Dag 22 – Det här upprör mig

Finns sjukt mycket saker som kan göra mig upprörd.. Personer som snackar skit och tro sig veta allting om en, folk som dömmer en innan dom ens vet hur man är som person, folk som sitter och trakasserar andra på sina bloggar, facebook osv?! Jag menar.. Vadfan är det så svårt att istället gå fram till en person och säga vad man tycker och tänker om en?! Eller om man stör sig på någonting på en person, varför sitta å kolla på dens blogg en själva personen? Då slipper man ju sitta och störa sig på det!

Sen finns det ju en massa andra grejer man stör sig på, självklart kan jag också sitta och skriva ditt å datt om någon, men väldigt sällan hände sällan att jag skriver ut att jag hatar någon?!  Sitter någon och skriver skit om mig t.ex självklart skriver jag tillbaka eller tar tag i personen och frågar vad dens problem är!:)  Dock drabbas inte så mycket internet bråk för mig, skriver någon om mig så visst låt dom. Dom får vara hur omogna och fega hur som helst, det är ju för det mesta bara skrattretande och lättroande jag har dock vuxit ifrån sånt för ett väldigt bra tag sen.

Så dom flesta som säkert läser det här kommer ta åt sig, men varsågod och ta år er!:) Jag säger ju bara vad jag tycker och tänker för nu hette ju den här dagen "det här upprör mig" så nu har jag talat, har säkert missat en massa grejer som gör mig upprörd. Men nu ska jag gå och äta mat för maten öppnat!   Det var allt för mig, PUSSHEJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0