andra skoldagen avklarad!

idag när jag satt å bloggade om min dag så fick vi strömavbrott vilket visade sig inte bara vara i töre utan även i marieberg osv! men vi fick rätt snabbt tillbaka den å då tänkte jag inte på att blogga för var allt för insatt i oc haha, så kan väl berätta snabbt om hur min tisdag har sett ut idag :)

typ ingen speciell dag, vaknade fixade mig åkte buss till skolan var där gjorde mitt å ditt å datt haha.. hunnit bli snöbadad 2 gånger av samma personer och varit arg pga det.. nu sitter jag å är små emo över min vänster fot har typ sååååhääääär ont (osv) i den å så är den svullen.. hade problem med den tidigare i vinter å nu har de blivit helt knas igen då jag använder mina tygskor?! horskor..  whatever, jag har även varit duktig å gott med sofie till ica då hon skulle få sig sina cigg så tjänade på cigg på den rundan + att hon ska vara min betjänt imorgon eftersom att hon inte tjäna mig särkilt mycket idag ;)

aja, nu ska jag sitta å ha jeeete kul på msn med jonnis min ven å göra mig lite te för min hals + hosta! och så lite oc tittande på det också hehe, skönt med kort dag imorgon med 4 lektioner för min del eftersom att jag nu har idrott imorgon som jag inte ska va med på haha.. är lat, å sjuk har endå G i idrott så jag dör inte av att råkas missa en lektion!

jag & emelie på halloween, ta den kvällen tillbaka nu direkt..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0