onsdag!

Tjohoo! Idag har jag inte haft tid med bloggingen, hade lång skoldag idag. Slutade inte föräns kvart i 3 och bussen gick inte hem förän halv 4. Så när jag kom hem åt jag middag och sen for vi nästan direkt iväg till farfar och firade han som fyller hela 77 år! Grattis ♥  
 
Nu har jag kommit hem, ligger i sängen och försöker äta godis men det gör ont i min ena tandjävel. Har aldrig i mitt liv haft tandvärk och nu har jag fått eftersom att jag har lyckats bita sönder en tand tack vare min äckliga jävla tungpiercing. SUR!  Så måste till tandläkaren inom kort och fixa detta, alltså.. Detta är fan andra tanden jag häver sönder pga piercingar, lyckades ju krasa en tand med läppstaven också, ja det kan man tydligen också göra!!  Måste köpa en ännu kortare tungstav så den inte slinker emellan tänderna då man käkar.. Bajsa, nu ska jag fortsätta äta min godisar dock bara på ena sidan av munnen! 
 
Sen ska jag orka duscha och sen ska jag fan dö hela jävla dagen! Imorgon har jag skola, vi har nå svammel på förmiddagen vilket resultetar inga riktiga lektioner typ. Sen ska jag iväg till luleå på "linsträning" haha låter sjukt fult men jag var tydligen tvungen att fara på det. Sen får jag hem mina linser och då kan jag äntligen se igen, wiho!!
 
Fan vad långt inlägget blev. Men jag spårar alltid, exakt som min svenska lärare.
 
Jag har godis från candy world, det har inte ni, nananana!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0