hej

Alltså.. Klockan är 3 och jag har redan bloggat 4 gånger idag, har jag tråkigt eller vad? Jag ligger i sängen och väntar på att klockan ska bli lite mer så kan jag gå och fixa mig, jag tar ju som sagt inte allt för lång tid på mig och då kommer jag sen ha ÄNNU mera dö tid så jag tar det mesta av dö tiden nu...
 
När jag har fixat mig så ska jag först äta förrätt, varmrätt och sen efterrätt och efter det.. Dådådådåå ska jag till kalix och kröka med tjejorna :)  Ska iallafall ha en jävligt bra kväll ikväll har jag bestämt, det förtjänar jag efter detta år!  Så käre gode gud, ge mig en bra kväll.  
 
Gott nytt år på er!
 

Dag 02 – Mina föräldrar

Min mamma heter Lotta & mina pappa heter Roger. Vad mer ska jag säga?:(  Dom är snälla.. För det mesta, då jag får som jag vill är dom världens bästa också :)  Och dom är fortfarande gifta och bor under samma tak som jag, i lilla värdelösa töre. Dom har tre ungar, tre tjejer. Tycker synd om pappa som lever ensam med 4 flickor! Fast han måste ju ändå må rätt gott att ha oss snyggingar omkring sig, haha. Spååår!
 
 

2012:

Tar och gör ett inlägg om vårat älskade 2012!
 
Denna bild är från början av året och detta var nog den mest stördaste kvällen på hela 2012 för mig..  Haha åh! 
Hade en kunglig kväll med bra folk hemma hos mig i somras,  jag & älg ♥
Här firade vi Emelie och gjorde även fredag den 13onde till en riktigt bra dag ;-)
Firade jossan som fyllde 15!  (Var också i början av året, detta blir i lite o-ordning haha)
Muckfotot 2012, hahaha!!  Ingenaning om vad jag jag skulle vara, i sista minuten hittade jag en afro peruk och drog på mig riktigt fula kläder!
JAG GICK UT OCH KLARANDE GRUNDSKOLAN! Bästa dagen på länge, fan vad glad & stolt jag var efter allt kämpande:)
Var och festade i världens minsta by men hade sjukt kul men roligt folk och gjorde om det massvis med gånger. Allt är vad man gör det till ;)
Sommarjobbade för första gången, halva sommaren. Blev rik, shoppade upp allt & blev fattig..
Takida kom till lilla kalix, var självklart tvungen att fara ;-)
Påskdansen hehe
Slog ihjäl min handled på fyllan och fick fara och röntga den, lyckades även vara med i bilkrock samma dag haha!!
Kom in på vård&omsorgs programmet där jag trivs som fisken i vattnet!
Höll mitt nyårslöfte i ett halvår, denna gång ska det blir hela året! Var hurtig och tränade 5 dagar i veckan.
Var vampyr på halloween med röda linser, huggtänder och självklart blod!
Gjorde min efterlängtade tungpiercing som jag tjatat om i flera år, haha.. 
JAG SLUTADE RÖKA!  Fan vad stolt jag är. Fast jag feströker, men det är tillåtet eftersom att jag ändå festar så pass sällan nu mera haha :)
 
 
Mer än såhär orkar jag faktiskt inte ladda upp! Men har haft ett helt okej år faktiskt, det började riktigt bra och slutar riktigt bra, iallafall som det känns nu :)  Jag höll dock inte mina nyårslöften som var att börja träna (vilket jag gjorde men aldrig slutförde helt) och så skulle jag sluta röka, vilket jag faktiskt gjorde men inte direkt dagen efter nyår utan typ 10 månader efter haha. 
 
Förutom det så har allting varit rätt så bra, det har varit lite upp&ner men det har alltid löst sig. Jag har gjort misstag som jag nu har lärt mig utav och inte lär göra om, jag har blivit betydligt mognare det här året. Tack gud för det!
 
 
Nu tar jag och skrivet upp nyårlöfterna för 2013:
 
- Ej börja röka igen, endast feströka (haha)
- Börja träna och tappa minst 10 kilon till sommaren, ska svälta mig..
- Satsa högt och göra det bästa jag kan ifrån mig i skolan 
 
Inga märkvärdiga löften, men någonting är det ju iallafall.. :)

sista dagen på året

Godmorgon! Idag är det årets sista dag, herregud så fort tiden går alltså.. Idag ska jag vara hemma och sova hela kvällen, nej jag bara skojjade haha! Idag ska jag göra allt annat än sova, eller ja kanske under dagen men inte ikväll iallafall. Då ska det nya året firas för fulla muggar! 
 
Just nu sitter jag och kollar på Mulan 2 och har nyss tryckt lite thaimat sådär till frukost, mums.♥ Man måste ju passa på att vara fet sista dagen när det sen ska bli ändring på det då det nya året är här... Nu ska jag kolla på det här och sen någongång ska jag väl duscha och orka börja fixa mig även fast jag inte ska iväg till kalix föräns ikväll någongång men man måste ju ha någonting att göra!;)  Nu ska jag göra ett inlägg med lite "flash back" på 2012, tjooo. 
 
Jag bjuder på en hemsk bild från förra nyåret, hahaha!
Det är ju bara 2012 en gång i livet och vi överlevde ju faktiskt jordens undergång så jag måste ju bjuda lite på mig själv..

godnatt.

Tjolelopp! Har precis lagt mig efter sängen efter en ovanligt bra söndag! Idag for jag och Johanna och besökte Emelie, hon fick fixa mina naglar så dom också får vara fina imorgon och så har vi pratat på och svamlat, like always.  Sen for jag och Johanna in till kalix, jag köpte strumpbyxor och sen köpte vi oss thaimat och for hem och käkade det, sen har vi inte gjort speciellt mycket. Eller jag har klippt till mitt löshår, nu ser det inte förjävligt ut! Ser hemskt ut att ha löshår och så är det inte inklippt.. Iallafall på mig! 
 
Johanna for iallafall hem nyss och jag har nu lagt mig i sängen, är faktiskt helt slut. Såå nu ska jag slå igång hart of dixie och kolla på det tills ögonen faller igen. Ska ta och kasta in en bild på naglarna också :)
 
Är nästan omöjligt att få rättvis bild på detta, men har iallafall guldigt klitter på tipparna :D Enkelt men ändå festligt :)
(och ja, jag är medveten om att jag har korvfingrar, hahahha..) 

godnatt.

Tjolelopp! Har precis lagt mig efter sängen efter en ovanligt bra söndag! Idag for jag och Johanna och besökte Emelie, hon fick fixa mina naglar så dom också får vara fina imorgon och så har vi pratat på och svammlat, like always.  Sen for jag och Johanna in till kalix, jag köpte strumbyxor och sen köpte vi oss thaimat och for hem och käkade det, sen har vi inte gjort speciellt mycket. Eller jag har klippt till mitt löshår, nu ser det inte förjävligt ut! Ser hemskt ut att ha löshår och så är det inte inklippt.. Iallafall på mig! 
 
Johanna for iallafall hem nyss och jag har nu lagt mig i sängen, är faktiskt helt slut. Såå nu ska jag slå igång hart of dixie och kolla på det tills ögonen faller igen. Ska ta och kasta in en bild på naglarna också :)
 
Är nästan omöjligt att få rättvis bild på detta, men har iallafall guldigt klitter på tipparna :D Enkelt men ändå festligt :)
(och ja, jag är medveten om att jag har korvfingrar, hahahha..) 

Dag 01 - Lite om mig

Woho, let's do this! Ni har ju aldrig läst någonting om mig, visst?;) Haha.
 
Nåväl, jag är ju som sagt Evve (eller heter ju egentligen Evelina men det är ingen idé att du kallar mig det för jag reagerar inte på det..)  och jag är 16 år UNG. Jag älskar att lata mig, typ sova i flera timmar eller bara ligga i sängen hela dagar och bara kolla serier istället för att behöva umgås med människor, haha. Ja jag tycker ju även om att umgås med mina vänner, även om jag väljer sängen före dom ibland, nästan alltid.
 
 Som person är jag oftast väldigt glad, kan vara jävligt korkad, ha sjuka skämt (eller ja dom är mer kassa än sjuka nog) och ja det far runt ganska mycket sjuka tankar i mitt huvud som jag också delar med mig utav ibland så dom som umgås med mig får helt enkelt leva med mitt sjuka ja!  
 
Jag älskar att vara bland människor, göra roliga spontana saker och hitta på nya grejer! 
 
(sista raden lät som någon slags kontaktannons.. men jag är ju singel så why not liksom;)  .. kidding)
 

godmorgon?

Godmorgon! Alltså, jag är redan vaken, jag orkar inte redan vara vaken. Vad fan ska jag göra vaken? Det suger att vara förkyld för då vaknar man förefan för att man inte kan andas och sen då man väl har dränkt sig i neseril å kan andas igen så kan man inte somna om, haha åh, vilka problem.  Men ska faktiskt försöka någon gång till, upp från sängen ska jag då inte föräns på någon timma. Senare idag någongång, ikväll eller något sådant så ska jag & Johanna iväg och vara med Emelie en sväng, jag har ju faktiskt börjat bli frisk så då är det svårt att hålla sig hemma även fast jag fortfarande borde göra det....
 
Okej, jag har skit tråkigt och min blogg suger så jag kör på en sånnhär lista man alltid gjorde förut på sina bloggar men aldrig slutförde! 
 
Dag 01 - Lite om mig
Dag 02 – Mina föräldrar
Dag 03 – Typ av killar jag faller för 
Dag 04 – Min mobil
Dag 05 – Min dag
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Den här veckan
Dag 08 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 09 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med
Dag 10 – Det här får mig att må bättre
Dag 11 – Mina rädslor
Dag 12 – Det här saknar jag
Dag 13 - Favoritfotot
Dag 14 - Min favoritsport
Dag 15 - 3 saker jag gjort idag
Dag 16 – Varför jag började blogga
Dag 17 – En bild på dig och en vän
Dag 18 – Detta ångrar jag
Dag 19 – En låt som får mig att gråta
Dag 20 – Det här önskar jag mig just nu
Dag 21 - Mina bra & dåliga sidor
Dag 22 - sju sanningar om mig
Dag 23 – Den här månaden

du kan göra vad du vill för du betyder ingenting

 
Hallå! Har precis landat i sängen efter en trevlig kväll med Johanna, vi har suttit och spelat sällskaps spel på två pers, haha. Var riktigt kul! Sen har vi hunnit med att röka lite vattenpipa på det också :D   Iallafall, hon for hem för ett tag sen och jag har nyss lagt mig i sängen och ska se hart of dixie och sen sova.  Känns äntligen att jag håller på att bli frisk, fan vad skönt!
 
 

orka rubriker

Jag har så tråkigt just nu så tänkte att jag tidsfördriver tiden med att blogga medans jag väntar på att min brun  utan sol ska torka in någon gång, alltså jag har inte tålamod för sånt här.. Ska jag sitta här som någon idiot och vänta på att få klä på mig? Vilka jävla i-landsproblem jag har.. 
 
Har iallafall nyss duschat och sååå, var jävligt skönt. Nu som sagt väntar jag på att jag ska kunna klä på mig och sen får jag se vad jag gör, ska höra med Johanna vad hon dillar med och om hon vill sällskapa mig ikväll, ska vara helt ensam hemma en lördag....
 
Nåväl, nu ska jag fan klä på mig. Nu får denna smörja vara intorkad, hejdåå!!
 
Mhm!

det går framåt!

Hallå! Ligger i sängen och har nyss vaknat, idag mår jag faktiskt bättre. Gud vad skönt! Om nu mitt halsont och min huvudvärk kunde ge sig så hade allt kännts bättre, men det går ju åt rätt håll iallafall :-)  Idag ska jag fortsätta krya på mig, känns onödigt att häva sig ut på några festligheter eller sådant för kommer bara må sämre utav det imorgon så jag sparar det till nyår!
 
Ja, så idag blir det lördagsmys för hela slanten, mer än så har jag inte att säga. Måste se lite hart of dixie nu, haha åh jag är beronde. Men det är sååå bra!  Vi hörs sen eller så, hejdå :)
 

godnatt..

Tjenis! Har precis krypit ner i sängen och ligger och kollar på hart of dixie, såå bra.  Ikväll har jag inte gjort någonting vettigt alls, har bara tagit det lugnt, kollat på film och kryat på mig. Mår faktiskt inte lika hemskt, men mår fortfarande dåligt, får hoppas på att jag mår ännu bättre imorgon då jag vaknar!
 
Nu ska jag kolla på hart of dixie i någon timma innan jag kommer kunna somna, jag är inte särskilt trött eftersom att jag har typ små sovit hela dagen haha..  Nu ska jag gossa med mina två mojsiga täcken & kuddar, hejdåå!
 

...


paket i brevlådan!

Hejsansvejsan! Otrolig nog så mår jag faktiskt liiiiite bättre nu, eller så är det bara tabletterna som värker.. Har iallafall lyckats få mig någon timmas sömn efter att typ varit vaken hela natten så känner mig lite mer som en människa nu!  
 
Nåväl, nu sitter jag iallafall och kollar på tv och tar det lugnt. Har nyss ätit middag och såå,  idag har jag även fått hem ett paket från nelly och ett paket från fyndiq! Så tar och kastar in bild på det jag fått hem så får vi höras sen eller imorgon eller något. Hejdåå!
 
Bandeau topp till nyår
Mobilfodral och fick även med en slags pekpenna, haha 

sjuk..

Hejsan! Ligger just nu i min säng, klockan är halv 7 på morgnen?! Men jag kan inte sova. Har sky hög feber, halsfluss och ligger och skakar, kallsvettas och har mig. Huvva :(  Detta är varför jag inte bloggade någonting igår, hade ingen ork. Låg bara och försökte sova, men inte ens det går + att det är en plåga att sitta och kolla in i datorn och tven med världens huvudvärk också...
 
Jag förstår inte varför jag klagar då jag är lite förkyld, för nu känns det som att jag seriöst är nära döden. Haha, jag orkar inte..  Ovanligt att jag blir sjuk då det är lov? Nej.  Detta är tredje jullovet irad som jag har halsfluss, hejja evve!! ( snacka om att jag längtar tills jag får operera mig.. )Men iallafall, nu vet ni varför jag inte har blogga och ska nu endast fokusera på att bli frisk så jag inte måste ligga hemma på nyår, tänk skulle jag vara tvungen att göra det? Oherregud..  Btw så känns det som att jag är har en redig fylla då jag går, allting snurrar. Haha!!
 
Nu ska jag stiga upp och ta tabletter så jag mår lite bättre och invänta att mamma eller pappa stiger upp. Endast för att jag inte kan sova så sover dom längre än vanligt, bläää.
 

ny drog i min serie värld

Nu; nörda det här tills jag somnar!
 

tv mys

Hellu! Sitter just nu och kollar på bonde söker fru och har nyss duschat. Tog en lång och skön dusch med peeling och hårinpackning, har även smörjt in mig med brun utan sol! Jag för lat för att sola solarium så ska dränka mig i brun utan sol nu så jag är brun tills nyår, haha, sen ska jag ta tag i solandet... :)  Nu ska jag kolla på det här och sen ska jag kolla vilken av alla filmer som går på tven som jag ska välja att kolla på! Vi hörs sen eller imorgon :) 
 

Shoppat!

Hallå! Har nyligt kommit hem från Luleå och har nu kastat mig i sängen, gud så skönt. Steg upp kring halv 9 imorse, fixade mig och sen for jag & mamma och hämtade upp Bella och så for vi mot Luleå och kollade in rean. Hittade faktiskt lite saker, brukar faktiskt aldrig hitta någonting på rea men det har jag faktiskt gjort idag :D  Gick rätt fort så var vi klara så då gick vi och åt på max och drog oss hemmåt och här är jag nu! Tänkte att jag är snäll med er och kastar in bild på det jag köpt eftersom att jag typ aldrig gör det nu mera...
 
Två tröjor från Gina Tricot
En bustier från Bikbok
Skjorta från Bikbok
Två linnen från H&M
Tre par trosor från Gina Tricot (köpte även en svart bh som jag inte har bild på)

hårhårhår

Hallå! Nu har alla gäster farit och jag har landat i soffan och kollar på så mycket bättre, återträffen. Har haft en trevlig eftermiddag med släkten, när alla dom hade farit så satte jag mig och krigade bort mitt löshår. Nu är jag "kort" hårig igen, mitt hår har faktiskt växt nuu!! Omg.. Haha ;)  Nu ska jag vara duktig och snäll med mitt hår, har ju faktiskt inte tonat det sen i augusti (stort steg haha). Nu ska jag vara skötsam med håret så det växer ska även undvika att använda löshår så mycket för det sliter så jävulskt så ska använda clips istället då man känner för att ha långt hår :)
 
Typ i september/augusti
Och så nuuu, det har ju faktiskt växt lite + att det nu inte var så värst plattat här heller haha.. 

juldagen!

Godmorgon! Eller ja jag har ju inte vaknat nyss men någon som läser det här nu kanske har det.. Jag ligger iallafall just nu på min säng och filosoferar lite granna, haha. Har nyss duschat och haft cat fight med garderoben, hittar ingenting att ha på mig.. Tur att jag ska till Luleå och shoppa imorgon eller på torsdag, nice! 
 
Idaag har jag inte gjort mycket, har hunnit med frukost och kollat på barnprogram. Hej Evve 5 år! Och så duschat, nu ska jag strax gå och fixa mig för klockan 4 får vi gäster hit för idag är det ju juldagen och mamma ska självklart ha middagsbjudning! Haha. Ovanligt.  Nu ska jag gå och sätta på mig nå smink och fixa mitt risiga och hemska löshår.. Jag måste ta bort det ikväll så jag får använda mitt nya, fina och oanvända hår hihi, vi hörs sen :D
 
Jag har svampbob på min telefon!♥  
(För er som inte vet så är jag galen i svampbob och har nog sett alla svampbob avsnitt så många gånger att jag kan dom utantill.. Världens bästa program, utan tvekan!)

julafton 2012 is oveeer

Hallå! Har nu kommit hem från julfirandet. Gud så skönt att vara hemma!  Har iallafall haft en riktigt bra julafton, ätit gott och haft det gott! Har fått allt som jag önskat mig i julklapp så bättre än såhär blir det nog inte just nu :) Nu håller jag på att lägga in en massa nummer i min nya mobil och såå! Nåväl, nu ska jag väl strax gå och lägga mig i sängen och se någon film och bara ta det lugnt.
 
 
Alltså.. Jag har fotat bilder på allt (endast för att visa er) men jag orkar fan inte börja ladda upp, haha... Men kan iallafall skriva vad jag har fått eller vad jag kommer ihåg att jag har fått..   Har fått en ny telefon, nytt löshår, mobilskal, tjocksockar, pengar, smink, någon datorsakemojj som man har under datorn typ data stöd?! och sen så har jag fått massa presentkort också.. Så nöjd! :D Hoppas ni läsare har haft en riktigt bra jul :D
 
Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och se någon film. Vi hörs imorgon, puss ♥
 

Färdig för julfirande!

Dock någon timma för tidigt..  Men då har jag ju tid för att typ, vräka i mig chips? Nä.. Jag vet inte vad jag ska göra, ska bläddra igenom alla tv kanaler och kolla om det finns någonting se värt. Klockan 3 är det ju iallafall kalle anka, like always! 
 

Julafton!

Godmorgon och God Jul på er allesammans! Ja, just nu sitter jag framför tven och tar det lugnt. Ska strax ta och börja fixa mig så jag slipper göra det senare. Idag har jag inte hunnit göra mycket, vaknade kring 10 och så har jag ätit en rejäl julfrukost och så har jag hunnit duscha! 
 
Nu ska jag sitta här och ta det lugnt ett litet tag till sen ska jag föna håret och fixa mig inför julfirandet. Älskar julafton att få spendera den med bra människor, öppna massor med julklappar och sist men inte minst.. Julmaten! Vi lär nog höras något mer innan jag far iväg för julfirandet för ska inte dit föräns kring 3 tiden så vi hörs sen!:)
 

orka med rubriker

Pensionär som jag är så har jag redan lagt mig i sängen, ovanligt! Haha. Nu håller jag på att rota igenom swefilmer på någon film jag kan kolla på tills jag somnar eller om jag hittar någon ny serie jag kan börja se. Men innan jag gör det så ska jag kolla igenom nellys rea, känner att jag har för mycket pengar just nu och så har nelly rea på en massa snyggt säkert såå.. Ja, jag känner att jag måste kolla igenom iallafall!! Vissa har ju vip ;-) Eller ja alla medlemmar har väl det.. 

Nä nu ska jag kolla igenom det, sen hitta någonting att kolla på innan jag ska sova. Imorgon då jag vaknar så är det julafton, wiho. Dock kommer jag få vänta ända tills på kvällen tills jag får öppna något paket eftersom att ALLA mina julklappar är i Jämtön där vi ska fira jul. Bajs
 
True shit, hahaha

test

 
Hur tillbringade du ditt förra nyår?
Var hos Emelie med ett gäng brudar och krökade, sen när alla for vidare så somnade jag. Tog mig aldrig ifrån för festen med andra ord, haha. Inte det roligaste nyåret precis, men helt okej :D

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Oja, massvis med saker!

Höll du några av dina nyårslöften?
Nej och tror inte jag heller hade några? Eller jag minns inte. 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, om nu inte några av mina vänner undan håller ett barn för mig, haha. 

Dog någon som stod dig nära?
Nej, sååå bra!!

Vilka länder besökte du?
Finland, endast. Blää!

Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
Har saknat alledens för mycket 2012, ingenting blev som man tänkte. Någonstans på vägen blev allting så jävla konstigt och inte alls särskilt roligt som man hoppats. Men saker förändras, folk förändras and so on.. Vi ger 2013 ett försök till att bli oslagbart också såklart!

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
Jag vet inte, känns inte som att någonting riktigt galet och roligt har hänt som man verkligen kommer ihåg? Vars var jag hela året? Instängd i min egna lilla värld? Tror så. 

Vad var din största framgång 2012?
Det finns så sjukt mycket saker jag har ändrat 2012 (saker som andra kanske inte mäker), men ja.. Det är massvis med saker, stora som små! Har iallafall lärt mig tänka längre än vad näsan räcker.
 
OCH SÅ HAR JAG SLUTAT RÖKA!!! Eller feströker väl, men jag festar ju inte så hemskt ofta.

Största misstaget?
Att göra om ett och samma misstag om & om igen, men det är någonting jag faktiskt lärt mig utav. Tänker aldrig sätta mig i den sitsen igen eller göra så mot mig själv igen, aaaldrig!

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har varit sjuk, och jag har skadat mig för jag är klantigaste människan i världen!

Bästa köpet?
Vet inte..

Vad spenderade du mest pengar på?

kläder och andra onödiga ting 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Något eller någon?;-)  Haha nej skojade. Nä, jag vet inte, inte vad jag kommer på. 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?
Typ alla Justin Bieber låtar, haha ;-) Och så självklart årets "fest" låtar som typ alla lyssnat på under året :)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Det har varit lite upp&ner, men tror nästan på att jag har varit gladare detta år!

Vad önskar du att du gjort mer?
Gjort en massa roliga impulsgrejer, festat, umgåts med mina vänner och bara levt livet liksom!

Vad önskar du att du gjort mindre?
Legat hemma och degat, men skolan tar ju kol på en...

Hur tillbringade du julen?

Hemma med släkten :)

Blev du kär i år?
Neee

Favoritprogram på TV?
VD

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej

Bästa boken du läste i år?
Har läst två böcker iår så det får väl bli någon av dom, så "tystnadens hus" blir det :D

Årets bästa kompis?
DEDU!!!!  Hehehe

Årets bästa film?
Hur kan ni ställa sånna här frågor? Jag vet inte :(

De bästa nya människorna du träffade?
:)))

söndag

Hallå! Sitter just nu i köket och tar det lugnt och smuttar på en pk, mumma. Idag har jag varit i kalix en sväng, köpt en tröja till imorgon och så varit och hälsat på morfar och såå! Sen har jag inte gjort någonting annat vettigt som är värt att skriva. Har nyligt iallafall varit ner på byn och köpt två julklappar åt farfar, nu är alla klappar klara. Skönt :D  Nu ska jag fortsätta smutta på min pk och bara ta det lugnt, vi hörs senare eller så. Hejdåå :)
 
 

Avslutar denna lördag med denna:

 

lördag

Heejsan! Sitter just nu framför tven och degar & väntar på bättre tider. Idag har jag inte gjort någonting vettigt alls, har hunnit se 2 filmer och nästan sett klart alla sons avsnitt, eller har ett kvar men det får vänta tills imorgon då jag får det med svensk text, det går inte att ladda ner på min dator längre, haha orkar inte..
 
Idag är jag nog en av dom få ungdomarna som väljer att vara hemma och bara dö när nog dom flesta är bordi flaskan men jag orkar helt ärligt inte, är helt slut i kroppen och huvudet så ta det lugnt känns så mycket bättre. Och så mår jag bra imorgon också ;-) 
 
Nu ska jag nog ta och klicka hem lite kläder, jag har beslutångest om jag ska köpa någon klänning till nyår eller inte.. Finns inte en enda snygg klänning på någon jävla hemsida!  Nu ska jag mysa till ännu mera film med bästa sällskap ^^
 
Fan vad sugen jag blev.

Fredag!

Hallå! Har helt glömt bort att blogga idag, men sånt händer, ni missar ju ingenting skit viktigt precis såååå!  Iallafall.. Idag har jag varit till Luleå en snabb sväng och sen när jag kom hem tog jag någon timmas powernap, åt middag, sett på då mamma har gjort knäck och vräkt i mig det. Har även försökt mig på att göra 5 minuters kola, det blev jävligt gott men jävligt fult. Haha! Bättre lycka nästa gång..
 
Nu har jag nyss duschat och sitter framför tven och kollar på pirates of the caribbean med Linn & Matte!  Imorgon får vi se vad som händer, ska nog till Luleå eller Kalix på förmiddagen och sen på kvällen kanske det blir lite festligheter. Vi får se hur det blir! Nu ska jag kolla på det här och sen blir det väl sängen, vi hörs imorgon eller senare kanske. Puss!
 
Varning för närbild, haha. 

Godnatt.

Har precis landat i min gudomliga säng igen, såå skönt. Har spenderat nästintill hela dagen här i sängen, har varit helt slut i hela kroppen och huvudet så har bara sovit, sovit och sovit. Tänkte att jag aldrig skulle lyckats bli trött nu ikväll men är redan helt trött igen så ska ta och försöka sova snart. 
 
Imorgon ska jag till luleå och inhandla dom sista julklapparna, känns lagomt härligt att lönen också kommer imorgon! Underbart.  Nu får jag ju hoppas på att jorden inte går under inatt, jag måste ju få använda upp min lön haha. Tänk att dom har gjort en film om världens undergång, tänk att dom har gjort en film om morgon dagen. Känns så jävla fult, jorden kommer inte gå under ännu. Någon gång kommer det ju hända, men inte i morgon eller dom kommande åren.. Inte under min livstid iallafall..
 

torsdag

Goddag! Ligger just nu i sängen och dör av matkoma, eller ja inte precis dör men något liknande.  Har inte varit på skolan idag eftersom att jag är sjuk men har varit krigare måndag, tisdag och onsdag iallafall men idag blev det inte så!  Har inte hunnit med någonting vettigt idag, ligger bara och vilar, försöker få bort min jädrans huvudvärk som är så jävla jobbig.
 
Nu ska jag se sons och bara ta det lugnt, senare ska jag göra den där jädrans engelska uppgiften som är kvar så jag kan ta jullov. Nåväl, nu ska jag slå igång sons,.. BTW bara så att alla vet (dom som känner mig & läser detta) så är det ingen idé att ni smsar, ringer eller överhuvudtaget gör någonting som har med min telefon att göra eftersom att jag har slut pengar på den och den går inte att prata i heller. Längtar nu till måndag mer än någonsin så jag får en fungerande telefon.. Känner mig naken utan en..
 
Nu;

Svammlar, igen, som vanligt.

Åh vad jag är duktig! Två av tre engelska uppgifter är nu klara, känner att jag behöver professionell hjälp på den sista så den får vänta tills mamsen kommer hem, haha. Nu sitter ja och kollar på halv 8 hos mig och känner hur magen kurrar, jag vill också ha god mat, nu. 
 
Nä, ska nog ta mig en sväng till köket och kolla vad det har att erbjuda för något, förhoppningsvis går jag bara dit å vädrar kylskåpet och kommer tillbaka tomhänt. Sen ska jag kasta mig i duschen och så, ikväll är det grey's anatomy, men jag är så jävla pensionär att jag aldrig orkar se klart avsnitten för att jag är så jävla trött så jag får alltid kolla typ halva programmet på reprisen på söndagarna. Haha, hemskt.
 
Hahaha, dog när jag hittade denna på facebook!
(Tänk hade det varit tvärt om, vilket jävla liv det hade varit, haha)

onsdag.

Nu var den jobbigaste skoldagen på hela veckan avklarad, eller jobbigaste.. Den längsta iallafall!  Jag ligger i sängen och tycker synd om mig själv, jag mår fortfarande piss och mitt huvud dunkar och känner mig febrig ännu. Bläbläblä.   Ska strax dra mig upp ur sängen och göra klart en engelska läxa och sen skicka in den, då är jag klar med skolan för denna termin. Skönt!
 
Idag har vi varit på förflyttnings "kurs" på rönngården och lärt oss hur vi ska stå och hur vi ska göra när vi förflyttar människor som behöver hjälp och så! Det var kul, sen hade jag engelska och historia och sen slutade vi! Slutade kvart över 2 istället för halv 4, jag klagar inte. Direkt jag kom hem gick jag och snörde mig i min renbäddade säng, min mamma har varit sådär hemskt gullig igen så hon har städat hela mitt rum och renbäddat min säng, så nu hon är dagens favvo.  Nu ska jag gå upp och knapra i mig piller mot febern och huvudvärken och sen sätta igång med engelskan, usch fy och blä. 

svammel

Vet inte hur jag ska börja mina inlägg. Låter fel att skriva "hej", känns fult.  Haha! Så om ni undrar varför jag börjar mina inlägg lite konstigt så är det för att jag aldrig vet hur jag ska börja dom. Då jag väl har börjat så går det knappt att sluta skriva, haha!
 
Har varit duktig och sett den där jävla Holes filmen, det var inte det enklaste. Såg en kvart, sen somnade jag, sen vaknade jag och fick spola tillbaka och så somnade jag IGEN och så höll det på ett tag tills jag beslutade mig för att sätta mig upp och se filmen istället haha...  Vad mer har jag gjort ikväll? Har sökt igenom alla hemsidor som en dåre för att hitta någon duglig nyårsklänning, fanns ingen på nelly, bubbleroom eller någon såndär jävla normal sida.. Sur!  Men sist men inte minst så hittade jag mig en liten klänning på någon b-sida, tack gud för sånna ♥
 
Nu har jag krypit ner i min säng och ligger och gnuggar benen mot varandra för dom är nyrakade å lena, haha. Så sjuuuk, men det är så lent å fint.. Haha, åh jag är så sjuk. Nu spårar det så nu ska jag kolla sons, hejdå!
 
Haha, så sant 

död

Hej! Ligger nu i min underbara säng och har paltkoma, var ett tag sen och det satt riktigt bra faktiskt! Haha.  Ligger iallafall just nu under täcket och bara skakar, alltså.. Jag försöker må så bra som möjligt men min sjuka håller på att komma ikapp och jag måste vara frisk imorgon för vi ska på ett äldreboende och lära oss lyfta, lyfta rätt osv.. Så kan ju inte missa det liksom, orka att jag alltid har så jävla dålig timing(?). 
 
Nu ska jag slå igång filmen Holes som jag ska se till engelskan och redovisa för engelska läraren imorgon, jag orkar inte. Den är 2 timmar lång och där försvann allt sug till att se den filmen. Hatar långa filmer!  Ska spola mig igenom den nu, hejdå..
 

@school

Tjenis! Sitter just nu på skolan och har engelska som jag slutar på drygt en halvtimma, skönt! Dock måste jag vänta ända tills kvart i 3 tills jag tar mig hem, orkar, inte, vänta..  Buu!  Idag har det varit en väldigt lugn skoldag, nu på engelskan har vi fått veta var vi ligger till och vad för betyg vi ungefär ligger på. Är faktiskt helnöjd medtanke på att jag har legat på ig/g förut. 
 
Nu ska jag göra klart en uppgift och sen ikväll ska jag göra 2 till uppgifter till engelskan, sen är jag klar för lov. Fan vad underbart skönt. Vi hörs sen då jag är hemma, eller då jag har sovit.. Ja vi hörs senare iallafall någon gång! 

blablabla..

Haha, alltså.. Klockan är inte ens nio och jag har redan lagt mig i sängen, men min kropp vill inte sammarbeta. Värker som fan i huvudet och hela kroppen bara värker också, huvva. Känns som att jag har feber och hela jävla kittet, oj vad ovanligt. Får hoppas på att jag mår bra imorgon då jag vaknar och att det bara är något tillfälligt för jag orkar inte vara hemma, det är så jävla tråkigt..
 
Nu ska jag försöka läsa igenom glosorna som vi har till imorgon, iallafall någon gång. Får väl se hur mycket mitt huvud pallar, det är till och med hemsk att blunda, åh jag hatar när jag har såhär jävla ont, ingenting hjälper. Att blunda och försöka sova går inte ens. 
 
Känner på mig att detta kommer bli en lååång kväll/natt..

Skola & Luleå

Hej bloggen! Haha.. Sitter just nu i en bil påväg hem från Luleå efter att haft varit dit å köpt julklappar , bara två paket till så är det klart och vet vad jag ska köpa också. Skönt! När jag kommer hem ska jag plugga glosor till medicinen och plugga lite på njursten och UVI eftersom att vi har förhör på det imorgon.

Idag har det varit en helt ok dag, 1 seriös lektion och sen har vi varit på studiebesök på sjukhuset också, nice bajs. Nu har jag nästan slut ström så avrundar här, hejdåå!




godnatt?

Heej! Sitter bänkad framför tven och kollar på någon värdelös film och ska snart börja röra mig mot sängen och kolla på sons tills jag somnar. Känns hur jävla jobbigt med skola som helst, okej vi har bara 4 dagar skola i veckan vad jag vet. Kanske mindre? Men bara det känns heemskt jobbigt. Ska bli så jävla skönt med ett efterlängtat och väl behövligt lov, alla har försökt dränka mig i läxor senaste tiden.. 
 
Nu ska jag kolla om det finns någonting intressant i kylskåpet om inte, så vänder jag mig till sängen direkt och gossar ner mig. Såå skönt! Älskar min säng, han är det finaste som finns. ♥
 
No shit

home!

Är äntligen hemma från jobbandet nu, fyfan ni förstår inte hur skönt det var att lägga sig i sängen! Det värker i benen av trötthet haha, gud så utmattande det är att jobba med barn. Tur att jag inte gör det dagligen, man måste ju seriöst ha väldigt starkt psyke för det haha... Men har gått bra hela dagen och eftersom att det har varit fullt upp så har tiden runnit iväg som tur är, nu ska jag se julkalendern och bara slappna av och ta vara på resten av denna söndag. Hejdå!
 
För trött för att orka söka någon bild som jag kan lägga upp..

lördagsmys

Hej! Sitter nu framför tven och kollar på så mycket bättre och har just duschat. Ska väl snart börja röra mig mot sängen och lägga mig och se det senaste Glee avsnittet och sen se sons till jag somnar, ska ju faktiskt upp tidigt imorgon och jobba så vill ju inte vara hur död som helst och så är jag så ivrig över min nya kudde som jag ska inviga hahaa.. Får hoppas den gör min nacke hel igen annar så.. Ja, dödar jag något
 
Nu ska jag iallafall vandra in till köket och kolla vad kylskåpet har att erbjuda, är salt sugen som ett svin så något salt och gott, muumsi. Nåväl hörs imorgon! Puss
 

lördag!

Hallå! Idag är en ligga i sängen och dö dagen, fan vad skönt. Hade en trevlig kväll igår med tjejerna, mått som jag INTE förtjänat hela dagen. Haha, kom på varför jag inte dricker alkohol, det är inte värt hur man mår dagen efter, absolut inte.. Bara vid stora tillfällen typ som nyår, haha!
 
Iallafall, idag när jag kom hem från kalix har jag bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv. Mamma var jävligt underbar och kom hem med en kebabrulle åt mig för ett tag sen, åh vad bra hon är! Nu ska jag se på Johan Falk, jag knarkar hans filmer just nu, men det är ett måste! Vi hörs senare :D
 

I threw your shit into a bag and pushed it down the stairs

Hellå! Lovade ju er att blogga en gång till idag, så jag gör det nu, inte för att jag tror att ni hade dött om jag hade skippat det men saksamma! Sitter nu på min säng och degar och väntar på att min mobil ska ladda klart snart och så väntar jag på att Johanna ska fixa sig klart så ska vi dra mot kalix till Emelie! 
 
Jag hatar att jag alltid ska vara klar så snabbt och så tidigt för jag hatar att vänta. Haha! Får skylla mig själv helt enkelt ;-)  Nä, nu ska jag kolla julkalendern i väntan på att Johanna ska bli klar, tjo!
 

helg!

Tjenis! Äntligen är den efterlängtade helgen här, gud så skönt. Slutade just efter 11 idag och när jag kom till Töre så for jag och tjänade mig lite cash ett tag och direkt jag kom hem duschade jag och nu har jag nyss målat naglarna och sett på senaste VD avsnittet. Härligt! 
 
Nåväl, ska gå och borsta håret och prova mina lackleggings som har landat i brevlådan idag och sen ska jag väl fixa mig, äta middag och sånt innan det bär av mot kalix för en förhoppningsvis trevlig kväll! Kommer säkert hinna blogga något mer innan jag far så vi hörs då, puss!
 
Glitter nails!

svammel

Heej, har så tråkigt så jag bloggar, bara för att jag kan! Nä, men sitter och kollar på två & en halv män och väntar på att orken till att gå och duscha ska dyka upp, så sjukt jobbigt! Är dock frusen så känns lite skönt å ta en lång, varm och härlig dusch. Senare vet jag inte vad jag ska göra, kolla tv och sen sova? Ja, något sånt. 
 
Fick en jääätte fin bild på min mobil idag på klassen som vi tog igår 12/12 - 12 klockan 12:12 haha, våran mentor tyckte vi skulle göra det så jag måste ju lägga upp bilden bara för att den är tagen då! Och för att vi är såååå fina, några saknas men ja så får det vara!  Haha, sööta :)
 

torsdag!

Hallåå! Idag är det torsdag och imorgon är det äntligen fredag, fan vad underbart. Idag har varit på skolan, kom hem kring 2 osååå. Nu har jag nyss ätit middag och gjort klart 2 uppgifter till skolan så nu sitter jag bara och taggar inför helg.  Imorgon har jag 2 lektioner, som alla andra fredagar. Så skönt! Sen på kvällen så blir det reunion med mina flickor, bättre än så blir det inte. :)
 
Nu ska jag gå och irritera Linn i brist på annat och försöka få henne att spela kort med mig, annars blir jag den jobbigaste lilla syster någonsin. Vi hörs sen, pusss ♥
 
 Idag är det ju lucia så vi blev bjudna på lussefika av Malin! 

Slut tjej!

Hallå! Nu är jag äntligen hemma och får pusta ut, fan så skönt. Hela skoldagen har rullat på som vanligt, slutade kring 3 å var hemma kring 4 och då var det bara att häva i sig middag och sen fara iväg och jobba. Nu är jag hemma och har landat i soffan och inväntar bonde söker fru, sen när det blir paus ska jag kasta mig och racer duscha och sen ska jag försöka hålla mig vaken å se greys fast det börjar inte föräns nio och det är lite tveksamt att ögonen håller sig öppna, så sjukt slut!
 

Godnatt

Tjenis, har ju kastat mig i sängen och intagit sängläge, fasike så skönt detta var! Här ska jag ligga dom kommande 8 timmarna och bara slappna av innan det är dags att stiga upp igen.. Imorgon har jag en lååång dag framför mig, går först skola 8-15.30 och sen är jag hemma kring 4 och hinner bara kasta i mig middag så ska jag och jobba och tjäna mig lite cash, ska även jobba på söndag också. Cash is king! Hade dock varit ännu bättre om det hade varit lite mera timmar = mera pengar.. Men jag ska väl inte klaga, får ju någonting iallafall!
 
Nu ska jag slå igång ett avsnitt sons och kolla på det tills det blir dags för mig att sova, hoppas det blir snart orkar inte kriga upp imorgon också utan att fått mig nå sömn typ, speciellt när jag har så jävla fullt upp hela dagen också. Kommer vara dör imorgon kväll då jag kommer hem, haha. Då kommer jag nog sova jävligt gott! Nåväl, vi hörs imorgon. Godnatt!
 

@påväg hem

Hej sötisar (även fula) ! Sitter just nu på bussen påväg hem så tänkte att jag kunde mobil blogga för att fördriva tiden lite. Idag har det varit en helt okej dag, inte för jobbig eller för lång! Just nu längtar jag hem till mat och sängen, trött & hungrig är ingen vidare kombo.. Nä nu ska jag ta och forsätta med mitt bussåkande och musiklyssnande, vi hörs sen!

Bild från imorse, trött tjej12345



less 123

Hallåå! Befinner mig just nu i köket och är sur, trött och irriterad, allt på en gång! Åh.. Just nu hatar jag skolan, vill gå och dra täcket över huvudet. Hade glömt böckerna i skolan under helgen så kunde inte göra provet vi skulle ha i medicin idag så fick ta och göra hemprov istället som skulle vara inlämnat 20.00, jag börjar klockan 6 och får stressa som en idiot och bli sur som fan. När man har chansen till att göra något riktigt bra får man istället stressa ihjäl sig å skriva helt tjorvigt, helt suuuuur och less. Vill döda alla i min närhet just nu, ska fan gå och duscha och sen dra täcket över huvudet, glöm allt jag sa om att detta var en bra måndag. Usch, finns inga bra måndagar, blä.  
 
Hoppas ni får sova dåligt inatt, det kommer säkert jag göra för det går aldrig att sova på veckorna eller sova över huvudtaget med min jävla cp nacke, äckel nacke
 
mvh, mogen tjej

Dec. 10, 2012

Idag älskar jag måndagar! Dock endast för att jag slutade klockan 11, nu ligger jag i sängen å ser julkalendern efter det tar jag mig en välförtjänt powernap, underbart!!




Skolaa

Godmorgon! Sitter just nu på skolan och har matte som första lektion, man blir lite självmordsbenägen ibland på måndags morgonen då man börjar med 1,5 timma matte, kill me please. Sen har jag svenska och medicin och sen slutar jag, sköönt! Saknar min säng.




sova går juuu

Alltså, jag har legat i sängen i 4 timmar nu och jag har inte somnat ännu. Jag börjar bli less på att ligga och väntar på my dear friend John. Men han verkar inte komma eller så är han bara jävligt försenad. Jag ska upp på 4,5 timma, orkar inte. Kan inte sova, mitt huvud dunkar och jag är skittrött men huvudvärken hindrar mig från att sova. Tror jag tar och slår huvudet hårt i väggen så jag deckar, låter jävligt bra!
 
Nu ska jag försöka mig på att sova för 397483329 gången, känns som att det inte kommer gå. Och stiga upp och knarka tabletter är ingen idé heller för jag har blivit immun mot alla jävla värktabletter, hatar livet, jag hatar mitt huvud, jag hatar alla cpiga sjukdomar jag har. Och nu blev jag hungrig, risken att jag ska stiga upp och äta nu eller? nä, fan. HEJDÅ

söndag

Hallå! Idag är det söndag, allas favorit dag! Eller? Nä, gud vad tråkigt. Söndagar påminner mig bara om att man måste stiga upp tidigt imorgon och fara iväg till skolan, sjukt jobbigt. Idag har jag iallafall blivit väckt för tidigt och somnade för sen igår så har gått runt och varit som en sengångare hela dagen haha. 
 
Nu sitter jag och kollar på beck och ska snart ta och borsta tänderna, krypa ner i sängen och kolla på sons tills jag somnar. Imorgon vankas skola, som vanligt. Fan vad jobbigt, hoppas att jag iallafall slipper huvudvärken jag har just nu imorgon och att jag inte har nå feber då jag vaknar eftersom att jag fortfarande är lite hängig men ska kriga iväg för att jag har prov!  Nu ska jag kolla beck ett tag till tills jag orkar förflytta mig till sängen..
 
Saknar mitt svarta, långa, tjocka och fina hår. Åh, buhuhuhu!

Movie time

Tjoho! Sitter just nu och kollar på harry potter och väntar på att det ska sluta så ska jag slå igång någon film och tvinga hit sällskap till det :) Sen blir det nog sängen, sjukt trött men att lägga sig 8 på en lördag är förbjudet..

Harry potter & en liten willy som tittar fram!



lördaaag

Godmorgon! Ligger i sängen och degar, orkar inte stiga upp, känns för jobbigt.. Sängen är för skön och jag är för trött även fast jag har fått mig 12 timmars sömn, dock sover jag skitdåligt och min nacke håller på dö av mina kuddar. Kan typ inte sitta upp för att nacken pallar inte att hålla upp mitt huvud längre, haha så jag får ligga hela dagarna så nacken slipper kriga, haha åh. 
 
Idag är det lördag, mitt huvud dunkar som fan fortfarande, sjukligt less tjej + spänningshuvudvärk från nacken också, hejja evve!! Idag ska jag bara dö, får sällskap av sötaste killen i världen över natten så det får bli min lördag, och se någon bra film och bara ta det lugnt! Det låter som en plan, nu se ett avsnitt sons sen kanske jag till och med orkar klä på mig idag, har inte haft kläder på mig sen i... Onsdags? 
 

Klickat hem!


Fredag!

Hallåå, ligger just nu i soffan och kollar på Johan Falk, idag har jag bara tagit det lugnt och kryat på mig! Nåväl skulle bara testa mobil blogga så ska ta och fortsätta kolla filmen tills den slutar då ska jag duscha och tagga till x factor finalen! Ser aldrig x factor igen om isak (isac?) vinner, han e kass.

taggar till morötter & dipp!!



svammel

Hello! Ligger just nu i sängen, vilket jag har gjort hela dagen (det börjar bli riktigt tråkigt..).  Har nyss varit upp och ätit middag och nu har jag då intagit min favvo plats, typ. Mår inge bättre sen jag bloggade sist, huvudvärken sitter fortfarande kvar och tänkte att jag kanske har feber så kollade det och visade sig att jag har 39 graders feber. Bitch pleaase!!! 
 
Orkar inte, haha. Jag kan inte vara hemma från skolan, nog för att jag har gjort allting jag ska göra och så men jag blir ju typ dum i huvudet av att vara hemma, det är så sjukt tråkigt. Tur iallafall att jag åkt på denna sjukan i slutet av veckan och har hela helgen att krya på mig. Men hade ju helst velat vara frisk i helgen..  Nä, nu ska jag se sons och gräva ner mig
 
Bild från google. 

haha, så sant


ont i hjärnan & halv död

Heeejsan.. Idag är jag hemma från skolan, igen. Seriöst, finns inget tråkigare. Jag vill inte behöva vara hemma nå mera men om jag hade krigat iväg till skolan imorse hade jag nog ändå varit tvungen att fara hem, vaknade inatt av att jag hade så jävla ont i huvudet, och då menar jag brutalt jävla ont i huvudet. Jag är van vid hemsk huvudvärk men den här var BRUTAL! Trodde jag seriöst skulle dö, inte riktigt, men nästan..  Och det gjorde så pass ont att det inte ens gick att sova så har fått lega vaken sen typ på morgonen tills jag äntligen somnade typ 8? 
 
Och nu har jag vaknat igen, har fortfarande ont i huvudet dock inte lika hemskt men det känns helt obehagligt, har inte vanligtvis denna huvudvärk, är helt snurrig och gör ont på bara ett ställe typ. Less min hjärna, idag ska fan min hjärna bli frisk för imorgon ska jag ha med den till skolan, punkt slut!!!
 
Nu ska jag gå å ta ut en pizza från ugnen, se julkalendern och krya på hjärnan... Hejdåå!
 

onsdag

Hallå! Jag lever, som vanligt. Sitter iallafall och kollar på bonde söker fru, sista avsnittet så nu är dom å reser. Jag vill också fara å resa, nuu!..  Ahja, efter det här börjar grey's och sen blir det väl att gå och lägga sig då det är klart!  Idag har det varit lång skoldag så var inte hemma föräns efter 4, när jag kom hem gjorde jag klart en uppgift till hälsopeddan och sen for jag med familjen & hälsa på Bella m famij! 
 
Nåväl, nu ska jag kika på det här och sen när jag sover ska jag drömma att jag är och reser. Inatt drömde jag att jag hade en kaosad fest och Johanna vad en såkallad "drug dealer" och var jagad av FBI, fan vad sjukt det var då jag vaknade.. Haha!
 
Älskar onsdagar tack vare detta!

stalkar bloggen

Asså, åh! Går inte att hålla sig undan att blogga nu, hahah vad är felet?! Ja ni får ju iallafall någonting att läsa ;-) Jag har nyss duschat och smort in mig, eller säger man smort? Eller smörjt? Okej, skit samma. Ja nu sitter jag och kollar på hockey och väntar på att luleå ska trycka in något mål snart!  
 
Ja vad gör jag annars då? Ingenting. Jag spårade då jag skulle göra min engelsa läxa och beslutade mig för att inte göra den. Eller ja inte skriva den utan bara komma på saker av mig själv då jag ska redovisa, mycket enklare! Då behöver jag inte sitta å tänka på alla stavfel....
 
Jag dog när jag läste det här, så fult. Hahhaha! Läs resten här
 

allt är så mycket roligare än engelska just nu.

Sitter i köket och försöker plugga, hur går det? Inte bra kan jag ju säga. Istället för att göra det jag ska på datorn så kollar jag alla hemsidor som jag INTE brukar besöka, spårade så jag till och med hamnade på blocket kollande på brudklänningar..  
 
Sitter och äter choklad och försöker koncentrera mig på min engelska uppgift som ska vara klar imorgon, det går inge bra. Chokladen tar upp all uppmärksamhet och lika så gör datorn..  Tror jag ska försöka mig på mitt 500ande försök med att börja med den här skiten nu.. 
 
Såhär engagerad är jag just nu:

tisdag

Goddag! Har just vaknat upp från en powernap och ligger fortfarande under täcket, känns för kallt att stiga upp även om det är varmt i huset, men det är - 25 utomhus.. Idag har jag varit på skolan, som vanligt. När jag kom hem så värmde jag lite tacos och åt, var jävligt gott och sen deckade jag haha. 
 
Nu ligger jag och väntar på middag, ja nu låter det som att det enda jag gör är att äta, vilket det ibland är typ. Fick en stooooor idé idag, vad säger ni läsare om choklad diet? Tror ni att det funkar att gå ner i vikt genom att BARA äta choklad?  Jag menar.. Jag gick ner massa kilon på att äta lchf där man bara ska äta allt fettigt och inga kylhydrater haha. Känns nästan som att jag tänker testa, men choklad är för dyrt. Jag är för sniken, någon läsare kan ju gärna testa och sedan kommentera här hur det gick!!  
 
Tänk skulle det funka? Jag skulle nog aldrig mera vilja äta choklad efter en choklad diet.. Jag är självklart ironisk med min idé om denna diet, men ni får gärna testa den endå!!
 

I made it!

Jag lyckades börja läsa boken och även hunnit läsa ut den på mindre än 40 minuter, har hunnit träna lite på glosorna till imorgon och så har jag hunnit läsa igenom lite saker till våran muntliga redovisning som vi har imorgon om hjärtsvikt så jag lyckades göra klart allt som ska vara klart tills imorgon, fan vad skönt!!
 
Nu har jag just duschat och sitter framför tven och ska väl snart förflytta mig till sängen igen eller något, finns ju inget att göra. Håller förövrigt på att dö av ont i min nacke och den smärtan strålar ut i rygg och huvud, inte skönt.. Måste fixa mig nya kuddar till min säng som inte dödar nacken! Ajaaa, nu ska jag se klart project runway sverige och sen göra något, typ sova. Hejdåå!
 
Ni som hatar att läsa tjocka böcker eller läsa böcker överhuvudtaget kan ju läsa denna bok,
finns även bilder med i boken, haha. Den heter Stray ;-) 

måndag suger

Idag påminde måndagen mig om hur jävla mycket jag hatar den, åh! Känns som att jag har FÖR mycket att göra just nu och dum som jag är sitter jag och gör det jag minst behöver göra, varför blir det alltid så?  Idag har jag iallafall haft en helt vanlig dag på skolan, lite segare kanskeee.
 
När jag kom hem från skolan såg jag julkalendern sen deckade jag, sen har jag någongång där emellan tydligen varit upp och ätit middag och sen gått och somnat om igen. Jag har fortfarande min engelskabok att läsa ut, men jag var faktiskt smart idag och lånade en tunnare bok på endast 64 sidor, haha. Fast bara det känns jobbigt att börja läsa ochs en göra en bok recension på och ska redovisas imorgon på englskan + att jag måste plugga in alla jävla glosor vi har på engelskan imorgon OCKSÅ.  Glosor eller bokredovisning? Vad ska jag skjuta upp till på onsdag?!?! Hinner knppast både och.. 
 
Orkar inte skriva mer, huvudet dunkar, mitt huvud brinnet inombords och känns som att jag ska bli sjuk inom kort, nyser som en idiot och mår skit,  jag har inte tid å vara sjuk, verkligen inte. Hejdå livet, typ. 
 
Är sur så orkar inte ens fixa stavfelen jag just satt och kollade igenom, dö

godnatt

Tjenis, nu är jag här igen och ska skriva någonting helt onödigt. Men det är såå bra tidsfördriv att blogga ibland haha! Ligger iallafall i sängen och såg just klart ett avsnitt sons och ska strax slå igång ett avsnitt sex and the city och somna tlll det. Sons är för bra för att somna till, haha. 
 
Längtar inte tills alarmet ringer 06.00 imorgon, fan vad jobbigt. Men efter en hel helg hemma så kan det vara helt okej att komma sig till skolan och träffa lite folk! Nä, nu ska jag kicka igång sex and the city S03E04, tjo. 
 
Hittade en pinsamt gammal bild från 7an, hur kunde jag se ut sådär? Var är mina ögonbryn? Hur överdrivet med fågelbajs hade jag inte? Hur sönder blonderat var inte mitt hår? Jag saknar min rosa kamera.. 
 
Om några år kommer jag garanterat sitta och säga exakt samma om hur jag ser ut nu, haha. 
 

första advent!

Godmorgon! Ligger i sängen och drar mig, känns allt för jobbigt att stiga upp men ska strax ta och göra det och kasta mig i duschen och fräsha till mig! Idag ska jag försöka mig på att börja läsa och försöka lyckas läsa ut min feta bok som är på engelska och som ska redovisas på tisdag.. haha åh detta kommer inte gå bra! Men vi får hoppas på det bästa, haha. 
 
Nåväl, idag har jag inte hunnit med någonting typ. Har sett julkalendern och några avsnitt sons. Idag är det även första advent och det snöar för fullt, äntligen!! Jag brukar inte vilja ha snö, men nu tycker jag det är dags att den kommer för att stanna, vad är en jul utan snö liksom? 
 

tv!

Heeej! Sitter just nu i soffan och kollar på tv, eller snarare sagt, jag kollar på så mycket bättre. Jag tycker inte om det programmet alls och krigar mig igenom det. Direkt detta slutar så ska jag kolla på första sex and the city filmen som börjar direkt efter detta!  Idag har jag inte gjort något specellt, bara tagit det lugnt och ikväll har vi haft besök av bella, johan & willy så har socialiserat med alla här hemma!
 
Nu ska jag vänta på att det här ska sluta så ska jag sen se sex and the city filmen tills det blir dax att gå till sängs! Aja, nu orkar jag inte sitta här och skriva om ingenting, så tråkigt. Vi hörs senare eller imorgon eller något! Hejdåå
 

1 december!

Godmorgon! Har precis vaknat och ligger ännu kvar i sängen, idag är det första december. Känns inte så eftersom att vi inte har ett enda snökorn på marken, har södra sverige plötsligt blivit norra? För dom verkar ha hur mycket snö som helst .. Aja, ska iallafall börja morgonen med att se julkalendern, hoppas den är lika bra som första mysteriet på greveholm var:D Sen ska jag gå lös på min chokladkalender, hehe..
 

RSS 2.0