Dag 2 - 9 saker om dig själv




1. Jag är heeela 15 år och 7 månader!

2. Jag är en ärlig och snäll person mot folk som är detsamma mot mig, jag tänker inte precis gå och vara trevlig och snäll mot någon som är rena motsatsen till mig.

3. Jag tar jävligt lätt åt mig saker när folk säger något, det behöver inte handla om elaka saker eller något. Utan om någon säger någonting som låter "vettigt" tar jag åt det och tänker mycket på det.

4. Jag är en person som älskar att ha roligt, umgås med mina vänner och hålla igång!

5. Jag har väldigt svårt att lita på människor, finns ju självklart folk jag litar på men jag litar liksom inte på vem som helst bara!

6. Jag har gjort väldigt mycket misstag i mitt liv, och varje gång jag gör någonting fel har jag nu insett att jag lär mig någonting av det varje gång! Vissa misstag får man ibland upprepa för att påminnas om att det där ska jag inte göra

7. Jag har svårt att bli kär eller lita på killar överhuvudtaget av vissa anledningar, men jag älskar ändå att vara kär när saker och ting går rätt.. Älskar den där pirriga känslan i magen, älskar att bli vaken omhållen av någon man tycker om och bara ligga och höra på alla domdär underbara orden dom raddar upp efter varann. Ååh vad jag älskar det!

8. Jag har haft sjukt dåligt självförtroende förut, inte bara utseende mässigt utan personligen också. Jag har alltid sagt och varit en som tänkt " jag klarar det inte, jag kan inte, jag orkar inte försöka, det kommer inte gå bra" och sånt där. Idag ger jag äntligen allting en chans, vilket jag inte hade gjort för inte ens ett år sen, sjukt stolt över bara det lilla steget!

9. Jag är en person som ibland verkligen uppskattar det jag har (även om jag inte alltid visar det), jag uppskattar min familj & mina vänner så sjukt mycket. Utan dom hade jag inte existerat på denna planet, dom är seriöst det bästa som finns och det bästa som hänt mig.  Evve tycker om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0