dålig uppdatering och det skiter jag i

Min dag har börjat bra som fan, rullat på som vanligt, fått veta att jag har tagit mig in på gymnasiet och linjen jag har sökt till, sen har jag varit på stan med jennelie och handlat strumpbyxor och solat, sen har jag farit hem och ätit, sen for jag till ica och pantade 6 svarta sopsäckar med burkar och flaskor vilket i slutändan blev ungefär 600 kronor. Sen far jag hem och tänkte testa olika frisyrer samt smink till imorgon, men nej så blev det inte. Jag provade istället min klänning ( som förövrigt får mig att se överöverviktigt ut när jag bara är vanligt överviktig hahah ) och sen provar jag mina nya skor jag ska ha imorgon och så GLAPPAR DOM?! VADFAN ÄR DET HÄR.. Jag kan inte gå någonstans med dom utan att dom faller av..

Och där förstördes min dag. Nu är jag sur som fan, tänker skita i att plugga till SO provet jag har imorgon, tänker skita i allting idag.. Imorgon ska jag fara på påskdansen och känna mig ful, fet, äcklig, obekvän och allt där emellan och bara vänta tills man varit där i en timme så man lessnat och får äntligen fara hem.  Problemet med skorna vet jag inte hur jag ska lösa, antingen tejpar jag fast hela fotjäveln eller så går jag ut till pappas garage där det alltid finns någon lösning till allting.!

Jag har inte bloggat något idag pga att jag har haft fullt upp hela dagen så nu gör jag det! Nu ska jag forsätta vara sur och se big brother tills desperate housewives börjar och hoppas på något ljus i livet, för just nu ser allt väldigt mörkt ut!

Eftersom att jag alltid lägger upp bilder på DH varje tisdag, så varför inte idag?!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Om det är skor som inte är öppna framme vid tån kan du alltid lägga i lite bomull längst fram så blir skorna lite mindre :)

2012-04-03 @ 21:46:37
Postat av: Evelina

Tyvärr så är skorna öppet vid tårna, men har försökt trycka in papper bakom hälen men det hindrar inte att skorna glappar :/

2012-04-03 @ 22:09:37
URL: http://eveliinae.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0