pluggiis

känns som att jag har fått mycket gjort till skolan idag, har nästan skrivit klart min teknik uppgift som handlar om att skriva om en valfri uppfinning och då sedan om uppfinnaren, och den ska va 2-4 sidor lång och har gjort 2 sider så det får duga typ, om inte mamma har nått mer att tilllägga i texten.. sen har jag skrivit någon "do you smoke" sak till engelskan och skickat iväg den till min engelska lärare, å sen har jag pluggat till teknik provet jag har imorgon, hade prov idag också och imorgon då.. tror jag fixar det, hoppas på det iallafall!

efter allt läx-läsande så färgade jag min mammas hår, hon hade förjävligt fula gråa slingor i luggen som jag inte stog ut med så snörde in en hårfärg på henne, nu väntar jag på att duschen ska bli ledig och så ska jag duscha, sen blire att kolla på dh, plugga lite till på provet, couger town, sen dags att gå å dejta kudden tror jag..!

slutar tidigt imorgon, och såklart måste jag på återläsning så jag kommer inte hem förän 4, suuuurt.  men vad gör man inte för att få åtminståne G i något ämne innan jul? jå, jag pluggar ihjäl mig typ


Kommentarer
Postat av: Sanna

vad duktig du är :)

2010-12-07 @ 21:39:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0