Godnatt!

Har precs krypit ner i min underbart sköna säng efter att sett lite på tv och även suttit och bläddrat igenom nellys alla festklänningar och hittade till slut en klänning till påskdasen! Så nu är den hemklickad, nice nice :) Nu ska jag se mer big brother tills det blir sov dax, så vi får höras mera imorgon!:) Godnatt!

________________________________________________



-

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you, too
Don't forget me, I begged, I remember you said
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Någon generös som vill ge mig det här?

Ni får en massa kramar och pussar.. Lovar!

Löshår



Skoter

En massa piercingar vill jag också ha.. I tungan, bröstvårtan, höfterna and so on...




Sen vill jag ha en massa skor och kläder också....




Om vi ska avrunda allt till en summa går det nog på 150-170 000....  Om inte mer!

Tränaaat.

Har precis tränat! Ska alledens strax kasta mig i duschen ska bara se klart ett big brother avsnitt som snart slutar. Resten av kvällen ska bestå av endast massa mys och ta det lugnt, imorgon är det torsdag. Vi har en kort och skön dag, efter den dagen får jag lov. Detta efterlängtade lovet är äntligen inte så himla långt borta längre! Känns riktigt sköönt. Nu ska jag se klart big brother avsnittet, ta fram morgondagens outfit och sen ska jag kasta mig i duschen så jag känner mig en aning fräshare!

Bara jag som tycker den här låten är riktigt bra?! Jag e kär i den typ..
Vi ska till å med ha den på rockkonserten med skolan, första året vi har en bra låt! Lyssna & njut.

i wish nothing but the best, for you

Tjenis! Har just kommit hem från biblioteket har varit där med mamma och lånat två böcker till skolan som jag ska läsa där! Nu sitter jag och smuttar på en pk ihopp om att vakna till liv och så ska jag träna!  Sitter just nu och lider med min bokstavligt talat hemska mensvärk som jag ska lida med i en heeel dag till.. Hur stod jag ut med att ha mens  varje månad förut? Jag borde vunnit pris för årets mest tåliga kvinna, det är otroligt att jag inte har fått något slags utbrott på någon med tanke på smärtan haha, nä fyfan. Nu ska jag sluta babla om det, kanske inte så värst intressant att läsa för er! Nu ska jag kolla runt på facebook och så, vi hörs sen :)!


Dag 17 - Din familj

Okeej! Då kör vi väl en liten berättelse om min familj då..


Min familj består av en pappa vid namn Roger, en mamma vid namn Lotta och två systrar vid namn Isabelle & Linn. Vi bor i en villa i utsötta lilla Töre som ligger lite mer än 2 mil ifrån kalix, bella bor i jämtön med sin pojkvän och deras barn Willy som är 1 år gammal. Mina föräldrar är fortfarande gifta sen 20 nå år tillbaka!  Pappa jobbar åt skanska och har nyligt blivit någon slags chef medans mamma jobbar på Töres församlings hem med barn från 1-12 år, där dom pysslar och har sig. Hon jobbar även på expiditonen där och sånt. Linn går fortfarande skola, hon går andra året på furuhedskolan i kalix, Bella har gått ut skolan för några år sen och jobbar då&då på dagis och sånt.

Vad mer kan jag berätta? Finns inte så mycket intressant att berätta förutom att vi 3 barn har världens bästa föräldrar och mina föräldrar måste ju ha världens bästa barn iallafall haha ;-)  Hela familjens barn är urdålig på matte, jag är dock den bättre och liiite smartare. Heh!  Ja nu avslutar jag väl med att säga att jag älskar dom i massor :)

Kastar in nå bilder på dom!



Sovmorgon..

Godmorgon! Sitter just nu på skolan och är dö trött... Är helt forever alone i rödan för alla har sovmorgon eller lektion nu på morgonen och jag tar mig inte in till skolan till 9 så måste ändå åka med 7 bussen. Suuurt! Sitter och tidsfördriver tiden med ett delfin spel som går ut på att hoppa å ta stjärnor. Vilket liv jag har eller? Hahaha.. Nä nu ska jag fortsätta vara forever alone här i rödan och spela mitt spel som är för typ 3+.. Hejdååå!

Haha så jävla sant :)

Godnatt!

Har nyss lagt mig i sängen och har precis skickat in den till min lärare. Så nu är en uppgift gjord, har dock kvar ännu en uppgift som jag har till 23.59 på mig att göra, ska göra en filmanalys vilket är hur lätt som helst om man har sett filmen och hängt med, eller vet vad filmer heter åtminståne. Åh vad jag är less på att alla lärare bara matar på med uppgifter hela tiden, förut hade vi aldrig några jävla uppgifter.  Jävla nian!  Nu ska jag se lite big brother tills jag ska sova! Godnatt på er lovers, och haters också fast ni får sova dåligt ;-)

Och bara för att prata ännu mer skit om skolan så har jag även det här jag ska lära mig tills imorgon (6 eller 7 överproppade sidor om andra världskriget), är väl igentligen ingenting mot för typ dom som går Nv men för mig är det fan självmord... Vill, ha, lov.. Bara två dagar kvar ♥


andra världskriget

Har precis ätit middag och nu är jag onyttig och sitter och äter daim.. Ska strax börja plugga andra världskriget som jag har prov i imorgon, måste skippa träningen för pluggning. Suuurt! Men det tar vi igen imorgon :) Nu ska jag sätta igång pluggandet så jag klarar åtminståne G på provet.

För den delen så har jag drömt en mardröm om hitler då jag tog en powernap. Och jag var jude och hitler skulle gasa ihjäl mig. När han precis fick tag i mig vaknade jag! Fan vad bra att man inte kan dö i drömmar alltså. Haha..

Ful & psyko, tur han e död!

busss

Goddagens! Sitter just nu i bussen på busstationen och väntar på att den ska börja rulla hemmåt, gud så skönt med korta dagar hela veckan, igentligen slutar vi sent imorgon men vi ändrade det så vi slutar tidigt då också, och på torsdag och på fredag har vi ju friluftsdag(ligga hemma och sova dagen) så då är det ingen skola heller! Riktigt skönt :) När jag kommer hem ska jag ta mig någonting att äta och sen plugga SO som ett svin eftersom att jag har SO prov imorgon..  Nåväl, nu ska jag se någon film och vänta på att få komma hem, vi hörs mer sen ;-)

______________________________________


Dag 16 – Något du älskar


Godnatt!

Tjenis! Nu har jag hunnit med att träna, duscha och fara till shell och köpt en liten b&j's! Minns inte när jag åt det senast, det var iallafall jävligt längesen så ska bli riktigt gott!  Efter det ska jag gå och sova, bara jag som sover riktigt gott efter att haft tränat? Det är såå skööönt att lägga sig i sängen och bara slappna av & somna in. Så det här blir dagens sista inlägg.  Så passar på och säger godnatt åt er nu så ska jag käka b&j's! Godnatt :)



Dag 15 – Dina vänner i ord

Okej, då kör vi!  Mina vänner är nog dom knäppaste människorna som har vandrat på denna planet ( ungefär som jag själv). Men jag tycker om dom ändå, vem skulle jag annars kunna dela mina extrem sjuka tankar med utan att bli idiotstämplad? Haha. Men förutom att dom är lite cp vissa av dom så är dom ändå världens bästa vänner!

Utan dom så skulle mitt liv vara värdelöst på många sätt och vis! Vad skulle jag göra på skolan? Vad skulle jag göra på helgerna? Vilka skulle jag berätta för om mina sjuka idéer och tankat åt? Vilka skulle jag vända mig till om jag behöver det? Vilka skulle jag kunna dela både glädje och sorg med utan dom? 

Asså.. Dom är så himla bra på alla möjliga sätt! Att bara kunna sitta och prata med dom i flera timmar om allt mellan himel och jord gör en glad! Hur skönt kan det inte vara att kunna sitta å prata ut med folk om man kanske har någonting som tynger ner en, eller om man har åsikter och tankar om olika saker?

Nä, utan dom skulle jag vara som sagt världelös. Hade jag aldrig träffat dom hade jag nog aldrig varit som jag är idag, vilket jag är väldigt tacksam för! Dom har helt klart gjort mig till en bättre person, dom har fått mig att förstå meningen med så mycket saker och ting. Och man kan dela så grymt mycke roliga, tråkiga och allmänt korkade saker med! 

Dom är det bästa som finns,  här behövs inte 1000 vänner för att jag ska må toppen! Jag behöver endast mina närmaste vänner, dom och min familj är det absolut bästa i mitt liv!

Kastar in en snabb & ful bild på några underbara personer:)


löshår.. skoter.. piercing... hmmm

Haha, sitter just nu och spelar quiz me mot emelie på mobilen.. Skit svåra jävla frågor, seröst en fråga var från 1902?! Vem fan vet någonting om det årtalet? Jag visste inte ens typ att det existerade knappt..

Så nu istället fö att spela ska jag klicka i lite löshår i rapunzelofsweden's varukorg och vänta på att pappa ska komma hem så ska jag blinka med mina hundögon åt honom och övertala honom till att köpa det, köper han det inte blir det fan en skoter han ska köpa eller så ska han tilllåta mig göra ännu en piercing..  Hm, löshår, skoter eller piercing.. Vad blire?!?!  Vill ha allt..... Varför kunde jag inte tjäna lika mycket pengar som mina föräldrar och sen inte behöva betala hus, räkningar och det kittet utan bara kunna unna mig!   Varför kostar allt roligt pengar? Varför var inte allt gratis.. VARFÖR GUD? VARFÖR?


Pizzzaaa!

Är hemma från skolan nu! For på stan med johanna efter skolan och vi var så onyttiga att vi gick och delade på en pizza på 2000! Sen vandrade vi till bussstationen och åkte hem, så nu är jag precis hemkommen! Ska ta det lugnt nu ett tag och senare ikväll måste jag träna, slarvade med det så mycket förra veckan så idag blir det ett riktigt jobbigt jävla pass om det nu ska bli någon beach 2012. Nåväl, nu ska jag ut på en smokee och sen blir det nog en liten pn!

Detta flottade vi i oss då... Muums!

Måndag!

Tjenixen! Sitter just nu på skolan och krigar mig igenom måndagarnas jobbigaste lektion. Vilket är en 100 minuters SO lektion, så sjukt tråkigt. Idag har det varit en helt vanlig dag, har haft matte och idrott och nu då SO. Efter det här ska jag fara hem och sova, fan vad underbart jävla skönt.

Imorse då alarmet ringde vaknade jag upp och var jätte glad? Jag brukar vilja mörda folk då alarmet ringer. Var pigg och glad, haha någonting sitter fel. Kanske drömde någonting riktigt bra ;-) Nåväl, nu ska jag arbeta lite. Sen funderar jag på att smita iväg några minuter före för att hinna med den tidigare bussen annars måste jag vänta ända tills halv 3, sugen? Nääää! Ska hem och ta mig en promenad eftersom att det är så jävla skönt väder ute:) Älskar då det börjar bli vår, även om det kanske är några veckor kvar till dess, men är värdet såhär så är allt uuunderbart!


du kanske är förlåten här, men du har dödat din respekt.

true true true.

Kontoret & big brother

Nu har jag pluggat färdigt och sitter och kollat på kontoret med ove sundberg nu, det är så jävla dåligt alltså haha. Jag är någon som verkligen stör sig på mannen, hur irriterande är han inte i solsidan typ då han kommer å lånar en massa saker och ger aldrig tillbaka? Och är världens snålaste person och kan inte låna ut någonting själv. Haha, nä jag tål honom inte! Nu börjar det igen efter att det har varit reklam. Så ska sitta och störa mig på ove och kolla på hus söt björn gustafsson är! Hihi.. Sen blir det bara en massa söndags-mys med chirre&dirre och big brother.  Undra vem som åker ut ikväll, hmm! 

Vad tror ni läsare? Vem kommer åka ut ikväll?:)

Plugg!

Tjenis, befinner mig just nu i varddags rummet och ser på tv, ska strax ta och plugga SO eftersom att jag har prov i det på onsdag! Hela dagen har jag socilariserat mig med bella, johan, willy, mamma & pappa! Bella har suttit å gjort några hundra olika flätor i mitt hår! Har aldrig tänk på det tidigare, men det går ju att göra riktigt mycket med långt hår faktiskt! Hehe..  Nu ska jag ta och plugga so tills någonting sätter sig i huvudet, sen invänta big brother.  Måndag imorgon, vilket betyder skola, vilket betyder stiga upp tidigt, denna måndag betyder även att det är bara 4 dagar till lov då för mig! Underbart:) Nåväl, nu blire plugg!

Flätaaa!


Dag 14 – En bild på dig förra året och en från det här året

Förra året

Nu iår

godmorgon.

Godmorgon! Ligger i sängen och har nyss varit upp och ätit lite, ska snart sova lite till.. Vaknade tio över 9 av att min systers barn körde runt i huset med sin batteridrivna motorcykel som kan låta som en ambulans, polisbil och allt sånt där. Så tror ni jag var nå less efter en timma?! Och då det äntligen blir tyst hör jag hur han börjar leka med sin batteridrivna grävmaskin.. Så jag sket i att ens försöka somna om trots min hemska huvudvärk.. Så ska sova lite mera nu, eller snart..

Igår var updateringen inge vidare, men hade ingenting att blogga om så! Hela min kväll igår bestod av melodifestivalen, chips, dipp, sällskap och så! Sen blev det att sova någon gång kring 12 tiden. Nåväl, nu sovisovaa trots att vädret ute är heelt underbart, men jag har ingen skoter längre så tänker dränka mina sorger i att sova.. Sen ska jag blinka åt pappa att köpa en skoter, mitt liv är värdelöst utan skoter.. Vad är en vinter utan skoter liksom?!


vill ni ha ändring på statistiken?

Klicka HÄR och registera dig nu direkt!:)

När du har blivit medlem på sidan så kommer varje inlägg du skriver på din blogg delas på den här sidan och statistiken, antal visningen och det kommer bara att höjas! 
Gillargillar.;)

Dag 13 – Dom här skorna hade du på dig idag


Shopping!

Goddagens! Nu är jag hemma från en shoppingsväng med mamma! Vi for rätt tidigt så vi var där just efter dom hade öppnat alla affärer. Fick iallafall med mig hem lite kläder, max mat i magen och lite andra småsaker:)

Nu ska jag kasta in bilder på kläderna och sen ska jag ta en powernap, idag blir det nog ännu en hemma kväll. Har en hemsk mensvärk och huvudvärk.. Nåväl, kastar in bild på kläderna så får vi höras senare :)

T-shirt Från Gina Tricot

T-shirt Från Gina Tricot

Tröja Från H&M

T-shirt Från Gina Tricot

Leggings & Jeans Leggings Från Gina Tricot

Sockar Från Stadium

big brother & godnatt

Har precis krymit ner under täcket och ska snart kolla lite big brother. Sen blir det att sova, när jag kom hem från kalix så hade jag världens huvudvärk som jag har ungefär halva dagen och det visar sig att jag har hög feber då istället. Inte undra på att jag har varit helt slut och död i kroppen hela veckan typ? Var väl febern som har lurat.. Hoppas på att må bättre imorgon för då ska jag å mamma och dra en liten shoppingsväng till luleå om det inte nu är snöstorm ute. Så nu blir det bb och sen sova. Fan vad skönt att vakna upp ännu en lördag och slippa vara bakis och må bra från vissa andra människor!  Men jag önskar er en fortsatt trevlig fredag för er som är bordi flarran ;)


Home!

Nu är jag hemma från sushi käkandet, det var heelt ok, gick att äta! Var första gången jag smakade det, men det var godkänt :)  Efter att vi hade käkat gick vi vidare till b4 för att käka efterrätt och stannade där i någon timma och satt och pratade på om allt möjligt, sen vandrade jag till jossan och hämtade väskan och for sen hem. Nu är jag precis hemkommen och har hoppat in i one piecen och är redo för ett riktigt fredagsmys. Ska gå å blanda dipp å käka chips och dipp! I helgen blir det bara en massa mys, som det är planerat just nu. Men lever man i mitt liv så kan det ändras när som helst, haha! Mina planer går aldrig som planerat, nåväl nu ska jag vandra och blanda dipp, vi hörs sen :)


Dag 12– Favorit ägodel

Tar mina tre absoluta favorit grejer, och det är sängen, mobilen & datorn!





Helg!

Tjenis penis! Sitter just nu hos josse och har nyss varit ute med crille en sväng också :)  Idag har det varit en helt vanlig skoldag, lång och tråkig dock.. Nackdelen med fredagar är ju långa skoldagar men man överlever och krigar igenom dagen bara för att man får helg efter det!!

Om en timma ska jag, josse, emelie, maritha & carina och käka sushi buffé på valhall, feting gott! Sen får jag se åt vilket håll det bär av, om jag stannar i kalix ett tag till eller far hem direkt efter maten. Nu ska jag kolla gårdagens big brother avsnitt och vänta på att klocka ska slå mat-tid för vi har bokat bord till klockan 5 så! Nåväl, vi hörs senare :)


Hejdå.

Jag har verkligen världens hemskaste dag idag.. Har hela kvällen suttit å skrivit klart min oral presentation för att den ska inlämnas imorgon, och jag tänkte som för mig själv ba "haha jag är inte lika klantig som alla andra och råkas radera den" och helt plötsligt dör datorn och när jag slår igång den igen är allt borta. Jag tänker inte skriva någon ny, min dag är åt helvete, alla är dumma i huvudet och alla kan dra åt helvete. Nu tänker jag fan inte blogga mera idag, uppdaterar någongång i livet då humöret är bra, om det nu blir det....

Funderat om jag ska ta pistolen eller repet för att få slut på det hela,
kom fram till att hoppa ner för ett stup.

home sweet home.

Tjenis! Är nu äntligen hemma från skolan, då jag kom hem så låg mitt h&m paket och väntade på mig! Dock innehöll det bara en bh & trosa, men bättre än ingenting alls ;) Dagen har hur som helst rullat på som vanligt, men har ändå varit en förjävlig dag, humöret är nere på botten och att det är fredag imorgon får det inte ens att kännas lite bättre så då är det riktigt dåligt. Aja, det blir nog bättre senare får jag hoppas:)  Nu ska jag se Another cinderella story och ta en powernap!

Kastar in en bild på min nya söta bh & trosa!


Dag 11 – I din handväska

I min väska finns aallt möjligt!

Då jag är på skolan finns det skolböcker, datorn, pennor, sudd, p-piller, cigg och såånt trams

På helgerna och sånt finns det smink, någon tröja, plattång (eftersom att jag alltid sover borta då typ), och så finns det hårborste, cigg, alkohol? heh, p-piller och ja en massa jävla saker finns i den! Orkar inte tänka efter...

@school

Goddagens! Sitter på no lektion just nu och håller på att plugga till nationella i kemi.. Efter den här lektionen har vi 2-3 timmars hål eftersom att vi inte har någon slöjd, så då ska jag bara ha engelska sen slutar jag. Fan så skönt!:) Längtar redan hem till säängen, känns verkligen inte som att det är fredag imorgon IGEN?! Fan hur veckorna rinner iväg, man är äckligt trött på morgonen och krigar upp i 5 dagar och dagarna och eftermiddagarna bara rinner iväg, jag klarar inte! Sen nästa vecka har vi skola till på torsdag, och sen tar jag lov. Fan vad underbart!

Hej jag är fjortis


-


Knas

hårfärgning!

Har precis snört in en hårfärg i håret, nu sitter jag och väntar på att det ska värka klart så jag får gå och duscha, men tills dess blir det choklad och big brother!  Tog ledigt från träningen idag, orkade verkligen inte med det idag och så har jag inte tid heller när jag har en massa inlämningsuppgifter att göra.  Nåväl, nu se klart big brother sen skölja ut håret, tror jag ska ta och beställa hem några foton idag också!


Dag 10 – En ny bild på dig själv och 10 faktan



1. Jag hoppade över dag 9 för att jag skulle skriva om "min dag" och det har jag redan gjort i inlägget nedanför!

2. Jag hatar mobbning, jag är så sjukt emot det. Ser jag någon som blir mobbad, behandlad dåligt, retad, utstött eller så blir jag helt förstörd typ och tänker alltid "tänk om det där skulel vara jag, hur hade jag mått?, vad hade jag gjort?" jag får världens lust att bara gå fram och krama om personen.

3. Jag älskar att ha kul! Jag är nog den personen som föredrar hemmet minst under helgerna.

4. Jag är beroende av att läsa bloggar, kan klicka in på en å samma blogg 10 gånger under en timme, jag behöver hjälp

5. Jag tycker det är sjukt att utnyttja folk, leka med människors känslor, såra folk medvetet, behandla folk som skit och bara sen skita i det och kunna gå runt och inte känna någon ångest? Att inte ens bli lite berörd av hur man får en människa att må?! Så jävla sjukt iskalla människor det finns som lever i denna värld. Varför skaffa du dessa människor gud?

6. Jag älskar att mysa, finns inget gossigare och bättre. Jag skrev för 3 sanningar sen att jag älskar att ha kul, jag älskar nog att mysa lika mycket!

7. Jag älskar sommaren, allt är så mycket enklare. Man känner sig inte lika ensam, allt är inte lika grått och tråkigt, man hittar något positivt i det negativa och det finns nästan alltid någonting att hitta på!

8. Jag är beroende av att handla kläder, hade jag varit en vuxen människa med hus, räkningar, familj och sånt hade jag nog varit tvungen att vara med i lyxfällan... Det hade spårat, haha!

9. Jag älskar att göra impulsgrejer, eller ja .. Vem gör inte?!:)

10. Jag hatar skolan, jag hatar att ha 125038 uppgifter att göra varje vecka, jag hatar att ha prov nästan varje vecka också och efter allt det här så förstår jag inte att jag går ut grundskolan snart och ska gå en frivillig skola efter det.

Onsdag avklarad!

Goddagens! Har nyss lagat och ätit middag, nu ligger jag i sängen och tar det lugnt. Imorse var jag så död då alarmet ringde så jag bestämde mig för att ta en längre sovmorgon än vad jag redan hade, så for med 11 bussen till skolan och hade 3 lektioner till klockan 3, sen for jag hem och jag & Linn gjorde middag och nu är jag helt slut! Ska ta en liten powernap, sen ner till ica å hämta mitt h&m paket, skriva klart engelsk muntlig redovisning och sen ska jag nog också färga håret tror jag! Min utväxt är heemsk.. Nackdelen med att vara ljushårig då man har mörkt hår!


blablablaa

Nu har jag tränat, duschat, babblat på med linn, fixat käk, ätit det, tagit fram morgondagens outfit och vad nudå?.. Är det nu jag ska gå å lägga mig å sova? Jag kommer inte kunna somna ikväll för jag har ingen serie att somna åt, har sett ut sex and the city idag.. Nu ska jag kolla runt vad det finns för något att välja mellan, vill ha en ny tjej serie och en jag inte sett förut,  btw så har tankafetast lagt ner idag..

Rest in peace ♥

Fettisdag

Tjenis! Befinner mig just nu i min säng efter att haft ätit middag, eftersom att det är fettisdagen idag så har jag faktiskt ätit en halv semla som jag vanligtvis inte äter eftersom att jag inte tycker det är gott någonstans! Men nu har jag iallafall smakat det idag!  Nu ska jag ligga här i sängen ett tag tills jag orkar träna, är så sjukt trött just nu.. Det bara värker i hela kroppen av trötthet, ni kan nog förstå då hur taggad man blir på att träna då man är dödstrött.. Nåväl, ät nu en massa semlor idag ni som tycker om det, ingen kan ju kalla er onyttiga, flottiga eller så eftersom att det är en fet dag så ;)


Dag 8 – Dagens outfit


Godmorgon...

Godmorgon! Idag är det tisdag, vilket betyder so direkt på morgon i en timma, sen har vi matte prov, sen har jag hål i 1 timma sen har jag svenska sen slutar jag. Det enda som fick mig upp ur sängen idag var att vi slutar tidigt idag. Är så sjukt trött, har ont över allt i kroppen så jag kan lägga mig på golvet å skrika... Och så trött är jag också! Nu ska jag plugga matte på so'n och ignorera att krippan sitter och matar på om andra världskriget. Nu repetera matte så jag klarar det här provet, känns som att jag inte kan någonting, jag vill ha lov nuu..

Så här fin är min mattebok, och ja.. Den heter klara färdiga G..
Haha


Nighti nighti

Nu har jag tränat, duschat, spelat hästspel, gjort varma mackor och nu sitter jag och äter dom samtidigt som jag ser på sex and the city! Funderar på att gå å lägga mig å sängen och sova, kommer inte klara av att kunna vara vaken ända tills 10 då big brother börjar... Äh! Nu ska jag äta klart och sen blir det nog att gå å sova, kan jag inte somna så blir det väl big brother! Vi får höras mera imorgon:)

Säger godnatt med denna bild! True juuu

död

Har pecis avverkat en powernap, vaknar dock upp lika jävla trött som innan.. Nu ska jag bara finna orken så ska jag ställa mig upp, byta kläder å dra mig igenom ett träningspass.. Sen ska jag duscha, se big brother och sen sova som en dåre.. Ingen förstår vilken nedräkning jag har till lovet, blir bara tröttare å trötare för varje vecka!

Nu ska jag stiga upp så jag får träningen bort gjord, får se hur mycket jag orkar med idag kanske kolappsar och dör pga min huvudvärk, haha nej jag skojade bara. Nu ska jag dra mig upp så någonting blir gjort. Tänkte bara uppdatera er så ni vet att jag fortfarande är vid liv!


Dag 7 – Din första kärlek

Asså, när ni menar första kärlek, menar ni då första av dom första eller första av dom mer seriösa? Av dom mer seriösa så existerar ingen första kärlek ännu för mig ;-)  Från alla tiders, så har jag väl haft hur många pojkvänner som helst som jag har varit helt "käär" i. Så nog finns det ju en som är en speciell första kärlek, från då jag var liten då! Men nämner inga namn, hihi!

Nawinaw! Tog bilden från google.


@school

Godmorgon! Kom nyss till skolan, nu sitter jag forever alone i ett grupprum för att hela klassen gör det provet jag inte orkade plugga till.. Så ska ta och göra det nu! Eller ja om ett tag...  Ska tidsfördriva tiden med lite sex and the city också, hehe ^^ Har också endast 3 lektioner idag men slutar ändå inte föräns klockan 3, hur värt är det?  Inte värt alls. Nu ska jag göra någonting vettigare, typ sitta å tycka synd om mig själv. Hejdåå!

Hej, jag är .. mindre vacker


spårar..

Ligger i min säng efter att nyss sett ett avsnitt sex and the city, före det blev det sittandes framför tven med gurka & dipp och kolla på big brother i 2 timmar. Före det gjorde jag absolut ingenting, självklart har jag inte pluggat på kemin som jag verkligen borde. Nu kommer jag inte klara provet imorgon som vi har 8.00.

Till mitt försvar så det inte okej att ha ett prov på en MÅNDAG, okej hade det varit matte för det behöver man ju som inte hårdplugga till utan man lär sig ju allt om det på lektionerna, men kemi är sjukt ointressant och jag har väldigt stor lust att elda på kemi boken,  varför sköt läraren fram provet från torsdag till måndag? För att alla skulle plugga mer?? NEJ fortfarande NEJ ingen pluggar på helger.  

Fan vad långt, tråkigt och meningslöst inlägg det här blev. En stor aplåd (applåd?) för er som faktiskt orkade läsa igenom mina gnälliga rader. Nu somna till sex and the city, eller en jävligt kass film! Kommer drömma marddrömmar om kemi inatt känns det som,  nä nu går det över styr. Hejdå!

Snart händer det..


Plugg,

Har nyss duschat, nu ligger jag på sängen och ser ett avsnitt sex and the city. Ska strax dra mig från det och börja plugga no, får skippa träningen och plugga järnet istället. Tråkigt, men vad gör man inte för att slippa omprov liksom? Sen måste jag plugga matte också för jag har matte prov på tisdag som jag verkligen inte kan någonting om, är skit dålig på att räkna ut procent i vissa tal och skit, nä varför innehöll inte matte bara gånger, plus, minus och delat?! Då hade allt varit såå mycket bättre och sååå mycket enklare..

Nu ska jag få någonting av denna bok att sätta sig i huvuet.  Wish me luck!


Tröjan du hatar

Du vet mycket väl vad du gjort, gjort mot mig
den där blicken du ger mig är gammal nu, nog för mig
jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill
så hälsa ditt hjärta att allt är slut, de e dött för mig

Jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara, baby du borde veta bättre
ringer 40 gånger och du tror att jag ska svara, baby du borde veta bättre


Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
brukade gå ner för dig, nu är du död för mig


Dag 6 – Det här åt du idag

En halv kebabrulle som jag hade kvar från igår!

Söndag, hatade söndag.

Godmrogon! Och nu har jag överlevt ännu en helg, idag är jag dö trött.. Krigade mig upp ur sängen kring halv 2 tiden och åt lite frukost, nu ligger jag i sängen igen och har ingen lust att stiga upp på hela dagen. Ska ligga här och dö tills det blir middagsdax! Orkar inte duscha, fixa mig eller så eftersom att jag endå ska träna å svetta ner mig sen så nu har jag ännu mera tid åt att ligga i sängen och dö, looove it.

Kastar in en bild på mig själv från igår innan jag for iväg till kalix!


godnatt.

Tjenis! Har precis kommit hem från en treevlig kväll i kalix, har hunnit med en massa saker ikväll! Först melodifestivalen med jossan och emelie, sen for vi ut och åkte med petter. Lyckades köra fast, tog en timma innan vi kom låss där ifrån (emelies backes fel.. eller vädrets?!)  Sen for vi iväg till nå ställe där en massa folk var och pratade på med några, sen for vi till risön en sväng också och träffade några som var där också! Sen lämnade vi av jossan och emelie & petter skjutsade hem mig till töre. Och nu har jag just kommit hem! Fan vad underbart det var att lägga sig i sängjäveln, har en hemsk huvudvärk+yrsel och illamående, vad är detta?!.. Vi skyller på vädret. Jag hatar vinter på riktigt, det är snöstorm ute, går inte att köra överallt för att det har drivit snö över hela vägarna, man blåser bort går man ut och hela köret. Nä ge mig sommar året runt!!! Eller en vinter utan snö.. Nu ska jag mysa på, se någon film och sen stänga igen mina blå och sova. Hoppas på att vakna utan denna hemska huvudvärken imorgon för då står hårdplugg + träning på schemat.  Fyyyy vad jobbigt,  nä nu mys & godnatt!

Och vad fan är facebook's problem?!?! Det är inte min dag.

STOOOORM

Har r nu hunnit duscha, fixa mig och begett mig ut i snöstormen (blåste typ bort) med mamma för att fara till ica för att köpa en massa onyttiga saker till ikväll! Vet inte om jag far till kalix ikväll, eller om jag stannar hemma i töre och gör ingenting här istället! Skulle igentligen behöva plugga som en jävla åsna men har ingen lust till det alls. Vad är det för idioter till lärare som sätter ett prov på en måndag? Vem fan pluggar på helgerna? Inte jag iallafall.. Jag hade inte ens gjort det om jag inte hade några vänner eller någonting att göra nånsin!

Nä ni, nu ska jag sitta och vänta på att mamma & pappa ska komma hem med pizza från råne så ska jag flotta i mig det, tills vidare ska jag sitta å smutta på min redbull till ett avsnitt sex and the city!  Standard

Dag 5 – Dig och dina vänner i bilder









Har nästan bara bilder på mina "tjejkompisar" ju.. Men ni pojkar e inte glömda ;);)

Lördag!

Godmorgon! Har vaknat för drygt en timma sen, nu har jag nyss ätit 2 varma mackor som jag tilllagade för ett tag sen. Det satt riktigt bra! Idag har jag inga planer över vad som händer och ska ske, utan får väl helt enkelt ta dagen som den kommer och höra vad folket som inte ska dricka alkohol ska göra! Nu se klart dom 14 minuterna som är kvar från mitt sex and the city avsnitt, sen kasta mig i duschen och fräsha upp mig! Vi hörs sen :)

we♥it


______________________________________________

_________________________________________________

______________________________________________

Hästspel...

Efter att haft nördat stallets hemlighet i över 2 timmar har jag nu tvingat mig själv att lägga undan speldatorn och dra mig till sängen istället för en massa mys och sex and the city!  Gick upp på övervåningen där jag hittade EN MASSA roliga spel, då jag väl försökte installera dom på min dator funkar dom ju självklart inte för lla sånna spel är ju för PC, eller nästan iallafall. Tur att både mamma & pappa har en PC så jag kan spela sönder på någon av deras dator istället! Annars hade jag tagit repet runt halsen och hoppas från stolen och bokstavligt talat hängt mig.  Nu ska jag tvätta bort sminket för jag insåg att jag hade glömt det, fan vad jobbigtt.. Jag som ligger sååå skönt, nä jag orkar fan inte.

REKOMENDERAR DETTA SPEL!
Av alla hästspel jag har, är detta favoriten och har alltid varit!
Fan vad töntig jag är..

Lovade er ju en länk!

Lovade ju er som hjälpte mig med mitt "hårbeslutångest" en länk!
Nu lämnade ju inte alla sina bloggadresser så kan ju bara länka dom som gjorde det!:)

http://iaminlovee.blogg.se/
http://xxx.webblogg.se/
http://ellinornormans.blogg.se/
http://fuckmekrissy.blogg.se/
http://linnerikssooon.webblogg.se/

Mina ideér..

När jag verkligen inte har någonting bättre för mig får jag alltid en massa ideér som nästan alltid handlar om att städa, nu har jag bäddat sängen, plockat bort alla kläder från golvet, rensat ena garderoben med klänningar och skor och sen har jag suttit och kollat igenom mina förvarings lådor som jag inte har rört på flera år! Hittade en massa skivor, gamla foton, gamla dagböcker och det bästa av allt! ETT HÄST SPEL!!! Har sökt dom som ett tok.... Så ikväll ska här spelas dataspel!!  Ska gå upp på den läskiga övervåningen och kolla om jag hittar dom andra lite roligare hästspelen, det här jag hittade är bara allmänt mysko och lite läskigt... Nu; SPELTIME


vi människor glömmer inte, utan vi går bara vidare.


Dag 4 – Dina drömmar & mål

Jag är väl som dom flesta människorna och har en massa drömmar & mål, eller en massa drömmar har jag åtminståne! Särskilt mycket mål har jag tyvärr inte  just nu, det största målet jag har och vill nå i nuläget är att kunna få ett betyg i matte så jag tar mig in på programmet jag har sökt på gymnasiet, syon säger dock att det är rätt säkert att jag kommer in. Men man vet liksom aldrig? Tänk tar jag mig inte in, vafan ska jag gå gå?!!?! Skjuter mig hellre.. Så det är prio nummer 1! Prio nummer 2 är att jag ska få en beach body till sommaren ;) Haha.. Träna träna träna!

Sen har jag väl miljontals drömmar om att bli rik, leva riktigt lyxigt utomlands, vara riktigt sådär töntigt kär och tillammans med allas tjejers "dröm kille", ja ni vet sånna där riktigt töntiga önskningar som endå inte slår in. Men det är väl bra att veta att det är drömmar? Har man ett mål om någonting så är man ju inriktad på att klara det, har man drömmar är det någonting man typ inte gör någonting åt. Men har man ett mål, kämpar man väl oftast för att nå det:) Man ska kanske inte blanda ihop drömmar & mål föör mycket. Det kan gå snett!

Helg!

Och så har jag helg igen! Fan vad skönt :) Dock kommer helgen bestå av plugg och vila! Inga roligheter planerat i helgen (ännu iallafall) vi får väl helt enkelt ta dagarna som dom kommer! Idag har det varit en jobbig dag, jag hatar fredagar. Vi har lektioner uti ett och knappt någon lunch eller så, nu ligger jag i sängen och håller på dö av hunger men orkar inte äta någonting föräns det blir middag.. Så ska se sista säsongen av sex and the city nu, har fan sett ut alla bra tv serier nu. Det är fan tragiskt!

Har någon av er något bra tips på någon bra serie?! KOMMENTERA ISÅNNAFALL!

Förutom dh, oth, oc, gossip girl, pretty little liars, vd, sex and the city, kan haft missat några st..! Funderar på andra avenyn, men tar gärna emot tips!

nu;

Fredag!

Tjenis! Sitter just nu och har svenska, vi ska se någon skitdålig film om andra världskriget. Kul att allt vi har i skolan typ handlar om det känns det som haha! Sen har jag ääntligen lunch i tio minuter, wiho.. Och sen har jag "endast" 3 lektioner kvar, fredagar suger på ett sätt, vi har långa dagar. Tror jag klagade på det förra fredagen också, haha. Nu ska vi se film, vi hörs senare ;)


hårfärg?!




Nu ska ni hjälpa mig med min beslutångest angående mitt hår!
Jag har en fet beslutångest om jag ska färga bort mitt svarta hår och göra det ljust som jag hade det där på bilden? Och blir det att jag färgar det så händer inte det föräns om 1 månad ungefär, för vill inte ta bort mitt löshår ännu tills jag har råd till nytt haha..

Vad ni än röstar på, kommer jag ändå bli ljushårig närmare sommaren, nu har jag bara beslutångest om jag ska göra det snart (om en månad) eller i maj typ just före skolavslutningen! Jag älskar mitt svarta hår, samtidigt jag saknar mitt ljusa :( 

HJÄLP, HJÄLP, HJÄLP!   Nu behöver jag ni läsares hjälp..


Så hjälp mig, ska jag ha ljust eller svart hår?!

Alla som kommenterar å hjälper mig får en länk, hihi!;-)


Wheho

Har just hunnit med att träna, duscha, smörja in mig, ta fram morgondagens outfit och bråkat med internet lite! Nu ska jag bara föna håret och sen är jag klar för sängen! Känns dö jobbigt att veta att alarmet ringer tjugo i 6 imorgon.. Självmord? Nej  jag skoja bara, det är ju fredag så inga självmordstankar här inte!;) Nu ska jag hitta ett vitt linne till imorgon och föna håret, sen ska jag ställa er läsare en fråga som ni ska hjälpa mig med! Så vi hörs snart igen ;)

Så här glad ska jag vara imorgon :D
Och så här känner jag över att det är fredag imorgon!

chinaMAT



Har precis ätit denna flottiga middag från östernspärla! Insåg idag också att jag inte tycker om friterad kyckling längre, har inte ätit det på riktigt länge så var tvungen att testa det idag och nej.. Det ska inte ske igen! Haha, nu krigar jag igenom världens matkoma och väntar på att det värsta ska gå över så ska jag ta och träna bort den onyttiga middagen haha, känns riktigt mysko att jag har börjat tycka det är jätte kul å träna, var är världen påväg?

Hehee

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden:
En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag.

Den beskriver jag med ord istället, min vardag består av att sova, träna, umgås med mina vänner, skola, plugga osv:)

13e bilden: Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden: En person som du vill vara med.
hahaha suddig?..

16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild.
Vet inte O.o
18e bilden: En bild på din fritid.
party???

19e bilden: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.
Några saknas!

idag har jag kommit fram till..

Att man inte kan fly från sina problem, dom kommer alltid att följa efter tills du tar tag i dom.


Dag 3 – Ett datum du alltid kommer komma ihåg

Slutet av juni & hela juli (2011) hela det var underbart av olika skäl ;-) Och det kommer jag nog alltid minnas också!

Godmorgon..

Godmorgon! Har vaknat för något tag sen och har nyss ätit frukost, nu ligger jag i sängen igen och ska se någon film och tidsfördriva dagen..  Skulle ju igentligen på skolan idag men då jag steg upp imorse och skulle fixa mig så var någon på toan och duschade så tänkte att det skulle ta ett tag så jag gick å la mig i sängen ett tag och lyckades somna om och mamma tog förgivet att jag skulle vara hemma idag också haha!

Jaja, fick ju iallafall sova ut idag också ;-)  Men imorgon måste jag till skolan känner jag, så jag inte missar för mycket :) Har dock fått svullna halsmandlar IGEN 3 gången på 3 veckor nu.. Vad vill mina halsmandlar mig?!?! Dom e fula och elaka.. Nu ska jag se någon barbie film i hopp om att mina halsmandlar ska bli mänskliga igen..

Nu ska jag se detta, heidoo!

Godnatt.

Har precis lagt mig i sängen och ska strax slå igång några avsnitt sex and the city, sen blir det att sova för min del.. Börjar äntligen vänja mig vid att sova själv, har inte sovit själv en enda dag sen skolan började typ? Föräns i söndags då fick jag vara forever alone i sängen och har haft problem med att kunna somna. Nu går det bättre iallafall, skönt det! 

Imorgon vankas det skola, känns jävligt jobbigt och tungt men som tur är har vi kort dag och inte allt för jobbiga lektioner, det jobbigaste på hela dagen är nog att ta sig upp ur sängen. Känns verkligen inte som att det är torsdag imorgon och sen fredag. Fan vad veckorna rinner iväg alltså,  och jag klagar inte ens lite :)  Hoppas dom här 2 och 1 halv veckorna som är kvar till lovet går fort.. Nu  blir det sex and the city, sen sova! Godnatt på er :)



Tränat!

Har just fått mig en timmas träning, riktigt skönt så här efteråt! Nu ligger jag på sängen och väntar på bättre tider, haha nej. Väntar på att orken till att gå och duscha ska dyka upp, att ta sig till duschen är bland det jobbigaste som finns men när man väl står i den finns det ingenting bättre.. Varför ska det vara så alltid?! Nä.. Ska se dom 10 minuterna som är kvar av mitt sex and the city avsnitt, sen SKA jag duscha och senare får vi se vad som sker :)

Osminkad och söt,  ser ut som en död människa haha! Liite suddig bild också ser jag, hehh


Dag 2 – En person som har stor betydelse för dig

Svårt att bara välja en person, så väljer båda mina systrar!


godmorgon

Godmorgon! Ligger i sängen och vaknade för ett tag sen, stannade som sagt hemma idag. Riktigt skönt att få sova ut och vaknade med världens hemskaste smärta i magen, exakt där jag hade ont då jag hade galla.. Inte skönt kan jag säga, och så vet jag inte heller var min medicin mot det är så får ligga här som ett cp och kriga igenom det!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska bara ligga i sängen och ta det lugnt. Ska plugga lite so & no prov,  ja ni vet sånna där helt ointressanta grejer. Nu ska jag se klart filmen jag på började igårkväll!


Hockey

Har duschat för något tag sen och just smörjt in mig med lite buus! Nu sitter jag och kollar på hockey brynäs - luleå. Nu vet jag inte vad jag ska göra, går väl och lägger mig och ser klart min påbörjade barbie film och sen ska jag sova! Tror nästan jag stannar hemma från skolan imorgon, har så sjukt ont i huvudet och är helt slut. Och har världens mest ovärdaste dag också, nåväl. Ska se klart matchen och hejja på luleå som en dåre!


Ny kalender!

Dag 1 –  En bild som alltid får dig att skratta
Dag 2 –  En person med som har stor betydelse för dig
Dag 3 –  Ett datum du alltid kommer komma ihåg
Dag 4 –  Dina drömmar & mål
Dag 5 –  Dig och dina vänner i bilder
Dag 6 –  Det här åt du idag

Dag 7 –  Din första kärlek
Dag 8 –  Dagens outfit
Dag 9 –  Din dag
Dag 10 – En ny bild på dig själv och 10 faktan
Dag 11 – I din handväska
Dag 12–  Favorit ägodel
Dag 13 – Dom här skorna hade du på dig idag
Dag 14 – En bild på dig förra året och en från det här året
Dag 15 – Dina vänner i ord
Dag 16 – Något du älskar
Dag 17 - Din familj
Dag 18 – En favorit låt
Dag 19 – Det här upprör dig

Dag 20 – Din skola
Dag 21 – En snygg person
Dag 22 – Det här saknar du

___________________________________________________

Dag 1 –  En bild som alltid får dig att skratta

HAHAHAHA,  snacka om att bjuda på sig själv... Nu är då bilden över 2 år gammal, men ändå! Hahah dör

you're the only thing that's worth holding on to

Jag måste nog vara världens mest osocialaste människa på veckodagarna, direkt jag hade bloggat skulle det ses film osv.. Tror ni inte jag somnar inom en minut? Och har sovit ända tills nu. Fan vad skönt det var! Nu ska jag strax byta om och träna, men först ska jag hitta någon ny "lista" som jag kan göra här på bloggen för min andra tog ju slut igår. Kanske bläddrar igenom min egna blogg så kanske jag hittar någon gammal, alla andvänder ju samma listor just nu.. Is ju inte göra samma som jag just gjorde!  Nu ska jag leta det, sen träna.

När jag ser den här bilden vill jag ha sommar, jag vill ha värme, jag vill kunna gå runt i shorts och linne, kunna vandra runt i jeansjackan på kvällarna istället för världens fetaste dunjacka (och även frysa), jag vill ha ljust hår och det ska jag fan in förskaffa väldigt snart, direkt mitt löshår ryker !  Vinter får inte finnas..

alla hjärtans dag!

Goddagens! Och glad alla hjärtans dag på er alla :) 

Min dag har varit bra idag, har haft lugn dag med inte allt för jobbiga lektioner. Och så slutade jag 1 idag också, så jag kom hem för kanske 20 minuter sen drygt. Nu är jag så onyttig att jag håller på att göra mozzarella sticks som jag hittade i frysen ( jag har inte ätit det på hur länge som helst!) så nu väntar jag på att dom ska bli klara.. :)

Jag älskar alla hjärtans dag, alla e helt glada och jätteee söta mot en :) Speciellt mamma! Hihi.. Och det bästa med det är att man får gelé & choklad hjärtan och presenter! Nu ska jag gå och käka mozzarella sticksen och sen blir det film & mys med söttsällskap tills det blir dags för att träna :) Vi hörs sen!


Godnatt!

Klockan är bara kvart över nio och jag har redan krypit ner under täcket! Har hunnit med att äta lite, duschat, föna håret och bråka med h&m's hemsida för att jag skulle få hemklickat kläder men självklart då jag just var klar och skulle skicka iväg beställningen så slutar sidan fungera?! Så får väl skicka iväg den imorgonbitti då istället.. Kanske hinner hitta något snyggt linne eller sånt innan dess också! Nu ska jag lägga mig och se på någon av alla mina barnfilmer och låtsas att jag är 6 år! Vi hörs mera imorgon:)

Denna bh & trosa

Och en helt vanlivit bh, har varken en svart eller vit bh faktiskt haha..


Och här blev jag arg..

Tränaat..

Har precis avverkat en timmes träning, var riktigt skönt!:) Nu sitter jag på sängen och ska strax gå och hoppa in i duschen, sen äta någon macka eller något och bara ta det lugnt. Ska även försöka hinna plugga lite no för har nämligen no prov på torsdag, jag är så jävla dålig på no, har nog aldrig klarat ett no prov på första försöket.. Eller jo en gång och då fuskade jag! Undra hur det kommer gå för mig på nationella då vi har kemi,  hej IG..  Nu ska jag kasta mig i duschen å tvätta bort svettet, sminket och hela köret haha mums.

Bjuder nog på en riktigt "fräsh" bild från nuläget, haha!;-)

Kärleeeek

Jag ryser då jag hör den här låten, har hört den 100 gånger förut.. Men har inte föräns nu insett hur bra den är!


Måndagen är avklarad då!

Har just kommit hem från skolan, nu har jag lagt mig i sängen och dör av matkoma. Efter att jag slutade skolan gick jag Linn och Johanna till stan och åt på thai köket, vräkte i mig hela 5 vårrullar så snacka om jag är mätt nu! Behöver inte äta förän till julafton nu känns det som.. Nu ska jag se ett avsnitt sex and the city och ta mig en pn, sen står det hårdträning på schemat, har ju ätit något hemskt onyttigt idag.. Har lite ångest....

Skräll att jag fotar bild på mat, men man måste ju fota dom bästa tiderna i livet ;)

-

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? - Har ingenaning
2. Vad kan du verkligen INTE äta? - Blodplättar, pytt i pannan, köttsoppa osv
3. Vilken var den senaste filmen du såg? - Barbie och nötknäpparn
4. Har du bra självförtroende? - Nja
5. Äger du en onepiece? - Ja
6. Snusar eller röker du? - Det gör jag väääl
7. Beskriv ditt drömutseende? - Inte vet jag?
8. Skriv namnet på någon du ser upp till - Mig själv :D:D
9. Någon du har kysst - ÖH.. Vet inte vem jag ska välja.. Men josse bara för att hon tog mig ;)
10. Den du saknar - Farmor, always!
11. Den du senast sov över hos - Emelito
12. Vem skrev du senast med på Facebook? - Vet inte
13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? - Helt ok, ser lite fjortis ut men vafan!!;););) Hahaha...
14. Vad väljer du, godis eller chips? - Inget av det, typ.. Gurka å dipp ♥
15. Hur många har du haft sex med? - 3
16. Skäms du över någon som du haft sex med? - Näe, tror jag då inte
17. Har du rykten efter dig? Vad isåfall? - Vet inte riktigt men det har jag säkert
18. Din absolut sämsta egenskap? - Åh, jag vet inte!
19. Din bästa egenskap? - Att jag är ärlig, väldigt ofta!
20. En låt du är beroende av just nu - Justin biebers alla låtaaar! Drog
21. Vad stod det i ditt senaste inkomna sms? - Ja:)
22. Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - Jado
23. Kan man vara vän med sitt ex? - Självklart kan man det, kanske tar sin tid innan man kanske kan vara det. Men vänner kan man väl alltid vara, bättre att skiljas åt så än som fiender :)
24. Har du kysst en kompis? - Jadå!
25. Hur ofta dricker du alkohol? - Några gånger i månaden
26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? - Jag hatar droger, men för det hatar jag inte personerna som håller på med det eftersom att jag har vänner som t.ex röker på då&då.. Det jag hatar är knarket och langarna, sen tycker jag bara att det är förjävligt att förstöra en bra och fin människa med dessa dåliga saker. :(
27. Har du provat på droger någongång? - Nej
28. Hade du kunnat ha distansförhållande? - Nja, jobbigt. Men visst, hade man varit riktigt kär i någon som bor långt borta hade man väl haft det!
29. Vad handlade din senaste dröm om? - Att jag hade hundratals hål i öronen O.o
30. Vad väger du? Är du nöjd med det? - Jag har ingenaning, har inte vägt mig på... ett bra tag!
31. Hur lång är du? Är du nöjd med det? - 165, är väl helt okej nöjd med det. Men hade gärna varit 5 cm längre :)
32. Vilken är den bästa svenska filmen? - Jag vet inte, jägarna kanske?;)
33. De bästa svenska skådespelarna? - Åh, jag vet inte..
34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? - Twilight!
35. Ditt humör för tillfället? - Trött, men ändå rätt glad!:D
36. En vacker person - Alla mina vänner är vackra:) hih
37. Accepterar du okända som vänner på Facebook? - Ja om vi har många gemensamma vänner så brukar jag göra det ;P
38. Vem kramade du senast? - David
39. Vem träffade du senast? - Klasseen
40. Är du kär just nu? - Näää
41. Någon du vill träffa - nate i gossip girl, åhhåhåhww
42. När grät du senast? Varför? - Jag vet inte riktigt
43. Sminkar du dig varje dag? - Då jag ska bland folk sminkar jag mig, är jag bara hemma och dör så sminkar jag mig aldrig
44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? - Jag vet inte, är typ... Adopterad eller så
45. Är du helsvensk? - Jag tror det!  Sverige ♥♥
46. Den bästa bloggen? - MIN, halå?!
47. En artist du inte gillar - Finns många..
48. En artist du gillar - Och där finns det ännu fleeer
49. Är du en nagelbitare? - Nej, skulle aldrig få tanken att bita på dom typ
50. Vad vill du bli när du blir äldre? - Rik, grym, tuff, känd, rik, rik, rik nämnde jag rik?;)

Dag 23 – Den här månaden

Vad ska jag skriva om den här månaden?!

Den har inte varit speciellt händelserik, inte mycket saker har hänt ännu iallafall! Det har ju trotts allt bara gått 13 dagar av februari så mycket hinner fortfarande hända ;)  Så den här månaden har inte bestått av särskilt mycket, mest en massa mys, träning, bio och trevliga kvällar med brudarna!:) Nu ska jag bara sitta å hoppas på att någonting riktigt roligt händer snart och väcker liv i denna döda kommun, är riktigt sugen på att ha extremt roligt! Haha, men det är väl var man gör det till?;)

@Skolan!

Goddagens! Befinner mig just nu i skolan och sitter på so lektion där vi pratar om andra världskriget, inte allt för intressant att lyssna på men hundra gånger mer intressantare än första som tur är, det var extremt tråkigt. Man visste ingenting om det eller något, nu vet man ju iallafall någonting.. T.ex vem hitler är, vad han gjorde, vad han var för slags idiot osv..!  Idag har vi inte haft särskilt jobbig dag, vi hade först matte direkt på morgonen och sen idrott där vi hade bad och hade glömt bort att vi hade bad så hade bara vanliga idrottskläder med mig (bra dom jag är) så jag gick tillbaka till skolan för att käka lunch och bara ta det lugnt tills so'n började. Nu är den här lektionen i 1 timme och 40 minuter. Sen har vi bara ev kvar sen ska jag hem och sooova!  Sjukt jobbigt att gå långt på måndagar OCH fredagar. Hatar verkligen mitt schema ibland, vad är det för slags människor som gör dom? Vi lyckas alltid få dåliga scheman.. Speciellt på fredagar! Nu vi se någon film om rasismen så ska stänga ner datorn, vi hörs sen :)


@Tv

Har precis kommit hem efter att följt med Linn och pappa då Linn skulle övningsköra, det är alltid lika roligt och följa med hahaha.. Längtar lite smått tills jag får sätta mig bakom ratten, dock är det 7 dryga månader kvar tills det & 7 dryga månader kvar tills linn har körkortet.  Men vi får väl hoppas på att tiden går fort, sommaren rinner ju alltid iväg snabbt som fan iallafall!  

Nu sitter jag och ser något skit program på tv med ove sundberg, bara jag som inte tycker det är speciellt roligt?..  Blev besviken då jag såg det idag! Nåväl, ska se om det finns någonting se värt på tven annars lägger jag mig i sängen och ser någon av mina barbie filmer eller sex and the city.

Linn bakom ratten..

Wihoo!

Befinner mig just nu i sängen, har så sjukt ont i huvudet så la mig här efter att jag hade ätit middag! Har hunnit träna, duscha och allt sånt nu, så nu kommer resten av kvällen bestå av en massa mys i one piecen!

Ska nu ta och svara på kommentarer, känns jätte roligt att man får in en massa kommentarer nu mera och att statistiken bara höjs! Känns riktigt bra! Nu har man någonting att göra på blogg.se också förutom att bara blogga och bara kolla statistiken hela tiden.. :)


Svar på tal..



Svar: För att jag fick en massa onödiga och elaka frågor om en viss person här och jag tänker inte låta folk kränka ner andra på min blogg, ska någon kränka ner någon här så ska det vara jag! Dock skulle jag inte kränka ner någon här.

Tänk det själv hur det skulle vara om det var någon av er (som ställde kommentarerna) som blev drabbade? Ni hade nog inte tyckt det alls var särskilt kult. Och tjejen ni kommenterar om har jag ingenting emot! Utan tycker hon verkar vara en jätte trevlig och söt person.

Btw, nu mera drar jag bara upp "intressanta" kommentarer så här i inlägg, dom andra svarar jag i en kommentar på inlägget ni kommenterar så ni får hålla utkik där ni kommenterar om ni vill veta erat svar!:)

-



Du omkring och tror jag är förtvivlad
Och bara tänker på dig?
Och ångrar mig, hah, det kan du glömma
Och du vill veta om jag har slutat drömma
Och sover lugnt i min säng
Och jag önskar du var här nu så att du kunde se
Jag överlever utan dig ;-)

Dag 22 - sju sanningar om mig

1. Jag älskar att sova, men min kärlek för träning börjar komma ikapp.. Vadfan håller på att hända?!

2. Jag är en person som älskar att ha roligt, festa, dansa och sånt!

3. Jag har skit svårt att öppna mig och lära känna nya människor

4. Jag har alltid världens humörsvängningar och kan bli jätte lätt sur över små saker, som tur är varar det bara i max en halvtimma.

5. Jag blir jätte lätt svartsjuk, men håller det bara för mig själv istället för att börja starta ett jävla liv över det :)

6. Jag älskar att vara kär, älskar att mysa & vakna upp med någon som håller om en. Det är bland det bästa som finns!

7. Jag är rökare, och det här är dom 10 bästa anledningarna med att vara rökare..


Godmorgoon

Godmorgon kära läsare! Har vaknat för kanske en halvtimma sen och just ätit frukost/lunch, blev att värma upp det vi åt till middag igår, fan så gott det var! Mums.  Idag står det plugg på schemat, väldigt tråkigt men jag måste ju.. Men innan det ska jag ta mig ett träningspass, men först ska jag se klart ett avsnitt sex and the city som jag har påbörjat sen inviga dom nya träningskläderna och svetta ner dom, haha! 


svar på tal..


Svar: Tyvärr vet jag inte vad den heter och på något sätt hittar jag inget tryck på hårfönen där det alltid brukar stå märke eller namnet på produkten, men hittar det inte nu. Kan skriva då jag vet för det står på kartongen antar jag och jag orkar inte kolla det nu eftersom att jag har gått och lagt mig:)


Svar: Länk till filmerna hittar du HÄR. Och då ingår det 10 barbie filmer + 4 andra :)

Nighti nighti

Det blev inge galejj ikväll inte, jag blev för trött då jag låg hos jossan och såg melodifestivalen med hon och emelie så vi beslutade oss för att avsluta kvällen så! Så jag ringde mamma & pappa som just hade gått å lagt sig så fick dom kriga sig upp och fara och hämta mig, så söta dom är♥  Så nu har jag nyss kommit hem och har lagt mig i min renbäddade säng som mamma har renbäddat medans jag har varit borta, hon är alltid så gullig och städar mitt rum och renbäddar sängen varje helg då jag inte är hemma någonting, då får ju allting vara fint i 1-2 dagar iallafall!   Nu har jag intagit säng läge då och ligger och gossas med mitt fluffiga täcke och mina fluffiga kuddar. Har saknat min säng så hemskt mycket, idag har jag upplevt känslan att sakna någon man verkligen älskar! Nu ska jag se sex and the city och somna till det, imorgon står träning,träning&träning på schemat har ätit så onyttigt i helgen + den hemska onyttiga alkoholen jag drack igår också.. Dumma mig:(  Godnatt sötisar ♥ Eller ska faktiskt blogga ett till inlägg för ska svara på några kommentarer jag fått och inte sett dom föräns nu..

Min stora kärlek,  sover också extra gott då min sverige flagga är ovanför mig! I flera år har den hängt där, och den har alltid fått vara ovanför sängen på vilket sätt jag än möblerat!
Och nej jag är inte rasist för det, får man inte älska sitt land eller?!:)

Dag 21 - Mina bra & dåliga sidor

Som alla människor har även jag mina bra och dåliga sidor!

Mina bra sidor är väl att jag är en ärlig människa, säger vad jag själv tycker och tänker och följer inte bara efter vad alla andra säger. Jag dömmer inte folk  direkt utan ger alla en chans till att visa en bra sida av sig själv. Jag är fakiskt snäll riktigt snäll är jag, men gör man sig ovänn med mig kan jag vara ett monster.. haha :( Jag är också någon man kan lita på om någon berättar någonting riktigt djupt och "hemligt" om sig själv.   Men ja, jag har säkert en massa olika bra sidor, jag vet ju inte precis själv vad jag har för positiva saker med mig själv, det är väl lättare att fråga mina vänner det eftersom att dom träffar mig och är med mig varje dag och ser alla slags sidor av mig!

Mina dåliga sidor är att om jag är arg går det ut över fel folk. Jag kan vara riktig bitch ibland också, men som sagt då måste någon haft gjort någonting som verkligen har irriterat mig. Jag kan också vara dutkig på att snacka illa om vissa mäniskor, men jag gör det faktiskt inte utan en anledning, faktiskt snackar jag inte dynga utan säger bara saker som är sant och som jag själv har uppfattat saker och ting! Mina mer dåliga sidor? Att jag kan vara för snäll ibland, det är en liten dålig egenskap tycker jag.. Jag är lätt att övertala och det hatar jag.

Jag är nog både en djävul och ängel..


Helluu!

Goddagens! Befinner mig just nu på toan på toalett golvet och ska strax börja platta håret och sminka mig så jag ser ut som en människa igen!  Idag har jag inte gjort särskilt mycket ,vaknade kring halv 11 hos emelie idag, drog på mig kläderna och vi for ut med petter en sväng sen for vi tillbaka till hon och bara låg och dog tills mamma kom och hämtade mig!

Hade en riktigt trevlig kväll igår med mina brudar! Det är så kul att ha personer i sin omgivning som man verkligen kan prata med om allting utan att känna sig helt störd. Dom är nästan lika bra som vårrullar!   Iallafall, startade min kväll igår med först go middag med mamma pappa å david, sen skjutsa david mig till emelie och dit kom josse amanda och elin senare och hade det trevligt med en massa dans, snack, skitsnack och hela det köret. En riktigt bra fredag!  Nu ikväll får jag se vad jag gör, kanske far till kalix en sväng, lutar mot det! Nu ska jag ta och dricka pk och platta håret. Vi får helt enkelt höras mera senare, har tyvärr inga bilder från igår för dom är fortfarande på emelies kamera, men dom kommer in här någon gång så småning om!

Har för den delen en helt ny jätte bra hårfön igen som gör mitt hår nästan helt platt då jag fönar det, jag är kär. Jag slipper kriga ner mina afrolockar nå mera, om jag nu inte lägger mig å sover med blött hår, det är UNDERBART

Dag 20 – Det här önskar jag mig just nu

Pengar i massor, utlandsresor, sommar, nate i gossip girl och allt det där!

Helg!

Är hemma från skolan nu! Tänkte att jag kastar in ett inlägg innan jag går och duschar :) Efter skolan for jag och mamma först på ica och köpte strumpbyxor och sen på intersport där jag inhandlade träningsbyxor och 2 träningslinnen. Riktigt nödvändiga grejer för mig just nu och så var det såå bra pris på det så varför inte liksom?;)  Nåväl, har fotat det så kastar in bild på dom 3 plaggen och sen kastar jag mig i duschen! Vi hörs senare :)

Bi får nöja er med mina kassa mobilbilder!



HEEELG, snart...

Sitter just nu på skolan och har arbetspass och har precis skickat in en svenska uppgift jag just gjorde klart. Nu sitter jago ch väntar på att vi ska sluta, vilket vi gör om drygt 10 minuter. Sen tar jag helg! Då jag kommer hem ska jag kasta mig i duschen, äta, fixa mig och sen bege mig till emelie för ikväll ska jag göra lite galenskaper med brudarna, så blir ingen lugn fredag för mig inte, det är så det ska va!  Nu har jag snart slut ström i datorn så ska ta och lägga igen locet och sen trippa över till emelie och kolla vad hon gör!  Vi hörs senare om det hinns :)

Bjuder på en några år gammal bild på josse & mig, fan så fin!:)

Nobody wanna see us together. But it don't matter, no 'Cause I got you babe

Gud så jag har varit duktig ikväll! Har gjort klart alla inlämnings uppgifter, skrivit ut mina gymnasieval som ska lämnas in imorgon, tränat och nu har jag nyss kommit ut ur duschen! Var riktigt skönt å duscha, snörde in en inpackning i håret och skrubbade kroppen och rakade benen osånt!  Nu känner jag mig riktigt fräsh, snart ska jag ta och krypa ner i min ren bäddade säng och se någon film eller sex and the city. Sen ska jag sova som en bebis, gud så skönt med fredag imorgon!:)

Två bilder från idag!

Promenad i finvädret! :)


Dag 19 – En låt som får mig att gråta

Finns nog ingen speciell låt som får mig att gråta (vad jag kommer på nu) det krävs en jävligt sorglig låt för att få mig att gråta haha.

Torsdag avklarad!

Och då var denna skoldag över! Fan vad skönt med helg imorgon, ni förstår inte hur skönt, det är obeskrivligt. Det här och förra veckan var nog den jobbigaste veckan i mitt liv, har varit såå trött, hungrig, less å allt det där hela veckan... Men nu steg humöret upp några steg då jag kom på att det är fredag imorgon, fan vad juvligt!    Idag har vi haft nationella i 3,5 timma jag var klart efter 1,5 timma och marlene var SÅÅ snäll att jag fick gå till och med då! Igtligen måste man sitta kvar till en viss tidpunkt men eftersom att hon är underbar och älskad av mig fick jag gå!  Sen hade vi hål i typ 2 timmar och sen började sista lektionen som var engelska och nu är jag hemma liggandes på min soffa och har beslutångest över vilken barbie film jag ska se....

Ni förstår min beslutångest va?

Godmorgon!

Godmorgon! Har precis fixat mig klart, nu sitter jag i köket och äter en morot och har nyss druckit upp min vidriga shake.. Ska strax gå och söka mig ett par sockar, packa ner datorn och så ska jag packa ner en massa frukt för jag har nationella nu på morgon i 3,5 timma.. Kul? Nä!   Men tiden lär säkert gå fort när man har fullt upp med att skriva! Nåväl, nu ska jag gå och packa det där ohc hitta mig några sockar så jag inte ska behöva stressa ihjäl i sista minuten idag som vissa andra dagar..  Vi hörs senare idag!;)

Godnatt!

Har precis kommit ut ur duschen för ett tag en, nu har jag smört in mig med lite bus och sitter i varddagsrummet med mamma & pappa och kollar på tv. Ska strax idas gå och borsta håret och sätta in värmeskydd och allt sånt nu så slipper jag göra det imorgon bitti;)  Ikväll tog jag en lat kväll och avstod från träningen, så får köra extra hårt imorgon då. Men har så sjukt ont i huvudet + yrsel, vet inte om det kanske beror på att jag inte äter som jag ska? Det tar väl sin tid för kroppen att vänja sig, men det kommer, det kommer!  Nu ska jag springa runt å leta hårborste och värmeskydd!  Vi Sen ska jag se lite se någon av dom 10 barbie filmer jag har laddat ner idag, hihi.. Ibland undrar jag om jag verkligen ska fylla 16 eller 6 år.. Men vem älskar inte tecknade filmer?! Nåväl, nu säger jag godnatt för mig idag. Vi hörs imorgon :)

Denna blir det ikväll!





Dag 18 – Detta ångrar jag

Som jag har skrivit tidigare då denna fråga har kommit upp på sånna här dagar så har jag aldrig skrivit ut direkt vad jag ångrar, gör jag någonting jag ångrar håller jag väl det för mig själv eller för mig och mina vänner. Inte precis någonting jag skulle skriva ut här,  det enda grejerna jag kan säga att jag ångrar är att jag ibland har gjort för snabba val angående vissa grejer, tagit folk för givet, varit korkad och gjort väldigt korkade grejer, jag har inte tagit chanser som jag fått som jag idag skulle göra allting för att få tillbaka and so on.

Har nog aldrig gjort någonting stort som jag ångrar väldigt mycket, har väl bara varit sånna där mindre grejer som typ " fan varför gjorde jag det där för, varför sa jag så åt den å den och sen endel andra grejer finns det ju också! Men som sagt, ni får nöja er med det här ;)  Det för privata håller jag för mig själv!

Onsdagen är ööveer

Nu är jag äntligen hemma från skolan!  Fick stå ute i -30 från fem i halv 3 till kvart i 3 för att bussjäveln var så jävla seg, höll seriöst på att börja gråta för att mina tår gjorde så ont pga att dom frös, min näsa frös också ihjäl typ.  Har seriöst förfrusigt dom båda två..  Just nu idag hatar jag mitt liv, jag är jätte hungrig, trött, frusen och har ont överallt känns det som, finns alltid någonstans det värker just nu är det hela kroppen + huvudet, fast det tillhör ju kroppen också men ja haha. Nä, nu ska jag krypa ner i soffan framför brasan och försöka få min näsa och fötter i liv igen, sen ska jag sova så jag slipper tänka på min hemska hunger..   HEJDÅ

Jag saknar.. MAT :(


'




Godmorgon!

Godmrogon! Har alledens nyss kommit till skolan och sitter nu i rödan och väntar på att någon jag känner ska komma hit.. Har dock sovmorgon till 9 men tar mig inte in till kalix då så måste ändå åka med 7 bussen, och på nått sätt lyckas jag alltid vara som tröttast på onsdagar bara för att jag igentligen kan ligga och sova någon timma längre men jag kan inte för att det inte går någon jävla bussjävel..  Nåväl, nu ska jag ringa runt å höra vars någon jag kännner håller hus och tidsfördriva tiden med lite sex and the city!


Godnatt!

Siter just nu framför tven och har nyss tagit mig en dusch och dricker dagens sista shake.. Sen ska jag gå och lägga mig! Efter att jag hade tränat följde jag med pappa å linn då hon skulle övningköra, fick mig en massa jävla skratt! Hahaha.. Kan bara tänka mig hur det kommer vara då jag sitter där bakom ratten om bara några månder!  Nåväl, nu ska jag dricka upp denna mördar shaken, vi hörs helt enkelt mera imorgon! Godnatt :)

Det här är alltså vad jag lever på just nu.. 3 gånger om dagen ska denna ätas, snacka om jag är nå hungrig.. Att se familjen sitta å proppa i sig mat, popcorn, chips och allt annat gör att magen kurrar ännu mera...
Kommer inte klara det här, saknar mat...


Tränat!

Befinner mig just nu i köket, svettig och äcklig är jag! Har just avverkat en 80 minuters träning, har även fått  tummen ur röven och provat dom nya magövningarna + dom gamla, kommer nog kännas rejält imorgon. Men det ska det göra, annars känns det som att man inte har gjort någonting alls haha. Var riktigt skönt att träna idag faktiskt, orkade ovanligt mycket på kondition biten, häärligt!  Nu är det bara att fimpa ciggen så kanske jag någon gång i livet får en normal mänsklig kondition för i nuläget är den riktigt hemsk..

Om ni vill ha tips på bra och inte allt för jobbiga magövningar så hittar ni några HÄR.

Dag 17 – En bild på dig och en vän


Hej blixten gjorde oss vita i ansiktet, fint! Hejdå.

Tjenis.

Åh justja jag hade ju en blogg också haha.. Men iallafall, hejsaan! Ligger i sängen och har nyss ätit (druckit) middag, nu ska jag ligga i sängen och dö i en timma, sen ska jag träna för fulla muggar.  Slutade halv 11 idag, fast det fick jag inte veta föräns klockan 12.. Bra lärarna är på att informera, eller?  Så kom hem kring halv 1 och sov till typ halv 5 tiden och gud så skönt det var! Tror faktiskt jag ska vila ögonen ett tag till tills det blir dags för träning.  Ska göra "dagarna" nu så vi får höras senare helt enkelt!:)

Gammal bild från i somras då jag var ljushåriig♥


Natonella!

Goddagens! Sitter just nu på skolan med emelie, har haft nationella svenska för ett tag sen. Det gick rätt bra! Skönt det ;)  Nu sitter jag och väntar på att sista lektionen börja vilket inte är förän om en timma & tjugo minuter.. Sen jävla ska jag hem och sovaaaa..  Feting skönt!  Nåväl, nu ska jag gå på toa för jag håller på att pissa ner mig, vi hörs senare nå. Hejdåå :)

svar på tal....


Svar:  Förstår nu inte riktigt hur du menar.. Men om du menar som jag har förstått det är det är du menar att du inte behöver skriva i ip adress för att kommentera min blogg?  Det behöver ingen göra. Utan som du ser på bilden som jag printade här ovanför på din kommentar så står din ip adress där under.

Godnatt!

Sitter just nu i vardags rummet med linn och vi har just klickat hem oss bikinisar! Fan så jag längtar till sommaren nu alltså..  Nu gäller det bara att träna på som fan så man vågar visa sig i den, imorgon ska jag börja dricka såntdär pulverdiet skit grejj, får kolla hur länge jag pallar med det haha!  Kanske börjar barnmats dieten istället?? Nej jag bara skoja!;)

Imorgon vankas det skola, fan så tråkigt. Klockan 8 på morgonen imorgon ska jag sitta i klassrum 11 och ha mitt första nationella prov i svenska. Får hoppas på det bästa att det går bra! Nu ska jag borsta tänderna och sånt ochs en krypa ner till kojjs, godnatt på er!:)

Och så här ser bikinin ut!


-


Jag är ett geni

Som min rubrik lyder, jag är ett geni.. Efter att suttit på google i ett bra tag och googlat på hur man får fram ip adresser och sånt, nu kan jag äntligen se vilka som skriver dom anonyma kommentarerna på min blogg ;-)  Suck on thaaat suckers

Nu vet jag vilka som e ställer dom snuskiga kommentarerna i varje frågestund... HAHAHAHHA

död

Nu har jag precis avverkat ett träningpass, jag orkade knappt stå å trampa på crosstrainern i mer är en kvart.. Man orkar ju förfan ignenting då man är förkyld, kan knappt andas genom näsan för jag är så jävla täpt och så är jag helt krasslig i lungorna så det låter jätte konstigt då jag andas:( Så jag trodde jag skulle kollapsa då jag stod å trampade så efter en kvart blev det bara att göra en massa situps och träna armarna med hantlar!  Fan vilka intressant inlägg jag gör alltså..  Nu ska jag kasta mig i duschen å tvätta bort svettet haha mums

haha, jag idag!

Dag 16 – Varför jag började blogga

Första gången jag började blogga så var det för att någon av mina vänner gjorde det och jag tyckte det verkade roligt! Sen fortsatte jag med det, men skaffade då nya bloggar om&om igen. Nu har jag hållt mig på blogg.se i 2 år och här ska jag stanna tills jag skaffat eget domän för jag orkar absolut inte byta blogg, flytta över alla inlägg dit, få alla läsare att börja läsa den bloggen istället och blablabla..

Så det finns ingen riktigt intressant story bakom varför jag började blogga, utan det var väl bara för att många började blogga just då av dom jag kände! Och jag skaffade nog min första blogg 2008 och det var på blogg.se sen har jag hoppat mellan blogg.se och devote.se i några år!

Tack och hej!

Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för något tag sen, riktigt skönt att få sova ut idag istället för att behöva stiga upp halv 6 på morgonen ;)  Nu ligger jag iallafall i sängen och ser på sex and the city, ska vakna till sen ska jag kämpa mig igenom ett riktigt hårt träningspass!

Och nu ska vi vara lite hatiska här så iallafall, idag då jag vaknade, gick jag in på schoolsoft och skulle kolla mitt provreslutat av provet jag gjorde i onsdags så står det att jag har ETT FEL IFRÅN G, och måste därför göra om HELA provet. Fan vad jag hatar läraren på riktigt nu, åhwkjngroeuid -.-  Och till vad för nytta ska jag göra om ett helt prov då jag inte ens kan få vg/mvg på det då jag redan har gjort provet en gång? Utan kan bara då få ett G även om jag skriver hela jävla provet och har alla jävla rätt.

Wheho, bara sätta igång och plugga det här så jag får ett rätt mer nästa gång jag ska göra det..
Har jag sagt att jag hatar den där läraren just nu?:) För det gör jag.

Godnatt!

Har precis krypit ner i sängen med en popcorns skål som sällskap. Resten av kvällen består av en massa mys och en hel del avsnitt sex and the city!  Har nyu senare mot kvällen inte gjort någonting speciellt, har suttit och pratat med Linn om allt mellan himmel och jord och svamlat på haha ;)  Nåväl, ska väl avsluta mitt bloggande för idag då!  Vi får helt enkelt höras mera imorgon, ska bli riktigt skönt med ingen skola imorgon. Alla lärare i kalix kommun ska på något möte, vilket betyder att vi elever är lediga. Att vara ledig en måndag är bättre allt annat! Godnatt på er :)

Bild från arkivet, men nuläget ser ungefär likadant ut nu också så!


Det måste vara på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Har precis lagt mig på min säng och nu ligger jag och hör på musik och chillar. Tänkte träna lite mage, men min träningsvärk var för hemsk så gick att göra 10 situps sen dog jag av pain haha. Får helt enkelt göra det imorgon istället då det kanske inte är lika jävla hemskt! 

Sen jag sist bloggade har jag hunnit vara till råne, hunnit äta pizza, hunnit komma hem, socialicerat mig med mamma pappa bella johan & willy i någon timma. Och nu ligger jag här. Ska se ett avsnitt sex and the city sen ska jag kasta mig i duschen, resten av kvällen kommer väl bestå av att bara ta det lugnt i massor! Nåväl, vi hörs senare någonting mer :)

Hahah så jävla kul

Har liiiite tråkigt..

hehehehe...




Dag 15 - 3 saker jag gjort idag

Legat i sängen, sett sex and the city & stekt hamburgare!

Godmorgon!

Godmorgon! Har sovit gott ända till 7 imorse, då har jag somnat och vaknat, somnat och vaknat hela tiden ända tills nu.. Har haft så ont i halsen att det inte har gått att sova. Nu har jag som tur är hittat en halstablett! Dock hjälper dom inte särskilt mycket, har stått som en idiot och lyst med ficklampan på mina halsmandlar och ena är dubbelt så stor å har sånna där saker på sig som dom har då man får halsfluss.. SKRÄLLLL?  Nej.  Nu ska jag se på sex and the city, vara ledsen och tycka synd om mig själv tills mamma kommer hem från jobbet för hon tycker alltid jätte synd om mig medans pappa är ute i garaget och vet ingenting :(.. Haha, hejdåååå!


Godnatt!

Har precis lagt mig i sängen efter en kväll med melodifestivalen tittandes med mamma, pappa linn & matte. Dom som var bäst var ju helt klart dead by april! Tur att dom gick till final iallafall ;) Nu ligger jag i sängen och kollar på 2 1/2 men och då det slutar ska jag stänga av tven och se några avsnitt sex and the city tills det blir sovdags! Nåväl, det var väl allt för mig för idag! Vi får helt enkelt höras mera imorgon!  Godnatt :)

Right now:


Veckans!

VECKANS LÅT: Never say never -  justin böger ♥ ♥

VECKANS MÅENDE: Bra, förutom förkylning..

VECKANS FRISYR: Plattat och tråkigt

VECKANS KLÄDSEL: Leggings!♥

VECKANS ‘VILL HA’: Pengar som fan

VECKANS SAKNAD: Vet intee

VECKANS IRRITATION: Fjortisar som lägger ut halvnakna bilder på sig själv på facebook/bloggar, för att få likes, kommentarer & uppmärksamhet, haha..

VECKANS DROG: Tuggummi!

VECKANS ROLIGASTE: Mäster katten filmen, hihi!^^

VECKANS TRÅKIGASTE: Skolan

VECKANS DRICKA: Vatten

VECKANS MAT: Nån jävla god gratäng mamma gjorde, åhw ♥

VECKANS TANKE: Vet inte...

VECKANS HÄNDELSE: Vet inte det heller..

VECKANS LÄNGTAN: Till helgen har jag längtat!

VECKANS DUMMASTE: Vet inte ;o

VECKANS SJUKA: Förkylning

VECKANS FAVORIT: Sex and the city!

VECKANS GODIS: Chips

VECKANS ORD: Fan


Once you have feelings for someone, those feelings will always be there. You may not like them anymore, but you'll still care.



Dag 14 - Min favoritsport


Bild från google.

Detta är min favoritsport, och det är den enda sporten jag någonsin har tyckt är riktigt rolig! Det finns så många människor som säger att ridning inte är någon sport, men det är det, det är det verkligen! Och det är en riktigt bra och rolig sport med ett underbart djur också!  Jag har provat på en massa tråkiga bollsporter men insett direkt att det inte är någonting för mig, jag började ridning då jag var 6 år och slutade med det då jag var 13 tror jag!  Även om jag inte rider längre, så är hästar det finaste och snällaste djuret som finns! Hade inte ridklubben lagt ner hade jag nog säkert fortfarande ridit, eller vem vet.. Jag kanske hade haft en egen häst!  För er som aldrig har ridit eller så, ni måååste testa!

llllördag!

Goddagens! Nu är jag inte lika tjurig längre som jag var i förra inlägget, haha ;-)  Nåväl, ligger i sängen och har nyss fått 100 situps gjorda, nu sitter jag och googlar på olika magträningar som jag ska lära mig som jag kan ha med då jag tränar också! Har fet beslut ångest om jag ska träna eller inte, tror jag skippar det idag. Det är ju trotts allt lördag! Så ska nu gå och kasta mig i duschen, sen får vi se vad som händer. Har jag alledens för tråkigt ikväll blir det nog att träna, vill helst hitta på något roligt, vad kan man göra som är roligt förutom att dricka alkohol? TIPS TACK!


dålig start på dagen..

Fan vad jag hatar att bli väckt då jag drömmer och sover som godast och sen starta dagen genom att bli arg och ha huvudvärk och så kommer någon ful jävel in i mitt rum och väcker mig & säger " det är lunch nu "  VEM FAN VILL HA LUNCH DÅ DOM LIGGER OCH SOVER?!?!?! Nu är min lördag förstörd och jag tänker aldrig mer stiga upp från sängen, hejdå


home sweet home!

Tjenis penis! Är hemma från kalix nu, bion var bra! Var med Emelie Josse Amanda & Elin och vi såg på mäster katten i 3D, sååå söööt den är!!  Hihi..  Filmen var helt klart godkänd! Kändes lite fel att sitta inne på en bio med barn mellan 5-10 år medans man är typ dubbelt så gammal... Haha!   Tidigare idag har jag ju varit på skolan tills klockan 11, då for jag fanny & josse hem till josse och såg på mysteriumet på greveholm, sen for vi och köpte thaimat och åt det!  Sen fix och vidare mot bion, efter bion traskade jag emelie och josse till josse igen och satt och pratade och tog det lugnt tills mamma & pappa kom och hämtade mig. Nu har jag bytt om till min gossiiga sov t-shirt och ska strax gå och lägga mig, är heelt slut!  Fan så skönt med en 3 dagars helg istället för en 2 dagars! Nu ska jag gå och sova och tycka synd om mig själv, har världens hemskaste träningsvärk i ben, armar och mage :(  '

Nå väl ha en bra kväll nudå gott folk ;)

2 bilder från dagen!




Dag 12 – Det här saknar jag

Gammla goa tider & farmor!!





osvosv!

@skolan

Godmorgon på er!  Äntligen är fredagen hääär, sitter just nu på skolan och har bild och har just gjort färdigt min bild & ska alledens strax orka påbörja den nya bilden vi ska göra nu. Efter den här lektionen har vi svenska, sen har jag min efterlängtade lunch, som är fiskpinnar! Muuums, är dö hungrig och har världens träningsvärk idag också så känner mig halft handikappad.  Kommer inte blogga mera föräns senare för efter skolan ska jag och käka thaimat på stan med josse, sen ska jag på bio med mina bruttor!  Så uppdaterar mera då jag kommer hem ikväll :)  Nu ska jag göra en av "dagarna" för att tidsfördriva tiden. Vi hörs sen ;)

Mitt skitfina konstverk haha! Skulle rita en förändrig, och nu är ju bilden spegelvänd så tänk att den fula bruden med lila kläder är hur hon ser ut i början, och sen förändras till det mer.... Nakna? Haha, jag förstår inte hur jag kan ha vg i bild, jag duger inte ens till att rita en människa haha.


nanana..

Ligger just nu på soffan och dör, kollar runt på lite kläder. Har nyss ätit middag och funderar om jag ska gå och genomföra ett till träningspass, eftersom att jag inte har något vettigare för mig, men mamma tjatar om att jag skulle behöva städa mitt rum?! SEN NÄR VAR JAG TVUNGEN ÄR STÄDA RUMMET SJÄLV!?  Förutom då jag gör det frivilligt??! Jorden går under.. Ska ligga i soffan och dö nu ett tag, sen om mamma inte städar mitt rum ska jag väl ta och göra det. Ska även försöka orka påbörja en svenska&engelska uppgift som ska vara inlämnade och klara på måndag!  Men det är ju fortfarande 4 dagar kvar dit så. Nåväl, nu ska jag se på nickelodeon och sen städa eller träna! Hörs seen


Dag 11 – Mina rädslor

Jag är ju typ rädd för en massa olika saker som t.ex mörker, ensamhet, att sova själv efter att sett skräckfilm haha, maskar, ödlor, ormar, the grudge, fötter & håriga ben, att bli sviken och det jag är mest rädd för är nog att bli gammal & dö!

Godmorgon!

Godmorgon! Har vaknat för kanske en halvtimma sen, nu ligger jag i sängen och ska hitta orken till att stiga upp och träna. Ska träna till jag svimmar, haha nej. Men ska bli ett riktigt jobbigt och tungt pass nu när jag inte har tränat på en vecka! Nu ska jag se ett avsnitt sex and the city så jag får vakna till lite, sen förbränna fett! Haha, hejdå ;-)

Hahahah..

My heart says yes, but my head says no.

What should i follow,
The heart or the head?

FINNS DET EN SÅ FINNS DET FLERA.

Har just tagit mig en hemsk dusch, går inte att vara inne på toan för det stinker bokstavligt talat FÖRJÄVLIGT..  Alla på vårat kvarter är drabbade av denna stank, och ingen vet vad det innebär? Men imorgon ska mamma ringa kommunen å kolla vafan det är. Jag spyr nästan då jag går in på toan, tur att vi har en dusch man stänger in sig i så ingen hemsk lukt kommer in, men innan man väl är inne i duschen så är man typ hög på den hemska stanken haha :(

Ikväll har jag har besök av världens sötaste pooojkee, bella & johan! Så har suttit och pratat på med dom hela kvällen. Nu ska jag strax lägga mig i sängen och se lite sex and the city, sen ska här sovas! Fan så skönt att få sova ut, gud så jag har längtat efter det! Vi får helt enkeeelt höras mera imorgon eller senare om jag får någonting på hjärtat! Åh, måste bara tillägga att jag är jätte sugen på plättar..

När en 1 åring kan använda en iphone så börjar jag undra var världen är påväg.....




Dag 10 – Det här får mig att må bättre

Hm, det finns en massa saker som får mig att må bättre! Men då jag mår som bäst är då det är sommar, hur mycket problem man än skulle ha då skulle man ändå kunna älska livet på samma gång!   Så sommar får mig att må bra,  sen annars är det väl mina underbara vänner, min familj, min säng?.., när jag har tränat mår jag jävligt bra också!   Sen när jag är kär mår jag nog bättre än någonsin, just nu känns det som att ingen mår lika bra som jag! Nog finns det negativa delar i nuläget här i livet, men jag ser bort från dom och ser på allt bra som finns istället!=)

Onsdaaag

Och nu har jag så gott som helg nästan, eller har skola på fredag men efter det har jag en riktig helg! Slipper skolan imorgon, gud  ingen vet nog inte hur skönt det ska bli att få sova ut igentligen!  Har varit så sjukt trött hela veckan, imorse krigade jag mig upp till skolan så var där 8 på morgonen och så får jag veta att mitt språk som börjar 9 var inställt så jag hade hål till tjugo över 10 och då hade jag hunnit med den senare bussen till skolan, fan vad jävligt. Jag hatar att alla lärare är så jävla dåliga på att informera en om sånt.  

Men iallafall.. Daagen har väl då rullat på som vanligt, har haft so provet idag det gick hysat bra även fast jag inte har ägnat så jävla mycket tid till å plugga så känns det ändå som att jag klarade det! Skönt det,  nu ska jag se sex and the city och äta fruktgodis!  Sen tror jag jag tar mig ett träningspass, vi hörs sen :)

Bild i repriiis,  jag måste införskaffa mig några nya bilder..


godmorgon, eller nej.. Bara morgon

Godmorgon! Har just fixat mig klart nu ligger jag i soffan framför brasan och dör. Idag är det onsdag, jag hatar onsdagar för vi har sovmorgon till klockan 5 över nio och jag tar mig aldrig in till skolan då så måste ändå vara där klockan 8, sen har vi lång dag, idrott och hela kittet.  Nåväl, kan ju tidsfördriva tiden med att sitta i cafeterian och äta frukost haha.  Nu ska jag ligga här och blunda i tjugo minuter. Sen ska jag gå och borsta tänderna och sånt. Vi hörs senare idag!

Ska sova som en bebis i bussen,skulle inte förvåna mig om jag skulle somna stående idag..


RSS 2.0