dag 30

då var vi på sista dagen doo, dock är klockan över 00.00 men de gills som att de fortfarande är 30onde!=) ska sen fortsätta med en nykalender endast för att jag ska ha något att skriva om varje dag!

dag 30

ett sista ögonblick:

öhm.. finns inte så många sista ögoblick jag tänker på nu, men finns fortfarande ett jag aldrig kommer glömma, låter fult för att vara mig, men jag kommer till å med ihåg det sista jag sa till personen, å sista kramarna, närheten å allt av den ;<   sen gjorde bara jag något helt tokigt pga det var folk som förstörde å jag blev tveksam på allt och sa något hel tokigt som lät bra i mitt huvud, men personen tog allt fel å har inte pratat med mig sen dess.. vet nu hur mycke jag sårade den vet att den har gått vidare, tror jag då?  men ser fortfarande dom där ledsna blickarna personen har då den kollar åt mitt håll,   jag säger att jag inte bryr mig, men jag bryr mig igentligen mer än allt.. har kommit över det som var, men saknar det bara.. de är väl helt okei? när man tänker allt vi gick igenom på 7 månder, dock var 90% uppbygt på bråk sen typ 10% på kärlek, hade inte gått hur som helst, så nog var det trotts allt ett bra val =)

man måst gå vidare för eller senare, blir ju bara jobbigare ju längre man skjuter på det.. och man kommer alltid över tillslut, det kan ta ett bra tag men no gåre! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0