150 rader - ovärda rader

 
Hellu, fotboll final på tven, gissar vad jag gör? Självklart sitter jag och hejjar här för mig själv! För er som är efterblivna, ointreessaerade och så vidare så står det mellan Spanien och Italien, nu vet ni det!  Jag som ville portugal skulle komma något värt.. Iallafall för min älsklings skullll, men nä självklart ska dom förlora på straffar.. DEt är förjävligt!!!
 
Nu spårar det, jag sitter och skriver om fotboll på min blogg, det är någonting fel, det händer bara oftare och oftare, jag lovar, min blogg ska inte bli en träningsblogg och tråkigare än vad den redan är!  Jag sitter som sagt i soffan och degar (allt annat än sportar) ska strax ta orken och dra mig till sängen och se lite new girl, sorligt nog har jag snart redan sett klart alla avsnitt som finns ute, jag hatar att bli beroende av en serie och så tar den helt plötsligt slut.. 
 
Fan vad långa inlägg jag skriver nu mera, och ingenting vettigt blir sagt!  Imorgon påbörjar jag näst sista arbets veckan, fyfan vad skönt. Jag längtar, endast 12 dagar till sommarlov, underbart. Dock får jag sommarlov fredag den 13onde så jag får ju se hur kul det blir... Haha!  Nä nu ska jag se lite fotboll sen förflytta mig till sängen, vi hörs imorgon mer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0