evve talar!



Denna produkt ska jag nu predika lite om. Om jag skriver bara vad jag tycker och tänker om denna, för 1-2 månader sen var det super "inne" att kleta in ricin olja i håret? Vafan? Laxerings medel i håret? Det låter inte rimligt, och att håret växer snabbare av det låter inte heller rimligt.

Jag har dock aldrig testat det men enligt "forskare" kan det göra så håret luktar illa, tror även man kunde få eksem i hårbotten och en massa skit. Hur mysigt låter det att gå runt och lukta illa om håret varje dag? Och sen har även folk tappat väldigt mycket hår av det också.  (Fast enligt forskare så ska jorden också gå under nu i december..)

Det jag ville komma ut med detta inlägg är att jag inte förstår mig på folk som kletar in detta i sitt hår ihopp om att det ska växa och bli friskt och bra. Varför inte klippa sig och fräsha upp håret? Äta bra och äta mycket C-vitaminer  ( tror det var c-vitaminer?) gör också att håret faktiskt kan växa mer, må bättre och växa snabbare.

Satt och läste igenom några bloggar där dom satt å visade sina resultat av denna olja, visst det kanske växer lite mer? Eller så kanske det växer exakt lika mycket som alltid annat haha.

Haha ne, vem kom på det här? Låter bara roligt med laxeringsmedel inkletat i håret!:)


Vad säger ni läsare om denna produkt?  Har ni testat den? Funkar den? Eller är det bara en massa trams?

Kommentarer
Postat av: Linn

Håller med dig!

2012-03-06 @ 21:22:14
URL: http://linnerikssooon.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Äntligen någon vettig person som inte tror på att ricinoljan funkar!

2012-03-06 @ 22:17:32
Postat av: Anonym

ofta i december att forskare säger de ?? äre inte bara den där knäppisen som säger dee??

2012-03-06 @ 22:18:43
Postat av: Evelina

Nej i filmen "2012" så ska ju tydligen jorden gå under 2012, vet inte om det var forskare men maiaindianderna sa ju att den skulle gå under eller hur det nu var! Kommer inte ihåg:)

2012-03-06 @ 22:27:02
URL: http://eveliinae.webblogg.se/
Postat av: ellinor

haha så jävla sant de du skriver! :)

2012-03-07 @ 10:15:18
URL: http://ellinornormans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0