt så har suttit och sytt ihop dom så jag slipper ha tusen trens bitar i håret för att det ska bli tjockt, och bara det tog över en timma.. Nu ska jag bara lessna lite till på min hårfärg och sen jevlart blir jag svarthårig igen för nu är löshåret fixat å klart!;)

Iallafall, ska nu ta och hoppa in i duschen och sen göra mig nå macker och lägga mig i sängen och invänta morgondagen som består av dagen fredag.. Vilket blir kalix eftersom att det är kalixdagarna i helgen, får hoppas att kvällen blir bra.. Måste bara hinna fixa allt tills imorgon, dööö vad jobbigt..

Snyggtjej!
eller...

SUUUGEEEEEEEN!!!!!

Suttit å kollat på löshår på rapunzel & tajmahal, direkt jag får pengar ska jag nog ta och klicka hem mig lite löshår fast ska först och främst ta och leta fram vad jag har för nå löshår här hemma för har en hel stor låda med löshår från rött, blont, brunt och svart så ska trixa och fixa och kolla om jag får ihop nog mycke svartlöshår som jag kan ha tillfälligt tills jag får pengar å köpa nailhair från rapunzel eftersom att det nästan går på 1000 kr... ;c Hatar å vara fattig, dock fyller jag ju år snart också, eller så bestället jag bara träns från tajmahal vilket bara kostar 400, dock ser hela sjävla löshåret mer äkta ut med nailhair,  ÅH VILKA HÅRPROBLEM JAG HAR... Varför färgade jag ens bort det svarta, har slösat nästan 2000 kr på att bli ljushårig om man lägger till alla hårfärger, löshår och allt bajs..  Hatar å vara trög ibland :(

Gee mig?......
Ne ska skaffa mig en riktigt rik jävla pojkvän.. Om han så ska va 70 år & döende..

Tror jag har lite tråkigt... Ligger just nu och håller bli invalid av skratt, haahha ..


-



Don't promise me nothing you not can keep
Because i don't want to be hurt again
But it is already too late

Dag 07 – Min bästa vän

Har ju många som "bästa vänner" men alla har ju oftast en alldra bästa vän, vilket i mitt fall är Emelie, vilket alla redan vet!  Hon är i vilket fall alltid världens bästa vän som alltid ställer upp och finns för en, hon ser alltid om någonting är fel och man vet att hon verkligen vill att en ska vara glad och må bra. Hon e super!


dö vädret dö

Vädret kan gå å dö, direkt jag steg upp å hade tagit på mig bikini och så blev det molningt och började regna, så jag tänkte att jag fixade mig istället, då jag var färdig med fixandet var det ju såklart sol igen, å så blev det bajsväder så jag gick å somna om tills nu.. Rätt skönt faktikst, vet inte vad som gör mig helt dö trött hela tiden fast jag sovr om nätterna.. Hm whatever, ska komma på nå å göra nu så hörs vi sen!

fan vad vädret ljuger för mig, jag ser ingen stor sol ute nu...

Godmorgon..

Godmorgon!  Ligger i sängen och är helt utvilad, det var längesen jag kände den känslan O.o  Men det känns jävligt skönt iallafall, ska strax stiga upp och vara social med linn å matte som just kom hem på lunch sen ska jag ut och bättre på brännan. NU SKA JAG BLI BRUUUUUN! HEHE, aja ska gå å käka nu eftersom att jag är dö hungrig.. En sak till, fan vad gott man sover då man är arg då man somnar, ska börja bli arg oftare.. Hihi


Dag 06 – Min dag

Min dag började med att jag vaknade kring 12 tiden, tog mig en dusch, åt frukost, fixade mig och tog på mig kläder sen vidare mot kalix där jag då har umgåts med folk och såå sen hem!  Kortfattat om dagen!

godnatt.

Kom hem från kalix för ungefär 40 minuter sen, så nu har jag nyligt duschat å lagt mig i min renbäddade och skönaste sängen i världen. I kalix har ingenting vettigt gjort, jag har satt fast emelies löshår på henne dör hur fint hår hon har mest för att det är svart, långt och helt fint.. DÖÖÖR vill också ha svart hår igen :(((  Iallafall sen for vi på fra, och sen for vi och åkte runt med mackan ricke å petter och var å såg då några höll på hoppa med cyklarna och sen for vi å snurra runt i kalix eftersom att inget vettigare finns att göra i den staden.. Ska nu slå igång en film så jag får sova och slippa allt bajs som är, är lagomt less ska döda någon.

Bjuder på en bild på sveriges skönaste säng, puusstjabarajao


kalix

Skrev just ett inlägg om vad jag gjorde osv,, så är såklart blogg.se helt stört så all text bara försvinner helt plötsligt så nu måste jag skriva om allt igen..

Iallafall, har just fixat mig klart, nu ska jag bara vänta i en timma tills min buss går till kalix så ska jag umgås med emeliiie! Tycker även jag måste få berätta om att jag har haft världens sjukaste och messt hemskaste drömmarna i mitt liv alla mina vänner bara övergav mig typ utan en, HAHA helt hemskt och tog typ ett jävla bra tag innan jag insåg att alltning var en jävla dröm, oherre.. Känslan som uppstod då jag insåg det, vilket lättnad det var haha, ojoj.. Ska berätta om min sjuka dröm till emelieh nu, HERRÅ



.



jag minns, kommer aldrig glömma
kommer alltid finnas, kommer alltid drömma

Mys

La mig just i sängen nydsuchad och fräsh med ny poppade popcorn och godis!  Nu blire bara å slå igång film och sen chilla resten av kvällen/natten tills jag blir trött..  Fastnade i telefonen med emelie i några kvartar, har hört uti helgen och allt sånt så nu är det planerat å färdigt det uti jobbet, och imorgon ska jag in till kalix och umgås med henne! Härligt härligt, nu ska jag inte dra ut mera på det här.. Vi får helt enkelt ta å höras :)


Chillaar

Har nyligt färgat mammas hår och har även hunnit vara på shell och köpa lite gott till senare ikväll.. Nu har jag satt freaky friday på nedladdning, nog för att jag har filmen här någonstans hemma och har sett den 100 gånger så ska jag se den igen bara för att det var så längesen.. Men innan det ska jag ta mig en räkmacka och sen duscha, SEEEEN inta sängläge.. Vilket liv jag har på mitt sommarlov ;)  Men det är ju meningen att man ska vila, så jag gör väl det då iaf till en början!


Lista!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Något ni inte vet om mig
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Nu har jag hittat en duglig lista, och för att det ska gå som det ska så gör jag ända tills dag 5 idag eftersom att det är 5 juli & själva kalendern ska va slut då månaden är slut så jag gör till dag fem nu!


Dag 01 – Om mig

Jag heter Evelina Eriksson, bor i Töre och är 14 år gammal fyller strax 15.. Jag har inga speciella intressen går ingen sport eller så, men det mesta jag sysslar med på fritiden är att umgås med mina nära & kära och själv klart sova och se på film haha. Jag bor tillsammans med min familj minus en syster som inte bor här längre, ja mer än så vet jag inte hur man ska förklara mer?..

Dag 02 – Något ni inte vet om mig

Att jag känner ångest för det minsta lilla fel jag gör, råkas jag såra någon omedvetande tycker jag att jag är en elak och jätte dålig person.. Gör jag någonting dåligt som får mig själv att må dålig stämplar jag mig själv och dränker mig själv i ånger.  Jag är störd,  asså det är fan inte okej haha.

Dag 03 – Mina föräldrar


Mina föräldrar heter Roger & Lotta och dom har 3 ungar, Mig Linn & Isabelle.. Dom är världens bästa föräldrar men en aning överbeskyddande men efter några gnäll får jag göra vad jag vill i stort sätt hihi! Dom ger mig mat på bordet varje dag, dom ger mig pengar utan dom hade jag varit hungrig och fattig... haha ;c  Utan dom hade jag inte ens levt idag, ibland uppskattar jag inte livet lika mycket som jag igentligen borde göra märker jag nu..

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Till lunch/frukost blev det ugns pannkaka, och till middag blev det kyckling gryta och nudlar!

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek?  hmmmm, det är nått man inte ska fråga mig någonting om igentligen..  Med tanke på att jag aldrig har varit riktigt så där fast i någon person, eller riktigt jävla kär. Men dom gångerna man har tyckt om någon riktigt mycket, så känns allt så jävla bra så länge det då går sin väg att den andra personen känner samma..

Så asså kärlek för mig är någonting man delar med en person man tycker sjukt mycket om, att ha en så nära alltid, ha någon att alltid kunna ringa, ha alltid någon där vid sin sida när man ska sova eller håller om en då man är ledsen osv.. (:

tråkigt

Det känns inge kul å blogga när jag inte har något att blogga om, ska nog börja med att göra en sånndär lista med dagar så man åtminståne har ett inlägg att skriva om varje dag! Ska bara hitta någon vettig lista någonstans så kör vi på en sånn,  Just nu ligger jag i sängen å smälter middagen och har en dödande huvudvärk.. Ska se ett avsnitt dh, sen orka pallra mig ut och göra något.. Vi hörs sen ;)


moln
Godmorgon! Sitter ute i min solstol och väntar på att solen som just gick bakom moln ska komma tillbaka så jag får jobba lite mer på brännan eftersom att solen bara verkar villa steka på min mage för den är helt brun jämfört med t.e.x mina armar å ben, haha :( Om den inte kommer tillbaka inom kort så skiter jag fan i å sola och går in och sover eftersom att jag enkomt steg upp för att sola så är det sol i en halvtimma, värt liv...... Inget vill fan sammarbeta med mig nu, å jag menar verkligen inget :( Ska tycka synd om mig själv nu, herrå..


blä

Har legat å vänt mig i sängen sen klockan tio, har hunnit se en film, nu ligger jag och hör på värdelös musik och har ingenting och göra än att ligga å tänka på 100 onödiga saker som jag alltid gör innan jag somnar.. Sen går det inte heller att ladda ner någon film eftersom att själva programmet jag laddar ner i laddar inte?! VAD ÄR DET  HÄÄR, verkar som att någon vill att jag ska gå å skjuta mig typ nu.. FAN också så less jag blir

Det här är typ jag just nu när filmerna inte går å ladda ner....

BAD

Kom just in har sutit ute på altan och stekt sönder med linn och matte och har även för första gången rökt en rosa cigg i hela mitt liv hahah, anteckna!  Nu ska jag linn & matte fara och bada, eller ja.. Jag & matte ska bada, linn ska väl se på så badkruka som hon nu e ;)  Snör in bild på kläderna nu.


Kände tvånget att lägga ut en bild på den rosa ciggen såklart, haha ;)

Weho

Har nu fått mina efterlängtade kläder jag beställde förra veckan, dock var kjolen liiiiite stor men inte så att jag orkar skicka tillbaka den för ska ha den någon dag i helgen!! Ni får bild på kläderna senare ;)

Kom just på att jag jobbar på lördag & söndag klockan 9 på morgonen ska jag vara på motorstatium för jag emelie å några till b-rudar ska ju stå på startplattan då det är kalix sm i rallycross eftersom att emelies pappa är med å kör och ska vinna så ställer jag upp att stiga upp förefan och stå där å vifta med flaggorna med snygga tjejor HEHE.!!  Fan vad jag kommer ha fullt upp hela helgen eftersom att det är kalixdagarna också, så på kvällarna ska jag vara ute på stan där själva området är å ha galet kul med folket, sova någon enstaka timma, sen upp å vara ute hela dagarna.. Lär vara död på söndagskväll.. MEN det är bara kul å ha fullt upp nån gång!:D haha..



godmorgon

Godmorgon, vaknade just av att jag glömde stänga fönstret till mitt rum inatt så har bokstavligt talat hört allt mina grannar har gjort t.e.x haft småbarn hos sig som har skrikit å varit helt galna, klippt  gräsmattan i typ 100 år osv, så nu gav jag upp att försöka sova längre.. Ska stiga upp och idas göra mig nå mat, hade det varit lite värmare ute hade jag lagt mig å solat men nu är det bara 22 grader och jag är mes och tycker det är jätte kallt haha..

Aja, ska ligga här och ta det lugnt ett tag.. Sen får jag väl ta å ta tag i denna måndagen, ska sitta stirra på påstlådan tills postbilen kommer för dom ska ha med sig mitt gina tricot paket idag, hahah.. Hatar att beställa kläder för man måste alltid vänta några dagar...


godnatten

Nu ska jag mysa med min nya pojkvän som jag fick i fredags av en, så vi ska kolla på film nu vi har dock redan hunnit se shrek forever and after nu ska jag slå igång någon till och sen sova!!

dock ser hunden lite små ledsen ut, men den är igentligen glad...
och bilden är från igår, och inte från nyss

det är våra brister som gör oss till människor.


Städnörd

Har varit duktig och städat min tredje garderob idag, hittade 2 polisdräkter från halloween kom ihåg att jag fick 2 stycken gratis eftersom att det blev massa tjorv, haha nu klarar jag mig till halloween iaf ;) Hittade också 2 oanvända par skor ett par högklackade och sen ett par ballerina skor.. Om man heter evelina eriksson och bor i mitt rum så fyndar man när man städar min garderob, sen ska jag hem till mina vänner där jag har resten av alla mina kläder haha..

Bjuder på en för & efterbild idag också... ;)

juli?

Sitter och kollar på the big 4 på tven, lagomt fuskit att min äldsta syster och hennes pojkvän är där.. Vill ossåå... Fast jag taggar lk å alla andra saker som är här i norrbotten!

Satt och funderade idag och insåg att det är tredje juli när fan hann det bli JULI?!?! Asså juni har gått sjukt fort, har hunnit med att bli ljushårig (haha), få sommarlov, firat skolavslutningen, varit och firat massa folk som fyllt år, hade en förjävligt bra midsommar, har hunnit gå sommarskola i 2 veckor, har lärt känna mycke nya människor och allt shit på bara en månad?! Känns sjukt att det redan rullat iväg så fort och att det är 1 månad tills agusti och en månad tills LK FYFAN VAD KUUL DÖR HAHAA, nej lite överdrivet.. Men fattar inte.. Varför går allt så fort på sommaren? och vintern går så jävla sakta? nog för att vintern är liite längre..

Ska flytta utomlands och leva livet i fint väder och ledighet föralltid, fan va nice det hade varit ska gifta mig rik och aldrig behöva lyfta ett finger.. Det är okej att drömma ibland, det är helt gratis.

Wheho.

Känns verkligen inte som att klockan redan är tio i 6, mamma och pappa är påväg hem från rallyn vilket betyder att jag snart får middag på bordet, å vad gott med mat!! döör.. Iallafall, senare så kanske jag far till kalix en sväng om nått händer vilket det aldrig gör typ, men har ingen lust att sitta inne och ha tråkigt när det är helt fint väder ute! Vi hörs sen :)


.....

bara för att jag inte har något å göra sååå..

hur många har du kysst? - HAHA, jag och emelie har försökt räkna ut det.. Vi somna då vi var vid 30..
har du gjort något inom sex/kärlek som du ångrar? – Nja, jo kanske lite iallafall
hur långt är det längsta du gått med en kille/tjej? – Nu förstår jag inte
är du oskuld? - Nep
har du kört oskyddat någon gång? - Jao
hur många har du haft sex med? - Vet inte, några hundra tror jag.. Haha ne ja skoja, 2 st
när hade du sex senast? - Jag vet inte, håller inte reda på dag å datum precis haha
vem hade du senast sex med? - En kompiis!
har du haft sex och sedan ångrat dig? - Kanskeee en gång
föredrar du långa förhållanden istället för korta? - Ja helt klart
är du redo att satsa på ett seriöst förhållande? – Japp!
har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - Ja, men det var sjukt längesen
har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - JAA, jag hatar det :(
har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? – hah, det har faktiskt hänt
har du sagt "jag älskar dig" till någon utan att mena det? - Nje, det tror jag då inte
har du sagt "jag älskar dig" till någon och verkligen menat det? - JA
har du sparat något ifrån ett gammalt förhållande? - Jamen det är ju typ bara bilder & minnen, sånt man inte is radera haha
har du somnat gråtande på grund av kärleken? - Kan haft hänt en gång typ haha
har du varit på en blind date? - Nep
hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? - Ett par månader
har du någonsin varit kär? - Ja det har jag väl varit
är du kär? - Kär är för stort ord för det tror jag

vänner
har du någon bästa vän? - JAPP! världens bästa också!!
vem av dina bästa vänner bor längst bort? – Jag vet inte, de är väl dom i kalix som bor heeela 15 minuter ifrån mig!
är du ofta med dina vänner? - Jadå :)
vad brukar ni hitta på? – Allt till ingenting!
vad är ditt bästa minne med någon vän? - Asså jag har ju miljoner minnen med varenda vän jag har så skulle ta några veckor innan jag kom fram till vilket som är det bästa
säg namnen på några riktigt bra vänner? - Emelie't, Emelie'h, Jossan, Amanda's, Amanda'k, Jennelie, Linnea, Johanna, Sofie osvosvosvosv
kan du vara dig själv med dina kompisar? - Men ja
har du hatat någon av dina bästa vänner? – Haha, faktiskt
litar du på dina bästa vänner? – Yes
har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? - Japp
har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? - Ja, men inte av att dom har sårat mig utan när jag har sett dom sårade så kan jag inte hålla in mina krokodil tårar ;<
var bor dina bästa vänner? - Kalixtown
har någon av dina vänner ljugit för dig någon gång? - Japp
ljuger du för dina vänner ofta? – Nej
vem av dina vänner var du med senast? - Jossan å några till
vem av dina vänner saknar du mest just nu? - Vet inte riktigt..
vem av dina vänner önskar du var med dig just nu? – Hihi..
har du många vänner i din klass? - Ja, känner i stortsätt hela klassen finns 3 st jag pratar lite mindre med
vem/vilka är du mest med i din klass på skolan? – Emelie, Amanda, Fanny, Oskar, David, Johanna osvosv
vem av dina vänner har du känt längst? - Det är nog Agnes eller Fanny

sista som
..du fick en kram av? – Någon random i boden, haha ;)
..du fick en puss av? – :)
..sov med dig i samma säng? - En pojkee
..du delade ett riktigt skratt med? – Jag vet inte, skrattar ju hela tiden haha!
..du gick på bio med? - Minns fan inte
..du höll i handen? – :) HAHA, vet att ni älskar mina smilisar som svar
..du gick på stan med? – ÅH, var ju massor det med
..du delade en pizza med dig? - Emelie tror jag!
..du ringde? - Mamma
.. som ringde dig? - Pb fast det var eddie som pratade haha
..skickade ett sms till dig? - Eddie
..gjorde dig lite besviken? – Mig själv
..gjorde dig mycket besviken? – Vet inte riktigt
..du skrev med på msn? - Emeliiie
..du åkte i för bil? - Merca
..gav dig en komplimang? - Vet inte, lägger inte sånt på minnet!
..du kollade på film med? – Vet inte, sofie typ :)
..du åt med på resturang? - Är max en resturang? Isf en massor på max hahah
..betalade något åt dig? - Mamma :D
..grät inför dig? - :(

familj
bor dina föräldrar tillsammans? - Adå
om inte, vem bor du mest hos? -
varför? -
håller din mamma och pappa en bra kontakt? - Jadå
vem av alla dina familjemedlemmar är längst? – Pappa
och kortast? - Jag..
vem är dig mest lik? – Asså, absolut ingen.. Jag är fan adopterad
har du gråtit på grund av din familj någon gång? - Jo
har din familj bra sammanhållning? - Ja, det tycker jag väl
skulle du vilja ändra på något i din familj? – Nej, den är bäst som den är!

diverse
favoritfärg? – Rosa, turkost & vitt
mobiltelefon? – Samsung med såndär peksak skärm
skola? - Manhemsskolan
senaste filmen du såg? – Eclipse
senaste låten du lyssnade på? LuffarN - lika vacker som en ängel
vad står det i ditt äldsta sms i inkorgen? - "Okej skulle inte du till  tess 5?:p"
vad står det i det senaste smset du skickade? – "Ne då ljuger jag ju"
hur många timmar har totalt pratas i din telefon? - Vet inte
hur många sms har du totalt skickat? - Vet inte
har du duschat idag? - Ne, men ska göra det efter det här
vad var det senaste du sa till din mamma? – Godnatt tror jag
vad var det senaste din mamma sa till dig? - Godnatt antar jag xD
vad ska du äta till middag ikväll? - Jag har ingenaning
har du några syskon? – Yes i have!

Godmorgon

Godmorgon! Ligger i sängen och har nyligt varit upp och ätit frukost och nu har jag lagt mig igen och ska snart idas stiga upp och duscha.. Skulle igentligen stiga upp 7 idag å sen kvart över 8 fara med mamma och se då pappa är å tävlar i rally idag! Han har kört så länge och jag har aldrig varit och sett en enda tävlig haha det är fan illa, men iallafall jag orkade inte upp 7 eftersom att min mobil ringde kring 4 och jag blev klar vaken och somna inte förän halv 6.. Suuurt!  Whatever, ska iallafall höra på musik en svängom sen ska jag väl duscha å hela det kittet och sen se vad söndag har att erbjuda, pussss


Duktig evve =)

Har just varit duktig och städat ena min garderob och sen min byrolåda.. Har nog rensat ut hälften av alla mina kläder, dock använder jag ju dom då inte så nu har garderoben platts för mer & nya kläder :DD Imorgon ska jag försöka städa mina 2 andra garderober, vilket känns sjukt jobbigt men man hittar ju kläder man har glömt bort helt å hållet, haha ;)

Bjuder på en före och efterbild, hehhh


tar ett steg i taget, för jag strävar mot ett mål


tråkigt dör hejdå

Varför känner jag bara vänner som är rolig en dag i veckan? Håller på dööööö av tråkighet, kommer inte orka sitta hemma och göra ingenting ikväll, verkligen inte men samtidigt känner jag mig stendöd och bara vill sova men då kommer jag istället ligga vaken hela natten. Ska bygga en robot kompis som alltid är på att göra allting och gör allt såå kul!

Ne ska inte ligga här i min säng och vara världens tråkigaste och mest gnällaste person utan jag ska smsa ALLA jag känner och höra vad dom ska göra ikväll, för någonting ska jag tamefan göra.. JAG HAR FAN SOMMARLOV, TÄNKER INTE HA TRÅKIGT DÅÅÅ!! jabrahej.


Godmorgon

Klockan är kvart i 11 och jag vaknade just, haha märker att jag har vant mig vid att stiga upp före fan.. Men det gör inget, kan ligga i sängen å se klart filmen jag inte ens hann se 5 minuter av så decka jag :]  Sen ska jag orka dra mig upp och äta någonting, duscha and so on så får vi senare se vad lördag har att erbjuda ;)) Aja, ska stiga upp och pissa nu, samt prata med mamma lite!  VI HÖRS SEEEEEN =)

bild från igår just innan de bar av!


Hemma!

Är hemma från boden nu, kvällen blev väl rätt bra efter många om och men.. Men att det finns idioter i den här världen får helt enkelt accepteras fast jag ska utrota dom en vacker dag.  Iallafall har åkt karusell som fan, i början var det rätt dött det blev först typ kul kring 12 tiden haha.. Jag och jossan har nog fått oss rejält med motion under kvällen måste jag säga! Blev även maxmat för hela bunten och jag och jossan delade såklart på mozzarella sticks som satt jävligt fint! Sen rullade jag, dennis, dennis, julia, jossan, david & eddie från bajsboden.. Nu har jag ont i huvudet, fryser och är trött så ska slå igång ett avsnitt glee och sen sova eftersom att det är ju en dag imorgon också!;) Sov gott sötisar

Bjussar på en skitsnygg bild på mig och jossan från kvällen!

Jag tänker fortsätta göra det på mitt sätt även om alla hatar

Bloggar igen eftersom att jag inte har nått att göra och kommer inte blogga mera ikväll såå =)  Iallafall, har nyss bytt om så mitt klädes problem är löst (för tillfället iaf) Och så väntar jag på att mamma ska komma hem med hamburga tallrik, smältost, strips åwh dör vad gott! Sen vidare då till kalix, och sen ska vi mest troligt mot boden =) HÄÄRLIGT, vi hörs imorgon, puss & knull

& såhär snygg är jag just nu :

hihi ironi.

Placera mig i mängden men ändå sticker jag ut

Ligger i sängen och försöker att få mina leggings bekväma men det går inte, mitt enda par jeansleggings jag har kvar så inser jag nu att jag har hål mellan benen på dom, asså.. Jag ska nog skjuta mig trotts allt, nej jag bara skojade :)  Iallafall, har tagit mig en riktigt skön powernap sen duschat och fixat mig lite och nu ligger jag då i sängen och försöker komma på vad jag ska ha på mig samtidigt som jag tänker på flottmat vilket jag ska be mamma köpa åt middag, hade inte suttit fel med mozzarella stick's heller, fan vad jag taggar tills fra kommer till töre.. Kommer bli jätte tjock å gossig hihi!!

Haha, fan vad störd jag är. Aja, efter att jag har proppat i mig middag och hela kittet ska jag fara till kalix och umgås med emeliiito och säkert några till! Vi får se hur denna kväll slutar, jag och josse är så taggad på boden men vi vet inte?!!!?!  Känns som att det kommer sluta att vi hamnar i kiruna istället eller nå HAHAH.

BJUDER PÅ EN GAMMAL BILD MED MITT FJORTISHÅR

SOMMARLOOOV

NU HAR JAG SOMMARLOV PÅ RIKTIGT! Känns sjukt bra, slipper vandra i skolan på flera veckor, kommer inte röra den förän i slutet av agusti, fyfan vad skön känsla.. Var nog skoltrött vid jullovet, sen får man sommarskola och allt går söligare, MEN jag överlevde dock då var mina 2 lärare jag har på sommarskolan så snälla att jag fick sova i 10 minuter efter att jag hade pluggat stenhårt, sen var det bara att fortsätta och så smet jag hem sen orkade fan inte vara kvar 2 timmar till och göra ingenting typ.

Ahja, nu funderar jag på att ta mig något att äta och byta om till några skönare kläder och sen ta mig en powernap .. Senare blir det att se vad denna fredag har att bjuda på, ska höra runt med lite peeps.. Skulle ju först på boden alive men vet inte hur det blev med det, eftersom att alla mina vänner utom jossan & emelie typ är tråkiga så skiter vi i det och stannar kvar i sura kalix..  Det är kiruna festivalen, psg och boden alive jag blir fan deprimerad om jag inte far på något av det, MÅSTE.

randombild, ni alkisar.. blir ni sugna?;)

Sista skoldagen då!

Godmorgon! Ska strax be pappa skjutsa ner mig till bussen och sen ska jag till skolan och göra klart det allra sista jag har och göra och sen har jag fixat mest troligt G i matte som jag har haft sjukt svårt i sen jag började sjuan! Men om man vill kan allt gå ;)  Iallafall, just nu svider det just där min bh är eftersom att jag lyckats kanske ligga för länge ute i solen igår så det skaver å svider och har sig, det betyder att jag måste klara mig utan att sola idag ;( Ahja, får väl sova istället för att sola, kommer hem kring 10 idag redan eftersom att jag har knappt inget att göra och mamma tvingar mig dit ett tag iallafall haha.  Vi hörs senare!:)

Ni får en veckas gammal bild ist för en ny, fastnar absolut inte på bild idag...

RSS 2.0