fullt upp, därav den dåliga updaten!

Hej mina älskade läsare! Och förlåt för den kassa updaten som har varit igår och idag men har haft fullt upp!  Igår for vi till jämtön och blev där hela kvällen, pappa hjälpte bella och johan att sjösätta båten sen blev vi där ett tag, direkt jag kom hem somnade jag. Imorse vankades det jobb 7-16 jobbade över 2 timmar så därav den dåliga updaten för hann bara hem, duscha, sminka mig, dra på mig kläder och dra iväg till luleå!
 
Då jag kom till luleå for vi till h&m och köpte lite kläädeeer, fick ju lön idag.. Dock bara för förra veckan det som jag jobbade då, men ändå några tusen rikare.. Nice det!  Sen for vi och handlade inför helgen, imorgon är det ju som sagt midsommar. Jag kommer fira den långt ute åt fanders,  strök strecket över galejjandet i helgen tror jag..  Så nu har jag fullt upp med att packa, vad ska jag ha med mig?!? VAD SKA JAG HA PÅ MIG?! åh.. Fan vad jag hatar att packa, måste be min älskade mamma hjälpa mig..  Nu ska jag visa er lite bilder på det lilla jag köpt, sen ska jag borsta håret, föna det och packa klart till slut får jag väl någon gång sova! 
 
Vet inte om bloggen kommer stå stilla under helgen, kanske mobilbloggar om jag får igång det på telefonen annars har jag pappas telefon att blogga ifrån så vi lär höras, men dålig update lär det bli så ha en för jävla bra och trevlig midsommar alla!:D
 
ÖHM... Dom har gjort om blogg.se så där jag laddar upp bilder funkar inte att klicka upp?!!? Idiotiska människor som ska alltid för nya allt.  Allt gammal kommer ändå alltid vara bäst, inse det..

Kommentarer
Postat av: Josse

Ja!





2012-06-21 @ 22:09:22
Postat av: ellinor

det går att dra in bilder in på "internetrutan" från t.e.x iphoto så laddas bilderna upp sen klickar man bara på "starta bilduppladdning" så kommerdom upp i inlägget ;) för funkar inte för mig heller att bara klicka på "välj filer från din datorn"

2012-06-21 @ 22:31:23
URL: http://www.ellinornormans.blogg.se
Postat av: Evveee

Ja okej :) Tack för hjälpen, får försöka mig på det då :D

2012-06-24 @ 13:03:14
URL: http://eveliinae.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0