Jaack jackt!

kass uppdate idag, men stannade i kalixtown efter skolan för jag skulle å kolla på en ny jacka för mamma har nämligen tvättat min andra å så hade det svarta färgat av sig på det vita så det ser helt sick't ut så har vandrat runt med min fula dunjacka ..  hittade en snygg jacka, dock var alla storlekar som fanns kvar förstora men den finns sikkert i lule i rätt storlek så ska nog dit på lördag istället,

jajo, drog ju då som sagt till stan efter skolan med josse, emelie & sofie för jackt på jacka som ni har läst, sen for jag och åt med mamma, sen intersport, team sportia, å sen till slut willys å sen gick jag till jennelie å chilla, sen kom emelie å emelie dit.. då drog vi mot jonte där några peeps var, sen gick ajg till bussen å åkte hooome sweet home!

borde igentligen sitta å rå plugga sönder hjärnan men är helt slutkörd, trött, sliten osv, funderar på att gå och lägga mig, men kommer inte somna.. tror jag måste sova själv inatt, hemskt.. ensamt, kallt å jävligt.. inte sovit själv på mer än en vecka, tungt haha,  MEN!1 jag tror jag överlever.

jag & min porrigavän,
haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0