sommarloov

Sitter och väntar på att mami eller papi ska skjutsa mig till shell så jag får slösa lite pengar, men dom är ju så jävla sega och jag orkar inte dra på mig hjälm å ta vespan dit, nej aldrig nej jag orkar inte haha! Iallafall, sitter och hör på gammal-sommar-musik vilket gör mig nu ännu mera taggad till sommarlovet som vi firar på fredag (för då tar ju studenterna studenten!!! & resten av gymnasiet får sommarlov) sen kör vi på tisdag igen då manhemsskolan (min skola) då vi får skolavslutning + att vi firar jenne på samma gång, blir najz.

Nu ska vi bara hoppas på att vi får en bätte sommar än förra årets, fast finns ju alltid vissa saker som blir bättre å vissa sämre! Men iår ska vi göra det bästa av dom dåliga sakerna å få oss en REEJÄL bra sommar!!  Jag blir galen, jag vill ha helg nu, sommarlov också..!

Men iallafall, vi har inte jobbiga skolveckor kvar iallafall! Imorgon har jag en lektion eftersom att jag ska till kalix vid 8 och klippa mig dvs att jag missar första lektionen sen börjar jag kvart över 12 igen och slutar tio över 1, värt!! haha.. Sen på onsdag ska vi bara och käka på china med klassen osv, och torsdag & fredag har vi fokusdag, jej!

Helt galet onödigt långt inlägg också, hahah..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0