skotercrossen.

Hann aldrig blogga igår, for till emelie kring 10 på morgonen och vi traskade vidare mot skolan å var på en lektion + åt den goda lunchen som var, sen for vi tillbaka hem till henne, sen dj där vi höll på krocka men överlevde tack vare att det finns bromsar på bilar! sen mot innanbäcken å hämtade lite kläder till skotercrossen osv, sen tillbaka till emelie,

åt middag å såg film, sen fixa vi oss lite smått.. sen förkrök å sedan mot skotercrossen och var där med en massa olika folk, vi vandrade runt där omkring osv, (emil öhman vann som vanligt) sen for vi hem till emelie, jag la mig å sängen å halvsov så kom amanda till emelie å sa att vi skulle komma å åka bil med hon å några till, ja då racer plattade jag håret men det såg endå förjävligt ut, men VAFAN jag sov, så whatever!.. vi kom hem kring halv 2, då pratade emelie med mig eller emelie pratade med evve som pratade i sömnen haha.. var så jävla sjukt trött!

imorse blev jag väckt av min mamma som ringde å sa att hon var utanför emelies lägenhet å skulle hämta mig NU,  ja då vare bara att stiga upp å snöra på mig kläder å gå ut, vi for till fra å tog med oss fra mat så kekade det påvägen hem.. nu e jag hemma, ska ta och gå å duscha nu..  blir nog kalix igen ikväll, blir nog en bra kväll får vi hoppas!:)

PUSSHEI

gammal bild från förra årets skotercross, klaga inte på kvallan.. de är mobilbild ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0