7. Sånt här stör mig.

Kan väl störa mig på lite allt möjligt, speciellt då jag är på dåligt humör. Men något som stör mig mest och irriterar mig nog mest på denna planet är nog folk som står och ljuger en rakt i ansiktet och man vet om sanningen, folk som nekar saker som man VET (riktigt säkert) är sant osv.. Folk som överdriver, folk som skapar hemskt dåliga och skrattretande rykten,  folk som är extremt falska och sitter bara och snackar en massa gojja om sina närmsta vänner typ. Såånt gör man bara inte!  Det var väl lite utav vad jag stör mig på :) Självklart är inte jag heller guds bästa barn om ni nu tror jag påpekar det!

Då något utav detta sker mig, blir jag såhär:

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hänger med på de störande momenten. Jag stör mig grymt mkt på lögner och falskhet själv :)

2012-05-03 @ 20:27:08
URL: http://nathalieisaksson89.blogg.se/
Postat av: Anki

Jag kan också störa mig på sånna saker i bland, speciellt folk som ljuger en rätt upp i.. ja. Men något i alla fall jag kan känna stor ilska över i bland är att folk är så bortskämda, att det inte vet va det har och aldrig blir nöjda när nästan halva jordens befolkning svälter eller annat, irriterad blir jag på folk som lägger för mycket pengar på kläder, sprit och kastar mat.



Men jag är nog mer glad av mig än ilsken, Jag känner även kärlek och lycka till livet så klart :)

2012-05-03 @ 20:30:40
URL: http://powerofcompassion.wordpress.com/
Postat av: Evelina Eriksson

Svar till anki:



Där skrev du någonting som verkligen stämmer och fick mig att komma på ännu en sak jag verkligen stör mig på är otacksamma människor, som bara ska ha och ha hela tiden och ändå inte är ett piss nöjda eller tacksamma över det!



Ja, det kan jag säga att jag också är. Man stör sig på många saker, mycket på hur människor beter sig mot andra människor. Men jag låter min glada sida visas mer än min dåliga och arga sida. Även om det kan vara väldigt skönt att få lätta på hjärtat i vissa tillfällen till vissa personer:) Man är inte iskall eller en dålig människa bara för att man är ilsken då&då det är mänskligt!:)

2012-05-03 @ 21:42:12
URL: http://eveliinae.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0