helgen!

Ser att ni har överlevt min dåliga uppdatering under helgen men säger bara, vilken helg! Okej fredan blev som den blev, men den var bra till en början iallafall! Går kvällen var 100000 procent bra, för min del iallafall.. Vi har befunnit oss i k-borg fredag & lördag med en massa roliga & trevliga människor som jag knappt umgåts med under hela sommaren så har varit jävligt roligt att få träffa å prata på med dom!

Iallafall, ligger faktiskt fortfarande i sängen eller sov hos emelie inatt och klockan 4 steg jag upp ur sängen och gick å väckte emelie å petter. Sen for jag hemmåt, åt middag, och sen har jag sovit ända tills nu, Men klart man är lite slut när man har haft fullt upp hela helgen haha, mår som jag förtjänar kan man säga! Ska snöra in mig i duschen nu så kanske jag börjar piggna till lite grann iallafall, sen ska jag nog färga linns hår, om jag orkar..

Har tyvärr inga bilder från fredag eller lördag, skulle ta med mig kameran men den hamnade visst aldrig i väskan där med blev det inga bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0