jag ser det snöar jag ser det snöar, det var ju hemskt hurra...

direkt jag vaknade och kollade på facebook var typ hälften av alla inlägg om vädret, jo det snöar! asså, det är för tidigt, jag har helt glömt bort att vi går mot vintertider, känns som vår att vi går mot sommaren..  finns så många minus med norrbotten, vi ska alltid lika före allt å alla med snön typ ska fan flytta till hawai.. 

haha, men tur är att snön bara lägger sig på marken å försvinner då den landar, alltså inte ligger kvar :D  så det gör inget, hittils så får vänta med hawai resan.

nåväl slut pratat om snön, jag är iaf rätt så nyvaken ligger med täcket i soffan framför nickelodeon och tittar på pingvinerna från madagaskar haha.. kaasst det är ju bara svambob som ger på nickelodeon nu mera, jaja .. ska försöka sova lite eftersom att jag har sovit trångt å jävligt hela natten..

skulle igentligen suttit å fixat mig nu för att fara till kyrkan för att gå på gudstjänst å tjäna mig nå "poäng" eller avprickningar på gudstjänster å skit uti konfan, men jag orkar inte.. är för trött, idag, igen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0