juli?

Sitter och kollar på the big 4 på tven, lagomt fuskit att min äldsta syster och hennes pojkvän är där.. Vill ossåå... Fast jag taggar lk å alla andra saker som är här i norrbotten!

Satt och funderade idag och insåg att det är tredje juli när fan hann det bli JULI?!?! Asså juni har gått sjukt fort, har hunnit med att bli ljushårig (haha), få sommarlov, firat skolavslutningen, varit och firat massa folk som fyllt år, hade en förjävligt bra midsommar, har hunnit gå sommarskola i 2 veckor, har lärt känna mycke nya människor och allt shit på bara en månad?! Känns sjukt att det redan rullat iväg så fort och att det är 1 månad tills agusti och en månad tills LK FYFAN VAD KUUL DÖR HAHAA, nej lite överdrivet.. Men fattar inte.. Varför går allt så fort på sommaren? och vintern går så jävla sakta? nog för att vintern är liite längre..

Ska flytta utomlands och leva livet i fint väder och ledighet föralltid, fan va nice det hade varit ska gifta mig rik och aldrig behöva lyfta ett finger.. Det är okej att drömma ibland, det är helt gratis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0