dålig uppdatering



shit! har inte själv tänk på det men min uppdate har varit rätt så kass, jag har bloggat om en massa intressanta saker å nu ser jag att jag aldrig har publicerat dom utan istället lagt dom i utkorgen eller vad det heter.. haha, min statistik har sjunkt, men det ska fixas innan 00.00 slaget.. dom ska tillbaka!

förutom det så gör jag inte alls någonting speciellt, sitter och kollat på löshår, har tänk beställa men kom på att jag redan har löshår som är oanvändt! bra det, så jag ska färga mitt hår snart någon dag här frammåt ska be min mamma ringa och boka klipptid för mitt ruskit risiga hår som behöver en klippning, verkligen!! sen ska jag ändra lite på håret osv.. men vi får se hur det blir här framåt, ska då fixa det innan skolan börjar :)  nåväl..

ska gå och äta kladdkaka som mamma har bakat snart, de är så himla mycket folk här och jag har huvudvärk känns igentligen bara hemskt att gå ut i köket å höra deras hööga ljudnivå dom pratar i, jobbigt lät det. kanske istället laddar ner en film och kikar på, är sugen på att se never back down igen såg den för nån vecka sen och den är så förjävla bra! ja, jag ska inte förlänga det här inlägget med så många rader till, vi hörs sen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0