choklad, godis, chips, läsk. <3

LIGGER i min säng å äter choklad, jag är tjock jag vet jag skriver alltid om att jag äter eller är hungrig då jag bloggar, ni måst ju tro att äter är det enda jag gör här i min utstötta lilla by..

men ikket, här är vi fullt aktiva med att hålla igång våra tusentals affärer, våra 10 gallerior, våra 9 olika utebad osv! HEHEH töre är nog bra på alla sätt å vis, vilken framtid vi har!

haha okej jag var ironisk, vi har typ 5 affärer här. . eller jag vet inte? hah iallafall så ligger jag å äter choklad, och skulle nyss ta en lååång dusch med hårinpackning, peeling osv.. vet ni hur många minuter en "lång" dusch tog för mig? jo 20 minuter..  det var fan rekord med att ha peeling å inpackning, sådeså! nä nu ska jag väl försöka flytta mig härifrån å hämta en feeettigt stort glas med vatten å isbitar ♥ å sen vänta på att idol ska börja..

måste också komma ihåg att packa, drar ju till kalix över helgen typ, till lördag iaf haha mer än så planerat har vi inte gjort det, morgondagen är nog oplanerad.. haha, men taggeN!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0