Sjuuk

När jag kom hem från skolan idag mådde jag allt för dåligt, hade över 39 grader i feber så blev ingen kvällsskola för mig inte. Imorgon ska jag kämpa mig upp och åka till skolan vanlig tid för att fara på första lektionen och sen ha matte nationella eftersom att jag inte orkar missa det och få vänta på en speciell tid till att göra det! Så far bara in och gör det, sen hem igen och vila upp mig!

Tur att vi bara har skola tills på onsdag i veckan är så sjukt skolless, idag har jag fått en ny skoluppgift där man får välja valfritt so ämne och att skriva om, 7 hela sidor om vad som hände efter andra världskriget ska jag få ihop, har även en bokredovisning att göra men jag orkar inte läsa boken, jag hatar att läsa böcker och är mer än halvt blind också. Måste verkligen fara å kolla synen på nytt snart och beställa linser, mina glasögon är för svaga nu eftersom att min syn bara försämras hela tiden förut hade jag bara ett synfel, nu har jag synfel på både nära och långt håll. Jag är blind!

Nu ska jag mysa med mamma & linn och ta mig en macka, sen krypa ner i sängen och försöka få en natts sömn, sov allt annat än bra idag.. Sover alltid så sjukt dåligt då jag är sjuk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0