Dag 19 – Det här upprör dig

Det finns jävligt mycket som upprör mig, fula människor som är jävligt dryga upprör mig (okej dom kanske inte är fula men dom är fula för att dom är dryga och äckligt irriterande).  Sen stör jag mig på folk som DISSAR, även om jag själv är rätt bra på det. Men finns inget värre fan vad jag hatar det!   Sen hatar jag då folk sitter och snackar skit om en och sen sitter och umgås med den personen var & varannan dag,  "åh vad bra vän?" Nej.

Sen så gör läxor och prov mig väldigt upprörd också, kan bli riktigt arg och less om det är för svårt och allting går åt helvete.  Sen stör jag mig bara allmänt på skrikande, halva nakna fjortisar på typ festivaler som kommer å vinglar runt å ba " ÅÅH JAG ÄR SÅ FULL " och kommer å vinglar in i en och har sig, sååå irriterande.. Man vill bara putta omkull dom

Sen då jag har sovit lite, är hungrig eller något sånt så blir jag upprörd av allt och ingenting. Vissa dagar kan jag störa mig på världens mest sjukaste saker, och en dag kanske jag inte ens stör mig på det jag har skrivit här ovanför. Det varierar!

Idag stör jag mig på allting för jag är på jävligt dåligt humör och hatar på allt&alla som är helt jävla dumma i huvudet.  Stör mig på såååå mycket, fan vad jobbigt... Vill hem & dra täcket över huvudet, HEJDÅ!

Kommentarer
Postat av: alexina

Glöm inte att spana in www.alexinas.blogg.se

2012-03-01 @ 10:11:00
URL: http://alexinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0