sjukaste powernapen på länge



Fett snygg?


Whatever.. Har just vaknat upp från en powernap som bestog av 4 timmar och 4 timmars sickt sjuka drömmar?!  Min granne genade genom vårat hus då han var å rastade sina beniga hundar,  dom attackerade mig, sen var jag helt plötsligt tillsammans med lucas från one tree hill och sen var jag en vampyr. Sen var jag både brooke och peyton från oth och jag var lesbiskt. Sen satt jag och åt bebis mat med min stora systers unge och säkert något mer helt störd.  Kan det bli stördare?  Eh nä..  Nu ska jag kasta mig i duschen å ta en snabbdusch, sen börja plugga eftersom att jag har musikprov imorgon.  Gud så tråkigt, tjohej!

So



Såhär ser nuläget ut, sitter och har SO och gör nutidskrysset ;-)  Nu ska jag rätta någon retards test heh, sen ska jag plåga mig igenom denna lektion och sen en engelska lektion. Sen är denna onsdag avklarad, gud så skönt det ska bli å få komma hem å sova! Nåväl, nu ska jag lyssna på då krippan babblar om helt tråkiga och onödiga saker, sen ska vi se någon skittråkig film. Hejdåååå!

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Hittils har jag bara ätit en macka med prikkikorv på, sen blir det spagetti och köttfärssås till lunch!:D

haha

Haha, fick tag i denna bild idag av jennelie.. Kan inte annat än att säga att jag tycker jag och josse var mycket fina och såg inte alls nå alkohol påverkade ut haha. Älskade 2010!  Bilden är för den delen från förra årets nyår, men lite kul vi hade!?;)


rubrik?

Har precis duschat en riktigt lång och varm dusch blev det! Riktigt skönt ;) Innan det har jag suttit i skype med jennelie josse å emelieh och snackat om allt möjligt i några timmar!  Nu sitter jag och väntar på att dh ska börja, vilket inte är föräns om tjugo minuter, så slår igång ett oth avsnitt tills dh börjar!  Nu blir det mys med mamma & linn med lite go saker & cola:)


godmorgon!

Godmorgon! Sitter och har SO just u, fast medans läraren babblar på (vilket han gör hela lektionen) så pluggar jag NO istället, haha..  Måste försöka få in detta tråkiga prov i mitt huvud för har provet på en timma ..  SURT,  eller så gör jag det på återläsningen senare idag istället så hinner jag plugga ännu mera!  Nåväl, nu kom emelie så ska prata på med henne, heibara!


Dag 03 – Mina föräldrar

Mina föräldrar heter Lotta och Roger och dom bor under samma tak som jag haha, alltså i lilla töre.  Mina föräldrar är nog dom bästa som finns, (känn er ägda att mina är bättre än era) Haha nej jag skojar bara..  Ne men vafan ska jag säga om dom?  Dom är gamla, mycket gamla och mamma jobbar med baarn, ungdomar och det kittet. Pappa jobbar borta i abisko hela veckorna och kommer bara hem på helgerna,  vad gör man inte för feta summor med pengar lixom? HAHAH nej jag skoja igen..  Lagomt oseriöst inlägg, men vad ska man säga? Mina föräldrar är inte speciellt mycke seriösare än vad jag är hihi. Nä men dom är världsbäst och jag älskar dom:)♥

Bjuder på en svettig fin bild från turkiet på dom, haha ;-)


Pluggning

Har precis ägnat en hel timme åt bara no, okej lite prat också haha.. Men känns ändå inte som att någonting fastnar?!?! Får helt enkelt läsa mera lite senare och så får jag plugga på lektionen jag har innan provet också.. Hatar no och tycker inte om min no lärare, han har sina perioder då han är skit snäll och nu är det en sånndär hata-evve-period lovar..!  Nåväl ska kasta mig i duschen å ta mig en lååång, skön dusch!  Vi hörs sen

Ändrade planer, en kopp té SEN en varm dusch ;)


Dag 02 – Något ni inte vet om mig

Jag blir jävligt lätt sårad och kan lätt ta åt mig saker på fel sätt eller så. Men visar det sällan eller berättar det väldigt sällan till någon, är ingen person om är nå vidare bra på att öppna sig till andra. Sen kan jag även ha väldigt svårt att släppa in nya personer i mitt liv pga jag har jävligt svårt att lita på människor, finns 3 personer i mitt liv jag verkligen kan lita på. Ändå rätt illa med tanke på att jag är rena motsatsen av vän-lös, haha

Måndag avklarad, bara 4 dagar kvar!

Äntligen är skoldagen över och hur tung den har varit..  Sista lektionen så la jag mig på golvet och skulle plugga på ett prov men slutade med att jag la provet för ansiktet och somnade. Självklart hade emelie å johanna så kul åt det att dom fotade å filmade mig haha!;)   Skönt var det!!  Nu har jag redan hunnit lägga mig i soffan och ska se oth tills middagen är klar, sen står powernap på schemat. Sen måste jag plugga ska be mamma tvinga mig och tilllåta misshandel om det så behövs för datorn å facebook är alledens för intressant då det gäller pluggning..

Här ser ni hur mysigt jag har det på skolans dammiga golv!:)

Men ska inte klaga.. Sov fan gott haha

Godnatt

Har just hoppat ner i sängen med min käre syster och nu ska vi snacka lite skit och kolla på oth till jag tröttnar!  Skola imorgon, känns jobbigt dock får jag sova en hel timma längre eftersom att jag slipper åka buss till skolan imorgon, ytterst skönt!:) Nu skitsnack & oth time, med det säger jag godnatt! 

Dag 01 – En ful bild på dig och någon kompis

Ful är väl rena motsatsen?;) Jag å emelie är alltid lika fina på alla bilder vi har =)

Börjar med en ny lista...

Börjar med en ny lista eftersom att den andra sög.. Haha ;)

Dag 01 – En ful bild på dig och någon kompis
Dag 02 – Något ni inte vet om mig
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Plugga?

Sitter och försöker plugga no men det går inte. Datorn är alledens för lockande just nu, men ska bara blogga och sen göra ett nytt försök för det här provet måste jag klara, och så måsste jag plugga in ett yttligare också.  Är det bara jag som är skolless?  Tror faktiskt inte jag är själv om det haha.  Gud så skönt att det bara är några få veckor kvar tills lov.  Tack gode gud!

Vill ha sommar tillbak, mitt ljusa hår och alla roliga och sena sommarkvällar!


Första advent



Då var det dags för första advent igen, känns som att det var jul, nyår och hela det där köret för bara några månader sen. Men tänk att det redan har gått en helt år sen sist?! Det går inte ihop för mig & min hjärna.  HAr allafall spenderat min dag hitils liggandes i sängen och se på oth, det går knappt att slita sig ifrån det ibland haha..  Ska se ett yttligare avsnitt av det, sen ska jag ta tag i läxböckerna, har överflödigt med prov i veckan.. Det suger

Film

Sitter just nu bänkad framför tven och ser på freaky friday satt å bläddrade igenom kanalerna så hittade jag denna film som jag säkert har sett 158 gånger.. Men vad ska jag annars göra en lördag? Ensam?..  Fan vad värdelöst, ska strax gå och lägga mig i sängen och se oth, standard?  Börjar även bli trött så känns skönt att få lägga sig å sova, hihi!

Imorgon är det julskyltning i kalix, tänkte dra mig dit men sen slog tanken på hur skönt det skulle vara att få sova ut REJÄLT och bara ligga i sängen och döö och se reprisen på dh å greys å allt sånt där!  Jag håller på bli pensionär i betendet, men det har väl inge fel i det?.. 


Dag 2 – En första

Ja det hade ju för det föra varit lättare att slippa välja vad för slags första man ska välja.. Jag har helt ärligt ingenaning om vad jag ska ta :( Så skippar det

Vatten igen!

Äntligen har vattnet kommit tillbaka.. Dock är trycket så jävla svagt så jag orkar inte gå och duscha föräns dett är normalt igen, men gud så skönt det ska bli!!  Har verkligen längtat haha. Ikväll blir det nog en hemma kväll, har prov att plugga till och om jag orkar så ska jag även städa rummet!  Nåväl, ska gå och kolla hur vattnet är nu, för har nog aldrig längtat så mycket efter en dusch som denna dag endast för att det inte har funnits vatten!

Min älskling♥
Eller ja.. En tvilling av min älskling..

Godmorgon!

Godmorgon! Ligger i sängen och har just sett ett avsnitt oth, vill just nu bara hoppa in i duschen, få tvättaa av mig gårdagens smink som jag aldrig orkade tvätta bort igårkväll. Men självklart så har inte vi nå vatten i töre?! & har inte haft det sen inatt någongång och det skulle inte komma tillbaka förens om 2 timmar.. Så ska ligga i sängen och dö tills dess, vad ska jag annars göra? Kan liksom inte fixa mig eller nått eftersom att jag måste duscha innan och allt.  Sämst start på denna dag, ne nu dö till oth i 2 timmar.  Vi hörs ;-))
_________________________________________________________________


words.

Film/sova!

Tjenis!  Är ny hemkommen från kalix,  har haft en treevlig kväll :)  Ännu en fredag som är lugn, skön men ändå inte tråkig + att jag kommer vakna upp imorgon och må bra och inte vara äckligt bakis som alla andra ;-) Skönt det!  Nu står oth på schemat känner dock att jag inte kommer hinna se särskilt mycket innan mina ögon sluts igen. Är helt slut, och fyfan vad skönt att få sova ut imorgon. Det har vart en sånnhär hemsk vecka  så varje morgon då alarmet har tänkt har jag haft nedräkning på hur länge det är till helg igen,  gud så jag vill ha lov!  HELST NYSS. Nu ska jag chilla sönder tills jag somnar, det är ju trots allt en dag imorgon också =) Godnatt!

Kalix!

Tjenis! Har precis fixat håret lite och nu väntar jag på att min syster ska fixa sig klart så ska mamma sen skjutsa mig till emelie så får jag se vad vi hittar på för något! Alltid kul å vara med henne, hundra gånger bättre än att ligga hemma och dö ;)  Nåväl, ska dra ett race runt huset och söka min parfym, vi frå höras då jag kommer hem eller imorgon!  See yahhh.. Haha, ha en bra fredag!:)


Seg.



Har sjukligt tråkigt och har nyss vaknat från en låång och skön powernap som jag påbörjade direkt jag kom hem från skolan! Gu så skön den vad :)   Nu sitter jag och väntar på smörgåstårta, nyttigt? Nja, men fan så gott!  Minns inte sist jag åt det..  Ska passa på och flotta sönder nu tills nyår, sen ska jag fan hålla mitt nyårslöfte som är ett sluta röka, börja träna och bara äta godis på helgerna!  Säger bara, lycka till evve.. Lycka till!  Nu,  smörgåstårt time!!;

Vet inte än vad kvällen har att erbjuda, tror att det blir en lugn hemma kväll, fast det kan ju vända lika fort om man heter evve...

Det är svårt att glömma någon som gav dig så mycket att minnas -

sad but true.

Nedräkning på G.. Snart helg!


Dag 1 – Nått hemskt

Har väl aldrig varit med om så mycket hemska saker. Men det hemskaste är nog min farmors död skull jag tro.

Så saknad, så älskad ♥

-

♥ Dag 1 –  Nått hemskt

♥ Dag 2 –  En första
♥ Dag 3 –  Ett sista ögonblick
♥ Dag 4 –  Mina drömmar.
♥ Dag 5 –  Dig och dina vänner i bilder.
♥ Dag 6 –  Det här åt jag idag.

♥ Dag 7 –  Min favoritfödelsedag
♥ Dag 8 –  Ett ögonblick
♥ Dag 9 –  Min dag.
♥ Dag 10 – En ny bild på dig själv och 10 faktan.
♥ Dag 11 – I min handväska.
♥ Dag 12–  Min favoritplats
♥ Dag 13 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 14 – En bild på dig förra året och en från idag.
♥ Dag 15 – Mina rädslor.
♥ Dag 16 – Något du älskar.
♥ Dag 17 – Vad hade jag på mig idag. 
♥ Dag 18 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 19 – Det här upprör mig

♥ Dag 20 – Min skola.
♥ Dag 21 – Betydelsefulla låtar.
♥ Dag 22 – Det här saknar jag

Svar på tal



Eftersom att jag är sååå söt och svarar på mina kommentarer jag får så fanns det nu ingen blogg och svara till så får svara här då så kan ju alla som är intresserade ta del av detta också ;-)

Svar:

Jag vet inte helt säkert vad jag ska gå för linje, för allt kan ändras på bara några månader. Men har funderat väldigt länge på att gå omvårdnads programmet och står fast vid det just nu iallafall. Sen ska jag nog mest troligt läsa vidare på högskola till sjuksköterska eller något sånt :)  Vill iallafall jobba med människor, det är något som är säkert :) Och så är tydligen inte den linjen så himla jobbig, dvs mycke läxor, prov och sånt & även rätt mycke praktik.. Ja jag är jävligt lat i skolan och tänker på sånt också, haha ;)

Wheho

Nu har jag fått underkäder beställt och en varm och skön dusch på det! Nu ska jag resten av kvällen mysa på framför tven med familjen nu när pappa har kommit hem eftersom att han jobbar i abisko hela veckorna och kommer hem till helgen, så nu ska vi hitta något se värt på tven och avsluta kvällen där!  Och så ska jag fortsätta mitt letande på en ny kalender... Är sååå tråkigt å blogga utan dom!

Vad vore livet utan gina tricot, h&m, nelly, bubbleroom osv?!  Helt värdelöst..


beroendet...

Ligger i soffan och väntar på att mamma ska komma hem, råkades klicka in på h&m och se att dom har nya bh'ar och sånt där som jag nu verkligen behöver nytt av..... Kunde inte låta bli att lägga 2 par bh'ar och 2 par trosor i kundvagnen, och nu MÅSTE jag klicka hem dom.. Dock har jag glömt lösenordet till mammas h&m grejs så måste nu vänta tills hon kommer hem..  Kan någon bota mitt beroende av att shoppa på internet direkt jag får pengar? Hade varit en stor tjänst ...  FAst äh, jag kan ju slösa pengar, ska ändå inte köpa julklappar till EN ENDA MÄNNISKA, moHAHAHAH, älskar att vara egoistisk ibland.


-


Dead

Tjenis, slutade skolan kring 1 så kom hem kring 2 tiden och la mig direkt och sov och sen skulle jag gå upp å fixa mig eftersom att jag igentligen skulle på öppethus på furuhed ikväll men har så förvannat ont i huvudet och är helt slut.. Så stannade hemma och ska plugga å så. Men först ska jag nog sova lite till hihi ^^ Fredag imorgon, oplanerad helg är nog det tråkigaste som finns.. Man ska ha någonting att se fram emot varje måndag! Ok, oth å pn nu.. Vi hörs sen, måste hitta någon ny kalender och göra.. Bloggen blir så tråkig utan något sånt ;-)


no Lektion

Tjenis penis! Sitter just nu och har no. Vi dillar om atomer, molekyler och allt sånt där onödigt och allmänt tråkigt..  Efter den här lektionen har vi ett långt hål och sen slöjd, sen engelska och sen home sweet home! Skönt med kort dag iallafall, och imorgon slutar vi tydligen 12 istället för tjugo över 3, skönt att fått sluta tidigare 2 fredagar i rad. Nu ska jag väl försöka angagera mig lite i det här då. Vi hörs senare, heibara ;)

No suger, de va allt för mig!


Natti!

Gokväll! Klockan är bara kvart i tio men jag har redan lagt mig skönt i sängen och ska strax förbereda mig för ett oth avsnitt, hihi ;)  Ligger just nu och diskuterar om hiv med oskar, börjar just nu tänka om jag & han någonsin har några kloka/vettiga/seriösa samtalsämnen? Tror fan inte det.. Haha, nåväl.. Ska fortsätta dillavidare med honom sen oth och sova på de! Godnatt :)


Oth maraton!

Tjenis! Har precis provat mina kläder som jag beställde från gina förra veckan, så nu är dom äntligen hära! Nu har garderoben några yttligare plagg.  Idag har jag heela dagen legat och sett på oth, det är sååå bra fast jag redan har sett alla avsnitt redan en gång så är dom ändå lika bra!  Nu ska jag fortsätta mitt oth maraton, sen duscha.. Sen om jag har mindre mördar huvudvärk kanske jag tar och pluggar lite? Känner att det behövs.


30 frågor



1. Hur mycket pengar har du på din mobil? 0 kr
2. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Gör så:) Godnatt:)
3. vem var de ifrån? Oskar
4. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
5. När såg du senast din mamma? Imorse
6. Icke godkänt i något ämne? Jo
7. Mvg i något? Nep
8. När vaknade du idag? Klev upp först halv 6 men gick å la mig sen igen halv 7 å somnade om så tills nu typ?
9. Hur stor är din säng? 120 cm
10. Hur många kuddar har du i sängen? 3
11. Vart har du bott/bor? Har alltid bott där jag bor nu
12. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Japp
13. När hade du sex senast? Lite mer än en månad sen
14. Vem kramade du senast? Vet inte
15. Kan du rulla med tungan? Japp hihi
16. Vad har du för ringsignal? Where them girls
17. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min porrlampa
18. Dansar du i bilen? Ibland.. Heh
19. När var du i kyrkan senast? de var så längesen att jag inte ens minns det..
20. Hur många hål har du? Jag har många hål
21. Piercing? Naveln, näsan & läppen
22. Har du någon tatuering? Nej
23. Har du provat droger? Har aldrig hänt och kommer aldrig hända heller
24. Röka eller snusa? Röka
25. Har du pojkvän/flickvän? Japp
26. Vad är ditt mobil nummer? 0703036208
27. Vad ska du göra ikväll? GREYS ANATOMY
28. Har du några syskon? Jopp
29. Vem pratade du i telefon med senast? Mamma
30. Vad gorde du för exakt 24 timmar sen? Var på skolan :)

godmorgon, godnattt

Värt att jag gjorde det jobbigaste på hela dan.. Dvs krigade upp ur sängen halv 6 på morgonen med alledens för lite sömn och började fixa mig. Men min huvudvärk (som jag nu helt plötsligt har varje morgon?..) dödar mig. Tänkte bara ta en powernap men mamma tyckte så synd om mig så jag stannar hemma.  Missar endå ingenting viktigt idag, så får väl vara hemma och plugga järnet!  Nu ska jag lägga mig i sängen igen, nysminkad å sånt!  Ok, nu ska jag somna till oth. Vi hörs då jag är vaken igen ihopp om att huvudet mår bättre. 

Tror jag håller på gå in i väggen? Typ bli utbränd? För lite sömn? För stressigt i skolan?
Hm. Inte helt omöjligt.... Det är ju endå mig det handlar om så!

Home!

Är hemma från maskerad grjset nu! Det var faktiskt roligare än vad jag hade tänkt, fast allt är ju vad man gör det till och som tur är har jag mina brudar och vi är alltid på att dansla loss!  Så vi drog med oss lite folk och det blev till slut fullt ös på dansgolvet, haha ;) Nu är mina fötter förlamade och min röst lite små hes hehe. Vi var faktiskt med i danstävlingen men vann tyvärr inte, men vi vann i våra ögon ;)  Tog med mig min kamera men den dog direkt vi kom dit typ haha. Men johanna har fotat en massa bilder och jag får dom imorgon så kastar in dom imorgon, fast snör in dom jag har nu hära!  Nu ska jag borsta ur håret och sätta i lite krämer och skit, var underbart skönt att få duscha efter att haft varit å plågas i 100 graders värmen bland allt folk!  Skola imorgon, tugnt..

Okej det blev två bilder, annars klagar väl folk att man ska ta bort den, den, den å blababla.



Fix!

Har nu hunnit duscha och fixa sminket, eller är strax klar med det ska bara fixa till ögonskuggan lite så är jag färdig! Nu väntas bara att fixa håret och skit, men först middag! Har suttit å mixtrat å trixat med mina lösögonfransar, bara för att det inte är något speciellt ikväll så går det självklart hur bra som helst att sätta fast dom! Brukar ni ha samma problem? Att då ni inte behöver något så går det hur bra som helst men när man väl behöver det så går det åt helvete haha.   Standard!   Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med hamburgetallrik hihi!!^^  Fett gott.  Ska även gå och leta fram min "utklädsel" får vara polis för tredje gången i mitt liv! Känner mig så mäktig i den ;-)  Kan liksom gripa vem jag vill! Hade oskar i hanbojjor hela halloween, hans handleder var inte så fina dagen efter hihi..

Hihi, mina ögonfransar har pärlor på sig ^^

Har dock försvunnit några sen sist jag använde dom ser jag nu, haha. Camkvalla♥

maskerad?

Goddag! Kom hem från kalix för lite mer än en halvtimma sen, slutade skolan kring halv 12 idag så jag vandrade till stan och käkade på 11ans med fanny och johanna. Sen åkte jag hem, nu ska jag kasta mig i duschen och sen börja fixa mig för ikväll har vi maskerad på skolan, haha?!   Och det är tydligen ett måste att man måste fara så får väl fara dit en sväng, man får ju sommarlov en dag tidigare om man far haha!  Whatever, ska kasta mig i duschen nu så vi får helt enkelt höras nå mer senare, puss!:)



I don't know if I'll make it but watch how good I'll fake it
It's all right, all right.

godnatt.

Har precis lagt mig i min sånndära uber sköna säng och har nyss läst lite no, har hunnit duscha och det kittet sen sist också. Nu ska jag bara orka stiga upp och ta fram ett par brallor tll imorgon så är morgondagens outfit fixad så slipper jag börja bråka med den då jag är i nattmössan! 

Nu ska jag vänta på att linn ska komma å lägga sig å sova med mig, hon är just nu min ersättare när inte en viss kläpp är här -.-  Varför dyker alltid tankar upp på kvällen? Varför saknar man alltid en person som mest då? Finns tusen frågor jag nog aldrig kommer få svar på.. Hm.. I väntan på linn ska jag fortsätta sökandet på julavslutningsklänning, iår får den INTE vara svart som alla andra år...

Right now: Kemi boken får tummen ner, fast det får nog hela skolan idag..

mördar måndag.

Justja, har ju en blogg jag ska hinna med.  Har varit på skolan idag, det har varit en mycket hemsk dag, det enda positiva är att mycket mat än inlidat bland alla negativa saker hihi!  Började måndagsmorgonen med en timmas matte, sen klämde jag två goa varma mackor, sen stod idrott på schemat.. Var med och verkligen ansträngde mig trots min dödliga träningsvärk, hur kommer det här kännas imorgon? Tippar på smärta. Sen blev det lunch, plättar var det idag sen hade vi hk och där gjorde jag å amanda pizza å någon god efterrätt ;-) Mums! Sen en enda liten lektion kvar som var studieverkstad, råkades fara iväg där ifrån tidigare å ta en tidigare buss hem.. Men var verkligen helt slut!!

Då jag kom hem såg jag oth, åt middag och sen somnade tills nu. Hade en dödlig huvudvärk då jag somnade och den är fortfarande kvar och gör verkligen förjävligt ont!   Jag skulle kunna lägga mig och sova resten av kvällen nu, men måste plugga som en gris istället för jag måååste klara no provet imorgon. Skräll att jag är i sista sekunden med något, som tur är har vi bara 2 och en halv sida att läsa på,  ibland är erik underbar, väldigt sällan men ibland!

Ne nu orkar jag inte blogga mer, har inga bilder heller... Hejdååå

jag har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av


pictures!

Har äntligen lyckats dra mig upp ur sängen, duschat och ätit något! På började att läsa igenom lite prov grejer men slutade lika fort, så nu sitter jag och kollar på tv ocht tar det lugnt med mamma. Har en mördande huvudvärk, hemskt? JA.. Har lidit med den enda sen jag slog upp ögonen, så ska faktiskt snart gå och krypa ner i sängen igen och se lite mera oth!   Ska för övrigt snöra in lite bilder från igår (trodde jag hade jätte många men tydgligen inte?!) Johanna fotade med sin kamera också så jag får kirra dom bilderna senare.  Ni får vänta på den spännande fortsättningen som finns på johannas kamera, heh ;))




Okej blev bara 2 bilder, insåg att resten av bilderna var på mig och jossan och allt utom våra ansikten var med på bilderna, vadå bra på att pricka då man fotar?..

dead and gone

Klockan må var halv 6 på eftermiddan och jag ligger fortfarande kvar i sängen, har legat och sett oth hela dagen eller ja dom senaste timmarna iallafall haha. Hade en jävligt kul å trevlig kväll igår men mår väl som jag förtjänar idag då?.. Helt klart värt det!  Har bilder från igår på kameran men det får ni sen då jag har orkat stiga upp och hämta kameran.. Har även 2 prov jag måste idas plugga till, dö vad jobbigt.

Vi hörs sen, då får ni nog en bildbomb eller nått!

Nu kör vi!

Ha en bra kväll guzzar å tuzzar!!



Fixåtrix!

Har precis käkat lunch, och nu sitter jag och ska orka gå och klippa tånaglarna haha, sen fila mina fingernaglar och sen orka måla dom och blablabla.. Har redan hunnit duscha, raka benen (osånt), peeling & hårinpackning!  Och så ska jag hinna färga mammas hår och fixa mig själv osv.. Sen blire all in and nothing out ;-)  Får hoppas på en bra kväll, vilket det känns som att det kommer bli! Härligt;) Vi får höras senare, om det hinns!


godmorgon!

Det är lördag, klockan är snart tio, jag har legat vaken i sängen i en halvtimma, vad är felet? Jag som aldrig brukar ens hinna se dagsljuset på helgerna.. Hmmm!  Nåväl, ska göra "dagarna" Nu för glömde göra dag 9 igår så gör dag 9&10 nu :)

Dag 9- något jag älskar

Något jag älskar?!  Min säng är nog det jag älskar mest på denna planet!

Dag 10- mitt liv just nu

Mitt liv just nu? Hmm. Det ser rätt bra ut faktiskt, allt rullar på som det ska för det mesta! Några negativa saker finns väl alltid omkring en men det är ingenting som stör mig just nu, underbart skönt å tur är väl det!

Godnatt!:)

Har alledens just kommit hem från kalix, blev att jag och johanna stannade där efter bion och umgås lite med emelie jossan & petter!:)  Bion var uber bra, nu väntar vi bara ett år på att andra delen ska släppas, hoppas den tiden går FORT!!  Alla twilight filmerna är alltid lika bra ;)  Så ni som inte har sett den, se den!  Nu har jag iallafall just hoppat ner i sängen och ligger här å myser med mig själv hihi ^^  Ska ta och se lite oth sen blir det sova för min del, det är ju en dag imorgon också ;-)

Varför landa när jag flyger fritt?

Tjenis, har precis fixat mig klart och sitter nu och kollar på tv. Väntar på att klockan ska ticka så vi ska börja röra oss mot kalix tills vidare vet jag inte vafan jag ska hitta på, ska gå och leta fram mina glasögon eftersom att jag annars inte kommer se någonting av bion så är nog lika bra att dom åker med haha. Nåväl, vi får helt enkelt höras då jag är hemma från bion!;) Hejdååå


Fredag!

Tjenis! Ligger just nu bänkad framför tven och chillar, kom hem från skolan för kanske en halvtimma sen, skönt att få sluta tidigt på en fredag för en gångs skull! Vi hade bara 3 lektioner idag för dom två sista gick bort så jag har slutat halv 12 idag men har fått väntta på skolan till kring 1 tiden då bussen kom!  Nu ska jag bara ligga här och ta  det lugnt tills jag ska börja fixa mig, sen ska jag iväg till kalix och äta på china med några brudar och sen bio på det!  Härligthärligt, nåväl nu står en pn på schemat så ska ta en nu!  Fan så skönt med helg förövrigt :)

Blir att se denna, man kan ju inte annat än älska alla twilight filmerna!


Klickat hem!

Just gottat mig och klickat hem lite kläder, vad skulle man gjort om det inte fanns internet shoppning?! Jag hade aldrig haft nya kläder eftersom att jag aldrig orkar fara och shoppa haha! Nu ska jag kasta in mig i duschen, men först bilder på kläderna!:)




Onödiga rubriker.

Tjenis, ligger i soffan och har nyss tagit mig en skön powernap. Nu har vi min syster, johan, alice och willy på besök! Så ska vara sociala med dom och sen orka plugga lite så jag slipper plugga allt för mycket under helgen:) Dagen har gått fort, vi hade ingen slöjd idag så hade 2,5 timmars lunch och bara 2 lektioner + att vi slutade direkt efter vi hade gjort en engelsk redovisning för läraren. Så dagen har varit mycket sköön! Imorgon är det fredag, jag är mycket mycket sugen på helg! Underbart:) Nåväl, hörde ryktet av min mor att  barnbidraget kommer imorgon det betyder att jag nu ska hitta nå kläder att klicka hem, hihi UNDERBART!!

Saknar mitt ljusa hår, saknar sommarn, saknar allt som var där!!!!



___________________________________________________

It's not gonna be easy, It's gonna be really hard
We gonna work at this everyday,
but i want to do that because I want you
I want all of you, forever, you and me, every day

Dag 8- något jag ser fram emot

Just nu är det jullovet och i det innebär då julafton, nyårsafton och en massa roligheter!

Torsdag!

Godmorgon!  Har fixat mig klart och hela det köret redan så nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så jag får fara till bussstationen. Idag har jag äntligen en kort dag, har gått till halv 4 hela veckan hitils vanligtvis slutar jag tidigt på tisdagar men det lär jag inte göra på ett bra tag. buhu!  Nåväl, har en lugn dag idag med endast 4 lektioner! Nu ska jag traska iväg och borsta tänderna och det köret, vi hörs senare! Ha en bra dag :)

Ska försöka börja med dagens outfit igen, så snör upp dagens outfit!



Halsduk: Ingenaning
Tubtopp: H&M
Leggings: Gina

käärlek



Det handlar om att prata sönder nätter
Om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar
Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet
Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar
Att brottas bland kuddar och älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och bli kysst över hela kroppen
Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten
Om att viska: Du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång
Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråtråkiga världen och ständigt ha tusen fjärilar i magen
Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut

30 sanningar

1. Jag är sjukt rädd för döden, vill absolut inte dö
2. Jag älskar att sova i flera timmar, finns inget bättre än att sova bort en värdelös söndag t.e.x!
3. Jag har en sjuk fobi för håriga ben och fötter (då menar jag killben och killfötter) Kan ha stora problem med att sova under samma täcke som killar pga det hahaha.. Men får oftast kämpa å bita ihop!
4. Jag har alltid velat vara riktigt bra på något, asså något som ingen annan är bra på
5. Jag hatar när folk som inte vet någonting om en, som inte känner en, eller vet hur man är i personligheten dömmer en direkt efter utseende, rykten eller så
6. När jag mår dåligt eller har en massa tjorv får jag alltid ett cp ryck genom att antingen gå ut och gå jävligt långt och bara sätta mig ner å tänka eller så slår jag sönder saker.  Är jag störd?  Ja endel
7. Jag ääälskar att få gulliga sms/samtal av killar hihi ^^
8. Jag hatar folk som ibland kan GLO SÖNDER på en speciellt då man känner sig som fulast, äckligast osv haha
9. Jag stör mig väldigt väldigt lätt på folk, även om jag inte känner dom. Men det kan vända lika snabbt när man väl lär känna personen och får rätt uppfattning om den.
10. Jag har nåjävulska humörsvängningar, vet att ni alla som känner mig älskar dom ♥
11. Jag har absolut världens bästa vänner, vad vore jag utan dom liksom?!
12. Jag hatar då folk dissar/ignorerar en, själv älskar jag att dissa & ignorera folk hihi!
13. Jag hatar att vara ensam, sova ensam & bara allmänt vara själv
14. Jag har ett behov av att alltid ha någonting att göra, står inte ut med att ha tråkigt
15. Jag stör mig på folk som tror att dom är något, vilket som oftast inte är :)
16. Jag älskar min mamma, pappa & mina systrar,  dom är bäst! Efter mig då:)
17. Jag älskar känslan av att vara kär, eller jag älskar nog dom där "fjärilarna" i magen som dyker upp då man ser personen och det bara pirrar i hela kroppen! Ågud så töntig jag är.
18. Om någon av mina vänner gråter till mig börjar jag alltid stört lipa 100 gånger värre, haha
19. Jag är nöjd med mitt utseende men har aldrig tyck om min kropp ;P
20. Jag har snört bort så mycket nödvändig tid i skolan, sumpat så mycket chanser jag fått att förbättra mig osv. Och folk som säger " betygen man får i 8an har ingenting med nian å göra, blablabla" Det har det! Just nu håller jag på plugga ihjäl mig eftersom att jag insåg ett år liite försent att jag kanske borde tagit det på allvar från första början.
21. Jag kan vara jävligt känslig, tar lätt åt mig saker, blir lätt sårad och så men jag visar det aldrig
22. Det finns bara 3 personer i mitt liv jag litar fullt ut på
23. Jag älskar sommaren, för då är jag alltid glad, mår oftast jävligt bra också!
24. Jag längtar som fan till jul, nyår och hela jullovet. Fan så great det ska bli!
25. Igentligen skulle jag bara göra 20 sanningen, men ändrade mig till 30 eftersom att jag har så jävla tråkigt haha ;-)
26. Jag har alledens för lätt att börja lita på någon och förlåta någon
27. För några år sen var hästar mitt liv och jag verkligen älskade hästsporten, det gör jag än idag men händer väldigt sällan att jag är och rider eller så, tråkigt det för att det finns inget bättre än att fara ut å bara skita i allt och vara med ett underbart djur & framförallt ha kul!
28. Ljuger jag om någonting får jag en tung jobbig känsla inom mig som gör att jag alltid måste beräta sanningen igen, det är som att min kropp inte tål att jag ljuger ibland?.. Bra är ju det!:)
29. Jag har jävligt lätt att börja gråta till serier som t.e.x oth, oc och sånna.. Haha
30. Nu ska jag gå och duscha och sen se på greys anatomy.. Heidå =)

Dag 7- något jag åt idag

Startade dagen med en baugette från skolan sen åt jag chickenbits & nudlar då jag kom hem:)

Onsdag avklarad!

Är äntligen hemma från skolan, eller har varit det i en timma ungefär. Nu har jag nyss ätit middag så ska lägga mig i soffan och kolla ett avsnitt oth, sen ta en riktigt lång & skönt powernap! Ikväll ska jag inte plocka fram några läxor eller nått sånt, behöver en dag ledighet. Jävligt skönt känns det! Nu är det endast två dagar kvar till helg och min helg är redan planerad, så skönt att slippa tänka på det längre! Nåja, oth står på schemat nu, vi hörs sen ;-)

Bjussar på en söt bild då jag ändå håller på!


@Skola

Godmorgon!  Sitter just nu i rödan med Fanny & Johanna, har just suttit och kollat igenom provet vi har idag eftersom att det inte finns något bättre att göra här på skolan tills jag börjar vilket är om tjugo minuter drygt! Då har jag cp engelska där jag ska nöta sönder provet ännu mera för jag måste fan klara det idag, orkar inte få omprov då mördar min hjärna istället:). Nåväl, ska dra med mig dessa människor ut å röka nu, vi hörs den!

Plugg iväntan på dh!;)

Befinner mig just nu i soffan och ser på äntligen hemma och pluggar lite grann i väntan på att DH ska börja!  Självklart  vill ingenting av provet fastna, fast har dok bara läst igenom det två gånger så ska väl inte klaga haha.  Har verkligen svårt att sitta stilla och läsa, kan inte ha igång musik, tv eller höra någon prata då jag pluggar. Jag måste ju ha koncentrations svårigheter? haha. Nåväl, har också just laddat ner OTH första säsongen och ska börja se om det bara för att det är sååå bra och för att lucas är så söt och allt det där köret. ;-)

Någon som vill lära sig lite hinduismen åt mig?
Jag orkar inte göra det själv..

Dag 6- en låt som väcker minnen


my day!

Har precis ätit tacos till middag och nu ligger jag i soffan och är helt slut!  Har ju varit på naturbruks hla dagen idag och fått göra en massa tävlingar testa köra en massa konstiga maskiner å sånt, var helt okej bara att vi var mest utomhus och jag förfrös nog mina fötter och hela mig.. Fryser fortfarande!! Ska aldrig mera dit igen, tur att jag inte är intresserad av det dom har att erbjuda för slags utbildning haha..

Nåväl, nu ska jag orka stiga upp & gå ut och röka och sen blir det nog att ta mig en lång och skön powernap.. Sen ska jag sätta igång pluggningen har dock fått bort gjort 2 prov idag och så har jag ett imorgon som jag inte ens har börjat plugga till,  skolan försöker mörda mig men dom ska fan inte lyckats!

Det får bli ett bildlöst och urtråkigt inlägg, men har inga bilder..

Dag 5- en tid jag aldrig kommer glömma

Ågud, finns ju så sjukt många tider jag aldrig kommer glömma eller åtminståne inte  vill glömma!! Men det året jag inte vill glömma i första taget är väl 2010 och nu 2011, det har faktiskt varit rätt bra om man bort ser det dåliga!:)  Finns ingen tid till å klaga, bara att vara nöjd!

Varför min uppdatering har varit kass idag..

Å vilken underbar uppdatering jag har haft idag!:) Nä men har faktiskt bloggat ett inlägg, det är bättre än inget alls! Men direkt jag kom hem från skolan lagade jag middag, sen somnade jag på soffan till typ 8 halv 9 tiden och då började jag plugga lite smått, kastade mig i duschen och nu ligger jag i sängen och käkar cheese balls och ska läsa igenom proven jag ska göra imorgon!  Imorgon har vi som tur är ingen vanlig skoldag utan vi ska på naturbruks och vara där hela dagen alla nior ska tydligen det. Men sen måste jag till skolan och göra dom där jäkla proven! Sen är min tisdag över =) Nåväl, ska göra "dagarna" nu sen ska jag läsa igenom det där sen ska jag fan sova! Fick mig  en & en halv timmes sömn inatt, mindre skönt

Hittade världens fulaste bild på mig & min syster (syftade nu på att det var jag som var ful haha.) Minns den dan såå väl, älskade 2009♥


@school

Tjenis! Sitter just nu på sista lektionen och slutar på tio minuter, fan så skönt!!!! Sofie sitter här breve och dampar sönder lite mer än vanligt, eller nej allt är som vanligt hon är lika dampig som alltid!:)  Ska bli sickät skönt att få komma hem från detta tråkiga helvete, fast dagen har inte varit så jävla jobbig! Direkt jag kommer hem ska jag äta och sen ta en fet powernap, sen ska jag dra fram provbladen och plugga skiten ur mig!!  Nåväl, ska svamla vidare med sofie å emelie HÅÅÅÅ nu hejdå;)

Heh, ingen vill veta hur denna bild tillkom.. HAHHA dör då jag tänker tanken


löshår

Satt å plattade mitt korta hår och var deprimerad över det tills tanken slog mig att min syster har ett helt nytt oanvänt clip-on set, så var tvungen å testa det och min dag blev genast bättre! Nu slipper jag gå och ha kort & tråkigt hår förutom då jag känner för det eftersom att min syster inte har någon användning av svartlöshår längre.. Nu slipper jag gå korthårig ända tills jag har pengar till nailhair!

Det jag ville komma fram till med inlägget är att..
Jag älskar långt, svart, nytt och helt underbart löshår HEH♥

löshår

Satt å plattade mitt korta hår och var deprimerad över det tills tanken slog mig att min syster har ett helt nytt oanvänt clip-on set, så var tvungen å testa det och min dag blev genast bättre! Nu slipper jag gå och ha kort & tråkigt hår förutom då jag känner för det eftersom att min syster inte har någon användning av svartlöshår längre.. Nu slipper jag gå korthårig ända tills jag har pengar till nailhair!

Det jag ville komma fram till med inlägget är att..
Jag älskar långt, svart, nytt och helt underbart löshår HEH♥

Dag 4- något du inte skulle klara dig utan

Finns hur mycke som helst jag inte skulle klara mig utan men t.e.x:

Mina föräldrar, mina vänner, mat, min underbart sköna säng, tv, datorn, musik, plattång, kläder, smink?, löshår (okej skulle klara mig utan det, men vill inte göra det!!!) , duschen, mobilen, INTERNET osvosv.. Hehe!

Pluggar på för fullt!

Ligger just nu i sängen och dör av en bankande huvudvärk, känner mig sjukt febrig och håller på att frysa ihjäl. När ska detta vända?! Jag måste till skolan i veckan, måste göra bort alla resten jag har och allt.. Jag är verkligen ingen människa som står ut med att vara sjuk längre än 2 dagar..

Har iallafall orkat plugga genetik så jag är redo för att göra det provet + ett ekonomi prov på tisdag.. Skönt att jag inte behöver stressa ihjäl uti det iallafall! Nåväl, ska avsluta inlägget här och fortsätta socialicera mig på facebook, kan tyvärr inte göra både och samtidigt!


Genetik </3

Tur att det finns ett facit iallafall.. Annars hade jag inte kunnat ett skit nu!

Farsdag!

Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen och drar på det jobbiga som är att stiga upp.. Har legat vaken ända sen kring 1 tiden och så somnat om, å vaknat hela tiden haha. Nu har jag just sett klart sluteta av filmen jag påbörjade inatt! Så nu ska jag stiga upp och kasta mig i duschen, resten av denna dag kommer bestå av plugg, plugg och åter plugg!

För den delen så är det ju farsdag idag!
Grattis världens bästa pappa på farsdag, hihi:]

lite tråkigt såhär på kvälls kvisten..

Bonus fråga: Vad är klockan?- 02.12
1. Är du singel nu?- Nej
2. Föredrar du långa förhållanden eller massa strul?- Långa förhållanden
3. Är du redo o satsa på ett förhållande nu?- Har ett redan
4. Har du haft sex? - Aa
5. Har du en kk?- Nepp
8. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig?- Ja för läängesen
10. Haft sex på fyllan?- Jo
11. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de?- Jes
12. Sparat något från ett gammalt förhållande?- Jo
13. Somnat gråtande pga kärlek?- Trore
14. Varit på en blind date?- Nej
15. Varit otrogen?- Påsätt å vis, pussade en annan kile.. var typ.. kid, för mig gills det inte

FAMILJ/BOENDE
1. Bor din mamma och pappa tillsammans?- Japp
2. Har du några syskon och isåfall vad?- två systrar
3. Bråkar du ofta med din mamma/pappa?- Nä, kanske nå små tjaffs då&då
4. Hur bor du (villa, lägenhet)?- Villa
5. Har du eget rum?- Ja
6. Vilken färg har du på tapeterna? Beiga
7. Brukar du måla på väggarna?- Nä
8. Har du en tv i ditt rum ?- Aaaa
10. Är dina syskon jobbiga?- Ne

SISTA SOM
1. Du fick pengar av?- Mamma
2. Sov med dig i samma säng?- Emeliehå
3. Du delade ett riktigt skratt med?- Emelie
4. Du gick på bio med?- Emelie, petter, jossan & erik
5. Du höll i handen?- Vet inte
6. Du va på stan med?- Minns inte, haha
7. Delade en pizza med dig?- Det kommer jag inte heller ihåg
8. Du fick telefonsamtal av?- Emelie
9. Skicka ett sms till dig?- Emelie
10. Du kramade?- Emelie, fan vad mycke emelie det blev haha..

ÖVRIGT
1. Har du nånsin smygit ut utan lov?- Nä, får alltid gå ut
2. Brukar du tjuvkika in i andras fönster?- Hahha klart
3. Längtar du till sommarn igen?- JA
4. När du tittar dig i spegeln?- Åh fan vad snygg brud
5. Hur svarar du i telefon?- Halå
7. Har du gjort något olagligt?- Jo
8. Vill du så får du gärna berätta:- Tar för lång tid och för jobbigt
10. Hatar du någon riktigt mycket just nu?- Ne inte hatar
11. Bäddar du ofta sängen?- Nä, å då den väl är bäddad så är det väl mammas förtjänst
12. Vad gör dig riktigt glad?- Mina vänner, min familj & oskar! Dom får mig alltid på bra humör, oftast iallafall:)
13. Går du i kyrkan? varje söndag?- Nej
14. Gillar du att sjunga?- Det gör jag!
15. Har du egen dator?- Aa
16. Hur mår du idag?- Toppen förutom sjukan :)
17. Vilken klass går du i? 9E
18. Har du mycket pengar just nu?- 30 kr löst, wiho!!!

godnatt.

Har alledens just lagt mig i min älskade säng och emelie & petter for här ifrån alledens nyss! Fick besök av dom kring 11 tiden, så vi for till shell å köpte lite godis sen har vi bara suttit å surrat på om allt & ingenting:)  Trevligttrevligt:)! Nu ska jag kolla facebook och sånt, sen se kung fu panda 2 heh! Sen blir det väl godnatt för min del antar jag, så vi får höras! Godnatt:)

Kastar in en bild på mig och jossan från i somras eftersom att det här är en av dom få som finns av sommaren, och med det vill jag säga.. Take me baack, less det kalla & deprimerade vädret..

HEhh

Har fullt hus här hemma, därför har jag inte orkar blogga så mycket. Eftersom att det är farsdag imorgon så tog vi och firade min pappa idag istället eftersom att vi inte lär ha tid med det imorgon, så min syster bella, johan å willy kom hit på middag, vi åt grillat och lökringar och en massa gott till det! Mums. Sen gav vi han lite persenter och så, nu sitter jag framför tven och smälter all mat och ser på någon film. Resten av kvällen lär vara som den är nu, fullt hus för nu ska även några kusiner och hela kittet dra sig hitåt, ja tråkigt lär jag ju inte ha iallafall! Haha :) Hörs sen.

Bjuder på en gammal bild som ja la ut då jag hade inhandlat detta,
men t-shirten var iallafall det jag gav åt pappa!:)

Dag 3 - en person som alltid har funnits där för dig


Godmorgon!

Godmorgon! Ligger i sängen och dör av huvudvärk, bra start på dagen eller?.. Nja! Ska försöka finna den där orken till att stiga upp och gå och duscha, men det känns hur besvärligt som helst innan man väl står i den där ljuvliga duschen då ångrar man inte en sekund av att man krigade sig dit haha.  Men ska först se lite dh och kolla facebook, sen skaa jag duscha.. Plugga står på mitt schema för idag, känns inte allt för tråkigt faktiskt, har nästan saknat skolan och allt detta pluggandet ;-)

Såhär kommer mina kommande veckor se ut ända tills jullovet är!
Lite tungt, men det kommer vara värt det i slutändan ;)

Mys!!



Som ni ser på bilden har jag just gossat ner mig i min ubersköna säng!  Känns som att den blev helt plötsligt jätte stor då jag inte har sovit själv i den på länge, även om jag sover själv så ligger jag alltid på kanten av sängen och låtsas att någonting tar upp andra halvan, haha vafan?  Men iallafall.. Har nyss sett klart idol och har inge bättre för mig nu så tänkte att jag lägger mig och ser på How do you know med ett pringelsrör och ett glas cola som sällskap, sen om jag orkar ska jag se baksmällan 2 eftersom att jag aldrig orkade se den igår!  Pussss

-

Now I want to quit and draw a line over everything and then forget.


fredagsmys!

Tjenis, har precis varit på ica med mamma och hämtat ut mina jeans som jag beställde för någon dag sen, dock var dom liiite vida i benen och så men det får fanemig min mamma fixa å trixa med för dom satt bra över allt annanstans! När jag var på ica köpte jag lite flott i samma veva, så kvällen ska bestå av att flotta och ha fredagsmys med familjen! Nåväl, ska hitta någon se värd film att tanka. Vi får höras senare  ;)


fredagen är här!

Heeeeeej! Har inte idas blogga nått sen jag kom hem från kalix för råkades decka i sängen i 4 timmar men jävligt skönt var det!   Hade möte på skolan klockan kvart över 10, det gick hyfsat bra, gjorde upp nå arbetsplaner med rektorn och mentorn och så pratade vi om mina betyg och sånt som kan förbättras osvosv. Nu ska jag fan klara det här med skolan, ska fan ha G i alla ämnen då jag får dom på julavslutningen, skiter i om jag går in i väggen jag ska plugga på som FAN!!!! Har sagt det 100 gånger tidigare men nu menar jag det!     Efter att mötet var klart skulle vi å köpa vårrullar, men repa köket har stängt?!?!?!?!?! Min värld sjönkt till botten direkt.. For till frasses då istället och fick mig chili cheese och ett minimål, inte lika bra som vårrullar men inte särskilt dåligt heller! Nåväl, måste springa och pissa nu, är nöd akutfall..  Vi hörs sen ;)

Min kärlek till vårrullar är fan obeskrivlig, hade gett bort min familj å mina vänner för att ha en betjänt som gör sånna åt mig direkt jag är sugen!


Dag 2- bild och beskrivning om mig själv



Ja vi har ju tagit det här några gånger nu när jag ska beskriva mig själv, men en gång till gör väl inget? Det är ju alltid kul för dom nya läsare att få veta vem jag är och så!:)

Iallafall..
Jag heter då Evelina Eriksson är född 1996 och bor i en liten by som heter Töre som ligger ungefär 2,5 mil ifrån Kalix. Bor hemma med mina föräldrar Lotta & Roger och min ena syster Linn bor hemma och så har jag en äldre som heter Isabelle som bor i jämtön vilket som ligger ungefär 2 mil ifrån töre. Och så jag går skola i kalix på en skola som heter Manhemsskolan där har vi alledens för många klasser och för mycker elever och för stor skola så det är nästan jobbigt att gå i den.. 

Dom få timmarna jag inte är i skolan så håller jag inte på med någonting speciellt, jag tar det oftast lugnt och njuter av dom få timmarna jag får och sover för det mesta bort dom om jag nu inte har en massa läxor att göra så gör jag självklart dom.  Men på helgerna står det andra grejer på schemat istället för att ta det lugnt, nej då gör jag och mina vänner rena motsaterna! Vi har för det mesta mycket trevligt tillsammans och hittar på lite allt möjligt, det är nästan så att jag lever för helgerna men till och med det har börjar bli lite långtråkigt faktiskt (för liten & för tråkig stad lever vi i).

Hur är jag som person? Hm.. Ja jag är ju en skämtsam och även rätt snäll person om man lär känna mig på rätt sätt!  Försöker alltid så gott jag kan att vara trevlig mot allt och allt och vara en så bra vän som det bara går att bli, men även det är ju inte alltid så enkelt!   Men självklart har ju jag mina brister också vilket vi alla människor har eftersom att det är våra brister som gör oss till människor som ni säkert har hört! Så jag är inte perfekt, inte någonstans, jag är inte världens bästa vän, jag är inte världens sötaste person, och jag är defintift inte världens bästa människa haha. Men jag är mig själv iallafall och det är så man kommer längst!  Nu har jag skrivit väldigt mycket här tycker jag men har ändå inte fått fram någonting, vilket är rätt vanligt att jag skriver 100 rader men får endå inte ut ett enda ord som jag verkligen skulle vilja få sagt, men kort sammanfattning

-

Jag är snäll mot dom som är snälla mot mig, behandlar folk väl (dom som behandlar mig väl), jag älskar min familj, mina vänner & oskar lite där i kanten också hihi, och jag älskar friterad mat till en viss del tills det blir alledens för mycket haha och jag älskar att sova! Och jag är en somsagt snäll, bra och trevlig person innerst inne om man bara tar tid till att lära känna mig!:)  Tack och hej!

Film!

Har just duschat, och när jag kommer ut ur duschen ser jag att mamma har renbäddat min säng. Fan så underbart skönt jag ska sova inatt då! Har inte bloggat särskilt mycket idag, men vad ska jag skriva om? Har haft min syster och hennes pojkvän + deras barn på besök så har försökt vara så social som möjligt med dom!  Nu ska jag gå och leta rätt på alla hundra krämer jag har i mitt hår och borsta det. Sen blir det att se baksmällan 1 & 2!  Vi hörs ;)


-

Godmorgon! Har just vaknat så nu ligger jag i sängen och funderar på vadfan jag ska göra idag.. Det är sjukt uttråkande att vara hemma från skolan, okej det är skönt en dag men sen är jag totalt rastlös. Som tur är ska jag in till skolan imorgon en sväng på möte med min mentor och rektorn, så då får jag åtmintåne lämna huset iallafall! Skönt det :D Nåväl, nu ska jag hitta någon bra film och se tills jag orkar stiga upp och fixa mig nå frukost.

Hahaha, såg förövrigt den lilla sjöjungfrun inatt,  älskar dom filmerna!
Fick även en snygg bild då jag printa lite heh

Dag 1- vad är ordet kärlek för mig

Jani pojkar, flickor, damer och herrar.. Vad är ordet kärlek för mig? Det var fasike en bra fråga..

Hur ska man beskriva en sånn känsla? Vad det är för mig?
Får väl försöka iallafall.. För mig är kärlek någonting man delar med någon och känner för någon som t.e.x en pojk/flick-vän! Man kan ju såklart även vara vanliga vänner, familj, släkt mm, när det handlar om kärlek också.

Men för mig är kärlek något man delar med sin partner som t.e.x med någon man tycker om riktigt mycket, en som gör en glad och lycklig. En som ger en 100 fjärilar i magen då man träffas, ja ni vet såntdär över gulliga saker? För mig är kärlek helt enkelt något som två personer känner för varandra:)  Fast vi alla ser ju olika på den saken, såååklart. Och jag är ingen kärlek expert heller sååå!


Dagar.

Eftersom att min förra sånhär dagar lista tog slut igår så påbörjar jag en ny idag! :D

Dag 1- vad är ordet kärlek för mig
Dag 2- bilder och beskrivning om mig själv
Dag 3- en person som alltid har funnits där för dig
Dag 4- något du inte skulle klara dig utan
Dag 5- en tid jag aldrig kommer glömma
Dag 6- en låt som väcker minnen
Dag 7- något jag åt idag
Dag 8- något jag ser fram emot
Dag 9- något jag älskar
Dag 10- mitt liv just nu

hoho

Senaste:
Mening du sa: Minns inte
Personen du pratade med: Mamma
Du fick sms av: Slava
Du kramade: Jag vet inte O.o
Idag:
Kläder: Mjukisbrallor och t-shirt
Bättre än igår: Lika dåliga
Imorgon:
Är det: Torsdag
Planer: Mest troligt ligga hemma och vara djupt deprimerad över hur tråkigt det är att vara sjuk
Favorit:
Nummer: 7 & 10
Färg: Rosa & turkost
Årstid: Sommar
Frågor och svar:
Saknar du någon? Om jag gör
Humör för tillfället? Trött och less
Det första du gjorde i morse? Kollade facebook
Vad åt du sist? Chokladbit
Vad irriterar du dig på? Massor
Vem tänker du på just nu? Ingen faktiskt, haha
Tror du att personen tänker på dig med? Tror jag inte
Vart reste du sist? Turkiet
Vad gjorde du igår kväll? Var hemma och var deprimerad över min sjuka, haha
Liknar du din mamma eller pappa? Ingen av dom speciellt mycket
Ler du ofta? Japp
Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? Kärlek
Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Har inte sett någon så, nej
I vems säng sov du i natt? Min
Vilken färg har din tröja? Svart & grön
Sorg:
Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Kan dom ta slut?
Har du någonsin gråtit dig till sömns? Trore
Gråter du när du skadar dig? Nep, svär istället haha
Lycka:
Är du en glad person? Oftast!
Vad gör dig glad? Mina vänner!
Önskar du att du var lyckligare? Det gör jag väl, nog för att jag redan är lycklig!
Kan musik göra dig lycklig? Kanske inte lycklig, men glad
Förhållanden:
Hur länge varade ditt längsta förhållande? Ett år, fast det var inget "seriöst" haha
Hur många seriösa förhållanden har du haft? 1
Har du ett förhållande nu? Jao
Isf, hur länge har det hållit hittils? En vecka om man räknar på facebook tid, haha ;-)
Kärlek:
Hur gammal var du när du hittade din första kärlek? 13-14
Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? Jadå
Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? Ja!
Har du en flick/pojkvän? Ja fortfarande, haha
Är du nöjd med det? Jadå:)
Är du kär? Ja
Konstigaste komplimang du fått av en kille? HAHHAHAHAHAH, finns så sjuka
Bästa stället att hitta kärlek på? Vet inte
Ex & tidigare:
Har du nånsin ångrat att ha dumpat ett ex? Ja, men inte nu mer men tidigare ja
Har något ex nånsin ångrat att han dumpat dig? Ja iallafall vad han sagt åt mig
Har du känslor för något ex? - Verkligen inte
Är du vän med dina ex? Vissa av dom :)
Hat:
Vem hatar du verkligen? Hatar väl ingen sådär skit mycket, men tycker väl mest illa om vissa personer haha
Har du någonsin gjort en hat-lista? Vet inte O.o
Är du en mobbare? Ne
Har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta? Ja, det är oftast därför jag börjar gråta pga arghet haha
Har du blivit sviken någon gång? Hurru jo
Skolan:
Gillar du skolan? Nae
Värsta ämne? No, so & engelska! MEST SO
Har du spytt i skolan nån gång? Nepp
Är skolmaten god? Nae
Fjortis:
Sminkar du dig dagligen? Om jag ska någonstans sminkar jag mig aa
Plattar du håret & har en fjortisfrisyr? Plattar håret, men fjortisfrisyr vet jag inte om jag har haha?
Ger du folk "bitchblickar" & snackar ofta skit om andra? Ger inte bithblickar men klart man snackar skit om någon någon gång då&då
Du har bra självförtroende eller hur? Ne
Emo:
Musiken är ditt liv? Nej, men det har sin del :)
Du använder kajal/eyeliner? Ibland
Du använder ofta t-shirts med tryck? Andvänder adlrig t-shirts typ
Du har converse? Vet inte
Du är ofta ledsen? Har mina perioder haha

Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Det är så lätt att säga till någon: jag kommer aldrig släppa taget om dig, vi kommer alltid vara vänner, vi kommer alltid stå vid varandras sida genom allt och blablabla. Men det kan vända lika snabbt som man vänder sida i en bok typ? Så vid det här tillfället väljer jag någon jag aldrig kommer släppa taget om, vilket är min ena stora syster! Självklart kommer jag inte släppa taget om någon i min familj, men nu väljer jag Linn för hon står mig som närmast och sånt helt enkelt!

(för den delen har jag klarat ut heela kalendern nu, vad duktig jag är!! HIHI)




I wish i could rip out a page of my memory cause i put to much energy on that.


Öroninflamation + halsfluss.

Tjenis, har precis sett klart en film jag påbörjade inatt.. Har varit till sjukhuset och det köret nu och det visade sig att jag har både halsfluss och öroninflamation så nu blir det att äta yttligare en medicin!  Femte gången det här året jag har halsfluss, så ska mest troligt få operara bort mina köttbullar till halsmandlar. Haha, fan så skönt det skulle vara så man slipper denna skiten!  Nåja, nu ska lägga mig och spela sims och göra sånt där tråkigt man gör då man är sjuk.. Vi hörs senare!

Lever på mediciner just nu, haha.  Bild från google


Sjukhuset nästa!

Godmorgon! Vaknade just av mitt förjävliga alarm och måste stiga upp och klä på mig och få i mig nå mat. Sen kommer mamma å hämtar mig och vi far till sjukhuset med mig, börjar bli stammis där! Har varit där snart 10 gånger iår skulle jag tro haha. Nåväl, ska ta och stiga upp och göra det där nu, vi hörs när jag kommer hem OM jag  kommer hem...


Enjoy the little things in life too


Fan vad snygg jag är, jag dööör haha.


Befinner mig just nu i sängen och kollar på dh och smsar med oskar som förövrigt är i västerås igen och kommer inte tillbaka hit förän om 4 veckor ungefär, han suger på det viset :)  Nåväl, eftersom att jag inte har någonting bättre för mig än att sitta och kolla på dh avsnitt som jag säkert sett 100 gånger så gör jag ett såndär typiskt test alla gör, och som  jag alltid gör. Men hur bra tidsfördriv är det inte igentligen?=)

Sov gott på er!

____________________________________________________

1. Namn: Evelina
2. Födelsedatum: 7 september 
3. Ålder: 15
4. Bor: Töre
5. Familj: Mama Pappa Bella & Linn
6. Husdjur: Gills linn som ett husdjur? Ser hon som min hund eller katt typ..
7. Hårfärg: Svart
8. Ögonfärg: Blåa
9. Hur lång är du: 163, har växt en hel centimeter på 3 år ;-)
10. Höger eller vänsterhänt: Höger
11. Civilstatus: Förhållande
12. Trivs du med det: Det gör jag :)
13. Senaste personen du kramade: Linn
14. Senaste personen du pussade: Oskar
15. Senaste personen du pratade i telefon med: Emelie
16. Senaste personen du ringde: Emelie
17. Senaste personen som ringde dig: Josse
18. Dagens kläder: One piece, bh & trosor
19. Dagens smink: Inget
20. Favorit mat: Friterade grejer, mest vårrullar och friterad kyckling =)
21. Favorit färg: Rosa & Turkost
22. Rökt: Ja
23. Snusat: Jopp
24. Testat droger: Over my dead body
25. Druckit alkohol: Jadå
26. Senast du drack alkohol: Lördags
27. Vad för slags alkohol drack du då: Vin, öl & cider.. Vilken blandning!
28. Med vem drack du: Oskar, emelie, chobbo, micke å så träffa vi på en massa folk också:)
29. Har du bra självförtroende: Ibland
30. Nöjd över din kropp: Nej
31. Många vänner:  Japp:)
32. Din bästa vän: Emelie
33. Hatar du någon: Ja det gör jag, typ
34. Pratar du fortfarande med personen du senast kysste: Jadå:)
35. När duschade du senast: Idag
36. Är du oskuld: Nej
37. Vem hade du senast sex med: Vem kan det ha varit.. Hmmm!!
38. Har du haft oskyddat sex: Jao
39. Har du varit gravid: Nepp
40. Äldsta strul: 21
41. Yngsta strul: 13 tror jag
42. Har du varit otrogen? En gång.. Pussade en kille i klassen då jag redan hade en kille, dumma mig:( Var 12 då.....
43. Har du bra betyg i skolan? Nej, men ska försöka få dom upp piffade!
44. Favorit ämne i skolan: Hk om inte det gills så matte
45. Skolkat: Jo
46. Fuskat på ett prov: Ja
47. Fått kvarsittning: HAHAHHAHA JA
48. Fått hem ringning: Ja
49. Mobbat någon: Ja då jag var liten, fan vad elak jag var redan då..
50. Pratat med rektorn: Jop


Under de 30 senaste dagarna har du:
[x] Rökt
[x] Snusat
[ ] Knarkat
[x] Druckit alkohol
[x] Kramat någon
[x] Pussat någon
[x] Hånglat med någon
[x] Haft sex
[x] Strulat med någon nyktert
[x] Strulat med någon onyktert
[x] Pratat i telefon över en timme
[x] Pratat i telefon över två timmar
[x] Smsat med en okänd
[x] Pratat i telefon med en okänd
[x] Pratat i telefon med någon du tycker om
[x] Varit vaken ett helt dygn
[ ] Haft utegångsförbud


Antingen eller:
Cola – Fanta - Cola
Öl – Cider - Båda!
Svart – Vit - Svart
Pizza – Hamburgare - Beror på vad jag är sugen på!
Pop – Rock - Inget av det
Sommar – vinter - Sommar
Strul – Kärlek - Kärlek
Lycka – Pengar - Pengar är lycka :)

Saknar mina blonda fjortistider i 7an lite grann...




Sen försvann det och jag blev fjortis brunett istället och sen blond igen, heheh..

Svar på tal



Eftersom att det inte finns någon blogg att svara till så svarar jag på komentaren här istället  och jeansen är från bubbleroom :)

Svar på tal



Eftersom att det inte finns någon blogg att svara till så svarar jag på komentaren här istället  och jeansen är från bubbleroom :)

hatar rubriker

Chillar sönder just nu och ser på nickelodeon på true jackson och väntar på att mamma ska göra klart middagen, åh vad gott med mat har inte hunnit fixa mig något att äta idag.  Har även just tagit mig en riktigt lång och skön dusch med inpackning och hela köret så nu känner jag mig lite mänsklig hade förkylningen försvunnit så hade allt kännt liite bättre men den vill inte ge sig ännu.. Så less jag blir!  Nu ska jag se klart true jackson, hejdååå


Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv


löshår
Godmorgon! Vaknade kring halv 2 tiden idag och påbörjade att ta bort mitt löshår, vilket gick jävligt fort sen då hade jag världens fetaste tova bakom skallen tack vare löshåret (jag lär mig aldrig att jag inte ska limma löshår) så har suttit med hårborsta och sax och fått klippa bort det värsta så nu är tovan borta iallafall, känns som att jag klippte bort hur mycke hår som helst men det är ändå lika jävla tjockt haha?  Nu ska jag kasta in mig i duschen och sen borsta bort lite limm rester jag har lite här å där. Ska låta håret vila nu och köra på clips tills jag ska färga håret brunt och beställa nailhair till det,   kan ju säga att jag lär mig aldrig av alla gånger jag limmat fast löshår att jag inte ska ha i det så jävla länge för det blir bara en jävla massa tovor och jobb efter det haha. Ska ni ha fast löshår så rekomenderar jag nailhair eller microringar, dock fick jag en mördar tova av nailhair också men det var för att jag var med i catfight ahhahaha.  Nåja, ska  ut och röka nu, sen kasta mig i duschen!

Och såhär mycke hår har jag förlorat pga detta.... Ingen vidare stor förlust eftersom att mitt hår inte blir nå tunnare hur mycket jag än klipper av det, hahaha.

Never say never

Klockan är tjugo i 3, jag kan inte sova. Eller jag har inte försökt ännu snarare sagt, har legat och kollat på never say never. Tro mig eller ej, jag har aldrig varit någon fan av justin bieber eller någonsin lyssnat på någon av hans låtar om nu t.e.x inte någon kompis har slagit igång en någon gång eller så. Men nu föll jag typ pladask för honom och ska HELT KLART börja lyssna på honom,  han har alltid varit ful i mina ögon men då man såg filmen och hörde hans röst så blev han typ.. Söt?  Haha. 

Har också kastat in en ny header, lite bättre än den andra iallafall så det får duga nu ett tag här frammåt iallafall! Hittade en mapp med fullt av oanvända bilder sen i lördags, dock bara bilder på mig själv men då fick jag mig en header iallafall! Inge fel i å vara egenkär ibland då & då typ... Nä nu ska jag lägga mig bekvämt breve min sovande syster och somna till ett avsnitt dh. Godnatt sötfisar!


-


godnatt.

Hej evve älskare!!! och evve hatare..  VAD GÖR NI?=)  Själv gör jag ingenting, ligger i sängen å väntar på att linn ska komma å lägga sig och vara social..  Medans, ska jag spela sims hihi. Lär inte kunna somna föräns på flera timmar, vilket känns uber tungt och tråkigt, varför kunde jag inte somnat nu typ? Ska försöka dra mig upp tidigt imorgon kring 10 tiden iallafall! Måste ju vända tillbaka dygnet tycker jag för på onsdag ska jag fan till skolan, blir dum i huvudet av att vara hemma och göra igenting. Fast imorgon ska jag faktiskt sätta igång och plugga lite matte & so! Nåväl, ska hitta någon bra film å tanka och sen spela sims tills det är klart, så vi hörs sen eller imorgon tror jag!  Godnatttt om vi nu inte hörs igen..


Ensam mamma söker!

Tjenis, sitter just nu och kollar på ensam mamma söker med mamma och har just färgat linns hår först en avfärgning och sen snört in en brun färg i det! Så vi får se hur resultatet blir, säkert lika bra som alltid då jag fixar uti det ;-) Skämt-å-sido!   Har även hunnit klicka hem ett par högmidjade svarta jeans, bättre sent än aldrig eller?.. Haha :) Nåja, nu ska jag kolla vidare på programmet. Vi hörs!


dagar!

Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med



Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt



Dag 28: En tokig bild

har ingen tokig bild......

Don't come and go like all the others.

Godmorgon! Ligger i soffan och försöker plugga in första världskriget, men jag fattar noll av det just nu och ska mest troligt göra det imorgon om jag känner mig friskare! Just nu nyser jag tjugofyrasju och har inte kunnat sova på hela natten för att min näsa har varit täpt och jag har dränkt mig i neseril och sen blivit täpt igen haha. Min hals har iallafall blivit bättre, tur det brukar alltid åka på halsfluss direkt jag blir lite sjukt.  Nåväl, ska väl försöka få det här inbankat i huvudet men det är så sjukt tråkigt och ointressant, varför kunde det inte varit andra världskriget istället?

Har fem sånna här mördarsidor att få in i min hjärna, åh vad jobbigt..


kan inte sova.


PINSAMHETSTEST 2011!


Har du pojkvän/flickvän? - ja
Har du haft pojkvän/flickvän 2011? - japp
Har du hånglat med någon 2011? - jao
Har du kramat någon 2011? - ja
Har du haft sex med någon 2011?- jes
Har du hatat någon 2011? - det har jag!
Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2011? - aa
Är du kär nu? - jadå!
I vem? - oskis
Kan du vissla? - jajemän
Har du en dildo? - nä
Äger du mer än 5 par string? - aa
Äger du mer än 10 par string? - ja
Äger du en mascara? - aa
Äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - det gör jag
Är du en fjortis? - nej
Är du emo? - nej
Är du brat? - nej
Gillar du vältränade killar? - inge fel i dom inte ;-)
Gillar du tjocka/överviktiga killar? - njae
Gillar du nörd-killar som pluggar? - heh, nja
Gillar du tjejer? - nej
Är du bisexuell? - nej
Har du över 10 bhar? - aa
Har du nångång tyckt om någon i din ålder? - japp
Kan du köra skoter? -  jadåå
Kan du leka apa? - klart jag kan!
Är du brunett? - nej
Är du blond? - nej
Har du haft svart hår/har du just nu? - har haft och jag har
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - haha ja?


HELT SERIÖST

Vad har du på dig för underkläder - bara trosor faktiskt, haha
Hur gammal har ditt äldsta hångel varit? - 20-21
Har du runkat av någon? - jao
Vet du vad oral/anal sex är? - ja

SENASTE
Vem fick du sms av senast? - vincent
Vem skickade du sms till senast? - till han
Vem ringde dig senast? - pappa
Vem hånglade du med senast ? - vem tror ni?O.o
Vem pussade du senast? - oskar
Vem kramade du senast? - säkert oskar det med
Vad drack du senast? - öl cider å vin
Vem var ditt senaste KK? - haha
När däckade du sist? - igår..
Är du allergisk mot någoting? - ne
Är du sexmonster?- klart asso
Pinsamma frågor för dig nu? - ne



Har du under den senaste månaden..
- Druckit alkohol: ja
- Rökt: ja
- Gått på dejt: dejtar inte
- Shoppat: nej
- Ätit en hel ask müsli: nej
- Ätit sushi: nej
- Stått på scen: nej
- Blivit dumpad: nej
- Skejtat: ne
- Färgat håret: aa
- Stulit något: nep

Har du någonsin..
- Däckat eller varit jättefull: jo
- Blivit upptäckt under "akten": nu förstår jag inte..
- Blivit kallad hora: jo hahha


Brukar du..
- Titta dej själv i spegeln? hahah ja?
- Gnälla: sällan
- Skrika: nej
- Sova: absolut, de är en stor del av mitt liv
- Ha ångest: händer
- Skada dej själv med flit: nej
- Vilja dö: nej
- Drömma mardrömmar: jo
- Drömma sexdrömmar: haha ja de med
- Ta droger: nej
- Försöka vara annorlunda: är mig själv:)
- Klä dig i svart: jadåå
- Gå till kyrkan: nej
- Gå i skolan: aaa
- Röka: ja
- Ljuga: mycke sällan, bara vid kris
- Hata folk: brukar mest bara tycka illa om några, inte hata. men gör dom mig något rejält illa eller så, så självklart hatar jag den/dom
- Lita på folk: på väldigt få personer ja

döör lite

Har nyligt duschat snabbt vilket var jävligt skönt!  Nu ska jag ligga här och kolla runt på facebook å sånt sen spela lite sims å se på den första ice age filmen HIHI!! Ska inte på skolan imorgon så ska vara hemma och förhoppningsvis plugga sönder men vi vet ju hur det brukar gå med det! Nåväl, orkar inte göra "dagarna" idag så gör dom imorgon, glömde göra dom igår också så gör 3 stycken imorgon istället!  Vi hörs senare eller imorgon :)


jag lever!!

Goddag!   Kan ju börja säga att jag inte har varit såhär jävla sjuk på riktigt jävla länge, kanske hade varit bra att jag var hemma igår istället för att fara till kalix å vara ute till kring 3-4 tiden.. Sen har jag inte kunnat sova något inatt knappt för att jag har fått akut illamående å dö lite sådär halft var å varannan minut..  Sen då jag väl hade somnat och sov som godast ringde såklart pappa och väckte mig och sa att han kommer å hämtar mig... Direkt jag kom hem la jag mig och dog bokstavligt talat. Idag knarkar jag alvedon, neseril, halstabletter and so on!  Lite synd är det ju om mig iallafall..

Men gårkvällen var iallafall rätt bra! Eller den var faktiskt bra till en början, i slutet mådde jag liiiite för dåligt!  Nåväl, ska faktiskt gå och dra täcket över huvudet och spendera resten av min kväll i soffan,  blir nog ingen skola för min del imorgon. Vilket jag hade behövt kunna fara på! Men tänker inte sitta på skolan helt död då jag kan vara hemma å sova istället! Vi hörs senare:)



Wohoo

Har just sminkat mig, duschat och plattat håret och det köret. Nu väntar jag på middag, vilket jag kommer få vänta på ett tag, men whatever. Sen ska jag iväg till kalix för att förhoppningsvis få en bra kväll! Men vi får väl se hur det blir med det, nu ska jag ringa min emo vän emelie holmgren, ja hon är emo. Men hon e endå söt för det,  vi hörs sen :))

Bjuder lite på mig själv när jag endå håller på framför webben!!=))

Godmorgon

Godmorgon!  Har just vaknat, eller blev väckt av min mamma som kom in å frågade om jag hade nå jävla häxhattar?! Vafan haha.. Och nu går det inte att somna om för min hals gör för ont och jag hosta FÖR mycket, 99,9% säker på att det är jossan som har smittat mig bara för att jag sa åt henne igår " nu kommer du säkert smitta ner mig " så gör hon det, sååklart.  Men det hindrar mig inte för att göra någonting! Försöka somna om ett litet tag till eftersom att jag inte ha någonting vettigt att göra vaken klockan 1 på dan..  Så godnatt igeeeen

Dumma josse..

Det finns så mycket jag vill säga, men orden räcker inte alltid till.


-

STEG 1
Namn: Evelina
Födelseplats: Kalix
Bor: Töre
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Svart
Skostorlek: 37
Höger eller vänsterhänt: Höger

STEG 2
Skor som du bar idag: Högklackat
Dina svagheter: Finns gott om sånna
Rädsla: Ensamhet


STEG 3
Första tanke när du vaknar: Vad klockan är
När somnar du: Det är olika varje dag, men kring 4 tiden oftast



STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Cola
McDonalds eller Frasses: Frasses
Vans eller Converse: Högklackat
Lipton Ice Tea eller Nestea: Inget av det
Choklad eller vaniljglass: Båda!



STEG 5
Svär du?: Haha jo
Sjunger du?: Ibland
Duschar du varje dag? Ja
Röker du?: Ja eller håller på å sluta nu faktiskt:)
Gillar du skolan?: Nej
Har du bra självförtroende?: Ibland & ibland inte
Kommer du överens med dina föräldrar?: Oftast



STEG 6
Har du under den senaste månaden..


Druckit alkohol ? Aa
Rökt?: Jao
Shoppat: På internet ja :)
Ätit en hel ask müsli?: Jo
Ätit sushi?: Nej, men ska fan göra det någon dag i livet!!
Stått på scen? Nej
Skejtat: Nej
Bakat?: Nej
Stulit : Nej
Rakat dig?: Aa
Kysst någon?: Japp
Kramat någon?: Jodå




STEG 7
Har du någonsin..


Däckat eller varit jättefull?: Mm
Varit full?: Jadå
Blivit kallad hora? Haha, ja
Blivit nerslagen? Nej
Busring någon?: Haha vem har inte
Gjort något som du ångrade?: Ehjå
Fått IG i nått ämne eller på något prov? Jo
Kastat en sten på nån ruta?: Säkert



STEG 8
I framtiden..


Namn på barn? Jag vet inte
Hur vill du dö? Pga ålderdom typ då jag sover, helst smärtfritt iallafall
Vad vill du bli när du blir gammal? Rik å vara riktigt milf!!;););)



STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för? No one
Antal CD-skivor du äger? Vet inte, äger typ 1000 stycken
Antal piercings?: 3 + dom i öronen
Antal tatueringar?: 0
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: En jävla massa gånger, lyckats alltid bli interljuvad eller nått sånt!



STEG 10
Vad ska du göra i sommar?: Ha JÄVLIGT kul!
Vad ska du göra i vinter?: Ha tråkigt och längta till sommaren
När tar du studenten?: 2015
Vad gör du efter gymnasiet? Lever livet lyckligt å rik ;-)
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Ja
Vad händer till helgen? Galenskaper?:)
Vad vill du helst göra just nu?  Vet inte



STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän? Har redan :)
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Kroppen, kläderna & själva ansiktet
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?- Vet inte ;P
Vem är den perversaste person du känner? Oskar typ? Haha..
Hur många gånger har du varit utomlands? 2
Vilket land är bäst? Sverige helt klart!!

konstigt inlägg, konstigt humör

For till kalix ikväll en sväng, det sög dock typ. Mitt humör är nere i helvetet just nu typ, fast endå är jag jävligt glad? Helt sjukt, ena sekunden har jag världens klump i hals&mage och ena sekunden är allt värsta lättnaden? Fan så sjuk känsla..   Men nu är jag iallafall hemma, ska spela lite sims och se någon film sen. Imorgon ska jag fan ha kul, men det går inte så lätt eftersom att det alltid såklart finns någon som står i vägen för det, idiot

Och med dessa konstiga rader, ord och såntdär säger jag hejdå.

fredagen är här, älskade fredag.

Godmorgon älsklingaar!!  Sitter just nu och håller på avlida av hunger och min mamma & pappa är påväg hem från pite så när dom kommer så kommer dom med en ny bil och en pizza åt mig,  gillar mest att pizzan kommer!!  Haha, fredag idag då! Vad händer? Det vet jag inte ännu, något kul ska det då fanemig bli! Fast lär lsuta med att jag ligger hemma och dör istället, men vi får se! Ska iallafall gå och locka mitt hår, är så less på att alltid ha det rakt.. Någon förändrig någon gång måste det ju bli!  Nåja, vi hörs sen då jag har fixat mig klart och fått i mig pizza! MUMS.  Ha en bra fredag!=)

Tänk hade man alltid sett ut såhär? Då hade typ ingen kunnat vara ful... hahah


Dag 25: En person som alltid gör dig glad

Sofiie♥

Godnatt?

Efter tre timmars sims spelning så har jag nu lessnat och tänkte att jag bloggar lite medans min film ändå håller på ladda klart, sen ska jag se den och försöka sova.. Kommer seriöst inte kunna sova, har inte sovit själv sen flera flera dagar tillbaka och medans då har jag sett alledens för mycket skräckfilmer, blivit alledens för mycke skrämd av 100 olika historier och dumma skämt ...  Så tänkte att jag springer in i väggen så deckar jag så slipper jag ligga å vrida å vänta på mig och istället somna direkt!:)  Fan vad smart jag är!!  Nåja, ska göra en dag i kalendern nu klockan är ju över 0.00 så har jag något att tidsfördriva tiden med :D


SIMS 3!

Tjenis!  Har nyss haft oskar jennelie micke å chobbo på besök här i någon timma, så vi tog och såg irene huss nånting och har svamlat på, och nu for dom just vidare och jag bestämde mig för att stanna hemma eftersom att jennelie hittade mitt sims 3 som har varit borta alledens för länge så nu vet jag vad jag ska tidsfördriva resten av mitt liv med! Fan så kul!! HIHIHI,  har saknat det såååå mycke!!  Dock tar det 100 år å installera fast har faktiskt kommit halv vägs ;) Nu ska jag vänta på att det ska installeras klart och spela på och samtidigt se film med linn å matte!  Nåja, nu är spelet så gott som klar laddat, så ska spela gärnet nu. Vi hörs mellan pauserna i spelandet haha ;-)  Heido!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Dag 24: En bild som gör dig glad

Bara för att vi hade så jävla kul där :D

tjenis?

Tjenis! saknat mig? klart ni har... Ligger i sängen och dör av matkoma har nyss klämt i mig kinamat och kom hem från jennelie för ett tag sen också, var en treevlig kväll igår! Var med en massa i ett spökhus först och skulle spirra men vi vandrade bara runt där inne istället och for sen på ett öde ställe och såg film i crilles bil, sen for  jag å jennelie till hon å käka lite, sen for tog vi en road trip med oskar, chobbo å micke till happis! Och sen for vi in i nån jävla skog i lantjärv å irra runt där i någon timma haha. Kring halvl 5 imorse var vi äntligen i kalix igen och jag å jennelie slapp vara döds rädda eftersom att varenda jävel i bilen älskar att skrämma oss typ så vi dog lite half. Nu ska jag iallafall ligga här och dö ett tag tills jag orkar gå och duscha, sen blir det plugg och one piece häng resten av kvällen!;-) Hörs senare!

Bild från typ första dan i turkiet, haha

-


Dag 23: En bild från i sommras

Från LK och bara några beter där ifrån oss var daniel adams-ray!!!


Nanana.

Är hemma nu från jennelie, fast har varit det sen 2 timmar tillbaka! Så har hunnit duscha, äta och såntdär! Nu ska jag chilla sönder i någon timma och sen orka fixa mig lite för sen ska jag iväg till sofie tror jag på filmkväll med några pojkar och flickor!Mys!  Fast får se hur det blir, nåja.. Ska gå på toa, föna håret och hitta några kläder att ha på mig! Vi hörs sen:)

Ful mongo webb bild men har fan inga jävla bilder jevla skit bajs

Godmorgon!

Godmorgon! Sitter hos jennelie nu och vi har nyss vaknat, nu har vi slagit igång fritösen och ska fritera vårrullar, chicken nuggets och pommes! Muums.. Vi åt det igår också å så blev det över, så vi fick lite flottig frukost också! Häärligt, var en hyffsat bra kväll igår för att vara en tisdag. Vi var lite över allt med en massa folk åså var vi och åkte bil i mörkret på leskiga ställen och blev ihjälskrämda och så satt vi mitt ute i en skog i bilen och såg på film, hahaha! Tror vi kom hem kring halv 4 och slog igång en film och somnade nästintill direkt typ, skööönt! Nåja, nu ska här friteras mat! Hörs mer då jag är hemma, heibara:))

Dag 22: En bild på en tid du saknar

Tar nu en bild från skolavslutnignen i 7an, men helt ärligt så saknar jag nog hela året 2010 på alla sätt å vis. Allt var så mycket enklare, allt var så mycket roligare och allt var så mycket bättre!  Varför finns inte en tidsmaskin i sånnahär tillfällen? Varför kan man inte spola över sina misstag? Varför kan man inte ta tillbaka vissa saker? Dumma verklighet.

TISDAG!

Tjenis!  Har precis fixat mig och såntdär, nu sitter jag här och hör på musik och tar det lugnt. Ska gå och  skrapa ihop lite pengar eftersom att amanda har mina pengar och hon är i umeå just nu, good job evve! Haha, sen ska jag tillkalix å vara med jenneliepennelie och vi ska hitta på något busigt,hihi^^ nåja, nu ska jag gå och söka efter lite smågrus. Kan bli rik på allt grus vi har liggande här hemma typ haha. Nåja, vi hörs på en strax igen :)


Hejdå min kära vi finns inte mer

Klockan är halv 2, jag är trött fast endå inte. Jag är kissnödig men vågar inte gå den långa vägen till toan + förbi den läskiga trappan eftersom att jag sitter å inbillar mig 100 olika läskiga saker, har kommit fram till att jag inte ska se någon skräckfilm om jag sedan ska sova själv!

Men iallafall, det har hunnit bli november nu?!  Gud så okotber har rullat på, har till och med hunnit vara i turkiet en vecka, shoppat sönder där och levt som en gud. Har haft några riktigt trevliga kvällar med mina nära och kära och haft en massa negativa och tråkiga saker inblandat i sånt också, varit riktigt irriterad och less på en massa saker. Men mot slutändan nu så har faktiskt nästan allt kännts riktigt bra! Vilket känns skönt, nu får vi bara låta det hålla i sig dom här 2 månaderna som är kvar på året så 2011 får ett lika bra slut som 2010 fick! Eller vi hoppas ju såklart på ett ännu bättre men vi får väl se hur det blir med det helt enkelt!:)  Nä ska jag avsluta här nu eller vad? Annars kommer jag ju inte kunna sluta och fortsätta påbygga detta inlägg med minst 25 rader till. Så säger nog godnatt här & sovgott mina älskade läsare. Hihi:)








Skor<3

Ligger i sängen och har för ett tag sen sett någon skräckfilm med linn & matte, nu ska jag ta och lugna ner mina never och se på smurfarna och den förtrollade flöjten! Haha, men innan det ska jag fortsätta fylla shoppingbagen med en massa skooor.. Är skorkär och har inte köpt ett par nya högklackade sen.. Skolan började? Typ då!!  Tänk hade jag haft några tusen nu, får helt enkelt vänta med att beställa tills på torsdag då papi är här så får han öppna plånboken till sin älskade dotter, hihi!

Ja, jag älskar högklackade skor som har kilklack, finns inga skönare högklackade!


RSS 2.0