Helluu!

Goddagens! Befinner mig just nu på toan på toalett golvet och ska strax börja platta håret och sminka mig så jag ser ut som en människa igen!  Idag har jag inte gjort särskilt mycket ,vaknade kring halv 11 hos emelie idag, drog på mig kläderna och vi for ut med petter en sväng sen for vi tillbaka till hon och bara låg och dog tills mamma kom och hämtade mig!

Hade en riktigt trevlig kväll igår med mina brudar! Det är så kul att ha personer i sin omgivning som man verkligen kan prata med om allting utan att känna sig helt störd. Dom är nästan lika bra som vårrullar!   Iallafall, startade min kväll igår med först go middag med mamma pappa å david, sen skjutsa david mig till emelie och dit kom josse amanda och elin senare och hade det trevligt med en massa dans, snack, skitsnack och hela det köret. En riktigt bra fredag!  Nu ikväll får jag se vad jag gör, kanske far till kalix en sväng, lutar mot det! Nu ska jag ta och dricka pk och platta håret. Vi får helt enkelt höras mera senare, har tyvärr inga bilder från igår för dom är fortfarande på emelies kamera, men dom kommer in här någon gång så småning om!

Har för den delen en helt ny jätte bra hårfön igen som gör mitt hår nästan helt platt då jag fönar det, jag är kär. Jag slipper kriga ner mina afrolockar nå mera, om jag nu inte lägger mig å sover med blött hår, det är UNDERBART

Kommentarer
Postat av: Malin

vad heter den ? Kram

2012-02-11 @ 16:05:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0